Alioşa ” File de Jurnal ”

01/11/2015

FANTASTIC, nu-i asa ???

Filed under: generale — Aliosa @ 9:09 am

Asa ceva si mie-mi place
Iar de ti-a placut si tie
Lasa un comment si spune
De-i real sau fictiune !
clappinghat

Multumesc generosului YouTube !
Aliosa.

17 comentarii »

 1. Fantastic, într-adevăr! Îmi plac foarte mult numerele cu dresuri de animale, mai ales cu câini, iar acesta e fabulos. Mulțumiri pentru că l-ai împărtășit cu noi și s-auzim că ai avut o zi minunată de Luminație, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 01/11/2015 @ 10:03 am | Răspunde

 2. Desigur este real. Cainii sunt destul de inteligenti ca atunci cand sunt coplesiti de dragostea stapanului si buna ingrijire sa dea tot ce pot din ei si mai ales dragoste neconditionata.
  Un Noiembrie plin de impliniri si bucurii va doresc. Duminica placuta ❗

  Comentariu de Beta — 01/11/2015 @ 2:05 pm | Răspunde

 3. […] în acest caz şi să aducă normalitatea în România? (vezi cazul dosarului revoluției). Chiar o ieșire cu furcile, în stradă cum am văzut un apel al unui facebook-ist nu va aduce la conducere oameni capabili […]

  Pingback de România încotro? De ce tragedia de la Clubul Colectiv? | Blogul lui Popa Țeapă — 01/11/2015 @ 3:15 pm | Răspunde

  • Salut Popica !
   La intrebarile tale de mai sus, postez o alta dureroasa intrebare pusa nu de mine ci de fostii mei camarazi numiti simbolic ” R-26500 ” ( numarul de pensionari militari umiliti in 2011 ( taierea PENSIILOR )de mafia pedelisto-basista si de izmanarul Oprea pe atunci, ministrul apararii nationale in guvernul de trista amintire, Basescu&Boc ) :

   ” Ce parere aveti despre capacitatea Romaniei de a gestiona
   o catastrofa cu mai mult de 200 de victime?
   Posted: ” Ordinul R-26500″ 01 Nov 2015 09:39 AM PST

   Materialul are legatura cu catastrofa din Club Colective Bucuresti! Ne exprimam regretul pt. tot ceea ce s-a intamplat. Legat de circumstante, trebuie sa facem de la bun inceput o remarca radicala! Nu a fost niciun atentat terorist (cel putin asa sugereaza declaratiile si cercetarile preliminare), insa judecand dupa nr. victimelor, accidentul are efectiv amploarea unui atac terorist savarsit cotidian in Orientul Mijlociu! Or, nefiind confirmat niciun atac terorist, nu ne mai ramane decat sa afirmam ca superficialitatea sistemului romanesc de preventie a unor catastrofe casnice a atins un nivel atat de ridicat, incat ne putem astepta oricand sa explodeze tot ce pare pasnic in jurul nostru! Din cauza acestei superficialitati de preventie a sistemului.

   Esenta materialului este insa cu totul alta! Legat de accidentul de la Club Colective Bucuresti, interventia oficialitatilor se doreste a fi de aplaudata! Cu toate acestea, o serie de evenimente legate de accident, au scos la iveala faptul ca interventia in sine nu a fost decat o parada bine organizata, dar care inapoia ei ascunde monstri:

   Primul ajutor vital in astfel de situatii acordat profesionist de cate medici sau asistenti, insa care erau total depasiti numeric de numarul victimelor. Problema care a frapat de departe este ca la interventie a participat prea putin personal medico-sanitar, comparativ cu cohortele de jandarmi si politisti din jur, la o inteventie la care ultimii nu prea aveau nimic concret de facut cu exceptia asigurarii pazei bordurilor! O prima concluzie de necontestat fiind aceea ca in situatii de catastrofe, realitatea demonstreaza ca aparatul M.A.I. este cu mult supradimensionat, iar acest lucru se intampla in defavoarea sistemului medico-sanitar. Aceasta fiind o consecinta deosebit de nefasta a politicilor ultimilor 5 ani din Romania!
   Interventie absolut improvizata a sistemului medico-sanitar, pe fondul lipsei de resurse. Aflam astfel ca urmare a insuficientei personalului si resurselor, personalul medico-sanitar de la Maternitatea Bucur din apropiere de locul tragediei a primit dispozitie sa isi abandoneze posturile curente si sa intervina la Club Colective. Situatie in care nu ar fi de mirare sa aflam ca in urma dispozitiei in cauza, mai avem si alte victime printre pacientii de la Maternitatea Bucur, ramasi fara supravegherea personalului medico-sanitar, nevoit sa isi abandoneze posturile pt. a interveni la catastrofa din apropiere.

   Si acum, direct in plin! Cel mai halucinant aspect rezultat in urma evenimentului de la Club Colective, este de departe cu totul altul. Iar acesta este faptul Romania este incapabila sa gestioneze o catastrofa cu mai mult de 1 000 de victime! Concluzia rezulta pe de o parte, din afirmatiile secretarului de stat Raed Arafat care a declarat in seara accidentului ca urmare a aglomerarii spitalelor bucurestene, ia in calcul varianta mutarii victimelor si la spitale din afara Bucurestiului. Suficient de clar cat sa intelegem ca sistemul medico-sanitar din Bucuresti clacheaza in caz de catastrofa cu mai mult de 200 de victime. Pastrand raportul, este tot suficient de clar ca in caz de catastrofa cu mai mult de 1 000 de victime, Romania nu are resursele medico-sanitare necesare sa o gestioneze.

   A mai iesit in evidenta un aspect legat de ineficienta sistemului-sanitar, sistem pus pe butuci de politicienii ultimilor ani! In cazul accidentului de la Club Colective, este evident ca victimele au avut si au nevoie de transfuzii de sange! Situatia dovedind nu doar ca un oras cu 2 milioane de locuitori nu are rezervele necesare de sange pt. 200 de persoane, ci si faptul ca intregul sistem medico-sanitar nu detine pe stoc rezervele de sange necesare pt. 200 de persoane! Asa ca s-a ajuns tot la improvizatii, respectiv la mobilizarea oamenilor de bine din toata Romania pe Facebook pt. a dona sange care sa sustina viata victimelor de la Club Colective! Actiune exista, buna vointa exista, oamenii reactioneaza peste tot, incercand sa suplineasca fiecare cum poate ineficienta aparatului de partid si de stat! Ramane o intrebare! Cine raspunde totusi din aparatul politic de partid si de stat fata de lipsa rezervelor de sange, vitale pt. victimele care au trecut in nefiinta, nemaiavand timp sa astepte ca romanii inimosi sa faca cheta pt. a salva viata si celor ce nu mai sunt?

   Ultimele surse afirma ca in urma accidentului de la Club Colective sunt pana la acest moment 30 de tineri de ai nostri decedati si cca. 150 de raniti! Ocazie cu care descoperim ca in caz de catastrofa, Romania este complet descoperita din punct de vedere medico-sanitar. Sirene avem, interventii avem, girofare avem, jandarmi si politisti cu duiumul, declaratii politice avem, piepturi in fata la fel. In schimb cand tragem linie si adunam, observam ca pt. victime nu exista nici medici sau asistenti suficienti, nici sange pt. transfuzii, nici spitale suficiente. Concluzia fiind ca tot ce am vazut in aceste zile in Romania privind eficienta sistemului in caz de catastrofa, a fost doar de parada.

   In sfarsit! Evenimentul va ramane in urma, dar problemele grave de sistem, raman! Fapt pt. care nu avem cum sa ne punem intrebarea ce s-ar fi intamplat daca in loc de 200 de victime, ar fi fost vreo cate zeci de mii in urma unor raiduri asupra Bucurestiului sau a unui cutremur in Romania precum cel din 1977? Acum romanii de bine dand clasa autoritatilor s-au mobilizat pe Facebook sa doneze sange, dar la o catastrofa adevarata cand nici Facebook nu mai exista, cum mai facem? Ce mai improvizam? Sau jertfa tinerilor nostri va ramane pur si simplu in zadar?”

   O saptamana mai buna ca cea trecuta ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 02/11/2015 @ 9:57 am | Răspunde

 4. Sunt foarte frumoși și inteligenți câinii! Duminică frumoasă! 🙂

  Comentariu de sweet & salty — 01/11/2015 @ 4:03 pm | Răspunde

  • Asa este, cainii sunt foarte frumosi, inteligenti, prietenosi , loiali, recunoscatori si jucausi ! 🙂
   Din aceasta cauza ii IUBESC indiferent de rasa sau marime iar in preajma alegerilor prezidentiale din 2009 cand la USA casei mele a batut un PEDELIST ca sa SEMNEZ pentru EUTANASIEREA CAINILOR 😦 l-am REFUZAT categoric fapt pentru care individul NU a mai VORBIT cu mine si mai grav, m-a barfit in cercul lui pe pupincuristi basisti ! 😦
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   O saptamana cat la placuta ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 02/11/2015 @ 10:03 am | Răspunde

 5. Comentariu de Beta — 02/11/2015 @ 1:13 pm | Răspunde

  • Din suflet mii de multumiri ! 🙂
   Sarut mana Doamna Anda ! 🙂
   O saptamana minunata
   ca si imaginea postata ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/11/2015 @ 10:54 am | Răspunde

 6. BUONA SETTIMANA 🙂

  Comentariu de Simona — 02/11/2015 @ 1:27 pm | Răspunde

  • Grazie Simona ! 🙂
   Buona settimana anche a te ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/11/2015 @ 10:55 am | Răspunde

 7. adevar grăiec câinii, nu oamenii!

  Comentariu de Popateapa — 02/11/2015 @ 4:43 pm | Răspunde

  • Cum CAINII nu ” graiesc” 🙂
   ci ” maraie sau se hlizesc” 🙂
   nu toti oamenii mint
   pe-acest pamant ! 🙂
   Multumesc pentru vizita ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/11/2015 @ 10:58 am | Răspunde

 8. […] Moda generalilor politici […]

  Pingback de Moda generalilor politici - Ziarul lui Ipu — 02/11/2015 @ 5:00 pm | Răspunde

  • Tragedia din seara zilei de 30 oct 2015 de la Clubul Colectiv ( 31 de MORTI si peste 184 de RANITI ) 😦
   l-a SCOS pe generalul Gabriel Oprea din atentia mass media scrisa si vorbita si a populatiei revoltata de MOARTEA motociclistului din coloana sa oficiala care, din spusele camarazilor de la „Ordinul Militar R-26500 ” NU PREA era OFICIALA !!! 😦 😦 😦
   …………………………………………….
   ” 1]. Coloana de insotire a fost constituita ilegal, ministrii neavand dreptul la coloane de insotire, decat numai in situatii de urgenta. Nu avem cunostinta sa fi fost decretata vreo stare de urgenta in Romania. Pe de alta parte, diverse surse afirma ca urgenta ar fi fost in fapt o activitate de rutina, respectiv plecarea lui Gabriel Oprea de la restaurantul Excelsior de pe Știrbei Vodă, unde obișnuiește să ia masa.
   2]. Au fost incalcate procedurile uzitate in astfel de situatii, conform carora in conditii meteo nefavorabile (ploaie sau temperaturi mai mici de 10 grade) nu este permis sa existe motociclisti in cadul coloanelor de insotire, ci numai autoturisme.

   Legate de aceste aspecte, diverse surse indica faptul ca Gabriel Oprea utiliza in mod curent coloanele oficiale, in situatii care nu aveau nicio legatura cu activitatatea de ministru. De exemplu, pt. deplasarea la sedintele de partid sau la meciurile de fotbal si manastiri.

   Declaratii ale politistilor care confirma utilizarea coloanelor de insotire in scopuri personale:

   „În fiecare zi se face aşa. În oraş se merge cu peste 100 km/h. E mai ceva ca Iohannis. Se face traseu, el fără traseu nu merge. Cred că şi la WC se duce cu coloana. Merge şi la restaurante. Se face coloană şi la plecare, şi la ieşire. Nu ştii când iese. Stai pe poziţie. Stai ca prostul indiferent că plouă sau e frig. Motociclist nu are de mult timp, de când s-a aglomerat, de la începutul şcolii. Motocicleta sparge şi lumea se dă la o parte. Mai nou… pe contrasens. E ca la el acasă. Numai cu viteză. Avem timpi. Timpi de reacţie de ajuns dintr-un loc în altul. Avem patru minute, şase. Face trei minute de la MAI la Guvern. La el e obişnuinţă. Sâmbătă, duminică se şi duce în vizită la rude”, susţine un poliţist.

   „În fiecare zi: de acasă la Minister, Guvern, acasă seara. Mai sunt drumuri – ca să mănânce şi în Băneasa. Se duce la cineva acolo.”, a declarat un alt agent.

   Mai sunt 2 motive pt. care nu avem cum sa nu acordam atentie evenimentului.

   EXCLUSIV/ Consiliera de 23 de ani a ministrului Gabriel Oprea, furibundă pe facebook:
   PSEUDO JURNALIȘTI, nu stiți să apreciați lucrurile bune pe care le fac PUȚINII OAMENI DE CARACTER din România
   Consiliera personala a lui G. Oprea:
   „Dansul tine la militari si politisti, de aia le-a desfiintat pensiile militare!”
   – unul este legat de incisivitatea intr-un binecunoscut stil basist al unei fatuci in varsta de 23 ani, marca U.N.P.R. si consiliera personala a lui G. Oprea! Devenita furibunda pe Facebook (are si niste contre pe merit) contra oricui ar indrazni sa lezeze imaginea sefului ei de partid vizavi de accidentul mentionat. Intram in zona politica si am putea deveni subiectivi,
   insa fatuca in cauza ne atrage atentia ca in razboiul pt. apararea sefuletului ei, ne baga in fata exact pe noi, militarii si politistii.
   „Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentati putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de politie si armata si cat de multe a facut pentru fiecare dintre acestia si familiile lor”.
   Trecem peste tupeul fantastic al micutei propagandiste! Intrucat ajungem si la alte concluzii! Indivizii acestia din zona opristo-portocalie, sunt pur si simplu inconstienti cu privire la faptele lor reprobabile si urmarile respectivelor fapte, printre care cea mai grava este de departe desfiintarea pensiilor militare de stat in anul 2011.
   Cum sa afirmi, Alexandra Dobre ca G. Oprea tine la militari si politisti cand le-a desfiintat pensiile militare cu mana lui in 2011, a aruncat zeci de mii prin tribunalele patriei, a diminuat pensiile la cel putin 26500 dintre acestia, in 2013 a inghetat pensiile acelorasi 26500, si a mai initiat si o lege a pensiilor militare care sare la modul aplicativ concret din schema pe toti cei carora le-a desfiintat pensiile militare in 2011? Cine te-a invatat lectia asta de propaganda si in ce imprejurari, de ai inghitit-o pe neverificate?

   – un al 2-lea motiv este legat de afirmatia recenta legata de acelasi accident apartinand unui deputat U.N.P.R., pe nume Ion Raducanu, care si acesta in scoate pe militari si politisti in fata in apararea lui G. Oprea. Deputatul afirmand cu nonsalanta ca „Nicicand dupa Revolutie, MApN sau MAI nu au avut un ministru mai bun, mai apreciat si mai eficient decat Gabriel Oprea!”. Afirmatie care pur si simplu te nauceste! Ajungem si la altfel de concluzii! Acesti politicieni din zona U.N.P.R. care tin mortis sa suprapuna imaginea propriului partid si ministru cu un bine imaginar savarsit militarilor si politistilor romani, in conditiile in care G. Oprea a desfiintat in 2011 pensiile militare, a aruncat zeci de mii de militari in rezerva/retragere prin tribunalele patriei, a diminuat pensiile la cel putin 26500 dintre acestia afectand existenta lor si a familiilor lor, in 2013 a inghetat pensiile acelorasi 26500, si a mai initiat si o lege care sare la modul aplicativ concret din schema pe toti cei carora le-a desfiintat pensiile militare in 2011 – toti acesti politicieni si propagandisti, ar trebui adunati si diagnosticati intr-un centru de psihiatrie!

   Sunt multe alte informatii legate de acest subiect si de eveniment!
   De exemplu, Moise Guran dezvaluie ca cineva i-a trimis „un filmuleț cu un lider de sindicat din poliție, prezent la o chermeză a U.N.P.R.
   Este același lider care acum dă vina pe groapă, în loc să răspundă cu subiect și predicat la întrebarea dacă ministrul de interne abuza de funcție în relația cu membrii sindicatului său”.
   Drept riposta pt. reactia liderului de sindicat vizibil U.N.P.R.-izat, un politist in activitate celebru pe Facebook, dezgustat de politica punerii in pumnului in gat in propriul minister, reactioneaza:
   „Nu imi pot ascunde indignarea fata de unul ce a iesit la TV si s-a aratat revoltat de faptul ca politstii vorbesc sub protectia anonimatului.
   Daca si-ar dezvalui identitatea, domnule lider de sindicat, ar putea suferi si, paradoxal, tu ar trebui apoi sa ii aperi.
   Spui ca nu l-a obligat nimeni pe Bogdan sa mearga spre moarte,
   dar pe tine te-a obligat cineva sa iesi la televizor si sa dai lectii de analingus in direct?”
   Tare chestia asta cu analingus! Poate si-o insusesc si papusarii lui G. Oprea de la varfurile organizatiilor de rezervisti, unde practica mentionata de politist face parte din ratia alimentara zilnica. ”
   Sursa:

   http://r-26500.blogspot.ro/2015/10/la-catafalcul-politic-al-interesantului.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+Asociaia
   O zi asa cum ti-o doresti Popica ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/11/2015 @ 11:29 am | Răspunde

 9. „ISTORIA este versiunea evenimentelor trecute asupra carora oamenii s-au pus de acord ” dar nu este complet mai trebuie adăugat istoria se mistifică la perioade de timp diferite în funcţie de cei puternici ai zilei

  Comentariu de Popateapa — 03/11/2015 @ 5:47 pm | Răspunde

  • Asa este, completarea ta este binevenita dar eu am postat doar CITATUL lui NAPOLEON asa cum a fost emanat la vremea respectiva ! 🙂
   Este stiut de toata lumea cat de cat informata ca
   ISTORIA se SCRIE cum DICTEAZA cei aflati VREMELNIC la CONDUCERE !!! 😦 😦 😦
   La fel de adevarat este si faptul ca locul acestui comentariu NU esta AICI ci pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/03/
   O seara frumoasa Popica ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/11/2015 @ 7:17 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: