Alioşa ” File de Jurnal ”

21/09/2012

ROMANIA, INCOTRO ? Capitolul XIII .

Filed under: generale — Aliosa @ 7:00 am

Conform Cărții de Recorduri Guinness, PALATUL PARLAMENTULUI ROMANIEI, este cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil din lume,cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume, intrând de trei ori în cartea recordurilor.

 

Motto:
Lumea nu va fi distrusa de cei care fac RAU ci,de aceia care doar PRIVESC si REFUZA sa intervina ” !!!
( Mark Twain ).
Nu vi se pare ca acest MOTTO se potriveste perfect politicienilorROMANI TRADATORI de NEAM si TARA ???
GERMANIA a avut INTERESE ASCUNSE  in ROMANIA dintotdeauna dar ,in zilele noastre, ele SUNT LA MARE VEDERE  incat numai TRADATORII de NEAM si TARA se fac CA NU LE VAD !!! Altfel, cum se explica imixtiunile cancelarului germaa in in TREBURILE INTERNE ale ROMANIEI ??? Unde esti tu CEAUSESCU sa vezi ce face SLUGARESCU ??? Ma credeti nebun??? Aceasta este traducerea unui raport german, care poartă data de 4 noiembrie 1940. Autorul acestui text stabileşte strategia de acţiune a Germaniei naziste în România, la două luni de la alungarea regelui Carol al II lea şi la puţină vreme de la sosirea misiunii militare germane. Documentul se găseşte la Arhivele Naţionale ale României, Fondul Microfilme SUA, rola 258 cadrul 1405523. Raportul a fost recuperat din arhivele naziste de armata americană, însă din păcate nu a fost înregistrată provenienţa lui. După ton, vocabular şi atitudine pare să fie elaborat de un membru al NSDAP. Diplomaţii şi economiştii celui de-al treilea Reich rareori se exprimau atât de direct în rapoartele scrise.
Dincolo de originile acestui raport şi identitatea autorului său este şocantă viziunea asupra trecutului şi viitorului României. În ziua de azi găsim destui români care susţin idei asemănătoare cu cele din acest raport. Pe de altă parte acest document scoate la lumină adevărata părere a naziştilor faţă de legionari.
Cât despre viitorul rezervat României lucrurile sunt spuse limpede:
o COLONIE ( vorba repetata permanent la tv. de vreo patru ani de prof.si analistul economic ILIE SERBANESCU ) furnizoare de materii prime şi forţă de muncă.
” RAPORT german din 4 noiembrie 1940
România de pe cele două părţi ale Carpaţilor reprezintă două entităţi deplin diferite. Transilvania şi Banatul sunt marcate de Europa Centrală; Valahia, Moldova şi ţinuturile de la gurile Dunării sunt mai degrabă oriental-asiatice. Încă din secolul al X lea cultura ţărănească şi orăşenească a Imperiului a ajuns până la arcul carpatic.
De cealaltă parte a Carpaţilor nu s-a putut clădi ceva asemănător, de aici începe un spaţiu colonial care nu este capabil să trăiască într-un mod propriu şi este influenţat de formele exterioare. Valahia şi Moldova au fost dependente de imperiile german, turc şi rus şi din păcate la dorinţa acestor puteri au devenit state „independente”.
„Naţiunea română” nu este nici în ziua de azi nimic altceva decât o legendă a istoriografiei. Până în secolul al XIX lea nu a existat de fapt decât o viaţă vegetativă a micului popor de ţărani şi păstori valahi care număra cu puţin peste un milion de oameni care niciodată nu au avut o clasă conducătoare proprie ci nişte profitori patriarhali care se schimbau adesea. Înmulţirea de zece ori a acestei populaţii în secolele XIX şi XX s-a reuţit prin apariţia sistemului industrial european care a transformat stepele în terenuri agricole. Această mare şansă economică s-a transformat, ca la toţi primitivii, într-o creştere a populaţiei. De aici a rezultat un număr mai mare şi o clasă de mari proprietari lacomi care nu aveau nici o legătură cu pământul şi cu masele muncitoare; fără să existe un popor şi cu atât mai puţin o naţiune.
Puţinul care are legătură cu voinţa poporului vine din Transilvania. În cercurile românilor emigraţi aici ca forţă de muncă, în urma contactului strâns cu cultura mărcilor de graniţă ale Imperiului a apărut dorinţa de a da o viaţă mai bună neamului propriu. Însă până în ziua de azi s-a rămas la stadiul de dorinţă.
Aceasta nu putea să fie altfel, spune Garda de Fier deoarece clasa conducătoare străină orientată doar spre câştig a nimicit toate încercările de îmbunătăţire. Faptul că turcii, grecii, evreii şi alţi străini au devenit zeii idealului îmbogăţirii fără limite şi
acceptarea corupţiei ca sistem au făcut ca aceste dorinţe idealistice să nu aibă nici o şansă. Abia revoluţia din 1940 a dat ocazia unei renaşteri a poporului român pentru o viaţă de naţiune independentă.
Ar fi o greşeală acceptarea necritică a acestei teze a Gărzii de Fier. Este adevărat că mişcarea lui Codreanu este cea mai puternică expresie de sănătate şi voinţă proprie care a apărut în rândurile populaţiei României. Putem astfel vedea că există aici substanţe ale unei rase vrednice. Este însă îndoielnic că acestea sunt destul de puternice pentru a crea un stat şi a transforma o populaţie într-un popor. În primul rând nu există un conducător şi nici o clasă conducătoare.
Codreanu şi 17.000 de comandanţi subordonaţi au fost înlăturaţi şi „poporul” nu s-a mişcat. Revoluţia nu a fost făcută de Garda de Fier, ci de Antonescu, un general despre care se poate spune că este un bărbat curajos. Lovitura de stat i-a reuşit deoarece inamicii săi au fost nişte nemernici laşi. Şi chiar şi aşa Antonescu nu ar fi reuşit nimic dacă prăbuşirea politicii externe a vechiului sistem nu i-ar fi pus în mână toate atuurile. Revoluţiile adevărate au drept urmare modificarea politicii externe. Noua Românie însă trăieşte de la început pe baza atotputernicei bunăvoinţe a Axei, chiar şi din punctul de vedere al politicii interne. Anume nu împotriva unor puteri străine a trebuit Antonescu să cheme trupele germane, ci împotriva propriei sale armate şi împotriva rezistenţei din cadrul aparatului de stat pentru că într-adevăr nu avea la îndemână forţe proprii care să îi fie alături.
Într-o ţară ai cărei ofiţeri, funcţionari şi intelectuali aproape fără excepţie sunt obişnuiţi să trăiască din trădare, acest bărbat care înainte de toate pretinde cinste s-a confruntat imediat cu o duşmănie crescândă. De asemenea trebuie evitată luarea drept realitate a viselor gardiştilor. Noua Românie va avea nevoie pentru totdeauna din punct de vedere al politicii externe de sprijinul trupelor germane, iar din punctul de vedere al politicii interne pentru cel puţin câteva decenii.
Garnizoanele germane din România îi dau Reichului garanţia că nu vorapărea dezordini în sud-estul spaţiului său vital care ar fi păguboase din punct de vedere politic şi pentru situaţia aprovizionării sale.
Mulţumită capacităţii populaţiei româneşti de a răbda de foame, mica supraproducţie agrară a României va fi la dispoziţia Reichului şi petrolul îşi va găsi drumul spre Reich câtă vreme acesta va curge.
Astfel prin aceste exporturi româneşti se pare că vor asigurate lipsurile industriei germane. Apare acum întrebarea dacă Reichul trebuie să se mulţumească cu atât. Nu ar fi mai degrabă în interesul său să folosească pe deplin bogăţiile naturale şi forţa de muncă din această ţară apropiată? Recolta medie la hectar în România este doar puţin mai mare decât jumătate din media Reichului, în ciuda faptului că terenul este în general cu mult mai bun decât cel din Germania. De asemenea nu sunt folosite nici pe departe toate oportunităţile agricole ale României.
Tratatul Wohlthat a indicat numeroase căi rin care să fie folosite puterile economice ale României şi să fie însufleţite schimburile comerciale. Tratatul este în continuare în vigoare şi piedicile politice care se opuneau punerii lui în aplicare au dispărut. Fără îndoială că mijloacele prevăzute în tratat pot fi folosite acum mai bine, însă este nevoie de un discipol dornic de învăţătură şi care să fie capabil de dezvoltare asupra căruia să se facă simţite efectele pedagogice. Însă această viziune trebuie mai întâi analizată în mod corect. Întreaga dezvoltare istorică pasivă de până acum a României vorbeşte împotriva unei posibilităţi de acest fel.Cunoscătorii ţării ne asigură că populaţia României nu este una ambiţioasă şi că în mod oriental-slav se mulţumeşte cu astâmpărarea foamei în loc să se străduiască să îşi asigure toate cele necesare. Religiozitatea moartă a bisericii ortodoxe îi întăreşte în această atitudine. Faptul că credinţa ortodoxă se găseşte alături de ideea naţională şi de cea de ordine în ideologia Mişcării Legionare ne face să nu ne aşteptăm la nici un fel de schimbare. Dacă se doreşte ca România să nu fie doar păstrată ci să fie folosită pe deplin acest lucru nu poate avea succes doar prin consiliere, ci prin metode coloniale. Pentru aceasta este nevoie ca în locul proprietăţilor ţărăneşti minuscule prost exploatate să apară mari moşii care să fie administrate după metode moderne sub conducere germană. Apoi trebuie ca forţa de lucru care acum leneveşte să fie ocupată intensiv pe model colonial cu agricultura şi trebuie alcătuite mair armate de muncitori care să refacă sistemul de drumuri extrem de înapoiat. Industriile care necesită forţă de muncă intensivă trebuie să fie transferate din Reich în România.
În acest fel i se va da poporului german din România o şansă de implicare care să îi dea şi conştiinţa că joacă un rol important în cadrul Reichului. Poporul german din România a devenit de puţină vreme o corporaţie de drept public. Ei se poat alătura drapelului Reichului şi pot să îşi satisfacă serviciul militar în regimente proprii. Prin aceasta se reuşeşte ca Reichul să nu cedeze acest vechi post de graniţă, ci să îl păstreze şi cum este de dorit, să îl dezvolte. Ţara de dincoace de Carpaţi poate prin munca saşilor transilvăneni să primească din nou caracterul unui district german. De asemenea grupul etnic german oferă o rezervă necesară de oameni cunoscători ai ţării care să fie folosiţi pentru rezolvarea problemelor de cealaltă parte a Carpaţilor.
Aceste sarcini pot fi îndeplinite fără să fie atinsă suveranitatea formală a României (caracteristicile cele mai importante ale suveranităţii oricum îi lipsesc acestui stat) şi fără ca să fie blocate posibilităţile de dezvoltare ale puterilor vrednice din rândul populaţiei româneşti. Modalitatea de acţiune trebuie să fie o impunere pe cale paşnică. Nu ar trebui să fie dificil de obţinut sprijinul guvernului român pentru înfiinţarea unor moşii model şi treptat numărul acestor mari moşii să fie crescut. De asemenea nu ar trebui să fie întâmpinate obstacole de netrecut pentru punerea sub regie germană a construcţiilor de drumuri şi canale. Nu este nevoie de mijloace violente pentru penetrarea industrială. Există destul capital în Reich care caută oportunităţi şi care printr-o organizaţie centrală de intermediere în mod planificat să fie orientat către România.
Printr-o politică românească bazată pe realităţi şi nu pe programul imposibil de realizat al unei minorităţi de gardişti fiecare va primi ceea ce i se cuvine: masele capabil de dezvoltare o mai bună supraveghere şi alimentare ca până acum, germanii vor primi conducerea in ceea ce priveşte interesele Reichului şi foloasele cuvenite pentru contribuţia şi responsabilitatea lor politico-militară, forţele vrednice de origine românească vor primi participarea la guvernare şi administrare, conducerea producţiei şi a comerţului.
Misiunea militară germană din România trebuie să apere ordinea astfel încât să nu mai fie posibile dezordinile. Reichul german nu trebuie să lase să îi scape posibilităţile coloniale care se găsesc la uşa sa”.
Sursa: Internetul .
PS!!!
Cu atat mai rau imi pare ca echipa mea favorita STEAUA nu i-a ” batut la fotbal ” pe nemtii de la VFB STUTTGARD ( 2-2 ) !!!
Tu, ce parere ai despre acest RAPORT tinut la SECRET pana acum ?
Weekend placut !
Cu stima si respect,
Aliosa.

9 comentarii »

 1. @ ALL !!!
  Spre delectare va ofer

  iar pentru REFLECTIE va intreb :
  – De ce nu vorbeste nimic cancelarul german despre INAINTASII femeilor si fetelor
  din videoclipul de mai sus vis-a-vis de relatia lor cu Hitler ???
  Tu, ce spui ?
  Wekeend placut !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 1:50 pm | Răspunde

  • Dac-ar fi să vorbească,e simplu,se delimitează de toate acţiunile dictatorului Hitler,îl mai şi blamează niţel,şi cu asta Pa şi sănătate la neamuri 😀 )))
   Pe din dos,tanti MERhitlerKEL se străduieşte să aplice „câte ceva” din ideile totalitare ale blamatului şi să-şi consolideze poziţia de „LIDER” al UE !!!Nimic nou sub soare!!!

   Comentariu de bmarinescu41 — 21/09/2012 @ 7:12 pm | Răspunde

   • Adevar graita gura ta prietene !
    O seara placuta, cu vise frumoase si-apoi, de maine dimineata,
    WEEKEND PLACUT !
    Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 8:14 pm | Răspunde

    • Mulţumesc asemenea prietene!
     Îţi doresc de 3 ori mai mult decât îmi doresc mie 😀 )))

     Comentariu de bmarinescu41 — 21/09/2012 @ 8:47 pm

    • @ Buna dimineata prietene !
     Sa dea DUMNEZEU sa ne fie si NOUA si FAMILIIOR NOASTRE numai BINE si SANATATE !!!
     Caci, dupa cum ti-am mai spus si cu alte ocazii,NOI incercam sa atentionam LUMEA ce e bine,
     ce e rau, cine-s HOTII si MINCINOSII ,cine a furat mai mult si mai mult din AVUTIA TARII si,
     ce constatam ? Una LUME fura si minte in continuare iar una LUME sta si asteapta IGNATUL !!!
     STII insa care-i partea plina a paharului ?
     Faptul ca spun LUCRURILOR PE NUME,ma LINISTESTE sufleteste si imi incarc bateriile pentru
     un alt si un alt post pana ce LUMEA in intregul ei ( nu DEZBINATA de NECURAT …. )
     VA INTELEGE sa dea deoparte RAUL ( NECURATUL ) si sa aleaga BINELE
     adica, PROSPERATUL TUTUROR nu numai al MAFIOTILOR !!!
     Asa sa ne ajute DUMNEZEU !
     Weekend placut prietene !
     Eu merg la PIATA sa cumpar PRUNE din care voi face MAGIUN ECOLOGIC !!!
     Stii care-i RETETA mea ?
     Aleg PRUNE mari, sanatoase, coapte bine, le SPAL , le scot SAMBURII,
     le dau prin MASINA nr.3 DE TOCAT CARNE ,
     compozitia respectiva o pun in TUCI pe aragaz la FOC MIC,
     adaug MIEZ DE NUCA PISAT ca bobul de mazare,
     AMESTEC doin cand in cand cu SPATULA din lemn si,
     cand PASTA respectiva s-a OMOGENIZAT ,
     o pun imediat in BORCANE de 400 mg,
     le insurubez CAPACELE,
     le asez cu CAPACUL in JOS pe un prosop din bumbac,
     le acopar cu un alt prosop de bumbac si le las sa se raceasca .
     Dupa aceea, le etichetez, le asez in DEBARAUA uscata si racoroasa
     si, IARNA care nu-i ca VARA, scot cate un BORCAN pe care-l
     folosesc la prepararea PLACINTEI sau
     pur si simplu INTINS pe felia de paine calda, scoasa din PRAJITOR !!!
     ATENTIE !!!
     NU FOLOSESC NICI UN GRAM DE ZAHAR , nici un fel de CONSERVANT !!!
     De aceea iese MAGIUN ECOLOGIC GROZAV de BUN !!!
     Poti folosi si tu RETETA iar daca NU ITI VA PLACE MAGIUNUL,
     ma chemi, vin si ti-l CUMPAR eu pe TOT la PRETUL cerut de tine !!!
     Weekend placut prietene !
     Te rog sa-mi spui parerea despre RETETA de MAGIUN !!!
     Cu prieteni,
     Aliosa.

     Comentariu de Aliosa — 22/09/2012 @ 7:19 am

 2. @ ALL !!!
  In alta conjunctura as fi creat un POST de sine statator cu titlul:

  PRIVATIZAREA OLTCHIM IN DIRECT
  sau
  SHOW ELECTORAL DE ADORMIT PROSTII
  dar asa, ma marginesc la un mic COMENTARIU :
  Dan Diaconescu omul ce vine puternic din urma atacandu-i politic pe toti :
  PDL=USL= MAFIE :
  PDL=USL= MIZERIE
  ( bannere vazute la emisiunile tv conduse de el )
  a castigat o PRIMA BATALIE de IMAGINE inaintea ALEGERILOR PARLAMENTARE din 9 decembrie 2012 !!!
  LICITATIA pentru privatizarea Oltchim a fost castigata de Dan Diaconescu presedintele PP-DD !!!!!!!!!!!!!!
  Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, este noul actionar majoritar al combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea, a anuntat presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarilor in Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu.
  Oferta sa a fost doar pentru actiunile Oltchim, in valoare de 203,1 milioane de lei dar NU si pentru achizitia creantelor Combinatului OLTCHIM catre AVAS si catre Electrica in valoare totala de 700 de milioane de lei ( 550 respectiv 150 milioane lei)
  Creanta Oltchim pentru AVAS nu a avut oferte, prin urmare nu s-a vandut.
  De asemenea, creanta catre Electrica nu s-a vandut deoarece
  oferta Chimcomplex a fost mai mica decat pretul minim cerut de Electrica.
  Am spus ca a fost castigata LICITATIA caci celelalte PROBLEME se vor finaliza probabil LUNI 24 sept 2012 odata cu semnarea CONTRACTULUI . Iar inainte de semnarea CONTRACTULUI ,DD trebuie sa achite suma ofertata care, sincer, pe mine ma cam pune pe ganduri …..Daca VIREAZA banii este OK !!! Daca NU-i vireaza , este pierdut dpd vedere POLITIC !!!
  Ca omul platitor de taxe si impozite cu un fost SALARIU bunicel de BUGETAR si acum cu o ” PENSIE REVIZUITA ” de fost cadru militar, pun o banala intrebare retorica :
  – De unde o fi ADUNAT atatia BANI in cei cativa ani de cand a iesit in public ???
  Tare ma tem ca „in spatele afacerii ” se afla MAFIA pedelista care vrea sa stearga urmele DEZASTRULUI si FURACIUNILOR produse pe vremea cand ministrul economiei era regele MARMURII din ROMANIA, nimeni altul decat A.Videanu care, la sugestia NECURATULUI o fi facut pact cu DD ca sa DISCREDITEZE USL acum inaintea ALEGERILOR PARLAMENTARE din 9 decembrie 2012 !
  Sincer, de la o asemenea diabolica combinatie ( PDL&DD ) ma astept la orice !!!
  Dar, ca sa ma opresc aici cu speculatiile, inchei asteptand ZIUA de LUNI ( daca NU SE VA SEMNA CONTRACTUL LUNI 24 sept.a.c. ) atunci, e CLARA ca lumina zilei DIVERSIUNEA si FACATURA POLITICO-ELECTORALA !!!
  Tu, ce parere ai despre PRIVATIZAREA Combinatului OLTCHIM Ramnicu Valcea ???
  O noapte cu VISE frumoase celor ce citesc ce-am comentat mai sus !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2012 @ 8:11 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!

  SA FIM OPTIMISTI !
  Statul roman va elimina impozitul pe venit.
  In doua etape:
  In prima etapa se va elimina venitul….

  „Cata vreme seful meu pretinde ca salariul meu este mare,
  Pretind si eu ca am multe de facut”.
  ( Proverbul zile ).

  “Cel care, toata ziua e activ ca o albina, e puternic ca un taur,
  munceste precum un cal si seara se-ntoarce acasa rupt de oboseala precum un caine,
  ar trebui sa consulte un veterinar,
  caci este foarte probabil sa fie un bou !”
  ( Din gandirea chineza )
  Weekend placut !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/09/2012 @ 8:20 am | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  Bancuri despre EVREI :

  I:Cum se defineste un evreu degenerat ?
  R: Unul caruia ii plac mai mult femeile …decat banii…

  Rashela se duce la Rabby:
  – Rabbi, invata-ma ce sa fac, Itic si Strul sunt indragostiti de mine iar eu nu stiu pe care sa-l aleg. Care sa fie cel ales?
  – Cred ca te vei casatori cu Itic, raspunse batranul Rabbi… Strul asta…..a fost intotdeauna asha un norocos…

  Pe vreamea lui Brejnev, pe o stradă lăturalnică din Moscova, opreşte o Volgă neagră din care este aruncat un individ, apoi pleacă în viteză. Iţic, care tocmai trecea pe acolo, se uită la tipul căzut şi îl recunoaşte pe Ştrul, care era batut mar.
  – Măi Ştrul, da’ ce-ai păţit, măi?
  – Nu ştiu nimic, n-am văzut nimic.
  – Nu mă cunoşti? Eu sînt Iţic, prietenul tău încă de la grădiniţă.
  – Nu ştiu, nu cunosc.
  – Măi Ştrul, nu ştii că noi am fost colegi de bancă la şcoala, ne-am însurat în aceeaşi zi, am avut prăvălii pe aceeaşi stradă.
  – Nu ştiu, n-am văzut, n-am auzit.
  – Măi Ştrul, eu sînt Iţic, colegul tău de suferinţă la Auschwitz .
  – Eee…ci vremuri, ci vremuri….!

  I: Care sint cele mai mari sarbatori evreiesti?
  R: Sabatul si Oscarul

  Itic se duce la vecinul sau, Strul, si-l intreaba:
  – Mai Strul, iti plac femeile care au burta mare cat un butoi?
  – Nu! vine raspunsul prompt.
  – Iti plac femeile care au dintii stricati?
  – Nu! Ce dracu’, Itic ,te’ai tãmpit !?
  – Iti plac, poate, cele care au fundul mare, gras si plin de celulita?
  – Nu! Cum naiba sa-mi placa? spune Strul oripilat.
  – Dar cele cu varice?
  – Itic, deja ma enervezi!
  – Atunci, spune-mi si mie de ce dracu’ te culci cu nevasta-mea, Rashela ?

  A fost infiintat un post de radio al evreilor originari din Romania .
  „- Aici „Radio Israel ” transmitem pe lungimea de unda de 1238 kHz!… Pentru ascultatorii fideli …. lasam la 1200…

  Presedintele Bush il intreaba pe seful CIA:
  – Cum naiba de stiu evreii tot ce facem, inainte chiar sa actionam?
  Generalul ii raspunde:
  – Domnule Presedinte, evreii au o expresie: „Vus tutuh?” (adica”ce se-ntampla?”). Cand se-ntalnesc, si-o adreseaza unul altuia – si asa stiu tot! Bush se decide sa verifice personal daca asa stau lucrurile. Se deghizeaza in evreu habotnic, cu palarie, perciuni si tot ce trebuie si se duce intr-un cartier evreiesc din Brooklyn . Vede un evreu batran cu tichiuta in cap si-l intreaba in soapta:
  – Vus tutuh? Batranul, tot in soapta, ii raspunde:
  – Umbla Bush prin Brooklyn …

  I: Ce este un Perpetuum mobile?
  R: Este un scotian care alearga dupa un evreu care ii datoreaza 10 Centi.
  Ce zici, ti-au placut ?
  Daca DA, comenteaza !
  Daca NU, spune tu altele mai bune !!!
  Sa fim noi sanatosi ca belele se tin lant iar EVREII scot BANI si din PIATRA SEACA !!!
  Weekend placut !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/09/2012 @ 3:28 pm | Răspunde

 5. @ ALL !!!

  Daca ti se da de MUNCA de catre vreun coleg,
  sef sau oricine altcineva prin orice mijloace nu te atinge de ea.
  Acest virus va sterge complet viata ta privata.
  Daca vei intra in contact cu MUNCA pune-ti jacheta,
  ia-ti doi buni amici si du-te la cel mai apropiat butic si bea BERE ! 🙂
  Ia antidotul pana ce te vei vindeca de acest virus
  si MUNCA va iesi complet din sistemul tau !! 🙂 🙂
  Iar daca Nu vrei sa urmezi RETETA de mai sus,
  urmareste CLIPUL de mai jos si Nu vei regreta !!! 🙂 🙂 🙂

  Aici este vorba despre tanara ucraineanca,
  NASTIA KOLESNICENKO,
  participanta la concursul
  ” DANSEAZA TOTI ”
  desfasurat in 21 septembrie 2012 la DONETK ( UCRAINA),
  tanara care datorita evolutiei si MESAJULUI transmis prin DANS,
  a scos ropote de aplauze de la spectatori,
  aprecierea JURIULUI care a desemnat-o castigatoarea acelui concurs
  si LACRIMI de bucurie din partea ei !!! 🙂 🙂 🙂

  Weekend placut !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/09/2012 @ 4:02 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: