Alioşa ” File de Jurnal ”

29/01/2016

Nesimtire cat cuprinde !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 11:35 am

In loc de motto:

Oamenii MOR cu zile in spitale din lipsa medicamentelor care costa BANI multi,ELEVII ingheata de frig in scolile generale din satele PATRIEI , OAMENII STRAZII mananca ce gasesc la tomberoane, sute de mii PENSIONARI nu au ce pune pe masa din cauza PENSIEI  fff mici, ARMATA pleaca in misiuni in afara TARII cu tehnica de mana a doua sau chiar a treia din lipsa banilor,POLITISTII si JANDARMII intervin in situatii extreme cu tehnica romaneasca de acum 26 de ani  samd. iar SOTIA sefului SIE, Mihai Razvan Ungureanu

ungureanu.emn1ashliqsluga credincioasa a fostului presedinte T. Basescu dar si a actualului presedinte,Klaus Werner Iohannis, INCASEAZA  doar ea stie pentru ce ma-scarpin-de-uimire84 .000 de EURO de la firma austriaca OMV  Viena ………………..

”  Mihai Răzvan Ungureanueste din nou şeful SIE, numit şi susţinut de Klaus Iohannis. Declaraţia lui de avere depusă pe site-ul SIE pur şi simplu ne închide tuturor gura: Daniela Ungureanu, soţia lui, a încasat inclusiv anul trecut 84.000 euro de la OMV Viena, adică 7.000 euro/lună pentru servicii medicale, deşi lucrează în continuare la…
Spitalul Clinic Fundeni ca medic anestezist!
Prima oară s-a aflat despre incredibila situaţie în care Daniela Ungureanu, soţia şefului Serviciului de Informaţii Externe, figurează pe statele de plată ale unei firme străine care exploatează rezervele naturale ale României, la începutul anului 2012, cînd Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit prim-ministru de către Traian Băsescu!
Traian Băsescu spunea că este ilegal ca soţia şefului SIE să fie angajata unei firme din străinătate
În mod inexplicabil, în vara aceluiaşi an, cînd Traian Băsescu era suspendat, fiind prezent la OTV, fostul preşedinte al ţării a făcut o declaraţie stupefiantă: „Nu este legal ca, în perioada când o persoană este şeful SIE (Serviciul de Informaţii Externe), soţia sa să fie angajată a unei firme din străinătate”! El a mai spus că Ungureanu Daniela a avut un contract cu OMV Viena în perioada când soţul ei era reprezentant special al României la Iniţiativa de Cooperare Sud-Est Europeană (SECI), cu sediul tot la Viena, şi că „acest contract a încetat atunci când Mihai Răzvan Ungureanu a fost chemat în ţară şi numit şeful SIE”, ceea ce este O MINCIUNĂ, căci, aşa cum s-a mai scris în cotidianul.ro, venitul de 84.000 euro, obţinut de Daniela Ungureanu de la OMV Viena, figurează în Declaraţiile de avere ale lui Mihai Răzvan Ungureanu din anii 2009, 2010, 2011, ani în care MRU era şeful SIE, adică şeful spionilor români!
Angajarea Danielei Ungureanu este şi mai ciudată dacă reamintim faptul că, în aceeaşi perioadă, ea era medic anestezist la Spitalul Fundeni Bucureşti şi nu ne putem imagina ce servicii de consultanţă putea să dea… la Viena!
Şi acum, cînd soţul ei este iarăşi şeful SIE, Daniela Ungureanu primeşte 84.000 de la OMV Viena
După scandalul din anul 2012, cînd s-a descoperit această situaţie teribilă care vizează chiar trădarea intereselor naţionale, mai ales că MRU este autorul pierderii Moştenirii Gojdu de către România în favoarea Ungariei şi a Tezaurului de la Moscova, toată opinia publică a crezut că Daniela Ungureanu s-a retras de la OMV pentru a nu-i crea probleme suplimentare soţului său.
Ei, bine, nu! Verificînd din nou Declaraţia de avere a lui Mihai Răzvan Ungureanu, descoperim că soţia lui primeşte şi azi cei 84.000 euro de la OMV Viena tot pentru „servicii medicale de urgenţă”, deşi este tot medic anestezist la Spitalul Fundeni! Iată pasajul din Declaraţia lui de avere depusă în 8 iulie 2015:
pasaj_declaratieDupă cum se vede, pentru activitatea unde lucrează efectiv, cea de la Institutul Fundeni, Daniela Ungureanu are un salariu anual de 58.392 lei, adică 13.000 euro, în timp ce pentru activitatea „sub acoperire” de la OMV Viena primeşte 84.000 euro! Chiar nu se întreabă nimeni ce se ascunde în spatele acestei situaţii ciudate? Sau instituţia care ar trebui să-şi pună întrebările acestea este chiar SIE?
De data aceasta, responsabilitatea pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de şef al SIE îi aparţine preşedintelui actual Klaus Iohannis, care l-a avut chiar consilier personal imediat ce a cîştigat alegerile prezidenţiale!
Situaţia este cu atît mai dramatică, cu cît acum cîteva zile agenţiile de ştiri au anunţat că „OMV a bătut palma cu GAZPROM pentru un schimb important de active care implică România” (HotNews, 7 ianuarie 2015)! Acest schimb de active vine după ce, în vara anului 2014, cele două firme semnaseră în prezenţa lui Vladimir Putin un acord pentru construirea gazoductului „South Stream”, despre care Agenţia Reuters scria sec: „AUSTRIA SFIDEAZĂ UE”!
În condiţiile în care un simplu parlamentar nu are voie să-şi angajeze soţia la propriul său cabinet căci ar intra în incompatibilitate, este greu de imaginat cum de s-a putut tolera ani de zile situaţia Danielei Ungureanu, care este angajata unei firme străine, OMV Viena, care ar trebui supravegheată informativ de SIE, adică de instituţia condusă de soţul ei!
Cu atît mai mult cu cît Daniela Ungureanu este şi administratorul firmeiPETROMED SOLUTIONS SRL, care este subsidiară a grupului OMV PETROM, fiind „racolată” în echipa executivă pe 18 noiembrie 2007, adică la doar o lună după ce Mihai Răzvan Ungureanu a devenit pentru prima oară şeful SIE! Şi – atenţie! – nu ar primi nici un ban pentru această funcţie!
Despre acest subiect, cotidianul.ro a mai scris acum cîţiva ani, atunci cînd se discuta prima oară despre faptul că tocmai această firmă,PETROMED SOLUTIONS SRL, se pregătea să preia Serviciul de Ambulanţă din România, care avea un buget de 4,5 miliarde de euro! Discuţia despre privatizarea acestui Serviciu de Ambulanţă se pare că va reveni în actualitate în perioada imediat următoare, aşa încît vom relua acest subiect.
Pînă atunci, solicităm Administraţiei Prezidenţiale un punct de vedere despre datele din Declaraţia de avere a şefului SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, în care se recunoaşte prezenţa soţiei sale pe statele de plată ale firmei OMV Viena, primind sume uriaşe pentru „servicii” ce nu prea au legătură cu interesele României. Mai exact, ştie Klaus Iohannis ce înseamnă acele „servicii” şi, deci, îşi asumă numirea lui MRU, sau, la fel ca Traian Băsescu, dă din umeri şi spune că nu crede că aşa ceva este posibil? „
 Autor ,

http://www.cotidianul.ro/sotia-lui-mihai-razvan-ungureanu-incaseaza-in-continuare-84000-euro-de-la-omv-viena-274304/

Oare presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, cand l-a numit pe MRU la sefia SIE, avea cunostinta de informatiile de mai sus ?

Daca DA, e fff dubios ! icon_mrgreen

Daca NU, e fff dureros ! icon_cry

La NOI, NESIMTIREA este direct proportionala cu functia avuta in societate !  😦  Cu cat FUNCTIA este mai mare, cu atat NESIMTIREA este mai mare !  🙂  Parlamentarii si-au votat PENSII si INDEMNIZATII speciale, Gabriel Oprea cand i-a tinut locul lui PONTA la conducerea guvernului a dat o OUG care le-a TRIPLAT SALARIILE  presedintelui TARII, sefilor celor 2 camere din parlament, premierului, vicepremierului ( adica salariu sau ) , ministrilor si inca alti cativa demnitari iar lista NESIMTIRII ar putea continua …si tot Gabriel Oprea a beneficiat abuziv de avantajele  COLOANEI  OFICIALE ca ministru de interne pentru care acum este CERCETAT de DNA ……………….

Comentariile le las pe seama domniei tale stimata vizitatoare si stimate vizitator !

” Risti ”  ???

ma-scarpin-de-uimire

weekend-placut1         Aliosa.

31 comentarii »


 1. Danke lieber Freund schönes Video liebe Grüße von mir und ein gutes Wochenende lieber Gruß Gislinde

  Comentariu de giselzitrone — 29/01/2016 @ 12:12 pm | Răspunde

  • Hallo Gislinde !
   Besuchen Sie Ihre Regierungszeit ehrt mich,
   motiviert mich Bilder geschrieben und mutig
   in Worten Ich danke Ihnen und Hass Wochenende als nützlich und angenehm! 🙂
   Mit Sympathie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 29/01/2016 @ 1:28 pm | Răspunde

 2. Mi se pare mie sau M.R.U. transmite și el mesaje atingându-și nasul, la fel ca Elena Udrea?
  O fi un cod pe care numai gașca lor îl pricep sau, pur și simplu, se scarpină?!
  La banii lor, luați doar pe pile și pe ochi frumoși, n-au altă ocupație și nici grijă.
  Gânduri frumoase și sentimente calde din partea mea, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 29/01/2016 @ 12:25 pm | Răspunde

  • Cu siguranta MRU transmite MESAJE ! 😦
   Daca s-ar fi SCARPINAT, in mod normal si natural ar fi facut-o cu mana STANGA
   nu cu mana DREAPTA ! 🙂
   Bineinteles ca este ” UN COD” 😦 ce-l pune in practica chiar in fata camerelor de luat vederi din timpul interpelarilor in Parlament
   ca sa-l receptioneze toata GASCA lui NESIMTITA ! 😦
   Strigator la cer este faptul ca in loc sa fie CERCETAT de DNA pentru oferirea
   GRATUITA a Mostenirii Gojdu ungurilor care l-au DECORAT pentru asta,
   MRU a fost PROMOVAT ca sa TRADEZE ce inca nu TRADASE ! 😦
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/06/26/
   Ganduri frumoase si sentimente calduroase si de la mine pentru tine Petru ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 29/01/2016 @ 1:19 pm | Răspunde

 3. Buon Weekend caro Aliosa ♥

  Comentariu de Rebecca Antolini — 29/01/2016 @ 12:47 pm | Răspunde

  • Grazie della visita cara Rebecca ! 🙂
   Buon weekend anche a te ! 🙂
   Con simpatia,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 29/01/2016 @ 1:18 pm | Răspunde

   • Buona settimana e buon febbraio

    Comentariu de Rebecca Antolini — 01/02/2016 @ 7:32 am | Răspunde

   • Grazie cara Rebecca !
    Buona settimana e buon febbraio anche a te ! 🙂
    Ti mando un abbraccio ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 01/02/2016 @ 9:18 am | Răspunde

 4. Da, poate e dubios sau trist… dar nu stiu daca noi avem ce face. Oftam si mergem mai departe..
  Weekend placut Aliosa!

  Comentariu de Mami — 29/01/2016 @ 1:27 pm | Răspunde

  • Buna ziua ” MAMI” !
   E si dubios si trist in acelasi timp ! 😦
   Asa este, noi nu prea avem ce face mai ales ca MAFIA pedelisto-penelisto-basisto-iohannista
   este atat de puternic ANCORATA in structurile de forta ale ROMANIEI
   incat nici cel mai mare CUTREMUR de pamant NU o poate anihila ! 😦
   Odata cu oftatul , eu reamintesc romanilor ca nu este bine sa TACA
   si-ar trebui sa faca ceva, macar sa-si spuna NEMULTUMIRILE si TRAIRILE ! 😦
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana cat mai frumos alaturi de cei dragi ! 🙂

   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 29/01/2016 @ 1:43 pm | Răspunde

 5. Happy Weekend Aliosa ! 🙂

  Comentariu de Love — 29/01/2016 @ 1:35 pm | Răspunde

  • Thanks for your comment ! 🙂
   Happy Weekend ” Love” ! 🙂
   Regards,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 29/01/2016 @ 1:45 pm | Răspunde

 6. Buna dimineața!
  Eu cred ca e o copilărie sa mai credem ca vreun politician ajuns în funcție de conducere, în România, este cat de cat independent de companiile străine. Eu cred ca politicienii care câștigă alegerile le câștigă tocmai pentru ca acești politicieni sunt pe placul unora sau a altora din afara. Indiferent de culoarea politica, politicienii noștri urmăresc interesele altor tari, nu pe ale tarii care le plătește salariile și suporta pierderile economice datorate corupției (și trădării) lor. Pai PETROM nu a fost vândut către OMV (o companie mica, la acea vreme, care nu avea resurse proprii de petrol și gaze, nu avea nici un fel de zăcăminte proprii) de către guvernul Năstase, pentru ca Austria sa nu se opună intrării României în NATO? Iar contractul de privatizare, care e atât de dezavantajos pentru statul roman, îmi arata ca guvernele României nici nu prea au de ales, într-un fel sunt forțate din exterior. Ma gândesc ca, dacă toate guvernele de după ’89 nu s-ar fi supus cererilor externe, poate ca în România ar fi fost ca-n Iugoslavia.
  Din păcate, toți politicienii romani au făcut jocul celor din afara, iar acest lucru va trebui lămurit în justiție. Tot din păcate, la demonstrațiile din noiembrie anul trecut, niciunul nu a pus problema suveranității și independentei reale a României. Poate ca schimbarea în totalitate a clasei politice face aceasta independenta posibila, însă nu vad cum s-ar putea schimba întreaga clasa politica, fără o alta revoluție.
  Weekend plăcut!
  Mircea

  Comentariu de De ce nu? — 29/01/2016 @ 4:26 pm | Răspunde

  • Buna seara Mircea ! 🙂
   Asa este, NICI un POLITICIAN ajuns in functie de conducere NU este INTERESAT de BINELE ALEGATORILOR sai ci de IMBOGATIREA cu orice pret a familiei lui si a mafiotilor care i-au SPONSORIZAT campania electorala ! 😦
   Ca sa nu ne pierdem in TRECUT, hai sa vorbim despre PREZENT ! 🙂
   Pe POLITICIENI nu-i INTERESEAZA cum traiesc alegatorii decat in campaniile electorale cand au nevoie de VOTURILE lor ! 😦
   Iar pentru a ajunge la PUTERE, politicienii fac PACT si cu DIAVOLUL nu numai cu afaceristi si politicieni din afara ! 😦
   Asa s-au VANDUT pe nimic fabrici, uzine, combinate, bogatiile subsolului, pamantul TARIi ( peste 1,5 HECTARE de teren ARABIL ) 😦
   PADURILE si multe altele ce nu-mi vin acum in minte ! 😦
   TRADATORI de NEAM si TARA au fost inca din prima zi de CPUN si sunt si in zilele noastre ! 😦
   Acei indivizi lipsiti de bun simt si patriotism, AU FACUT JOCUL strainilor de NEAM si TARA care au avut ca OBIECTIV principal
   TRANSFORMAREA ROMANIEI intr-o COLONIE a lor in care ROMANUL sa CUMPERE de la ei toate OTRAVURILE agro-industriale
   desi ROMANIA are PAMANT sa HRANEASCA toata EUROPA multi ani de-aici inainte ! 😦
   Imi pare rau ca o spun dar TRADATORII de NEAM si TARA care au VANDUT si DEVALIZAT ROMANIA,
   NU VOR FI TRASI niciodata la raspundere pentru ca JUSTITIA romana este suprapolitizata si face jocul lor NESIMTIT ! 😦
   Cum sa-l traga la raspundere JUSTITIA pe fostul presedinte Basescu cand el si-a NUMIT OAMENII lui in fruntea institutiilor de forta ale TARII
   ( CCR, ICCJ, DNA, CSM,ANI, Curti de Apel, Tribunale …) ? 😦
   Nu vezi ca HAHAIESTE zilnic sfidand pe toata lumea ? 😦
   Actualul presedinte desi a primit o SENTINTA DEFINITIVA si IREVOCABILA a Curtii de Apel Brasov in cazul CASEI cumparate prin FALS INTELECTUAL, a spus ca VA ATACA la instanta suprema ( ICCJ) decizia CABrasov ca sa-si RECUPEREZE casa ! 😦
   In concluzie, NESIMTIREA nesimtitilor de politicieni
   NU are limite iar ROMANIA este condamnata sa le suporte NESIMTIREA !!! 😦 😦 😦
   Un sfarsit de saptamana cu MICI la gratar

   si un vin de Murfatlar !!! 🙂 🙂 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 29/01/2016 @ 8:23 pm | Răspunde

 7. Un blog care te-ar interesa.

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/

  Nominalizarea lui MRU de catre Iohannis a fost facuta imediat dupa vizita la Bucuresti a lui Alex Younger, șeful MI6, omonimul SIE. Interesant este că Younger s-a întâlnit la București la șeful SRI, Eduard Hellwig, dar public nu s-a anunțat nici o întâlnire cu directorul interimar al SIE, Silviu Predoiu.
  Avand in vedere conform Constitutiei prevederile Legii 1/1998, care precizează foarte clar la art. 6, al. 1 că propunerea trebuie făcută de Preşedinte CĂTRE Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, iar CSAT face NUMIREA! se stia ca presedintele desi cu o saptamana in urma fusese o sedinta CSAT nu a vorbit nimic despre acest fapt. Pe langa asta, desi presedintele nu putea trece cu usurinta chiar daca era vorba de ceva tehnic (nu putea dar a facut-o) ar fi trebuit sa aibe stiinta si despre imaginea publica a lui MRU de care a aflat poporul inca din 2012 de la Antena 3 , investigatii care desi au infuriat pe multi au dovedit a fi adevarate si premiul, premiile, laudele primite de Kovesi ar fi trebuit impartite cu acesti bravi jurnalisti de la Antene.
  Klaus Iohannis s-a dovedit desi nu este, curajos , atunci cand l-a luat consilier la Cotroceni pe MRU (probabil ca daca nu are manualul in fata asa cum are mereu fituicile dupa care citeste nu-i capabil de a asimila, mai pe romaneste nu are tinere de minte) pentru ca trebuia sa stie cine a fost acest UTC-ist care, în 1985, cînd, la Congresul al XIII-lea, a fost ales membru supleant al Comitetului Central al UTC, condus de Nicu Ceauşescu si se lauda colegilor de clasa dupa o manifestare de la Bucuresti ca nu isi va mai spala mana sa dreapta, pe care a strans-o “Tovarasul Nicolae Ceausescu, Secretarul General al Partidului nostru”.
  Se spune ca MRU ar fi : marioneta a mafiei internationale , fost membru al conducerii Fundatiei Soros in Romania, bursier al magnatului rus Marc Rich – considerat cel mai mare infractor al spatiului ex si post sovietic MRU – omul de incredere a lui Basescu in toate golaniile facute de acesta, inclusiv in asa zisa “rapire din Irak”
  Imaginea publică a lui Mihai Răzvan Ungureanu este întregită de prezenţa lui alături de Traian Băsescu la Referendumul din 2012, cînd, alături de Monica Macovei şi Mihail Neamţu a fost unul dintre cei mai activi susţinători ai teoriei „loviturii de stat” pe care ar fi dat-o chiar cei din PNL, partidul în care MRU a fost vicepreşedinte.Acestea sunt doar cateva fapte de care ar fi trebuit să-şi aducă aminte Klaus Iohannis înainte de a-l lua alături la Cotroceni si mai apoi sa-l propuna sef la SIE aproape obligand parlamentul prin gura mare a liberalilor spalati pe creier de pdl-isti.
  Mihai Răzvan Ungureanu, se confrunta cu o acuzaţie de cea mai mare gravitate, formulată de fostul purtător de cuvînt al SRI, lt.col.Nicolae Ulieru, anume că ar fi agent al unei puteri străine.
  Omul potrivit la locul potrivit, Ungureanu a mai condus spionajul extern între 2007 și 2012, perioadă în care s-a remarcat printr-o serie de gafe monumentale.Una dintre ele fiind deconspirarea averii secrete a SIE., cedarea cu usurinta a tezaurului luat cu japca de catre rusi in 19l8, pierderea de bnau voie a Fundatiei Gojdu si ce a lasat drept mostenire romanilor in favoarea maghiarilor….. Se stie ca printre altele cunoaste si limba ebraica asa ca facand conexiuni cu toate acestea se intelege clar de ce a fost motat la SIE, de ce Iohannis nu are nici o tresarire si are tupeu sa mute procesele ca sa ramana cu casele lui asa cum i s-a facut rost de guvernul lui, de ce cheltuie intr-o veselie din buzunarul romanilor de care se va alege praful in imediata perioada cu tot ce fac acesti tehnocrati slujbasi si ei la acelasi stapan la care slujesc toti hotii si tradatorii de care nu se atinge DNA-ul nici macar sa le clinteasca macar un fir de par. In concluzie ca Daniela Ungureanu face ce a mai facut si este in continuare rasplatita de unde este rasplatita, nu mai conteaza, suntem mult prea mici pentru un razboi atat de mare si asa cum spui sa luam atitudine si macar sa atragem atentia cu ceea ce scriem sau spunem atat cat o vom mai putea face pentru ca trebuie cu mare regret sa o spun , suntem invaluiti de chingi mari , doar gura si bratele ne-au mai ramas libere , sa se profite macar acum in al 100-talea ceas sa rupem aceste chingi pentru ca si picioarele ne sunt legate, nu vom mai putea pasi in curand daca nu actionam.

  Comentariu de Beta — 29/01/2016 @ 8:53 pm | Răspunde

  • Buna dimineata !
   Nu am cuvinte de multumire pentru multele INFORMATII postate despre MRU
   si COMPLICII sai in TRADAREA intereselor ROMANIEI ! 😦
   Toate cele spuse in comentariul dvs. MERITAU postate in ARTICOLUL de fond asa de importante sunt ! 🙂
   Din pacate, MAFIA pedelisto-penelisto-basisto-iohannista LUCREAZA in continuare la TRADAREA intereselor ROMANIEI
   iar numirea lui MRU la sefia SIE , este DOVADA SUPREMA a TRADARII de NEAM si TARA !!! 😦 😦 😦
   Probabil ca asupra ROMANIEI s-a abatut BLESTEMUL asasinarii in ziua Sfanta de CRACIUN a sotilor CEAUSESCU ! 😦
   Pentru DETRACTORII platiti sa ma INJURE, reamintesc faptul ca NU sunt NOSTALGIC COMUNIST
   ci cetatean LIBER in a-si exprima GANDURILE ca altceva, NU pot face mai ales ca starea de sanatate nu-mi permite sa ma afisez pe GERUL asta in fata presedintiei, guvernului sau parlamentului inarmat cu o pancarta pe care sa fie scris :
   – Afara, afara , cu JAVRELE tradatoare din TARA !!! 🙂 🙂 🙂
   Cum JUSTITIA este superpolitizata, cum Basescu si-a numit oameni de incredere in functiile cheie de la CCR, CSM, ICCJ, DNA, ANI, Curti de Apel si Tribunale, nu ma astept ca JAVRELE tradatoare de NEAM si TARA sa fie trase la raspundere ! 😦
   Doar bunul DUMNEZEU poate face dreptate in asemenea cazuri ! 🙂
   Sunt atatea de spus pe aceasta tema incat mi-ar trebui toata ziua
   ca sa raspund punctual la fiecare INFORMATIE postata de dvs. in comentariul de mai sus ………………….
   Ca atare, va multumesc din toata inima daruindu-va simbolic si virtual
   TOATE FLORILE din videoclipul de mai jos ! 🙂

   Un sfarsit de saptamana cat mai frumos intregii dvs. FAMILII ! 🙂
   Cu deosebit respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 30/01/2016 @ 10:51 am | Răspunde

 8. Genul de subiecte unde sunt paralelă…. am trecut, citit și îți urez un week-end frumos! 🙂

  Comentariu de sweet & salty — 30/01/2016 @ 2:52 am | Răspunde

  • Buna dimineata !
   Am luat deja la cunostinta de faptul ca nu-ti place sa COMENTEZI articole despre SPORT si POLITICA
   si ca atare, NU ma suparat ba dimpotriva, MA BUCUR ca in acest fel DETRACTORII mei platiti
   de MAFIA pedelisto-penelisto-basisto-iohannista,
   nu se vor apuca sa te calomnieze si pe tine cum au facut alta data cu un comentator perseverent in a DEMASCA
   hotiile si ilegalitatile politicienilor TRADATORI de NEAM si TARA precum individul care face obiectul acestui articol ! 😦
   Multumesc pentru vizita ! 🙂
   Faptul ca ai trecut din nou pe la mine, este destul ! 🙂
   Iti urez din toata inima un sfarsit de saptamana cat mai placut acolo unde esti ! 🙂
   Cu stima si simpatie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 30/01/2016 @ 10:02 am | Răspunde

   • Week-end cald!

    Comentariu de sweet & salty — 30/01/2016 @ 7:04 pm | Răspunde

   • Astazi in prima zi de WEEKEND, chiar a fost cald ! 🙂
    Adevarul ca nu mai stiu ce sa cred despre SCHIMBARILE bruste de temperatura ! 😦
    De la MINUS 9 grade Celsius cat au fost ieri, AZI termometrele au indicat PLUS 10 grade Celsois !!! 🙂 🙂 🙂
    Ma bucur ca ai trecut din nou pe la mine ! 🙂
    Multumesc ! 🙂
    Weekend cald si tie ! 🙂
    Cu stima,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 30/01/2016 @ 7:15 pm | Răspunde

 9. Greetings and happy weekend friend 🙂

  Comentariu de Leyla — 30/01/2016 @ 4:20 am | Răspunde

  • Good morning Leyla !
   Thanks for visiting, comment and like! 🙂
   Good weekend ! 🙂
   With esteem and friendship,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 30/01/2016 @ 10:13 am | Răspunde

 10. Felice domenica, Aliosa.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 30/01/2016 @ 8:04 pm | Răspunde

 11. Sarmana tara … in ce situatie a fost adusa de aceste LICHELELE !!!
  Oare mai suntem o tara, sau suntem o mica „colonie” care este condusa de aceste „MARIONETE” care se „misca” dupa cum sunt manuiti de cei din afara !!! 😦
  Un sfarsit de saptamana linistit , alaturi de cei dragi ! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 30/01/2016 @ 8:08 pm | Răspunde

  • In conditiile in care presedintele Romaniei a REFUZAT sa organizeze si sa serbeze
   Ziua de 1 DECEMBRIE cu ambasadorii straini acreditati la Bucuresti,
   in conditiile in care premierul Dacian Ciolos a fost numit de la Bruxelles,
   in conditiile in care BOGATIILE subsolului au fost instrainate,
   in conditiile in care INDUSTRIA si AGRICULTURA au fost DESFIINTATE ,
   NU MAI SUNTEM o TARA ci o COLONIE a fortelor oculte dirijate
   de peste ocean de miliardarul american de etnie ungaran Soros
   si de popularii europeni de la Bruxelles !!! 😦 😦 😦
   Multumesc pentru comentariu si urari ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de cei dragi ! 🙂
   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 30/01/2016 @ 10:14 pm | Răspunde

 12. @ ALL !!!
  Daca tot suntem la „Nesimtire cat cuprinde ”
  e musai sa postez aici ca „prinde” 🙂
  linkul cu…………………
  http://gazetadeperete.blogspot.ro/2016/01/hai-cu-pensii-speciale-si-pentru.html
  Weekend placut tuturor ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 06/02/2016 @ 11:04 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: