Alioşa ” File de Jurnal ”

26/11/2015

Culisele sloganului ” Vreau guvernul meu” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 10:47 am

Motto:

george-orwell-despre-vot (1)” In vremuri ale INSELATOREI universale, a spune ADEVARUL , este un act revolutionar ”  ( George Orwell) si de mare CURAJ adaug EU !

” A trebuit să moară tineri ca această demisie să se producă ” ( K.W.Iohannis )

Este vorba despre MOARTEA celor  60 de persoane ( pana acum)   Dumnezeu sa-i odihneasca in pace care a dus la DEMITEREA guvernului PONTA si instalarea la Palatul Victoria a guvernului de ” TEHNOCRATI ”  a fostului consilier al presedintelui Traian Basescu ,comisarul pe probleme de agricultura in UE,Dacian Cioloș ,care,era deja programat pentru funcția de premier inca de acum vreo doua-trei luni de popularii europeni din PPE si de ONG-urile miliardarului american de origine ungureasca, George Soros !

Si uite asa, DORINTA dintotdeauna a presedintelui ” generatiei facebook”   ” Vreau guvernul meu ”  😦

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/07/31/

s-a ÎMPLINIT   iar basistii, pedelistii, penelistii, iohanistii, TRASEISTII de partide, fripturistii, penalii, condamnatii si oportunistii, SE BUCURA in timp ce vreo 9 ( NOUA) miliane de ROMANI care in noiembrie 2012 la alegerile parlamentare au VOTAT Uniunea Social Liberala ( PSD&PNL)ce a dus la Palatul Victoria guvernul legitim al COALITIEI respective, SUFERA , BLESTEAMA si INJURA pe „STRADA” si in gand caci NU au CURAJUL de a ” lua taurul de coarne ”    si a „da cu el de pamant” !  De ce??? Pentru faptul ca ,MUSTELE  si politrucii platiti de mafia penelisto-basista tin TROMPETA-n gura  din zori si pana-n noapte, PACALINDU-i cu VORBE DESARTE si-o cana de TUICA fiarta !
Am specificat mai sus ca ” tehnocratul” Dacian Cioloș  era deja programat pentru funcția de premier încă de acum vreo doua luni de zile de STAPANII de la Bruxelles ai coloniei ce se numeste ROMANIA  !
„Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş. Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR.”, a afirmat in urma cu ceva timp un jurnalist basisto-penelist al carui nume mi-ar face rau de l-as posta aici !   Ce NU STIU romanii despre membrii guvernului Ciolos este faptul de o deosebita gravitate  ca multi dintre ” TEHNOCRATII ” ajunsi ministri,sunt nimeni alții decât veșnicii beneficiari ai „sistemului ticalosit” construit de ” JAVRA ORDINARA” suspendata de DOUA ori si ocupanta ILEGALA a scaunului de la Cotroceni din august 2012 si pana in decembrie 2014 , al carui nume de l-as posta aici,mi-ar provoca o puternica voma  .Din informatiile culese de pe internet, citite in presa si auzite la radio-tv.,voi vorbi in continuare doar despre cativa din actualii ” TEHNOCRATI” ai cabinetului Ciolos  :

Despre  fostul comunist Lazar COMANESCU,care a activat in domeniul EXTERN inca din 1972,iar noi stim cum erau selectati de PCR si SECU romanii care reprezentau pe CEAUSESCU in strainatate  ,unele voci afirmă că ar fi încă ofițer activ al Serviciului Român de Informații Externe.
Lazar Comănescu era ambasador în Germania în timpul alegerilor  prezidentiale din 2014, intamplator , cooptat în echipa președintelui Iohannis. Imediat dupa ce s-a anuntat ca Iohannis a castigat prezidentialele,chiar in noaptea de 16 noiembrie ,Comănescu i-a trimis o scrisoare  președintelui ” generatiei facebook” si tot in acea seara,dar cu totul intamplator  individul a fost cooptat în echipa lui Iohannis .
La fiecare schimbare de regim apar ”indispensabilii”, precum Lazăr Comănescu, Mihnea Motoc, Mihai Răzvan Ungureanu, George Maior, Dan Mihalache, Cristina GUSETH   despre a carei prestatie pe timpul audierilor de catre membrii comisiilor parlamentare juridice in vederea acordarii AVIZULUI pentru functia de MINISTRU al JUSTITIEI imi produce GREATA sa mai vorbesc, de parca,  fără acești oameni sistemul nu poate merge înainte ………………….
Un alt membru al cabinetului Ciolos din pacate ajuns chiar ministrul APARARII NATIONALE,este Mihnea Motoc care anterior a ocupat funcția de ambasador în Regatul Unit, numit fiind chiar de presedintele Klaus Werner Iohannis .Ce NU STIU romanii este faptul ca  actualul ministru al MApN, Mihnea Motoc a fost acuzat de un fost ambasador și consilier prezidențial, academicianul Eugen Mihăescu, de colaborare cu serviciile de informaţii, înainte şi după 1989″ !
„Domnul Motoc şi-a făcut studiile de Drept în perioada 1984-1989 când se ştie că Securitatea monitoriza cu mare atenţie candidaţii şi absolvenţii pe care nu se sfia să-i recruteze încă din amfiteatre. Tânărul Motoc a fost procuror la Bolintin şi după «revoluţie» a aterizat în MAE. A fost trimis la studii în străinătate. Puţini aveau această şansă… (…) Revenit în Europa, Mihnea Motoc ocupa un post important la Bruxelles şi a scăpat şi de consoartă «cazând-o» la Curtea Constituţională. Un aranjament convenabil, care cred că ascunde, de fapt, o misiune la ordin” a spus recent   ” JAVRA ORDINARA” …………….
Un alt membru al cabinetului Ciolos este  Adrian Curaj care ocupa funcția de director general al UEFISCDI, instituția care împarte pe bază de competiții sau interese banii alocați cercetării de către guvern…Unele voci spun despre noul ministru desemnat al Educației că a comis diferite abuzuri și a proferat amenințări la adresa subordonatilor si a celor care-i criticau si demascau abuzurile. Mai mult ,unii spun  ca face obiectul unui dosar penal, în urma tăierilor de fonduri și abuzurilor pe care le-a comis în cadrul instituției pe care o conducea anterior numirii in functia de ministru al EDUCATIEI  !
Un alt membru al cabinetului Ciolos ,Vasile Dâncu , ajuns ministru dar si vice prim-ministru,subliniaza  şi mai tare legătura între presupusul guvern de ” TEHNOCRATI” şi SRI. Toată lumea a făcut legătura între profesorul clujeano-bucureşteano-sereist şi PSD.
Cel mai controversat membru al echipe Cilos este  Marius Raul Bostan, ajuns ministrul STS ( Telecomunicatii Speciale) ,deținătorul site-ului extremist ”înliniedreapta”  !  19Acest site extremist s-a remarcat în atacarea și discreditarea activiștilor din Piața Universității ori de câte ori a avut ocazia. Ca atare, Marius Raul Bostan nu putea primi o funcție mai bună decât cea de la Telecomunicații Speciale stiind ca „sistemul ticalosit” are nevoi de protecție, nu de proteste și manifestații antiguvernamentale.
Lista ar putea continua dar ma opresc aici caci vreau sa reamintesc romanilor despre ” trecerea PSD in barca PNL( PDL&PNL) , trecere ce nu s-ar fi putut realiza daca presedintele celui mai mare partid din Romania, nu ar fi ” batut palma” cu adeptii lui Klaus Werner Iohannis  pentru MOTIVE  stiute dar nespuse !   Putini romani stiu insa despre trecutul politic al lui Liviu Dragnea asa ca, m-am gandit ca n-ar fi rau ca macar acum sa-l afle !
Liviu Dragnea a fost inca din anul 1994 membru al Partidului Democrat (PD- Traian Basescu)și-apoi,vicepreședinte al PD Teleorman din 1995 până în 2000.La alegerile locale din 1996, obține un mandat de consilier local în Turnu Măgurele, din partea PD. În perioada 1996 – 2000, Dragnea a fost prefect al Județului Teleorman.În anul 2000, părăsește PD-Traian Basescu și se înscrie în Partidul Social Democrat (PSD), iar în anul 2005 devine vicepreședinte al PSD. La alegerile locale din 2008, a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, pentru al treilea mandat consecutiv, primul fiind obținut în anul 2000, sub sigla Partidului Democrat-Traian Basescu !    Nu-i asa ca are un TRECUT interesant ??? Ghici ghicitoarea mea : – De ce a trecut Dragnea in barca pedelisto-iohannista ???
Dupa umila mea parere si avand in vedere toate aspectele politico-economico-sociale, guvernul ” TEHNOCRATILOR” lui Dacian CIOLOȘ nu este GUVERN ROMÂNESC  !  Este un guvern impus de la Bruxelles la indicatiile miliardarului  americano-ungur, George Soros,FMI, BCE,UE si PPE  care vor ca ROMANIA sa fie COLONIA lor si cobaiul pe care sa faca EXPERIMENTE !!!

In CONCLUZIE,pana la alegerile parlamentare din toamna anului 2016, asa-zisii ” TEHNOCRATI ” ai lui Ciolos, vor fi OBLIGATI sa-si  dea  DEMISIA   , ori vor fi DEMISI  oficial din cauze diverse dar neoficial din cauza neindeplinirii ” ORDINELOR” primite  de la CEI CARE I-au NUMIT  (PPE si Bruxelles )pe linia implementarii programului de austeritate ( adica, INGHETAREA pensiilor si salariilor , un NOU IMPRUMUT cu FMI ) …. si, lucrul ASCUNS de opinia publica romaneasca, VOR fi INLOCUITI cu  basisti, macovisti, iohannisti, SOROSISTI, SECURISTI ,PEDELISTI si PENELISTI ajungandu-se in preajma ALEGERILOR PARLAMENTARE de la sfarsitul anului 2016 de la SLOGANUL  ” GUVERNUL MEU ” ( Iohannis) !!!  la SLOGANUL ” PARLAMENTUL MEU ” Pana atunci insa, MAFIA basisto-macovisto-pedelisto-penelista va face presiuni enorme asupra lui Dacian Ciolos ca sa schimbe din varii motive toti PREFECTII de judete si al capitalei numiti de vechea coalitie de guvernare ( PSD&UNPR&ALDE) cu oameni din PDL&PNL  care de fapt si de drept sunt PEDELISTII lui Traian Basescu    din guvernele Boc I-V si MRU care au REDUS cu 25 % SALARIILE bugetarilor, MARIT TVA la 24 %  samd.si-i va pune la treaba pe cei 3000 de MAGISTRATI numiti in mandatul basist ca sa SE OCUPE cu prioritate de TOTI ADVERSARII politici pentru a avea UNDA VERDE la GUVERNARE .Prima mutare va fi la Primaria Generala a capitalei caci, daca UNPR nu mai e la guvernare, nici interimarul uneperist NU trebuie sa mai fie in fruntea Bucurestiului …ci MUSAI trebuie un PENELISTO-IOHANNIST……….

Aliosa.

16 comentarii »

 1. Buna ziua > Vreau guvernul meu spuse sasul pentru ca am promis ceva inainte de investitura mea ca presedinte si nu pot sa indeplinesc decat cu propriul guvern pe care sa-l pot manui asa cum sunt si eu la randu-mi manuit de la Bruxelles pentru interese straine nu ale romanilor mei care au fost minunati cand le-am ranjit de multumire ca mi-am vazut visul cu ochii. Iohannis trebuie sa distruga pe cei ce vor bine romanilor si Romaniei si se bazeaza pe dezinteresul unora la tot ce se intampla pe scena politica dar critica cu cea mai mare inversunare. Trebuie ca fiecare dintre noi pana la a pretinde ceva de la tara asta sa ne uitam in ograda noastra sa vedem ce-am facut noi pentru aceasta tara. Ce putem face si nu facem ca de pilda cand a retrimis spre parlament legea prin care se conferea lui Avram Iancu titlul de erou national toata tara sa fi iesit in strada mai ales ca a trecut un an de la investirea lui ca presedinte si lui Tokes nu i-a retras Ordinului „Steaua României” cu care a fost decorat de Basescu , nici macar nu pomeneste. Sa se fi strigat in strada la manifestatia tinerilor frumosi si liberi sa plece si el de la inalta functie pentru ca s-a dovedit de catre instanta ca a luat case cu acte false si inselatorii. Cum ca un papagal el si varfurile pnl-iste strigau de 10 ori pe zi la Ponta sa-si dea demisia, el de ce nu si-o da si poporul tace ? Este evident ca totul a fost pus la cale si nu se puteau aranja toate dupa cum le-a fost dictat decat daca s-a recurs la ceva care sa nu bata la ochi si sa fie cantarit ca o pura intamplare, ce nu s-a reusit cu un mort s-a reusit cu 60 exact cum asa zisa revolutie a reusit sa-i aseze in varfuri pe nenorociti cu moartea a 1500 de oameni nevinovati, pentru ca la ei nu conteaza viata omului decat interesele lor si ale celor fata de care au jurat credinta. Sunt multe de spus, se fac multe materiale cu descoperiri si adevaruri evidente dar nu se intampla nimic pentru ca se arunca un praf pe deasupra Romaniei in asa fel incat romanii sa-si doarma somnul in liniste si la trezire sa nu se preocupe de mersul nelegiuit al faptelor si lucrurilor ci la maruntisuri cu care-si umple timpul si asa incet, incet nu-si va mai putea ridica nici macar o mana o sa stea pe jos trantit si gemand degeaba. Cam atat pot scrie despre acest subiect pentru ca nu mai pot, mi se face rau si nu m-am plictisit de tot si toate, nu am putere si nu reusesc sa fac nimic asa ca mai bine-mi vad de sanatate si o sa ma multumesc doar cu votul desi nu mai am incredere ca se tine cont de el dar macar cu atat sa-mi linistesc constiinta.

  Astazi este Ziua Recunostintei o sarbatoare preluata de la stapanii nostri de peste ocean dar eu o apreciez pentru motivul ca reuneste familia si prietenii la aceiasi masa pentru a multumi lui Dumnezeu si relatiei frumoase de familie si prietenie. Cu aceasta ocazie iti multumesc si eu ca ne-am imprietenit virtual si pastram relatia intr-o atmosfera frumoasa de prietenie asa cum mi-ar place sa fie intre toti oamenii.

  http://slide.ly/view/05c915c2e3e83f6f1f81e949005a2c12

  Comentariu de Beta — 26/11/2015 @ 3:02 pm | Răspunde

  • Buna ziua ” Beta” !
   Motto-ul meu dintotdeauna a fost si este :
   – OMUL cat traieste INVATA iar eu traind, INVAT mereu ! 🙂
   Astazi as vrea SA INVAT sa fac ce ai facut domnia ta cu POZA mea …………….
   Se poate ? 🙂
   Daca DA, trimiteti-mi prin MAIL pasii ce urmeaza sa-i fac ca sa pot realiza si eu ce-ati realizat dvs ! 🙂
   Cum comentariul este la obiect, pertinent si lamuritor, a raspunde punctual
   la fiecare din concluziile dumneavoastra, ar insemna sa repet aceleasi cuvinte si de aceea,
   voi spune doar atat:
   – Guvernul de ” TEHNOCRATI ” nu este de ” TEHNOCRATI ” ci de ” ACOPERITI ” !!! 🙂 😦 🙂
   – ” STRADA” a cerut UNA iar Iohannis le-a dat ALTA ! 😦
   – Peste catva timp sau chiar dupa alegerile parlamentare din toamna anului 2016, liderii PDL camuflati in PNL si ajutati de MAFIA pedelisto-basista care se face VINOVATA de DEVALIZAREA ROMANIEI din perioada 2010-2012 ( BANII acordati basistilor pentru cumpararea DREPTURILOR LITIGIOASE ) )va REVENI la PUTERE ! 😦
   De Ziua Recunostintei,
   va sunt RECUNOSCATOR pentru continuarea dialogului nostru virtual
   si va urez tot binele din lume ! 🙂
   Cu stima si respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 26/11/2015 @ 5:06 pm | Răspunde

 2. @ ALL !!!
  Incredibil da adevarat !!! 🙂 😦 🙂
  Zboara ” Nelutu’Mexicanu’ ” cu avionul de la Cluj la Bucuresti
  spre a mai vorbi ceva cu fostul sau idol Traian Basescu cel mult cantat timp de 10 ani de politrucii pedelisto-basisti si mass-media aservita,
  si e SALTAT chiar de pe Aeroportul Otopeni de niste procurori DNA spre a fi cercetat inntr-un dosar pentru
  ” trafic de influienta” si primirea unei MITE da 600.000 de euro vs. plata in TIMP fff scurt de catre ANRP (condusa la vremea respectiva de pupila sa Crinuta Dumitrean )
  a sumei de 109 milioane lei ( aprox.24 milioane euro) 😦
  unui beneficiar al cumpararii drepturilor litigioase pentru RETROCEDARI de terenuri agricole ,
  in timp ce ZECI de MII de oameni simpli NU au fost DESPAGUBITI nici pana acum !!! 😦 😦 😦
  Spectacolul a fost bun dar eu vreau sa-l vad pe ” Nelutu’Mexicanu ”
  cu SECHESTRU EXTINS pe toata AVEREA pentru RECUPERAREA BANILOR luati de la ” statul ticalosit ” 😦
  construit cu truda si migala de stapanul sau politic, fostul presedinte Traian Basescu care,
  azi s-a PREZENTAT si el la DNA sa dea cu SUBSEMNATUL intr-un niou dosar vs,
  NEONORAREA promisiunii PUBLICE facute in 2007 precum ca,
  de va fi SUSPENDAT de POPOR , isi va da DEMISIA in 5 minute !!! 😦 😦 😦
  Domnia ta,care ajugi sa citesti cele scrise aici,
  ce parere ai despre cele sus spuse ? 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 26/11/2015 @ 5:47 pm | Răspunde

 3. Fiecare membru din noul guvern are schelete ascunse în dulap, dar pe mine mă intrigă cel mai mult aceeași meteahnă întâlnită tot mai des: plagiatul. Se pare că foarte mulți politicieni și-au luat diplomele prin furt, iar Tobă e ultimul exemplu. S-ar cuveni luate măsuri drastice pentru cei care ne pătează neamul cu astfel de practici, oameni incapabili să-și scrie singuri o lucrare, darămite să ne și conducă!
  O zi de vineri senină și plăcută, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 27/11/2015 @ 11:36 am | Răspunde

  • Asa este Petru !
   Eu as merge si mai departe afirmand ca fiecare membru al noului cabinet are
   si DOSAR in ” draft” 🙂 iar cand ” MISCA-N FRONT” 😦
   „pac la rasboiu” ! 🙂
   PLAGIATUL a devenit dupa 1989 o BOALA CRONICA si MOLIPSITOARE in acelasi timp ! 😦
   Multa lume IPOCRITA, mai ales FORMATORII de OPINII ce alearga ca DISPERATII de la o televiziune la alta sa-si ONOREZE CONTRACTELE ,se fac ca NU INTELEG de ce multi AGRAMATI, unii cu BAC-ul luat la 35-40 de ani pe BANI furati de la ” statul ticalosit” 😦 faurit de ” JAVRA ORDINARA” numita traianbasescu , PLAGIAZA si dau MITA ( spaga ) pentru obtinerea Diplomelor de DOCTORAT…………….
   Raspunsul nu se refera la ORGOLIU ci la BANI caci nemernicii primesc
   un SPOR de 15 % din SALARIU ca INDEMNIZATIE pentru titlul de DOCTOR !!! 🙂 😦 🙂
   Sunt de acord ca sa se ia urgent masuri, sa li se RETRAGA titlul de DOCTOR in stiinte x,y,z,
   sa fie schombati din functii si chiar sa raspunda PENAL ! 🙂
   Dupa mine, ar trebui data o LEGE in acest sens iar cei care ar incalca-o sa intre la PUSCARIE ! 🙂
   Apropos de puscarie :
   – urgent at trebui adus un AMENDAMENT la Codul Penal ca PUSCARIASII care ” scriu” 🙂
   adica care PLATESC pe altii din libertate sa PLAGIEZE in numele lor ca sa SCRIE CARTI pentru ca
   HOTII, TALHARII, EVAZIONISTII, SPAGARII, MITUITORII,TRAFICANTII de influenta, BENEFICIARII drepturilor litigioase cumparate pe NIMIC si promirii de la STAT a sute de milioane de lei ( zeci de milioane de euro ) s.a.m.d.
   SA NU MAI BENEFICIEZE de REDUCEREA pedepsei cu inchisoare !!! 🙂 🙂 🙂
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   Weekend placut ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 27/11/2015 @ 12:13 pm | Răspunde

 4. @ ALL !!!
  Se apropie cu pasi repezi ziua de 1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a ROMANIEI
  iar extremistii maghiari din HarCov au si inceput sa ” scoata coltii” ! 😦
  Ei spun ca de 1 DECEMBRIE ,
  vor arbora in berna pe cladirile publice ale statului roman,
  DRAPELUL nostru sfant ca semn al nerecunoasterii Tratatului de Pace de la TRIANON
  care a recunoscut si consfintit prin acte,
  UNIREA TRANSILVANIEI cu PATRIA MAMA,
  ROMANIA ! 🙂
  Casa nu fiu acuzat de DETRACTORII mei ( care abia asteapta……)
  mentionez ca nu am nimic cu maghiarii de rand din HarCov ( ROMANIA )
  ba dimpotriva :
  le respect libmba, valorile, traditiile, portul si cultura ! 🙂

  Ma revolta si dezgusta in acelasi timp, faptele si declaratiile unor lideri politici din UDMR, PCMT
  si a unor extremisti individuali care, de la TRIANON incoace,
  au proferat INJURII si CALOMNII la adresa POPORULUI ROMAN,
  au INTINAT memoria eroilor nostri ( efigia patriotului AVRAM IANCU a fost ” spanzurata ” 😦 de un dezaxat mintal…) 😦
  au dat FOC insemnului national nr.1 , DRAPELUL ROMANIEI
  ca sa nu mai reamintesc de atitudinea unor indivizi iresponsabili si plini de URA la adresa ROMANILOR care,
  FURAU noaptea de pe BISERICILE ORTODOXE din zonele unde majoritari erau maghiarii ,
  TRICOLORUL nostru Sfant ! 😦
  Culmea ironiei :
  – Nu maghiarii din ROMANIA sunt MARGINALIZATI ,
  ci ROMANII din HarCov sunt DISCRIMINATI !!! 😦 😦 😦
  Dovezi sunt cu sutele ! 🙂
  – UDMR a fost la GUVERNARE aproape tot timpul,
  – fostul presedinte Traian Basescu, in cei ZECE ani de regim basist,
  a mancat gulas, a baut horinca si a dansat ceardasul cu Laszlo Tokes&comp…..
  s-a folosit din plin de ” prietenia maghiaro-basista” 😦
  ” Iesiti la vot ” 🙂
  ” Nu iesiti la vot” 😦
  se adresa ” JAVRA ORDINARA ” in 29 iulie 2012 la REFERENDUMUL de DEMITERE din functie ! 😦
  si cum MAGHIARII din ROMANIA l-au ASCULTAT,
  REFERENDUMUL a fost INVALIDAT
  de supusii sai din CCR
  pe motiv de ” lipsa CVORUM ” !!! 🙂 😦 🙂
  ( daca cei 600.000 de alegatori maghiari IESEAU la VOT,
  se asigura CVORUMUL si Basescu pleca de la Cotroceni in aug.2012 nu in dec.2014 ) !!! 😦 😦 😦
  – actualul presedinte , abia asteapta sa faca MAJORITATE parlamentara cu UDMR ca sa scape de ALDE, PSD, PRM si PPUR !! 😦 😦
  Ar mai fi multe de spus
  dar trebuie sa merg sus
  in camera scarilor
  sa dau mancare vrabiilor !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 27/11/2015 @ 11:39 am | Răspunde

 5. Passaggio in notturna per leggerti e augurarti un sereno fine settimana

  Comentariu de newwhitebear — 28/11/2015 @ 12:01 am | Răspunde

 6. @ ALL !!!
  Dupa numarul de COMENTARII si de LIKE mai ales,
  constat cu sentimente contradictorii ca acest POST
  i-a INFLAMAT, IRITAT, SUPARAT si MOTIVAT
  atat pe simpatizantii lui Iohannis, Ciolos, Dragnea,
  George Soros, Kelemen Hunor ,Basescu cat si pe ai MAFIEI pedelisto-basiste ………………
  Ca atare, cu ” Tatal Nostru ” in gand ,
  http://es.gloria.tv/?media=479543
  merg mai departe cu un alt POST ce NU ar trebui SA SUPERE pe NIMENI ba dimpotriva,
  SA-I BUCURE pe toti fanii marelui artist, violonist si dirijor,
  Andre RIEU ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/11/2015 @ 9:16 am | Răspunde


 7. Wünsche dir einen wunderschönen ersten Advent Grüße und Küsse Gislinde

  Comentariu de giselzitrone — 29/11/2015 @ 11:57 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Imaginea cu PISICUTELE din comentariul nr.7 , ce LING linistite din lapticul aruncat de stapana grijulie,manipulatoare si prefacuta,
  ma duce cu gandul la un alt comentariu,
  legat tot de STAPAN, DOCILITATE, LASITATE, PASIVITATE ci COMPLICITATE
  dar nu din partea PISICILOR care-s niste animalute gingase si ascultatoare,
  ci din partea MULTIMII infometate ca sa nu spun PROSTMII manipulate din ROMANIA postdecembrista …………
  Nu o sa incep din dec.1989 ci din 30 si 31 oct.2015 cand, pe buna dreptate, OAMENI de toate varstele, sexele, religiile, profesiile, confesiunile , orientarile sau neorientarile politice, AU IESIT in STRADA infuriati de tragedia din Clubul Colectiv soldata cu 27 de MORTI ,( ieri ,nr.lor ajungand la 60 ) cerand DEMISIA primarului Sectorului 4 , Constantin Popescu , zis „PIEDONE ” ………..
  Incepand cu 1 noiembrie, MULTIMEA din STRADA a fost penetrata de DIVERSIONISTI PLATITI de cei interesati de CADEREA GUVERNULUI PONTA ……………
  Ce a urmat se stie ! 😦
  Sintagma ” VREAU GUVERNUL MEU ”
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/07/31/
  trambitata de presedintele Klaus Werner Iohannis inca din vremea cand avea in PRONUNTARE la Curtea de Apel BRASOV o cauza din dosarul CASEI nr.6 ,adica in campania electorala prezidentiala din oct-nov.2014,
  s-a INFAPTUIT iar la Palatul Victoria s-au instalat ” TEHNOCRATII” 🙂 lui Dacian Cilos, fost CONSILIER al lui Traian Basescu si ministrul agriculturii in regimul basist , devenit ulterior comisar european pe agricultura cu sprijinul nemijlocit al europarlamentarilor PDL ai lui Basescu care acum , l-a dat pe tava lui Iohannis cum i l-a dat si pe Mihai Razvan Ungureanu ( MRU)
  ca sa aiba ” spatele asigurat” spre a ajunge cat mai repede prim-ministru al Romaniei……………..
  O vorba din popor spune :
  – Nu-i PROST cel ce cere, PROST e cel care da ” !!! 😦 😦 😦
  ” STRADA” a cerut multe dupa tragedia de la Colectiv
  dar NU a primit NIMIC !!! 😦 😦 😦
  pentru ca cel caruia i s-a cerut, a facut ca NU a auzit…………………………..
  Si tot o vorba din popor spune :
  – Sa te fereasca Sfantu’ de OMUL PROST !!! 😦 😦 😦
  La Multi Ani ROMANIA ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/11/2015 @ 10:39 pm | Răspunde

 9. Mă refer la întamplări din ultima vreme
  Ponta a fost schimbat, chiar dacă este un plagiator și sigur a furat multe, de stradă
  Oprea, chiar dacă este o javră, a demisionat și a fost nevoit să își dea demisia din Parlament tot la presiunea străzii. atunci unde mai este statulș de drept în România?

  Comentariu de Popateapa — 30/09/2016 @ 8:04 pm | Răspunde

  • Ai dreptate, cei 2 mentionati de tine, au fost SCHIMBATI la PRESIUNEA STRAZII …………..dar,
   NU acea STRADA care in decembriei 1989 l-a SCHIMBAT pe CEAUSESCU cu ILESCU,
   nici la acea STRADA imbracata in 2009 in PORTOCALIU care l-a reales presedinte pe Basescu ,
   ci la STRADA manipulata de ONG-urile din Romania platite de miliardarul american de origine ungara, George Soros care,
   vrea AUTONOMIA totala a TRANSILVANIEI pe care mai apoi, s-o ALIPEASCA Ungariei……………………
   La care STAT de DREPT te REFER??? 🙂 😦 🙂
   La statul de drept infiintat, dezvoltat si perfectionat de turnatorul la Securitatea lui Ceausescu, miselul de Traian Basescu ? 🙂
   Statul de Drept in ROMANIA a DISPARUT inca din prima zi de mandat a lui Traian Basescu ( dec.2004) prietene !!! 🙂 😦 🙂
   Acum NU mai avem STAT de DREPT 😦
   ci STATUL PROCURORILOR 😦
   aparuti dupa decembrie 1989 ca ” ciupercile dupa ploaie ” 😦
   cu LICENTE date de FACULTATILE de DREPT PRIVATE pe multi, foarte multi BANI 🙂
   si pe DOCTORATE PLAGIATE !!! 🙂 🙂 🙂
   Sa te FEREASCA Dumnezeu sa ajungi pe mana unui astfel de PROCUROR !!! 🙂 😦 🙂

   Comentariu de Aliosa — 01/10/2016 @ 7:02 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: