Alioşa ” File de Jurnal ”

07/12/2015

” Popa sau medic ” ?

Filed under: generale — Aliosa @ 10:01 am

In loc de MOTTO:

Motivele postarii materialului ce urmeaza sunt :

 •  nenorocirea de la SC Club Colectiv SRL din seara zilei de 30 oct.2015 in care au murit 27 de persoane ( acum cifra a ajuns la 60 ) .In acele cumplite momente , MEDICII si POPII au avut atitudini diametral opuse : daca MEDICII au actionat imediat pentru salvarea ranitilor, POPII nu au actionat pe loc  pentru a oficia slujbe de pomenirea mortilor din incendiu de la Colectiv ….
 • disputa verbala dintre Dacian Ciolos ,premierul guvernului roman si patriarhul BOR, Daniel, pe tema BANULUI ( ” ochiul dracului ” ) vs alocarea in bugetul pe anul 2016 a sumelor necesare pentru salariile slujitorilor bisericii si continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului ………….Initial,  prin vocea ministrului de finante, „tehnocrata” icon_mrgreenAnca Paliu Dragu ,  guvernul  a anuntat ca in bugetul pe 2016 NU s-a alocat nici un BAN pentru BOR, iar patriarhul Daniel a ‘ sarit in sus ca ars”  cerand  STATULUI averile luate de Domnitorul Alexandru Ioan Cuza in urma cu peste 100 de ani ….Cum guvenul lui Ciolos nu e guvern de ” TEHNOCRATI” ci de ” ANGAJATI POLITIC” , a cedat rapid SANTAJULUI POLITIC exercitat subtil de patriarhul BOR si a revenit spunand ca va aloca BANI  BOR atat pentru SALARIILE prelatilor cat si pentru continuarea lucrarilor incepute la diferite lacasuri de cult, inclusiv la Catedrala Mantuirii Neamului ( ce bine ar fi ca NEAMUL sa fie ” mantuit” de saracie si prostie ) hahaha

„Popa sau medic” ?basescu-preoti-in-groapa„Călcătorul de jurămant (sperjurul) va fi oprit şase ani de la împărtăşanie, doi ani plângând, trei ani ascultând, patru îngenunchind, un an stând împreuna cu ceilalti credincioşi (c.56) şi apoi se va învrednici de Sf. Impartasanie”. -Sf. Vasile 64.

Doi proaspeţi absolvenţi de bacalaureat, poate chiar de la liceul Bolintineanu au de ales viitoarea meserie,au de ales viitoarea meserie.

Unul vrea să se facă medic, altul vrea să fie popă.
Unul îmbrăcat în alb, culoarea luminii şi a speranţei, altul în negru, culoarea smoalei.
Ce să aleagă?
Ce variante au, ce le oferă statul roman?

Medicii fac cea mai lungă şi cea mai grea facultate, trebuie să se perfecţioneze tot timpul, să fie în pas cu descoperirile meseriei.
Popii fac o facultate de 3 ani, dar pot profesa şi cu seminarul teologic ( unii chiar si fara seminar…)
Medicii trebuie să înveţe tot timpul şi mai trebuie sa-si pună la treaba
si contribuţie si imaginaţia ca să poată promova.
Popii, după ce au învăţat în şcolile lor, nimic nu se mai schimbă, Biblia nu se mai modifică, Dumnezeu nu schimbă legile în timpul mersului, ceea ce a spus a spus, nu vine nimeni să spună că a mai spus Dumnezeu ceva în plus, nu se schimbă „instrumentarul”. Popii când ţin slujba citesc din Biblie, nu îi învinuieşte nimeni că nu o ştiu pe dinafară.
Medicii dacă cer un ban de la pacient sunt ridicaţi de procurorii DNA pentru luare de mita .
Popii pot cere bani la cutia mitei, fără să fie învinuiţi de luare de mită, nimeni nu le verifică cutia, fac ce vor cu banii atâta timp cât nu dau socoteală nimănui, fiscul nu are dreptul să verifice aceste fonduri. Nimeni nu le ia dreptul de a profesa, decât biserica, dacă încalcă preceptele ei, nu pe ale societăţii.
Medicii, când greşesc diagnosticul sau operaţia, medicamentaţia, sunt
învinuiţi de malpraxis şi îşi pot pierde dreptul de a profesa. Orice judecător îi poate lăsa muritori de foame.
Nimeni nu a învinuit un popă de malpraxis pentru că a greşit cântarea sau a încurcat psalmii, pentru că nimeni nu ştie ce trebuie să facă sau să spună popa. Nu a venit nimeni să spună că Popa l-a trimis la Dracu în loc să îi faciliteze întâlnirea cu Dumnezeu şi chiar dacă ar face-o nu l-ar crede nimeni, sau ar fi tot el învinuit. Toată lumea crede fără să verifice ceea ce face sau ce spune popa.
Medicii sunt plătiţi prost.
Popii sunt plătiţi şi de stat şi de propria biserică şi de enoriaşi pentru aceeaşi muncă, de cele mai multe ori de calitate îndoielnică.
Spitalele sunt desfiinţate.
Cu fiecare zi apar din ce în ce mai multe biserici, se modernizează, se dotează, se construieşte o catedrală care nu va salva viaţa nimănui, nu va trata bolnavii, nu va fi dotată cu săli de operaţie, va conţine tehnică
şi obiecte care nici nu vor salva vieţi nici nu îl vor aduce pe Dumnezeu mai aproape de noi, dimpotrivă.
Se desfiinţează fabricile de medicamente, medicii trebuie să prescrie ceea ce le impun contractele cu industria farmaceutică, de cele mai multe ori preţurile şi efectele acestora omoară omul şi tot medicul e
învinuit.
Nimeni nu a desfiinţat fabricile de lumânări, acestea se fac în mănăstiri, de cele mai multe ori reciclate din lumânările care sunt stinse imediat ce pleacă cei ce le-au aprins pentru sufletul celor vii sau celor morţi, ceea ce este echivalent cu desfacerea unui bolnav de la masca de oxigen, dar DNA nu se sesizează.
Pădurile de brazi nu au stopat producţia de tămâie.
Medicii sunt goniţi din ţară, nimeni nu le apără drepturile.
Nimeni nu îndrăzneşte să le spună popilor să plece din ţară dacă nu le convine biserica sau salariul, dimpotrivă, toţi îi cheamă lângă ei, deşi nu fac nimic. Nici un popă nu a făcut dovada legăturii sale cu Dumnezeu, ba mai mult, tot ei sunt cei care ne spun că trebuie să îl găsim pe Domnul în noi. Atunci la ce ne mai trebuie popii?
Salariile medicilor sunt impozitate, cu cât au salariul mai mare cu atât li se ia mai mult din el şi tot la un salariu de mizerie ajung.
Nimeni nu se leagă de averile mănăstireşti, dimpotrivă sunt completate şi reîntregite, nimeni nu a verificat până acuma cum şi-au cumpărat maşinile şi şi-au ridicat casele, salariile nu le sunt impozitate, nu dau socoteală nimănui decât celor care i-au pus în fucnţie şi cărora le duc .. „cutia milei”.
Oamenii, deşi sunt salvaţi de doctor, sunt înjuraţi după ce şi-au făcut datoria, fie că au salvat o viaţă, fie că au pierdut-o. Nimeni nu se roagă pentru viaţa lor.
Toţi se roagă în faţa popilor, orice ar face, bine sau rău, nu se leagă nimeni de viaţa lor, „este păcat” să gândeşti rău sau să învinuieşti de ceva o faţă bisericească, deşi mânâncă la fel ca noi, chiar mai bine, beau la fel ca noi, chiar mai mult, păcătuiesc la fel ca noi, chiar mai abitir şi cu mai mult sârg,  ( fac trafic de influenta si participa alaturi de mafioti la savarsirea de escrocherii financiare ( vezi popa X vs cumpararea drepturilor litigioase si onorarea lor de catre ANRP ) …,se adapteaza din mers aliindu-se cu politicienii care ajung la guvernare….n.r.)
Medicii, cu cât îmbătrânesc mai mult, cu atât sunt mai dispreţuiţi şi îşi pierd clientela,
nu mai pot opera, nu mai sunt căutaţi.
Popii cu cât sunt mai bătrâni şi mai albiţi cu atât sunt mai preţuiţi şi mai căutaţi deşi nu au dovedit nimic în plus faţă de anii ieşirii de pe băncile şcolii, în afară de abilitatea de a pretinde că împărtăşesc voia Domnului.
Medicii se supun legilor şi toanelor politicienilor, cariera şi viaţa lor este nesigură.
Nimeni nu se amestecă în viaţa, regulile, legile, predicile popilor,
nimeni nu le schimbă Biblia sau regulamentele de ordine interioară, nu îşi pierd niciodată drepturile dimpotrivă, acestea sporesc. Nici comuniştii nu le-au luat drepturile, doar le-au controlat după ce aceştia şi-au plecat fruntea în faţa puterii pământene. Aşa au făcut de fiecare dată pentru a-I păstra drepturile şi privilegiile.
Nimeni nu are nevoie de medici, decât atunci când e la pat, nu sunt
invitaţi nicăieri, lumea se fereşte şi să vorbească despre ei, de frică să nu cobească, oamenii nu se duc la medic decât când nu mai au nici o scăpare, de cele mai multe ori prea tâîrziu.
Nimeni nu le pupă mâna deşi mâna lor a salvat o viaţă.
Nu se desfăşoară nici o activitate sau ceremonie importantă fără să fie invitaţi preoţii să „sfinţească”, patriarhul este invitat la toate marile evenimente şi toţi îi pupă mâna deşi nu face nimic cu ea, decât se scarpină.
Ca să poată fi recunoscut ca valoare, un medic trebuie să probeze toată viaţa priceperile şi competenţele sale în domeniu, şi, culmea, uneori o singură greşeală îl poate costa libertatea, viaţa sau cariera.
Nimeni nu poate dovedi priceperea sau legătura unui popă cu Dumnezeu, toţi pretind că au legătura cu el dar nici unul nu a dovedit-o.
Dacă ia foc un spital din cauza instalaţiei electrice învechite şi proaste, se face anchetă , managerul spitalui este anchetat şi judecat pentru neglijenţă şi distrugeri.
Dacă ia foc o biserică pentru că s-a îmbătat popa şi a lăsat lumânările aprinse în biserică, se dă vina pe paracliser sau se spune că aşa a fost voinţa Domnului, toată lumea se închină şi se construieşte pe loc altă biserică mai mare şi mai bine dotată, ca să nu stea enoriaşii fără „ajutorul lui Dumnezeu” părintele este căinat şi ajutat să nu îşi piardă locul de muncă.
Nu toate localităţile au dispensare sau spitale sau măcar câte un medic, dar biserici au.
În fiecare spital există un popă plătit de stat, de BOR şi de spital pentru aceeaşi treabă.
Medicii depun un jurământ de credinţă faţă de OM, cel pe care îl slujesc şi căruia i se dedică, acesta este obiectul activităţii lor, cel pe care jură să îl salveze.
Popii depun jurământ de credinţă faţă de biserică, faţă de conducerea BOR,
nu faţă de OMUL al cărui suflet trebuie să îl salveze.
În loc de concluzie:
Mai miră pe cineva că:
1. sunt 56.000 de preoti si 48.000 de medici in Romania ? Fiecare preot are biserica lui, rar găseşti câte doi la o biserică, medicii se înghesuie câte 10 într-un cabinet şi sunt fericiţi cei care îşi găsesc loc.
2. Se ridică 200 lăcaşe de cult pe an, şi nici un spital.
3. Numărul bisericilor a crescut cu peste 4000 în 20 de ani în timp ce numărul paturilor din spitale în aceeaşi perioadă s-a înjumătăţit.
4. Din 2000 până în 2009, de exemplu, a dispărut câte un spital pe an.
5. Avem 18000 de biserici şi doar 368 de spitale.
6. Românii au de două ori mai multe biserici decât şcoli şi spitale, potrivit unui studiu APADOR Elveţia şi al Fundaţiei Solidaritatea pentru Libertatea de Conştiinţă.
Având aceste perspective, ce spuneţi, câţi dintre absolvenţii de valoare de liceu vor alege medicina în România şi câţi vor îmbraţişa „credinţa”?
Către ce ne îndreptăm, ce se urmăreşte, vindecarea societăţii sau îngroparea României?
Dacă preoţii îl slujesc pe Dumnezeu şi ne îndreaptă toată viaţa spre lumina cunoaşterii Dumnezeieşti şi a fericirii credinţei, de ce culoarea veşmintelor lor este neagră?
Nu cumva înmormântarea este obiectivul fundamental al activităţii lor?

ATUNCI AR TREBUI CA ŞI MINIŞTRII ŞI PARLAMENTARII SĂ POARTE ACELEAŞI VEŞMINTE,
PENTRU CĂ DESFĂŞOARĂ ACELEAŞI ACTIVITĂŢI :
– NE TĂMÂIAZĂ LA FIECARE 4 ANI,
– NE PROMIT LAPTE ŞI MIERE LA ALEGERI,
– NE PREDICĂ NORME ŞI LEGI VALABILE NUMAI PENTRU NOI,
– EI AU LEGILE LOR SPECIALE ŞI PRIVILEGII,
DAR PÂNĂ LA URMĂ NE DUC ÎN ACELAŞI LOC:
ÎN MORMÂNT.

PS. A auzit cineva de un preot pedepsit conform paragrafului citat în introducerea articolului, pentru că a jurat strâmb în faţa lui Dumnezeu şi a oamenilor???????

Sursa:

http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/07/16/popa-sau-medic-4560

Aliosa.

PS !

Dupa mine, slujitorul bisericii, ” trimisul lui Dumnezeu pe pamant „, trebuie sa fie o persoana INTEGRA,ONESTA, MODESTA, CUVIINCIOASA , ALTRUISTA, cu inalte calitati morale , civice, sociale, cu ” frica” de Dumnezeu, cu grija pentru enoriasii sai, IUBITOR  al BINELUI si DUSMAN inversunat al RAULUI , un FAMILIST convins, desavarsit, mai pe scurt ca la ARMATA, un EXEMPLU DEMN de urmat de toata comunitatea din PAROHIA sa ! clappinghat

Din pacate , in TARISORA noastra, sunt si slujitori ai bisericii care NU sunt EXEMPLE demne de urmat in parohiile lor , slujitori care l-au parasit pe DUMNEZEU si s-au apropiat de diavol ! 19 Tocmai de aceea , ROMANUL care-i POET din nastere, spune :

” NU fa ce SPUNE popa, fa CE FACE  popa”  ! icon_mrgreen

Reclame

18 comentarii »

 1. Eu pot sa zic ca sunt mai aproape de ateism decât de dogma bisericească. Cu toate acestea în satul românesc chiar şi acum există trei stâlpi ai societății: primaru, notarul şi popa. De fapt este şi o zicală care imitând graiul oltenesc zice : „Fură primarul, fură notarul, fură popa, fură toți” Cu toate acestea medicul nu prea era de găsit la ţară nici în perioada interbelică, nici acum. Da este greu ca sa devii medic, dar un medic bun este mai greu. Rolul bisericii în societatea românească de azi este mai mult unul de îndobitocire a populaţiei, este mai mult de spoliere a celor săraci. Nu săpun fără biserică, dar citeste şi http://stirileprotv.ro/stiri/politic/premierul-ciolos-a-vorbit-la-telefon-cu-patriarhul-daniel-despre-bugetul-pe-anul-2016-ce-i-a-transmis.html.
  A propos, ai fost am înţeles la o înmormântare. Dumnezeu s-o ierte pe răposata! Ai văzut că nu te mai primește cu lumânări cumpărate din afara bisericii iar cele aprinse nu sunt lăsate să ardă până la sfârşit? De ce? Popii au primit o cotă de ceară pentru lumânări şoi dacă nu o realizează au necazuri cu episcopia!
  Altele ce sa mai zic. O zi bună şi mai puţine necazuri!

  Comentariu de Popateapa — 07/12/2015 @ 10:46 am | Răspunde

  • In spiritul ADEVARULUi , si
   ” EU pot sa zic ca sunt mai aproape de ATEISM decat de dogma bisericeasca” 🙂 😦 🙂
   Iar daca reamintesc a in anii 60′ eram ELEV al LICEULUI MILITAR ” Stefan cel Mare ” din Campulung Moldovenesc
   acolo-n frumoasa BUCOVINA,
   https://aliosapopovici.wordpress.com/e2013/09/23/
   nici NU mai trebuie sa explic de ce ! 🙂
   In rest, SUNT de ACORD cu toate cele spuse de tine iar ca sa nu fiu acuzat de NONCOMBAT 😦
   chiar daca NU am citit cele ce rezulta din LINK-ul sus postat,
   fac urmatoarea precizare de nu e cu suparare :
   – Dupa ce patriarhul BOR, Daniel a „iesit la RAMPA” 🙂 🙂 🙂
   spunand ca PREOTII ar RENUNTA la SALARIILE platite de STAT daca STATUL le-ar da inapoi AVERILE bisericesti luate abuziv ,
   premieri Ciolos, a intors-o ca ” la Ploiesti ”
   ( Traian Basescu pe vremuri( ucenicul trebuie sa-si depaseasca mesterul, nu-i asa ? ) 🙂
   promitand BOR ca-i va da BANI in 2016 si pentru SALARIILE preotilor si pentru CONTINUAREA lucrarilor la lacasele de cult deja INCEPUTE…
   De unde se vede ca SANTAJUL POLITIC functioneaza fara a se tine cont de DOCTRINE si RELIGIE !!! 🙂 😦 🙂
   Ai inteles exact care a fost vestea primita in weekend ! 😦
   Dumnezeu sa te auda ! 🙂
   Cat priveste LUMANARILE, iarasi ai ghicit-o ! 🙂
   Nu numai familia mea ci toata omenirea care a asistat la slijba in catedrala ” Sf .HARALAMBIE” copie fidela a catedralei de la Curtea de Arges,
   a CUMPARAT lumanari de la un locusor special amenajat in partea dreapta , la intrare, unde, o femeie cu ochi vigilenti „dar cu vederi largi” 🙂
   avea GRIJA sa STINGA lumanarile cand erau pe la jumatate……………..
   Vorba ta, Popica ! 🙂
   – ” Altele ce sa mai zic” ? 🙂
   Multumesc pentru comentariu si o SAPTAMANA mai buna si mai frumoasa ca cea trecuta ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 07/12/2015 @ 7:21 pm

  • Totuşi este bine sa nu le mai dea nimic popilor. Doar e o vorbă: „Popa are mana de luat nu de dat” Şi până la urmă averile bisericești au fost înainte de apariţia credinţei proprietatea poporului, deci au fost luate cu forţa. La fel şi regii României. primul rege a venit cu o valiză în România şi ultimul a plecat cu trenul plin

   Comentariu de Popateapa — 08/12/2015 @ 1:21 pm

 2. Iară s-a răzgândit „cel mai mare credincios al țării” și vrea să intre în politică printr-un partid al religiei!
  Oricum, la noi politica și religia merg mână în mână, chiar dacă legea spune că nu-i voie să se amestece.
  Iar Becali vrea să împuște doi iepuri deodată, că prea l-au uitat televiziunile! 😉
  S-auzim numai de bine, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 07/12/2015 @ 11:47 am | Răspunde

  • Salut Patru !
   De data asta, ai pus punctul pe „I” cum se mai spune-n popor ,
   sau, ca la ARMATA, ” PUNCT ochit, PUNCT lovit ” !!! 🙂 🙂 🙂
   Individul despre care faci vorbire,
   imi este atat de antipatic
   incat fara nici un pic de sovaire
   l-as arunca-n jaratec !!! 😦 😦 🙂
   Cum ” prostul nu e prost destul daca nu e si fudul” in prostia lui de cioban cu miros scarbos de oi
   a uitat ca dupa iesirea din PUSCARIE a PROMIS ca NU va mai face POLITICA ! 😦
   -Dar, poti sa-i ceri omului ce n-are ? 😦
   O saptamana pe placul tau Petru ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 07/12/2015 @ 7:30 pm

 3. Buona settimana carissimo Aliosa ♥

  Comentariu de Rebecca Antolini — 07/12/2015 @ 3:00 pm | Răspunde

  • Buona settimana anche a te, carissima Rebecca ! 🙂
   Ti mando un abbraccio ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 07/12/2015 @ 7:35 pm

  • Sei sempre molto gentile con me 😉

   Comentariu de Rebecca Antolini — 07/12/2015 @ 8:04 pm

  • Il piacere è stato mio ogni tempo e nel nostro caso, il contrario è anche vero!
   In tutta onestà ammettere che lo sono anche la vita di tutti i giorni implicitamente persone virtuali,
   attraverso un dialogo costante virtualmente attraverso la fedeltà al mio blog,
   I determinano essere che ogni volta e la qualità che il vostro regno hai assegnato -a parte del mio modo di essere,
   come appreso durante l’infanzia dai miei buoni genitori e cresciuto nel corso degli anni di scuola superiore,
   post-secondaria e post-universitari! 🙂
   Grazie per la visita e come nuovo momento di coricarsi (23.00 in Romania, 22 ore, 00 in Italia) è in arrivo,
   mi permetta cara Rebecca, per augurarvi
   „buona notte”! 🙂
   Con simpatia e amicizia,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 07/12/2015 @ 11:11 pm

 4. Felice settimana, Aliosa. Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 07/12/2015 @ 7:16 pm | Răspunde

  • Felice settimana anche a te, Gian Paolo ! 🙂
   Un caro saluto,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 07/12/2015 @ 7:36 pm

  • Felice serata

   Comentariu de newwhitebear — 07/12/2015 @ 7:37 pm

  • Grazie Gian Paolo ! 🙂
   Buona notte, caro amico ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 07/12/2015 @ 10:51 pm

 5. @ ALL !!!
  Daca despre MEDICI si POPI nu vreti sa COMENTATI,
  atunci, va dau trimitere spre ” TEHNOCRATI” !!! 🙂 🙂 🙂
  Sustinatorilor guvernului de ” TEHNOCRATI” ciolosisti si iohannisti,
  le recomand sa intre pe
  http://psnews.ro/laura-chiriac-taxeaza-dur-afirmatiile-ministrului-de-finante-antinationala-lipsita-de-solidaritate-103945/
  pentru a afla OPINIA ” tehnocratei ” 🙂 😦 🙂 Anca Paliu Dragu, ministrul finantelor,
  despre CAT trebuie sa PRIMEASCA muncitorii ROMANIIE pentru MUNCA lor …..
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 08/12/2015 @ 11:35 am | Răspunde

 6. […] Dacă aţi urmărit cu atenţie discuţia din videoclip veţi vedea că este vorba de părerea unora dintre consilieri faţă de persoanele cu dizabilități. Chiar dacă dl Badea, ziarist din Călăraşi nu se încadrează în categoria persoanelor cu dizabilități, el este catalogat cu acest nume în sens peiorativ, în acest fel ilustrând opinia clară a vorbitorului precum că astfel de persoane  sunt nişte oameni inferiori, lipsiţi de drepturi. Ceva în genul “rasei pure” principiu promovat de Hitler, principiu în baza căruia doar rasa ariană trebuie să supraviețuiască, celelalte rase fiind inferiore. […]

  Pingback de Discutii la ședința pe comisii la CL Oltenita. - Ziarul lui Ipu — 08/12/2015 @ 1:23 pm | Răspunde

  • Salut Popica !
   Inca NU am urmarit discutia din videoclipul despre care vorbesti
   dar o sa-mi fac timp sa-l urmaresc chiar acolo, pe blogul tau unde-ti voi lasa si un comentariu …
   Pana atunci insa, multumesc pentru ” pingback” ! 🙂
   O zi asa cum ti-o doresti ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 09/12/2015 @ 10:02 am

 7. @ ALL !!! Pipera
  Cand am postat articolul de fata, mi-am asumat si riscurile virtuale de rigoare !!! 🙂 😦 🙂
  Mai pe intelesul si a lui nea Gheorghe ” puscariasu’ ” din Pipera, ” omul cu DOUA fete ” 😦
  una mai hatra ca alta, care, mai mizerabil in vorbe si-n fapta decat cel care a ” muls si devalizat ”
  prin MAFIA si CLANURILE lui ZECE ani ROMANIA ,
  acum spune UNA si imediat spune ALTA, despre acelasi subiect 🙂 😦 🙂
  cum a spus si Traian Basescu maghiarilor din organizatiile ANTIROMANESTI in iulie 2012 vs.REFERENDUMUL de DEMITERE a sa,
  -” Iesiti la vot” 🙂
  – ” Nu iesiti la vot” 😦
  ca de IESEAU la vot cei 600.000 de alegatori maghiari,
  scapam de ” JAVRA ORDINARA ” 🙂 inca din vara anului 2012 dar asa,
  cu ajutorul BISTRITEANULUI Zegrean , seful CCR , NOMINALIZATUL pedelistului Ion Oltean
  ( care azi in parlament va afla ca cererea DNA de ARESTARE PREVENTIVA a sa va fi AVIZATA FAVORABIL 🙂 🙂 🙂 ,
  REFERENDUMUL a fost INVALIDAT ( printr-o ” ERATA” semnata doar de 3 judecatori din 9 de la CCR ) 😦
  iar ” JAVRA ORDINARA” 😦 a scapat iar acum, vrea din NOU sa REVINA
  ” CU ORICE PRET LA PUTERE” 😦
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2010/05/27/
  RISCURILE virtuale la care faceam referire, se vad si cu ochiul liber de catre cine
  se UITA la numarul de persoane care au lasat un LIKE sau un COMENTARIU …………………..
  Fiecare insa face ce vrea, gandeste cum vrea si posteaza ce vrea dar pentru mine,
  CONCLUZIA este clara :
  – Cand vine vorba despre BISERICA si JUSTITIE,
  ROMANUL prefera sa TACA 😦
  decat sa se „ia la TRANTA ” cu POPII sau cu MAGISTRATII !!! 🙂 😦 🙂
  Ca urmare, MULTUMESC persoanelor care au LASAT un LIKE sau ( si ) un COMENTARIU,
  le APRECIEZ CURAJUL de a fi spus ce-au spus,
  iar pentru cei ( cele) care au CITIT ce-i scris in articolul de fond,
  le multumesc ca au trecut pe aici rugand pe Dumnezeu care ne invata sa fim CINSTITI in vorbe si-n fapte,
  – Iarta-i Doamne pentru tacerea lor !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 09/12/2015 @ 10:25 am | Răspunde

 8. @ ALL !!!
  Pentru a alunga din sufletele domniilor voastre orice umbra de suparare,
  va postez un FILM cu o ARTISTA frumoasa tare
  si care va avea a sa lansare
  chiar in ziua de CRACIUN
  cand voi manca MIEZ de NUCA cu MAGIUN !!! 🙂 🙂 🙂

  Vizionare placuta ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 09/12/2015 @ 10:28 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: