Alioşa ” File de Jurnal ”

28/10/2010

ORDONANȚA DE URGENȚĂ !

Filed under: generale — Aliosa @ 9:02 am

La facerea lumii, DUMNEZEU ,atotputernicul și binefăcătorul de minuni, pentru a-i ajuta pe oameni să prospere , a stabilit  printr-o „ Lege Divină” fiecărei nații câte DOUĂ VIRTUȚI ! Fidel principiilor sale de dreptate și iubire fără seamăn pentru toți fii săi,  a acordat acele două virtuți națiilor lumii in ordinea firească a numelui  și nicidecum  a numărului de suflete iar când a ajuns la români, i-a spus ingerului consilier neremunerat  dar respectat să noteze că , românii vor fi INTELIGENȚI, CINSTIȚI și BUNI POLITICIENI! După ce ORDONANȚA DE URGENȚĂ a fost publicată in „ Monitorul Celest ” Partea I, ingerul consilier a constatat cu stupoare că românii au fost avantajați primind o virtute in plus și ca atare, in fuga mare s-a prezentat  la Cel Atotputernic spunându-i :

– DOAMNE, ai dat tuturor națiilor lumii câte DOUĂ VIRTUȚI , iar ROMÂNILOR TREI ! Oare in acest fel nu se face o mare nedreptate și-n același timp nu putem fi acuzați de favoritism față de români ?  Nu cumva românii ii vor depăși  și exploata nemeritat  pe ceilalți fii ai tăi ?

_ Aoleu, ai mare dreptate ! Atunci să revenim cu o ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ ! Notează :  pentru că virtuțile DUMNEZEEȘTI  odată acordate nu se mai pot lua inapoi, ORDON că nimeni nu va avea și folosi mai mult de DOUĂ VIRTUȚI in același timp !

După care, ingerul consilier a dat fuga la „ Monitorul Celest” și a publicat ORDONANȚA DE URGENȚĂ !

Raportat la zilele noastre , acum se explică de ce ROMÂNII care :

1 ) sunt inteligenți și cinstiți , Nu fac politică !

2) sunt cinstiți și fac politică,Nu sunt inteligenți !

3) fac politică și  sunt inteligenți , sigur NU sunt cinstiți !

La noi in spațiul carpato-danubiano-pontic unde DUMNEZEU i-a așezat pe ROMÂNI dându-le inițial  din „ GREȘEALĂ”  trei virtuți și-apoi luându-le una la sesizarea ingerului consilier, ORDONANȚA DE URGENȚĂ este la modă iar ultima a făcut deja inconjurul lumii prin stupiditatea ei :

Zeus -ul românesc a chemat le el pe slujitorul său zelos ce cârmuiește omenirea, spunându-i sec :

– De vrei să nu cazi de pe scaun și s-ajungi in focurile IADULUI, dă imediat o ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ in care să-i obligi pe supușii tăi din partidul ce-l conduci să nu voteze MOȚIUNEA de cenzură că altfel ,vă ia dracu pe toți . Și nu uita să le spui același lucru și celorlalți din arcul tău guvernamental .Fricos din fire și supus plecat până-n pământ, zelosul executant a purces urgent la indeplinirea dorinței mai marelui său protector și stăpân absolut  și astfel, MOȚIUNEA a picat chiar dacă a avut  vreo 218 voturi pentru a trece și nici unul pentru a nu trece  iar guvernul a rămas mai departe să facă după spusa unuia de la putere,  „ ce-a făcut și până acum ” ! Cum toată lumea  insă știe ce-a făcut până acum guvernul, președinția și PDL , nu are rost să mai reamintesc  dar nu mă deranjează deloc dacă distinșii cititori ai acestui post ce se vrea un PAMFLET ( tratat fiind ca atare )  să-și exprime opiniile domniilor lor, mai ales că :

Prea mulți duplicitari avem in țară

Prea mulți lingăi și profitori

De le măsori duplicitatea pe o scară

Ajungi pe scară sus in nori !

In țara-n care lăfăie prostia

Iar cei cu bani ajung la guvernare

Nu-i de mirare că minciuna și ipocrizia

Slujesc pe cel cu gura mare !

Căci zilnic hoțul strigă hoții

Tunarii și țeparii impinși de trepăduși

Urlă-n gura mare prefăcuții

Că ei nu-s hoți ci niște sfinți !

In țara-n care-n loc de pâine se dă circ

Și-n care prețurile cresc nebune

In urbea-n care locuiesc văd periodic câte-un dric

Ce duce-agale -un amărât in altă lume !

Mai bine-așa ,căci OMUL a scăpat

De HOȚI,CORUPȚI și IPOCRIȚI

Ce toată viața l-au manipulat

Scoțându-l permanent din minți !

Aș vrea să știu și părerea prietenilor din  Absolvenți1969 ,Theodora0303, Roxana Iordache, Tanya , World of Solitaire, Plano10,Cosmin Ștefănescu și-a tuturor ce doresc !

Cu respect , ALIOȘA .

103 comentarii »

  1. Domnule Aliosa,

    Multumesc pentru invitatia de a va vizita blogul, desi cred ca ati facut o gresala, fiindca sunt cam nesuferit.
    Am sa incep cu partea cel putin acceptabila: aveti o bomboana de nepotel! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
    Mi-a placut si pamfletul, chiar daca eu cunosteam o alta varianta, fara politicieni. Dar, va asigur ca exista si politiceni care sa fie daruti cu toate cele trei virtuti. Din pacate acestia sunt putin vizibili, pierduti in masa celor pusi pe capatuiala. Si, dupa parerea mea, rapoartele sunt similare in toate partidele.

    Punctul unde cred ca ne despartim in aprecieri este acela ca eu nu ma astept din partea politicienilor sa faca ceea ce spun in campaniile electorale. La vot, pun stampila acolo unde am impresia ca gogonatele sunt mai mici, fara sa ma astept la „20 de mii de euro cash” sau „pensia minma de 500 de euro”. Din acest motiv (si altele), cu toate ca sunt adeptul social-democratiei, pun mai des stampila pe liberali.

    Apreciază

    Comentariu de ALM — 28/10/2010 @ 2:10 pm | Răspunde

    • @ Domnule Alm,
      Mulțumesc pentru că mi-ați acceptat invitația și, sincer, mă bucur și vă asigur complet dezinteresat că nu am făcut o greșeală ,ci dimpotrivă !
      De ce vă autoacuzați pe nedrept ? V-am citit toate comentariile ce le-ați făcut pe blogul doamnei Theodora și nu am depistat acea calitate de care vorbeați in prima frază. Mai mult chiar incă, am găsit in domnia voastră un analist politic mult mai rafinat și competent decât mulți „ analiști” plătiți cu bani grei și prezenți cam des pe la unele posturi de televiziune și care ,in goana lor nebună după bani și publicitate aleargă de la un post de televiziune la altul de te intrebi cum de-au ajuns așa de repede de colo-colo in Bucureștiul aglomerat și-n plus, cu drumuri și străzi pline cu gropi de toate dimensiunile. Mă bucur că v-a plăcut pamfletul și sunt de acord cu dvs. că sunt și români inzestrați și cu cele trei calități chiar și printre politicienii noștri dar, din păcate nu se văd și nu se-aud din cauza trepădușilor de toate culorile impinși la inaintare de șefii lor de partid.Și totuși,acelor politicieni cu „ gura mare” ce spun aceeași poezie și care văd „ paiul din ochiul vecinului dar bârna din ochiul lor ” nu, oare nu le este nici un pic de rușine ? Doresc să rețineți că eu nu sunt membru nici unui partid și spun ce-mi trece prin cap iar de votat , votez cu cine cred că se apropie mai mult de opiniile mele de la data votului. Nu țin neapărat să vă contrazic de la prima dvs.apariție pe blogul meu dar punctul unde credeți că ne despărțim este de fapt punctul nostru comun: niciodată, dar niciodată , nu am crezut in promisiunile politicienilor din campaniile electorale iar ștampila de vot am pus-o pe numele celui ce mi s-a părut mai puțin demagog și ipocrit la acea vreme. Am disprețuit, disprețuiesc și voi disprețui pe toți acei alegători care și-au vândut sufletul diavolului dând votul pentru un pumn de arginți, funcții, demnități si avantaje.Am avut ofertă să intru in politică chiar din anul trecerii in rezervă ( 2001) ,am fost curtat permanent de liderii partidelor din oraș iar anul trecut inaintea campaniei electorale prezidențiale am fost rugat să accept funcția de președinte al filialei locale a PDL a pensionarilor portocalii din urbea-n care am hotărât să-mi petrec liniștit ( credeam eu la ieșirea la pensie )anii de pensionar fără griji.I-am refuzat politicos pe toți incepând din 2001 pentru simplul fapt că in politică trebuie să minți, să faci promisiuni deșarte, să manipulezi,să calomniezi adversarul etc etc ca să atragi cât mai multe voturi și să câștigi competiția . Nu vedeți ce se intâmplă acum la noi ? Manipulare, dezbinare, minciună, ipocrizie,certuri interminabile, jigniri, injurii, șantaj, amenințări, trădare de doctrine, partide, neam și țară ,legi contra interesului național samd incât , pe bună dreptate te intrebi : se merită oare să fii injurat de bunici, părinți,frați, surori, soție,copii, nepoți, rude,prieteni și vecini numai ca să rămâi CU ORICE PREȚ LA PUTERE ? Așa că domnule Alm fiți binevenit pe blogul meu că punctul unde credeți că ne despărțim mai tare ne unește !
      Vă mulțumesc pentru frumoasa apreciere și urarea pentru EMANUEL, năzdrăvanul meu nepoțel și vă asigur de toată stima și considerațiunea mea și vă mai aștept in casa mea virtuală.
      Am onoarea să vă salut !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 28/10/2010 @ 8:13 pm | Răspunde

  2. […] URA, emoţional…, superlativ absolut ! Dar dispreţul ? Unde s-ar plasa ? Este ce simt eu, vis a vis de Opoziţie ! De ce nu fac, ce recomandă Puterii, cand ei sunt pe acelaşi calapod ? Se spune că Viciul, nu-i viciu destul, până nu e şi fudul ! Dar ce-i Fudulul ? Acelaşi, cu Impotentul ! […]

    Apreciază

    Pingback de De ce a picat moţiunea ?! « Madi şi Onu Blog — 28/10/2010 @ 5:40 pm | Răspunde

    • @ Onu,
      Moțiune a picat că n-a fost bine pregătită de cei care-au depus-o !
      „ De ce nu fac,ce recomandă Puterii” ? Pentru că n-au nici un interes !Eu parcă știam că „ Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul” dar, merge foarte bine și cu VICIUL !
      Mai multe chiar pe blogul lui „ Madi și Onu” .

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 28/10/2010 @ 8:52 pm | Răspunde

  3. Aliosa,

    Cu amaraciune-ti spun:
    La noi, Opzitia, nu-i factor bun.
    Deliberat, se dau neinspirati,
    Sa fie inselati si de confrati!
    Daca timp, si stare, ai,
    Citeste-mi si parerea mea mofluză
    Ce-i vede pe ăi doi, într-o cambuză!
    Madi si Onu

    Apreciază

    Comentariu de World of Solitaire — 28/10/2010 @ 5:40 pm | Răspunde

    • @ Madi și Onu,
      Cu respect și eu vă spun
      Că la noi nimic nu-i bun !
      Prea ne cred niște nărozi
      Veniți hăt din antipozi !
      Nu cu trenul ci cu pluta
      Și cu Gogu cu lăuta !
      Ei zic mereu că ne ajută
      Și-apoi nouă ne impută
      Și de ei nu reușesc
      Pe noi ne-nvinovățesc !
      Legat de„ cambuză ” termen specific mărinăresc și unde se depozitează alimentele și băuturile spirtoase și gazoase, aș vrea să-l văd pe marinarul cacealmist, pe dușumeaua lăcuită „ beat mort” lâng-o sticlă goală de țuică bătrână fredonând melodia cântecului „ Nebunul din Brent ” :
      Pe un munte intr-o țară foarte-ndepărtată
      Stă un om cu ochi-nchiși și spune ce ne-așteaptă
      Lumea nu-l ascultă fiindcă-l crede un nebun
      Vorbele ii sunt ca niște lovituri de tun .
      El stă singur și liniștit
      Dar in ochii lui inchiși
      Vede al lumii asfințit
      NEBUNUL cu ochii lui inchiși.
      samd .
      Noapte cu Pace , prieteni dragi !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 28/10/2010 @ 9:23 pm | Răspunde

  4. […] ca si ei vor sa se alature protestului: Vania, Popa Teapa, Aliosa, Anca Florea, Basarica,  Alianţa Dreptei, Ana Usca, Supravieţuitor, Simon, Cristian Lisandru, […]

    Apreciază

    Pingback de Mircea Badea si Victor Ciutacu vor protesta in fata CNA-ului « Dum spiro, spero — 28/10/2010 @ 7:35 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      Cum la noi totul este politizat, ne putem aștepta la tot felul de abuzuri din partea puterii actuale . Cum CNA nu face excepție de la această regulă , efectul politizării s-a produs iar cei doi jurnaliști cu coloană vertebrală incă dreaptă au de tras pe nedrept consecintele abuzurilor . Apreciez gestul tău și-al lui Theodora de a vă alătura protestului celor doi și vă felicit ținându-vă pumnii pentru reușita gândurilor voastre. Distanța și nu in ultimul rând starea sănătății mă impiedică să mă alătur vouă deși aș fi vrut.
      Voi fi insă alături de ei și de voi cu gândul și cu comentarii la momemtele ce le veți difuza in blogosferă.S-auzim de bine !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 28/10/2010 @ 9:42 pm | Răspunde

  5. […] ca si ei vor sa se alature protestului: Vania, Popa Teapa, Aliosa, Anca Florea, Basarica,  Alianţa Dreptei, Ana Usca, Supravieţuitor, Simon, Cristian Lisandru, […]

    Apreciază

    Pingback de O PROPUNERE DE SOLIDARITATE, CATEVA ANUNTURI SI UN INCEPUT DE POVESTE « Hai ca se poate! — 29/10/2010 @ 12:43 am | Răspunde

  6. @ Theodora,
    Felicitări pentru tot ce-ai scris ! Apreciez altruismul de care dai dovadă prin alăturarea celor doi jurnaliști ce protestează ( e dreptul lor ).
    1) Dacă lociuam in București mă alăturam și eu vouă dar nu pentru ei ci pentru faptul că se incalcă prevederile art.30 ( LIBERTATEA DE EXPRIMARE ) alin.1-8 din CONSTITUȚIA țării ce-i incălcată in mod sistematic de presedintele țării,guvern și PDL, darămite de ce-i ce-i slujesc cu sârg și mare supușenie.
    2 ) Domnișoara ( doamna )de care ai vorbit, dacă a procedat asa ( iar eu te cred ) ,este o persoană fără pic de personalitate și asta nu-i bine că poate fi ușor manipulată și șantajată de trepădușii portocalii ca să ne tragă de limbă. E bine că ai avertizat pe toată lumea ! Prima dată când a dat pingback pe blogul meu fără să știu cine este, m-am gândit deja la ceva diversiune și acum imi dau seama că nu am fost prea departe . Ii acord prezumția de nevinovăție și voi fi foarte prudent iar dacă simt ceva in neregulă , voi lua decizia cea mai bună.
    3) Sunt de acord cu tine in privința celor care vrând să-și promoveze blogul scriu linck-ul respectiv și pleacă fără a da măcar bună ziua darămite să-și ceară voie să-și facă publicitate. Și pe mine mă enervează rău de tot acest tip de persoane și chiar și cei care trimit pe blogul meu doar pinback-ul respectiv fără a comenta ceva referitor la articolul la care face trimitere sau la articolele mele .In acest caz ar trebui să funcționeze regula de aur ce stă la baza unei trainice prietenii : azi vii tu la mine și te tratez regește, mâine vin eu la tine și trebuie să mă tratezi la fel . Altfel, prietenia moare și oamenii se ocolesc pân-ajung să se acuze reciproc căutând vinovați de aiurea . 4) Inceput de poveste promițător !
    Lumea-ntreabă cine-i VIERMELE ? Simplu de răspuns : este acea târâtoare abjectă ce se infiltrează in habitatul omului sănătos ( politic ) producând mari convulsii abdominale ( sociale )ce duc la alterarea mediului in care pătrunde infestând atmosfera și făcând respirația aproape imposibilă. Din păcate, in România zilelor noastre , VIERMELE , parazitul periculos al societății este văzut peste tot incepând chiar de la cele mai mari case și până oamenii străzii ce-s manipulați de putere prin intermediul serviciilor specializate in scopul atingerii obiectivelor urmărite pas cu pas și cu o tenacitate de invidiat .Mai grav este că VIERMELE pătrunde și-n creierul omului avid de putere pe care-l alterează in așa hal , incât nu mai judecă normal ci numai anormal luând decizii chiar contra interesului naționa,iar proverbul „ peștele de la cap se-mpute ” are din păcate mare actualitate . Și mai sunt și alte criterii după care se pot depista calitățile VIERMELUI dar mă opresc aici.

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 29/10/2010 @ 10:38 am | Răspunde

  7. […] Alioșa,blogul unui om serios.Și câtă dreptate are în ceea ce spune: Ordonanțe de urgență!… ”Raportat la zilele noastre , acum se explică de ce ROMÂNII care :1 ) sunt inteligenți și cinstiți , Nu fac politică !2) sunt cinstiți și fac politică,Nu sunt inteligenți !3) fac politică și sunt inteligenți , sigur NU sunt cinstiți !” […]

    Apreciază

    Pingback de Ordonanțe de…n-ar mai fi « startachim blog — 29/10/2010 @ 11:53 am | Răspunde

    • @ startachim ,
      Fii binevenit pe blogul meu mai ales că după spusele domniei tale, ” Alioșa, blogul uni om serios” ar trebui să te indemne și la comentarii nu numai trimiterea pingback -ului.
      Iti mulțumesc pentru vizita făcută și pentru aprecierea care mă măgulește și incurajează in același timp și te aștept cu comentarii.
      O seara linistita !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 29/10/2010 @ 8:15 pm | Răspunde

  8. […] vrea sa stiu si parerea lor: Vania, Popa Teapa, Aliosa, Basarica,  Alianţa Dreptei, Ana Usca, Supravieţuitor, Simon, Cristian Lisandru, Chat Noir, […]

    Apreciază

    Pingback de Motiunea pe Legea Educatiei a fost depusa « Dum spiro, spero — 29/10/2010 @ 6:54 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      E bine ca OPOZITIA a depus motiunea pe Legea Educatiei ! Ca nu va trece , este alta problema dar nu-i vinovata opozitia ci PDL care pentru a conduce destinele romanilor satisface toate cererile antiromanesti ale UDMR !
      Cu aceasta ocazie, toti romanii se vor convinge ca piaza rea a ROMANIEI este PDL care l-a adus pe Băsescu la putere pentru inca cinci ani si la randul sau presedintele manipulator l-a pus premier pe Boc ce a facut intelegere cu UDMR ca in schimbul voturilor pentru trecerea proiectelor de legi propuse de portocalii legislativului, sa fie de acord cu pretentiile lor privind predarea ISTORIEI si GEOGRAFIEI in limbma maghiara si chiar si autonomia teritoriala a tinutului secuiesc. Motiunea nu va trece dar parlamentarii arcului guvernamental vor ramane in ISTORIA ROMANIEI cu stigmatul tradarii interesului national pentru a ramane la CU ORICE PRET LA PUTERE !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 29/10/2010 @ 8:59 pm | Răspunde

  9. […] vrea sa stiu si parerea lor: Vania, Anca Florea,  Augustin Radescu, Gara pentru noi, Popa Teapa, Aliosa, Basarica,  Alianţa Dreptei, Ana Usca, Supravieţuitor, Simon, Cristian Lisandru, Chat Noir, […]

    Apreciază

    Pingback de Compasiune pentru cei care muncesc?! « Hai ca se poate! — 29/10/2010 @ 10:50 pm | Răspunde

  10. @ Theo,
    „ Compasiune pentru cei care muncesc ” ?
    Doamna nu știu cum o cheamă, dar sigur știu că-i manipulată de mai marii PDl și nu numai, NU ȘTIE CE VORBEȘTE ! Iar dacă pretinde CĂ ȘTIE, atunci DIVERSIUNEA este vizibilă de la o poștă și mirosită chiar și de cei care din varii motive și-au pierdut SIMȚUL MIROSULUI și-atunci au poate dreptate să nu simtă că totul in jurul lor este infestat de ciuma portocalie . Vorbește doamna despre cei ce muncesc ? Dar oare știe dumneaei ce-i aia MUNCA ? Ii compătimește pe cei ce„ muncesc ” cu gura sau cu mâna și mintea ? Sau ii compătimește pe cei ce obțin licitații oneroase mai puține decât clanul din care face parte ? Mai bine i-ar COMPĂTIMI pe milioanele de români ajunși in pragul disperării din cauza sărăciei in care au fost aduși de actuala guvernare preponderent portocalie dar amestecată și cu un alb-verde murdar și alte culori nedefinite incă dar, urâte rău de tot care, din cauza lor, când cineva vrea să-i umilească anunță o serbare câmpenească,o sărbătoare ortodoxă cu sfinți și moaște ,deschiderea unui supermagazin sau o campanie electorală unde se dă MÂNCARE GRATUITĂ și apă de ghiuvetă cu miris de busuioc ( mă ierte DUMNEZEU dar ăsta-i adevărul ! ) iar bieții de ei, femei bătrâne și bolnave, bătrâni ce par a râde dar injură printre dinți , oameni ai străzii și ai nimănui, se CALCĂ IN PICIOARE pentru a ajunge să primească porția UMILINȚEI și BATJOCURII naționale ! Pe acești NEFERICIȚI ai soartei ar trebui să-i compătimească doamna nu știu cum o cheamă ! Dar cum să-i compătimească pe cei năpăstuiți de soartă când marele ZEUS dâmbovițean stăpânul ei și-al celorlalți portocalii i-a dat ordinul de luptă ce musai și intocmai trebuia executat ?

    Apreciază

    Comentariu de ALIOSA — 30/10/2010 @ 2:33 pm | Răspunde

  11. Felicitari pentru articol!
    Foarte bun ca de fiecare data.
    Acum vad ca m-ai trecut pe lista aia.
    Daca numele meu nu este ACTIV adica nu trimiti PING pe blogul meu nu am cum sa stiu.
    Probabil ca am citit articolul si nu am vazut si lista 🙂
    Nu mai are importanta.
    O seara buna Aliosa! si
    Sanatate si fericire pentru taoata familia!

    Apreciază

    Comentariu de Theodora — 30/10/2010 @ 8:30 pm | Răspunde

  12. # Theo,
    In legătură cu PING-ul trebuie să-ți mărturisesc că nu trimit incă la nimeni deoarece vreau ca să rămână la latitudinea celui ce citește articolul respectiv opțiunea de a comenta sau nu ceva .Poate greșesc dar eu așa gândesc și procedez. Iar dacă unui cititor i-a plăcut ce și cum am scris și lasă o vorbă , două, bucuria mea este cu atât mai mare iar dacă sunt apreciat mă bucur și mai mult iar de sunt criticat mă gândesc la motivele oferite cititorului ce m-a muștruluit incercând să mă indrept cât mai repede și să nu-i mai ofer altădată ocazia de a mă critica.Mulțumesc pentru comentariu și-ți promit că te voi anunța pe blogul tău la comentarii prin linck de fiecare dată când scriu un nou articol . După cum se poate observa, eu postez un nou articol după ce anteriorul adună vreo 50-60 de comentarii. Aceleași sincere urări de bine și sănătate și pentru familia ta.
    Noapte liniștită, Theo !

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 30/10/2010 @ 8:53 pm | Răspunde

  13. @ ALL !
    Din ORDONANȚĂ-n ORDONANȚĂ iar pentru români se anunță vremuri și mai grele !
    IARNA cu toate aspectele ei bune și rele, bate la ușă iar veștile sunt din ce in ce mai triste și inspăimântătoare : vine frigul iar GICACALORIA s-a SCUMPIT ! Consilierii urbei in care locuiesc au stabilit deja cu 12 voturi pentru și 6 abțineri, noul preț al gicacaloriei :
    – 273,54 lei fără tva;
    – 339,19 lei cu tva .
    Pe mine care am centrală termică proprie cu racordare la rețeaua de gaze naturale nu mă afectează dar, pe cei ce n-au, e vai de ei și mama lor !Și așa erau foarte mulți locatari cu datorii de mii lei ( noi ) la intreținere ( știu asta deoarece am fost președinte la o asociație de proprietari ) ,unii chiar cu sentințe definitive și irevocabile privind recuperarea datoriilor iar alții chiar pentru scoaterea apartamentelor la licitatie pentru aceleasi datorii din anii anteriori, dar acum cu noul preț ? Doamne că mulți se vor mai debranșa și mulți chiar iși vor pierde locuințele din cauza reducerii salariilor , scumpirilor și taxelor tot mai mari, asta in timp ce cei ce ne conduc țara neștiind ce să mai facă cu banii furați ii cheltuie pe tot felul de extravaganțe .IARNA, anotimpul așteptat cu nerăbdare și mare bucurie de copii in mod special dar si de adulții cu gândul la protejarea culturilor păioase insămânțate din toamnă și la anihilarea microbilor și insectelor dăunătoare omului, iarna ce vestea inceputul frumoaselor SĂRBĂTORI de CRĂCIUN, ANUL NOU,și BOBOTEAZĂ este AȘTEPTATĂ acum in crizaq in care ne-a băgat PDL și Băsescu, cu groază in suflet :
    „ Dar când știu c-o să vă-nghețe
    Iarna mizerabilă,
    Mă cuprinde o tristețe
    Iremediabilă ” !
    versuri magnifice scrise de GEORGE TOPÂRCEANU .

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 31/10/2010 @ 10:32 am | Răspunde

  14. Hai sa traiesti, bine si fericit colega, daca te lasa cuviosii si presfintii guvernanti in frunte cu cu chiombiul mariner. O doamna comentatoare pomenea de incalcarea nu mai stiu carui articol din nu mai stiu care lege. Uf si iarasi uf, care lege a ramas neicalcata de acesti idioti care se cred zmeii zmeilor, care confunda filozofia politica cu aritmetica elementara (asta ca sa nu vorbesc de numeratie, spre injosirea lor deplina), care se cred pe cai mari (vai ce placuta le va fi caderea). In ultimile seri mi-am rezervat ceva mai mult timp spre a urmari politichia, tot ma critica consoarta si cu soacra ca sunt pe dinafara. Am urmarit vreo doua exemplare care ii depasesc cu mult pe arhicunoscutii Catavencu, Farfuridi si Branzovenescu la un loc. Ce putem spune de un Gelu Visan, de un fost membru si lingau al lui V.Tudor, idiotul D.Liga dar de dintarul Murg? Nimic pozitiv de consemnat, asa ca am hotarat unilateral sa revin la vechile mele obiceiuri. Nu imi mai bat capul cu ei, mai am nevoie de creer, uzura celulei nervoase este ireversibila, nu sunt dispus sa mai ascult tiradele acestor politicieni de doi bani si „sa ma enervez la nervi”. Apropos, d-le Blaga mai vedeti cum este cu Aristotel si socotelile, sau l-ati confundat cu Aristotel Cancescu, fostul dumnevoastra amic de afaceri? Sanatate si toate cele bune la toata lumea.

    Apreciază

    Comentariu de MITRU — 31/10/2010 @ 11:45 am | Răspunde

    • @ MITRU,
      Prietene pe unde mi-ai umblat ? Ce ți-am făcut fratelo de m-ai lăsat SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR ? Am intuit eu că ești scârbit de tot ce se-ntâmplă-n țara asta ajunsă pe mâna unor IMPOSTORI, IPOCRIȚI,DEZBINATORI, MANIPULATORI, MINCINOȘI, TRĂDĂTORI, LINGĂI,PUPINCURIȘTI și NENOROCIȚI șă că din cauza lor nu mai ai chef nici măcar să-mi dai una-n cap ca să mă potolesc și să nu mai fac spume la gură sau preinfarct din cauza strigătelor mele de alarmă că țara se duce de râpă din cauza celor ce ne conduc și ne iau și pielea de pe mosor,dar,nu mă așteptam la o asemenea tăcere ! Acum m i-am dat seama că degeaba tun și fulger ,acum mi-am dat seama că sunt un fir de nisip intr-un ocean involburat peste care se așteaptă să treacă-n cel mai scurt timp URAGANUL Băsescu,Boc,Udrea impinși de la spate de Berceanu,Videanu,Blaga și alți trepăduși portocalii !Cât de multă dreptate ai ! Și ce bine faci tratându-i cu DISPREȚUL CUVENIT ! Eu, cu ochi halucinați și mistuiți lăuntric ,ce am văzut luminița de la capătul tunelului inainte de a ajunge la capăt, trăiesc o MARE DEZAMĂGIE și numai DOMNUL mi-e martor că de-aș putea praf i-aș făcea pe cei ce ne -au luat un DREPT de PROPRIETATE ce -a fost acordat in baza unei legi organice și nu a unor favoruri cum se-ntâmplă acum . Lovește-i DOAMNE pe dușmani și ai grijă de ROMÂNII BUNI !

      Apreciază

      Comentariu de ALIOSA — 31/10/2010 @ 6:10 pm | Răspunde

  15. […] poveste tristă, dureroasă, cum nu se poate imagina, viaţa Milicăi, sora mea cea mai mare, fiica din prima căsătorie a mamei. Tristă, cum nu şi-a dorit nimeni să […]

    Apreciază

    Pingback de MILICA « Madi şi Onu Blog — 31/10/2010 @ 5:17 pm | Răspunde

    • @ Madi și Onu,
      Am postat pe blogul vostru la momentul respectiv gândurile mele legate de viața de coșmar a MILICĂI, DUMNEZEU s-o odihnească-n pace și s-o țină la dreapta SA.Un cititor atent s-ar intreba de ce oare mai comentez povestea și pe blogul personal și mai ales la atâta timp după : răspunsul este simplu:am omis să comentez atunci și la mine.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 13/11/2010 @ 8:51 pm | Răspunde

  16. […] Buzatu, Cristian Lisandru, George Valah, Ana Usca, Ioan Sorin, Basarica, Bibliotecarul, Chat Noir, Aliosa, Caius, Natasa, Orfiv, Teo Negura, Supravietuitor, Starea Natiunii, Roxana Iordache, Plano 10, […]

    Apreciază

    Pingback de Motiunea de cenzura – Legea Educaţiei Naţionale, o lege anti-educaţie şi anti-românească! – Textul « Dum spiro, spero — 01/11/2010 @ 3:03 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      Mă miră că abia acum incep să se trezească unii ROMÂNI !
      Pericolul ce acum devine CERTITUDINE a fost SEMNALAT de SUBSEMNATUL incă din anul 2009 când, PDL, Boc și Traian Băsescu au făcut pact cu formațiunea ANTIROMÂNEASCĂ numită UDMR ca, in schimbul VOTULUI parlamentarilor români de origine maghiară pentru a se vota in parlament legile inițiate de guvernul Boc,SĂ SE DEA UNDĂ VERDE tuturor PRETENȚIILOR maghiarilor ,inclusiv a acelora de obținere a AUTONOMIEI TERITORIALE a așa zisului ținut secuiesc , nu numai a predării ISTORIEI și GEOGRAFIEI pentru odraslele maghiarilor in limba lor maternă de parcă HISPANICII din SUA au parte de așa ceva !
      Acum, degeaba behăie OPOZIȚIA și societatea civilă ( adică NOI că, S.C. nu mai există )că, ALEA JACTA EST,și,NU SE MAI POATE SCHIMBA NIMIC, din cauza TRĂDĂTORILOR de NEAM și ȚARĂ,care, pentru a rămâne CU ORICE PREȚ LA PUTERE ( vezi : https://aliosapopovici.wordpress.com/2010/05/27/cu-orice-preț-la-putere ) au făcut PACT cu DIAVOLUL !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 01/11/2010 @ 4:03 pm | Răspunde

  17. @ ALL !
    IN SLUJBA PATRIEI !
    Acum 409 ani din ordinul dușmanilor românilor de pretutindeni,la CÂMPIA TURZII a fost decapitat Voievodul MIHAI VITEAZUL, cel mai ROMÂN dintre ROMÂNI pentru curajul de a FI UNIT intr-un singur STAT pe toți ROMÂNII din MUNTENIA, TRANSILVANIA și MOLDOVA! Singura vină a Voievodului MIHAI a fost aceea că a indrăznit să-și facă DATORIA față de neam și țara !
    Acum 01 noiembrie 2010, doi dintre cei mai buni români , PILOȚI pe un avion MIG21 Lancer cu dublă comandă aparținând Flotilei 71 Aeriene din CÂMPIA TURZII ( coincidență, blestem ? ),și-au pierdut viața in urma prăbușirii avionului ce-l pilotau pe timpul indeplinirii misiunii de cercetare meteo, doar pentru singura vină de a-și fi făcut datoria față de neam și țară !Nu, nu este COINCIDENȚĂ și nici BLESTEM ci este inconștiența și lipsa de răspundere a ministrului apărării naționale Gabriel Oprea și a guvernului Boc-V față de DOTAREA ARMATEI cu mijloace moderne de navigație aeriană. Nu sunt bani pentru INLOCUIREA avioanelor MIG21 Lancer ? Ba da, BANI SUNT dar pentru CLIENTELA PORTOCALIE și nicidecum pentru inlocuirea avioanelor vechi și uzate moral.

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 01/11/2010 @ 4:34 pm | Răspunde

  18. […] Buzatu, Cristian Lisandru, George Valah, Ana Usca, Ioan Sorin, Basarica, Bibliotecarul, Chat Noir, Aliosa, Caius, Natasa, Orfiv, Teo Negura, Supravietuitor, Starea Natiunii, Roxana Iordache, Plano 10, […]

    Apreciază

    Pingback de De ce vrea PDL sa distruga invatamantul romanesc? « Hai ca se poate! — 01/11/2010 @ 5:46 pm | Răspunde

  19. […] “PSD, la sfat de taină, pe tema consultărilor de la Cotroceni“titlu pe “Realitatea.net“! De ce sfat de taina? E o consultare la care ia parte conducerea partidului,  Biroul Politic Permanent. Pentru ca acest birou să ia o hotărâre , membri săi trebuie să se întâlnească! Ce poate fi aşa de neînţeles. Mi se pare o metoda mult mai democratică,decât a altor partide! […]

    Apreciază

    Pingback de De ce răutăţi gratuite? « Popateapa's Blog — 01/11/2010 @ 8:17 pm | Răspunde

    • @ Popateapa”s ,
      Nu sunt răutăți gratuite ! Sunt realitățile crunte ale zilelor ce le trăim in țara in care totul se face la comandă politică ! Ați uitat probabil situația in care se află mogulul postului respectiv .Când te frigi cu ciorbă , sufli și-n iaurt !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 13/11/2010 @ 9:03 pm | Răspunde

  20. Domnule Alexandru, scuzaţi-mi îndrăsneala de a intra nechemat pe blogul dumneavoastră, dar un motiv temeinic m-a făcut să comit gestul.
    Înainte de a ajunge la el, vă spun că îmi place pamfletul dumneavoastră, şi ca realizare, şi ca densitate de adevăr conţinut.
    Puţini sunt politicienii ţării care să se apropie de cele trei virtuţi şi dacă totuşi se remarcă vreunul, imediat este redus la tăcere de turma colegilor sau opozanţilor, iar dacă reuşeşte să le facă cumva faţă, gloata de poporeni îl execută fără cruţare şi fără întârziere. Cred că, până la urmă este vorba şi de un destin blestemat care urmăreşte acest popor peste veacuri.
    Dragă domnule pontonier, mi-am început cariera într-o unitate de pontonieri împreună cu fostul dumneavoastră coleg de clasă de liceu Dumitru Roman. Din păcate, nu ne-am mai văzut sau auzit din 1990. Sper că poate cu ajutorul dumneavoastă voi reuşi să reînnod, măcar telefonic, firul rupt de viaţă. În treacăt fiind spus şi eu sunt tot promoţie ’69 dar pe alte meleaguri.
    Să auzim şi de bine!

    PS: Scuzaţi identiconul ireverenţios, dar am apelat la el pentru a saluta „prietenii” de dialog pe un alt blog. „Prietenii” sunt cei pe care Theodora îi numeşte viermi, preluând „tradus” denumirea de „precursori de lucilia caesar” cu care-i alint eu.

    Apreciază

    Comentariu de mumu — 02/11/2010 @ 5:50 pm | Răspunde

    • @ Colega MUMU,
      Eu sunt la fel ca tine și la fel cu toți de-ai noștri și mai mult decât atât ! Eu sunt dintre acei cu ochi halucinați și mistuiți lăuntric căci am văzut PERICOLUL ce avea să ne CUPRINDĂ ! Dă-mi voie să-ți spun din toată INIMA mea de PONTONIER de pe malul DUNĂRII bătrâne, FII BINEVENIT in casa mea cea virtuală cu tot RESPECTUL ce ți se cuvine !
      Nu te cunosc DAR te RESPECT și , sincer,de ești un „ PONTONIER” cum bine spui că EȘTI,și-n plus mai spui că-i fost COLEG cu MITICĂ ROMAN prietenul meu de suflet și promoție de absolvenți LM„Ștefan cel Mare”,renumitul jurnalist la ziarul APĂRAREA PATRIEI ai și actual REDACTOR ȘEF la Revista „ România Eroică” ai din partea mea toată gratitudinea și sprijinul moral.O singură rugăminte am : sună-mă la 0722-81-96-65 și discutăm tot ce vrei.
      Mulțumesc din inimă pentru comentariu și intrebări !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 03/11/2010 @ 1:14 am | Răspunde

  21. […] spusele premierului Boc, Traian Băsescu, a avut ”un rol foarte important”, în negocierile cu FMI, în special, în ce […]

    Apreciază

    Pingback de Ceauşescu vs Băsescu « Madi şi Onu Blog — 02/11/2010 @ 10:03 pm | Răspunde

    • @ Madi și Onu,
      In PDL este la modă ca LĂUDĂTORII să nu stea nici o clipă c-altfel , cu toții pică !
      Mai deunăzi ministrul apărării naționale i-a conferit celeui ce nici ARMATA n-a făcut-o cea mai inaltă DISTINCȚIE MILITARĂ ( ministru vs prim ministru ). Acum, prim ministru iși laudă președintele ! Indiferent de cât fură PDL in văzul lumii, trepădușii portocalii ( LĂUDĂTORII ) ajunși in funcții mari datorită apartenenței politice , la o intrebare simplă dar concretă, răspund cu o altă intrebare și culmea nesimțirii uneori spun fără pic de jenă : păi ce, alții inaintea noastrăn-au furat ? Politica face din om neom , unii ajungând chiar să-ți dea in cap dacă nu esti de acord cu ideile venite de la Cotroceni. Am urmărit o anume emisiune la un post anume și am rămas perplex : un lingău portocaliu nu a răspuns la o intrebare simplă pusă de moderator decât după ce a primit prin e-mail răspunsul ! Sunt de groază acești indivizi ce nu știu decât să repete ce li se ordonă.Ca să nu vă reamintesc replica unei femei pedeliste cu o mutră acră și ochii ieșiți din orbite tot la o intrebare simplă : „ acum noi suntem la putere așa că, CIOCU MIC ” ! Potim cultură pedelistă Madi și Onu !
      Nu vă supărați dar acum LĂUDĂTORII sunt chiar mai activi decât pe vremea lui CEAUȘESCU ( DUMNEZEU să-l odihnească-n pace ) pentru că a făcut și mult bine nu numai rău ca Băsescu .

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 13/11/2010 @ 9:28 pm | Răspunde

  22. […] Ponta, Mihai Voicu,  Onu,  Consiliul National al Blogosferei, Cristian Lisandru, Bibliotecarul, Aliosa, Basarica, Popa Teapa, Gebelezis, Orfiv, Plano 10, Griska, Razvan, Societate, Dispecer Blogosfera, […]

    Apreciază

    Pingback de Presedintele toxic si o alta propunere de solidaritate « Hai ca se poate! — 02/11/2010 @ 10:19 pm | Răspunde

  23. […] Ponta, Mihai Voicu,  Onu,  Consiliul National al Blogosferei, Cristian Lisandru, Bibliotecarul, Aliosa, Basarica, Popa Teapa, Gebelezis, Orfiv, Plano 10, Griska, Razvan, Societate, Dispecer […]

    Apreciază

    Pingback de Majoritatile versus interesul national « Dum spiro, spero — 03/11/2010 @ 12:31 am | Răspunde

  24. […] Mirela, Cristi Dima,  Cristian Lisandru, Dispecer Blogosfera, Consiliul National Blogosferei, Aliosa, KinR,  Anca Florea, Augustin Radescu, Renata, Basarica, Bibliotecarul, Victor Ponta, Vassyle, […]

    Apreciază

    Pingback de Adrian Paunescu va trai vesnic in inimile noastre « Hai ca se poate! — 05/11/2010 @ 12:41 pm | Răspunde

    • @ Theo,
      Ca absolvent in 1969 al LICEULUI MILITAR „ Ștefan cel Mare” din CÂMPULUNG MOLDOVENESC și participant la cea de-a 40-a aniversare am auzit pentru prima dată, acolo in frumoasa BUCOVINĂ o poezie scrisă de marele poet ADRIAN PĂUNESCU dar citită in fața unui numeros public in Aula LM de o distinsă doamnă CRISTEA LĂCRĂMIOARA participantă ca invitată in locul tătălui ei decedat , Col ( r ) CRISTEA AUREL fost profesor de Educație Fizică și Sport.
      Da, Adrian Păunescu va rămâne veșnic in inimile noastre iar ca dovadă, iată poezia :
      DIN NOU LA CÂMPULUNG
      La Câmpulung,la Câmpulung,
      Imi este dat să mai ajung,
      Și viața să mi-o povestesc,
      La CÂMPULUNG MOLDOVENESC.

      E veac târziu și pe-acest câmp
      In lumea intocmită strâmb
      Și drepturile țării mele strig
      Când vine dinspre ceruri frig.

      La CÂMPULUNG MOLDOVENESC
      Mai vin să mai BUCOVINESC
      Și să aud ,in alt acord
      Același CLOPOT de la NORD.

      La LUNGUL CÂMP din MUNȚII VECHI,
      Ne arde gerul la urechi
      Și EMINESCU plânge-n cer
      Spre CÂMPULUNGUL cel stingher.

      E PUTNA undeva mai sus,
      Un dangăt viu cum alte nu-s,
      La el mi-e gândul să ajung
      Să mă-ntâlnesc la CÂMPULUNG.

      La CÂMPULUNG MOLDOVENESC
      Mă-ntorc să mă mai regăsesc
      Și dinspre triști sihaștri puri
      Un ZIMBRU geme in păduri.

      Parafrazându-l pe MARELE POET ,in 2014 la a 45-a ANIVERSARE a ABSOLVIRII L.M. promoția 1969 , „ La CÂMPULUNG MOLDOVENESC ,Mă-ntorc să mă mai regăsesc” cu foștii mei colegi, profesori și comandanți atâția câți vor mai fi in VIAȚĂ și vor dori să participe .
      Un gând pios, o lumânare și o floare pe mormântul marelui poet ADRIAN PĂUNESCU !
      DUMNEZEU să-l odihnească-n pace ținândul permanent la dreapta SA !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 12/11/2010 @ 8:42 pm | Răspunde

  25. Amigo ALIOSA, nu-ti fa impresia ca am lasat totul balta, vezi ce am postat pe Agora, daca nici ce am postat acolo nu ma reprezinta inseamna ca nu mai sunt eu. Nu mi-am schimbat impresia (putine sanse, chiar spre deloc) despre marii nostri contemporani conducatori. Nu pomenesc nume si propozitii tip dintr-o „obsesie prosteasca ca anumite cuvinte cheie pot duce la stergerea automata a unor texte”. Am o anumita experienta recenta in materie. Tampitii tampitilor (sau poate desteptii desteptilor ca sa castige si ei un ban cinstit), nu le vine sa creada ca toata strduinta lor arata ca un punct vamal in centru desertului. Ca niste baieti destepti castiga din aceasta afacere, nu ma deranjeaza. Dar ca acesti „baieti destepti ii platesc eu ca sa ma faca”, asta nu o mai accept. Tot ceea ce am spus este legat intrinsec de ce am postat pe AGORA si inca in cateva locuri. Ca deobicei astept reactiile, sa te tii distractie, mai am nevoie si de asa ceva.

    Apreciază

    Comentariu de MITRU — 06/11/2010 @ 3:21 pm | Răspunde

    • @ MITRULE,
      Pe unde-mi umbli PRIETEN DRAG DE-O VIAȚĂ ?
      Tu AI UITAT că pe „ AGORA” eu sunt PERSOANA NON GRATA ? Citesc dar NU COMENTEZ !
      Dar ȘTII DE CE ?
      Pentru că am avut NEOBRĂZAREA să-i ROG pe ROMÂNI să-l nu-l VOTEZE pe „ JAVRA ORDINARĂ ” !
      Și, MULȚI COLEGI de-ai de NOȘTRI de L.M „ Șfefan cel Mare” L-AU VOTAT iar EU, ALIOȘA PONTONIERUL i-am INJURAT !
      Acum, cei care-au AVUT PENSIE sub 3000 de RONI,pentru că AU STAT LA UMBRA NUCULUI BĂTRÂN frecând-o la RECE,au motiv să-l PUPUE undeva pe gabriel otravă !
      Tu , AMICE, ce-ai AJUNS GENERAl pe MUNCĂ nu ca IZMNĂNARUL, ai toată STIMA MEA !
      DUMNEZEU să-l țină a dreapta SA pe cel ce-a fost MARELE POET, ADRIAN PĂUNESCU !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 07/11/2010 @ 7:17 pm | Răspunde

  26. […] prezenţa spiritului  de observaţie al lui Madi, îmi caut o scuză, tipic post-revoluţionară: ”e normal, este cadru medical”. Nemulţumit totuşi de mine, caut să mă edific puţin asupra acestei suferinţe. Şi la nivel de […]

    Apreciază

    Pingback de Boala lui PARKINSON « Madi şi Onu Blog — 06/11/2010 @ 9:38 pm | Răspunde

    • @ Madi și Onu
      Moartea marelui poet ADRIAN PĂUNESCU m-a afectat atât de mult incât boala lui PARKISON deși periculoasă și jenantă mi s-a părut că i-a cuprins chiar și pe cei care ne conduc astăzi căci UITĂ EXTRAORDINAR DE REPEDE tot ce spun referitor la „ SĂ TRĂIȚI BINE”!

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 12/11/2010 @ 8:08 pm | Răspunde

  27. Aliosa, nu esti o persoana „non grata” pe AGORA, si nici macar eu nu ma consider asa ceva si nu vreau sa ma enervez la nervi. Totul, in aceasta lume este trecator, oamenii, chiar multi dintre colegii nostri, incep usor sa inteleaga faptul ca au fost si chiar mai sunt inca pacaliti de niste sfertodocti, buni de gura care nu stiu decat: sa urle; sa tipe;sa arate cu degetul; sa afuriseasca pe toti si pe toate, DAR CARE NICIODATA NU SUNT SI NU VOR FI IN STARE SA DEMONSTREZE CEVA, CHIAR MINOR, CU ARGUMENTE RATIONALE. Fraza de mai sus am postat-o si in alta parte, stii ce mi-a raspuns o d-na politiciana. Ca politician, sa incerci asa ceva, trebuie sa fii nebun de legat. „Inseamna sa-ti aprinzi singur rugul de sub picioare ridicand osanale ode si imnuri de slava conducatorului iubit”. Daca memoria nu ma inseala fraza am citit-o undeva in scrierile tarzii a lui Trotski la comentarii despre fostul sau coleg si prieten I.V. STALIN. Sanatate si sa ne auzim cu bine MITRU

    Apreciază

    Comentariu de MITRU — 08/11/2010 @ 3:18 pm | Răspunde

    • @ Mitru,
      Tu ai dreptate să nu te consideri „ peresona non grata ” acolo unde , SĂ NU SE SUPERE INCĂ O DATĂ foștii noștri colegi, E LOCUL UN DE OMUL VINE ȘI SPUNE CE DOREȘTE fără ca măcar să fie TRAS de urechi din cauza lui traian nevolnicul ce-a NENOROCIT ROMÂNIA și nu a COMANDAT lui APOLODOR DIN DAMASC să execute POD peste DUNĂRE ca NOI , ROMÂNII, s-avem SÂNGE DE ROMAN !
      EU, un PONTONIER acrit de briza DUNĂRII cu care am făcut un sacru LEGĂMÂNT, am avut TUPEUL să atenționez alegătorii din ROMÂNIA in dec.2009 să nu-l VOTEZE pe dezbinatorul, mincinosul și ipocritul de marinar CONTRABANDIST pe vremuri nu de mult apuse . Și, cum și MILITARII sunt și ei oameni și-și apără BUZUNARUL,l-au VOTAT pe schizofrenic și-acum EU, SUNT „ persona non grata ” pe AGORA și cu asta, EU acolo nu mai comentez nimic !In CASA mea cea VIRTUALĂ, TU, ești BINEVENIT , oricând !
      Șă-ți dea DOMNUL tot ce dorești !
      Cu RESPECT și multă CONSIDERAȚIUNE, ALIOȘA pontonierul infrățit cu DUNĂREA ce CURGE din AMONTE către tine și Lacul Comana !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 10/11/2010 @ 1:40 pm | Răspunde

  28. […] fost cândva o  revistă săptămânală BUCUREŞTI MAGAZIN, în care pentru rubrica “Faptul divers”, completam caseta “Filiera Secretă”. Redau în […]

    Apreciază

    Pingback de FILIERA SECRETĂ « Madi şi Onu Blog — 09/11/2010 @ 12:21 am | Răspunde

    • @ Madi și Onu,
      V-am răspus pe al-vostru blog
      Și insuși CREATORUL imi este CĂLĂUZĂ
      Eu n-am să-mi fac un necrolog
      Dar am să-mi cer din nou o scuză !
      Eu, sunt dintre acei
      Ce nu stau mult pe gânduri
      Când chiar fără să vreau imi vin idei
      Să le inșir pe două rânduri !
      Acum la ceas de mare prânz
      Foamea chiar mi-a dispărut
      Aș vrea s-alerg după un mânz
      Să-l mângâi și să il sărut.
      Dar nu pot face-așa ceva
      Că nu am mânz deși aș vrea .
      Am insă muza mea
      Ci imi oferă liniștea !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 10/11/2010 @ 1:53 pm | Răspunde

  29. […] de greutate corporală, nu este o glumă. Constituie o sursă de neplăceri pentru sănătate, dincolo de aspectele inestetice, cărora sunt obligate, să le facă faţă, persoanele în […]

    Apreciază

    Pingback de OBEZITATEA « Madi şi Onu Blog — 11/11/2010 @ 12:08 am | Răspunde

    • @ Madi și Onu,
      Minunată ideea voastră !
      Felicitări și aștept cu nerăbdare continuarea celor promise in PS !
      O noapte liniștită vă doresc !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 11/11/2010 @ 10:09 pm | Răspunde

  30. […] Teapa, Razvan, Sifilica, Epistole pentru Zeus,  Onu, Bibliotecaru, Teo Negură, Pro Atitudine, Aliosa, Victor Ponta, Daciana Sarbu,  Corina Cretu, Dan Voiculescu,  Alex Mazilu, Oana Niculescu Mizil, […]

    Apreciază

    Pingback de Se implinesc 15 ani de la moartea Seniorului « Hai ca se poate! — 11/11/2010 @ 11:38 am | Răspunde

    • @ Theo,
      Sincer, nu am simpatizat PNȚCD dar, acum la 15 ani de la moartea seniorului Corneliu Coposu când văd și aud ZILNIC cum minciuna, ipocrizia și hoția portocalie ne sufocă, imi pare rău că n-am aprins atunci o lumânare la capul marelui om politic . Dumnezeu să-l odihnească-n pace !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 12/11/2010 @ 8:01 pm | Răspunde

  31. […] Teapa, Razvan, Sifilica, Epistole pentru Zeus,  Onu, Bibliotecaru, Teo Negură, Pro Atitudine, Aliosa, Victor Ponta, Daciana Sarbu,  Corina Cretu, Dan Voiculescu,  Alex Mazilu, Oana Niculescu Mizil, […]

    Apreciază

    Pingback de Seful Jandarmeriei Capitalei demis pentru ca nu a intervenit in forta la mitingul politistilor din 24 septembrie « Hai ca se poate! — 11/11/2010 @ 1:45 pm | Răspunde

    • @ Theo,
      Te surprinde ? Pe mine , NU !
      Cei ce nu joacă cum cântă TARAFUL PORTOCALIU sunt indepărtați pe motiv de „ management defectuos ” !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 11/11/2010 @ 10:23 pm | Răspunde

  32. @ ALL !
    Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere publică cu tema : „ Care este diferența dintre politician și hoț”. Un anume răspuns i-a sărit special in ochi :
    „ Diferența dintre un politician și un hoț este că pe primul il aleg eu, in timp ce al doilea mă alege el pe mine . Am nimerit-o?”
    Iar replica lui Millor fu doar :
    „ Stimate domn , sunteți un geniu.Sunteți singurul care a reuțit să găsească o diferență intre cei doi ” !
    Aș fi tare curios să știu și părerea lui Theo, Tanya, Roxana,Madi, Onu, Plano10,Mitru și nu numai.
    Un gând frumos și-un weekend plăcut tuturor vizitatorilor mei !
    Cu respect, Alioșa .

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 12/11/2010 @ 12:00 pm | Răspunde

  33. Buuuuna! coane ALIOSA, se cumpara si se vinde imediat. Problema este cu ce folos pentru noi muritori da rand, bagseama ca noi facem parte perpetuum doar dintem alesi, in vecii vecilor AMIN. O sa spui ca sunt cinic, din nenorocire aceasta este cumplita realitate pe care o traim si o vom trai. In actuala situatie optimismul nu ma da afara din casa si nici pentru viitor nu se intrevede altceva. Daca mai sunt si idealisti (nu vreau sa le spun altfel) care pun botul umed la rostirile Basisto-Bociste despre laptele si mierea care va curge, intr-un viitor incert, pe santurile si rigolele ce insotesc drumurile, despre muntii si dealurile de mamaliga ce vor umple gurile nevoiasilor ca si gaurile din asfalt, despre painea ce va iesi din cuptoare mai ceva ca lava dintr-un vulvan in eruptie etc. etc. etc. sa fie sanatosi fizic (la cap nu mai este cazul- psihiatrii pot oferi ceva paleative si cam atat). Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, daca cineva crede ca se regaseste in mica mea descriere, sanatate.

    Apreciază

    Comentariu de MITRU — 12/11/2010 @ 1:47 pm | Răspunde

  34. @ MITRU,
    Mă bucur că ți-a plăcut DEZBATEREA pusă in discuție și-ți mulțumesc pentru comentariu care este ca de fiecare dată competent și la obiect. Nu, nu ești cinic ! Ai dreptate in tot ce spui . Iar eu, PĂȚITUL, stiu că mă bat cu morile de vânt dar,n-am ce face altceva decât să-i urechesc cât de cât pe cei ce prin FRAUDĂ și MINCIUNĂ au ajuns la PUTERE iar acum ne mint,dezinformează, dezbină și manipulează zilnic ca ei să fure cât mai mult .
    Un weekend plăcut frumoasei tale familli din partea lui Alioșa .

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 12/11/2010 @ 9:00 pm | Răspunde

  35. […] KinR, Gebelezis, Vania,  Ioan Sorin,  Natasa,  Plano 10, Popa Teapa, Caius,  Ana Usca, Aliosa,  KinR, Cristian Lisandru, Elisa, Orfiv, Hai ca se poate!, Dragon, Supravieţuitor, Basarica,  […]

    Apreciază

    Pingback de Sfidarea deciziei Curtii Constitutionale un precedent deosebit de periculos « Hai ca se poate! — 15/11/2010 @ 3:06 pm | Răspunde

    • @ Theo,
      Ai mare dreptate când afirmi că „ sfidarea deciziei CCR un precedent deosebit de periculos ” pentru simplul fapt că asta inseamnă că in ROMÂNIA nu se respectă nimic, nici legea organică ocrotită de CONSTITUȚIE nici legea bunului simț ! Dar, cum ROMÂNIA este țara tuturor posibilităților d.p.d.v.politic,de intri pe http://absolvenți1969.wordpress.com/2009/04/25/la-noi-ca-la-nimeni vei constata că, ce se intâmplă astăzi la noi, eu am prevăzut incă de acum un an și jumătate .
      Boc sfidează decizia CCR de frica UDMR care l-a amenințat că de nu iși asumă răspunderea pe Legea Educației vitală pentru maghiarimea din România ( poate vor să ascultăm colindele de CRĂCIUN in limba lui Laszlo Tokeș care deja a inceput să cheme ceangăii la Parlamentul European pentru repetțtii ) .
      LA NOI CA LA NIMENI,dar numai la noi se poate intâmpla așa ceva și asta numai din cauza faptului că Boc pentru a rămâne CU ORICE PREȚ LA PUTERE ( https://aliosapopovici.wordpress.com/2010/05/27/cu-orice-pret-la-putere ) sfidează nu numai decizia CCR dar și Constituția țării .
      In fapt, hotărârea luată de Boc este venită de la eminența cenușie de la Cotroceni care sfidează pe toți și chiar și pe el insuși ! Nu a afirmat cu puțin timp in urmă presedintele tării că, : CC este penibilă” ? Și-atunci, ce pretenție să ai de la Boc sluga credincioasă a sefului său de la Cotroceni, cel care l-a ridicat din rahatul in care căzuse de vreo cinci ori ?
      Iar ca să nu mai lungesc vorba, astăzi ROMÂNIA se află sub dictatura celui ce-a nenorocit țara in ultimii șase ani și, o să o nenorocească și mai rău că ,de nu intervine forța DIVINĂ,o să fie și mai rău.
      Trebuie să recunosc cu sinceritate că urmăresc de ceva timp in mod deosebit cum se comportă parlamentarii PDL atât in plenul lucrărilor celor două camere cât și-n fața camerelor de luat vederi . Concluzia ? E una de groază dar și silă pentru cei pe care i-am urmărit . La orice intrebare venită din partea opoziției sau a moderatorilor, ca niște drogați,răspund cu o altă intrebare și ,ca niște lingăi notorii iși laudă protectorul căci știu ipocriții că, de pică el pică și ei. Poate acum ,imediat nu vor pica dar le va veni și lor timpul . Nu dau nume căci sunt nu numai lingăi și ipocriți , sunt și periculoși și ca atare in stare de orice.
      ROMÂNIA a ajuns o țară nu guvernată democratic ci dictatorial .

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 15/11/2010 @ 9:45 pm | Răspunde

  36. […] dietei Montignac, Michel Montignac, a stabilit, experimentând pe propria persoană, că pentru a slăbi, IG, să […]

    Apreciază

    Pingback de OBEZITATEA II « Madi şi Onu Blog — 15/11/2010 @ 11:50 pm | Răspunde

    • @ Madi și Onu,
      Interesantă prelegere și bune sfaturi ! Se vede că MADI este cadru medical . OBEZITATEA e o boală gravă și vinovat este cel obez că nu a respectat regimul alimentar corect. Partea cea mai puțin cunoscută și tratată de specialiștii in OBEZITATEA este VIAȚA cu toate aspectele ei incepând de la nevoi absolute la extravaganțe și până la supărări, stres și multe altele.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 16/11/2010 @ 9:30 pm | Răspunde

  37. […] Plano 10, Vania,  Ioan Sorin,  Natasa,  , Pro Atitudine, George Valah, Caius,  Ana Usca, Aliosa,  KinR, Cristian Lisandru, Elisa, Orfiv, Hai ca se poate!, Dragon, Supravieţuitor, Basarica,  […]

    Apreciază

    Pingback de VICTIMA UNEI GRUPARI INFRACTIONALE ARE NEVOIE DE NOI TOTI « Hai ca se poate! — 17/11/2010 @ 8:14 pm | Răspunde

  38. […] Plano 10, Vania,  Ioan Sorin,  Natasa,  , Pro Atitudine, George Valah, Caius,  Ana Usca, Aliosa,  KinR, Cristian Lisandru, Elisa, Orfiv, Theodora Marinescu, Dragon, Supravieţuitor, Basarica,  […]

    Apreciază

    Pingback de De necrezut – Guvernul a promis FMI reducerea numărului de internări în spitale « Dum spiro, spero — 17/11/2010 @ 11:07 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      Poate nu știi dar guvernul BocV a promis FMI că numărul deceselor in ROMÂNIA va creste cu 25 % și astfel deficitul bugetar se va incadra in marja stabilită . Oare de ce te mai miră aberațiile acestui guvern ?
      LA NOI CA LA NIMENI !
      https://aliosapopovici.wordpress.com /2009/04/21/la-noi-ca-la-nimeni

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 18/11/2010 @ 8:46 pm | Răspunde

  39. @ Theo,
    Demnă de toată lauda grija ta pentru soarta tânărului polițist care s-a trezit cu o sticlă-n cap de la un interlop . Deoarece eu nu cunosc imprejurările acelui nefericit incident o să mă abțin la a face alte referiri aici la mine dar cu siguranță la tine , DA .

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 18/11/2010 @ 8:34 pm | Răspunde

  40. […] Corina Cretu, Dan Voiculescu,  Oana Niculescu Mizil,  Link-Ping, Motanul Filozof,  Mirela Pete, Aliosa, KinR,  Dispecer Blogosfera, Starea […]

    Apreciază

    Pingback de Ministerul de Interne trebuie restructurat si reformat intr-un an zice Basescu « Hai ca se poate! — 18/11/2010 @ 10:16 pm | Răspunde

  41. […] parere aveti? Vania,  Ioan Sorin,  Natasa,  , Pro Atitudine, George Valah, Caius,  Ana Usca, Aliosa,  KinR, Cristian Lisandru, Elisa, Orfiv, Hai ca se poate!, Dragon, Supravieţuitor, Basarica,  […]

    Apreciază

    Pingback de Catalin Avramescu sustine independenta Tinutului Secuiesc | Aici, Sonia Lorena — 18/11/2010 @ 11:03 pm | Răspunde

    • @ Sonia Lorena,
      Mulțumesc sincer și dezinteresat pentru invitație.Prea multe nu o să comentez dar , sincer mă bucur că m-ai trecut pe lista ta. Aș fi onorat dacă ai zăbovi câteva clipe pe : http://absolventi1969.wordpress.com/2009/09/05/trezeste-te-ostire unde vei vedea că, din păcate,semnalul meu de alarmă a fost tras in zadar iar cele spuse de mine atunci incep să se audă tot mai sus și tot mai des. Imi pare rău dar, ăsta-i adevărul iar când NE VOM TREZI VA FI PREA TÂRZIU !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 19/11/2010 @ 9:09 pm | Răspunde

  42. […] Corina Cretu, Dan Voiculescu, Oana Niculescu Mizil,  Alex Mazilu, Motanul Filozof,  Mirela Pete, Aliosa,  Link-Ping,  Starea […]

    Apreciază

    Pingback de Iar ne anunta Basescu sfarsitul crizei? « Dum spiro, spero — 19/11/2010 @ 1:02 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      Nu ți se pare că ne-a mai anunțat de vreo două ori că am ieșit din criză ?
      Nu că n-aș vrea dar, suntem tare departe de sfârșitul crizei ! Mai aproape suntem de o nouă diversiune ca să treacă mai repede cele trei legi prin parlament,să uite lumea de hoția Robertei, de șoric și tobă că tot se apropie Crăciunul și nu prea avem porci de sacrificat și multe altele.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 19/11/2010 @ 9:19 pm | Răspunde

  43. […] Voiculescu, Oana Niculescu Mizil,  Alex Mazilu, Horatiu Buzatu,  Motanul Filozof,  Mirela Pete, Aliosa,  Link-Ping,  Transildania,  Pro Atitudine,  Octavian, Mario Ovidiu Oprea,   Starea […]

    Apreciază

    Pingback de Inca o mizerie a Guvernului Boc « Hai ca se poate! — 19/11/2010 @ 2:34 pm | Răspunde

    • @ Theo,
      Din câte imi amintesc, guvernul Boc nu a făcut decât să pună in practică prețioasele indicații venite de la Cotroceni .De ce te miră ultimă măsură ?

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 19/11/2010 @ 9:29 pm | Răspunde

  44. […] lor: ALM, Brankardierul, Maia, Olimpiu,  Vassyle, Vlad Cel Oribil,  Vania, Ioan Sorin, Natasa, Aliosa, KinR, Link-Ping, Gabi, Plano 10, Popa Teapa, Caius,  Ana Usca,  Cristian Lisandru, Elisa, […]

    Apreciază

    Pingback de Imi explica si mie cineva ce se intampla la MAI « Dum spiro, spero — 20/11/2010 @ 6:14 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      La MAI care acum se numește Ministerul AFACERILOR și INTERNELOR ( chiar după spusa ministrului IGAȘ ) se intâmplă ce se-ntâmplă in intreaga societate românească la cel mai inalt nivel : CORUPȚIE , IPOCRIZIE, MANIPULARE, DEZBINARE și MITUIRE !
      Ori ești din clanul PDL , ori dai ȘPAGĂ !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 21/11/2010 @ 5:09 pm | Răspunde

  45. […] urgenţă, maşina Salvării aduce un pacient ciudat, însoţit de două persoane, soţ şi soţie. Pacientul, are o tăietură la cap, câteva vânătăi şi pare tare speriat. Starea lui, necesită internare […]

    Apreciază

    Pingback de INSTALATORUL « Madi şi Onu Blog — 21/11/2010 @ 9:08 am | Răspunde

    • @ Madi și Onu,
      Și când te gândești că bietul INSTALATOR venise chemat să-și facă cu prisosință și dragoste meseria și s-a trezit la spital , nu-ți vine să urli ?
      Dar dacă doamna după plecarea soțului cu instalatorul la spital s-a trezit cu POȘTAȘUL la ușă cu recomandata pentru a cărei predare trebuia musai o semnătură ce nu se putea da decât după o oarecare aplecare spre cele firești, urma obligatoriu povestea cu cel ce-mparte bucuria ?

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 21/11/2010 @ 5:17 pm | Răspunde

  46. […] stiu si parerea lor: ALM, Brankardierul, Maia, Olimpiu, Plano 10, KinR, Vania, Ioan Sorin,  Gabi, Aliosa, Popa Teapa, Caius,  Ana Usca,  Cristian Lisandru, Elisa,  Theodora Marinescu,  Dragon, […]

    Apreciază

    Pingback de Este fezabilă varianta ca PSD să dea premierul, iar PNL să dea preşedintele a declarat Victor Ponta « Dum spiro, spero — 21/11/2010 @ 2:31 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      Nu-i fezabilă nici O VARIANTĂ atâta timp cât PDL și Băsescu sunt la putere!
      Tinerii lideri ai opoziției, se-mbată cu apă chioară !
      In loc să intocmească un PROGRAM VIABIL de ieșire din criză și să dea jos guvernul BocV , ei se intrec in declarații care mai de care mai năstrușnice . Nu avem OPOZIȚIE serioasă !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 21/11/2010 @ 5:21 pm | Răspunde

  47. @ ALL !
    Pentru aducere aminte și nu numai !
    In perioada 19-20 nov. 2010 a avut loc la LISABONA ( PORTUGALIA ) , summitul NATO cu participarea șefilor de state și guverne ale țărilor din tratat și a președintelui rus, D. Medvedev.
    Am văzut pentru a doua oară prin intermediul posturilor de televiziune cum președintele ROMÂNIEI, Traian Băsescu a fost UMILIT de președintele FRANȚEI , Sarkozy, care a refuzat să discute nu știu ce cu el dând din mâini a lehamite și plecând in altă parte și-apoi , pentru a doua oară de același infatuat și arogant , premier al ITALIEI, S. Berlusconi , care, și mai grav i-a arătat presedintelui român, de două ori, că nu-i intreg la minte ,prin ridicarea degetului arătător la tâmpla dreaptă și inșurubarea lui in jurul punctului de sprijin pe tâmplă.
    Am ajuns de râsul lumii și-ncă și mai rău !

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 21/11/2010 @ 7:18 pm | Răspunde

  48. […] As vrea sa stiu si parerea lor: ALM, Brankardierul, Maia, Olimpiu, Plano 10, Vania, Ioan Sorin,  Caius, Popa Teapa,  Ana Usca,  Cristian Lisandru, Elisa,  HAI CA SE POATE!,  Dragon, Supravieţuitor, Cristian Dima, Basarica, Onu,   Teo Negura, Orfiv, Horatiu, Alex Mazilu,  Victor Ponta, Corina Cretu, Victor Ciutacu, Dan Voiculescu,  Bibliotecarul, Roxana, Starea Natiunii, Consiliul National al Blogosferei, Mihai Voicu, Aliosa […]

    Apreciază

    Pingback de Mult iubita si stimata tovarasa Elena Udrea « Dum spiro, spero — 22/11/2010 @ 7:25 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      „ Cel din urmă va fi cel dintâi ” așa că, chiar de m-ai trecut ultimul pe lista celor cărora le vrei părerea,eu ți-am răspuns deja printre primii. „ Mult iubita și stimata tovarășa ELENA UDREA ( pionieră a fost sigur că am o poză cu ea de-atunci ),este in viziunea celor mai infocați susținători ai ei ( n-are rost să-i nominalizez că sunt niște lingușitori de meserie ),omul nr.1 pentru bătălia pentru recucerirea BUCUREȘTIULUI plin de tot felul de grupuri de interese, clanuri mafiote și interlopi cât cuprinde . Dacă bucureștenii vor cădea in capcana ce li se intinde, atunci, să-și ducă cu demnitate CRUCEA pe drumurile pline de gropi din cauza lucrului de mântuială ,asfaltului prost calitativ și grabei cu care firmele clientelare și regii asfaltului se inghesuie la banul public.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 23/11/2010 @ 3:50 pm | Răspunde

  49. […] la osanalele ceauşiste, adresate candidatei la şefia organizatiei PDL Bucureşti, nu ştiu prin ce oculte căi, ale minţii, mi-am amintit cuvintele din motto… Dar cel mai […]

    Apreciază

    Pingback de FRUNZA « Madi şi Onu Blog — 22/11/2010 @ 11:19 pm | Răspunde

    • @ Madi și Onu,
      Cam scumpă „ frunza branduită ” pe o asemenea criză financiară și foame de bani pentru campania electorală din 2012 pentru primăria generală a capitalei ! Sorin Mircea Oprescu sigur va pleca dar, ce-i mai pasă când și-a rezolvat toate problemele , inclusiv preschimbarea certificatului de revoluționar cf. L341/2004 ? Dar, există un mare semn de intrebare : de va urma ELENA, se va schimba oare in bine fața capitalei iar BUCUREȘTIUL va REDEVENI „ micul PARIS ” ? Sau va deveni ca NAPOLI anilor 50 ?

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 23/11/2010 @ 4:00 pm | Răspunde

  50. @ ALL !
    CUTREMURUL din MAI a fost provocat in primul rând de ;
    „ ieși afară javră ordinară ”
    și-apoi de prostia șefului IPJ NEAMȚ și corupția la cel mai inalt nivel din MAI care, chiar după spusele noului ministru, T.IGAȘ, „ băiatul ăsta” după spusele lui Băsescu , acum se numește Ministerul AFACERILOR și INTERNELOR ( adică se fac afacei nu glumă ;
    – afacerea cu eliberarea permiselor de conducere ( Argeș );
    – afacerea cu plăcuțele de inmatriculere ( Brașov );
    – descinderile la casa omulu la comandă politică samd.
    Mai intâi, a demisionat V. Blaga și-n locul lui a fost numit „ băiatul ăsta ” !
    A urmat bâlbâiala comisarului șef de la IPJ Neamț,absolvent al liceului de matematică și cunoscător de engleză, ofițer din 1993 și comisar șef din 2006 ( DOAMNE, unii cu liceu de poliție, Școală de Ofițeri de Poliție, Academie de Poliție ajung comisari șefi când ies la pensie iar individul decorat cu V.M.in grad de Comandor ( oare pentru care fapte ?) a ajuns in doar 13 ani ! Așa se-ntâmplă când numirile se fac pe criterii politice și clientelare……iar rezultatele nu pot fi decât cele obținute de respectivul .
    Corupția generalizată ( am spus de mii de ori ) ajunsă și la nivelul superior al MAI mână-n mână cu clanurile mafiote și interlopi de meserie a făcut urgent victime colaterale și astfel secretarul de stat la interne, D.V. Fătuloiu a fost demis cum de altfel și șeful IGPR ,Petre Tobă.
    Și să MAI ai incredere in MAI !

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 23/11/2010 @ 4:19 pm | Răspunde

  51. […] Onu, Teo Negura, Starea Natiunii, Consiliul National al Blogosferei, Gica Contra,  Chat Noir, Aliosa, Mirela Pete, […]

    Apreciază

    Pingback de Criza este doar pentru fraieri? « Dum spiro, spero — 23/11/2010 @ 11:49 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      Nu-i interesează decât de ei, clientela lor politică și de cei care i-au sponsorizat in campaniile electorale. Lor iși dau prime de vacanță ,al 13-lea salariu și alte stimulente in timp ce bugetarilor le-au luat 25 % din salariu, mamelor cu copii, șomerilor și altora, 15 % samd. Demagogia și ipocrizia este la mare căutare !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 24/11/2010 @ 11:54 am | Răspunde

  52. […] Cristian Dima, Basarica, Onu, Teo Negura, Starea Natiunii, Consiliul National al Blogosferei, Aliosa, Chat Noir , Mirela Pete, Atitudini, Alex Mazilu, Mihai Voicu, Varujan Vosganian, Transildania, […]

    Apreciază

    Pingback de La Camera Deputatilor vom avea doua Birouri Permanente « Dum spiro, spero — 24/11/2010 @ 2:39 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      La noi , totul este posibil așa că nu trebuie să ne mai surprindă nimic !
      La noi , totul este politizat , totul se face la comandă politică, inclusiv noile numiri la MAI !
      La noi , și ORBII văd minciuna , ipocrizia , dezbinarea, manipularea și frauda !
      La noi , și SURZII aud vaietele muritorilor de foame, gemetele bolnavilor din spitalele fără căldură și medicamente !
      La noi , cei ce nu știu nici măcar să citească, au permis de conducere , uneori chiar și cei ce au pensie de nevăzători !
      La noi , hoțul strigă hoții !
      La noi , au fost păduri mari de brazi dar au fost tăiate și exportate peste hotare, au fost multe combinate chimice , siderurgice și metalurgice dar au fost vândute pe nimic, au fost oameni veseli și sănătoși dar au ajuns triști și bolnavi.
      La noi , se făcea carte nu glumă iar până obțineai licența, invățai pe rupte, acum ,se distrează tineretul in baruri și discoteci iar după terminarea „ facultății” ,părinții grjulii cu adraslele lor „ superșcolite”, iși vând mașina sau toate orătăniile și animalele din ogradă ȘI CUMPĂRĂ DIPLOMA DE LICENȚĂ și-apoi, calea spre parvenire este deschisă !
      La noi , analfabeții dar cu mulți bani ( de unde oare ? ),ajung in funcții inalte, de conducere in societate și chiar in parlamentul țării !
      LA NOI, CA LA NIMENI ! ( http://absolventi1969.wordpress.com/2009/04/25/la-noi-ca-la-nimeni )

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 24/11/2010 @ 7:46 pm | Răspunde

  53. […] Cristian Dima, Basarica, Onu, Teo Negura, Starea Natiunii, Consiliul National al Blogosferei, Aliosa, Chat Noir , Mirela Pete, Atitudini, Alex Mazilu, Mihai Voicu, Varujan Vosganian, Transildania, […]

    Apreciază

    Pingback de In fata casei mele Soarele nu mai vrea sa rasara. Rog sa stinga cineva lumina « Hai ca se poate! — 24/11/2010 @ 11:13 pm | Răspunde

    • @ Theo,
      Cum SPERANȚA moare ultima, aș vrea ca SOARELE să răsară cât mai repede și pe strada ta dar, asta depinde nu de tine sau de mine ci de noi toți ca să scăpăm de ciuma portocalie ! Eu zic să-l pui pe primarele PANDELE să stingă lumina ca tot e din opoziție !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 25/11/2010 @ 8:36 pm | Răspunde

  54. […] m-a pus păcatul să mă uit la Realitatea TV. Un post, pe care,  nu-l înţeleg, şi de aceea mă atrage. N-am înţeles, spre exemplu, de […]

    Apreciază

    Pingback de REVOLTĂ « Madi şi Onu Blog — 25/11/2010 @ 8:39 am | Răspunde

    • Madi și Onu,
      Sincer, și eu m-am REVOLTAT când am văzut cum este umilit baciul dâmbovițean de un italian si-un francian ! Dar, eu nu-l puteam ajuta cu nimic iar DUMNEZEU l-a pedepsit pentru că a JURAT STRÂMB in fața LUI, cu mâna pe BIBLIE, atunci când a spus : „ jur că nu am lovit copilul nici cu pumnul in față, nici in plex” deși o țară-ntreagă a văzut că l-a LOVIT cu dosul palmei peste față ! DUMNEZEU, iartă dar nu uită !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 25/11/2010 @ 8:42 pm | Răspunde

  55. Draga Aliosa la tine in parohia blogistica este dezbatere mare, chiar foarte mare, „iio pacatosul” ce pot sa mai adaug?, nimic mai mult dar, recunosc ca nu am anici un chef sa renunt de la iesile critico-satirice sau a acuzelor acide la adresa celor care se considera pastratorii si izvoratorii adevarului suprem si totodata conducatori unici si indestructibili ai natiuni romane spre un viitor mai mult decat stralucitor si infinit mai putin prosper. Aliosa te rog sa consemnezi ca mai pot fi si calm responsabil nu numai cinic iresponsabil, dupa cum spun unii.

    Apreciază

    Comentariu de MITRU — 25/11/2010 @ 4:22 pm | Răspunde

    • @ MITRU,
      Am consemnat că ești prea calm față de nemernicii care-și bat joc de noi ! Astăzi , am fost convocat ( din cauza clanului B&B&B&B&v&U la CMJ să-mi dea ADEVERINȚA cu veniturile salariale de când am inceput munca și până la trecerea in rezervă. Conform dictonului ; VENI-VIDI-VICI,am scris pe exemplarul doi ( ce-a rămas acolo ) că, imi rezerv dreptul de a acționa in instanță Guv.Ro.și MApN dacă vor folosi acea adeverință in alte scopuri decât cel de informare și, am plecat imediat dar,injurându-i vârtos pe cei ce m-au obligat să pierd timp și bani pentru capriciile lor și umilirea noastră.
      Ți-am spus și cu altă ocazie că nu mă deranjează „ să-i mai urechești ” și tu un pic că ai noștri tineri din 66/69 s-au dat la fund și nu vor să-l supere pe GĂBIȚĂ IZMĂNARUL !
      Toate cele bune prietene și poate prindem și vremuri mai bune !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 25/11/2010 @ 8:54 pm | Răspunde

  56. […] Olimpiu,Vlad Cel Oribil, Plano10,  Vania, Ioan Sorin,  Caius, Ana Usca, Aliosa, Popa Teapa, Cristian Lisandru, Elisa,  Theodora Marinescu,  Gica Contra, […]

    Apreciază

    Pingback de Un ultim apel de fapt inca un atac dur indrepat impotriva politicienilor din opozitie si impotriva presei libere « Dum spiro, spero — 25/11/2010 @ 6:10 pm | Răspunde

    • @ Tanya,
      Eu m-am obișnuit cu asemenea practici incât mi-e tare silă și scârbă de cei care le aplică. Iar când văd trepădușii portocalii cum ling in dreapta și-n stânga, mi se face greață și comut pe DESENE ANIMATE !

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 25/11/2010 @ 8:57 pm | Răspunde

  57. […] Voiculescu, Oana Niculescu Mizil,  Alex Mazilu, Horatiu Buzatu,  Motanul Filozof,  Mirela Pete, Aliosa,  Link-Ping,  Transildania,  Pro Atitudine,  Octavian, Mario Ovidiu Oprea,   Starea Natiunii, […]

    Apreciază

    Pingback de Inca o mizerie a Guvernului Boc — 13/12/2010 @ 2:09 pm | Răspunde

  58. […] Plano 10, Vania,  Ioan Sorin,  Natasa,  , Pro Atitudine, George Valah, Caius,  Ana Usca, Aliosa,  KinR, Cristian Lisandru, Elisa, Orfiv, Hai ca se poate!, Dragon, Supravieţuitor, Basarica,  […]

    Apreciază

    Pingback de VICTIMA UNEI GRUPARI INFRACTIONALE ARE NEVOIE DE NOI TOTI — 13/12/2010 @ 2:11 pm | Răspunde

  59. […] ca si ei vor sa se alature protestului: Vania, Popa Teapa, Aliosa, Anca Florea, Basarica,  Alianţa Dreptei, Ana Usca, Supravieţuitor, Simon, Cristian Lisandru, […]

    Apreciază

    Pingback de O PROPUNERE DE SOLIDARITATE, CATEVA ANUNTURI SI UN INCEPUT DE POVESTE — 13/12/2010 @ 2:42 pm | Răspunde

  60. […] Ponta, Mihai Voicu,  Onu,  Consiliul National al Blogosferei, Cristian Lisandru, Bibliotecarul, Aliosa, Basarica, Popa Teapa, Gebelezis, Orfiv, Plano 10, Griska, Razvan, Societate, Dispecer Blogosfera, […]

    Apreciază

    Pingback de Presedintele toxic si o alta propunere de solidaritate — 13/12/2010 @ 2:45 pm | Răspunde

  61. […] Buzatu, Cristian Lisandru, George Valah, Ana Usca, Ioan Sorin, Basarica, Bibliotecarul, Chat Noir, Aliosa, Caius, Natasa, Orfiv, Teo Negura, Supravietuitor, Starea Natiunii, Roxana Iordache, Plano 10, […]

    Apreciază

    Pingback de De ce vrea PDL sa distruga invatamantul romanesc? — 13/12/2010 @ 2:46 pm | Răspunde

  62. @ ALL !!!!!
    Pornind aparatul de radio ca să ascult stirile in timp ce mă bărbieream, nu mică mi-a fost MIRAREA când am auzit la radio România Actualităti,varianta cu calitătile oferite de DUMNEZEU politicienilor lumii printre care nu puteau lipsii si cei români, variantă postată de mine in postul de fată, dar, prezentată in emisiunea „ România impreună ” de prezentatorul si realizatorul emisiunii respective ca un „ banc ” spus de cunoscutul fost prezentator de stiri sportive , Cristian Topescu .
    Sincer, mă bucur că cel mai longeviv prezentator de stiri sportive s-a inspirat din articolul meu si a spus spre sine laudă sub formă de banc ( nu stiu cu-i anume si-n ce imprejurare ) varianta mea ca fiind a lui, dar, tot sincer imi pare rău că nu a lăsat nici o urmă pe blogul de unde s-a inspirat : asa, un LIKE sau măcar un mic COMENTARIU cu : „ veni, vidi, vince ” !
    Poate acum , când va afla că am auzit la radio că ,ce am scris eu mai de mult pe blog ,a fost spus de el mult mai târziu ,nu stiu unde si pentru ce ……, spre lauda sa, va spune totusi ceva !
    Sau, o fi prea ocupat cu „ selectatul” de poante si variante de pe la altii si nu va avea timp de replică ?
    O, tempora !
    O, mores !

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 20/05/2011 @ 9:50 am | Răspunde

  63. […] Alioșa,blogul unui om serios.Și câtă dreptate are în ceea ce spune: Ordonanțe de urgență!… ”Raportat la zilele noastre , acum se explică de ce ROMÂNII care :1 ) sunt inteligenți și cinstiți , Nu fac politică !2) sunt cinstiți și fac politică,Nu sunt inteligenți !3) fac politică și sunt inteligenți , sigur NU sunt cinstiți !” […]

    Apreciază

    Pingback de My Blog | Ordonanțe de…n-ar mai fi — 14/06/2015 @ 4:01 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.