Alioşa ” File de Jurnal ”

30/06/2015

” Sa nu aveti incredere in capitanul Gabriel Oprea ” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:39 am

Motto: ” In politica, PROSTIA nu e un HANDICAP ” ! 🙂 (Napoleon)

Gabriel Oprea  ,GENERALUL cu PATRU STELE primite la ” APELUL BOCANCILOR” , două în mandatul lui Ion Iliescu , două în mandatul lui Traian Băsescu , este DOVADA SUPREMĂ a PARVENITULUI politic

https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/08/08/

și a TRASEISMULUI politic pentru a fi mereu cât mai aproape de CIOLAN !!! 😦 😦 😦

^  Să nu aveți încredere în căpitanul Oprea ^ spunea in 2010 reputatul jurist Col. ( r) Remus Macovei !

” Într-o Românie devenită, după 20 de ani de tranziţie o ţară de mîna a adoua, un căpitan de intendenţă, Gabriel Oprea, a ajuns general cu patru stele, ocupând momentan funcţia de ministru al apărării naţionale.

În conferinţa de presă, organizată la sediul M.Ap.N., în ziua de 13 septembrie 2010, acesta se adresează camarazilor aflaţi în rezervă şi retragere, încercând să-i convingă “că nu şi-a schimbat niciodată sistemul de valori, bazat pe onoare, demnitate, respectarea cuvîntului dat”. Vreau să-l atenţionez pe fostul căpitan de intendenţă, care ne vorbeşte despre onoare şi demnitate, că el nu este camaradul nostru. Noi ne-am obţinut gradele legal, instruind mii de militari, participând la trageri şi aplicaţii, reprezentând cu cinste armata română în misiuni internaţionale.

Domnul căpitan de intendenţă nu îşi prezintă în nici o biografie cum a obţinut, în rezervă fiind, gradele de maior, locotenent-colonel şi colonel. Mai mult, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei din 13 februarie 2003,referindu-se la acuzaţiile că avansarea la gradul de general de brigadă s-a făcut la propunerea lui Adrian Năstase, fără a mai trece prin Colegiul M.Ap.N. şi fără a se respecta vechimea în gradul de colonel, acesta dă două explicaţii stupefiante:

“Dacă te baţi, sunt şi excepţii!” şi “Am căutat să am cât de cât acoperire!”

Şi astfel capitanul de intendenţă a devenit, culmea, general de justiţie!În timp ce preşedintele ţării pretinde ca avansarea la gradul de general să se facă numai pentru ofiţerii care au comandat unităţi în teatre de operaţii, ministrul apărării naţionale s-a distins în teatru de operaţii electorale din judeţul Ilfov, unde a condus mafia personală a lui Adrian Năstase.

Ne mai vorbeşte fostul capitan de intendenţă despre respectarea tradiţiilor militare, gândindu-se probabil la blonda pe care a numit-o la conducerea Oficiului Naţional Cultul Eroilor, de se răsucea în mormînt Regina Maria, patroana spirituală a acestui aşezamînt românesc de tradiţie.

Sau poate se gîndea la Muzeul Aviaţiei al cărui spaţiu a fost redus la jumătate, în ciuda protestelor unor organizaţii neguvernamentale..

Proiectul dezmembrării muzeului a fost elaborat, de ministrul apărării, de primarul sectorului 2, Nicolae Onţanu (mi-a fost ruşine să-l prezint ca general ) şi de absolventa Colegiului Naţional de Apărare- Elena Udrea.Semnificativ, nu !?Fostul căpitan de intendenţă face referire şi la haina militară şi păstrarea cuvîntului dat.

Peste cîteva luni, în batjocura celor care l-au votat, pentru încă o stea de general, pentru înalte principii morale dar şi în interesul naţional îşi va trăda electoratul, trecând în barca celor aflaţi la guvernare.

Acum, acest impostor, adresîndu-se celor care au îndurat servituţile serviciului militar, ne îndeamnă să avem încredere în el, declarând că obiectivul lui strategic îl reprezintă protejarea celor care au lucrat în armată.

Altfel spus , moare de grija noastră. Lipsit de caracter, arată că va face tot posibilul ca pensile militare sub 3000 lei să nu fie afectate de recalculare, uitând că doar cu cîteva luni în urmă declara că va demisiona din funcţie, din solidaritate umană şi de breaslă, dacă salariile sau pensile celor care au lucrat în sistemul de securitate vor scădea.

După ce se laudă cu eforturile care s-au făcut pentru ca recalcularea să se desfăşoare conform graficului stabilit, domnul ministru ne prezintă citeva exemple care să justifice preocuparea sa, a parlamentarilor, a primului ministru şi a preşedintelui României pentru rezolvarea corectă a problemei pensiilor militare.

Aceste exemple ne demonstrează că avem un ministru al apărării specialist în diversiune.

Conform prevederilor H.G.735/2010 şi a Ordinului M101/2010 este imposibil ca unui general să-i crească pensia,iar unui comandor,care beneficiază în plus de nişte sporuri substanţiale – obţinute prin efortul eroicului nostru ministru – să-i scadă pensia. Nu s-a precizat cu această ocazie dacă sumele prezentate reprezintă pensia brută sau netă şi nici dacă aceste calcule s-au efectuat în conformitate cu prevederile Legii 119/2010 sau Legii unice a pensiilor, aflată în dezbatere la Camera Deputaţilor. Cert este că se impune existenţa unui organ care să verifice corectitudinea întocmirii adeverinţelor de venit şi evitarea abuzurilor în recalcularea acestor pensii. Abuzuri care de altfel au şi apărut. În conformitate cu prevederile H.G.735/2010 singurele organe abilitate să elibereze adeverinţele de venituri sunt centrele militare, care vor fi în măsură să desfaşoare această activitate după 1 noiembrie, odată cu finalizarea bazei de date centralizate.

Cine sunt atunci aceşti militari, de la subofiţeri, la generali, care au obţinut abuziv aceste adeverinţe, prezentate ca certe de doamna general Maria Lupu şi de ce domnul ministru permite încălcarea legii, în condiţiile în care pe parcursul aceleiaşi conferinţe de presă ne îndemna pe noi să respectăm cu stricteţe legile ţării?

Există şi posibilitatea ca aceste exemple să fie pur şi simplu fictive, dar în acest caz situaţia ar fi mult mai gravă. Caracterul diversionist al ieşirii publice a domnului ministru este evidenţiat şi de faptul că se prezintă ”entuziasmul” cu care subofiţerii, maiştri militari, ofiţerii şi generalii armatei române au început să îşi depună cererile de recalculare a pensiilor, obţinîndu-se astfel distrugerea periculoasei unităţii de acţiune a militarilor pensionari.

Se induce în rîndul subofiţerilor, maiştrilor militari şi ofiţerilor inferiori că nu mai trebuie să lupte, atîta timp cît prin grija nemijlocită a domnului ministru, pensiile lor vor creşte sau în cel mai rau caz vor rămîne la acelaşi nivel. Doar 8%, neprecizându-se cine sunt aceştia, vor fi afectaţi. Ceilalţi să fie mulţimiţi că au scăpat.

Dar, pentru a beneficia de acest dar otrăvit, stimaţi camarazi, iubitul nostru ministru pune o singură condiţie. Fiecare dintre noi, trebuie să semneze o simplă hîrtie, prin care să solicite personal recalcularea pensiilor. Aceste măsuri ne duc cu gîndul la o neorocire istorică relativ recentă, colectivizarea.

Proştii de tărani români, neînţelegând binefacerile acelui proces, nu voiau în ruptul capului să semneze cererile de înscriere în Colectiv. Au urmat abuzuri de neînchipuit – bătăi, schingiuiri, arestări – comuniştii aflaţi la putere reuşind să obţină cîştig de cauză.

Astăzi guvernul nostru democrat, aplică o măsură mult mai elevată. Cei care nu semnează, vor primi la pensie mai puţini bani decît merită, pentru că aşa au stabilit “domnii” Boc, Oprea şi Şeitan. În care stat membru UE şi NATO există o asemenea aberaţie legislativă? Deşi are dreptul, pensionarul militar român nu va primi pensia corectă din cauza unei hîrtii.

Cu doar cîteva luni în urmă, acelaşi nedemn ministru al apărării declara ”Pentru Armată, o lege strîmbă este mai grea decît un război drept!” Şi mai are curaj domnul fost căpitan de intendenţă să apară în faţă noastră ca un nesimţit şi să ne spună că ne apără interesele.Ruşine, căpitane, mare ruşine!Degeaba îţi faci crucile acelea mari şi rosteşti cu evlavie ”Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”,nu ai nici un Dumnezeu.

Eşti ruşinea armatei române, domnule căpitan de intendenţă!

Prin această conferinţă de presă vremelnicul şi nevrednicul ministru al apărării naţionale a reusit să ridice împotriva militarilor societatea civilă.

În pieţe, dar şi pe bloguri cetaţenii României, uşor manipulabili, acuză din nou militarii că nu se mai satură, că sunt nemulţumiţi, în condiţiile în care le cresc pensile, iar civililor le sunt diminuate drastic veniturile.

De ce să mai demonstreze în stradă militarii, nu le ajung pensile mari de care beneficiază?

Este o lovitură de imagine greu de contracarat şi ea este cu atît mai dureroasă pentru că vine de la cel care ne solicită să avem mare încredere în el.

În încheiere îmi permit, dragi camarazi, să vă dau un sfat. Spre binele vostru, dar şi al urmaşilor voştri, nu aveţi încredere în fostul căpitan de intendenţă Gabriel Oprea! „

Col.(r) Remus Macovei.

PS !     Dupa mine, reputatul jurist si camarad Col( r ) Remus Macavei a AVUT DREPTATE atunci in tot ce a scris in articolul de mai sus iar EU il suspectez pe TRASEISTUL de partide, fostul CAPITAN de intendenta inainte de decembrie 1989 ,astazi, GENERAL cu 4 ( patru) STELE  primte cum spunem noi militarii  la  „APELUL  BOCANCILOR” de la cei DOI presedinti pe care i-a slujit cu abnegatie , de mult OPORTUNISM, LACOMIE, AROGANTA12744294_1364963183529947_6700412771885484471_n( in foto, R1,al 3-lea din stanga,jos,iar faptul ca a atras in partidul sau o groaza de GENERALI printre care si pe traseistul Neculai Ontanu , general cu 2 ( doua) stele primite NU STIU pentru ce MERITE DEOSEBITE, Anghel Iordănescu ca sa nu mai vorbesc ca i-a pacalit si pe DOI fosti colegi de-ai mei de ACADEMIE MILITARA icon_biggrin     https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/14/

Ca fost intendent cu LOGISTICA armatei pe mana, a uitat se pare proverbul nostru din strabuni ” Lacomia strica omenia” si faptul ca MILITARII suporta FOAMEA si FRIGUL dar nu si TRADAREA fostilor colegi de ARMATA !   Si daca tot am pomenit cuvantul TRADARE,  pe  30 IUNIE la ora 17.00 in sedinta de plen a Parlamentului Romaniei, vom avea DOVADA ca trasistul de partide, acuzatul de servilism  fata de Adrian Nastase in prima faza de catre  Traian Basescu , REEVALUATUL in faza a doua tot de Traian Basescu ca sa TRADEZE coalitia de atunci si sa ajunga ministrul apararii nationale in guvernul cosasului Boc cand au pus pe drumuri PENSIONARII MILITARI, REDUS cu 25 % SALARIILE etc etc etc , va TRADA din nou COALITIA de guvernare in care este vicepremier si PREMIER INTERMIAR ( Ponta fiind in spital la turci ) si va VOTA pentru ca basistul-pedelistul-iohannistul-tradator de NEAM si TARA , MRU, sa ajunga din nou la conducerea Serviciului de Informatii Externe, sa mai TRADEZE ce inca nu a TRADAT ! Iar ca MRU sa obtina cele 278 de voturi OBLIGATORII, pe ultima suta de metri, capitanul de intendenta Gabriel Oprea, seful UNPR, i-a cooptat in partidul sau de PROFITORI si pe parlamentarii puscariasului Dan Diaconescu condamnat DEFINITIV la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare ! Oficial , adica pentru gura presei, Gabriel Oprea a afirmat ca , in frunte cu o anume Simona Man multi parlamentari de la PPDD, au „fuzionat ” cu UNPR ………..

Sa te fereasca Dumnezeu de OMUL ” cu doua fete ” !  Iar zicerea asta se va materializa cat de curand caci in fruntea MAI, generalul de armata cu 4 stele primite ” pentru merite deosebite ” 19 zile multe NU va mai avea icon_mrgreen iar  diavolul este cu OCHII pe el și-l va ÎNFUNDA cât de curând ! 🙂

Aliosa.

28 comentarii »

 1. @ ALL !!!:

  Pentru a nu fi acuzat de plagiat de basisti, pedelisti , uneperisti, pepedidisti si iohanisti,
  postez SURSA articolului de mai sus :
  http://www.cotidianul.ro/sa-nu-aveti-incredere-in-capitanul-gabriel-oprea-124707/
  Iar SURSA fotografiilor postate este ” motorul de cautare Google ” 🙂 🙂 🙂
  S-aveti o ZI frumoasa
  cu de toate pe masa
  si chiar de nu COMENTATI ,
  nu va speriati
  caci eu tot va voi vizita
  si va voi posta
  pe blogurile voastre
  parerile noastre
  ( adica ale mele ) !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/06/2015 @ 9:52 am | Răspunde

  • Eu sunt basist, pedelist, pesedist, pepededist, uneperist, iohanist, pesedist, udemerist, comunist, capitalist, etc.
   Am glumit, desigur. 🙂
   1. Imi place asta: „el nu este camaradul nostru. Noi ne-am obţinut gradele legal, instruind mii de militari, participând la trageri şi aplicaţii, reprezentând cu cinste armata română în misiuni internaţionale” si asta „Se induce în rîndul subofiţerilor, maiştrilor militari şi ofiţerilor inferiori că nu mai trebuie să lupte, atîta timp cît prin grija nemijlocită a domnului ministru, pensiile lor vor creşte sau în cel mai rau caz vor rămîne la acelaşi nivel”, pentru ca arata sistemul de valori al politicienilor (gradele obtinute fara merit) si faptul ca exista oameni care stiu si cunosc sistemul adevarat al valorii.
   2. Despre tradari si schimbarea taberelor politice nu am nimic de spus. Nu poti sa te astepti de la politicieni sa aiba principii in care cred, pe care le urmeaza in viata si idealuri de indeplinit (nici nu indraznesc sa amintesc de idealuri nationale), asa cum nu poti sa ai pretentia ca porcul sa nu rame.
   3. Poate ca Ponta e zalog la turci, asa cum a fost si Vlad Tepesa si multi altii. 🙂 Glumesc, desigur, eu sunt impotriva lui Ponta si a PSD-ului, dar de fapt sunt impotriva intregii clase politice romanesti, nu numai a reprezentantilor de seama ai nomenclaturistilor.
   4. Eu n-am incredere in Oprea. Am citit ca a fost gorila lui Miron Cosma, deci ascensiunea lui pe scara ierarhica este (presupun) chiar mai tenebroasa decat se vede in articol.
   5. Cred ca Johannis se foloseste de el si atat (se spune ca e „solutia imorala”, asemanatoare cu cea a lui Basescu cu Voiculescu), iar el va incearca sa devina util si dupa debarcarea lui Ponta, ceea ce inseamna ca va trada, bineinteles, si tabara lui Johannis. Iar daca Johannis nu-si ia masuri de siguranta dinainte, o va pati la fel ca ceilalti.
   6. Parca am vazut stirea despre votarea pensiilor speciale ale militarilor, pensii in care nu se tine cont de cat ai cotizat la fondul de pensii, ci de ultiumul salar avut. E clar ca legea e facuta pentru cei ca Oprea, care au cotizat la fondul de pensii din salarul lor mic, dar vor primi pensii ca si cum ar fi cotizat o viata ca generali. Se poate sa ma insel, nu stiu sigur daca e chiar asa cum am zis.
   7. Daca ne fereste cu adevarat Domnul de oamenii cu doua fete, am ramane fara politicieni si poate ca am fi mai castigati. Oare cum ar fi sa se inventeze un dispozitiv care sa detecteze si sa elimine, intr-o proba eliminatorie, candidatii cu o anumita moralitate specifica politicienilor? 🙂
   Toate cele bune,
   Mircea

   Comentariu de De ce nu? — 30/06/2015 @ 1:03 pm | Răspunde

   • Buna dimineata, Mircea !
    Din motive inca neelucidate, RASPUNSUL meu la pertinentul tau COMENTARIU,
    NU a APARUT aici cum ar fi fost normal, ci mai JOS, la nr.crt.3 .
    Ca urmare, te rog frumos sa ma scuzi si sa mergi acolo sa-l citesti ! 🙂
    Iti multumesc pentru INTELEGERE si-ti doresc o Zi de MIERCURI altfel
    decat a fost pentru mine Ziua de MARTI ( 3 ceasuri rele ) 😦 😦 😦
    pe cap Gabi Oprea cu ele sa se spele ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 01/07/2015 @ 7:53 am | Răspunde

 2. Interesant și bine documentat articolul Col. (r) Remus Macovei. Mă bucur că ni l-ai supus atenției, iar completările tale mi se par foarte pertinente. Să vedem ce fel de circ ne mai rezervă aleșii.
  Eu îți doresc numai zile frumoase, cu multe bucurii, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 30/06/2015 @ 10:19 am | Răspunde

  • CIRCUL ce ni-l rezerva ” alesii ” este unul de plans dar si de ras ! 😦
   CIRCUL despre care vorbim, se deruleaza din 25 decembrie 1989 incoace ! 😦
   ” Alesii ” nostri SUNT toti o ” APA si-un PAMANT ” 😦
   se MISCA dintr-un partid in altul ca si CURVELE dintr-un PAT in altul ! 😦
   N-au REMUSCARI ci doar INTERESE,
   de oamenii de rand lor nu le pasa
   isi voteaza doar pentru ei legi speciale
   stiind ca prostimea n-are ce pune pe masa ! 🙂
   La ei TRDAREA e la moda
   si cauta cu orice pret si-n mod curent
   sa-si faca o situatie cat mai comoda
   dupa ce n-or mai fi in Parlament ! 😦
   Mi-e SILA de toti dar ii URASC pe TRADATORII de partide , NEAM si TARA ! 😦
   Sa ai o zi buna, Petru ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 30/06/2015 @ 5:49 pm | Răspunde

 3. Salut Mircea !
  Mi-a placut gluma de la inceputul pertinentului tau comentariu ! 🙂
  Repet ( NU pentru tine ci pentru altii , pentru a nu stiu cata oara :
  – EU sunt neimplicat politic, EU nu sunt ” membrul” niciunui partid politic,
  EU sunt un simplu PENSIONAR MILITAR
  ce am intrat in ARMATA la varsta de 15 ani
  ( Liceul Militar ” Stefan cel Mare ” din Campulung Moldovenesc
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/
  si am IESIT din randul cadrelor militare active in 15 iulie 2001 ………………..
  Imediat dupa trecerea in rezerva, am fost contactat de liderii PSD din oras SA MA INSCRIU in PSD dar, AM REFUZAT
  spunandu-le CA EU NU POT MINTI alegatorii si ca POLITICA il FACE pe OMUL onest
  sa devina IPOCRIT, DEMAGOG , PUPINCURIST, SLUGA la stapani , HOT ,
  MANIPULATOR, DEZBINATOR, TRADATOR de DOCTRINE, IDEALURI si TARA samd ! 😦
  Viata mi-a dat DREPTATE iar fostul ” capitan de intendenta” Gabriel Oprea
  ASTAZI 30 iunie 2015 la ora 17.00 va TRADA coalitia de guvernare unde este vicepremier pe BANI PUBLICI
  si-l va VOTA pe MRU pentru functia dde sef SIE ! 😦
  O sa incer sa-ti raspund punctual dar pe scurt la toate observatiile tale :
  1) Nu stiu ce facea individul Gabriel Oprea in 4 martie 1977 dar EU,
  atunci, scoteam de sub daramaturi MORTII rezultati in urma CUTREMURULUI din 4 martie 1977
  iar in 1983 cand el NUMARA izmenele si bocancii soldatilor,
  EU ii INSTRUIAM pe SOLDATI in poligoane de trageri, tabere de instructie la cursurile de apa,
  lucram efectiv la constructia Canalului DUNARE-MAREA NEAGRA,
  pe ogoarele PATRIEI la strans RECOLTELE bogate caci erau peste 1,5 milioane de hectare de teren arabil cu SISTEM de IRIGATII performant ..
  Spre deosebire de el care a PRIMIT stele de GENERAL si de la ILIESCU dar si de la Basescu,
  EU am fost INAINTAT in grad numai la termen………….
  2) Toti politicienii sunt la fel si toate partidele sunt corupte ! 😦
  3) Si EU sunt IMPOTRIVA tuturor ! 🙂
  De cand Victor Viorel Ponta a SEMNAT pactul cu diavolul
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/12/27/
  nici NU AM mai vrut sa aud de el si pesedeul lui…………
  4) Nici EU nu am INCREDERE in Gabriel Oprea ( dovada inclusiv postarea de fata ) 🙂 dar si faptul ca ii URASC pe TRASEISTII de partide ,OPORTUNISTII si TRADATORII de COALITII ! 😦
  5)Asa ESTE ! 😦 Iohannis se foloseste de Oprea asa cum s-a folosit in campania electorala prezidentiala din toamna anului 2014 de somnambulu CRIN ANTONESCU care i-a ” dat pe tava PNL BRATIENILOR 😦 ), de pedelistii lui Basescu si de PROSTIMEA din ROMANIA si din DIASPORA care l-au ajutat sa devina PRESEDINTELE ROMANIEI desi AVEA pe ROL un PROCES PENAL !!! 😦 🙂 😦 Iohannis este la mana si mila lui Basescu , este o papusa usor manipulabila
  si va simti in viitorul apropiat TRADAREA TRADATORULUI !!! 🙂 🙂 🙂
  Cine a TRADAT odata, TRADEAZA si a doua oara ! 😦
  Gabriel Oprea l-a TRADAT intai pe NASTASE,
  apoi pe Basescu, acum pe PONTA si mai tarziu chiar si pe Iohannis ………..
  Si-nca ceva :
  – TRADATORII se ajuta intre ei ! 😦
  Concret :
  Gabriel Oprea tradandu-l pe PONTA, il ajuta pe TRADATORUL MRU !!! 😦 😦 😦
  6) Treaba cu PENSIILE MILITARE este OPERA ” capitanului de intendenta” Gabriel Oprea care a tinut sa REPARE prostia facuta in 2010 cand in calitate de ministru al apararii nationale, a fost de acord cu Basescu&Boc vs REDUCEREA PENSIILOR MILITARE
  Vreau sa atrag atentia ca NOUA LEGE a PENSIILOR MILITARe este DISCRIMINATORIE intrucat se va aplica dupa publicarea ei in M.Of.al Romaniei doar cadrelor militare care au IESIT la pensie incepand cu 1 ianuarie 2011 si a celor care urmeaza sa iasa de acum inainte ! 😦
  Cadrele militare pensionate inainte de 01/01/2001 ce VINA au de NU sunt luate in calcul ??? 😦 😦 😦
  7) Daca ar exista un asemenea DISPOZITIV, am ramane fara CLASA POLITICA, faraPARLAMENT
  si ne-ar CONDUCE un individ de talia lui Gabriel Oprea !!! 😦 😦 😦

  Multumesc cu toata sinceritatea pentru acest pertinent comentariu , Mircea ! 🙂

  Toate cele BUNE,
  doar la noi sa se adune ! 🙂
  Toate cele RELE,
  pe cap Oprea sa se spele ! 🙂
  Cu prietenie,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/06/2015 @ 5:21 pm | Răspunde

  • As vrea sa adaug ca Johannis, chiar daca pare bombalau (poate ca si este), nu e genul care sa fie neglijat. Cred ca e genul care inainteaza incet si sigur, atat de incet incat nici nu observi si nu-i dai importanta decat cand e prea tarziu. „Pisica blanda zgarie rau”.
   Noapte buna,
   Mircea

   Comentariu de De ce nu? — 01/07/2015 @ 11:14 pm | Răspunde

   • Buna dimineata, Mircea !
    Daca spuneam EU asa ceva, sunt sigur ca eram catalogat in toate felurile de politrucii basisto-pedelisto-penelisto-iohannisti
    ca fiind purtatorul de cuvant al pesedistilor pe care nu-i agreez deloc inca de pe vremea cand au GUVERNAT impreuna cu partidul ilegalului si ipocritului de Basescu iar din momentul cand Victor Viorel Ponta ,desi AVEA peste 70 % majoritate parlamentara ,
    a semnat PACTUL de COABITARE cu ” necuratu’ ” 😦 ( traianbasescu ) in loc sa-si fi canalizat toate eforturile cu SOMNOROSUL si SANTAJABILUL presedinte PNL ( crinantonescu) nimeni altul decat cel care i-a ” pus pe tava ” 😦 neamtului atunci primar de Sibiu cu DOSAR PENAL 😦 partidul istoric al BRATIENILOR deschizandu-i calea acelui ” BOMBALAU ” 🙂 🙂 🙂 sa ajunga presedintele ROMANIEI cu ajutorul PEDELISTILOR, BASISTILOR, DIASPOREI si PROSTIMII din TARA platita si manipulata ! 😦
    Iohannis, in contrast cu smenarul de traianbasescu care intai ANUNTA prin PRESA si-apoi trecea la fapte,
    conform proverbului ROMANESC nu nemtesc,
    ” TACE si FACE ” 😦
    si nici dracu’nu mai DESFACE
    ce neamtul a facut
    ca un ipocrit si mut !!! 😦 😦 😦
    Dovada ?
    Numirea tradatorului ” MOSTENIRII GOJDU ” , agent acopetit al ocultei mondiale, in fruntea SPIONILOR din SIE !!! 😦 😦 😦
    O zi perfecta, Mircea ! 🙂
    Cu prietenie,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 02/07/2015 @ 9:20 am | Răspunde

 4. Ciao, Aliosa. Un passaggio serale per leggerti e lasciarti un sincero augurio di una serena serata.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 30/06/2015 @ 7:19 pm | Răspunde

  • Ciao, Gian Paolo !
   Grazie per visita, come e commentare ! 🙂
   Un passaggio MATINALE per leggerti e lasciarti un sincero augurio di una serena MATINA !!! 🙂 🙂 🙂
   Un caro saluto e un grande abbraccio ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 01/07/2015 @ 8:15 am | Răspunde

 5. Comentariu de Enigma — 01/07/2015 @ 4:57 am | Răspunde

 6. Buona giornata Aliosa 🙂

  Comentariu de Simona — 01/07/2015 @ 8:19 am | Răspunde

  • Buon giorno, Simona !
   Grazie per visita, come e commentare ! 🙂
   Una bella giornata , anche a te ! 🙂
   Con simpatia ,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 02/07/2015 @ 9:59 am | Răspunde

 7. Buna dimineata, ” Enigma ” !
  Imaginea postata de tine ( pentru care, oricum iti multumesc ) 🙂 ,
  este pentru mine o adevarata ENIGMA !!! 🙂 😦 🙂
  Sa inteleg ca SCUTUL ANTIRACHETA instalat de SUA ( partenera NATO ) in ROMANIA
  este INDREPTAT spre Federatia RUSA ” bolsevico-nazista ” ??? 😦 😦 😦

  Sincer,as vrea un raspuns la acesta intrebare ……………..
  Chiar de vei raspunde sau nu vei raspunde, eu iti multumesc pentru vizita, like si imaginea postata ! 🙂
  Cu stima si prietenie,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 01/07/2015 @ 8:27 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Asa dupa cum am precizat pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/05/03/
  ” Ion Tiriac ii poarta GHINION Simonei Halep ” !!! 😦 😦 😦
  Dupa ESECURILE suferite la TURNEELE de tenis de la ROMA, MADRID si PARIS ,
  la turneul de GRAND SLAM de la WIMBLENDON( Anglia ) ,
  desi FAVORITA nr.3 ( locul 3 WTA) la castigarea turneului,
  Simona Halep, ” CONSILIATA ( sfatuita ) ” ” magistral ” 😦 de miliardarul Ion Tiriac,
  a fost ELIMINATA ( umilita ) inca din primul meci
  de catre slovaca JANA CEPELOVA ( locul 106 WTA ) ,
  scor 7-5, 4-6, 3-6.
  Trimisa PREMATUR acasa ” cu coada-ntre picioare ” 😦 , Simona Halep are acum destul timp la dispozitie
  SA REFLECTEZE la cele 4 ESECURI consecutive 😦
  dar si sa-si organizeze NUNTA personala ………………………..
  Sincer, sunt complet DEZAMAGIT de prestatiile Simonei Halep din ultimele turnee la care a participat si,
  REPET pentru a nu stiu cata oara :
  – Daca NU RENUNTA la SFATURILE lui Ion Tiriac care i-a bagat in cap melodia ” Bani, bani, bani ”
  cu orice pret chiar si impotriva interselor NATIONALE
  ( neparticiparea cu echipa ROMANIEI la meciul de baraj pentru ” Fed Cup ” CANADA 😦 ),
  daca NU VA JUCA de PLACERE cum a facut si pana a-i INTRA IN VIATA ei Ion Tiriac 😦 ,
  va incepe COBORASUL in TOP 10 WTA pana va ajunge de RASUL LUMII ! 😦
  Cu mari regrete,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 01/07/2015 @ 9:04 am | Răspunde

 9. @ ALL !!!
  Asa dupa cum am precizat in articolul de fond dar si in raspunsurile date mai sus ,
  eram SIGUR de TRADAREA tradatorului de doctrine si coalitii guvernamentale,
  Gabriel Oprea ,vs numirea lui MRU la sefia SIE,
  eram sugur ca UDMR il va vota pe MRU,
  eram sigur ca parlamentarii traseisti si pupincuristi il vor vota pe MRU
  DAR,
  NU MA ASTEPTAM ca 4 ( patru ) parlamentari PSD
  ( adica EXACT nr.de parlamentari necesari atingerii CVORUMULUI ) 😦 😦 😦
  sa -l voteze pe MRU !!! 😦 😦 😦
  Mi-e SILA de toate cate se intampla in politica romaneasca,
  mi-e SCARBA de pupincuristi, lingusitori, tradatori de doctrine si partide ! 😦
  Dracu’sa-i ia pe toti ! 🙂
  de pupincuristi si hoti ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 01/07/2015 @ 9:19 am | Răspunde

 10. simply click the up coming internet page

  ” Sa nu aveti incredere in capitanul Gabriel Oprea ” !!! | Alioşa

  Trackback de simply click the up coming internet page — 01/07/2015 @ 1:48 pm | Răspunde

  • Good morning !
   I do not know why watch but since you came on my blog for the first time, you welcome! 🙂
   If you liked this article and want it face reading and other virtual people, thank you again! 🙂
   If you have bad thoughts, God will judge and punish! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 02/07/2015 @ 10:06 am | Răspunde

 11. Comentariu de Beta — 01/07/2015 @ 3:51 pm | Răspunde

  • Buna dimineata, Anda !
   O fereastra larg deschisa
   cu drag mi-ai postat
   iara vorba ta nescrisa
   in inima mi-a intrat ! 🙂
   De cand in casuta-mi virtuala
   tu sfioasa ai intrat
   blogul meu e-n mare fala
   prin toate ce-ai adaugat
   in comentarii pertinente
   presarate cu imagini decente ! 🙂
   Iti multumesc din inima si cu respect ! 🙂

   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 02/07/2015 @ 10:17 am | Răspunde

 12. My Home Page

  ” Sa nu aveti incredere in capitanul Gabriel Oprea ” !!! | Alioşa

  Trackback de My Home Page — 01/07/2015 @ 4:01 pm | Răspunde

  • Good morning !
   I do not know why watch but since you came on my blog for the first time, you welcome! 🙂
   If you liked this article and want it face reading and other virtual people, thank you again! 🙂
   If you have bad thoughts, God will judge and punish! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 02/07/2015 @ 10:07 am | Răspunde

 13. @ ALL !!!
  Pentru cei care ” m-au injurat ” 😦
  versus traseistul „IZMANAR ” 🙂
  de pe NET am adunat
  ca sa aiba toti habar
  cum gandeste ” capitanul ”
  sa dea inapoi BANUL
  luat de cel pe care-n ” fund ” l-a pupat
  cat cosasul Boc a guvernat
  TARA dupa a lor plac !!! 😦 😦 😦

  ” Dupa cunoastem cu totii, Parlamentul Romaniei a adoptat Legea pensiilor militare de stat.

  Legea ar urma sa fie promulgata de Presedintele Romaniei. Desi multi colegi de-ai nostri si-au exprimat deja imensa „bucurie si satisfactie” fata de adoptarea legii, urmare a caracterului oarecum confuz al acesteia in privinta personalului pensionat pana in anul 2011, pana la acest moment ne-am abtinut de la comentarii privind textul final al legii adoptate. Motivul esential pentru care ne-am abtinut de la comentarii este acela ca desi Art. 109 al legii precizeaza in mod clar ca pensiile militarilor deja pensionati se recalculează potrivit prevederilor prezentei legi, indiferent ca este pensionat inainte de anul 2011 sau incepand cu acest an, un termen concret de recalculare este prevazut doar pt. personalul pensionat incepand cu anul 2011 – la Art. 110. Desi pt. multi poate parea un detaliu neimportant, diferentierea creata – lipsa unui termen concret de recalculare in cazul personalului pensionat pana in anul 2011, si existenta unui termen concret de recalculare in cazul personalului pensionat incepand cu anul 2011, naste suspiciuni.

  In final, analizand si opiniile mai multor colegi din spectre diferite, admitem ca se naste un scenariu extrem de sumbru pt. personalul pensionat pana in anul 2011. Totul pleaca de la analiza cerebrala a Art. 109 din textul legii. Cat se poate de seaca, fara patima. Cei care ne-am pensionat pana in anul 2011, ne-am pensionat in perioade diferite. In anii ’80 sau ’90 din secolul trecut, dar si intre anii 2000 si 2010 din actualul secol. Fiecare dintre noi cand s-a pensionat a avut o pensie militara determinata pe baza coeficientilor de grad si functie valabili la data pensionarii. Acesti coeficienti au fost majorati in timp, iar pensiile noastre au fost ACTUALIZATE (majorate) in functie de cresterea respectivilor coeficienti. Ultima ACTUALIZARE si inca suficient de consistenta datand din anul 2008. Fiind adusi astfel toti cei pensionati pana in anul 2011 la un numitor comun in privinta ACTUALIZARII pensiilor.

  Scenariul extrem de sumbru vehiculat de rezervisti din toate spectrele este acela ca Art. 109 cuprinde o capcana de proportii la adresa personalului pensionat pana in anul 2011 si care daca se confirma, va avea in mod indubitabil, cel maioribil gust politic din toate timpurile. Art. 109 se refera strict la RECALCULAREA pensiilor, indiferent de data pensionarii. Insa, o RECALCULARE a pensiilor fara ACTUALIZAREA lor instantanee in functie de coeficientii care au fost majorati constant dupa pensionarea noastra, coeficienti care sa fie valabili la data intrarii in vigoare a legii, chiar daca baza de calcul este de 80%, ne va expedia pe toti la cuantumul primei pensii militare si care este net inferior celei in plata in decembrie 2010. Orice simulare aplicata oricarui pensionar militar pensionat nu pana in anul 2011, ci pana in anul 2008 cand a avut loc loc ultima ACTUALIZARE a pensiilor militare, determina acest rezultat. Cuantumul devine pt. toti inferior, insa nu va scadea pensia nimanui, intrucat isi produce efectele Art. 111, mentinandu-se in plata „cuantumul avantajos”. Respectiv cuantumul contributiv aflat in plata la acest moment. Concluzia fiind aceea ca daca scenariul se confirma, aproape intreg personalul pensionat pana in anul 2011 (tot personalul, exceptand personalul pensionat dupa 2008) va avea aceleasi cuantumuri ale pensiilor ca si in prezent, acestea urmand a fi doar indexate in conditiile legii incepand cu anul 2016. Cu alte cuvinte, cei pensionati pana in anul 2011, desi am solicitat vehementrecalcularea opunandu-ne intentiei initiatorilor care si-au propus sa ne excluda dupa cum bine cunoastem de la a deveni beneficiari reali ai pensiilor militare de stat, acestia au mimat ca ne indeplinesc formal revendicarea, insa in realitate ne-au pacalit de ne-au rupt. Actualele pensii contributive in plata fiind rezultatul real si al recalculariipensiilor, in absenta actualizarii coeficientilor de grad si functie valabili la data intrarii in vigoare a legii.Recalculare care in mod cert, desi legea nu prevede un termen anume, va opera in cazul personalului pensionat pana in anul 2011 din prima zi a aplicarii legii, intrucat oricum nu se modifica bugetul alocat. Si nici cuantumurile pensiilor noastre contributive. Cu alte cuvinte, personalului pensionat pana in anul 2011 ni se schimba doar denumirea actualelor pensii contributive in pensii militare si cu asta basta, fara a se intampla altceva nimic. Initiatorii legii realizandu-si in fapt intentia intiala – in prima faza pe fata, in ultima instanta prinviclesug juridic (pe la spate), respectiv aceea ca personalul pensionat pana in anul 2011 sa fie exclus de drept din programul pensiilor real militare.

  In ceea ce priveste, personalul pensionat incepand cu anul 2011. Este logic sa existe la Art. 110 un termen fix alocat recalcularii, intrucat recalcularea in acest caz presupune in mod de necontestat, o majorare bugetara. Si care necesita colectare de fonduri suplimentare, deci si un anume timp de implementare. In cazul acestui personal, fiind pensionat oricum dupa ultima majorare a coeficientilor de grad si functie operata in 2008, nu mai este necesar nicio prevedere de ACTUALIZARE, pensiile celor in cauza fiind ACTUALIZATE oricum in urma RECALCULARII – coeficientii de grad si functie fiind aceiasi in prezent ca si la data deschiderii dreptului de pensie. Si aici este o schema in urma careia si personalul pensionat incepand cu anul 2011 urmeaza sa isi ia propria leapşa. In situatia in care coeficientii de grad si functie se majoreaza inainte de intrarea in vigoare a Legii pensiilor militare – ceea ce se va si intampla tinand cont de conceptia financiara a legii si care nu este unitara, ci complet jidaneasca (cine apuca – in functie de data nasterii), si acest personal va intra in decalaj d.p.d.v. al cuantumurilor pensiilor in raport cu militarii care urmeaza sa se pensioneze dupa intrarea in vigoare a Legii pensiilor militare. Aparand 3 categorii de pensionari militari: categoria „negri” formata din militarii pensionati pana in anul 2011, categoria „gri” formata din militarii pensionati incepand cu anul 2011 – dar inainte de promulgarea legii, si categoria „albi” formata din militarii pensionati dupa intrarea in vigoare a legii.

  Cu regrete, dar scenariul prezentat anterior are un fundament logic, in proportie de 100%. Acesta rezulta din textul de lege. Mergem mai departe. La Art. 109 (2) apare un element care desi poate da nastere la confuzii pe fondul unui fals optimism, dar care intareste scenariul prezentat. „Art. 109 (2): Prima actualizare prevăzută la art. 60 alin. (1) lit. a) se realizează în termen de maximum 24 de luni de la data primei majorări a soldelor de grad/salariilor gradului profesional şi/sau soldelor de funcţie/salariilor de funcţie (…)”.

  In concluzie, DACA vreodata dupa intrarea in vigoare a Legii pensiilor militare vor fi majorate soldele de grad si functie, va urma o ACTUALIZARE si a pensiilor personalul pensionat pana in anul 2011.

  Pana atunci, personalul in cauza trebuie sa se multumeasca cu actualele pensii contributive care doar sunt rebotezate ca fiind militare. Actualizarea este in fapt ultima speranta de la a reveni la pensii real militare, insa dupa atatea incercari devine stupid sa ramanemetern naivi: soldele de grad si functie vor fi majorate inainte de intrarea in vigoare a Legii pensiilor militare. Astfel incat sa nu mai beneficiem niciodata de pensii real militare. In caz contrar, initiatorii Legii pensiilor militare si-ar incalca propria conceptie: aceea de a exclude de la a redeveni beneficiari reali ai pensiilor militari si pe noi, cei pensionati pana in anul 2011. Orice alta alternativa, nu corespunde bugetului alocat si care in conceptia initiatorilor trebuie sa ramana neschimbat. Cu rezultatul sacrificarii definitive a celor pensionati pana in anul 2011.

  Acestea fiind spuse, Ordinul Militar ‘R-26500 Elita” consideram ca ne-am facut datoria fata de toti colegii nostri de buna credinta. Din nefericire, am avut dreptate intotdeauna si am dori ca macar acum sa ne inselam. Cu toate acestea, logica este una singura!

  Daca se confirma acest ultim scenariu in urma caruia personalul pensionat pana in anul 2011 este din nou fraierit de G. Oprea, mai mult ca sigur ca lucrurile vor lua o intorsatura radicala in urmatoarea perioada. Nu doar pentru G. Oprea & Co., ci pt. intregul sistem tot artificial de asa zisa securitate nationala a Romaniei si despre care militarii autentici cunoastem ca in lipsa contributiei noaste din convingere, este securitate nationala doar pe hartie! La urma urmei statul care isi prosteste propriii militari, este orice
  – clan, trib, satra, dar in niciun caz nu poate fi denumit ca fiind stat!
  Sursa: Ordinul Militar ” R-26500 Elita” .

  Weekend placut ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 04/07/2015 @ 9:57 am | Răspunde

 14. @ ALL !!!
  Si tot despre Legea Pensiilor Militare
  in care traseistul izmanar
  isi bate joc inca odata cu nerusinare
  ca un mare cioflingar
  de PENSIONARII care
  pentru a ajuta ROMANIA sa intre in NATO
  au iesit la pensie cu ANTICIPARE
  ( inainte de 2011 ) …………………….
  @@@@@@@@@@@@@@@

  ” NICI NU AM INTRAT OFICIAL IN CAMPANIA ELECTORALA
  SI DEJA CIRCULA FEL DE FEL DE ARTICOLE BULVERSANTE.
  DACA CINEVA DETINE O PARERE BAZATA PE DOCUMENTE OFICIALE, I-AS FI RECUNOSCATOR S-O AFLU !
  In Cuiul Catarii
  D.O.D noua ANM a armatei române partea a doua, „Ţeapa ţepelor”
  ANM
  Articol dedicat domnului Iohannis Klauss, președintele CSAT.

  Încercări de îmbunătățire

  Finalmente, guvernul îşi trimite Legea în Senat. Aceeaşi lege începută de Comisia Sîrbu , însușită de Dușa, confiscată de Oprea, apoi manglită și aruncată de Dogaru în Camera Deputaţilor, intră de data asta pe ușa normală la Senat prin comisii, ca propunere legislativă a guvernului şi spre neplăcuta surpriză a DOD, începe să ia formă umană. Prin amendamentele admise de senatori ar fi fost posibil ca toată lumea să fie mulţumită mai ales cei care nu prea au obiceiul să despice firul în patru. Eu am sesizat, după prima discuţie în comisia pentru apărare că totuşi şi varianta Senatului este tot discriminatorie, prin existenţa celor două articole 111 şi 112 şi am sugerat ca cele două articole să fie cumulate, sau mai simplu, 111 să dispară iar la art 112 în loc de enumerarea legilor, să se spună “cei pensionaţi înainte de apariţia prezentei legi” ceea ce ar fi pus semn de egalitate între toţi pensionarii, dar mi s-a spus că este bine şi aşa şi se va lupta pentru a se face respectiva modificare în Camera Deputaţilor. Am avut gura aurită când am spus că s-ar putea ca acolo să fie mai rău.Văzând că legea tinde să ia o formă umană dacă e lăsată la amendat în Senat, Oprea butonează profitând și de degringolada din PSD, guvern și parlament vizavi de soarta politică și pretextând grija față de militari urgentează votarea legii în plenul Senatului.

  Oprea își amendează propria lege
  Cert este că după adoptarea în Senat, a doua zi, în plin scandal MRU, când toată lumea parlamentară aştepta să vadă dacă Oprea va trăda din nou sau nu, deci dacă va schimba majoritatea parlamentară pe numirea lui MRU la SIE, aceiaşi Duşa şi Oprea, prin oamenii lor fac mişcări de virgule în camera deputaţilor amendează legea propusă de chiar domniile lor în așa fel încât să fie tot cum au vrut-o ei, înainte de a fi discutată cu sindicatele lui Coarnă și Surugiu şi o supun aprobării deputaţilor cu modificări prin care din nou îşi bat joc de aceiaşi oameni. Exact aceeaşi categorie de pensionari militari este discriminată dar şi .. alţii. Cineva se va întreba naiv de ce și-a amendat Oprea propria lege trimisă în parlament.Răspunsul este simplu, pentru că între timp legea a suferit modificări prin interventiile sindicatelor din Poliție domnii Coarnă și Surugiu știu ce vorbesc, și atunci le-a lăsat cum au spus ei dar le-a dat în cap în Camera Deputaților prin oamenii fideli. DIABOLIC NU? Iată modificările făcute de Oprea prin cei pe care i-a nominalizat Dogaru în scrisoarea sa de mulțumire. Ce să facem, se mai dau de gol și marii manipulatori, cu toată școala lor.
  Astfel:

  Amendamentele lui Oprea literă cu literă
  – La art 5 se elimină punctul 3, introdus de Senat, prin care se specifica faptul că cei care optaseră pentru virarea unui procent de 6% din pensie către pensiile private, conform legii 411 /2004, nu mai pot conta pe Casele de pensii pentru livrarea acestui procent în contul acelor fonduri. Aparent, nu ar fi mare scofală, dar este, pentru că în primul rând celorlalți pensionari li se reţine acest procent din suma stabilită pentru pensie, deci avem în faţă o nouă discriminare, în al doilea rând pentru că cei care au fost în această situaţie ar trebui acuma fie să renunţe la pensiile private, pierzând astfel o parte din banii depuşi, fie să continue să plătească din buzunarul propriu, ceea ce ar fi o altă nedreptate, pentru că tuturor românilor care au optat pentru pensia privată li se opresc 6% din reţinerea pentru pensie pentru fondul privat, iar militarii plătesc întreaga sumă la fondul de pensie al MApN şi în plus, separate, individual pentru cel privat. Aşa iubesc Oprea şi Duşa militarii.
  – Articolul 8 ne arată cât de mult au reuşit să aprofundeze membrii comisiilor de apărare şi muncă din Camera deputaţilor, cei care au lucrat la amendamente sau le-au primit pentru inserare în lege, acest proiect în mai puţin de 24 de ore de când le-a fost remis de către Senat. Au reuşit să sesizeze lipsa unui A din textul de lege, fără de care legea probabil ar fi fost trimisă înapoi la Parlament de către profesorul de limba română Iohannis. Este penibil să susţii că în numai 24 de ore membrii comisiilor care –vezi Doamne- nu mai puteau dormi de grija acestui proiect de lege, au sesizat lipsa acelui A. În ei fierbea subiectul votului MRU din aceeaşi zi, dar fac amendamente gramaticale la legi pe care nici nu le citesc. Aceeaşi situaţie şi la art 17 punctul 2.
  – La art.28, punctul 1, pe lângă cele stabilite de Senat, la sumele care vor intra în baza de calcul a pensiei sunt adăugate nişte procente în proporţie de până la 15% în condiţiile stabilite de şefii instituţiilor, adică, arbitrar, producând alte discriminări. Considerând că cu asta rup inima târgului cei doi miniştri şi-au trecut numele în josul articolului, deşi nici un alt amendament din Camera Deputaţilor nu are trecut numele iniţiatorului. Dar pentru că aici era vorba să dea ceva în plus, cei doi cucuieţi s-au grăbit să se laude pentru a şti lumea cine a propus şi cine are pâinea şi cuţitul în stabilirea procentelor. Vrei procente? Înscrie-te în partidul meu pare să spună acest amendament.
  – La acelaşi articol 28, la punctul 8 se introduce singurul amendament cu adevărat bun al Camerei Deputaţilor, şi anume acela că la stabilirea venitului brut nu se iau în calcul reducerile făcute prin L-118 din 2010.
  – Articolul 28 de altfel abundă de tâmpenii. Apare paragraful 7 la care se scrie ”nemodificat” dar în varianta propusă de Senat, pe care cei din Camera Deputaţilor trebuiau să o ia în calcul, pentru că aceea era varianta aprobată, punctul 7 nu există, acesta există doar în varianta iniţială a legii, nici măcar în varianta Senatului. Semn clar că cei care au introdus amendamentele au lucrat nu pe varianta Senatului pe care nu au avut nici timp să o primească prin procedurile normale în 12 ore de la Senat, ei au lucrat după cum se vede pe proiectul original, nu pe cel amendat de Senat. Este clar că practic au introdus amendamentele așa cum au primit ordin, indiferent ce votaseră sau amendaseră senatorii. „ Monsieur se scrie, monsieur se citește„. Cum vine asta? Camera deputaţilor aprobă un articol care nu apare în varianta propusă de Senat? Domnule Iohannis promulgaţi asemenea tâmpenii ?
  – Art 30 ne arată cât de căscaţi sunt domnii deputaţi atunci când schimbă articole la ordin, fără a verifica şi .. consecinţele. Scrie acolo că : “ Procentele corespunzătoare pentru activitatea desfăşurată în condiţii deosebite, speciale sau alte condiţii, respectiv în grupa I şi/sau a IIa de muncă, prevăzute la art.29 alin.(1) lit. b) şi alin.(2)…” dar surpriză, pasajele respective din legea propusă de ei, nu spun nimic despre condiţii de muncă, ci despre anii care depăşesc sau lipsesc din vechimea de muncă necesară. În schimb găsim referiri la grupele de muncă în punctele respective din varianta iniţială a proiectului şi cea propusă de Senat. Deci cei care mutau virgule şi adăugau litere la lege, nu au văzut că au băgat în amendamentul lor noţiuni pe care legea propusă chiar de ei nu le aminteşte. Asta da seriozitate. Aşa se întâmplă când execuţi ordine fără să gândeşti şi nu urmăreşti legea ci doar interesele celor care te pun să o amendezi. Şi asta nu e tot, aceste două articole au influenţă şi asupra altor articole cum ar fi art 40 şi atunci cum se poate aplica un articol care este făcut aiurea? MOTIV CLAR DE RETRIMITERE ÎN PARLAMENT DE CĂTRE PREŞEDINTE, DACĂ ARE OCHI SĂ VADĂ.
  – Art 60, pe lângă faptul că face şi el trimitere la aceleaşi articole 29-31 cu bucluc, unde art 30 face referire la date inexistente în art 29, reprezintă una din cele mai mari ţepe şi discriminări ale actualei legi. Dacă în varianta propusă de Senat era prevăzut că actualizarea se face ori de câte ori creşte solda de grad sau funcţie, având ca punct de plecare valoarea acestora la data actualizării, ceea ce ar fi menţinut un echilibru între soldele noi şi cele vechi deci şi între pensiile celor care au ieşit la pensie acum 20 de ani cu cei care ies acuma, corespunzător gradelor şi funcţiilor avute la pensionare, varianta propusă de Camera deputaţilor specifică faptul că actualizarea se va face după valoarea soldelor respective, la data pensionării. Mai pe româneşte, nu se produce nicidecum o egalizare cât de cât etică între pensiile vechi şi cele noi, aşa cum spera orice pensionar prin cuvântul actualizare, ci doar o mică .. creştere care este raportată la anul în care omul a ieşit la pensie. Asta da grijă faţă de pensionari domnule Oprea, asta da respect. Şi aţi mai avut tupeul să ieşiţi în Parlament şi să vorbiţi despre respectarea armatei. Să vă fie ruşine! Ăsta nu e respect, e bătaie de joc. Să nu spuneţi că nu ştiaţi asta, pentru că singurele nume care apar pe setul de amendamente ale Camerei Deputaţilor sunt ale dumneavoastră şi domnului Duşa, deci guilty as charged! Şi aici se face trimitere la buclucaşele artilole 29 şi 30 deci legea trebuie retrimisă la parlament pentru .. corectare

  Dar adevărata dramă a acestui articol 60 constă nu doar în faptul că nu se aliniază pensiile vechi cu cele noi ci în aceea că prin actualizare, pensionarului i se șterg dintr-un condei toate indexările și creșterile pe care le-a avut de la momentul pensionării până la momentul actualizării, pentru că calculul se face după valoarea soldei la data pensionării, nici măcar a ultimei decizii de pensie. Dacă legea 241 a blocat indexările , actuala lege face mai mult, prin ACTUALIZARE ANULEAZĂ TOATE INDEXĂRILE DE LA PENSIONARE PÂNĂ ÎN MOMENTUL ACTUALIZĂRII. ASTA DA GRIJA FAȚĂ DE PENSIONARI, FAȘĂ DE ARMATĂ, FAȚĂ DE TOT CE BĂJMĂGEA DOMNUL OPREA ÎN PARLAMENT ACUM CÂTEVA ZILE

  -Tot la art.60, alin 5, introdus de Senat, în încercarea dea lega actualizarea măcar de valorile ultimei decizii de pensie adică anul 2013, DOD elimină această propunere, legând actualizarea de anul ieșirii la pensie. Cum explică domnul Oprea această eliminare? Zic inițiatorii la mișto, că ”textul nu este necesar, prevederile adoptate sunt acoperitoare.” Ce ușor își bate joc de militari, așa în câteva cuvinte.

  Poate cu această ocazie, domnul Preşedinte, care şi el se laudă că iubeşte armata, dar nu a specificat dacă pe cea română sau cea germană, va cere să se menţină propunerile făcute de Senat, că deputaţii s-au umplut de respect faţă de armată şi puteeeeeeee de îţi cade părul din nas.

  Tot la acest articol mai asistăm la o discriminare, și anume faptul că pentru cei care au ieşit la pensie înainte de apariţia legii, actualizarea se face la cerere, iar pentru cei care ies la pensie după apariţia legii actualizarea se face automat, fără cerere. Din nou discutăm de rezerviştii negri şi rezerviştii albi, sau mai bine spus armata dinainte de Oprea şi armata lui Oprea, sau mai bine spus UNPR-ul, că este LMC cine va beneficia de avantajele legii şi cine de articolele restrictive.

  Și finalmente, același articol 60 prevede că : ”Prima actualizare prevăzută la art.60 alin 1 lit. a se realizează în termen de maximum 24 de luni de la data primei majorăria soldelor de grad/salariilor gradului profesionalsi /sau soldelor de funcţie/salariilor de funcţie ale militarilor, poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special şi se aplică începând cu luna majorării acestor drepturi”. Asta înseamnă că dacă cumva cineva va aduce date în plus la pensie și aceasta i se va recalcula, recalcularea nu va ține cont de valorile respective la data recalculării, cu alte cuvinte nu se va face automat ș actualizarea, aceasta este lăsată la calendele grecești.
  – Este interesant că în varianta de lege supusă votului Camerei Deputaţilor, lipseşte articolul 72, având două articole 73, dar în cea trimisă spre promulgare, apare un articol 72. Întrebare: DIN PUNCT DE VEDERE PROCEDURAL, ESTE POSIBIL SĂ FIE TRIMISĂ LA PROMULGAT O LEGE MODIFICATĂ FAŢĂ DE CEA VOTATĂ?
  – Art 109 şi 110 nu reprezintă altceva decât modul cel mai clar de discriminare în condiţiile în care art 109 vorbeşte despre toate categoriile de pensionari militari iar art 110 face referire numai la cei pensionaţi în baza legii 263. De ce aşa? Aparent nu apar diferenţe de tratament între ei şi ceilalţi pensionari dar atenţie mare, ambele articole fac trimitere la art 60 alin 4 care se referă la acel misterios şi încă necunoscut ordin comun al şefilor instituţiilor. ACOLO VA STA CHEIA ÎNTREGII ACESTEI LEGI PENTRU CĂ TOATE ARTICOLELE CARE FAC REFERIRE LA MODUL DE CALCUL, CUANTUM, CONDIŢII, SUNT TRIMISE LA ART 60(4) DECI LA .. PIXUL LUI OREA. Aşa că cei care se bucură acuma că au o lege numai bună de pus la rană şi că Oprea le-a salvat viaţa, să aibă puţintică răbdare. Legat de acest articol este interesant că deşi legea a apărut acuma, ea va fi efectivă de la 1 Ianuarie 2016 , iar ordinul la care face referire articolul buclucaş are termen să apară la 90 de zile de la … intrarea în vigoare a legii. Interesant nu? Deci legea nu va putea fi aplicată, având acoperire legală, decât după apariţia Ordinului lui Oprea şi Duşa, timp de 3 luni de la data intrării în vigoare a legii adică de 1 Aprilie…. Bună păcăleala nu ? Şi când mă gândesc cât se bucură unii pentru toate ţepele astea parcă m-ar apuca râsul .
  – Şi totuşi, în afară de faptul că există articole separate pentru cei ieşiţi la pensie înainte de 2011 şi cei după 2011, ceea ce constituie în sine o încălcare a principiului egalităţii în drepturi stipulat în preambulul legii parcă în bătaie de joc, articolele respective chiar discriminează flagrant prin punctele 3 de la art 109 care prevede că drepturile de pensii se plătesc în 24 de luni pentru cei ieşiţi la pensie înainte de 2011 şi punctul 2 art 110 care prevede că cei ieşiţi la pensie în baza legii 263, îşi vor primi drepturile de pensie în maxim 12 luni. Curat murdar coane Oprea. Dar ca să nu mai existe dubii și interpretări eronate vizavi de intențiile DOD față de cei pensionați înainte de 2011, iată ce prevede Legea în chiar motivarea ei, la punctul 2 „Schimbări preconizate”, alineatul 7:
  „recalcularea pensiilor aflate în plată stabilite în temeiul Legii 263/2010, entru cadrele militare trecute în rezervă în intervalul cuprins între data de 01.01.2011 și data intrării în vigoare a prezentei legi, potrivit reglementărilor cuprinse în aceasta.” Mai clar nici nu se putea exprima.

  Ce spuneţi domnule preşedinte Iohannis promulgaţi o lege care face discriminări grosolane justificate doar de ura faţă de aceeaşi categorie de personal în chiar cadrul ei ?

  Aşa ca fapt divers, aceştia sunt exact cei care umpleau conturile SCMD loviţi de OG1/2011 deci aşa zişii oameni ai lui Dogaru pentru care acesta s-a luptat cu sârg să fie din nou înşelaţi după cum o să vedeţi şi mai jos.

  Ei bine bomboana pe colivă o pune totuși tocmai articolul cel mai lăudat,28, care stabilește baza de calcul a pensiei.Spune acolo că acesta se va face pe baza veniturilor din cele mai convenabile 6 luni din ultimii 5 ani, LA ALEGEREA PENSIONARULUI. EI BINE, DE UNDE SĂ ȘTIE PENSIONARUL CARE SUNT CELE MAI BUNE 6 LUNI? Legea nu prevede dar este de înțeles că pensionarul va merge la unitățile deținătoare de arhivă și va verifica cu ochii lui care 6 aluni îi convin. Va trebui să caute și pe statele de premiere care sunt separate și pe alte state cele cu ordinul M50, care nu era băgat în solda bruta. Deci din nou pensionarii sunt puși pe drumuri și vor umbla până vor spune” îmi bag picioarele, nu mai am nevoie nici de state, nici de recalculare, mă descurc și cu ce am acuma. Vedeți cum este încurajată recalcularea? Este clar că MApN nu poate trimite aceste date pentru că asta ar însemna repetarea erorilor și măgăriilor de la ultima recalculare. Cei care au păstrat documentele primite la ultima recalculare se pot folosi de le, dar nu sunt complete, ba mai mult, pentru beneficiarii L241, DATELE SUNT RECUNOSCUTE CA FIIND INCOMPLETE ÎN CHIAR MOTIVAREA LEGII. Deci cum se soluționează problema lor dacă însuși ministerul a admis că nu are datele lor? Începe balul fraților, cu aceiași actori.

  Șmecheria cererilor
  Cineva întreba de ce sunt obligaţi pensionarii să facă cerere pentru recalculare şi pentru actualizare. Din mai multe motive, lesne de priceput.
  În primul rând pentru că o parte din pensionari vor muri în cei doi ani cât au ei termen de recalculat, asau până apare legea şi astfel, nu mai recalculează în plus. Pentru aceştia ar putea eventual să recalculeze pensia de urmaş, dar se pune întrebarea dacă urmaşii acestora vor şti sau vor mai avea timp să ceară recalcularea pensiei decedatului deci şi a celui de urmaş. Grav este că actuala lege nu prevede nimic despre recalcularea pensiei de urmaş vizavi de pensia pe care ar fi trebuit să o primească decedatul conform actualei legi. Se poate discuta şi aici câteva zile dar mie mi s-ar părea corect şi cinstit faţă de decedat şi familia sa, să se recalculeze şi pensiile acestora, fără cerere şi apoi pensia de urmaş să fie şi ea calculată în funcţie de ceea ce ar fi trebuit să primească decedatul dacă, pensia astfel calculată este mai mare. Nu se face nici o referire în lege la actualizarea sau indexarea pensiilor de urmaş sau ale celor de invaliditate, deşi ei sunt cei care au cea mai mare nevoie de actualizare şi indexare. Asta da grijă faţă de pensionari, de miltari, de familiile acestora. Aveţi cu ce vă lăuda domnilor DOD.
  În al doilea rând, se solicită cereri pentru că după ce aceasta va fi trimisă, fiecare pensionar va primi un răspuns: cei “aleşi de soartă” vor primi pensia recalculată şi se vor mândri cu ea în şedinţa de partid. Ceilalţi vor primi un răspuns evaziv-militarii ştiu ce înseamnă asta- în care li se va spune ceva despre termenul de doi ani, lipsa de personal şi numărul mare de cereri. Eu şi acuma aştept răspunsul la contestaţiile făcute la deciziile de pensie din 2011-2013 . Bănuiesc că se lucrează la ele. Realizaţi când voi primi răspuns la cererea de recalculare? Dă-mi Doamne decenii, că anii nu îmi ajung.

  Dogaru iese la rampă, cu sacii în căruță
  Apropo de domnul Dogaru, acesta s-a şi grăbit, după apariţia legii să se împăuneze. Interesant este faptul că întrun articol în care cică ar mulţumi cuiva, dar de fapt se laudă arătând câte a făcut el pentru militari, fără însă a menţiona şi sforile trase aşa cum s-a văzut aici pentru apariţia unor legi ciunte, discriminatorii şi lăsate la mâna unor personaje care se laudă doar că respectă armata, când de fapt au îngropat-o, Domnul Dogaru îi ridică în slăvi pe Oprea, vechiul şi noul trădător, pe Vâlcov, care când era PDL-ist sadea, acum câţiva ani interzicea autobuzelor din firma sa de transport să ducă protestatarii militari la Bucureşti, pe Duşa cel care în afară de poze şi praf nu prea a făcut nimic prin armată, Rovana Plumb şi Cazanciuc. Ce rol o fi avut Cazanciuc nu știu, probabil a avut ceva dosare de rezolvat.

  Gulgutele lui Dușa

  Iată de ce eu nu mă bucur pentru această lege. Reamintesc ce spune domnul Duşa prin Noiembrie 2013:
  “Avem în lucru la minister şi este la avizare pe la ministerele interesate un proiect de lege prin care să reglementăm sistemul de pensii, pentru a crea un sistem care să aibă o bază juridică serioasă şi să nu mai modificăm deciziile de pensii de la o zi la alta, în funcţie de tot felul de documente, care se găsesc şi care nu se găsesc. Trebuie odată în sistemul acesta, care e un sistem ordonat, un sistem riguros, un sistem de onoare, aşa cum le place militarilor să li se spună, trebuie să oferim cadrul juridic, ca sistemul să fie stabil; şi în momentul în care militarii sunt în activitate, şi după ce trec în rezervă, sau nu mai pot să fie în serviciul activ, al Armatei Române”

  Nu mai mă leg de faptul că din Noiembrie 2013 până în Iulie 2015 proiectul a fost tot plimbat pe la ministere atât de bine încât să nu ştie nimeni de el, vreau să scot în evidenţă că se lăuda domnul Duşa cu un proiect ganţ care să stea în picioare ca blugii Levis pe vremuri, şi că el lucrează într-un sistem ordonat, riguros. Dacă ceea ce am observat în doar câteva amendamente se numeşte onoare, rigurozitate, ordine, atunci domnule Duşa trăgeţi-vă un picior undeva, şi lăsaţi blugii pe scaun că stau singuri. Apropo, cine vă mai vizează legile tot domnul Maciu? Vedeţi că lipseşte ceva, ca să fie treaba oablă trebe musai să îl găsiţi şi pe Piciu. Pe vremuri la R 26 Craiova exista un ofiţer cu numele Piciu, poate îl reactivaţi să aveţi şi dumnevoastră măcar numele complet în structură.
  Comunicat de rahat
  Aflăm de la Domnul Dogaru, acelaşi Dogaru, că Miercuri 1 Iulie, împreună cu colegul său Pricină, cel care îşi dăduse demisia din UNPR, dar rămânea umil servitor al domnului Oprea, s-au întâlnit cu Oprea căruia i-au mulţumit pentru prestaţia sa din Camera Deputaţilor,(care a fost aşa cum aţi văzut) şi care i-a rugat să le dea acelaşi sprijin ca şi până acuma şi la întocmirea ordinului sau metodologiei de aplicare a legii, care să fie în spiritul şi litera celor expuse în ultimele două materiale aici și să îi pună cu totul cu botul pe labe pe cei ieșiți la pensie înainte de 2011. Ce vreţi mai mult? Mai are cineva dubii cu privire la modul în care va fi făcut acel ordin? Domnul Dogaru a mulţumit în mod special Camerei Deputaţilor pentru amendamentele propuse şi votate. Cele ale Senatului nu iau plăcut dar cele din Camera deputaţilor i-au umplut inima de bucurie. Cu această ocazie domnul Dogaru îşi dă arama pe faţă şi anunţă cu satisfacţie că din acest moment pe el nu îl mai interesează decât interesele personale şi ale apropiaţilor, el s-a văzut cu sacii în căruţă, s-a săturat să joace rolul celui care apără drepturile societăţii civile, ale militarilor din întreaga lume, ale celor din NATO, ale celor din România sau de peste Prut. Kaput, a obosit omul să se mai prefacă. Îi dau dreptate, 5 ani de minciună şi manipulare obosesc. Iată ce declară domnul Dogaru cu gura lui şi cu asta închei orice comentariu, trebuie să merg la baie mi se întoarce stomacul pe dos.
  “Miercuri, 1 iulie a.c., la invitatia personala a primului ministru interimar, domnul gl. (r.) Gabriel OPREA, presedintele SCMD si dl. vicepresedinte col. (r.) Valeriu PRICINA s-au prezentat, alaturi de liderii sindicatelor din M.A.I., la consultari cu premierul si factorii de decizie din toate structurile sistemului. S-au transmis multumiri si felicitari pentru succesul legislativ obtinut si s-a abordat intre altele, problema cooperarii in vederea elaborarii rapide a normelor comune de aplicare a legii. Discutiile au continuat a doua zi pe aspectele tehnice ale cooperarii la sediul M.A.I. De mentionat ca au fost prezenti numai lideri sindicali, fara reprezentanti ai ONG-urilor rezervistilor.
  S-a abordat, indeosebi, problema cooperarii si ulterior in vederea solutionarii punctuale si rapide a disfunctiilor si erorilor care ar putea apare in procesul de aplicare a normelor. Presedintele SCMD a afirmat ca, din acest moment, sindicatul va apara, legat de aplicarea legii, numai interesele membrilor sai. Pentru ca etapa luptei catorva pentru binele tuturor, inclusiv al celor care au stat pe margine, privind doar lupta sau, mai rau, omagiind batul care i-a lovit si insultandu-i pe luptatori, pentru ca, dupa „razboi” sa vorbeasca „vitejeste” despre „demnitate” si „onoare militara”, s-a incheiat! Tot joi, 2 iulie a.c., dupa amiaza, raspunzand invitatiei transmisa de domnul deputat PSD de Arges, Catalin-Marian RADULESCU, o delegatie a SCMD formata din dl. vicepresedinte col. (r.) Valeriu PRICINA, din partea B.Op.C., doamna vicepresedinte C.D. col. (r.) CALOIAN Monica si dl. col. (r.) Vasile MIHAI din partea Departamentului Juridic, s-a prezentat la Camera Deputatilor. Au fost transmise în scris, doamnelor si domnilor deputati, multumirile noastre pentru modul in care au inteles necesitatea si au actionat in vederea uniformizarii legislative in sistem si s-a raspuns afirmativ invitatiei de a coopera, prin specialistii sindicatului, la elaborarea viitoarelor proiecte legislative privind domeniul Apararii, Ordinei publice si Sigurantei nationale.”
  Acuma înţelegeţi cine şi prin cine a întrodus amendamentele de la Camera Deputaţilor? O spun singuri săracii, i-a luat gura pe dinainte din dorinţa de a se lăuda. A se reține satisfacția domnului Dogaru față de toate aceste amendamente făcute de Camera Deputaților, satisfacție care a fost așa de mare încăt a simțit nevoia să meargă sa le strângă mâna. Lui cine i-o strânge.. în ușă?

  STIMAȘI COLEGI PENSIONARI, ACEȘTI 3 OAMENI, DAR ÎN SPECIAL OPREA ȘI DOGARU, SUB MASCA APĂRĂRII DREPTURILOR NOASTRE, NE-AU LUAT ORICE SPERANTA CA VOM FI VREODATA TRATAȚI CU RESPECT.

  DOMNULE PREȘEDINTE IOHANNIS,

  CÂT DE MULT IUBIȚI ȚARA, AM VĂZUT CÂND L-AȚI NOMINALIZAT PE CEL CARE A PROPUS ȘI CERUT RENUNȚAREA LA MOȘTENIREA GOJDU, PE POSTUL DE ȘEF AL SIE, CA SĂ POATĂ ȘI PUNE ÎN APLICARE PLANUL, IAR LA SRI UN ALT ALOGEN BENEFICIAR AL PROGRAMELOR SOROS ȘI MASON CU GRAD MARE, CA ȘI FOSTUL ȘEF AL SRI.

  Acuma aveți ocazia să demonstrați cât de mult” iubiți” armata promulgând acest simulacru de lege plină de discriminări. Hai să vă văd. Apropo, dumneavoastră ați văzut dosarul 293/P/2014? Dacă nu, cereți-i doamnei Kovesi să vă informeze măcar al cui nume îl conține, sau nu este în interesul ”națiunii” să aflați și să fie scos la suprafață?

  http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=15045

  Dă clic pentru a accesa rp529.pdf

  Dă clic pentru a accesa pr529_15;1.pdf

  http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/06/19/plx164-forma-inaintata-spre-promulgare-4338

  http://www.in-cuiul-catarii.info/2015/03/31/clanul-carpacilor-sau-cum-isi-da-oprea-capete-in-gura-8935

  http://militar.infomondo.ro/actualitate/mircea-dusa-despre-pensiile-militare-2.html

  http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2015/07/legea-pensiilor-militare-de-stat.html

  Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe! ”

  Sursa : YahooMail .
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 05/07/2015 @ 5:18 pm | Răspunde

 15. @ ALL !!!
  Daca tot ati ajuns pe aici cu cititul, va invit cu respect sa cititi si articolul
  ” Interesul poarta fesul ” 🙂 postat pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/08/09/
  Va multumesc anticipat ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 07/08/2015 @ 10:33 am | Răspunde

 16. @ ALL !!!

  Comentariu de Aliosa — 29/10/2015 @ 5:54 pm | Răspunde

 17. @ ALL !!!
  Nu am mai trecut de mult timp pe aici dar intre timp,
  s-au derulat multe evenimente in VIATA generalului cu 4 stele primite la APELUL de SEARA pentru MERITE doar de EL si ALTII stiute ! 😦
  Mai intai, deplasandu-se cu COLOANA OFICIALA unde numai EL stia, un tanar politist, ANTEMERGATORUL a intrat cu motocicleta intr-o GROAPA nesemnalizata corespunzator si a DECEDAT iar ministrul de interne Oprea Gabriel NU a patit nimic ! 😦
  Pe 30 oct.2015 la clubul COLECTIV din motive inca NEELUCIDATE COMPLET pana la aceasta ora, AU MURIT in INCENDIU 27 de spectatori
  iar ulterior inca 36 de ARSI GRAV ! 😦
  ” Tinerii frumosi si liberi ” i-au cerut DEMISIA dar Gabi NU si-a dat-o ! 😦
  Cum a doua zi si in zilele urmatoare PROTESTATARII manipulati si dirijati din umbra de cei interesati in CADEREA GUVERNULUI PSD&UNPR&ALDE, erau din ce in ce mai MULTI si mai agitati , PONTA si-a DEPUS mandatul de PREMIER si odata cu el si mandatul GUVERNULUI si astfel, generalul cu 4 stele, a fost DEMIS si bun de luat la INTREBARI de procurorii DNA …………….
  Daca pentr uciderea din culpa a ANTEMERGATORULUI nu a fost luat la intrebari,
  daca pentru abuz in functie ( folosirea COLOANEI OFICIALE ) nu a fost intrebat nimic de cei de la DNA,
  exvicepremierul Gabriel Oprea a fost chemat la DNA sa dea socoteala
  pentru folosirea in scop personal a unei masini cumparate pentru altceva, nu pentru el……………………
  SENATOR UNPR fiind, procurorii au cerut AVIZUL SENATULUI pentru INCEPEREA URMARIRII PENALE a lui Gabriel Oprea,
  iar astazi 24 februarie, de DRAGOBETE ( Ziua Indragostitilor )
  SENATORII au VOTAT cererea DNA pentru inceperea URMARIRII PENALE
  in INTERS NATIONAL a lui Gabriel Oprea ……………….
  Nu ma incalzeste cu nimic VESTEa dar pentru a mai aduce
  INCA un ARGUMENT in favoarea celor spuse de
  COLONELUL ( r) MACOVEI cu referire la Gabriel Oprea, am postat AICI, cele de mai sus ! 🙂
  Celor care ajung pe aici, o seara de DRAGOBETE cu multa IUBIRE ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 24/02/2016 @ 9:22 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: