Alioşa ” File de Jurnal ”

02/07/2015

” Aprindeti o lumanare pentru Serviciul de Informatii Externe al Romaniei ” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 11:39 am

Moto:

Cine a TRADAT odata, TRADEAZA si a doua oara ! 😦

Pentru o mai buna intelegere a celor ce urmeaza sa cititi, va rog frumos sa cititi ( recititi ) 🙂 si cele postate- comentate anterior pe :

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/06/27/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/06/30/ Multumesc frumos !  🙂

„Aprindeti o lumanare pentru Serviciul de Informatii Externe al Romaniei „! 😦

Sculati din morminte sa vedeti ce a ajuns Romania controlata de jidani si mafia masonica, vanduta pe bucati de serviciile secrete .

tradatori-de-neam-si-tara

https://www.sie.ro/

Tatăl nostru, iubirea cea nemărginită, odihneşte sufletele adormiţilor robilor Tăi din cadrul Serviciului de Informatii Externe!

elan_schwartzenberg_Elan Schwartzenberg, ofiter Mossad, mesaj catre SRI/SIE (anexele CIA si Mossad):

„Ma bucur ca ati pus un om de la noi in fruntea SIE!”

”  In anul 2007, prin cineva, am ajuns sa stau la masa cu Elan, la Casa di David. Niciodata nu voi uita ce mi-a spus razand aproape in hohote: „Mai, evreii sunt baieti destepti dintr-un singur motiv: sunt suficienti fraieri sa-i creada pe cuvant !”. In cazul SRI si SIE, discutam de cu totul altceva: tradare de Neam si Tara! Mizeriile alea de oameni ii ajuta de peste 25 de ani sa talhareasca Romania, dupa cum vor! Romanii, dupa 50 de ani de comunism, tremura de frica burtosilor interlopi si agramati din Ministerul de Interne si securistilor din SRI, carpele de sters pe picioare ale CIA si Mossad: „Nu deschideti gura despre holocaustul inventat din Romania ca va bagam la inchisoare! Noi ne luam spagi de milioane de euro din partea Mossadului! Va indemnam sa scuipati pe Maresalul Antonescu, Sfintii Inchisorilor, si toti martirii Neamului Romanesc!”. Am ras in hohote de sistemul pus la cale de militieni si securisti: zeci de fotografii facute pe strada in timp ce ma filau ! Romania, in acest moment, este lipsita de aparare la nivelul serviciilor secrete ! De trei ani sunt amenintat cu moartea din Israel: „Te arestam cu ajutorul SRI-ului si te ucidem in inchisoare!”.

Deocamdata nu s-au decis ce varianta sa aleaga…

RESPECT, GRECIA!Grecii nu sunt carpele de sters pe picioare din colonia Romania……..cele mai umile slugi din Europa, administrata de CIA si Mossad !

Argentina,

stat care s-a gasit in incapacitate de plata in anul 2001, si-a exprimat luni solidaritatea cu Grecia, aflata pe marginea prapastiei financiare, avertizand Atena in legatura cu riscul de a fi “jefuita” de fonduri speculative, informeaza AFP. “Argentina a trait deja aceasta situatie si vedem, in acest moment, ca (fonduri speculative) au in vedere sa se intample la fel cu Grecia pentru a incepe sa o jefuiasca, asa cum au facut in alte locuri din lume”, a declarat seful guvernului argentinian, Anibal Fernandez. In opinia sa, criza din Grecia “a fost provocata de ajustarile FMI“, iar “umbra fondurilor ulii, mai ales Elliott, care din decembrie 2013 cumpara bonduri grecesti, in speranta ca Grecia se impiedica ori se pune in genunchi pentru a incepe sa o devoreze, asa cum fac cu fiecare dintre tarile care s-au gasit in aceasta situatie”. Potrivit lui Anibal Fernandez, premierul elen Alexis Tsipras “a gasit o situatie foarte complicata, practic fara iesire”, la sosirea la putere a partidului Syriza, stanga radicala, la inceputul anului. Argentina s-a declarat in 2001 in incapacitate de plata, pentru o datorie privata de aproape 100 miliarde de dolari. Doua restructurari ale datoriei, in 2005 si 2010, au permis tarii sa beneficieze de o reducere din partea a 93% dintre creditorii privati. Un conflict persista insa intre Buenos Aires si detinatorii restului de 7% din datorie, in special fondurile Elliott Management si NML Capital, care au contestat in fata justitiei americane aceasta masura. Un semnal de solidaritate cu Grecia a venit luni si din partea formatiunii radicale spaniole Podemos, care a denuntat “santajul” practicat de creditorii internationali si a salutat “reactia exemplara” a guvernului elen, care “a dat cuvantul poporului pentru a-si decide in mod democratic si suveran propriul viitor”. “Prin intransigenta lor, creditorii au demonstrat ca principalul lor interes nu este sa rezolve criza greaca, ci sa supuna si sa rastoarne un guvern ales democratic, pentru a arata ca nu exista alternativa” la politica actuala liberala si de austeritate, a sustinut Podemos.

In atentia Armatei Romane:

pentru voi mai exista Maresalul Antonescu?

Ati devenit carpe de sters pe picioare ca slugoii vanduti din SRI/SIE, tradatorii controlati de CIA si Mossad?

Colonia jidanito-masonica Romania, administrata de CIA si Mossad: „Scuipam pe Maresalul Antonescu! Scuipam pe Sfintii Inchisorilor!” . Iar voi, cei din SRI&SIE , le faceti jocurile murdare …………………..

Glorie Eterna Maresalului Ion Antonescu au spus de-a lungul timpului  patriotii  ROMANI clappinghat !maresalul-ion-antonescu-c-arhivele-nationale-ziaristi-online-ro

Maresalul-Ion-Antonescu-c-Arhivele-Nationale-Ziaristi-Online-Ro Romania,

2015, luna iunie: a inceput sa ninga! Acum credeti in „Mica Glaciatiune”? Nu exista nicio incalzire globala…

Sursa : Internetul. Comentariile le las pe seama dpmniilor voastre, stimate vizitatoare si stimati vizitatori ! 140203105037549418 Aliosa.

11 comentarii »

  1. Apăi nu stric eu o lumânare pentru niciun serviciu de informații, că sunt o sumedenie în țara noastră. Să moară fără iertare, cele care nu-s eficiente și nici măcar utile pentru popor.
    Mai bine închin un pahar de fericire pentru prietenul meu bun, Sandu! 🙂

    Apreciază

    Comentariu de racoltapetru6 — 02/07/2015 @ 5:37 pm | Răspunde

    • Asa este, ai dreptate ! 🙂
      Iti marturisesc cu toata sinceritatea ca nu as fi postat cele din articolul de fond mai ales ca prin asta mi-am facut si mai multi ” prieteni” 😦 🙂 😦
      dar, simteam nevoia sa motivez de ce am publicat cele doua recente articole si sa mai arat inca odata ca,
      toate nenorocirile abatute asupra ROMANIE se datoreaza politicienilor romani TRADATORI de NEAM si TARA
      care au facut din TARA noastra odata SUVERANA ,INDEPENDENTA si APRECIATA,
      o ” COLONIE ” 😦 a puterilor straine de NEAMUL si POPORUL ROMAN ! 😦
      Articolul de fata este unul destul de delicat si sunt sigur ca lumea virtuala nu prea se va inghesui sa comenteze si nici macar sa lase un ” like ” 😦 din motive lesne de inteles ……………….
      Chiar si la articolul anterior s-a vazut acest lucru unde doar 2-3 romani s-au incumetat sa comenteze sau sa dea like ……..
      Fiecare face cum vrea ………………………..
      Multumesc pentru gandul frumos din finalul comentariului ! 🙂
      De Sfantul PETRU, eu am inchinat un pahar cu vin si in sanatatea TA !!! 🙂 🙂 🙂
      O seara cat mai placuta ! 🙂
      Sandu.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 02/07/2015 @ 7:34 pm | Răspunde

  2. Avand in vedere ca raul a fost facut odata cu punerea in scaun a lui MRU eu mi-as dori ca acea comisie parlamentara care este in drept sa faca cat mai des controale la acest serviciu. Deasemeni mi-as dori ca si Ministerul finantelor si Curtea de conturi sa urmareasca cu f.f.f.mare atentie felul cum se vor cheltui banii la acest serviciu de acum incolo Nu mai vreau ca acest tradator de director sa se infrupte cu cele mai bune si scumpe fineturi de mancat si baut, uns, frezat si parfumat pentru ca acesti bani provin din sudoarea acestui amarat de popor care a fost tradat de acest individ care serveste puteri straine nicidecum pe ale Romaniei. Doamne ocroteste-i pe romani ca bietii de ei s-au lasat manipulati si au votat ce nu le era dat , acum faptul e consumat si MRU o sa aibe grija sa fie si mai mult denigrata tara si poporul in afara granitelor pentru ca noi nici macar in genunchi sa nu mai putem sta pentru ca am avut o perioada de gratie de 3 ani cand am inceput sa invatam ce inseamna sa stai vertical in fata tuturor asa cum e firesc sa stam fiind la fel de oameni, de europeni ca toti ceilalti si mai ales in fata Domnului.

    Apreciază

    Comentariu de Beta — 03/07/2015 @ 1:29 am | Răspunde

  3. tsohost promo code

    ” Aprindeti o lumanare pentru Serviciul de Informatii Externe al Romaniei ” !!! | Alioşa

    Apreciază

    Trackback de tsohost promo code — 03/07/2015 @ 6:41 am | Răspunde

  4. Buna dimineata , Anda !
    In primul rand, multumesc mult pentru imaginea si citatul lui EMINESCU ,
    pe care nu le aveam SALVATE in arhiva PC-ului iar de acum inainte,
    cand voi posta vreun articol legat de TRADARE si TRADATORI,
    le voi posta la randu-mi ca MOTTO ! 🙂
    In al doilea rand, cu scuzele de rigoare, trebuie sa te CONTRAZIC vs.acea COMISIE parlamentara de control SIE…………………….
    Chiar daca isi va indeplini atributiile fiind majoritari cei din coalitia de guvernare,
    atata timp cat forurile decizionale din JUSTITIE si PROCURATURA vor actiona la COMANDA politica,
    NU VOR FI debasificate si depolitizate,
    ” unguent ” chiar daca si-ar CUMPARA din BANII nostri TONE de UNGUENT,
    NU VA PATI NIMIC !!! 😦 😦 😦
    ” PESTELE de la CAP se IMPUTE ” 😦
    iar CAPUL pestelui BASIST fiind,
    lui MRU in loc ceva sa-i impute
    ii va face un colind !!! 😦 🙂 😦
    Cu asemenea servicii speciale si secrete( SRI, SIE ),
    politicieni corupti ,TRADATORI de NEAM si TARA,
    ROMANIA este condamnata si planificata sa piara
    si numai bunul DUMNEZEU ne mai poate salva
    cu bunatatea si milostirea SA !!! 🙂 🙂 🙂
    ” Doamne, ocroteste-i pe ROMANI ” 🙂

    O zi minunata din inima-ti doresc ! 🙂
    Aliosa.

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 03/07/2015 @ 8:39 am | Răspunde

    • O zi buna ❗ Nu ma contrazici pentru ca eu nu am afirmat ca aceasta comisie sau Ministerul finantelor chiar vor incerca sa faca dreptate ci doar am scris ce mi-as dori stiind f.bine cat de basificat si strangulat mersul corect este la varful acestor institutii. Totusi cat priveste legea parlamentul este cel care are dreptul ca faca controale acestei institutii si sa-i ia la intrebari (prin acea comisie) dar cu frica din sanul lasilor parlamentari din acest moment nu se face nimic. Trebuiau sa actioneze din 2012 imediat ce au castigat alegerile sa inceapa curatenia nu sa faca compromisuri care acum le sunt fatale si sunt haituiti. Greselile se platesc dar ce-i rau este ca platim si noi pentru greselile si lasitatile celor ce trebuie sa vegheze la linistea si bunul mers al vietilor noastre.

      Apreciază

      Comentariu de Beta — 03/07/2015 @ 11:05 am | Răspunde

      • Weekend placut, Anda ! 🙂

        ” Bate ferul cat e cald ” 🙂 spune-o vorba din popor ! 🙂
        USL nu a actionat la timp pentru STARPIREA RAULUI ( basescutraian) iar acum, tragem toti ponoasele ! 😦
        Aliosa.

        Apreciază

        Comentariu de Aliosa — 03/07/2015 @ 6:56 pm | Răspunde


  5. Liebe Grüße lieber Freund war etwas Krank Danke für das schöne Video Grüße und Küsse Gislinde

    Apreciază

    Comentariu de giselzitrone — 05/07/2015 @ 12:05 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.