Alioşa ” File de Jurnal ”

28/11/2012

CE NU CUNOSC ROMANII DESPRE CAZUL ION STAN DEPUTAT PSD !

Filed under: generale — Aliosa @ 10:38 am

Motto:

„Zece oamani care-si exprima parerea  in public , sunt mai puternici decat alte sute de mii care tac”!

                                                                                               NAPOLEON .

In plina campanie electorala pentru ALEGERILE PARLAMENTARE din 9 DECEMBRIE 2012,cei interesati apasa mereu pe ” butoane ” iar  JUSTITIA lucreaza intens …………………

Acum i-a venit randul sa dea socoteala  deputatului  PSD ION STAN perceput de apropiatii  ” guvernatorului ” ca pericolul public nr.1 . De ce oare ? Raspunsul il veti afla daca veti parcurge materialul de mai jos ! Lecturare placuta si comentarii pe masura ! ATENTIE va rog la PS! de la sfarsitul articolului !

„Un documentar lămuritor pentru un scandal politic contrafăcut

Cazul Ion Stan, o execuție politică

Acasă » Politica

Declaraţiile politice ale deputatului Ion Stan explică de ce el a fost ales ca exemplu al corupției electorale, înscenându-i-se un denunț din partea unui agent provocator, încărcat cu dosare penale și amăgit cu promisiuni în schimbul intrării în scenariul compromiterii și execuției politice a lui Ion Stan.

Ca și in trecutul regim, când Ceaușescu, pentru a demonstra străinătății că nu are opoziție, Băsescu își execută cel mai vehement oponent din parlament, înscenându-i „o cauza penală de drept comun”.

Din informațiile noastre, deputatul Ion Stan, a refuzat mai multe invitații ale lui Traian Băsescu la Cotroceni, precum și o întâlnire cu Mark Gitenstein.

Și impolitetea, în cazul de față demnitatea, se plătește.

1. Profeția lui Stan: realegerea lui Băsescu – sinuciderea politica a României

La data de 7 decembrie 2010, deputatul Ion Stat a afirmat că realegerea lui Traian Băsescu în 2009 a marcat “sinuciderea politică a României”.

Stan prevestea că “în acest mandat, președintele se va purta răzbunător, odios de răzbunator, afișându-și apetența sa permanentă pentru intrigă, complot și trădare”.

“Așa l-au perceput pe Băsescu și foștii săi ofițeri de legătură pentru misiunile secrete ce i-au fost încredințate, înainte de 1990, în serviciul Securității statului. Acum. ei regretă că nu l-au uitat în lada de gunoaie a istoriei Securității, de unde l-au reciclat ca politician, printre alții făcuți „la normă” imediat dupa 1989”, adaugă vicepreședintele Comisiei de control a SRI.

2. Stan a cerut punerea lui Băsescu sub acuzare pentru înaltă trădare

La 21 iunie 2011, Ion Stan acuza de la tribuna Camerei Deputaților că Traian Băsescu s-a înțeles cu autoritățile de la Budapesta, cu UDMR-ul și cu Partidul Civic Maghiar în privința reorganizării administrative și a modificării Constituției, în sensul susținerii proiectului neorevizionist „Autonomia Ținutului Secuiesc”.

În sprijinul afirmațiilor sale, social-democratul cita o serie de declarații făcute chiar de europarlamentarul Laszlo Tokes și de președintele Partidului Civic Maghiar Szasz Jeno. La finalul intervenției sale, Ion Stan cerea “inițierea, în conformitate cu prevederile art. 96 din Constituția României, a procedurilor de punere sub acuzare a președintelui României pentru înaltă trădare”.

3. Băsescu, acuzat că este “agent de influență

La 6 septembrie 2011, în contextul declarațiilor lui Traian Băsescu privind “Statele Unite ale Europei”, vicepreședintele Comisiei de Control a SRI l-a acuzat pe șeful statului că este “în rețea”. ”În rețeaua de influență a unui grup de interese, ca agent al acelei entități, alta decât România, a cărei suveranitate, independență, unitate și integritate ați jurat să le apărați. O entitate exterioară poporului român, pentru a cărui prosperitate ați jurat cu mâna pe Biblie și pe Constituția României”, a explicat Ion Stan în fața colegilor săi parlamentari.

Drept argument, deputatul a amintit de pildă care este poziția șefului statului în privința concesionărilor minelor de aur.

Social-democratul a avertizat în acest context că “în țările unde șefii de state au fost agenți de influență nu au existat decât perioade efemere de stabilitate, regimul politic a căpătat caracteristici despotice, parlamentele au devenit instituții de prostituție politică, legea a devenit măsura de voință a camarilelor politice, sistemul educațional a devenit un incubator de clone, elitele necorupte de putere au ales calea exilului, milioane de cetățeni au emigrat, trezoreriile au fost secătuite de marii actori ai corupției politice, iar viitorul națiunilor, amanetat cămătarilor internaționali”.

4. Stan a explicat cum a încercat Traian Băsescu să-și subordoneze Justitia și cum s-a folosit de prerogativele sale pentru a da CCR “o configurație după chipul și asemănarea sa

La 15 noiembrie 2011, Ion Stan l-a acuzat pe președinte că amenință grav independența justiției.

“Încă de la jumătatea primului său mandat, cetățeanul-președinte a făcut cu prisosință dovada priceperii sale de a edifica un stat polițienesc, multilateral consolidat, în care să aibă la îndemână tot mai multe pârghii prin care justiția să fie controlată, îngenuncheată, în care legile se fac de azi pe mâine și se modifică chiar înainte de a intra în vigoare, în care reformele există doar în vorbe și prestații televizate. Pe cale de consecință, în primăvara anului 2007, președintele-dictator a fost suspendat din funcție și s-a prezentat, într-o stare jalnică, la reședința ambasadorului Statelor Unite ale Americii, pentru a se umili și cerși susținere. Apoi, s-a lansat într-o campanie de acuze grave de corupție, calomnii și insulte la adresa adversarilor politici, susținute printr-o amplă agresiune propagandistică. Ulterior, după revenirea în funcție, avea să se folosească de instrumentele poliției politice pentru înscenări judiciare, după teza stalinistă: “Condamnă-l și după aceea fabrică probele”, a argumentat vicepreședintele Comisie de control a SRI.

“După ce și-a însușit întreg arsenalul dezinformării politice, la adăpostul operațiunilor de manipulare a opiniei publice și folosindu-se de patentele unor servicii străine pentru câștigarea prin fraudă a celui de-al doilea mandat de președinte, impostorul a uzat de prerogativele funcției prezidențiale pentru a da Curții Constituționale o configurație după chipul și asemănarea sa, care să nu-i mai sancționeze atentatele la fundamentele democrației și ale statului de drept.

Cum însă, unele instanțe de judecată, precum și Înalta Curte de Casație și Justiție au înțeles că nu pot fi mai presus de Constituție și legi, sancționând abuzurile statului polițienesc împotriva drepturilor cetățenilor, chiriașul de la Cotroceni s-a supărat și, depășindu-și prerogativele, s-a lănsat în atacuri publice denigratoare la adresa justiției. Mai mult chiar, a chemat-o la ordine. Participând la Reuniunea Comisiei de monitorizare a progreselor înregistrate de România în domeniul reformei sistemului judiciar și al luptei împotriva corupției, care a avut loc la Ministerul Justiției, președintele-dictator s-a folosit de prima sa prezență la acest minister, pentru a chema la ordine magistrații, permițându-și să-i înfrunte ostil, amenințător, să-i blameze și să-i terfelească, din postura de mediator între puterile statului, care, în opinia sa, i-ar conferi dreptul de a-i stigmatiza, la stâlpul infamiei, pe oamenii legii.Tonul și mesajul dictatorial cu care cetățeanul-președinte a intruzionat principiul independenței justiției nu este atât de îngrijorător ca fapt în sine, pe cât de gravă și iremediabilă rezultă a fi amnezia chiriașului de la Cotroceni în ceea ce privește obligațiile sale și ale statului de a se supune legilor și normelor constituționale. Președintele-dictator a atacat justiția din România doar pentru că magistrații judecă în conformitate cu legile acestui stat. Erijându-se într-un judecător suprem deasupra Constituției, Traian Băsescu le cere, pur și simplu, magistraților să nu mai judece în spiritul legii. În acest fel, a călcat, din nou, în picioare instituția fundamentală a statului chemată să stabilească adevărul și să facă dreptate numai în numele legii. Atacul fără precedent lansat la adresa puterii judecătorești, discreditarea sistemului judiciar de către Președintele României este un demers periculos și inadmisibil. Atacurile de acest gen induc populației un sentiment de neîncredere în justiție și prejudiciază grav percepțiile externe asupra României”, a continuat deputatul, cerând demararea procedurilor de suspendare a lui Traian Băsescu.

5. Stan s-a opus vehement propunerii legislative privind modificarea unor acte normative în domeniul securității naționale menite a reinstaura practicile poliției politice

La 15 noiembrie 2011, Ion Stan le-a adresaat parlamentarilor o scrisoare deschisă cu privire la propunerea legislativă privind modificarea și completarea unor acte normative în domeniul securității naționale. Social-democratul le cerea colegilor săi să nu voteze în favoarea proiectului, “pentru a împiedica reinstaurarea practicilor de poliție politică în activitatea serviciilor de informatii pentru securitate națională și a menține România în afara bănuielilor de utilizare a serviciilor de informații în luptele politice interne”.

Stan explica, între altele, că “dintr-o scăpare a expunerii de motive – pagina 5 alin. (3) – rezulta ostentativ că proiectul este opera Serviciului Român de Informații, ale cărui documente interne sunt indicate drept izvor de drept. Față de necesitățile obiective de reglementare, proiectul propus spre adoptare nu este decât expresia unor interese înguste, exterioare securității naționale, prin care adevărații promotori ai inițiativei urmăresc legitimarea unor stări de fapt create prin abuz în exercitarea funcției publice, dorind, în acest fel, să dea forța de lege excesului de putere”.

6. Stan a demascat mafia transnațională a medicamentelor și a asigurărilor de sănătate susținute prin propunerile legislative ale consilierilor lui Băsescu și discursurile publice ale acestuia

La 29 noiembrie 2011, Ion Stan îi acuza pe consilierii președintelui că pregătesc privatizarea sistemului de sănătate din România sub deviza «Să muriti bine!»”. Social-democratul se întreba “ce interese de afaceri se ascund în această operațiune de privatizare a asigurărilor de sănătate și care este clica mafiotă a PDL care dorește să puna mâna pe cele 6 miliarde de euro gestionate în prezent de Casa Națională de Asigurări de Sănătate”.

7. „Traian Basescu și reforma sănătății: între ciocanul și nicovala mafiei transnaționale a fraudării asigurărilor de sănătate

La 14 februarie 2012, Ion Stan a făcut în Camera Deputaților declarația politică intitulată „Traian Băsescu și reforma sănătății: între ciocanul și nicovala mafiei transnaționale a fraudării asigurărilor de sănătate”. În acest document, parlamentarul afirma. între altele, că “Noua tentativă de reformă a asigurărilor de sănătate, căci bugetul acestora este miza, și nu sănătatea națiunii, a picat într-un moment rău ales – anul electoral – și cu mijlocul nepotrivit – agentul de influență în insăși persoana președintelui republicii. Același agent de influență ca și în cazul aurului de la Roșia Montana”.

8. Salvarea României din haos și a cetățenilor de la un dezastru economic si social – suspendarea lui Băsescu și alegeri anticipate

La 14 feburarie 2012, Ion Stan declara în Parlament că suspendarea și demiterea președintelui României, demisia Guvernului și organizarea imediată de alegeri anticipate reprezintă condiții esențiale pentru salvarea României de la haos și a cetățenilor săi de la dezastru economic și social.

9. Dezvăluirile lui Stan privind asasinii economici ai României

Tot la 14 februarie, Ion Stan făcea declarația politică „Asasinii economici ai României. Ce-i (Cine-i) leagă pe Traian Băsescu, Jeffrey Franks, Sorin Blejnar și «blonda lui Boc»?”. Stan acuza ca, încă de la negocierea integrării României în familia euro-atlantică, datele macroeconomice ale țării noastre au fost sistematic falsificate. Potrivit deputatului PSD, datele economiei reale au fost subevaluate pentru a se demonstra că România ar avea nevoie de împrumuturi internaționale. “Manopera prelucrării statistice frauduloase a fost realizată în cadrul unei strategii integrate pe care „asasinii economici” – în cazul României, Jeffrey Franks și predecesorii săi – au aplicat-o la nivel global”, preciza Stan. Cum FMI avea însă nevoie și de datele reale, insituția le-a solicitat, neoficial, de la unele instituții care n-au putut însă răspunde la respectivele solicitări “pentru simplul fapt că, în condițiile instituționalizării prelucrărilor statistice false, practic, nu au avut acces la datele adevărate”. În aceste condiții, a acuzat Stan, Jeffrey Franks a luat legătura, cu acceptul lui Traian Băsescu, cu șeful ANAF, Sorin Blejnar, pentru a preleva datele reale direct din bilanțuri.

“Sursele noastre ne-au comunicat faptul că existența unei interceptări ‘accidentale’ a posturilor telefonice cu numerele 0728.666.063 și 0741.239.082 ori accesarea bazelor de date ale operatorilor rețelelor respective de telefonie ar putea furniza dovezi irefutabile privind funcționarea sistemului descris. Mai mult, am avea și surpriza de a constata că și ‘blonda lui Emil Boc’ este integrată comandoului asasinilor economici ai României”, a dezvăluit Ion Stan.

10. Un nou semnal de alarmă privind subordonarea politică a serviciilor de informații

La 28 februarie 2012, vicepreședintele Comisiei de control a SRI trăgea un semnal de alarma în privința proiectului de Lege privind statutul personalului serviciilor de informații, el atenționând că acesta “consacră în plan legislativ practicile anticonstituționale de subordonare politică a serviciilor de informații”. În cadrul intervenției sale. Ion Stan acuza, între altele, că unii șefi de servicii au preferat să-și lase subordonații fără statut atunci când au realizat că riscă să nu mai poata folosi serviciile “în alte scopuri”. “Este vorba în principal de șefii structurilor departamentale de informatii, care excelau în obediența lor politică, dar și de o tendință influentă din Serviciul de Informații Externe. Aceștia s-au opus în mod constant întregului pachet legislativ al securității naționale, indiferent de inițiator. Poate părea paradoxal, dar și serviciile din afara domeniului informatiilor – SPP și STS – au temporizat și blocat legiferarea domeniului securității, revendicându-și competențe și atribuții prin care să-și modifice natura și caracterul conferit în momentul constituirii lor. Înversunarea acestor structuri era și este motivată de teama că noile legi le-ar repoziționa acolo unde le e locul, fiindcă dezvoltarea structurală și abuzul de compețente le-a transformat în niște mamuți organizaționali în permanentă cucerire de ‘teritoriu’. Cine credea în 1991 că STS-ul va deveni cheia succeselor electorale și un devalizator al comunicațiilor persoanelor incomode din instituțiile ale căror rețele le securizase? Cine credea ca SPP-ul își va dezvolta o structură de informații de câteva ori mai puternică decât serviciul fostei Direcții a V-a, care niciodată nu a avut atribuții să urmarească opozanții regimului, ci să vegheze asupra personalului de casă al înaltei nomenclaturi. Dacă oamenii din aceste structuri ar avea un statut legal bine definit, ei nu ar putea fi determinați să îndeplinească atribuții nereglementate de lege. Miza statutului personalului serviciilor este, pentru unii ,‘a fi sau a nu fi’”, explica Ion Stan.

11. Traian Băsescu, acuzat de dezinformare și influențe oculte în legătură cu exploatările aurifere și cuprifere

Într-o interventie din 18 aprilie, intitulata “Dezinformări și răspunderi penale prezidențiale”, Ion Stan îl acuza pe Traian Băsescu că a mințit când a spus că exploatările aurifere și cuprifere de la Roșia Montană și Roșia Poieni, a celor gazeifere la Bârlad, cele din sudul Dobrogei și în celelalte perimetre vizate din Transilvania vor conduce la crearea de noi locuri de munca prin care să se asigure contribuțiile necesare plății pensiilor.

Întrebându-se ce s-a urmărit prin această dezinformare, Stan a declarat următoarele: “Ce altceva se încearcă a se trece sub tăcere, scontându-se că suntem prea osteniți de grijile cotidiene, pentru a mai avea memoria activă? Ca un fost membru al Guvernului României, care și-a asumat coordonarea și implementarea programelor PSAL I și PSAL II, în numele dezideratului unei „economii de piață eficiente”, este în bună parte responsabil de deciziile privind abandonarea prelucrării minereului de cupru la Zlatna și Baia Mare, respectiv producerea cuprului pur, în concentrație de peste 99%. În urma acestei decizii catastrofale, minereul de cupru a fost extras în stare brută, cu subvenție de patru dolari la un dolar valoare minereu furnizat unor SRL-uri pentru a-l exporta. Prejudiciile cauzate în acest fel sunt la dimensiuni de subminare economică a statului, în înțelegere cu centre de decizie externe, ceea ce întrunește conținutul material și intențional al infracțiunii de trădare, pentru care cetățeanul Traian Băsescu va fi, cât de curând, chemat să răspundă. Peste 40 de ani, când vor fi accesibile arhivele Serviciului Român de Informații create până în anul 2000 inclusiv, posteritatea o să afle cum agenția de evaluare și implementare a PSAL I și II a fost ocupată cu personal incompetent, retribuit cu 72.000 dolari/an, din care o jună brunetă, succesoare în funcție ministrului în cauză, colecta 60% pentru cel care afirma că „nu poate îndeplini obiectivele PSAL II din cauza opoziției sistemului mafiot” sau că „(…) A ne agăța de un fals patriotism că pierdem băncile este complet greșit”.

12. Compania ROMARM, căpușată de PDL

În data de 22 mai 2012, Ion Stan lansa o altă acuzație grevă: numirea patronului firmei de paza CONDOR, Marius-Vasile Crișan, la șefia ROMARM, ce a avut ca unic scop să producă bani pentru PDL, căpusând compania națională. Stan afirma ca ROMARM este împinsă deliberat în faliment și se întreba dacă nu cumva într-o filială a PDL și UNPR pentru operațiuni speciale ilegale. După ce a prezentat mai multe dintre mașinațiunile din industria apărarii, deputatul concluziona că aceasta numai poate fi salvată decât dacă este “eliberată de căpușele politice și de combinațiile infracționale cu mafia transnațională a traficanților de arme”.

13. Ion Stan acuza că a fost filat în mod agresiv și ostentativ în campania electorală din vară

Într-o intervenție din 13 iunie 2012, vicepreședintele Comisiei de control a SRI a povestit în Camera Deputaților cum a recunoscut “între flori” un ofițer SRI care îl urmarea în ultima săptămână de campanie electorală din cadrul alegerilor locale din vara. “Așadar, în calitatea mea de deputat, de vicepreședinte al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și a Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații, am devenit ‘obiectiv’ al unei operațiuni de supraveghere tipice poliției politice”, a relatat el. “Cum era firesc, pentru a mă lămuri de ce sunt urmărit atât eu, cât și candidatii USL la președinția consiliului judetean și, respectiv, pentru Primăria municipiului Targoviste, am făcut apel la profesioniști neobedienți politic, care mi-au devoalat o parte din schema PDL-istă de fraudare a alegerilor locale”, a mai spus deputatul. El a precizat că, “În concret, în judetul Dâmbovița este în desfășurare mituirea a circa 40.000 de alegători dintr-o comunitate etnică reprezentativă” și a prezentat apoi pe larg modul în care a fost gândită întreaga operațiune. La pregătirea fraudei ar fi participat mai multi dintre apropiații presedintelui PDL Dâmbovița, Florin Popescu (candidat la sefia CJ) din fruntea structurilor poliției județene.

14. Industria de apărare este falimentată pentru satisfacerea unor interese private

Tot în data de 13 iunie, Ion Stan reclama în Camera Deputaților și faptul că modernizarea dotărilor Armatei Române este sabotată sistematic și industria de apărare este falimentată pentru satisfacerea unor interese private. În acest context, el a vorbit despre “scandaloasa și murdară afacere a rachetelor Volkhov si Hawk”, pe care a pus-o în legătură cu celebrul holding UTI GRUP, care “se afla în topul acaparării contractelor cu statul, al sponsorizărilor și cumpărării influentelor și protecției politice”. “Cu bună știință li reaua-credință a unor generali – directorul de program din Departamentul pentru Armamente, șeful Departamentului Armamente și superiori ai acestora, legați de Cotroceni și de mafia PDL-isto-UNPR-ista din industria de apărare și afacerile internaționale cu armament, au lansat o licitație cu caiet de sarcini dedicat, astfel ca UTI să fie singurul ofertant pentru upgradare la nivel C3 a rachetelor Hawk (care ar trebui upgradate C4!). În plus, în aranjamentul contractual este prevăzută și upgradarea C3 a rachetelor Volkhov, care sunt din fabricație la nivelul C3! Din acest fals, inclus în licitația deschisă de U.M. 02550 București pentru sistem C3 rachete sol-aer Hawk PIP III și SA-2 Volkov (Anunt SEAP nr.135411/10.05.2012/Termen depunere oferte 26 iunie 2012) ofertantul îndoielnic și ilegal UTI ar urma să încaseze milioanele aferente lotului de rachete Volkhov, fără să miște un deget.

Această licitație cu aparente de legalitate stravezii trebuie imediat stopata și restabilită legalitatea operațiunii”, cereadeputatul PSD.

14. Industria de apărare este falimentată pentru satisfacerea unor interese private

Tot în data de 13 iunie, Ion Stan reclama în Camera Deputaţilor şi faptul că modernizarea dotărilor Armatei Române este sabotată sistematic şi industria de apărare este falimentată pentru satisfacerea unor interese private. În acest context, el a vorbit despre “scandaloasa şi murdară afacere a rachetelor Volkhov şi Hawk”, pe care a pus-o în legătură cu celebrul holding UTI GRUP, care “se află în topul acaparării contractelor cu statul, al sponsorizărilor şi cumpărării influentelor şi protecţiei politice”. “Cu bună ştiinţă şi reaua-credinţă a unor generali – directorul de program din Departamentul pentru Armamente, şeful Departamentului Armamente şi superiori ai acestora, legaţi de Cotroceni şi de mafia PDL-isto-UNPR-istă din industria de apărare şi afacerile internaţionale cu armament, au lansat o licitaţie cu caiet de sarcini dedicat, astfel ca UTI să fie singurul ofertant pentru upgradare la nivel C3 a rachetelor Hawk (care ar trebui upgradate C4!). În plus, în aranjamentul contractual este prevăzută şi upgradarea C3 a rachetelor Volkhov, care sunt din fabricaţie la nivelul C3! Din acest fals, inclus în licitaţia deschisă de U.M. 02550 Bucureşti pentru sistem C3 rachete sol-aer Hawk PIP III şi SA-2 Volkov (Anunţ SEAP nr.135411/10.05.2012/Termen depunere oferte 26 iunie 2012), ofertantul îndoielnic şi ilegal UTI ar urma să încaseze milioanele aferente lotului de rachete Volkhov, fără să mişte un deget.

Această licitaţie cu aparenţe de legalitate străvezii trebuie imediat stopată şi restabilită legalitatea operaţiunii”, cerea deputatul  PSD.

Compania UTI a fost acuzată de Ion Stan şi într-o altă intervenţie din 13 iunie, dedicată de această dată devalizării ROMARM. În acest context, social-democratul amintea între altele “blocarea, de către guvernarile PDL-iste, a preparativelor de încheiere a contractului de producţie şi furnizare a o sută de tancuri T.R.-85 MI, pentru care există interes din partea armatei columbiene” şi “deturnarea Acordului de colaborare pentru realizarea transportorului blindat 8×8 SAUR 3 de către Automecanica Moreni în favoarea UTI D&SE, care nu are capacităţile şi specializările necesare, în afara angajării unor subcontractori dezmembraţi din sistemul ROMARM”.

Ion Stan a amintit multe alte nereguli constate la ROMARM, precizând la finalul înşiruirii că “vădit sensibil la dificultăţile industriei de apărare, UTI Deferise & Security Engineering, prin documentul nr. 8769 din 12 august 2011, adresat Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, din care cităm, oferă soluţia salvatoare: „Grupul de firme UTI este interesat în preluarea CN ROMARM (…) Grupul de firme UTI poate prelua întreaga companie (…) Statul îsi poate pastra un procent de actiuni (25-40 %) (…) rezolvându-se pastrarea interesului statului în finantarea sectorului (…)”.

15. MRU, acuzat de implicare “controversată” în cazurile Teo Peter şi Omar Hayssam

Ultima intervenţie a lui Ion Stan în faţa colegilor din Camera Deputaţilor a fost consemnată pe site-ul instituţiei tot în 13 iunie 2012, când vicepreşedintele Comisiei de control a adus acuzaţii extrem de grave la adresa fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, care a ocupat în trecut şi funcţiile de ministru de Externe şi de şef al SIE. Potrivit deputatului, atenţia de care s-a bucurat Ungureanu din partea presei “a generat şi numeroase comentarii ale cititorilor, şi nu numai ale acestora, deoarece unele comentarii rezultă a fi, indubitabil, informaţii dirijate din interiorul unor servicii secrete. De aici sau de pe meridiane îndepărtate”.

“Un astfel de comentariu readuce în atenţie circumstanţele accidentului în care a decedat Teo Peter şi ne dezvăluie că autorul uciderii din culpă nu a fost soldatul american, ci fiul, minor şi beat, la volanul bolidului, al primului demnitar al Ambasadei SUA la Bucureşti. Soldatul, protagonistul unei relaţii sexuale cu o minoră, fiica unui membru al Consulatului SUA, a fost determinat să preia fapta asupra sa. Dar, pentru asta, martorul-cheie trebuia „să nu mai fie găsit”. Mihai-Răzvan Ungureanu, de la cârma MAE şi a SIE, a făcut tot ce trebuia ca martorul să nu fie identificat şi prezent la proces, iar urmarea a fost nedovedirea nu atât a acuzaţiilor, cât mai ales a persoanei care s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului”, a declarat Ion Stan.

“Complicitatea la o astfel de operaţiune nu i-a creat, oare, niciun fel de dependenţă sau a fost tocmai consecinţa firească a unei dependenţe anterioare?!”, s-a întrebat social-democratul.

Potrivit acestuia, desemnarea lui Ungureanu ca prim-ministru “a fost o «mutare în plic» primită de Traian Băsescu de la lobbiystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe lângă chiriaşul Palatului Cotroceni. Acesta, la rândul său, înglodat în angajamente de trădare în favoarea protectorilor externi”.

“Pe seama speranţelor învestite în această sugativă politică, avidă de putere, onoruri şi avere, Chevron i-a impus să contracteze creditele pentru acoperirea riscurilor de mediu, iar Roman Cooper i-a cerut o perioadă de graţie, în care să fie scutită de taxe şi impozite, plus o serie de garanţii şi alte facilităţi. În weekendul de 1 mai, prim-ministrul cenzurat a fost convocat la Neptun. Oficial de Traian Băsescu, neoficial, de lobbiystul anterior menţionat, prilej cu care Băsescu şi Ungureanu au fost sever reevaluaţi, ca elemente de sprijin al intereselor companiilor străine amintite, reamintindu-li-se că sunt pasibili de executare politică silită, fiecare după cât li s-a transferat în conturile ce pot fi imediat descărcate la zero”, a mai afirmat vicepreşedintele Comisiei de control a SRI.

În continuarea intervenţiilor sale, el a făcut referire şi la cazul Hayssam. “Un alt comentariu readuce în actualitate, cu un consistent supliment de informaţii, relatările publicate ale fostului procuror Ciprian Nastasiu în legătură cu faptul că Mihai-Răzvan Ungureanu a facilitat vizitarea în detenţie a lui Omar Hayssam de către avocatul Mordechai Tzivin. ‘Comentatorul’ ne precizează că vizita fără martori a avocatului Mordechai Tzivin a fost anterior pregătită, prin defectarea instalaţiilor de interceptare pe care SRI le montase în celula-rezervă de spital a teroristului Omar Hayssam, defecţiune care a constituit subiectul unor reproşuri foarte dure pe care răposatul Radu Alexandru Timofte, directorul SRI, le-a adresat, fără perdea, atât adjunctului sau, generalul ing. Dumitru Zamfir, cât şi ministrului de Interne, Vasile Blaga, şi chestorului-şef Virgil Ardeleanu, şeful lui ‘doi şi un sfert’, autorul comanditar al defectării instalaţiei, dar şi al mutării teroristului într-o altă celulă, în eventualitatea că SRI ar interveni pentru remedierea defecţiunii, ceea ce s-a şi întâmplat. Prin recenta scurgere de informaţii, generată de comentator, ni se confirmă zvonul, care devine astfel o ştire, că Mihai-Răzvan Ungureanu, parte a operaţiunii de exfiltrare a agentului Omar Hayssam din România, avea cunoştinţă de faptul că în timpul vizitei securizate a avocatului s-a perfectat aranjamentul falsificării rezultatelor analizelor medicale, în vederea eliberării teroristului sub pretextul fazei terminale a bolii de care nu suferea. Niciun astfel de serviciu nu poate rămâne nerăsplătit. Chiar cu cetăţenia unui stat care întotdeauna îşi recuperează agenţii şi nu-şi extrădează supuşii”, a afirmat Ion Stan.

“Posibilitatea ca MRU să aibă dublă cetăţenie ne reaminteşte de o altă scurgere de informaţii, dirijată pe calea «comentariilor», şi anume similitudinile sale de CV cu Horia Roman Patapievici. Şi unul, şi altul au fost impuşi atenţiei opiniei publice internaţionale pe seama unor scandaluri regizate de un notoriu agent al KGB-ului, constând în provocări diversioniste de compromitere a Serviciului Român de Informaţii. La fel ca şi în cazul ascendenţilor lui Patapievici, şi ascendenţii lui Ungureanu sunt suspectaţi a fi „fantome” cu biografii de împrumut, adică oameni ai aparenţelor create de serviciile secrete, pentru înşelarea adversarilor în ale căror elite sunt infiltraţi şi naturalizaţi”, a adăugat deputatul”.

PS!

Tu, stimata cititoare si stimate cititor ce parere ai ?

Faci parte dintre cei

” ZECE OAMENI CARE-SI EXPRIMA PAREREA IN PUBLIC ”

sau dintre

” ALTE SUTE DE MII CARE TAC” ?

Multumesc pentru sinceritate !

Aliosa.

12 comentarii »

 1. @ ALL !!!

  „Sprijin germano-austriac pentru USL
  by Corina Cretu

  Astazi, liderul social-democratilor germani, Gabriel Sigmar, se afla la Bucuresti, pentru a sustine USL in campania electorala.
  Este un gest de solidaritate si, totodata, o vizita menita sa intareasca relatiile dintre SPD si PSD,
  partide infratite in familia Socialistilor Europeni. Gabriel Sigmar,
  pe care ma bucur sa-l insotesc pe parcursul vizitei, va avea intalniri cu premierul Victor Ponta,
  cu ministrul de externe si presedintele Camerei Deputatilor si va fi prezent, in aceasta seara, la Antena 3.

  Expresie a izolarii europene a guvernului USL
  – cum raguseste sa repete in gol masina de propaganda pedelista –
  tot azi, cancelarul austriac Werner Faymann se afla la Bucuresti,
  pentru un dialog oficial cu premierul Victor Ponta. Este a doua intalnire din acest an a celor doi sefi de guvern.

  Recunosc ca, dupa declaratiile de aseara, socante si incalificabile pentru un sef de stat european,
  astept cu jena momentul in care discutiile vor viza raporturile Guvernului si majoritatii parlamentare cu un presedinte a carui disperare vulgara pe cat bine electoral face acum USL, pe atat rau face perspectivelor interne si imaginii Romaniei.”
  Sursa: http://corinacretu.wordpress.com/2012/11/28/
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/11/2012 @ 7:57 pm | Răspunde

 2. BETON !!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 28/11/2012 @ 11:58 pm | Răspunde

  • @ Buna dimineata Bogdan !
   Dar, stii de ce se intampla toate astea ?
   Din cauza RABUFNIRILOR ” guvernatorului ” !!!
   Frecvenţa apariţiilor în spaţiul public a lui ,,ZEUS” şi mesajele sale tot mai confuze şi calomniatoare, arată că ,,funia începe să se strângă în jurul parului” adunând ceea ce a mai rămas din şleahta arogantă care până mai ieri ne sfida şi ne umilea
   prin deciziile aberante aducătoare de profit în buzunarele ,,Clientei Portocalii”.
   Zvâcnirile ,,Tătucului” agitat de impotenţa proprie dar şi a apropiaţilor săi, în a mai prosti poporul, au devenit tot mai violente din punct de vedere verbal, fiind expresia clară a faptului că adunătura portocalie devenită imaculată peste noapte conştientizează că ziua adevărului se apropie şi odată cu ea şi ziua judecăţii.
   Din pacate,USL se lasa antrenat in DIVERSIUNEA ” guvernatorului” raspunzandu-i la fiecare ” rabufnire rautacioasa ” in loc sa ARATE ROMANILOR DEZASTRELE provocate de regimul basescu in ultimii opt ani, furaciunile guvernelor Boc I-V si MRU-78 zile si celelalte matrapazlacuri dintre care pe primul loc ar fi APORTUL CCR la INVALIDAREA REFERENDUMULUI din 29 IULIE 2012 prin care 7,4 MILIOANE DE ROMANAI i-au cerut lui T.Basescu SA PLECE .. De vreo cateva zile SE VORBESTE numai despre RABUFNIRILE ” guvernatorului ” iar ARD aduna NUME, CNP-uri,serii si nr. de BI ( CI ) pentru a face ce stiu ei mai bine : PACALIREA PROSTIMII si FRAUDAREA ALEGERILOR !!!
   În degringoladă şi devălmăşie, cu rândurile subţiate de dezertările în masă ale trădătorilor de partid, (traseiştilor acaparaţi prin şantaj) oastea portocalie rătăceşte în campania electorală evitând confruntările cu adversarii politici pe teme de ,,interes naţional“ (mult clamat în timpul guvernării), adoptând tactica struţului, a capului în nisip agitându-şi în schimb fundul proaspăt vopsit în alb sub noua sigla ” ARD ” ( Alianta Retardatilor Degenerati ) vezi si https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/11/24/ )
   Conştienţi de umilitoarea înfrângere care se prefigurează ,,camarila băsesciană” reorganizată în grabă în struţo-cămila numită ARD, aşteaptă ca Tătucul să facă un miracol (adică o golănie) pentru ca EI să mai sălăşluiască o vreme pe scena politicii româneşti.
   Spre disperarea pedeleprelor ( ARD-istilor ) ,” guvernatorul ” şi-a epuizat gama de mijloace aducătoare de speranţe, el nemaifiind în stare să-şi transmită mesajele otrăvite decât prin injurii şi jigniri. Ce credibilitate mai are în faţa propriului popor şi a partenerilor externi un preşedinte care în calitatea sa de Comandant Suprem al oştirii îşi atacă propriul ministru al Apărării? Care este semnalul transmis de un asemenea personaj propriilor militari care aflaţi sub jurământ de credinţă îndeplinesc o misiune de luptă pentru interesul naţional sub angajamentul N.A.T.O. în teatrele de război din Afganistan? şi mai ales care este mesajul pe care România îl transmite aliaţilor din N.A.T.O. şi U.E. ? Versat inca de pe vremea cand era vaporean, l-a DECORAT pe ambasadorul SUA la incheierea misiunii oficiale cu STEAUA ROMANIEI pentru SERVICII PERSONALE DEOSEBITE ( mi-e sila sa le mai enumar ) !!!
   Asemenea răbufniri iresponsabile nu sunt un atentat la instituţiile statului şi a statului de drept? oare aceste mojicii de partid nu slăbesc încrederea partenerilor externi în colaborarea cu România? …
   Nimic mai neinspirat şi mai neproductiv pentru imaginea României decât aceste atacuri josnice domnule Comandant Suprem.
   Ca militar care am slujit interesele naţiunii române sub DRAPELUL SFANT de pe vremea cand eram elevul LICEULUI MILITAR ” Stefan cel Mare ” din CAMPULUNG MOLDOVENESC ( 1966 ) asumându-mi de la o vârsta frageda toate privaţiunile şi riscurile impuse de această profesie nu pot accepta încă o umilinţă şi o jignire din partea unei autorităţi a statului român care mai este şi Comandantul suprem al Forţelor Armate. Invatat sa INSULTE PE TOATA LUMEA, ” guvernatorul ” l-a asemuit pe ministrul apararii nationale gral.lt.CORNELIU DOBRITOIU cu MOS TEACA ………………………
   O asemenea jignire la adresa ARMATEI ROMANE din partea Capului oştirii este de neiertat de către cei care au slujit şi slujesc ţara sub drapel şi nu poate rămâne nesancţionată, ea fiind echivalentă cu un act de trădare.
   Apropos de Moş Teacă care astăzi conduce Ministerul Apărării Naţionale,doresc să vă aduc în atenţie faptul că EL a intrat în Liceul Militar Dimitrie Cantemir la o vârstă în care alţii băteau bulevardele marilor oraşe, fără ajutorul vreunui Moş Teacă activist al PCR sau contrainformator –securist. Personajul la care vă referiţi şi-a asumat cariera militară în mod conştient şi benevol fără ca să fie băgat pe uşa din dos în vreo instituţie militară de învăţământ, pentru ca să fie „disciplinat” sau pentru că nu îşi găsea„vocaţia” în viaţa civilă. Întreaga carieră şi-a construit-o bazându-se pe forţele proprii parcurgând pas cu pas etapele vieţii militare, stelele de general obţinându-le nu pentru activitatea de partid ci ca o recompensă pentru cariera militară în care a performat conducând unităţi şi structuri centrale şi nu hoteluri şi restaurante.
   El este produsul sistemului militar de învăţământ (cu bunele şi relele sale) şi nu a fost şi nu va fi un reevaluat al domniei voastre sau al vreunei clientele de partid nefiind şantajabil în vreun fel şi obedient vreunui interes obscur.
   Fiind un produs al Armatei el se bucură de încrederea şi camarazilor săi pentru că îi înţelege şi le va cunoaşte nevoile, convingerile, valorile, idealurile, şi nu în ultimul rând constrângerile, interdicţiile şi privaţiunile care uneori merg până la sacrificiul suprem.
   Atacul lui Basescu la un comandant din sistemul militar care astăzi se află într-un alt partid politic şi împărtăşeşte alte convingeri politice decât ale sale, reprezintă şi denotă micimea caracterului şi nu este în consonanţă cu valorile vieţii militare în care onoarea şi demnitatea reprezintă mai mult decât punga de bani.
   Neîmpărtăşind aceleaşi valori şi sentimente faţă de ţară, popor şi oştire, Basescu nu are cum să ne reprezente şi mai ales nu are cum să ne conduca, fapt pentru care ar trebui sa-si reconsidere atitudinea şi dacă ar mai avea o fărâmă de realism şi bun simţ chiar sa se retraga cu demnitate din viaţa publică românească,
   pentru că prin comportamentul şi atitudinea sa, a prejudiciaţ grav imaginea şi interesele României.
   În ceea ce ne priveşte ca militari ai Armatei Române vom acţiona prin toate mijloacele pentru a apăra imaginea acestei nobile instituţii în fruntea căreia nu vom mai accepta mediocrii de partid, traseişti politici, reevaluaţi trădători, oportunişti şi carierişti inculţi şi agramaţi.
   Armata merită să fie condusă de către elite autentice ale societăţii româneşti, oameni de înaltă ţinută morală şi civică adevăraţi bărbaţi de stat capabili să înceapă şi să ducă la bun sfârşit reforma morală şi profesională prin care locul mediocrilor promovaţi de camarila portocalie va fi luat de profesionişti adevăraţi formaţi pentru a sluji interesele instituţiei şi ale naţiunii statului roman.
   Sunt convins ca ziua de 9 decembrie 2012 va fi ZIUA CEA MAI NEAGRA pentru partidul creat de PETRE ROMAN si acaparat ulterior de actualul ” guvernator ” prin metode nu prea ortodoxe !!!
   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   Abia acum cele prezentate mai sus isi merita apelativul de ” BETON ” !!!
   O zi frumoasa !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 29/11/2012 @ 9:49 am | Răspunde

   • Nu prietene,nu minimaliza!Cele prezentate mai sus sunt un „BETON”,iar comentariul cu completările sunt ALT „BETON” !!!
    Îmi place optimismul tău cu „ZIUA CEA MAI NEAGRĂ” şi-mi doresc mult,mult de tot să iasă exact aşa !!! Pe mine mă cam nelinişteşte campania ardiştilor,făcută parcă special ca să piardă!Să aibă cârmaciul vreun AS în mânecă pe care să-l scoată pe ultima sută şi să-ntoarcă totul cu curu-n sus???N-ar fi de mirare dar ar fi naşpa rău,dar rău de tot!!!Nici USL nu prea îşi dă interesul să speculeze tâmpeniile ardiştilor!!!Parcă ar fi deja înţeleşi între ei,jocurile sunt făcute,nu se mai mizează,toţi aşteaptă crupierul să-nvârtă ruleta!
    Les jeux sont faits,rien va plus!Şi pe 9 decembrie ruleta începe să se-nvârtească!!!
    Pe ce culoare se va opri bila,pe roşu sau pe negru????????????????

    Comentariu de bmarinescu41 — 30/11/2012 @ 10:36 pm | Răspunde

 3. @ Sa ne mai si relaxam nitel !
  Un barbat se duce la psiholog:
  – Domnule doctor am o mare problema.
  Seara cand vine nevasta mea acasa, este obosita si nu are nici un chef de sex. Sa fiu eu problema?
  Doctorul se gandeste indelungat si ii spune:
  – Trebuie sa vina si ea la control ca sa-ti pot da un raspuns.
  Vine nevasta a doua zi si incepe sa-i povesteasca doctorului:
  -Pai sa vedeti cum sta treaba: eu plec la serviciu cu taxiul, pentru ca sotul meu nu are timp sa ma ia cu masina.
  Odata ajunsa la destinatie, nu am bani sa platesc drumul, pentru ca nu imi da nici bani sotul.
  Iar taximetristul imi spune „Ori imi dai bani SAU…”, si eu aleg „sau”.
  Ajung la servici si seful ma cearta pentru ca am intarziat si imi spune: „Ori te concediez SAU…” si eu aleg tot „sau”.
  Iar seara iau tot taxiul si fac acelasi lucru. Normal ca nu mai pot face nimic si pentru el.
  Doctorul:
  – Ii spun sotului dumneavoastra, SAU … ???
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 29/11/2012 @ 5:47 pm | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  Relaxarea nu poate dura mult din cauza mirosului urat venit dinspre Dealul Cotrocenilor !
  „Scrisoare deschisa
  In atentia presedintelui expirat al Romaniei

  Domnule Traian Basescu,

  Ati dobandit calitatea de fost presedinte al Romaniei la 29 iulie a.c., cand 8,6 milioane de romani, prin prezentarea la Referendum, in pofida amenintarilor si lucraturilor dvs. de culise, v-au retras definitiv mandatul. Ati furat votul popular cu ajutorul a 5 slugi de la institutia politica stalinista numita CCR, si al mai marilor Europei, care au actionat nu de dragul dvs. ci din interes. Democratia nu este pentru catei! Numai ei, mai marii lumii, pot aresta si lichida presedinti, sub pretextul apararii “democratiei”, in Serbia, Albania, Libia, Egipt, Afganistan, Irak, Siria sau aiurea! Nu si popoarele!

  Divortul democratic al natiunii romane de dvs. a fost privit cu spaima, ca un precedent periculos pentru alde Merkel, Barroso et co. Vi s-a permis sa amenintati, cu spume la gura, in mod “democratic”, deputati, senatori, politisti, militari, primari alesi si, in general, pe toti cei care au indraznit sa voteze impotriva dvs. Dar ati sarit calul in povestea macovee cu “lovitura de stat” data de majoritate, adica de Parlament ,si cu transferul rolului de aparator al “revolutiei” catre persoana dictatorului si a instrumentelor sale de informatii, diversiune, paza, protectie si control al populatiei. Din acest motiv, stapanii externi v-au pus fermoar la gura. Dar nu v-a tinut mult!

  De doua saptamani, va dati in petic, intervenind absolut “democratic”, in campania electorala, deoarece ati constatat, cu groaza, ca ura fata de instrumentele dvs. politice, fata de regimul dvs. care si-a batut joc de toate categoriile socio-profesionale si de varsta din Romania, dar si de viitorul tarii, nu a scazut, ci, dimpotriva! Atacati de-a valma institutiile democratice ale statului, cu ajutorul “coloneilor” dvs. media, fabricati special pentru dvs. de Oprea si Blaga, toate institutiile democratice ale statului, incepand cu Parlamentul si Guvernul si pe toti opozantii dvs.

  In hahaiala dvs. verde de frica, ati facut insa in aceste zile o greseala imensa care ii va costa in alegeri pe protejatii dvs. L-ati insultat pe ministrul Apararii, o persoana net superioara dvs. ca CV si oricum mai tanar cu aproape 5 ani. Nemeritata insulta adusa ministrului Apararii se rasfrange la fel de nemeritat, asupra tuturor categoriilor de militari activi, in rezerva si in retragere.

  In numele militarilor in rezerva si in retragere din SCMD va pretind scuze publice. Altfel, veti obtine, dar in alt sens, ceea ce va doriti cu disperare de o luna de zile – iesirea noastra in strada. De o luna de zile cristoii si turcestii din interiorul SCMD si din afara ne tot incita sa protestam la Palatul Victoria. Vom iesi, domnule Basescu, daca nu va cereti scuze, dar la Palatul Cotroceni! Se pare ca vi s-a facut dor de noi si de aliatii nostri. Pe curand!

  Honor et Patria! Vae victis!

  PRESEDINTELE SCMD,
  Col. (r) dr. Mircea DOGARU
  Sursa: Yahoo ! Mail.
  de la un COLONEL adevarat nu ca lingusitorii lu’PESTE !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/11/2012 @ 9:42 am | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  LA MULTI ANI
  celor peste 700.000 de romani ce poarta numele de
  ANDREI !http://youtu.be/08UfWoeq4yo
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/11/2012 @ 9:44 am | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Un ardelean in Japonia .
  Unde e garantia???

  Un ardelean in calatorie in Japonia, isi cumpara niste ochelari revolutionari care permit sa vezi complet goale persoanele imbracate.
  Iese in strada, si-si pune ochelarii. Vede pe toata lumea in pielea goala. E in extaz!!!
  Isi scoate ochelarii: imbracate!
  Isi pune ochelarii: dezbracate! Incredibil!!!
  La intoarcere, in avion, il apuca nebunia vazandu-le pe toate stewardesele in pielea goala!!!
  Ajuns acasa, inainte de a intra, isi pune ochelarii ca sa-si vada sotia goala.
  Deschide usa, si o vede pe nevasta-sa cu cel mai bun prieten al lui asezati pe canapea si complet goi.
  Isi scoate ochelari: tot goi. Isi pune iar ochelarii: goi! Isi scoate ochelarii: tot goi!
  Furios, arunca ochelarii si urla: La naiba, n-am nici un pic de noroc!
  Abia mi-am cumparat ochelarii astia si deja nu mai functioneaza!!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/11/2012 @ 9:49 am | Răspunde

 7. @ ALL !!!
  Badea Gheorghe o viola pe Maria…
  Maria: ajutoooor!
  Gheorghe: taci fa, ca pot si singur!

  Bula era cu mai multi prieteni la carciuma. Prietenii se laudau cu ultimele aventuri:
  – Eu am fost aseara cu una, zice unul. Si i-am tras patru numere tari.
  – Si ce a zis aia dimineata? Intreaba prietenii.
  – Ca sunt cel mai tare barbat din lume.
  – Asta nu e nimic, zice altul. Eu am dat cinci numere aseara.
  – Si ce a zis aia dimineata?
  – Va inchipuiti, raspunde omul plin de el.
  – Dar tu Bula, intreaba prietenii, n-ai fost cu nici una?
  – Ba da, raspunde Bula plictisit.
  – Si cate numere i-ai dat?
  – Unul singur, zice Bula.
  – Aaaaaa! Exclama prietenii dezamagiti. Si ce a zis aia dimineata?
  – Nu te opri!

  O prostituata merge la ginecolog…
  Acesta o intreaba:
  – Domnisoara, aveti pierderi mari in timpul menstruatiilor?
  – Ei, da, asa … doua-trei sute de euro!…

  Scufita Rosie culegea floricele prin padure. Deodata apare lupul si o ia pe la spate.
  Scufita: Ce-a fost asta lupule?
  Lupul: Te-am speriat!
  Scufita: Mai sperie-ma odata!
  Lupul isi face treaba, dupa care scufita ii spune: Mai sperie-ma odata!
  Lupul o mai “sperie” odata.
  Scufita nesatula: Mai sperie-ma odata!
  La care lupul sleit de puteri: Bauuu!

  O femeie este consultata de un ginecolog, in pozitia specifica. In timp ce doctorul are bagata mana pana la cot in p….. femeii, este sunat pe mobil.Doctorul raspunde.
  Doctorul: Salut, Gigi! Ce mai faci, ma? Vii pe la mine? Cum, nu mai stii unde stau? Stai sa-ti explic. Deci, cum intri in Bucuresti, faci la stanga, apoi la dreapta, apoi intri in sens giratoriu, apoi iar la dreapta, de doua ori la stanga, apoi la dreapta.
  Doctorul inchide telefonul, moment in care femeia, transpirata toata, se ridica intr-un cot, oftand:
  Femeia: Dom doctor, va rog, mai puteti face o data sensul giratoriu?

  Ion si Maria, la restaurant.
  Maria, sorbind dintr-un pahat cu vin:
  – Sa stii ca nu poate fi vorba de sex inainte de casatorie!
  Ion:
  – Atunci suna-ma dupa ce te casatoresti…

  In mijlocul iernii doi indragostiti stau pe o banca in parc. El catre ea:
  – Pot sa-mi incalzesc mainile intre picioarele tale?
  Ea :
  – La urechi nu ti-e frig?

  Erau Ion si Maria in luna de miere la un hotel. Deodata suna telefonul Mariei.Era mama ei.
  Mama:Marie, ati facut si voi ce fac tinerii?
  Maria:Nu
  Mama:Pai voi ce faceti acolo?
  Maria:Eu ma uit la televizor si Ion citeste ziarul.
  Mama:Spune-i lui Ion sa bage ce are el mai gros in gaura unde faci tu pipi.Va sun mai incolo!
  Maria:Bine.Pa!
  Maria si Ion fac in tocmai.Dupa o ora suna din nou mama Mariei:
  Mama:Ati facut ce am zis eu?
  Maria:Da.
  Mama:Si cum e?
  Maria:Ion e de o ora cu piciorul in WC

  Intr-o noapte, Ion si Maria, proaspat casatoriti, stateau de vorba:
  – Ma, Ioane, spune drept, pe cine ai mai avut inaintea mea?
  – Pe Florica.
  – Numai pe ea?
  – Pe Veta, Maricica, Rozi… bla bla bla.
  – Sa stii ca sunt geloasa.
  – Lasa, mai bine ai fi multumita ca te-ai calificat in finala.
  Weekend placut !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/11/2012 @ 9:52 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  HORATIU MALAELE

  LA MULTI ANI ROMANIA
  de
  1 DECEMBRIE , ZIUA NATIONALA !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/11/2012 @ 9:57 am | Răspunde

 9. @ Pentru pensionarii militari :
  Foaie verde de cicoare,
  Afara e cam racoare .
  Foaie verde foi de fraga,
  Pensioara mea cea draga
  A intrat la apa-ncet
  Si-mi miroase a otet
  A otet de trandafiri
  Sa ne venim in simtiri.
  Foaie verde matostat
  Am votat si-am tot votat
  Iara Boc mi-a micsorat
  PENSIA mare de STAT
  Si sa nu fie cu banat
  Indemnizatia mi-a suspendat!
  Si va spun si una buna
  Useleul merge struna
  Si cand ALEGERILE va castiga
  Ce mi-a luat Boc imi va da .
  La Anul si La multi Ani
  Cu SANATATE si multi BANI !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/11/2012 @ 10:20 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: