Alioşa ” File de Jurnal ”

25/05/2012

ALEGERILE LOCALE și HIENELE TURBATE !!!

Filed under: Uncategorized — Aliosa @ 11:15 am
Tags: ,
 Cu câteva zile înaintea ALEGERILOR LOCALE am intenționat să scriu un ARTICOL legat de  CAMPANIA ELECTORALĂ ce se desfășoară conform LEGII ELECTORALE până în ultima seară dinaintea scrutinului din 10 IUNIE 2012. Cum plec într-o stațiune balneoclimaterică și NU IAU LAPTOPUL cu mine pentru a  UITA DE POLITICA PARȘIVĂ de la noi și de CANDIDAȚII AGRAMAȚI , IPOCRIȚI și MINCINOȘI care fac PROMOSIUNI ABERANTE ( voi face câte 10 ( ZECE ) BISERICI în fiecare sector al capitalei, adică 60 în total……, voi construi pe banii mei ADĂPOSTURI pentru maidanezi ….,  voi asigura TRANSPORT GRATUIT URBAN tuturor bucureștenilor….,  voi pune în funcțiune programul ȘCOALĂ DUPĂ ȘCOALĂ- adică după terminarea cursurilor ELEVII să rîmână tot la școală să  primească mîncarea de prânz gratuit și-apăoi să-și facă temele …., VĂ VOI DA LUNA DE PE CER…… ) și cum sunt NEIMPLICAT POLITIC  iar POLITICA ce-i o sabie cu două tăișuri mă scârbește , stresează și  indispune, postez  spre luare aminte în primul rând de către BUCUREȘTENI, articolul găsit pe internet și care mă scutește de alte opinii ce ar fi putut fi luate ca partinice . Că toți CANDIDAȚII la PRIMĂRIA GENERALĂ a CAPITALEI promit „ marea cu sarea ” este știut de toată lumea  dar mulți au UITAT ce-au pățit în trecutul nu prea îndepărtat  și se lasă prea ușor influiențati de unii sau de alții dintre candidați .
 Un lucru este cert : 
 HIENELE  folosesc cele mai murdare metode pentru a-și PĂCĂLI PRADA  ( ALEGĂTORUL ) atrăgând-o în cursa ce duce spre pieire sigură .
 Așa că,
ATENȚIE bucureșteni  și  alegători din toată ȚARA ,
pe cine puneți ȘTAMPILA DE VOT pe 10 IUNIE 2012 ! 
 HIENELE și acoliții lor ȘACALII  trebuie să   fie neutralizate democratic prin VOTUL VOSTRU !!!
La LADA DE GUNOI a ISTORIEI cu HIENELE și ȘACALII,
 la ghenă cu LIPITORILE ce ne-au supt sângele în ultimii ani !!!
„  PRIMARUL şi METROPOLA
Lume ! Lume ! Încep jocurile ! Miza e mare. Confortul bucureştenilor. Niciodată mulţumiţi de cum arată urbea lor. Mai bine zis, cum arată zona în care locuiesc. Ştiu bucureşteni, care nu au mai trecut prin centrul metropolei de ani buni. Nu neapărat prin Piaţa Universităţii. Pentru Bd. JOS BĂSESCU îţi trebuie un anumit CV.
Nu mă credeţi. E treaba Dumneavoastră.
În mai puţin de o lună vom alege. Fiecare cu omul lui, primarul care va pune în aplicare programul / proiectul elaborat şi votat, ulterior aprobat de membrii Consiliului Local. Mulţi neglijează calitatea consilierilor locali. Vă reamintesc, umil, că o primărie nu e condusă de primar, ci de o echipă de consilieri. Aleşii comunităţii. Care ştiu să consilieze. Cei mai buni !… Am luat-o razna ?!…
Am mai multe să-i comunic actualului şi viitor primar general. Ajuns, între timp, doctor, pe bune, în multe altele.
1. Afişajul. Ce venituri a obţinut PMB din lipirea afişelor în locuri nepermise ? Am estimat, într-o scriitură anterioară, că veniturile obţinute prin sancţionarea celor care nu respectă regimul afişajului public s-ar cifra la cca 1.000.000.000 (un miliard) pe an. Dovadă ? Număraţi afişele, puse unde nici nu-ţi trece prin neuron, şi înmulţiţi cu un leu.
2. Marcaje. Care ar fi economiile prin aplicarea tipului de marcaj, la trecerea de pietoni, aplicat la Barcelona ? După estimările unui specialist, costurile s-ar reduce cu 80%.
3. Centrul istoric. Am scris de nşpe ori despre zona, care aduce venituri importante în orice metropolă europeană. La unii, peste la 40% din bugetul comunitar. Ar fi trebuit primul lucru făcut după Revoluţie. Era mult mai simplu. Lucrurile s-au mişcat greu. Interese diverse, chiar ale unor consilieri (?), au făcut şi fac ca lucrările să tergiverseze. În acea zonă trebuie să fie şi magazine (de fiţe), anticariate, galerii de artă … O alternanţă care ar aduce la atragerea populaţiei. Numai crâşme, numai crâşme, nu-i suficient. E o chestie de marketing. Atenţie la finisajele şi mirosurile grele, care lasă mult de dorit ! Ca şi serviciile. Nu peste tot, dar nu pot exemplifica.
4. Gunoiul. Ştim cine se ocupă şi cu ce profituri. Vinovaţii fără vină ? Noi. Toţi. Alte venituri, deloc neglijabile, prin sancţionarea producătorilor de gunoi stradal. Ştiu o metropolă unde, pentru un muc de ţigară aruncat în spaţiul public, o pungă sau orice ambalaj, un rahat de câine, proprietate personală (patrupedul), necivilizatul e sancţionat cu salarul minim pe economie. Iar la nemţi … Din nou încep să debitez sf-uri ! Poliţia gunoiului ? O mare necunoscută, domnilor aleşi şi alegători !
Apropo, la ultima finală Europe League, au lipsit 3-4 agente de curăţenie, din totalul de 150, tocmai în zona cu cel mai mare impact vizual. Intrarea principală, la Arena Naţională, unde stăteau tolănite, pe caldarâm, trotuare şi spaţiu verde, sute de sticle, doze, ambalaje. Cele 5 (cinci) coşuleţe de gunoi, din zonă, erau asfixiate, deşi SMURD-ul era la faţa locului.
5. Mârlănia. Din comportamentul „uman” în spaţiul public se pot obţine venituri interesante. Mai ales pe malurile dâmboviţene ale oraşului lui Bucur, unde mârlania e asumată pe post de virtute ! Vezi manifestările becaliene sau udreniene la ore de maximă audienţă. Le întâneşti pe stradă, în mijloacele de transport, magazine, săli de spectacol sau de sport, stadioane, instituţii ale autorităţilor, guvern, parlament, Cotroceni srl, tv, radio … Se manifestă, din plin, non stop. Organele specializate nu se bagă ! Sunt convins că din comportamentul indecent în public (gesturi, înjurături, cuvinte obscene, agresiuni …) s-ar vărsa sume consistente la bugetul local !
6. Transportul. Altă sursă de venituri, pe care unii agenţi o folosesc, deseori, în interes personal. Prin alte metropole se aplică taxa de confort pentru cei care circulă singuri în autoturismul tanc sau dacă doresc să treacă neapărat prin centrul oraşului. Sau dacă vor să circule cu maşini tout-terrain, cele de oraş nefiind trendy, precum şi pentru cei care circulă cu autoturismul pe ruta destinată mijloacelor de transport în comun ! Am văzut, prin Europa, camere montate pe botul autobuzelor, tramvaielor, care nu făceau decât să consemneze astfel de nereguli şi amenda venea la domiciliul vinovatului !
7. Orientarea generală. În general, cea stradală e rezolvată. O problemă ar fi, repet, e un punct de vedere strict personal (= un vot), denumirile unor staţii de transport în comun. Numele unei staţii este, în primul rând, o informaţie pe care o livrăm cetăţeanului cu privire la o anumită zonă a oraşului, un anumit obiectiv de interes public şi nu poate fi dat la întâmplare. Ex.: Dr. Grozovici. Dau pe dl Google şi nu găsesc nimic. Sunt convins, însă, că e personalitate în lumea medicală, deoarece staţia se găseşte în zona Spitalului Clinic Colentina. Spre binele cetăţeanului, era mult mai utilă denumirea Staţia Spitalul Colentina.  Sau Primăria Sectorului 2 decât Staţia Mihai Bravu 33. Exemplele pot continua cu zecile. Solicit, din nou, ca Staţia de metrou Piaţa Muncii să fie redenumită EMINESCU.
8. Funcţionarea instituţiilor publice autorităţilor. Peste tot în U.E. astfel de instituţii funcţionează minimum 3 (trei) ore după terminarea programului general de muncă. De regulă, 8-17. Astfel, cetăţeanul are posibilitatea rezolvării problemelor de ordin administrativ, financiar, educaţional în afara propriilor ore de muncă. Se pare că există şi la noi o reglementare în acest sens ! Cu respectarea ei, însă, este o problemă
9. Câinii comunitari. Am auzit că sunt o afacere extrem de bănoasă. Să fim serioşi. Lăsaţi-i să latre. Şi apoi, ce ne-am face fără javre ? Mai ales cele extra ordinare !!! Ce nu au auzit de cuvinte ca: demnitate, onoare, demisie.  Nu mă credeţi !?!
Semn rău de tot.
Când îţi taie calea o pisică neagră cu căldările goale.
Cu cele mai bune intenţii.
Alegător,
SERGIU GĂBUREAC .
PS !!!
Ce mă intresează pe mine un provincial de rând, plătitor de taxe și impozitate STATULUI ROMÂN
soarta BUCUREȘTIULUI și cine va fi ales PRIMAR GENERAL  și primari de sector ?
Răspunsul este simplu :
mă intresează pentru că sunt ROMÂN și metropola  BUCUREȘTI este capitala ROMÂNIEI !!!
                           ROMÂNI ,
Mergeți la VOT în număr cât mai mare alegând pe cine vreți dar,
 musai MERGEȚI LA VOT ,
 nu stați în fața televizorului  că nu el vă rezolvă problemele urbei natale !
Nu puneți „ BOTUL ” la un kg. de făină, zahăr, mălai, orez, pește și alte chestii  ( fulare, șepcuțe, pungi inscripționate cu sigla partidelor, tricouri cu „ moaca candidaților ”  ) sau  50-100 de lei  etc etc  pentru a VĂ VINDE VOTUL
unor IMPOSTORI  căci, UITE CE PREVEDE LEGEA ELECTORALĂ :
Legea 67/2004.art.109 prevede că :
„ Promisiunea, oferirea  sau darea de BANI , BUNURI ori alte foloase în TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE ,
precum și în scopul determinării alegătorului  SĂ VOTEZE  o anumită listă de candidați
ori un anumit candidat pentru funcția de primar, consilier sau de președinte al consiliului județean,
precum și primirea acestora de către alegători  CONSTITUIE INFRACȚIUNI și se PEDEPSESC cu ÎNCHISOARE
de la 6 luni la 5 ani .
Aceeași lege are prevederi clare și despre  VOTUL ILEGAL :
2 ) Pedeapsa prevăzută la ali.( 1 ) se aplică și persoanei care votează fără a avea drept de vot
ori alegătorului care votează de mai multe ori în ziua alegerilor.
3) TENTATIVA se pedepsește .
Așa că:
a ) ALEGĂTORII care vor PRIMI MITĂ ELECTORALĂ și vor fi prinși , VOR FACE ÎNCHISOARE   ( la fel și cei care vor da MITA electorală )
b) ALEGĂTORII CINSTIȚI care văd pe „ cei duși cu pluta ” primind MITĂ ELECTORALĂ ,
SĂ SUNE URGENT LA    112 !!!
    Nu uitați că VOTUL VOSTRU CONTEAZĂ iar efectele lui se întind pe PATRU ANI DE ZILE !
Gândiți cu MINTEA LIMPEDE înainte de a pune blestemata de ȘTAMPILĂ de VOT pe unul sau pe altul dintre CANDIDAȚI,
nu vă lăsați pradă FOAMEI că ea a fost premeditat impusă de HIENELE lacome care v-au luat totul  și ȘACALII plini la gură de sângele vostru .
Nu-i CORECT ca din cauza unor ALEGĂTORI inconștienți, ușor influiențabili și de dus cu preșul pentru că-s „ duși cu pluta ”
SĂ SUFERE MAJORITATEA ONESTĂ A POPULAȚIEI ROMÂNIEI !
Alioșa.

5 comentarii »

 1. […] este unul dintre cele 12 mari Praznice Împărătești ale Bisericii noastre. În aceasta zi prăznuim momentul în care, în prezenţa apostolilor Săi, […]

  Pingback de Înălțarea Domnului | OLTENITA LIVE — 25/05/2012 @ 12:26 pm | Răspunde

 2. @ ALL !!!

  „ Imunitatea presedintelui, in pericol! Basescu ramane fara ,,medicamentul” preferat: Cantastim

  Singurul institut român de vaccinuri şi seruri a ajuns pe butuci.
  Angajaţii cer demiterea directorului, pe care îl acuză de rea-credinţă,
  iar reprezentanţii Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor tot către el arată cu degetul.
  Chiar şi preşedintele României, Traian Băsescu, a apelat la Cantastim,
  un produs menit să crească imunitatea organismului.
  Doamne fereşte de vreo epidemie!
  O unitate strategică din România, Institutul „Cantacuzino”, a închis toate liniile de producţie fiole,
  unde 450 de oameni fabricau vaccinuri şi seruri, pentru că nu s-a primit autorizaţia de la Autoritatea Naţională a Medicamentului (ANM). Nemulţumiţi de situaţie, angajaţii cer demiterea directorului Radu Dorel Lucian,
  pe care îl acuză că refuză să facă achiziţii.
  Radu Dorel Lucian, destituit şi reinstalat
  Sindicatul TESA din Institutul „Cantacuzino” arată, într-un memoriu,
  că directorul Radu Dorel Lucian a fost repus în funcţie în septembrie 2011,
  prin ordin al ministrului sănătăţii, după ce, în 2009, a fost înlocuit pentru management defectuos.
  În 2007, în timpul primului mandat, au început să se desfiinţeze ariile de producţie,
  iar în actualul mandat, Doru Lucian refuză să facă aprovizionarea şi nu aprobă participarea la licitaţii, mai spun liderii de sindicat.

  Preşedintele se imuniza anual
  Preşedintele Traian Băsescu declara, în 2010, că îşi face anual injecţii cu Cantastim,
  un cunoscut produs al Institutului „Cantacuzino”.
  Ultima dată, tratamentul imunostimulator i-a fost administrat şefului statului la finele anului 2009.
  La două luni după aceea, la linia de fabricaţie a serului s-au depistat probleme,
  iar producţia a fost întreruptă. În situaţia actuală, şansele ca Băsescu să-şi poată relua tratamentul sunt aproape nule.

  ,,Bolnavii plătesc analizele… gratuite”
  „În mod conştient, la «Cantacuzino», managementul a fost prost. Sunt interese obscure.
  Directorul nu a încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pe primele două luni din 2012,
  iar pacienţii au plătit integral serviciile. Dacă vom importa anumite vaccinuri,
  preţul lor va fi de cinci ori mai mare”, ne-a declarat Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor.

  ANAF i-a blocat banii
  În luna februarie, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus poprire pe contul de trezorerie al institutului,
  pentru ca unitatea medicală ca să nu poată folosi banii care vin de la alte instituţii prin Trezoreria statului.
  De anul trecut, ANAF şi Institutul ,,Cantacuzino” se judecă pe o sumă de bani pe care Agenţia a cerut-o ca impozit, iar institutul a contestat-o.

  Investiţii neamortizate
  Ministerul Sănătăţii, a înţeles importanţa naţional strategică a existenţei Institutului Cantacuzino şi l-a finanţat pentru:
  – achiziţionarea unui echipament de fiolat pentru vaccinul BCG (aproximativ 12 miliarde de lei vechi);
  – unele amenajări la aria de producţie pentru vaccinul BCG (aproximativ 2 miliarde de lei vechi);
  – aria de producţie şi fiolaj GMP pentru vaccinul gripal
  (proiect derulat de Banca Mondială prin Ministerul Sănătăţii, în valoare de 8,5 milioane euro);
  – amenajarea clădirii pentru laboratoarele de referinţă, care au fost dotate cu echipamente şi
  aparatură de ultimă generaţie (aproximativ 32 de miliarde de lei vechi.

  300 de mii de vaccinuri BCG nu pot fi livrate din cauza lipsei autorizaţiilor de producţie şi de punere pe piaţă,
  iar 400.000 de doze de polidin nu pot fi comercializate fiindcă a expirat autorizaţia de punere pe piaţă” .
  Sursa : Internetul.
  Tu, ce părere ai ?
  Weekend plăcut !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 26/05/2012 @ 8:51 am | Răspunde

 3. @ ALL !!!

  „ Printre problemele prioritare din programele electorale ale candidaţilor la Primăria Capitalei se numără şi cea a câinilor vagabonzi.

  a) Silviu Prigoană se angajează să rezolve această problemă în şase luni, prin strângerea de pe străzi a câinilor comunitari şi adăpostirea acestora în spaţii amenajate pe terenuri ale Primăriei.

  b) Sorin Oprescu, principalul contracandidat al lui Prigoană, e cu un pas înaintea acestuia, având deja unele realizări în domeniu, cum ar fi inaugurarea unui Dogtown în judeţul Giurgiu, cu o capacitate de 2.000 de locuri.

  c) Mihai Atănăsoaie, fostul prefect de Bucureşti, încă mai visează la o lege privind eutanasierea câinilor fără stăpân.

  d) Gigi Becali pare a fi cel mai raducal dintre toți : într-o emisiune televizată, a declarat, în stilu-i caracteristic:
  „Omor 50 de milioane de câini pentru un singur om. Eu îi eutanasiez pe toţi. Şi care-i problema?”
  Problema este că latifundiarul din Pipera nu s-a hotărât încă ce metodă să folosească.
  „Pac, pac, şi nici nu simte!”, asta însemnând că o cale ar fi împuşcarea nevinovatelor patrupede.
  Gândindu-se, probabil, că procurarea muniţiei aferente ar greva bugetul Primăriei, s-a corectat repede:
  „”Îi strâng pe toţi. Nu-i împuşc, îţi dai seama că am glumit. N-am de ce să-i împuşc, când pot să le fac o injecţie şi gata!
  Îi omor pe toţi, ca să nu mai existe niciun câine, ca să nu mai muşte niciun om”.
  În orice caz, dacă Jiji va ajunge primar general, maidanezii ar trebui să-şi facă griji serioase, pentru că stimabilul cadindat nu numai că nu ia în calcul construirea de adăposturi, dar le-a pus gând rău la toţi.
  „Nu le fac niciun adăpost. Dau eu bani să-i dau de mâncare la câine ?
  Să-l ţin eu pe câinele vagabond în nu-ştiu-ce rezervaţie de câini ?
  Le dau eu numai otravă şi mor, nu le dau mâncare. (…)
  Fac adăpost pentru câini, şapte milioane de euro. Nici şapte euro nu dau!”
  Aşadar, dacă va ajunge primar, Becali va trebui să aleagă
  între puşcă, injecţie şi otravă pentru a salva Capitala de invazia câinilor vagabonzi.
  Furca, pe care o folosea în tinereţe când, cioban fiind, ca şi acum, dar fără cheagul de astăzi,
  o înfigea în dulăii ce săreau la gâtul mieilor, iese din discuţie.
  Este prea mare efortul. Şi nici eficienţa nu este aceeaşi… ” .
  SURSA : „ batcailie.blogspot.com ”
  Tu, ce părere ai ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 26/05/2012 @ 5:04 pm | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  Citiți și vă cruciți !
  Iată de ce „ dragostea politică ” dintre Monica Macovei și Traian Băsescu a fost, este și va fi ATÂT DE TRAINICĂ și PROFUNDĂ :

  „MONICA MACOVEI A FALSIFICAT DOCUMENTELE DE TRANSPORT IN OPERATIUNEA “TIGARETA II ” .

  Pretinsele documente pe care Traian Basescu, in calitate de ministru al Transporturilor, le-a predat organelor de cercetare penala- si care au devenit proba in Operatiunea “Tigareta II”- sunt false.

  Ele au fost falsificate de Monica Macovei (avocat al firmei Business Woman, in epoca) prezenta pe Aeroportul militar Otopeni in noaptea de 16/17 aprilie 1998.

  Mai clar, ea este femeia prezenta pe aeroporul Otopeni, in zona in care se descarcau tigarile (Operatiunea Tigareta II) in noaptea de 16/17 aprilie 1998 (a carei identitate nu a fost facuta publica, din ratiuni lesne de inteles).

  In fapt, Monica Macovei a falsificat documentele de transport intr-o maniera grosiera, cu certitudinea ca are acoperirea necesara prin Traian Basescu in aceasta operatiune de mare criminalitate transfontaliera organizata.

  Iata datele din documetele falsificate de Monica Macovei pentru a mistifica realitatea in Operatiunea Tigareta II (mai exact, pentru a acoperi o operatiune de mare criminalitate tranformtaliera organizata, in care au fost implicati Traian Basescu- avand autoritatea ministrului Transporturilor, in epoca- si traficantul de armament Viktor Bout- vechi colaborator, in materie, al lui Traian Basescu):

  “Transportul de tigari, cu aeronava ucraineana de tip IL-76, UR-UCA, zborul SFB-1651/2 din 16/17.04.1998.
  In “Cargo Manifest” (falsificat) erau mentionate:
  operatorul (Air Sofia),
  nr. zborului (SFB-1652),
  data (16.04.1998),
  nr. crt. al facturilor pentru marfa incarcata (3034; 3036; 3037),
  cantitatile (cate 1000 de baxuri pe fiecare factura),
  natura marfii (Cigarettes),
  greutatea/1000 baxuri (15.400 kg) si greutatea totala (46.200 kg).
  “Cargo Manifest” (intocmit in fals de Monica Macovei) era insotit de trei documente detaliate pentru fiecare factura. In fiecare dintre acestea este trecut vanzatorul (Papastratos SA – Piraeus Greece), cumparatorul (Business Woman Improes SRL – Bucharest Romania), aeroportul de incarcare (Athens), aeroportul de destinatie (Otopeni – Bucharest), cantitatea (1000 baxuri), denumirea marfii (Cigarettes “Assos International”), greutate (15.400 kg).

  Cateva lamuriri:
  In mod corect, Cargo manifest este completat, obligatoriu, pe calculator, deoarece el este transmis companiilor aeriene si altor beneficiari de informatii, prin sistemul international de telecomunicatii aeronautice dedicat (S.I.T.A.). Persoana care-l intocmeste trebuie sa fie autorizata in operatiuni de handling si raspunde pentru modul in care s-a realizat centrajul avionului.

  FALSUL INTOCMIT DE MONICA MACOVEI:
  Cargo manifest pentru zborul Air Sofia (prin care au ajuns pe Otopeni militar, in noaptea 16/17 aprilie 1998, tigarile destinate trocului tigari- armament) este completat de mana.
  Se mentioneaza, in mod fals, ca avionul ar fi decolat de la Atena cu destinatia Bucuresti – ceea ce este fals, intrucat a decolat de la Sofia cu destinatia Bucuresti Otopeni.

  Pentru intocmirea falsului in acte, Monica Macovei a folosit si un formular tipizat, apartinind companiei de transport aerian de stat Olympic Airways, pe care l-a completat de mana, incercand sa lase impresia ca ar fi fost completat de un angajat al firmei de handling Interservice S.A. de pe aeroportul din Atena.

  In mod evident falsul a fost intocmit de Monica Macovei in graba- si fara teama de consecinte- intrucat nu si-a dat osteneala nici macar sa se documenteze in legatura cu detaliile esentiale pentru un astfel de document.
  Astfel, Monica Macovei a comis greseli flagrante. Dau un exemplu: codificarea I.A.T.A. pentru aeroportul Atena este compusa din 3 litere si nu din 4. Pentru a nu mai discuta de modul cel putin ciudat in care apar numerotate containerele de marfa : 3034, 3036, 3037.

  Pe marginea de sus a Cargo manifest cu sigla Olympic Airways, completat de mina de Monica Macovei (pentru a mistifica realitatea in cazul operatiunii Tigareta II) apare scris ATTN : MR.ANDREI ( pentru a fi foarteclar: in atentia dl. Dan Andrei-directorul AACR).
  Monica Macovei, prin acest fals intocmit cu propria sa mana, a vrut sa simuleze ca documentul ar fost trimis de omologul lui Dan Andrei, directorul AAC din Grecia.

  Nu trebuie sa fie cineva expert grafolog – trebuie doar sa fi vazut, cu o ocazie, un text scris de mana (atat “de rand” cat si de tipar) de Monica Macovei pentru a realiza ca ea a falsificat acel Cargo.

  Dincolo de faptul ca Olympic Airways are propriul serviciu de handling si nu “imprumuta” formulare pentru Interservice- si ca nici Interservice nu recunoaste ca acel Cargo manifest ar fi completat de angajatii sai:

  Prin intermediul cui a intrat Monica Macovei in posesia formularului (in alb) tipizat, apartinand companiei OLYMPIC AIRWAYS – mai exact de la biroul companiei din Aeroportul International Bucuresti Otopeni?
  Sursa : „ ACEEA , blog ) .
  Alioșa.
  PS !
  Din nenorocire, au căzut VICTIME mulți ofițeri de la SRI printre care și un fost coleg de-am meu de la IEFS din perioada anilor 1977-1978 , vorba proverbului : „ Capra face și oaia trage ” !

  Comentariu de Aliosa — 15/06/2012 @ 9:18 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: