Alioşa ” File de Jurnal ”

07/12/2012

ULTIMA ZI DE CAMPANIE ELECTORALA !

Filed under: generale — Aliosa @ 4:57 pm
„Trebuie să înţelegeţi, o dată pentru totdeauna, că Istoria nu iartă.              
Veţi plăti toţi, până la ultimul, cu vârf şi îndesat.
Voi toţi, cei din fosta infamă coaliţie, care a aruncat România în prăpastie.
Voi, autorii celui mai nesăbuit act din întreaga Istorie a românilor: trădarea pe faţă a ţării.
Tot ceea ce s-a clădit cu jertfă şi diplomaţie în decursul a două milenii – adică Statul Român Suveran Naţional şi Independent, Unitar şi Indivizibil – este astăzi distrus de o şleahtă bezmetică de troglodiţi vânzători de Neam şi ţară.
Voi toţi, cei din arcul guvernamental, aţi pus la cale şi, în parte, aţi şi înfăptuit distrugerea României.
Vei plăti, Traian Băsescu, fără nici o îndoială!
Să nu-ţi închipui că vei scăpa de judecata implacabilă a Istoriei.
Ai venit la Putere pe un val de speranţă naţională, spre a te defini, mai apoi, drept un detonator primejdios al Statului constituţional.
Ca să te cocoţi confortabil pe tronul de dictator, ai adus la guvernare fascista grupare udemeristă.
Ştiai exact ce reprezintă această formaţiune iredentistă, şovină, antinaţională („soluţie imorală”, DA?).
Şi, totuşi, nu ţi-a tremurat o clipă mâna duplicitară când ai semnat pactul cu diavolul.
Ai aruncat iraţional Naţiunea Română în ghearele acestei cohorte revizioniste, prin susţinerea la fel de necugetată a unei adunături de derbedei şi mistificatori politici din partidul personal PDL şi din pramatiile traseise din UNPR. Act samavolnic şi ignobil, pe care Istoria îl va taxa ca atare, trebuie să ştii!
A căuta o logică naţională şi raţională în această acţiune stupefiantă de zdrobire a românismului este inutil.
Acum stai şi rânjeşti cinic când vezi cum românii sunt loviţi în ceea ce au mai sfânt: Patria lor.
Cum haita minoritară maghiară îi batjocoreşte cu orice prilej, îi dispreţuieşte şi îi acuză – tocmai pe ei! – de discriminare etnică.
Ai acceptat iresponsabil ca udemeriştii să facă legea în România.                  Dar cine ţi-a oferit această îndreptăţire? Aceasta-i întrebarea.
Cine   ţi-a spus că ai dreptul să le oficializezi limba?
De ce le-ai dat pe mână Istoria sfântă şi geografia mirabilă ale României, spre a fi falsificate şi pângărite?
Pentru ce ai segregat învăţământul naţional pe criterii etnice?
De ce, umăr la umăr cu ei, pui la cale modificarea absurdă a Constituţiei, prin abolirea – între altele – a Articolului 1, care consfinţeşte România drept Stat Naţional? Căci proiectul de schimbare a Constituţiei e în conformitate cu pretenţiile udemeriste: descompunerea ţării în regiuni, deci şi a Transilvaniei. Dar cum? Cică, pe etape: mai întâi, câteva judeţe (ungurii cu ale lor!), iar apoi constituirea de hălci mai mari, una chemându-se chiar Transilvania, ce va fi făcută plocon Ungariei.
Vei plăti pentru toate acestea, Traian Băsescu!
Nu singur, fireşte, ci împreună cu cea mai incompetentă şi mafiotă guvernare postdecembristă.
Să n-ai nici o iluzie că nu va sosi vremea când lucrurile se vor aşeza în albia lor firească.
Şi atunci, în aceeaşi firidă a nevolnicilor Istoriei, în aceeaşi bolgie a nemernicilor trădători de ţară, veţi intra toţi, în vrac, condamnaţi de implacabilul tribunal al timpului.
Toţi: Boc şi ţaţa mahalagiilor cotrocenişti (ministereasa Dezvoltării Regionale, care are în subordine „judeţul Timişoara”), hoţoaica Roberta Anastase şi cinicul rânjitor Mircea Toader, broscoiul Oltean şi Blaga, zdreanţa Tabără (parcă mai ieri era preşedinte al unui partid „al Unităţii Naţionale”!), Berceanu şi Stolojan, Sulfina Barbu şi Cristian Rădulescu, Stoica şi Boureanu, Flutur şi soţii Ţurcan, Funeriu şi Boagiu, Cezar şi Cristian Preda, Lăzăroiu şi Canacheu, Oprea şi Berea, Gheorghe Tinel şi Vişan, Oajdea şi Popoviciu,Baconschi şi Cristian Diaconescu, Nicolicea şi Marian Sârbu, Ialomiţianu şi Blejnar,Frunzăverde şi Macovei, Voinescu şi Buda, Ariton şi Cinteză, Brânză şi Poteraş, Negoiţă şiPaleologu, Duţă şi Avramescu, Fota şi Kövesi, Morar şi Ungurenii ejusdem farinae.
Un fariseu printre ei este şi fostul Şef al Statului Major Generala generalul Bădălan Eugen. Toţi-membri şi susţinători ai celui mai josnic, incompetent şi dezonorant guvern de violatori ai intereselor Poporului Român.
Vei plăti, Traian Băsescu!
Vei plăti pentru genocidul social, cultural şi economic, pentru dezastrul din sănătate şi învăţământ, din sistemul de pensii şi salarii, programat şi executat împreună cu oastea udemeristă!
O clică instalată cu propria-ţi mână la vârfurile de decizie vitale ale Puterii: literatul ratat Marko – vicepremier; veterinarul Kelemen – la Cultură; juristul mengelian Cseke – la Sănătate; Andreea Vass – mâna dreaptă a lui Boc la Guvern, etc.
I-ai proţăpit pe udemerişti în funcţii de însemnătate naţională, de la secretari de Stat şi şefi de Agenţii până la prefecţi şi înalţi demnitari, pentru a se căpătui, dar şi pentru a submina din interior aceste instituţii.                Impardonabilă decizie!
Mai mult, ai căftănit unguri la şefia unor judeţe unde n-a călcat picior de strănepot al lui Attila.
Dar, mai cu seamă, i-ai plasat în Transilvania, pe care ai lăsat-o la cheremul lor.
N-ai suflat o vorbă despre prigoana românilor din HarCov.
Le-ai dat voie udemeriştilor să-şi facă o lege a lor, poreclită a minorităţilor, care consfinţeşte, în esenţă, crearea unui stat maghiar în România. Pe care, mintenaş, să-l alipească la Ungaria, cu prima ocazie prielnică. Prilej, în genere, creat tot de Cotroceni. Un stat în stat, cu guvern, parlament, armată, drapel, procuratură, securitate, justiţie şi alte instituţii proprii.
I-ai cultivat într-atât, încât le-ai dat liber să umble cu foarfeca, după bunul lor plac, pe harta ţării, dar numai în interesul lor propriu şi, fireşte, al Ungariei.
Toate acestea – dar şi câte altele! – le-ai conceput fără a cere acordul Poporului Român. În numele căruia zici că domneşti.
De ce nu te mai consulţi acum cu acesta?
De ce nu mai faci băi de mulţime?
Ţi-e frică de reacţia românilor?
Păi, nu strigai cât te ţineau bojocii că nu ieşi niciodată din vorba acestui popor?
Sau nu-l mai recunoşti?
Nu mai e bun pentru un dictator ca tine?
Nu te mai suportă?
Atunci, de ce nu-l abandonezi?
Ştii de ce: nu vrei.
Puterea te-a acaparat definitiv.
Cloceşti – ascuns la Cotroceni, ori la Vila Lac 2 sau în Covasna-împreună cu udemeriştii-legi antiromâneşti, pe care le transmiţi trompetei Boc şi trombonistei Udrea.
Ei sunt, aşadar, poporul.
Ei şi strânsura de cioloveci mancurţi şi ketmani din juru-ţi.
Ai împins cârdăşia cu minoritarii maghiari până la subminarea statalităţii.
Să nu te mai prefaci că nu ştiai de acţiunea cu reprezentanţa „Ţinutului Secuiesc” de la Bruxelles, încuibată şi înfăptuită de cei mai îndârjiţi adversari ai Tratatului de la Trianon: revizioniştii udemerişti şi europarlamentarii lor (Laszlo Tökes, Sogor Csaba şi Gyula Winkler), ocrotiţi sub pulpana prezidenţială.
De ce n-ai condamnat ferm acest act profund iredentist?
Fiindcă eşti, ca şi ei, trădător.
N-ai scos un scâncet măcar când martirul naţional Avram Iancu a fost spânzurat simbolic în inima Transilvaniei, sub forma blasfemiatoare a unei marionete.
Ca în nici o ţară suverană din lume, laşi capii oficiali de la Budapesta să se plimbe în voie prin Ardeal, ca vodă prin lobodă, făcând propagandă antiromânească şi pledând pentru autonomia inventatului „Ţinut Secuiesc”, care este o diviziune administrativã neconstituţională, în care trăiesc doar 260 de secui, înregistraţi ca atare la ultimul Recensământ.
Bagi capul în nisip ca struţul, fiindcă ai făcut înţelegere cu Viktor Orban, liderul celui mai şovin, iredentist şi antieuropean partid de la Budapesta şi cu care ai ticluit alegerea ta ca preşedinte al României şi a antiromânului Tökes Laszlo (decorat cu Steaua României chiar de tine!) ca vicepreşedinte al Parlamentului European. Din care post trage din toate poziţiile în ţara noastră, terfelind-o şi acuzând-o de toate fărădelegile.
De câte ori ai fost în HarCov, ai stat la taclale numai cu maghiarii şovini, pentru a le satisface toate deşănţatele pofte de autonomie.
O clipă n-ai plecat urechea la doleanţele românilor din acele judeţe.
Şi cunoşti foarte bine că ei, acolo, atâţia câţi n-au fost alungaţi, îşi duc existenţa ca într-o ţară străină, sub ocupaţie.
Toate acestea le ştii, Traian Băsescu!
De aceea ai şi permis, dirijat şi realizat distrugerea sistemului educaţional naţional.
L-ai segregat pe criterii etnice.
În loc de reunificarea procesului de predare, ai iniţiat şi patronat continuarea separării acestuia.
Dacă ai fi coborât în stradă, în localităţile din Covasna şi Harghita, ai fi băgat de seamă că limba română abia dacă se mai vorbeşte. Şi asta tot din cauza frăţiei cu iredentiştii udemerişti, prin care ai subminat şi capacitatea de apărare a ţării.
Ai acceptat, într-o veselie aiuritoare, cererile ungureşti de a desfiinţa şi a dizloca unităţile militare din cele două judeţe amintite. Aşa după cum tolerezi în continuare statuia de la Arad a celor 13 generali unguri, care au comis grave crime şi atrocităţi împotriva românilor.
Şi apropo de asta:
De ce nu sufli o vorbă despre ceea ce au făcut udemeriştii, având susţinerea ministrului Culturii, Kelemen, la restaurarea statuii lui Matei Corvin de la Cluj-Napoca?
Dar despre faptul că au smuls de pe soclu plăcuţa cu textul lui Iorga, care era o minimă reparaţie a grosolanului fals istoric executat de unguri (steagul Moldovei pus la picioarele lui Matei Corvin, când se ştie că acesta a fost bătut măr şi pus pe fugă de Ştefan cel Mare)?
De ce defilează ţanţoş unguri din toată lumea prin România, la Şumuleu-Ciuc şi Ghimeş-Făget-Bacău, cu steagurile Ungariei Mari şi ale Ţinutului Secuiesc? Cumva să vadă graniţele fostului Imperiu Austro-Ungar?
A cui e ţara asta, Traian Băsescu?
Statul Român nu mai are nici o autoritate?
De ce nu iei nici o poziţie?
În care ţară din lume se mai întâmplă aşa ceva?
Ar permite asta, de exemplu, Slovacia şi Serbia ?
Nu-ţi dai seama, prin aceastã toleranţă de nedescris, că jigneşti, în demnitatea lui naţională, întregul Popor Român?
Vei plăti şi pentru asta, Traian Băsescu!
Te prefaci a nu observa că, zilnic, fasciştii unguri provoacă, instigă, se zvârcolesc, împroaşcă, scuipă pe ţară , şi-au creat organizaţii paramilitare, sapă adânc la temelia Statului Român.
Au invadat ţara cu simboluri revanşarde, horthyste, organizează manifestări antinaţionale, incită la ură interetnică, defăimează tot ceea ce este românesc.
Ai făcut prieteşug antistatal cu un lider de la Budapesta, al cărui ţel ultim este revendicarea Transilvaniei şi alipirea ei la Ungaria.
Ştii foarte precis că unul dintre paşii importanţi pentru realizarea acestui scop este acordarea cetăţeniei de maghiar al statului revizionist maghiar tuturor liderilor UDMR din conducerea Consiliilor Judeţene Covasna, Harghita şi Mureş, precum şi primarilor UDMR-PCM din localităţile din zonă.
Şi taci, taci, taci.
Stai ascuns în păpuşoi, fiindcă, fără unguri, fără Boc şi alţii, n-ai mai fi la Putere.
Ai încurajat terorismul politic practicat de udemerişti, obrăznicia şi dispreţul lor fascist.
Te-ai făcut luntre şi punte, susţinut de toată clica personală din Parlament şi Guvern, de a nu pune la zid extremismul unguresc.
Nici măcar atunci când, prin declaraţiile iredentiste ale preşedintelui Parlamentului ungar, venit intempestiv la Tg. Mureş, a vorbit despre – auzi! – legitimitatea autonomiei teritoriale pe bază etnică a „Ţinutului Secuiesc”.
Ai făcut pe dracul în zece ca nu care cumva Parlamentul român să dea, acolo, o mică-micuţă declaraţie de condamnare a acestei intervenţii în treburile interne ale României.
Ai dovedit – a câta oară? – că eşti un trădător, un capitulard, un preşedinte anticonstituţional.
De aceea, nu mai miră pe nimeni că nu te-a deranjat în nici un chip înfiinţarea Consiliului Administrativ „Ţinutul Secuiesc”.
Desigur, nu-ţi creează insomnii nici inscripţiile cu „Ţinutul Secuiesc nu e România”.
Ce ar trebui să se mai întâmple ca să te trezeşti şi să observi că ţara e în primejdie?
Când unitatea naţională este destrămată fir cu fir, pas cu pas, de către aliaţii unguri de la guvernare, tăcerea prezidenţială e de rău augur: înseamnă inconştienţă sau trădare.
Eşti la curent, fireşte, că noua stemă a judeţului Covasna este cea a fostului Haromszek (Trei Scaune) din perioada Imperiului Austro-Ungar.
Aşa cum ştii că toată Transilvania, dar şi restul României sunt înţesate nu doar cu organizaţii antiromâneşti, ci şi cu broşuri propagandistice, studii, cărţi, filme, spectacole teatrale, concerte, emisiuni TV, presă, statui ale extremiştilor unguri, ediţii ale cărţilor criminalului de război, antiromânul condamnat la moarte în contumacie Wass Albert.
Toate acestea îţi sunt binecunoscute, Traian Băsescu!
Dar le tolerezi cu o iresponsabilitate strigătoare la cer.
Nici o clipă n-ai luat poziţie fermă împotriva acestor acţiuni antistatale.
N-ai avut nici o reacţie din funcţia de preşedinte al României.
Întrebarea e: de ce?
Pentru ce taci?
Astfel că vei plăti, Traian Băsescu!
Toţi veţi plăti!
Întreaga liotă de care te-ai înconjurat va plăti!
Nici o scăpare nu va exista din perspectiva preabunei şi dreptei Istorii.
Toţi veţi fi puşi la stâlpul infamiei.
Câţi români vor mai rămâne după ce aţi pustiit şi nimicit această ţară vă vor blestema.
O palmă de pământ dacă va mai exista din România de azi nu va fi dispusă să vă primească osemintele sau cenuşa.
Conştiinţa voastră pătată, trădătoare, exclude comuniunea cu duhul românesc.
Fiindcă n-aveţi nimic românesc în voi, nimic sfânt!
Apărarea identităţii naţionale era datoria voastră esenţială, ca administratori ai Statului Român.
Dar Guvernul Băsescu-Boc-Udrea a capitulat în faţa iredentismului unguresc.
Acesta a învins România, prin cozile de topor de la Cotroceni, Palatul Victoria şi Palatul Parlamentului.
România e o ţară eşuată, pentru că a încăput pe mâna unor impostori politici.
A unor trădători incorigibili.
Veţi plăti, aşadar, cu toţii!
Dacă va fi să piară vreodată seminţia româneascã, atunci ultimul patriot român chemat la Domnul va fi cel de pe urmă care va scuipa cu năduf pe toxica voastră amintire de vânzători de Neam.
Şi vom fi, astfel, răzbunaţi, măcar în eternitate!
De trimis oricărui ROMÂN, de oriunde”.
Sursa:
un ROMAN adevarat ce nu se lasa cumpart !
Dar, ca  sa plateasca cum trebuie cu totii, trebuie
Sa iesim masiv la VOT,
Le „dam una peste bot „,
Nu cu palma sau cu pila,
Simplu frate, cu STAMPILA !!!MT
Asa sa ne ajute DUMNEZEU !
Cu stima si respect,
Aliosa.

19 comentarii »

 1. @ ALL !!!
  In loc de MOTTO:
  INCREDIBIL dar ADEVARAT :Basescu HUIDUIT, arunca PISICA MOARTA in curtea ARMATEI !!!
  sau,
  CULMEA IPOCRIZIEI !!!

  „Băsescu:
  ”Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei”
  01 decembrie 2012 Dan Panaet 3 comentarii

  Băsescu a explicat astăzi că nu el a fost fluierat la defilarea de Ziua Națională,
  ci Armata Română, deoarece a omorât o mulțime de oameni de-a lungul timpului.

  ”Nu cred că huiduielile și fluierăturile îmi erau adresate.
  De ce m-ar fluiera lumea pe mine?
  Că am apărat statul de drept și am luptat împotriva mogulilor și a grupurilor de interese?
  Sunt sigur că oamenii prezenți și-au exprimat dezaprobarea față de faptele oribile comise de armată,
  care de-a lungul istoriei a omorât mii de oameni și a invadat teritorii străine.
  Nu vreau să răsucesc cuțitul în rană, dar știați că la Grivița soldaților români li s-a ordonat să tragă?”
  a declarat Traian Băsescu.
  Președintele a atras atenția că oamenii din care e compusă armata sunt extrem de periculoși,
  întrucât poartă armă asupra lor și sunt antrenați să ucidă.

  ”Nu-i condamn deloc pe românii care au huiduit atunci când am primit onorul armatei.
  E vorba de o armată care, țin să vă amintesc, a trecut peste cadavre ca să-și atingă scopurile”
  , a încheiat Băsescu.”
  Sursa : Internetul.
  Curat murdar coane Traiane !
  Bine ca nu mai sunt ACTIV ca sa-ti prezint ONORUL !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 07/12/2012 @ 5:09 pm | Răspunde

  • Nu am decât un cuvânt pentru acest individ – EXECRABIL !!!
   O rafală scurtă în loc de onor ar fi rezolvat problema instant 😀 )))

   Comentariu de bmarinescu41 — 07/12/2012 @ 8:18 pm | Răspunde

   • @ Buna seara Bogdan !
    De acord 100% cu prima afirmatie !!!
    Cu cea de-a doua, da-mi voie chiar daca te vei supara, NU SUNT DE ACORD !!!
    Suntem totusi in mileniul III, secolul XXI si nu pe timpul lui A.El SADAT ( EGIPT ) !
    Ne-am impuscat un conducator, este de ajuns !
    PEDEAPSA cea mai corecta ar fi ca ROMANII sa iasa masiv la vot, sa voteze masiv USL si sa scoata PDL ( ARD ) de pe scena politica !
    Atunci, EXECRABILUL va muri de oftica !
    Multumesc pentru vizita si like !
    Cu prietenie,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 07/12/2012 @ 8:43 pm | Răspunde

 2. @ ALL !!!
  Voiam sa fac un BILANT al celor intamplate pe parcursul campaniei electorale pentru
  ALEGERILE PARLAMENTARE din 9 DECEMBRIE 2012 dar,
  SCARBIT
  de metodele JOSNICE, MARSAVE si NEORTODOXE folosite de ” trepadusii ARD-ului ipocrit si demagog,
  ma abtin POSTAND un articol de pe
  http://corinacretu.wordpress.com

  „Pentru că meriți mai mult decât circ!
  by Corina Cretu

  Se incheie o campanie electorala care nu a fost, asa cum era firesc, despre bilantul guvernarilor PD-L din ultimii ani, despre coruptia, ineficienta si masurile anti-sociale ale cabinetelor Boc. Nu s-au discutat, din pacate, viziuni economice si solutii pentru scoaterea tarii din criza, pentru imbunatatirea nivelului de trai, pentru dezvoltare si reducerea decalajelor care se adancesc in fiecare an pierdut din cauza circului politic.

  De la caderea guvernelor PD-L, tot efortul masinii de propaganda controlate de la Cotroceni a fost sa evite decontul guvernarii, sa abata atentia spre teme false. Asa ne-am trezit ca nu discutam despre taierile de pensii si salarii, ci despre aberatii precum lovituri de stat, sau ca, in locul unei dezbateri atat de necesare despre dezastrul creat in ultimii ani in domeniul gestionarii fondurilor europene, s-a vorbit despre orice altceva, de la Rusia si China, pana la broaste si porci, mai nou.

  Sper ca pentru orice om de bun simt e evident ca tot circul a fost menit sa impuna o agenda falsa, complet straina nevoilor cetatenilor si intereselor tarii. S-a vorbit, de exemplu, absurd de mult in ultimele luni despre reprezentarea tarii la Consiliul European. Dar nu asta era problema noastra, summit-urile de la Bruxelles nu sunt concurs de miss, incat sa conteze doar defilatul pe podium. E o problema de competenta decizionala. Dar orgoliul sefului statului a anulat din start orice discutie despre fondul acestor reuniuni, despre esenta problemelor supuse aprobarii la Bruxelles.

  Azi-vara, masina de propaganda, urmand un manual clasic de dezinformare, s-a agatat de ideea de cvorum, transformandu-l in zeitatea suprema a referendumului, in fata careia voturile cetatenilor n-au mai contat deloc. La fel, toata discutia europeana privind bugetul a fost livrata spre uz intern in cel mai simplist mod posibil, rezumat, de asemenea, intr-un cuvant: veto. A fost deformata pozitia USL, a premierului si, nu in ultimul rand, a Parlamentului, fara posibilitatea nuantelor si fara a recunoaste ca aceeasi pozitie ca a premierului Ponta era adoptata, sub presiunea propriilor interese nationale, inclusiv de sefi de guvern de dreapta, asa cum a fost cazul Poloniei, Spaniei, Portugaliei sau Marii Britanii.

  In locul unei discutii de fond, insa, totul s-a rezumat la jigniri si amenintari. La fel s-a intamplat pe o alta falsa tema de discutie, impusa drept cap de afis al celei de-a doua parti a campaniei: desemnarea premierului – fara a fi cunoscut macar rezultatul alegerilor. Sper ca, in aceasta privinta, reactiile prompte si ferme ale unor lideri politici precum presedintele social-democratilor germani, Gabriel Sigmar, si cel al Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev, sunt elocvente pentru modul in care lumea democratica ar recepta o eventuala ignorare a votului cetatenilor.

  Duminica, in fata urnelor, sper ca alegatorii se vor gandi la cat rau a facut si face tarii acest stil de a dezbina pentru a putea exercita puterea intr-o maniera discretionara. De aceea, cred ca prima ratiune a prezentei la urne si a optiunii politice a cetatenilor trebuie sa fie incetarea scandalurilor politicianiste si intrarea in normalitatea dialogului si a efortului constructiv. Pentru ca sunt atatea de facut in aceasta tara…-”
  Inchei cu indemnul :
  ROMANI iesiti masiv la VOT si votati cum vreti dar,
  IESITI nu stati in fata televizorului !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 07/12/2012 @ 8:50 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  Astazi la ora 07.00 se incheie CAMPANIA ELECTORALA !
  De fapt, NU a fost o C.E. in adevaratul SENS al cuvantului ci mai degraba O LUPTA OARBA dar INVERSUNATA
  din partea fostelor PEDELEPRE ( PDL )actualmente ARD cu USL !!!
  Cel mai grav lucru l-a produs insa „guvernatorul” Traian Basescu care, cu o IPOCRIZIE demna de CARTEA RECORDURILOR,
  a facut CE pentru ARD ( fostul PDL ) desi CONSTITUTIA TARII ii interzice acest lucru
  .C.E. s-a incheiat dar
  MASINARIA INFERNALA a PDL ( ARD ) lucreaza intens la FRAUDAREA ALEGERILOR prin metode dintre cele mai josnice si abjecte !
  Ca si in proverbul ” Mai bine sa moara CAPRA vecinului … ” PDL ( ARD ) se comporta EXECRABIL !
  ROMANI, TREZITI-VA !
  ROMANI, acum aveti PUTEREA sa-i TAXATI prin VOT pe cei care timp de patru ani si-au batut joc de voi, au furat si devalizat ROMANIA !
  ROMANI, votati USL !
  ROMANI, pe 9 DECEMBRIE mergeti TOTI la VOT !
  In aceasta CE locatarul de la Cotroceni, mi-a produs ZI de ZI o imensa SILA si SCARBA prin
  DEMAGOGIA, IPOCRIZIA,OBRAZNICIA, NESIMTIREA si PARANOIA ce l-a caracterizat tot timpul !
  HOTUL striga HOTII ia Traian Basescu asta a facut in aceasta CAMPANIE ELECTORALA !
  Imi este RUSINE cu un asemenea presedinte !
  Cand va pleca de la Palatul Cotroceni, sper ca JUSTITIA sa faca DREPTATE iar DUMNEZEU sa-l PEDEPSEASCA
  pentru tot RAUL facut ROMANILOR si ROMANIEI !!!
  Asa sa ne ajute DUMNEZEU !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 08/12/2012 @ 6:26 am | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  ROMANI, TREZITI-VA !
  Pe 9 dec.2012 mergeti la VOT !
  VOTATI cu cine vreti dar, pentru DUMNEZEU, mergeti la VOT !!!
  Un barbat intra intr-un bar deschis recent in centrul Bucurestiului.
  La bar, un robot de ultima generatie! Robotul ii serveste un cocktail
  si-l intreaba:
  – Ce IQ aveti?
  Omul raspunde:
  – 150.
  Robotul incepe o conversatie cat se poate de agreabila despre factorii
  incalzirii globale, fizica cuantica, spiritualitate, biochimie,
  constitutia europeana, nano-tehnologii si sexualitate orientala.

  Barbatul este impresionat si se decide sa faca un test. Iese din bar
  si se intoarce pentru o noua comanda.
  Din nou, primeste un cocktail si intrebarea despre IQ.
  Omul raspunde:
  – 100.
  De data aceasta, robotul vorbeste despre fotbal, Formula 1, vedete TV,
  diete alimentare, scandalurile dintre PD-L si USL.

  Cu totul impresionat, tipul iese din bar si se intoarce pentru un test
  final. Robotul il serveste impecabil si pune intrebarea standard.
  Omul raspunde:
  – Aaaa… cred ca… aaa… 50.
  La care robotul il intreaba:

  – Nu-i asa ca la urmatoarele alegeri votezi
  cu Diaconescu,
  eventual cu ARS,
  sau Gigi Becali?
  Astia patrioti adevarati!…
  Aliosa.

  PS!!!
  ULTIMUL discurs al lui Traian Basescu inaintea ALEGERILOR PARLAMENTARE din 9 dec.2012:

  „”Este ultima ieșire publică pe care o am legat de această campanie și aș vrea să abordez pe scurt trei subiecte: Ziua Constituției, o scurtă apreciere referitoare la campanie și profilul premierului.

  Mâine este Ziua Constituției și Constituția ar fi trebuit revizuită la ultimul referendum când s-a decis scăderea numărului parlamentarilor la 300.(…) Nu știu până unde poate să meargă lipsa de cinste în politică, dar vom vedea asta dumunică seara.(…) În orice caz, această Constituție care a fost făcută în 1991 și a fost revizuită în 2003, așa cum este ea, este Constituția care a permis o transformare radicală la României. Chiar dacă are imperfecțiuni în clarificarea relațiilor între instituții, este o Constituție democratică, nu permite ieșirea din normele statului de drept. Mâine, cum este Ziua Constituției, propun să avem un gând și pentru această Constituție.

  În ceea ce privește campania electorală, fac un ultim apel să se publice lista completă a electorilor. Aceasta trebuie să includă toți cetățeni români cu drept de vot care au domiciuliul pe teritoriul României și tot cetățenii români care au drept de vot și domiciliul în străinătate. Cifra corectă este esențială pentru alegerile de mâine, dar și pentru alegerile prezidențiale care vor urma. Atrag atenția guvernului asupra cifrei care va fi făcută publică.

  Despre campanie…permiteți-mi să o caracterizez într-un singur fel: total nerelevantă față de realitățile în care trăim. România este într-o situație fragilă din cauza crizei la nivel european și imposibilității de atragere a fondurilor. Cele ce s-au întâmplat în vară au pus România într-o situație extrem de dificilă. Nu a venit nimeni cu soluții, soluții care să reabiliteze România în relațiile externe. Este grav atunci când se pune o etichetă pe țară. Lucrurile estențiale precum acestea nu s-au discutat, s-a făcut o campanie deșanțată la adresa președintelui. Mi se atribuie într-un articol o întreagă declarație mincinoasă iar oamenii din armată au fost obligați să distribuie asta în armată. Regret că s-a făcut o campanie murdară în loc să se atragă atenția românilor asupra a ceea ce este de făcut. Campania trebuia să fie despre parlament, nu despre președintele României.

  Cât despre profilul primului ministru, acesta trebuie să fie un proeuropean și un proatlantist. Nu exclude relațiile cu China, Rusia sau alte țări. Dar domiciliul României este în UE și în NATO. Mi-aș dori ca cel pe care îl voi desemna și cel pe care partidelor mi-l vor propune să fie o persoană loială interesului național, interes pe care să-l plaseze desupra intereselor de partid și a celor mediatice. Aș vrea să fie un om care a susținut tot timpul respectarea principiilor Constituției și a statului de drept, precum și valorile europene. Un alt aspect este să nu aibă vulnerabilități, să fie un om despre care să știm tot, atât cât trebuie să știm încât să avem încredere. Aș vrea să avem un prim ministru care prin ceea ce spune în cv-ul lui să fie imbatabil. Mi-aș dori să fie un politician care rupă un pic filmul urât în care ne aflăm. În România să nu se mai întâmple derapaje de la statul de drept, care să inspire încredere partenerilor europeni și celor transatlantici. România nu are nevoie de izolare și marginalizare pentru că nu vom ieși ușor din criza economică.”

  ”Vă doresc să votați cum credeți că este mai bine pentru România!” a încheiat Traian Băsescu declarația de presă de la Palatul Cotroceni.
  Sursa:Ziarul Libertatea.ro

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 08/12/2012 @ 6:28 am | Răspunde

 5. Vom iesi si vom vota! Nu ne va opri nici ploaia torentiala din sud,nici viscolul din celelalte parti ale tarii.Vom iesi si vom vota! Ne vom face cunoscuta opinia.VOM IESI SI VOM VOTA!

  Comentariu de criscar50 — 09/12/2012 @ 12:02 am | Răspunde

  • @ Buna dimineata CRISAN !
   De tine si doamna ta,
   Sunt convins ca veti VOTA !
   Dar,”cum, cu o FLOARE nu se face PRIMAVARA
   Daca cei multi nu vor iesi
   Sa voteze intr-o doara
   Gandul bun nu va reusi
   Pacostea sa o doboare !
   Multumesc pentru raspuns, comentariu si mai ales pentru incurajari !
   Cu prietenie,
   Aliosa.
   PS !!!
   Chiar acum eu plec la VOT
   Sa dau cui stiu peste bot
   Nu cu cu parul sau cu sila,
   Simplu frate cu STAMPILA !

   Comentariu de Aliosa — 09/12/2012 @ 6:58 am | Răspunde

   • PS1 !!!
    Gata FRATE, am VOTAT
    Pe hiene le-am taxat
    Sufletul meu razbunat
    Este gata de iernat !
    La Anul si La Multi ani
    Sa dea DOMNUL sa scapam
    De hiene si dusmani
    Pe DOMNUL sa-L laudam !!!
    O duminica superba in suflet
    Chiar dac-afara ploua
    Ai de la mine un zambet
    Caci sper intr-o VIATA noua !!!
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 09/12/2012 @ 7:32 am | Răspunde

 6. @ ADA,
  Buna dimineata !
  Multumesc pentru like !
  De ai varsta, nu uita
  Sa mergi azi la VOT
  E si datoria TA
  Caci singur EU nu pot
  Sa schimb raul facut
  De niste persoane oculte
  Cu gand prefacut
  Si furaciuni multe .
  O duminica minunata !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 09/12/2012 @ 7:37 am | Răspunde

 7. @ SAMSARA,
  Buna dimineata !
  Multumesc pentru like !
  Ma gandesc cu groza
  La OAMENII din CREANGA
  Aburiti si pacaliti
  De o gura spurcata
  Ce-arunca cu arginti
  Pe ulita stricata !
  Ajuta-i DOAMNE pe ROMANENI
  Si chiar si pe CREANGANENI
  Sa nu voteze cu mintea aburita
  De o individa prefacuta.

  O duminica frumoasa !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 09/12/2012 @ 7:42 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!

  DOAMNE, OCROTESTE-I PE ROMANI !!!

  Cu stima,respect si grija fata de ROMANI si ROMANIA,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 09/12/2012 @ 7:48 am | Răspunde

 9. @ ALL !!!
  Sa ne mai si relaxam :

  Se duce un agent de poli­ţie la librărie şi cere vânzătoarei: – Daţi-mi un caiet cu cerculeţe! – Domnule nu există caiete cu cerculeţe, nu se fabrică aşa ceva, dacă doriţi avem cu pătrăţele, de matematică sau dictando, cu liniuţe. –Nu, eu vreau cu cerculeţe… Apare un inspector, şef al poli­ţistului, şi vânzătoarea îi
  explică păţania. Ofiţerul îl trimite pe sub­al­tern la plimbare: – Pleacă, dom’le, nu vezi că eşti tâmpit, cum naiba caiete cu cercu­leţe, nu există aşa ceva… După care acesta îi cere vânzătoarei: – Doamnă, vreau şi eu nişte cer­neală pentru clasa a IV-a şi glo­bul României… – Cum naiba, domnule cernea­lă pentru clasa a IV-a şi ce glob al României visezi? Noroc cu chestorul care apare şi, aflând tărăşenia, îi spune subal­ternului : – Pleacă măi de aici că faci Po­liţia de râs, nu vezi ca eşti tâmpit, cum naiba cerneală pentru clasa a IV-a şi globul României, când Româ­nia a intrat în U.E…. Pleacă ofiţerul admonestat, iar fostul general zice: – Vă rog să-mi daţi nişte plicuri rotunde că am de trimis nişte cir­cu­lare către toate secţiile unde se află asemenea imbecili…sta Asta ca sa nu ma ma contrazica nimeni cand AFIRM
  ca POLITISTII sunt toti o apa si-un pamant !!!
  Mergeti la VOT !!!
  Chiar daca NINGE,
  Chiar daca PLOUA !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 09/12/2012 @ 7:56 am | Răspunde

 10. Felicitari TELEORMANENILOR pt. mobilizarea la vot!
  Sa fie de bun augur!

  Comentariu de criscar50 — 10/12/2012 @ 9:13 am | Răspunde

  • @ Buna dimineata Crisan !
   TELEORMANENII au fost IN FRUNTE PERMANENT !!!
   Pacat ca celelalte judete nu le-a urmat exemplul !!!
   Despre VOTUL de ieri se pot spune multe dar EU ma voi rezuma doar la doua aspecte .
   Primul este legat de IPOCRIZIA lui T.Basescu:
   In iulie le-a CERUT ROMANILOR si-n mod deosebit MAGHIARILOR
   SA NU PARTICIPE la REFERENDUM caci altfel, era TERMINAT POLITIC !!! IPOCRIZIA = INTERES PERSONAL !!!!
   In decembrie , dupa incheiere campaniei electorale LE-A CERUT in mod expres MAGHIARILOR SA IASA LA VOT ca UDMR sa intre in PARLAMENT ! IPOCRIZIA= INTERES PERSONAL !!!
   Si tot in afara campaniei electorale MANIPULATORUL si DEFORMATORUL realitatilor romanesti a inceput sa URLE ca ” TARISOARA lui ” se indreapta din cauza USL spre EST , SUD-EST …..
   MANIPULARE, DEZINFORMARE, MINCIUNA = INTERES PERSONAL !!!
   DOAMNE , cand ne scapi de acest malefic personaj ???

   Al doilea aspect este legat de
   ” GURA pacatosului ADEVAR graieste ” !!!
   Presedintele PDL, copresedinte ARD ( Alianta Retardatilor Degenerati )
   DISPERAT si INSPAIMANTAT de rezultatele VOTULUI din 9 dec.2012 a decalarat:
   ” In ultima luna ARD !!! a desfasurat o murdara campanie de MISTIFICARE a adevarului si de MANIPULARe grosolana a opiniei publice romanesti ” !!!!!!!!!!!!!!
   In mintea lui imprastiata se gandea la USL dar, l-a ” luat gura pe dinainte ” si fara sa vrea A SPUS ADEVARUL despre ARD !!!
   Atentionat de cineva a dat in BALBAIALA pronuntand cuvantul USL !!!!
   De unde se vede
   DISPERAREA DISPERATILOR DEGENERATI, DUPLICITARI si DEMAGOGI .
   O saptamana minunata !
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 10/12/2012 @ 9:34 am | Răspunde

 11. @ ALL !!!

  Bula se lauda lui Strul:
  – Dupa ani de zile, am reusit sa gasesc punctul G al sotiei mele.
  – Si unde era?
  – La sora-sa!

  Anunt intr-o cantina pentru studenti:
  „Stimati studenti! Nu aruncati mancarea pe podea, trei caini au murit.

  Un restaurant foarte elegant. Unul din clienţi şi-a legat şerveţelul la gât. Şeful de sală cheamă ospătarul şi îi spune:
  – Atrage-i, te rog, politicos, atenţia, că aici nu se obişnuieşte aşa ceva!
  Ospătarul se duce la client şi-l întreabă prietenos:
  – Ce doriţi, ras sau tuns?

  Nimic nu împodobeşte glezna unei femei mai bine decât chiloţii…

  În spital este adus un tip cu o fractură craniană. Asistenta completează fişa şi întreabă:
  – Căsătorit?
  – Ah, nu, am avut un accident de maşina!

  Vorbesc două prietene:
  – Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
  – A fost tragicomedie!
  – Cum adică?
  – Ne-am întâlnit cu soțul meu acolo… și el tot cu amanta!

  Anunţ in WC-ul unui bar:
  – “Tipul care scoate mucurile de ţigară din pişoar mai are şi sarcina de a pune gheaţă în paharele dumneavoastră!”

  Femeile cred că dacă o pisică fuge de acasă este din cauza lipsei de afecțiune oferite.
  Femeile cred că dacă un câine fuge de acasă este din cauza lipsei de afecțiune oferite.
  Femeile cred că dacă o femeie fuge de acasă este din cauza lipsei de afecțiune oferite.
  Femeile cred că dacă un bărbat fuge de acasă este din cauza că bărbații sunt porci.

  Vreau să le doresc producătorilor din televiziuni ca în timpul sexului, în momentul cel mai interesant, femeia să se ridice din pat şi să spună:
  “Iar acum,… reclame!”

  Bula intra in biroul sefei lui o plesneste peste fund si ii zice
  – Ce faci, papusa, mai merge una mica?
  Sefa, indignata:
  – Domnu’ Bula, dar cum va permiteti ?
  – Ete, asa vorbesc eu cu tipele cu care am dormit impreuna!
  – Da cand am dormit noi doi impreuna, domnu’ Bula ?..replica indignata sefa.
  – Ieri, la sedinta de analiza a rezultatelor departamentului nostru…
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/12/2012 @ 5:39 pm | Răspunde

 12. @ ALL !!
  Spre tinere minte :

  Rezultatele finale la alegerlei parlamentare din 9 decembrie 2012:
  Biroul Electoral Central a anuntat marti rezultatele inregistrate de formatiunile participante la alegerile parlamentare din 9 decembrie dupa numararea buletinelor de vot din toate cele 18.762 sectii de votare.

  Prezenta inregistrata la alegerile de duminica a fost de 41,76%.
  De unde se vede ca ROMANUL s-a saturat de clasa politica romaneasca iar procurorii lui baselu l-au speriat rau de tot preferand sa stea in casa decat sa iasa la VOT si-apoi SA FIE PUS DE POLITRUCII DIAVOLULUI sa jure cu mana pe BIBLIA asezata pa capota masinii daca au VOTAT sau NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  La Camera Deputatilor,
  din numarul total de voturi valabil exprimate,
  -USL a primit 4.344.288 voturi, reprezentand 58,63%,
  – ARD a primit 1.223.189 voturi – 16,5%,
  – PP-DD a primit 1.036.730 voturi – 13,99%,
  – iar UDMR a primit 380.656 voturi – 5,13%.

  La Senat,
  – USL a obtinut 4.457.526 voturi, reprezentand 60,10%,
  – ARD a primit 1.239.318 voturi, adica 16,70%,
  – PP-DD a primit 1.086.822 voturi – 14,65%,
  – iar UDMR 388.528 voturi – 5,23%.

  Formatiunile care au depasit pragul electoral si au intrat in parlament sunt USL, ARD, PP-DD si UDMR.

  Acestora li se vor adauga si reprezentantii minoritatilor nationale,
  18 la numar, toti candidatii acestora depasind pragul de 10% cerut de lege.
  Spre marea mea bucurie prietenul si fostul meu coleg de LICEU MILITAR ” STAFAN cel MARE ” ( promotia 1969 ) , Campulung Moldovenesc,

  NICULAE MIRCOVICI ( UBBR)
  obtinand 10155 de VOTURI dintre care DOUA din Padurea Nebuna
  a castigat un nou mandat de DEPUTAT in legislativul 2012-2016 !!!
  L-am felicitat telefonic chiar in urma cu cateva minute si-l felicit public si aici !!!

  IN CONCLUZIE :
  – USL va detine in parlament 395 de mandate (122 de senatori si 273 de deputati)
  – ARD va avea 80 de mandate (24 de senatori si 56 de deputati),
  – PP-DD va avea 68 de mandate (21 de senatori si 47 de deputati),
  – iar UDMR va avea 27 de mandate (9 senatori si 18 deputati).
  – Minoritatile nationale vor avea 18 reprezentanti .

  Ca sa GUVERNEZE si sa schimbe CONSTITUTIA,
  USL detine si MAJORITATEA CONSTITUTIONALA ( peste 67 % )

  asa cam NU ARE NEVOIE de UDMR piaza rea a ROMANIEI ca stat national unitar !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TOTAL PARLAMENTARI = 588 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mai MULTI ca -n legislativul actual !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Atunci, pentru ce mama dracului am votat reducerea parlamentarilor la 300 ???????????????????????????????
  Si cand ma GANDESC ca multi dintre
  HOTII, IPOCRITII, DEMAGOGII, TRADATORII de NEAM si TARA , TRASEISTII, OPORTUNISTII si PENALII
  din actualu PARLAMENT se vor REGASI si in VIITORUL PARLAMENT, ma apuca scarba si sila , furia si nebunia,ura si dispretul
  fata de POLITICA ce este o SABIE cu DOUA TAISURI …………………………………………………..

  Asa dupa cum suna si TITLUL articolului de fata,Ttraian Basescu si PDL au fost SIFONATI rau de tot de ELECTORATUL vertical !!!
  Sincer, dupa cate suferinte si umilinte au provocat romanilor in ultimii patru ani,
  ma asteptam s-o pateasca si mai rau !!!
  Mai trimite oare baselu pe cei peste 4000 de judecatori si procurori NUMITI in mandatul sau
  sa ANCHETEZE ALEGATORII ca la REFERENDUM???
  Dar pe LIVIU DRAGNEA organizatorul campaniei electorale a USL il va mai cerceta DNA-ul ???
  DOAMNE, OCROTESTE-I PE ROMANI !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/12/2012 @ 6:55 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!


  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/12/2012 @ 7:09 pm | Răspunde

 14. @ ALL !!!

  „luni, 6 decembrie 2010
  WikiLeaks: Legaturile lui Basescu cu Al-Qaeda?!
  Nota: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.

  Raportul TG-621 al CIA releva fara echivoc legatura dintre Traian Basescu, SRI, SIE si teroristul Ahmad Al-Khalaf Shabib Dulaymi .

  În luna aprilie a acestui an, a fost finalizat si adus pe masa Administratiei de la Washington DC un alt Raport care implica România – în fapt, pe presedintele ei – în sprijinirea terorismului international. Daca rapoartele precedente vorbeau despre conducerea, de catre Traian Basescu si altii, a unei ample retele axate pe contrabanda cu armament românesc era scos pe piata neagra a înarmarilor teroriste prin ROMARM.

  Raportul cu nr. de identificare TG-621, întocmit de CIA în colaboare cu Serviciile de Spionaj militar din Europa, releva un fapt mult mai grav, pe care, de altfel, ziarul nostru îl mentiona înca de acum sase luni, în editorialul „SIE, probleme, ma?”. Vorbeam atunci – cu nume, prenume, date de identificare, ora si secunda – despre faptul ca un nucleu de 10 arabi, dati în urmarire intercontinentala pentru participare la atacuri teroriste în SUA, au fost scapati de Razvan Ungureanu, la comanda presedintelui României, dupa ce au fost invitati la sediul SIE, unde, în schimbul întelegerii ca nu mai vin în România timp de 10 ani si dupa ce au predat absolut toate afacerile avute aici unor ofiteri ai acestui serviciu, au fost cadorisiti de seful SIE cu pasapoarte false si urcati în avion, cu destinatia Noua Zeelanda. Revenind la Raportul TG-621, el vine în completarea informatiilor detinute de noi si, mai mult de-atît, le si confirma. Sa vedem ce contine Raportul (o data cu divulgarea datelor prezentate în Raport, Basescu are tot dreptul, personal dar nu si constitutional, de a ne acuza, ca jurnalisti, ca încalcam Siguranta lui, însa, din pacate, îi dam o veste proasta: avem acces acolo unde Coldea nu are si, daca am intrat în posesia unui document al unui Serviciu Secret american, înseamna ca avem si acceptul de a publica fragmente din el): „Ahmad Al-Khalaf Shabib Dulaymi ofera sprijin financiar, material, sau tehnologic catre Al-Qaeda în Irak.
  În martie 2009, Al-Dulaymi a organizat contrabanda de arme de proveninenta româneasca si explozibili în Irak, din Siria, printr-o întreprindere din Regatul Unit si prin ROMARM.
  În ianuarie 2010, Al-Dulaymi a stabilit o întîlnire cu Traian Basescu
  În februarie 2010, ministrul de Interne al României a prezentat presedintelui un Raport al implicarii lui Al-Dulaymi în contrabanda cu alcool pe teritoriul Ro-mâniei. Presedintele i-a transmis ministrului ca situatia e sub control si ca Al-Dulaymi este un prieten al României, în conditiile în care Statele Unite transmisesera, înca din 2007, Serviciilor Secrete ale României ca Al-Dulaymi este suspect de finantare a Al-Qaeda. La sfîrsitul anului 2008, Al-Dulaymi a acordat sprijin financiar Al-Qaeda prin acordarea de fonduri pentru familiile luptatorilor ucisi în Irak.
  Bucurestiul este centrul de sprijin al Al-Dulaymi
  Începînd cu jumatatea anului 2007, Al-Dulaymi a fost seful retelei Al-Qaeda din Europa, alcatuita din 2 celule, inclusiv una în Bucuresti, care au finantat Al-Qaeda în Europa prin contrabanda de arme si alcool. Al-Dulaymi este responsabil cu formarea, echiparea si prezenta luptatorilor straini în Irak, prin recrutarea de musulmani din România, pentru a ajuta Al-Qaeda prin fonduri obtinute din contrabanda cu arme sau pentru a lupta împotriva Fortelor Multinationale din aceasta tara. Începînd cu sfîrsitul lunii decembrie 2006, Al-Dulaymi a înlesnit transferul de bani din România catre un mijlocitor Al-Qaeda din Fallujah, Irak. În plus, fata de furnizarea de resurse financiare, materiale sau de sprijin tehnologic catre Al-Qaeda, Al-Dulaymi presteaza servicii pentru Osama Ben Laden. La sfîrsitul lunii ianuarie 2010, Al-Dulaymi l-a introdus în România, cu sprijinul lui Traian Basescu, care a si participat la întîlnire, pe Abu Ayyub al-Masri, locotenentul lui Ben Laden”. (Va urma)

  SIMONA FICA (Bucuresti),
  ROBERT HORVATH (Washington)

  WikiLeaks.ro documente”.
  COMENTARIILE le las pe seama DOMNIILOR VOASTRE !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/12/2012 @ 7:00 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: