Alioşa ” File de Jurnal ”

23/10/2009

GATA,A INCEPUT CACIALMAUA !

Filed under: generale — Aliosa @ 9:12 pm

Nici nu stiu cu ce sa mai incep ! Si totusi o sa-ncep cu inceputul . M-am nascut in 12 FEBRUARIE 1950 intr-un sat uitat de lume dar parjolit de seceta si viituri intr-o zi de DUMINICA cand tatal meu credincios si singurul DASCAl al preotului de la biserica modesta ce-i poarta numele SFANTULUI NICOLAE era ascultat de enoriasii concentrati mai mult la nevoile lor decat la vocea lui melodioasa si aducatoare de liniste sufleteasca binefacatoare. Am zburat rapid din locul de bastina si am reusit prin toamna anului 1966 sa fiu ELEV al LICEULUI MILITAR „STEFAN CEL MARE ” din CAMPULUNG MOLDOVENESC oras-târg situat aproape de muntele RARAU la poalele dealului COCORA ,liceu pe care l-am absolvit in 1969 si pe care l-am revazut DUPA 40 DE ANI intr-o ambianta de neuitat in perioada 21-24 august 2009 . Acolo pe marele platou de adunare ne-am reâtâlnit vreo 160 de „NASTURASI” absolventi promotia 1969 ce ne-am simtit minunat si ne-am despartit cu GÂNDUL SINCER si CURAT sa ne raântâlnim si la a 45-a aniversare . Frumos gand si simplu de infaptuit numai ca oameni fara frica de DUMNEZEU si lipsiti de bun -simt si credinta vor sa ne invrajbeasca ghidându-se dupa DICTONUL UNUI DICTATOR ANTIC si la fel de fara scrupule ca si cel cel propavaduieste acum,„DIVIDE ET IMPERA ” sa ne invrajbeasca si sa ne dezbine pentru a ne putea manevra mai usor in scopurile lui maârsave legate de setea de putere si de frica de mânia dreptatii ce va sa vina . Dupa CRITERII DOAR DE EL STIUTE si inventate de haita ce-o conduce ARUNCA PE UMERII UNOR OAMENI FARA SCOALA MILITARA DE OFITERI ACTIVI cu STELE DE GENERAL in timp ce zecile de mii de absolventi de SCOLI MILITARE si ACADEMII MILITARE sunt aruncati la cosul de gunoi al istoriei doar pentru vina de a nu-i oferi VOTUL !
Dar nu-l intereseaza pe myster prezident acest lucru atâta timp cat si domnia sa A AJUNS colonel TOT FARA SCOALA MILITARA DE OFITERI ACTIVI ca zecile de mii de absolventi de LM ! Mai grav este ca nu-l intereseaza decât interesele lui si-a clanului cel sustine calcând in picioare CONSTITUTIA,LEGILE TARII, PRINCIPIILE DEMOCRATIEI si ale BUNULUI SIMT sfidând PARLAMENTUL si POPORUL ROMAN !
A inceput CAMPANIA ELECTORALA si odata cu ea CACIALMAUA,PROMISIUNILE FARA BUN -SIMT si ACOPERIRE,DEMAGOGIA, MINCIUNA, CALOMNIILE, JIGNIRILE, INVRAJBIREA si URA de RASA,ETNIE,NEAM si cei mai rusinos si revoltator URA INTRE MEMBRII FAMILIEI prostite de lipsuri si saracie,ura care duce de cele mai multe ori la certuri urmate de CRIME din CAUZA CRIMINALILOR ce le „DIVIDE ET IMPERA” pentru a INFULECA CIOLANUL DE OS ce pute a mortaciune !
Nimic nu omit SACALII AVIZI DE PUTERE pentru a-si atinge scopul mârsav si aducator de pacoste blândului POPOR ROMAN !
Nu am nimic cu nimeni si NU SUNT ASERVIT POLITIC NIMANUI !
Ma doare nedreptatea,minciuna,pacaleala,santajul,aroganta impinsa la extrem,prostia ,ma dezgusta lingusitorii,lingaii,lacheii,oportunistii ,cesetorii,parvenitii,incultii ce se dau destepti dar n-au atestat nici de „maturator” si ma scot din sarite PROSTII CE SE DAU DESTEPTI !
Ma rog la bunul DUMNEZEU sa dea ROMANULUI MINTEA CEA DE PE URMA SI SA CANTAREASCA bine inainte de a pune blestemata de stampila pe numele cuiva !
DESTEAPTA-TE ROMÂNE PÂNĂ NU-I PREA TÂRZIU !

13 comentarii »

 1. Emotionant, Aliosa. Nu doar de la Basescu ci de la Ceausescu au pornit sinecurile cu gradul de general acordate pe ochi frumosi si la apelul de seara. Iliescu a dat, la randul lui, grade de general tuturor parvenitilor. S-a umplut Armata si Politia de generali incompetenti. Nu mai spun de colonei, mii de colonei care nu au auzit de atributii ca militari nici dupa ce au iesit la pensie militara. La fel generalii facuti la apelul bocancilor.

  Basescu a facut Institutul de Marina. Echivalentul scolii de ofiteri, dar a ales specializarea „marina comerciala”. Ca atare, a iesit din institut ca ofiter de rezerva. Ca oricare alt student civil.

  Daca adaugam la gestul lui Basescu, de a da grade de general tuturor netotilor, intentiile lui de a nimici pensionarii militari, prin legea pensiilor facuta de Seitan – considerarea prin echivalent cu o functie civila a functilor de pe care au iesit militarii la pensie, pentru a le recalcula pensiile in vederea ajungerii la echitate (?!) -, poti sa iti faci o imagine mai buna asupra nemernicului care este inca la Cotroceni.

  Sunt de acord cu tine, Aliosa.

  Comentariu de Cepeca — 24/10/2009 @ 5:35 pm | Răspunde

 2. SALUT „CEPECA”!
  Raspunsul la COMENTARIUL tau plin de substanta m-a determinat sa-l PLASEZ la loc de cinste si ca articol de sine STATATOR pentru a da si altora posibilitatea sa-ti cunoasca PUNCTUL de VEDERE!
  In speranta ca nu te superi te rog sa-l citesti si sa raspunzi unde si când vrei dar nu uita ca si EU sunt de ACORD cu TINE !
  DOAMNE AJUTA ARMATA ROMÂNA !

  Comentariu de Aliosa — 25/10/2009 @ 1:48 pm | Răspunde

 3. Sunteti niste combatanti indarjiti si consecventi, pentru o cauza dreapta!
  Va sustin si mergem inainte! In 1903 Lenin spunea: Oricat suntem de
  putini, tinem steagul sus!

  Comentariu de Nelu — 04/11/2009 @ 9:15 am | Răspunde

 4. Din dorinta ca gândurile mele să fie cunoscute de cât mai multi viitori votanti am transferat „ GATA,A INCEPUT CACEALMAUA” pe blogul absolventi1969 unde ,bineinteles că audienta a fost mult mai mare iar comentariile postate mai repede pe bună dreptate din simplul motiv că era deja un drum umblat nu ca blogul personal doar de câtiva prieteni stiut. Si astfel intrând in hora schimburilor de replici prin comentarii,am neglijat blogul personal iar acum când scriu aceste rânduri ,afirm cu toată seriozitatea că imi pare rău . Răul făcut nu se mai poate indrepta mai ales că truda mea a fost in zadar iar CACEALMAUA a tinut si de data aceasta chiar dacă la inceput aveam toate motivele să cred si să sper că nu va tine. Care au fost motivele nu le mai repet aici fiindcă le-am arătat in detaliu pe pagina principală a blogului unde am mai postat si:
  – TREZESTE-TE OSTIRE !
  – ATUURILE LUI BĂSESCU !
  -DE CE NU IL VOTEZ PE TRAIAN BĂSESCU !
  si la care am făcut zeci de comentarii.
  Am crezut atunci că presedintele-jucător ce tot mandatul a tras numai CACEALMALE va inghiti si el o CACEALMA in turul doi al alegerilor prezidentiale dar m-am inselat amarnic . Partenerul său de joc mai tânăr si deci lipsit de experienta marilor CONFRUNTĂRI a fost tocat mărunt pe tot timpul desfăsurării partidei iar la ultima CARTE considerându-se prea devreme câstigător a PIERDUT TOT CE AGONISESE de-a lungul meciului ce-a tinut vreo 45 de zile . Si astfel CACEALMAUA incepută incă din nov.2004 CONTINUĂ si-n nov 2009 si spre BUCURIA UNORA si DISPERAREA ALTORA va CONTINUA INCĂ 5 ( CINCI ) ANI timp in care mai poate trage O MARE CACEALMA ( să schimbe CONSTITUTIA pentru a mai putea CANDIDA incă ODATĂ ) să mai tragă alti CINCI ANI foarte multe CACEALMALE !

  Comentariu de Aliosa — 15/12/2009 @ 11:44 pm | Răspunde

 5. Astăzi MIERCURI 16 DECEMBRIE 2009 ora 10.00 CURTEA CONSTITUTIONALĂ A ROMÂNIEI a validat alegerea lui TRAIAN BĂSESCU in functia de presedinte al spatiului carpato-danubiano-pontic . La solicitarea presedintelui C.C proaspătul REALES in suprema functie a tinut un mic discurs in care printre altele a spus ce-a mai spus si-n 2004 când a fost declarat invingător si locatar al Palatului Cotroceni si anume CĂ VA FI PRESEDINTELE TUTUROR ROMÂNILOR atât a celor 22.000.000 din tară cât si a celor 10.000.000 din străinătate ! CÂTĂ IPOCRIZIE !
  Si a mai spus ca VREA să REFORMEZE CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ adică să reducă numărul de PARLAMENTARI de la 471 la 300 !
  CULMEA IRONIEI ! Eu cel mai inversunat adversar al său de data asta SUNT DE ACORD cu ideea lui . DE CE ? Pentru mai multe motive dar principalul este că POATE SE VA FACE O SELECTIE MAI RIGUROASĂ si nu voi mai vedea PARLAMENTARI fugind de la un partid la altul, declarându-se independenti după ce-au fost sustinuti de un partid sau altul, dormind,citind presa, SMS-urile,scobindu-se in nas pe timpul dezbaterilor sau punând la cale afaceri murdare prin intermediul laptopurilor sau telefoanelor mobile in timp ce se discută probleme de o importantă deosebită pentru tară iar când vine timpul votului cu bile NICI NU STIU pentru ce VOTEAZĂ !
  Stiu că UNICAMERALUL este o MARE CACEALMA dar asa după cum am afirmat mai sus CACEALMAUA CONTINUĂ !
  Si mai este si proverbul nostru românesc : FIECARE DOARME DUPĂ CUM ISI ASTERNE iar românii au ales,au votat si si-au asternut in inconstienta lor ( a celor care l-au votat ) in PATUL pentru incă CINCI ANI doar minciuni si promisiuni desarte !
  Si când mă gândesc că in urmă cu DOUĂZECI DE ANI ( 16 dec 1989 ) la TIMISOARA populatia era cu nervii intinsi la maximum si astepta doar o mică scânteie ca să explodeze si să scape de comunism si DICTATOR mă cuprinde o mare dezamăgire si indignare SI aducându-mi aminte că in zilele următoare au murit oameni pentru un IDEAL care acum in dec 2009 le-a fost călcat din nou in picioare iar COMUNISTII de-atunci sunt MILIARDARII de-acum imi vine să urlu de durere.

  Comentariu de Aliosa — 16/12/2009 @ 12:28 pm | Răspunde

 6. In graba mea ce nu-mi dă pace nici măcar atunci când servesc prânzul, am omis să fac un mic comentariu legat de părăsirea de către membrii CURTII CONSTITUTIONALE a incăperii unde s-a desfăsurat ceremonialul validării in functia de presedinte a lui T.Băsescu.
  Am impresia că pentru un moment proaspătul reales nu a realizat că intâi TREBUIE să se RETRAGĂ membrii C.C. si după aceea el din respectiva sală CĂ ii urmărea cam dubios cu privirea incrucisată si zâmbetul fortat. In mintea lui gândea cam asa : „ Plecati voi acum primii dar tot in urma mea veti fi ” !
  S-a miscat destul de repede myster prezident si mai târziu i-a invitat la COTROCENI pe liderii partidelor parlamentare pe unii la „ misto” si să le mai trag-o CACEALMA ( PSD,PNL ) ,pe altii pentru lucruri serioase si doar de el stiute iar pe ALTII ca să le ADUCĂ AMINTE că ii SUNT DATORI
  VÂNDUTI ! Si uite-asa se face ISTORIA ROMÂNIEI pentru următorii CINCI ANI : cu plimbări intre PALATE,cu CACEALMALE si SCANDALURI POLITICE in timp ce ROMÂNIA se scufunda incet dar sigur in ceata deasă si rece de la periferia UNIUNII EUROPENE !

  Comentariu de Aliosa — 16/12/2009 @ 11:04 pm | Răspunde

 7. In urmă cu exact DOUĂZECI DE ANI ,adică la 17 DECEMBRIE 1989 populatia TIMISOAREI sătulă de PARTIDUL UNIC si politica dictatorială a lui CEAUSESCU precum si de abuzurile NOMENCLATURISTILOR săi LINGĂI de profesie si INDOCTRINATI până in mădova oaselor, S-A REVOLTAT iesind in stradă cu mic cu mare strigând in cor si sacadat : JOS CEAUSESCU, JOS COMUNISMUL !
  Astăzi 17 DECEMBRIE 2009 unul dintre NOMENCLATURISTII de atunci ajuns in fruntea TĂRII pentru a doua oară datorită PARTIDULUI SĂU UNIC si a membrilor săi indoctrinati si instruiti să facă totul prin TARĂ si prin SECTIILE DE VOTARE de la noi si de aiurea NUMAI PENTRU A MAI CÂSTIGA UN MANDAT LA COTROCENI, a iesit in fata camerelor de luat vederi cu aceeasi fată prefăcută dar un pic schimonosită din cauza MINCIUNILOR ce urma să le anunte legate de desemnarea viitorului premier al tării. Se voia serios si concentrat la marele moment al anuntării marii vesti ce ERA CUNOSCUTĂ DE MULT DE TOATĂ LUMEA dar in mintea lui parsivă se străduia din greu să ne păcălească. O fi PĂCĂLIT pe dobitocii care l-au votat pentru a-si păstra privilegiile si la CONSERVARE DOSARELE care sunt in atentia DNA -ului dar nu pot fi puse pe ROL atâta timp cât JUSTITIA nu-i OARBĂ cum ar trebui să fie când este vorba de ADEVĂR si DREPTATE ci ASERVITĂ POLITIC , o fi păcălit pe lingăii,profitorii si oportunistii care pentru un pumn de arginti,o stea in plus, sau ceva de mâncare l-au votat DAR,pe MINE nu m-a păcălit . Stiam că va fi desemnat PREMIER tot Emil Boc ,stiam că liderii partidelor parlamentare au fost chemate la COTROCENI doar pentru a marca momentul si mai mult de gura presei stiam si ce nu stiau apropiatii lui căci de când OPEREAZĂ pe scena politică românească numai un debil mintal nu a reusit să-i cunoască mârsavele apucături si zâmbetul parsiv din coltul gurii. Era normal să-l desemneze tot pe Boc pentru a fi sigur că nu se vor afla HOTIILE FĂCUTE pe timpul CAMPANIEI ELECTORALE in legătură cu SUMELE URIASE FOLOSITE pentru propagandă,spagă si mituire din BANUL PUBLIC si nu in ultimul rând pentru a STERGE URMELE MASINĂRII de FRAUDAT ALEGERILE PREZIDENTIALE căci ,fără acele FRAUDĂRI nu câstiga . A avut in vedere mii de motive si cauze dar una trebuie neapărat mentionată căci este vorba si de CAMARILA si GRUPURILE DE INTERESE care l-au sustinut financiar si acum vor să li se RAMBURSEZE SUMA la puteri astronomice . Iar dacă era un prim-ministru de la LIBERALI sau chiar INDEPENDENT , datele problemei se schimbau radical si myster-prezident se inneca cu un oscior micut de peste chiar in noaptea trecerii dintre ani.
  Asa că astăzi 17 DECEMBRIE 2009 la exact DOUĂZECI DE ANI de la REVOLTA POPULARĂ de la TIMISOARA care s-a incheiat cu ZECI de MORTI si RĂNITI a doua zi pe 18 , nomenclaturistul de ATUNCI ajuns ACUM presedinte a anuntat CACEALMAUA: BOC premier !
  CACEALMAUA continuă, CRIZA se adânceste iar pentru ROMÂNI vin VREMURI GRELE !
  BOC va prezenta PARLAMENTULUI aceeasi membri ai cabinetului DEMIS care, după CALCULELE ARITMATICE EXACTE ar trebui să nu fie validat . Cum ROMÂNIA este TARA TUTUROR POSIBILITĂTILOR si suportă cu stoicism pe bogatul ei pământ tot felul de OPORTUNISTI, LINGĂI, PROFITORI, PARVENITI, TRĂDĂTORI DE PARTIDE SI DOCTRINE, NESIMTITI si FRIPTURISTI masinăria infernală de mituit si spăguit a PDL va GĂSI CU SIGURANTĂ câtiva parlementari care in schimbul a 2000 de euro isi VOR VINDE SUFLETUL ( să-i ia DRACUL până-n CRĂCIUN ) si vor VOTA premierul propus de MONSTRUASA COALITIE PDL-UDMR ! Si de-atunci in colo ESTE POSIBIL ORICE inclusiv SA REACTIVEZ articolul „ TREZESTE- TE OSTIRE ” !

  Comentariu de Aliosa — 17/12/2009 @ 11:14 am | Răspunde

 8. Vechiul, demisul, contestatul si acum desemnatul premier se miscă repede de tot si prin intermediul colegilor săi de partid ( PDL ) dar sub DIRECTA INDRUMARE A SEFULUI SĂU DE LA COTREOCENI atrage de partea sa tot mai multi parlamentari trădători de partide pentru a aduna numărul necesar de voturi ca in PARLAMENT guvernul său ales pe sprânceană in mod deosebit din vechea gardă SĂ TREACĂ ( adică să fie VALIDAT ). Ca să nu gresesc in acuze mă opresc aici nu insă inainte de a consemna un fapt deja cunoscut de toti ROMÂNII dar IGNORAT de politicienii care pentru a se mentine la PUTERE sunt in stare de orice ,inclusiv de a trăda interesele nationale căci se stie unde bate politica UDMR rugată de PDL să participe la guvernare in conditiile impuse de liderul maghiar.
  Am ajuns rău si-mi este teamă că o să ajungem si mai rău si asta numai din cauza setei de putere a lui Băsescu si-a PDL !

  Comentariu de Aliosa — 17/12/2009 @ 11:17 pm | Răspunde

 9. Nenorocitii nu se lasă de năravul rău si merg inainte cu CACEALMAUA !
  Ca toate OALELE să se spargă-n capul PSD-ului zbanghiul a propus la MISTO ca MINIUSTRU al MUNCII si PROTECTIEI SOCIALE pe Marian Sârbu ( PSD ) să se CONFRUNTE CU OBLIGATIILE IMPUSE DE FMI privind REDUCEREA PERSONALULUI BUGETAR de ordinul a zecilor de mii in anul 2010 si atunci , PE CINE CADE MĂGĂREATA ? PE…….PSD…….!
  Si uite-asa zbanghiul mai trage-o CACEALMA !

  Comentariu de Aliosa — 19/12/2009 @ 10:49 pm | Răspunde

 10. CACEALMAUA continuă cu rânjete si colinde mincinoase !
  Si totusi , ROMÂN fiind , urez tuturor CRĂCIUN FERICIT si un AN NOU mai bun si mai prosper !
  LA MULTI ANI ROMÂNI indiferent cu cine ati votat !
  Să trăiti mai bine peste 15-20 de ani !

  Comentariu de Aliosa — 23/12/2009 @ 8:18 pm | Răspunde

 11. LA MULTI ANI 2010 !
  Au trecut sărbătorile de iarnă iar românul de rând si-a consumat toate rezervele din pivnită,debarale si balcoane acoperite. I-a mai rămas ceva varză murată, gogonele dar nimic din ce miroase a porc afumat sau congelat. Nu mai vorbim de tuică si vin care s-au dus pe apa sâmbetei incă inainte de Sf.IOAN BOTEZĂTORUL. S-au dus si banii iar cam pe la această vreme românul păcălit in 22 nov. si 06 dec 2009 de către PDL si T.Băsescu merge la buticul sau crâsma din coltul străzii si „ cumpără ” pe datorie căci si vânzătorul are probleme cu criza economico-financiară ce se adânceste pe zi ce trece si ca să nu i se strice marfa, il scrie pe cel ce cumpără pe un caiet jegos că nu se sterge pe mâni atunci când mai adaugă o sumă in contul celui nevoias ce asteaptă cu sufletul la gură să vină 16-23 ale lunii să-si primească pensia de mizerie ce se duce chiar din prima zi doar pe mâncare,băutură ,tigări si transportul in comun .
  Cacealmaua lui T.Băsescu din timpul campaniei electorale iese la suprafată pe zi ce trece dar ,degeaba, că nu doar PĂCĂLITII si IGNORANTII care au venit din toate colturile tării in diferite mijloace de transport inghesuiti ca vitele duse la abator spre a-i face galerie si a induce si pe altii in eroare in legătură cu numărul de simpatizanti ai portocaliilor au de suferit ci si alti români nevinovati. Astăzi 14 ian.2010 intr-un dispret total fată de alegători, parlamentarii opozitiei ,păcăliti de acelasi PDL fără scrupule au votat fără a mai tine cont de orgolii sau doctrine, BUGETUL pe anul in curs numai pentru a primi ca milogii banii de la FMI si CE pentru ROMÂNIA ,din care,speră la rândul lor să primească si ei pentru a face câte ceva in colegiile unde au fost votati.
  Când s-a ajuns la bugetul asigurărilor sociale de stat ( lăsat intentionat de acelasi guvern PDL la urmă pentru a fi discutat si votat ), era deja prea târziu pentru opozitie ca să le treacă amendamentul cu punctul de pensie ( 45% din salariul mediu brut pe economie ) si astfel, cacealmaua si manipularea des intâlnite la Boc si Băsescu si-au făcut imediat efectul iar opozitia si pensionarii au rămas cu buza umflată, in timp ce pentru administratia prezidentială.unele ministere favorizate si functionari portocalii s-au alocat sume uriase. In campania electorală Băsescu si Boc vorbeau de „ salarii si pensii nesimtite ” promitând electoratului că de vor ajunge la putere vor face să dispară aceste discrepante uriase intre români. Acum la nici o lună de la investitură Băsescu a uitat iar Boc sfidează pe toti asigurându-i unui functionar portocaliu un salariu de 20.000 de euro iar pensiile si salariile nesimtite la care făcea referire ca să păcălească alegătorii erau putin peste 8000-10.000 roni ( adică 2000- 2500 euro ). Pentru amărâtii de pensionari care au pensia de 350 de roni nu se găsesc bani ( de aceea parlamentarii PDL au votat impotrivă ) dar pentru clientela politică a PDL sunt ? Am ajuns de râsul lumii: se disponibilizează 15.000 de profesori că nu sunt bani iar unui functionar membru PDL i se face in mod special un salariu de 20.000 de EURO ! Profesor dr.docent in finante -bănci este disponibilizat iar ministrul finantelor isi angajează in functia de consilieri un cântăret si un prezentator de stiri ? Ce consiliere financiară ? CLIENTELĂ POLITICĂ !
  Nesimtire, sfidare, batjocură la adresa tuturor inclusiv a celor care l-au votat pe Băsescu căci sunt ferm convins că cel putin 30% dintre cei 100.000 de disponibilizati in acest an, au votat PDL in 2008 la europarlamentare si pe Băsescu la prezidentiale. Si tot la fel de convins sunt si de faptul că cel putin 30% dintre militarii activi, in rezervă sau retragere au votat cu PDL si Băsescu iar acum isi plâng de milă că li se vor micsora pensiile. Asa le trebuie tuturor celor care au crezut cacealmaua lui Băsescu si minciunile portocaliilor .Altă dată să le fie invătătură de minte . Din punctul meu de vedere sunt cu constiinta impăcată iar in articolele publicate in perioada campaniei electorale prezidentiale am atras atentia asupra pericolelor ce urmau să vină dacă nu eram vigilenti si atenti la demagogia,minciuna,perfidia,ipocrizia si CACEALMAUA ce ni se pregătea. Spre marea mea dezamăgire nu am fost inteles si ce urma să se intâmple s-a intâmplat. Acum,multi plâng dar degeaba căci răul s-a produs . Eu nu am nevoie decât de SĂNĂTATE căci de bani nu mă plâng si nici că pensia imi va fi micsorată. Să se plângă cei ce l-au votat pe Băsescu si cei care n-au votat pe nici unul dintre candidati . Si asta nu-i nimc fată de ce ne asteaptă in acest an si nu numai. De la 01 ian toate s-au scumpit incepând cu taxele si impozitele locale,energia electrică,gigacaloria,gazele naturale,combustibilul si mai toate. Singurul adevăr ( poate din greseală ) spus in campania electorală de Băsescu a fost „ să trăiti bine in următorii 15-20 de ani ” ! Până atunci insă ce fac pensionarii cu o pensie de 350 de roni dacă nici cu inflatia nu se va indexa ? Iar preturile cresc,cresc !

  Comentariu de Aliosa — 14/01/2010 @ 11:47 pm | Răspunde

 12. CACEALMAUA continuă sub diverse forme. De data aceasta ca să se distragă atentia opiniei publice de la măsurile luate de guvern pe linia masivelor disponibilizări ( 15.000 in invătământ, 17.000 in administratia publică locală si-n alte domenii cu miile ) ,la comanda portocalie, mass-media mogulilior pro Băsescu aruncă in eter numai bazaconii cum ar fi de exemplu: „ flacăra violet” ; „ pasa energetică ” ce l-au ajutat pe marinar in câstigarea confruntării si blocarea mintii lui GEOANĂ cu energie negativă si halucinogenă de către eminenta cenusie angajată special de primul ca să-l termine psihic pe al doilea.
  „ Mare ti-e grădina TA DOAMNE si multi prosti mai sunt in ea !”

  Comentariu de Aliosa — 20/01/2010 @ 12:50 pm | Răspunde

 13. CACEALMAUA trasă de PDL si Băsescu transportatorilor din ROMÂNIA pe timpul inchirierii autocarelor,autobuzelor si microbuzelor pentru „promovarea turismului electoral ” s-a răsuflat astăzi când GREVA PLANIFICATĂ a se desfăsura a fost anulată după ce ministrul transporturilor le-a satisfăcut toate revendicările soferilor ce erau in stare să spună totul despre pelerinajul dintr-un judet in altul pe timpul campaniei electorale prezidentiale. Alegătorii au inghitit CACEALMAUA dar transportatorii NU !

  Comentariu de Aliosa — 22/01/2010 @ 3:50 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: