Alioşa ” File de Jurnal ”

12/05/2012

PARADA EUROPEI 2012 ADEVĂRATĂ LECȚIE DE I S T O R I E !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:57 pm

Astăzi s-a desfășurat la TURNU MĂGURELE  sub înaltul patronaj al C.J.TELEORMAN ( președinte inginer LIVIU DRAGNEA ) împreună cu Asociația Euro teleorman și C.J.al Tinerilor Teleorman  și având ca parteneri Primăria  municipului TURNU MĂGURELE ( primar prof. NICOLAE MOHANU ) ,Alexandria TV și RADIO SUD Turnu Măgurele ,PARADA EUROPEI ediția a VII – a  ,2012 , la care  ELEVII din  18 LICEE și Grupuri tehnice școlare din ALEXANDRIA, VIDELE, ROȘIORI DE VEDE, ZIMNICEA și TURNU MĂGURELE  au prezentat un spectacol deosebit pe parcursul mai multor ore . Practic, elevii celor 18 licee și grupuri tehnice școlare au reprezentat câte o ȚARĂ scoțându-i în evidență ISTORIA, tradițiile culturale, sportive,de știință și cultură,ÎMBRĂCAȚI fiecare în costumația țării respective.  JURIUL concursului a fost fornat din :  Liviu Dragnea  președintele CJ Tr., Andreea Drugă președinte CJ al Tinerilor Tr. și CORINA DĂNILĂ realizator TV . Prezentatorul concursului a fost același  ca și anul trecut : actorul și fost crainic sportiv ADRIAN FETECĂU care a fost la înălțimea așteptărilor mele. În  modestul meu SLIDESHOW  voi prezenta doar prestanța elevilor LICEULUI TEORETIC din ZIMNICA care au reprezentat ROMÂNIA și , spre marea mea bucurie s-au clasat pe LOCUL DOI ! M-am gândit la faptul că n-ar fi rău să ne mai aducem aminte de ISTORIA ROMÂNIEI care a fost excelent prezentată de elevii zimnicari.  Dar, este frumos și normal ca să prezint pe TOȚI PREMIANȚII CONCURSULUI „ PARADA EUROPEI 2012 ” :

a) Premiul Special  , SPANIA , reprezentată de Colegiul Național „ Al.D. Ghica ”  ALEXANDRIA (  o excursie în SPANIA ) ;

b) LOCUL I : DANEMARCA  ,  Grupul Școlar Tehnic VIDELE  și  BELGIA , Liceul Teoretic„ Al .I.Cuza ”  ALEXANDRIA ( o excursie în BELGIA  ) .

c) LOCUL II :  BRAZILIA,  Grupul Școlar Tehnic ALEXANDRIA  și    ROMÂNIA,LICEUL TEORETIC ZIMNICEA ( o săptămână la MAREA NEAGRĂ ) .

d ) LOCUL III : INDIA,Colegiul Tehnic „Anghel Saligny ” ROȘIORII DE VEDE ;  UNGARIA ,Colegiul Național UNIREA  TURNU MĂGURELE  și PORTUGALIA,Liceul Teoretic„ Constantin Noica ”  ALEXANDRIA ( fiecare o săptămână la mare ) .

Celelalte LICEE care nu au obținut PREMII au câștigat totuși O MINIVACANȚĂ de PATRU ZILE la MARE  !!!

Tu, ce spui ?

Cu stimă și respect,

Alioșa.

PS!

Și dacă tot vorbim despre TINEREȚE  și PARADA EUROPEI, iată și ECHIPA FEMININĂ DE GIMNASTICĂ a ROMÂNIEI,

medaliată cu AUR la Campionatele Europene de gimnastică artistică, ediția 2012 :

Mai multe detalii voi prezenta în COMENTARIILE RĂSPUNS ce le voi da celor care voi binevoi să-mi viziteze blogul și să comenteze cele scrise în acest minuat articol ce se vrea o recunoaștere din partea mea pentru TINERELE GIMNASTE  medaliate cu AUR și pentru ELEVII liceului teoretic din ZIMNIUCEA care ne-au reprezentat cu cinste ȚARA clasându-se pe locul II la PARADA EUROPEI !   Sincere FELICITĂRI tuturor !    Alioșa.

 

42 comentarii »

 1. Unde s-a desfășurat? În centrul oraşului?

  Comentariu de Popateapa — 13/05/2012 @ 7:20 am | Răspunde

  • @ Salut Popică !
   Da, toată activitatea s-a desfășurat în centrul orașului mai exact în fața GRUPULUI STATUAR ridicat în cinstea OSTAȘILOR TELEORMĂNENI căzuți la datorie pe câmpuri mari de bătălie din BULGARIA
   în RĂZBOIUL SFÂNT( 1877-1878 ) pentru dobândirea prin mai jertfe de sânge a INDEPENDENȚEI de STAT a ROMÂNIE . La 9 MAI 2012 acolo s-a desfășurat o altă grandioasă ceremonie dedicată împlinirii a 135 de ani de la PROCLAMAREA de către M.KOGĂLNICEANU a INDEPENDENȚEI de stat a ROMÂNIEI . Dacă ai fi urmărit cu atenție slideshow-ul de la începutul articolului ai fi observat că acei minunați elevi de la LICEUL TEORETIC din ZIMNICEA care au prezentat ROMÂNIA, au făcut o trecere în revistă a principalelor momente din ISTORIA ROMÂNIEI și l-ai fi recunoscut pe M.KOGĂLNICEANU și numai.Tocmai de aceea am intitulat acest post
   PARADA EUROPEI 2012 O ADEVĂRATĂ LECȚIE DE ISTORIE !
   Căci acei elevi zimnicari au prezentat aproape întreaga ISTORIE a ROMÂNIEI .
   Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
   O seară de duminică frumoasă!
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 13/05/2012 @ 3:20 pm | Răspunde

 2. DACĂ VREI,POŢI!!!Acum se poate căci nu mai sunt pedeleprele la putere!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 13/05/2012 @ 10:50 am | Răspunde

  • Scuze, sunt PDL-epre vopsite

   Comentariu de Popateapa — 13/05/2012 @ 1:51 pm | Răspunde

   • @ Popică,
    Am înțeles mesajul transmis lui BOGDAN și mi-am permis să -ți răspund în locul lui. Știu la cine te referi și ai dreptate . Și totuși, pedeliștii care n-au dezertat, s-au vopsit și mai rău decât cei care au dezertat.
    Nesimțiții ca să PĂCĂLEASCĂ din nou ELECTORATUL și-au schimbat și culoarea dar și denumirea!
    La mine de exemplu, aceiași ipocriți pedeliști și-au REEVALUAT șansele la LOCALE și apar pe liste ca
    ALIANȚA pentru TELEORMAN ! GOANA după CIOLANUL de ros face din OM -NEOM !
    Tocmai de aceea spun sus și tare că POLITICA este o CURVĂ iar POLITICIENII niște IPOCRIȚI !
    Să ai o seară frumoasă !
    Alioșa.

    Comentariu de Aliosa — 13/05/2012 @ 3:48 pm | Răspunde

   • Scuze Popică,n-am înţeles!Te-aş ruga să detaliezi.Cu mulţumiri 😀 )))

    Comentariu de bmarinescu41 — 13/05/2012 @ 10:19 pm | Răspunde

  • @ Salut Bogdan !
   Așa este : OMUL când vrea , poate !
   Acum că au dispărut de la guvernare pedeleprele și udemeriștii se poate chiar să ni-l READUCEM acasă pe marele C. BRÂNCUȘI ( așa a promis urmașilor noul ministru al culturii M.Diaconu )
   Întrebarea mea către tine este :
   – dacă era ministrul al culturii Kelemen Hunor președintele organizației antiromânești numită UDMR
   mai vorbeam de reîntoarcerea osemintelor lui Brâncuși ?
   Certamente NU !
   Respectivul K.H. a folosit cât timp a fost la guvernare banii ministerului culturii și cultelor în proporție de peste 75 % numai pentru maghiari. Știai asta ?
   Și dacă tot am vorbit de Kelemen Hunor ( UDMR ) trebuie să-ți reamintesc că au folosit tot timpul ȘANTAJUL POLITIC ducându-l de nas pe piticul Boc care de FRICA părăsirii coaliției de la guvernare de către UDMR le-a SATISFĂCUT toate pretențiile . Acum că UDMR este în OPOZIȚIE crezi că s-au potolit ? Dimpotrivă au devenit nu numai paranoici dar și instigatori.K.H.a amenințat guvernul PONTA că, dacă le ia BANII dați la ȘANTAJ de MRU primăriilor UDMR, va ajunge la CEDO iar maghiarimea s-ar putea revolta ! Cântă nesimțire la acest individ și toată organizația lui……………
   Ar mai fi multe de spus dar mi se face greață când tastez UDMR și PDL .
   Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 13/05/2012 @ 3:36 pm | Răspunde

   • Un exemplu de PDL-epră vopsita este Frunză Vrede

    Comentariu de Popateapa — 17/05/2012 @ 2:45 pm | Răspunde

   • @ Popică,
    Sunt de acord cu tine !!!
    Da, Frunză Verde este o PDL-epră vopsită chiar dacă acum e la USL !
    Eu nu l-aș fi primit ! Eu NU UIT că ani de zile a votat alături de UDMR toate relele asupra poporului român !
    DE CE NU A TRECUT ACUM DOI ANI ÎN BARCA USL ???
    Eu urăsc TRĂDĂTORII de doctrine și partide !
    La vremea respectivă am CRITICAT USL că l-au primit .
    Mersi pentru comentariu !
    Alioșa.

    Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 7:08 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  Consemnez ca să se țină minte că pe 12/05/ când eu participam ca spectator la PARADA EUROPEI 2012, ECHIPA FEMININĂ DE GIMNASTICĂ A ROMÂNIEI a cucerit AURUL la CAMPIONATUL EUROPEAN . Jos pălăria doamnelor și domnișoarelor din lotul de gimnastică și stimă și recunoștință antrenorilor !
  Astăzi ,poate chiar acum ,FETELE de AUR ale ROMÂNIEI la proba pe ECHIPE , luptă pentru MEDALII la finalele pe aparate . Eu unul le țin pumnii și mă rog la DUMNEZEU să le dea putere, voință, curaj, inspirație, concentrare și sănătate pentru a câștiga cât mai multe medalii!
  Felicit din toată inima FETELE de AUR și le doresc încă de pe acum mult SUCCES la JOCURILE OLIMPICE de la LONDRA și să ne aducă și AURUL OLIMPIC !
  Așa să ne ajute DUMNEZEU !
  Cu toată stima și respectul,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 13/05/2012 @ 3:58 pm | Răspunde

  • Da,urmasele Nadiei Comaneci au facut spectacol la Brussells…mi-a placut ca erau multi romani acolo care au sustinut echipa…

   Comentariu de yousef59 — 15/05/2012 @ 2:43 pm | Răspunde

   • @ Magda,
    Bună seara !
    Vizita ta mi-a produs cea mai mare bucurie din ultimele zile iar VIDEOCLIPUL cu FETELE noastre de AUR mi-a inundat fața de lacrimi calzi de stimă și respect atât pentru ECHIPA FEMININĂ de GIMNASTICĂ a ROMÂNIEI CAMPIOANĂ EUROPEANĂ dar și pentru TINE MAMĂ iubitoare și sensibilă la tot ce-i frumos .
    Îți mulțumesc din suflet pentru CADOUL făcut și așa cum m-am rugat la DUMNEZEU pentru ca FETELE noastre să câștige cât mau multe MEDALII la FINALELE pe APARATE ( vezi mai jos ) , așa mă rog și pentru tine și cei dragi ție ca DOMNUL să vă dea tot ce doriți !
    O seară minunată !
    Sărut mâna .
    Cu stimă și respect,
    Alioșa.

    Comentariu de Aliosa — 15/05/2012 @ 7:17 pm | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  Ruga mi-a fost ascultată, DUMNEZEU a fost ROMÂN iar cele trei românce intrate în FINALELE pe APARATE, au câștigat 5 ( CINCI ) MEDALII după cum urmează :
  – SANDRA IZBAȘA , AUR la sărituri ;
  – CĂTĂLINA PONOR, AUR la bârnă și ARGINT la sol ;
  – LARISA IORDACHE ,AUR la sol și ARGINT la bârnă !!!
  După cum bine se vede, la BÂRNĂ și SOL , româncele au ocupat locul unu și doi !
  Frumos, NU ?
  De foarte mult timp n-am mai avut asemenea excelente REZULTATE :
  12 ( DOUĂSPREZECE ) MEDALII dintre care 10 ( ZECE ) din AUR și 2 ( DOUĂ ) din ARGINT !!!
  Felicitări FETELOR !!!
  Felicitări antrenorilor Mariana Bitang și Octavian Belu !!!
  Bine că ați RENUNȚAT stimați antrenori la posturile de CONSILIERI prezidențiali și v-ați REÂNTORS la meseria care v-a consacrat în lume !
  De multe ori m-am întrebat : -ce-ați căutat lângă Băsescu ?
  Voia oare să-l ANTRENAȚI la calul cu mânere pentru a deveni CAMPION ?
  Chiar dacă ar fi ajuns tot nu-l băga nimeni în seamă când participa la vreun summit internațional .
  Voi chiar nu știți ce i-a făcut BERLUSCONI și SARKOZY ?
  În final stimați ANTRENORI vreau să vă spun că fără voi, ECHIPA FEMININĂ DE GIMNASTICĂ A ROMÂNIEI nu ar fi obținit asemenea EXCELENTE rezultate .
  De aceea vă mulțumesc sincer și nu fiți supărați pe mine că spunând ADEVĂRUL v-am dojenit .
  Dar știți de ce ? Pentru că lipsa voastră s-a văzut la ECHIPA FEMININĂ DE GIMNASTICĂ A ROMÂNIEI !
  Cu stimă și respect deosebit pentru minunatele fete și antrenorii lor ,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 13/05/2012 @ 7:51 pm | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  Un român căsătorit avea o aventură de câţiva ani cu o italiancă.
  Într-o seară,femeia i-a mărturisit că e însărcinată. Nedorind să-şi distrugă
  reputaţia sau căsnicia, acesta i-a propus femeii o sumă mare de bani
  pentru a pleca în Italia să nască în secret. Dacă era de acord să
  rămână în Italia şi să crească acolo COPILUL, el i-a promis că-i va
  acorda sprijinul financiar până când copilul va împlini 18 ani. Femeia
  a acceptat, dar a întrebat cum va şti el când se va naşte copilul.
  Pentru a menţine discreţia, el i-a spus să-i trimită o carte poştală
  pe spatele căreia să scrie ,,Spaghete”. La primirea acesteia, el se va
  ocupa de pensia alimentară a copilului. Într-o zi, după aproximativ 9
  luni, când românul s-a întors de la lucru, soţia l-a întâmpinat
  confuză :
  – Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte poştală extrem de
  ciudată.
  – Ah, dă-mi-o doar, îţi voi explica mai târziu despre ce e vorba.
  Soţia, ascultătoare, i-a înmânat cartea poştală.
  El a citit-o, s-a făcut tot alb şi a LEȘINAT .
  Ghici, de ce a LEȘINAT ?

  Pe cartea poştală scria :

  ,,Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete,
  spaghete. TREI cu oua, DOUĂ fără.

  TRIMITE mai mult SOS !!!

  Ce zici, ți-a plăcut ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 14/05/2012 @ 8:03 pm | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  FABULA MODERNĂ !!!
  O vulpe se uita la un corb care stătea pe o creangă şi ţinea o bucată de
  pâine în plisc.

  – Corbule, zice vulpea, ai o voce minunată! N-ai vrea să-mi cânţi ceva?
  Corbul pune pâinea sub aripă şi zice:

  – Măi, vulpeo, vii cu chestii d’astea răsuflate!
  Vulpea nu ştie ce să mai facă şi pleacă. Peste vreo jumătate de oră, se
  întoarce.

  – Auzi, corbule, tu stai şi mesteci pâinea aia, iar în timpul ăsta
  corbul-corbilor, şeful tău, îşi face de cap cu nevastă-ta pe dealul de colo.

  – Aoleu, zice corbul, şi scapă pâinea din plisc.

  MORALA ::

  Dacă auzi că şeful îşi face de cap cu nevastă-ta, nu deschide gura, că-ţi
  pierzi pâinea.

  Ce zici, ți-a plăcut ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 14/05/2012 @ 9:12 pm | Răspunde

  • Cred ca la vârsta noastră nu se mai potrivește. Numai dacă nu te-ai recăsătorit cu una de de 20 de ani. Si oricum eu sunt șeful meu!

   Comentariu de Popateapa — 15/05/2012 @ 9:18 am | Răspunde

   • @ Popică,
    Bună ziua !
    Ca LUMEA să ÎNȚELEAGĂ CORECT de ce ai RĂSPUNS așa mai sus,
    am fost NEVOIT să iau de pe blogul tău
    http://popateapa.wordpress.com/
    COMENTARIUL făcut de mine :
    „@ Seară bună Popică !
    „ Cârcotaș sau doar neâncrezător ” ?
    După mine, și una și așta !
    PONTA face treabă bună iar BĂSESCU o va lua în barbă după PARLAMENTARE !
    Mai bine savurează bancul de mai jos :
    Copilul cel mic al unei perechi căsătorite vede întâmplător, cum tatăl lui se giugiuleşte cu menajera. Fuge repede la mama lui şi îi povesteşte totul. Mama îşi frînează nervii şi îi cere băiatului să nu spună nimănui nimic pînă îi va zice ea.Peste câteva zile, la onomastica bunicii, se adună membrii familiei, în jur de 70 de persoane. Cheful este în toi, când mama anunţă faptul că băiatul ei are de spus ceva.Toată lumea crede că este vorba de o poezie sau ceva învăţat la grădiniţă, dar copilul spune:
    – Săptămâna trecută tata a intat în aceea cameră unde menajera făcea curăţenie, a îmbrăţişat-o, a sărutat-o, a dezbrăcat-o de tot.Bineînţeles că toată lumea s-a întors către tată, care a devenit roşu ca racul. Băiatul continuă apoi:
    – După ce a dezbrăcat-o, s-a dezbrăcat şi el. S-au culcat, după care tata a început să-i bage menajerei intre picioare … nu-mi vine în minte cum îi spune…Băiatul se întoarce atunci către mama lui, care deja în culmea fericirii, îl asculta şi o întreabă:
    – Mami, cum îi spune la acel lucru pe care tu îl sugi atunci cînd vine la noi nenea Sandel?
    O seară bună prietene !
    Alioșa.
    „ Cred că la vârsta noastră nu se mai potrivește ” !
    Ba se potrivește prietene căci BANCURILE ne ȚIN MINTEA TREAZĂ ,ne ALUNGĂ STRESUL,
    ne face CLIPA MAI FRUMOASĂ, ne ALUNGĂ GÂNDURILE NEGRE și ne face să UITĂM de CĂPUȘELE care de 22 de ani încoace NE SUGE „ SÂNGELE ” adică BANII dați de noi pe TAXE și IMPOZITE și FOLOSIȚI de ei pentru progeniturile lor analfabete ca să ajungă „ MARI SUGATIVE ” !!!
    Imi pare sincer rău ai înțeles cu totul altceva .
    PROMIT că n-o să-ți mai POSTEZ NICIODATĂ BANCURI pe blogul tău !
    Nu am făcut nici o ALUZIE la CINE-I ȘEFUL ân CASA ta :„ Și oricum eu sunt șeful ” !
    Nu am făcut nici o ALUZIE la CĂSĂTORIE sau POTENȚĂ : „ Numai dacă nu te-ai recăsătorit cu una de 20 de ani ” !
    Dar, vorba noastră românească : „ unde dai și unde sare ” sau „ una vrei să spui și alta se înțelege ” !
    Dacă te-a DERANJAT atât de tare BANCUL, nu te supăra, de ce nu l-ai ȘTERS ?
    Acum că am lămurit pe toată LUMEA vs.de COMENTARIUL de mai sus,
    închei dorindu-ți O ZI BUNĂ !
    Alioșa.

    Comentariu de Aliosa — 15/05/2012 @ 11:31 am | Răspunde

 7. 🙂

  Comentariu de Popateapa — 15/05/2012 @ 9:18 am | Răspunde

  • @ Popică,
   „ Cine râde la urmă, râde mai bine ” !
   Vezi că prietenul nostru comun „ Bmarinescu41 ” așteaptă încă răspunsul tău ( comentariul nr.2 )
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 15/05/2012 @ 11:33 am | Răspunde

   • Nu știu dacă la sta se refera întrebarea lui Bogdan Marinescu, dar eu am făcut referire le genul Frunzaverde

    Comentariu de Popateapa — 17/05/2012 @ 2:47 pm | Răspunde

   • @ Mai mult ca sigur se referea la cine-s PDL-eprele vopsite !
    Mersi pentru răspuns !
    Alioșa.

    Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 7:11 pm | Răspunde

 8. @ Samsara,
  Bună seara !
  Mulțumesc pentru vizită și like !
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 15/05/2012 @ 7:18 pm | Răspunde

 9. Performanţele românilor sunt atât de „tăcute”, nimeni n-a turuit pe la televizor la plecare…şi nici ziarele nu s-au omorât prea mult cu asta. Acum toate, toţi nu mai contenesc cu laudele. Ce tară mai suntem şi noi! Of, Alioşa, of! 🙂
  Da’ mai bine, poate, că gândurile noastre ca popor, iscoditoare înspre cârcoteală mai mult, erau pe pustii, înspre altele.

  Iar copiii sunt întotdeauna minunaţi, dar mă enervează cumplit cum sunt folosiţi în astfel de manifestări, lăudabile unele…dar altele…în fine!
  Bună dimineaţa, Alioşa!

  Comentariu de almanahe — 16/05/2012 @ 8:31 am | Răspunde

  • @ Bună dimineața OLIMPIA !
   Of, DOAMNE ,cât de mare dreptate ai !
   Sincer, aș fi vrut să fie invers dar ADEVĂRUL din ROMÂNIA postdecembristă nu mă lasă .
   Da, REZULTATELE EXCEPȚIONALE ale unor REMARCABILI COPII ROMÂNI sunt din păcate trecute cu vederea, lăsate în ceața densă a uitării sau folosite în scopuri electorale .
   Înaintea plecării unor copii la diferite concursuri, mass-media scrisă și vorbită nu prea se omoară cu detalii. Și, cum să se ocupe de niște copii când au de făcut pe BANI GREI pentru informări-dezinformări, publicitate agresivă și critici virulente vs. de un subiect sau altul aruncat pe piață de cei interesați ca să ne DERUTEZE și să ne DISTRAGĂ atenția ?
   Vezi tu stimată Olimpia că POLITICA ne bântuie și nu ne lasă să trăim în pace ?
   Și cum eu sunt VĂRSĂTOR nu pot sta deoparte când văd, aud și constat că ROMÂNIA
   a fost, este și va fi condusă nu de POLITICIENII aleși prin vot de electorat ci de CLANURILE INTERLOPE, MAFIOTE și de GRUP care fac LEGA -n ȚARA asta ?
   Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
   O zi bună !
   Cu tot respectul,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 16/05/2012 @ 8:47 am | Răspunde

   • @ OLIMPIA ,
    Bună dimineața !
    De parcă ar fi citit DIALOGUL NOSTRU VIRTUAL noul premier al ROMÂNIEI, VICTOR PONTA
    a făcut ce trebuia :
    – a INVITAT echipa feminină de gimnastică a ROMÂNIEI în frunte cu antrenorii ei MARIANA BITANG și OCTAVIAN BELU la Palatul VICTORIA și a RECOMPENSAT-O cu BRĂȚĂRI deosebite în culorile DRAPELULUI NAȚIONAL,flori și felicitările de rigoare și,
    – a scos din REZERVA GUVERNULUI 600.000 de lei pentru a premia FETELE și ANTRENORII .
    Mai mult, pentru CĂTĂLINA PONOR a deblocat un post de SUBINSPECTOR la MAI ca să aibă și EA un loc de muncă sigur cu un venit lunar asigurat.
    Sincere FELICITĂRI Domnule PRIM -MINISTRU VICTOR PONTA !
    De aceea mă bucur că avem GUVERN ROMÂN ……
    https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/05/01/
    Alioșa.

    Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 8:33 am | Răspunde

   • Mă bucur, Alioşa, nu ştiam, zilele astea sunt departe de televizor şi orice alte informaţii, căci sunt „plecată” în lumea-mi, cea a teatrului adică, până pe 1 iunie. Mulţumesc de informaţie.

    Comentariu de almanahe — 17/05/2012 @ 9:06 pm | Răspunde

   • @ Olimpia,
    Bună dimineața oriunde vei fi și indiferent de fusul orar !
    Pentru mine este DIMINEAȚĂ chiar dacă-i mohorâtă, cu ploaie rece , mocănească :
    AFARĂ PLOUĂ
    Spuse chiombiul
    Îmi fac niște ouă
    Că ăsta-i meniul .
    Hă,hă,hă !!!
    Mă bucur că plecată fiind în lumea-ți de teatru
    N-ai timp de telecomanda vrăjită și ispititoare
    Și nu mai despici ca mine FIRUL în patru
    S-asculți una lume ipocrită și bârfitoare .
    Mă bucur că prin mine ai aflat
    Că FETELE de AUR au fost PREMIATE
    De tânărul PONTA abia instalat
    În fruntea guvernului și-a ȚĂRII ruinate .
    Mă bucur pentru tine deși nu te-am văzut
    Decât virtual și ocazional dialogând
    Dar sincer, în tine eu am crezut
    Că ești ca o stea mereu strălucind .
    Succes deplin în meseria -ți aleasă
    Să te întorci mai vie și mai bucuroasă.
    Cu stimă și respect,
    Alioșa.

    Comentariu de Aliosa — 18/05/2012 @ 8:21 am | Răspunde

 10. @ De la prietenul CrisCar,
  Concertul lui Tudor Gheorghe – Degeaba – cu Orchestra Simfonica din Craiova, condusa de dirijorul Marius Cristescu a avut un succes formidabil, iar spectatorii au rasplatit pe rapsodul nostru national cu foarte multe aplauze si flori.Intreg concertul dureaza o ora si 31 de minute si merita de a fi ascultat pana la sfirsit.

  Acest concert este necenzurat, si reprezinta un strigat sa ne trezim, toti romanii sa inlaturam putreziciunea ce domina in ROMANIA.
  Rog transmiteti tuturor celor ce se simt romani.
  Concert Tudor Gheorghe – „Degeaba” 2011 – Integral

  Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 8:18 am | Răspunde

  • @ Crișan prietene ,
   Bună dimineața !
   Ca de fiecare dată mail-urile tale mă încântă și bucură peste măsură .
   Cel de față însă, mă face să sar în sus de bucurie !
   Mulțumesc din inimă !
   Sper ca și vizitatorii mei să se bucure la fel de mult ca și mine de CONCERTUL extraordinar al rapsodului TUDOR GHEORGHE preferatul meu !
   O zi bună prietene !
   Cu toată stima și prietenia,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 8:23 am | Răspunde

 11. @ Ruddyfoller ( Adrian ) ,
  Bună dimineața !
  Mulțumesc pentru vizită și like !
  O zi bună !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 8:38 am | Răspunde

 12. @ De la Dictaturajustitiei ( Carmen ) :

  Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 8:44 am | Răspunde

  • @ Carmen,
   Bună dimineața !
   Sunt convins că nu ai uitat vorbele lui LĂPUȘNEANU VODĂ ……………….
   „ Dacă tu …………………………………………………..”
   Ți-am vizitat POSTUL și am copiat link-ul .
   Sper că nu te superi.
   LINK-ul postat îmi deschide fereastra spre MULTE CÂNTECE DRAGI MIE ÎN ADOLESCENȚĂ
   și de aceea , îți mulțumesc din toată inima !
   Succes în ceea ce vrei să faci !
   Cu aceleși respect,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 8:56 am | Răspunde

 13. Cinste profesorilor care se implica in derularea unor astfel de evenimente culturale, iar copiii învaţă că există lucruri mai importante decât cele înghesuite pe gât de emisiunile de divertisment cu „vedete” de tot soiul(rău) . Istoria poate fi motiv de adevărată cugetare şi doar pentru a nu mai repeta aceleaşi greşeli.

  Comentariu de cammely — 17/05/2012 @ 9:54 am | Răspunde

  • @ Cammely,
   Bună ziua !
   Profesoriii celor 18 licee și grupuri tehnice școlare din județ care au participat la PARADA EUROPEI 2012
   au depus o MUNCĂ titanică pentru a reprezenta cu cinste ISTORIA , TRADIȚIILE și CULTURA țărilor pe care le-au reprezentat .
   În final munca le-a fost răsplătită cu EXCURSII în ȚĂRILE câștigătoare pentru PREMIUL SPECIAL și primele TREI LOCURI și cu
   un sejur de o SĂPTĂMÂNĂ la mare după terminarea cursurilor pentru toate ECHIPELE PARTICIPANTE !
   Când se vrea se poate iar în TELEORMAN se poate mereu !
   Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 1:48 pm | Răspunde

 14. @ De la CrisCar50,
  via Yahoo ! Mail:

  Lectia de istorie

  Felicitari teleormanenilor pentru . lectia de istorie,prilej de rememorare a trecutului,
  de a medita cine (mai) suntem,de unde venim, care ne e locul in lume,incotro ne indreptam…
  Sarbatoarea Europei intra in seria unor zile cu semnificatii faste sau nu:8,9,10…16 mai…
  Ca deobicei,cu prietenie si respect,
  Crisan

  Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 1:42 pm | Răspunde

  • @ Crișan,
   Bună ziua prietene !
   Mulțumesc în numele TELEORMĂNENILOR pentru frumoasele cuvinte de apreciere !
   Să dea DOMNUL ca și la anul ce vine să fie la fel de frumos și de interesant !
   Până atunci, sănătate că-i mai bună decât toate !
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 17/05/2012 @ 1:51 pm | Răspunde

 15. @ ALL !!!

  SCRISOAREA UNEI MAME BLONDE CATRE FIUL EI
  Draga fiule,

  Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca
  primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu
  bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a
  ti-o mai timite o data.

  Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede.

  Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate
  a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru
  de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe.

  Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar
  nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in
  ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.

  Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a
  plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3
  zile, a doua oara 4 zile.

  A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus
  ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste
  mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.

  In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu’; l-am gasit cand
  ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat
  la ‘De-a v-ati ascunselea’.

  Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si
  tatal tau si cu mine am ‘zburat’ din casa. Ce emotie!
  a fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau
  si cu mine iesim impreuna undeva.

  A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a
  pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc
  10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela.

  Si daca tot vorbim de taica’tu, te anunt ca si-a gasit
  de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape
  500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir.

  Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a
  nascut in sfarsit, da’ nu stim inca sexul copilului.
  N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa.

  Taica’tu intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este
  insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni
  de-acum; atunci taica’tu a intrebat-o daca era sigura
  ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata
  sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata!

  Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi
  in fata sotiei lui. E fecioara!

  Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala
  care a murit anul trecut…

  Cel mai rau e frate-tu’ ala’ mic, Ionut. A incuiat masina
  si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana
  acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.

  Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru
  ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici,
  a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa.

  Daca o vezi pe Margareta, transmite-i salutarile
  noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.

  Mama ta care te adora,

  P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja
  am inchis plicul
  Și când mă gândesc câte BLONDE au făcut parte din guvernele Boc I-V și MRU ,
  mă apucă râsul !
  Tu, ce spui ?
  Alioșa

  Comentariu de Aliosa — 19/05/2012 @ 9:12 pm | Răspunde

 16. @ ALL !!!
  De toate pentru toți :

  DEFINITII:

  Prostia e mai putin densa decat inteligenta. De aceea e tot timpul deasupra.

  E mai usor sa faci copii, decat oameni.

  Unii merg la biserica in speranta ca Dumnezeu verifica prezenta.

  Inainte de a negocia cu lupul, pune-i botnita.

  Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim.

  Deosebim doua tipuri de pedepse: cu moartea si cu viata.

  Incearca sa definesti nimicul. Vei avea nevoie de multe cuvinte.

  Mediocrul se simte bine intre spirite marunte. E singurul loc unde pare mare.

  Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti.

  Am locuit un timp in sufletul unei femei. Mare inghesuiala.

  Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l dea.

  CATEVA BUNE…

  – Alo, ISU? Veniti ca tocmai s-a spanzurat soacra-mea.
  – Si ati taiat franghia?
  – Nu, ca inca mai misca!…

  Reclama la o agentie de turism din Germania :
  ” VIZITATI ROMANIA – MASINA DVS. ESTE DEJA ACOLO ! ”

  Bula soldat trimite acasa un pachet in care se afla o grenada si o notita:
  „Mama, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana! „…

  Bula si taica-sau:
  – Ce mai e nou pe la scoala, fiule?
  – Nimic! Mi-au prelungit contractul pentru clasa a VI-a!

  Doi tipi in parc arunca niste coji de paine la porumbei. Zice unul dintre ei:
  -Uite porumbeii astia, sunt ca politicienii ! Cat timp sunt jos iti
  mananca din palma , dar cand ajung sus ……fac pe tine !

  Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel
  nevasta. Dar si cand o sa ies din puscarie………

  In fata unei usi:
  – Deschide, iubito !
  – Nu pot, sunt dezbracata.
  – Nu-i nimic, sunt singur !
  – Eu nu !

  Dupa o lunga si fierbinte noapte de sex nebun, el observa pe noptiera ei
  poza unui alt barbat. Incepe sa isi faca griji … „Este sotul tau ?”
  intreaba el nervos …. „Nu, blegutule”, ii raspunde ea, tachinandu-l usor.
  „Atunci este iubitul tau ?” continua el putin mai relaxat. „Nu, da de unde
  ….” ii sopteste ea la ureche. „Este fratele sau tatal tau ?” intreaba el,
  sperand sa primeasca un raspuns afirmativ. „Nu, nu, nu” raspunde ea.
  „Pai atunci cine naiba e ?” intreaba el deja iritat. „Sunt eu, inainte de
  operatie …”

  La Radio Erevan, un ascultator intreaba:

  – Ce este un „titlu onorific”?
  Radio Erevan raspunde:
  – Titlu onorific este atunci cand sotia spune: „Sotul meu este capul familiei”.

  In Japonia a fost inventat un aparat de fotografiat digital cu o asa viteza de lucru, incat sunt sanse de a fotografia femeia cu gura inchisa.

  La Radio Erevan, un ascultator intreaba:
  – Cand a folosit Lenin pentru prima data expresia: „Invatati! Invatati! Invatati!”
  Radio Erevan raspunde:
  – Cand a vazut carnetul de note al lui Stalin.

  La Radio Erevan, un ascultator intreaba:
  – Care a fost cel mai nefericit si ghinionist om de pe glob ?
  Radio Erevan raspunde:
  – Iuri Gagarin, pentru ca dupa ce a inconjurat globul pamantesc de sapte ori, tot in URSS a cazut.

  Alcoolul ucide celulele nervoase…Raman doar cele linistite.

  Planurile de viitor, care nu corespund posibilitatilor tale financiare, intelectuale şi fizice, se numesc vise

  Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!

  Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cand are nevoie de ajutor.

  Dacă simţi că soarta îţi pregăteşte un şut în fund, nu încerca să te întorci: lovitura în testicule este mult mai dureroasă.

  Sotul prinde amantul soţiei şi îl ia la omor. Soţia disperată il apuca de mână:
  – Ce faci ?!!! Nu te gandesti ca este tatăl copiilor tăi ?

  El şi ea în pat, după ce s-a consumat noaptea nunţii. După o tăcere îndelungată ea, în sfârşit, întreabă:
  – De fapt, tu ce leafă ai?
  – 900 de lei.
  Ea, cu un oftat lung:
  -Şi asta-i mică!


  În vin e puterea.
  În bere e sănătatea.
  În coniac e distincția,
  … iar în apă sunt microbii !
  Tu ce spui ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 20/05/2012 @ 9:10 pm | Răspunde

 17. @ ALL !!!
  La Mulți Ani celor ce poartă numele Sfinților Împărați CONSTANTIN și ELENA !!!
  Și un BANC pentru toate gusturile :

  Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus in brate.
  La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic.
  Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii spune:
  – Mananca, altfel ii dau lui nenea!
  Ajung ei la Ploiesti , aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic.
  Bebelusul intoace nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou:
  – Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic.
  Ajung ei la Brasov ….scena se repeta, bebelusul iar nu vrea. Femeia iar spune:
  – Mananca, altfel ii dau lui nenea!
  Autobuzul pleaca mai departe.
  Domnul care statea langa femeie pe bancheta izbucneste:
  – Dar hotarati-va doamna odata, că eu trebuia SĂ COBOR la Ploiesti !!!
  Ce spui ?
  Ți-a plăcut bancul ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 21/05/2012 @ 8:52 am | Răspunde

 18. @ ALL !!!
  PREMINANȚII, PREMIANȚII !!!
  Bula venea la scoala mereu,la cateva zile,batut.
  -Ce-ai patit,Bula?intreaba invatatoarea.
  -M-a batut tata pentru ca nu invat.
  Il cheama invatatoarea pe tata lui Bula la scoala si-i spune:
  -Puteti sa-l educati si altfel,nu numai cu bataia…De exemplu,incepeti un program de culturalizare…La sfarsit de saptamana ,mergeti cu el la un spectacol,la un teatru,la un muzeu…o excursie in locuri istorice…Il veti ambitiona si va avea alte rezultate.
  -Multumesc,doamna,asa voi face!
  Il duce pe Bula la un muzeu, la un spectacol,
  apoi seara,intra la un bar de noapte.
  Acolo,muzica,lumini feerice,lume si multe fete frumoase care dansau sumar imbracate,
  intrecandu-se in a fi cat mai provocatoare.Bula, mut de uimire!
  -Iti place,ma?
  -…Frumoase,tata!…Tata ,dar pe astea cine le … pipăie ?

  – Premiantii.Numai premiantii!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 22/05/2012 @ 4:05 pm | Răspunde

 19. @ ALL !!!
  BANCURI PENTRU TOATE GUSTURILE :

  1 )Gelozia
  Un arab mergea pe strada. La un moment dat un tip striga:
  – Ahmed… nevasta-ta te inseala!
  Arabul se face rosu la fatza … scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze:
  – Ar trebui sa ma calmez un pic…. intai si intai…. sunt burlac… in al doilea… nici nu ma cheama Ahmed …
  2 )La bar
  Un beat turta sta pe bordura in fata unui bar. Un strain il intreaba daca ii este rau sau daca nu se poate ridica. Beatul raspunde:
  – Hei! Stii tu cine-s eu?
  – Nu! Cine?
  – Isus Cristos…si ti-o pot dovedi. Vino cu mine!
  Intra in bar si strainul dupa el.
  Barmanul il vede pe betiv si zice suparat:
  – Isuse! Iar esti aici…
  3) Supermarket
  In supermarket o femeie face cumparaturi.
  Alege lapte, oua, portocale, cafea, salata si costita.
  La casa, un tip beat din spatele ei se uita la produse si spune:
  – Tu esti mai mult ca sigur singura.
  Femeia, contrariata:
  – Ai perfecta dreptate, sunt singura, dar de unde ti-ai dat seama ?
  Betivul, clatinandu-se: – Pentru ca esti urata!
  4 ) Termos
  Un ardelean intr-un magazin ca sa cumpere un termos. Vanzatoarea ii arata unul:
  – Uite bade, termosul asta e foarte bun: vara tine ceaiul rece, iar iarna il tine cald.
  Ardeleanul se scarpina dupa ureche, nedumerit:
  – Apai de, cucoana, daca zici ca-i bun, iaca l-oi lua.. Da’, lamureste-ma si pe mine: de unde dracu’ stie termosu’ asta cand ii vara si cand ii iarna?
  5 ) Comparatie
  Diferenta dintre o femeie si o gaina ?
  Gaina sta linistita pe oua.
  6 ) Bula e vizitat de un vecin
  – Auzi mai Bula, vrem sa tapetam camera de zi si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
  – 20.
  – Multumesc.
  Dupa 2 saptamani se intalnesc:
  – Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus.
  – Pai si mie…
  7 ) marire de salariu
  Maria – servitoarea – cere doamnei o marire de salariu.
  – Spune-mi, Maria, de ce sa-ti maresc salariul?
  – Am 3 motive. Primul, este ca eu calc camasile mai bine decat dumneavoastra.
  – Cine ti-a spus chestia asta?- Pai, domnu’!
  – Al doilea motiv este ca eu gatesc mult mai bine decat duneavoastra!
  – Cine ti-a spus prostia asta?- Pai, tot domnu’…
  – Al 3-lea motiv este ca fac dragoste mai bine decat dumneavoastra!
  – Si asta, tot domnul ti-a spus-o???
  – Nu doamna! Asta mi-a spus-o gradinarul!…
  Si uite asa, Mariei i s-a marit salariul…
  8 ) BLONDELE
  O blonda suna disperata la Politie:
  – Mi-au spart masina, mi-au furat totul… si volanul, si pedalele, si schimbatorul de viteze, totul.
  Peste o ora revine mult mai calma cu alt telefon:
  – Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate.
  9 ) accident montan
  Ion si Gheorghe pasc oile pe marginea unei prapastii fara fund. La un moment dat, Ion aluneca si cade in hau. Gheorghe, speriat, incepe sa-l strige:
  – Ioaneeee … baaa Ioaneee
  … Dupa un timp se aude vocea lui Ion:
  – Ceeee-i ma Gheooooo…?
  – Ma Ioaneee ti-ai rupt vreun picior ?
  – Nuuu maaa …
  – Ti-ai rupt vreo manaaaa …?
  – Nuuu mai Gheooo …
  – Da ceee-ai patiit ?
  – Nimic ma Gheooo … inca n-am ajuuuuns jos …
  10 ) Gaura
  Gheorghe e internat in spital, la reanimare, cu mainile si picioarele rupte… Ion vine in vizita:
  – Ma Gheo, ce-ai patit ma ?
  -Apai ma Ioane, mergand eu pe un deal am vazut o gaura si am mers sa vad ce-i acolo…
  – Si …?
  – Si am ajuns la ea si-am strigat: Uuuu !
  – Si …?
  – Si din gaura s-a auzit: Uuuu !
  – Si …?
  – Si am mai strigat odata: Uuuu !
  – Si …?
  – Si din gaura s-a auzit iar: Uuuu !
  – Si …?
  – Si … m-a lovit trenul !
  11) 6 copii
  Un cuplu la a 50-a aniversare a casatoriei.
  Sotul ii spune sotiei:
  – Draga mea, al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul. Acum, dupa 50 de ani, as vrea sa stiu: a avut el un alt tata ?
  Sotia se uita la el si marturiseste:
  – Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata.
  – Si poti sa-mi spui cine a fost ?
  – Tu !
  12 ) plictiseala
  Ion si Marie stau in pat.
  Ion e plictisit, Maria are chef de ceva actiune:
  – Ioane, pun pariu ca nu ma gasesti sub cearceaf !
  – Da’ pui pariu ca nici nu te caut ?
  13) Arta fotografica
  – Ma, Vasile? Tu ai poze cu nevasta-ta goala ?
  – Nu, ma, n-am !
  – Cumperi ?
  14) Parinti
  Tatal vine de la cresa cu copilul iar mama isi pune mainile in cap:
  – Ma, asta nu-i copilul nostru !
  – Ce importanta are, maine tot la cresa il duc !
  15) Porcul si magarul
  Magarul merge pe drum iar in spatele lui, porcul:
  – Bai magarule ce murdar esti! Pe unde te poarta stapanul? Ce slab esti! Nu prea-ti da sa mananci! Si cu ce desagi mari te-ncarca stapanul! Vai de viata ta!
  La care magarul se intoarce spre porc:
  – Bai, mi se pare mie, sau tu nu esti porcul de anul trecut ?
  16 ) Dragostea
  Este ca ciupercile – nu stii daca e buna sau rea decat dupa ce e prea tarziu …
  17 ) cada de apa
  Un jurnalist întreaba directorul unei case de nebuni:
  – Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav?
  – Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Îi cerem pacientului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zâmbind, spune:
  – Orice om normal ar lua cana.
  – Nu, un om normal ar scoate dopul de la cada …
  18 ) Aventuri din vacanta
  Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat.
  Ion se intoarce din vacanta de iarna multumit.
  – Ei, pe unde ai umblat, Ioane?
  – Prin Suedia!
  – Si cum sunt scandinavele?
  Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa, cauta in dictionar. „Aha, scandinave, adica femeile de acolo! Cum de nu am stiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!”
  Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat.
  – Ei, Ioane, pe unde ai mai fost?
  – Grecia, tara frumoasa!
  – Ei, dar elenele?
  Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou in dictionar: „Aha, femeile de acolo!”
  Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat.
  – Si cum a fost in Egipt, Ioane?
  – Frumos, cald, camile, nisip, soare…
  – Si piramidele?
  – Niste curve
  19 ) Animale de apa periculoase
  Un turist in vacanta il intreaba pe un localnic daca sunt crocodili in apa. Acesta ii raspunde ca nu.
  Turistul incepe sa inoate si observa niste pete intunecate in apa, la citiva metri de el. Se intoarce spre localnic:
  – Sigur nu sunt crocodili aici?
  – Nu, ca le e frica de rechini.
  20 ) Cadavrul domnului Schwartz
  Un medic legist lucra tarziu in noapte.
  Examina cadavrul d-nului Schwartz, inainte de a fi incinerat, si a facut o descoperire uluitoare.
  D-nul Schwartz avea cel mai mare penis pe care il vazuse vreodata.
  ” Imi pare rau… comenta legistul, dar nu te pot incinera cu tot cu asa o scula impresionanta… Trebuie sa o pastrez pentru posteritate”.
  Si, harst! o taie, o puse intr-o cutie si o lua acasa.
  „Sa iti arat ceva de necrezut!” ii spuse el sotiei deschizand cutia.
  ” Dumnezeule! exclama aceasta. A murit Schwartz !!!
  21 ) Temperatura
  Udreasca la birou:
  – Fetelor, aseara am pus mana pe testiculele lui barbatul meu, erau reci ca gheata…
  A doua zi Ioneasca si ea:
  – Fetelor si barbatul meu are testiculele reci ca gheata …
  A treia zi apare Vasileasca batuta mar, cu ochii vineti.
  – Ce-ai patit draga ?
  – Pai am pus si eu mana pe testiculele lui barbatul meu: erau fierbinti, fierbinti.
  Atunci am zis:
  – Draga ce testicule fierbinti ai, ale lui Udrescu si ale lui Ionescu sunt reci ca gheata …
  22 ) Pescuitul la copca
  Iarna grea. Un pescar fanatic se duce la pescuit, desi era mult sub zero grade. Scoate tarnacopul, da o copca, dupa care-si arunca sculele in apa. Sta el ce sta si deodata aude o voce groasa din spate:
  – Aici nu este peste!
  Cand aude, pescarul isi extrage unditele si se muta mai incolo. Tot nu misca nimic. Dupa o vreme, aude iarasi vocea:
  – Aici nu este peste!
  Tipul, suparat, se muta din nou, sparge gheata si sade. Din nou, in spatele lui, vocea:
  – Aici nu vei gasi peste!
  Enervat, pescarul se-ntoarce si graieste:
  Da cine esti tu, ba, de-mi tot sperii norocul?
  – Eu sunt directorul patinoarului!
  23 ) Test de dragoste neconditionata
  Incui nevasta si cainele in portbagajul masinii.
  Dupa 2 ore deschizi portbagajul si vezi cine se bucura ca te vede…
  Alo, ISU? Veniti ca tocmai s-a spanzurat soacra-mea.
  – Si ati taiat franghia?
  – Nu, ca inca mai misca!…
  24 ) Reclama la o agentie de turism din Germania :
  ” VIZITATI ROMANIA – MASINA DVS. ESTE DEJA ACOLO ! ”
  25 ) Bula soldat trimite acasa un pachet in care se afla o grenada si o notita:
  „Mama, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana! „…
  26 ) Bula si taica-sau:
  – Ce mai e nou pe la scoala, fiule?
  – Nimic! Mi-au prelungit contractul pentru clasa a VI-a!
  27 ) Doi tipi in parc arunca niste coji de paine la porumbei. Zice unul dintre ei:
  -Uite porumbeii astia, sunt ca politicienii ! Cat timp sunt jos iti
  mananca din palma , dar cand ajung sus ……fac pe tine !
  28 ) Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel
  nevasta. Dar si cand o sa ies din puscarie………
  29 ) In fata unei usi:
  – Deschide, iubito !
  – Nu pot, sunt dezbracata.
  – Nu-i nimic, sunt singur !
  – Eu nu !
  30 ) Dupa o lunga si fierbinte noapte de sex nebun, el observa pe noptiera ei
  poza unui alt barbat. Incepe sa isi faca griji … „Este sotul tau ?”
  intreaba el nervos …. „Nu, blegutule”, ii raspunde ea, tachinandu-l usor.
  „Atunci este iubitul tau ?” continua el putin mai relaxat. „Nu, da de unde
  ….” ii sopteste ea la ureche. „Este fratele sau tatal tau ?” intreaba el,
  sperand sa primeasca un raspuns afirmativ. „Nu, nu, nu” raspunde ea.
  „Pai atunci cine naiba e ?” intreaba el deja iritat. „Sunt eu, inainte de
  operatie …”
  31 ) La Radio Erevan, un ascultator intreaba:

  – Ce este un „titlu onorific”?
  Radio Erevan raspunde:
  – Titlu onorific este atunci cand sotia spune: „Sotul meu este capul familiei”.
  32 ) In Japonia a fost inventat un aparat de fotografiat digital cu o asa viteza de lucru, incat sunt sanse de a fotografia femeia cu gura inchisa.
  33 ) La Radio Erevan, un ascultator intreaba:
  – Cand a folosit Lenin pentru prima data expresia: „Invatati! Invatati! Invatati!”
  Radio Erevan raspunde:
  – Cand a vazut carnetul de note al lui Stalin.
  34 ) La Radio Erevan, un ascultator intreaba:
  – Care a fost cel mai nefericit si ghinionist om de pe glob ?
  Radio Erevan raspunde:
  – Iuri Gagarin, pentru ca dupa ce a inconjurat globul pamantesc de sapte ori, tot in URSS a cazut.
  35 ) Alcoolul ucide celulele nervoase…Raman doar cele linistite.
  36 ) Planurile de viitor, care nu corespund posibilitatilor tale financiare, intelectuale şi fizice, se numesc vise
  37 ) Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!
  38 ) Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cand are nevoie de ajutor.
  39 ) Dacă simţi că soarta îţi pregăteşte un şut în fund, nu încerca să te întorci: lovitura în testicule este mult mai dureroasă.
  40 ) Sotul prinde amantul soţiei şi îl ia la omor. Soţia disperată il apuca de mână:
  – Ce faci ?!!! Nu te gandesti ca este tatăl copiilor tăi ?
  41 ) El şi ea în pat, după ce s-a consumat noaptea nunţii. După o tăcere îndelungată ea, în sfârşit, întreabă:
  – De fapt, tu ce leafă ai?
  – 900 de lei.
  Ea, cu un oftat lung:
  -Şi asta-i mică!
  42 ) Sotul si sotia, seara in pat. Sotul:
  – As vrea sa facem dragoste acum. Acum, te doresc atat de mult!
  Sotia buimacita de somn:
  – Te rog, nu acum. Mi-e foarte somn si ma doare capul. Maine! Iti promit!
  Sotul:
  – Sssssst! Vorbesc la telefon!
  43 ) Sotul intra in pat si-i sopteste sotiei la ureche: „Sunt fara chiloti”
  Sotia: „Lasa-ma sa dorm, maine am sa-ti spal o pereche”
  44 ) Doi prieteni stau de vorbă la cârciumă:
  – De ce să-mi cumpăr mașină dacă toți prietenii mei au și mă pot servi?
  – Asta i-am spus și eu soției tale când m-a întrebat de ce nu mă însor…
  45 ) Soțul și soția prin parc:
  – Scumpo, încearcă să arăți că ești fericită.
  – De ce?
  – Doamna care vine spre noi, este prima mea soție.

  46 ) Î: Care este asemănarea dintre o mașină nouă și un soț?
  R: Ambele funcționează bine doar în primul an…

  47 ) Î: Ce îmbătrânește prima oară la un bărbat?
  R: Nevasta…

  48 ) I: Care e diferența dintre vină și păcat?
  R: E o vină să te culci cu nevasta altuia dar e păcat să ratezi ocazia.
  49 ) Şeful îşi trimite subalternul în delegaţie în Brazilia.
  – Ce Brazilia? Acolo nu găseşti altceva decât fotbal şi curve!
  – Ce zici? Dar nevastă-mea e din Brazilia, răspunde şeful.
  – Da? Şi la care echipă a jucat?
  SURSA : Yahoo ! Mail.( prietenul COSTI ) .
  Ți-au plăcut ?
  Dacă Da, spune și tu unul !!!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 22/05/2012 @ 8:44 pm | Răspunde

 20. @ ALL !!!

  Geografia femeii :
  Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum Continentul African:
  jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile.

  Intre 26 si 35 de ani, femeia e precum America de Nord :
  Moderna, dezvoltata, civilizata si deschisa negocierilor in schimbul banilor.

  Intre 36 si 40 e precum India :
  fierbinte,relaxata si constienta de propria frumusete.

  Intre 41 si 50, femeia e precum Franta :
  Usor imbatranita, dar inca atragatoare si interesanta.

  Intre 51 si 60, e precum Iugoslavia :
  A pierdut razboiul, e tulburata de fantasmele trecutului , dar se lucreaza la reconstructie.

  Intre 61 si 70, ea e precum Rusia :
  Spatioasa, cu frontiere fara patrula. Stratul de zapada ascunde mari bogatii.

  Intre 71 si 80, femeia e precum Mongolia :
  Cu un trecut glorios de victorii, dar cu putine sperante de viitor.

  Dupa 81 de ani, ea e precum Afganistan :
  Aproape toata lumea stie unde se afla, dar nimeni nu vrea sa mearga pana acolo.


  Sursa: Internetul
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 24/05/2012 @ 4:10 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: