Alioşa ” File de Jurnal ”

04/02/2016

Ne-am format ca oameni si profesionisti in aceeasi perioada !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:42 am

In loc de motto:

Scarbit de matrapazlacurile, ilegalitatile,opulenta, grandomania , prostia, ipocrizia, incultura si fitele  FITELOR blonde din politica romaneasca de dupa anul 1989,multe dintre ele fiind acum la INCHISOARE, in arest preventiv, in arest la domiciliu sau sub control judiciar 19in semn de sila pentru ele si de RESPECT pentru DOAMNELE  din anii 60-70-80 ( perioada formarii mele ca OM si PROFESIONIST )

000-Locotent la 22 de ani !!!

https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/14/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/

postez pentru Domniile Voastre cele ce urmeaza :

”   Cele mai sexy romance din anii 60-70-80

Despre românce s-a spus dintotdeauna, pe bună dreptate, că sunt femei frumoase. Străinii care vin să dea noroc cu Dracula rămân vrăjiţi de nurii fetelor din îndepărtata Românie iar unii dintre ei îşi programează întoarcerea plecând de la acest factor. Lucrurile au stat dintotdeauna la fel. Inclusiv în anii 60-70-80, când turismul carpatic era în floare şi, suedezi, nemţi sau italieni se convingeau cu proprii lor ochi (şi nu numai) de acest lucru.
F1
Deschiderea culturală de la începutul anilor 70 a adus în lumina reflectoarelor şi vedetele sexy ale ţării. Sigur, ”sexy” e un termen exagerat, care se oprea la minijupele modei şi la zâmbetele lascive din producţiile TV ale lui Bocăneţ dar dincolo de scene, cei care frecventau petrecerile private şi barurile de noapte (cu Melody în prim-plan) ştiau foarte bine cum stătea treaba cu frumuseţea mondenă. Care nu a apus nici în întunericul anilor 80, atunci când patrioticul program TV de numai două ore avea să taie drastic orice încercare de a deveni divă într-o ţară în care bărbaţii nu au încetat niciodată să caute şi să descopere femeia.
Într-o încercare de rememorare a frumuseţilor celebre care s-au afirmat până in 1989, vă propunem topul care urmează, cu buna ştiinţă că el este supus, ca orice ierarhie ad-hoc, unui subiectivism evident. Dacă am uitat pe cineva, ne cerem scuze şi promitem să prelungim clasamentul pe pagina noastră de net, aşteptând propunerile voastre pe adresa de email a redacţiei.
15. Anda Onesa

15f
Domeniu: actorie
Notorietate: La 17 ani, Anda era distribuită de regizorul Timotei Ursu în rolul Anişoarei din filmulSeptembrie. Blonda suavă şi frumoasă a fost remarcată imediat de Sergiu Nicolaescu, cu care avea să lucreze mai târziu, în Noi, cei din linia întâi. A mai făcut roluri remarcabile în Duios Anastasia trecea (pentru care a luat şi un premiu de interpretare, la festivalul de la Karlovy Vary) sau Pas în doi. Spirit nonconformist şi creativ, Anda a avut o atitudine anti-ceauşistă, fiind urmărită de Securitate, aşa cum a declarat recent într-un interviu. După 1989 a lucrat o vreme în TVR apoi s-a îndrăgostit şi a plecat subit în America, împreună cu primul ei soţ.
Ce face acum: Anda (54 ani) trăieşte lângă New York, se află la al doilea mariaj şi a renunţat la actorie, fiind agent imobiliar (după doi ani în care a fost profesoară de istorie). De asemenea are, împreună cu soţul ei, o galerie de opere de artă.

14. Marina Voica

14f
Domeniu: muzică uşoară
Notorietate: Marinka Nicolskaia e o rusoaică get-beget, care s-a îndrăgostit de un român în timpul facultăţii făcute la Moscova şi l-a urmat la Bucureşti, ”oraşul cu oameni zâmbitori”, după cum l-a definit mai târziu. Marin(k)a a ajuns la TVR întâmplător, după ce un angajat al televiziunii a auzit-o cântând la pian din repertoriul Lolitei Torres. Valeriu lazarov a plăcut-o, i-a spus să uite că e economistă şi a lansat-o în lumea muzicii, acolo unde s-a împrietenit rapid cu puştoaica Margareta Pâslaru – o prietenie ce avea să dureze peste ani. Marina era frumoasă, subţirică, vânoasă, avea picioare perfecte cu care dansa minunat şi avea un ”vino-ncoa’ “ exotic, fiind rapid îndrăgită şi adoptată de români.
Ce face acum: Marina (78 ani) s-a retras la Breaza, unde are o căsuţă ca-n poveşti, dar continuă să onoreze invitaţiile televiziunilor şi pe cele ale Primăriei, din partea căreia a primit şi titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului.

13. Eniko Szilagyi

13f
Domeniu: actorie
Notorietate: Probabil puţini îşi amintesc de Eniko Szilagyi, clujeanca frumoasă care a avut apariţii sclipitoare în filme din anii 80, precum Punga cu libelule, Bietul Ioanide, Capcana mercenarilor, Domnişoara Aurica, Secretul lui Bachus etc dar şi în teatru, unde a interpretat, de pildă, rolul Monei, din Steaua fără nume. Era una dintre actriţele favorite ale lui Sergiu Nicolaescu şi, pe lângă calităţile actoriceşti are şi certe calităţi muzicale. Care i-au permis inclusiv să îşi extindă cariera în acest sens, după ce s-a stabilit la Paris (a plecat din ţară în 1989, mai întâi în Olanda, apoi în Belgia). De origine maghiară, căsătorită cu un român, având cetăţenie belgiană (!) şi locuind în Franţa, Eniko este, la 62 de ani, o personalitate europeană cu o carieră interesantă în zona muzicală.
Ce face acum: Locuieşte la Paris şi are spectacole muzicale, cu piese din repertoriul şansonetiştilor de renume dar şi din cel al Mariei Tănase. Din păcate, aşa cum afirmă ea însăşi, e invitată în multe locuri, mai puţin în România, ţara ei natală.

12. Daniela Vlădescu

12f
Domeniu: operă
Notorietate: Daniela Vlădescu s-a remarcat în anii 80 drept o excelentă soprană, frumuseţea ei exotică venind în completarea calităţilor artistice. În aceste condiţii, era imposibil să nu fie remarcată şi de Nicu Ceauşescu, cu care a avut o relaţie solidă, până în vara lui 1989, când a decis să se despartă de acesta, din cauza modului în care o trata. Şi totuşi, Daniela a declarat într-un interviu pentru revista Tango că ar fi mers până în pânzele albe pentru Nicu, fiind unul dintre puţinii oameni care l-au vizitat în acele momente grele pentru el.
Ce face acum: După ce a depăşit perioada dificilă de după 1989, când nu mai era deloc băgată în seamă din pricina relaţiei cu Nicu Ceauşescu Daniela Vlădescu (58 ani) şi-a refăcut, în timp cariera, a scris o carte în care a explicat controversata sa relaţie şi, în prezent, este directoarea Teatrului Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”, din Constanţa.

11. Margareta Pâslaru

11f
Domeniu: muzică uşoară
Notorietate: Ochi albaştri, coafură modernă, buze senzuale şi o aluniţă pe obraz perfectă pentru a completa imaginea sexy a unei cântăreţe extrem de iubite în România vremurilor de demult. Nu doar frumoasă, ci şi foarte talentată, Margareta Pâslaru a lansat şlagăre după şlagăre (cine îşi mai aminteşte de Lasă-mi toamnă pomii verzi sau de Balada?), a jucat în filme, piese şi producţii muzicale (Veronica, Gloria nu cântă, Împuşcături pe portativ etc) şi, în cele din urmă, în 1983, a plecat din ţară, urmându-şi soţul în Statele Unite. După Revoluţie a revenit deseori, mânată de dorul de casă dar şi pentru a-şi lansa albume şi a fi premiată de diverse organizaţii.
Ce face acum: Ajunsă la 71 de ani, ”Păslăriţa” se menţine în continuare în formă: compune, cântă, scrie, are noi proiecte.

10. Ioana Pavelescu

10f
Domeniu: actorie
Notorietate: Înainte de a fi mama Mariei Marinescu, Ioana Pavelescu a fost o actriţă care a făcut valuri cu frumuseţea ei în anii 80, fiind protejata lui Sergiu Nicolaescu, cel care a distribuit-o pentru prima oară, în 1976, în filmul Osânda, în care a cucerit pe toată lumea cu ochii ei verzi şi cu o interpretare de excepţie a ţărăncii Ruxandra. Au urmat multe alte roluri, ba chiar şi o scurtă apariţie nud în Punctul zero (1996), produs de acelaşi Nicolaescu dar şi un exil de 20 de ani la New York, acolo unde nu a părăsit scena teatrului.
Ce face acum: Ioana (59 ani) trăieşte şi munceşte în continuare la New York (acolo unde a primit recent un premiu la Festivalul de Film Independent) şi se întoarce din când în când în România pentru diverse proiecte.

9. Teodora Mareş

9f
Domeniu: actorie
Notorietate: Cine nu şi-o aminteşte pe buzoianca Teodora Mareş – Ioana Popa din Declaraţie de dragoste, filmul care a precedat seria Liceenii? Frumoasă, romantică, sensibilă, Teodora şi-a continuat cariera în teatru şi film, jucând pe scenele teatrelor Naţional şi Nottara dar şi în producţii precum Extemporal la dirigenţie, Moromeţii, O vară cu Mara etc. A fost căsătorită cu actorul Felix Totolici iar marele ei regret, după cum a declarat într-un interviu, este că nu a avut copii.
Ce face acum: După ce a depăşit perioadele de depresie, Teodora Mareş (51 ani) este în continuare actriţă şi, în paralel, profesoară la UNATC.

8. Janina Matei

8f
Domeniu: muzică uşoară
Notorietate: Despre Janina Matei s-a vorbit mai mult în calitate de amantă a lui Nicu Ceauşescu decât în cea de cântăreaţă de muzică uşoară. Şi asta în ciuda faptului că era una extrem de talentată. Nicu s-a îndrăgostit de Janina după ce a văzut-o în celebrul bar bucureştean Melody, acolo unde se întâmplau cele mai ”mondene” lucruri ale Capitalei anilor 80 dar relaţia lor a început pe Litoral. Jeanina era o apariţie proaspătă, veselă, un fel de Inna a acelor vremuri iar fiul cel mic al dictatorului a căzut în plasa farmecelor ei. Se spune că Janina Matei a fost cu adevărat marea iubire a lui Nicu însă cântăreaţa nu a confirmat niciodată acest lucru: ”Poate că am fost, dar nu poţi să ştii niciodată ce e în sufletul unui om”.
Ce face acum: Fiindcă familia Ceauşescu nu vedea cu ochi buni relaţia dintre cei doi, Janina (52 ani) a fost nevoită să fugă în Italia, acolo unde trăieşte şi în prezent, alegând mediul de afaceri în detrimentul vieţii artistice.

7. Irina Petrescu

7f
Domeniu: actorie
Notorietate: Frumoasa Irina Petrescu a fost descoperită de către marele regizor Liviu Ciulei, care a distribuit-o la doar 19 ani în filmul Valurile Dunării (1959). Profesionistă de clasă, ea s-a concentrat de-a lungul carierei aproape exclusiv pe rolurile sale, fiind o apariţie rară în cercurile mondene ale Bucureştiului, în ciuda frumuseţii răpitoare. A făcut o pasiune pentru regretatul actor Adrian Pintea, cu care a avut o relaţie specială, dar a fost iubită în egală măsură de către Ciulei şi de către actorul Virgil Ogăşanu.
Ce face acum: Din păcate marea actriţă s-a stins din viaţă în martie 2013, la vârsta de 71 de ani, după ce a pierdut bătălia dusă vreme de 30 de ani cu cancerul de sân.

6. Delia Budeanu

6f
Domeniu: televiziune
Notorietate: Crainicele de la TVR reprezentau în anii 70-80 una dintre puţinele ”culori” senzuale pe care le oferea televiziunea publică. Nu făceau altceva decât să prezinte emisiunile care urmau, o activitate considerată, la câţiva ani după 1989, inutilă şi mâncătoare de minute de publicitate, motiv pentru care a fost eliminată. Cu toate astea, crainicele au rămas alături de sufletele românilor, care le-au iubit dar s-au întrebat întotdeauna ”oare cum or arăta şi dincolo de pupitru?”. Sanda Ţăranu, Lia Mărăscu, Silvia Ciurescu, Cristiana Bota, apoi, în anii 90, Carmen Movileanu, Tania Budi, Cristiana Ţopescu, Iuliana Marciuc sau Mirela Atanasiu – toate erau figuri prietenoase şi, nu de puţine ori, sexy. Între ele, tulburător de frumoasă, s-a detaşat Delia Budeanu, cea care nu a fost doar crainică ci şi prezentatoare de ştiri. Ea a venit în TVR în 1970, Delia Budeanu avea un aer diferit – un zâmbet veşnic trist şi misterios, asortat unor tunsori speciale (pentru care a fost şi suspendată la un moment dat). A fost căsătorită cu valorosul jurnalist de politică externă, Radu Budeanu.
Ce face acum: În urmă cu câţiva ani a lansat cartea Live, în care povesteşte experienţa trăită de-a lungul timpului în Televiziunea Română. La 65 de ani, Delia Budeanu s-a desprins complet de televiziune şi s-a retras.

5 Violeta Andrei

5f
Domeniu: actorie
Notorietate: Violeta Andrei debutase de câteva luni în cinematografie în momentul în care, la doar 20 de ani, avea să se mărite cu Ştefan Andrei, viitorul ministru de externe al regimului Ceauşescu. O poveste de dragoste care a durat peste ani dar care i-a marcat iremediabil cariera frumoasei Violeta, o actriţă ce se făcuse remarcată în Saltinbancii, Un august în flăcări, Lumini şi umbre etc. În anii 80, soţia lui Ştefan Anrei stârnea valuri de invidii din partea soţiilor de nomenclaturişti şi, mai mult, din cea a Elenei Ceauşescu, care a dat ordin să nu i se mai acorde niciun rol. Adevărată divă, frumoasa actriţă a declarat nu demult pentru tabloidul CanCan: ”Eu nu fac nimic ca să-mi păstrez frumuseţea. Am avut norocul să mă nasc aşa. Să am părul bogat, un fund bombat, pulpiţe, braţe subţiri şi sâni frumoşi. Probabil o să vă deceptionez, dar eu nu am facut nimic să păstrez toate acestea. Nu ţin regim alimentar, mănânc şi acum cartofi prăjiţi în untură cu cârnaţi şi am de când mă ştiu aceeaşi greutate – 50 de kilograme”
Ce face acum: La 73 de ani, Violeta Andrei duce o viaţă liniştită alături de bărbatul cu care trăieşte din tinereţe.

4. Melek Amet

4f
Domeniu: modeling
Notorietate: Superba turcoaică Melek a fost una dintre celebrele manechine ale ”mamei” Zina Dumitrescu, de la Casa de Modă Venus. Alături de Ilinca Vlad, Eugenia Enciu şi Rodica Protasievici (toate ar merita să facă parte din acest top) sucea privirile şi inimile bărbaţilor bucureşteni, într-o epocă în care numărul manechinelor din România era extrem de limitat iar expunerea suficient de bună, dincolo de reclamele la ciorapi de pe calendarele de buzunar. Melek (numele ei înseamnă ”înger” în limba turcă) a fost măritată vreme de doi ani cu Mircea Trofin, fiul ministrului Virgil Trofin, după care a mai avut un mariaj. După ce a renunţat la modeling, a încercat fel de fel de afaceri, fiind inclusiv proprietara unei agenţii de fotomodele şi prezentatoare a unei emisiuni la OTV.
Ce face acum: Un destin tragic pentru Melek care, diagnosticată cu cancer de col uterin, a încetat din viaţă în 2008, la doar 49 de ani.

3. Manuela Hărăbor

3f
Domeniu: actorie
Notorietate: Manuela a debutat la 4 ani, în celebrul film pentru copii Veronica. Dar rolul Simina, din Pădureanca (1987), a adus-o în prim-plan, ca fiind una dintre cele mai frumoase şi sexy apariţii ale întunecaţilor ani 80. Viaţa Manuelei a avut un ritm palpitant: a fost căsătorită de două ori, a avut o relaţie cu Dan Chişu (din care, se spune, ar fi rezultat un băiat pe care Chişu nu l-a recunoscut niciodată), şi-a petrecut şapte ani în SUA împreună cu cel de-al doilea soţ (de origine israeliană), timp în care a renunţat la carieră, s-a întors în ţară şi s-a recăsătorit cu un coleg de scenă. Şi, una peste alta, a rămas la fel de frumoasă, la cei 45 de ani.
Ce face acum: A renunţat la teatrul convenţional şi îşi petrece timpul cu băiatul ei, care suferă de autism, implicându-se în diverse campanii sociale.

2. Angela Similea

2f
Domeniu: muzică uşoară
Notorietate: Era, alături de Corina Chiriac, cântăreaţa care a dominat scena muzicii uşoare româneşti în anii 80, deşi debutul l-a avut în 1970, la Braşov, acolo unde a cucerit un Cerb de Argint. Popularitatea ei devenise imensă iar compozitorii, în frunte cu Marcel Dragomir şi Ion Cristinoiu, se înghesuiau să-i compună şlagăr după şlagăr. Elegantă (la acea vreme era măritată cu afaceristul olandez Jan Hilgen, despre care se spunea că îi aduce ţinutele din străinătate – acesta a fost al treilea soţ al artistei), stilată, cumva sobră, ridicându-se deasupra tuturor cu o superioritate nativă, Angela Similea a fost una dintre femeile frumoase cu care românii se mândreau într-o perioadă în care muzica ţinea, uneori, chiar de foame. Florin Piersic a recunoscut într-un interviu mai vechi că a avut o relaţie de amor cu Angela Similea, pe vremea când actorul era căsătorit cu Ana Szeles.
Ce face acum: După Revoluţie s-a măritat cu politicianul Victor Surdu (al patrulea şi ultimul mariaj). În urma decesului acestuia (2011) Angela Similea (67 ani) s-a retras din viaţa publică dar anul trecut a participat la filmările unei pelicule inspirate din propria ei viaţă: Să mori din dragoste rănită (totodată, titlul unui cântec scris pentru ea de Marcel Dragomir)
Foto: similea.ro
1. Cezara Dafinescu

1f
Domeniu: actorie
Notorietate: În anii 80 se spunea despre actriţa Cezara Dafinescu că era cea mai frumoasă vedetă din România. Iar cei care afirmau asta nu erau departe de adevăr: picioare lungi, sâni superbi, ochi turcoaz, o ţinută scenică de invidiat, mariajul cu reputatul actor George Motoi (de care avea să divorţeze în 1997) şi câteva roluri suficient de bune care să o aducă în prim-plan – Sendy în Zbor deasupra unui cuib de cuci, Silvia în Să nu-ţi faci prăvălie cu scară, Alta în Act veneţian, etc. ”Oamenii întorceau capetele pe stradă după mine”, a declarat într-un interviu mai vechi, fără falsă modestie, superba Cezara, pe care a curtat-o fără succes inclusiv veşnicul cuceritor al teatrului românesc, Florin Piersic.
Ce face acum: După decesul tragic din 2003 (accident de motocicletă) al celui de-al doilea soţ, afaceristul Gelu Fronea, Cezara (66 ani) s-a retras complet din viaţa publică, apariţiile ei fiind extrem de rare.

Fragment preluat din ediţia pe luna mai a revistei Playboy ”   clappinghat
Comentariile le las pe seama Domniilor Voastre !

O zi de JOI cu bucurii si impliniri o zi de JOI superba !
Aliosa.

28 comentarii »

 1. @ ALL !!!
  ” Sa mori de dragoste ranita” !!! 🙂 😦 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 04/02/2016 @ 10:19 am | Răspunde

 2. Nici nu știi să spui care-i mai… sau mai… toate sunt superbe,
  și au fost modelele noastre de tinerete.
  Multumesc de aduceri-aminte.
  Zi faina sa ai!

  Comentariu de zapadalbastra — 04/02/2016 @ 10:48 am | Răspunde

  • Asa este,toate au fost superbe in tineretea lor care a coincis cu tineretea noastra ! 🙂
   Eu am inceput a le cunoaste odata cu admiterea la
   Liceul Militar ” Stefan cel Mare ” din Campulung Moldovenesc
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/
   unde aveam TELEVIZOR alb-negru …………………..
   Pentru toare DOAMNELE despre care facem vorbire aici, am numai cuvinte de lauda iar daca le raportam
   la blondele din politica romaneasca, sunt adevarate EXEMPLE de conduita si morala ! 🙂
   Nu ma intereseaza VIATA domniilor lor ci calitatea actului de cultura,
   mesajele pe care le-au transmis GENERATIEI contemporane ! 🙂
   Mi-a placut MUZICA lor si-mi place si acum ! 🙂
   Pentru exemplificare, iti dedic o frumoasa melodie interpretata de Margareta Paslaru ! 🙂

   Seara linistita si calduroasa ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 04/02/2016 @ 7:27 pm | Răspunde

 3. Ca si bunicii si parintii nostri, am avut sansa sa avem valori in toate domeniile, sa fim fiecare la randul nostru contemporani cu ei la varste cand totul era roz si frumos si nimic din ce era rau nu ni se servea la masa ca toate cele 3 feluri de mancare cum se procedeaza acum. Si acum sunt convinsa ca avem oameni de valoare insa acum nu se promoveaza asa ceva, este interzis pentru ca trebuie sa se intample ceva rau cu noi, cu tinerii nostri, etc. Parca traim intr-un vis urat din care eu nu mai intrevad nici o sansa sa ne trezim, ramanem agatati in el. Multumesc pentru frumoasa expunere. Mi-a facut mare placere sa ma intorc in timp sa-mi amintesc de frumoasele emisiuni de la tv asa alb-negru cum era, ni se facea noua tinerilor si o oarecare educatie prin emisiuni de cultura s.m.a. O seara placuta sa aveti .

  Comentariu de Beta — 04/02/2016 @ 10:05 pm | Răspunde

  • Comentariu de Beta — 04/02/2016 @ 10:56 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Beta !
   Scuze ca nu ti-am raspuns ieri ! 😦
   Cum ROMANIA a fost si este condusa de TRADATORI de NEAM si TARA,
   cum deja avem statutul de COLONIE,
   oamenii ploitici de la noi, SLUGI credincioase Marelui Licurici si Popularilor Europeni,
   PROMIVEAZA PROSTIMEA ca s-o MANIPULEZE in intresul lor ! 😦
   Avem si TINERI minunati, destepti, inteligenti,castigatori de medalii de aur, argint si bronz la
   OLIMPIADE SCOLARE, concursuri de INVENTII si INOVATII dar NU-S PROMOVATI
   ci indemanti de JAVRE ORDINARE sa plece din TARA ! 😦
   Profitand de MOARTEA in incendiu de la Colectiv a 63 de oameni nevinovati ,
   presedintele Klaus Werner Iohannis NU a invitat la Cotroceni pe cine trebuia
   ci pe slugile miliardarului americano-ungur, George Soros
   http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=324817&title=alina-mungiu-pippidi-si-romania-curata-au-incasat-sume-uriase-din-finantari-soros-bani-
   ” ACOPERITII ” din ONG-urile finantate de el ca sa DESTABILIZEZE ROMANIA ! 😦
   Ma bucur ca postarea mea ti-a adus aminte de vremurile cand ne plimbam LINISTITI pe strada si in parcuri
   spre deosebire de acum cand NETREBNICI organizati in gasti infractionale
   ATACA batrani si batrane FURANDU-LE portofelul sau GEANTA cu tot ce are in ea ………..
   O zi frumoasa iti doresc ! 🙂
   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 10:35 am | Răspunde

 4. Bună seara!
  N-aș băga mâna în foc că într-adevăr erau „ adevarate EXEMPLE de conduita si morala ”. Presa nu era liberă.

  Comentariu de dictaturajustitiei — 04/02/2016 @ 10:49 pm | Răspunde

  • Buna dimineata „Dictaturajustitiei” !
   In primul rand, multumesc pentru vizita avand in vedere ca au TRECUT
   ANI BUNI de cand am intreruprt DIALOGUL nostru virtual !
   In al doilea rand,INFORMATIILE din postarea de mai sus au fost
   furnizate de Revista PLAYBOY in luna mai 2015,
   adica in in zilele noastre cand PRESA este LIBERA , nu ca inainte de 1989 cand era cenzurata .
   Apelativul ” edevarate EXEMPLE de conduita si morala ” l-am atribuit pentru PROFESIONALISMUL doamnelor respective si NU in legatura cu VIATA lor PRIVATA ! 🙂
   Iar daca facem o comparatie intre cele 15 DOAMNE despre care vorbim
   si 15 doamne din diferite domenii de activitate , inclusiv din politica, diferenta intre ele este colosala …….
   Sunt prea multe asa ca nu dau nici un nume dar romanii le cunosc
   ca DNA-ul ni le prezinta aproape zilnic in CATUSE ! 😦
   Cat despre FETELE din ziua noastra , doar cuvinte de lauda ……..

   Eu NU tin minte sa fi vazut asa ceva in anii 60-70-80 ! 🙂
   Vreau sa va informez ca am ramas acelasi OM pe care l-ati cunoscut in 2009 ,
   ca sunt LIBER ca pasarea cerului fiindca NU SUNT membrul nici unui partid politic
   dar am ramas acelasi blogger care afirma in continuare ca
   TOATE RELELE din ROMANIA ultimilor ZECE ani se datoresc IPOCRITULUI de Traian Basescu
   care acum vrea sa revina la putere tot prin
   MANIPULARE, DEZBINARE, SANTAJ, PROMISIUNI ,OPORTUNISM si TICALOSIE !!! 😦 😦 😦
   Un sfarsit de saptamana cat mai frumos ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 11:09 am | Răspunde

   • Bună seara!
    Sunt la fel de liberă și astăzi ca și în anul 2012 când am întrerupt dialogul virtual pentru că acum, ca și atunci, cred că a fost cel mai bun președinte al nostru domnul Traian Băsescu.
    Dacă nu puteți accepta și alte păreri, dacă nu puteți accepta ideea că și alții au dreptul la propria opinie putem să ne retragem fiecare dintre noi cu diplomație. Dar dacă sunteți un iubitor al libertății de exprimare putem contunua dialogul cu elegantă .
    Aceeași, Carmen Amza

    Comentariu de dictaturajustitiei — 05/02/2016 @ 9:25 pm | Răspunde

   • Buna seara !
    Normal ca accept si alte pareri iar dovada este chiar discutia virtuala actuala ! 🙂
    Normal ca fiecare este liber sa spuna ce vrea mai ales ca dreptul la libera exprimare si opinie, este garantat de Constitutia TARII ! 🙂
    Dumneavoastra puteti crede ce vreti despre ex-presedintele Traian Basescu dupa cum si eu pot avea opinia mea …
    Daca dvs. credeti ca Traian Basescu a fost ” cel mai bun presedinte al nostru” ,
    atunci va rog sa spuneti si motivele pentru care i-ati atribuit aceasta calitate ! 😦
    Din punctul meu de vedere , a fost cel mai parsiv, CORUPT,
    oportunist, santajist, manipulator, dezbinator,mincinos, ipocrit, lacom , traficant de influenta
    si pot argumenta fiecare apelativ in parte cu exemple pe care le cunoaste toata lumea de buna credinta
    dar nu am timp acum caci timpul este inaintat iar somnul imi da tarcoale ….
    Va recomand sa cititi CARTEA fostei consiliere prezidentiale ,
    doamna Saftoiu care spune cu subiect si predicat multe adevaruri despre idolul domniei voastre ,
    si sa va intrebati de ce are acum deschise 7 ( sapte) DOSARE la Parchetul General daca a fost cel mai bun presedinte …
    Va reamintesc si cu aceasta ocazie ca NU sunt membru niciunui partid politic,
    iar ca dovada, intrati la intamplare pe orice articol de pe blogul meu si va veti convinge .
    Nu pot sta insa indiferent cand STIU ca cele 20 de MILIARDE de euro imprumutati de la FMI, BM si BCE in mandatul lui Basescu
    au „disparut ” in buzunarele mafiei pedelisto-basiste prin intermediul ANRP ( sefa Crinuta Dumitrean , pupila pedelistului Ioan Oltean )
    vs, plata drepturilor litigioase , prin intermediul ” regilor asfaltului” sau a lui Sorin Blejnar fost sef ANAF samd.
    In concluzie stimata doamna , puteti spune ce vreti ca NU va interzic dar sa va contrazic cu argumente, pot ! 🙂
    Personal nu am nimic cu OMUL Traian Basescu dar cu fostul presedinte al Romaniei , am de spus multe ! 🙂
    Si NU numai EU am de spus ceva ci si cei 7,4 milioane de romani care la Referendumul din 29 iulie 2012
    l-au DEMIS din functie dar, din cauza unei „ERATE” 🙂
    bine ticluite de cei numiti de el la CCR a ramas in functie pana la sfarsitul mandatului ! 😦
    Din pacate, domnia voastra nu aveti taria sufleteasca necesara ca sa recunoasteti DEFECTELE fostului presedinte Traian Basescu …
    Cu toate acestea, putem continua dialogul nostru virtual ca si pana acum .
    O seara linistita si-apoi un weekend placut ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 11:04 pm | Răspunde

 5. Una bella carrellata di attrici rumene!
  Serena serata
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 04/02/2016 @ 11:12 pm | Răspunde

  • Ciao Gian Paolo !
   Grazie per questi parole ! 🙂
   Io sono ancora contento è andato di nuovo su di me! 🙂
   Vi auguro un piacevole week-end! 🙂
   Con stima e amicizia,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 11:32 am | Răspunde

 6. Nice post, Happy Thursday 🙂

  Comentariu de Leyla — 04/02/2016 @ 11:30 pm | Răspunde

  • Thank you very much for visiting ! 🙂
   Happy Thursday ! 🙂
   Regards,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 11:22 am | Răspunde

 7. Non conosco nessuna di queste donne, scusami non posso dare un’opinione!
  Però ti lascio con immenso piacere un grande saluto e l’augurio di un dolce notte.
  Ciao, Pat

  Comentariu de Patrizia M. — 05/02/2016 @ 1:58 am | Răspunde

  • Ciao Pat!
   Anche se non ha espresso alcuna opinione circa le signore presenti nella storia di copertina,
   io sono ancora contento è andato di nuovo su di me! 🙂
   Vi auguro un piacevole week-end! 🙂
   Con stima e amicizia,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 11:30 am | Răspunde

 8. Dintre frumusețile de altădată, prezentate de tine, eu am le-am remarcat în special
  pe Marina Voica, Margareta Pâslaru și Angela Similea,
  pentru că le urmăream adesea interpretând muzică ușoară.
  Astăzi, cum sunt un telespectator împătimit, mă impresionează frumuseți ca:
  Alexandra Bădoi (meteo-Antena 1), Monica Dascălu (știrile Pro-TV)
  și maestru de șah Delia Duca (și frumoasă, și deșteaptă). 😉
  Zi frumoasă și tare plăcută, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 05/02/2016 @ 9:25 am | Răspunde

  • Chiar daca nu m-ai intrebat, iti marturisesc ca si eu „le-am remarcat in special”
   pe Angela Similea, Margareta Paslaru ( deja am postat videoclipuri cu ele )
   si pe Marina Voica
   ” Si afara ploua, ploua , si-i trecut de ora noua..” ! 🙂

   Cat priveste „frumusetile de azi” care ti-au cazut cu ” tronc” 🙂
   recunosc ca ai dreptate si ca-mi plac si mie mult ! 🙂
   Multam pentru urarea din final
   dar la mine PLOUA, PLOUA ,
   si cum ceasu-i matinal
   o sa stam in casa si-o sa fierbem oua ! 🙂
   Zi frumoasa si la tine Petru ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 10:18 am | Răspunde

 9. Buna ziua!
  Un articol foarte frumos, pe care l-am citit încă de ieri, pe telefon, la servici și care m-a incantat.
  Chiar ma gândeam, de mai multa vreme, la frumusețile actuale, la dansul actual, la spiritualitatea actuala.
  De toate acestea sunt oarecum dezamăgit (mai ales de dans, care nu e decât o combinație de gesturi smuncite, mai mult un fel de „dat din fund” caraghios și chiar grețos). referitor la standardul de frumusețe din ziua de azi…. ce sa mai spun: exagerări prin silicon și operații estetice.
  Anii ’60 au fost cu totul altceva, de aceea frumusețile de atunci erau reale.
  Pe vremea aceea frumusețea venea din interior, din emoțiile și sentimentele trăite, nu din retușuri exterioare.
  Eu cred ca trupul este un fel de haina ce acoperă ceea ce e în interior,
  de aceea frumusețea fizica tine și de psihic.
  De multe ori m-am gândit ca m-as fi simțit mai bine dacă m-as fi născut mai devreme.
  Dar sper ca, in curand, toata exagerarea a falsității sa dispară.
  De acum – un sfârșit de săptămână frumos!
  Mircea

  Comentariu de De ce nu? — 05/02/2016 @ 2:57 pm | Răspunde

  • Salut Mircea !
   Cele spuse de tine in PRIMA FRAZA a comentariului de fata, ma ONOREAZA ! 🙂
   Marturisesc ca esti PRIMUL blogger care spui ca ai CITIT un articol de-al meu pe TELEFON si la SERVICIU fiind ! 🙂
   Ai dreptate vs ” frumusetile actuale ” 😦 contra celor din anii ’60 ! 🙂
   Eu sunt mandru ca am crescut si invatat in anii ’60 ! 🙂
   Ar fi multe de spus dar ma rezum numai la a-ti raspunde punctual celor spuse de tine in comentariul de mai sus ! 🙂
   Este o DIFERENTA atat de mare incat se vede cu ochiul liber si de pe LUNA ! 🙂
   DANSUL de atunci era plin de tandrete iar imbracamintea fetelor decenta .
   DANSUL de acum este vulgar, provocator, indecent si prea SEXY ! 😦
   In anii ’60 fetele si baietii se tineau de mana cand prin parcuri se plimbau iar la cofetarie consumau o prajitura si un suc ! 🙂
   In zilele noastre fetele si baietii se tin de fumat ,droguri, alcool, lipsa nemotivata de la scoala ( liceu) ,nopti consumate in baruri si discoteci dubioase si fara aviz de la ISU iar urmarile sunt tragice : violuri, talharii, furturi, copii nascuti ” din flori” 😦 , conducerea autoturismelor sub influenta bauturilor alcoolice si chiar fara PERMIS de CONDUCERE ….
   Iar pentru a face rost de BANI pentru fumat, droguri, alcool si distractii , sunt in stare de orice,
   inclusiv de a se lasa MANIPULATI de cei interesati in atingerea unor scopuri politice marsave ,
   precum DARAMAREA de guverne ….
   Pentru MINE, anii ’60 au fost CEI mai FRUMOSI ani din viata mea ! 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/
   din toate punctele de vedere, incepand cu SCOALA unde se facea CARTE serioasa
   si terminand cu SIGURANTA pe strazi pe timp de noapte ! 🙂
   Doamne, ar fi atat de multe de spus din acea frumoasa perioada incat as consuma toata noaptea.

   Desi nu ne-am intalnit niciodata, din cele spuse de tine pe blogul tau si pe blogurile prietene,
   sunt convins ca te-ai fi simtit cel putin la fel de bine ca si mine ! 🙂
   Multumesc pentru pertinentul COMENTARIU ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana cat mai placut Mircea ! 🙂
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 7:00 pm | Răspunde

 10. Happy Weekend Aliosa 🙂

  Comentariu de Love — 05/02/2016 @ 3:00 pm | Răspunde

  • Thank you Love ! 🙂
   Happy Weekend ! 🙂
   Regards,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 7:01 pm | Răspunde

 11. Sunteți extraordinar, domnule colonel!
  V-a interesat atât frumusețea cât și talentul doamnelor din perioada amintită.
  Și eu le-am admirat în special pe Margareta Pâslaru, Angela Similea, Marina Voica.
  Vă mulțumesc pentru vizită!
  S-aveți o seară plăcută!

  Comentariu de victoriaetveritas — 05/02/2016 @ 5:09 pm | Răspunde

 12. Sunteti prea generoasa doamna Victoria !
  Apelativul domniei voastre ma flateaza si onoreaza in acelasi timp ! 🙂
  In anii ’60 eram un tanar ELEV cu ganduri si ambitii mari iar DOAMNELE enumerate de dvs.,prin cantecele lor,
  mi-au facut VIATA de elev de liceu militar si scoala militara de ofiteri activi, mai frumoasa si mai usoara ! 🙂
  Asa este, au fost si frumoase si talentate ! 🙂
  Va multumesc pentru cele spuse ! 🙂
  Un sfarsit de saptamana cat mai placut ! 🙂
  Sarut mana ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 7:09 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!
  Pentru Doamnele, domnisoarele si domnii care au facut aprecieri la postarea de fata prin comentarii si like,
  un sincer multumesc si un weekend frumos ca si videoclipul

  Cu stima si prietenie,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 05/02/2016 @ 8:34 pm | Răspunde

 14. @ ALL !!!
  Am trecut din nou pe-aici sa raspund la comentarii dar spre marea mea surpriza, n-am avut cui a-i raspunde ! 😦
  „Asa-i omul cat traieste” ! 🙂

  Seara calda tuturor ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 06/02/2016 @ 9:47 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: