Alioşa ” File de Jurnal ”

30/08/2015

La Noi ca la Nimeni ! Traian Băsescu a PLECAT de la COTROCENI , dar generalii lui, NU !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 4:55 pm

Motto :

A auzit cineva dintre dumneavoastră de Academia de Științe ale Securității Naționale(ASSN)

și de Asociația Foișorul de Foc – Divizia Civică Voluntară?

Veți avea un șoc să auziți că ambele sunt, de foarte puțin timp, instituții de interes public, finanțate cu bani de la bugetul României.

Ambele căcănării oculte s-au fondat sub aripa, la inițiativa și prin semnătura lui Gabriel Oprea, personajul dubios care pare, la această oră, că face jocurile de putere într-o țară pe care bieții români au crezut-o eliberată în noiembrie 2014.

Ambele căcănării oculte gem de foști și actuali generali de Securitate și de personaje dubioase.

Iar Asociația Foișorul de Foc – Divizia Civică Voluntară, care funcționează în Sectorul2, este, practic, o organizație paramilitară în toată regula. 

Și Academia de Științe ale Securității Naționale(ASSN) și Asociația Foișorul de Foc – Divizia Civică Voluntară

au devenit instituții de interes public pe timpul interimatelor lui Gabriel Oprea la șefia Guvernului României. Și nimeni n-a suflat un cuvințel!

Ce este ASSN

Informațiile neoficiale spun că ASSN a fost înființată de un grup deja celebru în politică – Gabriel Oprea, George Maior și Vasile Dâncu, împreună cu încă câteva persoane din anturajul lor politic sau profesional. Noua jucărie a celebrului Grup de la Cluj a fost construită pe bazele existentei Academii de Științe Militare, unde s-a refugiat, pe post de președinte, George Maior, după ce și-a dat demisia de la SRI. Pentru că aceasta, așa cum arăta și denumirea, limita aria de acțiune a instituției, fondatorii s-au gândit să o reformeze și să facă din ea o cupolă peste serviciile secrete și ministerele de forță ale României, scrie bn24.ro.

Președinte de onoare al Academiei este George Maior, fost director SRI și viitor ambasador în SUA, iar președinte interimar este fostul ministru al Educației, Remus Pricopie. 

Ce l-a recomandat pe exact pe Remus Pricopie să devină președintele acestei instituții, nu se știe. 

Cu ce se ocupă Academia de Științe ale Securității Naționale?

Elaborează nici mai mult, nici mai puțin decât gândirea strategică a României în domeniul securității naționale.

O spune chiar Președintele Klaus Iohannis care a participat joi la o conferință a ASSN: „Într-o lume fără graniţe, în care securitatea internă şi cea externă nu mai pot fi disociate, iar provocările sunt tot mai complexe, rolul și contribuția dumneavoastră devin esențiale.
România are nevoie de instituții care să producă gândire strategică. Prin existența sa, Academia nu doar suplinește acest rol, ci face din țara noastră un actor în dezbaterea globală despre securitate”. 

Potrivit legii de funcționare și organizare a ASSN, aceasta este definită drept „for național, de consacrare științifică, ce reunește personalități știintifice reprezentative din domeniul de apărare, ordine publică și siguranță națională, aflată în coordonarea științifică a Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații”.

Adică toți ”doctorii” ”doctorului” plagiator Gabriel Oprea, acestea sunt personalitățile reprezentative?

„ASSN este instituție publică de interes național, cu personalitate juridică, și reprezintă în justiție interesele proprii. ASSN poate fi reprezentată în justiție și de organele de specialitate ale Ministerului Apărarii Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații, după caz”, mai spune legea.

Academia are în componența sa membri titulari, membri corespondenți, membri de onoare și membri asociați. Numărul maxim al membrilor titulari și al membrilor corespondenți este 100, din care 50 membri titulari.

Membrii titulari beneficiaza de o indemnizație lunară viagera egală cu salariul mediu pe economie. Membrii corespondenți  beneficiază de o indemnizație lunară viageră egală cu 50% din valoarea salariului mediu pe economie.

Ce este Asociația Foișorul de Foc – Divizia Civică Voluntară 

In Sectorul 2 functioneaza, inca din 2011, 

Asociatia „Foișorul de foc – voluntariat şi parteneriat pentru viaţă”,

un ONG care a infiintat „Divizia Civica Voluntara” (DCV),

un corp de voluntari pregatiti, teoretic, pentru situatii de urgenta. In fapt, ONG-ul de casa al primarului Ontanu este una dintre cele mai bine finantate asociatii crescute la umbra unei primarii.

Cu aspect de formatiune paramilitara, fondata si sustinuta de lideri ai UNPR, cu uniforme si masini de teren pregatite sa „intervina” oricand, DCV primeste anual girul institutiilor statului, intr-o sedinta solemna desfasurata – evident – in sediul Primariei Sectorului 2.

De la subprefectul Capitalei, generali din structurile de informatii (generalul Gheorghe Toma, profesor  la Academia Naţională de Informaţii, de exemplu), sefi ai Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, si pana la functionari ai primariei, toti legitimeaza periodic ONG-ul „militarizat” pastorit de Neculai Ontanu si UNPR.

Ca lucrurile sa fie clare inca de la inceput, organizatia a fost infiintata de catre presedintele fondator general (r) Constantin Apetroaie, fost expert pe probleme de analiza de intelligence în cadrul Directiei Generale de Informatii a Apararii (DGIA), trecut in rezerva in 2010.

Actual vicepresedinte UNPR Bucuresti, generalul Apetroaie si-a primit gradul de la presedintele Traian Basescu, odata cu trecerea in rezerva si intrarea in viata politica.

In prezent, conducerea Diviziei Civice Voluntare este asigurata de

Vasile Ciornei,

un alt ofiter inaintat la gradul de general de Traian Basescu simultan cu trecerea in rezerva in 2009.

( N.R.

Cu Vasile Ciornei , pe atunci CĂPITAN , întâmplarea a făcut să fim COLEGI la Academia Militară , Facultatea Arme Întrunite, Secția GENIU , în perioada septembrie 1986-august 1988 :

https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/14/

dar pe atunci ,părea un ofițer modest, lipsit de ipocrizie și oportunism ) .

„Divizia Civica Voluntara” dispune de sedii spatioase, tehnica de ultima ora, masini de teren si orice alt fel de resurse, consumabile sau nu.

Cu sase randuri de uniforme, inclusiv tinuta de parada a „garzii de onoare” (un costum ce imita, la limita legii, uniforma Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazu”).

Citiți și priviți

“Sub comanda domnului general Vasile Ciornei, comandantul DIVIZIEI CIVICE VOLUNTARE,

mâine seară vom preda părinților, când îi vom aduce acasă, pe cei 100 de tineri voluntari, elevii și tinerii care au participat la Tabăra Militară de la Sângeorz – Băi:

Mi-au dat un tânăr visător ii reîntoarcem către părinți ca buni ostași.

Le-am oferit prilejul pentru o săptămână, celor 100 de tineri voluntari, membrii ai DIVIZIEI CIVICE VOLUNTARE din Sectorul 2, să meargă în tabăra militară de la SANGEORZ – BAI unde, echipa de comanda a Diviziei în frunte cu Comandantul său, domnul general Vasile Ciornei împreună cu alți ofițeri superiori în rezervă, specialiști, i-au pregătit pentru intervenții in situații de urgenta”, a scris Ontanu pe pagina proprie de facebook, publicand o inregistrare din cadrul taberei organizate de primarie.

Sursa :

https://www.comisarul.ro/politic/exploziv/fosti-si-actuali-securisti-au-fondat-sub-_548244.html

Alioșa .

10 comentarii »

 1. @ ALL !!! 😦 😦 😦
  Nu mî aștept la prea multe comentarii
  cu-atât mai puțin la un gest amical
  de-aceea, postez ce-a spus Traian Băsescu
  când PDL-istul Teodor Stolojan a RENUȚAT la candidatura de prezidențial :

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/08/2015 @ 7:45 pm | Răspunde

 2. Pai vor la putere ca le este frica ca nu vor mai putea sta mult dosarele prin seifuri si sertare si daca cumva intorc armele cei de la DNA si servicii ce sa se faca ei saracii. Nu o sa vedem dreptate in tara atat timp cat nu se schimba oamenii pusi de Basescu in toate institutiile statului, curatenie generala , nici portarul sa nu mai ramana.
  Acum bestia de Blaga cel care are vreo 20 % de spalati pe creier care-l sustin inca, s-a gandit ce s-a gandit (atat cat poate din cauza stratului de grasime de pe creier) si a preluat modelul Basescu de la perdeluta dar in sens invers, ei pdl-istii vopsiti in pnl-isti nu mai vor sa primeasca porunci de la Iohannis si nu le mai trebuie colaborare cu el, vor hotari ei singuri ce si cum. As fi calma si nu mi-ar mai trebui sa comentez daca ar fi si ei oameni cat de cat normali si cu un gram de bun simt dar cand vad cum ne prostesc pe fata si ne iau de tampiti imi vine sa dau de pamant cu ei daca as putea sa nu mai miste nici unul, sa dispara odata pentru totdeauna de pe fata pamantului. Cat priveste monumentul de Iohannis, si-a luat-o in seara asta de la oameni care i-au strigat in fata :RUSINE si l-au huiduit. Nu se cadea acolo la intrarea la Festivalul Enescu pentru ca erau si straini dar il pandesc oamenii pe unde pot si ei ca are tactica sasul sa fuga din calea lor. Ma uitam la el si cucoana lui ce piele groasa au amandoi, eu as fi intrat in pamant de rusine insa lor nici nu le-a pasat, stiu ca nu le face nimeni nimic si nu vor pati nimic ca sunt sustinuti de sistem in tara si-n afara ei. Ce mai putem face ? dar stam , carcotim si nu facem nimic, meritam tot ce ni se intampla si vom pleca cu spiritul incarcat de pacate pentru dezastrul pe care-l lasam generatiilor ce vin dupa noi.

  O saptamana frumoasa plina de reusite si bucurii !!!

  Comentariu de Beta — 31/08/2015 @ 1:57 am | Răspunde

  • Buna dimineata ” Beta ” !
   Multumiri pentru imaginile postate si pertinentul comentariu ! 🙂
   Versurile lui GOGA sunt valabile si azi
   cand in Romania ” HOTII striga HOTII ”
   pedelistii lui Blaga ca niste paparazi
   umbla dupa stafii dezgropandu-si mortii .
   Cu o crasa nesimtire , Blaga si cu pedelistii sai
   au trecut la ceas de seara
   la penelistii lui Iohannis care-s tot la fel ca ei
   de hapsani si ipocriti, scotand pe gura afara
   ca niste smintiti si misei
   numai vorbe de ocara.
   Sa scapam de ei dintr-o data e aproape imposibil
   atata timp cat ” justitia independenta” este controlata
   de oamenii numiti de Basescu, presedintele penibil
   atunci cand STICLA cu whiskey o dadea pe gat dintr-o data .
   Si fiindca veni vorba de Traian Basescu, fostul presedinte penal,
   miercuri ( 2 sept) e citat smenarul la Parchetul General
   in Dosarul de SANTAJ vs. senatoarea Gabriela Firea ! 🙂
   Cat priveste pe Iohannis, presedintele actual
   dupa o NEIESIRE-n public vreo cincizeci de zile- calendar
   a fost HUIDUIT copios la inceput de Festival ” George Enescu ”
   de persoane nemultumite de-al sau tupeu extraordinar
   la fel de tare ca pe Traian la nunta mezinei Basescu .
   NOI, adica EU si Domnia TA, ne facem zilnic datoria
   prin cele ce postam despre gasca pedelisto-penelisto-iohannista
   ce ” VREA cu orice PRET la PUTERE ” folosind smecheria si prefacatoria
   mai abitir ca pe vremea celor ZECE ani de dictatura basista .
   O zi de luni cat mai placuta ! 🙂
   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 31/08/2015 @ 8:24 am | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  Ca sa nu fiu din nou acuzat
  ca-s inregimentat politic
  dintr-un ziar am selectat
  ce-o sa vedeti, de dati clic ! 🙂
  http://jurnalul.ro/stiri/politica/cand-gura-ministrilor-gogomanii-graieste-695326.html
  ” VIATA bate FILMUL ” ! 🙂
  ” GURA bate CURUL ” !! 😦 🙂
  Amandoua-si bat joc de unii
  Si castiga doar nebunii !!! 😦 😦 🙂
  O saptamana frumoasa tuturor ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 31/08/2015 @ 8:42 am | Răspunde

 4. Toată lumea vrea la putere în țara noastră, că fiecare vrea să fie șef și pupat în fund de cei din jurul lui.
  De aceea avem câte 20 de candidați la președenție, iar în parlament ajung numai cei cu bani mulți,
  pentru a face și mai mulți.
  Mulțumesc pentru articolul recomandat și-ți urez tot binele pe care ți-l dorești, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 31/08/2015 @ 11:24 am | Răspunde

  • Salut Petru !
   Nu-s ” fanul ” actualului GUVERN dar ,
   in spiritul ADEVARULUI ,
   reamintesc faptul ca guvernarea actuala a fost INVESTITA de Parlamentul Romaniei
   in urma ALEGERILOR PARLAMENTARE din toamna anului 2012 🙂 🙂 🙂
   Actuala guvernare este REZULTATUL VOTULUI POPORULUI ROMAN
   si nimeni in afara de el , NU ARE VOIE s-o trimita in opozitie ,
   cu atat mai putin MAFIA PDL&PNL din jurul presedintelui Klaus Werner Iohannis ! 😦
   Iohannis, decat sa spuna tot timpul la televiziuni ca
   ” VREAU UN GUVERN AL MEU ” 😦
   mai bine si-ar indeplini cu cinste, responsabilitate si onestitate
   atributiunile din FISA POSTULUI pe care, dupa cum se comporta, se pare ca NICI NU SI LE CUNOASTE cum ar trebui ! 😦
   Presdintele Romaniei trebuie sa fie MEDIATOR intre PUTERILE STATULUI
   si NU sclavul partidelor care l-au cocotat in functia cea mai inalta din stat ! 😦
   In calitatea ce i-o confera Constitutia Romaniei de Comandant Suprem al Fortelor Armate ale TARII,
   de Ziua MARINEI Militare trebui sa primeasca ONORUL si DEFILAREA marinarilor la CONSTANTA dar,
   din motive doar de el cunoscute dar BANUITE de toti ROMANII,
   a preferat sa se bronzeze la Neptun sau unde-o fi fost in ace zi ! 😦
   Si-atunci, mai merita oare RESPECTUL ARMATEI ??? 😦 😦 😦
   Cand a fost vorba sa ORDONE renovari la vila de protocol de la NEPTUN ( Constanta ) si-a luat sotia de brat si
   imediat s-a dus sa vada si sa spuna ce si cum……………………….
   Klaus Werner Iohanni a vrut la PUTERE,
   din pacate a AJUNS dar, foloseste PUTEREA doar in folosul sau si al sotiei ……………
   De ” pupat in fund” Iohannis este pupat zilnic de politrucii pedelisto-penelisti care parca vorbesc din butoi in lanul cu papusoi
   ca s-ajunga la guvernare sa fure in drumul mare ce inca nu s-a furat
   de gasca celui turbat ce anul trecut a plecat de la Cotroceni
   si-acum da din gura ca magistratii numiti de el sa-l auda
   ca sa-i dea o pedeapsa mai blanda pentru toate ce-a facut in cei ZECE ani de mandat de rahat ! 😦
   Din nefericire pentru POPORUL ROMAN, Klaus Werner Iohannis vrea sa il intreaca pe Basescu Traian in toate,
   incepand de la SALARIU, CONFORT , AVIOANE, ELICOPTERE, LIMUZINE , PARASUTE, PAPITOI ,
   SPP-isti,SECURISTI si pana la VIZITELE in strainatate cu ESCALA de AVION la Sibiu ca SE POATE !!! 😦 😦 😦
   O saptamana pe placul tau prietene ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 31/08/2015 @ 6:36 pm | Răspunde

 5. Klaus Iohannis s-a luptat demult sa ajunga la putere si mai ales presedinte. Este foarte prefacut si are abilitatea sa=si tina la secret ce nu vrea sa se stie si le ingroapa cat poate de adanc iar de vorbit oricum vorbeste numai ce vrea chiar daca de multe ori e pe langa subiect. Adevarul chiar daca vrea ori nu , indiferent despre cine este vorba, iese la suprafata pentru ca asa-i facuta lumea noastra in Univers sa nu aibe loc minciuna. Ca justitia romaneasca este ingenuncheata de sistem si la noi nu se face cu adevarat dreptate si ce-i rau e la loc de cinste si ce-i bun la beci ori cu cariera terminata este un alt subiect. Acum ca si-a vazut visul cu ochii si cu ajutorul serviciilor de peste tot a ajuns presedinte spera sa fie spalat de pacatele din dosarele ce le are si sa fie trecut pe la Nufarul ca sa poate vorbi cu drept despre cinste (pe care el nu a avut-o la indemana pentru ca e un mare hot si multe nefacute a facut crezand si bazandu-se pe relatii ca nu se vor descoperi niciodata) Pacat ca multi dintre cetatenii acestui popor s-au lasat manipulati si si-au injectat serul razbunarii si minciunii cu care au fost hraniti si ca si cum ar fi fost Duminica Orbului ziua de vot au votat cu acest individ. Nu stiu cum ar fi fost cu Ponta dar fara sa fiu lipsita de modestie intuitia mea nu m-a inselat niciodata de aceia cand clopotelul meu interior a dat alarma am pornit in a ma documenta sa vad si sa aflu cat mai multe despre cineva sau ceva ca atunci cand spun sa nu mai adaug un pacat in lunga lista ce o am si voi pleca cu ea , ca fiecare om .

  Comentariu de Beta — 01/09/2015 @ 10:18 am | Răspunde

  • Despre fostul primar al Sibiului, romanul de etnie saseasca, Klaus Werner Iohannis,
   33 % dintre romanii ( adica romanii care l-au votat in turul doi al alegerilor prezidentiale din nov.2014 ) 😦
   NU STIU absolut NIMIC
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
   si totusi l-au si votat 😦 😦 😦 )
   Pe timpul cat a fost primar al Sibiului, Iohannis a beneficiat din plin de EFECTELE Legii Restituirii Proprietatilor abuziv confiscate de guvernele populare instaurate in Romania dupa al Doilea Razboi Mondial … ,
   RESTITUIRI facute de institutia statului A.N.R.P ( Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor )
   infiintata in 2005, adica, chiar sub guvernarea Aliantei DA ( PNL&PD) 😦
   , alianta care, culmea ISTORIEI, s-a REFACUT in 2014 sub o alta titulatura , ACL ( Alianta Crestin Liberala ) formata din PNL & PDL 😦 😦
   si care, acumm, VREA CU ORICE PRET LA GUVERNARE 😦
   dar NU pentru a GUVERNA
   ci pentru a ” organiza alegerile ”
   LOCALE si PARLAMENTARE din 2016 ( dupa spusele lui Vasile Blaga ), copresedinte al noului PNL ( PDL&PNL) .
   Partea cea mai dureroasa este ca, desi au INCEPUT sa IASA la IVEALA si DOSARELE lui PENALE de pe vremea cand era primar de Sibiu,
   POLITRUCII penelisti in mod deosebit, il RIDICA-n slavi tot timpul, il pupa-n fund de la desteptare la stingere iar ROMANII,
   loviti de CANICULA, SECETA , SARACIE si NECAZURI,
   inca mai cred in sloganul sau electoral mincinos si pervers,
   ” Romania lucrului bine facut ” 😦
   La el, lucrul bine facut inseamna:
   – SALARIUL mai mare de TREI ori decat al fostului locatar al Cotrocenilor timp de 10 ani;
   – CONFORTUL sau si al sotiei in vilele de protocol renovate pe MILIOANE de euro de ” la gura SARACULUI ” 😦
   – avion cu ESCALA la Sibiu ca sa-l ia din cele 6 ( SASE ) CASE cumparate cu ” BANI din MEDITATII ” 😦 si ” CHIRII” 😦
   – BANI de la bugetul public cat de multi pentru PROTOCOLUL sau si al sotiei ;
   – limuzine de lux;
   – SPP-isti si pentru paza sotiei ;
   – elicopter pentru a zbura in weekend de la Bucuresti la SIBIU, la MUNTE si la MARE caci DRUMURILE NOASTRE-s pline de GROPI
   si-i zdruncina creierii 😦
   Ar fi fff multe de spus despre Iohannis ” cel CURAT ” 🙂 😦 🙂
   dar ma opresc aici ca-s foarte revoltat
   de OPULENTA ce-o afiseaza ,
   vorbele ce le debiteaza
   de cei care-l inconjoara
   si care nu dau o ” para chioara” 😦
   pe ROMANI si ROMANIA
   unde trufia si prostia
   sunt la rang de stat
   inutil si birocrat ! 😦
   Multumesc pentru comentariu si imaginea postata ! 🙂
   O TOAMNA cat mai frumoasa intregii familii ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 01/09/2015 @ 6:28 pm | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Fosta sefa a ANRP , Alina Bica, in arest sub control judiciar inca, a fost ” saltata ” din nou de procurorii DNA intr-un alt dosar de mituire dar care are legatura directa cu functia avuta ………………..
  Pentru ROMANII care NU STIU mai nimic despre institutia statului roman, ANRP, iata un scurt istoric:
  Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor ( ANRP) a fost înfiinţată la vreo 4 luni dupa ajungerea la putere a lui Traian Basescu prin Hotărârea Guvernului nr. 361 din 28 aprilie 2005, guvern condus la acea vreme de CP Tariceanu ca rezultat al castigarii alegerilor parlamentare de catre Alianta DA ( PNL&PD) 😦
  ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale fără personalitate juridică, în subordinea Cancelariei Primului Ministru.
  Noua instituţie special infiintata , a înglobat Autoritatea pentru urmărirea aplicării unitare a Legii nr. 10/2001,
  dar şi personalul şi activitatea Departamentului pentru aplicarea Legii nr. 9/1998, din cadrul Cancelariei Primului Ministru.
  Ulterior, după modificările legislative aduse prin Legea nr. 247/2005 cadrului normativ care reglementează restituirea proprietăţilor preluate în mod abuziv de către regimul comunist, s-a impus modificarea si completarea Hotărârii Guvernului nr. 361/2005.
  Astfel, prin Hotărârea de Guvern nr. 240 din 16 februarie 2006, A.N.R.P. a primit atribuţii suplimentare, precum cele de a coordona şi controla aplicarea legislaţiei din domeniul restituirii proprietăţii funciare de către instituţiile publice şi comisiile de fond funciar sau de a asigura funcţionarea Secretariatelor Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor şi Comisiei Speciale de Retrocedare.
  În 2007, prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 25/2007, Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a capătat personalitate juridică şi a trecut în subordinea Ministerului Economiei şi Finanţelor.
  In perioada in care ROMANIA a fost condusa de guvernele pedelisto-basiste ( Boc I-V si MRU , 72 de zile )
  ANRP a ” lucrat din plin” pentru SMECHERII cumparatori ai DREPTURILOR LITIGIOASE vs. RESTITUIREA PROPRIETATILOR confiscate abuziv de regimul comunist, umplandu-i pe unii de bani nemunciti si vaduvindu-i pe cei onesti , batrani si fara bani de MITUIT pe cei din ANRP ca sa le REZOLVE cererile de retrocedare la timp……………
  Dupa caderea in primavara anului 2012 a guvernului de trista amintire MRU ” unguent ” si ajungerea la guvernare a actualului guvern ,
  legile de restituire a proprietatilor au suportat modificări fundamentale …
  Astfel, prin adoptarea Legii nr. 165/2013, a apărut din nou necesitatea reorganizării Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.
  Prin Hotărârea de Guvern nr. 572 din 30.07.2013 a fost abrogată HG nr. 361/2005 iar ANRP a trecut din subordinea Ministerului de Finanţe în subordinea Guvernului şi în coordonarea primului-ministru, prin Cancelaria Primului-Ministru .
  Din acel moment , au inceput sa iasa la iveala tot felul de nereguli in activitatea ANRP dar si ILEGALITATILE comise cu buna stiinta de catre conducerea ANRP in REZOLVAREA in REGIM de URGENTA a DOSARELER samsarilor basisti si pedelisti , CUMPARATORI ai DREPTURILOR LITIGIOASE , in numar de cateva zeci de persoane ,
  in timp ce DOSARELE a ZECI de MII de MOSTENITORI de DREPT si de FAPT conform Legii 247/2005 emisa la inceputul mandatului presedintelui Romaniei, Traian Basescu, au fost UITATE INTENTIONAT in sertarele celor de la ANRP ! 🙂
  In acest fel au fost IMPROPIETARITI tot felul de FALSI mostenitori,
  s-au putut CUMPARA-COMASA suprafete mari de pamant arabil la preturi derizorii ,
  uite asa s-a nascut Mosia NANA ( 291,40 ha )cumparata de notarul Ioana Basescu , fiica fostului presedinte,de la niste italieni despre care nimeni nu mai stie nimic la ora actuala,
  uite asa ginerele lui Traian Basescu prin fals in declaratii si uz de fals , a procedat la cumpararea de drepturi litigioase ca sa primeasca de la statul roman zeci de milioane de euro …
  Povestea poate continua la nesfarsit iar DNA mai are mult de lucru pana va face lumina in DOSARELE rezultate ca urmare a MAFIEI pedelisto-basiste care s-a imbogatit pe nedrept, ilegal si prin mituirea unor factori de decizie din ANRP ce sunt acum saltati de pe strada si dusi incatusati la DNA pentru a da cu SUBSEMNATUL……………
  In concluzie, datorita abuzurilor si ilegalitatilor celor din ANRP,
  Legea 247/2005 ( Legea Restituirii Proprietatilor confiscate de regimul comunist )
  chiar daca a fost gandita ca o Lege Reapratorie,
  s-a dovedit in cele din urma o Lege Profitorie pentru PDL si oamenii lui Traian Basescu
  ce acuma, ” VOR CU ORICE PRET LA GUVERNARE ” !!! 😦 😦 😦
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 01/09/2015 @ 6:51 pm | Răspunde

 7. @ ALL !!! 😦 😦 😦
  Ultima FRAZA postata
  in articolul de baza
  a fost complet eludata
  de basistii cei de vaza …………
  De aceea, cu durere mare-n suflet
  si cu un imens regret,
  il citez pe jalnicul continuator
  ” STOP ! Punct ! Si de la capat !
  al lui Traian Basescu cel hulit si renegat ! 😦
  O TOAMNA placuta doresc
  celor ce vor ajunge pe aici
  iar celor ce-au comentat le multumesc
  si-i invit la pastrama de oaie , must si nuci ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 02/09/2015 @ 8:42 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: