Alioşa ” File de Jurnal ”

25/06/2016

Scrisoare deschisa adresata demnitarilor romani !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:50 am

In loc de motto:
As fi vrut sa vorbesc despre VOTUL celor peste 17.500.000 de cetateni din Marea Britanie, care , pentru recastigarea SUVERANITATII si MANDRIEI NATIONALE,au VOTAT pentru IESIREA din Uniunea Europeana….dar, intrand in posesia unui material exceptional ,o adevarata RADIOGRAFIE  a STARII  in care a ajuns ROMANIA dupa 1989 din cauza POLITICIENILOR romani   TRADATORI de NEAM si TARA ce-au  vandut  SUVERANITATEA ROMANIEI , vi-l prezint mai jos si Domniilor Voastre cu ghilimelele de rigoare .

”   Felicia Popa

Felicia Popa1
Scrisoare deschisă adresată demnitarilor români !

” Bună ziua, doamnelor şi domnilor!
Pardon de expresie! Forma corectă de salut ar fi, „Vai de zilele noastre! Ce-aţi făcut din noi, neisprăviţilor?”
Pentru că ne-aţi sigilat destinele în zodia perdanţilor, voi face un salt peste cuvenitele formule de politeţe şi vă întreb abrupt:
dacă fostul comandant al Penitenciarului Rîmnicu Sărat, Alexandru Vişinescu, a fost trimis în judecată pentru crime împotriva umanităţii şi drept urmare a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, urmând să fie şi degradat militar,
VOI, cei care în ultimii 25 de ani, pretinzînd că aţi condus România, aţi devastat-o, aţi vîndut-o, aţi pustiit-o, ce meritaţi?
Chiar dacă decizia nu este definitivă, putînd fi atacată, fie şi după o jumătate de secol, această vişinată expirată, va plăti pentru ororile comise.
Torţionarul Vişinescu se face vinovat de moartea şi de maltratarea a zeci, poate sute de detinuţi politici.
VOI, cei care vă faceţi vinovaţi de distrugerea, fără precedent, a României, a unui popor, ce pedepse meritaţi?
– guvernele post-decembriste care s-au perindat la conducerea ţării în ultimii 25 de ani, au distrus, au falimentat, au privatizat defectuos ori au vîndut la fier vechi, peste 1.200 de mari întreprinderi româneşti.
Drept urmare, peste jumătate din forţa aptă de muncă a plecat în Italia, Germania, Spania, Franţa… Unii muncesc pentru ei şi pentru familiile abandonate în ţară, alţii fură, cerşesc, ucid în numele supravieţuirii;
– în anul 1989, România nu numai că nu avea datorii externe, ci dispunea de 18 miliardede dolari, care se constituiau din lichidități bancare sub formă de rezerve valutare şi de creanţe generate de exporturi.
Unde au dispărut aceste sume?
– ne-aţi minţit, ne-aţi furat, ne-aţi devastat ţara, aţi creat condiţii optime reducerii populaţiei „pe căi naturale”.
Natalitatea scade îngrijorător.
Tinerii sînt ignoraţi;
– aţi pierdut (cedat) cu acte, moştenirea Gojdu;
– aţi pierdut pentru totdeauna tezaurul României încredinţat spre păstrare Moscovei;
– tot sub… conducerea voastră, România a fost scosă de pe lista producătorilor de aur, pierzînd astfel dreptul de a folosi poansonul BNR.
În aceste condiţii, orice producator de aur din Romania trebuie sa apeleze la un laborator acreditat, ceea ce înseamnă costuri suplimentare pentru inscripţionarea lingourilor;
– tot la pierderi se încadrează şi Pavilionul naţional– simbolul care indică naţionalitatea navei.
Cu alte cuvinte, dacă am rămas fără flotă, la ce i-ar mai folosi Autorităţii Navale Române, Pavilionul românesc?!
– unde sînt sumele enorme care constituiau fondul de pensii în 1989?
– unde sînt banii Fondului Solidaritatea?
– ce s-a întîmplat cu fondurile UTC, PCR şi ale Sindicatului socialist?
Dar cu patrimoniul acestora, ce aţi făcut?
„În spatele fiecărei mari averi se află o fără-de-lege.” – aprecia Honore de Balzac.
Voi cum veţi justifica traiul regesc şi averile colosale pe care vi le-aţi permis?
– aţi pritocit legi cu dedicaţie pentru grupuri de interese, legi care nu au nicio legătură cu poporul român, cu interesele ţării;
– prin complicitate, aţi contribuit la distrugerea fondului forestier, la înstrăinarea tuturor resurselor României;
– sub pretextul retrocedărilor, aţi înstrăinat clădiri monumente istorice, numeroase sedii de muzee, de şcoli, licee, grădiniţe, clinici medicale, dar şi terenuri intravilane;
– sînteţi devoratori nativi, aţi acceptat liberalizarea vînzării terenurilor, care va conduce la pierderea definitivă a României.
După cum aflăm din scrierile domnului Eminescu, ţara a mai fost devorată dar „Matei Basarab răscumpăra cu bani din visterie, pămînturi încăpute pe mîini străine;
astăzi trei din patru părţi ale acestor pămînturi sînt în asemenea mîini.
Se înţelege că cu pământul trec drepturile publice, cu acestea Parlamentul, cu Parlamentul puterea.” Vom mai avea un Basarab care să răscumpere ceea ce aţi înstrăinat voi? Greu de crezut!
– actul de justiţie se face esenţialmente, pe baza interceptărilor convorbirilor, a iscoadelor, a trădărilor, a turnătoriilor numite parşiv, „denunţuri”, pe şantaj.
Toate acestea, cu acordul sau la comanda voastră;
– Academia Română asistă fără nicio reacţie, la mutilarea Limbii române, care este memoria neamului. Desigur, şi primii demnitari ai ţării fac excepţie de limba română.
A vorbi la întîlniri cu protocol de grad zero, în limba poporului pe care pretinzi că îl conduci, reprezintă o formă de respect faţă de acesta.
De ce oare, Angela Merkel, François Hollande, Vladimir Putin, Sergio Mattarella şi alţi lideri vorbesc exclusiv în limbile oficiale ale ţărilor ai căror conducători sînt?
Pot fi bănuiţi aceştia că sînt doar vorbitori ai unei singure limbi?
În mod evident, nu!
– dominaţi de instincte primitive, de interese private ori de grupuri infracţionale, aţi procedat astfel încît funcţiile cele mai importante în stat au fost ocupate exclusiv, de indivizi numiţi pe cu totul alte criterii decît cele ale competenţei.
De aici, dezastrul;
Histrionici, cu o ereditate fisurată, defectuoasă, ne-aţi amputat încrederea.
Sub pretextul libertăţii de exprimare, aţi mutilat adevărul, astfel încît, adesea, viaţa pare mai dureroasă decît moartea.
– aţi contribuit la distrugerea agriculturii, astfel încît românii consumă furaje chimice de import. Drept consecinţă, România este pe locuri fruntaşe în Europa, chiar şi în lume, la numeroase afecţiuni cronice;
– aţi instrumentat complicităţi pentru a vă însuşi tone de bani din licitaţii organizate în folosul vostru;
– sînteţi abstracţi, aţi banalizat declinul.
După 25 de ani de „reformă” a învăţămîntului, cei mai mulţi au diplome şi din ce în ce mai puţini, au studii.
Nenumăraţi semianalfabeţi cu diplome, deţin funcţii importante în stat, de aici, consenciţele dezastruoase;
– sistemul sanitar, de asemeni, l-aţi reformat astfel încît, s-au înmulţit cimitirele;
– o devastatoare inflaţie a răului devorează ceea ce a mai rămas din noi.
„România apare ca o ţară devastată de frici şi de percepţia unor pericole care pîndesc individul, comunităţile sau chiar ţara în totalitatea ei, la tot pasul. Universul social al românului pare populat de nesiguranţă şi incertitudini, de spaime şi viitoare pericole care îl determină la acţiuni sau reprezentări fataliste sau pesimiste cu privire la viitor” – se arată în analiza datelor unui studiu IRES, realizat în luna mai 2015.
„Riscuri precum nesiguranţa locului de muncă sau cel legat de somaj sînt cele cu care ne-am obişnuit în ultimele decenii, dar la ele se adaugă mai nou terorismul, riscurile alimentare, poluarea, accidentele nucleare.
Românii sînt tot mai speriaţi de traficul şi consumul de droguri saude riscul unui război în zonă” – se mai arată în acelaşi studiu.– Un popor este un organism viu, care nu poate supravieţui la nesfîrşit cu demnitatea amputată!
Întorcîndu-mă la victimele criminalului Vişinescu, care trăiau în condiţii inumane, înspăimîntate, fără hrană suficientă, fără medicamente, umilite, vin şi vă întreb, victimele regimurilor voastre nu au fost tratate în mod similar?
Torturati psihic, nu şi fizic, numeroşi români s-au sinucis pentru că nu au putut suporta lipsurile, spaimele. Alţii, au plecat în veşnicie la vîrste tinere, din aceleaşi cauze.
Legendara „generaţia-n blugi şi-n adidaşi”, care a îndurat lipsuri inimaginabile,condiţii inumane, care a fost exploatată diabolic pentru ca România să achite datoria externă şi pe spatele căreia Ceauşescu a reclădit România, pentru ca să aveţi voi ce fura, sînt PENSIONARII de astăzi, cărora nu le puteţi asigura o existenţă decentă, binemeritată, determinîndu-i să se simtă vinovaţi pentru că nu au murit înante de împlinrea vîrstei de pensionare.
Cei mai mulţi dintre seniorii de astăzi, şi-au riscat vieţile, participînd necondiţionat la evenimentele din decembrie 1989, majoritatea, fără a pretinde titluri de revoluţionari şi recompense consistente.
Morţii din decembrie ’89, victimele mineriadelor, vor rămîne îngropate şi la propriu şi la figurat?
-Ce-aţi făcut din ţara lor, din truda lor, din vieţile şi din morţile lor?
Credeţi că veţi păcăli soarta şi că nu veţi plăti?
Poate că unii veţi avea „şansa” să nu prindeţi acele vremuri, dar vă asigur că cel puţin unii dintre voi, mai devreme sau mai tîrziu, veţi avea soarta torţionarului Vişinescu, pe care, paradoxal, statul român l-a recompensat onorabil, pînă la vîrsta de 90 de ani.
Conform hotărîrii Curţii de Apel Bucuresti, Vişinescu trebuie să plătească urmaşilor victimelor sale, 300.000 de euro, cu titlu de despăgubiri, în solidar cu Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul de Interne şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
Chiar dacă instanţa a menţinut sechestru asigurător pe imobilul în care locuieşte Alexandru Vişinescu, cît şi pe o serie de acţiuni pe care acesta le-ar deţine la SIF, o parte din suma stabilită pentru despăgubiri, va fi suportată de stat prin instituţiile amintite, adică de noi, implicit de către urmaşii victimelor Vişinescului cel cumplit.
Paradoxal sau nu, suportăm sau nu…
Ar fi multe de adăugat
– distrugerea CFR, a Loteriei şi a Poştei Române, desfiinţarea cinematografelor şi implicit devastarea Patrimoniului imobiliar al România Film, deturnarea fondurilor europene şi de aici consecinţele etc, etc, etc.
Cum eu nu am autoritatea de a judeca şi de a pedepsi conform legislaţiei româneşti în vigoare, aceste fapte care au condus la distrugerea României, am semnalat doar, apreciind că toate acestea şi numeroase altele, pot fi catalogate ca fiind cel puţin crime împotriva umanităţii.
Vă întrebaţi poate cum îmi permit să nu folosesc pronumele de politeţe cînd mă adresez unor foşti şi actuali demnitari?
Explicaţia este simplă şi de bun-simţ.
De vreme ce sînt la per tu cu Dumnezeu, cum credţi că aş putea să mă adresez unor mincinoşi, unor trădători, unor hoţi, unor vînzători de ţară?
Cu mari rezerve, admit că nu toţi vă încadraţi în aceste categorii.
Maxim 1-2 la sută, se exclud poate, dar şi aceia deliranţi, aroganţi, duplicitari…
Felicia Popa ”
Sursa : YahooMail de la o prietena virtuala , autoare de CARTI minunate pentru COPII !
Am avut si EU onoarea sa particip la o LANSARE de CARTE de-a Domniei Sale :
https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/11/24/

Multumesc doamnei FELICIA POPA pentru pertinentul ARTICOL, doamnei AURORA GEORGESCU care mi  l-a trimis prin e-mail si anticipat Domniilor Voastre care veti spune ceva vs.acest material !

Weekend plin de viata !

 

Aliosa.

18 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  L
  Pentru ” BUKURIE ” care a lasat PRIMUL LIKE la acest post,
  provocandu-mi o mare BUCURIE,
  din toata ❤ postez NU fara de rost

  impreuna cu MULTUMIRILE mele sincere pentru vizita facuta ! 🙂
  Weekend Placut " BUKURIE " ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 25/06/2016 @ 9:52 am | Răspunde

 2. Firește că sunt de acord cu tot ce spune doamna Felicia Popa în scrisoarea de mai sus. Doar că revin mereu la aceeași întrebare a lui Tănase: „Și cu asta ce-am făcut?” Marea majoritate a parlamentarilor și politicienilor, în general, sunt vinovați și ar trebui trași la răspundere. Doar că pe ei nu-i doare nici măcar în cot, ci arată mereu către alții. Să se dea nume concrete și să fie trimiși cu toții în judecată. Dar la asta n-o să se ajungă niciodată, ci se va fura și distruge în continuare, în timp ce românii de bună credință observă, critică, acuză… și cu asta rămân. 😦
  Un sfârșit de săptămână cu bună dispoziție, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 25/06/2016 @ 11:26 am | Răspunde

  • Cum ” si cu asta ce-am facut ” ??? 🙂 😦 🙂
   – Am POPULARIZAT articolul doamnei FELICIA POPA si pe WordPress.com/ prin intermediul blogului meu ! 🙂
   – Am oferit persoanelor care voit sau intamplator ajung pe AICI, sa CITEASCA , sa faca ” REBLOGING ” sau pur si simplu sa spuna si altora parerea unora desspre PARLAMENTARII nostri, care, VOTEAZA pe banda LEGI dupa LEGI favorabile LOR si NUMAI LOR si NICIDECUM ALEGATORILOR …………………………………….
   – Daca jurnalistii de la Antena 3 NU publicau despre ” MORMANUL de DOLARI ” care a ajuns la FRATELE presedintelui Traian Basescu,
   procurorii DNA nu ar fi INTOCMIT DOSAR PENAL iar Mircea Basescu
   NU ar fi fost cercetat, judecat si CONDAMNAT la INCHISOARE cu EXECUTARE ………………………….
   Ar fi multe de spus dar ma opresc aici mai ales ca tastez in timp ce URMARESC la televizor ( la DolceSport1) 🙂 🙂 🙂
   meciul din sferturile de finala ale EURO 2016 dintre ELVETIA si POLONIA, in care polonezii ce CONDUCEAU cu 1-0 🙂
   sunt EGALATI de elvetieni ( min.82 ) iar ULTIMELE MINUTE se anunta de INFARCT pentru SUPORTERII celor DOUA echipe !!! 🙂 😦 🙂
   Prevad PRELUNGIRI cu SCOR EGAL iar in final, LOVITURI de la 11 metri unde e POSIBIL ORICE ………..
   Eu, raman la PRONOSTICUL dat pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/06/22/
   la finalul COMENTARIILOR ! 🙂
   Hai POLONIA ! 🙂
   Dispozitie BUNA am, RACOARE in casa am, APA PLATA in frigider am
   si cu toate acestea, iti multumesc din ❤ pentru urarea din finalul comentariului ! 🙂
   Si tie Petru un sfarsit de saptamana cu BUNA dispozitie ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 25/06/2016 @ 5:46 pm | Răspunde

   • Desigur că întrebarea era retorică, dragul meu prieten de pe malul Dunării, atât de darnice. E obligatoriu să luăm poziție cu toții, în fața neregulilor – ca să folosesc un eufemism – pe care le vedem mereu. Doar că suntem intrigați de câte probleme sunt trecute cu vederea și câte declarații ostentative vin din partea politicienilor. De parcă am trăi în țara hoților, iar noi suntem fraierii care trebuie să-i susțină. Și atunci vin să mă întreb: oare noi am fi mai buni? Pe bune!
    Te anunț oficial că astăzi mă „tratez” cu o pălincă, în pofida căldurii. Am să dau și cu o bere rece, ca să fie tacâmul complet. Ceea ce îți doresc și ție, Sandule 😀

    Comentariu de racoltapetru6 — 26/06/2016 @ 8:41 am | Răspunde

   • Cu mana pe ❤ ce-a batut nebuneste in august 1968 cand sovieticii , ca sa sa ajunga mai repede in R.S. CEHOSLOVACIA ,pentru a-si IMPUNE punctul de vedere cu " BATA " 😦 au vrut sa treaca blindatele pe podul de la Ungheni, cu mana pe DRAPELUL ce flutura azi de Ziua Sa la balconul apartamentului meu, iti marturisesc cu toata responsabilitatea si sinceritatea ca EU, de-as fi ajuns PRESEDINTELE ROMANIEI,
    NU as fi facut RELELE ce le-au facut in mandatele lor presedintii care au condus TARA din 1990 si pana AZI ……………
    Ca sa NU fiu banuit pe nedrept de SIMPATII pro -cineva, insir cate o FAPTA rea facuta de fiecare presedinte in parte,
    FAPTA pe care EU nu as fi facut-o si cu siguranta nici TU :
    – folosirea MINERILOR in disputa politica cu " VOCEA strazii" ( Ion Iliescu)
    – autoriuzarea survolarii cerului PATRIEI de catre fortele NATO ca sa BOMBARDEZE RSF IUGOSLAVIA ( Emil Constantinescu ) ;
    – vanzarea combinatului siderurgic ALRO SLATINA mafiei rusesti " dusmanului de moarte " 😦 ( Traian Basescu ) ;
    – candidarea la functia de presedinte al ROMANIEI avand DOSAR PENAL vs.CASA cumparata cu ACTE FALSE ( Klaus Werner Iohannis) .
    De unde se vede ca atat EU cat si TU, eram mai BUNI ca ei………………..
    Asa este, TRAIM in TARA HOTILOR de toate felurile : de la HOTII de buzunare, fier vechi,bancomate la HOTII de bunuri patrimoniale , morale si de identitate ! 😦
    Tot oficial te anunt si eu ca la aceasta ora URARESC pe DolceSport meciul FRANTA-IRLANDA ( 1-1) ! 🙂
    Pana in minutul 57 au condus IRLANDEZII 🙂 🙂 🙂
    iar in minutul 57 si 30 secunde, cel mai MIC fotbalist francez a dat un GOL superb cu CAPUL iar acum in minutul 61 a dat cu PICIORUL si pe al DOILEA GOL iar FRANTA e cu un "picior " 🙂 in SFERTURILE de finala ASA dupa cum am PRONOSTICAT …
    O BERE rece o sa beau si EU la CINA ! 🙂
    Multumesc pentru vizita si raspuns ! 🙂
    Seara faina, Petru ! 🙂
    Sandu .

    Comentariu de Aliosa — 26/06/2016 @ 5:23 pm | Răspunde

 3. Eu nu am nimic de adăugat. Felicitări pentru articol!
  Weekend plăcut!
  Mircea

  Comentariu de De ce nu? — 25/06/2016 @ 3:52 pm | Răspunde

  • Buna ziua Mircea !
   Chiar daca NU ai mai adaugat ceva la cele spuse de doamna Felicia Popa, EU iti multumesc ❤ 🙂
   pentru ca ai CITIT si ai lasat o urma precum ca ai fost pe aici, urma care contine si cuvantul "FELICITARI " 🙂
   prea putin folosit din pacate in spatiul virtual !
   EU as avea atatea de ADAUGAT incat mi-ar trebui O SAPTAMANA de munca in fata PC-ului ……………..
   Scrisoarea deschisa se ADRESEAZA tuturor DEMNITARILOR iar in aceasta categorie INTRA toate persoanele de ambele sexe, de toate confesiunile religioase, de toate etniile , de la toate partidele , care au fost implicate sub diferite forme in LEGISLATIV, EXECUTIV, PRESEDINTIE vs.luarea unor decizii cu impact asupra vietii economico-sociale in ROMANIA posdecembrista ………………….,
   Daca ai fi postat doar SPUSELE lui Klaus Werner Iohannis in campania electorala prezidentiala din toamna anului 2014:
   ” Un PRIMAR care este numai PRIMAR , NU se poate IMBOGATI LEGAL ”
   ai fi pus punctul pe „I” !!! 🙂 🙂 🙂
   Weekend placut si tie Mircea ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 25/06/2016 @ 5:58 pm | Răspunde

 4. passaggio per leggerti e augurarti un sereno sabato pomeriggio
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 25/06/2016 @ 4:18 pm | Răspunde

 5. Trist, trist, trist…. Vorba cuiva; datorită acestor nenorociți, țara nu este pe marginea prăpastiei, ci chiar pe fundul prăpastiei! Nu au nicio rușine, nicio onoare, nimic sfânt! Astfel de oameni ar vinde și mormintele strămoșilor, dacă n-au și făcut-o deja. Și au făcut-o cu pământul acestei țări. Am să împrăștii acest articol la toți cunoscuții. Cumva trebuie să ne trezim și ză luăm atitudine, căci nu se mai poate.
  O duminică frumoasă! 🙂

  Comentariu de Alex — 26/06/2016 @ 2:47 am | Răspunde

  • Buna dimineata Alex !
   Durerea TA e si a MEA ! 😦
   Sunt profund DEZAMAGIT de clasa politica din Romania ! 😦
   A avut DREPTATE poetul cand a spus :
   …………..” VOI sunteti urmasii Romei ? Niste RAI si niste FAMENI, e rusine omenirii sa va spuna voua OAMENI ” …:-(
   Bine faci ca distribui articolul la toti cunoscutii ! 🙂
   Odata si odata, ROMANII se vor TREZI
   si cu impostorii din politica romaneasca, de pamant ii va lovi !!! 🙂 🙂 🙂
   O Duminica Binecuvantata prietene ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 26/06/2016 @ 8:24 am | Răspunde

 6. Eu sunt de acord cu aceste versuri a lui Goga

  Comentariu de anytza — 26/06/2016 @ 2:45 pm | Răspunde

  • Si EU sunt de acord iar daca vei” scotoci” 🙂 in arhiva blogului meu vei constata ca am folosit acest CITAT-fotografie de acum multi ani ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 26/06/2016 @ 5:25 pm | Răspunde

 7. O sa scotocesc 🙂 Aliosa ,ca imi place sa citesc in limita timpului ,ca am niste nepoti la care merg , sa stau cu ei pana vin parintii de la servici

  Comentariu de anytza — 26/06/2016 @ 9:57 pm | Răspunde

 8. Foarte bine documentata scrisoarea doamnei, merita distribuita tuturor pe siturile pe unde avem conturi. Asa cum ai spus, mai sunt f.f. multe de adaugat dar deja nu-mi mai vine sa scriu nimic ca nu le citeste mai nimeni sau daca totusi mai citeste cineva se face multa polemica si carcoteala gratuita asa ca eu una nu mai am putere si am o perioada cand nici timp prea mult nu am. Am urmarit aseara pe generalul Aurel Rogojan la Realitatea si m-a cutremurat ce adevaruri a spus despre tara noastra unde am ajuns, din cauza cui si ce sanse mai avem sa renastem daca nu cat de curand ajungem „jos” unde se vrea si chiar ca nu mai avem ce face. Una din cartile sale interesante se numeste Fereastra serviciilor secrete si ultima sa carte abia aparuta Factorul intern. Romania in spirala conspiratiilor.

  Comentariu de Beta — 27/06/2016 @ 11:59 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Anda !
   Despre cele spuse de domnul general AUREL ROGOJAN, numai CUVINTE de LAUDA ! 🙂
   Eu am postat pe blogul personal multe din ARTICOLELE Domniei Sale ! 🙂
   Este un GENERAL ADEVARAT nu ca generalii de tinichea gen Ontanu, Oprea, Iordanescu samd ……..
   Si mie imi repugna sa mai vorbesc despre demnitarii nostri mai ales ca fff multi dintre EI sunt niste NEISPRAVITI
   ce-si URMARESC doar INTERESUL lor nenorocitii……….
   Multumesc pentri vizita, postare si comentariu ! 🙂
   O zi de MARTI pe placul ❤ domniei tale ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 28/06/2016 @ 9:59 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: