Alioşa ” File de Jurnal ”

25/10/2009

SALUT „CEPECA” !

Filed under: Uncategorized — Aliosa @ 1:37 pm

Comentariul tau PLIN de ADEVAR imi alunga OTRAVA ce s-a cuibarit in sufletul meu plin de ura la adresa NEPUTINTEI in fata NEDREPTATII facute de un personaj sters dar care vrea sa mai traga inca O TEAPA romănului ajuns in pragul sarăciei si foamei . Bunul simt ar fi trebuit sa-l determine sa-si OBLIGE slugile sa recunoasca INFRĂNGEREA si sa FIE de ACORD cu majoritate de 65% care a propus pentru functia de PREMIER un OM independent si gospodar SA SCOATA TARA din IMPAS !
Dar,impins de haita PDL si-a DESEMNAT propriul candidat pentru a-l controla pe el si toate facilitatile ce-i dau cale libera la BANUL PUBLIC si FRAUDAREA ALEGERILOR numai pentru a mai DICTATORIA inca cinci ani la COTROCENI ca de nu,„dosarul flota” intra pe rolul DNA !
Nu se abtine de la nimic si folosind fara scrupule tot arsenalul mârsav de „ CACIALMALE” arunca cu STELE de GENERAL pe umerii unora care nici n-au trecut prin LM sau Sc.Militara ca sa nu mai spun de ACADEMIA MILITARA numai pentru a căstiga UN NOU MANDAT !
In INCONSTIENTA lui de presedinte jucator si COLONEL fara Sc.Militara de Ofiteri ACTIVI, folosind dictonul „DIVIDE ET IMPERA” ASMUTE pe UNII impotriva altora numai pentru a-i manipula mai usor si a mai câstiga un mandat.
Astazi de ZIUA ARMATEI ROMÂNE la CAREI din mintea lui insetata de PUTERE au iesit cuvintele : „De la o armata de neprofesionisti s-a trecut la una de profesionisti ai libertatii ” de parca pana a ajunge el la putere ARMATA a fost NEPROFESIONISTA si contrara LIBERTATII !
Sau poate s-a referit la cei INAINTATI in GRAD de el si precedesorii lui ? EU ,unul stiu ca am fost un ADEVARAT PROFESIONIST! Tu ,NU ?

10 comentarii »

 1. Draga Aliosa,

  Basescu este de un politicianism degradant pentru un om. El nu stie ce sunt profesionistii militari pentru ca in jurul lui nu mai sunt astfel de oameni. A fost gl. Degeratu, dar a plecat. Iar Stanisoara care l-a conciliat pana mai de curand este la fel de militar ca Basescu.

  Amandoi suntem profesionisti militari. Iesirea la pensie nu reduce profesionismul la care am ajuns in zeci de ani de cariera militara. Dimpotriva, il implineste cu intelepciunea varstei. Traian Basescu nu si-a finalizat nici unul din obiectivele de cariera in care a practicat. A ajuns comandant de nava pe baza de relatii si servilism politic, fata de comunisti. A distrus se pare doua nave, de bun „profesionist” ce era. A fost promovat politic, a fost sustinut politic si gandeste ca un politruc. Afirmatia lui de Ziua Armatei il descalifica. Ma deranjeaza faptul ca ofiterii care erau de fata nu i-au atras atentia asupra jignirii adusa Armatei. Armata romana a fost si pe timpul comunismului o armata de profesionisti: ofiterii, maistrii militari si subofiterii au fost profesionistii Armatei. Faptul ca trupa a fost profesionalizata, asta nu inseamna ca Armata s-a profesionalizat. Pentru ca militarii in termen profesionisti desi reprezinta grosul fortelor armate nu sunt si esenta ei. Fara ofiterii, subofiterii si maistrii militari care activeaza in diferite arme Armata nu exista. Devine o simpla hoarda.

  Asta este parerea mea. Poate gresesc, dar eu simt ca dreptatea este de partea mea.

  Comentariu de Cepeca — 25/10/2009 @ 2:50 pm | Răspunde

 2. „ Ma deranjeaza faptul ca ofiterii care au fost de fata nu i-au atras atentia asupra jignirii adusa ARMATEI ” !
  Cât adevar in tot ce-ai spus si ce curaj ai tu prietene !
  In mintea mea de simplul pontonier ce m-am luptat o viata-ntreaga cu lingusitorii si oportunistii am calculat ca nu-i corect sa spun fara ocolisuri ADEVARUL . Acum la ceas de batranete cu inima-mi curata dar furata a sosit MOMENTUL sa nu MAI TAC si sa spun ce altii deja o stiu si-au spus-o ( bravo lor ) .
  Pai frate draga TU doar STII ca TB nu vorbeste decat in fata TREPADUSILOR de la PDL si-atunci ,cum X sau Y sa-i atraga atentia „mult iubitului si stimabilului ” presedinte jucator ca a JIGNIT ARMATA NELOIALĂ ?
  Crezi tu oare ca acolo-n fata lui AU STAT CEI CA TINE sau ca MINE ?
  OOOOO ! NUUUUU!
  Fii convins c-au stat TREPĂDUSII ca-n timpuri nu de mult apuse !
  Doar unii au voie sa APLAUDE !
  In nici un caz NOI ce-am fi aruncat cu oarece noroi !
  Cu CURAJUL OMULUI CINSTIT DAR NEASERVIT POLITIC iti spun si-i INDEMN PE TOTI CA LA 22/nov SĂ MEARGA LA VOT si să PUNĂ STAMPILA pe SINGURUL NUME NEPĂTAT SI DORNIC SĂ SCOATA TARA DIN MOCIRLA plămădita de TB cu gasca lui de trepădusi !
  EU SPER si nimeni nu are dreptul sa-mi FURE SPERANTA !
  DOAMNE AJUTA !

  Comentariu de Aliosa — 25/10/2009 @ 5:04 pm | Răspunde

 3. PS ! VAI MIE,DOAMNE !
  „A distrus se pare două NAVE”!
  COMPLET GRESIT FLORINE !
  A DISTRUS INTREAGA FLOTA ROMĂNEASCA pe cănd era ministrul transportului in guvernul de pomină !
  In aceea perioada sumbra EU lucram ca simplul PONTONIER si stiam ce misca pe batrănul DANUBIUS de la intrare păna la MAREA CEA MARE !
  UNDE-I FLOTA FLUVIALA ?
  CINE A VĂNDUT-O PE NIMIC ?
  DE CE TOATA LUMEA TACE ?
  NU A FOST FLOTA LUI „Ceausescu ” ci a POPORULUI ROMĂN ce-a construit-o cu sănge si sudoare !
  Pănă in 1989 unii făceau BISNITA cu BLUGI si VALUTA iar EU inghiteam PRAF DE CALCAR din DOBROGEA la constructia CDMN !
  Si-atunci ,am fost ARMATA DE NEPROFESIONISTI ?

  Comentariu de Aliosa — 25/10/2009 @ 5:19 pm | Răspunde

 4. @ Aliosa
  Cred ca nu indrazneste nimeni sa-ti puna profesionalismul la indoiala,
  dar ma intreb si eu, asa ca intre prieteni:Qui prodest?

  Comentariu de Nelu — 04/11/2009 @ 8:51 am | Răspunde

 5. „ Qui prodest ” ? „ Cui ii foloseste ” ?
  Logică intrebare prietene NELU !
  Răspunsul ar fi : TUTUROR !
  Tuturor celor ce vor sa scape de : TIRANIE,DEMAGOGIE,SANTAJ,INTIMIDARE,FAVORITISM,CLIENTELĂ POLITICĂ,MINCIUNĂ,PROMISIUNI NEONORATE,INDUCEREA IN EROARE,MANIPULARE,INCULTURĂ,CORUPERE,JIGNIRE,BATJOCURĂ,SFIDARE,ABUZ DE PUTERE si nu in ultimul rând de DICTATURA PERSONALĂ !
  Tuturor celor care vor să stea cu fruntea sus atunci când se află intâmplător ( mai ales in străinătate ) in preajma PRESEDINTELUI ROMÎNIEI la diferite INTÂLNIRI OFICIALE ( m-am simtit foarte rău când TB a fost impins pur si simplu la o parte de premierul Berlusconi acum câtva timp in urmă ).
  Iar dacă nu FOLOSESTE NIMĂNUI prietene DEMERSURILE MELE pentru UN PRESEDINTE INCORUPTIBIL si cu adevărat nr.UNU in STATUL ROMÂN imi foloseste mie si CONSTIINTEI MELE că am dorit doar binele ROMÂNIEI !

  Comentariu de Aliosa — 04/11/2009 @ 7:57 pm | Răspunde

 6. @ NELU !
  „ Qui prodest”!
  Provine din LIMBA LATINĂ si inseamnă: „ CUI FOLOSESTE”!
  OF,DOAMNE NELU !
  Ti-a fost gura „aurită” SCUZĂ-MĂ ,dar de durere si neputintă spun asta !
  AI AVUT DREPTATE !
  Degeaba am strigat in gura mare că nu-i de glumă cu SACALUL că CEI CARE TREBUIAU SĂ AUDĂ,n-au AUZIT sau nu au vrut să spună pe blog si nici măcar in ZIUA DE TRISTĂ AMINTIRE când toate SPERANTELE celor de bună credintă S-AU NĂRUIT !
  Si totusi,a folosit cuiva :
  A folosit celor care n-au vrut să fie părtasi la DECĂDEREA ROMÂNIEI si alunecarea ei spre DICTATURA PERSONALĂ, a folosit oamenilor de bună credintă ,celor ce vor ca DEMOCRATIA să primeze si nu URA,DEZBINAREA,MANIPULAREA,IPOCRIZIA,INCULTURA,HOTIA,FAVORITISMUL,NEPOTISMUL si practicilor ce nu tin de străbuna noastră credintă in DUMNEZEU !

  Comentariu de Aliosa — 08/12/2009 @ 3:31 pm | Răspunde

 7. BUNĂ SEARA FLORINE!
  De supărare si grabă motivată i-am răspuns lui NELU la pagina DEDICATĂ TIE . Dacă ai avut timp să mai intri pe aici,te rog să mă scuzi ca am postat răspunsul unde nu trebuia dar PAGUBA nu-i prea mare că si pentru tine este valabil ce-am spus .
  A fost ODATĂ ca NICIODATĂ doi TINERI FRUMOSI si OCHIOSI ce-au vrut să fac-o treabă bună dar SOARTA si GHINIONUL coroborate cu APUCĂTURILE DIABOLICE ale lui SCARAOTCHI i-au lăsat cu buza umflată si in fundul gol ca să fie pradă usoară discordiei provocate de maleficul personaj ce-a manipulat o tară intreagă si prin hotii si mituire a ajuns acolo unde era inainte si culmea disperării mele MAI TARE IN CACEALMALE si MANIPULARE !
  Atentie prietene că tentaculele CARACATITEI se-ntind spre C.P.TĂRICEANU care este in stare să DEZBINE PNL si să-l arunce la cosul de gunoi asa cum are in capul său sec protagonistul lucrării .
  FERESACA DOMNUL de asa ceva că se duce de râpă biata noastră tară si odată cu EA si PNL !
  Cu prietenie si respect,ALIOSA.

  Comentariu de Aliosa — 09/12/2009 @ 8:47 pm | Răspunde

 8. @ CEPECA,
  Frate ,sunt la fel de supărat ca si tine si poate chiar mai mult ! Asta-i viata si după cum stii, MORTUL de la groapă nu se mai intoarce !
  Mergem inainte prin propriile noastre puteri dar,te rog ,spune ceva că si asa sunt destul de supărat .
  LA MULTI ANI FLORINE si DOMNUL fie cu NOI !

  Comentariu de Aliosa — 10/01/2010 @ 4:38 pm | Răspunde

 9. SALUT FLORINE !
  Felicitări pentru victoria lui RADU STROE in Colegiul din sectorul 1 din capitală ! Ar fi fost culmea ironiei să câstige tânărul cu cas la gură.
  Felicit tot electoratul liberal care si-a sustinut candidatul !
  Imi pare rău că nu mai găsesti timp si pentru modestul meu blog măcar asa pentru un simplu salut. Stiu că esti foarte ocupat si nu ai prea mult timp la dispozitie dar m-as simti onorat dacă ai mai zăbovi din când in când si pe meleagurile Pădurii nebune. Sănătate multă FLORINE si incă o dată felicitări PNL !

  Comentariu de Aliosa — 18/01/2010 @ 12:35 pm | Răspunde

 10. @ FLORINE,frate ce mai faci ? Dă-mi măcar un semn de viată !

  Comentariu de Aliosa — 23/02/2010 @ 12:31 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: