Alioşa ” File de Jurnal ”

11/11/2014

11 motive pentru a-l vota pe Klaus Werner Iohannis !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 12:30 pm

Motto:” Lumea nu va fi distrusa de cei ce fac rau ci, de aceea care doar privesc si  refuza sa  intervina ” 😦
Mark Twain .

Duminica 16 noiembrie intre orel 07.00-21.00 in TARA dar si in DIASPORA, se va desfasura turul doi de scrutin pentru alegerea PRESEDINTELUI ROMANIEI  dintre candidatul aliantel PSD&UNPR&PC , VICTOR PONTA  care in primul tur de scrutin a obtinut 40,44% din voturile romanilor si candidatul ACL ( PDL&PNL ) ,Klaus Werner Iohanniscare a obtinut in primul tur de scrutin 30,37% din voturile romanilor  iar acum,in turul doi,sprijinit si de extremistii maghiari ai lui Laszlo Tokes, Zsolt Silagyi ( PPMT ) si Biro Zsolt ( PCM ) care vor in schimbul voturilor AUTONOMIA asa zisului ” tinut secuiesc ”     vrea cu orice pret sa-i ia locul lui Traian Basescu  !

Ca sa NU mai fiu   criticat  de AGITATORII  basisti, pedelisti, pemepisti , macovisti, extremisti si penelisti ca sunt pro -PONTA si anti-IOHANNIS, postez mai jos,  culese de pe INTERNET,unsprezece  motive icon_mrgreenpentru a-l votaKWI2 pe Klaus  Werner Iohannis   !!!
1. Pentru că, profesor fiind, a reuşit cu banii de la nuntă, din salariu şi meditaţii să-şi cumpere şase case, dând speranţă profesorilor că, dacă vor da şi ei meditaţii, vor reuşi, aidoma d-lui Iohannis, să-şi cumpere şi ei şase case, ceea ce le va permite să trăiască nu numai din salarii, ci şi din chirii. Evident, asta cu condiţia ca aceştia să nu aibă „ghinion”.

2. Pentru că vorbeşte limba română ca mulţi dintre concetăţenii noştri, unii dintre ei chiar politicieni, confundând, spre exemplu, termenul de „politician” cu cel de „politruc”. Mai mult de atât, se autodefineşte drept „politruc”, termen care, conform dicţionarelor, înseamnă „instructor, îndrumător politic în armata sovietică” sau „reprezentant al partidului comunist într-un domeniu, care veghează la respectarea aplicării întocmai a principiilor și intereselor partidului”. Vorba aceea: „Gura păcătosului adevăr grăieşte!”
3. Pentru că toate afacerile mai mult sau mai puţin curate ale d-ului Iohannis (achiziţionarea unora din cele şase imobile, intermedierea de adopţii ale unor copii români de către cetăţeni străini, retrocedări de terenuri către persoane sau instituţii care nu întruneau condiţiile necesare, deţinerea de funcţii incompatibile cu cea de primar) pălesc în faţa calităţii sale de neamţ care, potrivit percepţiei generale, este serios, corect şi bun gospodar.
4. Pentru că a parcurs în nici doi ani de zile, cu o viteză demnă de un campion olimpic la cursa cu obstacole, distanţa de la simplu membru de partid, în 20 februarie 2013, când s-a înscris în PNL, la funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL (ales cu derogare de vechime, la numai 3 zile de la înscrierea în partid !!), preşedinte al PNL şi candidat al PNL pentru funcţia de preşedinte al ţării la alegerile din noiembrie 2014. Devenind ulterior candidat ACL (rezultat prin mariajul dintre PNL şi PDL) la aceeaşi funcţie. Spre deosebire de alţi candidaţi, care au trecut prin funcţii de deputaţi, senatori, miniştrii sau prim-miniştri, d-l Iohannis a făcut saltul de la Primăria oraşului Sibiu la o virtuală Preşedinţie, dovedind că nu America e ţara tuturor posibilităţilor, ci România!
5. Pentru că a fost „mărul discordiei” în scandalul dintre PNL şi PDL, care a dus la ruperea USL, adică ditamai alianţa între stânga şi dreapta, Crin Antonescu încercând, fără succes, să-l impună pe Johannis ca Ministru de interne şi vicepremier în Guvernul Ponta, dovedind că „buturuga mică răstoarnă carul mare”.
6. Pentru că a urmat aproape la indigo ascensiunea lui Băsescu în PD (devenit ulterior PDL), unde a fost adus şi promovat de Petre Roman, iar mai apoi i-a suflat acestuia funcţia de preşedinte al partidului. În cazul de faţă, Iohannis a fost adus în PNL de Crin Antonescu, pe care l-a înlăturat (în mod democratic) de la şefia partidului, devenind preşedintele PNL. Ceea ce ne dovedeşte că proverbul „Fereşte-mă doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc eu singur!” se potriveşte nu numai românilor, ci şi nemţilor.

7. Pentru că, deşi în proces de incompatibilitate pentru faptul că deţinea funcţia de primar fiind în acelaşi timp reprezentantul municipiului în diferite adunări generale ale acţionarilor unor societăţi din subordinea primăriei, îşi vede liniştit de candidatura la preşedinţie, după dictonul „Câinii latră, caravana trece!”

8. Pentru că va da posibilitatea celor nostalgici după eminenţii care l-au susţinut pe Băsescu în măsurile de tăiere a pensiilor şi salariilor bugetarilor – Blaga, Videanu, Anastase, Berceanu, Boagiu şi alţi membrii marcanţi din PDL sau ex prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu – şi care acum sunt aliaţii d-lui Iohannis, să-i vadă din nou în prim planul politicii româneşti. Super Weiss, vopseşte nemţeşte! Şi PDL e vopsit în alb, devenind, peste noapte, mai curat ca lacrima!

9. Pentru că el „tace şi face” şi propune „România lucrului bine făcut”. De tăcut, d-l Iohannis tace când e vorba de dezbateri, dar nu prea tace când e vorba să-l critice pe Ponta, dovedind o mare putere de adaptabilitate la limbajul „elevat” din politica românească.

10. Pentru că e susţinut de Laszlo Tokes, care speră că Iohannis, fiind etnic german, va acorda autonomie ţinutului secuiesc, de Vasile Blaga, şef de campanie al lui Băsescu, în prezent şef de campanie al lui Iohannis, de Mihai Răzvan Ungureanu, fost prim-ministru numit de Băsescu, Roberta Anastase, celebră prin număratul voturilor în Parlament, Videanu, Berceanu, Flutur, Blejnar, Falcă, Boagiu, Macovei, Udrea  toti fosti si actuali  acoliti ai lui Traian Basescu dar si Catalin Predoiu cel care  in calitate de ministru al justitiei in guvernul Boc, a semnat si parafat OU prin care BUGETARILOR li se REDUCEAU SALARIILE cu 25 % , samd  iar care acum , vrea sa devina prim ministru daca Klaus Werner Iohannis va ajungge presedinte, fereasca DUMNEZEU …………………..

11. A  acceptat  sa se CONFRUNTE in direct la 4 ( patru ) posturi de televiziune cu CONTRACANDIDATUL sau, VICTOR PONTA pe probleme ce tin de FISA POSTULUI de presedinte .

In speranta ca ati inteles cum trebuie mesajul  si ca diavolul 19 nu-si va baga coada, va urez toate cele bune !

Aliosa.

12 comentarii »

 1. Nu voi mai scrie nici un comentariu, voi pune o imagine din care se va intelege f. bine ce va fi daca o sa fie ales acest Iohannis caruia i s-a pus o aureola pe nedrept si pentru ca este o emblema a majoritatii romanilor sa se ia dupa ceea ce spun altii nu dupa ceea ce gandeste el singur se intelege ca intervine incapatanarea si chiar de stie ca nu-i bine el tot asa face pentru ca sa fie in turma nu cumva sa fie ocolit ca are gandirea si parerea lui pentru care trebuie sa lupte nu sa moara pentru parerea initiata de altul.

  Comentariu de Beta — 11/11/2014 @ 2:48 pm | Răspunde

  • De aceea a spus f.bine cine a spus:
   ” O POZA face cat o mie de cuvinte ! Vorba trece, pozele raman ” !
   Nici eu nu o sa mai spun altceva in afara de postarea clipului :
   ” Mereu sa crezi …. ” ! 🙂

   Multumesc frumos pentru vizite, comentariu si imagine ! 🙂
   Cine vrea sa inteleaga, INTELEGE ,ci nu, face ce spune propaganda basisto-pedelisto-penelista ! 😦
   O seara frumoasa ! 🙂
   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/11/2014 @ 7:10 pm | Răspunde

 2. Buna dimineata ❗ O zi frumoasa si cu liniste sufleteasca va doresc.

  Comentariu de Beta — 12/11/2014 @ 4:02 am | Răspunde

  • Buna dimineata ! 🙂
   Incredibil de sugestiva imaginea cu desfasurarea DEZBATERII dintre Iohannis
   ( l-am mentionat pe el primul ca a fost GAZDA intalnirii, asta,pentru intelesul BASISTILOR si IOHANNISTILOR virtuali 🙂
   De ce GAZDA ?
   Pentru faptul ca , postul respectiv de televiziune al carui nume mi-ar provoca ” voma ” 😦 sa-l pronunt,
   pana ASEARA, NU l-am urmarit NICIODATA !!! 🙂 🙂 🙂
   Cum aseara se disputa PRIMA MANSA a duelului Iohannis-PONTA,am FOST NEVOIT sa vizionez acel BASIST post de televiziune ca sa-i urmaresc neamtului expresia FETII , coerenta si logica celor iesite pe gura sa infestata de basism, starea de stapanire si puterea de concentrare, minciunile pe care le va spune, acuzele ce i le va aduce interlocuitorului sau
   (mai TANAR, DESTEPT, ABIL, DOCUMENTAT, INFORMAT, STAPAN pe MINTEA si LOGICA sa 🙂 🙂 🙂
   in tot ce spunea neamtul in timpul schimbului de cuvinte
   cu VICTOR PONTA contracandidatul sau la PRESEDINTIA ROMANIEI ! 🙂
   Ca o completare la cele ce se deduc din privirea si analizarea IMAGINII mai sus postate,
   adaug cateva consideratiuni personale constatate pe timpul dezbaterii dintre cei doi candidati :
   1) Decat sa se fi PREZENTAT la acea DEZBATERE moderata de Rares Bogdan ( un fel de Turcescu 2 😦 ),
   mai bine statea ACASA si-si ” numara OUALE ” !!! 🙂 🙂 🙂 In termeni FOTBALISTICI, mai bine NU se PREZENTA la MECI stiind cat de SLAB pregatit este ( Iohannis ) si PIERDEA meciul cu 0-3 , adica la ” masa verde ” !!! 🙂 🙂 🙂
   2) La toate intrebarile PUNCTUALE puse de VICTOR PONTA, raspundea cu alte INTREBARI ca si Traian Basescu vs.MIRCEA GEOANA in 2009 la dezbaterea moderata de SLUGA BASISTA ” acoperita ” , Robert Turcescu ! 😦
   Vorba din popor : ” Daca TACEA, filozof RAMANEA ” 🙂
   asa, de fiecare data cand raspundea, de KaKa se facea !!! 🙂 🙂 🙂
   3) Degeaba s-a intalnit inaintea DEZBATERII cu seful Partidului Popularilor Europeni ( PPE ) Joseph Daul care i-a oferit SPRIJIN CONDITIONAT 😦 😦 😦 , care l-a informat ca i-a ordonat lui Basescu sa-l sprijine in turul doi ca NU a bagat nimic la CAPUL sau plin de rautati, razbunari, insinuari si dracu mai stie ce………………
   4) Ca sa nu mai lungesc vorba, in timpul celor peste 90 de minute de dezbatere,
   – Klaus Werner Iohannis ” a FOST TRIMIS la PODEA „,expresie din BOX,
   de VICTOR PONTA de mai multe ori
   dar moderatorul basist Rares Bogdan NU a primit ordin de la propaganda basisto-pedelisto-penelista SA ARUNCE PROSOPUL in RING ( ca la BOX ) ca sa OPREASCA meciul 🙂 din cauza DURELOR lovituri primite de ” pugilistul ” lor ,
   ” NU cu pumnul in fata” si NICI ” cu pumnul in plex ” 🙂 🙂 🙂 ci cu VORBA in duplex ! 🙂
   – a primit atatea LOVITURI incat nu-si ve reveni decat dupa turul doi de scrutin…..ca sa nu mai spun inca de pe acum ca la INTALNIREA programata la ANTENA 3, Klaus Werner Iohannis
   va FUGI ca DRACU de TAMAIE !!! 🙂 🙂 🙂
   – a dovedit ca NU are nici un fel de CUNOSTINTE in domeniul economic, CONSTITUTIONAL si PENAL;
   – a incercat sa substituie ca mentorul sau Traian Basescu,PROSTIA cu VICLENIA dar lucidul si istetul VICTOR PONTA i-a dejucat toate intentiile sale murdare facandu-l de ras in fata intregului popor roman ! 🙂
   – a intentionat sa joace la intimidare dar PONTA l-a pus la " zid imediat " 🙂
   – a incheita DEZBATEREA cu cel mai PARSIV si IPOCRIT indemn :
   -" Votati schimbarea " 😦 adica, ce SCHIMBARE ??? 😦 😦 😦
   Schimbarea unui mincinos,oportunist,slugoi,penal,nerusinat,profitor, ipocrit, demagog, corupt, TRADATOR de NEAM si TARA ( Traian Basescu ) cu el, Klaus Werner Iohannis si mai mincinos……………………………………………..???,
   schimbarea unui guvern care timp de peste doi ani a DAT INAPOI romanilor multe din cele luate ABUZIV si ILEGAL guvernele basiste Boc I-V si MRU , cu guvernul sau de PEDELISTI fosti ministri in cabinetele pedelisto-basiste ???? 😦 😦 😦
   Asta vrea IPOCRITUL ,PENALUL si TRAFICANTUL de COPII , Klaus Werner Iohannis !!! 😦 😦 😦
   Multumesc pentru vizita si IMAGINEA postata care SPUNE de la sine TOTUL ! 🙂
   O zi edenica va doresc ! 🙂
   Cu respect deosebit,
   Aliosa.
   PS !
   Mi-a placut ” la nebunie ” remarca lui VICTOR PONTA :
   – ” Cand ma UIT la Iohannis, il VAD pe Basescu ” !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/11/2014 @ 10:32 am | Răspunde

 3. Bună dimineața și o zi și mai bună îți doresc, dragă prietene. Am crezut că o să postez și eu un articol cu tema alegerilor, dar cred că-i suficientă epigrama de luni și aștept cu interes voința poporului de la urne. După cum ți-am spus, oricare din cei doi candidați de tot plânsu’ va ieși, nu voi fi mulțumit. Deși sunt un om optimist, în politicieni nu-mi pun mari speranțe.
  Și totuși, s-auzim de bine, Alioșa! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 12/11/2014 @ 11:05 am | Răspunde

  • Hai sa fim seriosi prietene si sa NU-I BAGAM in aceeasi OALA pe amandoi ! 😦
   Intre cei DOI CANDIDATI , sunt DIFERENTE ca de la CER la PAMANT ! 🙂
   Daca ar fi sa le dam puncte dupa PRESTATIA la DEZBATEREA televizata in direct
   aseara de la acel POST TV ” basist ” scorul la intalnirea Iohannis-PONTA ar fi de
   10-90 !!! 🙂 🙂 🙂
   Iar daca avem in vedere faptul ca Iohannis este sprijinit de MAFIA pedelisto-basista
   si de liberalii TRADATORI ai DOCTRINEI LIBERALE care au trecut in tabara haitei portocalii , atunci,
   EU VOI FI FOARTE MULTUMIT
   ca VICTOR PONTA sa ajunga PRESEDINTELE ROMANIEI
   si pentru asta ma rog la bunul DUMNEZEU sa le deschida MINTEA ROMANILOR
   sa voteze masiv ANTI-Iohannis !!! 🙂 🙂 🙂
   Numai asa poate ROMANIA scapa de influientele nefaste ale Popularilor Europeni care si-au trimis seful PPE ,
   Joseph Daul sa INFLUIENTEZE pri santaj politic ELECTORATUL ROMAN
   si sa-l sperie pe Traian Basescu ca de NU-L va sprijini pe NEAMT, NEMTII isi vor lua MANA de pe el ( Basescu ) ! 🙂
   Singurl LUCRU de BINE ce vreau SA-L AUD la sfarsit de saptamana
   este ca VICTOR PONTA sa CASTIGE duminica 16 nov. dupa inchiderea sectiilor de votare
   cu un SCOR la o DIFERENTA de cel putin ZECE procente
   ca peste NOAPTE, masinaria infernala basisto-pedelista de FRAUDARE a ALEGERILOR
   sa nu mai faca ce-a facut in 2009 cand Traian Basescu s-a culcat BOSCHETAR de ROMANIA si s-a rezit facut PRESEDINTE de Teodor Baconschi cel care a trimis ( FURAT ) din 15 in 15 secunde voturi la PARIS
   pentru marinarul CONTRABANDIST de tigari, cafea si blugi in anii 80′
   ce vrea acum sa-i cedeze locul TRAFICANTULUI de copii !!! 😦 😦 😦
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   O zi frumoasa ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 12/11/2014 @ 12:07 pm | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  La finalul DEZBATERII dintre Iohannis si PONTA, adica ” BATERII ” lui Iohannis de catre PONTA
  la figurat ” NU cu PUMNUL in FATA ” si NICI ” cu PUMNUL in PLEX ” ( Basescu vs lovirea acelui copil la Ploiesti…. ) ,
  moderatorul basist Rares Bogdan l-a INFORMAT pe Iohannis ca PONTA va ramane in continuare la o alta emisiune planificata de acel post tv.basist inainte de a-si anunta participarea neamtul ( care afland ca in CURTEA sediului ACL au fost ARUNCATE cateva ZECI de GAINI cu bentite la gat pe care scria ” lui Iohannis ii este FRICA de DEZBATERE ” 🙂 s-a RAZGANDIT.
  Auzind asa ceva, Iohannis a protestat iar VICTOR PONTA istet cum este, a RENUNTAT la acea participare ca sa nu lase loc la alte interpretari rau voitoare din partea basistilor, pedelistilor si penelistilor …………..
  Iar ca tacamul sa fie complet si curiozitatea mea 100% satisfacuta, am URMARIT intentionat acel post basist ca sa ” iau pulsul ” moderatorului, invitatului lor Cosmin Gusa ( …………………………… ) si a celor PATRU doamne care au pus intrebari celor doi candidati …
  Cum deja MA ASTEPTAM,
  acei jurnalisti zisi formatori de opinii, S-AU CERTAT ca tiganii la usa cortului cand isi impart ” cordeala ” , acuzandu-se reciproc si vaicarindu-se ca PREFERATUL lor, Klaus Werner Iohannis a fost pus in dificultate ( facut de ” KaKa” 🙂 )
  nu numai de VICTOR PONTA dar si de ei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Lavinia Sandru una din cele 4 jurnaliste pro-iohanniste , la intrebarea lui PONTA catre Iohannis :
  – ” Ati vizitat ROMANII din CHISINAU si CERNAUTI ….” ?
  afland ca neamtul NU a vizitat niciodata acele orase, a ramas perplexa si, uitand ca era acolo sa-l ” ajute , nu incurce ” 🙂
  l-a intrebat la randul ei pe Iohannis :
  – ” Atunci, cum vreti sa fiti presedintele tuturor ROMANILOR ( asa a spus si Basescu in 2009 😦 😦 😦 )
  daca NU i-ati vizitat si vorbit cu ei ???????????????????????????????
  la care neamtul, cu gandirea sa in limba germana, s-a facut din nou de KaKA ! 🙂
  Odata fiind spuse si aceste ganduri, NU ma mai UIT niciodata, dar NICIODATA la acel post BASIST de televiziune
  chiar daca l-ar prezenta pe Traian Basescu in catuse !!! 🙂 🙂 🙂
  O zi frumoasa celor ce ajung pe aici ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/11/2014 @ 11:13 am | Răspunde

 5. Aliosa, azi mi-am cumparat lamai, sa-mi curete greata pe care mi-a provocat-o Iohanis aseara!
  In istoria postdecembrista nu mi-a fost dat sa vad o asemenea prestatie lamentabila la un candidat in turul doi!
  Doamne, ocroteste-i pe romani!

  Comentariu de geladumi — 12/11/2014 @ 7:05 pm | Răspunde

  • Buna dimineata, Gela !
   Ma bucur ca ti-ai cumparat LAMAI ! 🙂
   Iarta-ma te rog frumos dar, LAMAIUL este un POM FRUCTIFER atat de GINGAS, FRUMOS, FOLOSITOR , NECESAR , PLIN de VIATA,
   cu niste FLORI magnifice ce emana in incaperea in care traieste, cel mai placut PARFUM NATURAL incat,
   inca odata ma scuz,
   NU MERITA a fi ASOCIAT cu individul Klaus Werner Iohannis ,candidat PENIBIL la presedintia ROMANIEI,
   chiar daca,ipocritul ( a trecut PNL la PDL in schimbul voturilor ),
   demagogul ( una spune, alta face ),uzurpatorul ( l-a dat jos de la conducerea PNL pe somnorosul de Crin Antonescu ) ,
   nesimtitul ( a jignit PROFESORII spunandu-le ca au avut GHINION
   daca nu si-au cumparat ca el 6 CASE cu BANI din MEDITATII ),
   oportunistul ( a retrocedat o multime de imobile bisericii evanghelice din Sibiu ca mai apoi,biserica sa le inchirieze iar PRIMARIA sa-i plateasca CHIRIE …., a retrocedat in calitate de PRIMAR al Sibiului,imobile Frontului Democrat al Germanilor din Romania al carui SEF era , FRD fiind URMASA unei Organizatiei Tineretului Nazist ce a functionat in SIBIU in perioada 1940-1944 )
   si PENALUL ( are DOSAR penal la ICCJ ce va fi solutionat pe 9 dec.2014 )
   v-a provocat GREATA aseara in timpul confruntarii cu VICTOR PONTA !!! 😦 😦 😦
   Mi-e SILA si SCARBA de acest individ care inca de a ajunge presedintele Romaniei
   se comporta mai RAU ca Traian Basescu ! 😦
   Daca fereasca DUMNEZEU acest specimen ursuz,
   ce vorbeste greu LIMBA ROMANA , ce GANDESTE in limba germana si-apoi sta zeci de secunde
   sa traduca in ROMANA ca sa RASPUNDA intrebarii puse,
   care s-a IMBOGATIT prin retrocedari ilegale si-apoi, insusirea unor case in Sibiu,
   cu o PRIVIRE dusmanoasa, cu o gandire perversa si ascunsa, pe care NU-l intereseaza ROMANII din CERNAUTI si CHISINAU,ci doar acel segment de romani din Munchen, Paris si Londra ,AGITATORI romani platiti de propaganda basista-penelista si penelista ca sa-i PACALEASCA si PROSTEASCA pe conationalii nostri ce muncesc in acele orase si nu numai,
   si lucrul cel mai GRAV si mai grav s-a aliat in demersul lui de a ajunge presedintele Romaniei cu cele doua PARTIDE maghiare EXTREMISTE ( PPMT -Zsolt Silagyi si PCM, Biro Zsolt dar si cu instigatorul si antiromanul Laszlo Tokes care vor acum, nu numai autonomia asa zisului tinut secuiesc ci,
   AUTONOMIA TRANSILVANIEI !!! 😦 😦 😦
   REPET,
   daca fereasca DUMNEZEU Klaus Werner Iohannis
   ajunge prin FRAUDAREA alegerilor de catre infernala masinarie pedelisto-basista,
   presedintele Romaniei,
   atunci,
   ROMANII isi merita soarta
   iar DUMNEZEU NU-i va UITA niciodata pe TRADATORII de NEAM si TARA !!! 🙂 🙂 🙂
   DOAMNE, OCROTESTE-I pe ROMANI !!! 🙂 🙂 🙂

   Cu stima si respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 13/11/2014 @ 7:55 am | Răspunde

 6. Molto frequentato il tuo blog con commenti lunghissimi!
  Felice serata, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 12/11/2014 @ 8:30 pm | Răspunde

  • Hai ragione, amico mio: i miei commenti sono a volte molto tempo per capire tutti ! 🙂
   Grazie per la vostra visita e commentare! Una sera come bello! 🙂
   Cordiali saluti,
   Aliosa

   Comentariu de Aliosa — 13/11/2014 @ 6:49 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: