Alioşa ” File de Jurnal ”

03/02/2012

CE NU ȘTIU ÎNCĂ TOȚI ROMÂNII DESPRE …ROȘIA MONTANĂ !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 4:23 pm

 

 

 

Distinse vizitatoare și stimați vizitatori ! Postul de față este de fapt O CONTINUARE  a postului publicat pe  https://aliosapopovici.wordpress.com/2011/09/03/ROSIA-MONTANĂ în scopul de a  aduce și alte dovezi și lămuriri necesare creșterii REZISTENȚEI tuturor ROMÂNILOR în STOPAREA proiectului criminal ROȘIA MONTANĂ !


GUATEMALA;

O țară cât  un judet din Romania,îurma cu citiva ani împadurita ,cu 110.000 locuitori este astăzi  un DEȘERT cu peste   2/3 din populatie bolnava, din care 30.000 de bolnavi de cancer  !

HONDURAS;

O țară cât un județ din România,în urmă cu câțiva ani împădurită, cu 80.000 de locuitori ,este astăzi un  DEȘERT cu peste 2/3 din populație bolnavă din care 25.000 de bolnavi de cancer !

Amândouă țările sunt astăzi un dezastru ecologic !!!
Cauza : exploatarile aurifere CU CIANURA ale companiei „canadiene” Gabriel  Corpration,compania care acum se luptă pe toate căile , inclusiv prin publicitate la televiziunile ale căror patroni nu se mai satură de BANI, pentru  deschiderea la Rosia Montana a celei mai mari  exploatări de cariera deschisa din Europa. Va spune ceva ” Gabriel” ? In Biblie el este arhanghelul MORTII .În spatele firmei MORTII  „canadiene” Gabriel Resources, care deţine peste 80% din acţiunile Roşia Montană Gold Corporation, stau miliardarii EVREI  John     Paulson, Beny Steinmetz şi Thomas Kaplan, care   au investit sute de milioane de dolari în    proiectul minier din Apuseni.Intuind reactia antievreiasca,miliardarii evreii au inregistra compania criminala in.. Canada .
.Stramosii nostri daci si    romani scoateau aurul la Rosia Montana cu dalta si ciocanul sapând galerii de zeci de    kilometri.Evreii sunt mai practici,ei transforma   pur si simplu muntele prin dinamitare in bucati    de piatra apoi in pulbere ,care este varsata  intr-un lac imens cât Herastraul,cu baraje de  sute de metri,numai ca in lac nu este apa ci  CIANURA,care absoarbe argintul si aurul din  pulbere iar apoi,din acesta solutie,printr-un    proces ulterior se extrage aurul si argintul   propriu-zis. SOLUTIA DE CIANURA DIN LAC ESTE MAI  PERICULOASA DECÂT REZIDIUL NUCLEAR,(rezidiul  nuclear poate fi stocat ,deci controlat in timp  ce solutia de cianura vine inevitabil in contact  cu oxigenul din atmosfera (otraveste aerul genereaza ploi acide )si inevitabil au scurgeri  in pinza de apa freatica (otraveste toate apele   din zona si nu numai ).Exact asta s-a intimplat in Honduras si Guatemala. De ce vin evreii de  la Gabriel Corporation in Guatemala , Honduras , Romania ? Ei s-au specializat in extrageri   aurifere din zacaminte aparent consumate prin   metode clasice dar prin procedeul de cianurizare  extrag si ultimul atom de aur sau argint.In urma  acestei exploatari ramâne DESERTUL CAUZAT DE OTRAVIREA MEDIULUI ,tot ce este planta sau  animal este sortit pierii,mai devreme sau mai   tirziu .Mine aparent epuizate exista in multe locuri din lume ,dar CORUPTIE GENERALIZATA nu   exista chiar peste tot,de aceea se cauta locatii   (tari) unde liderii politici sunt  coruptibili, încât , sa poata accepta pentru bani si sacrificarea propriului popor si   deșertificarea tarii.
InHonduras si Guatemala ,o populatie extrem de saraca si neinstruita a ridicat steagul luptei  antievreiesti ,cerând prin mitinguri si demonstratii de amploare plecarea din tara a    companiei CRIMINALE.  Tocmai de aceea nu trebuie acceptat planul criminal al EVREILOR de a distruge Tara  Motilor,de a otravi aerul si apele Romaniei. In urma cu citiva ani,la Baia   Mare,o banala scurgere de cianura a ajuns pâna-n Dunare si a ucis 300.000 de TONE de  peste.Lacul cu cianura de la Rosia Montana,va contine de peste UN MILIARD DE ORI cantitatea de cianura care a scapat la Baia Mare. Cu exceptia  tarilor subdezvoltate evreii de la Gabriel  Corporation au fost alungati de peste tot din lume prin hotărâri judecatoresti,date sub   presiunea mitingurilor si demonstratilor   populare. Proiectul evreiesc nu a intrat inca in  functiune,datorita criticilor UE pe lânga guvernul Romaniei,referitoare la lipsa masurilor    de protectie a mediului.Nu grija fata de romani  frământă UE ci faptul ca un dezastru ecologic la   Rosia Montana va putea afecta si alte zone din Europa .Studiile medicale plecind de la    realitatile din Honduras si Guatemala arata ca   in mai putin de un an de la începerea     exploatarii, comunele din apropierea Rosia Montana precum si municipile Cimpeni si Abrud vor fi abandonate,locuitorii fiind nevoiti sa   fuga din cauza exploziei bolilor   cauzate de poluare.Daca planul evreiesc va f pus in aplicare,Tara Motilor,care a traversat istoria va fi  scoasa de pe harta țării.De aceea, locuitorii  din  Tara Motilor nu trebuie să se lase
amagiti de   ciuma evreiască și să le respingă  evreilor  ofertele generoase   pentru proprietatile lor sarace de pe  munte,ca din banii primiti  să-și facă vile in orașele Cimpeni sau Abrud.Aceste municipii VOR DISPAREA   ÎN MAI PUTIN DE UN AN,la fel cum au disparut localitati similare  din Honduras si Guatemala .                                .
În  conditiile cind guvernantii si-au dat o.k.-ul   inceperii exploatarii,neexistind decit planuri teoretice de protectie a mediului ,SINGURA SOLUȚIE este protestul individual, în grup sau în masă , ajungându-se la   mitinguri si demonstratii de amploare în toată ȚARA  .Locuitorii din zonă  ar trebui să NU  CREADĂ      în propaganda evreiasca cu creearea locurilor de munca ,cu bani   intrati la bugetul local și  de stat, etc etc. Exploatarea aurifera  va dura doar ..2-3 ani,in timp ce scutirea de taxe  si impozite a companiei a fost data pe ..10 ani.
Altfel,  Compania evreiască  GABRIEL CORPORATION  va demara PROIECTUL ROȘIA MONTANĂ , va extrage și ultimele tone de AUR , ARGINT și alte metale prețioase necesare cercetării spațiale și,

 

VA PLECA cu PROFITUL

 

iar ROMÂNII vor rămâne cu BOCITUL !!!

 

Adică ,cu DEȘERTUL plin cu CIANURĂ care, va face ravagii în rândul locuitorilor din ȚARA MOȚILOR și nu numai !

 

Domniile voastre, ce spuneți ?

 

Cu stimă și respect,

 

Alioșa.

 

8 comentarii »

 1. Eu nu stiu ce sa zic de aici…nu am dovezi dar urmaresc emisiunile cu aceasta tema…

  Comentariu de yousef59 — 03/02/2012 @ 8:20 pm | Răspunde

  • @ Magda,
   Bună ziua !
   Din păcate, nici eu NU AM DOVEZI chiar dacă sunt aici permanent !
   Ca și ceilalți ROMÂNI , și LOCUITORII din ȚARA MOȚILOR sunt
   DEZBINAȚI și MANIPULAȚI de cei interesați în ÎNCEPEREA PROIECTULUI ROȘIA MONTANĂ !!!
   Lucrurile sunt atât de ÎNCÂLCITE încât cu greu poți fi credibil dacă ești PRO sau CONTRA
   proiectului ROȘIA MONTANĂ !!!
   În articolul ROȘIA MONTANĂ publicat pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2011/09/03/
   mi-am exprimat PĂREREA în legătură cu acest subiect iar aici, nu doresc a mă repeta !
   PUBLICITATEA plătită de cei interesați în ÎNCEPEREA PROIECTULUI este atât de bine concepută
   și făcută de acea doamnă care, chipurile „ CROȘETEAZĂ CIORAPI PENTRU 5 LEI ” pentru a-și crește cei doi copii
   încât, mulți cad pradă sentimentului de compasiune judecând cu INIMA și nu cu MINTEA și REFUZÂND SĂ ACCEPTE IDEEA
   că acea persoană a primit foarte mulți bani pentru ceea ce spune pentru prezen dar,uitând
   de INTERESUL GENERAL al ROMÂNIE prezente și VIITOARE !
   În fond, aici e vorba de marketing iar exemplul cu bărbatul ORB este edificator !
   Trecătorii care vedeau pe acel carton scris : „ SUNT ORB, AJUTAȚI-MĂ ”
   dădeau și nu prea dădeau bani omului dar, când acea tânără a scris pe cealaltă față a cartonului :
   „ AZI E O ZI SUPERBĂ DAR EU N-O POT VEDEA …..” ,
   banii au început să „ curgă gârlă ” !!!
   Asta-i știința de a face marketing !!!
   VIDEOCLIPUL postat de tine este cel mai bun și convingător COMENTARIU !!!
   Mulțumesc din toată inima !!!
   O seară cât mai frumoasă !
   Cu toată prețuirea,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 04/02/2012 @ 6:10 pm | Răspunde

 2. @ Criscar50,
  Bună seara !
  Mulțumesc pentru vizită și like !
  O seară cât mai frumoasă !
  Cu prietenie,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 04/02/2012 @ 6:12 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  Mită, șpagă,procuror ,vrăjitoare ,intermediari și DNA !!!
  Click pe linck-ul de mai jos și, vei afla mai mu8lte :
  http://www.enational.ro/online-actualitate/procurorul-vrajitoarelor-melisa-si-vanessa-max-balasescu-a-negociat-spaga-in-toaleta-parchetului-125195.html/
  Și-atunci, te mai miri de ce avem INTERDICȚEI în spațiul SCHENGEN ???
  Tu, ce spui ?
  Eu spun că: „ PEȘTELE DE LA CAP SE ÎMPUTE” !!!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 05/02/2012 @ 5:52 pm | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  Părerile în cazul articolului de față sunt așa de împărțite …, oamenii sunt atât de dezbinați și manipulați
  încât, nici nu mai au curajul de a comenta ceva de teama de a nu fi considerat într-un fel sau altul.
  E ca și în cazul situației aflată la ordinea zilei din cauza luptei pentru putere între cei de la guvernare și cei din opoziție !!!
  Deși toți românii suntem supuși acelorași măsuri aberante de austeritate, măsuri impuse de ȘEFUL FMI care, fără nici o
  remușcare DANSEAZĂ, MĂNÂNCĂ și face glume pe BANII STATULUI român împreună cu ipocriții și corupții de la putere,
  UNII„ trag hăis iar ALȚII cea ” !
  În ignoranța lor lăsată ușor la vedere, unii recunosc că l-au reales pe marinar în dec.2009 , alții nu recunosc că l-au votat din nou deși promisiunea „ SĂ TRĂIȚI BINE ” nu se realizase iar cei mai mulți, tac, sau după vorba lor , nu se bagă !
  Din păcate, NIMENI nu recunoaște că din cauza lui Băsescu , ROMÂNIA a ajuns în starea în care a ajuns !
  Pentru toți care încă nu au înțeles le reamintesc că ,dacă Băsescu nu era reales,
  ROMÂNIA avea un GUVERN COMPETENT , cu MINIȘTRI CULȚI și SPECIALIȘTI în problemele generate de funcțiile respective
  nu niște AGRAMAȚI cu liceul terminat doar pentru că am scăpat de Ceaușescu iar licențele luate pe șpagă și criterii politice la vârsta destul de înaintate ……
  UDMR n-ar fi fost la guvernare și astfel, nu-și mai impunea pretențiile aberante,
  antiromânești numai în schimbul susținerii guvernului ce a făcut totul pentru clientela lui politică și nimic bun pentru poporul român.
  Să te ferească SFÂNTUL să te legi de una sau unul care l-au votat-revotat pe Băsescu că, ai terminat-o :
  din cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten de bloc, stradă, oraș, județ sau chiar de dialog virtual, te trezești pe cap cu calomnii
  sau cuvinte injurioase ca să nu mai spun că nu mai trec pe blogul tău nici să le dai tot aurul din lume
  așa sunt de îndoctrinați de propaganda băsistă.
  Chiar dacă nu dai nume , prenume și inițiale, cum spui ADEVĂRUL despre Băsescu, Boc sau PDL,
  susținătorii de toate sexele, apucăturile sexuale,vârstele, etniile, religiile sau gradul de cultură-incultură, cu care până la discuția sau aluzia despre guvernarea portocalie,
  SE SUPĂRĂ „ ca văcarul pe sat ” își iau catrafusele și pleacă pe blogurile unde, ciuma portocalie este ridicată în slăvi
  ca fiind BOALA care va VINDECA ROMÂNIA !
  TIMPUL le va demonstra că ,degeaba au pupat în stânga și-n dreapta căci, tot cu nimic se vor alege !!!!!
  Din păcate, asemenea persoane, fără curajul de a recunoaște c- au greșit când l-au votat-reales pe Băsescu,
  din aceeași lipsă de curaj și responsabilitate, cum întâlnesc o persoană cu vederi contra idolului lor ipocrit,
  mincinos și manipulator, se transformă din prieteni până atunci, în dușmani virtuali……
  Așa că, scârbit de ceea ce fac cei de la PUTERE și de cei care-i susțin cu vorba și cu scrisul,
  le spun tuturor :
  „ IARTĂ-I DOAMNE CĂ NU ȘTIU CE FAC ” și,
  vă spun niște BANCURI :

  O pereche sarbatoreste Nunta de Fier: casatoriti de 65 de ani!
  Ea: mare si solida – el: mic si plapind.
  Printre invitati se afla si un reprezentant de presa.
  – Ia spuneti-mi, o intreaba el pe sarbatorita, cum ati facut toti acesti ani?
  – A, de fapt foarte simplu: eu am hotarit ce trebuia sa faca sotul meu iar el a facut! Daca nu, il pocneam peste dovleac!
  – Si Dvs.? il intreaba el pe sot, – care au fost cei mai frumosi ani ai dvs. din timpul casniciei?
  – Cei 10 ani de prizonierat in Rusia.

  Dupa o vodca, o blonda ajunge in patul unuia.
  Multumiti, dupa, fumau o tigara:
  – Auzi? zice el. Uita-te la mine si spune-mi: eu am fost primul barbat din viata ta?
  Ea il priveste si zice:
  – S-ar putea, ai o figura foarte cunoscuta!

  Doctore, sotia mea si-a pierdut vocea, ce sa ma fac?
  – Incercati sa veniti la trei dimineata acasa, si putin baut!

  Vreme de 26 de ani lungi si luminosi, sotia mea si cu mine am fost perfect fericiti!
  – Si apoi ?
  – Apoi ne-am intalnit…

  Ce este un sot?
  Un amant care si-a fortat prea mult norocul.

  Nu stiu ce sa ma fac, domnule doctor.. Casatoria mea a intrat intr-un impas.
  -Cum asa?
  -Pai, sotia mea nu ma poate suferi cand sunt beat, iar eu n-o pot suferi cand sunt treaz…

  Un sofer este oprit de un politist. Prefacandu-se uimit, soferul il intreaba pe politist:
  -Mergeam prea repede?
  -Nu, zburati prea jos!

  ‘A pierde o sotie e un lucru deosebit de greu. In unele cazuri este de-a dreptul imposibil…’

  – Dragul meu, in curand vom fi trei…
  – Asta e o veste buna! raspunse el sarutand-o
  – Mama a obtinut divortul si va veni sa locuiasca cu noi…

  Jack si Betty sarbatoresc 50 de ani de casatorie.
  ‘Betty, ma intrebam, m-ai inselat vreodata?’
  ‘Oh Jack, dar de ce imi pui o asemenea intrebare tocmai acum? Nu vrei sa afli raspunsul…’
  ‘Ba da, Betty, chiar vreau sa stiu. Te rog.’
  ‘Bine, fie. Da, de 3 ori.’
  ‘Trei? Si cand s-au intamplat?’
  ‘Pai iti aduci aminte cand aveai 35 de ani si vroiai neaparat sa-ti incepi propria afacere si nici o banca nu-ti dadea un imprumut? Iti aduci aminte cum intr-o zi chiar presedintele bancii a venit la noi acasa si a semnat hartiile pentru imprumut, fara a pune nici o intrebare?’
  ‘Oh, Betty, ai facut-o pentru mine! Te respect acum mai mult ca niciodata!
  Si numarul 2?’
  ‘Pai, iti aduci aminte ca la ultimul infarct aveai nevoie de o operatie si chirurgul nu vroia sa se atinga de tine? Iti aduci aminte cum profesorul DeBakey a venit pana aici ca sa te opereze personal si apoi ti-ai revenit?’
  ‘Nu pot sa cred! Betty, ai facut tu asta pentru mine, ca sa-mi salvezi viata? Nu exista o alta sotie ca tine. Asta imi dovedeste ca ma iubesti foarte mult. Iti sunt recunoscator. Si numarul 3?’
  ‘Pai, iti amintesti ca acum cativa ani, cand vroiai neaparat sa fii presedintele clubului de golf aveai nevoie de inca 17 voturi?’

  7 ani de acasa
  Mamico, astazi in autobuz, tata m-a pus sa cedez locul unei
  domnisoare…
  – Foarte bine puiu’ lu’ mama, asa trebuie sa faci!
  – Da mamico, da’ io stateam in bratele lu’ tata…

  Nu vrei…
  Doi tineri stateau pe o banca. Dupa o ora de
  liniste, baiatul se decide sa rupa tacerea :
  – Nu vrei sa mergem la mine in apartament?
  – Nu aveam de gand, insa m-ai convins !!!

  Crema impotriva rechinilor
  – Doamnelor si domnilor, avionul nostru se va
  prabusi in ocean si in jur e plin de rechini.
  Luati de sub scaune vestele de salvare si cutiuta
  cu crema. Este ca sa va ungeti pe corp, impotriva
  rechinilor.
  – Si nu ne mai mananca?
  – Ba da, dar cu scarba!

  Acceptati compania mea ?
  Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba:
  – Domnisoara, acceptati compania mea pentru 200.000 de lei?:
  – Da! – zice ea. Sergentul se intoarce si striga:
  – Companieeee, inaintee mars!

  Lectie
  Un urs batran il invata pe unul tanar:
  – Omul trebuie atacat in asa fel incat sa aiba
  timp sa te vada si sa reactioneze.
  – De ce?
  – Sunt mai gustosi dupa aceea, nu mai au rahat in ei.
  Tu, ce zici ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 06/02/2012 @ 9:42 am | Răspunde

 5. @ PS!!!
  Iar ca DETRACTORII și mai nou DUȘMANII mei să nu mă acuze că sunt SINGURUL care văd ADEVĂRUL ,
  și-l REAMINTESC TUTUROR, iată mai jos și PĂREREA ALTORA :

  Tu, ce spui ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 06/02/2012 @ 9:57 am | Răspunde

 6. […] Mai apoi i-a chemat pe cei trei lideri ai opoziției la el, la un ceas de taina sau le-a telefonat şi le-a zis:” Ciocu mai mic băieţi! La votare tot noi vom număra buletinele de vot!“ […]

  Pingback de Marea fâsâială, Boc demisioneală!! Ei şi!!!? « Popateapa's Blog — 06/02/2012 @ 5:59 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: