Alioşa ” File de Jurnal ”

13/02/2016

ROMANI in slujba strainilor de NEAM si TARA ???

Filed under: generale — Aliosa @ 11:08 am

In loc de motto:
In chiar Ziua Mea de nastere cand foarte multe persoane virtuale
din TARA si STRAINATATE postau pe
https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/02/09/
urari de La Multi Ani cu Sanatate,
am primit prin mail de la un fost coleg de liceu militar acum si  bun prieten virtual ,
materialul de mai jos pe care vi-l aduc si domniilor voastre la cunostinta, incadrat in ghilimelele de rigoare sa nu ma acuze DETRACTORII mei de PLAGIAT !

De ce TITLUL ” ROMANI in slujba strainilor de NEAM si TARA  ” ?  icon_cry

Raspunsul il veti gasi daca veti citi cu atentie materialul de mai jos ! clappinghat

 

” Asociaţia Militarilor în Rezervă „R-26500”


Stiati că …? Si sa studiem un material despre o institutie a securitatii nationale care formează de ani buni de zile, pe banda rulantă, persoane publice si politice percepute de cetateni ca manifestand atitudini complet ostile intereselor românilor! Ostile inclusiv militarilor romani!

Posted: 12 Feb 2016 09:32 AM PST

Stiati că …? In statele lumii a 3-a, politicienii de rang inalt, sefii institutiilor statului – inclusiv din domeniul militar, din serviciile de informatii, dar si din justitie, guvernele acelor state, presedintele insusi, nu apartin decat sub aspect formal natiunii respectivii! In realitate acestia sunt racolati si pregatiti din timp de terte state, sponsorizati bineinteles intotdeauna financiar de acele terte state, apoi formatii sunt implantati in viata politica, publica, mediatica, militara, financiara si administrativa a statului-victima. Politicienilor tradatori li se creeaza partide, astfel incat sa fie creata impresia cetatenilor ca si in statul-victima ar exista democratie! Statul-victima devenind astfel controlat complet din interior de terte state! Fiind cucerit fara niciun foc de arma! Pt. a subjuga o natie, un razboi fiind infinit mai costisitor fata de metoda descrisa! In statele subjugate, chestia cu alegerile libere si altele asemenea, reprezinta doar un spectacol pt. cei slabi de inger! Intrucat pe oricare politician si l-ar alege ca lider un cetatean considerand ca acel politician este liderul potrivit care sa ii reprezinte interesele, in realitate respectivul ales se afla pe acelasi stat de plata al tradarii cu oponentul sau! Ambii politicieni, ales si oponent, fiind in serviciul unei terte natiuni, ostile desigur statului-gazda! Adica si unul si altul tradeaza Romania! Periodic, cand cetatenii realizeaza ca respectivii politicieni nu le reprezinta nici interesele, nici Romania, ii incearca pe oponentii lor! Care in fapt sunt simpli colegi pe statul de plata cu cei debarcati! Rotindu-se doar intre ei la ordinul licuriciului.

CUM SE FACE SAU NU, DAR IN ULTIMII 6 ANI VIATA PUBLICA SI POLITICA A ROMÂNIEI ESTE DOMINATA DE PERSONAJE VADIT OSTILE CETATENILOR, INCLUSIV MILITARILOR, PERSONAJELE IN CAUZA FIIND PRODUSE ALE ACADEMIEI DE STIINTE ALE SECURITATII (ANTI)NATIONALE SAU AFLATE IN RELATII STRANSE CU ACESTEA!

Materialul a fost preluat de pe Facebook. Pentru cei fara cont de Facebook, il puteti studia si aici. Cu mentiunea ca in afara de cei nominalizati de jurnalista Emilia Sercan, Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale a produs multe alte persoane dubioase intalnite in viata publica si politica! Care s-au remarcat prin actiuni complet ostile intereselor cetatenilor romani si Romaniei! Tinand cont de prima parte a materialului referitoare la metodele de subjugare a statelor din lumea a 3-a, precum si de realitatile cotidiene din viata publica si politica a Romaniei, exista indicii temeinice ca la acest moment Romania este condusa in exclusivitate de terte state. Prin metoda implantarii la nivelul de conducere a tuturor structurilor statului, inclusiv si in special in cele de securitate ale acestuia, a unor persoane si grupari de persoane complet ostile intereselor romanilor!

CONCEPTUL DE STAT CAPTURAT
12744294_1364963183529947_6700412771885484471_n

„Jurnalista de investigaţii Emilia Şercan a publicat pe o reţea de socializare o fotografie document de la un eveniment al „Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale”, instituţie de „interes naţional” – inventată de Oprea -, hrănită din belşug de la bugetul statului şi plină de „academicieni” rentieri pe viaţă. În fotografie apar toţi oamenii lui Oprea: şefi din structurile de securitate, miniştri, politicieni, magistraţi, profesori universitari şi chiar ONG-işti. Totuşi, surpriza din imagine ne-o rezervă două personaje centrale: „nemuritorii” Gelu Diaconu, proaspăt demis din fruntea ANAF după ce a fost pus sub acuzare într-un dosar de corupţie cu fonduri europene, şi Raed Arafat, „tăticul” SMURD-ULUI asupra căruia planează de asemenea suspiciuni de corupţie.
12742023_10153899835167801_3622704909148950309_n

„Fotografia asta de ‘fa(milion)’ a fost facuta in data de 17 iunie la Conferinta de prezentare a Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale. Sa ii enumeram pe cei prezenti in poza cu tot cu functiile detinute la acel moment. Dintre cei recunoscuti de mine, de la stanga la dreapta si de jos in sus: Mircea Dusa (ministrul Apararii), Ionel Valentin Vlad (presedintele Academiei Romane), Gabriel Oprea (vicepremier), George Maior (ambasador in SUA), Sorin Campeanu (ministrul Educatiei), Robert Cazanciuc (ministrul Justitiei), Daniel Ionita (fost ambasador in Norvegia, secretar de stat pe probleme de securitate in MAE), Teodor Frunzeti (rector UNAp), Valeriu Nicut (secretar de stat MApN si cumnatul lui Oprea), Neculai Ontanu (primarul Sectorului 2, UNPR), Alexandru Cumpanasu (AID), Mihnea Costoiu (rector Politehnica), Vasile Ozunu Mihail (presedinte Colegiul National de Aparare), Gheorghe Popa (rector Academia de Politie), Gabriel Moisescu (rector UNAp), Ilie Botos (secretar de stat MAI), Raed Arafat (secretar de stat MAI), Eugen Nicolicea (UNPR), Vasile Dancu (director IRES), Petre Toba (seful IGPR), Gelu Diaconu (seful ANAF), Gheorghe Muscalu (membru CSM), Bogdan Stan (presedinte Agentia Nationala de Integritate), Nicolae Iancu (rectorul ANI a SRI) si Marius Iacob (adjunct al procurorului-sef al DNA). In poza mai apare si Eduard Hellvig, seful SRI, chiar langa Dusa, insa din cauza taieturii pozei originale nu se vede si el.

PS. Daca ati citit stirea de pe Hotnews in care scrie ca Agentia Nationala de Integritate nu a putut emite un punct de vedere referitor la un posibil conflict de interese in care s-ar afla ministrul Educatiei Adrian Curaj, ca membru al ASSN si ca ministru care aproba bugetul ASSN, ei bine luati si priviti bine poza de sus, in care apare si presedintele ANI (aia cu integritatea) Bogdan Stan. Si nu uitati ca Bogdan Stan si-a facut studiile postuniversitare la ANI a SRI. Asta cam suna a „stat capturat” a scris jurnalista, pe Facebook.
Iar ca tacamul sa fie complet sa ne aruncam privirile si in gradinile altor institutii, gasim si multe alte personaje dubioase care fabrica „securitate nationala” – nu este clar pt. care stat, dar sigur nu pentru Romania. Sa luam un exemplu: capitan (asa o denumeste cineva pe contul ei de Facebook – unde prezinta despre armata romana orice, dar nu si cu problemele ascunse si acute cu care se confrunta) Otilia Sava, Secretar de stat la M.Ap.N. pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului. Cum o fi percepand dumneai securitatea nationala cu militari in rezerva/retragere pe care seful ei de partid G. Oprea i-a scos in strada in 2011, desfiintandu-le pensiile militare? Si din care cauza multi au si sucombat, fiind asasinati legal? Cu militari in rezerva/retragere, dar si in activitate batjocoriti chiar in acest moment de Guvern si de alte institutii ale statului, prin subminarea radicala a dreptului la pensie militara proaspat stabilit de Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, dar care nici macar nu a mai apucat sa intre in vigoare fiind facuta franjuri de Guvernul Julien Ciolos prin O.U.G. nr. 57/2015 ? Securitate nationala cu militari protestand in strada sau pe retelele de socializare sau in mass media si incercand sa isi apere drepturile in tribunalele patriei, dupa legi oricum potrivnice? O fi si asta securitate nationala, chiar este – dar in folosul altor state, nu al Romaniei si nici al militarilor romanilor! Dar probabil ca si la U.N.A.P. este o alta pepiniera care produce specimene ostile Romaniei si militarilor romani!

Ultima parte a fost editata – apropo de prestatiei Otiliei Sava, care dupa cum se vede desi si-a dat girul pe Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat – avand in subordine Directia pt. Asistent Juridica din M.Ap.N., dar si Casa de Pensii din acelasi minister, lege adoptata de Parlament si promulgata de Presedentie, acum nu mai are nicio gara ca aceeasi lege sa fie facuta zob de Guvernul Julien Ciolos prin O.U.G. nr. 57/2015! Spre umilinta intregii armatei! Dar probabil ca asa a invatat la Cursul de nivel înalt „Securitate şi bună guvernare” la Colegiul Naţional de Apărare, si anume ca distrugerea armatei romane din interior, este in folosul securitatii si bunei guvernari a statelor ostile Romaniei! E drept ca ceva asemanator am invatat si noi, numai ca am retinut ca tacticile de distrugere din interior a unei armate ostile trebuia sa le aplicam altor state, si nu tot Armatei Romaniei asa cum procedeaza expertii romani in „securitate nationala” de astazi!”

GUVER

Sursa :

http://r-26500.blogspot.ro/2016/02/stiati-ca-si-sa-studiem-un-material.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+AsociaiaMilitarilornRezervr-26500-

Comentariile le las pe seama domniilor voastre !

Weekend plin de viata !

Cu stima si respect,

Aliosa.

33 comentarii »

 1. @ ALL !!!
  Daca cele sus postate v-au deranjat,
  imi cer scuze anticipat
  dar ca fost militar eu sunt interesat
  sa afu cine TARA mi-a TRADAT !!! 🙂 😦 🙂

  Doi politisti gasesc doua grenade intr-o groapa.
  -Ce facem cu ele?
  -Le ducem la sectie !.
  -Pai si daca explodeaza una pe drum? 😦
  -Spunem ca am gasit doar una ! 🙂 .

  Cineva bate la porţile raiului.
  Apostolul Petru deschide şi vede un jucător de fotbal.
  – Tu cine eşti?
  – Sunt jucător în naţionala României.
  – Şi cum de ai nimerit poarta? ! ? 🙂 😦 🙂

  Weekend placut ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/02/2016 @ 11:26 am | Răspunde

 2. Cred că ceea ce nu știm nu ne poate face mai mult rău decât dacă am ști.
  Oricum nu putem face nimic… eu am ieșit în stradă mereu începând cu ”89,
  și am fost dezamăgită de fiecare dată.
  Mi-a plăcut zâmbetul de final!
  Zile frumoase de uichend!

  Comentariu de zapadalbastra — 13/02/2016 @ 11:47 am | Răspunde

  • Buna seara !
   Pana in vara anului 2001 eu NU am iesit in strada ca nu-mi permitea statutul de militar activ
   dar dupa iesirea la pensie am iesit la mai toate evenimentele initiate de cei in drept sa apere ARMATA ! 🙂
   Si eu sunt DEZAMAGIT de multe dar cel mai tare sunt din cauza IPOCRIZIEI ipocritilor
   de parlamentari, guvernanti si locatari de la Cotroceni care 🙂
   care, se comporta ca niste MERCENARI platiti de forte oculte sa-si bata joc de ROMANI si ROMANIA !!! 😦 😦 😦
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   Weekend placut ! 🙂
   Cu stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 13/02/2016 @ 6:45 pm | Răspunde

 3. Nu știu în slujba cui or fi fost conducătorii postrevoluționari,
  însă absolut toți s-au comportat până acum ca și cum ar fi fost dușmanii României.
  Pentru mulți dintre noi a devenit evident că atunci când o personalitate o ia pe calea politicii, devine un om fără onoare și un potențial corupt, așa cum am văzut de atâtea ori.
  De aceea continuăm să ne menținem la coada Europei, ba chiar mai coborâm dacă se poate,
  în timp ce alte țări care au scăpat de comunism,
  cum ar fi Albania sau chiar Bulgaria, se modernizează. 😦
  Cu toate acestea, cuprins de un optimism frenetic, îți urez vremuri tot mai bune, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 13/02/2016 @ 12:11 pm | Răspunde

  • Buna prietene !
   Ai dreptate, absolut toti conducatorii postdecembristi s-au comportat ca si cum ar fi fost DUSMANII ROMANIEI ! 😦
   Daca as incepe sa enumar toate MOTIVELE care sustin afirmatia de mai sus,
   mi-ar trebui toata noaptea dar asa, ma rezum la cateva exemple mediatizate de-a lungul timpului :
   – devalizarea bancilor romanesti si instrainarea AVUTIEI nationale ;
   – crearea unui cadru legislativ prielnic VANZARII de catre fermierii SARACI si IGNORANTI, a PAMANTULUI retrocedat de-a lungul anilor;
   – distrugerea INDUSTRIEI de APARARE a TARII,
   a combinatelor siderurgice, metalurgice, a uzinelor de CAMIOANE si TRACTOARE de la Brasov,
   de automobile ARO de la Campulung Muscel;
   – vanzarea pe NIMIC pentru STAT dar COMISIOANE grase pentru basisti a FLOTEI ROMANIEI ;
   – privatizarea ARLO Slatina cu sprijinul familiei Basescu;
   – renuntarea de catre ministru de externe MRU la
   – Tezaurul Romaniei de la Moscova;
   – Mostenirea Gojdu;
   -impunerea de la Bruxelles a guvernului de „TEHNOCRATI ” 😦
   specializati in AUSTERITATEA romanilor samd.
   In slujba cui au fost, SUNT si vor fi ? 😦
   – In slujba fortelor oculte care vor DESFIINTAREA NATIUNII ROMANE prin FEDERALIZAREA ROMANIEI
   ca pretentiile iredentistilor maghiari din HarCov si Mures si a extremistilor unguri din Ungaria sa se realizeze …………………….
   Ma bucur ca esti ” cuprins de un optimism frenetic ”
   dar eu sunt cuprins de GROAZA cand vad cum GUVERNANTII de azi fac politica diavolului MARINDU-si lor si presedintelui SALARIILE, PENSIILE, INDEMNIZATIILE ,DIURNELE, sumele de PROTOCOL si alte paranghelii in timp ce
   ” TALPA TARII ” 😦 se zbate in saracie , fara BANI si MEDICAMENTE,
   fara o LEGE a SALARIZARII UNICE si o LEGE a PENSIILOR echitabile ! 😦
   VREMURI mai bune nu vor veni daca cei care ne conduc vremelnic
   VOR FI in continuare in SLUJBA strainilor de NEAM si TARA !!! 😦 😦 😦
   Weekend placut Petru ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 13/02/2016 @ 7:12 pm | Răspunde


 4. Wünsche dir lieber Freund einen schönen Valentistag alles liebe von mir Gruß Gislinde

  Comentariu de giselzitrone — 13/02/2016 @ 2:38 pm | Răspunde

  • Buna seara Gislinde !
   Multumesc pentru vizita si urare ! 🙂
   Eu nu serbez Ziua Indragostitilor pe motiv ca in traditia noastra ROMANEASCA
   nu a existat asa ceva de cand ma stiu eu pe pamant ( 66 de ani pe 12 febr.)
   Romanii adevarati serbeaza DRAGOBETELE !!! 🙂 🙂 🙂
   Ziua Indragostitilor, un obicei IMPRUMUTAT de peste ocean ,
   este opera smecherilor din comert care aduc din import tot felul de CHINEZARII
   pe care le vand ” tinerilor liberi si frumosi ” 🙂 🙂 🙂 ca ei sa se imbogateasca ! 😦
   Ziua Indragostilor de pe 14 februarie a fost adoptata de romani inSCOP COMERCIAL si nu sentimental ! 😦
   Weekend placut ! 🙂
   Cu stima si respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 13/02/2016 @ 7:21 pm | Răspunde

 5. Multumim pentru pretioasele informatii !!!
  TREBUIE sa stim cine ne conduce tara …
  poate ne TREZIM la realitate si vom face ceva ,
  am inceput sa cred ca sangele care a curs in decembrie ’89 , a curs in ZADAR !!!
  Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 13/02/2016 @ 5:57 pm | Răspunde

  • Iar eu va multumesc pentru vizita si cele postate ! 🙂
   Sunt de acord cu dvs.vs ” sangele care a curs in decembrie „89” ! 🙂
   ROMANII au iesti cu sutele de mii in strada in toata TARA pentru :
   -libertatea exprimarii, gandirii, circulatiei, asocierii;
   -o VITA mai buna, demna si sigura;
   -dreptate sociala;
   – dreptul la proprietate;
   -asistenta sociala ;
   -munca corect rasplatita;
   si lista ar putea continua dar ma opresc aici ! 😦
   La 26 de ani de la MOARTEA a peste 1000 de oameni, ce constatam ? 😦
   Smecherii tranzitiei
   ( nomenclaturistti din PCR esaloanele 2-3-4 , SECURISTII, OPORTUNISTII ,
   CONTRABANDISTII de blugi, tigari si valuta) 😦
   s-au IMBOGATIT pe BANII publici iar MAJORITATEA romanilor a SARACIT
   si din cauza FOAMEI si a LIPSEI locurilor de munca( BANI )
   ataca in plina zi si strada BATRANII cand isi primesc PENSIA lasandu-i fara bani de medicamente si mancare……………….
   Un sfarsit de saptamana frumos si linistit la randu-mi va doresc si eu ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 13/02/2016 @ 7:41 pm | Răspunde

 6. […] Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill pare să devină al doilea Gorbaciov care a distrus un ec…. […]

  Pingback de Papa Francisc și Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse - Ziarul lui Ipu — 13/02/2016 @ 6:12 pm | Răspunde

  • Salut Popica !
   Multumesc pentru pingback ! 🙂
   Intalnirea celor doua capete bisericesti de religii diferite,
   face parte din PLANUL OLIGARHIEI financiare mondiale
   ca sa demonstreze lumii ca BISERICA este a doua PUTERE in STAT !!! 🙂 🙂 🙂

   Weekend placut prietene ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 13/02/2016 @ 7:44 pm | Răspunde

 7. Splendido weekend my friend 🙂

  Comentariu de Simona — 13/02/2016 @ 9:03 pm | Răspunde

  • Multumesc Simona draga ! 🙂
   Vizita ta imi face mereu placere iar continuarea dialogului virtual o mare bucurie ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana cu bucurii si voie buna ! 🙂
   Cu simpatie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 9:43 am | Răspunde

   • ❤ Buon San Valentino ❤

    Comentariu de Simona — 14/02/2016 @ 7:52 pm | Răspunde

   • Buon San Valentino anche a te, cara Simona ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 9:44 pm | Răspunde

 8. Din ceea ce stiu eu cand se vor uni religiile atunci o sa fie si sfarsitul, pana atunci inca mai este. Se va trece prin faza sa devenim martiri pentru credinta noastra, suntem pentru faza aceasta abia la inceput. nici nu vreau sa ma gandesc ce-i asteapta pe copiii si nepotii nostri. Constat ca incet, incet pe cei ce nu i-a interesat si nu au realizat ca s-au facut sacrificii omenesti in 89 incep sa realizeze ce e pe capul nostru. E bine si mai tarziu decat niciodata. Nu mai comentez mai mult ca deja am capul calendar de cate am citit, ma umple negativ si vreau sa fiu degajata in aceste zile nu neaparat pentru ziua indragostitilor ci pentru ca este Sf. Valentin si sarbatoresc baiatul si o buna prietena care-si sarbatoreste aniversarea a doua zi de acesta sarbatoare. Poate ca a devenit in timp o sarbatoare comerciala dar in biserica catolica si protestanta acest sfant s-a sarbatorit mereu pentru ca a devenit martir datorita dragostei si crestinarii sale.
  Conform Wikipedia:
  Sfântul Valentin, sau Valentin din Terni (latin. Valentinus) este un martir declarat ca sfânt al creștinilor romano-catolici, care a trăit în secolul III, fiind episcop în Interamna (azi: Terni, Italia).

  După legendă el ar fi cununat un păgân cu un creștin, dăruia tinerilor îndrăgostiți flori din grădina lui, a vindecat bolnavi. A fost învinuit de „cununare religioasă” a perechilor de îndrăgostiți, în ciuda poruncii împăratului roman Claudius II (268-270). De aceea, a fost condamnat la moarte și executat pe 14 februarie 269, din cauza credinței lui.

  Azi, Valentin este considerat patronul protector al îndrăgostiților. În cinstea Sfântului Valentin, în Statele Unite și mai nou și în statele europene, se fac petreceri și baluri. Îndrăgostiții își fac cadouri. În calendarul ortodox sfântul Valentin este sărbătorit pe 30 iulie.
  Particele din moastele Sfantului Mucenic Valentin se gasesc la Biserica Delea-Noua Calist din Bucuresti. Sfintele Moaste au fost primite in dar de la Episcopia din Terni, Italia, in anul 2005.

  In Calendarul Ortodox, pe langa Sfantul Ierarh Mucenic Valentin, praznuit pe 30 iulie, intalnim mai multi mucenici care au purtat acest nume: Sfintii Mucenici Marcu, Sotirih si Valentin – 24 octombrie, Sfanta Mucenita Valentina – 10 februarie, Sfantul Mucenic Valentin – 16 februarie; Sfantul Mucenic Valentin – 24 aprilie, Sfantul Valentin Preotul – 06 iulie, Sfanta Mucenita Valentina – 18 iulie.

  Comentariu de Beta — 13/02/2016 @ 11:33 pm | Răspunde

  • Comentariu de Beta — 13/02/2016 @ 11:34 pm | Răspunde

  • Buna dimineata prietena de suflet ! 🙂
   Ca sa nu uit cumva, iti multmesc din toata inima pentru informatiile pertinente dar nestiute de mine
   despre Ziua Indragostitilor ( Sf.Valentin ) ! 🙂
   Constatand ca ai citit si raspunsurile mele date celor care au pomenit de Ziua Indragostitilor,
   doresc cu toata sinceritatea sa fac cateva precizari :
   1) Fiecare crestin este LIBER sa-si serbeze SFINTII care-i sunt dragi ! 🙂
   2) EU, crestin ortodox din totdeauna, NU SERBEZ Ziua Indragostitilor ci DRAGOBETELE ! 🙂
   3) RESPECT alegerea fiecarei persoane vs. zilele de sarbatori crestinesti ! 🙂
   4) GINERELE meu este CATOLIC si serbeaza azi Ziua Indragostitilor impreuna cu FATA mea care-i ORTODOXA ! 🙂
   Ca sa nu SUPERE pe nimeni din FAMILIA GINERELUI ITALIAN, fetita mea care-mi seamana la suflet,
   SARBATORESTE fara prefacatorie toate SARBATORILE CATOLICE ! 🙂
   Cum anul acesta PASTELE CATOLIC este inaintea celui ORTODOX ( ( 1-2-3 MAI ) ,
   FATA pregateste BUNATATI PASCALE specifice ITALIENESTI si ROMANESTI pentru fiecare PASTE in parte,
   adica, SERBEAZA PASTELE de 2 ori 🙂
   la fel ca si Ziua Indragostitilor pe care o serbeaza si AZI si de DRAGOBETE !!! 🙂 🙂 🙂
   Ca atare, doresc intregii tale FAMILII ca Ziua Indragostitilor sa fie una SPECIALA
   iar prietenei BAIATULUI tau, un sincer si calduros La Multi Ani ! 🙂
   O DUMINICA ca-n povestile cu final frumos ! 🙂
   Cu toata prietenia,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 10:02 am | Răspunde

   • Multumesc, si eu fac acelasi lucru, sarbatoresc de 2 ori Pastele si celelalte sarbatori care pica diferit. Eu sarbatoresc toti sfintii pentru ca am un respect deosebit pentru oamenii care au avut puterea si daruirea sa moara pentru credinta lor. Prietena este a mea si are aniversarea maine, astazi am sarbatorit fiul a carui onomastica este pentru ca-l cheama Valentin-Andrei. Am sarbatorit si o nepoata care traieste in Italia si e nascuta chiar in aceasta zi de 14 Februarie. Am avut ce sarbatori si sarbatorim in continuare asa ca urmez urarile ce mi le-ai trimis si o sa petrecem ca-n povesti. Numai bine sa auzim , Duminica placuta in continuare !

    Comentariu de Beta — 14/02/2016 @ 1:39 pm | Răspunde

   • La Multi Ani azi baiatului tau VALENTIN-Andrei si nepoatei din Italia ! 🙂
    La Multi Ani maine prietenei tale ! 🙂
    La Multi Ani voua, sotie si sot de Ziua Indragostitilor ! 🙂
    Sa ramaneti TINERI si INDRAGOSTITI pana la sfarsitul vietii voastre ! 🙂
    Noi nu am avut nici un sarbatorit in familie dar ne-am sarbatorit pe NOI prin voie buna,
    plimbare prin parcul din centru orasului
    si o gustare la un restaurant cochet ! 🙂
    Cum DIMNICA nu s-a terminat, va urez la toata FAMILIA, petrecere frumoasa in continuare ! 🙂
    Cu stima si prietenie,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 7:00 pm | Răspunde

 9. Încă o dată: La mulți ani cu sănătate și bucurii!

  Cât despre subiectul propus…. problema e gravă rău.
  Nu sunt doar câțiva indivizi rău intenționați,
  ci o adevărată „conjurație” a răului împotriva acestei țări.
  De 26 de ani ”lucrează” băieții, ca să distrugă tot ceea ce mai este de distrus….
  Păcat, mare păcat…
  Și păcat că lăsăm să se întâmple toate acestea….

  Comentariu de Alex — 14/02/2016 @ 2:49 am | Răspunde

  • Buna seara Alex !
   Multumesc pentru vizita, urare si comentariu pertinent postat ! 🙂
   Cum NU-MI PLACE sa REPET ca papagalul de Iohannis ” VREAU GUVERNUL MEU ” 🙂 😦 🙂
   te rog sa citesti RASPUNSUL dat de mine prietenului nostru comun ” RacoptaPetru6 ” la commentul nr.3 ! 🙂
   Din pacate,ai dreptate 100% in toate cele spuse ! 😦
   Dar vinovati NU sunt numai TRADATORII de NEAM si TARA ci si ELECTORATUL pacalit, manipulat si mituit de catre ipocritii de politicieni ! 😦
   In 2009 daca ALEGATORII aveau un dram de minte si NU-L mai VOTAU din nou pe Traian Basescu ,
   acum ROMANIA
   nu mai era DATOARE oligarhiei financiare mondiale ( FMI, BM, BCE…) cu cei 20 de MILIARDE de euro
   imprumutati de guvernul PDL-isto-basist 😦 😦 😦
   BANI pe care si i-au IMPARTIT intre ei prin mafia din ANRP condusa de Crinuta Dumitrean ( acum in arest preventiv ) 🙂
   pupila pedelistului Ioan Oltean,aflat acum sub control judiciar ………………
   Ar fi multe de spus dar ma opresc aici .
   O seara frumoasa intregii tale familii ! 🙂
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 10:22 pm | Răspunde

 10. Ho un po’ fatto fatica a capire tutto, scusami Aliosa. Ma il traduttore non sempre rende le cose facili da leggere!
  Però ti auguro di tutto cuore una splendida domenica e buon San Valentino.
  Con amicizia e rispetto, Pat

  Comentariu de Patrizia M. — 14/02/2016 @ 3:12 am | Răspunde

 11. Grazie Pat !
  Buon San Valentino ! 🙂

  L’articolo è molto alta e Google Translate non si traduce troppo bene in modo da capire perfettamente! 🙂
  Il fatto che si è andato di nuovo al mio blog e fatto augura di cuore,
  E ‘abbastanza! 🙂
  Molte grazie! 🙂
  Una piacevole Domenica sera e „San Valentino”, per offrirti tutte le cose che vuoi nella vita! 🙂
  Vi abbraccio con affetto
  Aliosa.
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 10:06 am | Răspunde

 12. @ ALL !!!
  Pentru doamnele, domnisoarele si domnii care nu bucura de
  Ziua Indragostitilor din varii motive,
  le ofer mai jos un motiv de reflectii si intrebari nepuse !!! 🙂 🙂 🙂

  O duminica asa cum va doriti
  chiar daca nu sunteti INDRAGOSTITI ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 11:36 am | Răspunde


 13. Va doresc o zi plina de iubire!
  Viata sa va fie tot numai iubire!
  Salutari prietenesti!

  Comentariu de anitanna — 14/02/2016 @ 4:57 pm | Răspunde

  • Multumim stimata doamna Ana si pentru urari si pentru videoclipul postat ! 🙂
   Din toata inima aceleasi sincere urari din partea noastra pentru familia voastra ! 🙂
   O seara placuta si-o noapte linistita ! 🙂
   Cu drag,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 7:04 pm | Răspunde

 14. Comentariu de malaklove — 14/02/2016 @ 7:21 pm | Răspunde

  • Ciao ” Malaklove ” !
   La ringrazio molto per questo bel video! 🙂
   Una piacevole Domenica sera e „San Valentino”,
   per offrirti tutte le cose che vuoi nella vita! 🙂

   Ti mando un abbraccio con affetto ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 14/02/2016 @ 9:48 pm | Răspunde

 15. Una serena e felice nuova settimana, Aliosa.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 14/02/2016 @ 11:05 pm | Răspunde

 16. Buna ziua, Aliosa!
  Eu sunt 95% convins ca asa stau treburile cu politicienii și cu cei care conduc din umbra, sunt un fel de pui de cuc. Cred ca timp de 26 de ani, au lucrat intens pentru a acapara toată puterea din România.
  Nu e ceva nou, și în trecut, tarile care aveau influenta făceau tot posibilul pentru a-și pune domnitori favorabili intereselor lor, noua e metoda folosita în prezent. Înainte se foloseau de sprijinul militar, acum se folosesc de serviciile de inteligenta și de mass media (acaparata tot de ei).
  E foarte greu să-ți dai seama pentru fiecare politician în parte ce hram poarta și interesele cui le susține. Și de asta nu poți avea încredere în nici unul dintre ei, caci nici unul dintre ei nu face parte din poporul roman cu adevărat. Mai cred ca corupția lor este necesara pentru cei care-i pun în fruntea tarii, caci asa ii au la mana si-i țin sub control, nu care cumva sa fie vreunul care sa devina patriot.
  O zi buna!
  Mircea

  Comentariu de De ce nu? — 18/02/2016 @ 5:31 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: