Alioşa ” File de Jurnal ”

25/02/2012

DECLARAȚII ȘOCANTE !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 10:27 am

  „ EXPLOZIV – Efectul MRU:

 SRI rânjește colții către putere.

 • Autor: inpolitics.

”Între serviciile secrete, SIE este marele cîştigător al perioadei post-decembriste”. Afirmaţia a fost făcută acum cîţiva ani de către fostul preşedinte Emil Constantinescu și pare să fie azi mai valabilă ca oricînd. În premieră absolută, preşedintele şi primul ministru sunt oameni care provin din DIE/SIE. Un avantaj uriaş al serviciului amintit şi care deranjează în mod cert restul serviciilor, dar, mai ales, SRI, picat pe locul doi deşi e cel mai mare din România. Va înghiţi SRI găluşca şi se va resemna? Noi înclinăm să credem că nu, iar unele evenimente recente par să confirme asta.
SRI a dat semne de nervozitate încă de la prima vehiculare a numelui lui MRU pentru postul de premier, în 2009, atunci cînd l-a trimis la înaintare pe fostul purtător de cuvînt Ulieru să-l deconspire drept agent al unei puteri străine.
Puţin înaintea numirii de acum, alt fost greu al SRI, Virgil Măgureanu, a dat şi el anumite semnale publice de nemulţumire, desigur, pentru urechile care trebuiau să audă. Cu toate astea, Ungureanu a fost numit în post pe 9 februarie. Cinci zile mai tîrziu, s-a produs un eveniment rămas necunoscut marelui public, dar care poate fi interpretat drept o reacţie vehementă a SRI şi un semnal dur către structurile de vîrf ale statului.
Concret, pe 14 februarie, deputatul PSD Ion Stan a depus în Cameră două declaraţii politice de-a dreptul incendiare, întocmite pe baza unor informaţii de top, accesibile doar serviciilor secrete şi anumitor factori politici de top. Două declaraţii pe care Stan nu a ţinut să şi le popularizeze în presă, dovadă că erau destinate doar anumitor cercuri. Pentru a clarifica din start lucrurile, să spunem că Ion Stan nu e Vadim Tudor, cu ale sale tiribombe de presă, ci un parlamentar ”special”, care de foarte mulţi ani se află în comisia SRI, pe care a şi condus-o ca preşedinte ori vicepreşedinte, în prezent. Cei familiarizaţi cu dedesubturile politicii ştiu că, dintotdeauna, mai-marii comisiei SRI au avut o legătură strînsă cu serviciul, atît de strînsă încît s-a vorbit permanent cine controlează pe cine.
În consecinţă, e cert că  DECLARAȚIILE  deputatului PSD ION STAN

 sunt opera serviciului amintit, deputatul fiind doar o portavoce. Ce conţin, însă, declaraţiile în cauză? Regimul Băsescu a falsificat PIB-ul României în beneficiul FMI
Prima dintre ele

 conţine informaţia explozivă cu potenţial nuclear potrivit căreia preşedintele, guvernul, BNR şi şeful delegaţiei FMI la Bucureşti au falsificat controlat datele economice ale ţării, în frunte cu PIB-ul, care a fost subapreciat cu 20% pentru a se justifica contractarea unor noi împrumuturi de la FMI.
Extras din declaraţia lui Stan:

 ”Puterea de la Bucureşti este cel puţin complice la o manoperă sistemică de falsificare a indicatorilor macroeconomici, care a împins la decizii politice greşite, ale căror efecte sunt trădarea de ţară, în varianta subminării economice şi a ştirbirii suveranităţii şi independenţei politice, urmare a aservirii faţă de organizaţii străine. Deşi anticipăm lipsa voinţei politice de a scoate adevărul la lumina legii, este bine să se ştie că faptele ce urmează pot fi cuantificate penal cu detenţia pe viaţă sau închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.
Astfel, la momentul actual, anul 2012, diferenţa dintre datele macroeconomice reale şi cele făcute oficial publice (după „prelucrarea” de către BNR, Ministerul Finanţelor Publice, Institutul Naţional de Statistică, Comisia Naţională de Prognoză) a ajuns, pe calea adâncirii diferenţei, menţinută în mod voit, dintre capacitatea administrativă macroeconomică şi capacitatea de evoluţie a economiei reale şi pe calea efectelor dezvoltării economiei reale, la dimensiuni considerabile. Datele privind produsul industrial brut sunt subevaluate cu circa 20 la sută (PIB real = PIB comunicat public + 20%).
Aceasta subevaluare a datelor economiei reale a fost necesară pentru a se demonstra, pe bază de date false, că România are nevoie de împrumuturi internaţionale. Manopera prelucrării statistice frauduloase a fost realizată în cadrul unei strategii integrate pe care „asasinii economici” – în cazul României, Jeffrey Franks şi predecesorii săi – au aplicat-o la nivel global. Coordonatorii strategiei sunt marii anonimi din spatele FMI, având ca executanţi agenţii ocultei financiare din fiecare ţară, plasaţi la conducerea instituţiilor macroeconomice, respectiv persoane cumpărate, relativ ieftin, cu funcţii, bani şi alte avantaje.
Menţionăm că FMI are nevoie şi de datele reale, cu titlul de „date de uz intern” şi pentru aceasta a apelat la o reţea de furnizare: economişti, şefi ai băncilor, persoane din staff-ul primului-ministru, Consiliului Naţional Fiscal, Institutului Naţional de Statistică.
Unele dintre instituţiile cărora li s-au solicitat, în acest mod neoficial, datele reale, nu au putut răspunde la respectivele solicitări pentru simplul fapt că, în condiţiile instituţionalizării prelucrărilor statistice false, practic nu au avut acces la datele adevărate. În aceste condiţii, şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks, a luat legătura, cu acceptul lui Traian Băsescu, cu şeful ANAF, Sorin Blejnar pentru a preleva datele reale direct din bilanţuri.
Sursele noastre ne-au comunicat faptul că existenţa unei interceptări „accidentale” a posturilor telefonice cu numerele 0728.666.063 şi 0741.239.082 ori accesarea bazelor de date ale operatorilor reţelelor respective de telefonie ar putea furniza dovezi irefutabile privind funcţionarea sistemului descris. Mai mult, am avea şi surpriza de a constata că şi „blonda lui Emil Boc” este integrată comandoului asasinilor economici ai României.
O altă menţiune importantă, care se impune, este aceea că, de regulă, şefii instituţiilor menţionate nu sunt direct angajaţi, ci câte unul-doi colaboratori apropiaţi acestora. Un vicepreşedinte de la Institutul Naţional de Statistică nu a acceptat iniţial să intre în reţeaua agenţilor informaţi. Urmările imediate au fost presiunile şi ameninţările cu demiterea, dacă nu consimte la furnizarea informaţiilor solicitate.
În loc de concluzii. În condiţiile utilizării datelor macroeconomice reale şi ale elaborării şi execuţiei corecte şi responsabile a bugetului naţional, România nu ar fi avut nevoie de împrumuturile FMI, sau în nici un caz în cuantumul în care au fost atrase”.
Reforma Sănătăţii, un act în beneficiul mafiilor transnaţionale.

 A doua declaraţie

a lui Stan afirmă că mult trîmbiţata reformă a sănătăţii este, de fapt, un act în beneficiul mafiei transnaţionale a fraudării asigurărilor de sănătate, cu binecuvîntarea preşedintelui Traian Băsescu. O altă afirmaţie explozivă este aceea că demonstraţiile de protest de după demiterea lui Arafat au fost, în fapt, controlate de SIE.
Extras din declaraţia lui Stan ”Înalţi funcţionari publici, începând de la Administraţia Prezidenţială şi Parlament, continuând la Guvern şi agenţiile sale de specialitate, puşculiţele partidelor politice, câini de pază ai „democraţiei”, companii de publicitate, fundaţii aşa-zis caritabile sunt cu toţii, dar nu numai aceştia, conectaţi la sorburile nesăţioase care secătuiesc bugetul CNAS.
Ciordeala, inclusiv cea a statului, din bugetele asigurărilor sociale este un nărav mai vechi. Au practicat-o şi acoperit-o mai toate guvernele. Prim-miniştrii „legalişti” au încercat să-şi acopere ciordelile cu legi de reformare a asigurărilor sociale. Aşa s-a făcut că ne-au anesteziat cu câte o reformă la fiecare patru ani.
Noua tentativă de reformă a asigurărilor de sănătate, căci bugetul acestora este miza, şi nu sănătatea naţiunii, a picat într-un moment rău ales – anul electoral – şi cu mijlocul nepotrivit – agentul de influenţă în însăşi persoana preşedintelui republicii. Acelaşi agent de influenţă ca şi în cazul aurului de la Roşia Montană.
Ambele operaţiuni de influenţă asumate de un agent de propagandă şi influenţă de cel mai înalt nivel posibil demonstrează cât de mare este presiunea asupra Cotrocenilor, cam de ce factură sunt unii dintre oamenii preşedintelui, de unde pot veni comenzile şi de ce nu le poate rezista primul cetăţean al ţării.
Se încearcă diversiunea că preşedintele şi primul-ministru ar fi fost induşi în eroare şi nu ar fi cunoscut că proiectul legii sănătăţii este expresia intereselor autohtone şi străine care au şi pus ochii pe spaţiile imobiliare ale spitalelor şi elaborat statutele viitoarelor fundaţii care se vor înfrupta din infrastructura reţelei de sănătate pe care Traian Băsescu le-a promis-o. Inclusiv prin declaraţii publice, făcute în ţară, dar şi în străinătate.
Se spune că Băsescu şi Boc nu ar fi fost corect informaţi şi nu ar cunoaşte că 40 de firme ale clientelei lor politice au lansat deja investiţii de multe sute de milioane pentru achiziţionarea unui prim lot de 1.200 de ambulanţe.
Se aruncă în spaţiul public dezinformarea că Traian Băsescu nu ar fi ştiut de bătălia pe cadavrul sistemului de sănătate al poporului român dintre cartelurile internaţionale ale asigurătorilor de sănătate, iar legea pentru a cărei susţinere s-a mai compromis politic, moral şi infracţional încă o dată (dar ce mai contează?!), urma să fie pretextul legitimării jafului bugetului sănătăţii, pentru a nu mai fi atât de flagrante abuzurile şi ilegalităţile.
Ochii şi urechile statului, în loc să-şi facă cu onestitate datoria, adică să tragă semnalul de avarie şi să oprească, pe motiv de pericol de deraiere a democraţiei, caruselul înaltei corupţii politice instituţionalizate, se joacă de-a rebeliunea cu câteva sute de demonstranţi adunaţi în faţa Palatului Preşedinţiei şi în Piaţa Universităţii, ca să apere democraţia.
Este evidentă marea manipulare a acestui scandal, chiar din start. Nimeni nu a citit, darmite să fi studiat legea sămânţă a dihoniei naţionale. Toţi s-au întrecut în a o comenta, după texte date, după ureche şi la cacealma. În toată dezbaterea furibundă nu s-a apelat la argumente din conţinutul hulitei legi, ea fiind respinsă in corpore şi în necunoştinţă de prevederile ei. Sau, dimpotrivă, au citit-o şi ori nu le vine să creadă, ori le este frică să o pună în lumina adevărului”.
În acest din urmă caz, cînd vorbeşte de ”ochii şi urechile statului” care ar fi trebuit să ţină sub control interesele cartelurilor internaţionale, Stan se referă, evident, la SIE, serviciul cu atribuţii externe.
Contactat de Inpolitics, deputatul afirmă că pînă în acest moment nu există nicio reacţie oficială la declaraţiile sale din parlament. El afirmă, însă, că ”declaraţiile se bazează pe date foarte concrete, care pot fi oricînd puse la dispoziţia factorilor interesaţi de către anumite instituţii ale statului, cu atribuţii în acest sens. Vă daţi seama că nu mă apucam să aştern pe hîrtie ceea ce visasem în noaptea precedentă, acolo e vorba de chestiuni cît se poate se serioase şi de concrete”. Stan mai spune, cu referire la cele două numere telefonice care apar în prima sa declaraţie, că aparţin unor importanţi demnitari ai statului, iar interceptarea lor ar putea scoate la lumină elemente extrem de interesante. O afirmaţie care, în realitate, sugerează în mod clar că interceptările deja s-au produs, iar datele sunt bine păstrate în anumite locuri.
Una peste alta, ambele declaraţii ale vicepreşedintelui comisiei SRI pot fi considerat cel mai tăios avertisment transmis indirect regimului de la putere de către cel mai mare serviciu de informaţii, iar faptul că a venit imediat după validarea lui Ungureanu drept premier arată limpede și sursa ”nemulţumirii”.
Marea întrebare:

 vom asista, curînd, la o repoziţionare politică a SRI, avînd în vedere că alegerile bat la uşă? Și dacă da, ce surprize ar putea oferi clasei politice această manevră? (Bogdan Tiberiu Iacob) ” .

PS !!!

Am postat acest material exact așa cum l-am primit prin Yahoo ! Mail de la un fost coleg de liceu militar căruia, îi mulțumesc pentru aducerea la cunoștință !

Eu unul am rămas pur și simplu șocat !!! Nici  nu mai am puterea de a adăuga ceva . Poate mă vei ajuta chiar domnia ta stimată cititoare și stimat cititor al acestui post publicat acum înainte de a ieși în oraș să iau8 pulsul PIEȚII !

Cu aleasă stimă și deosebit respect,

Alioșa.

17 comentarii »

 1. Eu nici atat nu stiu ce sa zic…tot incalcit…am citit undeva ca ”
  „Luptele politice se lasa cu varsare de vorbe”(Lucian Velea)

  Comentariu de yousef59 — 25/02/2012 @ 7:02 pm | Răspunde

  • @ Yousef59,
   Bună dimineața !
   Ai citit bine unde ai citit că „ luptele politice se lasă cu vărsare de vorbe ” !!!
   Uneori, se lasă chiar cu PUMNI în plină figură , BĂTĂI în toată regula între
   parlamentarii PUTERII și ai OPOZIȚIEI !
   Din NEFERICIRE,în multe cazuri, RĂFUIALA POLITICĂ din PARLAMENTE
   se continuă pe stradă cu FOCURI DE ARMĂ și EXECUȚII mafiote la comanda politică
   a celor care își simt periclitate privilegiile și afacerile dubioase.
   Spre NOROCUL nostru dar,și din cauza faptului că ROMÂNUL este un bun creștin,
   cu frică de DUMNEZEU și nu de LEGEA în vigoare,
   „ Luptele politice se lasă cu vărsare de vorbe ” nu cu vărsare de sânge
   cum s-a întâmplat prin alte părți ale mapamondului.
   Ca să nu fiu luat iarăși în vizor de DEFĂIMĂTORII mei plătiți de diavol,
   voi reaminti că, președintele SUA, JF Kenedy ( 1963 )
   prințul moștenitor al tronului Imperiului Austro-Ungar (1914),
   primul ministru al ROMÂNIEI din perioada interbelică, NICOLAE IORGA ( 1940 )
   ca să mă rezum la doar aceste cazuri celebre și care au făcut înconjurul lumii
   la vremea respectivă, au fost „ asasinați”
   la COMANDĂ POLITICĂ !!!
   Mulțumesc pentru vizită și comentariu !
   O duminică cât mai frumoasă !
   Cu stimă și respect,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 26/02/2012 @ 8:26 am | Răspunde

 2. Dragă prietene,articolul este preluat integral de pe http://www.inpolitics.ro/exploziv-efectul-mru-sri-rinjeste-coltii-catre-putere-art65968.aspx ,iar cele două declaraţii politice ale deputatului Ion Stan sunt pe site-ul Camerei Deputaţilor,pagina deputatului,declaraţii politice!
  Prima declaraţie: http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=7097&idm=1,105&idl=1
  A doua declaraţie: http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=7097&idm=1,106&idl=1
  Aşa cum ţi-am scris şi când a fost vorba de senatorul Valer Marian,fiecare deputat şi senator are pagina lui personală şi unde este încărcată toată activitatea desfăşurată,interpelări,declaraţii politice,întrebări,etc. Timp să ai să le deschizi şi să le citeşti pe toate!!!Dar nu cred că ai rezista,după 2-3 citiri te vei bloca total (de câte matrapazlâcuri se scot pe „piaţă” în Parlamentul României) şi nu mai are cine să scrie pe blogul tău minunat !!!
  Şi,în altă ordine de idei,ai văzut răspunsul lui Blejnar în procesul cu Valer Marian!!!
  NO COMENT!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

  Comentariu de bmarinescu41 — 25/02/2012 @ 8:16 pm | Răspunde

  • @ Bogdan,
   Bună dimineața prietene !
   Mulțumesc sincer pentru PRECIZĂRILE făcute în legătură cu SURSA ARTICOLULUI !!!
   Eu, grăbit mereu, am precizat sursa destul de sumar chiar la începutul articolului
   iar tu ,ca un asdevărat profesionist,
   ai purces imediat la detalii .
   Încă odată mulțumesc !
   Bine că nu a intrat încă ACTA în vigoare căci, cine știe ce se mai întâmpla !
   Cât privește răspunsul lui Blejnar în procesul cu Valer Marian, sincer,
   nu l-am văzut ( citit ) dar, dacă-mi indici sursa sau mi-l postezi ca răspuns la
   acest comentariu, îl voi citi .
   O duminică frumoassă să ai !
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 26/02/2012 @ 8:39 am | Răspunde

 3. Răspunsul lui Blejnar a fost …. prin …. neprezentare,sfidând justiţia!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 26/02/2012 @ 12:10 pm | Răspunde

  • Ești tare prietene !
   Răspunsul ăsta îl știam deja chiar de la tine, dea-acolo unde m-ai îndrumat să citesc !
   Credeam că a dat un răspuns așa, ca
   între oameni civilizați .
   Dar,vai,ce să-i ceri omului ce n-are ?
   Mersi pentru răspuns !
   Distracție plăcută la FOCUL de LĂSATA SECULUI !!!
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 26/02/2012 @ 3:27 pm | Răspunde

 4. @ De la CRISCAR50,

  Foaie verde ca alunu’
  Iti vine sa tragi cu tunu’n
  Sleahta de politicieni
  Tradatori,hoti,ori tembeli !!!
  Seară plăcută !
  Crișan.

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2012 @ 8:57 am | Răspunde

  • @ Crișan,
   Bună dimineața !
   Frumos catren și foarte-adevărat
   Despre ai noștri politicieni
   Agramați, ipocriți și de rahat
   Cu comportări de lesbieni.
   Mulțumesc pentru vizită și catren !
   O săptămână minunată !
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 27/02/2012 @ 9:01 am | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  O femeie de 27 de ani, de cult PENTICOSTAL, MAMĂ a ȘASE copii de vârste diferite,
  și-a ucis cu bestialitate și sadism nemaivăzut,
  chipurile „în numele DOMNULUI ” ( declarația șocantă îi aparține ),
  pe cel de-al ȘAPTELEA copil de doar câteva luni de zile !?!?!?
  Tu, ce părere ai ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2012 @ 4:35 pm | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Avocatul Victor Teodorescu a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru „ crimă la comandă ” !!!
  Ca să încaseze PRIMA de ASIGURARE a SOȚIEI sale, de 150.000 de euro, avocatul i-a dat unui individ 30.000 de euro
  și în SCRIS,toate DETALIILE de urmat în vederea înfăptuirii oribilei crime .
  Numai că, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și oribilul avocat a fost prins, arestat și după un an de arest preventiv,
  JUSTIȚIA s-a pronunțat !!!
  Încep să cred , fără a deveni însă un adevărat FAN că, JUSTIȚIA face totuși JUSTIȚIE !
  DOAMNE, AJUTĂ-I pe JUDECĂTORI să REDEVINĂ INDEPENDENȚI să facă DREPTATE pronunțând sentințele
  „ DUPĂ FAPTĂ și RĂSPLATĂ ” !!!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2012 @ 4:45 pm | Răspunde

 7. @ ALL !!!
  BANCUL ZILEI !
  Sondajele arată că tot mai mulți români susţin monarhia.
  Ce e de făcut? Consilierii preşedintelui îi prezintă acestuia raportul.
  – Domnule preşedinte, tot mai mulţi români susţin monarhia.
  Se strigă în stradă, o arată şi sondajele. Trebuie să facem ceva.
  Traian Băsescu, după ce se gândeşte adânc:

  – Bine, nu cred că avem altă soluţie.
  ÎNCORONAȚI-MĂ !!!

  Tu, ce zici ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2012 @ 6:06 pm | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Iar ca lucrurile să fie și mai clare, iată ce MIȘCARE a mai făcut pe eșicherul politic mioritic,
  președintele jucător-dictator-jongleor-trișor ….:

  „ Teodor Melescanu, propus de presedintele Basescu la sefia SIE
  Senatorul PNL Teodor Melescanu a fost propus de presedintele Traian Basescu pentru a prelua functia de director al Serviciului de Informatii Externe.

  “In temeiul art. 65, lit. h) din Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu a propus Parlamentului numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Teodor Viorel Melescanu”, se arata intr-un comunicat remis luni presei de Administratia Prezidentiala.

  Teodor Melescanu a acceptat propunerea de a deveni directorul SIE si a anuntat ca s-a autosuspendat din PNL.

  “Am acceptat aceasta propunere considerand ca ea poate contribui la consolidarea practicii instituite de presedintele Traian Basescu de a numi la conducerea serviciilor de informatii persoane care fac parte din opozitia parlamentara si nu din majoritate si ca renuntarea la aceasta practica, din cauza crizei parlamentare, ar avea un efect negativ asupra evolutiei pe viitor a sistemului politic romanesc”, a declarat Melescanu, conform unui comunicat remis de acesta presei.

  “Am convingerea ca echilibrul, pregatirea si experienta pe care le am in probleme de securitate internationala imi vor permite sa ma achit in bune conditii de o asemenea responsabilitate, la nivel national”, considera Teodor Melescanu, exprimandu-si speranta ca Parlamentul nu va amana luarea unei decizii, deoarece acest lucru ar putea afecta desfasurarea normala a activitatii SIE, “institutie care are un rol esential in asigurarea securitatii statului roman, impreuna cu partenerii din NATO si UE”.

  Prin aceasta nominalizare, Traian Basescu dă O DUBLĂ LOVITURĂ si de imagine, pentru ca nominalizeaza un sef de servicii secrete tot din partea Opozitiei, dar si pentru ca USL pierde astfel un senator, in conditiile in care balanta Putere-Opozitie in camera superioara a Parlamentului era echilibrata, 67-67, prin absenta de la lucrari a lui Verestoy Attila.

  Anuntul presedintiei cu privire la nominalizarea senatorului PNL a venit la scurt timp dupa ce plenul reunit al camerelor parlamentare a constatat oficial vacantarea postului de director al SIE, dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu, devenit premier.

  Parlamentarii USL nu au participat luni la sedinta plenului reunit si este foarte posibil ca ei sa nu participe nici la audierile lui Melescanu, marti, in comisii, ba mai mult, sa conteste aceste audieri la Curtea Constitutionala, dupa modelul audierilor de la investirea guvernului Ungureanu.

  Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat ca spera ca parlamentarii USL vor fi prezenti marti la audierile colegului lor.

  “Nu ma pot eu pronunta in locul Opozitiei, pot sa observ consecventa domnului presedinte Basescu de a numi din nou in fruntea SIE tot un reprezentant al Opozitiei, asa cum a mai facut-o”, a declarat Blaga, facand trimitere la fostul director SIE, Mihai Razvan Ungureanu, care era tot membru PNL la momentul numirii sale in fruntea serviciului de informatii, dar si la directorul SRI, George Maior, fost membru PSD.

  Conform Constitutiei si legilor in vigoare, procedura de numire si propunere a sefului SIE cere ca Parlamentul sa se reuneasca in sedinta comuna, pentru a vota persoana propusa de seful statului. Este nevoie de doua treimi din numarul senatorilor si deputatilor prezenti pentru ca persoana nominalizata sa obtina acordul Parlamentului si sa devina director SIE.

  Birourile Permanente reunite ale Camerelor parlamentare au decis luni ca votul va fi dat in sedinta plenului reunit, marti, de la ora 13.00. ”
  SURSA : ziare.com

  De unde se vede că :
  „ Banul e ochiul dracului ” !
  „ Interesul poartă fesul ” !
  „ Scopul scuză mijloacele ” !
  „ Pisica blândă, zgârâie rău ” !
  „ Nu da vrabia din mână pe aia de pe gard ” !
  „ Nu lăsa pe mâine ce poți face azi ” !
  „ POLITICA e curvă ” !
  Politicienii noștri sunt TOȚI o apă și-un pământ !
  OIPOZIȚIA dă din gură doar la televizor dar, când simte mirosul bucatelor de la masa bogaților, uită de rolul și rostul ei
  și pune „ botu ” la prima ofertă care i se face chiar și în derâdere.
  Urăsc TRĂDĂTORII de doctrine și partide, urăsc pupicuriștii și traseiștii politici ( din păcate, sunt cu zecile ).
  Mi-e silă de omul fără orgoliu și personalitate , de omul ce se lasă condus ca oaia păstorită de diavol !.
  Din ce în ce mai mult mi se întărește convingerea că NIMENI nu vrea binele celor care le-au dat votul ci doar prosperitate lor și a familiilor lor !
  Justificările lui Meleșcanu sunt puerile, jalnice și mai rău îl acuză decât scuză !
  Pe măsură ce se apropie alegerile locale și parlamentare, unii politicieni
  ne demonstrează din ce în ce mai tare, lipsa lor de CARACTER și nemărginita dorință de parvenire cu orice preț
  călcându-și propriile convingeri și principii politice !
  Teodor Meleșcanu cu figura sa de mare pacifist dar gânduri ascunse, a urmărit tot timpul parvenirea : a „ lucrat” pentru PSD ca ministru de externe în guvernul VĂCĂROIU, a trecut apoi la PNL răsplătit cu funcția de ministru al apărării în guvernul TĂRICEANU iar acum fără să ANUNȚE pe cineva de la PNL care l-a propulsat SENATOR , a CĂZUT LA PACE cu manipulatorul și distrugătorul de partide și coaliții,nimeni altul decât cel numit de polțiștii revoltați în 5 oct. 2010 cu apelativul „ JAVRĂ ORDINARĂ ” și, s-a „ autosuspendat din PNL ” ca să încline BALANȚA la SENAT de la SCOR EGAL 67 la 67 PUTERE-OPOZIȚEI, la 68-66 pentru putere ca să treacă fără probleme prin SENAT, toate legile propuse de actuala guvernare, urmașă fidelă a vechii guvernări , troc mârșav în schimbul funcției de director SIE în locul lui M.R.Ungureanu numit PREMIER tot de același președinte-jucător !
  Astfel de politicieni, în ochii mei nu mai au nici o valoare .Mi-e silă de ei !
  Pentru mine, omul Teodor Meleșcanu nu mai există !
  ROMÂNIA este condamnată de blestemul CEAUȘEȘTILOR împușcați ca niște câini în ziua sfântă de CRĂCIUN !!!
  DOAMNE, ocrotește-i pe români !
  Tu, ce părere ai ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2012 @ 6:50 pm | Răspunde

 9. @ALL !!!
  George Becali, președinte PNG spunea în 2009 :
  „ Am ajuns să scuip televizorul când pe ecran îl văd pe Traian Băsescu ” !!!
  George Becali,președinte PNG a spus zilele trecute :
  „ Trebuie să fii fraier să nu-l atragi pe Becali cu PNG în coaliție ( nr. cu PDL ) care are deja la 5-6 % în sondaje ”
  Și astfel, PNG a lui G.Becali a facut alianță cu PDL .
  „ Cine se aseamănă, se adună ”
  Iar Elena Udrea președinte PDL București a spus :
  „ PDL a făcut înțelegere cu PNG doar pentru susținerea candidatului PDL la Primăria Generală a capitalei ” …..
  Tu, ce-ai înțeles ?
  E sau nu POLITICA curvă ?

  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 27/02/2012 @ 10:07 pm | Răspunde

 10. @ ALL !!!

  Va rog să vizionați !!!
  Trist dar adevărat !!!
  Se pare că experimentul începe și la ROMÂNI !!!
  Clasa ZERO vă spune ceva ?
  Dacă nu, e vai de voi și urmașii urmașilor voștri !

  Vizionare atentă !
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 28/02/2012 @ 9:24 am | Răspunde

 11. @ ALL !!!
  Ceea ce urmează, face parte tot din categoria DECLARAȚII ȘOCANTE !
  CITEȘTE cu atenție și te vei convinge !
  Lectură plăcută !

  „ Desi NASA a ocultat cat a putut norul ciudat de fotoni cu care este învăluit acum sistemul solar, informatia s-a scurs totusi de la unii oameni de stiinta.
  Şi acum, pe măsură ce se apropie si devine tot mai evident norul ameninţător, acesta afectează deja Soarele şi planetele în moduri măsurabile.

  Si mai uimitor este faptul că, pe măsură ce această energie bizara invadează spaţiul Pamantului nostru, unele dintre cele mai faimoase piramide din lume incep să genereze o energie foarte intensă.

  Mai multe incidente incredibile , in care raze vizibile de energie făceau un adevărat foc de artificii spre cer, tintind în spaţiu spre regiunea norului fotonic, sunt bine documentate.
  NASA si Agentia Spatiala Europeana au avertizat lumea inca din 2010, ca timp de 2 ani vor exista catastrofe care se vor desfasura in cursul anului 2012 si 2013.Au fost putin ascultati.

  Concomitent, oamenii din intreaga lume au inceput să audă şi să înregistreze sunete înfricoşătoare si zgomote care dau senzatia că Pământul însuşi geme şi se tânguie.

  Toate fenomenele extraordinare măsurate pană acum, inclusiv cele generate de Soare si nemaivăzute pană in prezent, par să fie centrate de norul fotonic, pe care unii l-au numit un „potenţial eveniment spaţial al Judecatii de Apoi.”
  Piramidele antice se trezesc, după secole si chiar milenii de somn
  Dr. Demetriev a aratat ca atat Voyager 1 si 2, aceste sonde au raportat ca intregul sistem solar este la un mare risc.
  Merah Opher, un investigator NASA sustine ca acest nor interstelar de energie este instabil si tulburent….
  Recent , guvernul chinez a inceput monitorizarea indeaproape a piramidei XIANYANG pentru semne de activitate inca din 2010, o echipa de oameni de stiinta au investigat piramida si cred ca aceasta ar putea avea origini extraterestre.

  Unii turisti ţipă, alţii filmează clipuri pripite cu telefoanele si cu camerele lor, in timp ce piramida Mayasă se zdruncină. Dar nu a urmat nici un cutremur … în schimb, un fascicul de lumină strălucitoare s-a indreptat spre cer, în spaţiu, incepand de la dimensiunea unui creion pana la dimensiunea unei grinzi , făcandu-i pe privitorii mirati să se întrebe ce însemnă acest fenomen.

  Mai departe aveti articolul si mai multe fotografii si explicatii pe linkul urmator:

  http://beforeitsnews.com/story/1733/112/Worlds_Pyramids_Beaming_Energy_To_Mysterious_Space_Cloud.html

  __._,_.

  Încă din Anii 1970-1980 George Văsîi în CERCETĂRILE sale (vezi 1. George Văsîi Cercetări în Lumea Nevăzută, Vol I. II şi III publicate ulterior într-un singur volum Editura Solteris 2. George Văsîi, Din Tainele Universului spiritual Editura Solteris şi la Editura Crist), spunea despre venirea acestor fenomene pe care NASA abia recent le-a descoperit dar nu le poate explica.

  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 28/02/2012 @ 8:30 pm | Răspunde

 12. @ ALL !!!
  Iar de veți da click pe link-ul de mai jos, veți vedea ceva ȘOCANT :

  http://www.nicepps.ro/felicitare-f9w1o66974.html

  Ce zici ?
  S-a meritat efortul ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 28/02/2012 @ 8:39 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!

  1) Traian Băsescu, întrebat de ziariști de ce a pus lângă semnătura pe Pactul de Guvernanță Fiscală a UE
  data de 02/02/2012 în loc de 02/03/2012, cu râsul său caracteristic a răspuns :
  „ Asta-i semnătura mea frate .Da, recunosc,sunt cam mulți de DOI dar contează semnătura nu data ” !!!
  2) Traian Băsecu cu ceva timp în urmă :
  „ Nu am nimic de schimbat în comportamentul pe care l-am avut în cele două mandate de până acum ” !?!?!?
  3) Traian Băsescu în 2004 la confruntarea finală cu Adrian Năstase :
  „ Aveți de ales între doi COMUNIȘTI ” !!!
  4) Mihai Răzvan Ungureanu, pe 03/03 la IAȘI întrebat de ziariști despre CORUPȚIE :
  „ Instituțiile STATULUI nu pot controla LĂCOMIA funcționarilor publici ” !?!?!?
  5) Mircea Toader , deputat PDL ( 13/02/2012) despre cei DECEDAȚI din cauza GERULUI:
  „ MORȚII erau băuți …… ” !?!?!?
  6) Emil Boc la ultima ședință a guvernului Boc-V :
  „ Plec eu, plecați și voi ” !!!
  7) Ioan Oltean, dep.și vicepreședinte PDL ,a declarat presei pe :
  03/03/2012 că„ PDL trebuie să meargă singur în alegerile locale nu cu Mișcarea Populară ” !
  05/03/2012, urecheat de stăpân : „ am spus că sunt împotriva unei alianțe cu Mișcarea Populară la nivel național nu local….. ” !?!?!?
  8) Femeia din secta „ penticostală” în vârstă de 27 de ani , mamă a șapte minori care și-a omorât cu o cruzime de neimaginat nou născutul tranșându-i CADAVRUL ca și cum ar fi fost PORCUL sacrificat de IGNAT,a declarat :
  „ Nu mi-am omorât copilul ci l-am sacrificat la dorința DOMNULUI aducândui-l ca jetrfă ……”
  DOAMNE, OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI !!!
  Lista rămâne deschisă !
  O poți completa și tu cititorule !
  Poți face COMENTARII chiar și la punctele 1-6 !!!
  Toate cele bune !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 04/03/2012 @ 9:58 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: