Alioşa ” File de Jurnal ”

15/01/2010

LA NOI TOTUL ESTE POLITIZAT !

Filed under: generale — Aliosa @ 1:44 pm

„ LA NOI CA LA NIMENI” este un articol publicat de mine pe „ absolventi 1969.wordpress.com” anul trecut si care s-a bucurat de o mare număr de vizitatori si de comentarii si numai invidia unora pe acest neasteptat succes al meu care mi-au căutat „ nod in papură ” m-au determinat să-l las să se odihnească-n arhiva blogului si să nu-l mai activez cum am procedat si cu alte articole cum ar fi : „ TREZESTE-TE OSTIRE”; „ GATA, A INCEPUT CACEALMAUA” ; „ ATUURILE LUI BĂSESCU” ; „ DE CE NU IL VOTEZ PE BĂSESCU” ; si „ 22 NOIEMBRIE ,FRAUDĂ LA VEDERE ” .Dezamăgit de toate care s-au intâmplat pe această temă in anul care a trecut si-n mod deosebit de faptul că am fost jignit pe blogul mai sus citat exact de cel care se bătea cu pumnul in piept că imi este cel mai bun prieten , jigniri ce nu tin de faptul că l-as fi atacat prin vorbe cu ceva ci numai din dorinta lui de a poza in cel care stie totul si nu greseste cu nimic ( in realitate vede paiul din ochiul altuia dar nu si bârna din ochiul său ) si nu in ultimul rând de a se pune bine cu alte persoane aprobândule si lăudându-le orice initiativă sau comentariu, m-am retras discret si cu demnitate din postura de comentator la orice articol si comentariu cu rezerva de bun – simt de a răspunde tuturor vizitatorilor care fac comentarii la articolele publicate de mine anterior pe bolgul promotiei administrat cu mult profesionalism de colegul si prietenul NICU .
Cum titlul articolului de fată nu are nici o legătură cu ceea ce am spus până acum, mă opresc si trec la problema de fond.
Da, nu am gresit cu nimic când am afirmat că la noi in ROMÂNIA totul este politicizat !
Din patru in patru ani după o perioadă de campanie electorală când toti spun vrute si nevrute iar alegătorii sunt atrasi in jocul parsiv de interese de grup,partide si coalitii intemeiate ad-hoc doar pentru a câstiga alegerile, adică PUTEREA, românii trec prin cele mai grele clipe pentru multi dintre ei ,adevărate clipe de cosmar .De ce toate astea ? Din simplul motiv pe care toti il cunosc dinainte dar nimeni nu vrea să-l recunoască ! RĂSPLATA pentru alegătorii,membrii de partid,sponsorii,familia,rudele,prietenii,grupurile de interese, clanurilor iar mai pe scurt, CLIENTELA POLITICĂ a partidului sau coalitiei care a ajuns la putere. Nici nu se usucă bine cerneala pe documentele semnate in fata presedintelui tării cu ocazia depunerii jurământului de credintă de către membrii noului guvern ajuns la putere că si incepe procesul de politicizare a institutiilor statului,administratiei publice locale intr-un cuvânt a intregii sociatăti prin INLOCUIREA celor in functii dar care nu apartin de partidul sau coalitia ajunsă la putere cu persoane loiale celor de la guvernare. Concret, sub masca ipocrită afisată si-n campania electorală dar oficial din cauza crizei economico-financiare si a acordurilor cu FMI si CE ,guvernul BOC 4 a trecut la RĂSPLATA clientelei sale politice prin inlocuirea din functii a tuturor celor ce apartin de PSD si PNL cu persoane portocalii si verzui in toate domeniile si sferele de activitate incepând de la prefecturi si terminând cu paznicul de la o scoală de care nimeni nu a auzit până acum .
Cei inlocuiti strâng din dinti dar isi strâng si rândurile si impreună cu opozitia care are tot interesul să combată puterea care i-a luat puterea ,peste alti patru ani se răzbună pe cei care i-au dat afară si votează pe cei din opozitie care, nu asteaptă să se usuce cerneală pe documentele semnate când depun jurământul că se si apucă să-si răsplătească clientela sa politică . Si uite-asa cosmarul românilor nu se mai termină niciodată căci din patru in patru ani se repetă cu o precizie de ceasornic elvetian lider pe piata mondială.
Până in 1989 acest procedeu sau metodă se numea „ rotirea cadrelor” si parcă ii intelegeam rostul dar acum nu inteleg decât că ROMÂNUL onest este batjocura clasei politice ce-l păcăleste in timpul campaniei electorale si-l umileste după ce isi atinge scopul.

58 comentarii »

 1. Uite GREVA, nu e GREVA !
  Pentru astăzi sindicatele din educatie au programat GREVĂ chiar dacă elevii de clasa a XII-a aveau de sustinut o probă de BAC !
  La inceperea orelor insă, SURPRIZĂ !
  La unele licee orele se desfăsurau normal, la altele nu, si la toate era o adevărată brambureală datorată politizării procesului de invătământ ! Mai pe sleau, profesorii membri PDL nu erau in grevă, directorii numiti de PDL amenintau profesorii că de intră in grevă vor fi sanctionati, profesorii simpatizanti ai opozitiei erau in grevă iar ELEVII nu mai stiau ce să creadă ! Cu ce-or rămâne oare in cap acesti adolescenti si asa cu gândul doar la discoteci,droguri si sex ?
  Nu ei sunt insă vinovatii ci haitele infometate de putere cu orice pret ca au politizat si EDUCATIA !

  Comentariu de Aliosa — 22/04/2010 @ 9:17 am | Răspunde

 2. Toată lumea stie că se urmăreste debarcarea de la sefia SENATULUI a lui MIRCEA GEOANĂ ca portocalii să detină toată puterea ! Dar nu toată lumea recunoaste că s-au folosit si se folosesc tot felul de tactici si strategii unele mai dubioase si jenante decât altele !
  Dacă nu s-a reusit in PARLAMENT astăzi s-a apelat la DNA care l-a invitat pe presedintele Senatului MIRCEA GEOANĂ in calitate de audiat in dosarul VOICU ca să-i găsească cumva „ nod in papură ” si-apoi să-l debarce că prea le stă „ in gât ” celor de la putere .

  Comentariu de Aliosa — 03/05/2010 @ 11:43 am | Răspunde

 3. Până si o lansare de CARTE este subiect groaznic de dispută si manipulare ordinară !
  Ca să uite prostimea de reducerea salariilor si pensiilor nenorocitii si nesimtitii au trimis boschetarii si analfabetii născuti din flori după 1989 să strice o lansare de carte !
  Numai la noi se poate intâmpla asa ceva ! Dar stiti de ce ? Ca să se distreagă atentia opiniei publice de la CHEFURILE NESIMTITE făcute de portocalii pe banii publici ,ca să nu iasă lumea-n stradă in ziua când se discută motiunea de cenzură, ca să se prostească cei care nu au fost incă prostiti ! De sase ani incoace asistăm la aceeasi „ imputită ” metodă de manipulare a opiniei publice in care actorii principali sunt analfabetii si boschetarii !

  Comentariu de Aliosa — 10/06/2010 @ 12:49 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: