Alioşa ” File de Jurnal ”

19/09/2012

ROMANIA, INCOTRO? Capitolul XI .

Filed under: generale — Aliosa @ 2:47 pm

Motto:

Cand un GUVERN se teme de CETATENI,e DEMOCRATIE!

Cand CETATENII se tem de GUVERN,este DICTATURA ” !!!

                     ( Thomas Jefferson ) .

YUANUL sau DOLARUL ??? Cu CHINA sau cu SUA ???

”   China a ordonat retragerea rezervelor de aur din băncile internaţionale. Un nou yuan cu acoperire în aur va fiemis, ca alternativă la dolar . Peste 20 de state au fost atrase în planul Chinei de eliminare a dolarului din tranzacţiile imobiliare. Toate lingourile pe care China le va retrage din Elveția, Londra sau New York vor fi retopite, iar unitatea de măsură nu va mai fi uncia, ci kilogramul.

***
Statele Unite ale Americii sunt pe cale să primească o lovitură năucitoare, după ce China a început să-şi retragă aurul deţinut în băncile internaţionale. Scopul este emiterea unei noi monede, un nou yuan, ca alternativă la dolar, care să aibă acoperire în aur. Beijingul a semnat deja tratate comerciale cu peste 20 de state care recunosc yuanul ca monedă oficială în tranzacţii, în defavoarea monedei americane. Japonia este ultimul stat care a aderat la planul Chinei de eliminare a dolarului din tranzacţiile comerciale.
Cum datoria faţă de China se situează în jurul valorii de 2.000 de miliarde de dolari, dintr-un total de 15.000 de miliarde, Statele Unite se pot “lăuda” cu titlul de cea mai îndatorată naţiune din toate timpurile. Statul chinez este cel mai mare creditor al SUA şi, potrivit experţilor, dacă mâine acesta și-ar cere înapoi banii împrumutaţi americanilor, Statele Unite ar da faliment în câteva zile. Întreaga situație este departe de a fi una întâmplătoare și face parte dintr-un plan bine pus la punct de guvernul de la Beijing, un proiect premeditat cu mult timp înainte.
La începutul anilor ’90, realizând că este foarte greu să concureze cu SUA, din punct de vedere militar, China a adoptat o nouă strategie pentru „cucerirea” Americii. Iar planul i-a reuşit din plin. Acum, ţara cu peste 1,3 miliarde de locuitori pregăteşte Statelor Unite lovitura de graţie: scoaterea dolarului de pe pieţele financiare internaţionale.
Repatrierea lingourilor de aur : Am întrebat un bancher dacă un asemenea scenariu, aparent de domeniul Science Fiction, este posibil. Răspunsul a venit sec, fără niciun alt comentariu: „Da, este posibil”. Ultima acţiune în acest sens a Beijingului are loc chiar zilele acestea: China îşi reevaluează toate rezervele de aur cu scopul de a emite o nouă monedă, alternativă la dolar, care să aibă acoperire în aur. Cu alte cuvinte, China vrea să ofere lumii o monedă “sănătoasă” care s-o înlocuiască pe cea americană, o monedă supra-tipărită şi lipsită de perspective în actuala conjunctură internaţională. Iar pentru a-şi realiza planul departe de ochii publicului, China a început deja să-şi repatrieze toate rezervele de aur pe care la deţine în Elveţia, Londra şi New York. Astfel, potrivit unor surse din piaţa internaţională, toate lingourile care vor sosi în China vor fi retopite, iar unitatea de măsură nu va mai fi uncia, ci kilogramul.
Faliment nedeclarat : Cert este că, prin împrumuturile acordate americanilor, guvernul chinez a ajuns în punctul dorit: a grăbit falimentul, încă nedeclarat, al SUA. De altfel, presa oficială de la Beijing este plină de titluri de genul “China acuză SUA că au dat faliment”, iar declaraţii precum cea a președintelui Dagong Global Credit Rating Co. Ltd., singura agenție de rating financiar din China, care spune că “în opinia noastră, Statele Unite ale Americii au intrat deja în faliment”, răsucesc şi mai mult cuţitul în rană.
La rândul său, directorul departamentului de analiză de la Banca Centrală a Chinei, Zhang Jianhua, a apreciat că “îngrijorările referitoare la capacitatea guvernului american de a-şi rambursa datoriile ar putea conduce la creşterea randamentelor pentru bondurile americane şi ar conduce la volatilitatea preţurilor pentru obligaţiunile SUA”. Fapt care nu ar conveni deloc guvernului de la Beijing, după ce acesta a investit sute de miliarde de dolari tocmai în obligaţiuni emise de statul american. Potrivit unor estimări ale Fondului Monetar Internaţional, datoria publică a SUA ar urma să ajungă, în 2013, la peste 105% din PIB.
Strategie la scară mare[/…/] China a lansat în ultimii ani o campanie agresivă de acceptare internaţională a monedei sale, ca alternativă la dolarul american. Beijingul a semnat în ultimii patru ani peste 20 de astfel de acorduri internaţionale, cu ţări precum Argentina, Australia sau Emiratele Arabe Unite. Fapt foarte slab reflectat sau chiar omis în relatările presei internaţionale. De curând, și Brazilia a aprobat strategia chinezească de a-şi impune moneda, prin acceptarea unor schimburi directe în yuani, ceea ce înseamnă că cea mai mare economie sud-americană acceptă schimburile directe cu China, prin renunţare la dolar. De menţionat că aceste tranzacţii sunt posibile doar în măsura în care Brazilia poate folosi ulterior “banii” chinezeşti, yuanii, pe care îi deţine pentru alte tranzacţii comerciale. Aceasta nu este o problemă, în contextul în care China are o imensă ofertă, întinsă pe toate categoriile de produse cerute pe toate pieţele lumii.
Trădarea japoneză [/…/] Marea surpriză, care i-a şocat pe americani, a venit însă din partea Japoniei, care, la începutul lunii iunie a acestui an, a încheiat un tratat similar cu China. Astfel, potrivit înţelegerii, relațiile comerciale dintre Japonia și China nu se mai desfășoară în dolari, ci în yuani și yeni, pentru a stimula relaţiile comerciale dintre cele mai mari economii asiatice. Prin urmare, Japonia şi China nu mai folosesc dolarul american pentru schimburile comerciale, fapt care va genera o scădere a puterii de cumpărare a monedei americane, adăugând încă o piatră de moară economiei SUA.
Eliminarea dolarului american din tranzacțiile asiatice a fost dorită încă de anul trecut, însă dezastrul de la Fukushima a întârziat cu un an punerea în aplicare a acestei măsuri. “Acest lucru face parte din strategia Chinei de a-şi reduce dependenţa faţă de dolar”, a explicat un analist de piaţă de la Credit Agricole, filiala Hong Kong. Chiar dacă reprezentanţii Băncii Mondiale şi cei ai Fondului Monetar Internaţional au estimat că în anul 2020 China va deveni prima putere economică a lumii, luând locul SUA, există voci care spun că “rocada” se va petrece mult mai repede, accelerată şi de criza economică internaţională, undeva în 2015.”
Și se pare că nici UE nu se simte prea bine !
Cu asemenea escroci la conducere nici nu-i de mirare
Text publicat de Alex Imreh
Răspunde3 septembrie 2012 la 17:35

Material postat pe <variantacojocaru.ro>

Sursa: Internetul.
Tu, ce parere ai ???
Aliosa.

7 comentarii »

 1. @ ALL !!!
  Când va fi totul bine în România?
  Atunci când in România un poliţist poliglot va ajuta un ţigan ostenit de muncă să se urce
  într-un tren cu suspensie magnetică în care călătorescfuncţionari bugetari bogaţi
  şi antreprenori cinstiţi pentru a fi martori la un proces intentat unor politicieni corupţi.
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 19/09/2012 @ 2:58 pm | Răspunde

  • Ştii când va fi asta???Să-ţi spună măndelu:
   CÂND O FACE PLOPUL PERE ŞI RĂCHITA MICŞUNELE !!! 😀 😀 😀 )))))))))))

   Comentariu de bmarinescu41 — 19/09/2012 @ 8:15 pm | Răspunde

   • Pai chiar asta se degaja din cele spuse de mine mai sus !!!
    Adica, NICIODATA !!!
    De ce ?
    Simplu :
    – politistul NU VA FI NICIODATA POLIGLOT !!!
    -tiganul nU VA FI NICIODAT OSTENIT ca nu munceste !
    -tren cu suspensie magnetica NU VOM AVEA NICIODATA caci abia avem pe motorina !
    -functionarii bugetari NU VOR FI NICIODATA BOGATI !
    -antreprenorii smecheri sunt dar cinstiti NU VOR FI NICIODATA ca sa participe la un proces intentat unor politicieni corupti !
    O zi buna !
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 20/09/2012 @ 11:46 am | Răspunde

 2. Cred că acest capitol XI al tău se traduce,pentru americani,cam aşa:
  CEASUL RĂU,PISICA 13,CAZ TIPIC DE GHINION 😀 😀 😀 !!!
  Păi de ce America e în stare de disperare şi a trecut la acţiuni crunte şi nemernice în toate punctele globului pământesc???IRAK,EGIPT,LIBIA,urmează SIRIA,IRAN!!!Dar şi-au dat şi cu stângu-n dreptu întărâtându-i pe arabi,cu fanatismul lor religios nu-i de glumit,se vor ridica toate ţările arabe împotriva „unchiului” SAM şi nu-l văd deloc bine!!!Se pare că se pune de un deces de răsunet:decesul supremaţiei dolarului şi a imperiului american !!!Gadafi a murit pentru că a vrut să facă dinarul de aur şi să elimine dolarul din tranzacţiile cu petrol!!!Dolarul obligatoriu în tranzacţiile cu petrol permite FED să tipărească dolari cu nemiluita şi fără nici un control!!!Dacă se elimină dolarul din tranzacţiile internaţionale,în secunda 2 America se prăbuşeşte,pa la revedere!!!Sper ca America să nu aibă curajul să facă cu China ce a făcut cu Libia,China e un picuţ mai mare şi are câţiva locuitori mai mulţi decât Libia 😀 !!!Ca s-o iau pe scurtătură,e naşpa rău!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 19/09/2012 @ 8:31 pm | Răspunde

  • @Bogdan,
   ” E naspa rau ” pentru toti din toate punctele de vedere !
   „Urmeaza o perioada decisiva pentru Uniunea Europeana. Pe de o parte, cetatenii Uniunii n-au fost niciodata atat de reticenti fata de perspectiva comunitara. Pe de alta parte, moneda euro si, implicit, UE nu mai pot fi salvate decat prin cedare de suveranitate din partea tarilor membre. Ne indreptam, cum spunea miercurea trecuta, in discursul din plenul europarlamentar, presedintele Barroso, spre o federatie de state-natiune.
   Creste rolul Bancii Centrale Europene. Se vorbeste despre un posibil parlament al zonei euro, despre cresterea puterii decizionale a Comisiei si dreptul ei de veto asupra bugetelor nationale. Toate acestea presupun o schimbare a tratatelor Uniunii. Se adanceste aceasta dezbatere privind viitorul UE.
   Parerea mea e ca, in acest context, ar trebui sa invatam din exemplul polonez, cel mai reusit, probabil, de integrare intre tarile est-europene. Au dat un presedinte al Parlamentului European, au avut o presedintie semestriala a UE reusita anul trecut, au atins o rata de absorbtie de 90% din fondurile europene, au sfidat recesiunea cu o crestere economica bazata pe productia industriala si exporturi si nu vor cunoaste, se pare, criza nici anul viitor. Si toate acestea sunt posibile desi au avut de infruntat pierderea de competente uriasa in urma catastrofei de la Smolensk sau, inainte, confruntarea deschisa dintre presedintele Lech Kaczynski si premierul Donald Tusk.
   Deocamdata, in ce ne priveste, riscam sa marim decalajul intre Romania si restul Uniunii, precum si euroscepticismul propriilor concetateni, daca vorbim pe doua voci la Bruxelles, fara un dialog inter-institutional la Bucuresti.”
   Sursa: corinacretu.wordpress.com/
   Tu, ce parere ai ?
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 20/09/2012 @ 2:39 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  SA MAI SI RADEM !!!

  Emil vede pe Gheo ducând un cal de căpăstru.
  – Mă Gheo, da’ unde duci calu’ ?
  – La veterinar.
  – Au ce are, mă ? Nu mâncă ?
  – Ba mâncă.
  – Dară nu-i şchiop ?
  – Nu-i şchiop.
  – O fi beteag ?
  – Ba nu-i beteag.
  – Apăi atunci de ce-l duci la veterinar ?
  – Apăi dacă-i al lui…
  ***
  Intr-o biserica un betivan stand intr un colt al bisericii, observa in
  departare o silueta intr o rochie lunga…
  Se apropie incet si intreaba soptind :
  – Madamme, dansati ?
  – Nu ! raspunse…
  La care betivul :
  – Si de ce nu ?
  – Din 3 motive :
  1. Suntem intr o biserica.
  2. Nu stiu sa dansez pe Sfanta Evanghelie.
  3. Madamme e ma-ta… eu sunt popa !
  ***
  Alergam prin parc azi dimineata cand un tip mi se alatura si ma abordeaza :
  – Te deranjeaza daca alerg si eu cu tine ?
  – De ce ? Ai furat si tu o poseta ?

  Ce zici, ai RAS ???
  Weekend placut !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 8:17 am | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  N-ai RAS ???
  Poate dupa astea :
  BLONDA LA SPOVEDANIE
  O blonda se duce la spovedanie.
  – Ai pacatuit, fiica mea?
  – Da parinte.
  – Te caiesti?
  – Da parinte , ma caiesc.
  – Bine, saruta crucea… Nu cu limba, proasto !
  PORTIERA
  O blonda isi gaseste masina din parcare cu portiera infundata. Un trecator binevoitor o sfatuieste sa sufle in teava de esapament pana cand portiera revine la forma initiala. Blonda nu sta mult pe ganduri si incepe sa sufle.
  In timp ce era in plina activitate, o alta blonda apare:
  -Ce faci draga?
  -Suflu ca sa indrept portiera.
  -Vai draga, fraiera mai esti ! N-o sa reusesti niciodata !
  -De ce?
  -Pai nu vezi c-ai ferestrele deschise …
  TESTUL DE SARCINA
  Doua blonde stau de vorba:
  – Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!
  Cealalta, foarte curioasa, i se adreseaza:
  – Si au fost grele intrebarile?
  BANCURI CU BLONDE
  Stii cate bancuri cu blonde exista?
  -… NICI UNUL ! Toate sunt intamplari adevarate.
  FURT
  O blonda suna la politie:
  – Doi hoti mi-au furat masina!
  – I-ai vazut?
  – Da…
  – Ai retinut fetele lor?
  – Nu, dar tin minte numarul masinii…
  PESTELE
  I: Cum omoara o blonda un peste?
  R: Il ineaca.
  BLONDA
  I: Cum tii o blonda ocupata toata ziua?
  R: Scrii pe ambele fete ale unei coli „Citeste pe verso”.
  BLONDA IN AVION
  Un avion zbura spre New York, cand o blonda se ridica de pe locul ei de la Economic Class si se aseaza pe un loc de la First Class. Insotitorul de zbor o vede si o roaga sa-i arate biletul. Apoi, ii spune blondei ca ea a platit un loc la Economic Class asa ca va trebui sa se aseze in spate. Blonda ii da replica:
  „-Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la New York si am de gand sa stau aici!”
  Insotitorul intra in cabina pilotilor si le spune de blonda care nu vrea sa stea pe locul platit ci sta la First Class.Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din nou cum stau lucrurile. Blonda ii raspunde la fel:
  „-Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!”
  Copilotul ii spune pilotului ca – probabil – vor trebui sa astepte pana la aterizare si acolo sa o dea pe mana politiei si sa fie arestata. Pilotul ii raspunde:
  „-Ce spui?…e blonda?…Ma ocup eu atunci. Sunt insurat cu o blonda. Eu vorbesc „limbajul”!
  Se duce la blonda, ii sopteste ceva la ureche, la care ea :
  „-Oh, ma scuzati…” si se muta inapoi pe locul ei de la clasa Economic.
  Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il intreaba ce i-au spus de a reusit s-o faca sa se mute la locul ei fara sa mai faca scandal.
  „-I-am spus ca First Class-ul nu merge la New York !”
  BLONDA
  O blonda vine la doctor cu urechile rosii. Doctorul intreaba:
  – Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra?
  – Calcam rufele cand a sunat telefonul si, din greseala, mi-am pus fierul de calcat pe ureche. Nelamurit, doctorul continua:
  – Si ce s-a intimplat cu urechea cealalta?
  – Boul dracului, a mai sunat o data…
  BLONDA
  Ce o impiedica pe blonda sa faca o facultate?
  – Liceul!
  EXAMEN
  Examen la fizica . Subiectul: Fenomenul ionizarii. La sfarsitul examenului blonda o intreaba pe colega ei de banca din timpul examenului:
  – Ma tu ai stiut?
  – Perfect! raspunde aceasta.
  – Sa-ti dea Dumnezeu sanatate zice blonda, inseamna ca am stiut si eu, pentru ca am copiat cuvant cu cuvant de la tine.
  Enervata si ingrijorata bruneta care stiuse ii spune blondei:
  – Idioato, cum ai putut face una ca asta, acum o sa ne prinda si o sa ne pice pe amandoua!!
  – Fii serioasa, ii raspunde blonda care copiase, n-o sa se prinda nimeni pentru ca am mai si schimbat si eu pe ici pe colo. De exemplu unde tu ai pus ION, eu am pus GHEORGHE!
  SEX SHOP
  O blonda intra într-un Sex Shop. Se uita ea îndelung printre penisurile artificiale, nestiind ce sa aleaga. În cele din urma spune:
  – As dori sa-l iau pe ala rosu…
  – Domnisoara, îmi pare nespus de rau dar termosul meu nu este de vînzare…
  BROASCA
  – Ce au in comun o blonda si o broasca?
  – Amandoua se tem de barza…
  PLUTONUL DE EXECUTIE
  In fata plutonului de executie sunt aduse 3 tipe: una bruneta, una roscata si, evident, una blonda. Prima este adusa roscata. Cand se pregateau soldatii sa o impuste, tipa incepe sa stige:
  – TORNADA!!!
  Toti tragatorii au luat-o la fuga sa se adaposteasca si gagica a scapat.
  Vine randul brunetei. Striga si ea :
  -CUTREMUR!! si pana se dezmeticesc aia fuge si ea.
  Vine si blonda si scuturandu-si coama blonda striga si ea:
  – FOOOOOC!!!
  BERGENBIER
  – De ce unei blonde i se spune Bergenbier ?
  – Prietenii stiu de ce …
  BLONDA
  O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. Bruneta spune:
  – Cred ca al meu va fi baiat!
  – De ce? intreaba roscata si blonda.
  – Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat.
  – Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra!
  Blonda se gandeste si, cu o privire ingrijorata, intreaba:
  – Atunci oare al meu va fi ied ???
  FUMATUL
  Doua blonde mergeau pe strada. La un moment dat vad un pusti fumand si-l iau la intrebari:
  – In ce clasa esti?
  – In clasa a 2-a.
  Una dintre ele incepe sa-l certe, in timp ce a doua ii spune:
  – Ce-ai cu el ? Tu in clasa a 2-a nu fumai ??
  – Ba da, dar eu aveam 18 ani !
  PREALABIL
  O blonda este consultata de doctor. La sfarsitul controlului medical doctorul ii spune:
  – Domnisoara daca mai aveti probleme de genul acesta spalati-va in prealabil cu ceai de musetel…
  La care blonda incurcata intreaba:
  – Domnule doctor, daca nu am prealabil pot sa ma spal in lighean?
  LUNA
  Doua blonde.
  Prima o intreaba pe cea de-a doua:
  – Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe: luna sau Londra?
  – Fata, da proasta mai esti, vezi tu Londra de aici ???
  MONEDA
  O blonda scapa o fisa de 5.000 de lei. O batrana o vede si o atentioneaza:
  – Maica, ti-a cazut o fisa de 5.000 de lei.
  Blonda:- Si ce? Oricum nu am ce face cu ea!
  Batrana:- Cum, nu? Poti sa dai un telefon cu ea!
  Atunci, blonda ridica fisa:
  – Alo! Mama?
  RATB
  Doua blonde, dupa noaptea de revelion, se intorceau acasa. Afara, un frig de inghetau pietrele, ele imbracate subtirel, ca de la petrecere… ce sa mai, erau deja blocuri de gheata. Taxiuri, nici gand, toti taximetristii acasa, cu familia, transportul in comun era inexistent, pana acasa, drum lung… In drumul lor, un depou RATB. Una din ele e lovita din senin de ideea geniala…si nu sta mult pe ganduri, ii spune celeilalte:
  – Fata, pe buna dreptate se spune ca suntem proaste. Hai sa furam un autobuz sa mergem pana acasa!
  – Ca bine zici, fata! Hai! Eu intru in depou sa fur unul, tu tine de sase!
  Zis si facut, prima ramane afara sa supravegheze zona, cealalta intra sa fure autobuzul. Si sta cea de-afara un sfert de ora…o jumatate de ora…o ora… Rebegita de frig, intra sa vada ce s-a intamplat, de ce dureaza atat. Intra si o vede pe a doua blonda stand in fund pe jos intre autobuze si plangand…
  – Ce s-a intamplat, fata, de ce plangi?
  – Uite, nu gasesc nici un 135 sa ne duca acasa…
  Sta pe ganduri prima blonda si zice:
  – Draga, dar tu esti chiar proasta rau. Nu puteai sa furi un 226 si mai mergeam 2 statii?
  WASH & GO
  De ce fuge o blonda in jurul dusului?
  ….Pentru ca pe sampon scrie wash&go.
  RAPIREA
  Se spune ca o blonda, avand dificultati financiare, a hotarat sa rapeasca un copil pentru a incerca sa obtina o anumita suma de bani din rascumparare. A mers intr-un parc, a ademenit un copil in spatele unui copac si a scris urmatorul bilet:
  „V-am rapit copilul! Imi pare rau ca am fost nevoita sa fac asta, dar am mare nevoie de bani. Lasati 10.000 de dolari intr-o punga de plastic, in spatele primului pom de pe aleea principala, maine dimineata la ora 7.” Semnat: „Blonda”.
  A prins biletul cu un ac de siguranta de geaca copilului si i-a spus sa mearga direct acasa.
  A doua zi, s-a intors in parc si a gasit cei 10.000 de dolari exact in locul indicat, impreuna cu un bilet:
  „Iata cei 10.000 de dolari. Pur si simplu nu pot sa cred ca o blonda ii poate face una ca asta unei alte blonde…”
  AVIONUL
  Doua blonde asteptau in aeroport.
  Una dintre ele , uitandu-se catre un avion:
  – Ma mir, cum de teroristii astia pot deturna ditamai avionul !
  A doua:
  – Ei nu il deturneaza pe pamant, cand e mare! Ei il deturneaza in aer, cand e mic, mic de tot!
  MASINA
  O blonda are o masina cu 250.000 km la bord si nu reuseste sa o vanda. Asa ca apeleaza la prietena ei, bruneta. Aia se gandeste putin si ii spune sa mearga impreuna la un service ca sa dea kilometrajul la 50.000. Zis si facut. Dupa o saptamana bruneta o suna pe blonda:
  – Ai vandut draga masina?
  – Acum cand are 50.000 km la bord nu o mai vand, o tin pentru mine
  FLORI
  O bruneta si o blonda discutau.
  Bruneta: -Ia uite draga cu ce vine prietenul meu acum…
  Blonda: -Mama ce masina…Si ce flori are in brate…
  Bruneta: -Offff…iar o sa ma puna sa stau cu picioarele desfacute toata noaptea!
  Blonda: -De ce draga? N-aveti vaza?
  CARTELA TELEFONICA
  Care este diferenta intre o cartela telefonica si o blonda?
  -Cartela are memorie…
  ATACUL si COMOTIA
  „Atacul de Cord” si „Comotia Cerebrala” stau pe zidul cimitirului si fac conversatie.
  O baba trece prin apropiere. Zice Atacul de Cord:
  -Asta-i a mea!
  Pocneste din degete si baba cade moarta de infarct.
  Trece dupa un timp o blonda pe acolo. Zice Comotia Cerebrala:
  -Asta-i a mea!
  Si pocneste din degete, si pocneste, si pocneste, si pocneste, si pocneste…
  SFANTUL PETRU
  10 blonde care mor in aceeasi zi stau aliniate in fata lui Sf. Petru, urmand sa fie trimise in Iad sau Rai. Pentru „departajare” Sf. Petru propune:
  -Cine si-a inselat barbatul sa faca un pas in fata. Dupa o mica ezitare, 9 blonde fac un pas in fata.
  Sf. Petru intreaba pe Sf. Pavel:
  -Si cu surda ce facem ?
  VREI SA FII MILIARDAR ?
  Ce face o blondă la emisiunea Vrei să fii miliardar?
  Sună un prieten şi întreabă ce să aleagă:
  -fifty-fifty sau întreabă publicul…
  PUZZLE
  Doua blonde erau intr-un bar si sarbatoreau de zor. La un moment dat barmanul le intreaba:
  – Sunt si eu curios, de ce sunteti atat de bucuroase?
  – Am reusit sa terminam un puzzle in 6 luni!!
  – Pai si ce, asta e motiv de bucurie?!
  – Desigur, caci pe cutie scria 3-5 ani
  Ginecolog
  Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara, ginecologul spune:
  − Deci, cand va vedeti sotul asta-seara …
  − Nu sunt maritata, domnule doctor!
  − Atunci, cand va vedeti logodnicul …..
  − Nu sunt nici logodita…
  − Sa zicem atunci, prietenul …
  − Nu am nici un prieten si, pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat!
  Ganditor, doctorul se duce la geam si priveste in zare. Saturandu-se sa stea cu picioarele in sus, duduia intreaba:
  − La ce priviti atat de atent domnule doctor?
  − Astept un pic! Ultima data cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o stea
  Tatăl cu fiul la pescuit
  – Fiule, dă-mi te rog pâinea pentru nadă.
  – Am mâncat-o.
  – Atunci dă-mi mamaliga.
  – Nu mai e…Am mâncat-o.
  – Ok, hai mananca si râmele şi sa mergem acasă.
  Bula la ora de biologie
  Profesoara spune:
  – Copii! Ştiti că stamina şi pistilul la flori sunt organe de reproducere? Bula din rândul din spate:
  – Sa-mi bag piciorul… si eu le miroseam!
  De ce nu se face sex in institutiile publice?
  Pentru ca toti angajatii sunt rude!
  Ion s-a casatorit cu o unguroaica
  – Ioane, am auzit ca te-ai casatorit cu o unguroaica?
  – Da …
  – De ce?
  – Ştii, romancele deseori se imbolnavesc…
  – Si ce, unguroaicele nu se imbolnavesc?
  – Ba da, dar de ele nu-ti pare atât de rau.
  Sa nu-mi spui ca nu ai RAS !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 8:22 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: