Alioşa ” File de Jurnal ”

17/05/2012

EVREIII , FRANȚA ȘI ROMÂNIA !

Filed under: generale — Aliosa @ 9:04 am
Detalii esentiale despre STRAMOSII lui BOLȘEVICI din ROMÂNIA. Cum lucrează ILLUMINAȚII în ROMÂNIA , lucrează și în FRANȚA …      

     

  România are “pile” în noua administraţie din Franţa: Pierre Moscovici, 54 de ani, şeful de campanie a lui Francois Hollande, noul preşedinte al Franţei, este pe jumătate român.
Tatăl său, Serge Moscovici, profesor de psihologie socială, s-a născut la Brăila într-o familie de evrei în 1925 şi a fost membru în ilegalitate al Partidului Comunist Român. El a plecat din  România în Franţa în 1948. Pierre Moscovici cunoaşte foarte bine România, fiind chiar raportor al Parlamentului European pentru aderarea  României la Uniunea Europeană înainte de 2007. El chiar a declarat la un moment dat în Parlamentul european că se simte “pe jumătate român”.  “Raportorul din Parlamentul European Pierre Moscovici a subliniat  necesitatea ca guvernul român să fie mai performant în satisfacerea  cerinţelor integrării”, scria analistul Silviu Brucan pe 5 decembrie 2005 într-o opinie în Ziarul Financiar. Pierre Moscovici a studiat       la ENA – Ecole Nationale D’Administration, şcoala de elită a  administraţiei franceze, unde i-a fost profesor chiar Dominique  Strauss-Kahn. Din 1997 până în 2002 a fost Ministru pentru Afaceri  Europene în guvernul Lionel Jospin. În 2004 a fost ales vicepreşedinte al  Parlamentului European. El este citat acum de presa franceză ca un       posibil premier al noului guvern socialist, alături de un alt nume  puternic al stângii franceze, Martine Aubry. Pierre Moscovici a fost chiar  enumerat anterior printre posibilii candidaţi ai stângii la Preşedinţia Franţei. Duminică seară, toate rezultatele parţiale indicau victoria lui Francois Hollande cu 52% în faţa lui Nicholas Sarkozy.      
Geoană şi Moscovici în 2001
Petre Roman, ministrul de externe al României în 2000 şi Pierre Moscovici
În vizită în România în 2005 . Iata si cateva detalii extrem de interesante despre stramosii acestui Moscovici,       publicate in excelentul articol al fratelui Mugur  Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a  intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre  generatia noua de „politicieni” si strabunii lor evrei  bolsevici
Să urmărim câteva evoluţii.
Mai întâi, o relaţie mai occidentală:
Pierre Moscovici, membru al parlamentului francez, şi al celui european, etc, fost comisar european pentru România. El este fiul unui luptător bolşevic din Brăila,  care a făcut parte din mişcarea de propagandă bolşevică în România, şi  care s-a refugiat în Occident, după venirea la putere a fracţiunii  româneşti a bolşevismului. Dar, mai mult, dacă ne ducem ceva mai în urma  ne întâlnim cu cel mai important Moscovici, care este bunicul celui dintâi. Să incepem cu începutul – adică cu bunicuţu‘: Gelbert  Moscovici (fratele liderului social – democrat Ilie Moscovici) care a mai  fost cunoscut – în documentele PCR – şi sub numele de Alexandru Bădulescu  sau Ghiţă Moscu. Vom folosi câteva citate din lucrarea „România ca o pradă” de Radu Theodoru: „De la început fac distincţia netă dintre iudeo-comunismul bolşevizant şi kominternist dominant până în deceniul 3  şi mişcarea muncitorească destabilizată, deturnată şi intoxicată de  acesta. Comunismul din România a fost o marfă evreiască de import. Lucrul reiese clar din analiza structurii conducerii partidului comunist al anului 1921; al delegaţiilor acestuia la diferitele congrese organizate de  Komintern, al fracţiunilor fugite peste hotare. (…) La Viena exista o fracţiune condusă de Gelbert Moscovici, reprezentantul României la Komintern care milita pentru metode teroriste.(…)  În 1921 la al III-lea congres al Kominternului, singurul membru din delegaţia PCR ales  ca membru al Comitetului Executiv Internaţionalei comuniste a fost evreul Gelbert Moscovici. Au participat 14 militanţi comunişti reprezentând un grup de emigranţi aflat în URSS şi alt grup fugit din  ţară.
Iată-i:
 Gelbert Moscovici, Dobroceaev zis Bonaparte, Al. Starâi zis  Bodeev, N. Gorniski zis Turcescu, C. Palade zis Georgescu, Saul Ozias zis Sandu, Al. Lichtblau zis Hugo şi încă unul de acelaşi calibru cu numele  pierdut prin arhive.  Cu începere din 1924 Comitetul Central al  PCR, ziarele, organele teoretice de presă ale acestui partid iudaizat la vârf: SOCIALISMUL; MUNKAS; LUPTA COMUNISTĂ; LUPTA DE CLASĂ; propagă ideile Kominternului, adică România este un stat multinaţional şi militează  pentru autodeterminarea minorităţilor, vizând ungurii din Transilvania şi mixtura iudeo-găgăuză-rusească din Basarabia.(…)  Din conducerea PCR în acel timp:
 Elek Koblos -secretar general, Marcel Pauker, David  Fabian, H. Sternberg, M. Kohane, I. Fonagy, Al. Dobrogeanu-Gherea, B.  Stefanov, S. Margulies, H. Gherstein.(…)  La 8 august 1924 se  elaborează planul de declanşare a operaţiunilor zise „revoluţionare” din  România. Preşedintele planificatorilor, V. Kolarov, este membru al Comitetului Executiv al Kominternului. Cum consider acţiunea de la       Tatar-Bunar ca pe expresia tipică a uneltirilor iudeo-bolşevice împotriva  unităţii naţionale, dezvăluind până la ultimele consecinţe obiectivele  războiului psihologic, citez pe larg din Proiectul de Operaţie al comuniştilor din România aprobat de Comitetul Executiv al Internaţionalei Comuniste la 8 august 1924, subliniind că după părerea mea, iudeo-comuniştii din România erau implicaţi adânc în alcătuirea planului  şi aveau misiuni exacte în desfăşurarea lui: (…) Ca principiu s-a  admis că în toate acţiunile ce vor avea loc în statele din Balcani, Uniunea Sovietică să nu participe oficial. Ajutorul efectiv, cu oameni şi mijloace materiale este dat numai de comunişti grupaţi în cen­tre, care-şi iau asupră-şi responsabilitatea pentru ei.
Planul se reduce la următoarele acţiuni:
 întreaga Românie este împărţită în cinci zone.
      IATĂ PLANUL DE ÎMPĂRȚIRE A ROMÂNIEI 
 în zone chiar dacă doar cinci, faţă de opt, câte a anunţat Traian Băsescu. El nu este, aşa cum vrea să pară, nou, ci este o etapă în îndeplinirea planului de dezmembrare  a României. Nota noastră)
 Prima zonă, sau cea de Nord,
cuprinderaionul Bucovina, în care, drept focare de propagandă şi cen­tre   pentru viitoarea revoluţie se indică: Cernăuţi, Comeanca, Beiţina,  Pârcani, cu direcţia generală spre Iaşi. (…)
 A doua zonă
 e  Basarabia propriu-zisă. În raionul Basarabia nu se presupune nici o  acţiune de seamă. Numai la sud, aproape de vărsarea Nistrului până la gura Dunării, va trebui să aibă loc partea principală a revoluţiei. Drept câmp  de operaţii apar: Tusla, Tatar-Bunar, Vâlcov şi Cărţoi. (…)
 A treia zonă, Sud-Răsărit,
cuprinde Dobrogea românească şi întreaga Silistră. Ca centru al revoluţiei este indicat  Călăraşi-Silistra-Mânăstirea. (…)
 A patra zonă
cuprinde raionul  Banat şi Ungaria de răsărit. Ca centru se indică: Lugoj, Simeria,  Caransebeş. (…)
 A  cincea zonă,
care cuprinde  partea de Nord, Ungaria răsăriteană şi Transilvania au centrul la Cluj-Dej şi Oradea.
Aici pot avea loc numai demonstraţii, desfăşurându-se numai  acţiuni mici cu detaşamente de lucrători şi ţărani. Conducerea  generală a operaţiei în zona întâi şi a cincea au luat-o asupra lor tov.  Bădulescu (n.n. să fim foarte atenţi, Bădulescu fiind numele conspirativ  al evreului din conducerea PCR Gelbert Moscovici, fapt care demonstrează       clar complicitatea Comitetului Central al PCR în 1924 la planul şi acţiunile armate de dezmembrare a României) Zicinski, Rarenciuc şi   Koz.
În a doua zonă German, Goldstein şi Griitzenberg.  
În a treia şi a patra, tovarăşii Kalifarski, Rankevici, Mironovici  Ivan, Karl Koz şi Weisenbrog. Conducerea generală a revoluţiei,  Comitetul Executiv o încredinţează troicii speciale compusă din tovarăşii Bădulescu (Gelbert Moscovici), Goldstein şi Kalifarski..” Am citat, selectiv, din lucrarea lui Radu Theodoru, „România ca o pradă”.
 Acesta  este bătrânul Moscovici, un adevărat luptător bolşevic cominternist, părinte al propagării bolşevismului în România
– ca formă de dezmembrare a  statului român.
Acum, despre tătic:
 despre Serge Moscovici nu se ştie prea mult nici acum în România, „ţara sa de origine”. Când comisarul UE,       Pierre Moscovici, a întocmit raportul care facilita intrarea României în   acest organism, s-a amintit, fugitiv, şi de tatăl său: „Persecutat   înainte de 1944, ca evreu, Serge Moscovici devine militant comunist”,  dar în anii următori, după ce bolşevismul cominternist, care a introdus în       România dictatura comunistă, a pierdut partida (până în 1989!), Serge Moscovici „constată că a făcut o greşeală” şi se refugiază în Occident – unde face o mare carieră ca om de ştiinţă. În nici un dicţionar sau document public nu se precizează ce activitate a avut ca activist bolşev cominternist şi care îi sunt înaintaşii – ceea ce se găseşte ca       notă biografică este că Serge Moscovici a fost fiul unui „negustor de cereale” din Brăila. Despre celelalte ramuri ale familiei sale nu veţi găsi nimic, la suprafaţă. În acest caz sunt mai mulţi cominternişti, de toate naţionalităţile, care au făcut aceiaşi „constatare” – de fapt, care nu au mai putut face faţă noii politici comuniste (începând cu Gheorghe       Gheorghiu-Dej), semnată, de această dată, de conducători care nu erau  evrei, dar care au fost, la rândul lor, deosebit de nocivi pentru români, în deceniile următoare. Şi astfel ajungem în zilele noastre cu această  „minunată” genealogie a familiei de luptători împotriva românilor,  Moscovici – fireşte ceea ce am scris aici sunt doar câteva linii referitoare la această genealogie. Rudele sunt cu mult mai multe şi ca       urmare activitatea familiei este cu mult mai „bogată”. Cu alte cuvinte,  subiectul este mult mai vast. În sfârşit: „prietenul României”, în  zilele noastre, şi totodată comisar UE pentru România (este fiul lui Serge Moscovici), Pierre Moscovici – francez, deci pronunţia numelui nu mai este       aceiaşi (rusească) cu cea a înaintaşilor săi. Despre el nu este interesant să spunem multe lucruri în plus. Dar, ceeace nu am menţionat despre înaintaşii lui Pierre Miscovici – de fapt, am lăsat ca un fel de surpriză, este că amândoi şi încă vreo două rude au fost comisari sovietici pentru ROMÂNIA. Iată cum se închide – sau doar continuă, fiindcă nu ştim ce       comisariate ne mai rezervă viitorul – acest arc peste timp: înaintaşii comisari sovietici pentru România – „tânărul” de astăzi, comisar european pentru România. Cititi va rog si:
 François Hollande si Nicolas Sarkozy sunt membrii aceluiasi club de elitia „Le siecle”  
FRANCOIS HOLLANDE – noul președinte al FRANȚEI este favorabil căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.
În numele egalităţii, candidatul socialist a promis că le va acorda cuplurilor homosexuale dreptul de a se căsători şi de a adopta copii. Aceste măsuri, care deja sunt în vigoare în unele state europene, fac parte din cele 60 de promisiuni de campanie şi vor fi adoptate până cel târziu în primăvara anului 2013, a spus Hollande. În ceea ce priveşte eutanasia, Hollande pledează pentru ” asistenţă medicală specială” acordată persoanelor aflate în stadii terminale. Candidatul       socialist a promis şi restabilirea unui minister pentru drepturile femeilor. “Pentru Francois Hollande, liberalismul creat de spiritul iluminist pledează pentru respectarea vieţii intime a cetăţenilor.”, explică sociologul François de Singly, profesor la Universitatea  Paris-Descartes.       –––––––––––––––––––––––––-      

Sursa : Yahoo ! Mail.( CrisCar50 ).

 Poate vă întrebați de ce am publicat acest material . Răspunsul este lesne de ghicit : este vorba nu numai de FRANȚA dar și de  ROMÂNIA cu trădătorii ei de NEAM și ȚARĂ ! Și mai e ceva :

dacă umblati în ARHIVA mea veți găsi multe POSTURI legate de  EVREII care fac legea nu numai în ROMÂNIA și FRANȚA ci în  întreaga lume .Aici însă, aflăm date noi mai ales despre românii de origine evreiască care ne-au condus destinele în trecutul nu prea îndepărtat fără ca noi să știm ce aveau ei în cap referitor la noi și ROMÂNIA ! Interesul poartă fesul iar fesul evreiesc este al dracului de scump !

Cu toată stima și respectul,

Alioșa.

                                     

                                                                              

     

 

7 comentarii »

 1. […] Voi da un exemplu care mă implică în mod direct, cel al restituiri CASS către pensionari. Acest subiect a început să nască controverse juridice între specialişti. Am fost incitat să scriu despre felul în care văd eu problema de articolul : “Restituirea CASS către pensionari se face eșalonat. Ce se întâmpla cu cei care vor deceda înainte de finalizarea plaților” al redactorului  şef al site-ului avocatnet.ro, Roxana Neagu. […]

  Pingback de De ce sunt neîncrezător în guvernul Ponta? « Popateapa's Blog — 17/05/2012 @ 3:09 pm | Răspunde

  • @ Popică,
   Bună dimineața prietene !
   Pe tine te frământă problema RETURNĂRII într-o singură TRANȘĂ a CASS -ului reținut ILEGAL și ABUZIV de cele DOUĂ GUVERNE MARIONETĂ, Boc-I-V și MRU ………….
   Pe mine mă frământă TOATE PROBLEMELE cu care se confruntă GUVERNUL PONTA abia INSTALAT ( vreo 2 săptămâni parcă ) .
   Dar cel mai tare și mai tare MĂ DOARE și FRĂMÂNTĂ tupeul nesimțiților care au fost la putere și care acum ca HIENELE SPERIATE de LUPI, URȘI , TIGRI și LEI se aruncă LA GÂTUL tânătului premier PONTA cu o înverșunare și ură de nedescris CRITICÂNDU-L NEMERNICII pentru că :
   – returnează celor peste 2,2 milioane de pensionari cei 5,5 % CASS reținuți ilegal și folosiți pentru ei ( axa băsescu-udrea-cocoș-boc-mru … ).
   Te întrebi „ Ce se va întâmpla cu cei care vor DECEDA înainte de finalizarea plăților ” ?
   Ai UITAT că Băsescu a dorit IEȘIREA DIN SISTEM pe cale NATURALĂ a PENSIONARILOR ?
   Atunci de ce nu te-ai ÎNTREBAT ???
   Ce se va întâmpla cu cei care vor DECEDA ? Vor AJUNGE în RAI iar T. Băsescu în IAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Hienele cu chip de OM și nume de tălmăceni, vișeneni,petresceni,popoviciuneni,spâneni,udreni,sulfineni,boureni, anastăseneni,plăcinteni,videeni,bercenenei,olteneni,boccineni, băseșteni, ungureni și lista ar putea continua,
   nu s-au săturat de cât SÂNGE au SUPT
   ( peste 24,5 MILIARDE de EURO împrumutați de la FMI, BM, UE )
   din popor cât au fost la PUTERE timp de mai bine de trei ani împreună cu ȘACALII de la udmr ,
   VOR SĂ SUGĂ și din OPOZIȚIE înghițiși-ar limba lor spurcată !!!
   Despre asta ar trebui să vorbim Popică nu despre ce se va întâmpla cu cei care vor DECEDA înaintea returnării CASS-ului reținut ILEGAL de
   HIENE și ȘACALI !!!!!!!!!!!!
   Wekeend plăcut !
   Mulțumesc pentru pingback și like !
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 18/05/2012 @ 9:12 am | Răspunde

 2. @ ALL !!!
  Și totuși, ROMÂNIA nu are „ PILE ” în FRANȚA !!!
  De ce ?
  Simpul : dacă avea, Sarkozy nu s-ar fi OPUS ADERĂRII ROMÂNIEI la spațiul SCHENGEN !!!
  Și-atunci, ce-i de făcut ?
  SĂ NE REÂNTOARCEM CU FAȚA SPRE CHINA !
  Spre CHINA găsim OXIGEN CURAT nu spre OCCIDENTUL INFEASTA !!!
  Lumea REA spune vrute și nevrute despre CHINA .
  Iată ZECE MITURI despre CHINA :

  China este una din cele mai neintelese economii din lume.
  Toata lumea crede ca avansul sau economic fulminant este generat de exporturi si constructii.

  „Este incredibil cat de putin informati sunt unii (in ceea ce priveste China – n.r.)”, spune Andy Rothman,
  strateg pe China la compania de investitii CLSA.
  Rothman a scris un raport despre statul asiatic, „Misunderstanding China: Popular Western Illusions Debunked”, in care desfiinteaza cateva mituri:

  1. Mit: Economia Chinei este sustinuta de exporturi

  Majoritatea obiectelor pe care le gasim in magazine sunt asamblate in China.
  Insa cercetarea si dezvoltarea nu se fac acolo, ceea ce inseamna ca toate aceste exporturi nu aduc o valoare foarte mare produsului intern brut (PIB) al Chinei.

  2. Mit: Consumul este anemic in ultima vreme

  In primele trei luni ale acestui an vanzarile din retail au crescut cu 15,2% in China,
  comparativ cu perioada similara a anului trecut. In 2011 cifra de afaceri din retail a crescut cu 17,1% fata de 2010.

  3. Mit: Mediul de afaceri este controlat de stat

  In 2010, in China, statul, prin organismele si companiile sale, avea pe statele de plata 19% din populatia urbana.
  Restul erau angajati in companii private.

  4. Mit: O criza bancara este iminenta

  Un crah sistematic al sistemului bancar din China este foarte improbabil, deoarece acolo nu exista o problema de lichiditate.
  Mai mult, trei banci chineze intra in Top 20 cele mai sigure institutii de credit din lume,
  realizat de Bloomberg Markets Magazine (este vorba si de doua banci din Hong Kong – regiune administrativa speciala a Chinei). Bank of China Hong Kong Holdings ocupa a doua pozitie in clasamentul soliditatii.

  TOP 20: Cele mai solide banci din lume >>>

  5. Mit: Datoriile guvernelor locale sunt o bomba cu ceas

  Datoriile au atins un nivel record in 2009, la apogeul crizei financiare globale, insa de atunci scad sustinut.

  6. Mit: Vanzarile de terenuri sunt cheia pentru guvernele locale

  De fapt, vanzarile de terenuri au generat doar (in medie) 9% din veniturile bugetelor locale.

  7. Mit: Privatizarea merge incet

  In anii ’80, 80% din locuintele din orase erau detinute de stat si inchiriate cetatenilor.
  Acum, 80% din aceste locuinte sunt proprietati private.

  8. Mit: Saracii nu isi permit sa cumpere case

  Din cei 10% chinezi cu cele mai mici venituri, 73% detin o locuinta.

  9. Mit: Moneda chineza este subevaluata

  Din 2005, renminbi-ul s-a apreciat cu mai mult de 30% in raport cu dolarul american.

  10. Mit: Sectorul manufacturier isi pierde competitivitatea

  Valoarea adaugata din sectorul industrial chinez a crescut in medie cu 13,4% intre 1997 si 2010,
  iar salariile au crescut cu doar 11,2% in aceeasi perioada.
  Sursa : Manager.ro ( A.Popa ).

  CONCLUZIA ?

  Factorii de decizie din ROMÂNIA ar trebui să se ORIENTEZE în politicile lor spre CHINA așa cum au făcut majoritatea STATELOR din jurul nostru precum POLONIA, UNGARIA. BULGARIA ș.a.
  Dar, cum să se ORIENTEZE când T. Băsescu a spus cu ceva timp în urmă slugii sale credincioase de pe dealurile Feleacului
  să NU ÎMPRUMUTE BANI DIN CHINA ?
  Și-atunci, ce-i de făcut ?
  SIMPLU : SUSPENDAREA lui Traian Băsescu din funcția de președinte !
  CÂND ?
  După ce USL va câștiga ALEGERILE PARLAMENTARE și va avea MAJORITATEA în PARLAMENT .
  DE CE ?
  Pentru ÎNCĂLCAREA REPETATĂ a CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI !
  Așa să ne ajute DUMNEZEU !
  Tu , ce spui ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 18/05/2012 @ 8:51 am | Răspunde

 3. Buna seara d-le Aliosa,
  Am citit cu atentie articolul d-voastra si m-am infiorat…chiar astazi citeam ca Pierre Moscovici a fost numit ministrul economiei si finantelor in Franta.Felicitari pentru postare.
  Va doresc o seara si un week end minunate
  Cu stima, Adrian

  Comentariu de ruddyfoller — 18/05/2012 @ 8:36 pm | Răspunde

  • @ Adrian,
   Bună dimineața prietene !
   Românul are o vorbă : „ Nu iese FUM fără FOC ” !
   Așa și cu Pierre Moscovici.
   De unde se vede că articolele postate de mine nu sunt pure invenții ci fapte reale
   ce mai devreme sau mai târziu se vor ADEVERI !
   Iar numirea lui P.Moscovici ca ministru al economiei și finanțelor FRANȚEI
   este doar o DOVADĂ a celor afirmate dar și RĂSPLATA pentru fructuoasa campanie electorală făcută .
   Din punctul meu de vedere mi se pare corect târgul :
   -mă ajuți să ies PREȘEDINTE , te numesc MINISTRU !!!
   Așa se întâmplă peste tot în lume .
   Partea proastă se întâmplă numai în ROMÂNIA :
   -ajung MINIȘTRI tot felul de agramați și ipocriți pe criterii nu de PERFORMANȚĂ
   ci pe baza a câți BANI a infiltrat ( pompat ) în campania electorală a candidatului respectiv.
   Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
   Weekend plăcut alături de frumoasa ta familie !
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 19/05/2012 @ 7:05 am | Răspunde

 4. @ ALL !!!

  Cel Mai Mare Secret A Masonilor Illuminati

  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 19/05/2012 @ 8:51 pm | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  CORPORATIST DE SUCCES ÎN ZECE PAȘI !

  „• Te naşti într-un sat de pe lângă un oraş mai mare ( Galaţi , de preferinţă). Satul vostru are şi o şosea. Tu nu stai la şosea. Acolo stau ăia înstăriţi. Tu nu eşti.
  • Creşti auzind-o pe maică-ta spunându-şi cât e de proastă că l-a luat pe tac-tu şi spunându-ţi că dacă nu înveţi ai să ajungi că el.
  • La şcoala din sat eşti primul. Maică-ta e mândră, vecinele ­invi­dioase, taică-tău bea în cinstea ta.
  • Dai la liceu la oraş. Primul şoc cultural. Stai la o mătuşă. Domnişoară la 50 de ani. Pentru tine e zâna cea bună, pentru vecinii ei, „nebuna de la cinci“. Îţi petreci mare parte la baie. Veceul în casă te fascinează.
  • După primul an de liceu în care ai fost doar al cincilea din clasă şi maică-ta aproape că te renegase, te acomodezi şi te faci tocilar. Ţi se zice „Ţăranu“, fetele îţi vorbesc frumos doar când îţi cer tema, băieţii joacă fotbal cu ghiozdanul tău.
  • Ajungi la facultate. La Bucureşti. Al doilea şoc cultural. Maică-ta îţi trimite scrisoare că poate să moară liniştită. În aceeaşi scrisoare mă-ta mare zice că ea vrea să te vadă însurat şi că moare dup-aia. Stai la cămin şi te descurci cu mâncare de acasă ţinută la rece pe pervazul ferestrei. Şi aici eşti printre fruntaşi.
  • În ultimul an de facultate, te duci internship. Stai opt luni neplătit, după opt luni şeful biroului îţi zice: „Avem un post liber“. Accepţi chiar salariul minim pe economie. O suni pe maică-ta şi-i dai raportul. E atât de fericită încât, se gândeşte că, acum că te-ai realizat la Bucureşti, ar putea să-l lase pe tac-tu şi să vină să stea cu tine.
  • La job vii primul şi pleci ultimul. Lucrezi în weekend şi de acasă. Eşti ultra-obedient şi pupincurist. Colegii sunt scârbiţi de tine, şeful te place şi te exploatează. Îţi măreşte salariul. Poţi chiar să îi trimiţi şi maică-tii nişte bani.
  • Te însori cu cea mai frumoasă fată de la tine din sat. E şi ea venită la Bucureşti, dar nu a avut succesul tău. Faceţi nuntă în sat. Maică-ta plânge, bunică-ta nu moare, în schimb e mort de beat taică-tău.
  • Eşti avansat. Ceva directoraş. Ea e gravidă. Faci credit pentru casă şi maşină. Te aşteaptă 25 de ani de rate şi vacanţe în Turcia şi Grecia. Bunică-ta a murit, maică-ta vine la voi să vă crească plodul, taică-tău e tot la birt. Nu eşti fericit, dar eşti împlinit ” .
  Sursa : Yahoo ! Mailo.
  Tu, ce spui ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 24/05/2012 @ 8:05 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: