Alioşa ” File de Jurnal ”

27/04/2012

RAȚIUNEA A ÎNVINS !!! MRU A FOST DEMIS !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 3:50 pm

MOȚIUNEA de CENZURĂ „ Opriți guvernul ȘANTAJABIL .Așa  NU, niciodată ” inițiată de USL a TRECUT iar guvernul de  MARIONETE dirijate din umbră de foștii miniștri din cabinetul Boc-V condus de fostul șef al spionilor români în lume, MRU, a fost DEMIS !!!

ROMÂNII RĂSUFLĂ UȘURAȚI !   UDMR nu mai poate ȘANTAJA PDL  iar PDL nu mai poate ȘANTAJA UDMR  !!!

„ Am sentimentul că sunt în 1940, în preajma prăbuşirii hotarelor noastre. E de spus numai că fiecare om trebuie să-şi dea seama că soarta lui personală, afară de beneficiarii regimului, depinde de ce se joacă acuma. Se joacă integritatea teritorială a României, se joacă stabilitatea ei, se joacă identitatea, sentimentului că eşti român, se joacă apărarea ţării. Statul de astăzi nu mai apară România. Statul de astăzi apară pe altcineva, dar nu obştea românească.De aceea fiecare dintre noi, cu mijloacele pe care le are, trebuie să spună NU. „Nu!” – la ceea ce se pregăteşte în momentul de faţă şi să revenim la tradiţiile noastre, să revenim la puterea noastră din totdeauna ” .
*Autor:* Prof. Acad. DINU C. GIURESCU.

Mai multe detalii despre ȘANTAJUL reciproc dintre UDMR și PDL alimentat zi de zi de clica portocalie  dornică de a  rămâne  CU  ORICE PREȚ LA PUTERE  , https://aliosapopovici.wordpress.com/2010/05/27/

și   pretențiile absurde ale  românilor de origine maghiară , VEZI  pe :

https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/03/13/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/04/05/  

Cum a fost posibilă trecerea M.C. când toți greii PDL și inclusiv MRU înaintea DEZBATERII în plenul PARLAMENTULUI erau SIGURI că vor rămâne în continuare la GUVERNARE ca să-și rotunjească AVERILE prin VÂNZAREA ultimelor RESURSE STRATEGICE ale ȚĂRII  firmelor străine  în schimbul unor COMISIOANE GRASE pentru ei și partidele lor  ca să facă rost de BANI pentru a  FRAUDA  alegerile LOCALE și PARLAMENTARE ???

Răspunsul  ni l-a dat chiar COSAȘUL ȘEF al PDL, E.Boc care a spus : „  MINORITĂȚILE NAȚIONALE ( altele decât  cea maghiară ) NE-AU LUCRAT PE LA SPATE ” votând MC și guvernul a căzut !!!!!!!!!!!!!!!!Dacă-i AȘA don” șef, atunci, SĂ TRĂIASCĂ MINORITĂȚILE !!!  Cuprins de  durerea loviturii primite de la USL  , E.Boc a fost cuprins dintr-o dată de o puternică AMNEZIE de parcă guvernul condus de el  NU I-A  „  LUCRAT PE LA SPATE ”  pe  ROMÂNI în anii  de guvernare pedelisto-udemeristo-uneperistă. Normal că a UITAT și de zicala  românească : „ Ce ție nu-ți place, ALTUIA NU-I FACE ” !!!

Tu, stimată cititoare și distins cititor, ce spui ? CINE pe CINE a prelucrat ? Eu spun că i-a prelucrat AROGANȚA, LĂCOMIA, TRĂDAREA INTERESLOR ȚĂRII,OBEDIENȚA, SFIDAREA, IPOCRIZIA, CORUPȚIA, ȘANTAJUL,NESIMȚIREA, INCULTURA ,TRASEISMUL POLITIC,MANIPULAREA, DEZBINAREA, FĂȚĂRNICIA și PROSTIA !!!

Mai jos, postez cele mai interesante OPINII și DECLARAȚII :

De la tribuna PARLAMENTULUI ROMÂNIEI, adresându-se națiunii române, liderul PSD și copreședinte USL, VICTOR PONTA a spus printre altele :

„ De soarta acestei MOȚIUNI depinde soarta a milioane de oameni . LEGILE trebuie să se aplice din nou , trebuie OPRIT HAOSUL, trebuie adoptate măsuri stimulative pentru mediul economic aflat în recesiune.Trebuie să asigurăm o ADMINISTRAȚIE DEPOLITIZATĂ ,o corectă utilizarea banilor publici,să considerăm o prioritate LUPTA ÎMPOTRIVA CRIMEI ORGANIZATE.Nu sunt multe lucruri care se pot face în șase luni dar pot fi oprite multe greșeli ” ,subliniind că „ DE MÂINE SUNT GATA SĂ-MI ASUM CONDUCEREA ȚĂRII ” .
 ȘI, adresându-se  premierului în funcțiune MRU i-a spus  „ vă rog să fiți liniștit, nu ne aflăm aici pentru a vă critica , admonesta sau amenința . Apreciez grija dumneavoastră ,a SIE, pentru vacanțele mele. Vă asigur că nu am fost niciodată în vacanță  pe banii celor de la OMV Petrom. Anul trecut se ocupa de vacanța mea MENTORUL dumneavoastră , TRAIAN BĂSESCU .NOI nu o să ne preocupăm PE UNDE O SĂ FIȚI dvs. ÎN VACANȚĂ de săptămâna viitoare ”.

Și, după ce TOȚI  VORBITORII stabiliți  a lua cuvântul au spus ce-aveau de spus, s-a trecut la VOTUL SECRET cu BILE ALBE și NEGRE .A fost un adevărat CIRC cum numai LA NOI SE PUTEA ÎNTÂMPLA dar despre asta  mai târziu în COMENTARIILE la acest post . În slideshow-ul ce urmează ( foto Ziare.com ) veți VEDEA MULTE și VEȚI ÎNȚELEGE fiecare ce veți  vrea .

Adevărul este că din totalul de 460 de parlamentari în evidențe, au fost prezenți  259 , și-au exprimat votul 248 iar 235 ( față de 231 cât era necesar… ) au votat PENTRU MOȚIUNEA DE CENZURĂ depusă de USL și semnată de 116 parlamentari  ai OPOZIȚIEI împotriva guvernului MRU .

 Ca urmare,  datorită VOTULUI PENTRU MOȚIUNEA DE CENZURĂ a celor 235 de parlamentari  conștienți și lucizi față se SOARTA  ȚĂRII,  guvernul pedelisto-udemeristo-uneperisto condus din umbră de T.Băsescu , a fost DEMIS !!!!

Conform prevederilor CONSTITUȚIONALE, USL trebuie să formeze NOUL GUVERN iar președintele ROMÂNIE, Traian Băsescu care a promis ( DOAMNE câte nu a promis …..de-a lungul celor OPT ANI de regim clientelar …. ) nu numai că TREBUIE dar are și OBLIGAȚIA de a DESEMNA PREMIER de la USL , adică , chiar pe VICTOR PONTA  cum de altfel a și promis…..! Iar dacă  președintele Traian Băsescu va juca iarăși la două capete  trăgând  cacealma după cacealma  și nu va ține cont  de rezultatul votului de la moțiunea de cenzură și nu va  desemna imediat ca PREMIER pe VICTOR   PONTA   atunci, își semnează singur sentința politică  iar ROMÂNIA va avea de suferit și mai mult ….Până una alta, cotațiile la BURSĂ au scăzut, LEUL a intrat în viraj periculos  iar delegația FMI și-a întrerupt contactele cu guvernul ( logic pentru că NU MAI AVEM GUVERN ) iar fostul șef FMI , JF, poate dansa pe ritm de manele până i se vor rupe tălpile de la amândoi pantofii …. Sper din toată inima că  în această seară, T.Băsescu va juca pe bune nu la cacealma !!!

După consultările avute cu liderii partidelor  , UDMR și minorităților naționale, președintele Traian Băsescu  a  anunțat noul PREMIER în persoana președintelui PSD și copreședinte USL,  VICTOR PONTA  căruia îi urez SUCCES  DEPLIN în guvernare și să PUNĂ  OBLIGATORIU ÎN APLICARE PROMISIUNILE FĂCUTE poporului umilt și batjocorit de clica portocalie în cârdășie cu cea udemeristă și uneperistă  căci ALTFEL, la alegerile PARLAMENTARE va avea o mare problemă !!!

Adică ,vreau ca NOUL GUVERN , imediat după INVESTITURĂ ( peste vreo ZECE  zile ) să EMITĂ  o  OUG, OG,sau o HG ,care să pună capăt UMILIRII și CHINUIRII PENSIONARILOR care se scoală cu noaptea în cap cheltuind efort fizic și nervos dar și bani pentru a depune la TRIBUNALE cereri pentru a-și RECUPERA cele 5,5 % procente din PENSIE ,furate de guvernul Boc-V și  blocate de guvrernul MRU deși,  conform DECIZIEI CCR  , aplicarea acelei măsuri abuzive și ilegale a fost NECONSTITUȚIONALĂ !

Așa să ne ajute DUMNEZEU !!!

Cu stimă și respect,

Alioșa.

                                                                                                                               

29 comentarii »

 1. @ ALL !!!

  Ţestoasa de pe stâlp

  Un tânăr mergea pe jos printr-un sat şi la un moment dat decide să ia o pauză.
  Se aşează pe o bancă, unde se afla un om mai în vârstă şi încep, firesc, să vorbească despre ţară, guvern, despre legiuitori şi cei asemenea lor.
  Domnul îi spune tanarului:
  – Eu îi compar pe parlamentari şi pe alţii asemenea cu o broasca ţestoasă aşezată pe un stâlp.
  Intrigat, tânărul ii spuse:
  – Eu nu înţeleg aceasta analogie … Ce vreţi să spuneţi, domnule?
  Domnul a explicat:
  – Dacă te plimbi prin ţară şi vezi cumva o broască ţestoasă stând in echilibru pe capătul de sus al unui stalp de gard, ce poţi să te-ntrebi?
  Văzând nedumerirea de pe faţa tânărului, continuă cu explicaţia:
  – În primul rând: Nu intelegi cum A AJUNS acolo.
  – În al doilea rând: Nu poţi să crezi că STĂ acolo.
  – In al treilea rând: Ştii sigur că nu ar fi putut SĂ AJUNGĂ ACOLO SINGURĂ.
  – In al patrulea rând : E clar că N-ARE CE CĂUTA ACOLO.
  – In al cincilea rand : Eşti convins de faptul că aceasta NU VA FACE NIMIC FOLOSITOR cât timp stă acolo.
  CONCLUZIA :
  singurul lucru raţional ar fi s-o ajuţi să coboare,
  iar ca să o ajuţi să coboare trebuie să fii ACOLO,
  la VOT la LOCALE pe 10 iunie a.c. și la PARLAMENTARE în toamnă !!!

  VIITOARELE ALEGERI SA LE FACEM BINE.
  SA NE-NGRIJIM CA NICI UN ANIMAL SĂ NU AJUNGĂ PE STÂLP.
  IAR DACĂ DIN GREȘEALĂ VREUNUL A AJUNS ACOLO-N VÂRF,
  SĂ-L DĂM URGENT JOS !!!
  Tu, ce spui ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 27/04/2012 @ 4:02 pm | Răspunde

 2. Vad ca e mare bucurie pe aici…
  sper ca noul guvern sa nu „dezamageasca „poporul…am citit undeva ca nici opozitiei nu-i pasa de pensionari…
  eu ma gandesc la mama mea …
  Sa fie mai bine pentru toata lumea !
  De la distanta lucrurile se vad altfel…

  Comentariu de yousef59 — 27/04/2012 @ 4:09 pm | Răspunde

  • @ Magda,
   Bună ziua !
   O vorbă des folosită de români încă din EVUL MEDIU este :
   „ Schimbarea domniilor, bucuria nebunilor ” !
   În secolul XXI al mileniului III,această VORBĂ însă, nu mai are farmecul de altădată .
   În zilele noastre,SCHIMBAREA unui GUVERN nu mai este un motiv de BUCURIE
   ci motiv de REFLECȚIE și ANALIZĂ serioasă a CAUZELOR care au dus la CĂDEREA ACELUI GUVERN!!!
   ROMÂNIA parcurge o perioadă foarte grea generată de încălcarea repetată
   a CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI de către președintele T. Băsescu,
   de incompetența guvernului Boc I-V ,
   a CORUPȚIEI GENERALIZATE la nivelul PUTERII ,
   a DEMAGOGIEI și IPOCRIZIEI partidelor
   din coaliția de guvernare din ultimii ani și nu în ultimul rând de
   AROGANȚA , OBEDIENȚA , NESIMȚIREA, FALSITATEA politicienilor din arcul guvernamental,
   a ȘANTAJELOR POLITICE reciproce dintre liderii coaliției și nu în ultimul rând a
   grabei cu care guvernul MRU s-a angajat
   să VÂNDĂ pe mai nimic ultimele RESURSE STRATEGICE ale ȚĂRII și a
   sfidării de către același guvern marionetă
   a DECIZIILOR CCR referitoare la cele 5,5 % procente din pensie
   OPRITE ILEGAL și ABUZIV de către guvernul BocI-V celor 4,5 milioane de PENSIONARI !
   Deocamdată MINGEA SE AFLĂ ÎN TERENUL DE JOC al președintelui T.Băsescu
   care, poate pune CAPĂT sau PRELUNGI instabilitatea politică din ROMÂNIA
   cu URMĂRI NEFASTE pentru români,prin DESEMNAREA NOULUI PREMIER de la USL
   sau nu .Și eu doresc „ SĂ FIE MAI BINE PENTRU TOATĂ LUMEA ” !!!
   Așa să ajute DUMNEZEU ROMÂNIA !!!
   Mulțumesc pentru vizită și comentariu !
   Cu toată stima,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/04/2012 @ 5:12 pm | Răspunde

 3. Am câştigat o bătălie foarte importantă,dar asta nu înseamnă că am câştigat războiul !!!
  Şi totuşi trebuie să ne bucurăm din plin pentru această primă victorie!!!Sper să urmeze foarte rapid şi victoria în următoarea bătălie : SUSPENDAREA PREŞEDINTELUI !!!!Urmată de victoria în următoarea bătălie : DEMITEREA PREŞEDINTELUI !!!
  Abia cu această ultimă victorie ne putem bucura pentru CÂŞTIGAREA RĂZBOIULUI – CAPITULAREA PREŞEDINTELUI ŞI ERADICAREA TOTALĂ A CIUMEI PORTOCALII !!!
  VINO VICTORIE,VINO,CÂT MAI REPEDE VINOOOOOOO !!!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 27/04/2012 @ 5:05 pm | Răspunde

  • @ Bogdan,
   Salut prietene !
   DEMITEREA de către PARLAMENTUL ROMÂNIEI ( cei 235 de parlamentari lucizi și cu dragoste de NEAM și ȚARĂ ) care au votat MOȚIUNEA DE CENZURĂ ce a dus la DEMITEREA guvernului MRU , mă detremină să cred că se mai poate SALVA ceva din cele ce încă n-au fost VÂNDUTE pe nimic și că, parlamentarilor onești și cu frică de DUMNEZEU le-a venit MINTEA la CAP și au votat ca atare!!!
   Din conținutul de fond al articolului nu reiese NICI UN FEL DE BUCURIE ci mai degrabă o MARE ÎNGRIJORARE și GRIJĂ pentru ce urmează a se întâmpla în viitorul apropiat .
   GREUL pentru USL abia acum începe !
   DEMAGOGIA și IPOCRIZIA foștilor lideri de partid ai monstruoasei coaliții de la guvernare a și început să se manifeste iar președintele UDMR K.Hunor a și ieșit urgent la rampă RECITIND poezia otrăvită
   învățată ca și Boc piticul de la tăticu T.Băsescu .
   Ambii președinți care au dus de râpă ROMÂNIA în ultimii trei ani, cu o IPOCRIZIE de neimaginat au spus la același unison :
   -„ noua majoritate parlamentară ( adică cei 236 de parlamentari care au votat M.C ( DEMITEREA guvernului MRU ) să-și asume guvernarea ” ;
   – „ noul guvern să facă REÂNTREGIREA salariilor ” ;
   – „ delegația FMI, UE și BM a sistat negocierile cu statul român ” ;
   -„ noi ne vom ocupa de pregătirea campaniei electorale ” ;
   – „ bursele au scăzut, leul s-a devalorizat ”
   de parcă NU EI AR FI VINOVAȚI ci OPOZIȚIA care le-a dat un șut în fund trimițându-i la LADA CU GUNOI Aa ISTORIEI !!!
   Ai dreptate : USL a câștigat doar o MARE BĂTĂLIE dar nu și RĂZBOIUL !!!
   Până la VICTORIA FINALĂ mai este drum lung și multe, foarte multe OBSTACOLE
   iar președintele -jucător-trișor-ipocrit și mincinos, are încă un cuvânt greu de spus !!!!
   Despre celelalte VICTORII pe care trebuie să la obțină USL nu putem vorbi concret decât după ALEGERILE PARLAMENTARE când, sper ca UDMR și PDL să NU MAI INTRE în PARLAMENTUL ROMÂNIE ca să NU MAI POATĂ ȘANTAJA pe nimeni !
   Deocamdată ( vorba ta ) SĂ NE BUCURĂM de PRIMA VICTORIE
   a RAȚIUNII împotriva TRĂDĂTORILOR de NEAM și ȚARĂ !!!
   Așa să ne ajute DUMNEZEU !
   Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
   Weekend plăcut !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/04/2012 @ 5:41 pm | Răspunde

 4. Insfarsit a cazut Guvernul MRU .
  Dumnezeu nu rabda !
  Poate Cade si Basescu .
  O sa iasa alt Partid la guvernare .
  Sper un VIITOR MAI BUN !

  Comentariu de alexiavasilescu — 27/04/2012 @ 6:39 pm | Răspunde

  • @ ALEXIA,
   Bună seara !
   „ DUMNEZEU NU RABDĂ ” , așa este !
   De fapt, DUMNEZEU a răbdat prea mult
   mârșăviile guvernării pedelisto-udemeristo-uneperisto
   iar ROMÂNII aproape că se obișnuise cu ea chiar dacă aducea mereu
   și peste tot pe „ CEA CU COASA ” !
   În sfârșit a căzut și guvernul de fripturiști condus de fripturistul șef
   MRU numit de ipocritul de la Cotroceni .
   MOȚIUNEA DE CENZURĂ a fost de fapt introdusă în primul rând ÎMPOTRIVA lui Traian Băsescu
   și apoi împotriva guvernului MRU,a PDL și UDMR .
   MOȚIUNEA DE CENZURĂ a TRECUT în primul rând datorită celor 235 de PARLAMENTARI ROMÂNI ADEVĂRAȚI
   care și-au adus aminte că trăiesc în ROMÂNIA și că trebuie să lupte pentru binele
   TUTUROR ROMÂNILOR nu cum a făcut Băsescu și clica lui, doar pentru „ băieții deștepți și clica lor
   portocalie ” infestată de aroganță, obediență, sfidare și TRĂDARE DE NEAM și ȚARĂ .
   USL are o misiune grea dar nu imposibilă !
   USL nu trebuie să uite că protestatarii din PIAȚA UNIVERSITĂȚII din BUCUREȘTI și
   din marile orașe ale țării,au strigat :
   1) JOS GUVERNUL !
   2) JOS BĂSESCU !
   3) ALEGERI ANTICIPATE !
   Ca atare, este obligația USL ca să facă toate demersurile DEMOCRATICE ca și Traian Băsescu să cadă !!!
   Dacă USL își ține PROMISIUNILE ( iar prima este ca să rezolve problema PENSIONARILOR )
   atunci ȘANSELE ca să câștige cu peste 50 % ALEGERILE PARLAMENTARE, cresc considerabil.
   Dacă NU, atunci chiar că politica este o mare curvă !
   Mă săturasem de politica parșivă a PDL& UDMR , mă scârbisem de ȘANTAJUL lor reciproc,
   mă scotea din sărite ipocrizia,demagogia,obrăznicia și aroganța parlamentarilor PDL&UDMR și a
   miniștrilor numiți de fosta coaliție de la guvernare
   și mă „ otrăvea ” încet-încet TRĂDAREA INTERESELOR NAȚIONALE de către clica pedelisto-udemeristă !!!
   Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlamentul ROMÂNIEI ,
   sechestrarea senatoarei PDL S.Plăcintă în biroul R. Țurcan ca SĂ NU VOTEZE așa cum promisese
   MOȚIUNEA de CENZURĂ , întrece orice imaginație normală într-o democrație autentică ….
   Și-atunci, mai merita PDL să rămână la PUTERE ???
   Sper din toată inima ca PDL și UDMR să aibă soarta PNȚCD !!!!!!!!!!
   Și eu SPER într-un VIITOR mai BUN !!!
   Mulțumesc pentru vizită,comentariu și like !
   Weekend plăcut !
   Cu simpatie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 27/04/2012 @ 9:28 pm | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  După terminarea consultărilor de la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor , UDMR și minoritățile naționale, presedintele Traian Basescu a spus :
  – Minoritatile au spus ca vor ramane consecvente abordarii pe care au avut-o intotdeauna,și că vor sustine orice premier desemnat.
  – UNPR nu a avut o propunere pentru functia de ministru.
  – UDMR-ul nu a avut o optiune pentru desemnarea unui premier.
  – PDL nu a avut o optiune.
  – PSD este singurul partid care a avut o optiune, optiune sustinuta si de PNL si de PC.
  Ca atare, exista un singur nume pronuntat in cadrul consultarilor si acela este Victor Ponta.
  L-am invitat pe Ponta la Cotroceni, am semnat decretul .
  Și astfel, din motive doar de el știute,
  președintele ROMÂNIEI Traian Băsescu
  a acceptat propunerea USL
  și l-a DESEMNAT ca PRIM MINISTRU al ROMÂNIEI
  pe președintele PSD și copreședinte USL ,
  VICTOR PONTA !
  În zilele următoare Victor Ponta își va forma GUVERNUL
  iar ce se va mai întâmpla, VOM VEDEA !!!
  Până atunci însă,
  TOATE CELE BUNE TUTUROR CITITORILOR MEI și,
  WEEKEND PLĂCUT la MUNTE și la MARE !
  Cu prietenie,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 27/04/2012 @ 9:42 pm | Răspunde

 6. Buna dimineata d-le Aliosa,
  Am vazut in direct(pe internet, ca nu mai prindem Antenele pe satelit) evenimentele de ieri
  si ma bucur sincer de caderea „ciumei portocalii”.
  Aseara tarziu am vorbit si cu parintii mei(pensionari amandoi) si erau atat de fericiti,
  cum numai la „revolutia din ’89 i-am mai vazut.
  Sper din tot sufletul ca totul se va schimba in frumoasa noastra tara,
  iar atunci cand vin acasa sa nu mai vad numai fete triste
  (noi care suntem un popor vesel si plin de umor,prin natura noastra).
  Va doresc un wk minunat.
  Cu stima,Adrian

  Comentariu de ruddyfoller — 28/04/2012 @ 10:12 am | Răspunde

  • @ Adrian,
   Bună ziua !
   „ Cu-n ochi râd, cu unul plâng ” !
   Râd „ cu-n ochi” că am scăpat de „ ciuma portocalie ” de la GUVERNARE cum bine ai spus și tu dar,
   și de „ ciuma udemeristă ” care în cârdășie ( ȘANTAJ politic reciproc ):
   UDMR vs.PDL : – „ nu dai la mine ȚINUT SECUIESC AUTONOM ” ies de la guvernare și vă duceți de râpă ….” !
   PDL vs.UDMR : – „ dacă nu te potolești,trimit DNA -ul pe capul vostru ” ….!
   au NENOROCIT milioane de români….ajungându-se până într-acolo încât,
   T.Băsescu le-a spus românilor să plece unde vor dacă nu le convine de politica lui
   clientelară deși în campania electorală prezidențială din 2009 a promis DEMAGOGUL
   că va fi PREȘEDINTELE TUTUROR ROMÂNILOR !!!!!!!!!!!!!
   Iar treaba cu ANTENELE ( scoaterea lor din grila rds/rcs)
   care o afectează și pe fata mea stabilită definitiv în ITALIA ,
   ESTE tot o consecință a ABUZURILOR fostei PUTERI portocalio-udemeristă care,
   DEMASCATĂ zi de zi de A3 , a cerut firmei rds/rcs să-i
   reducă la tăcere posturile de televiziune ale lui D.Voiculescu
   cel mai înverșunat adversar politic al marinarului ce a vândut
   pe timpul când era ministru transporturilor,
   FLOTA COMERCIALĂ și de PESCUIT OCEANIC a RSROMÂNIA
   una dintre cele mai puternice din EUROPA pe timpul lui N.CEAUȘESCU !!!!
   Mă bucur că ai urmărit pe INTERNET cum guvernul MRU a fost DEMIS !
   Mă bucur că ai vorbit cu părinții tăi și mă bucur și pentru faptul că
   mi-ai vizitat acest post. Sper și eu din toată inima ca NOUA GUVERNARE
   să SCHIMBE în BINE VIAȚA românilor aduși în pragul sărăciei și disperării
   de guvernarea pedelisto-udemeristo-uneperistă !
   Și vouă dragi ROMÂNI plecați în lume și din cauza PDL&UDMR&UNPR
   pentru un salariu și-o viață mai bună, vă doresc un
   WEEKEND MINUNAT !
   Cu tot respectul,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 28/04/2012 @ 12:50 pm | Răspunde

 7. Re bonjour,
  NU stiu ce sa spun despre ce va putea face noul guvern pentru imbunatatirea nivelului de trai..MA TEM SA NU VINA CU LOZINCA „nenorocitii au lasat vistieria goala,au furat totul si noi nu avem de unde sa va dam”…dupa cum bine stiti si d-voastra,unde m-am stabilit,nu am avut guvern vreo 500 de zile,DAR NOI NU AM SIMTIT NIMIC,NU NE-A AFECTAT DELOC VIATA DE ZI CU ZI.
  Sper ca noul „staf” va resduce Romania pe linia de plutire…sa nu se schimbe „ciuma portocalie” cu „ciuma rosie”,PENTRU CA ASTIA SUNT HAMESITI DE CAT AU STAT IN OPOZITIE SI VOR CIOLANUL (sa nu uitam „GREII SI BARONII PSD).
  Cu stima,Adrian

  Comentariu de ruddyfoller — 28/04/2012 @ 2:21 pm | Răspunde

  • @ Adrian,
   Mă scuzi prietene dar am fost plecat prin urbea natală pe la cuscri cu oarece treburi
   și tocmai de aceea nu ți-am răspuns la timp .
   ROMÂNII cu mintea limpede și NEINFESTAȚI de CIUMA PORTOCALIE împrăștiată aiurea INTENȚIONAT de clica pedelistoi-băsisto-udemereistă trebuie să SPERE în MAI BINE !!!!

   Comentariu de Aliosa — 29/04/2012 @ 7:04 pm | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Pentru distinsele doamne și domnișoare și pentru respectabilii domni care doresc să afle mai multe detalii despre CIRCUL POLITIC făcut de clica pedelistă la dezbaterea în plenul camerelor reunite ale PARLAMENTULUI ROMÂNIE a MOȚIUNII DE CENZURĂ , invitația mea este de a urmări cu interes, videoclipurile postate mai jos :

  Aștept cu nerăbdare și interes COMENTARIILE domniilor voastre și-n mod deosebit răspunsul la întrebarea :
  – DE CE PLÂNGEA doamna senator PDL S. PLĂCINTĂ ???
  Cu ceva timp în urmă dumneaei spunea :
  ( „ sunt mândră de modul cum mi-am crescut și educat copilul ” care copil a săvârșit atâtea infracțiuni căci dacă maică-sa nu era senator PDL , era acum la închisoare …. N.R.) .
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 28/04/2012 @ 9:10 pm | Răspunde

 9. ALOO ????
  112 ???
  Din MINISTERELE ROMÂNIEI, membrii cabinetului MRU recent DEMIS de Parlamentul României,
  indivizi suspecți IES CU DOSARELE instituțiilor în care au FĂCUT ce-au FĂCUT
  în cele 78 de zile de MANDAT în condițiile cînd trebuiau să-și IA doar LUCRURILE PERSONALE
  nu DOCUMENTELE MINISTERELOR…..
  De ce oare se scot DOSARE din MINISTERE ?
  Poate să-mi spună cineva ?
  Ce vor să ascundă miniștrii lui MRU ?
  DOSARELE cu DOCUMENTE COMPROMIȚĂTOARE ?
  De la MRU fost șef al SIE ne putem aștepta oare la orice ???
  Iar și-a băgat DRACUL COADA ???
  Dar,cine-i oare DRACUL în cazul ăsta ?
  Dacă POLIȚIA ROMÂNĂ este APOLITICĂ,
  face ceva ca să se OPREASCĂ această ILEGALITATE???
  Îi pasă cuiva de această fărădelege ?
  Tu, ce spui ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 28/04/2012 @ 9:36 pm | Răspunde

 10. @ ALL !!!
  Nu știu ce vor SPUNE alții, nu mă interesează că voi fi iarăși ÎNJURAT de tot felul de
  PUPINbăsisși-bocciști-udemeriști-fripturiști-trădători și impostori DAR,
  de când ROMÂNIA a început să fie guvernată doar pentru clica lor nenorocită de către MONSTRUOASA COALIȚIE
  PDL & UDMR,
  eu, administratorul modestului blog
  https://aliosapopovici.wordpress.com/
  și autorul articolului de mai sus,
  M-AM SIMȚIT foarte SINGUR,
  din cauza VIRUSULUI pedelisto-udemerist
  ce mi-a inundat ființa rozându-mi zi de zi și ceas de ceas
  organismul ce știe că de când există pe acest pământ,
  A LUPTAT cu toate puterii GÂNDIRII lui
  pentru ROMÂNIA și ROMÂNI !!!
  În citatul de la începutul articolului de fond,
  starea ce l-a cuprins pe Prof. Acad. DINU C. GIURĂSCU
  atunci când a spus ce-a spus acolo sus, ERA de fapt și STAREA MEA
  iar cele rezultate din POEZIA de mai jos
  se potrivește perfect cu starea mea de-acum :

  „ SINGURI
  de George Topârceanu :

  Dormi!… Un val de aer umed am adus cu mine-n casă.
  Tremurând s-a stins văpaia lumânării de pe masă,
  Iar acuma numai ochiul de jăratic din cămin
  Licăreşte-n umbra dulce, ca o piatră de rubin.

  Bate vânt cu ploaie-n geamuri
  Şi e noapte neagră-afără…
  Plânsul streşinii suspină ca un cântec de vioară
  Monoton, şoptind povestea unei vremi de mult uitate…
  Nici o rază nu pătrunde prin perdelele lăsate.

  Ci-ntunericul prieten stăpânind până departe,
  Şi de oameni, şi de patimi fericirea ne-o desparte.
  Singur eu veghez în noapte,
  Ploaia cântă tot mai tare…
  Şi m-apropii, ochii negri să-i deschid cu-o sărutare.

  1907

  Din volumul „Balade vesele şi triste”
  O duminică frumoasă și-un weekend plăcut !
  Cu respect pentru toți ( toate ) care prin cele comentate demonstrează că mă respectă !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 29/04/2012 @ 7:18 am | Răspunde

 11. @ Alioșa,
  Te invit pe
  http://cammely.wordpress.com/2012/04/29/cu-dragoste-pentru-voi/ ,
  poate melodia propusă o să aducă puţină linişte şi împăcare.

  Comentariu de Aliosa — 30/04/2012 @ 4:17 am | Răspunde

 12. @ ALL !!!

  Firul de ceapa verde pe care o femeie l-a dat unui sărac.

  ÎNGEREUL ei a gasit ca a facut o milostenie si s-a dus la ea cu firul si i-a zis:
  “Dumnezeu ingaduie sa te traga afara din iad.
  Prinde-te de firul acesta de ceapa, dar fii atenta sa nu te zbati, pentru ca se va rupe!
  E slab si foarte fragil”.
  Femeia chemata s-a prins de firul de ceapa.
  Atunci,toate sufletele pacatoase s-au prins de poalele ei.
  Ea a inceput sa dea din picioare, sa-i injure, sa le spuna:
  “Ticalosilor, lasati-ma in pace!
  Eu am dat firul de ceapa!
  Nu e al vostru!”.
  Si s-a rupt firul de ceapa./
  Sursa: “Fratii Karamazov” a lui Dostoievski ”!

  PS!!!
  Cine vrea ÎNȚELEGE ,
  Cine NU, mă ÎNJURĂ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Indiferent de VARIANTĂ, EU,merg mai departe !
  Tu, CE SPUI ????????????????????????????
  EU spun doar atât :
  Să fii IUBIT de cei care nu te „ MUȘCĂ ” !!!!!!!!!!!
  A L I O Ș A .

  Comentariu de Aliosa — 30/04/2012 @ 4:32 am | Răspunde

 13. @ ALL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  BUNĂ DIMINEAȚA !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Pentru DELATORII mei, spre
  LUARE AMINTE :

  „ Majoritatea publicatiilor internationale scriu ca guvernul de la Bucuresti este ultima victima a masurilor dure de austeritate impuse in intreaga Uniune Europeana.
  Sunt insa si voci care lasa sa se inteleaga ca executivul a cazut din cauza jocurilor politice.
  Los Angeles Times noteaza ca guvernul roman este ultima victima a austeritatii din UE. Executivul condus de Mihai-Razvan Ungureanu a cazut dupa adoptarea unei motiuni de cenzura, in timp ce executivul ceh abia a supravietuit unei proceduri similare vineri, in cele mai recente provocari la adresa eforturilor europene de a vindeca criza datoriilor suverane de pe continent, prin reduceri dure de cheltuieli si cresterea impozitelor. Guvernele Irlandei, Portugaliei, Greciei, Italiei, Spaniei, Sloveniei, Slovaciei si Finlandei au cazut deja, in timp ce Uniunea lupta pentru a reface stabilitatea economica in cele 27 de state membre.
  Ca executivul din Romania a cazut din cauza masurilor de austeritate scriu si alte publicatii importante, printre care amintim Washington Post si New York Times.
  Guvernul de centru-dreapta din Romania a fost demis vineri, pe fondul masurilor dure de austeritate, dar viitorul Executiv, chiar format de fosta opozitie critica, va trebui sa continue actualele politici si va avea nevoie de asistenta din partea FMI si UE, se arata pe un blog al Wall Street Journal.
  San Francisco Chronicle relateaza despre situatie ceva mai nuantat. Partidele din opozitie s-au folosit de mania cetatenilor, legata de austeritate si coruptie, pentru a dobori guvernul.
  Sursa: blogosfera .
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 30/04/2012 @ 5:27 am | Răspunde

 14. @ ALL !!!
  Spre cunoștința tuturor fără nici un fel de aluzie răutăcioasă ci numai ca exemplu de DIALOG VIRTUAL CIVILIZAT între două persoane de sex opus ce nu s-au întâlnit niciodată dar care
  „ DESPICĂ FIRU”N PATRU ” pe linie de POLITICĂ DÂÎMBOVIȚEANĂ :

  http://dictaturajustitiei.wordpress.com/
  Din varii motive se iscă conflicte între noi fie că suntem în viața reală fie că pe bloguri în virtual.
  Ideile ne sunt fixe iar vorbele ni se rostogolesc la VALE , uneori ALENE, încât nici nu realizezi că ai ajuns pe marginea unei PÂLNII de unde inevitabil aluneci în GOLURI, precum găurile negre , dar, de cele mai multe ori, cuvintele ne sunt precum apele tumultuoase ale răurilor umflate de ploi și pline de mâlul sentimentelor de ură și ranchiună .
  Multe GURI , multe vorbe aruncate ca niște săgeți otrăvitoare.
  Dacă inima ne-ar fi de HÂRTIE atunci sigur ea ar arăta zdrențuită, NOR negru străbătut de fulgere.

  De ce nu ne duelăm lovind în idei cu idei ci ne atacăm fără milă , unul pe altul, uitând că suntem cu toții ființe umane și nu mormane de VATĂ ?
  De ce alegem o cale plină de CEAȚĂ când ne-ar fi mai ușor să străbatem lumea pe cer SENIN ?
  Am PRIVIT neputincioasă cum și-au aruncat obuze în față și, cu o privire LĂPTOASĂ și vocea mieroasă , mi-am cerut iertare la cadavrele intinse pe iarba blogosferică.

  ALIOȘA
  este meritul tău că am scris aceste rânduri cu toate că DUZINA e propusă de psi iar cammely , Elly Weiss , Duzina de cuvinte-Orizonturi « Cataratorii, Alchimia sensului « Almanahe,

  căţărătoarea, poezele, psi©mwb, vanessa, Tineriu, Zhao, Cristina, anacondele, simonaR, altcersenin, vor fi îngăduitori cu mine ca de fiecare dată.

  Psi© reușește să ne aducă împreună pe noi toți cei care suntem atât de diferiți ca firi, talente , educație și vocație ………….
  „ Noi oamenii suntem nişte nesuferiţi singuratici.

  By almanahe on aprilie 29, 2012 10:11 pm ” .

  Da, e posibil. Mi-ar plăcea să fie mai multă armonie între noi. Măcar între noi.
  By dictaturajustitiei on aprilie 29, 2012 10:29 pm ”.

  „ O întrebare la care nici eu nu am răspuns. atacul la persoană și nu la idee pare să fie mai facil, mai la îndemână multora. curios este că spunem că ne place polemica, dar se pare că nu e chiar așa. ne e mai lesne răutatea gratuită și orgoliul… nemăsurat.
  și îmi doresc din suflet ca micul nostru club să rămână așa cum este… o lume fără orgolii, invidii și răutăți.
  By psi on aprilie 29, 2012 10:38 pm.”

  „ E mai facil pentru că nu ne sunt necesare argumentații serioase. Dar să nu facem din asta o tragedie pentru că ne trebuiesc încă zeci de ani să scăpăm de tarele nostre de educație pe care le avem din comunism.
  Fiul meu a descoperit și mi-a arătat azi :
  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Graham's_Hierarchy_of_Disagreement.svg

  DEZBAREA DE IDEI tot de el dar nu știu să-ți indic adresa.

  Cum nimic din ceea ce este omenesc nu ne este străin , așteaptă-te Psi la orice ”.

  @ Carmen,
  Bună dimineața !
  Înțelepte cuvinte spre ținere minte
  Bloggerilor ce te vizitează.
  Eu unul luat-am aminte
  Și nu mă deranjează
  Căci prin simple cuvinte
  Vorba-ți directă m-atenționează .

  „ Noi oamenii suntem niște nesuferiți singuratici ” ( ALMANAHE );
  „ Ne e mai lesne răutatea gratuită și orgoliul ….. nemăsurat .” ( PSI );
  „ Ne lăsăm duși de sentimentele și trăirile pe care le avem ” ( CARMEN ) .

  ADEVĂRATE CUGETĂRI ce musai trebuie REȚINUTE !!!
  Vă mulțumesc stimate DOAMNE !
  O săptămână minunată !!!
  Cu stimă și respect,
  Alioșa neînțelesul .

  Comentariu de Aliosa — 30/04/2012 @ 7:54 am | Răspunde

 15. @ ALL !!!
  O săptămână minunată tuturor !!!

  DE TOATE PENTRU TOȚI :
  Emil Boc-poc-poc :
  a)„ Ne-am lepădat de
  SATANA ”
  ( vs. de monstruoasa coaliție
  de la fosta GUVERNARE care
  l-a FĂCUT CUNOSCUT LUMII întregi
  ca cel mai bun „ COSAȘ ” al ROMÂNIEI ……………….” !
  Acum, VREA din nou PRIMĂRIA CLUJULUI …………….
  PROȘTI or fi CLUJENII de l-or VOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  b)„ Noua majoritate parlamentară să:
  „ Reintregească SALARIILE ” !
  De ce mama dracului nu le-a REINTREGIT el ??????????????????
  c) „ Să se dea BANII PENSIONARILOR înapoi ………..” !!!!!!!!!!!!!
  De ce mama dracului i-a luat ??????????????????/
  d) „ deleg atribuțiile de președinte PDL lui VASILE BLAGA ”
  și merg la CLUJ să candidez pentru PRIMĂRIE……………..
  – PROȘTI OR FI CLUJENII DE L-OR VOTA !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/04/2012 @ 8:55 am | Răspunde

 16. @ De la ALEXIAVASILESCU……………….
  cu-n mare SEMN de ÎNTREBARE……………..:

  POLITICA NE DĂ MULTE BĂTĂI DE CAP !!!

  LUDOVIC AL XVI – LEA AFIRMA :
  STATUL SUNT EU .
  ASA SI CU POLITICA .
  POLITICA NE COMANDĂ SI NE ORDONĂ
  .
  NOI SUNTEM PREA MICI SĂ NE SPUNEM CE VREM CU ADEVARAT !

  Comentariu prin alexiavasilescu — 30/04/2012 @ 7:07 pm | Modifică | Răspunde

  Comentariu de Aliosa — 01/05/2012 @ 7:47 am | Răspunde

 17. @ ALL !!!
  SĂ NU UITĂM!!!!
  Vârstnicii sunt oameni valoroși!
  Noi suntem mult mai valororoși decit cei mai tineri:
  Noi avem argint în păr.
  Noi avem aur în dinți.
  Noi avem pietre la rinichi
  Noi avem plumb în picioare.
  SI suntem plini de ÎNȚELEPCIUNE !!!!!!

  În prima zi,
  DUMNEZEU
  a creat câinele şi i-a zis:
  „În fiecare zi să stai în uşa casei şi să latri la oricine intră în casă sau trece prin faţa ei .
  Pentru asta îţi dau 20 de ani de viaţă.”
  Câinele a răspuns :
  „E prea mult timp pentru a sta şi a lătra.
  Ce-ar fi să-mi dai doar zece ani şi să-i păstrezi pe ceilalti zece?”
  Şi DUMNEZEU a fost de acord.

  A doua zi,
  DUMNEZEU
  a creat maimuţa şi i-a zis: „Înveseleşte-i pe oameni cu maimuţărelile tale şi fă-i să râdă.
  Pentru asta îţi dau o viaţă de 20 de ani.”
  Maimuţa a zis:”Să mă maimuţăresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi să-ţi dau 10 ani înapoi cum a făcut şi câinele ?”
  Şi DUMNEZEU a fost de acord.

  A treia zi,
  DUMNEZEU
  a creat vita şi i-a zis: „Tu să mergi toată ziua pe câmp cu ţăranul, să suferi de arşiţa soarelui, să ai viţei şi să dai lapte să poţi întreţine familia ţăranului.
  Pentru asta îţi dau 60 de ani de viaţă.”
  Vita a răspuns:
  ” Asta e o viaţă destul de grea, şi tu vrei ca eu să trăiesc 60 de ani?
  Ce-ar fi să păstrez 20 şi să-ţi înapoiez 40?”
  Şi DUMNEZEU a acceptat şi de această dată.

  În ziua a patra,
  DUMNEZEU
  l-a creat pe om şi i-a zis: „Mănâncă, dormi, căsătoreşte-te şi bucură-te de viaţă
  Pentru asta îti dau 20 de ani.”
  Dar omul a zis:” Numai 20 de ani ?
  Este posibil să-mi dai mie cei 20 de ani ai mei, cei 40 pe care ţi i-a înapoiat vita, cei 10 de la maimuţă şi 10 de la câine, pentru a avea o viaţă de 80 de ani ?”

  ” Sigur !”
  a zis DUMNEZEU,,
  „tu ai cerut-o! ”

  Acesta este deci motivul pentru care în primii 20 de ani mâncăm, dormim, ne jucăm şi ne distrăm. Următorii 40 de ani muncim ca vitele în soare ca să ne întreţinem familiile. După care ne maimuţărim timp de 10 ani ca să ne bucurăm nepoţii. Iar ultimii 10 ani îi petrecem pe prispa casei lătrând la toată lumea .
  Acum viaţa v-a fost explicată ” .

  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 01/05/2012 @ 8:33 am | Răspunde

 18. Buna dimineata d-le Aliosa,
  Am intrat sa va urez un 1Mai minunat.
  Si la noi astazi este zi libera si incercam sa profitam la maximum de ea (ieri a fost zi normala de lucru) vizitand frumoasa gradina zoo de la Anvers (una din cele mai frumoase si mai mari din Europa).
  Cred ca pentru „micuta” noastra sa fie prima ei mare bucurie pe care i-o oferim…am observat ca ii plac foarte mult animalele (noi avand un labrador,care din pacate este cam batran).
  Vom face fotografii si sper ca voi putea sa va trimit cateva,bineinteles,cu acceptul d-voastra.
  Va doresc o zi frumoasa alaturi de cei dragi.
  Cu stima,Adrian

  Comentariu de ruddyfoller — 01/05/2012 @ 9:36 am | Răspunde

  • @ Adrian,
   Prietenul virtual CrisCar50 mi-a expediat via Yahoo ! Mail,
   BANCURILE SĂPTĂMÂNII pe care cu drag ți le spun și ție :

   „ACUM,CA APELE PAR A SE MAI LIMPEZI,CRED CA NE PUTEM PERMITE SA MAI SI GLUMIM.

   O gaina „produce” un ou de jumatate de kg. Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina:
   – Cum ati reusit performanta?
   Gaina:
   – Secret de familie.
   – Planuri de viitor?
   Gaina:
   – Sa fac un ou de 1 kg .
   Il iau in blitzuri si pe cocos:
   – Cum ati reusit performanta?
   Cocosul:
   – Secret de familie.
   – Planuri de viitor?
   Cocosul:
   – Sa-i sparg fatza strutzului!

   Un urs la farmacie:
   – 50 de prezervative va rog. Doi iepuri in spatele lui radeau de se prapadeau.
   Ursul ii vede, se intoarce suparat la farmacist:
   – 52!

   Un terorist ameninta personalul unui avion cu pistolul:
   Teroristul: „Va-mpusc daca nu duceti avionul la Teheran.”
   Personalul: „Stai calm, nu mergem deloc la Teheran. ”
   Teroristul: „Va impusc, voi n-auziti?”
   Personalul: „Tu nu intelegi ca acest avion nu are cum sa mearga la Teheran ?”
   Teroristul: „Am un pistol, ce nu e clar? Si acest avion VA merge la Teheran !”
   Personalul: „Stai dom’ne calm, in fata este un domn cu o bomba care vrea sa mergem la Beirut .”

   Un tip la tutungerie cere un pachet de tigari, si primeste unul pe care scrie: „Tutunul cauzeaza impotenta”. Cand vede textul, ii cere vanzatorului:
   – Dati-mi-l mai bine pe cel cu cancer.

   Doi prieteni, Mihai si Cristi se intilnesc pe strada. Mihai il vede pe Cristi ca e cam abatut si-l intreaba
   -De ce esti asa suparat?
   C: Uite ma eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul roscat.
   M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina?
   C: Niciodata.
   M: Pe luna?
   C: Da din cap negativ.
   M: Pe an?
   C: Iar da din cap negativ.
   M: Pai vezi, rugina.

   Fraza zilei: ” Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.”

   Un arab intra intr-un bar din America . Se duce la barman si spune:
   – Ahrem bahra mahji Coca Cola !
   La care barmanul foarte nelamurit:
   – Un pahar mare si rece cu ce???

   Doua prietene stateau de vorba.
   -Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
   -Da.
   -Si ce mutra avea?
   -Statea in usa ca prostul!…

   La un interviu:
   – Si acum, daca aveti cumva vreo intrebare despre firma noastra…
   – Pai…. m-ar interesa sa stiu cam cati oameni lucreaza in firma dumneavoastra.
   – In general, cam un sfert…

   Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile:
   – Fetelor, am sa-i povestesc lu’ barbatu’ meu de cate ori l-am inselat in concediu.
   Bruneta: – Ce idioata!
   Roscata: – Ce curajoasa!
   Blonda: – Ce memorie!

   Un tip era pe balta la pescuit. In mana dreapta tinea undita,in stanga o caramida. O tipa trece pe acolo si curioasa vrea sa afle ce face omul cu caramida. Pescarul spune ca ii explica doar daca face sex cu el. Se inteleg amandoi in cele din urma si, dupa partida, relaxat tipul ii spune:
   -la undita n-am prins nimic de azi dimineata, dar la caramida esti a treia…

   Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.
   – Ce faci, bace?
   – Uite, aice cu turma…
   – Pot sa vorbesc cu cainele tau?
   – Cainele nu vorbeste !
   Ziaristul se apleaca la caine:
   – Ce mai faci, Azor?
   – Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata)
   – Ciobanul te ingrijeste bine?
   – Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam. Ciobanul sta stupefiat.
   – Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?
   – Magarul nu vorbeste…
   Ziaristul se apropie de magar:
   – Ce mai faci, magare?
   – Nu ma plang. (ciobanul intra in stare de soc)
   – Ciobanul se comporta bine cu tine?
   – Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura…
   Ciobanul cade pe spate.
   – Bace! Pot sa vorbesc cu oaia aia de langa tine?
   – Apai bagaboanta aia minte de ingheatza apele!!!

   Motto-ul zilei!
   Daca cineva ride, rizi cu el impreuna!
   Daca cineva cinta, cinta cu el impreuna!
   Daca cineva lucreaza – lasa-l sa lucreze!

   Weekend plăcut !
   Cu stimă ,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 11/05/2012 @ 12:01 pm | Răspunde

 19. @ ALL !!!!!!!!!!!!!!!
  Despre blogul :
  http:// noradamian.wordpress.com/

  “Grădina de hârtie” oferă în principal, creaţii originale ale autoarei, în mare parte publicate între 2007 şi 2009, în trei cărţi de povestiri şi încă o carte, a patra, cu microeseuri, articole politice şi pamflete apărută în septembrie 2010, dar găzduieşte şi postări ale “grădinarilor” colaboratori. “Grădina de hârtie” cultivă cuvintele cu miez, muzica şi poezia, spiritul liber şi creativ, autenticitatea şi solidaritatea civic-intelectuală ” .

  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 01/05/2012 @ 11:49 am | Răspunde

 20. @ ALL !!!
  Articol preluat de la :

  „ Dictatura justitiei
  http://dictaturajustitiei.wordpress.com/
  În locul salariilor reîntregite, pensiilor mărite și proprietăților retrocedate Ponta ne dă suspendarea președintelui Băsescu !
  Conștienți de faptul că nu se poate să destabilizeze țara prin măsurile populiste pe care le promiteau anteniștii îi pregătesc terenul premierului desemnat Ponta, pentru altceva decât pâinea cea de toate zilele și anume pentru circul suspendării președintelui.
  Când nu ai ca program politic altceva decât ”jos Băsescu ” este greu să guvernezi o țară în criză cum este România . De fapt ca și majoritatea statelor din Europa.
  Se aude, pe surse , că tot de dragul nostru se înființează un nou minister. Cel al ” băieților deștepți din energie ” al USL-ului.

  O să spuneți că atât tovarășul Iliescu cât și ” camaradul ” Ponta au precizat că deocamdată nu se gândesc la suspendarea lui Băsescu. Da, dar profesorul de la securitate, mai bine zis profesorul în turnătorii , Dan Voiculescu ” astă poftă vrea ”. Suspendarea președintelui Băsescu !

  Voiculescu, Ponta care are o mare nevoie de Antene precum Geoană de ” Realitatea TV ”, va fi adevăratul premier al României !

  Se pregătește de asemenea terenul, pentru ca sărmanul chiulangiu șef Antonescu să poată spera la un loc mai bun de dormit , Palatul Cotroceni are mai multă liniște și răcoare, anteniștii au început deja să lucreze .
  În ziua când va fi dormi la Cotroceni Antonescu Crin George, și cum l-o mai fi chemând , ei bine, în aceea zi Trustul Intact va deține întreaga putere în România.
  Poate îl pune rege ” marionetă ” pe Mihai . Poate.

  Îi rog pe cei care scriu pe blogurile : Blue, Copacul din padure, Cronici Geruliene, Dura Lex, Grădina de hârtie, MANGALIA-POLITICĂ, Sareîn Ochi, Tiberiu Orasanu să mă ajute cu un link către înregistrarea de aseară de la Antena 3.

  Aș vrea să pot posta și dovada video a ceea ce afirm ” .

  Tu, ce spui de cele scrise mai sus ?
  Eu m-am săturat de polemici ……………..
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 01/05/2012 @ 12:02 pm | Răspunde

 21. @ ALL !!!
  LA MULȚI ANI de I MAI ROMÂNI!!!!!!!!!!!!!!!

  Cel care NU ARE NEVOIE decâît de SĂNĂTATE ,
  ALIOȘA:

  Comentariu de Aliosa — 01/05/2012 @ 3:29 pm | Răspunde

 22. În căutarea fericirii:
  O călătorie cu MINTEA !!!!!!!!!!!!!!!!
  O definiţie a fericirii este dificil de redactat dar, din fericire (!), e vorba despre o noţiune pe care cei mai mulţi o înţeleg, intuitiv. Îi caracterizăm pe diferiţi oameni ca având sau nu o fire fericită, ştiind foarte bine ce înţelegem prin asta. Sunt cei care tind să fie mulţumiţi de viaţa pe care o duc, aşa cum e ea. Indiferent de nivelul lor de trai, chiar şi de nivelul lor intelectual, unii sunt satisfăcuţi, zâmbesc şi privesc lucrurile cu optimism; chiar dacă fac uneori glume cinice, chiar dacă ocazional se exprimă aspru la adresa unor situaţii sau a unor persoane, au totuşi o încredere neabătută în bunătatea lumii, în oameni şi în viitor şi asta îi face senini şi binevoitori, plini de o energie pozitivă pe care ceilalţi o remarcă şi, în general, o apreciază. Sunt oamenii împăcaţi cu viaţa, cu lumea, cei care încearcă să schimbe în bine ceea ce pot schimba şi să accepte restul. Ferice de ei! Şi acum vine ÎNTREBAREA: ce anume îi face astfel? O fericită (iar!) combinaţie de gene? Mediul armonios în care au crescut? Lecţiile de viaţă pe care le-au primit? Poate fi fericirea învăţată sau e un dat genetic? Cu toţii am vrea să ştim. Din cele mai recente cercetări asupra chestiunii, să încercăm să desprindem câteva răspunsuri date de ştiinţă.
  Fericirea poate fi moştenită?
  Da, spun oamenii de ştiinţă: o fire înclinată spre mulţumire şi optimism este, cel puţin parţial, rezultatul unei înzestrări genetice favorabile. Cuvântul-cheie este, însă, parţial: ereditatea nu explică decât în parte predispoziţia spre fericire; restul ţine de factori exteriori fiinţei noastre. Este ceea ce specialiştii numesc influenţa eredităţii şi a mediului. S-a discutat mult, timp de sute de ani, dacă înclinaţiile noastre, firea comportamentul, felul de a gândi, sunt înnăscute ori învăţate. Ideea – cândva prevalentă în rândul cercetătorilor – că mintea şi sufletul unui copil nou-născut sunt asemenea unor foi albe de hârtie, pe care experienţa vieţii înscrie elementele care îl vor face mai târziu pe acel individ să fie aşa cum este, dădea întâietate mediului, adică influenţelor exterioare.
  Ulterior, studii aprofundate de genetică, biochimie, psihologie, neurologie ş. a. au arătat că rolul componentei genetice este mult mai important decât se credea: o mare parte din felul nostru de a fi se datorează „setărilor” realizate încă din momentul concepţiei, când cele două „garnituri” de cromozomi – cea a ovulului şi cea a spermatozoidului – se îmbină pentru a alcătui echipamentul genetic al viitorului individ uman.
  Azi, o rezonabilă cale de mijloc a fost trasată între cele două concepţii, fiind universal acceptat faptul că felul de a fi al unui om este rezultatul unei duble condiţionări: cea genetică şi cea a mediului.
  Atunci, fericirea poate fi învăţată?
  Există nenumărate (mult prea multe, din păcate) cazuri de oameni a căror fire nefericită este pusă pe seama unor împrejurări nefericite: situaţii extrem de dificile care i-au afectat timp îndelungat, traume psihice provocate de abuzuri sau de cine ştie ce alte întâmplări groaznice din viaţa lor… Aceşti oameni ar fi avut multe şanse de a avea o fire „normal” de fericită, dacă sufletul nu le-ar fi fost strivit de nenorociri.
  Dar atunci, s-au întrebat oamenii de ştiinţă, dacă ereditatea e doar în parte răspunzătoare de firea a cuiva, dacă există loc pentru schimbări dictate de condiţii exterioare, oare n-ar fi posibilă şi o condiţionare în sens invers? Cu ale cuvinte, e posibil să-i învăţăm pe oameni să fe mai fericiţi?
  De aici a pornit ideea „lecţiilor de fericire” introduse în programa şcolarăa unor instituţii de învăţământ. Marea Britanie este una dintre ţările unde se predau asemenea cursuri, ce urmăresc să dezvolte la copii calmul şi seninătatea sufletească, să îi înveţe să se concentreze asupra propriilor trăiri, să-şi conştientizeze şi recunoască emoţiile, facă faţă stresului inerent vieţii şi să privească lucrurile într-o perspectivă mai optimistă.
  E prea devreme pentru a spune dacă aceste lecţii – abia recent introduse – vor face din copiii de azi nişte adulţi mai fericiţi, dar e interesant faptul că unele efecte benefice au început deja să se vadă. Copiii care iau lecţii de fericire au început să aibă rezultate mai bune la învăţătură, un lucruimportant în sine, care îi ajută să se simtă mai încrezători şi le sporeşte stima de sine.
  Până la urmă, ce îi trebuie omului ca să simtă fericit?
  Întâi şi întâi, relaţii bune, armonioase, cu cei şi din jur şi mai ales cu familia, spune George Vaillant, psihiatru care beneficiază de o panoramă unică asupra chestiunii: de peste 30 de ani, el este conducătorul unui studiu excepţional, realizat la universitatea americană Harvard şi intitulat Study of Adult Development. Început în anii 1930, acesta unul dintre cele mai ample studii realizate vreodată, din categoria aşa-numitelor studii longitudinale, care urmăresc un număr relativ mic de participanţi pe o perioadă lungă de timp. Study of Adult Development a urmărit 824 de persoane pe o perioadă de peste 60 de ani, însoţindu-le prin viaţă şi cercetându-le evoluţia. Sănătatea fizică şi psihică, viaţa amoroasă şi cea socială, cariera şi hobby-urile lor au fost puse în ecuaţie, studiindu-se relaţiile dintre ele şi efectele lor asupra evoluţiei individului în ansamblu.
  Iniţial, studiul nu a avut drept scop declarat cercetarea fericirii, în sine, ci fost conceput pentru a urmări, pur şi simplu, modul în care se dezvoltă, cu vârsta, un număr de indivizi umani normali şi sănătoşi. Însă volumul imens de date adunate permite numeroase analize interpretative foarte preţioase, care luminează multe dintre punctele neclare ale cunoaşterii noastre în privinţa a ceea ce aduce oamenilor bucurie şi satisfacţie în viaţă. Au fost publicate deja două cărţi care cuprind analize şi concluzii bazate pe interpretarea datelor acestor studii, dar informaţiile strânse sunt foarte deparate de a-şi epuizat potenţialul: acolo e o comoară care poate fi încă valorificată în nenumprate feluri şi, fără îndoială, studii ulterioare o vor face.
  Aşadar, ce crede despre fericire George Vaillant, omul care, atât ca psihiatru, cât şi ca director, timp de decenii, al Study of Adult Development, a aflat atât de multe despre personalităţile unor oameni, despre sănătatea lor trupească şi sufletească, despre ceea ce-i bucură sau îi întristează, în tinereţe, la vârsta mijlocie şi la cea a senectuţii?
  Afecţiunea împărtăşită e unul dintre elementele-cheie ale fericirii în viaţă, spune omul de ştiinţă, care declară că, în prezent, la peste 70 de ani, îşi extrage masiv fericirea din relaţia cu nepoţii săi, de pildă.
  Chiar şi în prezenţa unor probleme de sănătate, afecţiunea mutuală este un element major al fericirii. Multe specii de animale sunt solitare, dar nu şi omul: nouă ne este benefică prezenţa celorlalţi, iar singurătatea este unul dintre cele mai nocive lucruri în viaţă, nu doar afectând starea sufletească, ci şi favorizând instalarea unor boli organice, într-atât de strânsă este legătura dintre suflet şi trup şi cea dintre sănătate şi contactul social cu ceilalţi. În ciuda marii sale puteri de adaptare, specia umană nu se poate adapta la singurătate.
  Pare o concluzie prea puţin originală faptul că omul are nevoie de iubire, de dragostea celor din jur, pentru a fi fericit, dar nu strică să fie reamintită, iar şi iar, mai ales azi, când mulţi par să creadă că fericirea le poate veni dintr-o carieră de succes care implică 100 de ore de muncă pe săptămână şi sacrificarea vieţii de familieşi din acumularea de bani şi bunuri materiale.
  Fiindcă veni vorba, fericirea depinde de bunăstarea materială?
  E una dintre cele mai dificile întrebări, unul dintre motive fiind faptul că studiile au dat, nu rareori, răspunsuri contradictorii.
  De pildă, locuitorii din ţările sărace par să fie, în general, mai fericiţi decât cei din ţările bogate.
  Pe de altă parte, sărăcia n-a fost nicicând de folos pentru fericire, după cum arată studiile din care rezultă că lipsurile materiale şi teama pentru ziua de mâine reprezintă o sursă majoră de stres pentru mulţi oameni şi îi împiedică să se simtă mulţumiţi şi veseli.

  O creştere a veniturilor e însoţită, în general, de o sporire a sentimentului de mulţumire în viaţă, arată unele cercetări; totuşi, nivelul de satisfacţie personală nu e corelat strict cu veniturile, ci mai degrabă cu sentimentul de siguranţă materială, motiv pentru care politicile naţionale, dar şi planurile de viaţă ale fiecăruia ar trebui să aibă în vedere stabilitatea financiară pe termen lung, nu doar simpla creştere a veniturilor.
  Lucruri pe care, poate, nu le luăm în seamă atât cât ar trebui
  Religia: poate deoarece credinţa în cineva care le poartă de grijă le dă un sentiment de siguranţă, oamenii religioşi tind să fie mai mulţumiti, mai relaxaţi şi mai seninidecât cei care nu au o astfel de gândire. Nu e neapărat necesar să fie membri ai unei comunităţi religioase vaste or ai uneia dintre religiile oficial acceptate şi nici măcar să frecventeze lăcaşele de cult şi serviciile religioase (deşi socializarea cu persoane cu acelaşi model de gândire este reconfortantă şi contribuie la starea de bine). Religia poate fi la fel de bine înţeleasă într-un sens mai larg: oamenii care au o spiritualitate dezvoltată şi se simt pe ei înşişi ca parte a Universului (indiferent dacă cred sau nu într-o fiinţă supremă sau în alte entităţi supranaturale) tind să fie mai împăcaţi cu lumea, mai satisfăcuţi de viaţa lor – pe scurt, mai fericiţi.
  Curios, însă, acest element – religiozitatea – nu funcţionează pentru toată lumea ca un catalizator pentru fericire: efectul său depinde de un context mai larg, legat de existenţa unei religii oficiale sau majoritareîn ţara în care trăiesc respectivele persoane.

  Experienţele plăcute: George Vaillant oferă un sfat surprinzător: el recomandă americanilor să scoată bani din fondul de pensie ca să îşi ofere vacanţe frumoase, cât mai sunt în stare să călătorească. Imprudent? Deşi siguranţa financiară e importantă (şi idee nu e ca oamenii să-şi cheltuiască fondul de pensie până la ultimul ban), amintirile agreabile sunt, după părerea lui, un element important al fericirii în viaţă.
  Un studiu realizat în anul 2009 a dus la concluzia că oamenii care îşi cheltuiesc banii pe experienţe sunt mai fericiţi decât cei care îi folosesc spre a acumula bunuri materiale.
  Cultura, într-un anume sens, are şi ea un rol în ecuaţie, după cum sugerează un studiu recent, ce arată că oamenii care preţuiesc evenimentele culturale şi participă la ele sau care practică ei înşişi activităţi de ordin artistic sunt mai fericiţi. Relaţia nu e încă îndeajuns de clară, dar corelaţia a fost observată, iar studii ulterioare ar scoate cu siguranţă la iveală informaţii interesante şi, poate, chiar posibilităţi de aplicare în practică acestei corelaţii.
  Natura pare un element important pentru starea de bine a multor persoane. Chiar dacă nu se declară iubitori ai naturii şi sunt citadini până în măduva oaselor, mulţi oameni sunt totuşi influenţaţi, subconştient, de prezenţa vegetaţiei, a spaţiilor verzi în cartierele în care locuiesc. În aceste cartiere, violenţa şi teama sunt mai puţin prezente, sentimentul de siguranţă e mai mare şi sănătatea locuitorilor e mai bună, nu numai din pricina aerului mai curat, ci şi al nivelului de stres psihic mai redus. Biofilia, cum a fost numită această înclinare spre natură a omului, este rezultatul lungii evoluţii umane în mijlocul naturii, natură la care omul, ca specie, este adaptat şi pe care doar câteva milenii de viaţă sedentară şi urbanizare treptată a peisajului n-au putut-o şterge din fiinţa noastră biologică.
  E greu, nu? Pare foarte complex: genetică şi cultură, religie şi cursuri de specialitate, echilibrul fragil dintre a avea destul şi a avea prea puţin, între ceea ce vrem cu adevărat şi ceea ce ne spun alţii că ar trebui să vrem… multe, multe opţiuni care trebuie judecate, alegeri care trebuie făcute, dificultăţi care trebuie înţelese, responsabilităţi care trebuie asumate… Mereu s-a spus că fericirea e o chestie nebuloasă. Poate informaţiile oferite de ştiinţă vor ajuta să vedem mai clar şi să luminăm puţin imaginea înceţoşata

  Tu, ce spui, SORO???
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 01/05/2012 @ 6:24 pm | Răspunde

 23. @ ALL !!!
  Bună dimineața dragelor și dragilor ce-mi călcați pragul CASEI VIRTUALE !
  Vă plac BANCURILE cu BLONDELE ?
  Tu, BLONDINO ce-ai ajuns pe tărâmurile mele natale, ce spui ?
  Nu spui NIMIC ?
  GATA, m-am prins : uite de ce taci :
  O blondă ajunge la Miss World printre primele trei
  locuri.
  La întrebarea de departajare primeşte următoarea precizare :
  −Numiţi 3 piese de William Shakespeare.
  La care blonda spune: 10 cm , 15 cm , 20 cm .
  Prezentatorul concursului, derutat, îi spune:
  −Acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci mărimi.
  Blonda foarte destinsă îl lămureşte:

  −10 cm la mine înseamnă :

  „Mult zgomot pentru nimic”,

  15 cm înseamna „Cum va place”,

  iar 20 cm înseamna „Visul unei nopţi de vară”.

  Ce zici, a răspuns CORECT BLONDA ?

  O zi bună tuturor !

  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 16/05/2012 @ 8:33 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: