Alioşa ” File de Jurnal ”

20/09/2012

ROMANIA,INCOTRO? Capitolul XII .

Filed under: generale — Aliosa @ 2:22 pm
Motto:
LUMEA nu va fi distrusa de cei ce fac RAU ,
ci, de aceea care DOAR PRIVESC si REFUZA sa INTERVINA !
                                                  Mark Twain.
Un INTERVIU ce ar trebui sa-i puna pe ganduri pe cei care
HOTARASC  prezentul si VIITORUL ROMANIEI !
Dar OARE, POLITICIENII nostru sunt conectati la SIGURANTA ROMANIEI
sau la SIGURANTA LOR , a familiior lor, a clientelei politice si mafiei securiste ???
CITESTE si te CRUCESTE !!!
General de brigadă (r), dr. Gheorghe Văduva:
„România, o ţară care a fost practic distrusă!”
Domnule general, aţi conceput strategii privind apărarea naţională şi aţi identificat potenţialele pericole şi agresiuni care ne pândesc. În ce moment al existenţei noastre ne aflăm?
Din 1989 încoace s-au întâmplat lucruri îngrozitoare. Unele dintre ele au şi explicaţii. Ştim că societatea capitalistă este una concurenţială, bătălia economică fiind cumplită, este fără cruţare, nu se menajează nimeni în această bătălie pentru pieţe şi resurse. Asistăm la reconfigurări geopolitice şi geostrategice semnificvative, reţeaua amplificând practic acest conflict. Aşa au apărut ameninţări cu totul şi cu totul noi, care nu existaseră până acum. Gradul de interdependenţă a crescut, s-a „spart” bipolaritatea, iar lumea a intrat într-un fel de haos în vederea unei noi organizări. Noi am trecut puţin de această etapă, însă n-am depăşit-o, fiind destul de departe de ceea ce înseamnă noua organizare.
Suntem deosebit de vulnerabili…
România este o ţară care practic a fost distrusă. Cauzele sunt multiple. Putem da vina pe cei „de-afară” care ne-au făcut tot soiul de şicane, care au intervenit brutal în organizarea noastră, însă nu cred că acesta este răspunsul. Nu era posibil acest lucru fără complicităţi din interior, fără interese personale, sau fără o mare doză de prostie. E adevărat că economia socialistă era una uriaşă cu „picioare de lut”, centralizată, cu planificare, dar funcţiona. România avea o piaţă, oamenii aveau loc de muncă, salarii…
Problema e că, după reconfigurare, am dat de o piaţă europeană extrem de eficientă, concurenţială, dură. Nu poţi să intri în ea oricum şi cu orice. Faptul că dintr-odată s-a declanşat agresiunea asupra acestui tip de economie socialistă a dus, în primul rând, la distrugerea sistemului bancar, concomitent cu privatizarea întreprinderilor – practic distrugerea acestora – în toate marile oraşe ale ţării. Nu spun că acele combinate gigantice erau nemaipomenite, însă unele, precum cel de la Călăraşi, deţineau tehnologie de ultimă oră, utilajele importate din Germania fiind încă sigilate în momentul distrugerii acelor coloşi. Totul a fost dat la fier vechi. Ba mai mult, statul român şi-a asumat şi ecologizarea zonei respective. Sunt lucruri cutremurătoare, n-am învăţat nimic din lecţia Argentinei.
Trecerea asta de la un sistem la altul ţine de o bătălie geopolitică, de un nou tip de război, generat de o violenţă politică inexplicabilă. Uitaţi-vă în toată lumea asta, agresiunea a ajuns să vină şi din cultură, deşi în cultura adevărată nu poate exista violenţă, deoarece cultura înseamnă valoare, iar valoarea nu generează războaie. Practic, vorbim despre violenţa de pe piaţa culturală, alimentată cu „produse” culturale. A invada lumea cu produse de acest tip înseamnă a o domina. Filme, cărţi, reţele de socializare… Mai avem apoi violenţa financiară, economică, informaţională…
Cât mai putem suporta acest „bombardament” extrem de agresiv?
România a suportat aceste presiuni mari care, ciudat, sunt justificate. Ele vin din această schimbare dintr-un „efect de falie”. Trecerea bruscă la un alt tip de sistem – pe care nici nu l-am identificat prea bine -, deocamdată asistăm la un capitalism vulgar, nemaivorbind de faptul că însuşi capitalismul este într-o perioadă de aşezare pe alte structuri. În tot sistemul, sunt dezbateri intense vizavi de intervenţionismul statului în economiile ce stau să se prăbuşească. Obama a băgat 780 de miliarde, bani publici, în bănci, într-un mediu privat care a creat criza, chipurile pentru a-l revigora. Suntem practic în situaţia crizelor din ’29 şi ’39 încheiate cu Al Doilea Război Mondial. Toată nebunia aceasta a creat un comportament haotic din care nu mai ştim cum se poate ieşi.
Cine va plăti oalele sparte?
Ţările sărace, ca de obicei. Oamenii de rând vor plăti, aşa a fost întotdeauna. Vom plăti propriile noastre neputinţe, uriaşa noastră prostie. Aproape că nici nu-nţelegi cum se poate ca, în ultimii douăzeci de ani, când am avut o grămadă de şanse să corectăm ce-a fost rău în vechiul sistem, să păstrăm ce-a fost bun, am reuşit să distrugem tot: Electroputere, Tractorul, uzinele mecanice, sistemele de irigaţii, combinate de toate tipurile, tot, tot…! Întreprinderile au fost făcute prin munca oamenilor, nu aveau amprenta „socialism”.
Hodoronc-tronc, având izmenele rupte-n fund, ne mai şi confruntăm cu perspectiva intrării într-un război în Orient…
În Orient se întâmplă un lucru formidabil. Vorbim despre o mare ruptură între lumea democratică şi lumea aceea cramponată în fundamentalism, însă bineînţeles la mijloc este petrolul. Acolo se joacă o carte foarte mare. Sper să le vină mintea la cap şi la unii şi la alţii, să depăşească această situaţie…
Dacă nu le vine mintea la cap spre ce ne-ndreptăm?
Spre o uriaşă catastrofă! În eventualitatea unui război purtat de evrei în Iran, s-ar putea să avem un conflict care să-l copieze pe cel din Irak. Prin implicarea americanilor, vom vedea o forţă colosală care va mătura tot. Atunci vom asista la un război asimetric, purtat după toate regulile acestui tip de război.
Vor fi atrase în joc China şi Rusia?
Este foarte puţin probabil. Nu cred că va exista un asemenea scenariu. Nimeni nu are interese de globalizare a conflictului. Există peste 12.000 de capete nucleare active în lume, şi dacă unul singur explodează, s-a cam terminat cu ceea ce înseamnă omenire. Pentru că, evident, vor exploda şi celelalte…
Putem face o simulare luând în calcul scenariile unor conflicte zonale şi generalizate?
Un asemenea război ar putea începe cu un atac israelian asupra capacităţilor nucleare ale Iranului, de tipul celui efectuat tot de evrei, în 1981, asupra reactorului Osirak din Irak. Desigur că Iranul ar riposta. Forţa Iranului nu constă numai în rachetele Shahab, care, din punctul meu de vedere, pot fi contracarate cu uşurinţă de sistemele antiarachetă pe care le au americanii, israelienii şi europenii. Toată zona aceea care este de partea Iranului deţine tot felul de mijloace, inclusiv arme biologice, şi ar putea declanşa o ripostă greu de imaginat şi greu de controlat. Au şi ei specialişti prin toată lumea care pot lansa virusuri cu efecte cumplite. Pe de altă parte, luptătorii fundamentalişti s-au dotat cu armament individual reactiv modern. Uitaţi-vă ce se întâmplă în Afganistan; câteva mii de talibani s-au luptat şi se luptă cu super-puteri.
Israelul ar trebui să se potolească! Ar trebui să ştie că din momentul în care s-a dotat cu arma nucleară, toate ţările din jur, mai devreme sau mai târziu, se vor dota cu aşa ceva. Nu poţi să te opui acestui proces. S-a creat o discrepanţă strategică uriaşă. Pe de-o parte sunt cele cinci ţări care au câştigat Al Doilea Război Mondial, apoi sunt ţările precum India şi Pakistanul, care s-au dotat cu arma nucleară sub ochii celorlalţi şi e posibil ca multe alte ţări să deţină armament nuclear cumpărat de la alţii. Nimeni nu ştie cu exactitate ce se întâmplă. Sigur, Israelul are interesul să deţină controlul în zonă, însă au fost generate soluţii anomice şi antinomice. Dacă ar fi existat vreo soluţie salvatoare, cu siguranţă, până la această oră ea ar fi fost pusă în aplicare. Criza aceea e cumplită. Butoiul cu pulbere reprezentat odinioară de Balcani în Europa s-a mutat acolo.
Nu cred că e cineva nebun să-şi ridice peste 80 de milioane de oameni în cap. Primăvara Arabă, dincolo de realităţile care nu se spun, a relevat tendinţa ieşirii din dictaturi personale. Era conducătorilor matusalemici a trecut. Rămâne totuşi atracţia faţă de coridorul energetic al lumii, adică nordul Africii şi ţările arabe. Se încearcă crearea unor puncte strategice care să nu permită o reacţie comună a ţărilor respective în războiul pentru acapararea resurselor.
Revenim la noi… Decidentul politic mai ţine cont de părerile specialiştilor?
Să ştiţi că armata a pregătit o reformă adevărată, însă totul a rămas pe hârtie, deoarece nu s-a primit nimic pentru programele de înzestrare. Mai mult decât atât, domnii ăştia decidenţi politici au atacat armata română din toate părţile, cum le-a venit lor mai bine, făra excepţie. În primul rând că au acordat cu nemiluita gradul de general. Acesta nu se acordă decât coloneilor activi care au competenţe strategice şi doar în limita în care armata are nevoie de ei.
Avem cei mai mulţi generali pe cap de locuitor din lume. S-au făcut cu nemiluita, în bătaie de joc. Nu ştiu dacă au făcut-o intenţionat pentru a umili acest grad care ţine de competenţă strategică şi de încrederea militarilor. Generalul este cel care duce soldaţii la luptă şi este ultima creastă în sistemul de rezistenţă al unei naţii. Atunci când intervine armata, dacă se trece peste acest nivel, s-a terminat cu ţara aia! Armata se poate pregăti sute de ani pentru a se întrebuinţa o dată, poate zece minute, sau un an. Pe nimeni nu interesează acest aspect: „hai mai lăsaţi-mă cu ameninţările astea!”. Trebuie să le vină ăstora odată mintea la cap. Naţia asta trebuie să înţeleagă că politicienii pe care-i votează trebuie să fie oameni de calitate care să înţeleagă interesele naţionale şi să apere ţara aceasta, pentru că suntem într-un moment de răscruce. Se vrea acum Moldova Mare a lui Ştefan, se vorbeşte că Transilvania este altceva decât România, însăşi stema ţării noastre nu reprezintă un simbol al unităţii naţionale. România nu este o aglomerare de provincii cum au arătat tâmpiţii ăştia-n stemă. Suntem un stat unitar, poate cel mai omogen din Europa. Există o unitate lingvistică de excepţie; limba română nu are dialecte ca în Franţa sau Italia, ci graiuri. Toţi românii din lumea asta se înţeleg, vorbesc aceeaşi limbă, în pofida faptului că ne-au separat şi ne-au distrus de-atâţia ani. Şi nu mai ştiu de ce acest popor înţelegător şi răbdător este certat ba că n-a ieşit la vot, ba că n-a făcut nu-ştiu-ce… Este scârbit de ticăloşii ăştia care-şi bat joc de el. Este ca o turmă de oi mânată de nişte ciobani tâmpiţi într-o prăpastie.
Rămânem pesimişti?
Sub nicio formă! Ne vom trezi la timp, nicio grijă, şi ne vom păstra ţara aşa cum e acum, pentru că aşa e mai bine şi pentru Europa şi pentru noi şi pentru pământul ăsta. Mă scârbeşte însă această violenţă politică stupidă, care se manifestă de fapt în întreaga lume, dar care la noi a atins cote inimaginabile. Noroc cu formele de rezistenţă ale unei Românii tăcute care n-a intrat în aceste jocuri şi care îşi păstrează nivelul de credinţă, de cultură şi de bun simţ. Profesorii Bădescu şi Dungaciu în „Sociologia Frontierelor” aminteau de rezistenţa de sută la sută prin cultură, de renaşterea nu prin Hegel şi Kant, ci prin păstrarea moştenirii naţionale, prin tradiţie, prin obiceiuri, prin Biserică. Nici măcar exodul românesc în lume nu este o atât de mare dramă. Se vor întoarce mulţi mai căliţi, mai pregătiţi, mai bine informaţi.
Eu sper că ne vom maturiza după ce am traversat o perioadă extrem de grea, un examen cumplit… Ar trebui ca şi politicienii să înţeleagă că vremea clanurilor care se bat pentru putere, precum ţiganii, a apus şi că sunt reprezentanţii acestui popor, slugile acestuia, şi că dezbaterile nu trebuie să fie conflictuale. Să înţeleagă că n-au fost votaţi pentru a-şi etala costumele şi cravatele de firmă, ci pentru a rezolva nişte probleme care dor. Ar mai trebui definit interesul naţional, căci nimeni n-a avut timp de aşa ceva, iar soluţia de redresare va trebui să fie una acceptată de tot spectrul politic.

Publicat Luni, 17 septembrie 2012

Sursa: Internetul.

Tu, ce parere ai ?

Cu prietenie si speranta,

Aliosa.

7 comentarii »

 1. @ Buna dimineata BOGDAN !
  Din pacate, LUMEA este preocupata mai mult de pregatit MURATURILE decat sa se gandeasca la VIITORUL ROMANIE
  prezentat atat de sumbru in INTERVIUL de mai sus !!!
  Asta-i ROMANIA in care traim si, NU AVEM NOI CE FACE !!!
  Si, ma rog, de ce sa se gandeasca la VIITOR cand POMENILE ELECTORALE si de la UE ( tot din BANII nostri = COTIZATIA anuala ) se tin lant ? Una LUME se duce sa-si ridice POMENILE ( planificate si distribuite de PRIMARII corupti…)
  de la UE cu BMW-ul sau TAXIUL asa ca,
  de ce MUNCA si CARTE ???
  Sincer, nu ma asteptam la o asemenea AUDIENTA la acest articol !!!
  Multumesc pentru vizita si like !
  Weekend placut prietene !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 7:53 am | Răspunde

 2. PS!!!
  Am uitat sa precizez un amanunt foarte important :
  LUMEA este in
  CAMPANIE ELECTORALA
  si de aceea nu are timp de navigat pe INTERNET :

  – Nu aveti drum?Va facem drum!
  – Nu aveti apa si canalizare? La anul o sa aveti.
  – Va aducem apa, gaz, va facem poduri.
  – Dar noi nu avem râu, zise cineva.
  – Va facem noi, nicio problema.
  Se ridica un batranel din multime:
  – Eu nu am ” sula „!
  – Se rezolva, zice candidatul la primarie.
  Consilierul din spate il trage de maneca:
  – Sefule, dar asta nu putem sa-i dăm.
  – Taci ma din gura ca dupa ALEGERI, la DAM LA TOTI………………
  Sa ma si radem !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 8:00 am | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  Prietenul CrisCar50 a avut ceva probleme cu INTERNETUL si mi-a trimis prin Messenger urmatoarele :
  „Multumesc mult pentru bucuria produsa de aceasta selectie de MINUNI ALE MINUNILOR ce ne alcatuiesc pe noi si lumea inconjuratoare,de care nu suntem intotdeauna constienti si nici capabili de a le iubi si respecta in toata maretia lor DIVINA!///Minunea tehnicii care este internetul,m-a tradat de vreo trei zile si abia acum, seara ,am reusit sa gasesc mesajul.Inca o data,multumesc si o noapte odihnitoare!
  CrisCar50.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 8:03 am | Răspunde

  • @ Crisan,
   Buna dimineata !
   Eu am gasit mesajul acum, de dimineata !
   Ma bucur ca ti-a placut selectia ” MINUNI ale MINUNILOR ” !
   Un sfarsit de saptamana minunat cu un CONCERT extraordinar !
   Weekend placut !
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 8:06 am | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  Un ARTICOL deosebit de INTERESANT si DUREROA de ADEVARAT !!!
  Si fiindca PRIVESTE si PERSOANA MEA , l-am POSTAT aici asa cum l-am primit prin e-mail de la un prieten pensionar militar ca si mine :

  *Ai cui?*

  Ne mai întâlnim din când în când la înmormântări. Din ce în ce mai puţini.
  Din ce în ce mai bătrâni. Din ce în ce mai nedreptăţiţi.

  Mai zilele trecute, în urma sicriului unuia dintre marii militari ai ţării,
  mă salut, fără a ne zâmbi ca de obicei, cu vechiul meu amic T S. Minute în
  şir păşim reflex, umăr lângă umăr,purtându-ne fiecare, ca pe o povară,
  gândurile.

  -S-a dus sărmanul… O asemnea personalitate, înmormântată într-un asemenea
  anonimat… Este mai mult decât nedrept. Nepreţuirea meritelor marilor
  spirite ale ţării pare a fi boala zilelor noastre. Şi după o vreme, maladia
  asta ne poate duce la dispariţia, ca popor, din marea carte de istorie a
  omenirii.

  TS vorbea ca pentru sine, cu mici pauze între propoziţii, urmărind
  caldarâmul cu privirea fixă.

  Eu tac. Nu-mi venea în minte nici o frază care să aprobe ori să contrazică
  raţionamentul prietenului de o viaţă. După un timp, tot fără a mă privi,
  continuă, ca şi cum în toată această vreme s-ar fi gândit numai la acest
  subiect.

  -Vezi tu, încet-încet rămânem ai nimănui. Azi, câteva generaţii de
  militari, cu bunele şi cu relele lor, descoperă că au fost dezrădăcinaţi.
  În numai doi ani le-a fost distrus spiritul de grup. Le-au fost, de facto,
  luate gradele. Şi au fost deposedaţi de drepturile militare şi civile. Ca
  nişte criminali…Apoi, în mod brutal, au fost separaţi de instituţia căreia
  îi aparţineau de drept. Prin maşinaţiuni politice au fost dezbinaţi, opuşi
  unii altora, şi astfel a dispărut respectul pe care, din totdeauna,
  ierarhic, şi-l acordau reciproc. Cu orice prilej, la bine sau la rău…

  Îi simt glasul tremurând de emoţie. Sau de indignare.

  – Un prim-ministru bezmetic şi un preşedinte blestemat au găsit de cuviinţă
  să distrugă tradiţia de aproape două sute de ani prin care fiecare militar
  aparţinea armatei sale, din clipa depunerii jurământului de onoare şi până
  în clipa de pe urmă. Iar atunci, când se despărţea pentru veşnicie de viaţă
  şi de armată, armata îl cinstea aşa cum se cuvenea, după meritul şi
  contribuţia sa la edificarea acestei instituţii. Nu este vorba de mine sau
  de tine, sau de sărmanul Sandu care acum, în uitarea pe care n-o merită,
  este purtat pe ultimul drum. Este vorba despre dărâmarea, cărămidă cu
  cărămidă, a unui edificiu etalon pentru oricare stat al lumii, pentru
  fiinţarea şi perpetuarea sa. Este vorba de imbecilitate, de
  iresponsabilitate. În ultimă instanţă, de trădare! Căci trădare se cheamă
  atunci când populaţiei aduse la înfometare i se indică drept adversar
  propria sa armată…

  Din nou, nu ştiu dacă să-l aprob ori nu. Din nou, cuvintele nu mi se leagă
  în propoziţii. Aparent absent, neutru, număr în gând, fără a le urmări
  şirul, pietrele tocite de pe drumul ce duce spre cimitirul de cartier.

  -Ţin minte că, înainte de moarte cu numai câteva zile, Sandu m-a întrebat: *”Ai
  cui? Ai cui mai suntem astăzi?”* Era îngrozit de gândul că el, ca militar
  pensionar, nu mai aparţine niciunei entităţi concrete şi nici poporului
  său. Militarii rezervişti au fost, în mod nemeritat, părăsiţi de
  instituţia căreia îi dedicaseră întreaga viaţă, renegaţi, urâţi în anumite
  momente, de chiar ţara căreia îi închinaseră viaţa. Trăise momentul în care
  Armata îi alungase. Văzuse cum cei spre care fuseseră acum împinşi se
  fereau de ei ca de ciumaţi, plasându-i în zone în care niciodată nu se
  aflaseră: în aria profitorilor. A celor care primesc drepturi fără a le
  merita. In tagma nesimţiţilor! Şi el, Sandu, Dumnezeu să-l ierte, simţise,
  pe drept, că a fost rupt de familia sa. Rămas fără de repere, fără de
  viitor. La voia întâmplării. Sentimentul acesta, al lipsei de apartenenţă,
  cred eu, i-a adus sfârşitul mai aproape.

  Tace câtva timp. Nu aşteaptă vreun gest din partea mea. Pare, în
  continuare, a fi doar el cu gândurile sale.

  -Prin voia unui parvenit sau a altuia, astăzi fiecare cetăţean, fie el
  brutar, jurnalist ori primar, poate ajunge în numai o zi ofiţer superior
  sau general al armatei române. Cu toate drepturile, dar fără nicio
  obligaţie. Pentru că nu poţi obliga o ilustră baschetbalistă, colonel peste
  noapte, să conducă un regiment în luptă. Şi nici pe un binecunoscut
  realizator de emisiuni televizate, colonel fără o zi de stagiu militar, să
  elaboreze planul tactic al apărării Diviziei pe aliniamente succesive. Vezi
  tu, dragă Teo, crudul adevăr este că până şi ei sunt ai cuiva. Sunt
  coloneii lui Oprea ori, şi mai grav, generalii lui Băsescu… Problema este,
  ai cui mai suntem noi?

  Înmormântarea generalului cu patru stele, om trecut prin război şi prin
  pace, personalitate care ar fi meritat o statuie în faţa Ministerului
  Apărării, a avut loc în linişte. Şi în uitare. Două duzini de foşti
  camarazi, răspândiţi printre crucile modeste ale cimitirului din margine de
  oraş, îl petrec cu privirea şi i se alătură cu gândul. Atât.

  Strâng în pumn batista cu bănuţul prins în colţul înodat şi, parcă abia
  acum dumirit, mă întreb şi eu, inutil şi deplin retoric: „*Chiar aşa, ai
  cui mai sunt astăzi pensionarii militari? Dar mâine?”*

  *P.S. 1* Am ezitat câteva luni înainte să public întâmplarea de mai sus,
  autentică deşi patetică. În cele din urmă, mi s-a părut firesc s-o
  încredinţez cititorilor acestui blog. Nu atât pentru povestea de viaţă,
  tristă, aproape comună în zilele noastre, cât pentru pildele ce ar trebui
  să rămână. Importante, cred eu, pentru fiecare cetăţean responsabil al
  acestei mult prea încercate ţări.

  *P.S. 2* Deşi aş fi dorit, nu am încuviinşarea amicului TS şi nici a
  familiei ilustrului general ( nimeni altul decât eroul scrierii *
  „Împuşcaţi-ne!”* http://teopal.com/?p=389 ) să le public numele. Cu toate
  că ar fi meritat. Amândoi.

  Sursa: http://teopal.com/?p=1670

  Şopandă Ilie, România ” .

  Multumesc celui care mi l-a TRIMIS dar si AUTORULUI !!!
  Cu stima pentru amandoi si respect pentru toti !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 8:12 am | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  REMEMBER GHEORGHE DINICA :

  DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 2:06 pm | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Nimic nu se INTAMPLA INTAMPLATOR ci totul este CACULAT si ARANJAT de BANCHERII LUMII :
  „Unul dintre cele mai importante evenimente conspiraționiste ale anului 2012 este celebra întâlnire a misteriosului grup Bilderberg. Evenimentul s-a produs în Chantilly, Virginia, unde cei mai importanţi oameni ai planetei s-au întâlnit cu un scop precis, acela de a-l desemna pe noul președinte al Statelor Unite ale Americii.
  Există zvonuri conform cărora chiar înaintea alegerilor din SUA, grupul Bilderberg se reunește pentru a al “încorona” pe viitorul președinte. În anul 2008, când Barack Obama şi Hillary Clinton se băteau pentru fotoliul celui mai puternic om din lume, a avut loc o întâlnire secretă intre reprezentanții grupului Bilderberg şi cei doi candidaţi. După ce au trecut probele de foc, dar şi de loialitate, unul dintre ei a fost pe placul Bilderbergilor. După cum vă puteţi imagina acesta a fost Barack Obama, care câteva săptămâni mai târziu a “câştigat” alegerile prezidențiale din SUA (democratic).
  Atunci când avionul cu cei doi candidați a revenit la Washington doar unul dintre ei era la bord, Hillary Clinton. Acesta a fost semnul că Obama este preferat la încoronarea tronului american. Aşa s-a întâmplat cu preşedintele George H.W. Bush în 1985, cu preşedintele Bill Clinton în 1991, cu Tony Blair în 1993 sau cu Romano Prodi, fostul şef al Comisiei Uniunii Europene, în 1999.
  Reporterii de la The Guardian l-au zărit la întâlnirea Bilderberg 2012 pe contracandidatul lui Obama în cursa prezidenţială, Mitt Romney. Acesta nu a fost trecut pe lista invitaților oficiali, fapt pentru care se presupune că SUA va avea un nou președinte. El a fost ales, încoronat de cei mai puternici oameni ai planetei, printre care şi David Rockefeller în vârstă de 96 de ani.
  Pe de cealaltă parte Mitt Romney câștigă alegerile preliminare din foarte multe state din SUA. Acesta nu este o simplă coincidenţă, pentru că democrația americană este doar un simplu balon de săpun aruncat în ochii credulilor de cei mai bogaţi oameni de pe planetă. Democrația americană nu exista, grupul Bilderberg este cel care decide viitorul SUA, iar restul poveştii cu campania electorală şi alegerile nu sunt decât un circ ieftin pentru a hrăni gloata înfometată de libertate. Mitt Romney este viitorul președinte al SUA!”.
  Sursa: Internetul.
  PS !!!
  O sa revin la acest POST dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE din SUA de anul viitor !!!
  Si-atunci, de ce sa ne mai MIRE
  ca VOTUL celor 8,5 milioane de la REFERENDUMUL din 29 IULIE 2012
  NU A FOST LUAT IN SEAMA ???
  Daca BANCHERII LUMII au vrut ca Traian Basescu sa mai conduca ROMANIA inca DOI ANI de zile, au FACUT ce-au FACUT si AU REUST sa-si IMPUNA punctul de vedere !!!
  Suntem prea mici pentru un razboi asa de mare !!!!
  Iar EVENIMENTELE ce se produc zi de zi in LUME , ne DOVEDESC fara putinta de tagada ca,
  CE VOR EI, SE INTAMPLA, ce NU VOR, NU SE INTAMPLA !!!
  DOAMNE, OCROTESTE-I PE ROMANI !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/09/2012 @ 3:56 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: