Alioşa ” File de Jurnal ”

09/11/2012

A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA . ROMANIA TREZESTE-TE !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 12:27 pm
A inceput  CAMPANIA ELECTORALA pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 ! Ma fericesc ca NU FAC PARTE din  nici un PARTID POLITIC !!! Acum ar fi trebuit sa fiu nu stiu pe unde sa ” aplaud ” vorbitorii de la microfonul MINCIUNII ca pe vremuri  nu de mult trecute !
 Nicaieri nu-i ca acasa !
 In casa duduie CENTRALA
 Eu stau si va scriu voua,
 Nu-i bai ca se va termina CERNEALA,
 E noapte si……… ” AFARA PLOUA ” ………..media-141779410581886200  Motto:
Cu prostul care n-are scoala,
Te lupti putin si-ai castigat.
 Dar duci o lupta colosala,   
Cuprostul care are scoala….”.
Mai pe scurtatura,
” Sa te fereasca DUMNEZEU de PROSTUL cu DIPLOMA ” !!!
sau:
„In ROMANIA MAMA PROSTILOR este mereu GRAVIDA ”
! De ce ? Fiindca
” Scoala romaneasca scoate TAMPITI ” ( T.Basescu ) .
”  ODA PROSTILOR .
 De-ar fi  sa ii  luam pe toti la rand,
Si actualii, dar si fostii,
Cei mai destepti de pa Pamant
Au fost intotdeauna …PROSTII !!!
Nu te ruga la ursitoare
Să-ţi facă-n viaţa ta vreun rost,
Mai bine urlă-n gura mare :
„Iubite Doamne, fă-mă….PROST!
„De ce să tragi ca la galeră,
Să-nveţi atâtea fără rost,
De vrei să faci o carieră,
Ajunge numai să fii…PROST.
În lumea asta cu de toate,
Unde se-nvaţă contra cost,

Păcat că nici o facultate
Nu dă şi diploma de….PROST.

Avem impozite cu carul,
Dar înotăm în sărăcie
Si ce buget ar avea statul
Dintr-un impozit pe…..PROSTIE….

Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti !
O, Doamne, de ne-ar creşte grâul
Cum cresc recoltele de …PROŞTI……………………………

Si-n lumea asta răsturnată,
Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi,
Savanţii noştri mor de foame
Si numai PROŞTII sunt deştepţi.

Ce m-a apucat sa postez  poemul

ODA PROSTILOR ???

Raspunsul este simplu de ghicit daca sunteti cinstiti cu domniile voastre si va uitati cu atentie in jur atat in trecutul nu prea indepartat ( 2008-2012 primavara ) cat si in prezent la ceea ce s-a intamplat si se mai intampla din cauza „SISTEMULUI TICALOSIT ” ( T.B.) impus romanilor de o clica de mafioti ce-au guvernat si furat TARA in ultimii trei ani si jumatate cat ceilalti dinaintea lor la un loc si-nca de vreo ZECE ORI MAI MULT !!! Cu o NESIMTIRE iesita din comun, cu o IPOCRIZIE nemaivazuta, cu un TUPEU  greu de egalat de altcineva vreodata, fostii guvernanti pedelisti si-au schimbat si SIGLA si CULOAREA formand impreuna cu alte forte oculte o alianta ARD-eoar focul ca sa PROSTEASCA din nou PROSTIMEA !!! Acesta-i si motivul pentru care acum in PRIMA ZI DE CAMPANIE ELECTORALA am postat ODA PROSTILOR in ideea sincera de a DESCHIDE OCHII PROSTILOR ce inca mai regreta ciuma portocalie !!! ” LUPUL isi schimba parul dar NARAVUL ba ” ! spune un proverb romanesc ! PDL-ul si-a schimbat CULOAREA dar NARAVUL ba !!!

Asa ca, ROMANI, treziti-va  !!!

Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa. Inteligenţa are limitele ei, pe când prostia, nu.

Oamenii neinstruiti sunt mai”scumpi”decat oamenii valorosi care,pentru a supravietui ,se ” vand” ieftin.
Nu te certa niciodata cu un PROST.Te aduce
 la nivelul lui si te bate cu experienta !Şi apoi, mai are şi mintea odihnită!
Sursa:INTERNETUL .
Weekend placut!
Aliosa.

29 comentarii »

 1. ROMANIA, TREZESTE-TE !!!

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 09/11/2012 @ 12:43 pm | Răspunde

 2. @ Bmarinescu41,
  Buna seara prietene !
  Multumesc pentru like !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 09/11/2012 @ 6:42 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!

  ” GUVERNUL ROMANIEI
  Declaraţii susținute de premierul Victor Ponta la începutul şedinţei de Guvern
  Victor Ponta: Bună ziua, stimaţi colegi. Bine aţi venit la şedinţa de Guvern. Este ultima înainte de campania electorală, dar cred că şi trebuie ca, inclusiv până pe 9 decembrie şi până la învestirea noului Guvern – cel mai probabil în jurul datei de 20 – 22 decembrie – trebuie să avem funcţionarea normală şi foarte bine reglementată a tuturor instituţiilor pe care le conduceţi.
  Avem alegeri pe 9 decembrie. Vă rog, domnule ministru Duşa, domnule ministru Stroe, să luaţi toate măsurile necesare pentru ca alegerile să se desfăşoare în condiţii ireproşabile, aşa cum a fost şi la alegerile locale şi aşa cum a fost şi la referendum – pentru că aţi văzut, de la două milioane de fraude s-a ajuns la 50.000 şi de la 50.000 s-a ajuns la trei şefi de secţii din Mehedinţi că au 500 de voturi în plus. Ridicolul celor care vorbeau de probleme la referendum a fost excelent reliefat ieri, când s-au găsit cei trei Acari Păuni care au pus 500 de buletine sau nu ştiu, în total. Deci, dacă nu erau cele 500 de buletine, cred că rezultatul referendumului era clar în favoarea celor care vorbeau de fraudă. Dar, dincolo de situaţia absolut jenantă prin care am trecut, eu vă rog, repet, să organizaţi alegerile parlamentare – vorbesc de prefecţi, Poliţie, jandarmi – în condiţii ireproşabile şi situaţii din cele pe care le-am trăit cu toţii la Neamţ, în 2011 – probabil că acum vor fi la Roman, nu vor mai fi la Neamţ – să nu mai vedem. Sigur, acolo nu o să ancheteze nimeni – nu vă faceţi griji, procurorii nu vor ajunge în Neamţ – , dar vorbesc de imaginea corectă şi normală şi de îndeplinire a atribuţiilor de către instituţiile statului care au puteri şi atribuţii legale. În acest sens, astăzi avem pe ordinea de zi ordonanţa prin care lămurim, dincolo de orice speculaţie, modul în care, în campania electorală se desfăşoară anumite acţiuni de campanie. În primul rând, spunem foarte clar în lege că nu pot fi oferite alimente, băuturi şi bunuri cu valoare semnificativă, că pot fi date în campania electorală numai acele obiecte inscripţionate: candidat, partidul pe care îl reprezintă şi incluse într-o listă fixă: brichete, pixuri, căciuliţe, ce or mai fi, dar inscripţionate.
  Şi, de asemenea, pentru a nu mai apărea alte abuzuri, avem şi cealaltă excepţie clar reglementată. Dacă există alte obiecte decât cele din lista fixă, pentru că imaginaţia celor care fac campanie electorală, sigur, e greu s-o includem într-o listă fixă, acele obiecte nu pot depăşi suma de 10 lei. E important să avem o reglementare clară, pe de o parte pentru a împiedica cumpărarea de voturi, folosirea unor sume exagerate în campanie, şi, pe de altă parte, pentru a împiedica abuzurile din partea organelor de urmărire penală, aşa cum s-au, din păcate, în perioada de după referendum, cu oameni de la ţară, oameni bătrâni, puşi cu Biblia pe capotă să spună dacă au primit o brichetă sau nu.
  Trăim într-o ţară în care, din păcate, după 20 de ani de democraţie, s-au întâmplat abuzuri inimaginabile într-o democraţie – abuzuri comise de autorităţile care, tocmai, ar trebui să aplice legea -, iar asta înseamnă că trebuie să facem o lege mai clară, pentru ca aceste abuzuri să poată fi prevenite.
  Dar, repet, primul obiectiv este acela de a arăta foarte clar competitorilor limita în care pot să facă campanie electorală şi reglementarea foarte clară a acestei probleme nereglementate, din păcate, de foarte mulţi ani. În acelaşi timp, însă, stimaţi colegi, de astăzi începând, avem vizita partenerilor noştri internaţionali – Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană, Banca Mondială. Nu s-a schimbat nimic din sistemul care ne-a asigurat până în acest moment…
  /…/ Spuneam – şi sper că nu mi-am uitat ideea – faptul că în ultima şedinţă a boardului FMI, scrisoare dumneavoastră de intenţie a fost aprobată în unanimitate în 20 de minute, a fost cea mai bună dovadă că Guvernul actual s-a ţinut de nişte angajamente dificile, angajamente asumate de către preşedintele Băsescu şi prim-miniştrii domnul Boc şi domnul Ungureanu.
  Sper să nu uite că ei şi-au asumat aceste angajamente, că am văzut că au amnezii şi încep să ne critice că ne ţinem de angajamentele pe care ei le-au semnat. Dacă vor uita acest lucru, o să scoatem memorandumurile, că sunt la Finanţe. Dar, dincolo de asta şi de această apreciere din partea instituţiilor, încă o dată, aprecierea pieţelor financiare, emisiunile Ministerului Finanţelor la o rată şi o dobândă pe care România nu prea a mai avut-o şi interesul pieţelor financiare pentru împrumuturile pentru titlurile emise de Ministerul de Finanţe arată o situaţie de stabilitate şi de predictibilitate. Vă rog pe toţi, sub coordonarea vicepremierului, să participaţi la toate întâlnirile, să prezentaţi exact situaţiile, şi, evident, să începem discuţiile despre perioada 2013-2016. Aici sunt două subiecte sensibile, pe care trebuie să le prezentaţi partenerilor noştri internaţionali şi să găsim soluţii sustenabile, nu poveşti de campanie.
  Prima problemă este cea a TVA la producător la agricultură, rămâne 24%, dar 15% pentru cel care emite factura, se rambursează pentru investiţii, dar asta trebuie explicat exact şi trebuie văzut cum se poate face.
  Şi a doua problemă, domnul ministru al Apărării ştie, problema acelor pensii – cred că sunt treizeci şi ceva de mii, nu, de militari, dar şi foşti ofiţeri de la interne – cărora, în mod nedrept, li s-a recalculat greşit pensia şi pentru care trebuie să ne ţinem de cuvânt şi să le facem şi lor dreptate cum le-am făcut celorlalţi. Însă şi aici, trebuie discutat exact care este influenţa bugetară şi în cât timp putem să dăm ceea ce Guvernul trecut le-a luat în mod greşit. Nu e aici o problemă de cantitate, că-s treizeci şi ceva de mii de oameni, e o problemă de a face dreptate şi vă rog cele două ministere implicate să participaţi la aceste discuţii.
  În rest, foarte important, astăzi, avem, din partea domnului ministru Orban, pentru tot Guvernul o informare legată de poziţia finală a României în ceea ce priveşte bugetul, mecanismul multianual 2014-2020, bugetul Uniunii Europene. Dincolo de poziţia noastră oficială, împreună cu domnul Orban, împreună cu ceilalţi care am lucrat la acest proiect, evident că România are o mulţime şi de aliaţi, nu doar între Prietenii Coeziunii, am discutat acest subiect şi cu primul ministru al Italiei, Italia fiind un net contributor, dar având interese comune.
  Astăzi, ministrul Daniel Constantin este la Paris pentru a discuta cu omologul său francez, pentru că România şi Franţa au interese comune legate de Politica Agricolă Comună, va fi o bătălie a lunii noiembrie extrem de importantă pentru Uniunea Europeană, dar evident, şi pentru noi şi pentru fondurile care vor fi alocate României în perioada 2014-2020. Două obiective fundamentale. În primul rând, sigur, mai mult decât am avut în 2007-2013, nu ştiu să vă spun cu cât, ştiu cu cât vrem să fie mai mult, dar aici e o problemă şi, evident, este o situaţie de negociere la nivel european. Și al doilea lucru, o altă organizare a modului de utilizare a fondurilor europene. Dacă în politică, la plățile directe, lucrurile au stat bine, la coeziune şi fonduri structurale, nu mai are rost s-o mai luăm de la capăt, 2009-2011, doar când ne mai critică PDL, aduceţi-le aminte, că e vorba de 2009-2011, dar dincolo de critică, un mod fundamental restructurat de utilizare şi de absorbţie a fondurilor europene, trebuie să învăţăm din experienţa, categoric nefericită, a primului exerciţiu financiar al României ca membru al Uniunii Europene şi trebuie ca de la 1 ianuarie 2014, să pornim cu totul şi cu totul diferit cu modul de organizare la nivel central şi la nivel regional a modului de absorbţie a fondurilor europene.
  În rest, sunt foarte multe alte proiecte despre care avem de discutat. Domnule ministru Arafat, o să îmi închei mandatul de ministru al Sănătăţii, în curând, dar sper să mi-l închei prin două fapte bune în timpul mandatului. În primul rând, meritul vă aparţine dumneavoastră şi Ministerului de Finanţe – asigurarea funcţionării sistemului medical pe tot parcursul anului 2012 şi, în al doilea rând, prezentarea publică a unor fraude uriaşe la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, din care avem de învăţat cum construim bugetul Casei în 2013-2016 pentru a avea resursele necesare. După ce că nu sunt bani destui la sănătate, aţi văzut unde s-au dus acei bani şi cred că aceste două lucruri, pentru perioada următoare, trebuie să le avem în vedere.
  Vă mulţumesc celor de la presă şi la final vă anunţăm deciziile adoptate „.
  Sursa: Internetul.
  CONCLUZIILE le las pe seama domniilor voastre !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/11/2012 @ 8:33 am | Răspunde

 4. „De-ar fi sa ii luam pe toti la rand,
  Si actualii, dar si fostii,
  Cei mai destepti de pa Pamant
  Au fost intotdeauna …PROSTII !!”
  Cât adevăr conţin versurile de mai sus!!!
  Adevărul incontestabil din versurile de mai sus mă îndreptăţesc să pun şi eu aceeaşi întrebare pe care a pus-o „cetăţeanul turmentat” pe vremea marelui Caragiale:
  „Şi eu,eu cu cine votez?”Pentru că totul este un adevărat „Déjà vu” (deja văzut),”Déjà vécu” (deja trăit)!

  „Aici sunt două subiecte sensibile, pe care trebuie să le prezentaţi partenerilor noştri internaţionali şi să găsim soluţii sustenabile, nu poveşti de campanie.”!!!Aşa cum bine a spus Ilie Şerbănescu la emisiunea Danei Grecu,indiferent de cine este la guvernare trebuie să respecte şi să îndeplinească,exact şi la timp, programul impus de FMI,program care are prevăzute toate măsurile posibile pentru distrugerea/vânzarea României şi exterminarea poporului!!!Iar domnul Ponta,tocmai a declarat că a căzut de acord cu băsescu şi cu Isărescu pentru un nou acord cu FMI,acord ce va fi ca UN CERTIFICAT DE BUNĂ PURTARE PENTRU ROMÂNIA!!! INVESTITORII STRĂINI VOR NĂVĂLI BULUC ÎN ROMÂNIA PENTRU A ASIGURA FERICIREA ŞI BUNĂSTAREA POPORULUI ROMÂN!!! Primul acord cu FMI,băsescu-boc-isărescu,a fost o crimă împotriva poporului român!!!Noul acord cu FMI,băsescu-ponta-isărescu,este un certificat de bună purtare!!!Când a mâncat kkt Tonta,atunci sau acum???

  ŞI EU,EU POPOR ROMÂN,CU CINE VOTEZ ???????????????????

  Comentariu de bmarinescu41 — 10/11/2012 @ 8:38 pm | Răspunde

  • @ Buna dimineata Bogdan !
   Inainte de a-ti raspunde punctual la pertinentul tau COMENTARIU sa ascultam impreuna o melodie tare draga mie
   inca din adolescenta :

   Si-apoi, cu sufletul impacat si mintea limpezita
   Sa purcedem calm si nepartinic a gandi
   Spre viata noastra ce de alti-i stabilita
   Pe care insa nu-i putem pandi
   La ceas de seara asa cum o fac hotii
   Cand ne pandesc copiii si nepotii
   Sa-i fure si sa-i pacaleasca
   Cum face hoarda ticaloasa
   Ce-ti imprumuta banul cu toptanul
   Sa ai asa ca sa nu mori
   De astazi si poate pan” la anul
   Pe cap cu mii de creditori !
   Multumesc pentru comentariu si ingaduinta !
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/11/2012 @ 7:38 am | Răspunde

 5. Asa ca frate BOGDANE
  De nu ti-e cu suparare
  La prima ta intrebare
  Raspund sincer c-o simpla constatare :
  – VOTEZI fratioare cu RAUL cel mai mic
  Ca no-i vota fereasca SFANTUL
  Cu-n gunoi si cu-n pitic !!!
  Sunt convins ca si tu stii
  Ca ACTUALII nu-s ca FOSTII
  Ca primii au facut numai prostii
  Si-au FURAT toti banii-mprumutati
  Iar ceilalti au privit ca PROSTII !!!
  Lasand rima si catrenul la o parte
  E lesne de-nteles pentru tot romanul
  Ca de n-ai BANi nu ai nici parte
  Si de aceia-i musai ca la anul
  S-avem cu FMI semnata carte
  Nu de vizita ci de-mprumut ipotecar
  Pentru ca altfel frate NU SE POATE !!!
  Toate TARILE din LUME au acorduri de-mprumut
  Chiar si rusii, nemtii si americanii
  C-asa-i frate de demult !
  Suntem prea mici a ne opune
  Si a face ce dorim
  Noi nu putem decat a spune
  Ca EI c-altfel murim !!!
  Asa ca hai sa nu il confundam
  Pe PONTA cu Basescu&MRU si Boc
  Si hai mai bine ca sa ne luptam
  Ca USL sa castine-n bloc !!!
  O duminica frumoasa !
  Cu prietenie,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/11/2012 @ 8:05 am | Răspunde

  • Fie ca tine prietene,pentru că de fapt nici nu există o altă alternativă,să câştige useleul,să mergem urgent la prezidenţiale anticipate (facem pariu că n-o să fie nici o anticipată 😀 ?),şi să îndeplinim voioşi cincinalul în 4 ani şi jumătate,să vindem ce mai avem de vândut,să distrugem ce a mai rămas de distrus, şi să admirăm câinii cu covrigii-n coadă ce defilează pe tot plaiul românesc.
   Şi laptele şi mierea curg din abundenţă,
   Şi noi de-atâta bine ajungem … la demenţă!
   Trăiască viitorul luminos al scumpei noastre colonii Românica,guvernatorul ei (care-o fi),şi nepreţuiţii ei „stăpâni”,Secera&Barosu-Merkeloasa-Redingoasa-Şulfosu-Obamosu,care conduc lumea sub bagheta dirijorilor Bilderbergoşii-Masonoşii-Rockfelleroşii-Soroşii-Jidanoşii!!!
   E de bineeeeee ….. şi la vară cald !!! Dar ce departeeeee este vara !!!!!

   Comentariu de bmarinescu41 — 11/11/2012 @ 8:44 am | Răspunde

   • @ Bogdan,
    Sa fiu al dracului daca NU SPUN ADEVARUL !!!
    Sunt atat de REVOLTAT de FARADELEGILE savarsite de Basescu de cand a intrat in politica si pana acum,
    sunt atat de AFECTAT de MASURILE ANTIROMANESTI si ANTIPOPULARE savarsite de pedelisti si guvernele lor
    incat, sunt dispus sa ACCEPT orice COMPROMIS facut de USL numai si numai ca PDL sa dispara de pe esicherul politic romanesc !
    SI CU ASTA AM SPUS TOTUL !!!
    Sa ne dea DUMNEZEU SANATATE ca ori cu noi, ori fara noi,
    USL tot va ajunge LEGAL la GUVERNARE
    si, INDIFERENT ce va FACE,
    nu va FACE ce a facut Boc& MRU si gasca lor MAFIOTA !!!
    Dupa 9 DECEMBRIE 2012 vom mai vedea !
    O duminica minunata !
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 11/11/2012 @ 9:01 am | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Pe blogul prietenului BOGDAN
  http://bmarinescu41.wordpress.com/
  am gasit CEA TARE FRAZA a anului :
  „Fraza anului…spusă de câştigătorul Premiului Nobel pentru medicină!!!
  “ÎN LUMEA ACTUALĂ SE INVESTEŞTE DE CINCI ORI MAI MULT ÎN MEDICAMENTE PENTRU VIRILITATEA MASCULINĂ ŞI SILICOANE PENTRU FEMEI,DECÂT ÎN VINDECAREA BOLII ALZHEIMER.DIN ACEASTĂ CAUZĂ ÎN CÂŢIVA ANI VOM AVEA BĂTRÂNE CU BUSTUL MARE ŞI BĂTRÂNI CU PENISUL TARE.DAR NICIUNUL NU-ŞI VA ADUCE AMINTE LA CE SERVESC.”
  Nu-i asa ca-i SUPER TARE ???
  Tu, ce parere ai ?
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/11/2012 @ 8:18 am | Răspunde

 7. @ EDA,
  Buna dimineata !
  Am trecut din nou pe la tine si-am lasat chiar si „o urma ” !
  Am gasit insa CEVA CE CAUT DE FOARTE MULT TIMP :
  TRENUL VIETII

  postat la un comentariu pe minunatul tau blog :
  http://rosedeny.wordpress.com/ .
  In speranta ca nu te vei supara, l-am preluat si in CASA MEA VIRTUALA !!!
  Multumesc din suflet pentr VIDEOCLIP dar si pentru LIKE !!!
  O duminica superba iti doresc !
  Cu stima si respect,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/11/2012 @ 8:35 am | Răspunde

 8. Cata dreptate ai de a vorbi de „…LUMEA ASTA RASTURNATA…”,in contextul aparitiei a tot soiul de candidati…

  Comentariu de criscar50 — 11/11/2012 @ 11:01 am | Răspunde

  • @ Buna ziua Crisan !
   Din pacate, ai dreptate :
   pe LISTELE de CANDIDATI de la mai toate partidele
   dar mai cu seama la cele NOU APARUTE in ultima vreme,
   pentru PARLAMENTUL ROMANIEI
   apar tot SOIUL de PERSOANE cu o VASTA INCULTURA
   ( n-am GRESIT, am spus intentionat si in deplina cunostinta de cauza o
   ” VASTA INCULTURA ” ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Dupa numarul de FACULTATI si MASTERATE ( obtinute bineinteles pe BANI si PILE ),
   ar trebui ca ACELE persoane ce si-au depus candidatura ( intre noi vorba fiind, tot pe BANI si PILE ),
   sa fie CULTE dar, sunt mai mult INCULTE :
   – ” braNconajul ” e in floare ,
   – ” Gooagal” e la moda,
   -” ciocu’ mic cucoana „,
   – ” altii vorbeste”
   si lista ar putea continua ca toata lumea sa aiba
   -” succesuri ”
   in ale PROSTIEI si HOTIEI !!!
   ” PROSTUL nu e PROST destul daca nu e si FUDUL ” iar de PROSTI si PROSTIE nu ducem lipsa !!!
   Pacat de TARA noastra si de ILUSTRII nostri INAINTASI !!!
   ” Unde esti tu TEPES Doamne, ca punand mana pe ei,
   Sa-i imparti in doua cete , in smintiti si in misei ………………………” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Cu O NESIMTIRE iesita din comun sio IPOCRIZIE nemaiintalnita,
   HOTII si AGRANATII ce-au condus TARA spre DEZASTRU in ultimii patru ani,
   s-au REUNIT sub o alta DENUMIRE si CULOARE politica
   SA MAI PROSTEASCA INCA O DATA PROSTIMEA fugind din locurile unde erau cunoscuti
   in locuri pline de PROSTIE si SARACIE dar si de HOTIE si IPOCRIZIE la nivel inalt,
   CA SA FIE REALESI la un alt demers spre BANUL PUBLIC !!!
   Tocmai dee aceea am si postat ODA PROSTILOR cu indemnul
   ROMANIA TREZESTE-TE
   pana nu e prea tarziu !
   Multumesc pentru vizita, like si comentariu !
   O duminica frumoasa !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/11/2012 @ 2:52 pm | Răspunde

 9. Super tare FRAZA ANULUI,a premiantului Nobel pt. medicina!!!

  Comentariu de criscar50 — 11/11/2012 @ 11:05 am | Răspunde

  • E SUPER-SUPER tare !!!
   Tocmai de aceea am postat-o si la mine !
   Toate cele bune !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/11/2012 @ 2:53 pm | Răspunde

 10. @ ALL !!!
  Buna dimineata stimati DOMNI !

  Beti suc de fructe facut in CASA domniilor voastre !
  Sucul de fructe inseamna energie.
  Energia inseamna sport.
  Sportul inseamna putere.
  Puterea inseamna bani.
  Banii inseamna femei.
  Femeia inseamna necazuri.
  MAI BINE BETI APA !
  Ce alegeti ?
  O saptamana frumoasa !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/11/2012 @ 8:30 am | Răspunde

 11. @ Si tot pentru DOMNI :
  Soţul intră în pat şi-i şopteşte soţiei la ureche
  -: „Sunt fără chiloţi”
  Soţia:
  – „Lasă-mă să dorm, am să-ţi spăl o pereche , dimineata ”

  E tare, NU ???
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/11/2012 @ 8:33 am | Răspunde

 12. @ ALL !!!
  Legat de CAMPANIA initiata de ANTENA 3
  ” Pe TRICOLOR e scris UNIRE ” ,
  pe http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/12/10/
  am avut urmatorul dialog :
  „@ Buna seara !
  Felicitari pentru postarile facute !
  Prin asta inteleg ca te-ai alaturat campaniei
  ” Pe TRICOLOR e scris UNIRE ” ……………….
  Din pacate, sunt multi NEMERNICI pe pamant romanesc care prin VORBE, FAPTE si GESTURI,
  INTINEAZA TRICOLORUL simbolul ONOAREI si VITEJIEI NATIEI ROMANE pentru supravietuire de-a lungul secolelor trecute in mijlocul celor TREI mari IMPERII : otoman, habsburgic si tarist !
  Pentru asemenea indivizi doar sila , scarba si repulsie din partea mea care am
  CRESCUT, INVATAT, FORMAT si MUNCIT
  zilnic cu DRAPELUL de LUPTA
  ridicat pe cel mai inalt catarg de pe platoul de adunare al militarilor elevi, studenti si in termen
  de-a lungul celor 30 de ani de activitate in SLUJBA PATRIEI si a POPORULUI ROMAN !!!.
  Aliosa.
  Reply

  bmarinescu41
  November 11, 2012 at 22:10

  Nu m-am alăturat nici unei campanii!Eu am tricolorul şi unirea în suflet şi-n gândire de când mă ştiu,de când trăiesc şi gândesc româneşte!!!Pe tricolor nu e scrisă nici o unire,tricolorul în sine este unire,este puterea miraculoasă care strânge în jurul ei pe toţi românii-români din toate colţurile lumii!!!Campania A3 e doar o manipulare electorală,de ce n-au început-o anul trecut,sau pe 24 Ianuarie-Ziua Unirii???
  Românii-români au tricolorul-unirea în inimă,în suflet şi-n gândire,acum şi pururea şi-n vecii vecilor,AMIN!

  Reply
  Aliosa
  November 12, 2012 at 09:00

  Fiecare este LIBER sa faca cum vrea !
  Uiti insa un fapt important :
  Sunt destui ROMANI tradatori de NEAM si TARA care INTINEAZA TRICOLORUL
  si mult mai grav sunt si multi INDIFERENTI la asemenea fapte ca sa
  nu mai spun ca sunt si romani care pactizeaza cu ponegritorii aplaudandu-i de pe marginea drumului ca viteii la poarta noua !!!
  Era nevoie ca cineva sa le REAMINTEASCA ROMANILOR ca avem un TRICOLOR ce trebuie RESPECTAT si sa se adune in jurul lui macar arunci cand TARA este in primejdie ca acum cand hienele ce si-au schimbat culoarea dar naravul BA, vor sa REVINA la PUTETRE ca sa SUGA si ultima picatura de sange din trupurile oamenilor de rand !
  Din pacate, PROSTIMEA se aduna in jurul celor ce dau POMANA nu in jurul TRICOLORULUI !!!
  Aliosa.

  CONCLUZIILE le las pe seama domniilor voastre !

  O saptamana plina de ” SUCCESURI ” !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/11/2012 @ 9:08 am | Răspunde

 13. @ ALL !!!

  Scrisoare deschisa
  PRIMULUI MINISTRU AL ROMÂNIEI
  EXCELENŢA SA DOMNUL VICTOR PONTA,
  Duminica 11/11/2012 .

  Generalii, ofiţerii, maiştrii militari şi subofiţerii în rezervă şi în retragere din judeţul Dolj, membri ai filialelor Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate CRAIOVA, CALAFAT şi PLENIŢA, vă adresează aceste rânduri, animaţi de cele mai bune sentimente de apreciere pentru tot ce aţi realizat până în prezent, în fruntea GUVERNULUI ROMÂNIEI, respect şi consideratie pentru bunele dumneavoastră intenţii şi, nu în ultimul rând, pentru felul cum încercaţi să îndreptaţi nedreptăţile care s-au comis asupra categoriei socio-profesionale a militarilor, o categorie aparte aflată sub jurământ de credinţă faţă de ţară şi popor, legământ care îi conferă respectul şi aprecierea din partea tuturor cetăţenilor patriei.
  Cunoaştem şi apreciem eforturile miniştrilor din cabinetul domniei voastre pentru rezolvarea prin ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ a situaţiei camarazilor noştri cărora li s-au diminuat pensiile printr-o lege nedreaptă şi abuzivă, cunoaştem de asemenea deschiderea către dialog şi intenţia domniei voastre de a promova o LEGE A PENSIILOR MILITARE DE STAT în cursul anului 2013, lege care să ne redea ONOAREA şi DEMNITATEA pe care elemente inculte şi retrograde aflate in slujba unei CAMARILE POLITICE de moment ni le-au confiscat, dar nu putem să înţelegem domnule Prim–ministru de ce vă lăsaţi amăgit de propunerile şi sugestiile unor politicieni mediocri, lipsiţi de onoare şi demnitate, care SE OPUN APROBĂRII MĂSURILOR REPARATORII pe care intenţionaţi să le luaţi prin ORDONANŢELE DE URGENŢĂ PREGĂTITE.
  Stimate domnule Prim–Ministru, NOI, ca cetăţeni oneşti ai acestei ţări care am slujit sub drapelul ţării şi nu al unor partide politice, care ne-am sacrificat tinereţea şi viaţa pentru binele acestei ţări, NU VOM ACCEPTA NICIODATĂ jocurile unor politicieni lipsiţi de onoare, care ne-au trădat INTERESELE şi ne-au terfelit imaginea lovind în valorile supreme ale calităţii de SOLDAT şi anume CINSTEA, DEMNITATEA şi ONOAREA.
  Asigurându-vă de prețuirea și sprijinul nostru, rămânând consecvenți angajamentului nostru de a sprijini U.S.L. până la victoria finală, vă rugăm domnule Prim-Ministru să dați dovadă de fermitate în luarea deciziilor hotărâtoare pentru destinul și viața unor oameni și să nu uitați că astăzi, mai mult ca oricând, militarii de toate gradele, indiferent de poziția în care se află (în activitate, în rezervă și retragere), sunt hotărâți să-și apere spiritul de corp și imaginea instituției militare, nemaiacceptând în fruntea acesteia decât adevărați bărbați de stat, elite ale armatei și societății românești, și nu carieriști și traseiști politici.
  Cu speranța că Dumnezeu vă va da puterea să înfăptuiți tot ceea ce aveți în plan pentru ROMÂNIA și cetățenii ei, vă adresăm domnule Prim-Ministru ostășescul salut „AVEM ONOAREA SĂ VĂ SALUTĂM” și vă asigurăm încă o dată de aleasa noastră prețuire.

  Cu respect și considerație,
  Militarii rezerviști din județul Dolj.

  Președintele Filialei Craiova a SCMD
  Col.(r) Ec.
  IOAN MISU NAON

  Președintele Filialei Calafat a SCMD
  Col.(r)
  SEVASTIAN AFREM

  Președintele Filialei Plenița a SCMD
  Col.(r)
  MIHAI BEDELICI
  Sursa : Internetul .
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/11/2012 @ 8:08 pm | Răspunde

 14. „Din pacate, PROSTIMEA se aduna in jurul celor ce dau POMANA nu in jurul TRICOLORULUI !!!”

  -Din păcate PROSTIMEA ESTE MAJORITARĂ ÎN ROMÂNIA!!!
  Crezi că această campanie va avea vreun efect şi asupra majorităţii
  sau doar va uni mai strâns minoritatea???
  Sau campania va reuşi să lumineze prostimea şi va inversa procentele „pentru pomană” vs „pentru TRICOLOR” ???Campania trebuie să aibă un ţel foarte clar :
  trebuie să convingă pe toţi românii să iasă buluc la vot şi să ştampileze USL!!!
  Eu aş fi numit altfel campania :
  PE TRICOLOR E SCRIS „IEŞIŢI CU TOŢII LA VOT” !!!

  Hai să dăm mână cu mână,
  Cei cu inima română,
  Să ieşim cu mic,cu mare
  Spre secţiile de votare,
  Pe gânduri să nu mai stăm,
  USELEUL SĂ-L VOTĂM!
  Să scăpăm de găşti haine,
  Să ne fie la toţi bine!
  Ce-am dorit toţi de 8 ani,
  LA ANUL şi LA MULŢI ANI!!!
  Hai la urne măi flăcăi,
  Cu biciul pe pedelei!
  Şi cu feţe vesele,
  Să votăm pe USELE!!!
  E rândul tău prietene,
  S-adaugi şi tu ceva,
  Vreo 2-3 catrene,
  Să-mi ungă inima!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 12/11/2012 @ 9:47 pm | Răspunde

  • Bogdane,
   Sunt atat de scarbit de ” SCARBA si SCARNAVIA dracului ” ce ne otraveste zilnic sufletul
   incat si MUZA m-a parasit ! Si-a adus aminte hahaitul dracului ca cea mai buna metoda de a
   PROSTI PROSTIMEA este
   DIVERSIUNEA si
   MANIPULAREA
   maselor infometate si saracite intentionat de gasca mafiota pedelisto-basista
   ca sa fie dusa cu presu, si sa fie mai usor PROSTITA si MANIPULATA !!!
   Poate maine , caci, nu-i asa, si maine este o zi ,
   MUZA imi va reveni si catrenele vor curge lin
   Ca apa limpede de izvor in campia DELORMANULUI
   Sau ca in paharul de cristal vinul pelin.
   Acum e noapte si mi s-a facut si somn
   Muza vrea si ea sa mi se odihneasca
   Eu stiu ca tu esti mai mereu un mare DOMN
   Si vrei ca MUZA mea sa se trezeasca .
   Dar nu mai pot caci chiar sunt obosit
   Iar hahaitul dracului din nou imi da tarcoale
   Poate maine-oi fi mai pregatit
   Si-oi invarti catrene nu sarmale.
   Noapte buna prietene !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 12/11/2012 @ 11:01 pm | Răspunde

   • Noapte bună prietene!Rămân în standby!

    Comentariu de bmarinescu41 — 13/11/2012 @ 12:01 am | Răspunde

   • @ Bogdan,
    Buna dimineata prietene !
    Chiar ca am dormit BINE !!!
    Azi am chef de toate
    De glume si catrene
    De o masa cu bucate
    Servita de sirene.
    Legat de dialogul nostru si mai ales de poemul
    ODA PROSTILOR
    trebuie sa-ti marturisesc cu toata sinceritatea dar si cu toata ingrijorarea ca,
    NU CANDIDATII ma SPERIE cel mai tare prin IPOCRIZIA si MINCIUNA lor ci
    PROSTIMEA ce-i asculta si la aproba demagogiile !!!
    Daca pana si un octogenar academician si istoric vestit a ajuns sa-i dea crezare ” guvernatorului ” mincinos, ipocrit ,demagog, oportunist si mafiot, atunci ce sa mai spun de FUFA din emisiunea lui ” Razvan si Dani ” care la intrebarea bucatarului
    NU A RECUNOSCUT mararul ,patrunjelul si morcovul denumindu-le aiurea si provocand rasul asistentei …………………
    Am ajuns tare RAU prietene !
    Am ajuns ca PROSTIMEA si HOTIMEA sa ne hotarasca soarta pe viitor si nu numai !
    Tocmai de aceea TREBUIE ca TOATA LUMEA sa iasa pe 9 decembrie 2012 la VOT sa le dea pedeleilor peste bot !!!
    Asa sa ne ajute DUMNEZEU !
    O zi frumoasa ca la mine-i CEATA
    E frig si sta sa PLOUA
    Ma-mbrac si plec la PIATA
    Sa cumpar niste OUA !
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 13/11/2012 @ 9:23 am | Răspunde

 15. @ ALL !!!

  Cele 7 minuni ale comunismului :

  1. Toti aveau de lucru
  2. Desi toti aveau de lucru, nimeni nu muncea
  3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea
  4. Desi planul se facea, nimic nu se gasea
  5. Desi nimic nu se gasea, toti aveau
  6. Desi aveau, toti furau
  7. Desi toti furau… nimic nu lipsea !
  De ce nu ne-o fi placut?

  Cele 7 minuni ale capitalismului:

  1. Toti nu au de lucru…
  2. Desi toti nu au de lucru, toata lumea munceste
  3. Desi toata lumea munceste, nu se face planul
  4. Desi nu se face planul, se gasesc de toate
  5. Desi se gasesc de toate, nu-ti poti permite sa le cumperi
  6. Desi nu-ti poti permite sa le cumperi, nimeni nu fura (exceptie facand politicienii)
  7. Desi nimeni nu fura, ne lipsesc toate lucrurile ce ni le dorim!
  De ce ne place?

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/11/2012 @ 9:38 am | Răspunde

  • Patru Pisici
   Patru bărbaţi s-au lăudat despre cât de deştepte sunt pisicile lor.
   Primul om era inginer, al doilea era contabil, al treilea era chimist şi al patrulea era angajat al guvernului.

   Pentru a demonstra asta, inginerul a chemat pisica lui:
   “T la pătrat, fă-ti jobul.” T la pătrat s-a urcat pe birou, a luat nişte hârtie şi pixul şi a trasat imediat un cerc, un pătrat, şi un triunghi.
   Toată lumea a convenit că a fost destul de deştept.

   Dar contabilul a spus că pisica lui ar putea face mai mult. El a chemat şi pisica lui şi a zis:
   “Foaie de calcul, fă-ti jobul.” Foaie de calcul s-a dus la bucătărie şi s-a întors cu o duzină de prăjituri. Ea le-a împărţit în 4 grămezi egale de cîte 3 prăjituri.
   Toată lumea a convenit că a fost bună.

   Dar chimistul a spus pisica lui ar putea face şi mai mult.
   El a chemat şi pisica lui şi a zis:
   “Măsura, fă-ti jobul.” Măsura s-a trezit, mers la frigider, a luat un litru de lapte, a luat o sticlă de 10 uncii din dulap şi a turnat în sticlă exact 8 uncii fără verse o picătură. Toată lumea a convenit că a fost destul de bine.

   Apoi cei trei oameni s-au întors spre angajatul guvernului şi au spus: “Ce poate face pisica ta?”
   Angajatul guvernului a chemat pisica lui şi a spus, “Pauza de cafea, fă-ti jobul.”

   Pauza de cafea sări în picioare ……. mâncă toate prăjiturile, bău laptele ……,vomita pe hârtie ……,” reevalua ca baselu ” celelalte trei pisici ……. apoi pretinse că ultima activitate ( revaluatul … ) l-a rănit la spate.
   A întocmit un raport pentru condiţiile nesigure de muncă ……. a cerut despăgubiri acordate lucrătorilor, apoi plecă acasă pentru tot restul zilei, în concediu medical

   Iată de ce toată lumea vrea să lucreze pentru GUVERN!!!

   VALABIL ŞI ÎN COMUNISM ŞI ÎN CAPITALISM!!!
   Cine doreşte un post de „pauză de cafea” să trimită CV pe site-ul guvernului http://www.gov.ro sau pe adresa de e-mail drp@gov.ro 😀 😀 😀 )))

   Comentariu de bmarinescu41 — 13/11/2012 @ 7:24 pm | Răspunde

   • De unde se poate vedea de ce CANDIDATII
    Dau navala sa-se-nscriei in partide de rahat
    Cotizand sau dand chiar spaga mii de euroi ciudatii
    Ca s-ajunga disperatii repede in Parlament
    Si de-acolo draga frate sus la Guvern
    Ca prin vorbe virulente sau chiar un amendament
    Sa manipuleze mintile care discern !
    Asa ca, ” Cine doreste un post de PAUZA DE CAFEA ”
    Sa dea SPAGA la partide de la 2000 de euro in sus
    Ca sa poata sa manance,” reevalueze „si sa bea
    Chiar de nu are mai nimic de spus .
    O seara cum ti-o doresti !
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 13/11/2012 @ 8:18 pm | Răspunde

 16. @ ALL !!!
  FEMEILE fac diferenta !!!
  „Se povesteste ca presedintele Obama a iesit cu sotia sa intr-o seara sa serveasca cina intr-un restaurant obisnuit pt a mai iesi din rutina. Proprietarul restaurantului ceru voie badigarzilor sa se apropie pt a saluta sotia presedintelui. Si asa se intampla. Cand s-a retras patronul restaurantului, Obama a intrebat-o pe Michelle: Ce interes a avut acest om pentru a te saluta?
  Sotia sa ii raspunde: In adolescenta mea , acest om a fost foarte indragostit de mine mult timp.
  Presedintele ii spune:
  – Asta inseamna ca daca tu te-ai fi casatorit cu el ai fi fost azi patroana acestui restaurant!!
  Michelle ii respunse:
  – Nu scumpule, daca eu m-as fi casatorit cu acest om,
  el ar fi azi presedintele Statelor Unite ale Americii!!!”
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/11/2012 @ 8:25 pm | Răspunde

 17. @ ALL !!!
  CAMPANIA ELECTORALA ma oboseste, enerveaza si streseaza !
  M-am saturat de MINCIUNILE si PROMISIUNILE electorale !
  Toate partidele urmaresc sa ajunga la PUTERE pentru membrii si sefii lor si
  nicidecum pentru ROMANI si ROMANIA !!!
  De aceea PLEC IN VACANTA si ca de obiceim NU IAU LAPTOPUL cu mine !
  Plec sa ma ODIHNESC nu sa ma enervez de minciunile fostilor guvernanti ce vor SA RECUCEREASCA ROMANIA ( MRU )
  adica sa RECUCEREASCA CIOLANUL DE ROS si VACA DE MULS sau de PROMISIUNILE MINCINOASE si ABERANTE ale unui NIMENI care vrea sa devina CINEVA desi are o fata de-ti vine rasu-plansu !!!
  O perioada de timp NU VOI MAI PUBLICA , COMENTA sau RASPUNDE comentariilor domniilor voastre asa ca va rog sa ma scuzati !
  Pentru intelegerea domniilor voastre m-am gandit sa va propun sa REASCULTATI :

  „Concertul lui Tudor Gheorghe
  – Degeaba – cu Orchestra Simfonica din Craiova,
  condusa de dirijorul Marius Cristescu a avut un succes formidabil,
  iar spectatorii au rasplatit pe rapsodul nostru national cu foarte multe aplauze
  si flori.Intreg concertul dureaza o ora si 31 de minute si merita de a fi ascultat pana la sfirsit.

  Acest concert este necenzurat, si reprezinta un strigat sa ne trezim,
  toti romanii sa inlaturam putreziciunea ce domina in ROMANIA.
  Rog transmiteti tuturor celor ce se simt romani.

  Concert Tudor Gheorghe – „Degeaba” 2011 – Integral

  http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=57FPrXMQ6lY&feature=endscreen

  Sursa : Internetul.
  Cu multumiri anticipate si dorinta de a ne REAUZI si CITI sanatosi cand ma voi reantoarce di VACANTA de TOAMNA !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/11/2012 @ 8:42 pm | Răspunde

 18. @ Eda,
  Buna dimineata !
  Vizita ta inopinata
  Mi-a facut ziua frumoasa
  Iar fata ta cea delicata
  Imi zambeste toata !
  Multumesc pentru vizita si like !
  Succes deplin in tot ce vrei sa faci !
  Cu respect,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/11/2012 @ 10:06 am | Răspunde

 19. @ ALL !!!

  „PDL are grave probleme cu intelegerea democratiei parlamentare

  Nu pot sa nu ma intreb: de cand democratia e pierdere de vreme? – vazand pozitia d-lui Vasile Blaga, președintele PDL și copreședintele ARD, care a afirmat că o ședință a Parlamentului, dedicată poziției României la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ar fi o pierdere de vreme.

  Dacă această declarație ar fi venit din partea unui lider de partid extremist, pentru care democrația nu reprezintă decât un amănunt stânjenitor, poate că ar fi fost de înțeles, dar oricum inacceptabil. Venind din partea liderului unui partid parlamentar, care a fost, pentru un timp, și președinte al Senatului, declarația este grava. Din păcate, PDL are vechi si grave probleme cu înțelegerea democrației parlamentare. Sa ne amintinm numai situatii precum interzicerea exercitării votului parlamentarilor PDL în cazul moțiunilor de cenzură care priveau guvernul Boc si respingerea formării unor comisii parlamentare.

  Atâta vreme cât președintele Traian Băsescu are pretenția că este parte a Executivului, mai mult, vrea să se substituie lui, trebuie să se supună, constituțional, controlului parlamentar, ca și Guvernul. Parlamentul are obligația constituțională și morală să formuleze un mandat pentru viitorul Consiliu European. Iar Președintele României are obligația să respecte mandatul, pentru că acolo nu se reprezintă pe sine și interesele sale, ci îi reprezintă pe cetățenii României și interesul național.

  Dl Vasile Blaga este obișnuit să execute ordinele de la Cotroceni fără să crâcnească. Din păcate pentru domnia sa, am depășit această perioadă neagră a democrației. Parlamentul începe să se ia în serios. Este un lucru așteptat de cetățenii care și-au delegat prin vot suveranitatea reprezentanților lor în Parlament. Așteptăm o dezbatere serioasă și aplicată în materie de politici europene și elaborarea unui mandat clar, în acord cu nevoile de dezvoltare ale României.”
  Sursa: http://corinacretu.wordpress.com
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/11/2012 @ 11:48 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: