Alioşa ” File de Jurnal ”

03/12/2015

Accident sau omor cu premeditare ???

Filed under: generale — Aliosa @ 10:25 am

Motto:

 •     ” Guvernul a DEMISIONAT ! A trebuit sa MOARA oameni ca aceasta DEMISIE sa se produca” ( Klaus Werner Iohannis, presedintele Romaniei)  versus DEMISIA Guvernului USL investit in 2012 .
  A trecut 33 de zile de la tragedia din seara zilei de 30 oct.2015 de la SC Clubul Colectiv SA in care , si-au pierdut VIATA atunci 27 de persoane care s-au aflat ACOLO si in ACEL TIMP la un concert de muzica rock ( numarul decedatilor ajungand pana acum cifra de 60 de persoane ) Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace iar COMENTARIILE pe aceasta  tema, continua ……….

„La Mărășești au murit 30.000 de oameni, pentru țară, în Colectiv 60, la o bere!”

Doua motive foarte serioase m-au determinat sa public materialul de mai jos .

-PRIMUL  motiv este faptul ca SE VORBESTE din ce in ce mai putin despre MORTII de la Colectiv si din ce in ce mai MULT  despre ” Guvernul meu ”

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/26/

DEZIDERATUL obsedant  al presedintelui Romaniei , care l-a DESEMNAT ca premier pe Dacian Ciolos impus  ROMANILOR de ” prietenii”  de la Bruxelles ;

-despre cum a fost DEVALIZATA ROMANIA in regimul basisto-pedelist condus de binomul Basescu&Boc,mai exact in perioada 2010-2012 , care ,fost PREMIER Emil BOC, afland ca numele sau este pomenit in dosarul celui cu ” broscoiul in gat”  a plecat urgent intr-o „mini-vacanta” tocmai in America !   Cele mai mari tunuri financiare au fost date prin intermediul MAFIEI infiltrate in ANRP-ul condus de Crinuta Dumitrean ( acum in arest) si dirijat de Ioan Oltean , fost PDL-ist, acum PNL-ist si in asteptarea aprobarii AVIZULUI parlamentar de ARESTARE PREVENTIVA ;  -despre marea ” CIOLANIADA” adica,ce presiuni fac cei din PNL( PDL&PNL) asupra premierului Dacian Julien  Ciolos  sa  INLOCUIASCA primarii, prefectii, directorii de la institutiile statului si de la scolile si leceele din TARA si alti inalti demnitari de-ai fostei guvernari ( PSD&UNPR&ALDE) cu cei ” curati ca lacrima”   de la PDL si PNL ( STRECURATI in PNL ) si cu PERSOANE dubioase din ONG-urile platite de FORTELE OCULTE din AFARA ca sa CONDUCA ROMANIA dupa INTERESUL lor meschin si complet ANTIROMANESC    !

 • Al DOILEA motiv este  faptul ca in elucidarea exacta a cauzelor DECESELOR din p rima seara ( 27 )si-a celorlalte pana-n ziua de azi ( 60) , Institutul de Medicina Legala a Romaniei  ( IML) , autoritate a statului roman , care,
  nici  pana acum la aproape 26 de la ani de la evenimentele sangeroase din DECEMBRIE 1989 ,
  NU a spus cauza  exacta a MORTII Ministrului Apararii Nationale de la acea vreme,
  generalul VASILE MILEA , nu a  fost deloc explicit nici in  tragedia de la Colectiv ,adica, pe intelesul tuturor !

” Omor cu premeditare?

GRIGORE CARTIANU și alții – o ipoteză care trebuie luată foarte în serios: OMOR cu PREMEDITARE!!!

Cred că la Nașu TV s-au purtat discuțiile cele mai aplicate la subiectul tragediei de la Club Colectiv. Ultima oară, în urmă cu două seri, Grigore Cartianu, ziarist de investigații redutabil, care „știe mult mai multe decât spune”, a cerut ca pacienții morți în străinătate să fie examinați acolo unde au decedat și să se întoarcă în țară cu un raport de autopsie efectuată în străinătate, de medicii legiști din țara respectivă. De ce? Pentru că în IML-ul nostru nu putem avea încredere. Este o instituție iremediabil compromisă după „sinuciderea” lui Constantin Milea… Grigore Cartianu a fost categoric: să nu avem încredere în participarea corectă a IML la ancheta criminalistică legată de tragedia din 30 octombrie! Drept care ne întrebăm: ce ar putea fi ascuns prin complicitatea IML?!…

Mi-am adus aminte apoi de o declarație de la un post TV mai puțin cunoscut, am și uitat care,  reporterița afirma că s-ar fi identificat în trupul victimelor urme de acid cianhidric, rezultat din nu știu ce combinații chimice produse la fața locului, prin arderea buretelui de pe tavan… Raportând-o la insinuările lui Grigore Cartianu, mă întreb ce gaze au inhalat victimele de la Colectiv și în ce măsură proveniența acestor gaze nu ridică semne de întrebare!

Dacă la Club Colectiv s-a identificat prezența gazului Zyclon B, cum pretindea acea ziaristă, situația devine cel puțin tulburătoare. Precizez: când am auzit-o pe fătuca aceea explicându-ne, deloc profesionist, cum s-a ajuns la prezența sinistrului gaz în plămânii victimelor de la Club Colectiv, mi-am zis că aiurează, fabulează biata reporteriță, în căutare de audiență!

Grigore Cartianu însă nu se află în această situație! Iar cererea sa de a se efectua și în străinătate câteva autopsii independente, neutre, sunt convins că vine de la unele informații absente din circuitul public, dar pe care Cartianu le deține, informații care contrazic, pe ici, pe colo, în punctele esențiale, versiunea oficială!

L-aș invita pe domnul Grigore Cartianu să fie mai explicit: ce falsuri ar putea comite IML dacă nu va fi supravgheat cu atenție?

În seara în care l-am urmărit pe Grigore Cartianu despicând firul în patru împreună cu Radu Moraru și un invitat, un medic, n-am prea înțeles unde bat cei doi comentatori. Nu eram pregătit pentru o ipoteză atât de cumplită. Pe care, repet, Cartianu n-a formulat-o în termeni expliciți, ci prin insinuări abil strecurate, precum aceea că nu putem avea încredere în rapoartele IML cu privire la moartea victimelor de la Colectiv! Sunt, foarte probabil, mincinoase!… Care-i minciuna? Care-i omisiunea? Care-s probele ascunse? Ce ar putea dovedi un raport corect al IML?

A doua zi, întâmplarea face să mă întâlnesc cu două persoane care toată viața au avut de-a face cu nenorociri, cu omoruri, cu tâlhării: doi procurori. Și amândoi specialiștii mi-au mărturisit același lucru: cu cât află mai multe despre ce a fost acolo, cu atât se clatină mai tare versiunea inițială, pe care au acceptat-o la început, odată cu toată lumea, fără nicio ezitare!

Repet: este vorba de persoane care, nu ca mine, au experiență în domeniu! Mai mult: mi-au spus că au discutat și cu alți colegi, iar aceștia sunt tot mai suspicioși și mai neîncrezători în versiunea oficială…

Una din observațiile făcute de un specialist: este foarte probabil că „autorii” care au premeditat și provocat dezastrul, l-au programat la dimensiuni mult mai mici!… Au făcut greșeala să dozeze fără justă măsură cauzele care au dus la tragicul final…

În orice caz, în asemenea situații premeditarea, mâna și intenția criminală, nu poate fi ignorată. Or, din ce ne-au dat televiziunile, se pare că această eventualitate nu este cercetată de cei care fac ancheta penală. Aceștia urmăresc o singură țintă: identificarea unui număr cât mai mare de persoane care au dovedit „lipsă de răspundere”, care s-au abătut de la legile administrației locale, nu și-au făcut datoria, nu au respectat fișa postului etc, etc.

Evident, dacă a fost premeditare, înseamnă că s-a urmărit și un scop. Cui prodest? Se întreabă orice criminalist când ia cunoștință cu datele crimei. Cui i-a folosit masacrul de le club? (Cumplită eventualitate!!!)

Aceiași specialiști, fiecare, mi-au oferit o listă de „suspecți” neașteptat de lungă… Din această listă nu au exclus și acțiunea vreunui psihopat, greu de parat și de depistat…

Oricum, știm deja că foarte multe decesuri s-au produs din cauza gazelor inhalate. După mintea mea și la nivelul meu de informație și de „competență”, se impune și această pistă de cercetare: (1) să se stabilească ce gaze letale pot fi identificate prin autopsia corectă a cadavrelor și prin analiza urmelor rămase în club; (2) să se afle explicația prezenței acelor gaze în club. Dacă într-adevăr s-au identificat urme de „zyklon B”, nu aș crede că acidul cianhidric se poate obține așa de ușor, prin arderea celui mai banal burete aflat în comerț!

Or mai fi și alte suspiciuni, dar ele nu au ajuns la urechea mea încă. Am primit însă de la cei doi specialiști și un sfat: să nu mă grăbesc, precum mi-e obiceiul, să pun pe site toate aceste suspiciuni și bănuieli, atât de fragil argumentate… Să nu mă joc cu focul!… Să-i las pe cei de meserie să se pronunțe…

Iar eu adaug: să așteptăm să se pronunțe specialiștii noștri așa cum s-au mai pronunțat de atâtea ori în slujba adevărului, începând cu morții din decembrie!… Câți au fost? Cine a răspuns pentru ei, pentru cele peste o mie de victime?!

Mai fac și o propunere: este nevoie de o comisie neutră de anchetă, eventual parlamentară, în care să aibă loc și reprezentanții rudelor victimelor. Rolul acestei comisii fiind acela de a urmări felul cum autoritățile își desfășoară ancheta. În această comisie i-aș propune și pe ziariștii Grigore Cartianu și Cătălin Tolontan „.

Ion Coja ,11 noiembrie 2015

Sursa:

http://ioncoja.ro/marele-manipulator/omor-cu-premeditare/

Dupa umila mea parere, adevaratele CAUZE ale MORTII celor 60 de persoane ( pana acum ) ca urmare a INCENDIULUI de la Colectiv ,NU vor fi aflate asa curand  dupa cum nu am AFLAT nici la 26 de ani de-atunci la intrebarea:

” Cine a TRAS in NOI, dupa 22′ ” ( 22 decembrie 1989 dupa fuga cu elicopterul sotilor CEAUSESCU de pa cladirea CC al PCR )

Fie ca Mos NICOLAE ce se apropie cu pasi repezi de usile caselor cu DESAGA plina de CADOURI, sa va gaseasca SANATOSI !!!  🙂 🙂 ;:)

Aliosa.

15 comentarii »

 1. Buon mese di dicembra caro Aliosa ♥

  Comentariu de Rebecca Antolini — 03/12/2015 @ 12:49 pm | Răspunde

  • Grazie cara Rebecca !
   Bun mese di decembra anche a te ! 🙂
   Con simpatia e amicizia,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/12/2015 @ 1:44 pm | Răspunde

 2. Nimeni nu ne-a impus și nu ne poate impune nouă un guvern după dorința lui, nici măcar Bruxelles. Deși, după cât de prost știm să ne alegem conducătorii, n-ar strica să ni-i aleagă alții, că mai rău nu poate fi. Am avut politicieni de toate „culorile”, care ne-au dezamăgit mereu, iar faptul că mai încercăm și cu oameni neîncadrați în vreun partid nu poate să dăuneze precum a făcut-o până acum. Să dăm timp și front de lucru, că prea ne place să vedem dintr-o dată minuni din partea celor aleși. Doar că acele minuni sunt artificii care ne costă tot pe noi.
  Îți doresc multă încredere, speranțe și realizări, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 03/12/2015 @ 1:37 pm | Răspunde

  • Ba dimpotriva Petru, din cele mai vechi timpuri, conducatorii imperiilor din jurul nostru,
   ne-au IMPUS sub o forma sa alta, prin santaj,forta sau amenintari,
   DOMNI loiali lor, usor manipulabili si care plateau la timp BIRURILE impuse ! 😦
   ISTORIA ROMANIEI din cele mai vechi timpuri si pana la ” Monstruoasa coalitie ” 😦
   care l-a inlaturat pe Domnul ALEXANDRU IOAN CUZA alesul MOLDOVENILOR si MUNTENILOR ca DOM al Principatelor Romane ,
   baza statului numit ROMANIA , este plina de exemple iar eu nu am timp sa le enumar pe toate ! 😦
   Pana si NICOLAE CEAUSESCU a fost INLATURAT de la conducerea ROMANIEI, tot de STRAINII de NEAM si TARA
   ( cat de curand voi posta un material special pe aceasta tema ) ……….
   Cum Doamne iarta-ma ” nici macar Bruxelles” 😦
   cand un site al UE a anuntat cu vreo doua luni inainte de a afla noi ca viitorul premier al Romaniei va fi comisarul european, Dacian Cilos ???
   Actualul guvern este cu numele numit guvern de ” TEHNOCRATI ” ! 😦
   Nimeni NU i-a intrebat pe actualii ministri ” tehnocrati” din guvernul Ciolos,
   cum AU AJUNS FRUNCTIONARI la Bruxelles daca NU prin desemnarea lor de catre clica basisto-pedelisto-penelista ??? 😦
   Daca guvernul Ciolos NU a fost impus de Bruxelles,
   DE CE aplica politica PNL care-i afiliat Popularilor Europeni ???
   De ce ministrii de resort NU vorbesc nimic despre PENSIILE
   milioanelor de oameni prin contributia carora ei si-au facut STUDIILE in ROMANIA ??? 😦
   De ce a inceput deja SCHIMBAREA din functii a prefectilor , primarilor, directorilor , functionarilor etc etc etc fostei coalitii de guvernare ( PSD&UNPR&ALDE ) ( vezi cazul primarului general al capitalei de la UNPR inlocuit cu unul de la PNL ) 😦
   Atata timp cat guvernul Ciolos face ce spune Iohannis si UE,
   Nu am nici o INCREDERE in guvernul Ciolos.
   NU am nici o SPERANTA in mai bine 😦
   iar daca voi mai REALIZA ceva, se va intampla numai si numai datorita MIE 🙂 🙂 🙂
   si NU guvernului de ” tehnocrati ”
   despre care vei afla cat de curnad ca nu-s ” tehnocrati” 😦 n
   ci IMPLICATI in punerea in practica a politicilor de AUSTERITATE impuse de FMI, BM, BCE si PPE !!! 😦 😦 😦
   Si eu” iti doresc multa incredere, sperante si realizari ” Petru ! 🙂
   Aliosa.
   PS !
   Dar despre cele spuse de profesorul ION COJA, vs. MORTII de la Colectiv, ce parere ai ?
   Dar despre plecarea ” subita” a fostului premier Emil Boc in America
   dupa ce-a aflat ca NUMELE sau apare la DNA in dosarul lui Ioan Oltean , ce parere ai ??? 🙂 😦
   Va veni timpul când SPUSELE mele de ACUM se vor ADEVERI 🙂 🙂 🙂
   iar atunci, te voi RUGA să REVII pe acest post pentru a RECITI ce-am postat și EU și TU ……………………………

   Comentariu de Aliosa — 03/12/2015 @ 2:11 pm | Răspunde

   • Nu am vrut să mă întorc în istorie, mă gândeam doar la zilele noastre, când e clar că nu suntem în stare să ne alegem parlamentari potriviți. Mai bine i-am juca la LOTO, că tot mai norocoși am fi decât cu prejudecățile și gândirea pe care o avem. De fapt e clar că totul pornește de la noi, de la gândire înapoiată și bolnavă pe care am moștenit-o după atâtea decenii de represiune. Până nu va fi nepotul tău major și își va impune punctul de vedere, mai trebuie să ne căznim cu vechile metehne comuniste, voalate sau evidente. Să vezi atunci cum te-a contrazice! 🙂

    Comentariu de racoltapetru6 — 03/12/2015 @ 3:55 pm | Răspunde

   • Salut Petru !
    M-am intors in ISTORIE pentru ca PREZENTUL desi este clar, din varii motive nu se vrea recunoscut ! 😦
    Nu vreau sa fii neaparat de acord cu cele gandite si spuse de mine,
    nu detin adevarul absolut pe motiv ca NU EXISTA ADEVAR ABSOLUT ! 😦
    Eu spun ce vad ce se intampla zi de zi in tarisoara noastra numita ROMANIA
    iar daca spusele de acum nu-s convingatoare desi sunt reale, TIMPUL ne va fi ARBITRU impartial ! 🙂
    Imi aduc aminte ca in urma cu ceva luni de zile , intr-o postare intitulata
    ” STEAUA nu mai e STEAUA ”
    mi-ai spus ca Gigi Becali va rezolva problema cu
    SIGLA, PALMARESUL si stadionul GHENCEA in diferendumul cu CSA ” Steaua Bucuresti” ……..
    Au trecut luni bune de atunci , Becali a iesit din puscarie iar problemele NU au fost rezolvate ! 😦
    Din cauza lui, sufera in primul rand JUCATORII care desi dupa programare ar trebui sa joace ACASA ( in Bucuresti)
    sunt nevoiti sa faca deplasari lungi si obositoare la Cluj sa-si dispute meciurile ….
    ADEVARUL despre guvernul de ” TEHNOCRATI” va iesi cat de curand la iveala si tot TIMPUL este cel care ni-l va da pe tava……………….
    dar pana atunci, va trebui sa ” suport ” 😦 consecintele CURAJULUI meu de a pune punctul pe ” I ” 😦
    In spiritul ADEVARULUI trebuie sa mentionez faptul ca cei NASCUTI dupa dec.1989 , adica ” generatia facebook” care l-a ales pe Iohannis presedinte si-apoi determinat pe Ponta sa DEMISIONEZE odata cu guvernul coalitiei PSD&UNPR&ALDE ,
    NU are cum AVEA o ” gandire inapoiata si bolnava” pentru simplul motiv ca a crescut si invatat in CAPITALISM ……..
    si prin urmare, nu s-a caznit ” cu vechile metehne comuniste, voalate sau evidente ” ci cu apucaturile basiste, ipocrite si perverse
    cu gand la averi nemuncite si bani obtinuti prin smecherii financiare ! 😦
    Cu mare parere de rau trebuie sa marturisesc ca societatea romaneasca este bolnava rau de tot iar boala cronica de care sufera este foarte greu de vindecat in conditiile ” statului de drept” instituit de traian Basescu in cei ZECE ani de mandat,
    stat preluat din mers de Klaus Werner Iohannis si pus pe treaba de Dacian Colos , fost consilier prezidential al lui Traian Basescu si ministrul agriculturii in guvernul PDL-istului Emil Boc despre care NU SE MAI STIE NIMIC
    de cand numele sau a fost pomenit in dosarul penal al lui Ion Oltean ………………………….

    ” Pana ce va fi nepotul ” meu major, s-ar putea ca ROMANIA de atunci, sa nu mai fie ROMANIA de AZI ( fereasca Dumnezeu)
    daca autoritatile statului roman
    nu vor aplica LEGEA fata de manifestarile sovine, iredentiste, anticonstitutionale si ANTIROMANESTI
    ale extremistilor maghiari din Romania ( Miscarea celor 64 de comitate ” si ale revizionistilor unguri care mai nou,
    prin vocea premierului Ungariei, Viktor Orban, CRITICA justitia din Romania 😦
    pentru ca l-a ARESTAT pe extremistul maghiar Beke Istvan Attila,
    seful organizatiei PARAMILITARE maghiare ” Miscarea celor 64 de comitate” din Targu Secuiesc pe motiv ca
    a intentionat sa detoneze o BOMBA artizanala la PARADA de 1 DECEMBRIE ! 😦
    Fiecare este liber sa spuna ce vrea, libertatea cuvantului este garantata prin Constitutie ca si dreptul de a protesta atunci cand ceva nu-i in regula …
    A doua zi dupa RETINEREA si ARESTAREA preventiva a extremistului maghiar Beke Istvan Attila,
    subordonatii si colegii din organizatia paramilitara ” Miscarea celor 64 de comitate” , rudele, prietenii si simpatizantii sai din Targu Secuiesc,AU IESIT in strada CERAND ELIBERAREA lui…………………
    Tuturor acelor PROTESTATARI dar si liderilor UDMR si PCM, le pun retoric intrebarea :
    – De ce nu au PROTESTAT si atunci cand INCULPATUL maghiar,deputat in Parlamentul Romaniei din partea UDMR ( nu-i stiu decat numele , Attila ) a FUGIT in Ungaria ca sa scape de INCHISOARE ???
    Pentru cine a UITAT, reamintesc ca acel deputat maghiar era pe vremea guvernului Boc ( culmea, si acesta a fugit…) membru activ in Comisia ANRP si a votat alaturi de alti inculpati (acum ) APROBAREA in regim de urgenta a PLATII de catre ANRP a drepturilor litigioase cumparate de samsarii RETROCEDARILOR de la BATRANII pe bolnavi, fara prea mult discernamant si complet lipsiti de aparare in fata indivizilor din MAFIA pedelisto-udemeristo-basiste a retrocedarilor.
    Pentru infractorul respectiv FUGIT in Ungaria si care a cerut AZIL POLITIC 😦 😦 😦
    de la premirul ungur Viktor Orban, prietenul fostului presedinte Traian Basescu si care acum acum se PLIMBA nestingherit in tara vecina in loc sa fie la PUSCARIE , DE CE NU au iesit maghiarii in strada CERAND ca autoritatile din Ungaria sa-l EXPULZEZE in Romania ca sa se apere in fata justitiei romane ??? 😦 😦 😦
    Ar fi multe de spus dar ma opresc aici nu inainte de a-ti multumi pentru raspunsul dat ! 🙂
    Si totusi, ASTEPT raspuns si la cele 2 INTREBARI din comentariul anterior………………..
    O seara pe placul tau prietene ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 03/12/2015 @ 8:40 pm | Răspunde

 3. Este foarte clar, se vede si din avion cum se spune ca s-a facut totul ca sa fie debarcat Ponta impreuna cu guvernul sau. Acum nu stiu ce sa cred dar nu ma las manipulata si invartita de Cartianu , de Moraru , Tolontan si toata clica lor platita pentru a dezinforma si a duce oamenii pe alte cai sa nu se ajunga la cele reale. Astia sunt basisti care au manipulat si au dezinformat pe toate caile poporul. Nu pot sa am incredere niciodata in oameni murdari , astia nu se mai fac bine niciodata. Sunt din ce in ce mai convinsa ca plavanul mult si mare este doar o papusa care-i trasa de sfori de cine altul decat de Basescu care trebuie pe toate caile si cu toate relatiile sa castige timp sa ameteasca iar prin manipulare murdara si nesimtire crasa poporul pentru ca deja vrea sa o ia de la capat si incepe iar prin a deveni primarul capitalei ca apoi, incet, incet sa se ocupe si de Iohannis sa-l dea jos si sa-si reia el locul pentru ca toti spun deja ca era mai presedinte decat actualul, plus nu cred ca are liniste la cate dosare are si nu se stie niciodata asa ca e graba mare pe capul lui sa ajunga iar la putere doar daca Dumnezeu o sa intervina sa ne scape de el altfel eu nu vad nici o scapare de jigodia asta , nu mai pot sa-l numesc om. Cu ajutorul PPE si a securistilor nostri care au dat lovitura in 1989 si nu mai vor sa piarda ce au castigat pana acum ca nu le mai ajunge , vor ca impreuna cu diavolii cu care au batut palma sa mosteneasca pamantul , poate au descoperit elixirul nemuririi, ce stim noi !? Daca e ceva necurat la acel club si oricum sunt de parere ca nu iese fum fara foc si planul desi a fost altul dar au primit ajutor de la diavol prin lipsa de constiinta si datorie care primeaza in general la romani plus incompetenta si lipsa de gandire. Eu ii asociez frati cu dracul pe toti PPE-istii pentru ca asta sunt daca fac parte din grupul distrugatorilor lumii. Ciolos a fost impus de PPE dupa ce a fost Basescu la ei cand au avut un congres, ceva de genul exact cu doua luni inainte de a se intampla tragedia si a rasuflat stirea sau chiar s-a vrut ca sa fie indreptata catre persoana lui Iohannis sa nu se gandeasca nimeni la Basescu (securistii stiu cum sa deruteze si sa manipuleze, au scoala inalta).

  Acum Boc e in America pentru ca sunt infratiti si cu penticostalii de acolo ca le-au dat saci de bani de aici din Romania tocmai pentru a-i sprijini la nevoi cum a fost si cea de la referendum de ex. Ca urmare vine seful de la FMI care a distrus Grecia si a facut in mod special raul Romaniei de era sa nu mai putem fi in situatia de a ne plati datoriile. Acum cica a fost invitat si o sa fie primit de Iohannis. Asta trebuie sa joace cum i se canta pentru ca deja i s-a aratat pisica cu pierderea definitiva a procesului si a banilor pe care-i castiga de la cea mai valoroasa casa luata cu furtisaguri. Basescu este o lighioana care cat va trai o sa-si razbune tot ce a indurat de la toti inclusiv poporul roman pe care-l uraste si mai si drept dovada a adus iar distrugatorul in tara , FMI-stul fost sef care doar a recunoscut ca a gresit, acolo, acolo dar greseli intentionate pentru a distruge tari si popoare. Desi acum e mare critic asa de ochii prostilor si arata el ce politician de marca este, pentru ca sa-si aduca partidul la un castig de macar 20 % cum a spus la o televiziune si sa reuseasca sa-i bage-n parlament pentru ca apoi distruge mintenas PNL-ul il are deja facut gramajoara la picioare. Este un joc mare ce se petrece si lasa impresia ca se dusmaneste cu Blaga dar din tot ce se intampla in PNL si cum li s-au spalat creierele pnl-istilor e dureros sa vezi ce se intampla cu aceasta tara care deja nu mai este Romania noastra pe care o stim si o iubim.

  Avem o Romanie unde oamenii au devenit exagerat de suspiciosi, de fricosi, de lasi de nu mai au capacitatea gandirii, rationamentului clar, credintei adevarate. S-a ajuns sa se loveasca in medici, profesori, ca oricum sistemul de invatamant si sanitar este in coma indusa. Nu mi-e deloc usor sa tot scriu (vorbesc) despre toate acestea ca ma apuca o revolta de greu imi revin. Nu stiu ce s-a intamplat cu romanii nostri de nu mai au simtul datoriei si al obiectivismului. Cum este posibil sa lovesti pe cei care-ti salveaza viata neconditionat, care=ti platesc ingrijire medicala peste hotare ca nu ai avut macar bunul simt si corectitudinea sa-ti platesti contributia de sanatate ca tot omul normal. Sunt asa de multe de scris (spus) si revoltatoare din punct de vedere al omului normal si care nu se lasa manipulat incat mai bine ma opresc ca-mi vin deja in minte muntii dezgoliti de paduri, animalele care sunt dezorientate si ajung prin sate ca nu mai au de unde-si lua hrana si adaposti, e strigator la cer tot ce se intampla. Nu mai astepta raspunsuri ca nu toti sunt deschisi, unii au ramas blocati in regimul basist si doar de acolo au rezultate bune, 3 ani de indreptare si de miscare spre bine cat de cat pentru ca nu se poate repede , repede nu conteaza, le este mai bun acest guvern de asa zisi tehnocrati care vor forma partidul ce si-l doreste papusoiul sasesc. E normal saracul nu poate el singur sa faca fata, abia asteapta sa puna pe umerii lui Ciolos raspunderea ca el trebuie sa se plimbe e mai usor, consilierii ii fac treaba si el se numeste presedinte ia o caruta de bani si ce noroc pe capul lui gol. Ma opresc aici ca deja nu ma mai recunosc.

  Un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti si Mos Niculaie sa-ti aduca daruri frumoase .

  P.S.
  Ceausescu a fost omorat pentru ca vroia sa faca o Romanie de care sa se apropie multi cu respect iar poporul sa fie in bunastare cand a reusit sa scape de FMI si Banca Mondiala, ne-a chinuit dar si-a dat seama de unde a venit raul si a inteles ce trebuie sa faca dar nu a mai apucat. La fel s-a intamplat si cu Ponta trebuie sa dispara sa nu mai aiba viata politica sa nu se mai auda nimic de el ca a indraznit sa aduca un licar de speranta si bine romanilor si trebuie golita Romania de bogatia subsolului, nu degeaba au venit si ungurii cu inventia de tinutul secuiesc, au bogatie mare in subsolul unde traiesc si-l vor pentru ei nu pentru romani, au facut intelegere cu Basescu si in 10 ani au facut pasi mari in scopurile pe care le au. Sun mult prea multe de spus dar ce ma doare e ca vad cum gandesc si se comporta romanii si de la multi am pretentii dar unde nu este nici Dumnezeu nu cere.

  Comentariu de Beta — 04/12/2015 @ 3:18 am | Răspunde

  • Buna dimineata !
   Aveti atata dreptate in TOATE cele postate mai sus incat,daca cineva ar avea RABDARE sa caute in ARHIVA blogului meu,
   v-ar acuza de ” PLAGIAT ” 🙂 🙂 🙂 ca tot este la moda tema plagiatului .
   In concluzie, sunt de ACORD cu tot ce ati scris dar imi rezerv
   si dreptul de a face si cateva consideratii npersonale :
   1) Daca articolul de fond era semnat de Cartianu si nu de prof.Ion Coja, NU l-as fi publicat ! 😦
   Asa este, cei nominalizati de dvs. au fost, sunt si vor fi in slujba maleficului Traian Basescu care in disperare de cauza si FRICA de PUSCARIE, iese zilnic in fata camerelor de luat vederi NU pentru a PROSTI din nou PROSTIMEA portocalie,
   ci pentru a le REAMINTI magistratilor NUMITI de el in functii cheie in JUSTITIE, PROCURATURA samd , in cei ZECE ani de BASISM murdar,
   SA NU UITE cine le-a dat ” malaiul” ………………
   2) Referitor la jurnalistul de SPORT ( investigatii) 🙂 😦 🙂 Tolontan si mai nu stiu cum,
   in spiritul ADEVARULUI trebuie sa reamintesc faptul ca DOSARUL ” Gala Bute ”
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/02/03/
   NU ar fi acum pe rol daca nu ar fi facut publice marsaviile blondinei din Plescoi………………..
   3) La postul acela de televiziune unde ” latra si linge” acel obscur si libidinos individ despre care faceti vorbire,
   nu m-am uitat , nu ma uit si nu ma voi uita NICIODATA ! 🙂
   4) Despre sluga credincioasa ” JAVREI ORDINARE ” cunoscuta de toti romanii , acel slugarnic omulet, care a ” plecat” imediat din TARA pe urmele lui Codrut Marta dupa ce-a fost informat de oamenii lui Basescu ca ar pute fi chemat la DNA sa dea cu ” subsemnatul” ,
   doar cuvinte de sila si urarea :
   ” sa-i stea in gat BROSCOIUL” cum i-a stat si complicelui sau PDL-ist , Ioan Oltean cand a fost chemat la DNA ! 🙂
   5) Nu toti ROMANII sunt BASISTI , dovada faptul ca in 29 iulie 2012 ,
   7,4 MILIOANE de ROMANI au VOTAT cu mare bucurie DEMITEREA ” javrei ordinare” din functia de presedine al Romaniei obtinuta prin frauda electorala si prin prostia celui numit de fostul presedinte Ion Iliescu, ” PROSTANACUL” 🙂
   care prostanac, dupa ce a beneficiat de sprijinul TOTAL al PSD dar si de bani pentru campanie electorala de la miliardarul Ioan Niculae ( acum la PUSCARIE) , s-a aliat cu INCULPATUL fost primar al Sectorului 5 , Marian Vanghelie si a TRADAT PSD formandu-si propriul sau partid pe care l-a pus in slujba lui Iohannis( Basescu ) ! 😦
   6) Referitor la fortarea DEMISIEI lui Ponta si implicit a guvernului coalitiei PSD&UNPR&ALDE,
   am spus-o si-o mai spun :
   – Lui Ponta i s-a „pus gand rau” de catre oligarhii financiari mondiali si de POPULARII lui Klaus Werner Iohannis,din momentul in care a AFIRMAT ca ROMANIA fiind in CRESTERE ECONOMICA ,
   NU mai are nevoie de un NOU ACORD cu FMI, BM si BCE !!! 😦 😦 😦
   Asta-i ” PICATURA care a umplut paharul” 😦 dar CINE sa RECUNOASCA ?!?!?!
   iohanistii adica pedelistii, adica basistii ??? 😦 😦 😦
   7) Ministrii ” TEHNOCRATI” din guvernul lui Ciolos ( Iohannis) 😦 sunt doar niste functionari TRIMISI anterior la Bruxelles de clica pedelisto-basista si readusi acum la Bucurest de clica pedelisto-basisto-penelisto-iohannista , pentru a se realiza DEZIDERATUL neamtului sibian ajuns presedinte cand avea DOSAR PENAL vs. FALSURILE folosite pentru cumpararea CASEI nr.6 , pierdute acum DEFINITIV si IREVOCABIL prinsentinta Curtii de Apel Brasov, sentinta pe care Iohannis vrea sa o CONTESTE mizand pe magistratii loialui lui Traian Basescu care-i ” mana-n mana ” 😦 cu actualul locatar de la Cotroceni pentru ca vrea sa devina PRIM MINISTRUl Romaniei :
   ” as fi cel mai bun PREMIER al Romaniei” a spus IPOCRITUL la un post basist de televiziune !!! 😦 😦 😦
   8) Cel mai tare si mai tare ma revolta si-mi face sila,
   NESIMTIREA si TUPEUL ordinar al unor parlamentari PDL-isti , PNL-isti,PMP-isti ,vanghelisti si geoanisti ,
   PENALI si NEPENALI,
   care APAR la televizor dandu-ne LECTII de morala si cum ar trebui sa se faca politica in Romania
   ca LOR, cei care AU TAIAT SALARII, pensii, indemnizatii, ajutoare si favorizat MAFIA RETROCEDARILOR si PLATII drepturilor litigioase,in perioada de trista amintire Basescu&boc&Ungureanu,
   SA REVINA la PUTERE ca sa FURE ce inca NU s-a FURAT pana acum !!! 😦 😦 😦

   Va multumesc pentru cuprinzatorul si la obiect COMENTARIU versus SITUATIA politica din ROMANIA zilelor de azi ! 🙂

   Mos NICOLAE care-i la DOUA lungimi de mers de usa casei dumneavoastre,
   sa va gaseasca sanatoasa si sa va aduca cele mai frumoase DARURI ! 🙂
   Cu stima si respect,
   Aliosa.
   PS !!! 🙂 🙂 🙂
   Sa NU va asteptati la RASPUNSURI la comentariul pertinent pe care l-ati postat ! 😦
   Poate doar la INJURATURI atat dumneavoastra cat si eu din partea celor care inca mai cred in
   – ” JAVRA PRDINARA” ,
   – in presedintele ” generatiei facebook”
   – sau in „TEHNOCRATII” lui Ciolos impusi ROMANIEI de PPE si alti dusmani nedeclarati ai Romaniei ! 😦

   Comentariu de Aliosa — 04/12/2015 @ 11:21 am | Răspunde

   • Un sfarsit de saptamana cu impliniri si daruri frumoase de la Mosul. Eu nu ma astept la nici un raspuns de la nimeni, doar dumneavoastra oricum imi raspundeti. Nu se socializeaza aici pentru ca fiecare doar pe dv. va cunoaste si fiind blog personal e normal sa se comporte asa. In alta parte nu scriu, cateodata pe f.b dar acolo intru f. rar si nu-mi place harmalaia de acolo si amestecatura ce se cultiva. Eu am placerea de a sta pe blogurile mele si ale prietenelor unde mai intru si postez, in rest ma informez si-mi fac o parere despre tot ce se intampla in lume , in tara mea si in jurul meu. Nu-mi place sa traiesc degeaba doar asa numai sa ma numesc ca traiesc.

    Comentariu de Beta — 04/12/2015 @ 3:26 pm | Răspunde

   • Buna dimineata „Beta” !
    Multumesc pentru urarile facute ! 🙂
    O saptamana asa cum ti-o doresti ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 07/12/2015 @ 10:30 am | Răspunde

 4. Buna dimineața, Aliosa!
  Daca ar fi vorba despre „guvernul meu” ca fiind un guvern PNL, PDL, PSD sau orice alta formațiune politica, eu zic ca tot ar fi bine. Numai sa fie un guvern care sa urmărească interesele statului roman, ceea ce nu cred ca e cazul, indiferent de formațiunea politica care va sprijini guvernul. Eu cred ca „guvernul meu” este, de fapt, guvernul lui Angela Merkel, sau al lui Hollande sau al lui Obama. Poate ca ar fi posibil sa fie și guvernul lui Putin, cine poate sa știe cine mai are influenta la structurile de conducere din România. Eu cred ca, începând de la guvernul lui Petre Roman, primul guvern de după 1990, toate guvernele au fost guvernele altor state, caci politica dusa de ele a fost antinationala. Se spune ca politicienii au distrus economia României ca sa fure, însă eu cred ca ar fi putut fura foarte bine și dacă n-ar fi distrus economia. Dimpotrivă, dacă economia ar fi mers bine, ar fi avut mai mult de furat, deci interesul oricărui politician este ca economia tarii sale sa meargă bine, ca sa aibă de unde fura.
  Cat despre suspiciunile legate de cauza incendiului, eu nu cred ca vom afla vreodată un răspuns, pentru ca nu se dorește asta. Gândește-te ca demonstrațiile pornite de la incendiu l-a răsturnat pe Victor Ponta, iar acesta nici n-a protestat măcar. De ce n-a zis nimic, când, de fapt, guvernul n-are legătura cu orice incendiu ar fi, decât în mod indirect, prin modul de administrare a apărării fata de incendii? Crezi ca Ponta a demisionat din cauza demonstrațiilor? Eu ma îndoiesc, eu cred ca a demisionat pentru ca știe ca niște forte s-au hotărât sa-l dea jos. Cei din PSD ar fi primii care ar trebui sa zică ceva despre cauzele incendiului, dar n-au curajul asta. N-au curaj nici măcar sa se apere, deci închipuiește-ți ce forte sunt acelea care au mișcat lucrurile în România, caci nici PSD-ii nu sunt străini de utilizarea securiștilor în politica!
  Acum politicienii au câștigat o bătălie (când spun politicieni, ma gândesc la serviciile secrete din cine știe ce tari, chiar și dintr-a noastră, care sunt subjugate altor servicii secrete). Însa au făcut o mare greșeală. O bătălie pierduta de romani înseamnă un război câștigat în viitor. Cine va mai participa la alegeri, dacă vor fi aceleași nume pe liste? Acum s-a convins întreaga Românie cine sunt politicienii noștri. Fara o alta clasa politica, nu vad cum ar putea pune mana pe putere un partid actual sau altul. Ori eu nu vad ca politicienii noștri, împreună cu serviciile secrete (străine, cred eu) sa părăsească de buna voie puterea, cred ca se bazează în continuare pe capacitatea de manipulare a opiniei publice. Dar capacitatea asta nu mai e aceeași ca înainte de demonstrațiile din București, oamenii au văzut și acum știu ca dușmanii cei mai mari ai romanilor sunt chiar politicienii.
  O duminica frumoasa!
  Mircea 🙂

  Comentariu de De ce nu? — 06/12/2015 @ 1:33 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Mircea !
   Sunt de acord in totalitate cu cele postate de tine ! 🙂
   Din pacate, timpul nu-mi permite sa-ti raspund punctual la toate opiniile tale
   dar te asigur de toata consideratiunea mea ! 🙂
   Si totusi, o sa adaug si din partea mea ceva, ceva ce nu ai spus, ceva ca sa pun PUNCTUL pe ” I” ! 🙂
   ” Guvernul meu” ( KWI) , NU este GUVERNUL lui 😦
   ci este GUVERNUL ONG-urilor ( vezi ONG-ul condus de Pipidi, Mihaiu, Ionita, samd)
   PLATITE , SPONSORIZATE , MITUITE ………..
   de miliardarul AMERICAN de etnie ungara, SOROS ,
   adeptul ” DREPTEI” , adica a AUSTERITATII prostimii care a fost MANIPULATA ca sa ceara DEMISIA guvernului legitim PSD&UNPR&ALDE ce guverna de vreo 3 ani spre BINELE si a ROMANILOR saraci, fara serviciu, cu salarii MICI si pensii si mai MICI , adica pentru binele intregii sociatati nu numai a IMBUIBATILOR postdecembristi VANZATORI si TRADATORI de NEAM si TARA precum cei din clanul Basescu, Bercea Mondialu, Ioan Oltean, Gheorghe Flutur, Adriean Videanu, Vasile Blaga,Boc-fugitu’,inaltii prelati, Alina Gorghiu , Gheorghe Stefan, fratilor si verilor Becali , Copos, Ioan Niculae, Mazare, Constantinescu, samd …………
   ” Tineri liberi si frumosi”
   fara prea muta CARTE dar extrem de GALAGIOSI,
   le-au facut BUNICILOR si PARINTILOR
   CADOU de Mos NICOLAE,
   INGHETAREA PENSIILOR 😦
   a SALARIULUI MINIM si asa ” de oaie” 😦
   TAIEREA TICHETELR de MASA
   si a BONUSURILOR de VACANTA
   ca asa au vrut cei din Europa Occidentala
   si din America Centrala
   ca in 2016 ROMANII sa cheltuiasca
   cum vrea gasca cioloseasca !!! 🙂 😦 🙂
   O saptamana asa cum ti-o doresti ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 07/12/2015 @ 10:32 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 😦 😦 😦
  A trecut aproape 1 ( un ) an de zile de la TRAGEDIA de la ” COLECTIV”
  si inca NU se CUNOSC adevaratii VINOVATI iar cei care ar fi TREBUIT sa ELUCIDEZE nenorocirea ce s-a petrecut in seara zile de 30 octombrie 2015 la clubul de distracii COLECTIV,
  se CEARTA pentru CIOLANUL gros de ROS ce l-ar putea PRIMI dupa 11 decembrie a.c. cand ROMANII, vor ALEGE noii PARLAMENTARI ………………………….
  Ca sa nu mai lungesc vorba, va invit sa intrati pe :
  http://www.ziarebotosani.ro/national/club-colectiv-atac-terorist-cu-arma-chimica-trebuia-sa-cada-ponta-iata-tot-adevarul
  si sa trageti concluziile pe care le credeti de cuviinta cai EU am tras deja de ANUL trecut CONCLUZIA
  pe care, nici macar AXA Iohannis-Ciols-Soros-GorghiuIsar nu mi-o poate SCHIMBA !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 26/10/2016 @ 9:26 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: