Alioşa ” File de Jurnal ”

15/04/2015

Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis , il vrea premier pe basisto- pedelistul Catalin Marian Predoiu .

Filed under: Uncategorized — Aliosa @ 9:43 am

 

Mptto:

george-orwell-despre-vot (1)Eminescu&

Ca sa il parafrazez pe George Orwell fac urmatoarea precizare :

– Nu  intregul POPOR ROMAN a fost sau ” este complice ” 🙂  ci numai acel segment al poporului roman  care l-a votat din nou pe Traian BasescuTB1 in 2009 desi simtise  pe pielea lui ca sloganul basist ” Sa traiti bine ” 😦 a fost o mare MINCIUNA electorala  😦  😦  😦

Datorita realegerii lui basescu traian  din nou ca presedinte in 2009 ,mafia pedelisto-basista a DEVALIZAT si FURAT ROMANIA , lucru dovedit acum de DNA care-i baga pe basisti la puscarie unul dupa altul …………………..

In campania electorala din toamna anului 2014,mai excact la 1 octombrie, primarul Sibiului,Klaus Werner  Iohannis, candidatul ACL ( PDL&PNL) 😦  😦  😦   le promitea românilor din CLUJ, fieful pedelistului mic de statura si sluga credincioasa a lui  basescu traian, un alt model de preşedinte.

„Sunt convins că pot eu să fac acest lucru, de aceea propun românilor un nou tip de preşedinte. Nu vreau să fiu nici jucător, nici tătuc, vreau să fiu un preşedinte care, prin ceea ce face şi ce gândesc şi felul de a fi, să reprezint un etalon pentru  comportamentul public al unei persoane publice“……………………

Din pacate, cele promise atunci de neamt, AU FOST UITATE RAPID caci nici nu se uscase bine cerneala pe semnatura pusa la investitura sa ca , a si spus :

-” Vreau un guvern PNL ( sdica PDL  n.r.) , vreau un guvern al meu ”  !!!  😦     😦     😦

Iar ca sfidarea sa fie si mai mare si ipocrizia la fel ca a inaintasului sau de la Cotroceni, Klaus Werner Iohannis in vrea PREMIER pe basisto-pedelistul Catalin Marian Predoiu care ar copta in guvernul sau pe fostii PDL-isti Videanu ( cecetat acum penal ) ,Anca Boagiu, Sulfina Barbu,Mihai Razvan Ungureanu,Roberta Anastase, Gheorghe Flutur ,Radu Berceanu,Traian Igas ( braNconierul cu BAC-ul luat la 24 de ani  😦   ) Ioan Oltean ( protectorul penalei de la ANRP, Crinuta Dumitrean ) ,Gheorghe Tinel, Mircea Toader, Boureanu,Turcan,Vass, Gheorghe Stefan , Gabriel Sandu ( ambii  in arest la domiciliu ) si de ce nu, chiar pe ” mama OMIDA ” 🙂   🙂   🙂

Din BIOGRAFIA publicata pe internet de    ro.wikipedia.org/wiki/     am selectat pentru readucere aminte celor care au stiut si pentru a afla de catre cei care inca nu au stiut, date care spun destule despre basisto-pedelistul Catalin Marian Predoiu, pe care, Klaus Werner Iohannis,IKWI inainte si dupa alegeri .  ajuns fara VOIA sa  , presedintele Romaniei, il vrea ” CU ORICE PRET „,

https://aliosapopovici.wordpress.com/2010/05/27/

prim-ministrul ROMANIEI !!!

” Cătălin Marian Predoiu (n. 27 august 1968, Buzău) este un avocat român, ministru al justiției în Guvernul Călin Popescu Tăriceanu (începând din 29 februarie 2008) și în Guvernul Emil Boc (din 22 decembrie 2008). În perioada dintre demisia premierului Boc la 6 februarie 2012 și învestitura guvernului Ungureanu în 9 februarie 2012, a îndeplinit funcția de prim-ministru interimar Razand cu gura pan’la urechi ! !!! ( NR ) Este singurul ministru ( oare, DE CE ???  ) care a fost menținut în funcție în patru guverne consecutive !!! 😦 😦 😦 ……………………

Cătălin Predoiu este ginerele, partenerul de birou şi în fapt sluga lui Călin Zamfirescu.

Călin Zamfirescu este partenerul lui Ariel Shalev, ce acţionează sub identitate falsă de Arin Stănescu care împreună cu Valeriu Stoica formează ceea ce în sistemul juridic este cunoscut drept TRIUMVIRATUL MALEFIC.

Călin Zamfirescu este Preşedintele Onorific, după ce 20 de ani a fost Preşedinte Uniunii Barourilor din România adică TIRANUL ABSOLUT AL AVOCAŢILOR, cu înalt grad în Mossad.

Ariel Shalev este Preşedintele Onorific, după ce 15 de ani de la infiintare  a fost Preşedinte Uniunii Lichidatorilor din România adică TIRANUL ABSOLUT AL LICHIDATORILOR, adică în româneşte, are misiunea de a închide toate afacerile băştinaşilor (românilor) din România şi a trece averea acestora către şefii lui, avându-se in vedere ca are un înalt grad în Mossad.

Valeriu Stoica este şeful absolut al lui Traian Băsescu, este omul care transmite şi urmăreşte executarea ordinelor dispuse pentru Băsescu de şefii lor, mai sus ca cei ai celorlalţi doi şi asta în toată perioada scursă de peste 25 de ani.

TRIUMVIRATUL MALEFIC a preluat ilegal şi a închis toate băncile autohtone a căror acţionari nu au vrut să vândă la străini, la anume străini, cazul cel mai cunoscut fiind Banca Internaţională a Religiilor, cu scopul evident ca Poporul Român să nu aibă nici o şansă de susţinere economică în fata atacului concertat la care este supus de 25 de ani.

TRIUMVIRATUL MALEFIC a aranjat impunand lui Băsescu instalarea lui Predoiu ca ministru al justiţiei în 2008 pentru ca să obţină Scoaterea de sub Urmărire penală a lui Călin Zamfirescu, Ariel Shalev şi încă a 12 persoane dispusă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul lichidării ilegale a Bancii Internaţionale a Religiilor. Predoiu și-a îndeplinit misiunea in mai puţin de 3 luni de la instalare. TRIUMVIRATUL MALEFIC concepe şi elaborează textele tuturor legilor din Statului Român de 25 de ani, Legea 15/1990 inclusiv, care sunt trimise de „Ochii Lumii” la comisiile juridice la  Senat şi Camera Deputaţilor, camere care votează fără  nici o modificare.

Aşa ajung legile să fie în defavoarea  Poporului Român pe zi ce trece tot mai grav.

TRIUMVIRATUL  MALEFIC CONTROLEAZĂ în mare măsură sistemul juridic,  respectiv judecători, procurori, avocaţi, lichidatori,  executori prin care Poporul Român este jefuit de ceea ce nu  a fost jefuit încă prin privatizare şi  creditare.

Pe scurt, în 25  de ani TRIUMVIRATUL MALEFIC a perfecţionat un sistem  juridic identic cu cel din anii 1950-1955 în care anume  persoane în funcţii de judecători, procurori, avocaţi,  executori, gardieni, şefi de penitenciare şi alte persoane în sistemul juridic au ABSOLUTĂ IMUNITATE JURIDICĂ, > adică pot încălca orice lege fără a suporta vreo > consecinţă, întreg sistemul apărându-i prin SIMPLĂ  INACŢIUNE, în cel mai simplu mod, simplu ca „bună ziua”:

NU SE INSTRUMENTEAZĂ DOSARELE INTENTATE,  PLÂNGERILE PENALE ALE VICTIMELOR NU SUNT DUSE ÎN  INSTANŢE. Au scos din legislaţie toate pârghiile prin  care o victimă să ducă în instanţă dosarul său.

In  cazul judecătorilor care prin dispozitiv încalcă legile,  asigura că nimeni din sistemul juridic să nu acţioneze,  să nu facă absolut nimic împotriva lor.

TRIUMVIRATUL  MALEFIC şi complicii din grupul de crimă organizată  supremă al Statului Român stabilesc sau pun în executare  ordinele de a duce dosarele în instanţă sau ce hotărâri  judecătoreşti se vor da contrar prevederilor legale pentru  protejarea infractorilor din subordine.

Opera  TRIUMVIRATULUI MALEFIC este concretizată azi în situaţia  că infractorii de anvergură, străini şi români, ocupă  toate funcţiile şi dirijează pentru străini toate  pârghiile în Statul Român şi au liber a înfăptui orice > infracţiune întrucât:

1) nu sunt  condamnaţi,

2) nu sunt condamnaţi pentru că nu sunt judecaţi,

3) nu sunt judecaţi pentru că dosarele nu sunt duse în  instanţă,

4) nu sunt duse în instanţă pentru că procurorii nu sunt obligaţi să instrumenteze dosarele; le vor instrumenta  doar pe cele pentru care primesc ordin de la membri TRIUMVIRATULUI MALEFIC;

5) dacă prin întâmplare dosarul ajunge în instanţă,  în cazul în care a ajuns din vreo eroare la un procuror  independent (care se găsesc rar de tot), dosarul este  alocat „aleatoriu” la judecătorii infiltraţi de crimă  organizată care vor da hotărâri cu încălcarea legii în  favoarea infractorilor;

6) Faţă de aceşti judecători, se poate face plângere  penală pentru abuz în serviciu coroborat cu încălcarea  obligaţiei de a asigura supremaţia legii conform legii > magistraţilor;

7) Plângerea penală va ajunge la un procuror care va pune  dosarul pe traseul cercului vicios la punctul 4)”

Mai multe detalii despre ” triumviratul maledfic ”  Călin Zamfirescu – Ariel  Shalev – Valeriu Stoica  gasiti si pe http://www.justitiarul.ro/triumviratul-malefic-valeriu-stoica-calin-andrei-zamfirescu-si-arin-stanescu/

http://www.justitiarul.ro/triumviratul-malefic-valeriu-stoica-calin-andrei-zamfirescu-si-arin-stanescu/

http://www.ziaruldeinvestigatii.ro/administratie-publica/52-administraie-public/371-averea-bancii-religiilor-prapadita-sub-ochii-ministrului-predoiu/

Din pacate, actualul presedinte al ROMANIEI,inca NU A INTELES ca oamenii fostului presedinte basescu traian PDL-isti si basisti indoctrinati pana la saturatie, au  fost, sunt si vor  fi PIAZA rea a ROMANIEI  !!!

Doamne, ocroteste-i pe ROMANI !!!

Aliosa.

24 comentarii »

 1. Hristos a Înviat! Și bine te-am regăsit, dragul meu prieten!
  Mă bucur că ai început în vervă, cu critici meritate față de un candidat la postul de prim-ministru.
  Deocamdată avem unul și zic că ar fi bine să așteptăm alegerile de anul viitor,
  pentru a vedea opțiunea electoratului în acest sens.
  Îți doresc o săptămână minunată, în continuare, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 15/04/2015 @ 10:04 am | Răspunde

  • Adevarat a Inviat, Petru ! 🙂
   Ai dreptate, avem deja un PRIM -MINISTRU al aliantei electorale numita odata USL ( PSD&PNL&PC)
   care in vara si toamna anului 2012 ( la LOCALE si PARLAMENTARE )
   a castigat alegerile cu o covarsitoare majoritate ( 70% ) dar…………..
   1) ulterior, somnorosul de Crin Antonescu ( PNL ) a tradat USL
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/02/26/
   si a predat sefia PNL primarului de Sibiu , Klaus Werner Iohannis
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/05/04/
   pentru ca ma apoi. sa ingroape PNL
   https://aliosapopovici.wordpress.com/06/02/
   Daca inconsecventul , imprevizibilul, santajabilul si fricosul de liberal Crin Antonescu
   nu RENUNTA la CANDIDATURA din partea USL la presedintia ROMANIEI,
   Klaus Werner Iohannis ERA si ACUM primarul SIBIULUI dar asa,
   neamtul, sustinut moral si material de MAFIA basisto-pedelista( care acum intra in puscarie ca oile la muls … )
   si-a depus candidatura la predesintia ROMANIEi :
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
   si , ajutat si de romanii din DIASPORA , de asa numita ” generatia facebook ” 😦 😦 😦
   chiar daca in TURUL INTAI era in urma lui PONTA cu peste 10% ,
   in TURUL DOI , a castigat cu peste 10 % !!! 😦 😦 😦
   Prima vorba a noului ales, Klaus Werner Iohannis dupa castigarea ALEGERILOR prezidentiale a fost :
   -” vreau un guvern PNL ( PDL& PNL ) …vreau un guvern al meu 😦 😦 😦 ”
   alegandu-si inca de atunci ca prim-ministru pe fostul pedelist – basist, Catalin Marian Predoiu
   chiar daca toata lumea si-a dat seama ca el, KW Iohannis, este marioneta PDL iar oamenii
   cu care vrea sa guverneze ROMANIA sunt aceiasi care in 2008-2012 au TAIAT pensii si salarii
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/28/
   https://aliosapopovici.wordpress.com/11/24/
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/12/03/
   si au FURAT si DEVALIZAT bugetul public
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/02/03/
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/02/16/
   2 )Desi avem un PRIM-MINISTRU care a REPARAT ( bravo lui ) 🙂 🙂 🙂
   foarte multe din ABUZURILE si ILEGALITATILE facute de mafia pedelisto-basista ,
   fatuca ai blonda si cu ochelari, manipulata vartos de buldogul pedelist cu gat gros ,
   striga-n gura mare ca vrea la guvernare
   chiar si cu pesedistul Vanghelie carei in arest preventiv…………………….
   3) In CONCLUZIE, ar fi bine si de bun simt ca facatura de PNL ( PDL& PNL )
   sa-si vada ” lungul nasului ” si
   sa astepte alegerile locale si parlamentare din vara si toamna anului 2016
   ca sa-si faca majoritatea necesara formarii guvernului ei ( a facaturii 🙂 🙂 🙂 )
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   O seara placuta , prietene ! 🙂
   sandu .

   Comentariu de Aliosa — 15/04/2015 @ 6:25 pm | Răspunde

   • Îți mulțumesc pentru invitația de a-mi spune părerea despre trei nelegiuiți celebri: Mazăre, Pinalti și Coposu. Cred că locul lor ar trebui să rămână în spatele gratiilor, unde să se mai specializeze în literatură și nu în plagiat, cum a făcut-o ultimul. Era la mintea cocoșului că nu putea să scrie 5 cărți științifice într-un an de zile. Dar, pe la noi, scriu cărți și cei care nu au citit niciodată vreuna.
    Salutări efervescente, Sandule! 🙂

    Comentariu de racoltapetru6 — 17/04/2015 @ 9:54 am | Răspunde

   • Ai spus bine ” trei nelegiuiti celebri ” caci chiar asta sunt ! 🙂
    Iar pentru cine nu stie sau a uitat, cei trei nelegiuiti apartin unor partide care au ” produs ” 😦
    guverne si primari care au facut legea dupa chipul si asemanarea lor …
    George Copos a fost vicepremier din partea P. Conservator al lui Dan Voiculescu ( acum in puscarie ) ,
    Gheorghe Stefan zis si ” Pinalti ” a fost mai intai PRIMAR de PNL, apoi de PDL, apoi de PMP al aceluiasi oras, Piatra Neamt , in legislaturi si guvernari diferite ,
    iar Mazare, primar PSD al orasului port la Marea Neagra, Constanta !!! 😦 😦 😦
    Ai dreptate si in privinta LOCULUI lor : ” in spatele gratiilor ” pentru multa vreme .
    Ai perfecta dreptate si in privinta SCRIERILOR de CARTI ………..
    Dupa ce intra in puscarie, toti ANALFABETII scriu CARTI dupa CARTI ca sa li se reduca numarul anilor de inchisoare ………..
    Vonovati sunt in primul rand cei care-i ajuta la publicarea acelor CARTI , cei care le duc PLAGIATURILE grosolane la EDITURI interesate in primul rand de PROFIT ( bani, bani, bani ) ! 😦
    Daca fostul primar PSD , Vanghelie , acum in AREST PREVENTIV la politia capitalei ,
    va fi condamnat la inchisoare cu executare ,
    sigur va umbla prin ” ALMANAHE ” prin intermediul motorului de cautare ” GOAGAL ”
    si va SCRIE si el vreo 3-4 CARTI …………..
    Multumesc pentru comentariu ! 🙂
    Week-end placut ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 17/04/2015 @ 6:29 pm | Răspunde


 2. Guter Beitrag liebe Grüße und einen guten Mittwoch Gruß und Umarmung Gislinde

  Comentariu de giselzitrone — 15/04/2015 @ 2:48 pm | Răspunde

  • Vielen Dank fur Sonnenblumen geschrieben ! 🙂
   Danke fur die BengruBung ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 15/04/2015 @ 6:30 pm | Răspunde

 3. Buona sera, Aliosa.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 15/04/2015 @ 10:35 pm | Răspunde

 4. Capisco pochissimo della politica Italiana, con il caos che c’è sempre, che non ci provo nemmeno a capire la vostra 🙂
  Quindi passo per lasciarti un grande saluto e l’augurio di una serena notte e un buon risveglio.
  Ciao, Patrizia

  Comentariu de Patrizia M. — 16/04/2015 @ 12:06 am | Răspunde

  • La politica viene analizzato in politica rumena in generale e speciale! 🙂
   Per me, conta molto volentieri i tuoi Patrizia
   e non commenti politici! 🙂
   I politici, siano essi partito politico romeno e italiano fanno appartengono e come i diversi partiti politici erano ingannevole,
   e sono bugiardi, ipocriti, opportunistiche e di parte !!! :-(:-(:-(
   Ti auguro una splendida giornata! 🙂
   Cordiali saluti,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 16/04/2015 @ 8:26 am | Răspunde

 5. @ ALL !!!
  Marire ,trufie,aroganta………………..

  si-apoi, in arest preventiv………………………
  Primarul orasului CONSTANTA, excentricul Radu Mazare ,
  a petrecut Sfintele PASTI in ARESTUL PREVENTIV al politiei capitalei….
  Dupa Sfintele PASTI, a primit vizita fiului si a iubitei care i-au adus bucate pascale si o LAMPA de MINER
  ca sa CITEASCA si sa SCRIE carti caci becul din incaperea unde mediteaza la
  ” cele facute si nefacute ” 🙂 😦 🙂
  De unde se vede ca este hotarat sa SCRIE CARTI ca omul onest
  NU sa PLAGIEZE ca George Copos ……………….

  Comentariu de Aliosa — 16/04/2015 @ 7:15 am | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Cand era in libertate,era foarte inventiv …………
  se plimba cu telegondola cu Elena Udrea blondina
  iar cand a ajuns in arestul preventiv,
  sa scape ,apela zinic puterea DIVINA ! 🙂

  Iată pe ce versuri se distra Pinalti in barurile din Piatra Neamt
  LIPIND euroi pe fruntea unor maimutoi ! 😦

  ” Lumea asta, cât e de mare
  Unii bogaţi au miliarde
  Dar mulţi sunt, Doamne, nefericiţi
  N-au bani, nici casă, nu au servici
  Dar poate va veni o zi
  Când soarele va răsări
  Şi va-ncălzi cu raza lui
  Şi inima săracului
  Atunci vorm fi cu toţii fraţi,
  Şi cei săraci şi cei bogaţi
  Poate nu ne vom mai duşmăni
  Şi fericiţi cu toţi vom fi
  Răniţi de soartă, sunt prin spitale
  Fără de mâini, făr’ de picioare
  Cei fără ochi sunt în Guvern
  N-au cum să vadă acest infern.
  Şi atunci când vom muri
  Ce diferenţă va mai fi?
  Săraci, bogaţi, parlamentari
  În faţa morţii suntem egali.
  Şi atunci când vom muri
  Ce diferenţă va mai fi?
  Săraci, bogaţi, parlamentari
  În faţa morţii suntem egali ”
  Sursa poeziei, internetul.

  Dupa 6 ( sase ) luni de AREST PREVENTIV,
  dupa de a SPUS procurorilor DNA si ce a ” supt ” cand era primarul orasului Piatra Neamt dar si patronul echipe de fotbal ” Ceahlaul ” ,
  Gheorghe Stefan zis si PINALTI, fost membru PNL

  trecut apoi din interes …. la base-PDL si-n cele din urma la PMP -ul blondinei din Plescoi ( Udrea ) aflata inca in arest preventiv. a fost ELIBERAT din arestul preventiv sub „promisiunea ” de a colabora cu procurorii DNA in alt dosar , disjuns,
  adica, mai pe intelesul basistilor,pedelistilor si penelistilor ,
  de a-si TURNA fostii STAPANI si COLEGI de PDL !!! 🙂 🙂 🙂
  In concluzie, PINALTI trece din AREST PREVENTIV in AREST la DOMICILIU ………………..

  Comentariu de Aliosa — 16/04/2015 @ 7:27 am | Răspunde

 7. @ ALL !!!
  Fostul FINANTATOR al RAPIDULUI, omul de afaceri George Copos ,
  ELIBERAT CONDITIONAT din PUSCARIA Rahova

  mai devreme cu 2 ( doua ) luni pentru SCRIERA a 5 CARTI printre care si
  CARTEA ” Aliante matrimoniale in politica principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova in secolele XIV-XVI ” 🙂 🙂 🙂
  a fos acuzat de PLAGIAT ! 🙂
  George Copos susţine că proporţia pasajelor din cartea sa „Alianţe matrimoniale…
  ” susceptibile ca fiind plagiat ” este in „limită acceptabilă” !!! 🙂 🙂 🙂
  Cata ipocrizie ………………..

  George Copos a spus că în ultimele zile a fost calomniat brutal şi că a angajat o
  „firmă de specialitate” care va face o expertiză, care va intocmi un raport.

  ” O CARTE care nu a fost publicată nu poate fi PLAGIATA ! 🙂 😦 🙂
  Astăzi voi avea un raport de plagiat de la o firma de specialitate pe care am angajat-o.
  Când voi avea raportul de plagiat, voi lua o decizie în consecinţă şi probabil că mă voi adresa instanţei, pentru că au fost mult prea mulţi acoperiţi care şi-au vărsat veninul împotriva mea (…)
  Dacă raportul de plagiat este un raport corect, sub 3%, sub 4%, atunci înseamnă că voi m-aţi calomniat pe nedrept”,
  a afirmat Copos, care a mers, vineri dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, unde este judecat dosarul „Loteria 2”, în care omul de afaceri este acuzat de manipularea pieţei de capital, spălare de bani şi fals în înscrisuri.

  Ipocrizie, nesimtire, aroganta dar si prostie, nu-i asa ??? 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 16/04/2015 @ 8:06 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Azi, in zi de mare sarbatoare crestin-ortodoxa, cea mai mare sarbatoare dupa INVIEREA lui IISUS HRISTOS,
  la 25 de ani de la lichidarea sistemului securisto-ceausist,
  traiesc o mare DEZILUZIE, DEZAMAGIRE si REGRETE pentru cei peste 1000 ( o MIE ) de oameni nevinovati,
  ucisi de forte inca nedepistate nici pana acum ( ca NU s-a VRUT si nici NU se vrea ) 😦 🙂 ;-(
  Sescuristo-ceausistii din esalonul doi a sistemului dictatorial al lui CEAUSESCU ,
  s-au infiltrat in noile structuri de conducere a ROMANIEI post-decembriste
  iar in mandatul de 10 ( zece ) ani ai lui basescu traian, au CREAT un MONSTRU POLITIC,
  ” SISTEMUL TICALOSIT ”
  care a FURAT si DEVALIZAT ROMANIA mai rau ca OTOMANII in sutele de ani de stapanire !!! 😦 😦 😦
  Sincer, EU nu ma consider vinovat caci de va uitati pe blogul de fata,
  chiar de la primele postari am ATRAS ATENTIA asupra pericolului basisto-securisto-pedelisto-penelisto !!! 😦 😦 😦
  dar, NIMENI nu m-a bagat in seama ! 😦 😦 😦
  In ROMANIA post-decembrista, DEMOCRATIA este doar pe hartie
  iar FURTURILE savarsite de basisto-pedelisti in ultimii ZECE ani, sunt la vedere ………
  Vreau DEMOCRATIE , nu HOTIE ! 🙂
  Traiasca DEMOCRATIA !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 17/04/2015 @ 8:30 am | Răspunde

 9. @ ALL !!!
  Pentru prietenele si prietenii mei virtuali,
  o ZI SUPERBA
  si-o DEDICATIE sincera ! 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 17/04/2015 @ 8:44 am | Răspunde

 10. Olá , Aliosa
  Obrigado pela sua visita
  carinhosa, feliz dia
  Beijos, Araan.

  Comentariu de araanz50 — 17/04/2015 @ 6:36 pm | Răspunde

  • Olá, Araan !
   Obrigado pela visita, comentários e os melhores desejos! 🙂
   Bom fim de semana!
   Beijos!
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 17/04/2015 @ 7:24 pm | Răspunde

 11. Cristos a Inviat ❗ Tot ce s-a postat din partea dumneavoastra si a domnului Petru de data aceasta, cuprinde totul . In atare situatie nu mai este nimic de spus decat sa spunem cum spuneti de fiecare data cand va doare sufletul Doamne ocroteste-i pe romani ! Sfanta sarbatoare de astazi sa reverse izvorul sau sfant si peste tara si poporul asta care doarme pe el in loc sa mai incerce sa-si ia drepturile si tara inapoi deadevaratelea de la acesti malefici care nu mai au mult si distrug absolut totul dar cel mai dureros distrug creierele oamenilor . Ei avand planul sa se retraga in alta zona a lumii de unde sa-si fructifice nelegiuirea facuta Romaniei si romanilor. Iohannis nu are interes sa faca ceva bun pentru ca el ca sa aibe batranetile linistite si mai imbogatite decat sunt alaturi de doamna lui duce mai departe biletul tradarii infaptuite de Basescu si hoarda lui supusa nenorocitului si scarbavnicului de Valeriu Stoica care nu inteleg cum de nu a starnit mai devreme si cu mai mare eficienta mania judecatorilor, procurorilor, avocatilor si al tuturor celor cu pregatirea necesara care trebuiau sa inteleaga mai bine ce face scarnavul asta si sa ajute poporul sa se revolta cu adevarat si sa-l puna acolo unde-i este locul si omorat cu picatura durerii fiecarui roman.

  Comentariu de Beta — 17/04/2015 @ 8:20 pm | Răspunde

  • Buna dimineata !
   Iar ca sa nu repet cele spuse in articolul de fond si mai ales in comentariile postate ca raspuns prietenului virtual PETRU,
   o sa va spun ca aveti mare dreptate atat in privinta lui stoicavaleriu 😦 dar si a actualului presedinte al ROMANIEI,
   ajuns presedinte prin manipularea de catre mafia pedelisto-penelisto-basisita a ROMANILOR din STRAINATATE ….
   Daca Iohannis ar fi cu adevarat interesat de soarta ROMANIEI,
   si-ar CHEMA inapoi PARINTII care s-au REFUGIAT din motive lesne de inteles in GERMANIA !!! 😦 😦 😦
   Multumesc pentru comentariu ! 🙂
   Weekend placut ! 🙂
   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 18/04/2015 @ 9:03 am | Răspunde

 12. @ ALLL !!!
  Sustinator INFOCAT al lui basescutraian in perioada ultimului sau mandat,
  jurnalistul lu’peste alterat si bun de aruncat
  ii da azi cu flitul fostului presedinte
  de i se clatina-n dantura, si ultimul sau dinte ! 🙂
  http://www.obiectiv.info/rares-bogdan-detoneaza-bomba-traian-basescu-a-petrecut-in-seychelles-cu_71655.html
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/04/2015 @ 5:26 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!
  Intrebat de un jurnalist pe cine ar vedea PREMIER daca Catalin Marian Predoiu va ajunge pe mana DNA,
  un SENATOR PNL despre care NU STIU NIMIC si nici cum a ajund in Parlamentul Romaniei, a raspuns sec :
  Alina Gorghiu , vicepresedinta PNL ( PDL&PNL ) ! 😦
  Care Alina Gorghiu intreb si eu la randu-mi ??? 🙂 🙂 🙂
  RASPUNSUL il veti afla de veti da clic pe link-ul :
  http://www.obiectiv.info/alina-gorghiu-un-abonat-la-bugetul-de-stat_70571.html
  Lectura placuta la o ciorba de burta ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/04/2015 @ 5:34 pm | Răspunde

 14. @ ALL !!!
  De pe
  http://racoltapetru6.wordpress.com/2015/04/26/umor-fara-bon-fiscal-
  am preluat un BANC care se potriveste foarte bine la acest articol !!! 🙂 🙂 🙂

  * Klaus Iohannis vine seara acasă, după o zi plină de muncă, consultări la Cotroceni cu partidele politice, urmate de conferințe de presă. Se face comod și se așează în fotoliu pentru o relaxare în compania soției.
  – Cum a fost azi, ai avut o zi dificilă?
  – Destul de dificilă, dar am rezolvat totul pas cu pas.
  – Ți-au pus întrebări neplăcute la conferința de presă?
  – Unele au fost, dar le-am arătat ce înseamnă lucrul bine făcut.
  – Care a fost cea mai incomodă întrebare?
  – Păi aceea în care a trebuit să le explic cum înțeleg eu echilibrul puterilor în stat.
  – Și cum le-ai explicat?
  – Simplu: le-am spus că fiecare trebuie să-și vadă de treaba lui.
  – Bine, Klaus, acum să-ți spun eu ce se mai bârfește prin târg.
  – Ce?
  – Lumea vorbește că Grete, prietena noastră, a rămas însărcinată.
  – Dacă oamenii vorbesc, asta e treaba lor.
  – Bine, dar pentru săraca Grete este neplăcut.
  – Asta e treaba ei.
  – Vezi însă, că nu e numai atât: lumea șușotește că tocmai tu ai fi tatăl.
  – Dacă ar fi așa, asta ar fi treaba mea.
  – Cum așa, dar cu onoarea mea cum ar rămâne?
  – Dragă Carmen, asta ar fi treaba ta. Ghinion!
  După care a urmat o seară liniștită în familie ” !!! 😦 😦 😦

  Asta, ca sa nu mai spuna ” una lume virtuala ” ca am ceva cu neamtul Klaus Werner Iohannis …………..
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 26/04/2015 @ 9:24 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: