Alioşa ” File de Jurnal ”

11/12/2012

Pactul Merkel-Putin.

Filed under: generale — Aliosa @ 8:08 am

Motto:

” Cine scoate SABIA , de SABIE va pieri ” !!!

Pana isi va reveni Traian Basescu din socul produs de rezultatul VOTULUI popular masiv impotriva fostului sau partid PD,apoi PDL si in final ascums in ARD de frica ROMANILOR, pana isi va reveni din oboseala ( la decernarea Premiului NOBEL pentru PACE liderilor UE, avea o fata obosita iar ochii ii erau inchisi…. )acumulata ca urmare a campaniei electorale demente, ilogice si ilegale impotriva USL dar si a ROMANIEI ,pana ce va fi desemnat PREMIERUL ROMANIEI si ne vom lamuri cu privire la declaratia liderului PSD VICTOR PONTA vs de cooptarea ipocritilor si antiromanilor de la UDMR la guvernare,

va propun spre lecturare si refectie ,

un material ce mi se pare interesant si actual .

„Axa Berlin-Roma și Pactul Merkel-Putin reconfigurează Bătrânul Continent: Cartelul „Europa”

Postat la: 28.11.2012 17:34 | Scris de: Luciana Pop
Axa Berlin-Roma și Pactul Merkel-Putin reconfigurează Bătrânul Continent: Cartelul „Europa”
Criza din zona euro a ajutat Berlinul să redevină stăpânul Europei • Cancelarul Merkel pretinde în fața Rusiei că UE vorbește pe o singură voce, a Germaniei • Ideea Bruxelles-ului referitoare la înființarea Statelor Unite ale Europei și reconturarea Axei Berlin-Roma sunt considerate semne ale refacerii Sfântului Imperiu Roman, în jurul Germaniei • Moscova face și ea pași înceți, dar siguri, spre redobândirea influenței în estul Europei
Asperitățile dintre Rusia și Germania s-au mai netezit după vizita cancelarului Angela Merkel la Sankt Petersburg, care i-a reconfirmat Berlinului poziția de pivot central în Europa. Merkel a încheiat contracte de milioane de euro cu „țarul” Putin, doar în beneficiul Germaniei, deși a pretins că vorbește în numele întregii Europe. „Europa vorbește cu o singură voce”, i-a spus șefa Guvernului de la Berlin președintelui rus, Vladimir Putin, sugerând că Berlinul este acea unică voce. Replica liderului de la Kremlin a sunat la fel de cinic: „Asta înseamnă că sunteți un cartel!”. Aplanarea tensiunilor ruso-germane și modul în care Merkel urmărește, pas cu pas, împlinirea „destinului” statului german, de implementare a giganticului aparat industrial pe teritoriul rus, precum și fervoarea manifestată de cancelar în sprijinirea proiectului extremist al Statelor Unite ale Europei, au readus pe tapet teza privind renașterea Sfântului Imperiu Roman, creat în jurul Germaniei. Teoria nu este nouă, fiind lansată, în ultimii ani, de istorici și analiști care au anticipat că Europa va fi federalizată, iar Germania va ajunge să dețină controlul, împărțind sfera de influență cu Rusia. Berlinul, ajutat de Vatican, pe al cărui scaun se află un Papă german, ar urma să stăpânească zona de apus a continentului, în timp ce Moscova ar domina partea de răsărit.
Elitele europene au făcut tot posibilul pentru a crea o Europă unită, însă evenimente recente, începând cu criza economică și terminând cu anunțul din acest an al președintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, privind iminenta înființare a Statelor Unite ale Europei, proiect extrem de controversat, au arătat că renașterea Sfântului Imperiu Roman de Națiune Germană este mult mai aproape decât se crede. Mai întâi, noua birocrație europeană, grupată în jurul așa-numitului „Grup de la Berlin”, a început să aibă întâlniri regulate între miniștrii de Externe ai statelor puternice din punct de vedere economic din UE, lansând ideea creării unei funcții extraordinare, „superputernice”, de președinte al UE.
„Superpreședintele” Europei
De la aceste întrevederi a fost exclusă însă Marea Britanie, singura despre care se spune că ar fi în dezacord cu noul plan european. Scopul urmărit de „Grupul de la Berlin” este acela al comasării funcției de președinte al Comisiei Europene cu cea de președinte al Consiliului European într-una singură, de „superpreședinte” al UE. Asta ar însemna că Uniunea va fi condusă de un lider foarte puternic, care va deține funcții politice și administrative peste toată Europa, imagine asimilată de specialiști cu epoca Sfântului Imperiu Roman.
Axa Roma-Berlin redivivus
La puțin timp de la înființarea „Grupului de la Berlin”, un alt moment a alimentat această teorie. Conștientă de faptul că aliatul său, fostul președinte francez Nicolas Sarkozy, nu va mai câștiga un al doilea mandat, deși l-a sprijint masiv, Angela Merkel și-a regândit strategia, căutând un nou partener, pentru o nouă alianță. Cancelarul german s-a orientat către premierul italian Mario Monti, despre care, de altfel, se spune că a fost propulsat la șefia guvernului de la Roma tot cu sprijinul lui Merkel, restabilind puternica Axă Berlin-Roma, din 1939, după modelul Hitler-Mussolini. Așa că, în prezent, toată politica decizională a Uniunii Europene se stabilește la Berlin și Roma, via Bruxelles. Cu Axa Roma-Berlin refăcută, cu planul anunțat de Bruxelles privind transformarea UE în Statele Unite ale Europei, cu un Papă de origine bavareză la Vatican, angajat într-o cruciadă a „noii evanghelizări”, și cu un italian la șefia Băncii Centrale Europene, există toate premisele ca profeția privind renașterea Sfântului Imperiu Roman să se adeverească, iar „superpreședintele” Europei să fie înscăunat cât mai curând.
Papa Ratzinger despre „Reichsidee”
Confirmarea faptului că Sfântul Imperiu Roman condus de germani a fost modelul pentru Uniunea Europeană a venit din partea ministrului Culturii din guvernul federal de la Berlin, Bernd Neumann. Politicianul german, membru al CDU, formațiunea Angelei Merkel, susținea că istoria și destinele Germaniei și ale Europei sunt „indisolubil” legate. Neumann preciza că „Sfântul Imperiu Roman este astăzi singurul model valid pentru un < superstat > funcționabil”. Și Otto de Habsburg, moștenitorul ultimului împărat al Austro-Ungariei, afirma, în anii ’70, că Reich-ul german a fost modelul principal pentru UE. Aceleași sentimente le împărtășește și Suveranul Pontif, Papa Ratzinger, care a făcut parte din Tineretul Hitlerist și a luptat în armata nazistă, invocând, nu o dată, teza „Reichsidee” sau „Idealul Imperial pentru Europa”. Concret, Benedict al XVI-lea (foto, jos) consideră că „bazele spirituale” ale Europei nu pot fi decât cele catolice, iar Sfântul Imperiu Roman nu poate fi condus decât de Germania.
Regionalizare prin fărâmițare
ZIUAnews a prezentat, în numărul precedent, o analiză mai amplă referitoare la pericolul înființării Statelor Unite ale Europei – o formă mascată de regionalizare a statelor UE, construcție extremistă care anihilează din start suveranitatea. De asemenea, am precizat că acest concept de „superstat” european a fost lansat încă din 1943 de miniștrii naziști Joachim von Ribbentrop și Cecil von Renthe-Fink, care au propus crearea unei confederații europene care ar fi trebuit să aibă o singură monedă și să se bazeze pe principiul regional. Regionalizarea României, așa cum este gândită în laboroatoarele de la Bruxelles, cu sprijinul Berlinului și la insistențele Budapestei, ar avea ca țintă finală fărâmițarea statului național unitar român, conform intereselor Germaniei, respectiv ale „Austro-Ungariei”, dar astfel încât interesele spațiului rus să nu fie lezate.
Avertismentul lui Margaret Thatcher
Toate aceste comentarii ale oficialilor germani, de la Merkel până la Papă, pe tema rolului de pivot deținut de Berlin, i-au alarmat pe britanici, care și-au adus aminte, probabil, de cuvintele fostului premier Margaret Thatcher, care le transmitea liderilor europeni, în 1995, următorul avertisment: „Nu ați ancorat Germania la Europa, ci ați ancorat Europa la o Germanie dominantă și unificată. În cele din urmă, prieteni, veți afla că nu funcționează”.
Despre scopurile Germaniei, care vor ajunge să fie impuse, treptat, în toată Europa, vorbea, cu peste 20 de ani în urmă, jurnalistul italian Luigi Barzini, care susținea că „viitorul Europei pare că va depinde, așa cum a depins de multe secole, de viitorul Germaniei și de deciziile Germaniei”. Observațiile ziaristului plecau de la ideea că „statul german a devenit, încă o dată, cel mai bogat, cel mai puternic și cel mai eficient, productiv și avansat din punct de vedere tehnologic, dar și cea mai numeroasă națiune din vestul Europei”. Căderea Zidului Berlinului, la sfârșitul lui 1989, și reunificarea Germaniei, au adunat la un loc, în inima Europei, 80 de milioane de nemți. Iar procesul de extindere a UE către Est (o zonă tradițională a influenței și a intereselor germane) va ajuta Germania să devină „un centru geografic” al unui colos european ce va rivaliza cu supremația SUA. Ziaristul britanic Peter Oborne, de la „Daily Telegraph”, aprecia, la rândul său, că „ora fatidică a Uniunii Europene va fi atunci când Germania va ajunge foarte aproape de a realiza visul lui Bismarck în ceea ce privește crearea unui imperiu economic, care să se întindă din Europa Centrală până la Mediterana”, lucru pe care și l-a dorit, de altfel, și Hitler.
Heiliges Römisches Reich
Sfântul Imperiu Roman, în germană „Heiliges Römisches Reich”, denumit, pentru prima oară în 1474, iar oficial, din 1512, și Sfântul Imperiu Roman de Națiune Germană, a fost întememeiat de Otto I, în anul 962, acesta devenind primul sfânt împărat roman. S-a extins în Europa Centrală a Evului Mediu și a existat formal până în 1806, când a fost desființat de Napoleon I. Sfântul Imperiu Roman s-a format în partea răsăriteană a fostului Imperiu Carolingian și cuprindea majoritatea teritoriului în care astăzi se află Germania, o parte din Italia, Austria, Elveția, Țările de Jos, estul Franței și părți din Croația și Polonia. Ca și Biserica Catolică, reprezentanții Sfântului Imperiu Roman îl considerau drept continuator al civilizației romane. Odată cu afirmarea naționalismului, la denumirea de Sfântul Imperiu Roman s-a adăugat sintagma „de Națiune Germană”, urmărindu-se transformarea lui într-un stat național german unitar. Propaganda nazistă considera Sfântul Imperiu Roman de Naţiune Germană ca fiind primul Reich, Imperiul German închegat între anii 1871-1918 în jurul Prusiei, ca pe cel de-al doilea, iar propriul lor regim, ca pe cel de-al treilea Reich. Prin numerotare, se sugera reîntoarcerea la vechea glorie germană, odată cu abolirea Republicii de la Weimar din 1919-1933.
Strategia Rusiei
Dacă rolul asumat de Germania, de lider al Bătrânului Continent, este deja o realitate, iar federalizarea Europei este doar o chestiune de timp, există „ochi și urechi” pentru care devine tot mai clar că unul dintre marii beneficiari geopolitici ai acestei stări de fapt este Rusia, care știe să profite de haosul financiar actual din UE. Iar arma pe care Moscova a folosit-o cu succes și continuă să o facă este cea energetică, Europa contiunând să fie dependentă de gazul rusesc. Încet, dar sigur, Rusia face în toată această perioadă pași importanți pentru a-și redobândi influența în Europa de Est, în special în acele țări care s-au aflat până în 1989 sub tutela sa. Iar instrumentul prin care face acest lucru este gigantul Gazprom. Rusia duce tratative cu state din UE, precum Polonia și Bulgaria, pe tema tarifului gazelor naturale. De asemenea, Kremlinul a pus în acțiune toate mecanismele pentru a convinge Republica Moldova și Ucraina să o lase mai moale cu aspirațiile proeuropene și să revină în brațele Maicii Rusia. În ceea ce privește statele baltice, Moscova speră să recâștige teren măcar în două dintre cele trei, Letonia și Estonia, Lituania fiind mai greu de „convins”, dată fiind prezența mai mică a numărului de rusofoni și apropierea sa de Polonia. Strategia Rusiei lui Putin de a-și recâștiga rolul de putere dominatoare în statele baltice și în rândul fostelor aliate din Pactul de la Varșovia ar putea da rezultate mai devreme decât speră Kremlinul.
Luciana Pop.Sursa: Internetul
.Tu, stimata cititoare si distinse cititor, ce parere ai ?
Se configureaza oare reeditarea Pactului Ribentrop-Molotov
cu alti actori si in conditii deosebit de abile!?
O zi frumoasa, o saptamana minunata si o LUNA plina de BUCURIA SARBATORILOR de iarna ce se apropie cu pasi repezi
!Cu stima si respect,
Aliosa.

7 comentarii »

 1. @ ALL !!!

  Din cauza GERMANIEI , ROMANIA a fost nevoita sa TRANSFERE in RUSIA spre PASTRARE ,
  TEZAURUL si VALORILE sale culturale si istorice !!!
  S-a terminat de mult PRIMUL RAZBOI MONDIAL, AL DOILEA RAZBOI MONDIAL, s-a incheiat si perioada RAZBOIULUI RECE
  dar TEZAURUL ROMANIEI aflat la MOSCOVA nu s-a mai intors !!!!!!!!!!!!!!
  VINOVATI de aceasta mare nedreptate dar si nenorocire abatuta asupra poporului roman,
  sunt in primul rand POLITICIENII ROMANI de la 1918 si pana in prezent dar si oamenii de litere care nu s-au preocupat sa scrie si sa aduca la cunostinta ROMANILOR si a LUMII INTREGI despre situatia TEZAURULUI ROMANIEI aflat la Moscova.
  Iata insa ca un scriitor RUS face ce n-au facut alti istorici si scriitori romani :

  * Serghei Mihailovici Golubiţki este un scriitor, filolog, jurnalist şi specialist în internet-trading de la Moscova.
  S-a născut la 11 iulie 1962. A absolvit magna cum laude (diplomă roşie) facultatea de litere a Universtităţii de Stat din Moscova în 1984, iar în 1989 şi-a susţinut teza de doctorat cu tema “Mitologia socială şi nomenologia filosofică în lirica romanescă contemporană”, la aceeaşi universitate. Cunoaste si vorbeste limbile rusă, engleză, franceză, germană, portugheză şi română. În 2004 a publicat o carte în două volume cu titlul “Care este numele dumnezeului vostru? Marile afaceri oneroase ale secolului XX”, în care descrie peste douăzeci de afaceri oneroase din Statele Unite ale Americii, începând cu scandalul panamez şi terminând cu cazul Enron. Este autor al cursului multimedia “TeachPro Internet Trading”, care, potrivit revistei de bursă “Technical Analysis Of Stocks And Commodities”, nu are analogie pe piaţa americană . În clasamentul celor “100 de creatori din spaţiul postsovietic”, stabilit de “Global Intellect Monitoring” în anul 2009, a fost plasat pe locul 30, “pentru gândirea creatoare asupra realităţilor în transformare dinamică”.
  FRAGMENTE TRADUSE ÎN ROMÂNĂ DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBIŢKI:
  (….) Aşadar, despre ce alegere a grâului de neghină este vorba? Dragi colegi, cred că v-aţi dat seama deja că este vorba despre tema scoasă în titul postării de astăzi. (…)
  Cu alte cuvinte, în ceea ce ţine de „drepturile omului” avem o alegere. Cu totul aparte stă chestiunea „aurului româmesc”, care nu permite în nici un chip, sub nici o formă, sub nici un fel interpretătări ambigue. Şi vreau să subliniez încă o dată că această chestiune are o importanţă principială anume pentru Rusia, anume pentru noi, şi într-o măsură cu mult mai mare, decât pentru România şi, cu atât mai mult, pentru Moldova , ai cărei parlamentari, apropo, au şi intervenit pentru includerea chestiunii în rezoluţia APCE.
  De ce are această chestiune o importanţă principială anune pentru noi, dar nu pentru România? Pentru că în cazul României este vorba pur şi simplu despre pierderea unor bunuri materiale, în timp ce în cazul Rusiei această chestiune se pune într-un cu totul alt plan, în cel moral. Dacă noi nu recunoaştem această chestiune, noi îi spunem nu atât străinătăţii, câte ne spunem nouă înşine că, da, noi suntem nişte HOŢI! Noi recunoaştem conştient, în deplinătatea facultăţilor mintale, că suntem urmaşii şi continuatorii de drept ai unei hoţii bolşevice, că suntem pui destoinici din cuibul lui Troţki.
  Doar aşa şi nicidecum altfel. Şi nici un fel de inepţii de genul comentariilor oficiale ale cinovnicilor ruşi despre faptul că, adicătelea, tema „aurului românesc” ţine de timpurile demult apuse, este o chestiune istorică, fără nici o tangenţă cu politica actuală, nu pot acoperi monstruoasa prăpastie morală care ne separă pe noi de Lumea Binenului şi a Luminii dacă refuzăm să ne recunoaştem obligaţiunile de returnare a ceea ce am furat în mod deschis, cinic şi impertinent.
  Presupun că atât colegii mei, cât şi marea majoritate a cetățenilor ruși, nu au nici cea mai vagă idee despre ceea ce reprezintă chestiunea “aurului românesc”, motiv din care nu există nici cel mai mic temei să tragă vreo concluzie pripită și, cu atât mai mult, să se lanseze în acuzaţii de imoralitate împotriva cuiva. Întrucât mass-media oficială din Rusia nu s-a obosit să aducă faptele la cunoştinţa cititorilor săi, voi încerca, pe cât îmi stă în putinţă, să completez această lacună măcar pentru publicul cititor al Reţelei Naţionale a Oamenilor de Afaceri.
  În august 1916, România a intrat în Primul Război Mondial de partea Aliaților și a ocupat Transilvania. Las în spatele scenei motivele care au determinat această țară să adopte, timp de doi ani, starea de neutralitate: politica ţărilor mici este o chestiune complicată și – ceea ce este mai important! – absolut neprincipială din punctul de vedere al demersului nostru. Aici şi cum, nu mă interesează România, pe mine mă interesează doar Rusia.
  Demersul României a avut consecinţe foarte deplorabile: armatele aliate ale Mittelmächte (Germania, Austro-Ungaria , Bulgaria și Imperiul Otoman) au replicat imediat printro contraofensiva, care, în cel mai scurt timp posibil, a înfrânt Armata Română.
  Guvernul României a fost evacuat în grabă de la București la Iași, la granița cu provincia Basarabia din Imperiul Rus. Dobrogea, Oltenia și Muntenia fuseseră deja ocupate, astfel încât cotropirea totală a teritoriului național părea, pe bună dreptate, doar o chestiune de timp.
  În noiembrie 1916, Consiliul Național al Băncii Centrale a României a decis să transmită, pentru păstrare temporată, întregul său Tezaur aliatului său – Rusia, care, de fapt, îi oferise cu amabilitate serviciile. O variantă alternativă luată în calcul era transportarea Tezaurului la Londra, dar poziţia dominantă pe care o aveau submarinele germane în spaţiul maritim a fost determinantă pentru alegerea făcută în favoarea Imperiului Rus.
  La 2 decembrie Banca Centrală a decis, iar la 12 decembrie Consiliul de Miniștri al României a aprobat această decizie. Ca precedent internațional s-a apelat la experiența Franței, care transmisese deja Tezaurul său spre păstrare Statelor Unite ale Americii.
  Pentru Rusia procesul verbal cu privire la transmiterea Tezaurului a fost semnat de general-locotenentu Aleksandr Aleksandrovici Mosolov, șeful cancelariei ministeriale a Curții Imperiale, iar din toamna anului 1916 – ministru-delegat în România.Guvernul rus s-a angajat nu doar să pregătească transferarea, dar a şi garantat integritatea necondiționată a Tezaurului României atât în timpul transportării, cât şi pe întreaga durată a ulterioarei lui păstrări.
  Trebuie să spun că în Rusia au fost trimise nu numai rezervele de aur ale Băncii Centrale a României, dar, efectiv, toate economiile băncilor private românești, ale companiilor și ale cetățenilor. Inventarul a cuprins: documente, manuscrise, monede vechi, tablouri, cărți rare, arhivele mănăstirilor din Moldova și Țara Românească, colecţiile muzeistice aparținând instituţiilor publice și celor private, precum și 93,4 tone de aur.
  Întrucât toate aceste comori au fost descrise în cel mai amănunţit mod cu putinţă în procesul verbal de transmitere, nu este dificil să calculăm valoarea lor actuală (desigur, cu excepţia valoarii pur istorice a exponatelor de muzeu) : 2 miliarde 800 milioane de dolari.
  “Aurul românesc” a fost transmis în Rusia în două etape: la 12 și 14 decembrie 1916 – în 17 vagoane cuprinzând 1738 lăzi, cu un conţinut în valoare de 314 580 456 lei şi 84 de bani. Acestor lăzi li s-au adăugat altele două cu bijuteriile ale Reginei Maria, toate în valoare de 7 milioane de lei.
  În zilele de 23-27 iulie 1917 (deja după revoluția din februarie), a fost trimis la al doilea eşalon cu părţi ale Tezaurului României: 24 de vagoane, bunurile având o valoare de inventar de 7,5 miliarde de lei. Sub paza unei unități de cazaci trenul a ajuns cu bine la Moscova, la 3 august 1917.
  Apoi s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat: o bandă bolşevică de terorişti a acaparat puterea sub directa conducre a Statului Major german, iar la 26 ianuarie 1918 Leiba Dovidovici Bronstein, alias Troțk, a declarat public cu cinism: „Activele româneşti plasate la Moscova, vor fi indisponibile pentru oligarhia română. Guvernul sovietic îşi asumă obligaţia de păstrare a acestor active, ca şi pe cea de returnare ulterioară a lor în mâinile poporului român “.
  Cuvântul lui Leiba este lege, astfel încât poporul român, care de mult şi-a răsturnat regii, așteaptă şi în prezent să-i fie restituit propriul Tezaur. Pentru a aprecia întreg cinismul situației trebuie să amintim în mod neapărat despre cele trei restituiri oficiale, făcute în 1935, în 1956 și 2008. Aceste restituiri au fost însoţite de o retorică triumfalistă de genul celei din următorul comunicat publicat la 12 iunie 1956 în presa sovietică: “În toți acești ani poporul sovietic a păstrat cu meticuloasă grijă operele de artă de o mare valoare istorică și artistică. Guvernul URSS și poporul sovietic au tratat întotdeauna aceste valori ca fiind proprietatea inalienabilă a poporului român”.
  E frumos, nu-i așa? E nobil. E onest. Cum i se şi cuvine oricărei ţări cu demnitate, nemaivorbind despre o superputere. Am înapoiat picturi, desene, manuscrise, hrisoave, arhive, monede de aur, medalioane, icoane, odoare bisericeşti, am înapoiat până și rămășițele pământești ale eminentului gânditor Dimitrie Cantemi. Am uitat însă un mizilic colea: să restituim 93,4 tone de aur. Acest mizilic nu a făcut obiectul sentimentelor bolşevicilor de solidaritate de clasă cu poporul român. După cum nu a făcut nici obiectul obligaţiunilor de restituire a ceea ce nu-ţi aparţine.
  România nu a încetat niciodată să revendice restituirea de către Rusia a ceaa ce fusese transmis, pe cuvânt de onoare, spre păstrare în anii Primului Război Mondial. Din toate declaraţiile publicate în presa sovietică reieseclar şi univoc faptul că Uniunea Sovietică a recunoscut întotdeauna dreptul de proprietate al României asupra Tezaurului său.
  Şi atunci, care-i problema?! De unde apar astăzi aceste cinice şi monstruoase fraze ale oficialilor ruși privind chestiuni de interes pur istoric?! AU FURAT CEEA CE NU NE APARŢINE! Şi ne-au făcut pe toţi ostatici ai acestei meschinării! Pe toți cetățenii Rusiei! De ce eu, de ce anume eu, trebuie să trăiesc cu sentimentul că sunt cetăţean al unei ţări care săvârşeşte pe faţă şi cinic cea mai oribilă crimă damnată de codul moralei creştine: înşelarea celor care ţi-au dat încredere?
  La Dante Alighieri, cei care au înșelat încrederea sunt supuşi la cele mai îngrozitoare cazne în cea de-a noua – ultima – treaptă a Iadului: pe lacul îngheţat Cozit dracii le sfârtca capetele
  Pentru orice creștin nu există o crimă mai oribilă decât înşelarea celor care ţi-au dat încredere. Și aici nu mai este vorba despre cântecelele şi ţopăiturile celor de la Pussy Riot în biserică, aici este vorba despre un lucru cu mult mai îngrozitor.
  Din păcate însă, nimărui nu-i pasă de “aurul românesc”. De Riot Pussy – da, aceasta este o crimă strigătoare la cer împotriva puterii. Pe când tezaurul furat altui neam, propriului nostru aliat, care ne-a încredinţat toată averea sa, e aşa, un fleac , „o chestiune istorică”.
  Sursa: Internetul.
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/12/2012 @ 8:50 am | Răspunde

 2. @ ALL !!!
  Pentru cei care AU FOST, SUNT si VOR fi ROMANI cu demnitate si verticalitate,
  LINK-uri spre informare :
  Wikileaks – informatii despre Romania

  ––––––––––-
  Datoria reala a Romaniei: 140 miliarde euro!
  Proiectul Lucid si Guvernul Big Brother
  Avertisment: Genocid impotriva romanilor
  Supravegherea Big Brother in Romania
  Romania in pericol etnic (I)
  Romania in pericol etnic (II)
  Romania in pericol etnic (III)
  Romania in pericol etnic (IV)
  WikiLeaks Romania: Cenzura Presei
  Basescu si Al-Quaeda?!
  Surse anonime: Basescu este extrem de grav bolnav!
  Romania isi traieste ultimele momente ca Stat National
  Uniunea Europeana a Regiunilor, planul Noii Ordini
  Proiectul Lucid pentru UE
  Fondatorul WikiLeaks arestat!
  Basescu slujitorul Fortelor Oculte
  WikiLeaks: Divulgarea unui Secret extrem de important…
  Grupul mafiot Basescu-Udrea
  Basescu si Mafia din Romania
  Basescu a trimis arme ilegal catre Iran
  Basescu a trimis ilegal arme catre Iran (update)
  Romania in prag de faliment si razboi civil
  Regimul Basescu se va prabusi prin revolta populara
  Traian Basescu a luat bani de la FNI
  Traian Basescu colaborator al Securitatii
  Date oficiale: Guvernul Boc a distrus economia Romaniei
  FMI i-a condamnat pe romani la foame, pe baza unor date FALSE!
  Trecutul lui Traian Basescu
  WikiLeaks Romania: Dosarul Flota, dovada ca Basescu e implicat
  Foametea ameninta Romania!
  Aceasta situatie nu poate sa mai dureze!
  Dosarul Basescu: vanzarea flotei aeriene romane
  Traian Basescu pus sub acuzare pentru trafic de arme
  Basescu l-a facut „scapat” pe Omar Hayssam
  Declaratiile lui Omar Hayssam
  Falimentul Romaniei
  Romania ar putea intra in incapacitate de plata
  Raport Transparency International: Romania distrusa
  Scandalul WikiLeaks si propagandistii Regimului Basescu
  Dosarul Basescu
  Stenograme in cazul ALRO: Udrea si Cocos intervin pe langa Basescu
  Traian Basescu extrem de grav bolnav
  Mafia lui Basescu
  Mafia lui Traian Basescu
  Basescu si PDL: Coruptia de partid si de stat
  WikiLeaks: Cablu: Basescu si terorismul
  WikiLeaks: Cablu: Basescu si terorismul (II)
  Traian Basescu, alcoolic?
  Memoriu FBI: Mafia PDL condusa de Basescu
  WikiLeaks: Cablu: Basescu si terorismul (III)
  Surse: Basescu extrem de bolnav
  FMI si Planul pentru distrugerea Romaniei
  Conexiunea criminala: Basescu-Bout-Reyes
  Raport secret CIA: Traian Basescu spion rus
  Avertisment!
  WikiLeaks: despre fenomenul OZN
  Conexiunea criminala: Basescu-Bout-Reyes (II)
  Regimul Basescu criminal impotriva poporului român
  Traian Basescu si traficul de arme
  Basescu despre colaboratorii sai…
  Blaga ameninta ca va face publice conturile lui Basescu
  Puterea si holocaustul impotriva romanilor
  Cable 09STATE15881: implicarea lui Băsescu in acte de terorism!
  Musamalizarea dosarelor de spionaj – Dosarul din biroul lui Basescu
  Basescu si echipa terorista de la World Trade Center
  Cei care distrug Romania
  Mafia PDL si contrabanda pe Dunare
  Regimul Basescu vinovat pentru esecul Schengen
  Afacerea „Voicu” si „Fetele Presedintelui”
  Surse: „Basescu are cancer intr-un stadiu avansat”
  Basescu si gasca de homosexuali de la SPP
  Ne pregatim de dictatura?
  Din nou despre afacerile cu arme ale lui Traian Basescu
  Concluziile Buletinului Medical: Cancer Celular Hepatic
  Dezvaluiri: Traian Băsescu implicat in trafic de arme si terorism
  Amiralul G. Marin, schimbat pentru ca nu a fost de acord cu traficul de arme
  Mafia Basescu – Udrea
  Dovada ca „Seful” e homosexual?
  Retrospectiva 2010
  Wikileaks.ro: Vanzarea Romaniei continua
  Romania la final
  Romania a fost distrusa cu buna stiinta
  WikiLeaks: Presedintele Poloniei a fost ucis din ordinul Illuminati
  Dovada ca „Seful” e homosexual? (II)
  Starea lui Basescu se inrautateste
  Intelectualii lui Basescu, – abjectia la superlativ!
  Experimentul „Romania” continua
  Contrabanda internationala de arme, Noua Ordine si Romania
  De unde are EBA 900 milioane euro?
  SOV si Basescu
  Regimul Basescu pune in aplicare „Planul Illuminati”
  Regimul Basescu pune in aplicare „Planul Illuminati” (II)
  A inceput exterminarea….
  Inca o dovada: Basescu si traficul de arme
  Wikileaks.ro: 30.000 accesari in 38 zile de activitate!
  Traficantul Bout va face dezvaluiri despre Basescu
  Mafia PDL patronata de Basescu: cazul Banias
  A inceput cenzura…
  Nu le pasa de cetatenii acestei tari!
  BCCO Timisoara, fapte impotriva sigurantei nationale?
  Traian Igas si crima organizata
  Romanii sunt otraviti cu hrana ce contine bacterii fecale
  Starea lui Basescu se inrautateste: urmeaza o noua operatie
  Cine a distrus Romania…
  Dovezi ale colaborarii lui Basescu cu Securitatea
  Minciunile Regimului Basescu si o Scrisoare Deschisa
  Contrabandistul Traian Igas si ratarea aderarii la Schengen
  Raport secret CIA: Razboi in Romania
  Conducerea Romaniei este mana in mana cu crima organizata!
  De ce face Basescu greseli?
  Revolutiile din Algeria, Tunisia, Egipt… urmeaza Romania
  Traian Basescu a comis un viol in 1973
  Scrisoare deschisa d-lui Traian Basescu (I)
  In atentia cititorilor Wikileaks.ro
  Romania este ruinata! …..
  Razboi in interiorul Mafiei PDL
  Romania in pericol etnic (V)
  Traian Basescu minte cu privire la banii de la FMI
  Romanii sunt otraviti conform directivelor „Codex Alimentarius”
  Basescu la un pas de inculpare pentru….
  Denunt penal impotriva presedintelui Romaniei
  Traian Basescu implicat in afacerea „Spaga de la vama”
  In atentia cititorilor
  Afacerea „Spaga de la vama” si degringolada regimului Basescu
  Serviciul de Telecomunicatii Speciale monitorizeaza Wikileaks.ro
  Un raport SRI privin „cumpararea” Romaniei de catre Israel
  Biografiile securistilor din fruntea SIE si STS
  Securistul Eugeniu Petrescu, omul-cheie al Mafiei Regimului Basescu
  Din nou despre Mafia PDL
  Valer Marian demasca Mafia PDL din vamile romanesti
  Abuzuri incredibile in Justitia Romana
  Operatiunea „Vamile” pornita pe vremea lui Blaga duce catre Mafia PDL…..
  Operatiunea „Vamile” pornita pe vremea lui Blaga duce catre Mafia PDL…. (II)
  Wikileaks.ro la 300.000 afişări de pagină. Sprijiniţi-ne !
  Introducere la „Raportul asupra evenimentelor din 13-15 Iunie 1990”
  Biografii „celebre”: azi, Stolojan si Dan Voiculescu
  Wikileaks.ro: Despre „Dosarul Flota” dovada ca Basescu e implicat (II)
  Conform DNA, milionul de euro ajungea la Sorin Blejnar
  Dovada ca „lupta anti-coruptie” este doar o manevra propagandistica
  FBI pe urmale lui Basescu! Se confirma acuzatiile „Trafic de arme”? In acest timp….
  Tot mai multe marturii despre Blejnar
  De la marea coruptie, la cea… „MICA”? Ce se intampla in Comuna Baisoara, Cluj?
  Basescu preia controlul asupra Realitatea Tv…..
  Noul „Cod al Muncii” si sclavia moderna. Distrugerea poporului Roman
  Surse: Basescu incearca sa-si salveze conturile din SUA
  Conform deciziei UE, Statul Israel controleaza datele personale ale romanilor!
  Wikileaks.ro: Procurorul Nastasiu demasca Mafia din Romania
  Schema Mafiei de la ANAF
  Sorin Blejnar si afacerile cu „Petrom”
  Despre „Cazul Necolaiciuc” si Traian Basescu
  Infectare criminala intentionata cu SIDA in Romania!
  ONU pune in aplicare programul Illuminati pentru decimarea populatiei Terrei
  Romania Masonilor: Sorin Blejnar, seful ANAF
  Dovada ca Traian Basescu a luat mita 500.000 dolari in 1992
  Cum a sparlit Basescu 500.000 dolari
  Remember: Dosarul „Flota” (I)
  Remember: Dosarul „Flota” (II)
  Cat de sigura e centrala de la Cernavoda?
  Adrian Severin, – lobby sau trafic de influenta?
  <A title=http://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/03/washingtonul-preocupat-de-aventurile.html href="http://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/03/washingtonul-preocupat-de-aventurile.html&quot; target
  Sursa: Internetul .Aliosa.
  PS!
  Daca VREI sa afli ce ascunde fiecare LINK,
  COPIAZA-L , du-l pe GOOGLe si, GATA !!!

  Comentariu de Aliosa — 12/12/2012 @ 7:10 am | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  Un RUS bine intalneste o ,NEMTOAICA la fel de buna si vrea s-o ia de
  nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.
  – Dar nu stim nimic unul despre celalalt, spune ea.
  – Dar nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul,
  o linisteste el.
  Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare.
  Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se
  ridica de pe sezlong, se catara la trambulina
  de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade
  si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta
  in apa Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe
  sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
  – Ai fost incredibil, iubitule, il intampina ea, inca surprinsa de
  reperezentatie.
  – Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom
  cunoaste incetul cu incetul.
  Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa
  30 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce
  inapoi pe sezlong, nearatand nici cel mai mic semn de oboseala.
  – Oooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo
  proba de rezistenta la inot?
  – Nu, spune ea, am fost curva la castelul Furstenberg din Donaueschingen
  dar eram nevoita sa lucrez pe ambele maluri ale Dunarii lata de 678 metri……………………
  Ce spui, ti-a placut BANCUL ?
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/12/2012 @ 7:16 am | Răspunde

 4. Istoria tinde sa se repete,sub forme evoluate,mai perfide! Suntem mereu la mana „campionilor”! Jos palaria in fata d-lui S.M.Golubitzki! Cat despre autoritatile romane care n-au stiut,sau n-au vrut sa puna problema consecintelor sprijinului”dezinteresat”?!…

  Comentariu de criscar50 — 13/12/2012 @ 3:39 pm | Răspunde

  • Buna seara Crisan !
   ISTORIA chiar daca NU VREA tot se repeta la un anumit interval !
   Culmea ISTORIE este ca evenimentele sunt provocate tot de marile puteri ale lumii !
   Doar ACTORII difera …………………….
   Cat despre autoritatile romane care n-au vrut sa se DISCUTE problema TEZAURULUI ROMANESC acele autoritati sunt de fapt niste personaje demne de mila si dispretul tuturor romanilor VERTICALI si cu DEMNITATE !!!
   Spre bucuria mea acele jalnice personaje sunt si inca vor fi pedepsite de ISTORIE si de DUMNEZEU !
   MRU deja a fost pedepsit iar celalalt individ isi asteapta cu OCHII IESITI DIN ORBITE pedeapsa DIVINA si CONSTUTUTIONALA !!!
   Multumesc pentru comentariu si like !
   O seara frumoasa !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 13/12/2012 @ 6:45 pm | Răspunde

 5. @ ALL !!!

  Auditie placuta !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/12/2012 @ 6:37 pm | Răspunde

 6. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Comentariu de octavpelin — 28/07/2018 @ 11:11 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: