Alioşa ” File de Jurnal ”

17/09/2012

ROMANIA,INCOTRO? Capitolul IX .

Filed under: generale — Aliosa @ 4:51 pm

PENTRU CINE NU A CITIT INTERVIUL CU ANGHEL RUGINA!!!…
 Interesant de citit…..am cautat informatii in aceasta privinta ( net’ul e oricum o groapa de gunoi din care trebuie sa ne alegem doar ce ne este util ), am gasit documentare care m-au naucit !
    Nu stiu cat adevar este in tot ceea ce citim, dar cred ca realitatea consta in Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…  „ 
 
 
 
 
        Motto:
…………….”JOCURILE SUNT FACUTE si ECHILIBRELE nu trebuiesc rupte ” ! ( Anghel Rugina ).
” Pe la începutul anilor 2000, exista un talk-show pe ANTENA 1, care se numea: „Marius Tucă Show”. Acest excelent ziarist invita în emisiunile sale, cele mai reprezentative personalităţiale momentului, de la preşedintele statului, primul ministru şi membri ai guvernului, până la sportivi, oameni de cultură sau de ştiinţă… pe scurt, invita în fiecare seară, OMUL ZILEI! …
        Era unul dintre programele cele mai aşteptate şi mai urmărite, întrucât realizatorul nu-şi „ierta” pentru nimic în lume invitatul, supunându-l unui continuu tir de întrebări, care de care mai provocatoare şi mai indiscrete referitoare la activitatea profesională sau acţiunile publice ale acestuia. Totul cu bun simţ, totul cu maxim profesionalism, beneficiind de o echipă redacţionala de elită!       Într-o seară de acum circa zece ani, l-a avut ca invitat pe marele nostru economist şi academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergură mondială, care s-a stins din viaţa de curând, din păcate… Emisiunea de pe Antena 1 din acea seară avea să devină, pentru toţi cei care am urmărit-o, absolut memorabilă.

       Sub Ceauşescu, Anghel Rugină a fugit din ţară , trecând Dunărea înot la sârbi. A fost rănit la picior de un grănicer român, dar a reuşit în cele din urmă să ajungă în Statele Unite, unde a devenit membru corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane.Pentru cine vrea să se edifice mai pe larg despre personalitatea acestui român de excepţie recomand lectura de pe Wikipedia şi din alte surse on-line.

       La un moment dat, cu toată experienţa sa, Marius Tucă a scăpat invitatul de sub control. Personajul „de mare calibru”din acea seară, a pus treptat stăpânire pe emisiune, toată pregătirea acesteia ducându-se „pe apa Sâmbetei”, deoarece răspunsurile sale la întrebările moderatorului depăşeau cu mult tiparul emisiunii, prin amplitudine, prin modul în care erau documentate şi mai ales prin consecinţele lor!… Erau răspunsuri care impuneau de la sine alte întrebări şi tot aşa… Ca un bulgăre de zăpadă lăsat să se rostogolească pe o pantă proaspăt ninsă!… Dar să vedem ce s-a întâmplat, concret!

      Domnul Rugină a afirmat la un moment dat, că a fost invitat acasă la George Bush! La „CASA ALBĂ”, bineînţeles. Fiica domniei sale era prietenă şi colegă de facultate cu gemenele preşedintelui american, iar acesta a vrut să îl cunoască personal, aşa că l-a invitat la o cină în cel mai bine păzit obiectiv al planetei. Şi când Marius Tucă l-a întrebat cum e de fapt preşedintele american „în privat”, au început dezvăluirile:

   „George Bush este un texan simpatic, cinstit şi foarte de treabă, dar nu face ce vrea el!…”
   „Cum, adică, nu face ce vrea el?  Păi nu este el cel mai puternic om de pe planetă? Nu conduce el guvernul celui mai puternic stat din lume?” A întrebat, Tucă.”Păi, nu prea…” a răspuns domnul profesor. „Se vede treaba că trebuie să fac unele precizări”, a mai spus domnia sa, „ca să se ştie şi ca să puteţi înţelege mai bine”!…

     Apoi a continuat: „Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc „ca în sânul lui Adam”! Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică personajele politice cele mai „potrivite” pentru a „câştiga alegerile”, în mod „democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.

      Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt”aleşi” cu „binecuvântarea” acestui „GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică „directivele” trasate de acesta…”

      Întrebare telefonică de la un telespectator: „Domnule Anghel Rugină, face şi România parte dintre ţările vizate de „GRUP”?”
    „Da. Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a câştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită „privată” în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câştigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaşi lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum”…

     Replică telefonică: „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preşedintele nostru ni l-au ales americanii?”
Răspuns: „Nu o spun eu. Aşa este. Numai că nu americanii, ci „GRUPUL” care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”

     Replică: „Să vă fie ruşine domnule, Rugină… Să vă fie ruşine că aţi ajuns la vârsta pe care o aveţi, cu capul plin de păr alb, ca şi mine şi că ne minţiţi în halul ăsta… Nu ştiu ce interes aveţi să o faceţi, dar vreau să vă spun că pe preşedintele nostru l-am ales noi, cu toţii, prin votul nostru, că aşa am vrut noi! Să vă fie clar: aşa am vrut noi! Şi apoi cum să ni-l aleagă alţii când este o comisie de votare care verifică vot cu vot, de la toate partidele… Sunteţi un mincinos!  Domnule Marius Tucă, nu mai chemaţi, domnule, din ăştia… Bună seara!…”

     Anghel Rugină, (A.R.): „Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţeleagă!…

     

 În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile! Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă…      Îmi spui că nu ştii ce interes am… Am interesul ca POPORUL MEU SĂ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ!… Să înţeleagă că la nivel global „cărţile sunt făcute”! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”

      Alt telespectator (TS), întreabă:
„Dar cine sunt oamenii ăştia? Este vorba de Franc-masonerie?”

      A.R.: „Sunt şi masoni în „grup”, dar nu sunt majoritari!”
     TS, (chiar dacă se tratează de un alt telespectator lăsăm iniţialele cu titlu generic, pentru cursivitatea mesajului):
     „Atunci, despre cine este vorba? E sultanul Bruneiului? Bill Gates? Sau cine altcineva?”

      A.R.: „Mai, băieţi… Pe oamenii ăştia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre „muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăştia sunt mici copii, pe lângă cei din „GRUP”! Trebuie să înţelegeţi că adevăraţii bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru ca astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane „alese”, cunosc pe altele, şi tot aşa. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună… Nici măcar preşedinţii marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…”
    TS : „Atunci sunt evreii?”
    A.R.: „Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”
    TS: „Arabii? Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…”
    A.R.: „Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul „GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest „GRUP”se moşteneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să intre fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens…
   TS: „Bun, şi cam de când se întâmplă chestiile astea?”
   A.R.: „Se zice că acest „GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţii din Europa anilor 1848. Apoi „GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”
   TS: „Cum adică, să preia puterea în lume cu ajutorul comunismului? Păi comunismul nu zice că totul este al tuturor? Nu înţeleg. Puteţi să ne explicaţi?”

    A.R.: „O.K. Să raţionăm un pic… Deci ideologia comunistă spune că totul este al tuturor, este adevărat, dar şi că nimeni nu poate dezlipi nici un strop din bunurile în comun pentru folosul său personal. Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi „administrate” de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un „GRUP”, de administratori la nivel mondial de, să zicem… 250-300 de persoane!… ” …Toată lumea… mută. Inclusiv Marius Tucă…

    Şi domnul profesor a continuat: „Toate mişcările de rezonanţă mondială de după 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui „GRUP”. Totul bine studiat. Totul cu un scop precis.Bineînţeles că au apărut şi evenimente neprevăzute. Las un moment dat, liderii comunişti, supuşi unei propagande deşănţate cu scopul creării cultului personalităţii, pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte ZEI în viaţă, aşa că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aşa a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială, şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul „independent”, a fost nevoie de un „război rece”, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţii, cu victoria „GRUPULUI”, asupra copilului rebel – comunismul! 

    Acum suntem în faza în care „GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume „GLOBALIZAREA”. Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială, BERD, Comunitatea Europeană, etc… 

   Trebuie să recunoaştem că acest „GRUP” a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de „GRUP”. De asemenea nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens. „Drepturile omului”sunt impuse permanent pe ordinea de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar…V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente.

E drept, uneori sunt mai răi câinii, că stăpânii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpânii îşi vor pune câinii cu botul pe labe !…”

  Marius Tucă (M.T.):
„Domnule Anghel Rugină, m-aţi uimit! De unde ştiţi toate astea?
A.R.: „În cercurile academice americane se dezbat destul de des subiecte de genul ăsta!”
M.T.: „Şi nu vă este frică să dezvăluiţi aceste lucruri?”
A.R.: „În primul rând, am o vârstă: „mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul”, şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…”
TS: „Şi noi ce trebuie să facem?”
A.R.: „Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!… Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru.Să lăsăm gândurile mari, la scara internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt.
Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”

Sursa: Internetul .
Pentru toate doamnele si domnisoarele care ajung pe aici, un gand curat si un superb  TRANDAFIR !

 Sa fi citit oare POLITICIENII nostri de acum INTERVIUL lui Marius Tuca din anul 2000  cu reputatul Anghel Rugina de NU OPUN NICI UN PIC DE REZISTENTA celor spuse  de EMISARII mai marilor lumii ???
Tu, ce parere ai ?
Cu stima,
Aliosa.

10 comentarii »

 1. Sa ne traim viata linistiti ! Usor de zis !

  Comentariu de Samsara — 17/09/2012 @ 7:12 pm | Răspunde

  • @ Samsara,
   Buna dimineata !
   ” Sa ne traim viata linistiti! Usor de zis ! ”
   In perioada premargatoare ALEGERILOR LOCALE din 10 iunie a.c. urmam o cura de sanatate si tratament la
   Statiunea Balneo- Fizioterapeutica de la BALTATESTI ( https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/06/12/ ) .
   In pauza dintre tratamente, ma plimbam agale prin sat ” luand pulsul strazii ” cum se spune .
   Nu am auzit pe nimeni injurandu-l pe” boc, basescu si pdl ” pentru reducerea salariilor cu 25%, a indemnizatiilor pentru mame, handicapati etc, impozitarea cu 5% a tuturor pensiilor pentru intreaga suma desi LEGEA prevedea doar pentru ce se depaseau 732,50 lei !!! Dimpotriva, localnicii faceau comert pe marginea strazii fara sa plateasca taxe si impozite, boschetarii erau cu sticla de tuica in mana inca de la prima ora iar PINALTI isi savura bine-mersi concediul platit gras din banii NEMTANILOR !!!
   Sa fi fost oare motivul ca PINALTI era deja prietenul „elenei udrea” si sponsorul oficial al pedeleprelor ???
   Banuiesc ca DA si cred ca din aceasta cauza PINALTI a fost inaintat in gradul de COLONEL (r) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   De unde se vede ca, in judetul NEAMT, se poate trai linistit !
   Multumesc pentru like, vizita si micul comentariu ce mi-a dat posibilitatea sa reamintesc romanilor ca cei care fac parte din GASCA PDL si a lui PINALTI COLONELUL , acolo, pe plan local, POT TRAI LINISTITI chiar daca pe SPINAREA CELOR MULTI si PACALITI !!!
   Cele spuse mai sus nu sunt REPROSURI la adresa domniei tale !
   Sunt CONCLUZIILE mele trase in cele 14 zile de pelerinaj prin judetul NEAMT inaintea ALEGERILOR LOCALE ( in ziua VOTARII eram la poarta PRIMARIEI si ” luam pulsul strazii „) !!!
   Cu toata stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 18/09/2012 @ 7:47 am | Răspunde

 2. Este absolut uluitor.Românii au aflat,putem spune că aproape oficial,încă din 2000,de toate realităţile crunte ale conspiraţiei mondiale pentru crearea statului unic mondial.Deşi au fost şi alţii care au bătut multă monedă pe acest subiect cu mult înainte de 2000.
  http://yogaesoteric.net/ – Demascarea masoneriei – 2.Fapte incontestabile care probează realitatea conspiraţiei planetare şi aici ai 10 articole relevante!!!
  Demascarea masoneriei – 1. Ştiri cenzurate senzaţionale (ţi se face părul măciucă)!!!
  3. Francmasoneria în România (rămâi năuc)!!!
  9. DOCUMENTE!-dovezi incontestabile despre planurile diabolice ale Francmasoneriei
  Fiecare titlu din Demascarea masoneriei are minimum 10 articole,nu ai timpul necesar să le citeşti pe toate deşi cred că merită!!!
  PS-Stau şi mă întreb ca prostul,oare nu cumva acest interviu a fost dirijat şi plănuit cu multă grijă pentru ca o somitate mondială,absolut credibilă,să facă românilor aceste dezvăluiri???Pentru a-i preveni că nu e cazul să se pună contra curentului,să-şi vadă de ale lor lumeşti???Cuvintele din final m-au pus serios pe gânduri şi m-au făcut să-l bănuiesc pe AR de complicitate cu GRUPUL,să-l bănuiesc că a venit „în misiune” la Tucă pentru a ne spune „staţi cuminţi,nu vă puneţi cu ursul că vă papă”!!!Cum ţi se pare finalul???
  “Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!… Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru.Să lăsăm gândurile mari, la scara internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt.Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”
  Reţine cuvintele „AICI AM VRUT SĂ AJUNGEM”,”SĂ LĂSĂM GÂNDURILE MARI”,”ACOLO JOCURILE SUNT FĂCUTE ŞI ECHILIBRELE NU TREBUIESC RUPTE” (care echilibre,între multimiliardari şi muritorii de foame?),”NU AVEM NICI COMPETENŢA ŞI NICI MIJLOACELE NECESARE SĂ ACŢIONĂM LA UN NIVEL ATÂT DE ÎNALT”, „PE SCURT:SĂ NE TRĂIM VIAŢA LINIŞTIŢI” (poţi să trăieşti liniştit o asemenea viaţă de slugă muritoare de foame şi cu mâna întinsă la „stăpânii lumii”,fără ţară,fără conducător ales de tine,fără identitate,fără,fără,….???)
  De fapt tot finalul reprezintă un AVERTISMENT DESPRE CE VA FI ÎN CURÂND ÎN ROMÂNIA ŞI INDICAŢII „PREŢIOASE” DESPRE CUM TREBUIE SĂ REACŢIONĂM !!!
  Nu-mi place prietene,nu-mi sună deloc bine această pledoarie pentru „capul plecat de sabie nu-i tăiat”!!!În America sunt mulţi curajoşi care demască toate astea,un exemplu relevant este Alex Jones,au canale de televiziune şi de radio,şi demască în fiecare zi toate nemerniciile „GRUPULUI”!!!
  Trebuie să ne unim,să luptăm din răsputeri împotriva sclavagismului financiar (care înseamnă dispariţia statului şi a naţiunii şi transformarea în colonie/provincie) şi să ne luăm România înapoi!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 17/09/2012 @ 7:22 pm | Răspunde

 3. @ Bogdan,
  Buna dimineata !
  DA, ROMANII au aflat inca din 2000 dar au uitat tot atunci !!!
  Este si normal stiind ca ROMANUL ” uita de la mana la gura ” !!!
  La CAMPIA TURZII si ARMATURA ZALAU nenorocirile au fost provocate in perioada 2008-2012 de guvernele ‘boc si mru „iar SINDICALISTII protesteaza abia acum !!!!!!!!!!!!!Ce parere ai despre asta ?
  Nu cumva e mana DIAVOLULUI PORTOCALIU ca sa discrediteze GUVERNUL USL ???
  Ce ma intriga cel mai tare si mai tare si mai tare este faptul ca si POLITICIENII ROMANI au aflat dar,
  si-au vazut de planurile lor ipocrite si parsive :
  SA AJUNGA CU ORICE PRET LA PUTERE chiar pe spinarea romanului de rand !!!
  Care POLITICIENI ???
  Chiar cei care au condus ROMANIA in perioada 2008-2012 ducand-o in situatia in care se afla acum :
  – cu AGRICULTURA ” la pamant”;
  -cu INDUSTRIA desfiintata;
  -cu FINANTELE indatorate la marii bancheri ai lumii;
  -cu SUVERANITATEA dusa pe ” apa SAMBETEI „;
  -cu DEMOCRATIA anihilata;
  -cu INDEPENDENTA periclitata;
  -cu TRECUTUL sters;
  -cu STATUL de drept NEDREPT
  si lista ar putea continua. Mai multe in urmatorul ARTICOL legat de BANI si cel ce guverneaza BANII ROMANIEI !!!
  Multumesc pentru vizita, like si mai ales pentru EXCEPTIONALUL COMENTARIU,
  adevarat ARTICOL de sine statator !
  Cu toata stima si pretuirea,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 18/09/2012 @ 8:01 am | Răspunde

  • Eşti partinic prietene!Nu uita că PRIVATIZAREA-MARELE JAF NAŢIONAL a fost REALIZATĂ 80% PÂNĂ ÎN ANUL 2005 (când au venit portocalii la putere,împreună cu liberalii,şi cu băsea-n capul statului).Deci să nu uităm nici nemerniciile predecesorilor lor!!!
   S-auzim şi de bine!!!

   Comentariu de bmarinescu41 — 18/09/2012 @ 9:09 pm | Răspunde

   • Nu-s partinic deloc !
    Mai sus era vorba de cu totul altceva NU despre PRIVATIZAREA „X” sau „Y” !
    Eu ma REFEREAM la faptul ca SINDICALISTII clujeni AU TACUT MALC pe vremea cand Boc ( PDL ) era premier iar acum cand PONTA ( USL ) este premier, VOR SA LE DEA TOT CE NU LE-A DAT piticul in cei patru ani de guvernare !!!
    Asta nu-ti miroase a DIVERSIUNE COMANDATA de la COTROCENI ca sa discrediteze alianta USL ???
    Ce sa auzim de bine ?
    Daca ROCADA Kovesi& Morar ce se prefigureaza este de BINE, atunci, asa sa fie !
    De BINE auzim numai cand NOI ne facem BINE unul altuia !!!
    Sa fii iubit de cei iubiti !
    Aliosa

    Comentariu de Aliosa — 19/09/2012 @ 2:00 pm | Răspunde

    • Nu prietene,eu m-am referit la ce ai scris mai jos:
     „Chiar cei care au condus ROMANIA in perioada 2008-2012 ducand-o in situatia in care se afla acum :
     – cu AGRICULTURA ” la pamant”;
     -cu INDUSTRIA desfiintata;
     -cu FINANTELE indatorate la marii bancheri ai lumii;
     -cu SUVERANITATEA dusa pe ” apa SAMBETEI “;
     -cu DEMOCRATIA anihilata;
     -cu INDEPENDENTA periclitata;
     -cu TRECUTUL sters;
     -cu STATUL de drept NEDREPT
     si lista ar putea continua.”-Ai scris doar nenorocirile aduse României în perioada 2008-2012!!!Eu am completat cu nenorocirile aduse de „ceilalţi” până în anul de graţie 2005 când a venit ciuma portocalie la putere şi Cinzeacă-n dealul cucuvelei!!!Toţi trebuie taxaţi pentru că toţi şi-au adus partea lor de contribuţie la distrugerea României şi la exterminarea naţiei române.
     Suntem săraci în ţară bogată!
     Ţara noastră aur poartă,noi cerşim din poartă-n poartă!!!
     Ţară blestemată,popor blestemat!!!
     Ferească Domnul nost cel Mare,
     Să vrem noi sânge şi eliberare!!!
     Cristos să fii nu vei scăpa nici chiar pe mar(t)e!!!

     Comentariu de bmarinescu41 — 19/09/2012 @ 7:30 pm

 4. Multumim pt trandafir. E superb!
  O zi frumoasa de toamna sa ai, Aliosa!

  Comentariu de cammely — 18/09/2012 @ 9:44 am | Răspunde

 5. @ Cammely,
  Buna ziua !
  Videoclipul postat de tine imi aduce aminte de DOUA VOCI pe care le-am PRETUIT, RESPECTAT si IUBIT cand dadeau pe calea undelor ROMANILOR tot ce aveau mai bun in INIMA lor BUNA !!!
  Din pacate si chiar prea devreme,AMANDOUA VOCILE au AMUTIT pentru totdeauna pe acest PAMANT
  atat de batjocorit de unii in goana lor nebuna dupa NOI DESCOPERIRI care sa le aduca BANI si PUTERE !!!
  L-am apreciat pe ADRIAN PAUNESCU si am ascultat-o cu admiratie pe TATIANA STEPA, DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace iar tie sa-ti aduca numai liniste, bucurii si veselie !
  Multumesc pentru VIDEOCLIPUL postat !
  Cu toata stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 18/09/2012 @ 12:41 pm | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Ceva VESEL sa mearga la inima tuturor vizitatoarelor si vizitatorilor modestului meu blog :

  Personalitati cu ”simtul replicii”

  După ce şi-a scrântit piciorul la 65 ani, Grigore Moisil a afirmat: „Ştiam că la vârsta mea te scrânteşti la cap, nu la picior.”
  Un linguşitor îi atrase atenţia lui Oliver Cromwell, care intra biruitor în Londra, ce multă lume se strânsese să-l vadă. „Tot atâţia ar fi fost şi dacă m-ar fi dus la eşafod”, fu răspunsul.
  Celebrul compozitor Hans von Bulow, plimbandu-se intr-o seara prin Berlin, ingandurat, s-a lovit de un trecator. Acesta s-a oprit iritat si se rasti la muzician:
  – Dobitoc!
  Bulow isi scoase palaria si spuse:
  – Incantat de cunostinta, numele meu este Bulow!

  O echipa de zidari lucra la repararea parterului unei case cumparate de celebrul tenorEnrico Caruso (1873-1921). Intr-o zi, in timp ce cintaretul repeta citeva arii intr-o camera de la etajul I, se prezenta la el maistrul.
  – Doriti sa terminam reparatiile luna asta?
  – Bineinteles! – raspunde Caruso.
  – Atunci, fiti amabil si nu mai cintati. Imediat ce va aud, oamenii mei lasa totul balta si stau sa va asculte…
  A fost, povestea mai tirziu Caruso, cel mai frumos compliment care i s-a facut vreodata.

  Marele scriitor irlandez George Bernard Shaw a fost invitat ca punct de atractie la masa unor aristocrati. Amfitrioana, cunoscuta pentru inteligenta sa cam subreda, facu imprudenta sa-l intrebe:
  – Spuneti-mi, va rog; am auzit ca pestele regenereaza materia cenusie. Ce peste ma sfatuiti sa consum ?
  – Balena ! – raspunse prompt Shaw.
  După ce a eşuat în campania militară din Rusia, în 1812, Napoleon se retrăgea grăbit spre vest.
  În dreptul râului Niemen, el împreună cu suita sa se opriră şi cerură ajutorul unui ţăran barcagiu din împrejurimi să-i treacă pe celălalt mal.
  Când ţăranul îi ajută să treacă râul, Napoleon se interesă:
  – Mulţi dezertori au trecut râul zilele acestea?
  Naiv, ţăranul i-a răspuns:
  – Niciunul, dumneavoastră sunteţi primul.

  Împăratului Octavian Augustus îi fu prezentat un grec care semăna uimitor cu el şi, în plus, avea şi cam aceeaşi vârstă.
  Glumind, Augustus îl întrebă dacă nu cumva maică-sa fusese în tinereţea ei pe la Roma, cam prin vremea când şi tatăl împăratului era tânăr. Răspunsul grecului fu prompt:
  – Mama nu a fost, dar tatăl meu a stat la Roma mai de mult, cam cu un an înainte de naşterea ta, Cezar!

  N.T.Orăşanu, poet şi publicist, autor de epigrame şi pamflete politice, a fost trimis în timpul domniei lui Cuza de nenumărate ori la închisoarea Văcăreşti, fiindcă pe vremea aceea exista arestul preventiv pentru delicte de presă. De câte ori Orăşanu scria câte un articol violent sau atingător la Vodă, îşi trimitea imediat salteaua, plapuma şi pernele la Văcăreşti.
  Directorul penitenciarului nu voia să le primească, însă Orăşanu îi răspundea:
  – Nu-ţi fie teamă, o să primeşti şi ordinul peste câteva ceasuri.
  Fapt ce se adeverea întotdeauna.

  Un amic al lui Caragiale i s-a plâns acestuia într-o zi:
  – Auzi, nene Iancule, neruşinatul ăla de Georgescu, nepricopsitul, coate-goale ăla, a îndrăznit să mă facă tâmpit şi idiot.
  – Când, stimabile? l-a întrebat Caragiale cu un aer scandalizat.
  – Acum o oră.
  – Ce măgar! a exclamat Caragiale.
  Apoi, luându-l gura pe dinainte:
  – Totdeauna a fost în întârziere neisprăvitul ăsta!

  În anul 1906 trebuia să se formeze un nou guvern francez. Cel desemnat cu formarea lui, Ferdinand Sarrien, a invitat acasă câţiva oameni politici pentru consultări, printre care şi pe Georges Clemenceau. În timpul discuţiilor s-a servit un bufet rece. Văzând că dintre oaspeţi numai Clemenceau nu serveşte nimic, gazda l-a întrebat:
  – Dumneata ce doreşti, domnule Clemenceau?
  – Internele, a răspuns acesta.
  A doua zi, Clemenceau a depus jurământul ca ministru de interne!

  Ziarisul şi prozatorul Anton Bacalbaşa a fost invitat într-o seară la o petrecere. Printre ceilalţi invitaţi se afla şi un general în retragere. Acesta tocmai citise volumul de schiţe satirice în care scriitorul demasca tarele vieţii cazone. Fără să ştie că scriitorul se afla chiar în faţa sa, generalul indignat ameninţa că îl va chema pe autor în faţa justiţei pentru injurii aduse corpului ofiţeresc, la care Bacalbaşa a intervenit:
  – Lăsaţi-l, domnule general. Cine ştie ce amărât o fi şi scriitorul ăsta. Nu vedeţi? Până şi numele îl are ca vai de capul lui, ba cal, ba şa!
  Sursa : Internetul.
  Cu simpatie si prietenie,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 19/09/2012 @ 1:50 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: