Alioşa ” File de Jurnal ”

11/01/2013

Unii cu „malaiul ” altii cu………. ” buhaiul ” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 4:53 pm

Motto:
” ARTA de a fi cand foarte indraznet,
cand foarte prudent, este ARTA de a REUSI” !!!
NAPOLEON .

Pesedistul VICTOR PONTACine-sunt-consilierii-premierului-Victor-Ponta a fost uneori si foarte INDRAZNET, alteori si foarte PRUDENT ! Va REUSI el oare in ce si-a propus sa faca ca
PRIM -MINISTRU al ROMANIEI ?
Iata de cine este CONSILIAT :
– 8 consilieri de stat ;
– 4 consilieri personali ;
– 8 consilieri onorifici,neremunerati .

Consilieri de stat la Cancelaria prim-ministrului Victor PontaV1:

Anca Alexandrescu , fost consilier de comunicare al premierului Adrian Nastase in perioada 2001-2004 si director de comunicare al primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, incepand din 2009.

Geanina Cristina Puscasu ,fosta asistent al europarlamentarului Daciana Sarbu.

Sorin Encutescu , colonel in rezerva, fost consilier al ministrului Apararii pe probleme de integrare europeana si euroatlantica in perioada 1995-1997 iar ulterior sef al Biroului Strategii de Securitate si Aparare al Institutului de Studii Politico-Militare si Istorie Militara (ISPAIM) si director la SC DAEWOO Auto Trading.

Luminita Teodora Odobescu, diplomat de cariera. Intre anii 2002 si 2007 a detinut diverse pozitii in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei la Uniunea Europeana – Bruxelles. In perioada iunie 2008- februarie 2012 a indeplinit functia de director general al Departamentului Uniunea Europeana din Ministerul Afacerilor Externe, iar in data de 24 februarie a fost numita secretar de stat in MAE.

Vasile Cepoi , medic internist,fost director general executiv al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate in perioada 2005-2008 si director al DSP Iasi in 2009. A detinut functia de secretar de stat in guvernele Nastase, Boc si Ungureanu si pe cea de ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta1.

Radu Ionel Puchiu, fost director al departamentului IT din cadrul Guvernului in perioada septembrie 2005 – octombrie 2009, iar ulterior pe cea de Business Unit Manager la compania Kondiment.

Cristian Socol , conferentiar universitar la ASE, vicepresedinte al Asociatiei Generale a Economistilor din Romania si editor asociat la Revista de Economie Teoretica si Aplicata.

Costin Mihalache despre care nu am aflat nimic.

Consilierii prim-ministrului Victor Ponta:

– Mihaela Alexandra Enache, fost anterior referent BCR,
– Laurentiu Cristian Paduraru, fost ofiter in cadrul Serviciului de Telecomunicatii Speciale,
– Roman Petrasuc, asistent in cadrul departamentului de Filologie Rusa si Slava din cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii Bucuresti,
– Georgian Ion Ghervasie, fost director general al Directiei Generale Comunicare a Senatului.

Consilierii onorifici ai premierului PontaV2, neremunerati :

Wesley Clark este general in retragere, fost comandant al fortelor NATO in timpul razboiului din Kosovo, in prezent membru in Consiliul director al companiei BNK Petroleum, care are operatiuni in domeniul gazelor de sist in Polonia.

Giuseppe Arlacchi. Fost deputat si senator al Italiei, sociologul italian este cunoscut pentru studiile si eseurile despre mafia din Italia.

Daniel Daianu. Fost ministru de Finante, fost economist-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), fost europarlamentar, Daniel Daianu este profesor universitar la Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA).

Dante Stein este fiul fostului proprietar al companiei AutoItalia, Herbert Stein. Dante Stein a fost vicepresedinte executiv in cadrul AutoItalia si s-a ocupat de sectoarele marketing si advertising. In prezent, familia Stein continua sa deruleze in Romania afaceri in domenii precum cel de leasing si asigurari auto, scrie Adevarul.

Mircea-Gheorghe Draghici. Damian Draghici, cunoscutul naist realizator al coloanei sonore a filmului „Piratii din Caraibe 3″, singurul roman detinator al unui premiu Grammy, il consiliaza pe premier in problematica rromilor.

Ioan Lascar este seful Clinicii de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca.

Ioan Dan Gheorghiu este presedinte al Institutului de Studii si Proiectari Energetice si presedinte al Asociatiei Patronale Energia (APEN).

Gyorgy Frunda care recent a declarat presei ” ROMANIA nu este STAT NATIONAL !” este avocat si fost senator UDMR. Este consilierul premierului Ponta pe probleme de minoritati.
Sursa Secretariatul General al Guvernului .
Eu unul le urez SUCCES tutur desi nu sunt de acord cu alegerea ultimului consilier din motive de toti stiute : a fost alaturi de Boc I-V si MRU 78 votandu-le toate propunerile ….Doi POLITICIENI, un roman si un maghiar pescuiau… .
Dupa ore in sir, pestisorul de aur se incurca in firele ambilor pescari, iar acesta se vede nevoit sa indeplineasca fiecaruia cate o dorinta.
– Eu vreau ca Harghita si Covasta sa fie imprejmuite de Marele Zid Chinezesc, pentru ca niciun roman sa nu mai poata calca pe aceste pamanturi, spune maghiarul oftand de bucurie.
– OK, spuse pestisorul.
Romanul, linistit, intreaba pestisorul de aur
– Zidul asta are usi?:
– Nu.
– Dar ferestre?
– Nici.
– UMPLE-L CU APA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vor TRAI oare ROMANII mai bine in guvernarea actuala fata de cea anterioara ?
Tu, ce zici ?
EU zic doar atat :traiasca guvernul

” Limitele luptei politice
by Corina Cretu

Discursul premierului Ponta despre starea bugetului reflectă, cât se poate de corect, și starea națiunii. Cred că a fost unul dintre cele mai semnificative exerciții de transparență și de onestitate politică din ultima vreme, mai precis cam de opt ani incoace. Un exercitiu așteptat și reclamat de români, care au dovedit ca doresc alt tip de legături între ei și cei care administrează treburile statului.

2013 și 2014 sunt ani de vârf în rambursarea datoriei publice, dublată de guvernele Boc în numai un an și ceva dupa anunțul acordului cu FMI. Un simplu exemplu: numai cheltuielile cu dobânzile la împrumuturile statului sunt de ordinul a 2,5 miliarde de euro – adică insumate bugetele Apărării, Mediului si parte din cel al Sănătății. Acești bani ar fi fost mai bine folosiți în investiții și protecție socială. Dar, chiar daca sunt rezultatul proastei guvernari, este vorba despre angajamente ale statului român, care trebuie respectate de orice guvern.

Niciodată în ultima sută de ani România nu a avut de rambursat atât de mulți bani în doar doi ani și într-un context economic internațional atât de defavorabil. Pentru un asemenea efort sunt necesare două condiții: stabilitate economică și politică și suportabilitate socială. Chiar dacă nu vor fi măriri de salarii și pensii, sigur nu vor fi noi cure de austeritate. Iar pentru a face o serie de reforme este nevoie de acceptabilitate socială. Nu poți reforma, cum au făcut guvernele Boc, în pofida voinței cetățenilor și fără acceptul lor. Doar un exemplu: modificarea Codului Muncii – făcută împotriva intereselor angajaților și care nu a rezolvat nimic din ceea ce-și propunea. Mai mult, a adâncit munca la negru și precaritatea salariilor, a sporit sărăcia angajatilor și a accentuat polarizarea socială.

Fără sprijinul cetățenilor nimeni nu va putea guverna România în aceste condiții extrem de nefavorabile. Vremea aventurilor de orice fel a trecut. A venit vremea responsabilității și a solidarității, a acțiunii fără compromisuri în slujba interesului public. De aceea, nu pot fi de acord cu felul în care au reacționat foștii guvernanți, care nici acum nu au înțeles de ce au fost atât de aspru sancționați la vot. Perspectiva PDL este caraghioasă: in timpul guvernărilor Boc-Ungureanu a curs lapte și miere, nu au dispărut sute de mii de locuri, economia a duduit, PIB-ul nu a scăzut cu 15% în trei ani, salariile bugetarilor și pensiile nu au fost ciuntite, România e plină de autostrăzi, iar românii erau fericiți.

PDL este într-o fundătură, nu mai are nimic de spus și de oferit românilor. Nici până acum nu și-a asumat responsabilitatea pentru anii în care a ratat guvernarea și a provocat atâta suferință socială. Lipsa de luciditate a liderilor PDL îi face să depășească limitele unui demers politic normal.

România are de demonstrat că a învățat lecțiile crizei și că, putere și opoziție, se poate găsi un limbaj comun atunci când este vorba despre interesul public și buna-guvernare. Asta ar putea fixa și limitele normale ale luptei politice, ceea ce lipsește azi vieții noastre politice.

Sper sincer că guvernul condus de Victor Ponta va reuși să facă din acest buget un instrument al stabilității economice și sociale și un stimulent pentru relansarea creșterii economice „.
Sursa: http://corinacretu.wordpress.com/2013/01/11/
Tu, ca parere ai ?
Aliosa.

20 comentarii »

 1. @ Eda,
  Buna seara !
  Multumesc pentru LIKE !
  O seara frumoasa si un WEEKEND perfect !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/01/2013 @ 5:58 pm | Răspunde

 2. @ ALL !!!
  La rugamintea telefonica a colonelului (r) DRAGOESCU ION , Ramnicu Valcea,
  postez din nou CONTUL unde cei ce doresc pot depune incepand cu 100 ron, orice suma doresc,pentru ca Revista ROMANIA ERIOCA ce traieste numai din SPONSORIZARI
  SA SUPRAVIETUIASCA !
  Pot SPONSORIZA toate categoriile sociale NU NUMAI din ARMATA !

  Pana acum au SPONSORIZAT Revista ROMANIA EROICA :

  1. Opritsa Dragalina Popa, Statele Unite – 500 dolari
  2. General (r) Petre Stoica, Bucuresti – 100 lei
  3. General (r) Const. Tanase, Târgoviste – 200 lei
  4. Colonel (r) Dumitru Roman, Bucuresti – 200 lei
  5. Colonel (r) Constantin Chiper, Ploiesti – 200 lei
  6. Comandor (r) Neculai Padurariu – 400 lei
  7. Comandor (r) Marius Popescu, Bucuresti – 100 lei
  8. Colonel (r) Ioan Florea, Bucuresti – 100 lei
  9. Colonel (r) Mihai Stir, Bucuresti – 100 lei
  10. Colonel (r) Puiu Cujba, Ploiesti – 100 lei
  11. Fundaia “Erou capitan Alex. Serbanescu”,
  Bucuresti – 400 lei
  12. Radu Greceanu, Bucuresti – 200 lei
  13. Comandor (r) Romeo Hagiac, Bucuresti – 100 lei.
  14. Colonel (r) Alexandru Popovici,
  Turnu Magurele – 300 lei
  15. Col.(r) ing. Nicolae si Rodica Marunelu,
  Bucuresti – 200 lei
  16. Colonel (r) Eugen Lazar, Bucuresti – 100 lei
  17. Colonel (r) Ion Gociu, Târgu Jiu – 200 lei
  18. General Gheorghe Netejoru, Giurgiu – 200 lei
  19. Ancua Manu, Bucuresti – 100 lei
  20. Asen si Rodica Voiculescu, Suedia – 400 lei
  21. Razvan Voiculescu, Bucuresti – 300 lei
  22. Vlad Voiculescu, Bucuresti – 300 lei
  23. Mira Christopol, Frana – 100 lei
  24. General (r) ing. Niculae Spiroiu, Bucuresti – 400 lei
  25. Maistru militar pr. (r) Dumitru Davidel,
  Suceava – 100 lei
  26. Colonel (r) Gica Valerian Constantin, Islaz – 200 lei
  27. Mihai Balaban, Botosani – 90 lei
  28. Prof. Eugen Petrescu, Râmnicu Vâlcea – 100 lei
  29. General (r) Ion Anghelescu, Râmnicu Vâlcea – 100 lei
  30. General (r) Achim Alstani, Buzau – 100 lei
  31. Valeria Balescu, Bucuresti – 100 lei
  32. Georgeta Balan, Braila – 200 lei
  33. Comandor (r) dr. Aurel Pentelescu, Bucuresti – 200 lei
  34. Gheorghe Lepadat, Pitesti – 100 lei
  35. Colonel (r) Dumitru Stratanov, Brasov – 100 lei
  36. Colonel (r) Nicolae Daraban, Brasov – 100 lei
  37. Colonel (r) Vasile Hulea, Galai – 100 lei
  38. Colonel (r) Costica Balint, Galai – 100 lei
  39. Colonel (r) dr. Aurel Vaida, Baia Mare – 200 lei
  40. Arhitect Ioan Arboreanu, Cluj – 100 lei
  41. Corneliu Visoianu, Bucuresti – 400 lei
  42. Colonel (r) Gheorghe Lipan, Galai – 100 lei
  43. General Dumitru Stancu, Brasov – 100 lei
  44. Prof. Partene Melu, Galai – 100 lei
  45. Comisar sef Maluselu Sebastian, Brasov – 100 lei
  46. Colonel (r) Vasile Moldovan, Brasov – 100 lei
  47. Colonel (r) Ilie Lungeanu, Galai – 100 lei
  48. Preot Ioan Lungeanu, Galai – 100 lei
  49. Maria Diaconu, Piatra Neam – 100 lei
  50. Colonel (r) Constantin Fulga, Petrosani – 100 lei
  51. Colonel (r) ing. Virgil Sanda, Petrosani – 100 lei
  52. Locotenent-colonel (r) Ioan Vasile Pop,
  Petrosani – 100 lei
  53. Maior (r) ing. Claudiu Moldovan, Petrosani – 100 lei
  54. Locotenent-colonel (r) Vasile Dan, Vulcan – 100 lei
  55. Locotenent-colonel (r) Iosif Alecu, Vulcan – 100 lei
  56. Locotenent (r.) ing. Gheorghe Ile, Vulcan – 100 lei
  57. Sublocotenent (r.) ing. Angela Stoica, Vulcan – 100 lei
  58. Ing. Constantin Ramascanu, Petrila – 100 lei
  59. Ing. dr. Daniel Marius Danci, Vulcan – 100 lei
  60. Ing. Aurelian Enache, Vulcan – 100 lei
  61. Colonel (r) Pavel Mihaiu Coita, Petrosani – 100 lei
  62. Colonel (r) Ioan Levichi, Petrosani – 100 lei
  63. Locotenent-colonel (r) Emil Catalin Fetoiu,
  Petrosani – 100 lei
  64. Colonel (r) Toader Posus, Ciopeia, Hunedoara – 100 lei
  65. Comandor (r) Ernest Daisa, Bucuresti – 100 lei
  66. Marin Cojocaru, Bucuresti – 200 lei
  67. Colonel (r) Ionel Teodorescu, Braila – 300 lei
  68. Aida Schieru, Braila – 100 lei
  69. Ciprian Tulumis, Braila – 100 lei
  70. Colonel ing. Andrei Grigore Martes – 200 lei
  71. Ion Mischinea, Oltenia = 100 lei

  Tuturor, CONDUCEREA Asociatiei Nationale Cultul Eroilor ” Regina Maria ” le multumeste si le ureaza
  La Multi Ani !

  Numele SUSTINATORILOR vor fi publicate la fiecare aparitie în revista România Eroica.
  De asemenea, toti susinatorii vor primi câte un exemplar din fiecare
  numar aparut, iar la sfârsitul anului si o Diploma de excelena.

  Susinerea revistei consta în depunerea a cel puin 100 de lei (Ron)
  în Contul Asociaiei Naionale “Cultul Eroilor”:

  RO45RNCB0082004534620001,

  BCR, Sucursala UNIREA, Bucuresti

  cu mentiunea ” Pentru Revista ROMANIA EROICA ” !

  Aliosa
  Col.(r) Alexandru Popovici.

  Comentariu de Aliosa — 11/01/2013 @ 6:20 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  Derapaje cognitive …

  – Doctore, ma chinuie ingrozitor coloana. (Constantin Brancusi)
  – Posteritatea va crede ca am avut un singur ou. (Cristofor Columb)
  – Prefer rima imbratisata. (Veronica Micle)
  – Femeile cu picioare lungi, sunt cele mai bune la pat. (Procust)
  – Duc o viata regulata; ma culc la sapte, ma scol la sapte. (Alba ca Zapada)
  – Femeia model trebuie sa fie tanara. (Corneliu Baba)
  – A fost nunta cu dar, dar nu cine stie ce! (Zamfira)
  – N-aveti, cumva, un foc? (Nero)
  – Si totusi, se invarteste! (Galileo Galilei la un chef)
  – Suntem rude, dar foarte indepartate. (Fratii Grimm)
  – Eu sunt o exceptie: mi-am facut carul vara. (Nicolae Grigorescu)
  – De cand cu politica, am tras poezia pe linie moarta. [A.(carul) Paunescu]
  – Justitia noastra este bolnava. (un doctor in drept)
  – Am fost corigent la zoologie si literatura. (La Fontaine)
  – Am oscilat intre Scoala Ardeleana si Scoala Militara. (Petru Maior)
  – Aria cercului se bucura de o celebritate nemeritata. (Giuseppe Verdi)
  – Noi vrem pamant! (un extraterestru)
  – Nu intrati in marile Complexe cu sotia. (Freud)
  – Am picat la tzanc! (Aurel Vlaicu)
  – Tabloul lui Dali este lipsit de simboluri. (Mendeleev)
  – Intr-un triunghi conjugal, ipotenuza este iubita la patrat. (Pitagora)
  – Cand pun mana pe un roman bun, nu-l las pana nu-l termin. (Cleopatra)
  – Cartea mea de capatai este “Dupa douazeci de ani”. (Silviu Brucan)
  – Ma duc sa ma caut. (Fiul ratacitor)
  – Astept Ziua Recunostintei. (Penes Curcanul)
  – Ce mica-i lumea! (Gulliver in tara piticilor)
  – Nu-mi fac planuri de viitor. (Nostradamus)
  – Toti oamenii de valoare au zburat din Romania. (Henri Coanda)
  – De fapt, la tara eu n-am vara, ci un var. (George Toparceanu)
  – Vrem sa ne pastram limba si portul. (un constantean – Radu Mazare)
  – Ca orice om, am fost si eu la stramtoare. (Magellan)
  – Marile cuceriri le-am facut in moteluri. (Gingis-Han
  – Eu stau, tu stai, el sta. (Imnul de stat)
  – Ostenii mei, astazi avem exercitii de tragere. (Vlad Tepes)
  – Americanii s-au obisnuit cu in-sula in coasta. (Fidel Castro )
  – Am ajuns in America pentru ca m-a trimis nevasta dupa cartofi. (Cristofor Columb)
  – Forma mea de protest este demonstratia. (Pitagora)
  – Nu sunt de acord cu femeile care isi spioneaza barbatii. (Mata-Hari)

  O baba intr-un tramvai casca intr-una. Un politist de langa ea ii spune, chipurile ca sa-i faca educatie:
  – Hoo babo, ca ma inghiti!
  La care baba ii raspunde:
  – Lasa maica, nu te teme, ca pe voi oricum nu va inghite nimeni!

  O blonda la bar i se adreseaza tânarului aratos care sta lânga ea:
  – Chiar credeti ca as vrea, la cinci minute dupa ce ne-am cunoscut, sa ma culc cu dumneavoastra?
  – Da, zice tânarul.
  – Dumnezeule! Inseamna ca puteti citi gândurile!…
  O blonda frumoasa merge la ginecolog.
  – Nu stiu ce sa ma mai fac, se vaita blonda. De fiecare data când fumez, îmi vine sa fac sex.
  – Mai întâi, trebuie sa va linistiti, zice doctorul. Haideti sa fumam o tigara.

  – Si cum va descurcati pe masina de scris?, întreaba seful secretara blonda.
  – Nu stiu. Pe masina de scris n-am încercat înca…

  Sursa: Internetul .
  O sambata frumoasa cu fulgi de zapada
  O plimbare sanatoasa prin orasul adormit
  Ce-i placut ochiului lumea sa vada
  Iar ROMANUL sa nu se mai lase momit !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/01/2013 @ 8:12 am | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  In timpul guvernului Boc-I s-a inceput constructia primei NAVETE SPATIALE ROMANESTI .
  Constructia NAVETEI s-a finalizat in timpul guvernului Boc-V iar LANSAREA ei in SPATIUL COSMIC s-a incercat a se face pe timpul guvernului MRU-78 zile !
  Iata PROCEDURA de LANSARE :
  in Spatiul Cosmic a primei navete romanesti.
  Jurnal cosmic de bord:
  – 10 septembrie – lansarea se amana din pricina faptului ca s-a desprins chederul de la usa. Incercarea de a-l repara pe loc, cu aracet, nu a ajutat la nimic.
  – 11 septembrie – crezand ca repararea chederului va dura cateva zile, echipajul a baut in noaptea anterioara fiind prea mahmuri pentru a controla naveta.
  – 12 septembrie – totul era pregatit pentru lansare dar lansarea a fost din nou amanata pentru ca cineva a pierdut cheile.
  – 13 septembrie – lansarea se amana pentru ca echipajul nu vrea sa decoleze intr-o zi de 13.
  – 14 septembrie – lansarea se amana din nou pentru ca cineva a spart peste noapte geamul rachetei crezand ca inauntru e vreun casetofon de furat.
  – 15 septembrie – chederul cedeaza din nou. Se decide sa se inlocuiasca chederul cu unul de la un Mercedes.
  – 16 septembrie – ideea cu chederul de Mercedes se discuta in sedinta dar nu exista cvorum.
  – 17 septembrie – se decide ca e bine cu cheder de la Mercedes si se face comanda.
  – 18 septembrie – vine chederul, care este montat de nemti in 20 de minute. Inginerii romani vor sa verifice daca nemtii au facut treaba buna si reusesc performanta sa desprinda iar chederul.
  – 19 septembrie – se foloseste un cheder de-al nostru dar bine fixat cu sarma. Echipajul urca la bord dar nu reusesc sa comunice cu centrul de comanda. Hotul de acum cateva nopti nu gasise vreun casetofon, dar furase statia si nimeni n-a observat pana azi.
  – 20 septembrie – statia noua este montata. Se fac verificari. Nu functioneaza. Dupa 4 ore cineva observa ca nu era conectata la nicio sursa de energie… Pentru ca se facuse prea tarziu, lansarea s-a amanat…
  – 21 septembrie – Toata ziua a fost un du-te-vino. Oamenii primarului ridicasera naveta pentru ca era parcata in loc nepermis.
  – 22 septembrie – echipajul si inginerii dau un comunicat de presa prin care-si exprima regretul si anunta ca, citez: „Ne bagam **** in el de spatiu cosmic!”
  Sursa : Yahoo ! Mail de la Virgil Cobzaru fost coleg de LM in 1966 .
  Weekend placut !
  ” Afara NINGE ” !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/01/2013 @ 8:26 am | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  Formula fericirii in familie…

  Cum faci un bărbat fericit?
  1. Găteşte pentru el
  2. Fă dragoste cu el
  3. În rest, lasă-l în pace!

  Cum faci o femeie fericită?
  Trebuie să fii pentru ea:
  1. prieten 2. societate plăcută 3. iubit 4. frate 5. părinte 6. maestru 7. educator 8. bucătar 9. tâmplar 10. instalator 11. mecanic 12. electrician 13. stilist 14. sexolog 15. co-însărcinat 16. psiholog 17. psihiatru 18. terapeut 19. autodidact 20. organizator 21. tată bun 22. curat 23. simpatic
  24. atletic 25. tandru 26. atent 27. galant 28. inteligent 29. glumeţ 30. creativ 31. puternic 32. înţelegător 33. tolerant 34. precaut 35. ambiţios 36. curajos
  37. credincios 38. respectuos 39. pasional 40. competent SI NU UITA: 41. să-i faci des complimente 42. să mergi cu plăcere la cumpărături 43. să nu exagerezi 44. să fii bogat 45. să fii rezistent la stres 46. să nu te uiţi după alte femei şi în acelaşi timp: 47. să nu fii gelos 48. să-i dai libertate 49. să ai o relaţie bună cu familia ta, fără s-o neglijezi pe ea 50. să o consolezi şi să-i ridici moralul în momentele dificile şi foarte important: 51. să nu uiţi aniversările ei şi ale celorlalţi membri ai familiei, prieteni, aniversarea căsniciei voastre şi a tuturor prietenilor, aniversarea logodnei voastre şi….toate datele posibile pe care ea le uită.

  CE FACETI…VA MAI CASATORITI???
  O seara frumoasa !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/01/2013 @ 6:46 pm | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Bancuri pentru toate gusturile :
  Cum îţi mai merge căsnicia? îl întreabă un bărbat pe altul la cârciumă.
  – Foarte bine, dar ceva parcă mă pune pe gânduri: ne-am mutat de la Oradea la Constanţa şi avem în continuare acelaşi poştaş!

  Soţul vine – neanunţat – acasă, după o lungă deplasare. Intră în casă, caută sub pat, în şifonier, în baie. Nimeni. Şi-i zice nevestei, resemnat:
  – Ai îmbătrânit, femeie!

  – Doctore, am voie să beau bere? întreabă un alcoolic.
  – Doamne fereşte! răspunde doctorul. Asta v-am interzis acum doi ani!
  – Da, dar mi-am închipuit că medicina a mai făcut progrese…

  Soţia înaintează actele de divorţ.
  – Şi care este motivul divorţului?, o întreabă judecătorul.
  – Mă forţează să mănânc tot ce-i gătesc!

  – Doctore, soţia mea are un complex de inferioritate. Ce trebuie să fac ca să nu şi-l piardă?

  Soţia îi zice soţului, după ce acesta vine beat acasă:
  – Dacă mai vii o singură dată în halul ăsta acasă, nu-ţi mai vorbesc niciodată!
  – Iubito, nu mă ispiti !

  Pentru a nu părea disponibilă de la prima întâlnire, Ilenuţă a mâncat banana cu lingura.

  – … știi, Ilenuţa, în compunerea „Cum mi-am petrecut vara” nu era necesar să desenezi și pozițiile!

  – Ce e femeia?
  – Nu ştiu, dar sunt multe…

  Un bătrân şi o bătrânică se cunosc într-o casă de bătrâni. După un timp, după ce s-au cunoscut mai bine, bătrânul îi spune bătrânei:
  – SEX NU MAI PUTEM FACE, CEL PUŢIN VREI SĂ MI-O ŢII ÎN MÂNĂ?
  – DA, DESIGUR! răspunde bătrâna.
  Şi de atunci, seară de seară, pe o bancă în parc, bătrânica i-o ţinea în mână…
  După un timp a dispărut bătrânul şi bătrânica era îngrijorată de ce i s-o fi întâmplat! L-a căutat prin parc şi l-a văzut pe o bancă, cu o altă bătrânică… care i-o ţinea în mână!
  Enervată, bătrâna îl apostrofează:
  – CE ARE FEMEIA ASTA, ŞI EU NU AM?
  – PARKINSON !!!, răspunse bătrânul.

  – Draga mea, vrei să petrecem amândoi un week-end minunat?
  – Daaa, iubitule, ce idee bună!
  – OK, atunci… ne vedem luni.

  Trei prieteni stau la o bere. Unul dintre ei zice:
  – Cred că nevasta mea are o aventură cu electricianul. Seara trecută, când am ajuns acasă, am găsit cabluri sub patul nostru şi nu erau ale mele.
  Cel de-al doilea adăugă:
  – Eu cred că nevasta mea mă înșeală cu instalatorul. Seara trecută am găsit o trusă cu scule sub pat.
  Ultimul povesteşte şi el:
  – Eu cred că nevasta mea mă înșeală cu un cal.
  Ceilalţi doi se uită la el miraţi.
  – Chiar vorbesc serios. Seara trecută am găsit jokey-ul sub pat.

  Anunţ la „Matrimoniale” pe timp de criză: „Caut FEMEIE rezistentă la frig, foame şi bătaie. Rog seriozitate”.
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/01/2013 @ 6:51 pm | Răspunde

 7. @ ALL !!!
  Prim-ministrul Victor Ponta
  se va întâlni, miercuri,16 ianuarie a.c.
  cu delegația FMI, care va sosi marți în România.

  Vizita are loc pentru evaluarea acordului stand-by.

  Ponta va discuta cu delegația Fondului Monetar Internațional
  problema bugetului pe 2013, cât și alte lucruri importante legate de economia României.
  Din pacate, discutiile se vor purta tot in baza acordurilor semnate anterior
  de guvernele pedelisto-basiste asa ca,
  slabe sperante ca FMI sa-si schimbe tactica iar ROMANII sa se bucure de ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/01/2013 @ 5:11 pm | Răspunde

 8. @ Buna seara CrisCar50 ( CRISAN ) !
  Multumesc pentru like !I!
  Inseamna ca ti-au placut si BANCURILE !
  O seara frumoasa !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/01/2013 @ 6:18 pm | Răspunde

 9. @ ALL !!!
  EVREUL tot EVREU ramane !!!

  Un evreu in Manhattan la volan, invartindu-se in jurul buildingului unde in 5 min. urma sa semneze contractul vietii lui, disperat ca nu gaseste un loc de parcare.
  Ridica ochii spre cer si spune:
  – Doamne, te rog gaseste-mi un loc de pracare ca sambata vin la sinagoga si donez 2-3 mii de $.
  Trec 2-3 min, nimic. Ridica din nou ochii spre cer:
  – Doamne, te rog din suflet, fa-mi rost de un loc de parcare ca vin sambata la sinagoga si donez 5-6 mii, 8 mii nu mai conteaza suma, doar ajuta-ma cu un loc de parcare.
  Moment la care o masina parcata mai in fata iese de pe locul de parcare, omul nostru face volan drepata intra in parcare, ridica ochii spre cer si spune:
  – Doamne, nu mai e nevoie, mersi frumos, s-a rezolvat.
  ––––
  Într-un avion de pasageri, zburau pentru prima data împreuna un pilot evreu si copilotul care era chinez.
  Dupa o buna bucata de timp în care nu si-au spus nimic unul celuilalt, evreul rupe tacerea:
  – Sa stii ca eu va urasc pe voi, chinezii!
  – De ce? – îl intreaba surprins chinezul.
  – Pentru ca i-ati atacat pe americani la Pearl Harbor !
  – Nu noi am fost, aia au fost japonezii!!!
  – Chinezi, japonezi, vietnamezi, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamânt!
  Chinezul înghite în sec, dar nu spune nimic.
  Dupa o noua perioada de tacere, chinezul spune:
  – Si eu va urasc pe voi, evreii!
  – De ce? – întreaba jignit evreul.
  – Pentru ca din cauza voastra s-a scufundat Titanicul!
  – Ce prostii vorbesti! Titanicul s-a scufundat pentru ca s-a ciocnit de un iceberg!!
  – Iceberg, Goldberg, Spielberg, pentru mine sunteti toti o apa si-un pamânt!
  ––––
  La NASA soseste un OZN acoperit complet cu aur.
  Din el coboara un extraterestru mic, verde, dar cu antenele din aur.
  Este luat la intrebari, cercetat:
  – De unde vii tu?
  – De pe Marte.
  – Si toti aveti acolo farfurii zburatoare din aur?
  – Da.
  – Si toti aveti acolo antene din aur?
  La care extraterestrul:
  – Numai noi, evreii….
  ––––
  Un evreu se afla pe patul de moarte si-i spune singurului sau fiu:
  – Isaac, mai am putin si mor si vreau sa stii ca cele 7 vile, 3 blocuri, 30 de taxiuri, fabrica de imbracaminte, cele 2 ferme, 8 magazine, bijuteriile, titlurile bancare, valorile, sculpturile…
  – Da, tata, mi le lasi?
  – Ti le vand ieftin, foarte ieftin!
  ––––
  Un american, un neamt, un evreu si un negru prin padure…
  Cade o omida pe american acesta o arunca pe neamt, neamtul pe evreu, evreul pe negru;
  negrul o ia si o mananca.
  Cade alta omida pe american. O arunca pe neamt, neamtul pe evreu, iar evreul spre negru:
  – Cat dai pe o omida?
  ––––-
  Intr-o gradinita din America , educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea: Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii?
  Se ridica Sean, irlandezul, si zice ca St. Patrick.
  – Gresit, urmatorul la rand!
  Se ridica McQueen, scotianul, si zice ca St. Andrew.
  – Gresit, urmatorul…
  Se ridica Shlomo, evreul, si zice ca Iisus Cristos.
  Educatoarea ii da cei 2 $ pentru raspunsul exact si-l intreaba cum se face ca evreii il recunosc pe Isus ca cel mai important om din istorie. Raspunsul lui:
  – Eu stiu de fapt ca cel mai tare din istoria umanitatii a fost MOISE, dar BUSINESS IS BUSINESS! =)) =)) =))
  ––––
  Itic, elev in clasa I-a este intrebat de invatator cit fac 2×2.
  Itic: 6.
  Invatatorul: Cum, asa Itic, chiar nu stii cit fac 2×2 ?
  Itic: 5, domn profesor.
  Invatatorul foarte suparat: Itic, daca nu spui exact cit fac 2×2, miine sa vii la scoala cu
  taica-tu !
  Itic: 4 domn profesor.
  Invatatorul: Pai, daca stiai, de ce n-ai spus de la inceput ?
  Itic: Da, ce, eu n-am voie sa ma tirguiesc ?
  –––
  Intr-un sat evreiesc din Polonia era o singura vaca si intr-o zi a incetat sa mai dea lapte.Panicati, oamenii au intrebat peste tot si au aflat ca ar putea cumpara o vaca din Moscova cu 2000 ruble sau una din Minsk, cu 1000 ruble. Normal, au ales varianta mai ieftina – o vaca din Minsk . Era o vaca superba, dadea mult lapte gras si toata lumea o indragea. Oamenii s-au hotarat sa o imperecheze pentru a avea mai multe vaci la fel! Au adus asadar un taur. Insa, cand taurul venea din dreapta sa se urce pe vaca, aceasta se muta la stanga. Cand taurul venea din stanga, vaca se muta spre dreapta si tot asa,toata ziua fara nici un rezultat. In final, in disperare de cauza, oamenii s-au dus la rabbi sa-l intrebe ce sa faca!
  Vasile Poplacinel: I-au spus povestea:
  – Rabbi, am incercat o zi intreaga si n-am reusit. Cand taurul venea din dreapta, vaca se muta spre stanga iar cand taurul venea din stanga, vaca se muta spre dreapta si tot asa. Ce sa facem?
  Rabbi s-a gandit un moment si a intrebat:
  – Ati cumparat vaca de la Minsk ?
  – Rabbi, esti fantastic! s-au mirat oamenii. Esti atat de intelept! Noi nu ti-am spus de unde am luat vaca. Cum ti-ai dat seama?
  Trist, rabbi raspunde:
  – Nevasta-mea e din Minsk … :))):))):)))
  –––––
  Un rabin a slujit la Templu timp de 20 de ani.
  Ca sa-l rasplateasca, comunitatea il trimite intr-o excursie in Hawaii .
  Cand ajunge in camera de hotel, o tanara foarte frumoasa si goala statea intinsa in pat. Revoltat, pune mana pe telefon si suna acasa:
  – Nu aveti pic de respect pentru pozitia mea ? Sunt rabin. Asta e o dovada crasa de nesimtire si lipsa de respect!
  Auzind acestea, tanara, rusinata, incepe sa se imbrace. Dupa ce a terminat de vorbit la telefon, rabinul i se adreseaza:
  – Tu unde pleci ? Nu pe tine sunt suparat !
  –––-
  Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catolicii se decid sa il converteasca si, dupa amenintari, rugaminti, promisiuni, reusesc sa il convinga. Il duc cu mare alai la Biserica , unde preotul il stropeste de 3 ori cu apa sfintita, intonand „nascut evreu, crescut evreu, acum crestin”. Vinerea urmatoare, in timp ce toti catolicii tineau post si mancau numai peste, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura. Innebuniti, s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand: „nascuta vaca, crescuta vaca, acum peste”.
  O saptamana minunata cititoarelorsi cititorilor blogului meu !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/01/2013 @ 9:55 am | Răspunde

 10. @ ALL !!!
  E-o liniste suspecta-n jur
  Nimeni de GUVERN nu mai vorbeste
  Imi vine-n minte sa injur
  Pe cei ce LUMEA pacaleste !
  Dar n-o s-o fac in zi de EMINESCU
  Ci-o sa postez ca toti sa ascultam
  De-aicea de pe strada PRAPORGESCU
  Un VIDEOCLIP sa ne mai relaxam :

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 15/01/2013 @ 9:16 am | Răspunde

 11. @ ALL !!!
  Stiati ca ROMANII sunt FRUNTASI la CONSUMUL ANUAL de PAINE ???
  Romanii consuma anual peste 2 milioane de tone de paine.
  Asta inseamna in jur de 100 kg pe cap de locuitor,
  adica de 7 ori mai mult decat consumul din Marea Britanie (14 kg)
  si aproape dublu fata de cel din Olanda (58 kg).
  Mai performanti decat noi la acest capitol nu sunt decat albanezii si bulgarii.
  Suntem, asadar, mari amatori de paine, iar lucrul acesta se vede
  si in cifra de afaceri de 1,2 miliarde de euro anual,
  inregistrata de cei cca 5.000 de producatori autorizati din acest sector.
  TOCMAI de aceea guvernul condus de premierul VICTOR PONTA
  va NEGOCIA azi cu FMI printre altele si
  REDUCEREA TVA la PAINE !
  Ii urez premierului multe ” SUCCESURI ” !!!
  O zi cu mult noroc !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 16/01/2013 @ 9:35 am | Răspunde

 12. @ NatyCalinescu,
  Buna ziua !
  Multumesc pentru like !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 16/01/2013 @ 4:32 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!

  Delegatia Fondului Monetar International (FMI) ,CE si BM a inceput astazi DISCUTIILE cu guvernul V.PONTA , discutii ce vor continua pana la 29 ianuarie,
  pentru a realiza a saptea si a opta evaluare a acordului stand by cu Romania.

  Misiunea FMI va discuta cu autoritatile romane evolutiile economice recente
  si perspectivele bugetului pe 2013 .
  REZULTATELE discutiilor le vom afla abia la sfarsitul lunii .
  Pana atunci insa, PENSIILE indexate incepand cu IANUARIE se vor plati in FEBRUARIE
  iar ROMANII vor CONSUMA ce-au pus de-oparte in toamna anului trecut !
  Cei care au MANCAT toti BANII la SARBATORILE DE IARNA,
  acum MANANCA ” rabdari prajite ” !
  Vorba proverbului :
  ” Vai de PICIOARE unde nu-i CAP ” !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 16/01/2013 @ 7:51 pm | Răspunde

 14. @ ALL !!!

  A ) Anunt RENEL

  Pentru toti cei care sunt nemultumiti de cresterea pretului la energia electrica in anul 2013, iata si raspunsul celor de la ENEL

  Stimate consumator,
  Va facem cunoscut faptul ca intelegem supararea dv. in legatura cu recenta crestere de preturi. Dar, trebuie subliniat faptul ca in timp ce cresterea preturilor a fost decizia noastra, a fi suparat este decizia dv.
  Noi suntem o companie mare, asa ca veti plati ceea ce va spunem noi sa platiti. Este decizia noastra si este lege…
  Aceasta nu este alegerea dv.
  Noi avem puterea, dv. aveti nevoie de putere (electrica).
  Ce pacat ! Nasol sa fim in pielea dv.

  Va dorim o zi buna si continuati sa fiti buni platnici ai facturilor noastre!
  ENEL

  B ) Cand guvernul a inceput sa vanda/privatizeze ramurile economice strategice ale tarii
  s-a procedat de fapt la
  aservirea tarii/populatiei la cheremul marilor capitaluri.
  Guvernul ar fi vandut si populatia,
  dar cei mai valorosi au plecat
  iar pe cei ramasi nu-i cumpara nimeni,
  doar ii exploateaza.
  Weekend placut !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 18/01/2013 @ 10:02 am | Răspunde

 15. @ Eda,
  Buna ziua si multumesc pentru like !
  Weekend placut !
  Aliosa,

  Comentariu de Aliosa — 19/01/2013 @ 10:56 am | Răspunde

 16. @ ALL !!!

  Isarescu la frizer… tzic-tzac, tzic-tzac….
  Frizerul: domnu’ Isarescu, chiar nu ne afecteaza criza asta financiara?
  Isarescu: NU!
  Tzic-tzac, tzic-tzac…
  Peste cateva minute… Frizerul: domnu’ Isarescu, dar chiar asa banci stabile avem, nu ne facem griji?
  Isarescu: Da, dom’le, sunt stabile!
  Tzic-tzac, tzic-tzac…
  Peste alte cateva minute…Frizerul: domnu’ Isarescu…
  Isarescu: Ce mai vrei ma, de cand te intereseaza pe tine, asa, economia?
  Frizerul: Nu ma intereseaza, dar cand va zic de criza
  vi se ridica parul
  si se tunde mai usor!
  Ha-ha-ha !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 19/01/2013 @ 10:57 am | Răspunde

 17. @ In ATENTIA pensionarilor militari :
  „Ministerul Apărării Naţionale
  anunţă că Ordonanţa de Guvern adoptată miercuri 16 ianuarie
  nu-i afectează pe pensionarii, veteranii şi văduvele de război.
  Din 2015 ei vor avea carduri de călătorie .

  Pensionarii, veteranii şi văduvele de război vor beneficia în continuare de facilităţile acordate pe baza tichetelor de călătorie gratuite sau taloanelor speciale de călătorie, conform unei Ordonanţe de Guvern, adoptată miercuri, 16 ianuarie, informează Biroul de presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN) Actul normativ abrogă articolul II din Legea nr. 211/2012, privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.8/2011, pentru modificarea şi completarea legislaţiei cu privire la eliberarea, gestionarea şi monitorizarea documentelor de călătorie acordate pensionarilor, veteranilor de război şi văduvelor de război. „După 1 ianuarie 2015, conform Legii nr. 211/2012, vor intra în vigoare legitimaţiile de călătorie de tip card. Actul normativ a fost adoptat ca urmare a dificultăţilor apărute în implementarea Legii nr. 211/2012, în care nu erau identificate instituţiile responsabile care să aibă ca obiect de activitate decontarea biletelor de călătorie utilizate”, se arată în comunicatul MApN”.

  PS!!!
  Tichetele de calatorie trebuiau DISTRIBUITE in DECEMBRIE 2012 odata cu PENSIA.
  A fost achitata PENSIA si pe LUNA ianuarie 2013 dar
  TICHETELE de calatorie, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !
  Ce RASPUNS ne pot da cei in drept ?
  Tu ai PENSIONAR MILITAR ai PRIMIT TICHETELE cumva ???
  Eu, NU !
  SANATATE pensionarule militar
  ca de te IMBOLNAVESTI pana la 15-20 februarie 2013,
  platesti INTEGRAL BILETUL la TREN !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 19/01/2013 @ 12:03 pm | Răspunde

 18. @ ALL !!!

  „Mii de multumiri si un calduros “La multi ani!”, domnule Victor Ponta!
  Domnule Prim ministru,

  Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va transmite multumiri, pentru ca ati tinut cont de opiniile noastre privind necooptarea UDMR la guvernare si nenumirea, indiferent de presiuni, a lui Gabriel Oprea, ca ministru la Aparare sau Interne. Pentru ca am fi fost obligati sa ne tinem de cuvant si sa inaugurati noua guvernare cu un sir de ample manifestatii de protest in Capitala si in tara.

  Ce avem cu UDMR-ul?

  Ce are orice european, orice om de bun simt cu aceasta grupare de santajisti, care sunt tot atat de unguri pe cat sunt eu de lapon, si care apeleaza, in fiecare fraza propagandistica la cuvantul Europa, fiind in fapt straini de mentalul european, pentru satisfacerea unor ambitii de ev mediu timpuriu, vizand destramarea statelor vecine, nu numai a Romaniei.

  Ce avem cu numitul Gabriel Oprea?

  Regretul ca, pentru a nu-si “pata imaginea”, vechea conducere a Armatei, adica matusalemii care nu se dadeau dusi nici la 70 de ani, au impiedicat justitia sa se pronunte in cazul cpt. Gabriel Oprea, atunci cand targurile Capitalei se umplusera de combinezoane de aviatie, vandute pe sub mana!
  Regretul ca aceiasi s-au lasat sedusi, si in cazul lui, de servilismul dezgustator al caratorului de bagaje la hotelul Agat al Armatei, regretul ca omologii de la Interne n-au starpit contrabanda pe mare la timpul potrivit, ca dl. Adrian Nastase a gresit inconjurandu-se de indivizi de un anumit tip, ca invatamantul din Romania a dat diplome tuturor agramatilor, permitandu-le sa ajunga conducatori de doctorate, regretul ca electricianul Canacheu, ca presedinte al Comisiei de aparare din Camera, a sesizat paranoia, opunandu-se propunerii de modificare a Statutului cadrelor militare prin introducerea gradului de maresal (la pace?), pentru ca, daca nu s-ar fi opus, ati fi inteles astazi cu cine aveti de a face! De asemenea, regretul ca Parlamentul si Justitia au permis inventarea si functionarea unui partid ilegal, UNPR, principalul vinovat, prin Marian Sarbu si Gabriel Oprea, initiatorii si promotorii legilor anticonstitutionale si antieuropene 263 si 119/2010 privind sistemul de pensii, adica legile care ne-au transformat din militari in rezerva in asistati social, de toate nedreptatile care s-au abatut asupra noastra. Avem, de asemenea, regretul ca ati uitat obiectivul USL – “Dreptate pana la capat”, vizand debasificarea Romaniei si dreptatea in numele si pentru cei circa 500 de rezervisti morti pe luna, conform statisticilor oficiale, in cadrul politicii de genocid, declansata de regimul Basescu-Boc-Oprea-Blaga-Igas. Avem, de asemenea regretul ca va lasati inca pacalit de cel vinovat de cei 3 R impotriva noastra (recalculare-revizuire-regularizare) politica ce i-a impins pe unii din camarazii nostri la sinucidere. Regretul ca, strica aerul in preajma dvs. persoana care ne-a mintit, insultat, care a devalizat bugetul MApN, asa cum Blaga l-a devalizat pe cel al MAI, pentru rasplatirea pe banii statului a slugilor unui partid fantoma, care a introdus discriminarea intre rezervisti si ilegitimitatea in domeniul asa ziselor pensii militare, doar 1% dintre acestea, potrivit declaratiilor d-lui Corneliu Dobritoiu, fiind la ora actuala calculate si platite legal. Regretul ca aveti in coasta dvs. pe cel mai eficient sustinator al dictatorului Basescu, cel care i-a creat trupe speciale prin firme de bodiguarzi si o noua armata de rezerva cu peste 2700 de colonei si generali tip Turcescu, Kovesi, Blejnar, Nicolicea, Ontanu, ca sa dam doar numele cele mai notorii, si care a lasat si Armata si Internele fara proprietati (Aliatii nostri unguri si declarati secui sau tigani de limba maghiara ne-au furnizat o documentatie completa pentru judetele Harghita si Covasna, pe care o vom pune la dispozitia Justitiei, atunci cand aceasta va redeveni ceea ce trebuie sa fie).
  Apreciindu-va simtul politic, va multumim ca ati raspuns presiunilor de la Cotroceni in privinta acestui agent al fostului Departament de Stat SUA, adica al cangrenei bushiste, pe care americanii au curatat-o recent, agent in subordinea directa al celui pe care-l banuim a fi ofiterul recrutor, numitul Traian Basescu, refuzand sa-i atribuiti insarcinari speciale, pentru ca orice atributie pe linie de aparare ar primi, ne-ar scoate in strada. Noi am inteles, din declaratia de presa sustinuta de dvs. si de dl. Crin Antonescu, in calitate de principali lideri ai USL ca, sub acoperirea de “vicepresedinte”, ii rezervati simplul rol de “ajutor” al dvs., adica un fel de consilier pe care il veti asculta sau nu, cu alte cuvinte un fel de trepadus sau tuter si acesta este exact rolul pe care l-a jucat toata viata si care-i vine ca o manusa!
  Va felicitam pentru idée, deoarece, 3 ani de strigat in strada “Jos Oprea”, creandu-ne un gest reflex, si daca, Doamne fereste, nu veti fi in masura, din varii motive, sa va indepliniti obligatiile asumate fata de noi, SCMD-ul si aliatii nostri din CNSC, si disperarea ne va arunca in strada la sfarsitul lunii ianuarie, cand vin scumpirile, taxele marite, platile la intretinere pe vreme de iarna, noi vom iesi strigand tot “Jos Oprea!” Adica jos traseistul, jos cel ce ne-a tradat si v-a tradat! Oprea – “paratrasnet” … inteligenta miscare, demna de un adevarat om politic!

  Uram noului Guvern, mai putin numitului Gabriel Oprea, cel mai bogat om al sau (De unde? Cum? Ce pazesc ANI si DNA-ul?) un calduros “La multi ani” si disponibilitatea reala de colaborare in interes national cu adevarata societate civila pe care noi, SCMD-ul si aliatii nostri o reprezentam!

  Col. (r) dr. Dogaru Mircea
  PRESEDINTELE SCMD ”
  Sursa: Yahoo ! Mail
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 20/01/2013 @ 11:28 am | Răspunde

 19. @ ALL !!!
  Pentru cei care au fost, sunt si vor fi cadre militare si militari profesionisti :
  http://altfel.wordpress.com/2013/01/18/terorism-juridic-impotriva-militarilor-romani-reloaded/
  Dati click si veti afla ……………
  O saptamana FARA TERORISM !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/01/2013 @ 8:38 am | Răspunde

 20. @ ALL !!!
  Pentru PENSIONARII MILITARI ” carcotasi” ce-au iesit din sistem cu Legea 85/1995( Statutul Cadrelor Militare ) si OG-7/1998 inainte de a implini varsta standard de pensionare ( 55 de ani )
  , cu ” o caciula de bani ” dar cu o PENSIE MICA din cauza VECHIMII INCOMPLETE,
  Guvernul PONTA II le comunica :

  „Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că pensionarii militari care au pierdut în momentul recalculării pensiilor vor beneficia, în 2013, eşalonat, de creşterea pensiilor până la nivelul colegilor lor.

  „Un mesaj special vreau să-l transmit către acei militari, e vorba de un număr de aproximativ 7.000, din Ministerul Apărării şi încă câteva mii din Ministerul de Interne care au avut de pierdut la momentul recalculării pensiilor. În bugetul pe 2013 şi în mod eşalonat trebuie să îndreptăm şi acest lucru”, a spus Ponta.

  El a arătat că Legea 263 a oferit celei mai mari părţi a pensionarilor din sistemul de Apărare o creştere a pensiilor, iar circa 90% dintre pensionarii din sistemul de apărare au beneficiat de pensii sporite.

  „Cu atât mai mult şi pentru cei 10% -12% avem obligaţia şi în bugetul pe 2013 avem intenţia clară de a-i aduce şi pe ei la nivelul la care ceilalţi colegi în mod meritat au ajuns”, a spus Ponta.

  http://incomemagazine.ro/articole/ponta-pensiile-militarilor-reduse-la-recalculare-vor-creste-in-2013ns

  Asa ca, ” CIOCU’ mic camarazi !
  Cand ati luat cate DOUA SALARII pentru fiecare AN de la varsta ce-o aveati la momentul iesirii la PENSIE pana la varsta STANDARD de 55 de ani,
  RADEATI cu ” gura pana la urechi ”
  vs. de cei care aveau 51-55 de ani si luau mai putin sau deloc PLATI COMPENSATORII !!!!!!!!!!
  Cand s-au RECALCULAT PENSIILE si
  v-au diminuat LOGIC si LEGAL PENSIILE URLATI ” ca din gaura de sarpe „!!!!
  Nu v-a obligat nimeni sa iesiti la PENSIE la 40-50 de ani !
  MApN v-a asigurat LOCURI de MUNCA in alte GARNIZOANE din TARA
  dar ati preferat BANII si mirosul patului cald………….
  Ati facut-o voi din OPORTUNISM si pentru BANI !
  Boc v-a taxat LEGAL iar PONTA va va da frica protestelor !
  Nu-i corect camarazi ! Nu-i corect !
  Asa ca, NU VA MAI PLANGETI si nu mai SANTAJATI guvernul USL
  ca NU poate SA VA DEA
  ce NU VI SE CUVINE !!!
  Fiti corecti si DUCETI-VA cu DEMNITATE CRUCEA !
  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 25/01/2013 @ 5:51 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: