Alioşa ” File de Jurnal ”

21/10/2012

PARLAMENTUL EUROPEAN IN PLEN !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 2:54 pm
 
PODUCTIVITATEA PARLAMENTULUI EUROPEAN…
ȘI REMUNERAȚIA DE 12.000 EURO PE LUNĂ !
Deputații europeni de la locul de muncă de la Bruxelles :
O ADUNĂTURĂ DE PROFITORI SI OPORTUNISTI
CARE AU SI TUPEUL SA HOTARASCA DESTINELE POPOARELOR U.E.!
Si cand te gandesti  ca TU MUNCEȘTI CA UN FANATIC ȘI TE ÎMBOLNĂVEȘTI DIN CAUZA STRESULUI, PANĂ LA 62 – 65 DE ANI SAU MAI MULT cu un SALARIU de mizerie si-apoi  c- o PENSIE de rahat, nu-ti vine sa URLI ???
Dar daca iti amintesti ca parlamentarii PPE si-au BATUT JOC de VOTUL celor 7,4 MILIOANE de ROMANI care au spus DA la REFERENDUMUL din 29 iulie 2012, nu-ti vine sa INEBUNESTI ???
Oare PARLAMENTARII nostri sunt mai ” breji” ?
Cum era ROMANIA pe vremea lui CEAUSESCU
si cum este acum ?
Iar de mergi mai departe cu gandirea  si-ti amintesti ca
SI EUROPARLAMENTARII nostri PRIMESC 12.000EURO / luna ,
ca si unii dintre ei fac ce fac si cei  din imaginile de mai sus,
nu-ti vine sa-i INJURI ZILNIC ???
Dar, mai bine sa LECTURAM capodopera fostului parlamentar ADRIAN PAUNESCU
ce nu mai poate fi tarat prin tribunale de JUSTITIA noastra aservita unui singur individ :
MARŞ DE ADIO 
                (COLEGILOR MEI  MÂRLAMENTARI)
 
                                   AdrianPăunescu
La muncă, derbedei, că trece anul
şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
P…. mamii voastre de nemernici.
Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
şi-apoi convingeţi-vă că e bine.
C-aţi luat o ţară de mai mare dragul
şi i-aţi distrus averile şi steagul.
S-ajungem colonia de ocară
care-şi va cere scuze în maghiară.
Şi , prin complicităţi cu demoni aprigi,
aţi desfiinţat uzine, câmpuri, fabrici.
Şi, prin vânzări de ţară infernale,
aţi omorât cu voia animale.
La greul greu care mereu ne-ncearcă,
răspundeţi cu un greu de moarte, parcă.
Şi i-aţi găsit şi bolii un remediu
întoarceţi România-n Evul Mediu.
Ce căzături, ce târfe, ce mizerii,
v-aş desena cu acul, să vă sperii.
Dar voi nici sânge nu aveţi în vine,
ci credite din călimări străine.
Le ştiţi lui Hitler şi lui Stalin taina
şi-mpingeţi Bucovina în Ucraina.
Aşa cum ceilalţi, limpezească-i valul
s-au compromis negustorind Ardealul.
De unde sunteţi, mă, din ce găoace,
cum v-au putut părinţii voştri face?
Ce condimente le-au picat în spermă
de e trădarea voastră-atât de fermă?
Aţi pus nenorocita voastră labă
pe-această tristă ţară Basarabă.
Şi vreţi cu-ameninţare şi cu biciul
s-o faceţi curva voastră de serviciu.
Mimaţi respectul pentru cele sfinte,
dar vindeţi şi pământuri şi morminte.
Aţi inventat examene severe,
supunere poporului spre-a-i cere.
Şi toată zbaterea a fost degeaba
că-n nas mai marii v-au închis taraba.
Minciuna voastră v-a adus pe scenă,
actori într-o politică obscenă.
Şi-acum, că-i un prăpăd întreaga ţară,
ia cereţi-vă puţintel, afară.
Decât să vă trimită ţara noastră,
mai bine mergeţi voi în mama voastră.
Plecaţi de-aici, cu-o grabă funerară,
şi nu albanizaţi această ţară.
Băgaţi viteză, că vă trece anul
şi s-a scurtat şi s-a-nvechit ciolanul.
Şi ce vă pot eu spune la plecare
decât lozinca lui Fănuş cel mare:
Nenorociţilor, se rupe şnurul,
„La muncă, la bătut ţăruşi cu curul !”
Dar pentru europarlementarii ROMANI TRADATORI DE NEAM SI TARA ,
ce sentimente si ganduri ai ???
Eu unul am doar sentimente de sila  si dispret !!!
Cu stima,
Aliosa.

9 comentarii »

 1. @ Florinapacuraru,
  Buna seara !
  Multumesc pentru vizita si like !
  Astept insa si un comentariu daca nu te superi !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/10/2012 @ 6:42 pm | Răspunde

 2. @ ALL !!!
  Postez mai jos un interesant articol spre LUARE AMINTE !!!
  „Istenem, vino Istenem, se vede ce-a mai remas din porcu’!
  Posted: 21 Oct 2012 12:26 PM PDT
  Vali Sterian, respect veșnic! Știu că te amuzi, trist, de Dincolo)
  ”Az a szép az a szép”…cam așa aș vrea să-ncep: eu sunt etnic maghiar prin născare (mă rog, ”bozgor” prin definiție, dacă e să pun preț pe eticheta lipită pe fruntea mea de către marele lătrău patriotard și lingău ceaușist Vadim Tudor. Originea mea etnică, hrănită cu gulyas și-nveselită cu csardas cu aromă de palinka, se poate dovedi cu acte-n regulă. Nu mi-o neg și nu mi-o reneg. Doar că de când mă știu eu trăiesc, simt, iubesc, muncesc, gândesc și merg demn, înainte, exclusiv românește. N-am știut și nici nu știu s-o fac altfel. Mai românește decât o grămadă de mulți români cu sânge tricolor și creier de Mioriță. Și asta se poate dovedi. Tot cu acte-n regulă. Cu actele mele săvârșite-n viață. Scrise ori nescrise.
  Uneori, când mi-aduc aminte că-s ”bozgor” (să trăiești Vadime, când o spui tu sună a compliment!), nu mă duc spre est, în secuime, acolo unde risc să nu primesc o pită ori vreun gulyas dacă se nimerește să m-apuce cumva foamea-n limba română, ci sar gardul, mai la vest, în patria lui Viktor Orbán, ca să palpez o țâră mercurialul civilizației europene de sorginte hună. Așa a fost și-n weekend, atunci când am dat o fugă, salivând de poftă și curiozitate, până la Békéscsaba, unde-am auzit că ungurii-și linșează, anual, festiv, porcii cu 4 picioare, întru tradiția cârnațului, tobei ori a caltaboșului. Ajuns acolo, pe o vreme superbă, desigur, prima dată, am ”scanat” locația. Era forfotă mare. ”Bozgorimea” multă, gurmandă, civilizată, ospitalieră, veselă dar trează, și echipată îngrijit, umbla de colo-colo salivând pe la tarabele cu ”porcării” parfumate cu fum, iar după inventarul de rigoare, și cu gândul la frigiderul de acasă, își umplea sacoșele cu delicioasele rămășițe pământești ale defuncților patrupezi.
  În alt sector, mulțimea asista la execuții publice, demonstrative (desigur, în ritualul normelor UE), ale nefericiților guițători obezi condamnați la moarte pentru supravițuirea stomacurilor omenești. Dar nu doar ”bozgorimea” autohtonă venise, acolo, la parastasul porcilor conaționali. Au venit și pofticioși nemți, austrieci,italieni, polonezi sau sârbi. Cu duiumul. De mioritici nu mai spun. Toți, laolaltă cu băștinașii, deveniserăm parcă un singur popor. Un popor european care vorbea aceeați limbă. Limba porcului. Însă ceea ce mi-a gâdilat la maxim nu doar poftele de gurmand, ci, până la urmă, inclusiv orgoliul de român vorbitor (și) de maghiară, a fost faptul că am mai fost întâmpinat ori chestionat pe la câteva tarabe ale ”bozgorilor” sadea care auzeau că vorbim românește, într-un grai care acolo îmi suna straniu, dar plăcut și familiar deopotrivă. Am auzit spunându-mi-se-ntr-o română mai colțuroasă: ”Bune ziua, tesék parancsolni! Ce doreste se cumperaț? Asta salam si cürnat bun, porc mangalița. Asta iute, asta nu iute”. Păi, cum pușca mea să nu cumpăr de la ‘nea Gyuri ori de la tanti Piroska, sau cum i-or fi mai chemat pe comercianții ăia ”bozgori”? Conta că, mai la dreapta sau mai la stânga lor, kilu’ de ”porcoase” era cu 500 de forinți mai ieftin? Aiurea! Never-ever! Când i-am auzit rupând-o-n românește m-am simțit respectat, luat în seamă. Ba chiar răsfățat. Chit că nu eram în țara mea. M-am simțit un om important pentru niște ”bozgori” care au dorit să-mi arate, fără vanități naționaliste și neforțați de ipocrizia acelui ”Clientul nostru, stăpânul nostru”, că, pentru ei, nu contează țara de baștină sau limba maternă, a lor ori a celor care le calcă pragul. Contează să fii om între oameni, om util pentru oameni. Altfel, om european.
  Sigur că puteam să stau pasiv și să-i las să-i treacă toate nădușelile rupându-și limbile-n colțurile lui ”ă”, ”î”, ”ț” sau ”ș” (puteam s-o fac dacă eram unul fudul ca ăia din secuime, ținând-o-ntr-una cu acel ”nem tudom romanul” – mă rog, ”magyarul” în cazul de față). Dar n-am făcut-o din două motive: primo – din respect față de niște oameni europeni pentru care nu mai există demult granițe de tot soiul, fie ele și ancestral-simbolice, și secundo – datorită faptului că-s român vorbitor de maghiară. Așa, că le-am curmat chinul unui discurs într-un grai care nu e al lor, dar uzitat atât de sincer și politicos din dorința lor de comunicare și socializare, și-am dat-o cu ei la pace-n limba lui László Borbély.
  Ups, Istenem, Istenem, am zis László Borbély? Mai bine nu-mi aminteam de el. Păi, nu-i suspectul ăla udemerist, acuzat p-aci, prin Republica lui Bulă, de potlogării autonome de către ”băieții răi” ai lui Daniel Morar, și-n în jurul căruia s-au strâns arici în Parlament, de vreo 5 luni, aghiotanții lui Păcălici și ai lui Somnorici, ca să nu fie săltat de hingherii anticorupției? Nu-i ăla care de ani buni, pe banii contribuabilului român (deci și ai mei), nu face altceva decât să hărțuiască litera constituției, cuprins fiind de căldurile segregației secuiești? Nu-i ăla căruia-i tremură izmenele șifonate de acuze cu iz penal sub nădragii călcați la dunga imunității parlamentare? Nu-i hăndrălăul ăla cu moacă de bonom care de ani buni preacurvește și cu Stânga, și cu Dreapta, pentru a fi mereu în pole position la masa ciolanului guvernării? Nu-i lașul ăla care-ar fi-n stare de încă un puci parlamentar bilingv, ori chiar de un incest, doar pentru a beneficia de un nou mandat de lătrău legislativ care să-i confere confortul liber al oratoriilor politice ipocrite, departe de disconfortul interviurilor cu lampa-n ochi? Io zic că ăla e. Prea se lipesc toate pe portretul acestui mârtan aparent bland, dar suspectat că zgârie rău. Căci, iote, ce-a glăsuit ‘nea Laci la sfârșitul lui septembrie, după încheierea Consiliului Reprezentanților Unionali,probabil, îngrozit fiind de perspectiva zdrăngănitului de cătușe:
  “Strategia e simplă, să câștigăm alegerile, pragul de 5 la sută este foarte important. Dacă nu-l depășim, nu vom putea reprezenta interesele maghiarilor. Alegătorii trebuie să înțeleagă cât de mare este pericolul pe care îl reprezintă aceste două partidulețe maghiare (PCM si PPMT – n.r.), care știu că nu vor câștiga, știu că nu au nicio șansă, dar vor să ia doar voturi de la noi.”
  Altfel, eu interpretez declarația udemeristului în altă cheie. În cheia temerii sale de brațul lung al coanei Justiția. Justiția aia care a-nceput de-o vreme-ncoace să nu mai țină cont de funcții, epoleți, doctrine, ochi frumoși ori etnie. Păi, de ce să se teamă alegătorul Joska de ipoteticul pericol reprezentat de două partidulețe, care nu-ncearcă decât să spargă monopolul găștii udemeriste asupra optiunilor de vot ale ungurimii românești? Nu, Laci bacsi, neamul tău nu trebuie să se teamă de PCM ori de PPMT. Neamul tău trebuie să se teamă de oameni ca tine ori ca mustăciosul Verestoy bacsi (și nu numai). Neamului tău i se oferă acum și alte opțiuni. Că ține sau nu ține cont de ele, asta e treaba lui. Eu cred că pericolul despre care vorbești nu e produsul concurenței politico-etnice. El e produsul groazei pe care ți-ar putea-o produce un posibil eșec electoral al udemereului, prin care acesta ar rămâne-n afara parlamentului (deși nu cred c-ar fi posibil), iar matale ai rămâne cu nădragii-n vine, fără imunitate, numai bun de luat prin dărăt de fucker-ii virili ai DNA-ului. La o adică, io zic să nu te panichezi, că tot rău’-i spre bine! Dacă tot s-o-ntâmpla și asta (repet, sunt sceptic), mă gândesc ca poate ți se va-mplini, finalmente, dezideratul etnic, și-o să obții, fără prea mare efort, autonomia mult râvnită. Aceea de a fi autonom și singur în celulă.
  No, draghe Laci bacsi, dache io enervat pe tine cu poveste meu, imi pare reu.. Dache tu nu superi, atunci io mai spun un data la tine che pe mine mama nescut cu singe de ”bozgoru”, dar cu un inima care bate in romanește. Dache tu ințelege asta, io me bucur. Inseamna che ințelege și che la mine place numai porcu’ cu patru picior, și che ala cu doi picior nu place. Che e porc ”bozgor”, che e porc roman, nu conteaza la el. Viszontlátásra!

  Autor: Oscar Manto

  The post Istenem, vino Istenem, se vede ce-a mai remas din porcu’! appeared first on PoliticStand.ro.
  Sursa: Internetul.

  Concluziile le lasa pe seama domniilor voastre !
  Cu stima si respect,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/10/2012 @ 4:07 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!

  Scrisoare către Nicolae Ceauşescu
  Autor: Nicolae Dărăbanţ

  Fost „ Iubite şi Stimate”
  Care azi te odihneşti
  Între patru scânduri late,
  Pentru faptele-ţi prosteşti,

  Află de la subsemnatul,
  Că la noi e la putere
  Fratele lui Necuratul,
  Mincinos, dar cu avere.

  Mulţi ne amintim de tine,
  Mulţi regretă timpul tău,
  Sunt puţini care-o duc bine,
  Cei mai mulţi o ducem rău.

  Azi sunt mai puţini atei,
  Cei mai mulţi sunt credincioşi,
  Dar să nu te-ncrezi în ei
  Căci sunt cei mai furăcioşi.

  Aşa au făcut avere
  Şi-au ajuns „să ne conducă”,
  Ei au butoiul cu miere,
  Iar poporul se usucă.

  Au distrus economia,
  Toată ţara e vândută,
  Ţara noastră, ROMÂNIA,
  A fost dată… pe valută.

  Astăzi carte nu se face,
  Se dau diplome pe bani,
  Ţara ca să aibă pace,
  Se închină la duşmani.

  Tinerii, peste hotare
  Au plecat, pentru o pâine,
  Vor pleca-n continuare,
  Nu ştim câţi vor mai rămâne.

  Rămân cei ce au pereche,
  Dar şi „ucenicele”,
  Ei au sârmă în ureche,
  Ele… doar buricele.

  Îndeletniciri şi modă,
  Sigur, nu de înţelepţi,
  Unde eşti Tu, Ţepeş Vodă,
  Să-i pui sus… şi să-i „îndrepţi”!
  Sursa: INTERNETUL.
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/10/2012 @ 4:12 pm | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  PARLAMENTARII USL indreapta RAUL facut de gasca basisito-pedelisto-udemerista !!!

  „Declaratie Ponta referitoare la rectificarea bugetara
  14:28 Premierul spune că la rectificarea bugetară vor fi ajutaţi agricultorii afectaţi de secetă

  Bucureşti, 22 oct /Agerpres/ – Premierul Victor Ponta a anunţat luni că a discutat cu colegii din Uniunea Social Liberală principalele direcţii de rectificare bugetară, care prevăd, între altele, un sprijin substanţial pentru agricultorii afectaţi de secetă şi a calificat ca fiind ‘un record de prostie’ afirmaţiile din presă conform cărora aceşti bani i-ar fi daţi lui Dan Voiculescu, şi nu agricultorilor.
  ‘Am discutat cu colegii din USL principalele direcţii de la rectificarea bugetară, care va avea loc ori la sfârşitul acestei săptămâni ori săptămâna viitoare, rectificare prin care ne vom ţine de cuvânt cu lucrurile pe care le-am promis în campanie, în opoziţie – în primul şi în primul rând un sprijin substanţial pentru agricultură şi pentru acele persoane afectate de secetă. Şi sunt foarte mândru şi bucuros că putem să-i ajutăm pe oamenii afectaţi de secetă, pe agricultorii care au astfel de probleme. M-am obişnuit cu tot felul de lucruri stupide în presă, dar să citesc că nu trebuie să dăm bani fermelor afectate de secetă, că-i dăm bani lui Dan Voiculescu, asta mi se pare totuşi un record de prostie. Nu ştiu dacă dl Voiculescu are o exploataţie agricolă, dar ştiu sigur că sunt câteva milioane de români care în acest an au suferit şi culturile lor au suferit din cauza secetei. Ştiu că banii pe care noi îi dăm reprezintă doar o mică parte din ceea ce se va primi de la Uniunea Europeană şi că, dacă în ceea ce priveşte fondurile structurale şi de coeziune din cauza gravelor nereguli comise în perioada 2099-2011 sunt foarte mari probleme, din fericire, la plăţile directe în ceea ce priveşte politica agricolă comună stăm foarte bine’, a spus premierul, într-o conferinţă de presă la finalul reuniunii USL.
  La rectificarea bugetară, a mai precizat şeful Executivului, vor fi alocaţi bani pentru achitarea tuturor datoriilor către însoţitorii persoanelor cu handicap, către plata arieratelor autorităţilor locale.
  ‘Avem un angajament cu FMI de a reduce arieratele în zona autorităţilor locale. Acolo, în ultimii ani, a fost un fel de haiducie, s-au dat la câţiva de la PDL şi în rest la nimeni niciun leu’, a afirmat premierul.
  Rectificarea mai prevede bani pentru funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, unde, potrivit premierului, erau nişte mari restanţe, dar şi pentru redeschiderea unor spitale şi pentru deblocarea unui număr de posturi importante în sistemul sănătăţii.
  Nu în ultimul rând, Victor Ponta s-a referit la pensiile militare din sistemul apărării naţionale şi de securitate naţională şi interne.
  ‘Există încă o problemă discutată în USL şi pe care o vom discuta şi la nivel guvernamental – cu Ministerul Finanţelor şi Ministerul Apărării Naţionale. Putem să găsim o soluţie pentru pensiile militare, atât cele din sistemul apărării naţionale, cât şi cele din celelalte sisteme – sistemul de securitate naţională şi MAI. Dacă reuşim şi acest lucru, înseamnă practic că am reuşit în aceste şase luni de guvernare să îndreptam cea mai mare parte din lucrurile nedrepte făcute de preşedintele Băsescu şi guvernele sale’, a susţinut premierul Ponta ”
  Sursa : INTERNETUL .
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/10/2012 @ 4:46 pm | Răspunde

 5. @ Zamfir pop ,
  Buna dimineata !
  Multumesc pentru like !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 23/10/2012 @ 8:12 am | Răspunde

 6. @ CrisCar50,
  Buna dimineata !
  multumesc pentru like !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 23/10/2012 @ 8:12 am | Răspunde

 7. @ ALL !!!
  NEOSTENITUL BULA!!!( Nu ca PARLAMENTARII se mai sus ) .

  MAI MERGE?
  – Bulă, mai merge?
  – Da, anul trecut o dată!
  – Şi anul ăsta?
  – Mai rar!

  NICI-O NOUTATE.
  – Bulă, ştii că există câini mai deştepţi decât stăpânii lor?
  – Nu-mi spui nici-o noutate. Şi eu am avut unul din ăsta.

  DISCUŢII ÎN PARC.
  Bulă pensionar stătea de vorbă cu alţii ca el:
  – Ai văzut că Ionescu a murit după şase luni de la pensionare, Popescu după trei luni, Georgescu după două luni.
  – Or fi băgat ăştia ceva în pensie! răspunde Bulă.

  DOVADA.
  Bulă, destul de trecut, face curte asiduă unei tinere văduve.
  – Spui că mă iubeşti, îi zice ea. Dă-mi o dovadă.
  – La vârsta mea, scumpă doamnă, trebuia să fiu crezut pe cuvânt!

  ŞI DE OCHI ŞI DE URECHI.
  Bulă pensionar bătea la uşile doctorilor. Ajuns la un spital se adresează unei surori de la fişier!
  – Am nevoie de un doctor specialist şi de ochi şi de urechi.
  – Nu avem un astfel de doctor. Pentru ce vă trebuie?
  – Pentru că una văd şi alta aud!

  PROSTATITĂ.
  Pe-o bancă, în parc, Nae care se bâlbăie întreabă:
  – Măi, măi, măi, Bu, Bu, Bulă, ce mai, ce mai, ce mai fa, fa, faci?
  – Sunt necăjit, am prostatită.
  – Ce, ce, ce, ce-i aia?
  – Cum vorbeşti tu, aşa mă piş eu!

  ÎN TRECUT.
  – Bine mai era în trecut, măi Nae. Aveam trei amante şi nu-mi ajungeau, acum am o nevastă şi nu ştiu pentru ce!

  VÂRSTA TREIA.
  La cei 68 de ani ai săi, o văduvă avea din nou un pretendent, pe Bulă. Odată, acesta o mângâia pe genuchi, apoi spuse:
  – Acum, o să zici, probabil, că pot să te privesc, dar să nu te ating.
  – Oh, Bulă, răspunse aceasta, la vârsta mea poţi să atingi, dar să nu priveşti.

  FIECARE ARE DREPTUL.
  – Domnule doctor, sunt foarte îngrijorat din cauză că mi-au slăbit puterile.
  – Te referi la viaţa dumitale sexuală? Da. Bine, dar la cei nouăzeci de ani ai dumitale, e firesc să se întâmple acest fenomen.
  – Da, dar Nae e cu cinci ani mai bătrân decât mine şi spune că face dragoste cu vecina, de trei ori pe zi.
  – Şi pe dumneata cine te opreşte să spui?

  TOTUL ESTE INVERS.
  Bulă se confesează unei tinere:
  – Ehei, fata moşului, când eram tânăr aveam doi ochi albaştri şi chestia aia roşie, roşie! Acum totul este invers: ochii mi-s roşii şi chestia aia e albastră, albastră.

  UMBRELA.
  Bulă e foarte supărat că şi-a pierdut umbrela şi nu-şi aminteşte unde a lăsat-o.
  – Când ai observat că n-o mai ai?
  – Păi, când a încetat ploaia şi am vrut s-o închid!

  RACHETA.
  Bulă îl întrebă pe un prieten:
  – Măi, e adevărat că o rachetă cu focos atomic costă un milion de dolari?
  – E adevărat.
  – Unde aş avea şi eu norocul să cadă una la mine în ogradă!

  SALUTĂRI.
  – Măi Bulă, îţi transmit salutări de la un fost coleg la şcoala primară.
  – Cum îl cheamă?
  – Nu-mi amintesc. Dar e unul mic, negricios şi cu chelie mare.
  – Atunci nu mi-a fost coleg. N-am avut în clasă nici unul cu chelie!

  LA BAR.
  Bulă a fost pentru prima dată la bar.
  – Auzi Nae. Cânta la chitară în pielea goală.
  – Un băiat sau o fata?
  – Nu ştiu. Ţinea acolo, chitara!

  ACUM AM AFLAT.
  Bulă şi Şandor sunt vecini şi prieteni, de când se ştiu. Într-o dimineaţă, Şandor îl vede pe Bulă că-şi ascute cuţitul.
  – De ce faci asta, Bulă baci?
  – Ca să te tai.
  – Apăi, de ce să mă tai tu pe mine?
  – Fiindcă voi l-aţi omorît pe Mihai Viteazul.
  – Dar asta a fost acum trei sute de ani, Bulă.
  – Poate, dar eu numai acum am aflat!

  CRITICĂ NEDREAPTĂ.
  – Bulă, nu te-am auzi niciodată spunând o vorbă bună despre cineva. Tot timpul bârfeşti.
  – Nu-i adevărat. Uneori am cuvinte frumoase la adresa unor oameni.
  – Când?
  – Când le trimit flori, la înmormântare!

  ÎN VECINI.
  – Am un câine extraordinar, se laudă vecinul lui Bulă. Mă simte de la 1 kilometru de casă. Ce spui?
  – Cred că trebuie să faci baie mai des!

  SLUJBĂ.
  – Ai auzit de Bulă?
  – Ce-i cu el? Ce i s-a întâmplat?
  – Şi-a găsit o slujbă.
  – Pentru bani, ăsta e în stare de orice!

  ORAŞ NATAL.
  Bulă este Bucureştean prin excelenţă. Dacă ar fi din Cluj, s-ar numi Culă. Dacă ar fi din Moineşti, s-ar numi Mulă. Dacă ar fi din Ploieşti, ar purta nume conspirativ.

  NATALITATE.
  – Bulă, se poate planifica natalitatea?
  – Nu, deoarece mijloacele de producţie nu sunt în mâinile statului.

  MOTIV.
  – Bulă de ce nu faci afaceri cu Ionescu?
  – Nu pot.
  – De ce?
  – A fost logodit cu prima mea nevastă!
  – Ei şi?
  – Nu pot intra în afaceri cu unul mai inteligent ca mine!

  FERICIT.
  – Ascultă-mă pe mine, Nae, ca să fi fericit în viaţă trebuie să ai o sănătate de fier şi un serviciu bun.
  – Bulă, tu esti fericit?
  – Sigur că da, sunt sănătos tun şi nevastă-mea are un serviciu bun!

  CAUZA.
  – Bulă, de ce nu lucrezi?
  – Nu găsesc de lucru.
  – Cărei cauze îi atribui faptul că nu găseşti de lucru?
  – Şansei!

  ALE VIEŢII VALURI.
  – Unii oameni îşi leagă o aţă în jurul unui deget, ca să nu uite.
  – Da, şi alţii îşi leagă o funie în jurul gâtului, ca să uite!

  BULĂ LA DOCTOR.
  Doctorul vrea să afle antecedentele medicale ale pacientului.
  – Bulă, tatăl tău a murit de moarte naturală?
  – Ah, nu. A fost tratat de un doctor!

  ALCOOLUL.
  Medicul: – Cauza bolii dumneavoastră este alcoolul.
  Bulă: – Vă mulţumesc doctore că nu daţi vina pe mine!

  BULĂ LA DOCTOR.
  – Doctore vreau să vă mulţumesc pentru medicamentul prescris.
  – Te-a ajutat, văd, nu-i aşa? Cât ai luat din el, câte sticluţe?
  – Nici una. Unchiul meu a băut una şi eu am moştenit o casă de toată frumuseţea!

  INTERDICŢIE DE ALCOOL.
  Medicul:
  – Nu aveţi voie să consumaţi băuturi alcoolice. Acum un an v-am spus acelaşi lucru.
  Bulă.
  – Desigur, dar am crezut că între timp medicina a mai făcut progrese!

  BULĂ LA DENTIST.
  – Doriţi să vă pun un dinte din aur sau din viplă?
  – În afară de preţ, ar mai fi vreo diferenţă?
  – Dacă este din viplă n-o să vă deschidă nimeni niciodată cavoul!

  GĂINĂ.
  – Domnule doctor, am început să cred că sunt găină.
  – De când ţi s-a năzărit asta, Bulă?
  – De vreun an.
  – Şi de ce n-ai venit la mine, până acum?
  – Nevastă-mea nu s-a îndurat să renunţe la ouă!

  RUGĂMINTE.
  La dentist, mama îşi imploră fiul:
  – Bulă, te rog, puiule, fi cuminte, deschide gura şi fă “AAAA”, pentru ca doctorul să poată să-şi scoată degetele !

  DOCTORIA.
  – Spuneţi-mi, v-a ajutat doctoria ce v-am prescris-o?
  Bulă:
  – Ce să vă spun, domnule doctor, e un medicament minune! Eu mi-am vindecat reumatismul, băiatul meu nu mai tuşeşte, iar cu ce mi-a rămas, mi-am lustruit toată argintăria, de zici că-i nouă!

  SE POATE.
  – Doctorul meu a insistat să mă vedeţi, spune Bulă psihiatrului. Dumnezeu ştie de ce! sunt fericit în căsătorie, sigur pe meserie, am mulţi prieteni, n-am necazuri.
  – Hm! zice psihiatrul luând o reţetă. Şi de mult aunteţi aşa?

  ÎNTREBARE CU TÂLC.
  Psihiatrul către Bulă:
  – Boala de nervi a soţiei dumneavoastră nu este grevă. Poate trăi până la 120 de ani.
  – Bine doctore, dar eu?!

  COŞMAR.
  – Domnule doctor am în fiecare noapte acelaşi coşmar.
  – Da, şi ce visezi?
  – Că sunt însurat.
  – Da, cu cine?
  – Cu nevastă-mea!
  Sursa: Internetul.
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 23/10/2012 @ 5:24 pm | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Cand a fost vorba despre ROMANIA si GUVERNUL USL, incredibil dar adevarat, CULMEA CULMILOR,
  parlamentarii din PE s-au TREZIT , MOBILIZAT si IMPREUNA cu europarlamentarii PDL,
  au votat impotriva lui LUDOVIC ORBAN ( 294 impotriva,269 pentru si 80 abtineri )( fost CONSILIER PREZIDENTIAL al lui Basescu, actualmente ministru al MAE in guvernul USL ) !!!
  LUDOVIC ORBAN , ministrul MAE , a fost nominalizat de USL pentru CURTEA DE CONTURI in Parlamentul European dar, datorita TRADARII europarlamentarilor PDL care au votat IMPOTRIVA in corpore in COMISIE, plenul PE trezit la viata de Monica Macovei &Co,a respins CANDIDATURA romanului LUDOVIC ORBAN !!!
  RUSINE europarlamentarilor PDL tradatori de neam si TARA !!!
  Ca sa vezi pana unde merge IPOCRIZIA si RAUTATEA basisto-pedelista !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 23/10/2012 @ 6:37 pm | Răspunde

 9. @ ALL !!!
  Se strange LATUL in jurul lui Sorin Blejnar fostul SEF al ANAF
  ( de fapt SEFUL vamuitorilor vamilor, evazionistilor fiscali,spagarilor si mitutorilor etc etc ) !!!
  Presedintele-jucator actualmente ” guvernatorul TARII ) intrebat fiind de jurnalisti daca-l cunoaste pe Blejnar,
  a raspuns fara sa mai clipeasca si hahaiasca :
  – Nu-l cunosc pe Blejnar ! Nu-l cunosc !!!
  Doamne, cata IPOCRIZIE !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 23/10/2012 @ 6:45 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: