Alioşa ” File de Jurnal ”

17/10/2011

Echipa feminină de spadă a ROMÂNIEI, campioană mondială !

Filed under: jurnal — Aliosa @ 8:23 am

Deocamdată, articolul de fond  cu ISPRAVA FETELOR noastre de AUR,  este postat încă din seara zilei de 16/10/a.c. pe  https://aliosapopovici.wordpress.com/2011/10/14/Axiomele secolului XXI ,  la COMENTARIUL nr.15 !   Găsind pe   www.sport.ro / o FOTOGRAFIE cu trei dintre FETELE noastre de AUR m-am hotărât să fac un post de sine stătător în care, pe lângă fotografia postată să le ofer celor patru FETE :

ANA MARIA BRÂNZĂ,

ANCA MĂROIU,

LOREDANA DINU,

SIMONA ALEXANDRU,

câte un buchet din trei trandafiri din grădinile PĂDURII NEBUNE împreună cu mulțumirile mele că ,aseară, m-au făcut să mă simt mult mai bine și să fiu MÂNDRU că sunt ROMÂN !

Rog pe distinșii mei vizitatori și comentatori să citească și ARTICOLUL de fond și să aducă dacă vor și simt mândria de a fi român, și alte IMAGINI și DETALII legate de superba VICTORIE a echipei feminine de spadă a ROMÂNIEI  în fața echipei CHINEI în FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL DE SCRIMĂ  ce s-a desfășurat în țara de origine ( ITALIA, Catania ) a năzdrăvanului meu de nepoțel, EMANUEL .

Cu toată stima și respectul pentru FETELE noastre de AUR dar și pentru distinșii mei vizitatori și comentatori !

Alioșa.

23 comentarii »

 1. @ Bmarinescu,
  Bună dimineața !
  Mulțumesc pentru LIKE !
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 17/10/2011 @ 9:11 am | Răspunde

 2. @Aliosa,
  Vestea ca echipa feminina de scrima a luat aurul la „mondiale” , chiar a adus un zambet de mandrie pe fata mea, pentru ca exista sporturi care in ciuda faptului ca nu sunt mediatizate, se face performanta. Felicitari lor !

  Comentariu de ganguritu — 17/10/2011 @ 9:33 am | Răspunde

  • @ Ganguritu,
   La noi se mediatizeaza numai sporturile in care scandalurile, blaturile, aranjamentele, mita, spaga si CORUPTIA sunt la loc de cinste iar cei care se ocupa de acele sporturi provin din oportunistii , impostorii, profitorii si agramatii postdecembristi . Doar acele sporturi in care se vehiculeaza zeci de milioane de euro intr-o editie de campionat se mediatizeaza ! Multe alte sporturi printre care si SCRIMA, SPADA,, SABIA si FLORETA sunt doar punctate in mass-media scrisa si vorbita iar despre FOTBAL si BOX unde troneaza legea banului nemuncit, se scrie si vorbeste in fiecare zi .
   A;a cum am specificat si in articolul de fond, am urmarit toata FINALA CM de SCRIMA iar rabdarea mi-a fost rasplatita de FETELE noastre care au cucerit AURUL MONDIAL provocand fluvii de lacrimi in CHINA !
   Adevarul este ca, as fi plans si eu de ciuda daca fetele n-ar fi castigat mai ales ca li s-a anulat O TUSA perfect valabila ( adica s-a aprins beculetul VERDE semn ca spada fetei noastre a atins corpul chinezoaicei ) dar, o arbitra speriata nu le-a acordat punctul care ducea atunci diferenta la trei tuse si nu mai aveam acele mari emotii in prelungie .
   E bine ca s-a terminat cu bine si ca, in seara zilei de DUMINICA 16 octombrie 2011, la CATANIA in ITALIA, DUMNEZEU a fost ROMAN !
   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 17/10/2011 @ 4:47 pm | Răspunde

 3. Fete harnice,tenace;merita toata stima! De-ar vedea si ele florile dedicate succesului lor!Multumesc pt. stirea buna;se mai intampla si astfel de lucruri.Criscar’50

  Comentariu de criscar — 17/10/2011 @ 12:33 pm | Răspunde

  • @ Criscar,
   Sincer, dupa DEZASTRUL de la Cupa Mondiala de GIMNASTICA feminina si masculina ( NICI O MEDALIE……)
   AURUL de la CMS castigat de echipa feminina de spada, este ca o adevarata gura de oxigen !
   Numai datorita acestor patru fete minunate lumea si-a mai amintit de ROMANIA iar TRICOLORUL nostru drag a fluturat din nou pe cea mai inalta treapta a catargului mondial !
   Nu stiu daca ele vor vedea sau nu TRANDAFIRII oferiti de mine pentru AURUL castigat dar, cineva din anturajul , familia sau cercul lor de prieteni, tot or sa vada si o sa le spuna iar de nu, nu-i nici un bai : noi sa fim sanatosi si mandri ca ne-am facut datoria de fani ai lor .
   Toate cele bune !
   Alex50.

   Comentariu de Aliosa — 17/10/2011 @ 4:57 pm | Răspunde

 4. @ Samsara,
  Buna ziua !
  Multumesc pentru like !
  Am eu asa o vorba : decat nimic, mai bine bronzul !
  Ma asteptam sa le oferi o FLOARE sau chiar o MELODIE fetelor noastre de AUR !
  O seara cu-n apus frumos de luna !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 17/10/2011 @ 5:03 pm | Răspunde

 5. Ma asteptam sa scrieti despre aceasta mare mandrie nationala. In timp ce altii pierd timpul cu stiri de nimic aceste fete scriu istorie. Felicitari lor cat si dv ca ati realizat un post asa de bun!

  Comentariu de buceginatura2000 — 17/10/2011 @ 7:26 pm | Răspunde

  • @ Adrian,
   Bună seara ! Din păcate, mass-media ne intoxică cu tot felul de știri despre vedete de doi bani care se însoară și divorțează în prezența posturilor comerciale de televiziune, despre orgii sexuale și culinare, despre clanuri mafiote, parlamentari ce se pupă la petreceri pe ritm de manele și euroi aruncați în apă, vânt sau lipiți cu scuipat pe fruntea unor agramați cântăreți ce nu plătesc nici un impozit la stat pe veniturile câștigate , despre isprăvile executorilor judecătorești și pățaniile celor dați afară cu forța din palatele lor cu turnulețe aurite pe motiv de cămătărie legalizată la notarul complice , despre nevinovăția unor imbecili și iresponsabili vitezomani ce omoară oameni cu zile, despre aberațiile politice ale unora sau altora atât din opoziție cât și de la putere, despre câini maidanezi eutanasiați sau pisici în călduri cocoțate din motive doar de ele știute în vârful copacilor de sunt nevoiți pompierii să piardă ore bune ca să le salveze și multe alte tâmpenii li enormități și,foarte puțin, mai nimic sau chiar NIMIC, despre ROMÂNII medaliați cu AUR în SPORT, OLIMPIADE INTERNAȚIONALE ȘCOLARE, MUZICĂ și altele……
   Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 20/10/2011 @ 8:49 pm | Răspunde

   • Toate acestea sunt semnele unei societati anormale, cu deviatii, ce ma bucura foarte mult este ca nu va lasati niciodata si sanctionati dupa posibilitate astfel de actiuni. Pacat ca intre tinerii de 20-30 ani si persoanele intre 50-70 ani se gasesc cei care au invatat la Revolutie, un lucru: sa fure pe altii. Observati clasa politica si aservitii lor, nu sunt nici tineri si nici batrani!

    Comentariu de buceginatura2000 — 20/10/2011 @ 9:13 pm | Răspunde

    • @ Adrian,
     Din păcate, ai dreptate !
     Și în legătură cu societatea anormală în care trăim dar și cu afirmația : tinerii între 20-30 de ani și adulții între 50-70 de ani au învățat la REVOLUȚIE doar să fure !
     Chiar dacă mă încadrez în categoria de vârstă specificată de tine, sunt nevoit să recunosc că ai sesizat corect boala ce macină ROMÂNIA . În spiritul adevărului și al dreptății, NU trebuie însă să GENERALIZĂM deoarece, în rândul ambelor categorii de vârstă SE GĂSESC și PERSOANE ONESTE cum sunt chiar protagonistele articolului de față și, scuzată-mi fie poate, la prima vedere lipsa de modestie, chiar semnatarul comentariului de față.
     Am în cap mereu o vorbă de-a TATĂLUI meu ce s-a stins din viață la venerabila vârstă de 94 de ani : „ Ce ție nu-ți place , altuia nu-i place ” !
     Nu vreau să înțelegi că te cert pentru cele afirmate pentru că întâmplător mă încadrez în categoria 50-70 de ani . Vreau doar să se rețină că nu TREBUIE GENERALIZAT !
     FETELE noastre de AUR se încadrează în categoria 20-30 de ani și nu au FURAT decât INIMILE FANILOR ROMÂNI mândri de isprava lor de a le „ FURA” la mustață , doar la O TUȘĂ, ( 27-26 ) AURUL MONDIAL chinezoaicelor !
     Iar dacă tot veni vorba de FETELE de AUR, cu multă bucurie am lăsat aseară meciurile de fotbal televizate în același timp ( bine am făcut că atât STEAUA, RAPID și VASLUI au luat BĂTAIE ) și, AM URMĂRIT la postul de tv.A 3 , emisiunea lui RĂZVAN DUMITRESCU dedicată CAMPIOANELOR MONDIALE la SCRIMĂ ediția 2011, Ana Maria Brânză, Anca Măroiu, Loredana Dinu și Simona Alexandru în comentariile invitaților Gabriela V.Firea, Dana Grecu,Oana Stancu, Victor Ciutacu și Adrian Ursu .
     Cînd mă gândesc că chiar mai sus am acuzat mass-media despre neglijarea difuzării isprăvii CAMPIOANELOR și tu ai dus acuzația mea mai departe, imi vine să cred că, strigătul meu de revoltă și durere a FOST AUZIT,postul de față citit iar NEDREPTATEA îndreptată !
     Mă bucur pentru FETELE nostre de AUR că au fost invitate la emisiunea „ ROMÂNI DE AUR ” !
     Îi mulțumesc lui RĂZVAN DUMITRESCU și invitaților săi pentru lucrarea făcută !
     Îți mulțumesc și ție pentru că mi-ai DAT OCAZIA să vorbesc despre această lucrare de recunoștință față de CAMPIOANELE MONDIALE la SCRIMĂ pe anul 2011 !
     Toate cele bune !
     Cu respect,
     Alioșa.

     Comentariu de Aliosa — 21/10/2011 @ 9:11 am

 6. Bună seara, domnule Alioşa, şi încă o dată, o bucurie să vă aflu gândurile în cuvinte, cuvinte cărora li se simte entuziasmul; zvâcnesc de înflăcărare, sunt scrise cu ardoare. Fetele acestea, cărora le-aţi adus un elogiu, sunt urme în lumea lor şi în afară; urme excepţionale, asemeni tuturor acelora care, precum spunea Adrian, „fac istorie”.

  Comentariu de Camelia — 17/10/2011 @ 9:03 pm | Răspunde

 7. @ Camelia,
  Bună dimineața !
  Aseară am navigat cu telecomanda televizorului prin cele câteva zeci de posturi din grila DOLCE STAR și, m-am oprit la un film de dragoste, cu peisaje din ținuturi exotice ,cu băștinașe frumoase și pline de viață , oameni veseli și puși pe râs , petreceri și dansuri nebune pe ritmul tobelor bătute cu mâna,bătăi cu frișcă și cu pumni și ,două actrițe tinere, simpatice foc ce se certau tot timpul în cuvinte frumos meșteșugite din cauza unui chipeș băiat , FILM ,ce mi-a plăcut enorm în tinerețe și am simțit nevoia să-l revăd, lucru care s-a și întâmplat . Din această cauză nu ți-am răspuns aseară !
  Frumos elogiu adus FETELOR de AUR : „ fetele acestea,…..sunt urme în lumea lor și în afară ;urme excepționale ,asemeni tuturor celor care, …..fac istorie ” !!!
  Îți mulțumesc eu în locul lor căci ,ELE nu au timp să navigheze pe internet ca noi, ELE, au și început PREGĂTIREA pentru a CÂȘTIGA AURUL și TITLUL OLIMPIC la JOCURILE OLIMPICE din 2012 de la LONDRA ! Ar fi o și mai mare bucurie pentru ELE, mine, fanii lor ,toți românii și ROMÂNIA !
  Dacă nu ai citit comentariul nr.15 de pe https://aliosapopovici.wordpress.com/2011/10/14/Axiomele secolului XXI , te rog citește-l căci a fost scris imediat după terminarea meciului, la cald cum se spune și acolo sunt mai multe detalii.
  Acolo am vorbit doar despre ECHIPĂ și nu despre fiecare în parte . De ce ? Pentru că AURUL a fost cucerit prin APORTUL TUTUROR fetelor care au luptat cum au știut ele mai bine ca să „ fie în cărți” cum se spune în scrimă , adică scorul cât mai apropiat de al adversarelor ca în runda finală să se stabilească căștigătoarea !
  Chiar așa s-a și întâmplat : la expirarea timpului regulamentar de joc, scorul a fost EGAL, 26-26 și, au urmat PRELUNGIRILE, adică CLIPA NOROCOASĂ pentru una din fete și FATALĂ pentru cealaltă (TUȘA DE AUR – cine lovea adversara prima, CÂȘTIGA punctul ,runda , meciul și, FINALA !!!
  Clipa , secunda, inspirația NOROCOASĂ a fost de partea fetei noastre, SIMONA ALEXANDRU care, atingând cu vârful spadei, corpul chinezoaiecei ghinioniste, a avut privilegiul de a i se APRINDE beculețul VERDE pe pe casca-i băftoase și a i se trece în dreptul ROMÂNIEI încă un punct, scorul devenind 27-26 pentru noi și, odată cu el și beculețul care ANUNȚA TERMINAREA FINALEI și noua câștigătoare a CMS ediția 2011 de la CATANIA ( ITALIA ) , ROMÂNIA !!!
  Mulțumesc pentru vizită, aprecieri, elogiu adus fetelor de aur și pentru like !
  O săptămână plină de bucurii și realizări !
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 18/10/2011 @ 9:47 am | Răspunde

 8. @ Cristina Ghedea !
  Bine ai venit pe blogul meu !
  Mă bucură vizita ta și din respect,am intrat imediat în casa ta virtuală și m-am bucurat și mai mult când, citindu-ți toate posturile dar în ordinea inversă apariției lor am rămas uimit când am constatat că ești de dincolo de PRUT din BASARABIA noastră seculară plină de ISTORIA strămoșilor noștri moldoveni unde și acum se mai văd urmele și lucrările mărețe ale voievodului ȘTEFAN cel MARE și SFÂNT !
  Am găsit un blog interesant în care ,prin cuvinte meșteșugite și pornite din inimă ai promis internauților doritori să comunici „ ADEVĂRUL DESPRE VIAȚĂ ”.
  Cum și scopul apariției modestului meu blog este tot ideea de a COMUNICA ADEVĂRUL DESPRE VIAȚĂ, despre ce se-ntâmplă dincoace de PRUT, trecut imediat la treabă și din articolul tău intituulat „ DESPRE MINE” am aflat lucruri interesante și edificatoere despre PROFILUL tău.
  Sinceritatea autobiografiei m-a încredințat că DUMNEZEU sau NOROCUL mi-a dat ocazia să cunosc o blogeră de dincolo de PRUT cu un suflet curat, deschis și ALTRUIST și care, vrea să fie vizitată ori de câte ori internautul doritor are voința necesară și gândul curat.
  Am comentat câte ceva pe fiecare din posturile tale iar răspunsurile tale mi-a dat de înțeles că îți place cum gândesc și mai ales cum scriu.
  Din păcate, din motive știute doar de tine, deși te-am invitat politicos pe blogul meu șă citești și să-ți dai cu părerea asupra celor postate de mine,nu ai ajuns încă.
  Eu, te aștept, chiar așa cum ai spus și tu : „ ori de câte ori ai ocazia ” mai ales că ești de dincolo de PRUT din țara regretatului poet GHEORGHE VIERU ce a plecat în locuri doar de el știute prea de timpuriu însă și pe care l-am apreciat și citit foarte mult cum de altfel i-am ascultat și apreciat și pe soții TEODOROVICI , cântăreții extraordinari ai versurilor geniului poeziei românești, ”LUCEAFĂRUL”și inegalabilul EMINESCU , a căror moarte tragică în acel stupid dar și misterios accident de mașină ,m-a mișcat profund .
  Pentru neașteptata ta vizită pe blogul meu, dă-mi voie să-ți mulțumesc pentru like și să-ți răspund în simple versuri câte ceva și DESPRE MINE :
  @
  Eu sunt de dincoace de PRUT
  Din țara ce se cheamă ROMÂNIA
  Din PĂDUREA NEBUNĂ unde-am vrut
  Să-mi cânt necazurile și bucuria.

  Eu sunt dintre acei ROMÂNI
  Ce toată viața am pledat
  Ca românii nu-s pagâni
  Ci-un popor emancipat.

  Am crescut între CARPAȚI
  La poale de deal și munte
  Într-o casă cu mulți frați
  Cu nevoi și doruri multe.

  Dincolo de PRUT eu nu am fost
  Pe urmele viteazului VOIEVOD
  STEFAN cel MARE dar si SFÂNT
  Ce mult iubita-l său norod.

  Dar, nici acum nu e târziu
  Să TREC dincolo de PRUT
  Să gust din vinul rubiniu
  Și-o DOINĂ dulce să ascult !

  Multumesc pentru vizită si like !
  Și, nu uita:
  Fereastra casei mele virtuale este permanent iluminată cu ușa larg deschisa și-n holul mare de la intrare, glastre din ceramică și lut cu busuioc si iasomie tare mult dragi mie.
  Cu deosebit respect,
  Alioșa de dincoace de PRUT !

  Comentariu de Aliosa — 19/10/2011 @ 7:18 pm | Răspunde

 9. @ Cristina Ghedea ;
  Bună dimineața !
  Bună dimineața TRANDAFIR de la MOLDOVA !
  Neinițiații în magica dar și misterioasa comunicare pe internet și-n mod deosebit iubiții mei DELATORI de la-nceputurile năvigării mele prin BLOGOSFERA tuturor, ar fi TENTAȚI să creadă și să spună că VORBESC de unul singur sau, că eu întreb și tot eu răsăund ca și-n fotbal când fanii mai puși pe șotii , spun câteodată despre câte un fotbalist : „ el centrează, el marchează ” !
  În cazul de față , socoteala delatorilor și invidioșilor mei vizitatori fără avatar, semnătură și față umană dar, cu o răutate-n suflet mare cât EVERSTUL,nu au motiv să mai creadă și spună așa ceva, căci, „ ADEVĂRUL DESPRE VIAȚĂ ” , motto-ul înființării blogului TĂU , spune că la PRIMUL LIKE ai postat în avatar FOTOGRAFIA frumosului tău chip iar după citirea COMENTARIULUI de mai sus, la LIKE a apărut un superb TRANDAFIR alb cu firicele roșii ceea ce mă determină să trag tot felul de concluzii dar, în public voi expune doar una : acel frumos trandafir este DARUL tău ( pentru care îți mulțumesc din inimă ) oferit POSTULUI și FETELOR DE AUR !
  Eu, m-aș fi mulțumit cu doar două-trei cuvinte sau doar cu-n BUNĂ DIMINEAȚA ALIOȘA !
  De ce nu postezi ceva stimată doamnă sau domnișoară ?
  Îți este teamă de cineva ?
  De securiștii de la noi ?
  Sau de kaghebiștii de la voi ?
  Nu ai de ce a te teme
  Că nu suntem teroriști
  Ci OAMENI ce și-au stabilit niște teme
  Ca simpli blogeriști.
  Mulțumesc pentru vizită și TRANDAFIRUL de la like !
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 20/10/2011 @ 8:58 am | Răspunde

 10. Aliosa,
  Nu indraznesc o apreciere asupra acestor unicate.
  A r fi, ca si cum, as lauda meritele Domnului, Supremul in Natura.
  Am atata respect si admiratie pentru eforturile lor sufletesti,incat nu as reusi elogii mai pe masura, ca tine.
  Te admir pentru entuziasmul tau romanesc!
  Ma simt coplesit de frenezia admiratiei tale.

  Numai bine, pe masura sufletului tau prometeic!
  Madi si Onu

  Comentariu de World of Solitaire — 20/10/2011 @ 11:13 am | Răspunde

 11. @Madi și Onu,
  Mulțumesc pentru cuvintele frumoase !
  Un comentariu mai laudativ nică că se putea .
  Dar, oare , îl merit ?
  Venind de la voi și cunoscându-vă bunele intenții față de mine, le accept cu mulțumirile de rigoare.
  Important pentru mine e să ne vizităm și să ne citim cât mai des sau, în cazul meu , măcar la apariția unui nou post.
  O seară minunată căci a mea decurge foarte prost și-mi pare că se va sfârși și mai prost din cauza acelui „ MICROB” ce-l am în mine,pentru sportul REGE FOTBALUL și STEAUA BUCUREȘTI echipa de suflet ce-mi provoacă de când cu Gigi Becali, mai mult necazuri decât bucurii.
  Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 20/10/2011 @ 7:47 pm | Răspunde

  • Aliosa,

   Eu nu laud.
   Transmit emotia momentana,produsa de cele citite.
   Mi-a placut, am reactionat in consecinta.
   Asa ca fii linistit, nu ma comport circumstantial.
   Dimpotriva, incerc o temperare a emotiei exprimate public, fie si virtual.
   Aspir la sobrietatea militara.
   Noapte cu Pace!

   Madi si Onu

   Comentariu de World of Solitaire — 20/10/2011 @ 11:06 pm | Răspunde

   • @ Madi și Onu,
    Am înțeles !
    Probabil că tot emoția momentană produsă de citirea comentariului anterior m-a determinat să spun ce-am spus !
    Sau, poate, învățat mai mult cu înjurăturile decât cu laudele, am reacționat așa.
    În nici un caz nu m-am gândit la ceva rău la adresa voastră .
    Legat de temperarea emoției exprimării în public, uneori, chiar am probleme căci , nu îmi pot tempera acele stări sufletești ce țin de ȚARĂ și TRICOLR iar când DRAPELUL nostru sfânt flutură pe cele mai înalt catarg al întrecerilor sportive, lacrimile-mi pornesc instantaneu , emoțiile mă cuprind iar cuvintele imi vin în minte unele după altele inundând spațiul destinat postării ca viitura DUNĂRII bătrâne în Câmpia Deliormanului în zilele cu ploi torențiale de lungă durată.
    Mulțumesc pentru comentariu !
    O zi frumoasă dragi prieteni !
    Cu respect,
    Alioșa.

    Comentariu de Aliosa — 21/10/2011 @ 9:26 am | Răspunde

 12. @ Oanaclara,
  Misterioasă ca de obicei
  Ai dat cu LIKE și-ai plecat
  Fuga chiar, la picii tăi
  Să vezi de s-au culcat !
  Să-ți trăiască copilașii
  Și mândră tu să fii de ei.
  Mulțumesc pentru vizită și like !
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 21/10/2011 @ 9:38 am | Răspunde

 13. @ Popateapa,
  Bună ziua !
  Mulțumesc pentru vizită și LIKE !
  Toate cele bune !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 24/10/2011 @ 10:12 am | Răspunde

 14. @ Conviețuire,
  Bună ziua !
  Bine ai venit pe blogul meu !
  @
  FLOARE ALBĂ DE CIREȘ ,
  Ce pe net ai navigat
  Ai dat iute, fără greș,
  Un scurt LIKE , și-ai plecat !
  Eu, mă bucur c-ai trecut
  Chiar în fugă, pe la mine,
  Și, aș fi un prefăcut,
  De n-aș spune:este bine !

  Mulțumesc pentru vizită și like !”
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 27/10/2011 @ 11:35 am | Răspunde

 15. @ Lillo,
  Bună seara !
  Bine ai venit pe blogul meu !
  Îți doresc ședere cât mai lungă și comentarii cât ma multe !
  Mă bucur că la doar câteva ore de la vizita mea pe blogul tău, ai pornit la drum citindu-mi modestele mele postări .
  Îți mulțumesc pentru like !
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 31/10/2011 @ 8:00 pm | Răspunde

 16. @ Doamnelor, domnișoarelor și domnilor !
  Am plăcerea și marea bucurie de a vă anunța și eu că FETELE noastre din ECHIPA DE SPADĂ A ROMÂNIEI
  au cucerit din nou CUPA MONDIALĂ ediția 2012 , desfășurată la BARCELONA ( SPANIA ) învingând în FINALĂ echipa similară a UCRAINEI cu scorul general de 45-39 !!!
  Felicitări FETELOR și așa cum v-am urat și anul trecut, LA MAI MARE iar la OLOMPIADA de la LONDRA din vara acestui AN,
  SĂ CUCERIȚI și LAURII OOLIMPICI !!!
  Așa să vă ajute DUMNEZEU !!!
  Și la INDIVIDUAL, FETELE noastre au fost cele mai bune iar în FINALA pentru AURUL MONDIAL au luptat două românce :
  ANA MARIA BRÂNZĂ și SIMONA ALEXANDRU, aurul revenind primei iar argintul celei de-a doua !!!
  Să ne trăiți FETELOR și să ne aduceți și AURUL OLIMPIC !!!
  Sincere felicitări FETELOR, ANTRENORILOR și întregului staff tehnic !
  Pentru FETE , toate FLORILE din slideshow-ul de mai sus și în plus, TOATE FLORILE din slideshow-ul postat pe :
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/03/08/
  chiar de 8 MARTIE, ZIUA FETELOR frumoase, inteligente , harnice, luptătoare și ÎNVINGĂTOARE !
  Vă îmbrățișez cu drag,
  Alioșa fan .

  Comentariu de Aliosa — 11/03/2012 @ 8:19 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: