Alioşa ” File de Jurnal ”

28/06/2016

Patronul Hexi Pharma,Condrea, accident,sinucidere,ucidere,inscenare sau extragere???

Filed under: generale — Aliosa @ 10:47 pm

Motto:

” In vremuri ale INSELATORIEI universale, a spune ADEVARUL e un act revolutionar ” ( George Orwell ) si de mare CURAJ adaug  EU !

R.Kipling

 

 

 

 

 

 

Raspuns la intrebarile din TITLUL de mai sus, le astept de la Domniile Voastre , dar dupa ce veti CITI cu mare atentie materialul de mai jos postat conform SURSEI din subsol, cu ghilimelele de rigoare :

„ANCHETĂ LIBERTATEA / Filiera basarabeană care l-a ”îngropat” pe Condrea (23 mai 2016 23:00 )

Dan Condrea a prins gustul afacerilor dubioase la scurt timp după ce a cunoscut o basarabeancă cu influențe interesante nu doar la nivel de ministere, ci și de crimă organizată. După ce a produs milioane de euro din producția de dezinfectanți, servicii de curățenie sau arhivare, fostul patron a culminat cu firme care ofereau servicii de videochat, dirijate din umbra unui cumnat moldovean.

Moartea suspectă a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, companie care a creat un scandal fără precedent în România, a lăsat în urmă sute de întrebări și suspiciuni. Unii s-ar gândi că viața patronului Hexi Pharma s-a schimbat subit în urmă cu o lună în urmă, de când jurnalistul Cătălin Tolontan a început seria dezvăluirilor despre dezinfectanții diluați pe care îi vindea spitalelor din România, când, în realitate, viața lui s-a sucit la 180 de grade de când a făcut pereche și în afaceri, și în privat, cu o moldoveancă de peste Prut care i-a pus căzut cu tronc la o petrecere de firmă.

Credea că Uliana este ”liniștită”, așa o lăuda apropiaților, când o prezenta. Pesemne că nu era ca Laura, fosta soție, de care tocmai divorțase și, atât de înfierat era, încât era în stare să ia totul de pe ea. I-a luat totuși ce-i era mai drag, fetița și dreptul de a o vizita. Cea care i-a făcut cunoștință cu Uliana a fost chiar o contabilă de la Hexi Pharma. Pretențiile Ulianei, care la acea vreme avea doar 28 de ani, au crescut rapid și Condrea a fost mai degrabă forțat să facă inclusiv o nuntă, deși și-a jurat că după ce se rupe de Laura nu se va mai căsători niciodată, ne-a declarat un apropiat de-al acestuia. Secretă, ce-i drept, și de paravan, pentru că nimeni nu știe de acest eveniment, și pentru că singurii martori au fost doar familia Ulianei din Republica Moldova și câțiva prieteni de-ai acesteia. Vorbim despre o ceremonie consumată în 2012 la o biserică din orașul Ungheni, unde s-a născut Uliana, pentru care Condrea ar fi plătit 100 de euro preotului ca să accepte s-o facă, fără să fie înregistrată vreodată în acte. Libertatea a obținut o poză doveditoare de la acel eveniment.
Cercul celor care au avut acces la informațiile din firmele lui Condrea a fost foarte restrâns, iar secretele lui au fost tot timpul în siguranță pentru că acesta a ținut pe lângă el numai oameni din familie, chiar dacă unii dintre ei erau abia ieșiți de pe băncile facultății. Vorbim despre noua familie pe care patronul Hexi Pharma și-a făcut-o în Republica Moldova.

Nevastă cu pachet ”extra”

Uliana nu a cerut doar o nuntă de la Condrea, ci și posturi cheie pentru toți frații ei, verișori și alți prieteni din Ungheni care au devenit ulterior oameni de bază în firmele lui Condrea. Iar el a avut de profitat de influențele pe care Uliana le avea în Republica Moldova. Practic au făcut o echipă imbatabilă și transfontalieră.

Să-i luăm pe rând. Mai întâi, Condrea a început să cumpere dezinfectanți printr-un offshore cipriot în 2008, după care îl vindea de zece ori mai scump. Nu a făcut acest lucru de capul lui. În același an, în compania Hexi Pharma a fost introdusă în acționariat și iubita lui, Uliana, iar la coordonare au venit cei doi frați gemeni, o verișoară din Chișinău, și un cetățean moldovean în vârstă de 34 de ani, Mihail Leva, care a devenit mâna dreaptă a lui Condrea. Cei patru au devenit indispensabili și au primit sarcini depline în firmele lui, deși, de exemplu, cei doi gemeni, Mihai și Radu, sunt foarte tineri, proaspăt absolvenți de facultate. Nu orice facultate. Cu excepția partenerului moldovean Mihail Leva, care este specialist în științe inginerești, ceilalți au studiat medicina și unul dintre frații Ulianei este chiar chimist. Inclusiv tatăl ei, Arcadie Ochinciuc este un medic foarte influent în Republica Moldova, iar de un an a ajuns să lucreze la Ministerul Sănătății. Unul dintre frații Ulianei a primit de la Condrea, pe numele lui, ”povara” unei firme de IT cu ramificații foarte complexe, deși, aparent, nu ar avea vreo specializare în acest domeniu.

Întâmplător sau nu, după ce a început afacerile cu aceștia, au început să curgă și sesizările Serviciului Român de Informații cu privire la Dan Condrea și dezinfectanții diluați pe care îi producea și-i distribuia către majoritatea spitalelor din România. Potrivit unor surse din cadrul SRI, primele notificări s-au făcut în anul 2009, la scurt timp după ce s-a asociat cu rudele Ulianei, de peste Prut.

„După ce a venit Uliana de la Chișinău, chiar nu mai sufla nimeni în firmă! Unul dintre oameni a vrut să reclame ceva la autorități și i s-a spus, calm, că Uliana știe niște rackeți care pentru 5.000 de dolari…”, i-a declarat un angajat Hexi Pharma jurnalistului Cătălin Tolontan, cel care a dezvăluit inițial ”rețeta ucigașă” a dezinfectanților produși de acesta.

Aparent nimeni nu știe unde se întâmpla exact procesul de diluare a dezinfectanților, însă un lucru este cert. În Republica Moldova au fost omologate produse ale acestei companii, cum este cazul biocidului Thor. În plus, surse Libertatea au dezvăluit faptul că piața moldoveanească devenise foarte profitabilă pentru Condrea, depășind o sută de milioane de euro. Asta ținând cont că în România se invoca un profit de doar 2 milioane de euro și datorii de peste 20 de milioane de euro.

Dan Condrea a experimentat tot felul de afaceri de când s-a cuplat cu Uliana Ochinciuc, culminând, spun surse Libertatea, cu firme care aveau ca obiect servicii de videochat care nu erau înregistrate pe numnele lui, ci ale cumnatului moldovean. Astfel, cu sau fără voia lui, Condrea s-a trezit implicat într-o filieră basarabeană cu apetit pentru afaceri dintre cele mai dubioase.

Mai exact, în urmă cu aproape doi ani, patronul Hexi Pharma și Uliana au înființat o firmă de comerț electronic într-un imobil din cartierul bucureștean Timpuri Noi. Martorii susțin că toată activitatea se desfășoară în două apartamente.

În luna ianurie 2015 se înființa pe numele lui Radu Ochinciuc, cumnatul patronului de la Hexi Med, firma Laraki Soft. Obiectul de activitate al firmei care era înregistrată într-un bloc cu opt etaje era: activități de servicii în tehnologia informației. Peste câteva luni, Uliana Ochinciuc devenea administratorul acestui srl.

La adresa companiei martorii au povestit pentru “Libertatea” că însuși Dan Condrea și soția sa basarabeancă, Uliana, au deschis firma respectivă. Dubios este că la rândul său, și Radu Ochinciuc este specializat în medicină și nu are nicio legătură cu IT-ul, obiectul de activitate al societății.

Ca o ironie, blocul firmei este situat în apropierea Fabricii Pionierul, acolo unde a avut loc incendiul din Clubul “Colectiv”, din 30 octombrie, în care și-au pierdut viața 64 de tineri. O parte din aceștia au murit în urma unor infecției intraspitalicești luate în saloanele unde dezinfectanții Hexi Pharma, companie unde Condrea și soția sa moldoveancă erau acționari, erau folosiți de personalul sanitar pentru a omorî bacteriile din spital.

„Da, în acest apartament venea și Dan Condrea. Nu știu acum dacă mai este al lui sau dacă era proprietatea lui”, ne-a relatat în urmă cu o săptămână unul dintre cei care l-au văzut pe-acolo pe Condrea. Bărbatul ne-a precizat că în apartamentul unde era firma de IT ar fi avut loc activități de videochat. “Am auzit că se făceau filmări acolo, videochat cum se spune. Asta am auzit și eu. Era ceva suspect acolo, oricum, dar nu știu ce”, ne-a spus același martor.

Există inclusiv sesizări la Secția 10 de Poliție cu privire la activitățile desfășurate în apartamentele lui Dan Condrea, însă acestea au rămas în coadă de pește, întocmai ca sesizările despre care SRI a menționat după mega-scandalul cu hexi Pharma.

Radu Ochinciuc, acționarul unic din Laraki Soft, nu ne-a răspuns la mesajele pe care i le-am trimis n ceea ce privește firma pe care o deține. Uliana Ochinciuc a fost ieri să identifice cadavrul lui Dan Condrea și nu a putut fi contactată. Aceasta a refuzat constant să comunice cu presa.

Cât despre activitatea propriu-zisă a firmei familiei din Basarabia a lui Condrea, Laraki Soft srl nu a depus niciodată un bilanț financiar la Ministerul de Finanțe. Obiectul de activitate, servicii în tehnologia informației, este unul general în care intră și firmele care desășoară afaceri cu videochatul” .

Sursa:

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/ancheta-libertatea-filiera-basarabeana-care-l-ingropat-pe-condrea-1490184

Domniile voastre,ce parere aveti ,  Dan Alexandru Condrea  a suferit un accident de masina,s-a sinucis, a fost omorat cu premeditare  sau si-a inscenat moartea  ?

Aliosa.

25 comentarii »

 1. @ ALL !!!
  Daca subiectul Condrea nu va intereseaza,
  ceea ce voi posta mai jos, sigur va distreaza ! 🙂

  „Ne-au cucerit romanii; Imperiul Roman s-a prăbușit ! 🙂
  Ne-au învins turcii; Imperiul Otoman s-a făcut pulbere !! 🙂 🙂
  Ne-au ocupat rușii; Imperiul Țarist și URSS s-au destrămat !!! 🙂 🙂 🙂
  UE ne-a integrat … și este aproape de colaps !!!! 😦 😦 😦 😦

  Ăștia încă nu și-au dat seama cu cine se pun?” 🙂

  Sursa : Internetul

  Noapte buna ,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/06/2016 @ 10:56 pm | Răspunde

  • Chiar asa aducatori de ghinion suntem noi,romanii??? 😕 😛
   O zi binecuvantata,tuturor!
   Buna dimineata! prietenilor dragi virtuali cu numele sfintilor de astazi……La multi ani !
   Multe impliniri,bucurii,soare luminos si cald pe un cer vesnic albastru!
   La multi ani PETRU SI PAVEL !
   Sa fiti iubiti(e) !

   Comentariu de anitanna — 29/06/2016 @ 8:38 am | Răspunde

   • Daca analizam cu atentie si impartial cele postate la commentul nr.1 ,
    se pare ca e cum spui domnia ta ! 😦
    Multumesc pentru vizita, urare si postare ! 🙂
    Cum azi e zi de SARBATOARE, iti doresc PETRECERE frumoasa intr-o companie aleasa ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 29/06/2016 @ 8:53 am | Răspunde

 2. Buona serata Aliosa !

  Comentariu de pinuccia513 — 28/06/2016 @ 11:00 pm | Răspunde

  • Grazie Pinuccia !
   Buona serata anche a te ! 🙂
   UEFA Euro 2026,
   ITALIA-Spania 2-0 !!! 🙂 🙂 🙂
   Viva ITALIA ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 28/06/2016 @ 11:05 pm | Răspunde

 3. Buna intrebare Aliosa…Eu nu-mi dau cu parerea.
  Articol foarte interesant.
  Noapte frumoasa

  Comentariu de Mari — 29/06/2016 @ 12:11 am | Răspunde

  • Buna dimineata Mari !
   In locul tau, si EU as fi procedat la fel ! 🙂
   Multumesc pentru vizita, apreciere si sinceritate ! 🙂
   O zi cat mai frumoasa oriunde te-ai afla ! 🙂
   Cu simpatie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 29/06/2016 @ 8:49 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!!
  Iata cele mai importante STIRI :

  – Ziua de 28 iunie 2016 va ramane in istoria TURCIEI ca o ZI NEAGRA ! 😦
  Pe Aeroportul ATATURK din ISTANBUL , al TREILEA aeroport ca marime din EUROPA ,
  3 (trei) teroristi dupa ce au tras la intamplare cu arme automate s-au ARUNCAT in aer 😦 😦 😦
  provocand moartea a 36 de persoane si ranirea a cel putin 150 si bagand GROAZA in lumea aflata acolo………………

  – Guvernul Cioloș a aprobat o serie de măsuri menite să simplifice procedurile birocratice. Astfel, vor dispărea copiile legalizate, copiile după buletin putand fi trimise ULTERIOR prin MAIL , cazierul judiciar va fi solicitat doar între instituții, iar taxele la ANAF vor putea fi plătite cu cardul. Intrebare : – Dar CIOBANUL din varf de munte care nu are acces la internet si deci nici ADRESA de E-MAIL,
  cum mama dracului va TRIMITE COPII dupa BI ( CI) ??? 🙂 🙂 🙂 Dar PENSIONARUL din SATELE uitate de lume care NU are nici CARD si nici ATAM in SAT, cum va plati ANAF-ului taxele ??? 🙂 🙂 🙂
  -” Mircea, fa-te ca lucrezi ” 🙂 i-a spus CARAMITRU lui DINESCU in 22 decembrie 1989 !!! 🙂 🙂 🙂

  – Insfarsit, doamna PRUNA ministresa Justitiei si-a indeplinit VISUL ! 🙂
  ORICAT de multe CARTI vor scrie …PLAGIA…) 🙂 PUSCARIASII ,din PEDEAPSA cu INCHISOARE pentru „buna purtare ” 🙂
  li se vor SCADEA doar 20 ( DOUAZECI ) de ZILE 🙂 🙂 🙂
  si NU cate 30 de zile ca pana acum pentru fieare CARTE scrisa ( plagiata) 🙂 🙂 🙂

  Sunt convins ca finul Borcea ( acum in puscarie) este foarte gelos pe nasul sau Becali care a fost ELIBERAT din PUSCARIE mai devreme cu cate 30 de ZILE pentru fiecare CARTE scrisa 🙂 🙂 🙂

  Ieri,guvernul a adoptat OU prin care PUSCARIASILOR agramati, li se scad 20 de zile din pedeapsă, indiferent de numărul lucrărilor științifice publicate. Legea va intra în vigoare pe 31 august.

  – Cum UNPR ( Uniunea Nationala pentru PRABUSIREA Romaniei ) ,este in DISOLUTIE ( fuziune cu PDL&PNL)
  un parlamentar uneperist, ca sa NU fie ” absorbit ” 🙂 fara voia sa de catre PDL&PNL 😦
  a trecut la PSD 🙂 dar pentru CURAJUL sau, a fost AMENINTAT de colegii uneperisti cu MOARTEA !!! 😦 😦 😦
  De unde se vede ca POLITICA nu este doar o mare CURVA ci si o mare PRIMEJDIE pentru OMUL care NU face ce spun sefii de la centru…

  – De Ziua Sfintilor PETRU si PAVEL 🙂 🙂
  un sincer si calduros La Multi Ani ROMANILOR ce poarta NUMELE de botez al Sfintilor ! 🙂

  O urare speciala, de sanatate, prosperitate, dragoste profunda si iubire plina de patima,
  ii fac prietenuli virtual PETRU !!! 🙂 🙂 🙂
  http://racoltapetru6.wordpress.com/

  Daca mi-a SCAPAT vreo STIRE,
  da-mi te rog frumos DE STIRE !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 29/06/2016 @ 7:33 am | Răspunde

 5. Foarte interesant articolul, multe semne de intrebare … ma indoiesc ca adevarul va iesi la suprafata !!! 😦
  O zi frumoasa! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 29/06/2016 @ 7:42 am | Răspunde

  • Buna dimineata Lacrimaroua !
   ultumesc pentru vizita si apreciere ! 🙂
   Asa este, SUNT MULTE semne de intrebare iar ADEVARUL NU va iesi NICIODATA la iveala ! 😦
   Mai multe in raspunsul de mai jos dat lui ANA !!! 🙂 🙂 🙂
   O zi de JOI la fel de frumoasa ca a MEA ! 🙂
   Cu stima si respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 30/06/2016 @ 7:01 am | Răspunde

 6. Un sereno pomeriggio, Aliosa
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 29/06/2016 @ 5:32 pm | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  UN ASISTENT DE LA MEDICINA INTREABA STUDENTTELE DIN GRUPA STRAINILOR:
  – Cine ştie să definească organul genital masculin?
  Englezoaica spune:
  – Este ca un gentleman, pentru că se ridică de fiecare dată când vede o femeie 🙂
  – Bine, nota 8…
  Franţuzoaica spune:
  – Este ca o cortină, pentru că pică după fiecare act 🙂 🙂
  – Bine, nota 9.
  Rusoaica spune:
  – Este ca un cazac
  – Păi cum aşa, ca un cazac?
  – Pentru că vine când prin faţă, când prin spate 🙂 🙂 🙂
  – Bine, ai nota 10…..

  Ti-a placut BANCUL ? 🙂
  Spune si TU unul …………….
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 29/06/2016 @ 6:11 pm | Răspunde

 8. Foarte interesant articol, iar parerea mea …, hmmm e prea periculos sa mi-o expun: Pentru ca, daca a fost accident ori sinucidere imi pare foarte rau si e mai bine sa te abtii de la comentarii, cel putin pentru familia si prietenii care le este foarte greu. De a fost ucidere, a fost prea bine organizata ca sa ma dau eu cu parerea. Asa ca domnul Aliosa sa speram ca daca este cineva vinovat de acest accident va fi rasplatit, iar de nu, sa i se odihneasca sufletul in pace.

  Comentariu de Ana — 29/06/2016 @ 11:23 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Ana !
   In primul rand, mutumesc pentru CURAJUL de a COMENTA acest delicat si in acelasi timp controversat SUBIECT ! 🙂
   Asa ca, stimata ANA, ai DREPTATE iar SUBIECTUL este de departe cel mai controversat subiect al anului 2016 iar MISTERUL sau NU va fi dezlegat NICIODATA avand in vedere COMPLEXITATEA lui rezultata din faptul ca AU fost IMPLICATE multe institutii ale statului atat in CAUZELE care au generat producerea lui cat mai ales pe timpul derularii lui din ziua de 22 mai …………………………..
   In acea zi de DUMINICA ,a doua zi dupa sarbatorirea Sfintilor Imparati Constantin si mama sa ELENA,
   ma aflam la ODIHNA si TRATAMENT la BALTATESTI
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/06/07/
   iar la aflarea STIRII precum ca patronul Hexi Pharma , Dan Alexandru Condrea, a avut un accident de masina care i-a provocat MOARTEA,
   mi-am dat imediat seama ca CEVA este in NEREGULA , iar dupa ce AM VAZUT la televizor IMAGINILE de la locul accidentului, am spus vecinilor de loc la MASA unde serveam zilnic micul dejun, pranzul si cina, niste pensionari militari ( un general din MApN , un colonel de la MAI si un ofiter „acoperit” de la SRI ) ca, este „o facatura a SERVICIILOR SECRETE care au primit ordin sa INDUCA in eroare opinia publica pentru a se crea iluzia ca a fost un ACCIDENT …………………………si a ascunde ADEVARUL ……………….
   In spatele afacerilor lui Condrea se regasesc politicieni, demnitari, magistrati, notari, politisti, indivizi de la servicii, DIRECTORI de SPITALE iar lista ar putea continua……………
   In concluzie, AFLAREA ADEVARULUI in cazul de fata, va fi TARAGANATA pana ce LUMEA va UITA !!! 🙂 😦 🙂
   Sunt atatea de spus incat mi-ar trebui zeci de ore ca sa spun toate cate le gandesc despre aceasta DUBIOASA ” afacere”
   asa ca, ma opresc aici urandu-ti o zi de JOI cat mai frumoasa dar musai racoroasa ! 🙂
   Cu stima si prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 30/06/2016 @ 6:58 am | Răspunde

 9. Pentru mine e foarte clar că a fost o sinucidere bine planificată. Omul acela era prea mândru ca să suporte oprobiul public și inevitabila încarcerare, după ce a trăit ca un nabab. De aceea a lăsat să se înțeleagă că se va sinucide („mai am de făcut un ultim drum”), iar în ziua fatală a tatonat de nenumărate ori locul cu pricina.
  Îți doresc o zi cât mai frumoasă și plăcută, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 30/06/2016 @ 8:57 am | Răspunde

  • Pentru mine e foarte clar ca ADEVARUL nu-l VOM AFLA niciodata 😦 😦 😦
   din MOTIVELE expuse in RASPUNSUL dat mai sus ANEI ……………
   Partea proasta este ca TOATA LUMEA discuta despre ” MOARTEA ” paronului de la Hexi Pharma si Hexi Farma,
   si NIMENI nu scoate o VORBA despre ZECILE de MILIOANE de euro aduse PREJUDICIU bugetului de STAT
   care STAT,pentru a ACHITA la timp PENSIILE si SALARIILE,
   va fi NEVOIT sa se IMPRUMUTE de bani de la FMI adica,
   exact de la institutia financiara mondiala care-si IMPUNE strategiile financiare in tarile pe care le imprumuta……………..
   Ma opresc insa aici .
   ZIUA mi-a fost FRUMOASA mai ales ca in ORAS e SARBATOARE mare si-a iesit la plimbare,
   toata lumea riverana DUNARII batrane ! 🙂
   Sera faina Petru ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 30/06/2016 @ 5:24 pm | Răspunde

 10. Presupuneri se pot face multe, dar eu raman la parerea mea. Nu se poate face nimic fara ca serviciile sa nu stie tot ce misca. Daca sunt implicate ca in alte multe cazuri, nu vom afla adevarul niciodata , doar stranepotii nostri sub forma de povesti. Pana la urma mereu cand se iau decizii importante au ei grija sa ne arunce pe piata si cate un caz gen acesta cu Condrea, sa avem ce lucra sa nu intelegem ce si cum s-a intamplat si ne-am vazut asupra faptului implinit.
  Weekend placut cu mai multe bucurii si fara canicula ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 02/07/2016 @ 10:14 am | Răspunde

  • Ai dreptate 100% Beta ! 😦
   Serviciile NU numai ca STIU totul dar si MANEVREAZA totul …………………..
   Multumesc pentru comentariu si imaginea postata ! 🙂
   Cred ca singura masura de a scapa de ‘ bratul ” serviciilor secrete ,
   este sa-ti construiesti SINGUR o PLUTA si sa pleci in LARG cu ea………………
   Un sfarsit de saptamana cat mai racoros ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 07/07/2016 @ 9:29 am | Răspunde

  • si nu e primul caz de genul, iar cand zic asta am in atentie cazul Erbasu, de exemplu, poate si pt ca s-a petrecut foarte aproape de moartea nu mai putin dubioasa a varului meu si a nevestei sale – zice-se ca si-au trimis cei 2 copii sa se joace in gradina, ar fi incuiat casa, dupa care el si-ar fi ucis sotia si apoi s-a sinucis, amandoi lucrand pt o aceeasi banca,
   si numai faptul ca erau angajati ai unei banci – parca as zice ca era vorba de BCR, iar un alt detaliu pe care l-am aflat atunci este faptul ca tatal sotiei era, pe vremea aia, reprezentantul BNR la Moscova – a fost de natura sa aseze faptele in… Matrix.

   Comentariu de Gabi Galadrael Constantinescu — 24/08/2016 @ 7:38 am | Răspunde

   • Buna dimineata Gabi !
    Bine ai venit in casuta-mi virtuala tocmai de pe un alt sitte decat WordPress ! 🙂
    Vizita ta ma surprinde dar in acelasi timp, ma BUCURA tare 🙂 stiind de unde vii ! 🙂
    Ai perfecta dreptate cand afirmi ca …” nu e primul caz de genul….” 😦 si,
    din NENOROCIRE pentru ROMANI, NU va fi nici ULTIMUL caz ! 😦 din cauza faptului ca,
    In ” ROMANIA lucrului BINE facut ” 🙂 🙂 🙂
    in care presedintele Iohannis e mai mult plecat din TARA 😦
    iar Ciolos si ministrii sai de ” lut ” 🙂
    pun in practica ce li s-a ORDONAT de AFARA 😦
    ca sa se ACOPERE toate matrapazlacurile si ilegalitatile facute,
    pun la treaba slugile credincioase dar FOARTE bine platite 🙂
    sa INVENTEZE tot felul de chestii curente………………….
    Sincer, am auzit de cazul ERBASU dar nu cunosc amanunte dar asta NU inseamna ca NU te cred vs. TATAL sotiei care ,
    pe vremea aia, NR la Moscova” 🙂 😦 🙂

    Daca ODATA se spunea ca ” LUMINA vine de la RASARIT ” 🙂 🙂 🙂
    acum, de la RASARIT, vin NORI negri si amenintatori 😦 iar VANTU’ aduce MIROS de FUM si PRAF de PUSCA 😦
    Multumesc pentru VIZITA si COMENTARIU ! 🙂
    Un sfarsit de VARA cat mai placut ! 🙂
    Cu stima,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 24/08/2016 @ 9:32 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: