Alioşa ” File de Jurnal ”

21/11/2012

CIRC POLITIC IN ROMANIA PE SEAMA BUGETULUI EUROPEAN !

Filed under: Uncategorized — Aliosa @ 12:01 pm

Sunt dezolat de toate cele ce se petrec in politica romaneasca si mai ales de disputa dintre presedintele si premierul TARII pe tema BUGETULUI EUROPEAN !!!Ca sa nu mai fiu acuzat de pupinbasisti ca-mi ” dau cu parerea in necunostinta de cauza,  postez o alta parere cu rugamintea ca domniile voastre sa va expuneti opiniile pe aceasta disputa  plicticoasa dar extrem de daunatoare  ROMANIEI prezente si viitoare ” !!!

Tradatorul asta de NEAM si TARA  vrea sa mearga la Bruxelles si sa inghita umil, in numele Romaniei, orice ii spun stapanii lui, protectorii sai politici.

Eu NU vreau ca Basescu sa ma reprezinte la negocierile bugetului UE dedicat Romaniei.

Eu VREAU ca interesele financiare ale Romaniei sa fie respectate, nu negociate contra protectiei politice a DEMISULUI Basescu!

Sursa foto : Internetul !!!

”  Bugetul european: despre noi, în UE” Sursa:http://corinacretu.wordpress.com

După cinci ani în UE, timp în care România nu a pus nicio problemă responsabililor de la Bruxelles în ceea ce privește deciziile cu impact asupra viitorului, inclusiv asupra viitorului propriu, am ajuns într-un moment în care nu mai putem continua să aprobăm deciziile altora fără nici cel mai mic comentariu. Lucrurile, deși par clare, nu sunt. Nu este vorba doar despre bugetul Uniunii Europene pentru 2014-2020. Un buget care ne dezavantajează grav.

Unii vor spune că, în fond, de ce ne-ar trebui mai mulți bani, dacă n-am prea reușit să absorbim fonduri până acum. Nu despre asta este vorba acum, ci despre introducerea unor criterii arbitrare, care avantajează țările bogate, ce pot atrage mai mult de cele 60% din fondurile europene care le sunt destinate.

Cred că aceia care sunt vinovați de faptul că România se vede amenințată cu încetarea finanțărilor din bani europeni pe patru din cele cinci mari programe finanțate de Bruxelles trebuie să răspundă, cel putin politic. Este o obligație, pentru că, până acum, România nu a avut politici europene, fapt constatat încă din momentul aderării.

Ca să te dezvolți, inclusiv cu fonduri europene, trebuie să ai o strategie. Timp de cinci ani nu am avut așa ceva. Planificarea strategică, place sau nu, cade în sarcina Guvernului. Când ne-am trezit și am înființat un minister al Afacerilor Europene era deja târziu.

Pe de altă parte, a fost și o perioadă de învățare, pentru toată lumea. Din păcate, nimeni nu discută cu nimeni în România, pentru că dacă ar fi altcumva acum am ști unde am greșit și ce trebuie să facem pentru a nu mai greși în materie de accesare a fondurilor europene. Cred că după 9 decembrie lucrurile se vor schimba radical în acest domeniu. Sunt semne clare că guvernul condus de Victor Ponta pune politicile europene în centrul preocupărilor sale. De aceea, sunt nu doar surprinsă, ci și revoltată de acuzele de anti-europenism la adresa sa.

Nu despre anti-europenism este vorba în declarațiile lui Victor Ponta, ci de protejarea interesului național. Mai mult ca sigur ele nu ar fi fost făcute dacă Van Rompuy nu ar fi propus un proiect de buget european care defavorizează net statele care au cea mai mare nevoie de fondurile de coeziune și de cele destinate politicilor agricole. Deși Van Rompuy ar fi trebuit să intervină cu acel proiect ca un arbitru, în caz de eșec al procesului de negociere a unui consens, el s-a situat de partea unora dintre contrubutorii neți, deși ei sunt și cei mai mari beneficiari. Astfel se explică reacția furioasă a mai multor state, care au fluturat recurgerea la dreptul de veto. Și nu l-am auzit pe Regele Spaniei acuzându-și public premierul de anti-europenism. La București e invers.

De negociat în privința bugetului UE pentru viitorul exercițiu financiar negociază Guvernul, prin canalele obișnuite. Se presupune că premierul este primul care află despre ce este vorba și cunoaște consecințele pozițiilor pe care le adoptă și, ca atare, știe până unde poate merge cu o poziție mai fermă. După intervenția Președintelui României, care îi mustră pe cei din Guvern pentru felul în care negociază, să înțelegem că Președinția negociază, la rândul ei, în numele României, pe alte canale? Altminteri intervenția sa nu s-ar justifica, nici măcar în cheie electorală. Ar fi extrem de grav dacă s-ar întâmpla așa ceva.

Prin intervenția sa publică, care este în favoarea unor state europene, care nu fac parte din grupul ”Prietenii coeziunii”, Președintele României a subminat capacitatea de negociere a Guvernului. Guvern care nu este al lui Victor Ponta, este guvernul României Nu cred că asta așteaptă cetățenii români de la Președinte.

Nimeni din UE nu reacționează dacă o țară sau alta se situează pe poziții critice față de Uniune sau față de decizii ale instituțiilor sale. Este în logica jocului democratic european. România a preferat până acum să tacă. Nu a câștigat nimic de pe urma acestei poziții. Nimeni nu zice să treacă în extrema cealaltă. Dar știm la fel de bine toți că fără să ne apărăm cu demnitate interesul nostru, fără a nega sau contrazice interesele celorlalți, nu vom fi luați în serios. Despre asta este vorba, nu despre anti-europenism. Românii nu sunt euro-sceptici, deși prea multe motive de satisfacție, legate de aderarea la UE, nu au. Este greu să judeci rațional rezultatele aderării, la cinci ani de la aderare. Mai degrabă, românii au devenit realiști, își schimbă orizontul de așteptări, înțeleg cum funcționează lucrurile. Este firesc să ceară celor care conduc România să le apere interesele și să-i reprezinte cu demnitate la Bruxelles.

Inca mai sper ca tot răul sa fie spre bine. Acest episod ar trebui să aducă problematica europeană în centrul campaniei electorale, pentru o dezbatere serioasa, nu pentru o rafuiala politicianista.”

 

” Ce să așteptăm de la Consiliul European

Acum zarurile sunt aruncate, și la București, și la Bruxelles. Consiliul European va începe mâine, într-o atmosferă tensionată, după o săptămână și mai bine de declarații tăioase din partea mai tuturor țărilor membre ale UE, legate mai ales de planul de buget al lui Van Rompuy. Un plan apărut cum nu se poate mai inoportun, de vreme ce Comisia Europeană și Parlamentul European prezentaseră un buget de  compromis, care găsise un echilibru onest între cerințele statelor mari contrubutoare și nevoile statelor net beneficiare, din grupul ”Prietenii coeziunii”.

Favorizând vizibil statele net contributoare, cu excepția Franței, planul Rompuy a complicat lucrurile. Dar părțile sunt conștiente de răspunderea lor și de potențialul impact al unui eșec, care s-ar adăuga la resentimentele unor țări, care văd că solidaritatea clamată drept principiu fondator al Uniunii pălește în fața egoismelor naționale. Câteva mari națiuni din sud suferă din cauza crizei.  Pentru ele solidaritatea este vitală, pentru a trece peste un moment greu.

Firește, nimeni nu poate fi blamat pentru că-și apără interesele, nici contributorii, nici beneficiarii. Nici măcar retorica folosirii dreptului de veto nu este un lucru de blamat. Cel mai recent caz de evocare a posibilitatii de a recurge la dreptul de veto este cel de azi al premierului Portugaliei. Fermitatea face parte din tehnica negocierii și spune că nu poate fi vorba despre un compromis cu orice preț. Despre asta a fost vorba și la București, în relația dintre premier și președinte. Nu este de neglijat poziția formulată de Parlament. Nicăieri în Europa un lider politic nu poate ignora Parlamentul fără să se aștepte la consecințe.

Ce vrea România, până la urmă? Să nu se afle din nou în poziția în care se află în cazul Schengen. Adică să fie sancționată în afara mecanismelor legale ale UE, pentru o slăbiciune explicabilă prin faptul că este abia la începutul procesului de integrare. Lipsa de performanță în folosirea fondurilor europene de până acum nu este o fatalitate. Dacă un guvern a eșuat, nu înseamnă că automat toate guvernele care vor guverna România vor fi la fel de neperformate în domeniu. Deja guvernul Ponta a început să schimbe lucrurile în bine.

Nu vrem să fim discriminați si să ne luptăm iarăși cu criterii arbitrare. Mi se pare nedrept să pierdem opt miliarde de euro în perioada 2014-2020. Sper sincer că negociatorii României, în frunte cu Traian Băsescu, îsi vor face datoria, în logica interesului național. Pentru asta trebuie să construim alianțe, în plus fata de grupul ”Prietenilor Coeziunii”. Franța este unul dintre aliați, mai ales în domeniul Politicii Agricole Comune. De unde și importanța întâlnirii premierului Ponta cu președintele Francois Hollande, de mâine. Eu sunt de un optimism prudent. Optimismul vine din faptul că țările contributoare știu că nu pot întinde prea mult coarda, pentru că, în ultimă instanță, mai puțini bani pentru coeziune și pentru agricultură înseamnă mai puțini bani și pentru economiile lor, în contextul pieței unice. Iar prudența vine din lipsa, în acest moment, a unui nou plan bugetar, care să țină cont de interesele tuturor membrilor UE.

Sper că vom învăța din acest tip de negocieri pe muchie de cuțit. Regret că nu premierul este cel care participă la Consiliul European. Dar dacă toți ne vom face datoria, lăsând deoparte diferențele de opinii, România își va atinge obiectivele”.

Sursa: http://corinacretu.wordpress.com/2012/11/21/

http://corinacretu.wordpress.com/2012/11/22/

O  zi buna tuturor !

Cu stima si respect !

17 comentarii »

 1. PS !!!
  Articolul de mai sus este PRELUAT de pe
  http://corinacretu.wordpress.com
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/11/2012 @ 12:04 pm | Răspunde

 2. Cetateanul turmentat pretinde ca poate reprezenta cel mai bine interesele Romaniei,
  cu talentul sau de negociator!!!
  Cu el si cu altii asemenea lui in fruntea bucatelor,
  am ajuns unde suntem astazi:
  la coada-cozii…

  Comentariu de criscar50 — 21/11/2012 @ 5:50 pm | Răspunde

  • @ Buna seara Crisan si bine ne-am regasit !
   Cu el si cu altii asemenea lui si toti din gasca de TRADATORI de NEAM si TARA , am ajuns unde suntem astazi :
   ” la coada cozilor ” TARILOR COLONIALE din LUMEA a III-a !!!
   Ca sa-si PLATEASCA DATORIILE fata de cei care l-au reanscaunat la COTROCENI dupa ce 7,4 MILIOANE de ROMANI l-au DEMIS,
   a plecat cu ” bicicleta ” la Bruxelles sa-i tina partea cucoanei Angela si altora ca ea !
   Iar fiind vorba despre BUGETUL EUROPEAN pentru AGRICULTURA,
   calcand peste cadavrele concetatenilor sai VOTEAZA impotriva ROMANIEI cum au facut de fapt toti parlamentarii PSL acum ARD
   cand a fost vorba despre interesele TARII ( vezi cazul comisarului roman LUDOVIC ORBAN ……………) !!!
   Si uite-asa, ROMANII vor fi nevoiti sa CONUME PRODUSE NEMTESTI modificate genetic cum ar fi de exemplu FRUCTELE pe care daca NU LE RECUNOASTEM le CONSUMAM ca si cum ar fi NATURALE !
   Cum putem afla daca fructele / legumele de pe rafturile marilor magazine sunt sau nu modificate genetic?
   Nu este deloc greu sa inveti sa le recunosti insa problema e ca si in cazul E-urilor:
   sunt trecute niste cifre pe ambalaj iar daca nu esti bine informat in ceea ce priveste continutul lor,
   risti sa cumperi alimente imbibate de chimicale.
   Asadar, intregul secretul consta in citirea etichetei, adica acel autocolant lipit direct pe coaja legumei/fructului sau,
   dupa caz, pe punga in care sunt ambalate acestea (de ex. la portocale).
   Orice eticheta are intre 4-5 cifre:

   – daca produsul are 4 cifre (de ex. 4021) inseamna ca a fost crescut intr-un mediu normal, insa nu BIO.
   Produsul insa NU a fost modificat genetic. – daca produsul are 5 cifre iar prima cifra incepe cu 9 (de ex. 96584) inseamna ca este BIO.

   – daca produsul este format din 5 cifre iar prima cifra este 8 (de ex. 86584)
   inseamna ca acesta a fost MODIFICAT GENETIC !!!

   Asadar tine minte aceste amanunte atunci cand cumperi fructe sau legume din hypermarket:
   NU cumpara produse cu cod de cinci cifre, din care prima cifra este 8.
   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   O seara frumoasa cu PESTE pe MASA !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 21/11/2012 @ 6:27 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!

  Auditie placuta si-o SEARA frumoasa
  Cu VIN ALB si PESTE SLAB pe MASA !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/11/2012 @ 7:07 pm | Răspunde

 4. Nici pestele nu se stie ce mai mananca in apele noastre atat de poluate;
  poate cel din paraiele de munte…
  Seara placuta,
  Crisan

  Comentariu de criscar50 — 21/11/2012 @ 7:17 pm | Răspunde

  • @ Buna dimineata Crisan !
   Din pacate ai dreptate !
   Intrebarea mea este :
   – Cine se face VINOVAT de POLUAREA apelor romanesti ?
   Nu stii ? Iti spun tot EU :
   politicienii lu” PESTE IMPUTIT !!!,

   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 22/11/2012 @ 7:06 am | Răspunde

 5. A young man working in the army was constantly humiliated because he believed in… God.
  One day the captain wanted to humiliate him before the troops.
  He called the young man and said:
  – Young man, come here, take the key and go and park the Jeep in front.
  The young man replied:
  – I can not drive!
  The captain said:
  – But then ask your God for assistance! Show us that he exists!
  The young man took the key and walked to the vehicle. He begins to pray …and he parks the jeep to the place PERFECTLY well, as the captain wanted.
  The young man came out of the jeep and saw them all crying. They all said together:
  – We want to serve your God!
  The young soldier was astonished. He asked what was going on..
  The captain, crying, opened the hood of the jeep and showed the young man that the car had no engine.
  Then the boy said:
  See? This is the God I serve, THE GOD OF IMPOSSIBLE, the God who gives life to what does not exist.

  You may think there are things still impossible, but
  WITH God EVERYTHING IS POSSIBLE …!!!
  Poate crezi că există lucruri încă imposibile,dar
  CU DUMNEZEU ORICE LUCRU ESTE POSIBIL …!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 21/11/2012 @ 11:25 pm | Răspunde

  • @ Buna dimineata Bogdan !
   Mai intai BINE AI REVENIT in casa-mi virtuala !
   Constatand ca mesajul este in ENGLEZA, am dat FUGA pe GOOGLE -TRADUCERE ca sa INTELE atat EU
   cat si distinsii mei vizitatori ce ne-ai transmis .
   TRADUCEREA cu mici AJUSTARI LITERARE, arata astfel :

   „Un tânăr care lucrează în armată a fost în mod constant umilit pentru că a crezut în Dumnezeu ….
   Într-o zi căpitanul a vrut să-l umilească în fața trupelor.
   El l-a numit pe tânăr spunandu-i :
   – Tinere, vino aici, ia cheia și du-te și parcheaza Jeep-ul în față.
   Tânărul a răspuns:
   – Eu nu stiu sa conduc !
   Căpitanul a spus:
   – Dar apoi cere lui Dumnezeu asistență! Arată-ne că EL exista !!!
   Tânărul a luat cheia și a mers la vehicul. El a inceput să se roage … și………………….JEEP-ul a pornit !!!!!!!!!!!!!!!!
   -Dupa ce a parcat JEEP-ul,iesind din masina, tanarul a vazut ca toata lumea, inclusiv capitanul PLANGEA !
   Toți au spus împreună:
   – Vrem să-L slujim pe Dumnezeu tau!
   Tânăr soldat a ramas uimit. El a întrebat ce se întâmplă ..
   Căpitanul, plângând, a deschis capota jeep-ului și a arătat tuturor că JEEP-ul NU AVEA MOTOR !!!!!!!!!!!!!
   Atunci băiatul a spus:
   Vezi? Acesta este Dumnezeul pe care-L slujesc,
   , Dumnezeu, care dă viață la ceea ce nu există.

   Aveți dreptul să credeti că sunt lucruri încă imposibile dar,
   Cu Dumnezeu totul este posibil …!”
   Minunata intamplare si extraordinar MESAJ !!!
   Sa dea DUMNEZEU sa scapam de JAVRA ORDINARA care ne face VIATA AMARA !!!
   Multumesc pentru vizita, like si mai ales pentru MESAJUL transmis !
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 22/11/2012 @ 7:02 am | Răspunde

 6. @ Samsara,
  Buna dimineata !
  Multumesc pentru vizita si like !
  Cu respect,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/11/2012 @ 7:07 am | Răspunde

 7. @ Pentru SAMSARA, CRISAN si BOGDAN :

  Auditie placuta !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 22/11/2012 @ 7:12 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Fratele „guvernatorului” a BOTEZAT copil de TIGAN !
  Cinste lui !
  Dar cand BOTEZATUL este nepotul INCRIMINATULUI ce-i acuma dupa GRATII…………..,
  si cand fratele NASULUI de BOTEZ spune catre o JURNALISTA ce-si facea doar MESERIA ca este
  ” TIGANCA IMPUTITA ” ,
  datele problemei se schimba si miroase de la o POSTA ori a RASISM ori a PROSTIE !!!
  Doar DOMNIILE VOASTRE ma puteti lamuri caci EU m-am blocat !!!

  Nu toata lumea uraste tiganii.
  O serie de insecte, cum ar fi:
  mustele, paduchii si plosnitele, ii gasesc chiar foarte atragatori !

  Oftalmologul catre pacient:
  – Citeste aceste litere!
  – Nu pot.
  – Dragul meu, esti miop!
  – Sa-mi bag piciorul! N-a fost destul ca-s analfabet, acuma mai sunt si miop!

  Eu niciodata nu intreb „scuzati, unde este WC-ul?”. Eu sunt roman. Singur hotarasc unde este WC-ul!

  Maxima zilei : Dă-i unui bărbat mână liberă şi te vei trezi cu ea prin toate locurile.

  Cezar organizeaza o lupta între crestini si lei.
  În ziua cea mare, în mijlocul arenei – crestinii.
  Slabi, batrâni, urâti, prapaditi, tremurând din toate încheieturile, vai de capul lor.
  Intra leii hamesiti, începe lupta, urlete, sânge, praf pâna la cer.
  Când se aseaza praful, în mijlocul arenei crestinii, teferi si scuipând alene câte un os de leu.
  Romanii, impresionati de forta credintei crestinilor, îi întreaba:
  – Voi ce fel de crestini sunteti?
  – Noi? Crestini-democrati!

  Ora de religie în scoala.
  Profesoara:
  – Si copii amintiti-va permanent:
  cei care vor învata pentru note de 9 si 10 vor nimeri în rai, cei care vor învata pentru 4 si 5 vor nimeri în iad, …întelegeti ?
  Bula:
  -Doamna profesoara, sa înteleg ca nimeni nu va termina scoala asta viu?!

  La o scoala de calugarite, acestora li se tine o prelegere despre desertaciunea desfrânarii:
  – Deci, dragi fete, înainte de a calca strâmb, trebuie sa va puneti întrebarea: „Merita o ora de placere pentru o viata plina de rusine?”
  O fata din fundul clasei ridica mâna si întreaba:
  – Puteti sa-mi spuneti si mie cum ati facut sa dureze o ora?
  Si daca a fost o ora continu?Si daca se mai poate repeta?

  De unde se vede ca toti INTREABA si nimeni nu RASPUNDE !!!
  Aliosa.


  Nimic nu e mai scump decat ce primesti gratis.

  Comentariu de Aliosa — 22/11/2012 @ 1:31 pm | Răspunde

 9. Multumesc mult ,Aliosa,mi-ai facut o mare bucurie cu ABBA,una dintre formatiile ce-mi amintesc de tinerete!Numai bine,Crisan

  Comentariu de criscar50 — 22/11/2012 @ 4:57 pm | Răspunde

 10. @ ALL !!!
  Pentru cei care au fost, sunt si inca vor fi CADRE MILITARE cu COLOANA VERTEBRALA DREAPTA :
  http://militar.infomondo.ro/actualitate/problemele-politice-interne-afecteaza-imaginea-romaniei-in-cadrul-nato.html#more-13950
  Lecturare placuta !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 23/11/2012 @ 11:23 am | Răspunde

 11. @ ALL !!!

  STEAUA-STUTTGART 1-5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Detalii pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/09/02/
  ultimul COMENTARIU .
  Cu regrete,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 23/11/2012 @ 12:24 pm | Răspunde

 12. @ ALL !!!
  Sa ne-nveselim nitel :
  Leul vorbeste la telefonul mobil:
  – Da, da, scumpo, – zice leul, – vin acasa curând. Ce fac acum? Sunt cu taurul la o bere. Când terminam? Aproape ca am terminat – vin in câteva minute. Ce sa cumpar? Da, bine, trec pe la supermarket inainte sa vin acasa!
  Leul inchide telefonul, iar taurul incepe sa rada grosier:
  – Dar cum e posibil asa ceva, te-a sunat sotia, si tu-i spui: da, termin acum, vin acasa repede, cumpar de toate.Nu poti sa trantesti si tu cu pumnul in masa, chipurile, eu sunt masculul, regele junglei si gata discutia?
  La care Leul ii raspunde:
  – Frate, nu confunda lucrurile! Sotia ta e vaca, a mea e leoaica!

  Culmea nesimtirii: Sa ii canti unui puscarias „La multi ani”

  O cămaşă bărbătească pe o femeie dezbrăcată e ca un steag ridicat pe o cetate cucerită.

  Oricat mi-ar taia guvernul din salariu,eu tot pot sa muncesc mai putin decat ma plateste…

  Recent s-a descoperit ca „SUNT GATA IN 5 MINUTE” al unei femei inseamna acelasi lucru cu „AJUNG ACASA IN 5 MINUTE” al unui barbat.

  Teoria relativitatii: In pat: Este 7 dimineata, inchizi ochii pentru 5 minute si este 8:45. La serviciu: Este 1:30, inchizi ochii pentru 5 minute si este 1:31

  Ion termina facultatea de medicina si e repartizat intr-un sat. Acolo medicul batran il informeaza ca nu poate sta cu el prima saptamana (cum ar fi trebuit) si pleaca spunandu-i sa fie atent la ce face.. Se intoarce peste 7 zile si-l intreaba ce a facut. La care Ion ii spune: – Prima data a venit o baba ca o durea capul, asa ca i-am dat un calmant. A doua oara a venit un copil julit la genunchi, asa ca am curatat rana, am dezinfectat-o si l-am pansat. Vineri cand sa inchid cabinetul a venit Maria, a incuiat usa , s-a dezbracat si s-a intins pe masa spunandu-mi: – Ioane, nu am vazut barbat de trei luni! Medicul cu sufletul la gura il intreaba pe Ion: – Si ce-ai facut? – I-am pus picaturi in ochi!

  Mama si fiica merg la ginecolog la control.Dupa control mama citeste rezultatele si observa o mica diferenta la fisa ficei si anume: la mama aparea H.P. iar la fiica H.H.P. Ingrijorata ,mama merge la ginecolog si il intreaba: – Ce inseamna H.P ? Ginecologul: himen perforat ! Mama: dar H.H.P ? Ginecologul: himen harcea parcea !

  O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama: “Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!”

  Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VÂNATOAREA. Femeia a descoperit VÂNATOAREA si a inventat BLANURILE. Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA. Femeia a descoperit PICTURA si a inventat MAKEUP-ul. Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA. Femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BÂRFA Barbatul a descoperit JOCURILE si a inventat CARTILE DE JOC. Femeia a descoperit CARTILE DE JOC si a inventat GHICITUL SI HOROSCOPUL. Barbatul a descoperit AGRICULTURA si a inventat MÂNCAREA. Femeia a descoperit MÂNCAREA si a inventat DIETA. Barbatul a descoperit COMERTUL si a inventat BANII. Femeia a descoperit BANII … … si de-atunci s-a dus naibii totul..

  Sotul cu sotia privesc un meci de box.
  Sotul: – Sunt dezamagit. Totul se termina in 4 minute…
  Sotia: – Excelent. Acum ma intelegi?

  Mamico, vaca zice muuu sau nuuu?
  – Eh, depinde de bou…

  Culmea businessului neinspirat: sa deschizi un salon de bronzat in Ferentari.

  Cu prietenie,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 23/11/2012 @ 12:25 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!

  Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare.
  După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns, „Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunităţii în această săptămână.”Florarul a fost mulţumit şi a plecat din magazin.
  A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit la uşa lui un „multumesc”, cărţi şi un buchet mare de trandafiri roșii, pentru el.

  Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare, şi atunci când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: „Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. „Politistul a fost fericit şi a părăsit magazinul.
  A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la usa lui un „multumesc”, cărţi şi o duzină de gogosi, pentru el.

  Apoi, un congresman a venit pentru o tunsoare, şi când a vrut să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: „Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. „Congresmanul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.
  În dimineaţa următoare, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit o duzină de congresmani aliniați, în aşteptare pentru o tunsoare gratis.

  Aceasta, dragii mei prieteni, ilustrează diferenţa fundamentală dintre cetăţenii ţării şi politicienii care-i conduc.
  Atât politicienii,
  cât şi scutecele
  trebuie schimbate cat mai des … pentru acelaşi motiv!
  Tu, ce zici ?
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 24/11/2012 @ 11:48 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: