Alioşa ” File de Jurnal ”

08/09/2015

La 71 de ani de la eliberarea orasului Sfantu Gheorghe ( Covasna) de sub ocupatia fascisto-hortysta, VETERANII din Al Doilea Razboi Mondial, sunt umiliti de un primar maghiar !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 6:56 pm

Motto:

” Cine UITA, nu MERITA ”  ( Nicolae IORGA) .

O.Goga , 1916.

Astazi   8 septembrie  cand ortodocsii romani  sarbatoresc

” Nasterea Maicii Domnului” icoana Maicii Domnului

se implinesc  71 de ani de la ELIBERAREA de sub dictatura fascisto-hortysta a  primului oras ( Sfantu Gheorghe ) din ARDEALUL ocupat samavolnic si ilegal de catre trupele fascistului Horty in vara anului 1940

in urma odiosului Diktat de la Viena semnat de Ribentrop si Molotov si contrasemnat de dictatorii lumii de la acea vreme, odiosii  si paranoicii  Hitler & Stalindictatorii lumii secolului XX

Cu aceasta ocazie, mai mulţi  VETERANI ROMANI sin al Doilea Razboi Mondial cotidianul.ro-veterani-de-razboi-696x410.jpg.pagespeed.ce.pJ0yDVi8jo precum şi cativa dintre cei răniţi pe fronturile din Afganistan şi Irak ,au organizat  in semn de inalta omagiere a acelui eveniment , o STAFETA ISTORICA pentru a marca modul in care a fost ELIBERAT de catre ARMATA ROMANIEI Ardealul . Stafeta istorica despre care vorbim, si-a propus sa strabata cele mai importante orase din Transilvania , vreo 20 la numar, sa se opreasca la PRIMARIILE oraselor respective si sa ARBOREZE conform dreptului legitim consfintit prin CONSTITUTIE,

DRAPELUL de stat al ROMANIE, simbolul ONOAREI, GLORIEI si VITEJIEI militare ! clappinghatpe cladirile primariilor oraselor respective .Cum PRIMUL oras din ARDEALUL ocupat de hoardele fascisto-hortyste  eliberat pe 8 septembrie 1944  de Armata Romaniei a fost Sfantu Gheorghe, pe buna dreptate ca STAFETA ISTORICA a dorit sa arboreze pe cladirea primariei orasului DRAPELUL ROMANIEI dar, primarul orasului, Antal Arpad ( UDMR)organizatie  pe  care presedintele  TARII, Klaus Werner Iohannis o asteapta sa se alature partidului sau , PNL ( PDL&PNL) pentru ca….

” Vreau un guvern PNL, un guvern pe care-l pot numi al meu ” icon_mrgreen

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/07/31/

NU i-a lasat pe VETERANII ROMANI  să arboreze STEAGUL ROMANESC  Drapelul TARII mele, ROMANIA !

pe Primăria din Sfântu Gheorghe, de parca NU AM fi  in ROMANIA  0-0-ROMANIAci in Ungaria !  Suparare ...Ca batjocura sa fie si mai mare ,cu o ipocrizie demna de Cartea Recordurilor, primarul UDMR , Antal Arpad le-a transmis bravilor VETERANI de RAZBOI  ca  STEAGUL  va fi arborat cu altă ocazie, dar nu azi,marţi !

Datorita atitudinii mass-media scrisa si vorbita  si  ca urmare a  REFUZULUI primarului UDMR, Antal Arpad de a lasa pe VETERANII de RAZBOI sa ridice DRAPELUL ROMANIEI pe cladirea Primariei din Sfantu Gheorghe asa cum e normal si CONSTITUTIONAL, Ministrul Administratiilor si Internelor , Gabriel Opreaoprea4_3-696x425.jpg.pagespeed.ce.rCs6X51C9X

a emis urmatorul comunicat de presa:

„În calitate de viceprim-ministru pentru securitate naţională și de Ministru al Afacerilor Interne, solicit Primăriei și Consiliului Local din Sfântu Gheorghe să acționeze în litera și spiritul Constituției României și să arboreze drapelul național pe toate instituțiile publice locale.

De asemenea, solicit Instituției Prefectului să verifice, prin prisma atribuțiilor ce-i revin, respectarea legilor statului român de către Primăria și Consiliul Local din Sfântu Gheorghe, inclusiv în privința incidentului semnalat astăzi în presă, când veteranii români nu au fost lăsați să arboreze drapelul național pe clădirea Primăriei din localitate. România este un model de toleranță și de respectare a drepturilor minorităților, inclusiv și mai ales în ceea ce privește relațiile cu minoritatea maghiară. Tocmai din acest motiv, privim cu maximă preocupare ceea ce se întâmplă la Sfântu Gheorghe și considerăm că refuzul oricărui ales local de a arbora drapelul național pe instituția pe care o conduce reprezintă o provocare nejustificată la adresa tuturor cetățenilor români, indiferent de etnie.

Primăriile și Consiliile locale sunt instituții ale României, iar cei care le conduc trebuie să respecte litera și spiritul Constituției acestei țări. În România, respectarea simbolurilor naționale nu este opțională și nu poate fi condiționată nici de componența etnică a unei comunități și nici de bunul plac al unor aleși locali.
Potrivit Constituției,

ROMANIA  este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil
și așa trebuie să rămână”.
Sursa citatului si a fotografiilor postate, motorul de cautare Google.

Acţiunea de marţi 8 septembrie , chiar de ” Nasterea Maicii Domnului ” a VETERANILOR de RAZBOI  din ARMATA ROMANIEI s-a desfăşurat nu la MOFTUL cuiva ci  în contextul în care
GUVERNUL ROMANIEI,

a declarat 2015 drept    ANUL VETERANILOR de RAZBOI,prin Hotărârea de Guvern numărul 164/2015.

Domniile voastre, stimate cititoare si stimati cititori,ce parerea aveti despre fapta  primarului din Sfantu Gheorghe ???

Aliosa.

15 comentarii »

 1. Buna seara!
  Nu e primul incident de acest fel. Sunt altele și mai grave, partea proasta e ca se pare ca în județele Harghita și Covasna e oarecum la fel ca în zonele din Franța, Anglia, Belgia etc. în care nu mai e valabila legea tarii respective, ci e valabila Sharia musulmana. Eu asa vad lucrurile. Eu asa vad lucrurile, ca pe o situație scăpată de sub control. De fapt e o situație LĂSATĂ de sub control.
  Actualii parteneri de guvernare ai lui Ponta au profitat cu destulă dibăcie de lupta politica dintre PSD și PNL, PDL. Au fost permanent la guvernare tocmai din cauza luptei acesteia. Faptul ca Johannis vrea sa-i coopteze alături de un guvern PNL nu e o noutate. Asa au făcut toți politicienii romani, pentru ca a fost mai important pentru ei să-și învingă dușmanii politici și sa se asocieze cu alți hoți, decât sa urmărească interesele tarii.
  E bine ca Oprea a dat și el un comunicat, însă ar fi mult mai bine sa facă ceva, nu numai sa vorbească.
  Mai e un aspect, asa cum vad eu lucrurile. Una e sa dai un comunicat în tara, pentru cetățenii tarii și alta este sa dai un comunicat afara, în străinătate, pentru urechile străinilor. De exemplu, dacă Johannis ar fi zis la o conferință de presa în România ca în Germania muncesc foarte multi muncitori calificați și ultracalificati din România, n-ar fi avut cine știe ce efect. Dar când a zis asta la conferința de presa comuna cu Merkel, a avut alt efect, unul mult mai puternic.
  Eu aștept ca Johannis sa facă ceva concret, nu sa zică ceva. Daca n-a zis nimic, nu e o problema, de vreme ce a existat un comunicat al guvernului. Asta înseamnă ca instituțiile statului colaborează și se completează, asa cum e normal. Dar asta mai înseamnă si ca Johannis trebuie sa facă ceva. Nu știu ce, dar ar trebui sa facă. Ceva concret, ceva ce ar elimina în viitor asemenea încălcări ale Constituției. Macar pentru ca el și-a creat imaginea de om care tace și face. Deci – sa tacă și sa facă. Dar sa facă!
  O seara buna,
  Mircea

  Comentariu de De ce nu? — 08/09/2015 @ 9:02 am | Răspunde

  • Buna dimineata Mircea !
   In primul rand multumesc pentru amplul si pertinentul comentariu in care opiniile TALE
   sunt nu numai BINEVENITE ci si CORECTE vs.subiectul tratat ! 🙂
   In al doilea rand, NU din dorinta de a te CONTRAZICE ci pentru ca asta este situatia la ora actuala , trebuie sa fac remarca urmatoare :
   – Formatiunea ANTIROMANEASCA numita UDMR, NU mai este la GUVERNAREA ROMANIEI ci in OPOZITIE, asteptand sa vada incotro va bate vantul, adica, in ce tabara politica sa adere ca sa PROFITE la MAXIMUM de SANTAJUL POLITIC ce-l practica ZI de ZI si CEA de CEAS din decembrie 1989 si pana in acest moment despre care vorbim acum ! 😦
   In al treilea rand, SUNT de ACORD cu toate cele afirmate de tine pe aceasta tema si, mai mult,
   INTARESC spusele tale cu precizarea FERMA dar si fff DUREROASA :
   – ” Vinovat NU e cel care CERE, vinovat e cel care DA ” 😦 spune-o vorba din popor ! 🙂
   In cazul politicii DUPLICITARE si ANTIROMANESTI a UDMR ,
   VINOVATI sunt TOTI politicienii romani de dupa 1989 care,pentru a se MENTINE
   ” CU ORICE PRET LA PUTERE ” 😦
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2010/05/27/
   au COPTAT in guvernele lor si reprezentanti ai UDMR si culmea PROSTIEI ,
   chiar in sectoare vitale pentru societatea romaneasca precum:
   – SANATATEA;
   – CULTURA si CULTELE ;
   – MEDIU, APE, PADURI
   mai ales in guvernele basisto-pedeliste ( Boc I-V si MRU 72 de zile) 😦
   Cine si-a pus SEMNATURA pe :
   – desfiintarea a ZECI de SPITALE 😦
   – taierea a ZECI de MII de hectare de PADURI;
   – schimbarea denumirii NUMELOR ROMANESTI a unor strazi in nume unguresti 😦 😦
   – lasarea in paragina a MONUMENTELOR EROILOR ROMANI si RENOVAREA statuilor generalilor care au MASACRAT mii de revolutionari romani din ARDEAL 😦 😦 😦
   – rezolvarea cu PRIORITATE a ” drepturilor litigioase ” cumparate de samsarii basisto-pedelisto-udemeristi 😦 😦 😦 😦
   nu cumva MINISTRII udemeristi
   care acum sunt LIBERI ( unii) iar altul desi CONDAMNAT e fugit din TARA si adapostit in Ungaria…
   Sunt foarte multe de spus pe aceasta tema dar ma opresc aici nu inainte de a mai spune :
   – cu toate ACTIUNILE ANTIROMANESTI ale formatiunii UDMR-iste din ultimii ZECE ani mai ales,
   POLITICIENII romani si-n mod deosebit cei din PNL ( PDL&PNL) ,
   NU au INVATAT NIMIC iar ca sa dea jos actualul GUVERN,
   partidele lui Iohannis ( PDL&PNL)
   ” Vor cu orice pret la guvernare ”
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/08/30/
   sunt gata de inca o mare TRADARE nationala in conditiile in care ,
   de la NORD , NORD-EST si EST vine MIROS de praf de pusca si SANGE ROMANESC cazut pe fronturile ruso-ucrainene
   iar ZECI de mii de REFUGIATI 😦
   din tarile in care CONFLICTELE au fost starnite si alimentate de occidentali
   ( IRAK, AFGANISTAN si SIRIA)
   inunda si sufoca EUROPA si maine , poimane poate chiar si ROMANIA
   in sensul ca presedintele Romaniei, ” neamtul” Iohannis ,
   desi a SPUS cu subiect si predicat ca ROMANIA va GAZDUI doar 1785 de REFUGIATI,
   la presiunile stapanei sale, NEMTOAICA Angela Merkel cancelarul Germanie,
   VA PRIMI cat i se va IMPUNE ( ORDONA ) 😦 😦 😦

   O zi buna Mircea ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 09/09/2015 @ 10:17 am | Răspunde

 2. Sfântu Gheorghe este un sat, aşezat pe malul Mureşului, şi aparţine de oraşul Iernut. Se află la 2 km distanţă de oraş.

  Comentariu de ecoarta — 08/09/2015 @ 8:29 pm | Răspunde

  • Multumesc pentru vizita si informatii ! 🙂
   Sunt mai multe SATE in ROMANIA cu denumirea de ” Sfantu Gheorghe ” ! 🙂
   Unul este cel despre care faci vorbire in comentariul de mai sus ! 🙂
   Altul este in judetul TULCEA la varsarea bratului Sfantu Gheorghe in Marea Neagra, la o distanta de 120 km de Tulcea.
   ORAS cu denumirea de Sfantu Gheorghe si primar maghiar este doar unul singur in Romania ,
   si despre acela este vorba in articolul de fata ! 🙂
   Ma asteptam sa raspunzi la intrebarea din final sau cel putin sa comentezi ceva vs.
   comunicatul de presa emis de Ministrul Administratiei si Internelor …………………..

   Comentariu de Aliosa — 08/09/2015 @ 8:50 pm | Răspunde

 3. Băţoşenie secuiască specifică. Şi lipsă de orientare politică…Comunicatul se vrea tolerant. De fapt, la ce se întâmpla acum în Europa şi în lume, numai de conflicte interetnice nu are nevoie ţara asta… Să fim deştepţi dar fermi !

  Comentariu de Adrian Ronai — 09/09/2015 @ 12:32 am | Răspunde

  • Salut Adi !
   Bine ai REVENIT pe modestul meu blog ! 🙂

   Indelungata ta absenta, mi-a dat deja de gandit
   si cu un fle de teama, in suflet am crezut
   ca din motive necunoscute mie, cel de multe ori repezit
   in vorbe , nu in fapte, cu ceva, far’de voie, te-am jignit ! 😦

   Comentul de fata insa, imi arata ca-n gandire am gresit
   iar tu, fostul meu coleg de Scoala Militata de Ofiteri de GENIU
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/
   pe nedrept de mine banuit, in forta ai revenit
   si NU ORICUM ci ,cu un comentariu de om politic de geniu ! 🙂

   ” Batosenie secuiasaca specifica” 🙂 e o remarca prea toleranta
   si de-aici se vede caracterul tau de om prea balnd si reconciliant
   in conditiile in care etnia maghiara alerga impinsa de la spate de natia ungureasca pe cea turnanta
   de 25 de ani , in mai toate guvernele ca sa-si indeplineasca ” PAS cu PAS” 😦 in mod terifiant
   scopul ei parsiv, marsav si antiromanesc de a obtine ” autonomia totala a Transilvaniei ” ocupata
   in urma cu 75 de ani de trupele fascisto-hortyste , urmasele cuceritorului Attila cel arogant
   venit pe plaiuri romanesti in urma cu mai bine de 1000 de ani sa-si faca casa
   aici, pe PAMANTUL nostru ROMANESC !!! 😦 😦 😦
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/03/19/
   pentru hoardele lui infometate si nespalate ! 😦

   URAREA ta de la finalul comentariului sus scris
   ar trebui citita si de presedintele Romaniei, Iohannis
   care , cu un cinism revoltator repeta ca un papagal
   ” VREAU un guvern LIBERAL, un guvern pe care sa-l pot numi, GUVERNUL meu ” ! 😦
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/07/31/
   un guvern in care alaturi de PENALII PDL-sti si PNL-isti, sa adauge si PENALII UDMR-isti
   ca sa aiba MAJORITATE PARLAMENTARA si sa-i dea afara de la guvernare pe cei care
   LE-AU DAT INAPOI ROMANILOR, drepturile legale ANULATE ILEGAL
   de diabolicul fost presedinte Traian Basescu si slugile sale din guvernele de TRISTA amintire, Boc I-V si MRU-72 de zile ! 😦

   O zi frumoasa si-o TOAMNA lunga, calduroasa, intregii tale FAMILII ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 09/09/2015 @ 9:37 am | Răspunde

 4. Buon Mercoledì 🙂

  Comentariu de Simona — 09/09/2015 @ 7:23 am | Răspunde

  • Grazie Simona ! 🙂
   Buon Mercoledi anche a te !! 🙂 🙂
   Con simpatia ,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 09/09/2015 @ 9:38 am | Răspunde

 5. E intolerabil gestul primarului din Sfântu Gheorghe, mai ales că nu e prima dată când sfidează legile țării în care trăiește, ploconindu-se numai în fața extremiștilor din Ungaria. Astfel de specimene sunt în stare să genereze sentimente dușmănoase între români și secui, doar pentru a ieși ei în evidență prin declarații și acțiuni belicoase.
  Să mai auzim și de bine, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 09/09/2015 @ 9:04 am | Răspunde

  • Gestul primarului maghiar din Sfantu Gheorghe trebuia SANCTIONAT IMEDIAT de PREFECTUL judetului care reprezinta GUVRNUL ROMANIEI si are atributii pe linia supravegherii respectarii in teritoriu a LEGILOR TARII .
   NU trebuia sa astepte IMPULS de la MASS-MEDIA scirsa si vorbita,
   NU trebuia sa astepte COMUNICATUL Ministrului Administratiei si Internelor
   ci trebuia sa SESIZEZE imediat Parchetul General cu privire la fapta iredentistului primar maghiar .
   Am auzit azi la tv ca prefectul judetului Covasna a sesizat Parchetul General
   si s-a adresat Minstrului Justitiei sa propuna un AMENDAMENT la Noul Cod Penal in care sa fie REINTRODUSA SANCTIUNEA PENALA cu privire la OFENSA adusa INSEMNELOR NATIONALE de catre anumite persoane publice si particulare ,
   SANCTIUNE care din motive inca NEELUCIDATE dar LESNE de INTELES 🙂
   nu a mai fost introdusa 😦 de cei care au lucrat la NCP pe timpul cand UDMR era la GUVERNARE !!! 😦 😦 😦
   Ai spus foarte bine ca ” astfel de specimene sunt in stare sa genereze sentimente dusmanoase intre ROMANI si SECUI „( adica MAGHIARI n.r.)
   As adauga ca acesti indivizi frustrati si cu creierul plin de iredentism, sunt INCURAJATI si ATATATI permanent de liderii partidele maghiare extremiste , formatiunii UDMR-iste dar si de partidele extremiste din Ungaria lui Viktor Orban ! 😦
   VINOVATI de aceasta stare de lucruri sunt POLITICIENII si GUVERNANTII romani postdecembristi care,
   pentru a se mentine la putere, au apelat la votul parlamentarilor din UDMR ……………
   Liderii UDMR in mod special, au aplicat permanent politica ” pasilor marunti” in atingerea scopurilor propuse iar prin SANTAJ POLITIC dus la EXTREM, au OBTINUT tot ce-au vrut iar acum, vor AUTONOMIA intregii TRANSILVANII ! 😦
   Culmea IPOCRIZIEI, la ora cand postez aceste ganduri, UDMR fiind in OPOZITIE , „sta la panda” 😦 ca SACALUL gata, gata,
   sa se ARUNCE in TABARA care-i PROMITE toate aberantele ei cereri ANTICONSTITUTIONALE si ANTIROMANESTI ! 😦
   Imi este tare teama ca partidul neamtului Iohaninis , PNL ( PDL&PNL)
   ca sa inlature de la guvernare guvernul coalitiei PSD&UNPR&PNLR,
   este in stare sa FACA PACT cu UDMR ! 😦
   As vrea sa mai aud ceva de BINE dar din ceea ce se intampla pe scena politica ROMANEASCA,
   NU MAI AM NICI O SPERANTA ! 😦
   Cand este vorba de INTERESUL PERSONAL
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/08/09/
   toti PARLAMENTARII , dar absolut toti,
   VOTEAZA pe banda rulanta LEGILE care sa le dea numai lor,
   INDEMNIZATII nesimtite,
   PENSII marite,
   PRIVILEGII nemasurate ,
   CONCEDII cat mai lungi ,
   BANI de protocol ,
   BANI pentru deplasari in TARI unde nici macar CONSULATE romanesti NU EXISTA
   iar de POPOR, nici in cur nu-i dor ! 😦
   BINELE la care ma astept ar putea veni daca Simona HALEP va castiga peste vreo 3 ( trei ) ore la US Open
   partida de tenis din SFERTURILE de FINALA pe care o va sustine in compania sportivei Victoria AZARENKA ( Blr) …
   Cele doua sportive s-au intalnit pana acum de 2 ( doua) ori si de fiecare data a castigat Azarenka ! 😦
   In seara aceasta sper ca SIMONA sa ” sparga gheata” si s-o invinga pe Azarenka in sferturile de finala ale US Open ! 🙂
   Hai Simona ! 🙂
   Asa sa-i ajute Dumnezeu ! 🙂

   O seara cat mai placuta , Petru ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 09/09/2015 @ 5:30 pm | Răspunde

 6. Bella rievocazione della liberazione della Romania dal giogo fascista della seconda guerra mondiale.
  Una serena serata
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 09/09/2015 @ 6:51 pm | Răspunde

 7. @ ALL !!!
  Asa dupa cum am specificat in COMENTARIUL de mai sus,
  URAREA prietenului PETRU din finalul postarii sale,
  ” Sa mai auzim si de bine ,Sandule”
  s-a ADEVERIT dupa fff multe si mari emotii ce nu fac bine inimii mele
  trecuta prin multe pana la aceasta vreme……….
  Partida din SFERTURILE de FINALA ale US Open desfasurata seara tarziu ( ora ROMANIEI ) dintre Simona HALEP ( 2 WTA) si Victoria AZARENKA ( 20 WTA) ,( fosta LOCUL 1 WTA in urma cu cativa ani ) 🙂 m-a tinut cu ” sufletul la gura” 🙂 de la inceputul ei pana in momentul INTRERUPERII din cauza PLOII
  care s-a abatut neasteptat peste superba arena din New York unde se disputa partida ..
  Partida a inceput bine pentru Simona care, demonstrand ca isi merita LOCUL 2 WTA,
  s-a IMPUS i PRIMUL SET cu scorul de 6-3 ! 🙂
  In SETUL DOI, Simona a luat ” piciorul de pe acceleratie ” si ca urmare,
  AZARENKA s-a impus cu 6-4 😦 punandu-ma serios pe ganduri …
  Mai solida, mai agresiva, apeland la tot felul de ” tertipuri sportive” 😦
  ( inclusiv tragerea de timp la VESTIAR dupa setul doi) 😦 ,
  Victoria AZARENKA a inceput bine SETUL DECISIV si hotarata sa castige partida,
  a tinut aproape de Simonica noastra iar la scorul de 2-2 🙂 si 40-15 pentru SIMONA,
  seful arbitrilor a INTRERUPT MECIUL 😦
  caci PLOAIA transformase TERENUL de joc intr-un loc periculos pentru cele doua mari sportive …………………….
  Am mai asteptat cateva minute bune dar , la postul tv unde-o vazusem pe SIMONA, se transmitea in RELUARE meciul italiencei Flavia PENNETA care, deja se calificase in SEMIFINALELE turneului urmand s-o INTALNEASCA
  pe INVINGATOAREA dintre Simna HALEP si Victoria AZARENKA ………………………….
  Ora destul de tarzie ( 23.55 ) si faptul ca a doua zi trebuia sa ma trezesc dis de dimineata pentru a merge in capitala de judet pentru a rezolva o probema… , m-au obligat sa RENUNT
  la mai astepta RELUAREA partidei dintre Simona si Azarenka ! 😦
  Ca urmare, NU STIU CUM A EVOLUAT scorul dupa RELUAREA partidei dar,
  in VIS am vazut-o 🙂 si retin EXACT si fara a MA LAUDA,
  ca la un moment dat SIMONA conducea cu 5-3 si urma la serviciu Azarenka..,
  cand, un latrat puternic de CAINE m-a trezit din somn inainte de a se incheia partida ! 😦
  Dimineata pe la ora 05.45 cand m-am trezit,
  am PORNIT laptopul iar YuoTube mi-a dat vesta VICTORIEI Simonei HALEP cu 6-4
  in SETUL TREI impotriva Victoriei AZARENKA ! 🙂 🙂 🙂
  Simona HALEP( ROU)-Victoria AZARENKA ( BLR)
  6-3; 4-6; 6-4 .

  Si astfel, Simona HALAP
  printr-un JOC mai bun decat al adversarei sale, si-a castigat pe merit DREPTUL de a evolua
  in SEMIFINALA nr.2 unde o va intalni pe Flavia PENNETTA ( Ita) ! 🙂
  Felicitari Simona ! 🙂
  Succes in semifinala !! 🙂 🙂
  Cu simpatie si recunostinta pentru Simona HALEP !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/09/2015 @ 6:22 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: