Alioşa ” File de Jurnal ”

26/05/2011

STEAUA a câstigat pentru a 21-a oară CUPA ROMÂNIEI la fotbal !!!

Filed under: amintiri,jurnal — Aliosa @ 8:50 am

Hotărât lucru, luna MAI ii poartă NOROC echipei de fotbal F.C.STEAUA BUCURESTI !

In urmă cu 25 de ani la SEVILLA ( SPANIA) , STEAUA câstiga   in 7 MAI 1986  CUPA CAMPIONILOR EUROPENI la FOTBAL  după o finală dramatică cu F.C. BARCELONA  in care portarul Duckadam  a fost EROUL meciului apărând nu mai putin de PATRU lovituri de la 11 metri.

La 25 de ani de la acea superbă VICTORIE europeană, in 25 MAI 2011 , STEAUA câstiga pentru a 21-a oară CUPA ROMÂNIEI la FOTBAL, record  ce cu greu va putea fi egalat vreodată , iar EROUL meciului a fost NICOLAE DICĂ cel care cu câtiva ani in urmă prin magistralele sale lovituri libere directe inscria gol după gol in poartile adverse  făcând tribunele adversarelor STELEI să amutească iar pe fanii ros-albastrilor să strălucească . Asa s-a intâmplat si ieri 25 mai 2011 când, cu o executie de mare maestru l-a lăsat pe portarul dinamovist fără replică, pe Borcea stană de piatră, pe MEME Stoica si galeria STELEI in extaz maxim iar pe patronul Gigi Becali pe gânduri : să-l mai dea pe DICĂ afară din lot sau nu ?  NICOLAE DICĂ, stelistul rătăcitor prin lume si prin tară si-a regăsit pofta de joc si apetitul de gol tot la STEAUA echipa care l-a consacrat . Pe acelasi stadion din BRASOV, NICOLAE DICĂ a marcat DOUĂ GOLURI care au făcut ca STEAUA să strălucească din nou : primul in semifinala cu ghinionista FC  BRASOV si al doile cu DINAMO : ambele din lovituri libere directe . Primul a insemnat CALIFICAREA in FINALA CUPEI ROMÂNIEI iar al doilea a băgat plumb in picioarele câinilor hămesiti după un trofeu pe care nu l-au mai cucerit de multi , foarte multi ani .

Nu este un secret pentru nimeni că EU semnatarul acestor rânduri sunt FAN STEAUA !  Pe timpul când eram student la ACADEMIA MILITARĂ , Facultatea de Comandă si Stat Major ( 1985-1987 ) am fost la toate meciurile STELEI dar, am analizat la rece si impartial toate prestatiile jucătorilor si arbitrilor : http://absolventi1969.wordpress.com/2009/07/31/STEAUA-o-altă-fata si   https://aliosapopovici.wordpress.com/2009/04/04/STEAUA-fără-stăpân  cum voi face si acum legat de meciul de ieri 25 mai din finala CUPEI ROMÂNIEI la FOTBAL dintre rivalele de moarte STEAUA si DINAMO   ( 2-1 ) ! Nu citit sau ascultat părerea altora, a ziaristilor, conducătorilor, jucătorilor, antrenorilor, arbitrilor si fanilor ! Eu spun ce-am văzut si rog pe toti cei care intentionat sau intâmplător ajung să mă citească , să-si spună părerea si să mă contrazică dacă eu gresesc sau vorbesc partinic !  In min.5 BĂNEL NICOLITĂ a fost faultat clar in suprafata de pedeapsă de către Moti care a primit cartonas galben dar centralul partidei MARIUS AVRAM , fiul sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, de frică să nu rămână fără PERMIS DE CONDUCERE pe drumurile publice, nu a acordat bine meritata lovitură de la 11 metri ! A venit minutul 24 când NICOLAE DICĂ a executat cum numai el stie s-o facă, lovitura liberă directă trimitând balonul in poarta dinamovistilor si   amutindu-le galeria insetată de sânge  si foame după un trofeu pe care nu l-a mai câstigat de nici ea nu mai tine minte, lăsândul fără replică pe portar ,stană de piatră pe infumuratul de BORCEA si ridicând in picioare galeria ros-albastrilor care i-a scandat si lui si lui OLĂROIU numele  si făcându-i fericiti pe M. Stoica si Gigi Becali  finantatorul STELEI.  In min.33 copilul minune, Gabriel Torje ( după mine cel mai bun jucător al meciului , o bară, multe interceptii, deposedări, travalui permanent ) l-a imitat pe DICĂ si a transformat in gol lovitura  liberă de la limita careului de 16 metri,  prea usor acordată de acelasi arbitru . In minutul 43 , Moti care mai avea deja un cartonas galben, a faultat din spate un stelist, tot stadionul astepta un al doilea cartonas galben ceea ce insemna  ROSU si automat ELIMINAREA inconstientului dinamovist, dar, stupoare, arbitrul M.AVRAM nu a dus mâna la buzunarul cu cartonase spre disperarea lui Meme Stoica si a fanilor stelisti, acordând lovitură pentru STEAUA.

STEAUA a trebuit s-o ia de la capăt atacând in valuri si deznodământul s-a produs in min. 51 când, dinamovistul Bărboianu presat de   atacantul stelist  SURDU , a degajat trimitând balonul spre disperarea aceluiasi Borcea si-a galeriei dinamoviste, in propria poartă ducând astfel scorul la 2-1 in favoare ros-albastrilor !  Condusi magistral din tribune de COSMIN OLĂROIU , stelistii nu s-au baricadat in apărare ci au aplicat principiul : „ cea ma bună apărare e atacul ” tinând mingea cât mai departe de propriul careu si atacând constant poarta dinamovistă , si astfel, au terminat invingători si după cele 5 minute de prelungiri chiar dacă in final EMEGHARA  a atins involuntar mingea cu mâna iar arbitrul putea să acorde 11 metri in favoarea lui Dinamo. Probabil că M.AVRAM si-a adus aminte că in min.5 i-a refuzat STELEI un 11 metri clar si in compensatie nu a acordat nici lui DINAMO 11 metri spre dispertarea aceluiasi BORCEA care si- stins amarul cu un lichid ce-l avea intr-o sticlută ce i-a dat-o si lui NETOIU pentr o mică duscă de necaz si supărare.

Si astfel, in ultimul act al competitiei fotbalistice 2010/2011. F.C.STEAUA BUCURESI a câstigat pentru a 21-a oară trofeul CUPA TIMISOREANA la FOTBAL, un cec in valoare de 265.500 euro, o vacantă mai lungă căci va intra direct in play-off-ul  LIGII EUROPA fată de rivala sa de moarte DINAMO care va trebui să joace TREI TURURI PRELIMINARE si astfel gata vacanta si o pregătire normală pentru sezonul 2011/2012, mai multi suporteri  din rândul tinerilor nehotărâti cu cine incă să tină la fotbal, si nu in ultimul rând a făcut fericiti sutele de mii de suporteri din toată tara, familiile lor, conducerea clubului, echipei, patronul si pe toti MILITARII ARMATEI ROMÂNIEI  care tin cu ros-albastri !

Imi pare rău că reputatul si indrăgitul antrenor COSMIN OLĂROIU nu vrea să râmână antrenor la FC STEAUA chiar dacă galeria ros-albastră si insusi NICOLAE DICĂ prin benerul scris pe tricoul arătat tribunelor după inscrierea golului ( OLI, nu pleca, GHENCEA este csasa ta ) l-a rugat să rămână având in vedere si faptul că  de la venirea sa ca antrenor pe banca STELEI  nu a cunoscut infrângerea  si a contribuit  decisiv la salvarea sezonului, orgoliului, blazonului si cucerirea CUPEI . După părerea mea, cauza   refuzului lui OLĂROIU ,nu o constituie lotul de jucători ci atitudinea de arendas infumurat a finantatorului Gigi Becali căruia nu-i mai ajungi nici cu prăjina la nas desi nu stie decât să numere si să azvârle banii câstigati prin smecheriii financiare care până la urmă il vor infunda .

Până atunci insă, să-i dăm CEZARULUI ce-i al CEZARULUI si s-o felicităm pe STEAUA pentru câstigarea celei de-a 21-a CUPE a ROMÂNIEI la FOTBAL si să-i urăm SUCCES in LIGA EUROPA , un parcurs cât mai lung si de ce nu, chiar o FINALĂ ce se va disputa pe cel mai mare STADION din ROMÂNIA , „ Lia Manoiliu ” , ce va găzdui FINALA LIGII EUROPA in 2012 in ROMÂNIA !

FORZA  STEAUA !

58 comentarii »

 1. Felicitări !

  Comentariu de dictaturajustitiei — 26/05/2011 @ 9:10 am | Răspunde

  • @ Carmen,
   Multumesc pentru vizită ! Mă bucur că iti place chiar si fotbalul si că esti părtasă la bucuria mea . Din păcate, imaginile nu sunt pe măsura bucuriei mele si a succesului echipei mele favorite. Le-am făcut asa cum m-am priceput neasteptând să le iau cu copy-paste ( nici nu stiu de fapt cum ) , de la altii ci de pe televizorul din camera unde am vizionat meciul. Dacă cineva dintre distinsii mei vizitatori au imagini performante si chiar filmul intregului meci, m-as bucura enorm dacă le-ar posta aici la mine ca un comentariu si, sincer nu m-as simti rusinat că ar fi cu sigurantă mai clare si frumoase ca ale mele. De fapt ideea imortalizării unor imagini mi-a venit mai târziu când băietii deja primiseră MEDALIILE si CUPA si incepuseră turul de onoare in fata miilor de fani veniti de la BUCURESTI la BRASOV ca să-i sustină. Am eu, asa, o vorbă : „ mai bine mai târziu decât niciodată ” !
   Chiar fac un sincer APEL la toti care vor să posteze slideshow-uri, s-o facă iar eu le voi multumi public !
   O zi minunată stimată doamnă profesoară !
   Cu respect deosebit, Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 26/05/2011 @ 11:02 am | Răspunde

   • Eu sunt fiică de ofițer de aviație și în mod normal sunt susținătoarea Stelei. Fiul meu este fan Steaua și nu pierde niciun meci. Eu însă fiind olteancă am fost suporteră a Universității Craiova și ca tot olteanul am mers la meciuri în Bănie. De când însă U.Craiova a pierdut în fața echipei BENFICA LISABONA și când am crezut că mor de supărare , prefer să nu mă mai uit la meciuri. Nu vreau să mor.Îmi sunt de ajuns confruntările politice.

    Comentariu de dictaturajustitiei — 26/05/2011 @ 3:46 pm | Răspunde

    • @ Carmen,
     Incredibil dar adevărat !
     Eu sunt fan STEAUA incă de pe vremea când eram elev al Liceului Militar „ Stefan cel Mare ” din Câmpulung Moldovenesc iar CCA BUCURESTI era un club exclusivist militar in care au activat marile glorii fotbalistice ale ROMÂNIEI anilor 60 ce-au calificat tara si la fotbal la Jocurile Olimpice de vară de la TOKYO ( 1964 ) când marele CONSTANTIN hipnotizat parcă de frumoasele gheise japoneze a ratat un 11 metri in meciul cu UNGARIA care avea să devină Campioana Olimpică . Din 1972 când am fost repartizat ca ofiter la R.2 Pontonieri „ Eftimie Croitoru” in TURNU MĂGURELE, am indrăgit STIINTA CRAIOVA care a devenit a doua mea echipă favorită la fotbal. Când CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI juca cu STEAUA la CRAIOVA sau la BUCURESTI, băiatul meu DORU fan inversunat STEAUA si pe care l-am dus in GHENCEA la meciul din tur cu campioana FINLANDEI ( 0-0, pe un timp urât, in mariie 1986, când BABA DOCHIA făcea ravagii afară ) , mă tachina mereu intrebându-mă ostentativ si chiar un pic prea sigur pe STEAUA : „ să te văd cu cine tii acum ” la care eu răspundeam : „ cine joacă mai bine, să câstige si gata ” !
     Din păcate, după decembrie 1989, si in fotbal a pătruns economia de piată iar blazonul echipelor si cluburilor de fotbal a ajuns pe mâna unor indivizi imbogătiti peste noapte, fără habar de fotbal , inculti , orgoliosi din cale afară, oportunisti si afaceristi dubiosi ce si-au văzut doar interesul lor financiar si nicidecum al cluburilor de fotbal ca să nu mai zic al miilor de suporteri. Din această cauză „ campioana unei mari iubirei ” asa cum a fost denumită si elogiată de poetul ADRIAN PĂUNESCU , Dumnezeu să-l odihnească in pace a ajuns ce-a ajuns iar acum a retrogradat in liga secundă iar STEAUA nu mai este STEAUA ce strălucea atât de intens altădată ( campioana EUROPEI in 1986, vicecampioana EUROPEI in 1987 , semifinalistă in CCE in 1988 , multiplă campioană natională si câstigătoare a numeroase CUPE ) . Noroc cu autogolul neinspiratului dinamovist BĂRBOIANU că nu stiu ce se intâmpla dacă se ajungea la loviturile de departajare ( 11 metri ) !
     Mă bucur Carmen că măcar la fotbal avem ceva in comun si-ti promit că voi tine TREAZ acest post si in sezonul de fotbal 2011/2012 să vedem cum va evolua STEAUA in LIGA EUROPEI si in LIGA 1 iar CRAIOVA in LIGA 2 din campionatul intern de fotbal. Incă de acum si de aici, urez din toată inima echipei de fotbal FC CRAIOVA să revină in Liga1 iar STEAUA să câstige si CUPA si CAMPIONATUL si să joace FINALA LIGII EUROPA pe stadionul Lia Manoliu in 2012 ! Doamne ajută !
     Toate cele bune !
     Cu respect, Alioșa.

     Comentariu de Aliosa — 26/05/2011 @ 5:12 pm

 2. Hai Steaua!
  Am insa un regret. Pacat ca spectacolul din arena este umbrit de spectacolul hidos de afara.

  Comentariu de Cati Lupaşcu — 26/05/2011 @ 1:45 pm | Răspunde

  • @ Cati,
   Multumesc pentru comentariu ! După statutul tău social ( fiică de ofiter si sotie de ofiter ) ar trebui să fii FAN STEAUA ! Dar, nu-i obligatoriu . Eu doar te-am intrebat. Si eu regret mereu că SPECTACOLUL din arenă este prea des umbrit de spectacolul degradant, josnic, umilitor si care nu ne face decât deservicii in ochii UEFA si FIFA . Si inainte de 1989 RIVALITATEA la fotbal era mare intre echipe si suporteri dar din 1990 incoace, prea au scăpat toate de sub control ! Si stii de ce ? Din cauza complicitătii tuturor factorilor : conducători de club care incită suporterii la violentă, jucători care in direct la tv intrebati de ziaristi ce le doresc adversarilor spun cu ochii iesiti din orbite : MOARTEA ( dinamovistul MOTI visa-vis de stelisti,inaintea finalei ), jucători car ascund materiale explozive interzise in fulare stiind că oamenii de pază nu-i controlează, fulare pe care apoi le aruncă suporterilor ( zece jucători dinamovisti la meciul din campionat cu STEAUA )care suporteri după ce le activează le aruncă pe teren sau in tribune atunci când echipa lor este condusă pe tabela de marcaj si nu in ultimul rând INCULTURA si CONSUMUL DE DROGURI usoare de către unii dintre asa zisii fani „ ULTRAS ” ! Normal că mai sunt si alte cauze si chiar spun eu asta inainte de a se găsi vreun „ cârcotas” sau invidios pe mine care ar putea spune că am „ depistat doar unele din cauze ” . Nu pot insă a le insira pe toate căci mi-ar trebui ceasuri intregi si mai am si alte treburi de făcut . Cine vrea , pricepe, cine caută „ nod in papură ” găseste oricând ceva de spus. Ai ghicit că ultimile TREI FRAZXE nu ti se adresează tie stimată CATI ci doar unor CÂRCOTASI sau antistelisti !
   Multumesc pentru vizită si comentariu si sunt sigur că din cauza timpului limitat, n-ai mai poposit si pa la „ like ” !
   O seară frumosă Cati !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 26/05/2011 @ 5:33 pm | Răspunde

 3. https://aliosapopovici.wordpress.com/2011/05/26/STEAUA-a-c%C3%A2stigat-pentru-a-21-a-oar%C4%83-CUPA-ROM%C3%82NIEI-la-fotbal!! nu funcţionează.
  Si eu sunt stelist,din copilărie. Nu mi-am schimbat preferinţele niciodată. Ce m-a îndepărtat de stadion este ciobanul ajuns împărat şi faptul în care el îşi întreţine găştile şi toată degringolada apărută pe stadion di cauza sa. Eram pe stadion la un meci Steaua-Rapid prin 1970. Canta şi Tudorica la trompeta.Am strigat către un jucător, „da-i la gioale ma”! Un spectator , vecin cu mine însă la o vârstă mult mai înaintată mi-a spus în esenţă:” Daca vii la meci vii sa te relaxezi, nu sa fii violent. Este o placere şi un spectacol. Cine nu înţelege nu are ce cauta pe stadion!” De atunci m-am schimbat şi mergeam asa la stadion. Acum nu mai pot sa merg din aceleaşi motive.

  Comentariu de popateapa — 26/05/2011 @ 5:33 pm | Răspunde

  • @ Popateapa,
   Bună dimineata prietene !
   a avut mare dreptate bătrânul spectator de la meciul STEAUA-RAPID din anul 1970 când ti-a spus : „ Dacă vii la meci, vii să te relaxezi,nu să fii violent . Este o plăcere si un spectacol. Cine nu intelege, nu are ce căuta pe stadion ” ! Probabil că acel bătrân spectator mai in vârstă ca tine era chiar un NEUTRU nu neapărat un rapidist sau stelist. Imi aduc aminte că in perioada când eram elev la Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc, in vacanta de primăvară-vară meregeam direct la BUCURESTI la o soră mai mare iar cumnatul MARIAN SERBAN ( Dumnezeu să-l odihnească in pace că a plecat dintre cei vii in dec.2001 ) mă ducea la CUPLAJELE de fotbal bucurestene . Doamne, ce atmosferă, ce meciuri, ce galerii si ce oameni civilizati intâlneam pe marele stadion al TĂRII, 23 AUGUST ! Civilizatia , respectul reciproc si siguranta fizică personală te insotea de la casele de bilete până la iesirea din stadion la terminarea partidelor. Acum aceste minime reguli de civilizatie, de comportare si omenie au dispărut cu desăvârsire si, nu exagerez cu nimic când afirm că mi-e si teamă să mai merg pe stadion la vreun meci intre echipele bucurestene. Da, nu exagerez cu nimic când afirm aasa ceva. Ai văzut si tu si eu si o intreagă tară ce se intâmplă atât pe stradă cât si in tribune din cauza mai multor factori pe care i-am enumerat in răspunsul dat lui CATI ( mai sus ) .Am văzut cum oameni nevinovati, oameni care nu făceau parte din nici o galerie turbată de ură , infierbântată de alcool si droguri usoare , oameni care pur si simplu treceau pe stradă mergând poate spre casă de la serviciu sau după cumpărături , oameni care din intâmplare s-au găsit la locul si timpul nepotrivit acolo, fiind săltati si incătusati de jandarmii speriati să nu scape situatia de sub control să să se trezească dati afară pentru lipsă de combativitate. In zelul lor prea mare uneori, retin si bruschează de multe ori si OAMENI NEVINOVATI ! Si cum oare să mai discearnă ei ( jandarmii si alte forte de ordine implicate in restabilirea linistii publice acolo ), când, scuzată-mi fie afirmatia dar este reală si spusă chiar si la televizor la o emisiune de către o doamnă invitată la o dezbatere chiar pe această temă , unii dintre JANDARMII ( si chiar si de la celelalte structuri ale ordinii publice si sigurantei nationale ) , au inlocuit SAPA,COASA, FURCA , LOPATA, MISTRIA, CANCIOCUL, BORMASINA, STRUNGUL, TRACTORUL si STATUL DEGEABA cu BASTONUL de cauciuc, cotierele si genuncherele, casca de protectie si cagulele , pistoale cu gloante de cauciuc sau lansatoarele de cartuse si lumânări fumigene sau lacrimogene ? Ce poti pretinde de la niste indivizi fără prea multă carte si angajati mai mult pe criterii politice si de supunere oarbă ? Si mai este ceva incă si mai grav : multi din cei ce-ar trebui să facă ordine au prieteni in rândul fanilor inrăiti , au copilărit impreună si poate chiar au tras pe nas ceva iarbă să le intunece mintile si asa goale. Si-atunci, vorba lui DINESCU către CARAMITRU in dec 1989 la televizor : „ fă-te că lucrezi” ! Asa si ei, arestează de multe ori si oameni nevinovati lăsându-i pe adevăratii huligani liberi. Din aceaste cauze ( si altele cum ar fi repulsia fată de patronii echipelor de fotbal care incită la violente … ) nu am mai fost nici eu de mult pe stadioane când juca STEAUA cu Dinamo sau Rapid. Cu sigurantă voi merge la SUPERCUPA ROMÂNIEI intre câstigătoarea CUPEI si CAMPIONATULUI , STEAUA si OTELUL GALATI pentru a-mi sustine favorita dar si pentru a vedea noul stadion al PATRIEI , „ Lia Manoliu ” in meciul inaugural ce se va desfăsura in acestă vară la inceputul campionatului. Când in timpul partidei de fotbal auzi tot felul de cuvinte triviale, injurături ca la usa cortului, amenintări, aruncări cu torte si petarde galerie spre galerie, jucători ce fac gesturi obscene, provocatoare către galeriile si asa infierbântate de ură si răzbunare,conducători de cluburi ce incită galeriile prin semne sau chiar verbal, jucători ce-si plătesc polite vechi prin faulturi grosolane , arbitri ce fluieră in favoarea unei echipe si in defavoarea alteia cu o nesimtire iesită din comun si nu in ultimul rând jandarmi prea indiferenti uneori si prea zelosi alteori, ti se face pe bună dreptate lehamite si nu te mai duci la meci nici singur darămit insotit de sotie, fiică sau nepoată ! Cu totii vedem pe stadioanele altor tări bărbati cu copii urcati pe umerii lor să vadă cât mai bine jucătorii favoriti, bunicute cu nepotelele lângă ele si fete, multe fete machiate in culorile echipei favorite care-si sustin tot timpul echipa iar fanii englezi CÂNTĂ, CÂNTĂ si INCURAJEAZĂ echipa lor chiar si atunci când este condusă pe tabela de scor ! Acolo CIVILIZATIE, nu la noi ! De ce ? Pentru că asa-i la noi, românii iar PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE !
   La EI adevărat SPECTACOL atât in tribune cât si in afara lor, la NOI, TEROARE si UMILINTĂ, NESIGURANTĂ si FRICĂ !
   Asa că prietene, te inteleg si te aprob !
   Weekend plăcut !

   Comentariu de Aliosa — 27/05/2011 @ 7:58 am | Răspunde

 4. ALIOSA,sunt 100% de acord cu tine…
  Apropo cum as putea sa nu subscriu cand numele meu este…sau mai bine intra pe blogul meu…

  Comentariu de lacatusmariusblog — 26/05/2011 @ 7:20 pm | Răspunde

  • @ Lacatusmariusblog,
   Bine ai venit pe blogul meu !
   Sunt sincer plăcut SURPRINS dar si circumspect . Este oare o coincidentă de nume ? Ar fi prea frumos, prea onorant pentru mine să fii tu LĂCĂ fotbalistul iubit de mine si care m-a incântat de fiecare dată când l-am urmărit le meciurile de pe stadionul GHENCEA dar mai ales in campania 1985/1986 când STEAUA de la RĂSĂRIT a STRĂLUCIT ca STEAUA ce vestea NASTEREA lui IISUS HRISTOS , aducând pentru prima dată ( atunci am spus că si pentru ultima dată si realitatea a dovedit asta ) , CUPA CAMPIONILOR EUROPENI la FOTBAL in Republica Socialistă ROMÂNIA umplând inimile tuturor românilor de bucurie si făcându-i să uite pentru o clipă frustrările zilelor in care trăiau. Mă opresc aici asteptând să-mi spui dacă esti sau nu fotbalistul LĂCĂTUS despre care eu stiu că e stabilit in SPANIA cu familia .
   Weekend plăcut !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/05/2011 @ 8:25 am | Răspunde

 5. Multumesc pentru descrierea meciului, am citit cu interes, a fost buna chestia ca nu a dat cartonas ca sa nu-i ia carnetul :))) Iar modul cum l-au jignit cei din conducere pe Dica in trecut arata cine sunt cei care azi sunt conducatori de cluburi…normal ca Olaroiu nu va ramane, cand a vazut cum este tratat la arabi si cum este la noi.

  Comentariu de buceginatura2000 — 26/05/2011 @ 8:58 pm | Răspunde

  • @ Adrian,
   Si eu iti multumesc pentru citirea postului si mai ales că ti-a plăcut ce-am scris. Adevărul este că in cazul comentării unui meci de fotbal pe care-l văd la televizor sau ,cu atât mai mult direct din tribună, inai9nte de a-mi exprima opiniile in legătură cu evenimentele la care am asistat , nu ascult nici la radio , nici la televizor si nici nu citesc vreun ziar ( de când mi-am cumpărat laptop nu am mai cumpărat nici un ziar căci le am pe toate online ). Imi expun opiniile asa cum le-am văzut in cuvinte simple dar care reflectă cât mai fidel ceea ce s-a intâmplat pe teren, in tribune si-n afara stadionului de teama de a nu mă lăsa influientat de spusele altora uneori tedentioase sau laudative. Asa am făcut si de data aceasta fără a avea pretentia că am făcut intreaga radiografie a partidei STEAUA-DINAMO si mă bucur că ti-a plăcut. Ai dreptate si in legătură cu DICĂ si cu OLĂROIU dar, ce pretentii să avem de la un cioban ? El ,una stie, una face : nu lasă pe nimeni in pace . Astăzi spune una, mâine retractează si pe toti ne enervează .COSMIN OLĂROIU ar face o mare greseală dacă ar rămâne ! STEAUA il merită dar Becali, nu !
   Weekend plăcut oriunde te-ai afla !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/05/2011 @ 3:16 pm | Răspunde

 6. Aliosa,
  Daca Dica a marcat
  Iar tu ai fost incantat
  Ce-ar ma fi de comentat
  Despre galerie, morman de gunoaie!?
  Ba da, am ceva
  Chiar mai mult de spus
  Ca Aliosa, omul
  In meci, m-a transpus.

  Madi si Onu

  Comentariu de World of Solitaire — 27/05/2011 @ 7:36 am | Răspunde

  • @ Madi si Onu,
   Dacă si voi ati citit
   Sufletul mi-e implinit
   Inima imi râde
   Fata imi surâde
   Ochi-mi strălucesc
   Si-ncep să zâmbesc.
   Uit de galerie
   Si de-a ei prostie
   Ce o mosteneste
   De la cel ce-i păstoreste
   Baciul cu oi multe
   Albe si cornute
   Cu palat de rege
   Ce mereu s-alege
   Da la galeria lui
   Incultul dracului
   Doar cu-njurături
   Si fluierături
   Cât cuprinde valea
   Si acceptă zarea
   La meciuri jucate
   De cei fără carte.
   Dacă-n meci eu v-am transpus
   Despre voi,ce am de spus ?
   Că-mi sunteti foarte dragi,
   Dulci ca niste fragi,
   Inimosi si priceputi
   Hotărâti si foarte iuti
   In pingback-uri , comentarii
   Ca străjerii la fruntarii.
   Sănătate vă doresc
   Vouă suflet boieresc
   Weekend-ul să vă priiască
   Lumea mult să vă iubească !
   Cu prietenie, Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/05/2011 @ 3:38 pm | Răspunde

  • @ PS !
   Madi si Onu,
   Lăsând versurile la o parte, dacă vreti să aflati părerea mea despre GALERIA uneia sau alteia dintre cele două echipe,vă rog să cititi răspunsurile mele date comentariilor doamnei CARMEN si domnilor ADRIAN si POPATEAPA , mai sus chiar la acest articol.
   Nu avea nici un rost să -mi exprim din nou părerea si aici.
   Vă multumesc pentru intelegere !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/05/2011 @ 4:21 pm | Răspunde

   • Aliosa,
    Am citit, si ai dreptate
    Oful tau pe toti ne roade.

    Poemului de multumire?
    Ne-a lasat fara vorbire
    Asa.., rogu-te, primeste
    Inclinul meu oriental
    Plin de respect patriarhal

    Madi si Onu

    Comentariu de World of Solitaire — 27/05/2011 @ 6:00 pm | Răspunde

    • @ Madi si Onu,
     Rapiditatea cu care ati răspuns invitatiei mele de a afla răspunsul la comentariul vostru mă onorează si -mi dă posibilitatea să constat că sunteti de departe cei mai combativi si punctuali vizitatori si comentatori ai modestului meu blog născut din dorinta sinceră de a comunica pe internet cu cât mai multi internauti dornici si ei de a cunoaste ca si mine lumea. Vă multumesc si vă astept cu drag si interes comentariile voastre si să vă citesc noile articole pline de invătăminte si subântelesuri fine .
     O seară minunată vă doresc oriunde vă veti afla acum.
     Cu prietenie, Aliosa.

     Comentariu de Aliosa — 27/05/2011 @ 7:34 pm

 7. […] dacă şi la ei exista o discrepanţă mare intrepaturile sociale, totuşi motorul economiei duduie. De multe ori faptul ca uni ţin “coada” pe sus duce la dezastru.Pe lângă toate acestea am […]

  Pingback de Turcia de la o scădere economică de 14,5% la o creştere de 11,4% — 27/05/2011 @ 9:07 am | Răspunde

  • @ Popateapa,
   TURCIA a trecut de la o scădere economică de 14,5% la o crestere de 11,4 % ( o realizare extraordinară dacă este asa ), datorită concentrării tuturor factorilor de răspundere in scoaterea tării din criză nu ca la noi unde toate fortele clasei conducătoare au fost mobilizate pentru imbogătirea ei si a clientelei sale politice . In TURCIA , resursele financiare sunt repartizate pentru dezvoltarea economică, pentru dezvoltarea infrastructurii nu pentru umplerea buzunarelor clientelei politice si a celor care au pus umărul la ajungerea lor la putere si lista ar putea continua dar mă opresc aici căci ies in oras să particip la manifestările organizate de Consiliul local municipal cu ocazia SERBĂRILOR DUNĂRII si ale ORASULUI.
   Cu bine, Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/05/2011 @ 4:30 pm | Răspunde

 8. Alioșa,
  Ce pot să spun este că am văzut marele stadion spaniol! Și un suporter autentic!
  Am văzut, de asemenea marele stadion grecesc!
  Despre fotbal..ce să zic? joc și eu, cu mezinul..( dacă trebuie, cu plăcere!)

  Comentariu de incertitudini — 27/05/2011 @ 4:41 pm | Răspunde

  • @ Gina,
   Eu pot să zic că esti o doamnă fericită dacă ai văzut marele stadion spaniol ( NOU CHAMP , după mine ) si marele stadion grecesc ( cel pe care s-au desfăsurat Jocurile Olimpice probabil ) ! EU, mare microbist si fan al FC STEAUA BUCURESTI nu le- am văzut decât la …televizor !
   Iti mărturisesc că vizita ta mi-a făcut plăcere si o astept de fiecare dată când postez un nou articol.
   O seară cu vise plăcute si-apoi o duminică superbă !
   Cu respect, Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/05/2011 @ 7:25 pm | Răspunde

 9. […] Carmen, iar Carmen, si iar Carmen, Cammely, Baltazar, alt(Bazar), B(alt)azar, Andi, Starwarskidfan, Aliosa, Cella, Coolnewz, […]

  Pingback de A verde crud « Cati Lupaşcu. În oraşul de cuvinte — 29/05/2011 @ 7:35 am | Răspunde

  • @ Cati,
   Si mie imi place verdele crud ! L-am iubit incă din copilărie mai ales că in jurul casei părintesti construite din cauza unor mari inundatii la marginea satului aveam de jur imprejur doar câmp cu livezi, vii si culturi agricole. De multe ori plecam descult cu oile la păsunat când incă roua nu se ridicase iar pământul parcă mirosea a verde crud. Imi place cum scrii ! Se vede că ai stofă de adevărat dar sensibil jurnalist !
   Salutării si DUNĂRII tale si dă-mi voie să-ti trimit pe calea ei, o plută din ramuri verzi de sălcii si răchite plină ce cele mai frumoase flori din PĂDUREA NEBUNĂ !
   Cu respect, Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 29/05/2011 @ 11:50 am | Răspunde

 10. Salutare din nou, Aliosa! Chiar nu ma asteptam sa fii un suporter atat de infierbantat, ca de stelist te stiu! Am urmarit si eu finala care spre bucuria mea, a aratat un fotbal de calitate, peste medie, si recunosc ca Steaua si-a dorit si a meritat mai mult victoria. Dinamo a existat doar prin micutul si talentatul TORJE care nu a fost insa sustinut. Sunt de parere ca e mai bine ca nu s-au acordat penaltiuri si eliminari pt ca stricau jocul si infierbantau si mai mult tribunele. Iar faza criminala cu torta care a explodat chiar langa Torje in momentul sutului sau, ramane in antologie. Ma bucur ca vrei sa vii in iulie la Bucuresti si poate ne reunim cu totii, eu, tu si Oana 🙂 stadionul e langa mine si ar fi bine si frumos sa-l testez la meci! Inteleg ca esti din Moldova, de langa C-lung Moldovenesc, ceea ce imi trezeste amintiri din copilarie, eu petrecand vreo 15 ani verile in mod constant la Vatra Dornei, frumoasa statiune balneara. Salutari turnenilor si tie, Paul aka Jean

  Comentariu de jean — 29/05/2011 @ 1:46 pm | Răspunde

  • @ Paul aka Jean,
   Mă bucur că ai intrat si pe acest post ! Va, sunt un suporter cu state vechi si fidel al echipei cu cei mai multi suporteri din ROMÂNIA si din EUROPA , incă din vremea adolescentei, din vremea când Câmpulung Moldovenesc imi era gazdă primitoare si lăcas de cultură ( am urmat LICEUL MILITAR „ Stefan cel Mare” acolo, in frumoasa BUCOVINĂ iar VATRA DORNEI era orasul cel mai fascinant si provocator pentru mine in acea perioadă când eleve frumoase veneau cu dirigintii lor in excursii sau tabere de odihnă. Simpatia mea pentru STEAUA a continuat si după absolvirea liceului militar iar in Scoala Militară de Ofiteri Activi „ NICOLAE BĂLCESCU” din SIBIU , duceam lupte „ verbale ” intense cu colegii de scoală care simpatizau cu Dinamo sau Rapid, spunându-le răutăcios : „ atunci mergeti la militie sau la calea ferată să invătati carte ” si de aici, iti dai seama ce disensiuni se năsteau intre noi, elevii militari . Mai târziu, ca ofiter activ la R.2 Po.„ EFTIMIE CROITORU” din TURNU MĂGURELE, am plătit si cotizatie care ne era oprită direct pe statul de plată dar am găsit procedura legală si corectă din punct de vedere moral că, nu, de aia eram la MApN !Consacrarea mea definitivă ca SUPORTER INFLĂCĂRAT s-a produs in perioada 1985-1987 cănd am fost student la ACADEMIA MILITARĂ in BUCURESTI si am fost pe stadionul GHENCEA la toate meciurile echipei STEAUA atât interne cât si internatională. ATUNCI, in 7 MAI 1986, când STEAUA a cucerit CUPA CAMPIONILOR EUROPENI la FOTBAL , am trăit cele mai frumoase momente din viata mea de suporter si, sincer recunosc că am făcut baie cu sampanie si la propriu si la figurat iar a doua zi n-am fost nici la cursuri pe motiv de prea multă sampanie in sânge ! Ce vremuri, ce trăiri si ce bucurii !
   Chiar in seara aceasta am revăzut FINALA CCE din 1989 dintre STEAUA si AC MILAN ( 0-4 ) ! Au fost mai buni milanezii, au meritat victoria . Ca suporter, mi-a părut tare rău că am pierdut la un asemenea scor dar in acelasi timp am fost si multumit pentru că STEAUA a demonstrat atunci, tuturor că nu intâmplător câstigase in 7 MAI pretiosul trofeu.
   in legătură cu cele două penaltyuri, sunt de acord cu tine ! Am vorbit despre ele din dorinta de a fi corect cu realitatea din teren. Da, STEAUA si-a dorit mai mult VICTORIA iar Dinamo in afara travaliului micutului TORJE a arătat ca o echipă vlăguită. Nu intâmplător au pierdut si cu TIMISOARA cu 1-3 ! Cât priveste participarea mea la supercupa ROMÂNIEI , lucrurile sunt clare dar in privinta doamnei OANA, nu mă pot pronunta , nu nam nici dreptul s nici curajul s-o fac. Invitatia ta rămâne valabilă dar numai dumneaei poate hotări dacă va mai ajunge pe la acest post ca să afle.Iti multumesc pentru vizită si comentariu si la acest post.
   O seară cu pace iti doresc !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 29/05/2011 @ 8:50 pm | Răspunde

 11. Finala CCE din 1989 a fost, cred, primul meci international de mare importanta al unei echipe romanesti pe care l-am urmarit. Inainte fusesem prea mic, asa ca in 1986, nu am fost la televizor martor al marii victorii…Tatal meu nefiind mare microbist, am inceput tarziu cu fotbalul. Abia prin 1988 am inceput sa ascult la radio campionatul romanesc. Am urmarit in schimb Campionatele Mondiale din 1990 si 1994, care ne-au bucurat atat de mult.
  N-am inteles prea bine treaba cu cotizatia! La ce? La abonament la club ?
  Si tu ai fost student la 30 de ani ? Pt ca banuiesc ca ai vreo 60 de ani…
  E bine ca vrei sa vii si tine-ma la curent cu evolutia lucrurilor…Cum iti procuri bilete? Vii la Bucuresti sa-ti cumperi ? In legatura cu Oana, am eu grija sa-i spun si daca are timp si posibilitati financiare, te asigur ca ar veni…
  Te salut si pe curand
  PAUL

  Comentariu de jean — 30/05/2011 @ 12:49 am | Răspunde

  • @ Paul,
   Bună ziua !
   Cu cotizatia șmecheria a fost in felul următor : Genearlul ILIE CEAUSESCU ce indeplinea functia de secretar al Consiliului Politic Superior din MApN, a dat ordin pe linie de partid ca TOATE CADRELE MILITARE ACTIVE să plătească obligatoriu COTIZATIE in cuantumul stabilit de Comitetul de Partid al fiecărei unităti militare din tară, pentru a consolida bugetul MApN pe linia miscării sportive si fotbalistice ( oficial ) dar in subsidiar, banii mergeau toti la echipa de fotbal STEAUA BUCURESTI . Cum secretarii de partid de la toate unitătile militare ascultau de el ca secretarii pedelisti astăzi de presedintele jucător , cu un zel ca cel de azi din tabăra puterii, au intocmit TABELE cu toate cadrele din statele de plată semnate de cei prezenti si de ei in locul celor absenti si le-au inaintat pe cale ierarhică până ce-au ajuns la CPS ( Ilie Ceausescu )ca o optiune liber consimtită. Si astfel TOATE CADRELE MILITARE am plătit COTIZATIE lunară care se OPREA DIRECT de pe STATUL DE PLATĂ : adică, COTIZATIA se oprea si vira chiar inainte da a se achita soldele militarilor ce nu puteau crâcni de teama luării in colimator de către ofiterul cu contrainformatiile si secretarul de partid pe unitate care, de te raportau, erai urgent trecut pe LISTA de „ persona non grata” pe linia promovărilor si a candidării la Academia Militară ! Deci, cotizatia nu era pentru ABONAMENT ci pentru PROTOCOL si PREMIEREA FOTBALISTILOR ( chiar dacă era stat socialist, autoturismele ARO făcute cadou fiecărui fotbalist din lotul echipei STEAUA, câstigătoarea CCE in 7 mai 1986 au fost achitate si cu bani din acea cotizatie ( gândeste-te că erau peste 100.000 de cadre militare active ) .Partea nostimă a acestui abuz ceausist a fost că plăteau cotizatie si cadrele militare care erau suporteri fideli lui DINAMO, RAPID, CRAIOVA etc si , mamă, ce mai injurau ….. Treaba cu „ student la 30 de ani ” este in felul următor : după absolvirea Scolii Militare de Ofiteri, ofiterul care dorea să se perfectioneze, promoveze si să ocupe o functie importantă, musai, trebuia să absolve ACADEMIA MILITARĂ dar, după niste criterii foarte dure si precise inclusiv criteriul vârstei care nu trebuia să depăsească 38 de ani. Eu, fiindcă am fost o fire răzvrătită si nu mă ploconeam si nici aplecam in fata sefilor pe care-i criticam de fiecare dată când luau decizii pripite si total gresite ( cum fac sefii de azi ce ne conduc tara ),am avut tot felul de oprelisti si abia la vârsta de 35 de ani ( pe ultima sută de metri dar după doi ani de muncă grea la Canal Dunăre Marea Neagră ) am primit UNDĂ VERDE să candidez la ACADEMIA MILITARĂ si, spre norocul meu am luat admiterea de prima dată fată de altii care au dat examen de mai multe ori ( unul care era secretarul UTC pe unitate a dat de vreo 7-8 ori si tot nu a luat ).Odată admis la Academia Militară am fost considerat STUDENT dar cu gradul si solda de grad si functie ce-o aveam la unitatea operativă la momentul admiterii. De aceea aveam nu 30 ci 35 de ani când eram student! Norocul meu că STEAUA a avut cea mai bună prestatie oferindu-mi ocazia să văd pe viu mari echipe ale EUROPEI la fotbal pe GHENCEA si să-mi facă cursurile si sederea la BUCURESTI mai usoare si frumoase. Dacă intrai la profilul meu, iti dădeai seama imediat despre vârstă si Academia Militară . Doresc din toată inima să vin la SUPERCUPA ROMÂNIEI la fotbal intre OTELUL si STEAUA ca să văd si noul STADION si pe cele două echipe la lucru in perspectiva participării in competiile europene din sezonul 2011/2012. Cum fanii OTELULUI nu-s ca cei ai lui Dinamo si Rapid nu vor fi lupte nici pe străzi si nici pe stadion asa că nu-mi va teamă că mă voi trezi cu o sticlă in cap. Cum imi voi procura bilete ? Prin intermediul băiatului meu DORU ( e mai mare ca tine cu un AN ) pe care l-am dus pe GHENCEA la meciul STEAUA -KUUSYSI LAHTI ( campioana Finlandei ) 0-0 si care, ori va merge la casele de bilete ori le va procura online dacă se vor pune in vânzare .Mai este timp până atunci : important e să fie dat in folosintă stadionul LIA MANOLIU .
   Cu speranta că ti-am răspuns intrebărilor tale, mă opresc aici, nu inainte de a-ti destăinui că imi face o mare plăcere să discut si să -ti răspund la intrebări legate de STEAUA echipa mea favorită ! Apropo, si tu esti fan STEAUA ?
   Si eu te salut !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 30/05/2011 @ 4:14 pm | Răspunde

 12. Mă bucur si eu de raspunsurile tale atat de detaliate! Nu, nu sunt fan Steaua si nici nu am cum sa fiu ( nici al lui Dinamo ) pt ca nu am avut legaturi nici cu armata si nici cu militia, eu detestand aceste structuri opresive. In plus consider ca luarea cu japca a jucatorilor si aducerea lor la cele doua cluburi fanion, a fost un imens abuz de pe urma caruia multi au castigat. Cred ca esti de aceeasi parere cu mine, ca Steaua nu ar fi avut echipa de 5 stele, daca nu era protejata Ceausestilor si structurilor de partid! De ce alte echipe sa nu aiba dreptul si posibilitatea sa se intareasca la fel? Mai mult decat atat, sa fie furate, dezavantajate si eventual retrogradate. Au patit-o si Craiova si Rapidul. Acum lucrurile s-au intors si cei mici scot capul. Sper ca nu te-am deranjat cu afirmatiile mele, dar ele reprezinta o cruda realitate.

  Comentariu de jean — 31/05/2011 @ 12:32 am | Răspunde

  • @ Paul,
   Bună dimineata !Din comentariul legat de intrebarea ta referitoare la COTIZATIE, se poate constata că eu am spus adevărul si nu m-am jenat deloc să afirm că a fost o măsură abuzivă si multe cadre militare, in spetă cele care simpatizau pe Dinamo, Rapid, Craiova si alte echipe .Da, recunosc că STEAUA anilor 1981-1989 fiind sub oblăduirea directă a clanului CEAUSESCU a beneficiat de transferuri la comandă politică si tocmai de aceea a ajuns de 5 stele si câstigătoare a CCE . Sunt total de acord cu tine in această privintă dar, nu te supăra, in spiritul adevărului pe care-l iubesc si promovez indiferent de consecinte, NU SUNT DE ACORD cu afirmatia „ aceste structuri opresive ” ! Ca unul care am lucrat o viată intreagă in ARMATĂ, care am fost interogat de SECURITATEA statului ceausist pe motiv că imbrăcat in uniforma LICEULUI MILITASR , in vacantă fiind la BUCURESTI am fost văzut si fotografiat intr-o masină cu număr de FRANTA când mă deplasam de la un verisor la o soră de-a mea, ca unul care am fost luat in colimator la Acoala Militară pentru că am spus bancuri politice in dormitor seara după stingere, ca unul care am fost contemporan cu abuzurile militiei si a securitătii in special, STIU foarte bine ce inseamnă „ structuri opresive ” ! Da, anumite structuri din MILITIE si SECURITATE au fost „ structuri opresive ” dar, ARMATA, nu a fost NICIODATĂ, dar, NICIODATĂ ! Dimpotrivă, a fost urmărită, ascultată, filmată , fotografiată si inregistrată pas cu pas de securitatea familiei Ceausescu. Iti reamintesc un fapt ce poate nu l-ai auzit niciodată : in 1981 fostul ministru al apărării nationale, generalul ION IONITĂ a fost trecut pe „ linie moartă ” impreună cu alti generali si ofiteri ai armatei care intocmiseră un plan de inlăturare a lui Ceausescu , in 1989 din ordinul Elenei Ceausescu, cabinetul 2, desi indeplineau conditiile statutare, nici UN OFITER SUPERIOR ( de la maior in sus ) , nu a fost inaintat in gradul următor pe motive politice , adică de nesupunere oarbă ca securitatea. Si-atunci, nu pot fi de acord că ARMATA a fost o structură opresivă ci, dimpotrivă, OPRIMATĂ ! Rezultatul acestor afirmatii s-au văzut de toti in dec.1989 când, ARMATA a fraternizat cu REVOLUTIA si a asigurat succesul revolutionarilor si in final executia sotilor Ceausescu , bineânteles, tot la ordin politic nu din proprie initiativă.
   In concluzie,iti multumesc pentru sinceritatea gândurilor si intrebările puse si sper că ne-am lămurit spre binele amândoura . Nu m-au deranjat afirmatiile tale tocmai că ele reprezintă cruda realitate iar in legătură cu ARMATA, cred că am fost destul de sincer si explicit. ARMATA , intreabă-ti te rog frumos părintii in care ai cea mai mare incredere , nu a fost o structură opresivă ,ci dimpotrivă, oprimată !
   Să stii că niciodată nu mă deranjează intrebările directe si nici adevărul crud. Când interlocutorul are dreptate, recunosc si mă inclin in fata lui, când nu are dreptate, incerc să-l conving de contrariul spunând adevăruri nu minciuni.
   Te astept cu respect si la acest articol dar si la celelalte .Imi plac intrebările provocatoare si mă simt mândru când pot lămuri lucruri neclare !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 31/05/2011 @ 7:03 am | Răspunde

 13. Multumesc pt raspuns, Aliosa! Dar spune-mi, ce a facut armata la Timisoara, nu a tras in oameni? Acolo au murit totusi persoane iar generalul Vlad, asa mi se pare, e direct raspunzator. Ca apoi, la Bucuresti, la ordin politic si din afara ( sovietic ), au incetat focul si l-au arestat pe Ceausescu, e altceva. Si cati informatori politici erau in cadrul armatei, stii? Eu am un vecin, fost colonel in serviciile aeroportului Otopeni, si nici acum nu stiu daca nu a fost un informator tocmit sa ne monitorizeze! Dupa revolutie a devenit mare sustinator al lui Iliescu si FSN si apoi al lui Vadim Tudor si PRM. In legatura cu cotizatia, cred ca era cel mai mic abuz dintre toate. Poti sa-mi spui in ce cuantum era? Faptul ca erai urmarit si ascultat, nu ma mira, mai ales daca ai spus bancuri. Dar ce s-ar fi intamplat daca incercai sa pleci din tara? Sau nu ai avut asemenea tentative? Si mai vreau sa te intreb cum ai ajuns sa lucrezi la faimosul Canal?

  Comentariu de jean — 31/05/2011 @ 5:33 pm | Răspunde

  • @ Paul,
   Din păcate, la TIMISOARA , ARMATA a fost provocată de asa zisii teroristi care de fapt erau securistii cei mai fideli cuplului Ceausescu . Generalul VLAD despre care vorbesti era chiar seful SECURITĂTII . Văzându-se atacată de diversionistii-securisti zisi teroristi, care trăgeau asupra blindatelor si soldatilor de pe ele, ARMATA a ripostat făcând cum era normal si victime colaterale, adică din rândul manifestantilor. Dacă nu se trăgea asupra ei, ARMATA nu ar fi tras iar cei care au condus-o atunci ( generalul V.A.STĂNCULESCU si alti ofiteri) au primit ani grei de invhisoare cum a primit si Grl.M.CHITAC seful MAI si grl I. VLAD seful SECURITĂTII ! Da, au murit sim oameni nevinovati dar nu uita că au murit si militari de toate gradele. Cum misterele REVOLUTIEI nu au fost dezlegate nici până acum ( că nu s-a vrut politic ),nu vom putea noi să lămurim enigmele evenimentelor din decembrie 1989 asa că, hai să ne oprim aici. INFORMATORI erau destui si trădători, pupincuristi, lingusitori si oportunisti, au fost, mai sunt incă, si vor mai fi si de aici inainte că, asa-i românul . Cotizatia ti-am spus , se stabilea de fiecare unitate in parte , nu era o sumă fixă. Din câte imi amintesc, pe noi ne-a trecut secretarul comitetului de partid pe unitate cu 5 lei ( banii de atunci) dar alte unităti dădeau si mai mult.Nu mi-am pus niciodată problema plecării din tară dar dacă, ipotetic vorbind incercam ca ofiter să plec , probabil că acum nu mai purtam acest dialog virtual. In legătură cu ultima intrebare, povestea este mai lungă iar personajul care mi-a deschis calea să lucrez la Canal Dunăre Marea Neagră este deja decedat de ani buni asa că, „ despre morti, numai de bine ” ! Pe scurt, eu am fost un tip care spuneam adevărul omului in fată si, spunându-i comandantului de unitate de la acea vreme ( răposatului ) adevărul despre o problemă delicată pentru el, m-a „ PROPUS” pentru o functie mult prea mare pentru gradul meu de căpitan de atunci, la o unitate militară ce lucra la „ faimosul Canal ” , numai ca să SCAPE de mine casre am avut curajul să-l infrunt sisă-l critic de fată cu altii. „ Tot răul inspre bine ” căci acolo unde-am lucrat am fost apreciat la adevărata mea valoare si chiar de acolo am primit si aprobarea dosarului pentru examenul de admitere la ACADEMIA MILITARĂ ( 1985-1987 ) . De nu eram MUTAT la CDMN, nu mai candidam niciodată la Academia Militară asa era de pornit impotriva mea răposatul comandant cu care avusesem disputa verbală ce pentru el a fost de neimaginat că nu suporta ca cineva să-i reproseze ceva sau să-i iasă din cuvânt .
   Să ne-auzim si citim cu bine !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 31/05/2011 @ 6:20 pm | Răspunde

 14. P.S.!!!!!
  Ce zici despre RETROGADAREA in liga a 3-a a echipelor FC Timisoara si Gloria Bistrita ?

  Comentariu de Aliosa — 31/05/2011 @ 6:22 pm | Răspunde

 15. Ce sa mai zic, un alt atac la adresa unor oameni indezirabili ca Marian Iancu. Mai tii minte o poveste asemanatoare cu Sportul Studentesc? Cine deranjeaza si nu face compromisuri si aranjamente si nu canta in struna miticilor si nasilor, e eliminat. Si pe urma mai e interesul de a le lua jucatorii pe o nimica toata. Romania e o tara originala, cu o democratie si legislatie asijderea, nu stiai?;)

  Comentariu de jean — 03/06/2011 @ 12:14 am | Răspunde

  • @ Paul,
   In fotbal e ca si in politică : „ cine nu e cu noi, e impotriva noastră ” spun toti liderii politici de la noi ! M.Iancu cu gura sa ca si statura, spunând uneori si „ lucruri tsnite ” a deranjat pe mai marii fotbalului de la noi si, rezultatul se vede acum . Intrebarea mea: de ce tocmai acum ? Din ce-am auzit , problema cu niste datorii neonorate de FC Timisoara către BENFICA LISABONA si alte datorii in tară, se cunostea de mult de cei in drept. Mai marii din fotbalul nostru corupt si neperformant, ei insisi niste corupti si afaceristi lipsiti de scrupule, cunosteau toată situatia de la FC Timisoara dar, au tăcut, făcându-se că „ plouă ” . Deranjati probabil de tupeul lui M.Iancu si de demersurile sale la UEFA si FIFA, cei vizati si deranjati de la nivelul factorilor de decizie, au lovit când M.Iancu ajunsese cu echipa sa să joace in preliminariile L.C. Sunt convins ( cum de altfel se intâmplă zi de zi in societatea românească lacomă, coruptă si invidioasă ), că au mai „ pus gaz pe foc ” si cei interesati ca FC Timisoara cu M.Iancu „ pârâciosul ” să plece in liga comunală de unde, nu-i mai deranjează cu nimic. Pe mine si altceva mă mai deranjează : cum de au rezistat M.Sandu la conducerea FRF si M.Dragomor la conducerea Ligii Profesioniste dacă nici echipele de club ( cu exceptia lui STEAUA care a ajuns in semifinalele cupei UEFA ) si nici echipa natională n-au avut nici un fel de rezultate ? La NATIONALĂ a ajuns un fost sters portar datorită coruptiei din fotbalul nostru si, de atunci incoace, n-am mai participat la nici un Campionat European sau Mondial si nici nu vom participa atâta timp cât la cârma nationalei se află cine se află .Că in ROMÂNIA totu-i posibil, că este o tară originală in democratie si mai ales in CORUPTIE stiu chiar din 22 decembrie 1989 !

   Comentariu de Aliosa — 03/06/2011 @ 8:25 am | Răspunde

 16. Sandu si DRAGOMIR rezista in functiile lor pt ca sunt sustinuti pe principiul ” ne sprijina interesele, poate fi mai rau fara ei „. Chiar daca nu s-a calificat Nationala la campionate mondiale sau europene, el are relatii la UEFA si e de incredere. Acum o sa se laude si cu noul stadion. Apropo de valoarea campionatului, s-a vazut la vanzarea drepturilor tv;). Nu fii rau cu Razvan Lucescu pt ca a fost un portar f.bun cu care Rapid a ajuns si ea departe in cupele europene ( sferturi ). Esti putin subiectiv aici.

  Comentariu de jean — 03/06/2011 @ 3:31 pm | Răspunde

  • @ Paul,
   Sandu si Dragomir rezistă in functiile lor pentru că incă merge COOPERATIVA iar baronii din fotbal isi apără cu dintii privilegiile ! O să mai vorbim despre această problemă si altă dată. Va veni si rândul lor să dea socoteală ăentru tot ce-au făcut de când manevrează destinele fotbalului , echipelor, cluburilor si fotbalistilor ! „ Ai putintică răbdare mon cher ” ( Caragiale ) ! Valoarea campionatului s-a văzut : când ne confruntăm cu echipe străine, ne facem de rusine ! Răzvan a fost un portar bun , nu foarte bun ! Dacă el a fost foarte bun, DUCKADAM care a apărat patru lovituri de la 11 metri in finala CCE ( 7 mai 1986 ) cum a fost ? Dar, nu de portarul R.L.este vorba ci de ANTRENORUL NATIONALE de FOTBAL a ROMÂNIE ! Ce rezultate a obtinut ? De ce cei nominalizati de tine l-au SCHIMBAT pe PITURCĂ ? Pentru că jucase barbut pe timpul lui Nicu Ceausecu ? Erau cel putin ZECE antrenori mai buni ca |R.L. ca să conducă nationala !Nu am nimic cu fostul portar , am cu antrenorul care a promis marea cu sarea si care, ca un adevărat antrenor de natională umilită de forte fotbalistice de mâna a treia, trebuia să-si dea DEMISIA de mult !
   Dar, ca si altii români cu functii mari, a pus mai presus de toate BANUL , asteptând să fie DEMIS ca să-si inaseze „ clauza contractuală ” ! Dacă diseară facem EGAL sau luăm BĂTAIE de la bosniaci, pui pariu cu mine că nu-si dă DEMISIA ?
   Ca ROMÂN, strig : HAI ROMÂNIA !
   Calificarea a fost pierdută incă de la primul meci din preliminarii din cauza lui !
   Atunci , trebuia să-si dea DEMISIA dacă avea DEMNITATE dar, a promis că ne vom califica si a fost păsuit din motive doar de Sandu , Dragomir si Lucescu senior STIUTE !
   Certamente, se vor afla odată si odată si dedesubturile din fotbal! Nimic nu poate fi ascuns la infinit. Trebuie doar să cadă unul că ii trage hăul pe toti după el. DNA-ul dacă ar vrea ar face lumină si in fotbal dar, nu este incă timpul si nici vointă politică. Credea cineva in urmă cu un an că MAFIA din portul Constanta si Agigea Sud va fi luată vreodată la puricat ? Uite că dacă s-a vrut, a fost luată si-ncă rău de tot !
   Vizionare plăcută diseară la meciul nationalei de la ora 21.00 !

   Comentariu de Aliosa — 03/06/2011 @ 6:29 pm | Răspunde

 17. UITE ca Nationala a castigat cu 3-0 si Lucescu nu mai are de ce sa-si dea demisia! A fost un meci bun facut de tricolori. Eu n-am urmarit decat repriza 2-a si al doilea gol al lui Marica. Nu putea sa plece chiar dupa primul meci, trebuia sa-si faca meseria cateva meciuri. Care alti antrenori? Doar Boloni ar fi de angajat dar se cam codeste. Hai Romania si pe mai departe! P.S. Am o stire proasta pt tine: Supercupa Romaniei din 17 iulie se va desfasura la Piatra Neamt, asa ca nu cred ca o sa poti ajunge s-o vezi.

  Comentariu de jean — 03/06/2011 @ 11:37 pm | Răspunde

  • @ PAUL,
   Uite că NATIONALA a câstigat cu 3-0 ( putea fi 4-0 dacă SĂPUNARU nu rata lovitura de pedeapsă din ultimul minut de joc) ! Dar, QUI PRODEST ? Tot nu ne CALIFICĂM la CE din 2012 !
   Si uite că Lucescu junior, sfătuit 100% de cineva ca să-l regrete lumea că a plecat după o victorie a băietilor nu a lui ,sau, poate chiar sfătuit de colaboratorii, impresarii si sfătuitorii lui după cele spuse de mine mai sus vs. de DEMNITATE, si-a dat DEMISIA ! Mare pagubă-n ciupecri ! Antrenori la NATIONALĂ ? Cel putin ZECE mult mai buni ca el: OLĂROIU, BOLONI, PITURCĂ, PETRESCU Dan, SĂNDOI, IOVAN, HIZO, LUCESCU senior,HAGI, SUMUDICĂ etc.etc.
   „ ALEA JACTA EST ” spuse IMPERATOR CEZAR, când a trecur RUBICONUL !
   Cu simpatie, ALIOȘA.

   Comentariu de Aliosa — 04/06/2011 @ 1:40 pm | Răspunde

  • P.S !
   Despre asa zisa „ stire proastă ” , e greseala mea că m-am grăbit cu afirmatia făcută ! Aflasem că SUPERCUPA ROMÂNIE se va desfăsura la PIATRA NEAMT dar am omis să fac rectificarea ! Vorba fostului ministru al transportului R.Berceanu: „ greseală prin OMISIUNE ” ! Cât despre „ asa că nu cred că o să poti ajunge s-o vezi ” , te-nseli amarnic : EU, pot ajunge UNDE vreau si ORICÂND vreau ! Pentru mine CONTEAZĂ cu cine vreau să ajung unde vreau, nu că nu pot ajunge !
   De acord cu tine : HAI ROMÂNIA ! Certamente mi-as dori să se califice la CE din 2012 că de a insoti NATIONALA ROMÂNIEI la TURNEUL FINAL pentru mine nu-i o problemă !

   Comentariu de Aliosa — 04/06/2011 @ 1:49 pm | Răspunde

 18. Acum te dai mare Aliosa ? Chiar sa poti ajunge unde vrei si cand vrei, nu prea cred…
  De ce n-ai plecat si la turneul final din Africa de Sud ?
  Iar stirea despre mutarea meciului la Piatra Neamt a fost data chiar ieri de Federatie, deci nu puteai s-o afli tu primul…
  Dintre antrenorii enumerati de tine nu toti sunt de Nationala ( Iovan, Olaroiu, Sumudica, Dan Petrescu- pt ca sunt prea tineri totusi ), iar Piturca a fost cu varf si indesat si nu mai revine, ca si Lucescu Senior din pacate…Cel mai mult ma tem de venirea lui Hagi care ar fi un mare fiasco ca si la precedenta incercare…
  Sa le uram inspiratie multa in alegerea antrenorului caci sacrificarea unei alte generatii nu e un lucru laudabil si in niciun caz util.

  Comentariu de jean — 04/06/2011 @ 7:11 pm | Răspunde

  • @ Paul,
   Crede-mă, nu mă dau mare deloc ! Am spus că pot merge unde vreau si cu cine vreau dar nu in orice conditii ! Si, pentru ce as fi mers la turneul final din Africa de Sud dacă noi am privit turneul la televizor ? Poare, dacă s-ar fi calificat si ROMÂNIA aveam un motiv dar ,asa ? Referitor la posibilii antrenori ai NATIONALEI, mai erau si alte nume precum Rednic, Andone si altii dar i-am enumerat asa aleatoriu, nu ca să mă dau mare. Cât priveste pe Hagi, sunt de acord cu tine : a fost un mare fotbalist dar nu va fi niciodată si un mare antrenor ! Când l-am enumerat si pe el m-am gândit poate la calitătile lui de fotbalist in compararie cu R.Lucescu si nu in mod expres la cele de antrenor. Una peste alta, zarurile au fost aruncate iar acum nu ne rămâne decât să-i urăm mult succes noului antrenor, indiferent cine o fi el !
   O duminică superbă căci la mine-i timp de plajă !

   Comentariu de Aliosa — 05/06/2011 @ 7:46 am | Răspunde

   • P.S.!
    Cât priveste stirea despre disputarea SUPERCUPEI ROMÂNIEI la fotbal la PIATRA NEAMT , nu am spus că am fost primul care am stiut ci doar că, aflasem .

    Comentariu de Aliosa — 05/06/2011 @ 7:50 am | Răspunde

 19. Bravo Aliosa ! Sa inteleg ca dispui de resurse financiare suficiente ca sa pleci la capatul celalalt al lumii, desi stai la Turnu Magurele…Te pomenesti ca vei aparea brat la brat cu Mircea Sandu ? Sau poate vei da chiar comunicate de presa pt nationala ?:) Am glumit…
  Si aici e vreme de plaja…chiar m-am prajit nitel sambata prin parc…
  Ieri am urmarit finala masculina a turneului de tenis de la Roland Garros pe care a castigat-o Rafa Nadal in dauna vechiului sau prieten si rival Roger Federer…
  E a 17 victorie a lui Nadal in fata lui ” Fedexpress ” … e ceva, nu ? si a 6-a pe taram francez…omul a egalat recordul de turnee castigate la roland garros a lui bjorn borg ( 6 )…VAMOS RAFA 🙂 Eu tin si cu Novak Djokovic, sarbul care a reusit o serie de 41 de victorii de la inceputul anului si pana vineri, cand a fost infrant de Roger. Imi place tenisul, e un sport frumos, de gentlemeni…plin de neprevazut si unde trebuie sa ai o psihologie si un psihic de fier…

  Comentariu de jean — 06/06/2011 @ 12:31 am | Răspunde

  • @ Paul,
   Am inteles gluma .In general mie imi plac TOATE disciplinele sportive dar de URMĂRIT le urmăresc cu interes doar pe cele in care evoluează sportivii români . Ca să fiu bine inteles , dau un singur exemplu : dacă in acelasi timp se desfăsoară o finală olimpică, mondială sau europeană de caiac-canoe in care evoluează si un echipaj românesc si o finală de tenis la Roland Garros in care nu-i nici un român, chiar dacă m-ar plăti cineva si tot nu as da finala CAIAC-CANOE pe cea de TENIS ! Ai dreptate, TENISUL e un sport frumos, plin de neprevăzut, suspans, un joc al nervilor controlati in care psihicul are un rol foarte important, uneori chiar mai important decât conditia fizică, e ca si sahul un joc al mintii, unde intr-o fractiune ce secundă trebuie să adopti cea mai bună variantă, varianta câstigătoare. Sincer, dintre bărbati nu am nici un favorit dar la femei am pe M.SAPOROVA !
   Ce să-i faci ! Fiecare cu gusturile lui ! Chiar si la FOTBAL care-i sportul practicat si cunoscut de toti am principiile mele ! Dacă favorita mea FC STEAUA joacă cu Dinamo sau Rapid, las la o parte toate celelalte discipline sportive si-i urmăresc pe ros-albastri cum câstigă, fac egal sau chiar pierd meciul.
   O săptămână cu căldură si realizări !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 06/06/2011 @ 6:11 pm | Răspunde

 20. Si eu ma uit la romani Aliosa, dar aparitiile lor in fazele avansate ale competitiilor sunt tot mai rare! Atletismul romanesc s-a prabusit, la fel si natatia. La tenis rezistam doar prin fetele noastre gen Sorana Carstea, Monica Niculescu sau Alexandra Dulgheru, cea mai bine clasata romanca. Deci, a te uita la o finala cu romani a devenit o raritate sau deseori, o dezamagire. Spania, de pilda, este in momentul de fata natia sportiva numarul unu, avand in vedere succesele lor pe multiple planuri ( fotbal, baschet, handbal, tenis, formula unu ). Noi nu avem nici baze sportive de nivel judetean macar d-apoi mondial. Sarapova e un fotomodel, sigur ca-ti place, dar nu ar strica sa tipe mai putin pe teren:)

  Comentariu de jean — 07/06/2011 @ 2:43 pm | Răspunde

  • @ Paul,
   Din păcate, ai mare dreptate ! Aparitiile sportivilor români pe tabloul principal la tenis ca favoriti sunt ca si inexistente, doar fetele mai tin din când steagul sus pentru câteva momente insă. La atletism dintr-o fortă europeană la fete in urmă cu ceva ani, acum domnisoarele si doamnele atlete participă la zeci de concursuri si cupe ca să indeplinească baremele pentru a participa la JOCURILE OLOMPICE, MONDIALE si EUROPENE. Doar la băieti la triplusalt mai miscăm ceva si la fete la aruncarea ciocanului. Noroc cu GIMNASTICA unde mai prindem câte o finală -două, cu judo atât la băiati si fete, cu spada si floreta la fete ,si poate incă vreo 2-3 discipline pe care insă nu mi le amintesc acum la ceas de dimineată când scriu acest comentariu. Nu lipsa BAZELOR SPORTIVE este cauza disparitiei sportivilor români din finalele la sporturile la care altă dată excelam , ci, MENTALITATEA tuturor factorilor de decizie si chiar si a sportivilor fată de CULORILE DRAPELULUI TĂRII, lipsa patriotismului, dragostei si dorintei de a invinge pentru NEAM si TARĂ ! Culmea ironiei, după anul 2000 , numărul sălilor de sport din ROMÂNIA a crescut simtitor ( numai pe timpul guvernării lui ADRIAN NĂSTASE s-au construit 400 ) iar acum, pe timpul ministresei ELENA UDREA, se construiesc SĂLI DE SPORT si-n satele fără scoli dacă primarul este păortocaliu iar stadioane cu tribune si toate cele necesare , se construiesc si-n satele unde locuiesc numai bătrâni dar musai condusi de un primar pedelist ! Si-atunci, cum poti spune că lipsesc bazele sportive ? LIPSESTE VOINTA si ATRAGEREA pentru sport a copiilor si părintilor ! Din SPORT, BANII vin foarte greu si numai dacă ai obtinut MEDALII si LOCURI FRUNTASE care se premiază cu bani de fedeartiile de specialitate si tocmai de aceea PĂRINTII isi trimit PROGENITURILE incă de la vârste foarte mici să invete să CÂNTE si DANSEZE ca să devină repede VEDETE să câstige bani usor ( la sport e vorba de MUNCĂ, FFF multă MUNCĂ si TIMP, FFF mult TIMP până se ajunge la PERFORMANTĂ ) . Iar dacă ODRASLA feminină nu are TALENT dar e frumoasă si stie să se fâtâie in fata celor de bani gata , schimbă tactica si se combină cu cel cu bani , chiar se căsătoreste dând nastere la alte progenituri si, după ceva timp, se ajunge la proces civil ca cea inaltă , bună de ATLETIASM cu cel scund bun de aruncat ciocanul.
   Cât despre SARAPOVA , stiu că e si fotomodel si mai stiu si ceva-n plus dar, stiu că-i si cea mai SEXY dintre jucătoarele de tenis , chiar dacă, vorba proverbului „ vrabia mălai visează ” sau, „ ochii văd, inima cere, dar degeaba, nu-i putere ” !
   Toate cele bune !

   Comentariu de Aliosa — 08/06/2011 @ 8:09 am | Răspunde

 21. Ce mai stii in plus ca m-ai facut curios? Ai un stil aparte de a incita ! Tie ti se pare ca noi avem stadioane ca lumea? Nu vezi ca abia construim unul? Si FARA pista de atletism! Nu suntem in stare sa facem o treaba buna, cele de care spui sunt facute de mantuiala! Nu numarul lor conteaza, ci calitatea, te-ai gandit? Nu stiu daca spiritul patriotic era mai puternic pe timpul comunismului cum clamezi tu. Atunci erai obligat sa faci ceva si nici nu primeai mare lucru. Tin minte cum au primit fotbalistii Stelei videoplayere si casetofoane si mai tarziu, la castigarea CCE abia, niste masini Aro.

  Comentariu de jean — 09/06/2011 @ 10:15 pm | Răspunde

  • @ Paul,
   Nu intentionez să fac deloc polemică cu tine dar nici nu pot tace dacă ceva musai trebuie lămurit . Nu am spus nicăieri că avem stadioane „ ca lumea bună ” ! Le avem pe cele care le avem si acum se construieste unul după standardele UEFA si poate chiar si FIFA ! Sincer, nici eu nu stiu de ce stadionul LIA MANOLIU nu are si pistă de atletism desi, in semn de respect pentru numele atletei, trebuia să aibă mai ales că altul nu avem. Normal că nu numărul stadioanelor contează ci calitatea lor ! Am spus eu cândva, undeva, altceva ? NU ! Până in 1990 spiritul PATRIOTIC era cum era dar ACUM nu mai e deloc ! Atunci, FOTBALUL se juca din plăcere ( intreabă pe bătrânii fotbalisti ) iar premiile date stelistilor au fost pentru cea mai mare PERFORMANTĂ obtinută vreodată de o echipă românească si mai mult la insistentele lui VALENTIN CEAUSESCU ! Ai spus bine : „ nu suntem in stare să facem o treabă bună ” ACUM, in zilele noastre ( nu tu sau ei ci cei care mută bordurile de colo-colo ) ! Erai prea mic ca să iti dai seama de calitatea lucrărilor făcute până in 1989 ( barajul de la Portile de Fier 1 si 2 , TRANSFĂGĂRĂSANUL , CANALUL DUNĂRAE MAREA NEAGRĂ, sutele de km. de irigatii, miile de km. de drumuri si căi ferate, zeci de poduri, viaducte, sute de blocuri de locuinte etc etc ) care sunt operationale si acum fată de cele putine dar proaste făcute acum ( vezi plombele asfaltice de azi puse, mâine distruse ) . Ar mai fi multe de spus dar, mă opresc aici.
   Toate cele bune !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 10/06/2011 @ 9:55 am | Răspunde

 22. O clipa libera, am folosit-o pentru prietenul de nadejde, Aliosa:http://worldofsolitaire.wordpress.com/

  Comentariu de World of Solitaire — 12/07/2011 @ 2:35 pm | Răspunde

  • @ Onu,
   Iar eu ca un prieten bun ce-ti sunt, am dat fuga chiar pe loc, la tine pe : http://worldofsolitaire.wordpress.com/
   să citesc ce-ai scris acolo, si, tot acolo, mi-am expus opiniile despre subiectul pus in discutie.
   Pe distinsii mei vizitatori doritori de a afla cele spuse de mine, ii indrum respectuos să dea click pe link-ul afisat.
   Cu bine, prietene !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 14/07/2011 @ 7:21 pm | Răspunde

 23. @ ALL !
  Cu mai putin de o oră inainte de inceperea meciului de fotbal dintre campioana tării la fotbal OTELUL GALATI si câstigătoarea CUPEI ROMÂNIEI la fotbal STEAUA BUCURESTI, pentru desemnarea câstigătoarei SUPERCUPEI ROMÂNIEI la fotbal editia 2010/2011, cu adâncă durere in suflet anunt că ȘTEFAN SAMEȘ fundasul si căpitanul ros-albastrilor, prezent sub culorile STELEI in 261 de meciuri in care a marcat 20 de goluri, campion al ROMÂNIEI de două ori si câstigător al cupei ROMÂNIE tot de atâtea ori, antrenor la Centrul de copii si juniori până la inceputul acestui an, A INCETAT DIN VIATĂ in noaptea de sâmbătă spre duminică ( 16/17/iulie 2011 ) după o lungă si grea SUFERINTĂ !
  DUMNEZEU să te odihnească in pace FANE !
  Fie ca DOMNUL să-ti călăuzească pasii in RAIUL mult râvnit de toti pământenii iar fotbalistii STELEI să-ti dedice la sfârsitul meciului din seara asta, SUPERCUPA ROMÂNIEI la fotbal !

  Comentariu de Aliosa — 17/07/2011 @ 7:32 pm | Răspunde

 24. @ ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  De unde se vede că DUMNEZEU n-are nici o legătură cu păcătoșii ce joacă FOTBAL !
  ……………………………………………….
  Degeaba am făcut apel subtil
  La DUMNEZEU atotputernic
  Ca mingea să curgă tiptil
  In poarta OTELULUI potrivnic.
  Cu Florin Costea suspendat
  De Blejnar cu ANAF-ul lui
  STEAUA-n front nu a miscat
  Lăsând drum OTELULUI
  S-atace-n valuri pe la flancuri
  Prin travaliul NIGERIANULUI
  Aidoma ca niste tancuri
  Spre poarta TĂTĂRUSANULUI.
  Cum la pomul lăudat
  Să nu te duci cu sacul
  Gigi nu a ascultat
  Si -a dat urgent de dracul.
  Tănase s-a accidentat
  Mai rău c-atunci in baie
  Si la spital el a plecat
  Să scape de bătaie.
  OTELU-a dat un gol valabil
  Dar tusierul n-a văzut
  De parc-ar fi fost contabil
  Cu-n morcov in sezut.
  Iar când e să se-aleagă praful
  Nimic nu mai e de făcut
  Decât să-ti cânte-n cor taraful
  CĂLUGĂRUL din vechiul schit !
  Alioșa, fan STEAUA !

  Din respect pentru adevăr, dreptate dar si pentru CAMPIOANA ROMÂNIEI la fotbal, FC OTELUL GALATI, recunosc că SUPERCUPA ROMÂNIEI la fotbal editia 2010/2011, a fost câstigată de echipa care a jucat mai bine, a pasat mai mult, a centrat si atacat pe flancuri unde NIGERIANUL…… a făcut diferenta si, parcă si-a dorit cu mai multă ardoare cel de-al DOILEA TROFEU din cariera ei in timp ce ros-albastrii parcă au uitat că se aflau in fata unui eveniment jubiliar , CÂSTIGAREA celui de-al 50-lea TROFEU la fotbal ! Câtă diferentă de PALMARES si câtă diferentă de atitudine la meciul de SUPERCUPA ROMÂNIEI intre cele două echipe……. STEAUA, echipa tineretii mele, odată ajunsă pe mâna unui oier nepriceput dar lacom după bani nemunciti, se miscă incet dar sigur ca si intreaga ROMÂNIE de fapt, ajunsă si ea pe mâna unor neprofesionisti avizi cu orice pret după putere, in mocirla plină de mortăciuni a cozii clasamentului. Imi pare rău s-o recunosc DAR, dacă va evolua asa si la SIBIU in compania nou promovatei VOINTA din capitala culturală a ROMÂNIEI, N-O VĂD decât INVINSĂ in primul meci din noua editie 2011/2012 a LIGII I de FOTBAL !
  Cum fanu-i fan până la moarte, eu totusi zic :
  F O R Z A S T E A U A !!!!!!!!!!!!!!!!

  Comentariu de Aliosa — 19/07/2011 @ 5:46 pm | Răspunde


 25. Tata,iti trimit imnul Stelei.FOOOOORZA STEAUA!!!!!!

  Comentariu de Doru Popovici — 07/08/2011 @ 11:39 am | Răspunde

  • @ DORU,
   Bine ai venit pe blogul meu !
   Iti mulțumesc pentru postare ( mai bine mai târziu decât niciodată ” ! Ii mulțumesc si lui ALEX9990 care a incărcat pe http://youtu.be/ IMNUL neoficial al echipei STEAUA ! Vă mulțumesc la amândoi că mi-ati adus mai aproape de inima mea , adică in casa mea virtuală IMNUL si mai ales imaginile cu JUCĂTORII acelor vremi. Am revăzut videoclipul si fără a sta prea mult pe gânduri să socotesc , la ora actuală , sincer, nu mai stiu câti au mai rămas din lotul de atunci al STELEI ( Bănel Nicolită este unul…. ) .De TOTI cei plecati imi pare rău : Goian, Ghionea, Dică etc dar cel mai rău imi pare de MIHĂIȚĂ NEȘU care nu numai că a plecat de la STEAUA dar a iesit si din FOTBAL din cauza unui stupid accident in timpul unui meci de antrenament al echipei sale, in urma unei ciocniri cu un coleg . De multe luni de zile MIHĂIȚĂ NEȘU se luptă cu o voință extraordinară pentru a redeveni măcar OM normal , care să meargă pe propriile-i picioare . Eu unul (si sunt convins că si tu,) l-as vrea din nou pe gazon la orice echipă numai SĂ SE FACĂ SĂNĂTOS !
   Noapte bună !
   Tata.

   Comentariu de Aliosa — 07/08/2011 @ 10:36 pm | Răspunde

 26. Comentariu de Doru Popovici — 07/08/2011 @ 11:47 am | Răspunde

  • @ DORU,
   Imi readuci in memorie clipele magice din GHENCEA când ros-albastri ridicau in valuri -valuri spectatorii din tribunele stadionului arhiplin. Trebuie insă să-i multumesc si lui „ dandeac24” care in 11/09/2009 a realizat acest frumos videoclip cu STEAUA in ipostaze si cu loturi diferite si l-a postat pe :http://youtu.be/.
   Ce vremuri ! STEAUA-AS ROMA 3-1 !!!!!!!!!!!!!
   Acum insă, mi-e teamă si să mai visez la vremurile de altădată iar când imi aduc aminte că chiar in primul meci din noua editie de campionat 2011/2012 , STEAUA a făcut 1-1 cu nou promovata Vointa Sibiu, imi vine să urlu si să-l injur pe cel care a adus echipa ros-albastrilor in penibila situatie in care se găseste acum, fără STADIONUL din GHENCEA in care a cunoscut gustul marilor victorii.
   Dureros dar, adevărat !
   Noapte bună, copii !
   Tata.

   Comentariu de Aliosa — 07/08/2011 @ 10:50 pm | Răspunde

 27. Payday Loans Toronto

  Payday Loans Toronto

  Trackback de Payday Loans Toronto — 28/02/2014 @ 4:01 pm | Răspunde

 28. university of phoenix

  STEAUA a câstigat pentru a 21-a oară CUPA ROMÂNIEI la fotbal !!! | Alioşa

  Trackback de university of phoenix — 28/02/2014 @ 7:13 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: