Alioşa ” File de Jurnal ”

06/07/2012

MANIPULAREA și TÂMPIREA OMULUI .

Filed under: Uncategorized — Aliosa @ 3:43 pm
Tags: , , , ,
Sursa imaginilor din slideshow-ul de mai sus este INTERNETUL .
Eu nu am făcut altceva decât să le adun și să le inserez în slideshow .
Dacă domniile voastre aveți ALTELE mai reușite, trimiteți-mi-le prin e-mail cu attachment
și sigur vi le voi publica . Mulțumesc .
MTP ( 5 METODE PENTRU TÂMPIREA POPULAŢIEI )
V-aţi întrebat vreodată de ce nu vă ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiţi rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveţi în casă, de ce vă vine mereu să vă certaţi cu toată lumea, de ce vă simţiţi neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui să vă servească, de ce nu sunteţi fericit şi nici măcar mulţumit, sau pur şi simplu de ce fetele poartă de aproape 2 ani cizme în miezul verii? Sunt convins că v-aţi întrebat. Dar v-aţi întrebat de ce nu faceţi nimic pentru ca aceste nemernicii să nu mai continue? În cele ce urmează voi încerca să vă ofer 5 motive pentru care răspunsul la această ultimă întrebare este, de obicei, „Nu pot”. Le-am numit Metode pentru Tâmpirea Populaţiei, pe scurt MTP-uri. Precizez că, în cele ce urmează, cuvintele cititor, telespectator şi cetăţean român vor fi înlocuite cu bizon şi/sau fraier.
MTP -1
În fiecare zi, pe toate canalele media, oferă-i fraierului un exemplu de personaj realizat din punct de vedere financiar şi insistă pe cât de mulţi bani are respectivul, câte chestii mişto îşi cumpără în fiecare zi, cu ce femei sau bărbaţi bine umblă, în ce casă luxoasă trăieşte şi cât de simpatic e în discuţiile cu presa. În acest fel, puţin câte puţin, fraierul ajunge să fie, în mod real, interesat de viaţa acestui personaj. Apoi oferă-i informaţii despre situaţii conflictuale din viaţa acestui personaj realizat, de genul: divorţ cu scântei sau despărţire violentă, dispute pe moşteniri, corupţie, exprimări colorate. Nu la fel de bune, dar eficiente sunt şi informaţiile despre aspecte pozitive: căsătorie, o nouă cucerire, un act caritabil. Toate aceste situaţii  au menirea de a fi comentate de către fraier împreună cu ceilalţi fraieri din lumea lui. Astfel bizonul se regăseşte în acele situaţii, iar distanţa între el şi acel personaj i se pare insignifiantă, deşi duhoarea de la ghenă îi ia nasul, rahaţii de câini din faţa blocului i se lipesc de tălpi, se sufocă în autobuz, şeful urlă la el ca la un animal, iar la cumpărături face calcule mai abitir decât Gheba.
MTP – 2
În fiecare zi, pe toate canalele media, explică-i bizonului de unde să îşi ia cel mai avantajos credit, care sunt băncile care au comisioane ascunse şi, prin excludere, care sunt cele mai sigure şi unde trebuie să dea fuga să ia bani. Apoi, spune-i ce lucruri rele i se pot întâmpla dacă nu îşi plăteşte ratele. După ce te-ai asigurat că a înţeles toate astea combină totul cu MTP -1 astfel: Dan Bitman, personaj de succes, consilier al Ministerului de Finanţe este garanţia pentru creditul tău imobiliar (deşi  în reclama TV, el  cântă şi se scălămbăie împreună cu o babă sclerozată şi cu nişte spălaţi pe creier), doctoriţa lu’ peşte este cea care te sfătuieşte să cumperi medicamentul de cap chiar dacă nu te doare atât de tare încât să te îndopi cu antinevralgice, Anna Lesko, cântăreaţa de succes (deşi o  parvenită complet lipsită de talent) sau marele baschetbalist Gică Mureşan (un semianalfabet care abia zice două vorbe) îţi arată de ce trebuie să vorbeşti aiurea de sute de euro pe lună la mobil. Apoi nu uita să mănânci margarină de care Nadia Comăneci nu s-ar atinge în veci, dar pe care ţi-o recomandă cu căldură. După asta ia-ţi haine ca piţipoanca cu fruntea îngustă şi ţâţe mari la preţuri de trei ori mai mari decât în orice ţară din occident, dar produse sub franciză la noi.
MTP – 3
În fiecare zi, pe toate canalele media, dezvăluie-i bizonului prin ştiri repetitive sau talk-show-uri interminabile ce răutăţi fac autorităţile, cât de mult şi prin ce metode ingenioase fură banul public. După ce îi întipăreşti asta în minte, uimeşte-l: fă un spectacol din orice realizare a ministrului sau primarului prezentat drept hoţ în zeci de rânduri. Arată-i de o sută de mii de ori ce bine se circulă pe podul sau şoseaua abia inaugurate, ce sisteme de siguranţă super-performante pentru siguranţa bizonului a cumpărat, ce evenimente artistice de înaltă ţinută şi popularitate va organiza. În acest mod, fraierul, deşi îndrăcit de zecile de nereguli prezentate în legătură cu acel politician, nu va simţi că e totul pierdut, ci dimpotrivă, că acolo sus, cineva lucrează şi pentru el. Totul se poate rezuma prin fraza cretinoidă: „A furat el, dar şi face!” Prin această metodă, se legitimează deturnarea sistematică a banilor publici în buzunarele unora, prezentă în toate structurile de stat de la noi. Apoi, ca toate lucrurile să aibă un pic de sare şi piper, arată-i fraierului câţiva barosani încătuşaţi, dar uită subiectul sau tratează-l cu superficialitate când aceştia sunt achitaţi de justiţie sau primesc pedepse cu suspendare.
MTP – 4
În fiecare zi, pe toate canalele media, arată-i fraierului informaţii ultra-detaliate despre clanuri de cămătari, tâlhari, bătăuşi, spărgători de bănci, elevi bătuţi de alţi elevi sau de profesori, pietoni omorâţi de şoferi recalcitranţi. Arată-i bizonului că nu mai este în siguranţă nicăieri şi că nu trebuie să-şi mai lase copilul în faţa blocului. După aceea combină această metodă cu MTP – 2  şi MTP -3. Vei obţine un mesaj beton prin care fraierul va întreprinde treptat următoarele acţiuni: îşi va cumpăra o uşă metalică, va face contract de monitorizare cu o firmă de pază, îşi va lua pistol cu bile, îşi va asigura casa, maşina, partenerul de viaţă, copilul şi pe sine. Apoi acesta, aparent liniştit  se va uita cu aviditate la cum îi explică Ciocan despre eficienţa oamenilor legii atunci când au descins în casa traficanţilor din Ferentari şi au confiscat „uriaşa” cantitate de 200 de grame de cocaină (deşi anual la noi se trafichează tone).
MTP – 5
În fiecare zi, pe toate canalele media, convinge fraierul că toată lumea este îngrijorată de soarta educaţiei. Apoi arată-i prin mii de alte exemple de ce în România nu are rost să faci şcoală. Combină cu MTP – 1 şi prezintă-i „vedeta” (o femeie independentă, care ţine la principii) care are de toate pentru că a fost sponsorizată de „iubi” cel potent financiar, bătrân dar generos. Arată-i profesoare de română care dansează la bairamuri organizate de Vanghelie, sau care fac striptease la webcam. Apoi, îndrumă fraierul să se culturalizeze cu un român imbecil de-al divei Mihaela Rădulescu şi să citească cărţi despre cum să ajungi bogat, vedetă sau fotomodel, când el e, de fapt, un sărăntoc, un nimeni şi un urât.
Aceste lucruri consider că descriu cel mai bine parteneriatul stat + privat + media care acţionează, de ani buni, pentru îndobitocirea indivizilor din această ţară. Lista de MTP-uri poate continua aproape la nesfârşit dar sper că prin acestea am surprins o parte din esenţial. Aş dori să precizez că nu aş avea aroganţa să pretind că eu nu mă încadrez în această categorie a fraierilor. Ce îmi place să cred este însă că aceste metode nu m-au prins în totalitate. Mulţumesc “pe această cale” propriei mele conştiinţe care m-a ajutat să fiu măcar un “fraier conştient“. Dacă nu v-am plictisit deja, voi reveni pe viitor şi cu alte Metode pentru Tâmpirea Populaţiei şi vă invit şi pe dumneavoastră să povestiţi în ce mod v-aţi simţit fraieriţi. Unii vor spune că nu ajută la nimic să ne dăm seama. Eu zic că ajută, şi ajută chiar unde doare mai mult: la cap şi la buzunar ” .
SURSA : Yahoo! Mail. ( CrisCar50 )
MANIPULAREA și TÂMPIREA omului de rând făcute de activiștii de partid PDL  în mod deosebit  pe timpul CAMPANIILOR Electorale LOCALE, PARLAMENTARE  , EUROPARLAMENTARE și PREZIDENȚIALE  din ultimii OPT ani,au  atins  cote alarmante și forme deosebite de la PUNGILE ELECTORALE pline cu  alimente de consum expirate sau pur și simplu alterate, până la șantajul cu pierderea funcțiilor de conducere acordate ca mită electorală de pedeliști și la redeschiderea unor DOSARE PENALE care hivernau în arhivele DNA și nu numai .
Din păcate , au fost mulți ALEGĂTORI care au căzut capcană MANIPULĂRII pedelisto-băsiste și tare îmi este teamă că,
după SUSPENDAREA din funcția de președinte al ROMÂNIEI ,
Traian Băsescu care se va întâmpla chiar în seara acestei zile de 6 IULIE 2012,
MANIPULAREA și TÂMPIREA omului de rând va atinge apogeul
în zilele de până la desfășurarea REFERENDUMULUI poporului român din  29 IULIE a.c. referitor la SUSPENDAREA președintelui ROMÂNIE
 Traian Băsescu  .
 Politrucii pedeliști și susținătorii lui Traian Băsescu vor apela la toate metodele legale și ilegale de MANIPULAREA și TÂMPITREA alegătorului român din ȚARĂ și din STRĂINĂTATE pentru a-l PĂCĂLI încă odată ca să voteze ÎMPOTRIVA SUSPENDĂRII  președintelui -jucător-trișor-cacealmist și mincinos .
Imaginea din stânga ( culeasă de pe internet ) este destul de relevatoare în acest sens .
Autorul materialului de mai sus îmi este necunoscut deși semnează Călin.
Materialul respectiv mi s-a părut foarte interesant și de aceea am crezut de cuviință
să vi-l aduc și domniilor voastre la cunoștință și pentru  DEZBATERE .
Ca atare, vă rog frumos să vă dați cu părerea mai ales că aici putem vorbi fără patima ce ne cuprinde
și sufocă ființa atunci când dezbatem câte un subiect sau temă de POLITICĂ ROMÂNEASCĂ
partinică, clientelară și foarte dăunătoare ROMÂNIEI .
Vă aștept cu interes părerile și comentariile domniilor voastre chiar dacă începe WEEKEND-ul !
Postez mai jos chiar PĂREREA prietenului CrisCar50 care mi-a trimis acest interesant material !
Weekend plăcut !
Cu stimă și respect,
Alioșa.
PS!!!
Vă amintiți momentul când a fost făcută fotografia aceasta ?
Dacă DA, vărog frumos să-mi reamintiți și mie !
Bănui eu ceva dar nu sunt sigur !!!
Cu siguranță nu-i făcută după  aflarea VOTULUI din PARLAMENTUL ROMÂNIEI din seara zilei de 6 IUNIE 2012
când cu 256 de voturi s-a votat SUSPENDAREA  lui
                      TRAIAN BĂSESCU
din funcția de președinte al ROMÂNIEI !!!
Să vezi de-acum înainte ce cote înalte va atinge MANIPULAREA și TÂMPIREA  omului , ce campanie electorală
murdară, cu injurii și acuze de tot felul făcute de adepții lui Traian Băsescu la adresa USL și a Guvernului PONTA !!! Și asta pentru ce ? Pentru a MANIPULA și TÂMPI omul încă odată ca să VOTEZE la REFERENDUMUL din 29 IULIE 2012  ÎMPOTRIVA SUSPENDĂRII lui Traian Băsescu ce nu vrea să recunoască că mai bine de 75 % dintre ROMÂNI nu-l mai vor în fruntea ȚĂRII !!!
 Nu mai plânge Traiane
Plânsul n-are rost
Du-te  la cucoane
Caută-ți alt POST !!!
 @ BANCUL SERII :
Un jurnalist îl întreabă pe președintele interimar al ROMÂNIEI, senatorul CRIN ANTONESCU :
– Domnule președinte, îl veți GRAȚIA pe ADRIAN NĂSTASE ?
– NU, răspunse Crin Antonescu.
– De ce? întrebă jurnalistul ?
La care un nene deputat ce asista la dialog spuse grăbit luându-i lui Crin Antonescu vorba din gură :
– Pentru ca ADRIAN NĂSTASE  să fie ȘEFUL de CELULĂ la lui Traian Băsescu ” !
Ce spui, nu-i așa că-i tare BANCUL ???
Nu degeaba se spune că ROMÂNUL s-a născut POET !!!
Tu, ce spui ?
Alioșa.

15 comentarii »

 1. @ De la CrisCar50,
  via Yahoo ! Mail :
  „Nu subscriu total,
  pentru că în mare parte depinde de noi de a ne lasa,
  ori nu manipulati,
  dar în oarecare masură
  cred ca este adevarat
  ceea ce sustine acest Calin.
  Ce parere aveti?

  Comentariu de Aliosa — 06/07/2012 @ 3:48 pm | Răspunde

  • @ Crișan prietene !
   Bună ziua !
   Părerea mea despre acest MATERIAL este deja expusă :
   PUBLICAREA acestui MATERIAL ca un ARTICOL de sine stătător .
   Despre MANIPULAREA și TÂMPIREA omului am vorbit aproape în toate POSTURILE
   de pe blogul personal și chiar în comentariile făcute de mine pe alte bloguri .
   OMUL a fost MANIPULAT de cei interesați în a MANIPULA , încă din cele mai vechi timpuri .
   Din păcate astăzi MANIPULAREA a atins cele mai înalte dar și abjecte forme ,
   unele chiar foarte DĂUNĂTOARE ROMÂNIEI cum se întâmplă zilele acestea
   cu manipularea EUROPARLAMENTARILOR din PPE de către eurodeputatul Monica Macovei ,
   procuroarea comunisto-băsistă-pedelistă vis-a-vis de situația politică de la noi .
   Respectiva persoană IUBEȘTE atât de mult ROMÂNIA încât a CERUT COLEGILOR ei alianță din PPE ,
   nici mai mult , nici mai puțin decât ABSURDUL și RIDICOLUL :
   – „ SUSPENDAREA dreptului de VOT al ROMÂNIEI în COMISIILE și CONSILIUL UE ” !!!
   pe MOTIVE scornite de mintea ei infestată de ciuma portocalie care a bântuit ROMÂNIA în ultimii 4 ani
   și-ncă o mai bântuie chiar și acum prin prezența în fruntea statului român a idolului ei
   care împreună cu PDL OBSTRUCȚIONEAZĂ zi de zi GUVERNUL USL în aplicarea programului său de guvernare.
   Chiar în acest moment când SCRIU acest comentariu, în PARLAMENTUL ROMÂNIEI
   începe cea mai mare MANIPULARE și TÂMPIRE a OMULUI !!!
   Mulțumesc pentru trimiterea materialului care face obiectul acestui nou post al meu,
   mulțumesc pentru că te gândești mereu la mine !
   Cu prietenie frățească,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 06/07/2012 @ 4:09 pm | Răspunde

 2. @ Schtiel,
  Bună seara !
  Mulțumesc pentru vizită și like !
  Cu prietenie,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 06/07/2012 @ 9:11 pm | Răspunde

 3. @ Samsara,
  Bună dimineața !
  Mulțumesc pentru vizită și like !
  Weekend plăcut !
  Cu stimă,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 07/07/2012 @ 6:42 am | Răspunde

 4. 20.@ ALL !!!

  Deși a aflat DECIZIA Parlamentului ROMÂNIEI de SUSPENDARE a sa din funcția de președinte a ȚĂRII,
  Traian Băsescu ,a ieșit sfătuit de consilierii săi și nu numai, în fața camerelor de luat vederi într-o conferință de presă anunțînd că s-a adresat JUSTIȚIEI pentru rezolvarea litigiului său juridic cu Parlamentul afirmând cu nerușinare că „ NU ȚINE DE SCAUN ” dar este OBLIGAT să apere funcția de PREȘEDINTE a ȚĂRII crezând în mintea lui că mai poate MANIPULA și TÂMPI încă odată POPORUL ROMÂN când de fapt el încearcă cu DISPERARE ultima CACEALMA ( să prostească ,MANIPULEZE și să TÂMPEASCĂ din nou românii ca să VOTEZE împotriva SUSPENDĂRII la REFERENDUMUL din 29 iulie 2012 ) !!!
  Atenționat probabil de consilierii săi dar în mod deosebit de PROCURORUL COMUNIST Monica Macovei că în fața Parlamentului nu s-a APĂRAT DELOC ci doar a ACUZAT USL, Traian Băsescu s-a și-a RECONSIDERAT poziția și a ieșit din nou la rampă de data asta la ceas târziu de seară în fața unor jurnaliști care i-au pus întrebări pe placul său și-al slugilor sale . Cu toate acestea, discursul său a fost anost și, deși a a încercat să convingă lumea de NEVINOVĂȚIA sa , a făcut din nou DOVADA CARACTERULUI său de om mărunt și lipsit de bun-simț :
  „ Nu am nimic să-mi reproșez privind conduita mea în cei opt ani de mandat ”
  a spus cu jumătate de gură președintele-jucător încercând din nou să pună în practică ceea ce știe și a făcut mai bine :
  MANIPULAREA și TÂMPIREA
  slugilor sale și nu numai cu scopul precis ca la REFERENDUMUL din 29 IULIE 2012
  să primească VOTURILE celor prostiți ( pentru a câta oară, oare ??? ) și să rîmână mai departe la Palatul Cotroceni !
  S-o creadă el că ROMÂNII nu o mai cred și-l vor SUSPENDA cu o majoritate zdrobitoare !!!
  Deja aseară în TOATĂ ROMÂNIA ,în mai toate piețele din marile orașe ale ȚĂRII , românii mințiți și păcăliți OPT ani de Traian Băsescu și-au MANIFESTAT BUCURIA SUSPENDĂRII maleficului personaj strigând ce-au strigat încă de anul trecut
  „ IEȘI AFARĂ ,JAVRĂ ORDINARĂ ” !!!( slogan pornit de la POLIȚIȘTII jigniți și batjocoriți … )
  și multe, foarte multe sloganuri ,el și mai ales slugile sale încă mai cred în NESUSPENDAREA sa.
  În timp ce în PARLAMENT se numărau voturile PRO sau CONTRA ,
  slugile băsiste,îngrozite de spaima pierderii posturilor călduțe dar enorm plătite
  ( tatăl fostei președinte a Camerei deputaților, cea care deși în SALA PARLAMENTULUI erau 80 de DEPUTAȚI a „ numărat ” 170 ca să poată trece LEGEA PENSIILOR ,nimeni alta decât Robertei Alma Anastase câștiga de la STAT , 35.000 de lei /lună, mai mult 7 ori decât câștigul președintelui ),își adunau de peste tot activiștii și redactau PLANUL de DENIGRARE a ROMÂNIEI ,
  a USL și GUVERNULUI PONTA .
  HOȚUL strigă HOȚUL iar lui Traian Băsescu îi este frică că REFERENDUMUL va fi FRAUDAT de USL !!!
  Câtă IPOCRIZIE și DEMOGOGIE la cel care a FRAUDAT masiv ALEGERILE PREZIDENȚIALE din 2009 !!!
  „ Voi fi la fel de cinstit privind referendumul cum am fost și cu campania trecută ” a spus bâlbâindu-se Traian Băsescu .
  Îi este greu, chiar foarte greu, ba chiar IMPOSIBIL să înțeleagă că i-a sunat ceasul în plitică, să-și recunoască ÎNFRÂNGEREA și să se apunce de PESCUIT !!!
  Acțiunile sale mă repugnă , este plin de otravă și ură în suflet ,este un individ terminat politic dar plin de răutate :
  „ hă,hă,hă, mă duc în weekend ! Nu mai aveți dreptul să mă întrebați de viața mea privată ” !!!
  a răspuns unei jurnaliste .
  „ Dacă nu voi fi suspendat iar ei vor câștiga alegerile parlamentare, nu-i voi încredința lui VICTOR PONTA un alt mandat de PREMIER ” !!!
  „ N-am mințit NICIODATĂ , sau n-am mințit NICIODATĂ INTENȚIONAT ” !!!
  Câtă lipsă de respect pentru români….,a uitat când a MINȚIT INTENȚIONAT vs.de LOVIREA unui copil ???
  „ Jur că nu am lovit COPILUL cu PUMNUL nici în față nici în plex ” !!!
  „ Constat un salt calitativ al clasei politice românești : în 2007 au votat SUSPENDAREA mea 322 de parlamentari, acum doar 256 iar dacă aș mai avea un nou mandat nu ar mai reuși să mă suspende deloc !”
  „ Eu nu mi-am pierdut niciodată BREVETUL de comandant de vas așa că, până la împlinirea vârstei de pensionare vreau să mai fiu din nou pe puntea de comandă a unei NAVE !
  – Care NAVĂ stimabile că ai MĂTRĂȘIT toată FLOTA ROMÂNIEI pe NIMIC pentru ROMÂNIA și pe COMISIOANE GRASE pentru tine !?!?!?
  – Sau , ți-ai pus deoparte pe undeva unde acum se ascunde CODRUȚ MARTA ,cărăușul banilor din șpaga strânsă din vămi ,omul lui Sorin Blejnar fostul șef al ANAF, vreo NAVĂ ???
  Și cu un picior în groapă și tot are TUPEU marinarul plin de URĂ împotriva USL și a GUVERNULUI PONTA .
  NENOROCIREA este că, SĂMÂNȚA URII și VRAJBEI sale ÎNTREȚINUTĂ și AMPLIFICATĂ de sluga sa credincioassă procurorul-comunist Monica Macovei a făcut deja înconjurul GLOBULUI PĂMÂNTESC iar prietenii președintelui ce au interese financiare în ROMÂNIA și simt pericolul pierderii privilegiilor acordate de T.Băsescu și clica lui ce-a condus ȚARA în ultimii patru ani,
  au început să DENIGREZE USL și GUVERNUL PONTA, adică ROMÂNIA !!!
  MANIPULAREA și TÂMPIREA omului NU ARE FRONTIERE iar politrucii pedelisto-băsiști și slugile lor credincioase dar răsplătite din plin cu funcții remunerate din banul public,
  o PRACTICĂ peste tot în LUME .
  „ Cine sădește URĂ, de URĂ va pieri ” !!!
  „ Cum îți așterni, așa vei dormi ” !!!
  Traian Băsescu a sădit URĂ și-acum este URÂT de majoritatea ROMÂNILOR !!!
  M-am săturat de el ca ursul de mere pădurețe !
  Aștept cu nerăbdare REFERENDUMUL de la 29 IULIE 2012 ca să UIT cât mai repede de el !
  Până atunci însă, MAȘINĂRIA de PROPAGANDĂ pedelisto-băsistă VA ATACA INSTITUȚIILE STATULUI, PARTIDELE care au votat SUSPENDAREA
  ( inclusiv pe UNPR -ul lui Gabriel Oprea care a ABSENTAT de la VOT …. ) USL și
  pe CRIN ANTONESCU ( președinte interimar ), VICTOR PONTA( PSD, premierul ROMÂNIEI ) și DANIEL CONSTANTIN ( PC, ministrul agriculturii ) împroscându-le ( -i ) cu NOROI infestat de CIUMA PORTOCALIE și ACUZE complet NEFONDATE !!!
  Apără DOAMNE ROMÂNIA
  de MANIPULAREA și TÂMPIREA
  premeditată făcută de politrucii pedelisto-băsiști
  și DĂ-I ROMÂNULUI MINTEA CEA DE PE URMĂ
  ca să voteze în bloc la REFERENDUMUL din 29 IULIE 2012,
  SUSPENDAREA lui Traian Băsescu din funcția de președinte a ROMÂNIEI !!!
  Așa să ne ajute DUMNEZEU !!!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 07/07/2012 @ 7:31 am | Răspunde

 5. Interesante imaginile, interesante şi metodele pentru tâmpirea populaţiei. Celui care nu-i dau de gândit, ar trebui să-şi facă probleme. Înseamnă că, deja, asupra lui metodele au avut efect.
  Să ai o zi bună!

  Comentariu de Ilie Bâtcă — 07/07/2012 @ 11:28 am | Răspunde

  • @ Bună ziua ILIE !
   Comentariul tău de adevărat profesionist în ale jurnalismului îmi umple inima de bucurie !
   Încerc și eu prin modestele mele puteri și posibilități să dau cât mai multă culoare și substanță ARTICOLELOR
   publicate pe blogul personal.
   Imaginile din slideshow-ul de mai sus sunt într-adevăr INTERESANTE și au după umila mea părere chiar o mare
   legătură cu tema articolului de față.
   În ultimă instanță OAMENII se comportă ca și ANIMALELE și PĂSĂRILE din slideshow-ul postat :
   SE MANIPULEAZĂ și TÂMPESC unele pe altele iar cele care sunt mai NESIMȚITE și AGRESIVE au câștig de cauză !!!
   Și MTP -urile sunt INTERESANTE !
   Din păcate , sunt destule persoane de ambele sexe care mai cred în Traian Băsescu dar asta e problema lor
   personală. PROBLEMA lor devine și PROBLEMA mea numai atunci când din ignoranța și slugărnicia lor,
   SUFĂR și eu și alții ca mine care cu verticalitate și curaj s-au ridicat împotriva abuzurilor și inegalităților făcute de
   președintele -jucător-trișor-cacealomist și ipocrit în cei opt ani de mandat în favoarea lui, familiei și mafiei PDL și nicidecum în favoarea TUTUROR ROMÂNILOR așa cum DEMAGOGIC a promis în campania electorală prezidențială !!!
   Cum LIBERTATEA de EXPRIMARE este consfințită de CONSTITUȚIE , fiecare este liber să spună ce gândește dar,
   fiecare trebuie să NU UITE că, „ FIECARE PASĂRE , PE LIMBA EI PIERE ” !!!
   Să ai și tu o zi bună !
   Cu prietenie,
   Alioșa.

   Comentariu de Aliosa — 07/07/2012 @ 12:20 pm | Răspunde

 6. sunt toţi în aceeaşi oală, TOŢI!
  niciunul nu-i mai breaz.
  manipularea funcţionează şi îşi face simţit efectul graţie ambelor tabere…
  se joacă de-a hoţii şi vardiştii doar pentru noi!
  în realitate, ei vor să fie doar hoţi! 🙂

  Comentariu de almanahe — 07/07/2012 @ 11:21 pm | Răspunde

 7. @ Almanahe,
  Bună dimineața !
  Nu pot decât să-ți dau DREPTATE !!!
  „ Toți sunt o apă și-un pământ ” !!!
  Toți MANIPULEAZĂ pe TOȚI !!!
  Nu se JOACĂ ci o fac NEMERNICII cu bună-știință, cu un SCPO PRECIS :
  să ne PROSTEASCĂ și PĂCĂLEASCĂ ca să-i VOTĂM din 4 în 4 ani !!!
  E zi de DUMINICĂ, sărbătoare ,și-ar fi păcat să mă lansez în vorbe grele dar pe care TOȚI le merită !!!
  Mă voi abține, voi vorbi subtil și cu multe rețineri.
  Repet : TOȚI MANIPULEAZĂ dar, nimeni NU a MANIPULAT și NU MANIPULEAZĂ mai abitir ca Traian Băsescu.
  El este pe PRIMUL LOC mai ales acum că SABIA primită CADOU de la pușcăriașul Bercea Mondialu
  flutură amenințător deasupra capului său .
  Iată ce mi-a trimis un PRIETEN prin e-mail cu rugămintea de a posta fără să-i dau numele :

  „ L-am vãzut şi l-am ascultat pe cel ce a fost preşedinte pânã mai deunãzi, imediat dupã ce a fost suspendat. Elementele principale ale discursului sãu, pe care le-a repetat de mai multe ori, au fost cã “statul de drept este în pericol” şi cã “el este şeful statului”. Intre douã repetiţii, mai arunca câte o ironie la adresa “suspendacilor”.
  Dacã pânã acum mai aveam oarece dubii, acuma m-am convins cã cel ce fu preşedinte pânã mai adineauri ne considerã chiar proşti. De fapt, nu numai cã ne considerã, ci chiar mizeazã pe asta. Altminteri, eu nu gãsesc o explicaţie logicã spuselor sale. Cãci, stat de drept este ãla în care cele trei puteri, adicã cea legislativã, reprezentatã de Parlament, cea executivã, reprezentatã de Guvern şi de preşedinte, şi cea judecãtoreascã, sunt INDEPENDENTE una faţã de alta. Iar preşedintele, aflat în sfera executivã, are rolul de a ARMONIZA funcţionarea celor trei puteri INDEPENDENTE, în special prin mediere.
  Aşa cã, ce e aia “şeful statului”? Cum poate fi cineva şef al unui stat de drept?!? E clar cã cetãţeanul cu pricina chiar asta vrea sã fie. Sã dea ordine, iar alelalte puteri sã execute. Si nu numai atât. El vrea sã joace. Sã joace în capul statului. Adicã, al nostru. Iar pentru a face “ce vrea muşchii lui”, el mizeazã pe prostia noastrã. Adicã, mizeazã pe faptul cã, ascultându-i lamentaţiile, noi vom zice “Are dreptate, bã!” şi vom sãri sã votãm pentru el la referendum. Aşa cum am sãrit şi când a promis cã va lupta împotriva corupţiei. Iar noi l-am crezut, uitând cã, în statul de drept, nu preşedintele luptã cu corupţia!
  Nu mai întreb ce fel de şef e ãla care-şi ironizeazã subordonaţii, cã precis nu mi-ar înţelege întrebarea. Cãci, dupã opinia lui, şeful statului este şef doar pentru unii cetãţeni ai statului.
  P.S. CCR a inventat “încãlcarea lipsitã de gravitate a Constituţiei”. De unde rezultã cã aceastã Constituţie poate fi încãlcatã. Probabil, dupã opinia CCR, România are Constituţie doar pentru cãţei. Dulãii o pot încãlca. C-aşa e într-un stat de drept care are şef!”

  Înainte de a încheia răspunsul pentru tine dă-mi voie să-i mulțumesc PRIETENULUI pentru gândurile trimise prin e-mail !
  Iar ție îți mulțumesc pentru vizită, comentariu și like !
  O DUMINICĂ cât mai frumoasă cu de toate pe masă !!!
  Cu stimă,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 08/07/2012 @ 7:42 am | Răspunde

 8. @ALL !!!

  „http://www.ziuanews.ro/ro/Dezvaluiri/Tacerea-lupului_12406
  Tăcerea lupului
  Traian Băsescu intenţiona să-i favorizeze pe americani şi olandezi în Legea Sănătăţii • Reacţia populară i-a spulberat planurile de politică externă care includeau mituirea Olandei pentru aderarea la spaţiul Schengen şi a SUA pentru menţinerea scutului antirachetă la Deveselu • În timp ce românii protestau, americanii condiţionau ţara noastră pentru acordarea dreptului de preempţiune la construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă • Ruşii au cerut la rândul lor Cernavodă, contra gaze şi materii prime.
  ZIUAnews vă explică motivul reacţiilor bizare ale preşedintelui Traian Băsescu de la începutul conflictului cu Raed Arafat şi până la numirea noului ministru de Externe, Cristian Diaconescu. Pas cu pas vă vom dezvălui cordoanele ombilicale de care este legat Bucureştiul de interesele marilor puteri ale lumii, precum şi necesităţile economice şi strategice ale României în geopolitica actuală.
  Traian Băsescu a negociat permanent bucăţi din economia României pentru obţinerea de avantaje militare sau strategice cu Rusia, SUA şi anumite ţări din Europa. În toate aceste zile de proteste au trecut neboservate ameninţări voalate ale SUA, negocieri subterane pentru economia românească şi tratative diplomatice legate de viitoarea putere nucleară a României.
  De ce s-a luat în gură Băsescu cu Arafat
  Primul semn de întrebare referitor la comportamentul preşedintelui României a apărut în momentul în care acesta a ieşit public de mai multe ori, aproape la toate televiziunile, pentru a susţine Legea Sănătăţii. De ce s-ar fi luat de piept Băsescu cu Raed Arafat, un simplu subsecretar de stat pentru o lege care ar fi putut să fie amendată ulterior de Guvern sau prin tertipurile bine cunoscute în Parlament? Ei bine, ZIUAnews a aflat motivul: Băsescu urma să facă loc pe piaţa asigurărilor de sănătate pentru cinci clienţi strategici. Unitedhealth Group şi Wellpoint Inc. Group (ambele din SUA), Alianz Ţiriac, Astra Asigurări şi compania olandeză Aegon.
  Sistemul de preluare a asigurărilor medicale ar fi urmat aceeaşi cale ca cel din domeniul pensiilor private. Dacă vă aduceţi aminte, firmele străine au intrat în România şi au acaparat imediat piaţa prin obligativitatea cetăţenilor de a contribui la ele. Cele două firme americane care urmau să preia grosul asigurărilor de sănătate reprezentau de fapt mijlocul prin care România plătea SUA scutul antirachetă de la Deveselu, mai ales în condiţiile în care bugetul american de apărare suferea negocieri, iar politica de la Washington se axa pe ţări cheie din Europa. În ceea ce priveşte compania olandeză pe care Băsescu o dorea în sistemul asigurărilor medicale, aceasta era vehiculul de transport bani către Olanda ţară care şi-a ridicat veto-ul cu privire la intrarea României în Schengen. Celelalte două societăţi, Ţiriac şi Astra, reprezentau parteneri portocalii şi viitori sponsori. Iată de ce Băsescu a ieşit atât de nervos şi atât de impacientat la televiziune să se ia de guler cu Raed Arafat. Întreaga lui politică externă se ducea de râpă alături de doi parteneri importanţi în sponsorizarea campaniei electorale care urmează.
  Revoltele populare i-au spulberat planurile şi l-au aruncat pe Traian Băsescu într-o îngrozitoare dilemă: ce le dă americanilor în schimbul scutului de la Deveselu, ce le oferă olandezilor pentru acceptarea României în Schengen. Dacă planul i-ar fi mers cu Legea Sănătăţii şi Arafat nu i-ar fi stat în cale, Băsescu ar fi punctat glorios intrarea în Schengen cât şi susţinerea americană a cabinetului său. Visele i s-au spulberat în mâinile ultraşilor şi pulanelor jandarmilor care s-au luat la bătaie în centrul Bucureştilor. Americanii, dezamăgiţi dar dioplomaţi, i-au transmis lui Băsescu un mesaj legat de protestele care îl vizau, nu prin Ambasada SUA, ci direct prin Departamentul de Stat: „Noi susţinem dreptul oamenilor din întreaga lume de a protesta şi de a-şi exprima liber opiniile în mod paşnic”. Iar despre violenţele la care erau supuşi protestatarii, tot în mod diplomatic, lui Băsescu i s-a transmis: „facem totodată un apel către protestatari şi autorităţi să se abţină de la orice violenţă. În mod evident, nu vom dicta României modul în care să îşi trateze problemele sale interne. Acestea sunt decizii pe care Guvernul României trebuie să le ia în urma unor consultări cu Parlamentul şi cu oamenii lor”. În mod evident, după ce Legea Sănătăţii a provocat un uriaş scandal şi ştiut fiind că americanii evită să se asocieze unor scandaluri de corupţie la nivel internaţional, răspunsul Casei Albe către Băsescu a fost: descurcă-te singur!
  Anterior, mai precis în luna noiembrie 2011, în plin proces de fermentare a Legii Sănătăţii, americanii îl avertizau pe Băsescu, prin presă şi nu numai, despre efortul lor de a apăra România. „Scutul de la Deveselu, în impas”, erau titlurile din presă, alături de poziţia Franţei şi a altor ţări europene care spuneau că este mai pragmatic să te înarmezi ofensiv decât defensiv. Americanii însă au continuat proiectul Deveselu, sperând într-o plată pe măsură.
  Tăcerea lui Băsescu a însemnat o nouă negociere cu super-puterile lumii
  În timp ce oamenii protestau în stradă, de data asta nu pentru Arafat sau Legea Sănătăţii ci împotriva lui Băsescu, curent care mai degrabă a fost adus din exterior decât emanat de revolta populară, şeful statului încerca să ofere americanilor o bijuterie la schimb contra asigurărilor medicale pierdute. S-a oprit asupra construcţiei reactoarelor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă. O afacere de miliarde de dolari, dar şi căminul unei arme atomice.
  Înainte de pornirea scandalului pe Legea Sănătăţii, concurenţii pentru Cernavodă erau americanii de la Bechtel şi un consorţiu rusesc format din Atom Technoprom şi alte patru firme, conexate direct cu puterea politică de la Moscova. Este limpede de ce România oferea drepturi de preempţiune ruşilor: gazul, preţul la căldură şi materii prime. După căderea afacerii cu asigurările medicale, ruşii nu mai erau singurii ofertanţi eligibili pentru Cernavodă, iar Băsescu a încercat să ofere americanilor, prin Bechtel, sumele pierdute.
  Construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă urmează a fi decisă până în luna mai, ceea ce înseamnă că România, în politica sa externă, va trebui să jongleze între Rusia, ţara care ne asigură gazul, şi America, ţara care promite că ne va instala scutul antirachetă şi principalul nostru aliat militar. În această situaţie, tăcerea lui Băsescu în faţa a maximum 20.000 de protestatari din întreaga ţară este justificată ţinând cont de dilemele pe care le are de rezolvat în viitor legate atât de securitatea militară a României, cât şi de bunăstarea economică a cetăţenilor ei.
  De ce i-a spus Băsescu lui Diaconescu că are o sarcină grea
  Preşedintele Traian Băsescu l-a avertizat pe noul ministru de Externe al României, Cristian Diaconescu, că va avea o misiune foarte grea. Deosebit de grea. Şeful statului a punctat de mai multe ori acest lucru: „Aveţi o misiune dificilă!”. Practic, Diaconescu va fi exponentul şi principalul negociator al României între lupii geopoliticii secolului XXI. Ce va alege Băsescu când va veni vorba despre căldura din casele oamenilor, nevoile principalului său aliat sau felierea României în beneficiul multinaţionalelor lumii şi afilierea ţării noastre la cluburile selecte ale Europei? Problema aderării la Schengen este la fel de importantă pentru România, şi bănoasă totodată, cum este preţul pe care ţara noastră îl va plăti pentru achiziţionarea de avioane de luptă, o altă afacere pe care nu am finalizat-o însă, dar nu la fel de importantă cum este negocierea cu „marele urs” de la Răsărit. Blocată în politica externă între Europa, SUA şi Rusia, România vede la televizor doar problema jandarmilor şi protestatarilor de la Universitate. Băsescu va fi ţinut în continuare în joc de glezne între politica internă şi cea externă, între Opoziţia din ţară şi partenerii strategici din exterior.
  Nicky Florescu
  Iulian Tănăsescu ” .
  PS!
  Acum după ce ai citit cele de mai sus, ce spui ?
  A meritat Traian Băsescu SUSPENDAREA ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 08/07/2012 @ 8:21 am | Răspunde

 9. @ ALL !!!
  Dacă Traian Băsescu NU a răspuns la întrebarea lui CRIN ANTONESCU
  legată de ce-a făcut în 13-14-15 IUNIE 1990 pe timpul
  MINERIADEI ,
  iată ce-a răspuns MIRON COSMA fostul lider al minerilor :

  „Băsescu a trimis trenurile pentru transportul minerilor!”

  Autor: MONALISE HIHN

  14 iunie 2010 – 12:02

  Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma,

  crede că deplasarea ortacilor la Bucureşti în data de 14 iunie 1990 s-a făcut pentru ca această categorie socială să fie discreditată.

  Mai mult, fostul lider al ortacilor din Vale declară că garniturile de tren

  au fost puse la dispoziţia minerilor din ordinul lui Traian Băsescu.

  …………………………………………………trenurile erau pregătite de la Simeria,
  din ordinul lui Traian Băsescu ( ministrul traansporturilor n.r.)
  încă din ziua de 13 iunie şi au ajuns pe la prânz la Petroşani.

  ………………………………………………………………………………………….

  De ce nu spune nici azi Traian Băsescu

  cum l-a concediat pe inginerul Constantin Mănucu de la Regionala CFR Craiova

  pentru că acesta a întrerupt curentul electric pentru ca trenul să nu poată trece spre Bucureşti?!

  ……………………………………………………………………………………………………………………………………..

  Trei garnituri de tren au ajuns în Bucureşti în ziua de 14 iunie …………………………………………..”

  Sursa : jurnalul national.ro.

  Tu, ce spui ?
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 08/07/2012 @ 3:13 pm | Răspunde

 10. @ ALL !!!
  MANIPULAREA și TÂMPIREA OMULUI nu are FRONTIERE !!!
  Activiștii de partid ai PDL și ai lui Traian Băsescu au MANIPULAT
  nu numai pe ROMÂNII din ROMÂNIA :

  dar și CANCELARIILE OCCIDENTALE
  strigând ca din gură de șarpe că în ROMÂNIA :
  -s-a dat LOVITURĂ DE STAT ;
  -că judecătorii CCR vor fi ARESTAȚI ;
  -că DEMOCRAȚIA și STATUL de drept sunt în pericol de moarte ;
  – că președintele Traian Băsescu a fost SUSPENDAT cu ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI;
  – că Vasile Blaga și Roberta Alma Anastase au fost REVOCAȚI ILEGA și NECONSTITUȚIONAL
  de la șefia SENATULUI respectiv CAMERA DEPUTAȚILOR .
  Mai marii EUROPEI ce fac parte din aceeași FAMILIE POLITICĂ și OALĂ de MANIPULAT proștii,
  au crezut minciunile pedeleprelor și-n special ale procurorului comunist Monica Macovei
  și au luat imediat ATITUDINE împotriva ROMÂNIEI în general și împotriva USL în special !!!!
  De vrewo două zile NE MUȘCĂ TOȚI de toate păprțile !!!
  IATĂ că IERI 9 IULIE 2012 CCR a DECIS :
  1) SUSPENDAREA președintelui Traian Băsescu s-a făcut cu respectarea CONSTITUȚIEI !
  2) Postul de PREȘEDINTE al ȚĂRII a fost VACANTAT !
  3) Președintele SENATULUI liberalul CRIN ANTOBNESCU a fost numit președintele INTERIMAR al ROMÂNIEI !
  4) Vasile Blaga și Roberta Alma Anastase au fost REVOCAȚI legal iar CONTESTAȚIILE depuse de ei au fost RESPINSE !
  5) Nu există CONFLICT JURIDIC între Traian Băsescu și PARLAMENT așa că sesizarea i-a fost bRESPINSĂ !
  6) REFERENDUMUL pentru SUSPENDAREA lui Traian Băsescu se va desfășura pe v29m IULIE 2012 !
  În CONCLUZIE :
  ROMÂNIA este un stat de drept nu cum spun pedeleprele și slugile băsiste !
  SUSPENDAREA de către PARLAMENT a lui Traian Băsescu din funcția de președinte al ROMÂNIEI
  a fost confirmată de CCR !
  CCR s-a întors cu FAȚA spre POPORUL ROMÂN luând cea mai corectă și înțeleaptă DECIZIE din ultimul timp !

  ACUM pedeleprele și slugile băsiste TREBUIE SĂ ÎNCETEZE IMEDIAT DENIGRAREA ROMÂNIEI peste hotare
  la colegii lor din PARTIDUL POPULARILOR EUROPENI și să lase GUVERNUL PONTA să-și facă treaba cum trebuie
  în slujba întregului popor !

  Tu, ce spui ?
  Eu spun doar atât :
  S-A FĂCUT DREPTATE iar Traian Băseswcu își merită soarta !

  După REFERENDUMUL din 29 IULIE 2012 vreau să-i mai pomenesc NUMELE

  numai în asociere cu PARCHETUL GENERAL, DNA, ICCJ și RAHOVA
  avându-l ca ȘEF de CELULĂ pe ADRIAN NĂSTASE care -i va întoarce vorba :
  – „ Traiane, nici nu știi,
  Cât de mic tu poți să fii ” !!!
  Așa să ne ajute DUMNEZEU !
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 10/07/2012 @ 6:41 am | Răspunde

 11. @ ALL !!!

  „”Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona” (A. Einstein)

  „ Efectul PLACEBO și efectul NOCEBO !
  Este incredibil cât de mult poate fi influenţat subconştientul nostru de forţa sugestiei ! Si intrucât mintea subconştientã este cea care controleazã corpul nostru şi intreaga viaţã, prin intermediul sugestiei putem avea parte de o mulţime de intâmplãri – unele plãcute, altele extrem de neplãcute.
  Multã lume a auzit de efectul placebo. In cadrul unui experiment medical, ţi se dã un medicament despre care ţi se spune cã este foarte eficient – de pildã cu pansament gastric. Din 100 de voluntari pe care se testeazã medicamentul, aproximativ 50 constatã intr-adevãr cã au scãpat de durerea de stomac. Dar – surprizã ! Aşa-zisul medicament este de fapt o bobiţã de zahãr acoperitã de un inveliş albastru. El nu conţine nimic altceva decât zahãr. Si atunci, ce anume i-a vindecat pe cei 50 de voluntari ?

  Forţa sugestiei. Li s-a spus cã se vor face bine, au fost convinşi cã se vor face bine şi s-au fãcut bine. In fapt, subconştientul lor a fost convins de eficienţa medicamentului şi a dat organismului comenzile necesare pentru a se face bine. Tot ceea ce mintea noastrã crede, poate realiza.
  Mult mai puţini au auzit de efectul nocebo. In cadrul unui experiment similar, ţi se dã o pastilã despre care eşti avertizat cã iţi va face rãu – de pildã crampe stomacale. De data aceasta, numãrul celor ce se plâng de dureri la stomac este insã de 90% ! Evident era aceeaşi pastilã inofensivã de zahãr.
  IMPORTANT : Se constatã cã forţa sugestiei negative este mult mai mare decât a sugestiei pozitive (90% fata de 50%). Aceasta concluzie a fost verificata în mai multe experiente si rezultatele ramân cam la acelasi %.

  Lucrul acesta trebuie sã ne dea de gândit. Suntem expuşi zilnic, orã de orã, unei adevãrate avalanşe de mesaje negative , in primul rând prin presã . Inundaţii, cutremure, avioane prãbuşite, crime, violuri, preţuri care cresc,bârfe rãutãcioase ale colegilor, accidente de maşinã etc etc.

  Aceste mesaje cu puternicã valoare emoţionalã lucreazã fãrã sã ne dãm seama asupra subconştientului nostru.Iar rezultatul este cã ne merge prost fãrã sã ştim de ce.Suntem deprimaţi, ne pierdem increderea intr-o viaţã mai bunã, ne aşteptãm sã ni se intâmple ce e mai rãu. Si, de obicei, la ce te aştepţi, aşa se intãmplã. Dãm vina pe ursitã,pe destin, pe guvern , pe socri , pe colegi , fãrã sã observãm cã , de fapt rãul l-am provocat inconstient, noi însine. Cã l-am lãsat sã pãtrundã in mintea noastrã ori de câte ori a vrut, fãrã sã realizãm cã trãim in casã cu un duşman.

  Gata ! Puneţi piciorul in prag !

  Incepând de astãzi inchideţi uşile pentru aceşti musafri periculoşi.
  -Evitaţi sã mai urmãriţi jurnalele cu ştiri negative.
  -Schimbaţi postul pe altceva. In fond aveţi 25 -30 -40 de canale prin firma de cablu.
  -Urmãriţi emisiunile educative şi cele care sã vã refacã starea optimistã.Muzicã, divertisment, etc.
  -Evitaţi persoanele negative, cele care permanent se vaitã , criticã şi condamnã. Dacã aşa sunt colegii de serviciu sau, mai rãu, şeful dumneavoastrã, gândiţi-vã foarte serios sã vã cãutaţi un alt loc de muncã. Altfel, rãmânând alãturi de ei, riscaţi sã vã condamnaţi la o viaţã de eşec şi frustrare si poate, sa va îmbolnaviti cu adevarat.
  -Asociaţi-vã cu persoane pozitive, optimiste, orientate spre succes. Dacã vreţi sã aveţi o viaţã de succes , trebuie sã staţi cãt mai mult in preajma unor oameni de succes. Invãţaţi de la ei, gândiţi ca ei, acţionaţi ca ei.

  Folosiţi permanent forţa sugestiei pozitive citind cãrţi motivaţionale sau biografii ale oamenilor de succes, ascultând casete şi CD-uri motivaţionale, participând la cursuri şi seminarii despre succes, urmãrind emisiuni radio şi Tv cu oameni de succes.

  Pe scurt , folosiţi la maximum forţa sugestiei pozitive şi reduceţi la minim forţa sugestiei negative.Preluaţi controlul tuturor elementelor de sugestie din preajma dumneavoastrã şi folosiţi-le pentru a vã atinge obiectivele.

  Vã sugerez un mic exerciţiu pe care sã-l faceţi zilnic. Timp de douã sãptãmâni
  1) nu vã mai plângeţi de nimic, nici in sinea dumneavoastrã, nici faţã de alţii
  2) nu mai urmãriţi jurnalele de ştiri la TV
  3) nu ascultaţi vãicãrelile celor din preajmã, cereţi-le sã schimbe subiectul.
  Dacã aveţi rãbdarea sã faceţi acest exerciţiu, veţi observa cã perspectiva asupra vieţii vi se va schi ” !
  Sursa : Internetul.
  O zi bună , răcoroasă
  Cu doar FRUCTE mari pe masă
  C-o salată simplă și gustoasă
  Și aer condiționat în casă !
  Cu stimă,
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 11/07/2012 @ 12:37 pm | Răspunde

 12. @ Mașinăria INFERNALĂ de MANIPULARE și TÂMPIRE a OMULUI funcționează la TURAȚIA MAXIMĂ !!!!!!!!!!!
  Campania lui Traian Băsescu pentru MANIPULAREA și TÂMPIREA OMULUI
  ca să VOTEZE cu el pe 29 IULIE la REFERENDUMUL privind SUSPENDAREA sa din funcția de președinte al ROMÂNIEI
  a început puternnic de murdar :
  în mass-media scrisă și vorbită se discută și comentează despre TOATE și NIMIC despre HOȚIILE HOȚILOR din
  guvernele Boc I-V și MRU șapte zile !!!
  Slugile pedeliste și băsiste ÎNFRICOȘATE că ODATĂ cu SUSPENDAREA lui Traian Băsescu
  se AUTOSUSPENDĂ și ele din funcțiile primite în DAR pentru SLUGĂRNICIA
  și DEVOTAMENTUL SLUGARNIC avut în regimul băsescu ,dacă NU GĂSESC motive anti-USL,
  le INVENTEAZĂ cu un tupeu ieșit din comun și plin de nesimțire .
  Mai nou, vorbesc despre niște magistrați de la CSM care și-ar fi NEGOCIAT cu USL funcțiile de
  PROCUROR GENERAL al ROMÂNIEI și de ȘEF al DEPARTAMENTULUI NAȚIONAL ANTICORUPȚIE ……
  Asta NUMAI și NUMAI pentru a mai crea un nou păienjeniș de suspiciuni în jurul PREMIERULUI ROMÂNIEI,
  VICTOR PONTA , ca să-i „ de-a de lucru lui și mass-mediei românești ” !!!
  Pentru a LĂMURI PARLAMENTARII EUROPENI de campania diabolică de DENIGRARE a ROMÂNIEI
  făcute de slugile băsiste dintre care procurorul comunist Monica Macovei și aplaudacul băsist Traian Ungureanu,
  ambele persoane din PDL și europarlamentari români aserviți însă nu ROMÂNIEI ci lui T.Băsescu și
  POPULARILOR EUROPENI sunt de departe cele mai abjecte și pline de ură persoane, premierul ROMÂNIEI VICTOR PONTA trebuie să meargă la Bruxelles să le spună celor din PPE și nu numai ADEVĂRUL despre MANIPULAREA și TÂMPIREA omului de către clica pedelisto-băsistă care a devalizat ȚARA și sărăcit populația pe timpul guvernării de tristă amintire .
  Vasile Blaga care a fost cu jalba în proțap la PPE ( la Bruxelles ) pârând ROMÂNIA și pe VICTOR PONTA
  de PLAGIAT , a fost dovedit el însuși demagogul de PLAGIAT !!! Câtă DEMAGOGIE și IPOCRIZEI din partea celui care este președintele unui partid ce-a guvernat ROMÂNIA după INTERESUL lui timp de patru ani !!!
  Sper din toată inima ca ROMÂNII să ÎNȚELEAGĂ că PDL și SLUGILE băsiste, ÎNCEARCĂ
  să-i PĂCĂLEASCĂ încă odată și ca atare să VOTEZE pe 29 IULIE 2012 la REFERENDUM ,
  SUSPENDAREA președintelui-jucător-trișor-cacealmist-mincinos, Traian Băsescu !!!
  Pedeliștii și băsiștii simțind cum corabia lor se scufundă zi de zi ÎNCEARCĂ prin toate mijloacele murdare să DEZINFORMEZE și să MANIPULEZE OCCIDENTUL căci, în ȚARĂ, nu mai AU CURAJUL să IASĂ în fața POPORULUI ca în campaniile electorale din 2008 pentru europarlamentare ( ROMÂNIA să știi bine, PDL ține cu tine ) sau la cea prezidențială din 2009 de FRICA LINȘAJULUI
  oamenilor scoși din sărite de FĂRĂDELEGILE lor !
  Și-atunci, cum „FRICA PĂZEȘTE BOSTĂNĂRIA ” , și-au propus să facă CAMPANIE ELECTORALĂ ANTI-SUSPENDARE
  în străinătate prin creaturile agramate numite în funcții de ei prin ICR0ul aservit tot timpul până acum băsescului for!!!
  Tu, care ajuns aici voit sau întâmplător , ce părere ai ?
  Spune-o și nouă !

  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 11/07/2012 @ 5:02 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!
  Vrei mai multe DOVEZI ale MANIPULĂRII băsiste ?
  Dă te rog CLICK pe LINK-ul de mai jos și vei afla și părerea altora :

  http://www.inpolitics.ro/un-campion-al-manipularii-occidentalilor-art66722.aspx

  Lecturare plăcută și, NU UITA :
  pe 29 IULIE 2012 IEȘI la VOT
  Și, spune DA !!!
  Alioșa.

  Comentariu de Aliosa — 22/07/2012 @ 5:20 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: