Alioşa ” File de Jurnal ”

17/11/2014

Ultima POSTARE despre POLITICA si POLITICIENI !?!?!?

Filed under: generale — Aliosa @ 11:50 am

Motto:

” In POLITICA, prostia nu e un handicap ” !

Napoleon .

Vineri seara la incheierea conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu

pre03 a spus :

– ” Basisti, iesiti la vot cantra Ponta ”  de la BETA

Basistii , pedelistii, penelistii, extremistii si fripturistii ,impinsi de la spate de propaganda basista, au iesit si s-a intamplat ceea ce era planificat ! icon_cry ” Sa traiti, bine ” ROMANI inca CINCI ani de aici inainte !!!   clappinghat

Satul de IPOCRIZIA ipocritilor de politicieni manipulatori ,scarbit de prostia unor romani care s-au lasat manipulati si au votat pe bani si minciuni impinsi de la spate ca turmele de oi la pasunat,dezamagit ca  foarte multi  romani nu au inteles ” nada ” ce li s-a intins, ca ” lupul isi schimba parul dar naravul ,”ba ”  icon_mrgreenin urmatoarea perioada  NU VOI MAI POSTA

nici un articol cu tema  politica, chiar daca prin absurd ,s-ar ” scula din mormant ”   Nicolae si Elena CEAUSESCU impuscati ca niste caini in chiar 25 DECEMBRIE 1989 , Ziua Sfanta de CRACIUN !!!  icon_cry

boldis-poezie-ilustratie

sau chiar daca s-ar PREDA INTERPOLULUI ROMAN   Ma scarpin de uimire !!!Codrut MARTA omul lui BLEJNAR fostul sef ANAF pe vremea guvernarilor lui Boc&MRU  , fugit din TARA ca nu cumva sa le spuna procurorilor DNA unde s-au dus banii confiscati de vamesi, la  ” regina ” sau la „rege”  ?? in urma cu cativa ani cand, in fata camerelor de luat vederi o lume intreaga a asistat la CIRCUL cu ELICOPTERELE pline de CORUPTII-CORUPTILOR  ce erau dusi la BUCURESTI pentru interogari ……

Asa ca, pe o perioada nedeterminata, voi posta cu precadere  doar  teme de  sanatate, medicina, sport, retete de bucatarie, bancuri,epigrame si tor felul de subiecte, altele decat  cele legate de POLITICA care-i ” o mare curva ”  !   Razand cu gura pan'la urechi !

” MOARTEA vine din raftul cu SALAM .

Culmea falsificării mezelurilor: fumul lichid este OTRAVĂ CURATĂ

Fumul lichid a devenit atât de popular încât pe Internet au apărut reţete de grătar “la rece”. Pentru a câştiga timp şi bani, producătorii preparatelor din carne folosesc fumul artificial în locul afumării tradiţionale. Fumul lichid potenţează gustul, mirosul, aroma şi culoare, măreşte şi conservabilitatea. Pentru organism, riscurile sunt uriaşe, cancerul fiind cea mai mare ameninţare.

Culmea sinteticului. Pentru afumarea produselor din carne, a mezelurilor, majoritatea producătorilor folosesc “fum lichid”. În fapt, e o substanţă cu care se injectează atât membrana produsului din carne cât şi interiorul acestuia. Fumul lichid potenţează gustul, mirosul, dă un aspect plăcut preparatelor şi le măreşte perioada de valabilitate. Specialiştii atrag atenţia: consumul mare de astfel de produse poate să ne îmbolnăvească. Afecţiuni ale ficatului, stomacului, pancreasului. În forma cea mai gravă se ajunge la cancer. Pentru ca paradoxul să fie dus la extrem, legislaţia nici măcar nu-i obligă pe producători să precizeze pe etichetă că produsul din carne a fost afumat artificial şi nu tradiţional, adică chiar cu fum adevărat. Aşa se face că toţi consumatorii de mezeluri nu au de unde să ştie dacă produsele pe care le cumpără vin la pachet cu un risc în plus la adresa sănătăţii lor.

Două feluri de fum lichid

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, avertizează că fumul lichid este o substanţă la fel de periculoasă ca oricare alt aditiv sau colorant alimentar. “Afumarea cu aşa numitul «fum lichid» este o metodă permisă de legislaţie, dar nu este neapărat o metodă sănătoasă. Există două feluri de fum lichid: cel obţinut chiar din fum condensat şi prelucrat şi cel obţinut cu arome identic naturale. Ambele sunt folosite în industria alimentară. Spre deosebire de afumarea clasică, ce afectează doar exteriorul produsului, fumul lichid se pune şi în masa produsului, din acest punct de vedere fiind mult mai periculoasă metoda. Ca să fiu sincer nu agreez deloc aromele artificiale sau aromele natural identice în general, pentru că, fiind chimice, nu sunt tolerate bine de organismul uman. Pe termen lung, împreună cu alţi factori – mâncare procesată, stres, fumat, abuz de alcool, mediu poluat – pot contribui la boli pe care le numim ale civilizaţiei moderne: obezitate, boli cardio vasculare, îmbătrânire precoce şi cancer”, a declarat profesorul Mencinicopschi.

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi: “În general, mezelurile sunt alimente nesănătoase, care conţin cantităţi mari de apă mascate de aditivi alimentari, soia, amidon, coloranţi, deci varianta lor afumată nu are cum să fie decât tot una periculoasă pentru sănătate”

Nu există evidenţă

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi nu deţine o evidenţă referitoare la metodele de afumare a mezelurilor utilizate de producătorii din judeţul Iaşi. Unul dintre ei, însă, susţine că metoda pe care o utilizează este cea cu fum natural. “Afumăm cu aşchii din lemn, în celule de fierbere şi de afumare. Este o metodă modernă ce are la bază fumul de lemn, nu fumul lichid. De altfel, nici nu am folosit vreodată astfel de substanţe pentru că dorim să ne apropiem cât mai mult de natural şi de metodele tradiţionale. Folosim filtre care elimină gudronul din fumul de la afumare şi îl deversează în bazine. Gudronul este în mod clar cancerigen. Cred că ar trebui să fie obligatoriu să se menţioneze pe etichetă ce metodă este folosită la afumare. Sigur că produsele afumate tradiţional, fără filtre de gudron, sunt mai gustoase. Şi noi mâncăm din acelea, ne plac, dar o facem rar”, a spus Teodor Apostol de la Kosarom.

Substanţele toxice din fumul lichid: dioxine, hidrocarburi aromatice policiclice, gudron

Cum se face corect

Profesorul Mencinicopschi atrage atenţia că şi afumarea naturală trebuie făcută respectând anumite reguli. “Tradiţional, produsele din carne se afumau în pod, pe beţe, fumul de la soba de încălzire ieşind direct în acest spaţiu (obicei care se păstrează şi acum la ţară). Se foloseau lemne de esenţă tare (fag, stejar) care prin ardere dădeau un fum «bun», adică rece şi rarefiat, podurile fiind mari şi ne-etanşe. Se mai construiau şi afumători cu fum rece (acest sistem există şi în ziua de azi), la care se recomandă ca afumarea să se facă moderat, atât cât este necesar pentru a se obţine un gust bun şi o conservabilitate crescută”, a explicat Mencinicopschi. Acesta a completat, afirmând că afumarea incorectă şi extrem de dăunătoare se face folosind cărbuni, plastic sau cauciucuri de maşini, deoarece generează dioxine, care sunt extrem de toxice.

Injectat inclusiv in compoziţie

În timpul procesului de afumare artificială, producătorii spală cu fum lichid membranele în care vor fi introduse pastele din carne pentru mezeluri. În plus, compoziţia poate fi injectată cu fum lichid pentru ca aroma să fie mai puternică. Aceasta este diferenţa mare faţă de produsele afumate tradiţional, unde fumul are contact doar cu primul strat al produsului.

Bolile pe care le produc: cancer de colon, stomac, pancreas; ulcer, gastrită; boli ale ficatului

Fum la sticluţă

Fumul lichid a devenit atât de popular încât pe Internet au început să apară reţete de grătar “la rece”. Cu alte cuvinte, orice carne poate căpăta gust de grătar cu ajutorul unei sticluţe-minune cumpărată online. Preţul este de 45 de lei pentru o sticluţă de 118 ml, în condiţiile în care concentraţia de substanţă finală, gata de folosit, este de 1-2 ml la litrul de apă. “Se aplică direct pe carne sau peşte, în strat subţire, înainte de a fi gătite. Pentru sosuri se folosesc câteva picături care se adaugă la final”, spun producătorii în reţeta lor. Acelaşi gen de substanţe sunt utilizate de producătorii români de mezeluri care nu doresc să se complice cu afumare naturală, care cere timp – peste 24 de ore – şi resurse financiare suplimentare.”

Sursa :  Internetul .

Aliosa.

35 comentarii »

 1. please follow me back,thanks

  Comentariu de hargakosmetikmurah — 17/11/2014 @ 11:58 am | Răspunde

 2. De aceea nu-mi place nici mie să postez articole pe teme politice.
  Că-s scârbit de politicienii noștri.
  Eu zic să nu punem la inimă, că ne facem singuri rău.
  Mai bine să căutăm motive de bucurie,
  cum ar fi rezultatele sportive, bancurile și alte întâmplări interesante. 😉
  Să-ți fie săptămâna tihnită și binecuvântată, Alioșa! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 17/11/2014 @ 12:54 pm | Răspunde

  • Asa dupa cum am specificat in TITLUL postarii de fata,
   NU VOI mai POSTA nici un ARTICOL despre POLITICIENII ROMANI
   caci, ca si tine, SUNT SCARBIT de TOTI nu numai de UNII ! 😦
   COMENTARII insa VOI mai face caci NU-I frumos ca la un comentariu vs. POLITICA si POLITICIENI
   sa RASPUND cu un COMENTARIU SPORTIV sau sa postez un videoclip cu manele …………………………
   Am facut aceasta precizare ca nu cumva una lume virtuala sa-mi reproseze ca mi-am incalcat promisiunea ! 🙂
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   O saptamana tihnita si binecuvantata si tie, Petru ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 17/11/2014 @ 6:20 pm | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  O saptamana buna si persoanelor care au dat LIKE ! 🙂

  Cu stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 17/11/2014 @ 6:21 pm | Răspunde

 4. Buna seara Prietene!
  Imi pare tare rau de cele intamplate, nici eu nu am aprobat comentariul primit
  din respect pentru dumneavoastra si pentru toti cei care ma cunosc.
  Foarte urat din partea persoanei sa se foloseasca de numele meu,
  eu nu am votat cu x sau y din cauza dumneavostra…
  asa ca acest domn sa isi vada de treaba lui.
  M-ati respectat, va respect, va multumesc pentru incredere si aprecieri,
  va sfatuiesc sa faceti ceia ce credeti de cuviinta…
  deoarece eu nu am nimic de spus.
  Sunt persoane care se gandesc doar la razbunare,jigniri,insinuari, calomnii si amenintari ,
  iar daca ei au gresit…se pare ca toata lumea o face smd…
  Se pare ca s-a ajuns la limita bunului simt, insa..din pacate nu pot opri…
  Imi cer scuze daca eu personal v-am deranjat cu ceva,
  va doresc o seara frumoasa alaturi de familie! 🙂

  Comentariu de Ileana — 18/11/2014 @ 1:23 am | Răspunde

  • Buna dimineata, Prietena ! 🙂
   Din pacate, in ultimii zece ani , comportamentul multor romani s-a schimbat in rau
   din cauza DEZBINARII , URII si INVRAJBIRII inoculate cu inversunare de propaganda basista
   si de ilegalul de la Cotroceni care a impartit ROMANIA in ” BASISTI” si nebasisti
   ” Basisti, iesiti la vot contra Ponta ” 😦 a spus basistul nr.1 ,
   ceea ce a facut ca PARINTII sa se certe cu COPIII,
   SOTUL si SOTIA sa se certe sau chiar sa se desparta,
   rudele, prietenii, vecinii , sa se URASCA si sa se SUSPECTEZE reciproc,
   romanii di REGAT sa se certe cu romanii din TRANSILVANIA,
   NEPOTII sa-si OMOARE BUNICII pentru BANI de chefuri, orgii sexuale, consum de droguri ,
   GUVERNANTI sa FURE unii mai mult ca altii,
   PARLAMENTARII sa treaca de la un PARTID la ALTUL ca sa fie la MASA celor ce GUVERNEAZA TARA,
   Traian Basescu sa danseze, sarute si sa se imbratiseze cu clanurile tiganesti mafiote cum a facut in 2009 inaintea alegerilor prezidentiale,
   fratele presedintelui TARII sa primeasca bani de la interlopi ca sa intervina la fratele sau sa-i scape de PUSCARIE,
   MAGISTRATII sa primeasca MITA si SPAGA ca sa favorizeze pe unul sau altul din infractorii ajunsi datorita DNA pe mana justitie,
   PROSTIMEA sa faca front comun cu PROSTIMEA, parasutele cu parasutele, drogatii cu drogatii,
   SOFERII cu SOFERII cand vine vorba de AMENZI pentru incalcarea regulilor de circulatie,
   BETIVII cu BETIVII, FRUSTRATII cu FRUSTRATII si lista ar putea continua dar ma opresc aici.
   Cat despre individul agramat dupa cum rezulta din GRESELILE GRAMATICALE ce se gasesc la fiecare propozitie
   din comentariile facute la diferite articole pe blogul meu, specimenul
   frustrat, invidios ,gelos,lipsit de bun simt, santajist, instigator, calomniator, razbunator,
   nu pot spune decat atat :
   – Iarta-L DOAMNE ca nu stie ce vorbeste ! 😦
   DUMNEZEU poate face ce vrea caci nimeni nu i se poate opune sau substitui dar eu,
   ma mai gandesc chiar daca fostul sofer pe un TAB ce a TRAS 😦
   cu mitraliera pe 22 decembrie 1989 la Timisoara in POPULATIE
   la ” ORDINUL unui OFITER ” ca mine spune el in lauda ,
   m-a rugat frumos sa-l iert ( vezi comentariile semnate de cel ce-si spune Petrica…. )
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/10/
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/05/
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   O saptamana cat mai frumoasa alaturi de cei dragi de acolo ! 🙂
   Cu stima si respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 18/11/2014 @ 11:07 am | Răspunde

   • No comment!
    O zi frumoasa!

    Comentariu de Ileana — 18/11/2014 @ 11:33 am | Răspunde

   • Foarte bine ai facut, Ileana ! 🙂

    Napoleon a spus :
    ” PROSTUL are un mare avantaj fata de omul DESTEPT :
    este intotdeauna multumit ” ! 🙂

    Iar o vorba romaneasca din batrani spune :

    ” PROSTUL nu e PROST destul daca nu e si FUDUL ” 🙂

    iar prostul in cauza s-a LAUDAT ca in 22 decembrie 1989 , la TIMISOARA pe timpul REVOLTEI POPULARE ,
    ca SUBOFITER pe un TAB a TRAS cu mitraliera in POPULATIE la ORDINUL
    ” unui ofiter ca mine ” !!! 🙂 🙂 🙂
    Tocmai de aceea ,
    ” L-am rugat pe DUMNEZEU sa ma scape de PROSTI …”

    O zi frumoasa ! 🙂
    Cu prietenie,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 18/11/2014 @ 12:09 pm | Răspunde

 5. Ps…superb video! :)…

  Comentariu de Ileana — 18/11/2014 @ 1:24 am | Răspunde

  • PS!
   Ma bucur ca ti-a placut video ! 🙂
   Uite altul la fel de frumos !!! 🙂 🙂 🙂

   Auditie si vizionare placuta ! 🙂
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 18/11/2014 @ 11:09 am | Răspunde

 6. O zi buna va doresc. Eu nu imi fac probleme cu oameni de genul lui Petrica,
  ii sterg si termin pentru ca nu merita si nici nu am cu cine sa discut.
  Spun asta pentru a nu va vedea necajiti, din respect pentru prieteni minunati ca voi.
  Numai de bine sa auzim si sa patim. 😀

  Comentariu de Beta — 18/11/2014 @ 12:19 pm | Răspunde

  • Buna ziua !
   Va multumesc frumos pentru inteleptul SFAT pe care mi l-ati dat ! 🙂
   De acum inainte, asa voi face !! 🙂 🙂
   Multumesc din inima si pentru imaginea postata si0mi pare rau ca eu nu stiu a va raspunde cu aceeasi ” moneda ” ! 🙂
   Aveti insa din partea mea cele mai bune urari de bine si sanatate
   impreuna cu toate ORHIDEELE din lume ! 🙂

   Cu toata stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 18/11/2014 @ 12:42 pm | Răspunde

 7. Mi spiace Aliosa che il tuo candidato alla presidenza non ce l’abbia fatta. Peccato.
  Sereno pomeriggio
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 18/11/2014 @ 5:02 pm | Răspunde

  • E mi dispiace, ma questa è la vita!
   „Si perde, continuare, è sconfitto, continua”, dice un proverbio latino! 🙂
   Grazie per essere la mia meno piacevole con questi momenti! 🙂
   Con tutto il mio cuore ti auguro una bella settimana più! 🙂
   Cordiali saluti,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 18/11/2014 @ 6:39 pm | Răspunde

   • Hai ragione, Aliosa. La vita continua.
    Serena settimana
    Un caro saluto

    Comentariu de newwhitebear — 18/11/2014 @ 6:44 pm | Răspunde

   • Hai ragione ! 🙂
    ” La VITA e una canzone ” ! 🙂

    Serena settimana ! 🙂
    Un caro saluto ,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 18/11/2014 @ 6:53 pm | Răspunde

 8. Da, aşa este !
  Dacă vrem să ne protejăm trebuie să renunţăm să mai discutăm pe teme politice fiindcă s-a ajuns la un aşa stadiu de ură, dezbinare şi intoleranţă încât riscăm să fim linşaţi dacă părerile nu coincid.
  Sunt strigătoare la cer nedreptăţile, inechităţile în judecarea în cazuri similare ,
  averile colosale obţinute pe căi obscure, dispreţul faţă de cei ce nu se remarcă prin funcţii sau averi , dispreţul tinerilor faţă de bătrânii pensionari chiar dacă au fost şi ei „cineva” odată.
  Am ajuns la limita suportabilului.
  Mai bine să ascultăm frumoasele melodii pe care ni le oferiţi cu generozitate
  în comentariile dumneavoastră ample şi să încercăm să ne relaxăm.
  Toate bune.

  Comentariu de StropiDeSuflet — 18/11/2014 @ 5:32 pm | Răspunde

  • Buna dimineata, doamna Aurora !
   Aveti perfecta dreptate in toate cele afirmate ! 🙂
   A raspunde punctual la fiecare afirmatie de-a dumneavoastra, ar trebui sa postez cel putin O MIE de cuvinte dar nu o s-o fac ! 🙂
   Ma rezum in a va multumi pentru cele spuse si sa va asigur ca in” limita suportabilului ” ,
   voi tine cont de indemnurile si sfaturile Domniei Voastre ! 🙂
   Cum astazi, 19 noiembrie incepand cu ora 19.00
   veti fi prezenta la Targul International de CARTE ” GAUDEAMUS ”

   ce se va desfasura la Bucuresti, la ROMEXPO,
   pentru LANSAREA cartii dumneavoasta ” ANOTIMPURILE „……..
   ( pentru doritorii de INFORMATII complete , rog accesarea URL-ului ) 🙂
   http://aurorageorgescu.ro/
   dati-mi voie stimata doamna ,
   sa va FELICIT pentru CARTEA proaspat scoasa de la editura
   si sa va UREZ mult SUCCES la LANSAREA ei !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu toata stima si respectul,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 19/11/2014 @ 12:46 pm | Răspunde

 9. De obicei nu îmi place să comentez, mai ales despre politică.
  Prefer să citesc părerea celorlalţi sau postări pe diverse teme şi doar dacă îmi atrage atenţia vreun subiect în mod deosebit adaug un comentariu.
  Cât priveşte decizia de a nu mai posta subiecte politice, e dreptul dumneavoastră de a vă exprima sau nu asupra vreunei teme, în fond este blogul personal şi sunteţi liber să vă folosiţi de el aşa cum vă place.
  Articolele despre sănătate sunt tot timpul interesante, mai ales că de multe ori nici nu ştim ce alimente consumăm, dar politica nu este domeniul meu preferat şi de aceea mă abţin.
  Şi apoi, ce mai contează cine cu cine votează sau a votat?
  Important este ca măcar să ne fie mai bine, lucru de care nu sunt convinsă şi nici nu am fost vreodată.
  Eu ştiu doar că viaţa mea e a mea şi nu a politicienilor, că ei sunt cu ale lor, iar eu cu ale mele.
  Toţi ne dorim să ne fie mai bine, dar nu ne poate fi mai bine dacă pierdem timpul cu politica în loc să ne facem treaba fiecare acolo unde ne este locul.
  Nimic în viaţă nu e uşor şi nici nu va fi vreodată, cel puţin nu pentru noi, oamenii de rând.

  Iar în ceea ce priveşte afirmaţia că o anumită persoană a votat un candidat sau altul
  din cauza părerii de pe blog a cuiva,
  este mai mult decât stupidă.

  Niciun om cu creier nu votează pe unul sau pe altul doar pentru că aşa i-a spus nu ştiu cine.
  Suntem responsabili de propriile noastre decizii.
  O săptămână minunată vă doresc! 🙂

  Comentariu de natycalinescu — 18/11/2014 @ 8:23 pm | Răspunde

  • Buna dimineata, Naty !
   Iti multumesc din toata inima pentru gestul de a comenta cele spuse de mine in postarea de fata ! 🙂
   Multumirea mea este cu atat mai profunda stiind ca NU iti place sa faci COMENTARII POLITICE ……….
   Iti marturisesc sincer ca am retinut foarte multe din cele spuse de tine in comentariul de mai sus
   si-ti promit ca voi tine seama de spusele tale ! 🙂
   Ma opresc doar la fraza :
   ” iar in ce priveste afirmatia ca o anumita persoana a votat un candidat sau altul
   din cauza parerii de pe blog a cuiva, este mai mult decat stupida .” ,
   ca sa nu ai dubii, te rog frumos sa intri pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/16/
   mergi la COMENTARII si citeste cele DOUA comentarii de la nr.crt.6 si 7
   ale lui Petrica si RASPUNSUL meu ca sa te convingi de
   STUPIDITATEA afirmatiei facute de acel individ ! 🙂
   De atunci si pana ieri, individul respectiv , invatat fiind de cineva de STUPIDITATEA afirmatiilor, jignirilor, calomniilor si acuzelor grave la adresa mea dar si a faptului ca a RECUNOSCUT pe blogul meu ca in 22 DECEMBRIE 1989, la TIMISOARA, ca SUBOFITER pe un TAB
   ” a TRAS in POPULATIE la ordinul unui OFITER ca mine ” ( prostie, AUTODENUNT …. ) 😦 🙂
   a mai postat inca doua comentarii , unul pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/05/
   si unul pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/11/10/
   la care te invit sa vezi ce-a scris…………..

   Vazand ca nu i-am raspuns , SPERIAT de ce ar putea sa se intample,
   si-a STERS BLOGUL fara sa stie ca a RAMAS in EVIDENTA WordPress.Com/ 😦
   Astazi pe la ora 10.50 am accesat URL-ul
   http://insufletulmeu.wordpress.com/
   si am primit ca raspuns urmatoarele :

   ” Din suflet pentru suflet
   Skip to content

   Acasă
   About

   Nothing Found

   It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.
   Search for: ”
   Sursa : motorul de cautare Google .

   Te rog sa ma scuzi ca ti-am relatat toate astea dar, STUPIDITATEA
   afirmatiei individului respectiv si dorinta ca tu sa afli adevarul, m-au determinat sa procedez asa ! 😦

   O saptamana cat mai frumoasa iti doresc ! 🙂
   Cu cea mai inalta consideratie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 19/11/2014 @ 12:12 pm | Răspunde

   • Mulţumesc pentru încredere şi mă bucur că aţi decis să nu mai scrieţi despre politică.
    Liniştea sufletească este cea mai importantă. 🙂

    Comentariu de natycalinescu — 19/11/2014 @ 12:42 pm | Răspunde

   • Iar eu iti multumesc a doua oara ca ai trecut din nou pe la mine si ai luat la cunostinta de raspunsul meu ! 🙂
    Vorba lui George Orwell :
    ” In vremea INSELATORIEI universale a spune ADEVARUL este un act revolutionar”
    iar eu adaug si UN MARE act de CURAJ caci este imposibila ca sa NU
    se gaseasca cineva sa te contrazica, NU cu argumente logice,
    ci cu injurii, calomnii, amenintari si tot felul de acuze cum din pacate am patit eu cu acel individ care m-a ACUZAT
    ca i-am CONVINS virtual SOTIA sa-l voteze pe Victor Ponta ! 🙂
    ” DOAMNE, mare-i gradina Ta ” ! 😦
    Asa este, ai dreptate, ” linistea sufleteasca este cea mai importanta ”
    dar uneori, NU poti ramane indiferent la RELELE facute intentionat de unii persoanei tale ,
    sau TARII tale si trebuie sa iei atitudine caci altfel, inseamna ori ca esti LAS
    ori ca esti de acord cu cele spuse despre tine sau facute TARII …
    Bine ar fi sa avem doar motive de maxima bucurie cum am avut eu aseara la meciul amical de fotbal
    ROMANIA-DANEMARCA
    2- 0

    prin superbele goluri inscrise de CLAUDIU KESERU
    ( primul din centrarea magicianului SANMARTEAN, poza video , al doilea opera sa personala )
    ambii jucatori ai favoritei mele, STEAUA BUCURESTI !!! 🙂 🙂 🙂
    O seara frumoasa si te mai astept cu comentarii si la viitoarele postari ! 🙂
    Cu simpatie,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 19/11/2014 @ 7:35 pm | Răspunde

 10. Aliosa, cu parere de rau, nu am reusit sa citesc postul
  Nu ai fost inspirat cu imaginea celor 2 executati.
  E dureros de trista!
  Privirea imi este prea incetosata, ca sa pot citi postul.
  Iar comentariul abia il scriu cu chiu cu vai.
  Onu

  Comentariu de World of Solitaire — 19/11/2014 @ 2:15 am | Răspunde

  • Buna dimineata, Onu !
   In primul rand,
   BINE AI REVENIT pe blogul meu cu un comentariu avand in vedere ca din motive doar de DUMNEZEU stiute
   ( eu sigur NU STIU , 😦 dar daca TU STII….) te rog frumos sa-mi spui si mie ca sa procedez in consecinta …………
   Daca vreodata te-am SUPARAT cu ceva, indiferent de motiv, te rog SA MA SCUZI ! 😦
   Am inteles ca NU ai REUSIT sa CITESTI postul pentru ca NU am
   ” fost inspirat cu imaginea celor 2 executati ” 😦
   iar PRIVIREA iti era ” prea incetosata ” 😦 ca sa poti ” citi postul ” ! 😦
   Poate ai dreptate, poate nu ai dreptate dar,
   in momentul postarii acestui articol,
   asta mi-a venit in minte sa postez gandindu-ma ca ,

   DEGEABA au fost IMPUSCATI sotii CEAUSESCU 😦 care i-au MANIPULAT pe ROMANI aproape 25 de ani 😦
   daca ,
   dupa ASASINAREA lor in 25 dec 1989 in chiar Sfanta Zi de CRACIUN 😦
   cand puteau fi bagati la inchisoare si JUDECATI drept NU asa cum au fost judecati la Targoviste ………..
   sau puteau fi LASATI in VIATA ca sa SPUNA TOT
   nu ca sa se ASCUNDA TOT iar PROFITORII REVOLUTIEI sa-si insuseasca BANII din CONTURILE lor din STRAINATATE 😦
   timp de alti 25 de ani,
   POPORUL ROMAN a fost MANIPULAT 😦
   mult mai rau prin MITA electorala si PROMISIUNI fara acoperire ECONOMICA
   de propaganda si politrucii tuturor PARTIDELOR 😦
   ca acestea sa acceada la PUTERE sa faca ce le dictau BARONII lor ipocriti, CORUPTI, imbogatiti prin smecherii si inginerii financiare,
   RETROCEDARI ILEGALE de PAMANTURI, PADURI si IMOBILE confiscate pe NEDREPT de COMUNISTI
   dar RENOVATE si INTRETINUTE mai bine de 43 de ani de ani cu BANI de la bugetul TARII………………..
   In al doilea rand,
   iti multumesc pentru vizita, comentariu si sinceritatea gandurilor tale ! 🙂
   Ai fost, esti si vei fi in ochii mei, chiar daca ne cunoastem doar VIRTUAL o persoana culta, agreabila, inteligenta, onesta , sincera,
   care-i arati in scris omului si partile bune dar si cele rele ! 🙂
   Toate cele bune din partea mea ! 🙂
   Cu sincera prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 19/11/2014 @ 11:19 am | Răspunde

   • Buna Aliosa.
    Daca te uiti la deviza blogului meu, „Salus populi suprema lex esto”adica, Salvarea tarii trebuie sa fie legea suprema”, prin ţară, înţelegând ceva mai mult de cât nişte retrocedări care vor fi dus la parvenirea financiară a unor neaveniţi, sub masca aşa zisei libertăţi democratice.
    Comuniştii, au confiscat paduri şi alte drepturi, dar acelea au fiinţat , nu au fost distruse, prin defrişare, prin etc etc,
    Si ma opresc aci, pt ca imi displace manipularea , fie anticomunista, fie religioasa.
    Pe de alta parte, omenia, demnitatea mea, nu functionează după sloganuri politice.
    As fi tare curios sa stiu, care a fost reacţia ta, faţă de căderea legii amnistiei şi graţierii.
    O să-ţi spun părerea mea, fără argumentaţia personală.
    Eu o apreciez ca fiind pentru Parlament, un bac ratat.
    O consider după sorgintea ei:”UN LIBER LA HOŢIE, FRAŢILOR, CĂ-I DEMOCRAŢIE!”
    Frica de ordine ne sperie, dar o viaţă ordonată ne disciplinează, ne umanizează, ne duce spre evoluţie.
    Haosul brownian al pseudodemocraţiei noastre, nu face decât să ne reducă la statutul de turmă, în care fiecare oaie cheală, care nu produce nimic social util, behăie până o opreşte lupul mai democrat de lângă ea.
    Dar, vai…, ce onoare, a avut dreptul demnităţii la behăit respectat,până la final.
    Că toate au un final, nu?
    Cam atât.
    Onu

    Comentariu de World of Solitaire — 19/11/2014 @ 1:52 pm | Răspunde

   • Te rog să treci cu vederea consideraţia mea privind amnistia şi graţierea. Furat de mânia proletară, am dat-o în urletul lupului, care nu este lăst liber să dea iama prin stână. E bine totuşi, să fie suportate rigorile legii, pentru neregulie comise. Societatea este un organism viu, care trebuie tratat la fel de atent, ca însuşi VIUL!
    Mea culpa pentru inadvertentţă.
    Onu

    Comentariu de World of Solitaire — 19/11/2014 @ 2:04 pm | Răspunde

   • Buna Onu .
    Ma bucur ca ai citit raspunsul meu si mai tare ma bucura cele spuse vs.deviza blogului tau .
    In speranta ca nu te vei supara, nu iti voi raspunde punctual la fiecare afirmatie
    ci ma voi opri doar la aceea legata de caderea proiectului legii amnistiei si gratierii initiata inca de anul trecut prin luna decembrie de catre DEPUTATII PSD Madalin Voicu si Nicolae Paun pentru motive doar de ei stiute dar banuite imediat de mine , tine si multi romani onesti .
    La vremea respectiva , am luat imediat atitudine vs.acel proiect de lege ,
    ca fiind initiata intentionat pentru a-i scapa de inchisoare in primul rand pe parlamentarii si baronii locali de la toate partidele
    condamnati la INCHISOARE cu EXECUTARE de pana la 7 ( sapte ) ani dar, din pacate ,
    intr-un COMENTARIU la un articol pe care acum imi este imposibil sa-l nominalizez …..
    Iar ca sa-ti raspund punctual la intrebarea ta, raspunsul meu sincer este :
    – Proiectul Legii amnistiei si gratierii initiat de cei doi deputati PSD a fost cea mai mare prostie
    iar consecintele s-au vazut si in 16 nov.2014 ! 🙂 ( Ponta si din acest motiv a pierdut alegerile ) ! 😦
    Iar azi , Camera Deputatilor cu un VOT CONTRA si O ABTINERE, a RESPINS acel proiect
    care asa dupa cum excelent ai remarcat, a fost pentru Parlamentul ROMANIEI ” un BAC ratat ” !!! 🙂 🙂 🙂
    Din pacate, in sertarele comisiilor de specialitate ale celor doua CAMERE,
    mai sunt destule PROIECTE de LEGI initiate doar pentru ei, parlamentarii,
    care ar trebui RESPINSE tot asa de repede ca si Proiectul Legii aministiei si gratierii ….

    Daca nu te superi,
    mai este ceva ce trebuie sa afli daca inca nu ai aflat inca ,
    legat de PIERDEREEA ALEGERILOR de catre VICTOR PONTA,
    ceva ce spune un ANTI-PONTA , adica ziaristul de la REALITATEA TV,
    cel care a MODERAT confruntarea dintre PONTA si IOHANNIS:

    ” Rares Bogdan confirma Ziuanews: Ponta a fost sunat din SUA sa renunte
    Postat la: 17.11.2014 – | Scris de: ZIUA NEWS
    Primul care a atras atentia ca americanii sunt cei care dicteaza cine va fi presedinte in Romania a fost Corneliu Vadim Tudor. El a declarat la un post de televiziune, pe baza unor surse incontestabile, ca in 2009, americanii au intrors rezultatul in favoarea lui Traian Basescu, dupa ce Mircea Geoana castigase de facto. Geoana a fost sunat de ambasadorul SUA la Bucuresti si i s-a cerut sa-si recunoasca infrangerea.
    Vadim sustine ca la fel s-a intamplat si-n 2004 si ca la fel se va intampla si-n 2014. Americanii nu doresc un presedinte cu o orientare proruseasca, asa cum s-a aratat Ponta, mai ales cu razboiul din Ucraina. Iar discursul lui Iohannis intareste acest fapt, practic el a multumit americanilor ca a ajuns presedinte si a spus ca proiectul NATO va continua, iar orientara politicii romanesti e cea americana, nici macar germana, sau proUE.
    La fel cum si Traian Basescu, dupa victoria din 2004 a declarat clar ca Romania se va situa pe Axa Washington – Londra – Bucuresti, pentru ca in 2009 sa accentueze aceasta pozitie, la fel a facut si Klaus iohannis acum, in primul sau discurs de dupa alegeri.
    iata ca dupa ce Ziuanews a aratat interesul si amestecul SUA in aceasta chestiune, acum si jurnalistul Rareș Bogdan (cel care a facut prima confruntare Ponta – Iohannis la Realitatea TV) susține că are informații conform cărora premierul Victor Ponta nu și-a recunoscut înfrângerea de unul singur, ci a primit un telefon din străinătate prin care i s-a cerut explicit să renunțe.
    „Domnul Victor Ponta a fost sunat să își recunoască înfrângerea datorită tensiunii sociale – pentru detensionarea tensiunii – Ponta nu a fost nici un erou – a fost sunat pentru a detensiona situația – pentru ca România să rămână un pol de stabilitate în zonă (…) Domnul Ponta vorbește o engleză foarte bună”, a declarat Rareș Bogdan, care lasă de înțeles că telefonul a venit chiar din SUA ” …………………………….
    Cum iti cunosc ANTIPATIA fata de PSD si implicit fata de PONTA, nu ma astept sa raspunzi acestui comentariu asa ca,
    toate cele bune ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 19/11/2014 @ 8:25 pm | Răspunde

 11. Wunderschön die Videos lieber Freund wünsche dir einen glücklichen Tag Gruß von mir Gislinde

  Comentariu de giselzitrone — 19/11/2014 @ 12:25 pm | Răspunde

  • Guten morgen, Gislinde !
   Vielen Dank fur Ihren,Besuch und Kommentar Videos ! 🙂

   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 20/11/2014 @ 9:28 am | Răspunde


 12. Gruß von mir Gislinde

  Comentariu de giselzitrone — 19/11/2014 @ 3:15 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!
  Inainte de culcare, uite frate, un banc tare ! 🙂

  Papa, Basescu si Putin zburau cu avionul.

  Avionul are o defectiune grava si pilotul ii anunta cum stau lucrurile
  dar ca, partea cea mai proasta e ca sunt numai trei parasute.

  Putin :
  – Eu sunt cel mai puternic om dintre noi, asa ca, e logic sa ma salvez ! 🙂
  Smulge cu forta o parasuta si sare.

  Basescu:
  – Eu sunt cel mai destept om din Romania asa ca, e numai drept sa mai traiesc ! 🙂
  Smulge si el o parasuta si sare.

  Papa catre pilot:
  – Fiule, eu ma am pe bune cu Cel de Sus si poate ca o sa faca o minune pentru mine,
  iar daca nu o face, oricum ajung in rai. Asa ca ,ia tu parasuta care a mai ramas ! 🙂

  – Nu e nevoie de asta Sfintia-Voastra, avem inca doua parasute
  fiindca cel mai destept om din Romania 🙂 a sarit 😦 cu rucsacul meu !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 19/11/2014 @ 10:55 pm | Răspunde

 14. Buna seara ❗ V-am trimis un material pe care l-am primit si eu . Datorita faptului ca v-ati hotarat sa nu mai abordati teme politice, ma conformez si daca o sa am ceva interesant va voi trimite prin email, in felul acesta nu vom mai provoca si pe altii care nu impartasesc opiniile noastre. Sper ca dupa miniconcediul pe care si l-a oferit , dl.Ponta sa se adune, sa reflecteze si sa ia hotararile care se cer in ceea ce priveste PSD-ul. Trebuie restructurat si curatat cu adevarat pentru a nu mai trage tinichelele lasate sau confectionate de altii sa le care el. Daca ö pica”” pe äceasta lege cu amnistia inainte de alegeri macar , pentru ca totusi a stat in jur de un an prin sertare, daca se apropia mai mult de tineri chiar prin interpusi cum au facut adversarii politici ( e drept ca aia stiau mai multe de la Basescu care era instruit de securistii lui) plus de avea un bun sfatuitor sa nu se apuce sa dea aceste asa zise pomeni electorale acum ci or mai inainte cu vreo 2-3 luni ori dupa alegeri poate nu pierdea aceste voturi care totusi dupa umila mea parere au fost fabricate cu putin inainte de terminarea votului. Basescu a stat o zi intreaga la butoane la Cotroceni, i-a alarmat pe americani ca nu o sa fie stabilitate in tara daca iese Ponta ca o sa fie ca in Ucraina si alte nebuneli de ale lui ca e specialist . El oricum nu a dat si nu da semne ca ar fi speriat ca i se intampla ceva pentru ca a lucrat si a aranjat totul cu cel putin 6 luni inainte de aceste nefericite alegeri. Asta este, pacat de aceasta tara ca o sa fie distrusa de mai multe masonerii infratite care acum au capatat teren si omul potrivit la locul potrivit. Imi cer scuze daca am incalcat dorinta dv. dar este ultima data in rest o sa va vizitez si daca o sa ma pricep sa raspund la tema pe care o sa o abordati am sa o fac cu placere. Eu am pe blogurile unde activez multe subiecte si de sanatate naturista, de pictura, bancuri , si altele asa ca pentru mine aceste subiecte nu mai sunt tentante, eu citesc mai mult si nu mai stau pe calculator prea mult pentru ca este f. toxic si am nevoie de liniste si de apropiere mai mult de Dumnezeu , aici pe calculator fara sa vreau pacatuiesc mai mult decat vreau. Numai bine va doresc si nu luati in seama rautatile, incercati sa vedeti doar ce va place.

  Comentariu de Beta — 20/11/2014 @ 12:35 am | Răspunde

  • Buna ziua, Beta !
   Nu trebuie sa va cereti SCUZE caci NU ati incalcat dorinta mea……
   E doar o DORINTA, nu e o PROMISIUNE categorica iar daca va uitati la
   TITLUL postarii este de fapt O INTREBARE pe care mi-am pus-o
   ca sa ma linistesc dupa intamplarea nefericita din 16 nov.2014 ………..,
   dar , marturisesc cu toata sinceritate sa observ reactia bloggerilor care s-au bucurat de victoria lui Iohannis ! 🙂
   Indiferent de TITLUL postarilor viitoare, Domnia Voastra, analistul politic virtual nr 1
   care-mi onoreaza casuta virtuala prin comentarii pertinente , logice si de bun simt ,
   puteti posta tot felul de OPINII personale vis-a-vis de POLITICA ROMANEASCA
   iar eu ca GAZDA cu bun-simt, VA VOI RASPUNDE cu placere ! 🙂
   Si-apoi, mai este ceva ce NU am postat la acest articol :
   un COMENTARIU semnat de o JAVRA ORDINARA care , dupa ce m-a acuzat de tot felul de mizerii
   cum ar fi faptul ca i-am CONVINS virtual sotia sa-l voteze pe PONTA ,
   mai recent a dat de inteles ca ” de frica lui ” NU o sa mai postez subiecte politice ……
   Si-atunci, ca sa vada mizerabilul ca nu mi-e ” frica de el ” voi posta in continuare dar cu mai multa subtilitate ca pana acum…
   Si-apoi, NU vreau ca sa pierd pertinentele dvs. comentarii din cauza unui individ frustrat, gelos si invidios ………..
   Legat de cele just spuse de Domnia Voastra mai sus,
   va voi RASPUNDE prin postarea unui URL in care se pot vedea si alte opinii nu numai ale nosatre ! 🙂
   http://www.ziuanews.ro/stiri/uite-de-ce-l-au-vrut-americanii-pe-iohannis-cele-doua-rose-ale-lui-obama-drept-felicitare-135241

   http://activenews.ro/americanii-nu-l-vor-mai-vor-deloc-pe-ponta-asteptam-sa-lucram-cu-presedintele-ales-si-noul-guvern-al-romaniei_1873269.html

   Astazi,de ” Intrarea in biserica a Maicii Domnului ”
   dati-mi voie sa va urez din toata INIMA o Zi BINECUVANTATA !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu stima si respect,

   Comentariu de Aliosa — 21/11/2014 @ 12:37 pm | Răspunde

   • Va multumesc pentru urare si apreciere. Un sfarsit de saptmana asa cum vi-l doriti.

    http://www.argumentesifapte.ro/2014/11/17/cheia-geopolitica-a-alegerilor-prezidentiale-din-roma

    Comentariu de Beta — 22/11/2014 @ 1:44 am | Răspunde

   • Multumesc pentru URL-ul postat !
    Ii invit sa ACCESEZE acel URL ,in general pe BASISTI, PEDELISTI si IOHANNISTI
    dar in mod cu totul special pe bloggerii care m-au acuzat si calomniat
    pentru opiniile mele vis-a-vis de VOTUL privind alegerea presedintelui ROMANIEI
    ca sa afle si parerea altora nu numai a mea ! 🙂
    Cat despre urarea facuta, asa sa ne ajute, Dumnezeu ! 🙂
    Weekend placut ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 22/11/2014 @ 9:33 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: