Alioşa ” File de Jurnal ”

15/12/2014

Traian Băsescu,10 ( zece) ani de ipocriziei,demagogie,trădare,hoție,oportunism, favoritism si mârlanie !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 10:23 am

 

Cum la sfarsit de saptamana  scapam de diavolul Traian Basescubasescu-preoti-in-groapa 

m-am gandit ca n-ar fi rau , ca din ” dragoste ” pentru individ sa postez ceva scris de IONUT VUPLESCU caci, nu-i asa, romanu-i dupa senzational avid !

”  Finalul irespirabil al unei cariere politice

Un articol de Ionuţ Vulpescu

Cultura politica .NR. 487 din 2014-10-02

Chiar dacă matematic nu e imposibil, e totuşi extrem de puţin probabil ca Marin Preda să-l fi cunoscut pe Traian Băsescu. La moartea marelui prozator (survenită în luna mai a anului 1980), actualul preşedintele era doar un tânăr ofiţer de marină, care nu lucrase încă într-un post controversat la Anvers.
Cu toate acestea, căutând să sintetizez câteva concluzii cu privire la cele două mandate ale preşedintelui României şi să creionez o galerie de portrete ale acestei perioade atât de nefaste din istoria recentă, am dat peste un text al lui Preda. Literatura, se ştie, este „fotografie“ a realităţii numai pentru spiritele needucate, care practică lectura de identificare şi cred că vicontele de Bragelonne a existat în realitate, aşa cum l-a descris Dumas, şi plâng de satisfacţie sau de emoţie când Edmond Dantès îşi duce până la capăt răzbunarea. Marea literatură este, înainte de toate, viziune şi, nu o dată, ea este mai autentică decât realitatea, în sensul că 1) îi surprinde sensurile ascunse, şi 2) prin accesul la universalii, îşi transcende epoca, fiind mereu actuală, câteodată la secole întregi distanţă.
Textul peste care am dat se numeşte

Neobosita inventivitate a tipului infect (!)

şi face parte dintr-una dintre cele mai cunoscute cărţi ale lui Marin Preda, şi anume

Imposibila întoarcere.

Lectura lui, azi, în cheia istoriei politice a ultimilor ani, produce un adevărat şoc.
Să-i dăm, deci, cuvântul prozatorului:

„În grupul nostru, pe câmp, era un băiat care tot timpul îi trântea pe ceilalţi. Eu îmi dădeam seama că alţii erau mult mai tari decât el, şi chiar eu însumi, dar nu înţelegeam de ce se lăsau. Chiar şi eu mă feream de el şi refuzam lupta. Până într-o zi, când prea de tot am fost provocat şi n-am mai putut evita ciocnirea. Lupta a început, şi toţi ceilalţi s-au strâns în jurul nostru. Îmi dădeam seama că era adevărat tot ce ştiam eu. Din mişcările şi felul în care se lupta adversarul meu, simţeam că în curând îl voi trânti la pământ. Am văzut însă deodată, chiar în momentul în care mă pregăteam să-l dobor, că mişcările lui nu mai erau ale unui om care luptă. De pildă, nu mă mai ţinea decât cu o mână, ca să arate celorlalţi, ce? Că dacă-l dobor să poată spune că n-a luptat decât cu o mână? Iar chipul său căpătase o expresie de paiaţă. Ce voia să spună? Voia să-i facă pe ceilalţi să râdă în toiul luptei. Iar dacă l-aş fi pus jos, ce adică, să se considere că, din moment ce el se strâmba aşa, rezultatul luptei nu mai avea valoare? Mi-am dat seama într-o clipă de toate acestea, dar m-am hotârât să merg până la capăt. Atunci, însă, asemeni unei lighioane care nu ştia să se apere decât într-un singur fel, eliminându-şi, de pildă, conţinutul intestinal, adversarul meu a împuţit aerul. Ceilalţi au izbucnit în hohote de râs. Lupta a încetat. Înverşunarea mea s-a transformat în silă şi ruşine. Dar mai cu seamă în uimire: cum a putut el inventa un asemenea procedeu infect, într-un moment în care ar fi fost cu neputinţă să mai evite înfrângerea?“.
Vă asigur că textul lui Preda este autentic, e reprodus cu acurateţe şi fără a adăuga o virgulă de la mine. El ne oferă nu atât o descriere a unui personaj real, cunoscut personal de Marin Preda (în ciuda aparentului conţinut autobiografic), cât o radiografie a unui tip uman de care, din nefericire, societatea românească modernă nu duce lipsă. Un tip pe care marea bulversare produsă de comunism l-a adus în prim-plan şi de care, din nefericire, Revoluţia din Decembrie nu ne-a scăpat. Aş spune chiar că… dimpotrivă.
Avem, în acest stop-cadru tipologic al lui Marin Preda, o incursiune în bolgiile psihologiei personajelor politice de tip Traian Băsescu. A căror lipsă de scrupule nu este egalată decât de absenţa simţului ridicolului.
Să luăm, de pildă, comportamentul (încă) preşedintelui din ultimele luni.
România a mai avut, înaintea sa, doi preşedinţi care şi-au terminat mandatele. Primul, Ion Iliescu, candidând la preşedinţie la finalul primului mandat (în 1996) şi la un post de senator, la încheierea celui de-al doilea (în 2004), s-a retras de la Cotroceni pe durata campaniilor. În cadrul ultimei campanii electorale la care a participat, cea din 2004, prezenţa sa publică a fost extrem de discretă, iar separarea de Cotroceni, cât se poate de vizibilă. Şi-a respectat angajamentele, a respectat demnitatea funcţiei de Preşedinte.
Cel de-al doilea, Emil Constantinescu, a declarat în vara anului 2000 că nu va participa la alegerile din acel an, nici la prezidenţiale, nici pentru un fotoliu parlamentar. Conduita sa în timpul campaniei electorale din toamna anului 2000 a fost exemplară. Se pot spune multe despre lipsa de performanţă a mandatului dlui Constantinescu, dar nu despre corectitudinea şi demnitatea cu care a exercitat funcţia de preşedinte al ţării. Şi el a respectat demnitatea funcţiei de Preşedinte al României.
În schimb, Traian Băsescu face în 2014 ce a făcut şi la alegerile din 2008, şi la cele din 2012. Se implică grosolan în campanie şi o face… în maniera personajului imaginat de Marin Preda.
Despre un candidat, de pildă, afirmă că doreşte funcţia prezidenţială spre a exercita controlul asupra Justiţiei. Nici nu contează scăparea freudiană: dacă funcţia de preşedinte asigură controlul Justiţiei, înseamnă că el însuşi, Traian Băsescu, a exercitat acest control; pentru acest tip uman, consecvenţa şi logica nu au nici o valoare, tot ceea ce contează este să îşi atingă scopurile. În ciuda gravităţii aparente a acuzaţiei, însă, totul e doar o scălâmbăială de paiaţă, ca în textul lui Preda.
Când încă-preşedintele vede, însă, că asemenea acuzaţii mai au impact doar asupra a 6% din electorat – ceea ce reprezintă, fără îndoială, cea mai catastrofală prăbuşire a unui preşedinte în exerciţiu, în istoria recentă a Europei –, aruncă asupra tuturor candidaţilor o altă acuzaţie: unul dintre ei (nu se ştie care) e ofiţer acoperit. Nu contează, nici în acest caz, responsabilitatea, dacă nu chiar vinovăţia sa nemijlocită, dacă acuzaţia ar fi adevărată.
Doar că preşedintele degeaba în funcţie crede că publicul uită că pe unul din candidaţi el l-a învestit prim-ministru, pe alte două candidate le-a susţinut permanent, ca ministrese şi parlamentare, pe un al patrulea s-a bazat construcţia sa politică, prin care a răsturnat în 2009 votul alegătorilor din 2008, iar cu cel de-al cincilea ia regulat mese de taină. Ca preşedinte al ţării, dacă avea probe că oricare dintre candidaţi este ofiţer acoperit, era obligat de lege să se delimiteze de el. Pentru Traian Băsescu, însă, nu contează decât să maimuţărească o bătălie pe care a pierdut-o deja, infestând cu toxine atmosfera.
Asta a fost, de altfel, reţeta celor două mandate ale sale, ca şi a mandatelor precedente ca ministru al Transporturilor şi, respectiv, ca primar general al Capitalei. Nu a finalizat nimic, nu a câştigat niciuna dintre bătăliile pe care le-a început, a trăit într-un permanent scandal şi într-o permanentă hărţuială a celorlalţi. Când a fost pus la pământ şi se profila o înfrângere meritată, a găsit o „soluţie“ de care orice om decent s-ar ruşina: fie votul în 12 secunde de la Ambasada României din Paris, fie „judecătorii“ de la Curtea Constituţională care, în 2012, au interpretat cvorumul la referendum după o algebră unică în lume, fie hăituirea în Justiţie a adversarilor politici, chiar în timp ce el însuşi doarme la adăpostul unei hiper-imunităţi inventate. Iar când nimic din toate acestea n-a mai mers… atunci „şeful statului“ a revenit rapid la metodele la îndemână: palma pe şest, „ţigancă împuţită“, „vezi că s-ar putea să nu-ţi mai găseşti bărbatul acasă“ sau „păsărică“.
Neobosita inventivitate, din păcate, poate merge pe un vapor sau într-o mică bişniţă de port. În conducerea unui stat modern, în lumea atât de complexă în care trăim şi în vecinătatea unor pericole care vizează nu numai bunăstarea, ci însuşi teritoriul şi libertatea României, asemenea procedee sunt departe de a fi suficiente. Sunt chiar contraindicate, căci transformă funcţia supremă în stat într-o paiaţă şi, implicit, statul într-un bâlci de provincie.
Cu asta şi rămânem după două mandate regretabile, ale unui om profund nepotrivit în fruntea statului: cu o atmosferă irespirabilă, cu o degradare a tuturor valorilor, cu o batjocură permanentă la adresa onoarei strict necesare în relaţiile dintre oameni şi dintre instituţii.
Soluţia lui Marin Preda din Neobosita inventivitate a tipului infect, şi anume refuzul profilactic al confruntării cu asemenea indivizi, nu e, însă, aplicabilă în politică. Aici nu e vorba doar de confortul moral personal, ci de răspunderea faţă de viaţa cetăţenilor şi a statului. Tipul infect, cu care ne-au cadorisit deceniile de după 1944, trebuie încetul cu încetul eliminat din fruntea statului şi trimis către periferia societăţii, acolo unde îi este locul ”  .

Am postat articolul FARA nici o adaugire sau stergere de cuvinte !  🙂

Iar daca nici cele postate de Vulpescu ,

Nu v-au convins cine-a fost Basescu,

cititi mai jos ce mostenire ii lasa presedintele-jucator ( Traian Basescu ) ,

presedintelui ” lucrului bine facut ”   , Klaus Werner Iohannis :

1.O societatea divizată si invrajbita ;

2. Imunitatea absolută pentru preşedintele României.

3. Constituţia, „jucăria” preşedintelui

4. Mandatul interceptărilor. Analiza rapoartelor SRI din perioada 2007 – 2012 relevă că mandatele de interceptare puse în aplicare de SRI s-au triplat în şase ani, de la puţin peste 10.000 de acte autorizate în 2007 la peste 36.000 în 2012, iar în medie de 10% din mandate a beneficiat direct Serviciul Român de Informaţii.

5. Din bugetele SRI, STS, SPP şi SIE rezultă aproape 15 mii de agenţi. Asta înseamnă un agent secret la fiecare 1250 de români. SRI a ajuns să aibă de patru ori mai mulţi angajaţi decât are serviciul intern de informaţii al Germaniei.

6. Raport UE: România, cea mai corupta ţară europeană, cu oamenii cei mai săraci şi needucaţi.

7. A doua cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană. Rata de sărăcie este de 41,7 la sută. Înintea României este Bulgaria, cu o rată de 49,3 la sută.

8. Datoria externă a României a crescut în ultimii 10 ani cu 80 de miliarde de euro, de la 21 la 101 miliarde euro.

9. Aproape 40% dintre elevii români au dificultăţi să citească şi să înţeleagă un text, potrivit studiului PISA 2012. În ultimii şase ani, 15.000 de doctori au părăsit România

10. Potrivit datelor Organizaţiei Europene pentru Cooperare şi Dezvoltare, românii au cea mai scăzută speranţă de viaţă dintre toţi locuitorii Uniunii Europene. Românii trăiesc, în medie, 72,7 ani, cu aproape 5 ani mai puţin decât restul cetăţenilor UE. În mandatul lui Traian Băsescu, România a fost condamnată la CEDO pentru că a încălcat dreptul la viaţă.
Sursa : INTERNETUL ! 🙂

Sunt FERM CONVINS că SLUGILE VIRTUALE ale ”JAVREI ORDINARE” nu numai că NU vor COMENTA NIMIC versus cele SUS REPUBLICATE , dar SIGUR mă vor CALOMNIA acuzându-mă de UNA și da ALTA 😦 😦 😦 inclusiv de apartenența la vreunui PARTID POLITIC opozant PDL-ului lui Traian Băsescu,Monica Macovei, Elena Udrea, Dorin Cocoș, Adriean Videanu, Berceanu,Vassile BLAGA,Ghe. Flutur,Anca Boagiu,Sulfina Barbu, Cristina Trăilă,fosta șefă a Camerei Deputaților , blondina fostă MISS ……………,BOUreanu,Coman,Cristian și Cezar Preda, Traian Ungureanu, Ghe.Ialomițeanu,Traian Igaș, Ioan Olteanu, Gheorghe Ștefan ș.a.m.d.
LOR, celor sus enumerați dar și NEHOTĂRÂȚILOR , le mai INDIC spre liniștită CITIRE și LUARE AMINTE și alte SURSE 🙂

http://www.cotidianul.ro/udrea-si-basescu-se-stringe-latul-252941/

http://www.argumentesifapte.ro/2014/11/02/cine-controleaza-mafia-puterii-din-romania/#at_pco=smlwn-1.0&at_si=5cb811aaab6f1eea&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1

CĂCI NUMAI AȘA, se vor LĂMURI că FOȘTII PEDELIȘTI trecuți acum în BLOC la PNL-iști, vor
” CU ORICE PREȚ”
https://aliosapopovici.wordpress.com/2010/05/27/

sa REVINA la PUTERE sub” inteleapta ” conducere a lui Klaus Werner Iohannis ,
președinte IMPUS ROMÂNILOR de OCULTA internă și externă a României 😦 😦 😦 cel care, din BANII obținuți din MEDITAȚII ca profesor de FIZICĂ la un liceu din SIBIU și -a CUMPĂRAT 6 ( șase ) CASE , după MINCIUNILE lui !!! 🙂 🙂 🙂

Domniile voastre, ce  spuneți, VA BUCURAȚI sau NU că scăpam de
” JAVRA ORDINARĂ ( apelativ dat POLIȚIȘTII activi în 2010 la REDUCEREA SALARIILOR BUGETARILOR cu 25 % )
Traian Basescu ??? 🙂 🙂 🙂

O SĂPTĂMÂNĂ cât mai frumoasă și călduroasă !  🙂

Alioșa.

9 comentarii »

 1. @ ALL !!!
  Daca ati ajuns aici la ” Lasa un comentariu ”
  si nu va place pe Basescu sa il criticati,
  urmariti acest VIDEOCLIP si pun pariu

  ca pan’la urma, ceva, tot o sa comentati ! 🙂
  O zi frumoasa tuturor ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 15/12/2014 @ 10:45 am | Răspunde

 2. Mulțumesc pentru că ai împărtășit cu noi materialul de mai sus, dar și clipul atașat!
  Cât despre întrebarea de la final, bănuiesc că-i retorică. 😉
  Firește că românii – în marea lor majoritate – se bucură de plecarea lui Băsescu!
  Cât mai departe!
  Numai gânduri bune, din partea mea, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 15/12/2014 @ 11:58 am | Răspunde

  • Multumesc si eu pentru vizita si comentariu ! 🙂
   Era nedrept, era pacat ca acum la sfarsit de mandat sa nu fac o ultima postare despre
   individul care timp de ZECE ani mi-a ” macat SUFLETUL si tocit NERVII ” 😦
   Normal ca intrebarea este retorica si tot la fel de normala mi se pare si optiunea da a RASPUNDE sau nu la ea ! 🙂
   Asa este, ROMANII, in marea lor MAJORITATE s-au SATURAT de Traian Basescu ! 😦
   ( s-a vazut asta inca din 2010 cand POLITISTII ii strigau la poarta Palatului Cotroceni ” Iesi Afara, Javra Ordinara ” 🙂 🙂 🙂
   dar in mod deosebit la REFERENDUMUL din 29 iulie 2012 cand 7,4 MILIOANE de ROMANI l-au DEMIS din functia de presedinte ) 🙂
   Doar o MICA PARTE a romanilor plange dupa ipocritul marinar :
   acea parte care a PROFITAT de regimul sau , adica acea PARTE formata din:
   – familie ( fiice, gineri , cuscri , nepoti si nepoate );
   – camarila politica ( PDL, PMP );
   – mafia imobiliara si mafia retrocedarilor ilegale;
   – baronii pedelisti si magistratii numiti de el in cei 10 ani de mandat ( 4000 ) 😦
   – oamenii de afaceri care in schimbul sponsorizarilor facute PDL si prezidentialelor,
   au primit fara licitatii CONTRACTE economice avantajoase
   si lista ar putea continua dar ma opresc aici ! 🙂
   Numai ganduri bune si din partea mea pentru tine, Petru ! 🙂
   O zi calduroasa ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 16/12/2014 @ 10:29 am | Răspunde

 3. Immagini particolari, non c’è che dire 🙂
  Un grande saluto e serena notte, ormai si è fatto tardi e ho un sacco di cose da sistemare ancora,
  ma il tempo per passare a salutarti si trova ugualmente!!!
  Ciao, Patrizia

  Comentariu de Patrizia M. — 16/12/2014 @ 12:56 am | Răspunde

  • Buongiorno, Patrizia!
   Cioè, sono foto private, immagini con l’attuale presidente della Romania, Traian Basescu, che per dieci (10) anni e derisi da Roman! 😦
   Anche se all’inizio del mandato (2004) ha vinto voti dei romeni Golos bugiardo slogan „Vivere bene”:-(, demagogo ipocrita, aveva fatto tutto possibile che solo lui, la sua famiglia, i parenti e la sua cricca politica per vivere bene e che, in a causa di truffe finanziarie e illegalità fatte da persone in giro per 10 anni 😦
   Le foto pubblicate non sono il mio lavoro, ma altre persone sopra i 10 anni, sono immortalati in particolare posizioni gli causarono un bicchiere di whisky! 🙂
   Come lei ha detto ogni volta che non si conoscono i dettagli della politica rumena, giustamente non mi dispiace, non questa volta come avete fatto apprezzare immagini pubblicate! 🙂
   Sono anche grato per aver avuto il tempo di tornare al mio posto e per questo, grazie! 🙂
   Una migliore Martedì, come ieri! 🙂

   Con simpatia,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 16/12/2014 @ 8:48 am | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  Cu ceva timp in urma, la articolul ” CERSETOAREA ” de pe
  https://adeenat.wordpress.com/2014/12/05/cersetoarea/
  am lasat un COMENTARIu care, potrivindu-se de minune si acestui POST,
  l-am preluat si postat aici si pentru domniile voastre ce ajungeti in casa-mi virtuala
  dar din motive doar de dvs.stiute ( EU le STIU ) 🙂 , nu COMENTATI nimic :

  Frumos POEMUL ,
  dar tare trist ;
  ajuns-a rau ROMANUL
  condus de anticrist ! 😦
  Am ajuns in TARA noastra
  sa vorbim numai de rele
  de batrani fara de casa
  si de multe batranele
  ce nu stiu ce-i aia masa
  nici gustul la friganele
  c-a lor casa cu terasa
  a ajuns la haimanele
  care cu o nesimtire crasa
  tot ce le-a iesit in cale
  cu o mina mincinoasa
  au furat in ziua mare ! 😦

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 16/12/2014 @ 6:20 pm | Răspunde

 5. Buna dimineata pot spune avand in vedere ora la care am reusit sa intru la dv. pe blog. Mai sunt cateva zile si macar , sper, sa intre incet, incet in forma de ignorare acest personaj sinistru care ne-a mancat 10 ani din viata, ne-a intoxicat si imbolnavit cu tot ce a facut dar mai ales cu hidosenia de caracatita pe care a faptuit-o si de care tare, tare greu se va scapa daca o sa existe vointa si nu o sa constituie model si pentru cei ce-i urmeaza la putere. Dupa toate dezvaluirile facute de presa si dupa cum merg lucrurile la DNA se pare ca nu se doreste adevarul si pedepsirea pe bune a vinovatilor pentru ca , am impresia si banuiala, ca insasi conducerea DNA-ului d-na procuror medaliata de americani si laudata pe unde s-a putut si s-a vrut, este una din ventuzele acestei caracatite. Mare dezamagire am pentru toti politicienii si parlamentarii ca nu au avut si nu au vrut sa-si puna forta politica la munca sa nu lase acest mafiot sa-si incheie mandatul si sa aibe beneficii din acest punct de vedere pe banii nostri. Nu as mai plati nimic in tara asta din acest motiv, nu vreau sa particip cu nimic la traitul bine al acestui tradator de neam si tara. Mare e gradina lui Dumnezeu cum se spune prin popor 😉 am citit pe f.b ca sunt cretinei care fac propaganda sa-l sarbatoreasca pe Basescu in data de 21 Decembrie cu ocazia incheierii celor 10 ani (de furt si prostire a poporului) ca semn de multumire si consideratie. Pentru acestia am gasit un citat care este f. semnificativ si chiar ne aduce in faza de a nu ne mai mira nimic la asa fel de oameni (te fac sa gandesti ca sunt roboti , nu mai indeplinesc conditia umana)
  .

  Categoric ma bucur in sinea mea ca nu o sa mai fie presedinte si ma tem in acelasi timp de aranjamentele pe care le-a facut, sa nu ne pomenim cu el conducator de guvern de unde o sa poata sa se razbune mult mai mult si mult mai bine pe toti pentru toate cate le-a primit. Este f.f.razbunator si nu iarta, nu poate trai daca nu linseaza pe toti cei ce l-au deranjat cat de putin. Dupa cum constat ca sta treaba cu justitia si serviciile secrete, calmul lui si impertinenta Udrei ma fac sa gandesc ca totul o sa-i fie bine si pe plac si cum mereu a cazut in picioare din toate relele pe care le-a facut si cum mereu a fost ocolit de pedeapsa ce i se cuvenea cat as fi de optimista nu mai pot sa sper in dreptate si adevar in tara asta.
  Daca Lucifer este tartorul dracilor categoric Basescu este cu siguranta frate cu el.Daca li s-ar face ADN-ul cu siguranta ar fi copie la indigo. Toate cele bune tuturor celor ce posteaza pe aceasta pagina si le cer scuze pentru cat de mult scriu si poate fara interes dar asa sunt eu, nu pot sa nu fiu cinstita si sa nu scriu ce gandesc, nu mi-e teama decat de Dumnezeu iar la varsta mea nu mai am ce pierde pentru ca si-n libertate este destul iad oferit de aceasta camarila ce de 10 ani ne-a furat totul dar mai ales linistea. Va las o imagine cu acest tradator care se crede rege.
  P.S – si nesimtirea ca o sa mai stea inca 3 luni dupa incheierea mandatului la vila Lac 3 , cred ca intentionat nu-si incheie sederea aici , nu o sa elibereze locuinta , cred ca macar spera ca o sa-i ramana asta daca nu a reusit cu cea de la Snagov unde din ce am constatat este un fel de cartier general al mafiotilor lui si de aceea a gandit ca poate obtine acolo acel teren cu acele vile. Ii convine si vecinatatea lui Johannis pentru ca oricum se cunosteau si luau si inainte masa in familie, asa o sa le fie mai usor sa colaboreze si sa ii duca politica de distrugere pe mai departe, oricum sunt feriti de ochii lumii acolo iar securistii pazitori nu scapa nimic catre presa si alte persoane interesate.

  Comentariu de Beta — 17/12/2014 @ 2:31 am | Răspunde

 6. Buna dimineata, Doamna ” Beta” !
  A raspunde punctual fiecarei afirmatii ,ar trebui sa stau toata ziua in fata laptopului dar nu pot, oricat de mult mi-as dori sa-l demasc pe cel care timp de 10 ( zece 0 ani si-a batut joc de ROMANI si de ROMANIA,
  inclusiv de cei care l-au votat in 2004 si-n 2009 ca presedinte, in 2007 si-n 2012 sa NU fie DEMIS ! 😦
  Acest individ care nu-mi inspira decat repulsie, a avut grija doar de el familia sa ( fiice si gineri penali ) ,
  camarila politica ” Nu degeaba am PROTEJAT-o 10 ani pe Elena Udrea „( a spus ipocritul inaintea alegerilor prezidentiale de anul asta ),
  rude, pedelisti, afaceristi care i-au sponsorizat campaniile electorale, mafioti imobiliari si ai retrocedarilor ilegale, interlopi ( bercea Mondialu )
  si chiar pe iredentistii maghiari ( Laszlo Tokes ) ! 😦
  Am postat acest articol intentionat in saptamana cand va pleca de la Cotroceni ca sa le REAMINTESC ROMANILOR basisti infocati , indoctrinati si loviti de flacara violet, ca au gresit cand l-au votat pe Traian Basescu
  de DOUA ori sa AJUNGA presedinte si de DOUA ori ( la referendumurile de demitere ) sa RAMANA presedinte ! 😦
  Stimata Doamna, acest individ NU va da socoteala decat in fata lui DUMNEZEU caci,
  cei 4000 de MAGISTRATI numiti de el in cei 10 ( zece ) ani de DICTATURA BASISTA,
  unii numiti in structurile decizionale supreme ( ANI, DNA, ICCJ, CCR )
  NU IL VOR JUDECA NICIODATA !!! 😦 😦 😦
  Doar bunul DUMNEZEU il poate judeca si pedepsi pentru RELELE facute ROMANILOR in cei 10 ( zece ) ani de mandat ! 🙂
  Speranta mea este in DUMNEZEU iar daca va avea ” GHINION
  ” ( Iohannis vs profesorii care nu si-au putut si ei cumpara ca si el,6 ( sase ) case cu BANI din MEDITATII „,
  si se va uita in sus spre cerul cu nori grei de ploaie si furtuna de deasupra mosiei NANA (FURATE mostenitorilor legali ) 😦
  sper ca va veni de sus, macar un GAINAT de CIOARA (ca tot i-a placut CIORILE in cei zece ani de mandat )
  ca sa-i acopere vederea si sa calce pe-o balega de vaca blonda sa-si rupa gatul ! 🙂
  Am promis ca nu voi spune multe iar ca sa ma tin de cuvant,ii dedic un PAMFLET ce-l am de mult in cap :
  Oriunde vei merge să calci
  Pe-o mare de spini.
  Să ai dureri mari de fălci
  Si mereu să suspini.icon_cry

  Să-ți ardă plamânii de sete
  Și apă, să nu poți să bei.
  Să ai pe mâini numai pete
  Să n-adormi dacă vrei.icon_cool

  Să plângi, dar lacrimi să nu verși
  Obrazu-ți rămână mereu uscat.
  Sa ai parte de oameni perverși
  Și să cazi mereu din pat.icon_arrow

  Să crezi ca ești mare,să ai zile multe,
  Și-n sărăcie tu să sfârșești.
  Iar ruga ta nimeni să nu ți-o asculte
  Pe măsură ce tot îmbătrânești.Nu, nu-i asa !!!
  Sunt curios daca va avea curaj vreun BASIST sa ma contrazica ! 🙂
  Multumesc pentru comentariu ! 🙂
  O zi cat mai frumoasa ! 🙂
  Cu stima si respect ,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 17/12/2014 @ 11:11 am | Răspunde

 7. Am primit prin YoahooMail, un MESAJ interesant insotit de o rugaminte .
  Ca urmare, cum are mare legatura cu articolul de fata,
  il postez mai jos spre stiinta in general a BASISTILOR
  dar in special a NEBASISTILOR pentru a trece si domniile lor la actiune ! 🙂

  ” Marian
  Hai s-o facem! Se stie data si ora?
  Cat despre slogane, eu propun, de exemplu:

  – Ole, Ole, Ole, Ole/
  Hai la zdup, Basescule!

  – Hei, hai, hei, zor, hei, rup
  Basescule, la zdup!

  – Sa facem harmalaie
  Basescu la parnaie!

  – Ia-ti urmasii
  Si iuteste pasii!

  – Hei, duba, duba, da
  O veni si te-o lua!

  Basistii sa ne ierte, precum si noi am tot iertat… repetata lor greseala…

  Constat cu stupoare ca in ultimul timp din ce in ce mai multi „basinisti” deschid mai mult sau mai putin rectul bucal si degaja mofete.

  Una dintre acestea, destul de urat mirositoare este sa-l intampine pe Basinescu la portile Palatului Cotroceni,
  la plecare dupa predarea mandatului si sa-l aplaude pentru aportul ‘deosebit’ la dezvoltarea Romaniei in cele doua mandate.
  CATA NESIMTIRE SI TUPEU!!! 😦

  In contrapartida propun tuturor ROMANILOR DE BUN SIMT sa-l asteptam in acelasi loc si sa scandam :
  „OLE, OLE AM SCAPAT,
  JAVRA ORDINARA A PLECAT!”.
  Daca considerati intemeiat acest mesaj
  va rog sa-l transmiteti prin orice mijloace tuturor contactelor Dumneavoastra si sa-l punem in practica! 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 20/12/2014 @ 6:07 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: