Alioşa ” File de Jurnal ”

15/06/2012

MAFIA PDL SE VREA DATĂ UITĂRII !?!?!?

Filed under: Uncategorized — Aliosa @ 2:37 pm
Tags: , , ,

Preocupați de ALEGERILE LOCALE  românii au UITAT prea repede de   misteriosul  Codruț Marta  omul lui S. Blejnar și implicit al  PDL , individul ce după cum vorbea una lume nu cu mult timp în urmă, era cel care TRANSPORTA SACOȘA CU BANI  de la cei mici la cei mari și toate treburile mergeau bine în PDL și-n guvernele BocI-V și MRU . Mass media se pare că a uitat de OMUL CHEIE al tuturor afacerilor dubioase ale  lui Blejnar, politicienii din monstruasa coaliție de guvernare a ROMÂNIEI mai bine de trei ani jumătate au PROBLEME mult mai grave de rezolvat ( PDL de a-și alege alți conducători de partid supus puternic eroziunii și în pericol de a se dezintegra, UDMR de a tranșa de partea sa lupta cu pastorul reformat L.Tokeș care vrea totul pentru el și mai nimic pentru K.Hunor și maghiarii compromiși de afacerile cu PDL, UNPR să adune cât mai mulți adepți mai ales din rândul  cadrelor militare din rezervă și retragere pe care fostul ministru al apărării Gabriel Oprea i-a propus iar T.Băsescu i-a AVANSAT la gradul de GENERAL cu UNA, DOUĂ, TREI sau chiar PATRU STELE și la GRADUL de CONTRA-AMIRAL și VICE-AMIRAL și  să creadă că va intra în PARLAMENTUL ROMÂNIEI la alegerile generale din toamnă  iar minoritățile naționale altele decât cea maghiară să-și definească doctrina, strategia și prioritățile în actuala conjunctură când FOȘTII ALIAȚI alunecă rapid în GROAPA cu GUNOI a ISTORIEI iar ei , uneperiștii, doresc CU ORICE PREȚ să stea la masa bogaților deși toată lumea știe că-s un PARTID de TRASEIȘTI POLITICI izgoniți de partidele ce i-au băgat în parlament ) !!! Cât despre politicienii USL ( PSD+PNL+PC ) ce să mai vorbesc ? Încă nu s-au trezit din cheful făcut după LOCALE iar prioritatea nr.1 la ei este : CINE VA MERGE PE 28 IUNIE LA BRUXELLES , premierul V.PONTA sau președintele  T. BĂSESCU ?  De parcă ASTA AR FI CEA MAI IMPORTANTĂ ȘI GRABNICĂ PROBLEMĂ DE REZOLVAT ÎN ROMÂNIA !!!   Domnilor POLITICIENI  de la GUVERNAREA ROMÂNIEI ! Lăsați cearta pe orgolii mărunte  și ADCEȚI-I ÎN FAȚA JUSTIȚIEI pe cei care au DEVALIZAT și SĂRĂCIT ȚARA, pe HOȚII ce-au furat în ultimii trei ani și jumătate cât HOȚII din 1989 -2008  !!!  Postez mai jos un incitant material poate-poate vă va readuce aminte de :

„    Mafia PDL din spatele „dispărutului” Codruţ Marta, omul lui Blejnar şi… reţeaua SRI

O reţea de interese ţesută în timp şi consolidată prin căsătorii, cumetrii, năşii, amantlâcuri apare la suprafaţă o dată cu dispariţia lui Codruţ Marta. Fostul şef de cabinet al şefului ANAF, Sorin Blejnar, este căutat de anchetatorii de la „Omoruri”, ceea ce arată greutatea cazului, dar şi suspiciunea unui deznodământ tragic al acestui caz.
Pe baza informaţiile publice existente desenăm o schemă a cercului de interese în care se învârtea Codruţ Marta şi în care, desigur, anchetatorii caută informaţii. Chiar şi un amănunt legat de obiceiurile lui Manta, locurile pe care le frecventa, prietenii mai vechi sau mai noi pot ajuta la elucidarea dispariţiei încărcate de enigme care zguduie la vârf instituţii ale statului.
Pe Sorin Blejnar şi Codruţ Marta îi leagă o prietenie de o viaţă. Sunt născuţi în Săvârşin (Arad), au fost colegi de şcoală şi apoi au studiat la Timişoara la aceeaşi Universitate. La Timişoara, în aceeaşi perioadă când Blejnar debuta ca funcţionar în slujba statului, ca agent încasator (1996), la un alt serviciu al Primăriei se afirma Horaţiu Ţica.
El va avea un rol important în ascensiunea lui Blejnar.
Ţica este adus (cum?) la Primăria Generală a Capitalei, unde urcă rapid treptele. Priceput la Timişoara în contractele de publicitate ale municipalităţii, ajunge la Bucureşti, la Direcţia de Relaţii Internaţionale a Primăriei şi din 2000 intră în politică, fiindu-i sprijin de nădejde lui Traian Băsescu. Se căsătoreşte, partidă bună, chiar cu şefa de cabinet a primarului Băsescu, Adela Maria, cunoscută sub numele de „Vrăbiuţa”.
Cuplul Ţica avea o cunoştinţă de afaceri, devenită şi o strânsă prietenie – Andreea Buzabrici- Filipescu. Era fiica unui fost ofiţer de miliţie, şef al Economicului la Constanţa
 şi născut într-un loc devenit celebru acum şi pe Coasta de Azur – comuna vasluiană Tanacu.
Andreea Buzabrici este asociată în Tetacon SRL cu Horaţiu Ţica şi desemnată să administreze firma. Horaţiu şi Adela găsesc un băiat bun şi de perspectivă pentru prietena lor dornică şi ea de o căsnicie trainică. Este chiar ardeleanul nostru cinstit; Sorin Blejnar, trimis la Bucureşti, în conducerea ANAF. Cei doi se plac rapid şi urmează o căsătorie în lumea aşa-zis bună a portocaliilor, aşezaţi temeinic la putere sub Băsescu.
Andreea Buzabrici vrea să fie condusă la altar de un prieten bun de familie şi afaceri din Constanţa, Dan Moldoveanu. El va fi ales de Traian Băsescu, mai apoi să conducă la Cotroceni un departament cheie – Comunitatea Naţională de Informaţii. Cu asemenea naş, Blejnar era de neclintit la şefia ANAF, unde îl plantase pe post de şef de cabinet pe Marta, dispărutul de acum. Blejnar leagă la Bucureşti şi o altă strânsă prietenie,
 cu Elan Swarzenberg, om de afaceri care avea să ajungă patron al grupului media Realitatea.
În calitatea lui de patron, o instalează la preşedinţia grupului pe Irina Chirică. Puţin vizibilă, Irina are şi ea o legătură de inimă cu Vasile Cămărăscu, ofiţer superior SRI, aflat la comandă la Bucureşti şi Giurgiu.
Cămărăscu are şi el prietenii de o viaţă, cea mai preţioasă fiind într-o instituţie a ierarhiilor mereu schimbătoare, cea care îl leagă de prim-adjunctul serviciului, Florian Coldea de loc cu tatăl, din Giurgiu. Şi uite aşa se închide bucla superioară a lanţului de legături care îi plasează pe Blejnar şi pe Marta sub umbrela ţinută de şefi ai serviciilor de informaţii.
 Dl Ţica închide şi el un alt lanţ pe linie de partid.
Începe să fie văzut tot mai des în compania Anei Maria Topoliceanu, prietenă la cataramă şi asociată cu Elena Udrea. Topoliceanu este numită de Udrea la şefia Companiei Naţionale de Investiţii, instituţie aflată acum sub ancheta MAI pentru lămurirea contractelor uriaşe încheiate în mandatul dnei Topoliceanu.
În acest timp, dna Ţica, harnica „Vrăbiuţă”, după plecarea lui Videanu din Primărire, ajunge subordonata lui Blejnar şi colegă cu Marta. Conduce un birou cu informaţii sensibile – returnări TVA comunitară. Credeţi că se poate mişca un fir de păr cuiva din această schemă construită cu greu dar aruncată sub reflectoare de „defecţiunea Marta”?

Presupun că cei de la „Omoruri” vor termina mai repede ancheta dacă vor vorbi cu colegii lor tăcuţi din SRI.

Mister în toată regula
Codruţ Marta a fost văzut pentru ultima dată în Bucureşti, în apropierea Casei Scânteii (unde are sediul postul Realitatea TV), în seara zilei de 21 mai. Era de Sfinţii Constantin şi Elena, iar el confirmase unui prieten, în cursul acelei zile, că urmează să sărbătorească onomastica fostei sale soţii. Ultima persoană care ar putea confirma că l-a văzut înaintea dispariţiei este, potrivit surselor noastre, bunul său prieten şi naş Elan Schwartzenberg. Abia vineri, pe 25 mai, fosta soţie a anunţat la IGPR dispariţia sa. Luni, anchetatorii Direcţiei investigaţii criminale, coordonaţi de un procuror din Parchetul General, l-au audiat pe Elan, dar şi pe Sorin Blejnar. S-a dispus darea în urmărire generală a dispărutului Codruţ Marta. Miercuri dimineaţă, măsura a fost completată cu darea în urmărire internaţională. Presa a formulat diverse supoziţii privind circumstanţele dispariţiei, însă niciuna nu a fost confirmată până la închiderea ediţiei. Sursele noastre ne-au precizat un amănunt. În ziua dispariţiei, Codruţ Marta a lăsat telefoanele în maşină şi i-a cerut şoferului său să se plimbe prin oraş. La locuinţa sa din Bucureşti a fost găsit ulterior unul dintre telefoane. Este posibil ca telefonul să fi fost dus acasă de şofer, sau ca Marta însuşi să fi trecut pe acasă (după ce a plecat de la întâlnirea cu Elan) înainte de a dispărea.
surse :WikiLeaks.Ro.
Cel mai tare și mai tare însă ,mă doare sufletul când îmi amintesc  de  noaptea de 15/16 septembrie 2010 când, președinta Camerei Deputaților Roberta Alma Anastase ajunsă acolo sus de tot (  al TREILEA OM în STATUL ROMÂN ) la cererea expresă a președinteleui Traian Băsescu care și-a făcut o obsesie pentru blondele tinere și frumoase , a condus ședința în care Camera Deputaților a votat legea pensiilor. Roberta Anastase, în calitate de președinte de ședință, a supus proiectul la vot și a constatat îndeplinirea cvorumului și adoptarea legii, deși în sală se aflau doar 80 de deputați. După părerea doamnei  R.A.Anastase ar fi votat peste 160 de deputați, chiar 270 deși grupurile PNL și PSD se retrăseseră de la vot. În data de 6 octombrie 2010 Curtea Constituțională a analizat contestațiile depuse de PNL și PSD și a declarat legea ca fiind constituțională .Președintele României, Traian Băsescu, a retrimis legea pentru o nouă dezbatere în Parlament, însă pentru alte motive decât cele reclamate de opoziție. Și astfel, cu un tupeu nemaiîntâlnit și o totală sfidare a opiniei publice românești , Roberta Alma Anastase , „ fătuca lui tătucu ” ce obținea un SALARIU lunar de la o companie de stat  de două ori mai mare ca al președintelui ROMÂNIEI, a făcut posibilă votarea LEGII PENSIILOR PUBLICE ce a nenorocit peste 5,5 milioane de pensionari în plată și alte milioane ce urmează a trece la pensie în viitorul apropiat .
Din păcate,mulți, foarte mulți dintre PENSIONARII loviți mișelește de gestul mârșav al președintei Camerei Deputaților, vrăjiți parcă de vrăjitoarele portocalii, au votat  în 10 IUNIE la ALEGERILE LOCALE în număr destul de mare cu partidul din care face parte și Roberta Alma Anastase . Nu degeaba se spune că la bătrânețe , oamenii dau în mintea copiilor căci altfel, nu găsesc nici o jnustificare a prostiei celor care au votat din nou PDL după toate câte au pătimit din cauza guvernelor acestui partid antipopular și antiromânesc ( prin cârdășia cu UDMR …. ).
Tu, ce părere ai ?
Alioșa.

21 comentarii »

 1. REZULTATELE FINALE ALE ALEGERILOR LOCALE DIN 10 IUNIE 2012 .

  Biroul Electoral Central a anuntat rezultatele finale ale alegerilor locale desfasurate duminica, din aproape toate unitatile administratiei locale, cu mentiunea ca scrutinul se va relua in cateva localitati.

  Astfel, lipsesc din clasament rezultatele pentru alegerea primarilor din Tarnova. Rasmiresti, Moeciu si Mangalia, dar si pentru alegerea consiliului local din Curcani, Mangalia si Moeciu, unde se vor repeta alegerile, din cauza unor neregularitati.

  O situatie speciala va fi in localitatea maramureseana Miresu Mare, unde va exista si un tur doi, avand in vedere ca s-a ajuns la balotaj, doi candidati obtinand acelasi numar de voturi.

  Rezultatele finale ii dau invingatori pe cei de la USL, urmati de PDL, iar un rezultat-surpriza la acest scrutin este ascensiunea Partidului Poporului, al lui Dan Diaconescu.

  PSD si PNL apar in unele clasamente separate pentru ca au existat localitati in care nu au avut candidati comuni sub sigla USL.

  Rezultate Alegeri Locale 2012

  Primarii – numar de mandate

  USL – 41,57%

  PDL – 15,66%

  PSD – 11,88%

  Primarii – numar de voturi

  USL – 37.07%

  PDL – 15.37%

  PSD – 7.49%

  Presedinti de Consilii Judetene – numar de voturi

  USL- 49,84%

  PDL – 14,92%

  PP- DD – 9,21%

  Presedinti de Consilii Judetene – numar de mandate

  USL – 36

  UDMR – 2

  ALEPP ( alianta alcatuita din PDL, UNPR si altii) – 1

  Miscarea Liberala Populara (alianta alcatuita din PDL, UNPR si altii) – 1

  PDL – 1

  Consilii Judetene

  USL – 48,80%

  PDL – 15,29

  PP-DD- 8,96%

  Consilii locale – numar de voturi

  USL – 36%

  PDL – 14,28%

  PP-DD – 8,58%

  Consilii locale – numar de mandate

  USL – 32,68%

  PDL – 15,79%

  PSD – 10,21%

  BUCUREȘTI :
  Rezultatele oficiale finale ale alegerilor locale de duminica il claseaza pe Sorin Oprescu drept castigator al unui nou mandat in Capitala. Surpriza este insa ascensiunea partidului lui Dan Diaconescu, dar si faptul ca indendendentul Nicusor Dan nu a prins un loc in Consiliul General, in ciuda unui scor foarte bun la alegerile pentru primarie.

  Potrivit datelor finale, furnizate de Biroul Electoral Central, Oprescu a castigat Capitala cu 54,29%, in timp ce contracandidatul sau, Silviu Prigoana de la PDL, s-a clasat pe locul doi, obtinand 17,12% din voturi. Horia Mocanu, candidatul PP-DD, a obtinut 9,45%

  USL-ul si-a adjudecat si majoritatea locurilor din Consiliul General. La Consiliul General al Primariei Capitalei, USL a obtinut 55,65% (37 de mandate), PDL – 16,52% (11 mandate) si PPDD – 10,67% (7 mandate).

  Nicusor Dan, candidat independent atat pentru un loc in CGMB, cat si la scaunul de primar al Capitalei, nu a reusit sa obtina in loc in Consiliul General.
  Sursa: Ziare .com

  „ ALEA JACTA ESTE ” !!!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 15/06/2012 @ 3:17 pm | Răspunde

 2. De ce crezi ca şi alte dosare au ajuns la termen de prescriere cu toate tergiversarile?

  Comentariu de Popateapa — 15/06/2012 @ 6:32 pm | Răspunde

  • @ Popică,
   Bună seara !
   Răspunsul este ușor de ghicit :
   „ CORB LA CORB NU-ȘI SCOATE OCHII ” !!!
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 15/06/2012 @ 10:25 pm | Răspunde

 3. […] de Popateapa pe 15 iunie 2012 Transfugii politici sunt cel mai mare lest pentru un partid. Sigur vor dezerta din nou când partidul ce le-a dat o nouă pâine de mâncat va […]

  Pingback de Frunză Verde de Plăcintă!!! « Popateapa's Blog — 15/06/2012 @ 7:46 pm | Răspunde

  • Așa cum ți-am explicat și pe blogul tău, eu nu sunt de acord cu TRASEISMUL POLITIC iar Crin Antonescu și PNL au făcut o mare greșeală primind-o pe labila pedelistă în mijlocul lor ca și cum ar fi UITAT că în guvernarea trecută și madam plăcintă a votat împotriva propunerilor legislative ale OPOZIȚIEI și, nu numai…..
   Viața va demonstra că peneliștii s-au grăbit iar duduia este în stare la o adică să treacă din nou,fără nici un fel de scrupule de partea noilor învingători .
   Mulțumesc pentru pingback, vizită, comentariu și like !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 15/06/2012 @ 10:33 pm | Răspunde

 4. @ Bogdan,
  Bună seara !
  Mulțumesc pentru vizită și like !
  Eram curios să-ți aflu părerea dar , dacă nu vrei să ți-o exprimi,nu pot face nimic !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 15/06/2012 @ 10:24 pm | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  Credeam că doar SERVICIILE SPECIALE ale președintelui mă urmăresc când colo, iată că mă urmăresc și alte companii și servicii :

  „ Cine te urmareste atunci cand navighezi pe internet? Ai fi tentat sa spui: „Nimeni.” De fapt peregrinarile tale apar pe ecranele a zeci de mii de analisti, marketeri si publicitari.

  Cele doua companii care urmaresc cel mai mult ce fac oamnii pe internet sunt Google si Facebook, potrivit „Global Tracker Report”, prezentat de compania Evidon. Datele au fost obtinute dupa ce 1,6 milioane de internauti si-au instalat, voluntar, extensia Ghostery, dezvoltata de Evidon, in browser pentru a vedea cine ii urmareste pe net. Serviciul Google care urmareste cei mai multi oameni este Google Analytics. Scripturile acestuia sunt prezente pe circa 70% din site-urile de pe internet. Al doilea cel mai comun urmaritor este serviciul de publicitate Google Adsense. Top cinci este intregit de extensiile sociale ale Facebook, widgeturile Google+ si de serviciul Facebook Connect, care le permite utilizatorilor sa se autentifice pe alte site-uri folosind datele de identificare de pe Facebook.”
  Sursa: Manager.ro ( autor, Adrian Popa ).
  Tu, știai acest lucru ?
  Dacă DA, de ce nu mi-ai spus și mie ?
  Egoistule, egoisto !!!
  Weekend plăcut !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 16/06/2012 @ 8:02 am | Răspunde

 6. daca tot au fost alesi sper ca nu vor dezamagi…
  vad ca mai sunt si alte pareri…despre …unele lucruri…
  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2012/06/08/cornel-dan-niculae-premierii-ungureanu-si-ponta-prieteni-pentru-masoni-americani-si-israel/
  timpul ne va arata adevarul… poate…

  Comentariu de yousef59 — 17/06/2012 @ 5:37 pm | Răspunde

  • @ Magda,
   Bună seara !
   Interesant și foarte provocator LINK !!!
   L-am accesat și am rămas mut de uimire !
   Nici nu știu ce să mai spun . se pare că domnul Cornel Dan Niculae are acces la informații care pe mine mă ocolesc .
   Vorba ta, „ TIMPUL NE VA ARĂTA ADEVĂRUL …. POATE ” !
   Până atunci însă, astăzi 17 iunie, Consiliul Director al PDL a decis ca pe 30 iunie a.c. să se desfășoare CONVENȚIA EXTRAORDINARĂ a PDL .
   Cum Emil Boc nu va mai candida, Vasile Blaga abținându-se de la vot iar STATUTUL PDL schimbat pe ultima sută de metri
   ( s-a scos din CRITERIILE pentru a CANDIDA, tocmai ce-i lipsea lui Mihai Răzvan Ungureanu, adică VECHIMEA în partid )!!!
   Cu alte cuvinte, MRU se poate înscrie în PDL pe 29 iunie iar pe 30 iunie poate CAQNDIDA iar dacă ne luăm după
   cele spuse de Cornel Dan Niculae,lucrurile par a se limpezi iar credibilitate celor spuse pe LINK-ul postat de tine, CREȘTE AMEȚITOR de tare.
   La CONVENȚIA PDL din 30 iunie a.c.vor participa 1450 de delegați și tare mă tem că MRU ( omul lui T.Băsescu și-a celor spuși de COornel Dan Niculae ) va fi noul președinte al PDL !!!
   Părerea mea : indiferent cine va fi ales președinte al PDL, la ALEGERILE PARLAMENTARE din toamnă,portocalii își vor da pumni în cap și-și vor
   scoate ochii unii la alții mai tare ca după ALEGERILE LOCALE din 10 iunie.
   Mulțumesc pentru vizită, comentariu ,like și link !
   O noapte liniștită !
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 17/06/2012 @ 9:57 pm | Răspunde

 7. @ Almanahe,
  Bună dimineața !
  La mine-i SOARE și-i frumos
  Și plec din nou la plajă
  Departe de orașul zgomotos
  Pe DUNĂRE să văd o barjă.
  Pe malul DUNĂRII bătrâne
  Eu merg în fiecare an la plajă
  Acolo-s din belșug cadâne
  Ce te încântă cu-a lor vrajă.
  Mulțumesc pentru vizită și like !
  O săptămână cu frumoase realizări !
  Cu respect,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 18/06/2012 @ 6:27 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Dezbaterile din PDL pe marginea rezultatelor CATASTROFALE obținute de hienele portocalii la ALEGERILE LOCALE din 10 IUNIE 2012
  A SCOS LA IVEALĂ MIZERIILE săvârșite de guvernarea boc-poc și mai ales matrapazlâcurile comise de blonda de la turism și de la camera deputaților , nimeni altele decât „ tezaur folcloric ” Elena Udrea și „ HOAȚA ” de la Camera Deputaților, președinta Roberta ALMA Anastase ,care au fost luate la întrebări , apostrofate și bălăcărite ca la ușa cortului de mai toți liderii partidului din teritoriu ,
  când PORTOCALIU , când VERDE la față.Astfel , în eter au zburdat în voie cuvinte și fraze de genul :
  – „Când se TĂIAU salariile și pensiile ,îți afișai poșetele și DECOLTEUL” a spus unul către Elena Udrea .
  – „ Te-am pus președintă la Camera Deputaților ca să numeri bile .Dacă tot ești preocupată de cum arăți ( adevărul că nu arată rău fosta MISS ….) , angajează-ți un stilist ” spusa unul către Roberta Anastase.
  Ca să le„ închidă gura ” NUTZIȘOR le-a răspuns răspicat și fără echivoc :
  – Mulți dintre voi m-ați rugat SĂ VĂ PUN AMANTELE pe funcții mari la minister…..”
  Nici măsluitorul de voturi prezidențiale din 2009 de la PARIS , mazilitul mai târziu , T.Baconschi nu a scăpat de ironia lui Gheorghe Ștefan proaspătul REALES în funcția de PRIMAR la PIATRA NEAMȚ :
  – De ce te ții BĂ, de scaun ?
  La care infatuatul T.Baconschi a răspuns în stilul său caracteristic :
  – Numele de Baconschi este un brand ” !
  Și lista injuriilor, calomniilor și RĂÎFUIELILOR ar putea continua dar mi-este teamă să nu mă apuce VOMA când le voi pronunța numele ….așa că, mă opresc nu înainte de a întreba pe cei care AU CREZUT și-ncă mai CRED în PEDELEPRELE PORTOCALII, ce părere au ?
  Sunt mândri de IDOLII lor pașivi ,ipocriți ,lacomi,oportuniști,demagogi,lingăi, mincinoși,lipsiți de personalitate și bun simț pe care i-au votat chiar și la 10 iunie ???
  Spre deosebire de oamenii din PDL lipsiți de scrupule și mari răzbunători, cei din UDMR care au fost la guvernare cu PDL beneficiind din plin de ȘANTAJUL POLITIC PRACTICAT în cei patru ani de guvernare, TAC DIN GURĂ și nu se MUȘCĂ UNII PE ALȚII deși nici ei nu au câștigat mare lucru la alegerile locale din 10 iunie a.c.
  Revin la PROBLEMA CONVENȚIEI NAȚIONALE a PDL ce se va desfășura în 30 iunie 2012. După convorbirea avută cu Traian Băsescu înaintea VOTULUI CONSILIULUI DIRACTOR al PDL, președintele partidului aflat în mare dengrigoladă Emil Boc, a anunțat de la sine putere că VECHIMEA în partid nu mai constituie CRITERIU obligatoriu pentru candidatura la șefia partidului verde-portocaliu .
  De unde se VEDE că până și-n ultimul ceas al existenței ca șef de partid, micul și ușor manevrabilul Boc ASCULTĂ de cel de la Cotroceni care, vrea CU ORICE PREȚ ca președinte al PDL pe nimeni altul decât pe fostul ȘEF al SPIONILOR români și fost PRIM -MINISTRU al ROMÂNIEI pentru câteva zile , timp în care, a făcut ce i s-a ORDONAT :
  – a dat BANi din REZERVA GUVERNAMENTALĂ primăriilor PDL și UDMR pentru susținerea CAMPANIEI ELECTORALE la alegerile locale. Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, guvernul MRU a căzut
  ( https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/04/27/ ) ,
  fiind înlocuit de guvernul USL
  ( https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/05/01/ ) care, spre DISPERAREA maghiarilor și pedeleprelor,LE-A LUAT BANII ÎNAPOI celor care nu apucase însă să-i cheltuie ……
  Consecința luării banilor dați fraudulos de către MRU primăriilor PDL și UDMR ? S-a văzut la ALEGERILE LOCALE !!! Nemaiprimind MITĂ ELECTORALĂ din belșug, ROMÂNII nu au mai votat cu ei .
  Au fost însă și localități unde prostimea a votat în proporție de peste 80 % cu primarul PDL dar asta numai și numai din cauza faptului că acea comunitate era formată aproape din rude , prietenii și complici în de toate a primarului portocaliu .
  Sunt convins că domniile voastre ( cei neînregimentați politic și nepupincuriști băsiști și pedeliști ) cunoașteți și alte EXEMPLE de VORBE GRELE aruncate de pedelepre între ele . M-aș bucura dacă ni le-ați împărtăși și nouă iar MAFIA PDL ar TURBA de ciudă !!!
  O săptămână fără PEDELEPRE prin preajmă !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 18/06/2012 @ 7:14 am | Răspunde

 9. ALL !!!
  Ca dovadă a faptului că PEDELEPRELE se mușcă rău de tot între ele ca HIENELE turbate de foame,
  iată un LINK postat de o PEDELISTĂ pe un blog anume în care îl acuză pe „ buldogul ” Vasile Blaga
  de tot felul de chestii ca NU CUMVA să fie el ales președinte al PDL pe 30 IUNIE a.c.
  când TĂTUCU” ei și-al portocaliilor îl vor uns pe MRU c-așa vrea OCULTA MONDIALĂ să subjuge mai ușor ROMÂNIA :

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/blaga-nu-iau-lectii-de-la-macovei-897622.html

  Dați click pe link-ul de mai sus ți trageți singuri CONCLUZIILE
  căci apa de la budă va fi trasă de cei ce nu-l vor pe BLAGA la șefia PDL !!!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 18/06/2012 @ 9:06 am | Răspunde

 10. @ ALL !!!
  Ca să arăt lumii întregi și-n mod deosebit pedeleprelor că mai sunt și români de bună credință care DEMASCĂ FĂRĂDELEGILE MAFIEI PDL,
  postez mai jos opinia unui blogger scârbit și el ca și mine de ceea ce-au făcut și-ncă vor să mai facă oamenii președintelui-jucător-trișor :

  „ T.Basescu :
  Mama ei de viață, iar mă pun aștia pe drumuri,
  să-i caut și-n gaura de șarpe !
  ( aluzie la „ dispărutul ” CODRUȚ MARTA – omul lui S. Blejnar fostul șef ANAF ,
  cel cu BANII adunați de la vameși și nu numai …n.r.) :

  A-nceput de ieri sa cada cate-un sef de cabinet
  Bine copt, cu seu la punga, leu furat de la buget,
  De cum cade se ridica si o pune brusc de o fuga
  Peste granita, oriunde, potera sa nu-l ajunga.
  Oamenii lui chiombu voda, unsi sa stranga banu’ tarii,
  L-au strans pentru ei in conturi, asi in ale adunarii,
  Chemati azi sa se se explice de unde asa osanza
  Fug si lasa vorba-n urma ca n-ar fi mare branza.
  Sub protectia inalt, calduta a pulpanei domnitoare
  Au strans averi colosale pentru traiuri viitoare.
  Singura grija ramasa cand o taie-n patru zari,
  Ar fi gandul d-extradare de departe peste mari.
  Altfel au furat ca-n codru, chiombu le-a tinut de sase
  Banii stransi din contrabanda au luat drumul dupa vase,
  Iar in loc de o regina banuita c-a luat grosu
  Azi avem casa regala denumita “Eu mi-s hotu !”.

  “Motivul audierii a fost misterioasa dispariţie a lui Codruţ-Alexandru Marta,
  fostul şef de cabinet al lui Blejnar şi un apropiat al liderului PDL Arad, Gheorghe Falcă,
  cel care de altfel l-a şi propus pentru funcţia de la ANAF.
  Numele lui Codruţ Marta a fost vehiculat de mai multe ori, de-a lungul timpului,
  în legătură cu diverse cazuri de contrabandă şi fraudă.
  Ieri, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a dispus darea în urmărire naţională a lui Codruţ-Alexandru Marta.
  „La data de 25 mai, IGPR, prin Direcţia de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri,
  a dispus darea în urmărire naţională a lui Marta Codruţ-Alexandru, de 38 de ani, persoană dispărută.
  Poliţia a fost sesizată vineri de dispariţia în împrejurări suspecte a lui Marta Codruţ-Alexandru de către soţia acestuia,
  care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut în 21 mai”, se arată în comunicatul Poliţiei.”
  Puterea.ro
  Nici n-a venit inca toamna cand USL-ul, in urma alegerilor, ca un bun gospodar,
  sa se apuce de curatat putregairule pedeliste de prin pomii livezilor noastre mioritice
  si iata ca si in conditiile in care guvernul Ponta a initiat o verificare de suprafata a activitatii
  unor ministere ai caror sefi au avut acces nelimitat la borcanul cu miere al banului public,
  subiecti abia dati in pârg de primavara, cad cu zgomot din pomi si iau calea pribegiei si a necunoscutului,
  lasand in urma gauri mai negre decat cele mai intuncecate mistere ale Universului.
  Dar nu toata lumea fuge, nici gand!
  Spre exemplu storfetu’ national, Elena Udrea, fara sa fie intrebata sau acuzata de cineva,
  doar auzind ca noul ministru al Turismului si Dezvoltarii are de gand
  sa aduca specialisti in ale finantelor pentru a descoperi misterul gropilor din superpartia de milioane de Euro din Poiana Brasovului
  sau a piscinelor fara apa, a terenurilor de fotbal in panta, bune doar iarna ca partii pentru sanius
  sau a TELEGONDOLELER NEFUNCȚIONABILE ( a lui PINALTI de la PIATRA NEAMȚ, funcționează : vezi
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/06/17/…. )
  a sarit de partea dorsala in sus acuzand in dreapta si-n stanga, dezvinovatindu-se cu patos si aplicat,
  laudandu-si totodata ispravile guvernarii care vor ramane de exemplu pentru viitorime in cartile de istorie,
  in timp ce ea nici macar cum se numeste noul ministru care i-a luat locul nu stie.
  Cat despre meciul de box organizat de ea din fonduri europene, este o minciuna sfruntata,
  ea nici macar n-a stiut ca Bute va boxa in tara, cine vrea sa afle mai multe nu are decat sa-l intrebe pe Obreja.
  Si cand te gandesti ca toate astea se intampla cand inca la Cotroceni troneaza Uciga-l Toaca
  cu drept de viata si de moarte asupra procurorilor Codrutei si ai lui Morar.
  Sa te tii, neica, halimai justitiar cu strigaturi si bocete traditionale romanesti,
  dupa suspendarea chiombalaului si debarcarea celor doi “vigilantes” ai acestuia.
  Abia astept si cred ca nu este roman de buna credinta in aceasta tara care sa nu gandeasca asemanator
  si cu nerabdare la momentul inceperii fenomenului de
  “Jos Mafia Baseasca” din Romania
  si la aplicarea, in sfarsit, a legilor tarii pe principiul constitutional conform caruia
  “Nimeni nu este mai presus de lege!”.
  Sursa : Blogu” lu” MARCUS .
  Ei, acum te-ai convins stimată pedelistă și stimate pedelist pupincurist că nu sunt singur în DEMASCAREA FĂRĂDELEGILOR
  lui Traian Băsescu, PDL , guvernelor lor și „ MAFIEI PDL care se vrea dată uitării ” ????
  Ce mai ai de spus ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 18/06/2012 @ 2:24 pm | Răspunde

 11. @ ALL !!!
  Dacă voi nu aveți NIMIC DE SPUS atunci, o să vă spun tot eu :
  Cei care acum se ceartă ca țiganii la ușa cortului au ros ciolanul încă din primele clipe de după REVOLUȚIA din Decembrie 1989
  purtând de-a lungul celor 22 de ani postdecembriști nume și culori diferite cum au făcut ca nesimțiți chiar în ultimile săptămâni
  când, pentru a mai PĂCĂLI și MANIPULA încă odată PROSTIMEA cu gura căscată după MITĂ ELECTORALĂ,
  și-au SCHIMBAT CULOAREA POLITICĂ, din PORTOCALIU în VERDE și SIGLA PDL cu tot felel de APEL, APDT, ș.a.
  În anul 1989, când Eu eram ȘEFUL GRUPEI DE COORDONARE MUNCI AGRICOLE pentru județul TELEORMAN ( iunie-decembrie, de la campania agricolă de vară la cea de toamnă ), unii dintre cei care ne conduc de 22 de ani făceau CONTRABANDĂ cu blugi, cafea , țigări sau valută , alții scriau îndemnuri mobilizatore pe prima pagină a ziarului „Scânteia”, pentru finalizarea însămânţărilor de toamnă . Deşi agricultura era la pământ, îndemnurile erau însoţite de raportări triumfaliste şi plecăciuni obediente. Astăzi, aceşti oameni deveniţi peste timp lideri politici, nu reuşesc să iasă din mirajul unei minciuni care a umbrit întrega noastră existenţă, sacrificată în interes naţional.
  Cel puţin eu aşa simt și tocmai de aceea sunt scârbit de ei și de fărădelegile lor .
  Și tot la fel sunt de scârbit și de cei care încă le țin partea și, nu numai că i-au votat chiar și-n 10 iunie la ALEGERILE LOCALE dar
  le ma țin și partea de parcă ar împărți pe din două furăciunile din BANUL PUBLIC !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 18/06/2012 @ 3:05 pm | Răspunde

 12. @ ALL !!!
  Dacă MAFIA PDL SE VREA DATĂ UITĂRII , nu același lucru vor SLUGILE lui T.Băsescu .
  În pericol de moarte de a-și pierde FUNCȚIILE și PRIVILEGIILE oferite de ipocritul președinte-jucător și guvernele boc-pocI-V și mru ,
  SLUGILE băsiste și pedeliste, ATACĂ VERBAL guvernul VICTOR PONTA sub cele mai variate dar mârșave metode cum numai
  HIENELE portocalii și POLITRUCII pedeliști agramați și inculți o pot face .
  OFTICA acestor slugi asmuțite de la Cotroceni a început chiar din momentul când guvernul MRU a fost dat cu preșul de la guvernarea doar pentru ei a ROMÂNIEI . Constatând cu groază că guvernul PONTA începe să pună în practică cele promise ( reântregirea salariilor bugetarilor, returnarea celor 5,5 % CAS furați de guvernul de marionete boc& mru ,înlocuirea prefecților fostei coaliții de guvernare și multe altele ) ,și nu în ultimul rând ADUCEREA la CUNOȘTINȚA OPINIEI PUBLICE ROMÂNEȘTI a contractelor energetice încheiate de fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu,cu „ băieții deștepți ” , contracte din care individul a primit comisioane grase cu care și-a făcut VILOAIE și petrecut VACANȚELE pe COASTA de AZUR ,
  băsiștii și pedeliștii și-au văzut privilegiile amenințate și au trecut imediat la ATAC TOTAL, MÂRȘAV și fără scrupule.
  Exemplu le-a dat chiar mentorul lor de la COTROCENi care a intrat într-o adevărată polemică cu premierul V.PONTA pe tema :
  cine va merge la CONSILIUL EUROPEI………………..
  Demagog, ipocrit și mai ales răzbunător, T.Băsescu, în prostia lui s-a dat de gol făcând după capul său plin de alcool ,tot felul de aluzii la adresa premierului VICTOR PONTA vs.de pregătirea sa intelectuală :
  – „ Când ești DOCTOR în DREPT, ești tare …….. ( hă, hă, hă, ) …DOTTORE …..” !!!
  fără să-și dea seama în prostia sa că prin acele afirmații făcute pentru prima dată în fața presei, s-a dat de gol asupra a ceea ce urma să se întâmple : acuzele făcute de SLUGILE sale premierului PONTA pe tema TEZEI de DOCTORAT , precum că a este un POLAGIAT!!!!
  Intervievat de către moderatorul unei emisiuni tv. ,profesorul dr.docent DIACONU chiar autorul cărții din care se spune că s-a realizat PLAGIATUL ,a spus :
  -„ dacă mi-ar fi PLAGIAT lucrarea, atunci, aș ma fi semnat PREFAȚA la LUCRAREA lui VICTOR PONTA ” ???
  Adică, pe înțelesul SLUGILOR băsiste , dacă chiar AUTORUL cărții din care se spune că V.PONTA a plagiat, RECUNOAȘTE CĂ NU I-A FOST PLAGIATĂ lucrarea, atunci, nu-i clar că toată povestea este „ O FĂCĂTURĂ POLITICĂ ” la comanda celui care se urinează pe el de FRICA SUSPENDĂRII din funcție și a ofticii că-i înfruntat bărbătește de tânărul PREMIER al ROMÂNIEI ce nu renunță la ideea de a merge la CONSILIUL EUROPEI în detrimentul marinarului contrabandist ???
  De ce am pomenit de SUSPENDAREA președintelui ? Simplu : la inițiativa USL ( PONTA, ANTONESCU, CONSTANTIN) cât de curând, se va aproba în PARLAMENT o LEGE care va simplifica SUSPENDAREA președintelui , LEGE care nu-l lasă pe Băsescu să doarmă noaptea liniștit și nici ziua să bea un pahar de pălincă….
  Și mai este un motiv pentru care SLUGILE băsiste atacă pe V.PONTA și guvernul condus de el : printr-o OG s-a stabilit că :
  HOTĂRÂRILE PARLAMENTULUI nu mai pot fi CONTESTATE la CCR ( care, din păcate , este pro-băsescu și nicidecum PRO-ROMÂNIA ) !!!
  Acest lucru i-a scos din sărite pe pedeliști, băsiști și slugiloe lor jegoase care-și văd moartea politică cu ochii și privilegiile acordate ca mită electorală pe cale de dispariție.
  Ca răspuns a acestei OG emisă de guvernul PONTA,președintele T.Băsescu i-a DECORAT imediat pe judecătorii de la CCR spunându-le :
  -„ VĂ MULȚUMESC ! VĂ SUNT DATOR ” !
  Da, domnule președinte-jucător, aveți pentru ce le mulțumi judecătorilor de la CCR căci, dacă nu erau ei ( cei numiți chiar de dvs.și care erau majoritari ) de mult nu mai erați președinte !!!
  Da, domnule președinte, le sunteți nu „1ÎNDATORAT ” ci VÂNDUT COMPLET pentru toate câte v-a oferit aceea CCR politizată și manipulată în interes personal !!!
  Din păcate, SLUGILE băsiste ATACĂ guvernul PONTA pe toate fronturile .
  Ca urmare a unei OG prin care ICR ( Institutul Cultural Român , format doar din oameni apropiați președintelui , institut care era în subordinea ( adică la cheremul ) președintelui ))
  a trecut bîn subordinea PARLAMENTULUI,
  slugile băsiste au ieșit cu mic cu mare în semn de protest ( cu PAPIOANE la gât….) în fața ICR protestând de fapt pentru că-și pierd privilegiile ( SALARIILE MARI din banul public ) și nu pentru vreun act de cultură .Dacă îi analizezi pe cei ca fac parte din ICR , te apucă sila și-o iei la fugă !
  Printre ei se află și indivizi care n-au nici o legătură cu PROMOVAREA CULTURII ROMÂNEȘTI cum ar fi avocatul pedelist Valeriu Stoica ( fost PNL-ist ) care, nici măcar nu a publicat și el vreo carte de cultură ci a făcut doar contracte de consultanță juridică oneroase cu statul…acumulând sume de bani uriașe ….
  Și uite-așa -și petrec timpul POLITICIENII NOȘTRI :
  în certuri pe CIOLANUL DE ROS și ORGOLII PERSONAE
  iar românii mor de foame din cauza sărăciei la care au fost aduși de Băsecu&PDL în ultimii ani.
  După părerea mea, cele mai PERICULOASE SPECIMENE sunt SLUGILE băsiste șe pedeliste care,
  ca și stăpânii lor, nu vor să renunțe sub nici o formă la PRIVILEGIILE primite în guvernările boc I-V și mru și CIOLANUL DE ROS iar
  îndepărtarea lor de la PUTERE ( încă mai dețin puterea prin serviciile secrete,speciale și MAFIA pedelistă ) îi apucă cu frisoane și-o teamă soră cu MOARTEA !!!
  Degeaba însă se zbat și urlă ca HIENELe turbate !
  Ziua ALEGERILOR PARLAMENTARE ( culmea ironiei , sunt în opoziție dar deja au anunțat ziua de 2 DECEMBRIE….de unde se vede că se credeau PIRONIȚI pe viață la conducerea ROMÂNIEI ) se apropie iar REZULTATUL va fi DEZASTRUOS pentru clica băsisto-pedelistă indiferent de DIVERSIUNILE ce la mai aruncă pe piață !
  ROMÂNUL trebuie să știe că:
  „ Lupu-și schimbă părul dar năravul, ba ” !!!
  Dacă la ALEGERILE LOCALE au rămas din 14 președinți de Consilii Județene numai cu 2 ,
  la ALEGERILE PARLAMENTARE dacă s-ar menține pragul de 5 % , nici măcar nu ar INTRA în PARLAMENTUL ROMÂNIEI !!!!
  Tu, ce părere ai ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 20/06/2012 @ 8:14 am | Răspunde

 13. @ ALL !!!
  Dă click pe LINK-ul de mai jos și vei vedea ceva ce te va uimi !!!

  „Xenia Simonova, concurenta in finala „Ukraina are talent”, a impresionat juriul desenand cu degetele pe o suprafata cu nisip o scena reprezentand invazia germana a Ukrainei in al 2lea razboi mondial

  http://pelapapas.com.mx/htmls/animacion-arena-2.html

  Ce părere ai ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 20/06/2012 @ 8:24 am | Răspunde

 14. @ De la CrisCar50, via Yahoo ! Mail :

  PDL

  Mi-as dori sa nu-i mai vad si sa nu mai aud nimic despre ei,
  dar cred ca nu sunt suficient de ruinati si se vor lupta cu disperare
  pentru o eventuala revenire si pt. a nu-si pierde privilegiile!”

  Comentariu de Aliosa — 21/06/2012 @ 8:12 am | Răspunde

 15. @ Crișan prietene,
  PDL și MAFIA sa nu stau cu mâinile în sân .
  Atacă ca HIENELE înfometate și MAIDANEZII turbați toate inițiativele Guvernului PONTA și nu numai.
  Scot la iveală dosare fabricate, uitate prin sertare prăfuite și caută prin toate căile să DENIGREZE USL și Guvernul PONTA !!!
  Am auzit o înregistrare făcută de surse la Convenția extraordinară a PDL de duminică 17 iunie prin care,
  un lider portocaliu cu vocea răgușită și plin de emiție de se îneca în propria-i salivă slinoasă, spunând :
  – Avem datoria de A LUPTA în primul rând cu Guvernul PONTA pe toate căile și prin toate mijloacele, apoi pentru a ne câștiga credibilitatea și-apoi pentru a strânge rândurile în vederea câștigării alegerilor parlamentare din 2 decembrie ” !!!!
  Așa erau de siguri că VOR ORNANIZA ei ALEGERILE PARLAMENTARE încât stabiliseră IPOCRIȚII până și data desfășurării : 2 decembrie….
  Numai că, socoteala lor a fost demontată de USL așa că, conform proverbului ( gura prostului adevăr grăiește ) ,
  ipoocritul lider s-a dar de gol ca și mentorul său T.Băsescu când a spus vs. de V.PONTA :
  „ Cine este DOCTOR în DREPT este tare ! DOTTORE …..” arătând astfel că știa de la SERVICIILE și SLUGILE sale despre „ făcătura cu PLAGIATUL ” tezei de doctorat a premierului….
  Nici eu n-aș mai vrea să-i văd vreodată la guvernare ci acolo, lângă ADRIAN NĂSTASE …..
  Mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
  Cu prietenie,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 21/06/2012 @ 8:26 am | Răspunde

 16. @ ALL !!!
  ENIGMA „ HIDROELECTRICA ” și INSOLVENȚA EI :

  http://cursdeguvernare.ro/resursele-romaniei-%E2%80%93-cazul-hidroelectrica-pe-cine-as-chema-eu-la-parchet.html

  Resursele României – cazul Hidroelectrica: poveste adevărată despre pe cine aş chema eu la Parchet.

  Asta dacă vrem să se facă DREPTATE iar „ băieții deștepți ” să RETURNEZE STATULUI ROMÂN BANII ÎNCASAȚI pe post de clientelă politică și „ inginerii financiare ” !!!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 21/06/2012 @ 4:54 pm | Răspunde

 17. @ ALL !!!

  „UN PRESEDINTE IN INSECTAR

  Prestigioasa agenţie de ştiri Reuters a făcut un portret al preşedintelui Traian Băsescu într-o manieră atipică. Pentru că se întâmplă extrem de rar ca reporterii acestei instituţii să renunţe la tonul sec, detaşat, sobru, în favoarea foiletonului. Şi pamfletului. Fără nici un fel de exagerare, acuzaţiile pe care Reuters i le aduce preşedintelui Traian Băsescu şi maniera în care este redactat portretul şefului statului român ne întorc în urmă cu 25 de ani, când, într-un mod asemănător, era „tratat” gazetăreşte şi Nicolae Ceauşescu. Este un semnal umilitor pentru români, de care ar trebui să ţinem seama. Şi, până la urmă, cine ne umileşte? Agenţia Reuters? Sau propriul preşedinte?

  Nimic din ceea ce este esenţial nu le scapă reporterilor de la Reuters. Cine este, în viziunea lor, şeful statului român? Un fost căpitan de navă comercială, care a colaborat cu Securitatea şi, odată ajuns la putere, a făcut în aşa fel încât numele său să fie şters de pe listă. Un personaj agresiv, contondent şi caracterizat prin derapajele sale de la litera şi spiritul Constituţiei, pentru respectarea cărora a jurat. Un şef de clan, a cărui progenitură a fost împinsă forţat până în Parlamentul European. Un conducător al unui stat membru UE şi NATO, dar care este total diferit, ca mod de comportare, de ceilalţi şefi de state.

  Ce semnificaţie poate avea acest neobişnuit demers al agenţiei Reuters? Prima concluzie, pe care o putem evidenţia şi care este lesne de înţeles de toţi cei care au urmărit evoluţia acestei agenţii în ultimii 25 de ani, este că nouă şi lumii întregi ni se transmite un semnal. Că preşedintele în funcţie al României a devenit indezirabil pentru lumea civilizată. Că el reprezintă partea uscată a unei păduri. Că zilele lui sunt numărate. Agenţia Reuters nu a procedat astfel, decât în cazul unor şefi de stat aflaţi pe tobogan. Este un semn cât se poate de elocvent că Reuters, funcţionând ca un barometru, remarca faptul că, în plan intern, popularitatea domnului Traian Băsescu este prăbuşită, eliminarea sa politică fiind doar o chestiune de timp. Iar, în plan extern, el a devenit indezirabil. Ceea ce înseamnă, tradus într-un limbaj mai puţin gazetăresc, faptul că democraţiile occidentale aşteaptă primul prilej pentru a-i face brânci.

  Ce mai citim, printre rânduri, în depeşa Reuters? Întrucât nu există nici măcar o singură propoziţie de natură a caracteriza în acelaşi fel şi poporul român, este limpede că, în intenţia autorilor, a fost să se facă o distincţie între conducător şi cetăţeni. Altfel spus, Reuters apreciază că, în România, alesul în cea mai înaltă funcţie nu-şi merită alegătorii. Ca, prin urmare, domnul Traian Băsescu este nu numai un lider nedemn, în raport cu liderii UE şi NATO, ci este un lider nedemn şi în raport cu concetăţenii săi.

  Fixarea, astfel, a lui Traian Băsescu printre rarisimele piese ale insectarului Reuters echivalează cu prima salvă de tun. Cu semnalul unui război mediatic, care urmează să fie declanşat împotriva şefului statului român. După războiul mediatic urmează, ca de obicei, un război politic. Şi, astfel, Traian Băsescu este prins într-o veritabilă menghină. O opoziţie din ce în ce mai viguroasă internă şi un afront implacabil extern.
  Sursa: CorectNews

  Ronţăitorii bugetului forfetar

  De ani de zile, în România nu sunt bani. Nici pentru pensii şi salarii decente, nici pentru repararea şcolilor şi spitalelor unde tavanul cade în capul elevilor sau bolnavilor, nici pentru infrastructură. Pentru nimic. S-au schimbat guverne, s-au perindat miniştri, după cum au şi plecat. Făcând predări de gestiune zero pe zero. N-am văzut ca vreun ministru să nu iasă basma curată, în ciuda a numeroase acuze de gestiune neglijentă, abuzivă sau chiar frauduloasă. N-am auzit ca vreunui ministru să nu i se fi aprobat descărcarea de gestiune şi să fie pus, el şi colaboratorii lui, să plătească pagubele aduse Bugetului public.
  Această iarnă a făcut să explodeze un nou scandal, care, de altfel, mocnea de mult. Acoprirea ţării cu nămeţi, blocarea şoselelor, zecile de morţi, îngroparea de vii a nenumăraţi săteni au scos la iveală potlogăria incredibilă ca dimensiune şi consecinţe a afacerii oneroase a deszăpezirii. Zeci şi zeci de milioane de euro s-au revărsat din trezoreria statului în conturile unor firme agreate politic, cărora Ministerul Transporturilor, „organizând” vinovat şi prea târziu licitaţiile pentru 2012, le-a prelungit de la sine vechile contracte, deşi lucraseră prost şi în 2011. Potrivit contractelor, în aceste zile ar fi trebuit să mişune pe şoselele troienite zeci de turbofreze, numeroase alte utilaje speciale, iar nu tractoraşe şi buldozere, bune pe şantiere, nu în nămeţi. N-au fost văzute, pentru că, pur şi simplu, patronii nu le-au achiziţionat. Le-au invocat la contractări doar pentru a încasa uriaşe fonduri din care şi-au construit averi incomensurabile. Nimeni nu le-a cerut socoteală nici acum, nici în anii trecuţi. Bugetul de stat s-a dovedit a fi o enormitate financiară, un soi de fond forfetar, care e cheltuit sau prăduit, fără a se justifica pentru ce şi cum, făra a da cineva samă. Nici ministrul, nici şefii de la CNADR, nici cei de la consiliile judeţene, care n-au avut bani pentru nişte amărâte de parazăpezi, nimeni.
  Nici la Ministerul Dezvoltării Regionale lucrurile n-au stat altfel. „Dezvoltare” a însemnat telegondole în care Mme Udrea s-a legănat cu Pinalti sau familia Ridzi, a însemnat stadioane supraevaluate şi nenecesare, alte fandoseli şi paranghelii pentru cultivarea imaginii unei ministrese despre care se pare că până şi propriii colegi de partid i-ar fi spus „Dispari şi din Guvern, şi din partid, că ne-ai îngropat pe toţi!”.Aţi văzut-o vreodată inaugurând un sistem de canalizare, dând bani pentru fântâni de adâncime acolo unde astă-vară mureau vitele de sete? Nu. Când s-a umplut paharul, când jaful a a depăşit orice limită, s-a recurs la diversiunea clasică. Miniştrii, chipurile, „au plătit politic”, fiind înlocuiţi, spre a păcăli opinia publică.
  Nu ajunge. Abia de aici trebuie pornit, verificându-se la sânge modul în care au cheltuit banul public. Nimeni nu spune că şi-au umplut ei înşişi buzunarele. Dar Legea răspunderii ministeriale şi Codul Penal fac trimitere şi la infracţiuni ca neglijenţă sau abuz în serviciu, cu grave consecinţe. Aşa că descărcarea de gestiune a foştilor miniştri trebuie „împachetată” nu în pupături şi buchete de flori, ci în evaluări severe şi profesioniste. În primul rând din partea Curţii de Conturi ”.
  Tu, ce părere ai ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 21/06/2012 @ 5:26 pm | Răspunde

 18. @ ALL !!!
  Dă CLICK pe LINK-ul de mai jos și vei afla ce n-ai știut :

  Dezvaluiri Libertatea
  Secretele zacamintelor de aur, vandute pe 10.000 de dolari
  22 Aprilie 2011
  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dezvaluiri-libertatea-secretele-zacamintelor-de-aur-vandute-pe-10-000-de-dolari-332016.html
  Ce zici? Știai ?
  Weekend plăcut !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 22/06/2012 @ 7:47 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: