Alioşa ” File de Jurnal ”

08/08/2013

PARVENITUL zilelor noastre .

Filed under: generale — Aliosa @ 4:12 pm

@ Motto:
„PARVENITII
sunt ca maimuţele, având aceeaşi dibăcie ca ele; te uiţi la ei de jos în sus, le admiri agilitatea la căţărat; dar când ajung pe culme, nu mai vezi decât părţile lor ruşinoase .Balzac

Conform Dictionarului Explicativ al limbii române,
PARVENITUL este omul imbogățit ,ajuns,
ridicat la o treaptă superioară fără a avea merite deosebite și adesea pe căi necinstite.
Cum după decembrie 1989 s-au deschis larg porțile și oportunitățile pentru asemenea specimene iar spațiul carpato-danubiano pontic și politica clientelară dâmbovițeană au fost un vad bun, o adevărată mană cerească,
PARVENIȚII ,
s-au inmulțit ca ciupercile primăvara după ploaie devenind o adevărată pacoste pentru românul onest si platitor la timp de taxe si impozite statului roman,iubitor de adevăr și dreptate dar și revoltat de nesimțirea și ipocrizia jalnicului individ .
PARVENITUL este comun tuturor categoriilor sociale, sexelor,etniilor indiferent de culoarea lor politică.
Inzestrat in mod deosebit cu calități negative, acest tip de om ( dacă-l putem numi OM ),impletește intr-o armonie disperată zgârcenia și lăcomia, pretându-se la tot felul de mojicii și lingușeli pentru a urca cat mai repede și nemeritat pe scara social-politică si daca se poate, chiar sa ajunga in varful piramidei sociale, la cea mai inalta functie din stat.
Cu un instinct de conservare exagerat in raport cu semenii săi,
PARVENITUL n-ar putea exista fără o dezbatere pe măsură a instinctului de proprietate.
Nu se sfiiește de la nimic pentru a-și atinge scopul , calcand chiar și peste cadavre .
La el dictonul „ scopul scuză mijloacele ” este la rang de mare folosire in tentativa sa zilnică dar și bolnăvicioasă de a se imbogăți cât mai repede pe umerii altora.
Individul acesta depășește orice măsură sub aspectul unei zgârcenii de-a dreptul contagioase.
De un astfel de individ trebuie musai să te ferești ca de ciumă, gripa aviară sau porcină, iar, de te-a mușcat ideea de a te indatora lui, ești un om terminat căci, nemernicul te -ar stresa permanent aducându-ți aminte mereucă ii ești dator vândut , chiar dacă până la scadență mai este cale lungă.
Lăcomia și avariția individului ,provoacă de cele mai multe ori mari daune morale nu numai datornicilor dar și familiei sale pe care o constrânge prin varii metode să se comporte asemenea lui.
Zgârcenia sa proverbiabilă devine o trăire obsesivă care exprimă intens dragostea sa nebună față de bani și obiecte de mare valoare, cărora le conferă o valoare inestimabilă și o aversiune bolnavă față de semenii săi,care,bănuiește el in paranoia sa,că l-ar putea impiedica să parvină, imbogățească și urca rapid pe scara social-politică și administrativă, până la cele mai inalte trepte .
Prea puțin școlit ,uneori chiar analfabet dar cu multe diplome de licență, doctorate, masterate obținute cu bani prin diferite metode oculte de la cei cu pixul și ștampila-n mână dar cu bani puțini că doar, nu, sunt bugetari cu salarii mici mai ales dupa drastica reducere cu 25% de pe timpul tristei guvernari portocalii .
Le ințeleg sărăcia dar mă revoltă metoda de a-i ajuta pe parveniți să urce cât mai sus , chiar până acolo unde se hotărăște soarta românilor și-a ROMÂNIEI . PARVENITUL,
prin acumularea făcută peste măsură de bunuri materiale mobile, imobile, terenuri, opere de artă și nu numai,urmărește in avariția sa , nu numai să strângă o avere ce depășește inchipuirea celor din jur,dar,și să câștige o asemenea poziție social-politică, care să-i confere un grad mare de siguranță și autoritate in societate, acceptând contra unor sume mari de bani date chipurile sub formă de cotizație de partid sau sponsorizare a campaniilor electorale, orice funcție cât de mică indiferent de eșalon dar, cu preferință specială la cele două palate de unde pleacă bunăstarea și imbogățirea clientelei politice.
De obicei este foarte atent la ce vorbește din proprie inițiativă cu cei din jurul său iar oportunismul său proverbial il determină să ia parte la tot felul de acțiuni comune gândindu-se permanent ca să dea cât mai puțin și să câștige cât mai mult chiar și din vorbe goale și enervante.
Odată ajuns acolo-n vârf,uită de toți și de toate mai puțin de cel care l-a propulsat in funcția care nu-i pentru nasul lui și-l depășește din toate punctele de vedere , mai ales cele intelectuale.
Lingușitor de profesie, analfabet notoriu, se oferă voluntar de fiecare dată să-l apere pe cel ce l-a ajutat să parvină ridicându-i la fiecare secundă mai ales in fața camerelor de luat vederi ,osanale și laude nemeritate.
Nu se dă in lături de la a invăța pe de rost ca pe o poezie ce trebuie să spună in favoarea stăpânului său și nici nu se jenează de a citi pe ecranul telefonului mobil ultimile indicații sau răspunsuri la intrebările incomode ale moderatorilor insistenți.
Este de o nesimțire ieșită din comun și la orice intrebare legată de stăpânul său, răspunde ca drogatul cu o altă intrebare ca sa deturneze sensul real al problemei in discutie folosind la maximum diversiunea ordinara si retorica obraznica.
O lume-ntragă il vede că minte iar nesimțitul spune că nu ca si in proverbul :
” El se jura ca nu fura desi-i prins cu rata-n gura ” !!!
In societate,cu o nerusinare ieșită din comun,iși arogă merite dându-și aere de om erudit, cunoscător a tot ce mișcă-n țara asta și in lume, pretinzând că deține adevărul absolut deși acesta nu există.
Se bate cu pumnul in piept urlând cât il țin plămânii perforați de nicotina pătrunsa-n sangele sau de-a lungul anilor din cauza fumatului fără măsură că,este un muncitor onest cu taxele si impozitele platite la zi, un adevărat intreprinzător și că toată averea a făcut-o prin muncă cinstită .
Această speță de om , este un mincinos, infumurat,ipocrit,tupeist, lingușitor,avar, lacom ,excesiv de mândru și arogant, considerându-se deasupra tuturor datorită averii sale fabuloase obținută prin camătă, inșlăciune, fraudă și evaziune fiscală.
Cum proverbul „ prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul ” il insoțește peste tot in drumul său,
PARVENITUL
iese in evidență in mod deosebit atunci când , plin de mândrie , are o atitudine disprețuitoare față de semenii săi, cărora ar trebui să le recunoască superioritetea,coborându-se până intr-acolo incât iși pubilcă CIV-ul construit prin mită și șpagă și certând parcă interlocuitorii că nu l-au intrebat ce deștept este și câte diplome universitare are.
Jalnicul personaj se mai remarcă uneori și prin limbajul vulgar de analfabet dar și prin cruzimea și tirania care-i conferă un sentiment de mulțumire și sadică plăcere uneori.
Averea sa acumulată nu tocmai prin metode ortodoxe și legale, ii schimbă complet comportamentul și relațiile cu cei din jur ajungând să nu-și mai recunoască originile și chiar familia .
In parcursul său de parvenire, individul nu are nevoie de sinceritate,conșțiință,moralitate , modestie, rațiune, inteligență, gândire și analiză, acestea fiind un lux incomod in timpurile noastre când, criza economico-financiară și morală s-a inșurubat puternic și periculos in ROMÂNIA, țara tuturor posibilităților și cel mai bun vad pentru parvenire.
Cand insa este ” prins cu mata-n sac” iar justitia isi face impartial treaba si-l trimite pe merit dupa gratii, urla ca din gaura de sarpe ca a fost condamnat pe nedrept, ca i s-a facut dosar politic si apeleaza la puterea divina pentru a-l scapa de inchisoare……..
Domniile voastre stimate cititoare si stimati cititori care cu siguranta aveti cunostinta despre asemenea indivizi
( PARVENITII )
puteti spune ce vreti despre apucaturile lor fara a-i nominaliza caci in nesimtirea lor, ar putea sa va actioneze in instanta pentru calomnie .
Tocmai din acest motiv, nici eu nu am NOMINALIZAT pe nimeni dar NOI ii stim foarte bine pe acesti indivizi ce a populat ROMANIA dupa decembrie 1989 .
Toate cele bune si un weekend minunat doamnelor, domnisoarelor si domnilor care ajung cu cititul pana aici !!!
Cu stima, respect si prietenie,
Aliosa.

27 comentarii »

 1. Crezi ca isi face timp vreunul dintre aceia, sa citeasca textul de mai sus?
  Crezi ca astora le pasa cumva de parerea noastra?
  Crezi ca mai sunt constienti de faptul
  ca ar mai putea fi cineva sub picioarele lor ?
  Nu prietene, nu mai visa.
  Asta este viata reala si ei sunt adaptatii!

  Comentariu de succesulpe — 08/08/2013 @ 6:31 pm | Răspunde

  • @ Succesulpe ……….,
   Buna dimineata si bine ai venit pe blogul meu !
   Din pacate , ai DREPTATE in tot ceea ce spui !!!
   ” Asta este viata reala si ei sunt adaptatii ”
   dupa cum rezulta din ceea ce fac zi de zi atat in calitatea oficiala pe care o au ca ” alesi ” ai neamului
   cat si in viata personala duplicitara !
   Normal ca nu le pasa nici de cei care i-au votat si mai cu seama de cele scrise de mine .
   Ei fac tot ceea ce stiu mai bine :
   PROFITA din plin de avantajele oferite de functiile pe care le-au ocupat ca urmare a
   pupincurismului si oportunismului de care au dat, dau si vor da dovada
   pe timpul celor 4 ani de mandat ( parlamentarii ) sau 4 ani de guvernare ( guvernantii ) !!!
   Iar cand ajund la masa bogatilor, PARVENITII despre care vorbim,
   nu fac altceva decat sa acumuleze bogatii nemeritate si capital politic uitand de unde au plecat si
   ce-au facut ca sa ajunga asa de sus .
   Aud si ma crucesc, vad si ma ingrozesc ,
   cum 4 parlamentari atat de la coalitia de guvernare cat si de la opozitie,
   au plecat de capul lor la invitatia nu stiu cui ,
   folosind pasapoarte diplomatice romanesti,
   intr-o misiune oficiala intr-o tara ( Taiwan ) cu care ROMANIA nu are relatii diplomatice ……
   Gestul lor nesabuit care seamana mai bine cu TRADAREA intereselor ROMANIEI decat informarea lor
   vis-a-vis de afacerile cu telefoane taiwaneze , pun in real pericol bunele relatii cu Republica CHINA,
   tara care nu recunoaste Taiwanul ca stat independent si suveran ci ca parte a pamantului chinez ….
   Da, ai dreptate , sunt un VISATOR dar,
   altceva, ce pot face dacat sa VISEZ ???
   Visez cat mai pot inca caci VIATA este scurta iar SPERANTA moare ultima !
   Multumesc pentru vizita si comentariu !
   Te mai astept pe la mine chiar daca-s un VISATOR !
   Dialogul virtual cu domnia ta imi face bine !
   Toate cele bune si mai vino pe la noi !
   Cu stima,
   aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 09/08/2013 @ 7:00 am | Răspunde

   • Voi reveni cu placere de fiecare data, Aliosa 🙂

    Comentariu de succesulpe — 09/08/2013 @ 5:43 pm | Răspunde

   • @ Buna dimineata !
    O hotarare inteleapta si care ma bucura tare mult !
    Te voi vizita si eu la fiecare nou articol publicat caci,
    sincer, imi place cum privesti, analizezi si caracterizezi situatia
    din spatiul politic dambovitean si nu numai.
    Weekend placut !
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 10/08/2013 @ 8:04 am | Răspunde

 2. Very useful article, thank you for sharing knowledge

  Comentariu de kaligrafinusantaraonline — 08/08/2013 @ 6:34 pm | Răspunde

  • And I thank you for your knowledge, your visit and comment!
   Will wait on my blog!
   With all my heart I wish you only good and healthy!
   Regards,
   Alyosha.

   Comentariu de Aliosa — 09/08/2013 @ 7:04 am | Răspunde

 3. Trist este că sunt fiinţe care şi-au făcut din a parveni întreaga raţiune a existenţei lor, iar pentru că aţi scris cu obidă ceea ce aţi scris mie îmi pare că în sufletul domniei voastre e un cuprins de revoltă, aşa cum e în al multora, dar cum toate faptele noastre sunt sursa suferinţelor noastre, mai devreme sau mai târziu din visurile unora de parvenire, din încercările lor, nu va rămâne decât mediocritatea unor iluzii.
  Într-un sfărşit, povestea lor va fi cea a unui eşec.
  Timpul o va dovedi.

  Comentariu de Camelia — 10/08/2013 @ 9:20 pm | Răspunde

  • @ Buna dimineata Camelia !
   Bine ai revenit in ” casa-mi virtuala ” !!!
   Vii rar dar vii cu tolba plina de cuvinte pline de intelepciune si adevar !
   A spune ca nu ma bucura enorm vizita si mai ales comentariul tau,
   ar insemna sa mint si l-as mania pe DUMNEZEU
   care-mi este singurul martor al asteptarilor mele vis-a-vis de vizitele tale !
   DA, ma bucur mult de fiecare data cand iti faci timp sa-mi vizitezi modestul blog
   si sa-ti exprimi parerea si opiniile vis-a-vis de tema supusa dezbaterii in articolul postat!
   Dupa cum bine ai remarcat,sufletul meu este cuprins de revolta impotriva
   PARVENITILOR
   care nu sunt decat niste fiinte mediocre dar care, ajutate de tupeul lor nesimtit,
   reusesc sa se catere in varful piramidei sociale dandu-le apoi persoanelor oneste
   lectii de moralitate si cultura ca sa nu mai spun ca unii fac mult, chiar foarte mult
   rau semenilor lor afectandu-le grav psihicul revoltat de incultura lor proverbiala si
   setea turbata de PARVENIRE chiar daca pentru realizarea marsavelor lor apucaturi,
   calca in picioare in drumul PARVENIRII tot ceea ce le iese in cale
   de la propria familie la electoratul pacalit si manipulat care i-au votat
   pe neispravitii de PARVENITI sa se manifeste in largul lor .
   Ai reusit sa-i caracterizezi foarte bine iar ultimele fraze

   ” Intr-un sfarsit , poveste lor va fi cea a uni esec . Timpul o va dovedi ” ,

   merita citata ca MOTTO in chiar preambulul acestu articol
   ” scris cu obida ”
   dupa cum bine ai remarcat !!!
   DA, asa este : ” povestea lor va fi un esec ”
   iar ” timpul o va dovedi ”
   se si vede la multi dintre fostii
   PARVENITI
   care acum SUNT fie la INCHISOARE cu executare,
   fie in AREST PREVENTIV, fie in VIZORUL procurorilor !

   ” Fiecare PASARE pe limba ei piere ” !!!

   O duminica frumoasa, un sfarsit de VARA minunat si o TOAMNA de vis !
   Cu stima, respect si inalta consideratiune,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/08/2013 @ 8:01 am | Răspunde

 4. @ ALL !!!

  Nu sunt superstitios asa ca,
  chiar daca cele ce urmeaza au fost postate
  intr-o zi de 13,
  le-am preluat si eu sa vi le aduc la cunostinta domniilor vostre stimate vizitatoare
  si stimati vizitatori care ati lasat un comentariu, dat un simplu like sau doar ati trecut in fuga pe aici :

  „1. Toata lumea minte
  2. Sunt doua lucruri pentru care oamenii devin prosti: banii si sexul
  3. Daca vorbesti cu Dumnezeu, esti credincios. Daca Dumnezeu vorbeste cu tine, suferi de o psihoza.
  4. Daca poti simula sinceritatea, poti simula aproape orice.
  5. Inca e ilegal sa faci autopsie unei persoane vii?
  6. Religia nu e opiumul maselor; e un placebo al maselor.
  7. Corpurile noastre cedeaza, uneori cand avem 90 de ani, uneori chiar inainte sa ne nastem, dar se intampla intotdeauna si nu exista niciodata niciun pic de demnitate. Nu imi pasa daca poti sa mergi, sa vezi, sa te stergi la fund singura. E intotdeauna oribil – intotdeauna! Putem sa traim demn – dar nu putem sa murim demn.
  8. Ce mai e viata fara capacitatea de a lua decizii tembele?
  9. Cand joci dupa reguli, doar cei din jurul tau sunt fericiti.
  10. Succesul cuiva dureaza pana la primul rateu. Esecul e nemuritor
  11. Nu sunt trist, sunt complicat. Fetelor le place asta.
  12. Ma gandeam sa va ascult teoriile, sa-mi bat joc de ele, apoi sa le urmez pe ale mele. Ca de obicei.
  13. Esti bun. Nu compromite asta doar pentru ca esti nefericit
  14. Ai trei optiuni in viata sa fii bun, sa devii bun sau sa renunti
  15. Majoritatea casatoriilor de succes sunt bazate pe minciuni
  16. Treizeci la suta din tati nu isi dau seama ca de fapt cresc copilul altcuiva.
  17. Pacientii vor intotdeauna dovezi. Nu fabricam masini aici, nu oferim garantii.
  18. Lucrul minunat legat de a spune oamenilor ca sunt pe moarte este ca imediat isi clarifica prioritatile. Afli ce conteaza pentru ei. Pentru ce sunt dispusi sa moara. Pentru ce sunt dispusi sa minta.
  19. Cum spunea odata filosoful Jagger in viata nu primesti intotdeauna ce vrei
  20. Adevarul incepe cu o minciuna.”.
  Dr. HOUSE .
  Sursa:
  http://raileanumariana.wordpress.com/2013/04/13/
  Multumesc Marianei Raileanu !
  O duminica frumoasa !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/08/2013 @ 8:44 am | Răspunde

 5. @ Pentru doamnele, domnisoarele si domnii
  care m-au onorat cu prezenta pe acest post,
  o melodie tare draga mie

  si urarea de DUMINICA frumoasa
  incheiata cu VICTORIA echipei STEAUA BUCURESTI
  impotriva rivalilor de-o viata, Dinamo Bucuresti
  diseara pe Arena Nationala !
  Forza STEAUA !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/08/2013 @ 4:51 pm | Răspunde

  • @ Ca la fotbal:
   – Eu CENTREZ, eu MARCHEZ !!!
   Imi face o mare PLACERE sa anunt prietenele si prietenii din blogosfera ca,
   asa cum am pronosticat,
   asa s-a si-ntamplat :
   stelistii i-au umilt pe dinamovisti ca HINGHERII pe CAINII maidanezi !!!
   Dinamo-STEAUA
   1-2
   dar dupa cum au jucat ros-albastrii in prima parte a meciului,
   putea fi foarte bine,
   Dinamo-STEAUA
   1-4 !!!
   Bravo STEAUA,
   compasiune Dinamo !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 12/08/2013 @ 7:36 am | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Doamnelor , domnisoarelor si domnilor care au trecut pe aici,
  si care urmeaza sa treaca,
  o saptamana minunata si o melodie parfumata !!!

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/08/2013 @ 7:37 am | Răspunde

 7. @ ALL !!!
  De la Camelia ( http://perfectiune.wordpress.com/2013/08/05/ )
  pentru vizitatoarele si vizitatorii mei,
  FILME cat cuprinde :
  http://filme-online-gratis.com/blog/2012/01/16/eternal-sunshine-of-the-spotless-mind-2004/
  Vizionare placuta !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/08/2013 @ 7:53 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Iar daca FILMELE nu v-au indemnat sa comentati ceva
  Si PARVENITII v-au lasat indiferenti
  Poate ceva despre MALDIVE va va interesa
  Sa va determine ca macar frumos sa visati !!!

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/08/2013 @ 10:56 pm | Răspunde

 9. @ ALL !!!

  Auditie placuta !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/08/2013 @ 7:53 am | Răspunde

 10. @ ALL !!!
  Pentru doamnele, domnisoarele si domnii care au trecut,
  trec si vor mai trece pe aici,
  o frumoasa melodie

  si urarea de bine !!!
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/08/2013 @ 8:43 am | Răspunde

  • Buna seara „Strainisicalatori ” !

   Multumesc pentru PINGBACK !
   Am deschis ‘ pingback-ul ” si fiindca mi-a placut ce-am citit acolo,
   am preluat cu ” copy-paste ” si-am postat aici pentru a se bucura si
   vizitatoarele si vizitatorii mei despre monologul maimutaresc :

   ” O data o maimuta din evul anectodic,

   Venind la sfat pe o creanga de arbore excotic
   ,A zis :
   atentiune!!!
   Sunt foarte ofensata!
   Circula in lume o vorba deloc adevarata:
   Ca omul ar destinde din buna noastra rasa!
   Insa ideia asta imi pare odioasa.
   Ati pomenit,vreodata divorturi printre noi?
   Copii lasati pe drumuri sauimnuri de razboi?
   Cine a vazut in hoarda,la noi bolnavi mintali?
   Drogati sau lacomi de carnuri or ho…?
   Escroci,banditi,golani sau vreo tutungerie?
   In neamul nostru nobil nu vezi asa prostie!
   N-ai sa -ntilnesti vreodata in buna noastra rasa.
   Nici teroristi ,nici droguri,nici luptele de clasa!
   Cat am batut eu jungla,scuzati,n-am observat.
   In obstea noastra buna cocotier privat,
   Nici garduri si nici paznici.
   Nici prunci murind de foame
   .Sau omoriti in taina de asa-zisele mame.
   Nu veti vedea vreodata ,cit soarele si luna.
   O minte de maimuta dospind in ea minciuna.
   Si chiar de-as fi orbita in vreun laborator
   N-as deveni”port bita”si nici informator![tradator]
   Si ,iata,inca una din lumea cea de jos:
   La noi nu se intimpla razboi religios.
   Si-n fine:nici inchizitii si nici legati in lanturi,
   Nici ordin mondial si nici nationalism,
   Dar nici vreo indoiala ce duce in ateism!”

   Weekend placut !
   Cu stima si respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 16/08/2013 @ 8:51 pm | Răspunde

 11. @ ALL !!!
  Buna dimineata !
  Pentru ca timpul trece
  Iar eu voi pleca-n vacanta
  Nu-i rau azi a petrece
  Macar asa, de circumstanta.
  M-am gandit ca sa postez
  Un cantec pe ritm de TANGO

  Si la ceva frumos sa visez
  Cand ma gandesc la jocul bingo .
  Weekend placut tuturor
  Doamnelor si domnisoarelor
  Precum si domnilor cu humor
  Ce ma onoreaza cu vizita lor !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 17/08/2013 @ 7:26 am | Răspunde

 12. Deci acel videoclip…mi-a facut noaptea mai dulce! Stiam ca ne tragem din maimute, dar nu mi-am imaginat ca asemanarea este ATAT de izbitoare!

  Comentariu de alterego9221 — 19/08/2013 @ 11:49 pm | Răspunde

  • @ Buna ziua ” alterego9221 ”
   si BINE AI VENIT
   in casa-mi virtuala !
   Ma bucur ca articolul meu ti-a ” facut noaptea mai dulce ” !
   Motivul intarzierii raspunsului la acest comentariu il ve afla de vei citi
   articolul de pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/08/27/

   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   Te mai astept si la alte articole !
   Cu respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 27/08/2013 @ 1:13 pm | Răspunde

 13. În legătură cu parveniții, deși le au pe toate pe care și le câștigă prin metodele lor, sunt atât de săraci, încât nici nu se poate spune, fiindcă le lipsește lucrul cel mai de preț: respectul față de sine ți respectul celor din jur.O zi bună!

  Comentariu de victoriaetveritas — 24/08/2013 @ 2:08 pm | Răspunde

  • @ Buna ziua ” Victoriaveritas ” !
   Ai mare dreptate !
   In ultima instanta,
   PARVENITII
   cunosc acest lucru dar, in aroganta si ipocrizia lor ,
   nu o vor sa recunoasca .
   Cand insa ajung la ” mana puterii DIVINE „,
   pleaca DINCOLO mai saraci ca saracii !
   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   Toate cele BUNE, la domnia ta sa se adune !
   Toate cele RELE, pe cap PARVENITII sa se spele !!!
   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 27/08/2013 @ 1:18 pm | Răspunde

 14. mulțumesc pentru like-urile date și pentru că mai urmărit., pe http://popateapa.wordpress.com. Blogul mi-a fost supendat de wordpress. Poți să mă urmărești cu aceleași articole pe http://www.ziarulluiipu.ro
  Cu stimă popateapa

  Comentariu de Popateapa — 25/08/2013 @ 10:26 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: