Alioşa ” File de Jurnal ”

13/03/2013

DE CE SE OPUNE GERMANIA ADERARII ROMANIEI LA SCHENGEN ???

Filed under: generale — Aliosa @ 6:48 am

Motto:
” Spune ADEVARUL si atunci nu va trebui sa tii minte nimic ” .
Mark Twain.

„Adevăratul motiv pentru care nu suntem primiţi în Schengen
Trio base .
macovei-basescu-300x175
siamezii2
Întreaga presă română a ignorat o frază cheie din interviul dat de ministrul de interne german şi care stă la baza veto-ului privind aderarea României în Schengen. O frază care totodată aruncă în aer toată propaganda portocalie şi a Palatului Cotroceni legată de respingerea aderării în baza raportului MVC din ianuarie 2013.
O afirmaţie cu subiect şi predicat
În interviul acordat duminică 3 martie revistei Der Spiegel, ministrul de interne german, Hans-Peter Friedrich, face următoarea precizare când este întrebat care sunt motivele pentru care ameninţă cu un veto România şi Bulgaria: „Cel mai recent raport anual a înregistrat progrese, dar nu suficiente. Ca și mai înainte Bulgaria și România trebuie să lupte cu hotărâre împotriva corupției. Cine îşi procură prin mituire viza ar putea călătorii în Germania fără controale suplimentare”. Această formulare lipşeşte din întreaga presă română, deşi interviul din Der Spiegel a fost comentat şi răscomentat (o menţiune s-a făcut totuşi abia ieri seară în emisiunea Subiectiv la Antena3 – n.a.).
Deci principalul motiv pentru care Germania se opune aderării în Schengen îl reprezintă, punctual, actul de corupţie al unor mici funcţioari publici (dar tot corupţie se cheamă, indiferent de nivel), care prin fraudă sunt bănuiţi că acordă vize cetăţenilor non-UE, pentru a le facilita accesul în Occident în general, şi în Germania în special. Această declaraţie a lui Friedrich aruncă în aer şi demontează totodată propaganda portocalie şi a Palatului Cotroceni care, imediat au legat intenţia de veto de raportul MCV din ianuarie. Traian Băsescu şi liderii PDL au ieşit din nou la rampă cu obsesiile lor numite, „avem o problemă în zona politicului”, superimunitate, miniştri penali, parlamentari penali, atac la independenţa justiţiei etc – în fapt etichete lipite propagandistic, etichete fără vreo acoperire juridică etc.
Ce înseamnă „acordarea de vize prin mituire”
Când ministrul de interne german se referă la „acordarea de vize prin mituire” el nu se referă expres la acest aspect, pentru că se ştie, cetăţenii non-UE îşi procură vizele în statele lor de la ambasadele occidentate. La cu totul altceva, dar care are drept finalitate tot accederea în Occident, fără probleme, a unor cetăţeni non-UE, se referă Friedrich. Ministrul german se referă de fapt la acordarea frauloasă a cetăţeniei române şi cetîţeniei bulgare pentru unii cetăţeni non-UE, care, devenind posesori de paşaport românesc sau bulgăresc pot circula fără restricţii în UE.
O declaraţie a lui Andrei Marga…
Luni, fostul ministru român de externe, Andrei Marga a dat o declaraţie pentru DCNews în care a relalat ce a discutat în 2012 cu omologul său din Germania. „Partea germană ne-a transmis, atunci, să fim liniștiți în ceea ce privește admiterea în Schengen, a spus Andrei Marga. Problemele care mai trebuiau rezolvate erau strict tehnice și priveau penetrabilitatea frontierei bulgare. Asta a fost discuția. După modesta mea părere, nu joacă un rol prea mare alegerile din Germania. România este deja în UE, nemții știu că există dreptul la liberă circulație, deci amânarea intrării în Schengen nu ar limita în niciun fel migrația românilor spre Berlin. Nu pe România sunt reflectoarele. Occidentalii se tem că ar putea penetra frontiera comună, prin Grecia sau Bulgaria, teroriști sau imigranți din Orient. Acesta este adevăratul lor motiv de îngrijorare”.
Deci acestea ar fi temerile legate de Bulgaria, şi să nu uităm că între timp a mai avut loc la Burgas şi un atentat terorist şi unii iresponsabili din media au susţinut că atentatul a fost pregătit în România.
…şi unele evinemente petrcute în România
La începutul lunii martie 2012, următoarea ştire „exploda” în presa din România: „Funcţionari ai Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie din cadrul Ministerului Justiţiei şi ai oficiliului de stare civilă al Primăriei sectorului 1 Bucureşti sunt vizaţi în investigaţia procurorilor Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a PICCJ referitoare la acordarea nelegală de cetăţenie. Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică (SUPC) au reţinut trei persoane pentru acordare nelegală de cetăţenie română unor moldoveni, miercuri şi joi anchetatorii făcând percheziţii în 32 de locuri. 36 de persoane sunt vizate în investigaţie”. Aici este de fapt marea noastră „bubă” şi la astfel de acte de corupţie s-a referit ministrul german de interne. La prima vedere, se poate spune că ştirea de acum un an este una care demonstrează că „oamenii legii ţi-au făcut datoria” (expresie atât de dragă prompteristelor şi fătucelor de pe teren ale televiziunilor de ştiri- n.a.). Greşit. Lucrurile stau exact invers. De la cele 3 comunicate triumfale date în perioada 1-3 martie 2012 de către procurorii lui Koveşi, nu s-a mai aflat nimic despre aceste cazuri. Timp de un an de zile procurorii din subordinea Laurei Codruţa Koveşi şi ulterior din subordinea interimarului Daniel Morar (procurori destul de activi şi de vocali când au verificat în stil stalinist presupuse fraude la referendum, şi destul de darnici cu informarea presei portocalii cu stenograme când e vorba de adversari politici) nu au mai ieşit cu vreo informaţie legată de stadiul dosarului sau dosarelor. Se poate spune că timp de un an de zile procurorii nu au rezolvat nimic într-un caz destul de simplu la prima vedere.
Mai mult, în 2008 în timpul alegerilor locale, presa a semnalizat şi a prezentat dovezi clare că pe listele electorale din sectorul 3 din Bucureşti se regăseau mii de „alegători” grupaţi câte 150 – 800 la câte-o singură adresă. O anchetă a Cotidianului (urmată de anchete similare a altor medii de informare) a dezvăluit că era vorba de cetăţeni din Republica Moldova care prin înţelegeri cu oficiali ai Primăriei sectorului 3, a poliţiei din sector şi cu unii particulari se înregistrau ca având domiciliul în Bucureşti, pentru a obţine cetăţenia română. Evident, nimeni nu a locuit nici măcar un minut la adresele respective, iar imediat după obţinerea documentelor româneşti, cei în cauză plecau în Occident, cei mai mulţi în…Germania. Şi aici a fost vorba de acordare prin fraudă a cetăţeniei române, dar procurorii nu s-au sinchisit să facă vreo cercetare timp de 5 ani de zile.
Deci acestea sunt faptele de corupţie care i-au deranjat pe germani. Şi, suntem convinşi că i-a mai deranjat şi inactivitatea procurorilor. Iar atunci când se afirmă că „există probleme în justiţie” şi la astfel de situaţii se referă oficialii europeni. Şi în aceste cazuri, Laura Codruţa Koveşi şi Daniel Morar trebuie să dea ei în primul rând explicaţii”.

Sursa:
http://www.cotidianul.ro/adevaratul-motiv-pentru-care-nu-suntem-primiti-in-schengen-208155/

Tu, ce parere ai ?
Aliosa.

16 comentarii »

 1. Nu stiu de ce se teme Germania dar Anglia a subliniat usurinta cu care cetatenii din Republica Moldova pot obtine cetatenia romana, chiar si de la ambasada romana din Londra in cazul in care ei deja sant „turisti” pe-acolo.

  Comentariu de Tiberiu — 13/03/2013 @ 11:05 am | Răspunde

  • @ Tiberiu,
   Buna ziua !
   GERMANIA nu se teme !
   GERMANIA se opune ca asta a fost intelegerea dintre base si angela :
   sa compromita guvernul USL !!!
   Mai multe pe aceasta tema, in raspunsul meu dat mai jos lui Savoir Faire !
   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   O zi frumoasa !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 14/03/2013 @ 10:08 am | Răspunde

 2. Am comentat subiectul şi pe alte bloguri ale unor
  „supăraţi” pe cei care nu ne vor în schengen !!!
  O să spun acelaşi lucru şi la tine pe blog.
  Am îndeplinit cu brio condiţiile tehnice necesare pentru a fi primiţi în schengen! Dar suntem în continuare REPETENŢI la îndeplinirea condiţiilor de profesionalism, cinste,corectitudine şi vigilenţă a INDIVIZILOR care lucrează la VĂMI şi în celelalte INSTITUŢII ale STATULUI !!!
  Până nu anihilăm CORUPŢIA,ŞPAGA,MANIPULAREA,INFRACŢIONALITATEA,etc.,
  NU PUTEM AVEA PRETENŢIA DE A FI ADMIŞI ÎN SCHENGEN !!!
  Iar până atunci va mai curge muuuuuultăăăăă apă pe Dâmboviţa !!!
  Şi prietenii ….. ştiu de ce 😀 !!!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 13/03/2013 @ 1:34 pm | Răspunde

  • @ Salut prietene !
   Sincer, EU nu fac parte din categoria ” unor suparati ” ca NU am aderat la SCHENGEN !!!
   Si tot SINCER iti marturisesc ca ma rog la DUMNEZEU sa nu INTRAM NICIODATA !!!
   De ce ?
   Pentru ca astfel ar disparea CONTROLUL VAMAL de la granita cu UNGARIA
   iar MAGHIARII din ROMANIA ar duce dincolo NU NUMAI LEMNUL BRUT din padurile seculare ale ROMANIEI
   dar poate si STATUILE marilor nostri inaintasi ca sa topeasca bronzul iar din el sa faca STATUI de-ale generalilor unguri care au savarsit mari atrocitati impotriva ROMANILOR inca de la prima lor navalire pe pamantul romanesc !!!
   Mai este oare cazul sa reamintesc de atrocitatile savarsite de trupele hortyste in ARDEALUL OCUPAT in 1940 ???
   Stiu ca am indeplinit cu brio conditiile tehnice necesare pentru a fi primiti in SCHENGEN dar,
   mai stiu si ca regimul basescu a facut o adevarata propaganda mediatica a CORUPTIEI din ROMANIA pedelisto-basista !
   Iti mai amintesti de ELICOPTERELE televizate ce transportau la BUCURESTII
   CORUPTII din vamile terestre si maritime in urma cu ceva timp ???
   O intreaga EUROPA a vazut CORUPTII in catuse dar judecatorii lui peste malos
   nu au condamnat pe nici unul !!!
   Cine-i REGINA ???
   A patit ceva S.Blejnar si gasca lui ???
   Unde au ajuns BANII din SPAGILE de la VAMILE terestre si portuare ???
   Si-atunci, cine se face vinovat ?
   Nu cumva ca ” pestele de la CAP se impute „???
   Si cine-i la noi ” CAPUL „???
   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   O zi frumoasa !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 14/03/2013 @ 10:03 am | Răspunde

   • Din grabă nu am terminat propoziţia „O să spun acelaşi lucru şi la tine pe blog.”Am vrut să scriu :
    „O să spun acelaşi lucru şi la tine pe blog,chiar dacă nu eşti un „supărat” 😀 ” !!!

    Comentariu de bmarinescu41 — 14/03/2013 @ 6:51 pm | Răspunde

   • Mi se intampla si mie …………..
    Dar, nu-i nici o problema !
    Noi sa fim sanatosi !!!
    Stii care-i BANCUL zilei ???
    Iata-l :
    Schimbare uriasa pe scena politica romaneasca

    Consilierii presedintelui ii prezinta acestuia raportul.
    – Domnule presedinte, tot mai multi romani sustin monarhia. Se striga in strada, o arata si sondajele. Trebuie sa facem ceva.
    Traian Basescu, dupa ce se gandeste adanc:
    -Bai, sunteti siguri?
    -Siguri. sefu!
    – Bai, atuncea-i gata!
    Consilierii inverzesc
    – Bai, atunci cedez!
    Consilierii se innegresc.
    – Bai, ascultati la mine, nu cred ca avem alta solutie.
    INCORONATI-MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ti-a placut ?
    Weekend minunat caci al meu s-a dus pe ” apa sambetei ” din cauza meciului
    CHELSEA LONDRA – STEAUA
    3-1 !!!!!!!!!!!!!!!!
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 15/03/2013 @ 3:20 pm | Răspunde

 3. Tiberiu are dreptate.
  Cunosc si eu cateva magarii care se pot face prin ambasada romana.
  Si asa le trimitem multi cetateni de culoare, macar de moldoveni sa se lipseasca.

  Comentariu de Savoir Faire — 13/03/2013 @ 9:37 pm | Răspunde

  • @ Buna dimineata Savoir Faire !
   Ambasada romana din LONDRA face ce i se ordona de catre AMBASADORUL
   numit pe criterii doar de el stiute de catre Traian Basescu care are in fisa postului
   printre altele, si numirea ambasadorilor !
   Mai pe romaneste,
   ” cum e turcul , si pistolul ” !!!
   Din cate am vazut si auzit in mass-media scrisa si vorbita,
   englezii au de ce sa se teama fiindca tiganii nostri i-au speriat rau de tot !!!
   Nu inteleg insa reactia dura a coanel ANGELA pupila ” guvernatorului ” impus ROMANILOR chiar de ea dupa
   REFERENDUMUL din 29 iulie 2012 cand chefliul marinar a fost DEMIS de 7,4 MILIOANE de romani !!!
   Cu MOLDOVENII de dincolo de PRUT, treaba este foarte clara !!!
   In schimbul VOTULUI din 2009 , Traian Basescu le-a promis basarabenilor
   eliberarea mai usoara a cetateniei romane
   ca sa circule fara probleme in UE !!!
   Ca sa ma linistesc mai repede de stresul provocat de reamintirea numelui predestinat
   a face NUMAI RAU ROMANIEI,
   am preluat de la tine videoclipul postat acolo :

   Multumesc pentru toate !
   O zi frumoasa !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 14/03/2013 @ 9:46 am | Răspunde

   • Asa si cu conducatorii astia de carma.. si la propriu si la figurat.
    Promit in luna si in stele doar ca sa ramana pe tron.
    Acu’ eu nu am nimic cu cei de peste Prut, caci e posibilitatea lor sa obtina cetatenie, dar aici nu e vorba numai de drepturi si indatoriri, ci de faptul ca se exploateaza mici portite pentru mari castiguri.
    Numai bine !

    Comentariu de Savoir Faire — 14/03/2013 @ 2:51 pm | Răspunde

   • Nici EU NU AM NIMIC cu MOLDOVENII de peste PRUT chiar daca in 2009 l-au votat in proportie de peste 90 % !!!
    VOTUL este un drept al fiecarui cetatean cu drept de VOT iar optiunea cetateanului nu trebuie comentata !
    Am ce am insa cu ” conducatorii astia de carma….si la propriu si la figurat ” cum foarte bine ai punctat !
    Pe mine, EI, demagogii, ipocritii, mincinosii, profitorii si oportunistii ma deranjeaza si enerveaza iar Traian Basescu
    i-a intrecut pe toti in ale manipularii si ipocriziei politice !
    El, actualul ” guvernator” NU A DAT NIMIC degeaba ci numai cu PROFIT MAXIM !!!
    Le-a dat PROCURORILOR functii cheie ca sa-l scape de DOSARELE PENALE , le-a dat moldovenilor ” cetatenie romana ” si 100 de MILIOANE de euro NERAMBURSABILI ca sa-i dea voturile IN 2009
    si lista ar putea continua dar sigur te va enerva si pe domnia ta .
    O seara frumoasa si,
    FORZA STEAUA !!!
    Cu stima,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 14/03/2013 @ 5:12 pm | Răspunde

 4. @ ALL !!!

  „Planul B al preşedintelui Băsescu
  de Rodica CIOBANU Publicat la: 13.03.2013 22:22 Ultima actualizare: 13.03.2013 22:23

  În plină campanie de recredibilizare, preşedintele Traian Băsescu îşi alege cu grijă subiectele.

  Evită să le mai arunce replici batjocoritoare adversarilor şi se opreşte asupra temelor cu mare miză naţională, precum admiterea în Schengen, fondurile europene, justiţia, Constituţia, prin care încearcă să-şi redefinească statura de şef de stat, mult subţiată în vâltoarea luptelor interne.

  Soarta PD-L se află la coada listei, la „şi altele”, dl Băsescu dezbătând-o însă cu pasiune.
  Nu mai este „Zeus” al pedeliştilor, ca altădată, nu mai este nici măcar invitat să coboare printre ei, la evenimente, dar, cu toate acestea, încă mai mută pioni şi regine pe tablă, încercând să dea mat unui lider de partid cam obosit.

  După ce a vorbit, în Parlament, despre problemele de interes naţional, preşedintele le-a reluat într-o manieră relaxată, la Digi24, răspunzând, spre final, întrebărilor legate de fostul său partid.
  Cu acest prilej a făcut o precizare importantă
  : „Am spus că mă întorc în politică (după încheierea mandatului-n.n.),
  dar n-am spus că la PD-L
  Mă voi preocupa să refac dreapta, dacă PD-L nu poate”.
  Aşadar, dl Băsescu are un plan de rezervă pentru cazul în care apropiata Convenţie Naţională a partidului
  nu ajunge la rezultatul dorit
  În opinia sa, cea mai proastă soluţie ar fi realegerea lui Vasile Blaga în funcţia de preşedinte, deoarece „nu are potenţial de creştere”, pe când contracandidatele sale, Elena Udrea şi Monica Macovei, îl au.
  Nu atât potenţialul – nu se ştie de cine şi cum măsurat –
  îl frământă pe Traian Băsescu, cât comunicarea cu partidul şi dirijarea acestuia cu mâna liderului ales.
  Or relaţia cu Vasile Blaga este moartă, acesta hotărând să joace independent şi să riposteze criticilor prezidenţiale,

  pe când doamnele Udrea şi Macovei sunt susţinătoare aproape fanatice ale preşedintelui, oricare dintre ele reprezentând garanţia că bagheta stă la Cotroceni.

  Care sunt şansele ca ele să-l învingă pe Vasile Blaga?
  Mici, se pare, din moment ce preşedintele nu numai că se gândeşte la o nouă construcţie politică,
  ci dă ca sigură ruperea PD-L, „dacă Convenţia va fi trucată”.

  Dl Băsescu şi-a făcut un obicei din anticiparea fraudării alegerilor
  (vezi scrutinul din 2004 sau referendumul pentru demiterea sa, de anul trecut),
  însă, de data aceasta, nu există un BEC, care să-l contrazică
  Există însă dna Udrea, care se plânge, constant, că tabăra Blaga o sabotează la întâlnirile din teritoriu,
  iar delegaţii la Convenţie au fost selectaţi, în multe judeţe, dintre simpatizanţii acestuia.
  În lumina acestor declaraţii,
  este foarte probabil ca PD-L să se scindeze,
  în cazul în care Blaga va câştiga.

  Iar planul B al preşedintelui Băsescu pleacă tocmai de la această ruptură.
  Ea îi va aduce o bucată consistentă din partid, mai bine garnisită la vârf, decât la bază, în jurul căreia va încerca să remodeleze dreapta, după reţeta cunoscută a unificării mai multor formaţiuni mici,
  la care vechiul PD-L va fi, desigur, invitat.
  Este un proiect vital pentru Traian Băsescu care, ca şi Ion Iliescu, trăieşte pentru politică şi care, la fel ca acesta, nu se resemnează să-i urmeze pe alţii, ci vrea să fie urmat.

  O dată cu dezvăluirea lui publică, preşedintele le-a trimis pedeliştilor pro Blaga un ultim avertisment,
  sperând să-i facă s-o apuce pe altă cale ” .
  Sursa:http://www.gandul.info/puterea-gandului/planul-b-al-presedintelui-basescu-10666026

  PS!
  Rodica Ciobanu este senior editor al ziarului Gândul.
  Dar pana la ” Planul B ………..”
  traian Basescu si-a pus fata cea plina de
  ” SUCCESURI ”
  sa se planga de DISCRIMINARE electorala in sensul ca
  MULTE FETE PEDELISTE
  Si urate si mai triste
  Cu coc mare si batiste
  Cu genti de fripturiste
  Il prefera doar pe BLAGA
  Sa ii ia lu”tat-su” vlaga
  In loc sa le voteze
  Doar pe Udrea si Macovei .
  Ca atare, duduia Eba, s-a dus cu jalba in protap chiar in plenul Parlamentului European smiorcaindu-se ca FETELE din PDL il vor pe BLAGA si nu pe slugile lui tat-su !!!

  TU, ce parere ai despre PLANUL B ……………. ?
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/03/2013 @ 4:53 pm | Răspunde

 5. @ Buna seara ,
  -Camelia Nicorina Eduu,
  -NatyCalinescu,
  -Amalia74 si
  – Marian Zidaru !
  multumesc pentru vizita si like !
  O seara magica cu o CALIFICARE a echipei STEAUA BUCURESTI in
  sferturile de finala a Europa League !!!
  FORZA STEAUA !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/03/2013 @ 6:37 pm | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  A inceput WEEKEND-ul !
  Sa ne relaxam :
  Constatare medicala: cu cat este mai urata femeia cu atat mai rar o doare capul!

  – Dragule, ce sa-mi cumpar ca atunci cand voi aparea pe plaja sa intoarca toti capul dupa mine?
  – Schiuri.

  Din curiozitățile lumii: știai ca ardelenii se reflectă în oglindă cu o întârziere de 5 minute?

  I: Care femei sunt cele mai fidele: blondele, brunetele, sau roscatele ?
  R: Caruntele

  Nu inteleg cum un barbat sanatos, cu doi rinichi, nu-i poate cumpara sotiei blana!

  Daca ti-ai gasit femeia visurilor tale, ia-ti adio de la celelalte vise.

  Pana nu conduci tu singur masina, n-o sa inveti niciodata sa injuri corect.

  Nu dati banii pe prostii, curve si benzinarii!

  Culmea casniciei: La a treia nevasta, sa ai aceeasi amanta.

  Bentley : Am folosit scrumiera azi, doresc sa o inlocuiesc.
  Lamborghini : Problema grava, apare un suierat de vant la 320km/h
  Toyota : Voua va merge masina cu baterii AA sau AAA?
  Ferrari : Am traversat o cale ferata, pagube sub masina de 20.000$.
  VW : Am facut pana, mai aveam motorina, dar s-a terminat uleiul.
  Smart : O idioata cu un Jeep a trecut azi peste masina mea
  Jeep : Mi s-a blocat un smart intre motor si scut (poze)
  Ford : Stie cineva un mecanic bun?
  Renault : Mai am o luna tratament psihiatric, incep sa ma obisnuiesc cu greierii.
  Cadillac : La voi in garaj aveti loc sa deschideti usile?
  Honda : Am furat cheile de la masina bunicului, cum o pornesc?
  Audi : Cat de mult pot sa-mi iubesc masina!
  Mercedes : De unde oglinzi mai ieftine?
  Porsche : Si eu am probleme cu ceafa de la acceleratie.
  Fiat : Hei, nu mai e nimeni pe aici?
  Hummer : Caut service mai apropiat de 10km, ca ma costa 1mil drumul.
  Citroen : Mi s-au defectat comenzile vocale si bordul holograma.
  BMW : Am scos toba si tot nu reusesc sa trezesc tot cartierul.
  McLaren : Un penibil cu un F16 a sugerat sa ne intrecem.
  Skoda : Am mai gasit o piesa identica cu Audi la motor.
  Subaru : Cumpar cauciucuri.
  Land Rover : Intalnire auto maine pe Himalaya.
  Volvo : Petitie pentru noile teste NCAP cu 10 stele.
  Dacia : Am schimbat totul si tot nu porneste!

  Deviza anestezistului roman: Un pacient bine fixat nu necesita anestezie.

  Pacientul:
  – Domnule doctor, ce aveti pentru Parkinson?
  Doctorul:
  – Tot respectul meu!

  I: Unde se afla punctul G la femei?
  R: In urma ultimelor cercetari, s-a descoperit ca este situat la sfarsitul cuvantului “ shopping “

  Nevasta-mea mi-a spus ca, atunci cand dorm, ii las impresia c-o ignor!

  – Daca-mi mai zici ca sunt grasa, te voi parasi!
  – Dar, draga, gandeste-te la copilul nostru!
  – Care copil?!
  – Pai, nu esti insarcinata?

  Cand o femeie de 50 de ani iti propune o partida in trei, cu mama si fiica, ai grija, ea s-ar putea sa fie fiica.

  I: Ce fac barbatii insurati?
  R: Regreta.

  – Mamico, vaca zice muuu sau nuuu?
  – Eh, depinde de bou…

  I: De unde poti culege ciuperci indiferent de vreme?
  R: De pe centura.

  Culmea optimismului: sa-ti astepti sotia in fata supermarketului cu motorul pornit.
  Weekend placut !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 15/03/2013 @ 3:14 pm | Răspunde

 7. @ ALL !!!
  O CARTE care NU EXISTA si nici NU VA EXISTA
  in LIBRARII !!!
  Dati click sa vedeti ca totul se leaga !!!

  http://farmacieverde.ro/radacinile-naziste-ale-bruxelles-ue-1-2.html

  Lecturare placuta !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/03/2013 @ 9:13 am | Răspunde

 8. PS!
  Daca NU aveti timp sa dati CLICK pe LINK-ul de mai sus,
  IATA despre ce este vorba :

  „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE
  Ceea ce aţi vrut dintotdeauna să ştiţi despre Bruxelles UE dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună

  Cartea spune o poveste pe care mulţi cititori ar putea iniţial să o respingă, din motive evidente. Astfel, ei pot spune că dacă aceste informaţii istorice documentate ar fi adevărate, ar fi auzit despre ele şi până acum.

  Ţinând cont de acest lucru, noi, ca autori, considerăm că este responsabilitatea noastră să ne încurajăm cititorii nu doar să citească această carte, ci să viziteze şi studieze şi documentele sursă listate în partea de jos a paginilor.

  Timp de aproape trei sferturi de secol lumii i s-a spus că cel de-al doilea război mondial a fost generat de un psihopat, Adolf Hitler, şi anturajul său de huligani rasişti. Totuşi, realitatea este că cel de-al doilea război mondial a fost un război de cucerire condus în numele Cartelului Produselor Chimice, Petrolului şi Medicamentelor, cu scopul de acontrola pieţe globale de multe miliarde de dolari în noile domenii ale produselor chimice patentate.

  Documentele oficiale ale Congresului S.U.A. şi tribunalului de la Nuremberg pentru crime de război arată fără echivoc că cel de-al doilea război mondial a fost nu numai pregătit, ci şi facilitat logistic şi tehnic de către cel mai mare şi mai renumit cartel al petrolului şi medicamentelor de la acea vreme, şi anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst şi alte companii chimice. Însumarea indiciilor de la Nuremberg dovedeşte că fără IG Farben, cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc.

  Veţi afla, de asemenea, din această carte, că primul război mondial, cea de-a doua mare tragedie a secolului 20, a fost de fapt prima încercare de cucerire a lumii de către aceste interese corporatiste. Mai mult, după ce ambele încercări militare de a subjuga Europa şi războiul însuşi au eşuat, Cartelul Petrolului şi Medicamentelor a investit în a treia încercare: cucerirea economică şi politică a Europei prin intermediul “Bruxelles UE”

  De aceea, nu este surprinzător faptul că arhitecţii cheie ai Bruxelles UE au fost recrutaţi din rândul acelor tehnocraţi care deja făcuseră planutilr pentru o Europă postbelică sub controlul coaliţiei Nazi/Cartel.Această carte vă va face cunoştinţă cu conducătorii cartelului – îmbrăcaţi nu în uniforme militare, ci în costume cenuşii – dintre care cel mai renumit a fost Walter Hallstein, primul preşedinte al aşa-numitei Comisii UE.

  Răspunsul la întrebarea de ce probabil nu aţi auzit până acum despre aceste lucruri este deschis. După 1945, Cartelul a investit sute de miliarde de dolari cu un singur scop: să rescrie istoria şi să-şi ascundă trecutul criminal. Această muşamalizare, cu privire la originile corporatiste ale celor două războaie mondiale, a fost în mod evident condiţia preliminară pentru cea de-a treia încercare a Cartelului – de această dată prin intermediul Bruxelles UE – de a cuceri şi controla Europa.

  În mod evident, interesele Cartelului sperau să-şi consolideze controlul asupra Europei prin intermediul Bruxelles UE fără ca aceste rădăcini întunecate să fie vreodată expuse. Totuşi, acest plan a eşuat. Publicarea acestei cărţi şi zecile de mii de documente autentice la care se referă înseamnă că experimentul Bruxelles UE s-a terminat. Nici o persoană, organizaţie sau partid democratic nu mai poate susţine acum cea de-a treia încercare de cucerire a Europei.

  Această carte este, de asemenea, o oportunitate unică pentru toţi acei politicieni şi partide politice care au fost angrenaţi în susţinerea Bruxelles UE fără să cunoască bazele acestuia sau să îi înţeleagă adevăratele scopuri. Aceasta include cei 27 şefi de state care au semnat “Tratatul de la Lisabona”, dintre care majoritatea nu au ştiut că semnăturile lor au constituit un act de “îndreptăţire” a Cartelului şi acţionarilor săi să profite de controlul asupra Europei. Aceşti politicieni şi partide politice au acum şansa să facă o cotitură completă, revocându-şi în mod public sprijinul în favoarea unui model al Europei care a fost construit pe decenii de minciuni şi decepţii.

  Pentru cetăţenii Marii Britanii, expunerea rădăcinilor istorice ale Bruxelles UE este o provocare specială. Întrucât ei au jucat de două ori – în primul şi în al doilea război mondial – un rol critic în salvarea Europei împotriva preluării sale de către Cartel şi acţionarii săi politici, acum ei sunt confruntaţi cu posibilitatea ca toate sacrificiile umane ale ţării lor să fi fost în zadar. Cu subjugarea de către Tratatul de la Lisabona şi Bruxelles UE, vieţile a 60 de milioane de britanici în viaţă astăzi şi nenumăraţi din cei nenăscuţi încă, vor ajunge sub jugul aceloraşi interese care au încercat să cucerească şi să profite de Marea Britanie încă de două ori până acum.

  De aceea te încurajăm pe tine, cititor al acestei cărţi, să ajuţi la răspândirea acestei informaţii importante către familia, prietenii, colegii tăi precum şi în comunitatea în care trăieşti. Mai mult, te încurajăm să îi confrunţi pe reprezentanţii tăi politici la nivel local, regional, naţional şi european – cu informaţia prezentată în această carte. Făcând asta, pui o presiune asupra acestor politicieni să facă o alegere: să închidă ochii în faţa adevărului şi să sprijine deplin preluarea Europei de către o dictatură de interese corporatiste, sau să acţioneze în spiritul protecţiei democraţiei şi a vieţii şi sănătăţii a milioane de oameni. Alegerea pe care aceşti politicieni o fac cu privire la poziţia lor faţă de Bruxelles UE va fi cea mai importantă decizie din cariera lor politică.

  După ce ultima încercare a Cartelului de a controla Europa a eşuat în 1945, una din cele mai larg folosite scuze de către acţionarii săi politici a fost că “nu au ştiut”. Totuşi astăzi, după publicarea acestei cărţi, nici un politician nu poate face o astfel de afirmaţie în apărarea suportului său continuu faţă de “Bruxelles UE”

  Din perspectivă istorică, ceea ce este cel mai urgent necesar acum, este o mişcare populară. Aceasta este deosebit de important pentru că politicienii din multe ţări europene au fost influenţaţi de interesele corporatiste ale Cartelului Petrolului şi Medicamentelor; astfel, ei nu mai sunt apărători independenţi ai intereselor oamenilor. O mişcare populară ar fi, de aceea, singurul garant al libertăţii, democraţiei şi independenţei pentru oamenii din Marea Britanie şi Europa.

  Paul Anthony Taylor, Matthias Rath, Aleksandra Niedzwicki, August Kowalczyk

  Lucrare editata de Fundatia de Sanatate Dr.Rath

  ISBN 978-90-76332-68-0 ”
  @
  Daca NU aveti BANI pentru a va procura CARTEA ( 25 lei )
  spuneti-mi si v-o trimit gratuit prin POSTA ELECTRONICA !!!
  Astept cereri !

  O zi fara ploaie !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/03/2013 @ 9:17 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: