Alioşa ” File de Jurnal ”

20/07/2016

Mai multe despre ” puciul militar” esuat din Turcia …………..

Filed under: generale — Aliosa @ 8:57 am

In loc de MOTTO:
Prea repede s-a trecut peste ” ERATA ” CCR vs. INVALIDAREA Referendumului de DEMITERE a lui Traian Basescu din 29 iulie 2012 icon_mrgreen
prea repede s-a trecut peste tragedia de la ” Colectiv” icon_mrgreenicon_mrgreen ( VOI reveni cu o POSTARE tare …)
prea repede s-a trecut peste DILUAREA DEZINFECTANTILOR icon_mrgreenicon_mrgreenicon_mrgreen
https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/06/28/
prea repede vor UNII sa se treaca peste  CAUZELE ” puciului militar” icon_mrgreenicon_mrgreenicon_mrgreenicon_mrgreen
ESUAT din TURCIA ……………

http://www.cunoastelumea.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene-are-loc-acum/
EU insa NU vreau sa  RAMAN in „CEATA” dupa cum vor cei care vremelnic conduc ROMANIA spre DEZASTRU 19 si ca URMARE, va INVIT sa intrati pe

http://www.cunoastelumea.ro/elementele-care-demonstreaza-ca-puciul-din-turcia-este-o-inscenare/

si-apoi,sa CITITI  si ce voi posta  mai JOS  in GHILIMELELE de rigoare :

”  Dezvăluirile preşedintelui turc despre „structura paralelă” care căpuşează statul turc, creează frisoane tuturor „căpuşarilor” statelor lumii! Inclusiv celor de la Bucureşti!
Evenimentele din si despre Turcia sunt de actualitate intensa si in plina derulare. Aceasta este sursa care le prezinta in volum complet si cat mai aproape de timpii cat real.Pe fondul celor petrecute in Turcia, a aparut un amanunt peste care am trecut destul de repede. Si care pare sa fie cheia intregii probleme. Este vorba despre afirmatiile presedintelui Erdogan despre infiltrarea unei „structuri paralele” in interiorul statului turc. Fondata de un cetatean turc, Fethullah Gulen, despre care aflam ca locuieste in S.U.A.

Problema de fond este aceea ca din avalansa de stiri care il prezinta pe Fethullah Gulen, aflam ca presupusa sa „structura paralela” nu este nicidecum o miscare terorista. Ci este o miscare cu caracter mai mult ocult, construită pe o rețea de școli și companii în Turcia și în străinătate, precum si pe o retea de susținători în media, justiție, armata și educație. Si aici punem STOP descrierii!

Rezulta suficient de clar ca nu avem de-a face in niciun caz cu acel terorism brut, ci cu un fel de terorism domestic care actioneaza prin „capuşarea” din interior a statelor si democratiilor. Fenomen care se manifesta in toata plenitudinea sa si in România. Exemplificat prin situatia de zi cu zi in care cetatenilor li se ofera un drept aparent la democratie si care este limitat in fapt, doar la alegerile electorale. Apoi, imediat din ziua urmatoare, aleşii in loc sa duca indeplinire cerintele democratice ale propriului popor, actionează pe perioada mandatului exact ca niste „structuri paralele” similare miscarii Fethullah Gulen. Punand in aplicare prin diverse modalitati, acte si actiuni care nu respecta in niciun caz cerintele si asteptarile democratice ale poporului roman. Astfel, nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul ca aproape toti reprezentantii poporului roman din structurile statului, iau decizii in exclusivitate – respectiv fara a avea un manadat clar din partea propriului popor, in functie de dispozitiile primite de la diversi terti externi precum F.M.I., S.U.A., Bruxelles, Berlin sau NATO. Si pentru interese care nu corespund in majoritatea cazurilor cu cele ale Romaniei. Fara ca reprezentantii in cauza sa se sinchiseasca de faptul ca astfel de dispozitii nu sunt agreate de propriul popor, pe care de fapt nu il consulta nimeni.

Pe scurt, fenomenul descris anterior nu este decat o „căpuşare” din interior a democratiei autentice, care este inocuita cu o veritabila pseudo-democratie. Aceasta fiind genul de „structura paralela” la care a facut referiri si presedintele Turciei. Nu am fi abordat fenomenul care este extrem de complex, daca in cazurilor evenimentelor din Turcia nu s-ar fi produs practic un miracol. Miracolul este acela ca presedintele Erdogan a acuzat capusarea democratiei din interior de catre acea „structura paralela” a lui Fethullah Gulen, iar poporul turc a inteles exact fenomenul. De aceea l-a si sprijit si il sprijina cu fermitate pe presedinte.

Am afirmat ca fenomenul „structurilor paralele” este extrem de complex. In Turcia au avut loc arestari din medii diverse. Atrage atentia arestarea a mii de procurori si judecatori, precum si a unor membri ai Curtii Constitutionale a Turciei. Un fenomen care pare de neinteles pentru Romania. Dar care totusi este bine fundamentat din perspectiva fiintarii unor „structuri paralele” care capuseaza statele si democratiile autentice din interior, in mod paradoxal – cu scutul justitiei.

Sa oferim un exemplu de „structura paralela”, nu? A marturisit in anul 2013 insusi un magistrat devenit celebru in mass media, pe nume Cristi Danileţ: „Intentia este sa se constituie un fel de retea europeana pentru aceste state, iar noi, la randul nostru, sa devenim un fel de experti pentru colegii nostri din tara. „Agent of changes” se numesc, adica oameni care pot sa schimbe lucruri la ei in tara. Din Romania am fost invitat eu si doamna judecator Camelia Bogdan (…). Noi am fost de acord sa facem parte din aceasta retea, urmeaza sa ne intalnim cu totii din nou in luna decembrie”.

Referitor la aceasta expresie „Agent of changes”, oricat am cauta in mass media, nu gasim date concludente, ci sumare si foarte evazive. La fel ca si in cazul „structurii paralele” din Turcia, dezvaluita de presedintele Erdogan. Oricum, din aceasta prezentare realizam ca „Agent of changes” este un fenomen care are la baza cucerirea statelor prin capuşarea acestora din interior cu persoane cu puterere de decizie si de influenta din orice mediu – exact ca in Turcia (politic, justitie, armata, servicii de informatii, mass media, invatamant etc.). Din prezentare rezulta exact ce afirma presedintele Erdogan despre „structura paralela” a lui Fethullah Gulen. Iar modul de actiune este acelasi. Persoanele infiltrate nu deservesc interesele propriilor popoare, ci pe ale unor terte state sau a unor organizatii multinationale netransparente sau pe ale unor organisme financiare extern.

Scopul principal al acestor „structuri paralele” care capuseaza statele lumii? Obtinerea unui avantaj/beneficiu material, militar sau de alta natura, intotdeauna cuantificabil, prin deturnarea politicilor statului capusat, in favoarea unui tert stat sau a unei organizatii multinationale sau a unui organism financiar extern. Un exemplu aparent complicat? Cum poate contribui un magistrat racolat de „Agent of changes” la interesele unui alt stat/unei urganizatii multinationale/unui organism financiar extern? Desi pare complicat, trucul este relativ simplu. In articolul in care face referire la „Agent of changes”, Cristi Danilet se refera in mod paradoxal la coruptie pt. a justifica apartenenta sa la „Agent of changes”. Pare o motivatie nobila, insa realitatea dinapoia lucrurilor este cu totul alta. Printr-o lupta acerba contra coruptilor autohtoni, raman de fapt mai multi bani la dispozitia statului si care pot fi supti oficial de terte state/companii multinationale/organisme financiare, prin intermediul altor membri „Agent of changes” din „structurile paralele” ale statului. Cu alte cuvinte, mult trambitatul slogan al luptei impotriva coruptiei, se reduca la urmatorul şmen: niciun ban nu trebuie furat de români, intrucat banii in cauza sunt destinaţi să fie furaţi prin politici bine dirijate, in mod oficial, de catre altcineva din afara statului roman (sub paravanul unor contracte economice sau achizitii, de regula supraevaluate). Cum se inchide cercul? Acesti asa numiti „Agents of changes” sunt bineinteles recompensati pentru fapta lor cu venituri impresionante acordate de stat, adica sunt mituiti oficial. Aceasta fiind toata esenta luptei anticoruptie din Romania.

Revenind la Turcia si la acuzatiile presedintelui Erdogan privind „structura paralela” care afecteaza interesele Turciei prin capusarea sa din interior si luand in considerare reactia ferma a poporului turc de sustinere a presedintelui sau, exista toate premisele ca evenimentele din Turcia sa semnifice exact ce ni se transmite mai direct sau mai voalat dinspre Ankara, respectiv lupta corecta a unui popor pentru propria sa suveranitate si identitate nationala. Principii care in Romania sunt duse in derizoriu de diversi agenti ai schimbarii organizati in diverse structuri paralele (politice, militare, economice, din justitie, din invatamant, din mass media etc. – exact ca in Turcia) si care ne baga cu forta pe gat de ani buni de zile F.M.I., U.E., NATO, Bruxelles, diverse multinationale care ne distrug propria economie s.a.m.d. Beneficii pentru Romania si poporul roman? Absolut niciunul cuantificabil – este evident ca noi suntem din ce in ce mai in fundul gol, desi agentii schimbarii din aparatul guvernamental si de stat, afirma intotdeauna ca totul este splendid.Ar mai fi ceva legat de „structurile paralele”.
Deosebirea in cazul Romaniei fata de Turcia, este totusi una esentiala: in Romania, conducerea statului a fost preluata in exclusivitate, de „structurile paralele”.”
Sursa:

http://r-26500.blogspot.ro/2016/07/dezvaluirile-presedintelui-turc-despre.html

Consecintele „puciului militar” ESUAT  din Turcia sunt abia la inceput caci de veti intra pe

http://www.breakingnews.com/topic/turkey/

va veti „cruci” de ce veti afla…………..

La Multi Ani celor ce poarta numele Sfantului Slavitului Proroc ILIE Tesviteanul

La Multi Ani ILIE  !

La Multi Ani Aviatiei Romane !

La Multi Ani Aviatorilor Militari ai ROMANIEI ,aparatori ai cerului PATRIEI strabune !!!

clappinghat
Aliosa.

25 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  Daca cele SUS postate NU intereseaza,
  sigur STIRILE zilei de 20 iulie, va inciteaza !!! 🙂 🙂 🙂

  1) O adunatura de NEOAMENI fara FRICA si CREDINTA in DUMNEZEU,
  a VANDALIZAT si INCENDIAT o biserica ORTODOXA dintr-un sat din judetul MURES !!! 😦 😦 😦
  Enoriasii satului spun ca biserica ORTODOXA a fost PANGARITA de ” satanisti ” …………….
  Cum in biserica s-a gasit o PAPUSA SPANZURATA ……………..
  reamintindu-mi ca in urma cu ceva timp un EXTREMIST maghiar din HarCov a SPANZURAT efigia patriotului pasoptist roman ,
  AVRAM IANCU , dupa mine, cei care au VANDALIZAT si INCENDIAT acea BISERICA ORTODOXA din MURES,
  NU sunt SATANISTI ci mult mai GRAV si REVOLTATOR :

  – sunt EXTREMISTI ce NU fac nimic la VOIA INTAMPLARII ci conform unui PLAN orchestrat de SATANA si
  pus la punct de fortele OCULTE din AFARA care vor sa DESTABILIZEZE, INVRAJBEASCA si DESTRAME ROMANIA !!! 😦 😦 😦

  Pentru cei care NU stiu, pot afla ACUM si AICI ca ENORIASII din acel SAT din judetul Mures,
  NU mai POT INTRA in acea BISERICA decat dupa RENOVAREA si SFINTIREA ei iar AZI,
  de Sfantul ILIE,
  se avor ADUNA si RUGA in curtea bisericii PANGARITE de ” SATANISTI ” dupa localnici, de EXTREMISTI dupa mine ….

  2) Curtea Constituționala a Romaniei cu nou numita lui Iohannis ca judecator ACTIV in loc de PENSIONAR pasiv,
  discută astăzi sesizarea Guvernului privind legea PENSIILOR SPECIALE .
  Luna trecută, Guvernul a contestat pentru a doua oară această lege, motivând că nu sunt precizate sursele de finanțare pentru pensiile speciale, al căror impact bugetar este estimat la 400 de milioane de lei pe an.

  3) Epurările în masă continuă în Turcia. Peste 15.000 de angajați din Educație au fost demiși pe motiv că ar avea legături cu rețelele predicatorului islamist exilat în SUA, Fethullah Gülen. Mai mult, regimul Erdogan a cerut demisia a peste 1.500 de decani și a retras licențele a 22 de posturi de radio și televiziune apropiate de Gülen.

  Oare in „Romania lucrului bine facut ” 🙂 🙂 🙂 CNA va RETRAGE vreodata LICENTELE posturilor de televiziune SUBVENTIONATE de TRADATORII de NEAM si TARA dinauntru si din afara ??? 🙂 😦 🙂

  4) ROMANUL dat DISPARUT in urma atacului terorist de la NISA, a fost GASIT MORT ………..Dumnezeu sa-L odihneasca in PACE !

  5) Jurnalistul Robert Turcescu, cel facut COLONEL fara ARMATA de catre SLUGILE regimului basisto-pedelist ( acum PNL-ist), ” ACOPERITUL” si IPOCRITUL , mana dreapta INAINTE si ACUM a lui Traian Basescu , impreuna cu Andreea Marin ” surprize-surprize ” casatorita cu un TURC si avand FIICA la o SCOALA subventionata de adversarul presedintelui Turciei si alti jurnalisti, sunt ACUZATI de puterea de la Ankara ca au PRIMIT CADOURI de la PUCISTI pentru a SCRIE frumos despre LOVITURA de STAT esuata din seara zilei de 15 iulie.a.c……………….

  6) Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, nu va invoca în acest an articolul 50.
  BREXITUL este subiectul unui litigiu constituțional, fiind încă neclar dacă responsabilitatea declanșării procesului de ieșire din UE revine primului-ministru sau parlamentului britanic.
  Referendumul fiind consultativ, parlamentul ar putea, teoretic,
  să nu țină socoteală de voința populară și să nu invoce niciodată articolul 50 !!! 🙂 🙂 🙂

  7) Ca urmare a refuzului SUA de a-l EXTRADA pe clericul turc , GULEN,cel considerat de presedintele turc ca ar fi initiatorul PUCIULUI MILITAR esuat, TURCIA vrea sa incheie aliante cu RUSIA si IRAN !!! 🙂 🙂 🙂 iar NATO va fi intr-o MARE DILEMA …………………….
  – Ghici GHICITOAREA mea :
  De ce oare ? De ce oare ?? De ce oare ??? 🙂 🙂 🙂

  Hai, RASPUNDE , nu-ti fie FRICA ,
  Pan’la urma, TOTI dictatorii PICA !!! 🙂 🙂 🙂

  O Zi de Sarbatoare, cu BERE si cu SOARE ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 20/07/2016 @ 9:01 am | Răspunde

 2. Astăzi, Sfântului Ilie,
  Doar un singur lucru-i cer:
  O petrecere să fie,
  Cu bice de foc pe cer. 🙂

  N-am niciun Ilie prin preajmă, așa că astăzi am să fiu singur și cuminte. Dar îți doresc ca tu să te bucuri din plin de această sărbătoare, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 20/07/2016 @ 10:12 am | Răspunde

  • Salut Petru !

   Sfantul Proroc ILIE ,
   RUGA ti-a ascultat
   iar AZI pe CERUL PATRIEI ,
   multe AVIOANE au DEFILAT !!! 🙂 🙂 🙂

   Nici EU nu am in famile vreun ILIE dar am in minte si in gand,
   multi fosti COLEGI de Liceu Militar, Sc.Militara de Ofiteri Activi Academie Militara
   si de la R.2 Pontonieri ” Eftimie Croitoru”
   la care ma gandesc si carora le urez inca odata,
   un sincer si calduros La Multi Ani 🙂
   iar celor plecati dintre cei VII, Dumnezeu sa-i odihneasca in PACE ! 😦
   O zi frumoasa si tie Petru ! 🙂
   Sandu.
   PS ! 😦
   Daca NU ai comentat NIMIC despre situatia din Turcia,
   inseamna cu NU intentionezi sa-ti petreci VACANTA in VARA asta in ANTALYA !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 20/07/2016 @ 10:54 am | Răspunde

 3. Buon giorno Aliosa, sono passata per augurarti una buona giornata. Scusa se non riesco a leggere bene i tuoi articoli ho avuto un problema agli occhi per questo non leggo bene l’articolo. tantissimi saluti anche alla tua famiglia 🙂

  Comentariu de pinuccia513 — 20/07/2016 @ 11:56 am | Răspunde

  • Buongiorno Pinuccia !
   Mi dispiace davvero come gli occhi! 😦
   Prego il buon Dio che questo problema sarà risolto nel più breve tempo
   e non il tuo regno si può solo leggere i miei articoli,
   ma tutto quello che desiderate! 🙂

   Grazie passato di nuovo a me! 🙂
   Di tutto ❤ ti auguro una pronta guarigione! 🙂
   Un caro abbraccio,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 8:29 am | Răspunde

 4. sereno mercoledì sera, Aliosa.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 20/07/2016 @ 6:46 pm | Răspunde

 5. Multumesc pentru toate informatiile pe care ni le-ati dat!
  O seara linistita!

  Comentariu de lacrimaroua — 20/07/2016 @ 8:44 pm | Răspunde

  • Iar eu va multumesc pentru vizita si apreciere ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana cat mai placut ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 9:58 am | Răspunde

   • Cu mare drag ! 🙂
    Multumesc, asemenea!
    Sper sa mai auzim si de bine ! 🙂

    Comentariu de lacrimaroua — 21/07/2016 @ 10:09 am | Răspunde

   • Despre MINE si FAMILIA mea veti auzi mereu de BINE 🙂
    dar despre cei care ne conduc TARA mintand, manipuland si dand LEGI si OUG numai pentru BINELE lor 😦
    NU veti mai auzi de BINE niciodata ca asa fac SLUGILE, pun in practica ce li se spune de la STAPANIRE 😦
    in cazul Romaniei, stapanirea fiind peste MARI si TARI si se numeste FMI, BM, BCE , PPE, Bruxellesul si urmasii Unchiului Sam ! 😦
    Cu stima,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 7:12 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!!
  Daca pe Domniile Voastre NU va INTERESEAZA 😦 cele mai importante STIRI ale zilei ,
  pe MINE ma INTERESEAZA si de-aceea, le POSTEZ ca mai apoi,
  la ELE sa MEDITEZ si-n consecinta, sa REACTIONEZ !!! 🙂 🙂 🙂

  Iata cele mai importante STIRI ale zilei de JOI , 21 iulie :

  1) Antrenorul care a VIOLAT FETITELE pe care le antrena sa devina mari sportive,
  a fost CONDAMNAT la 30 de ani de INCHISOARE cu EXECUTARE !!! 🙂 🙂 🙂
  Sa fie IASA din PUSCARIE, cand l-oi SCOATE eu ! 🙂

  2) Președintele Turciei, Erdogan a declarat STARE de URGENTA pe o perioadă de trei luni ! 😦
  Oare STIU ROMANII ce inseamna STAREA de URGENTA ? 😦
  Dupa numarul celor care merg in vacante in Antalya, se pare ca……………………..NU prea STIU ! 😦
  In urma puciului eșuat de săptămâna trecută. regimul lui Erdogan,
  a EPURAT pana la aceasta DATA,
  peste 50.000 de angajați din sistemul de stat !!! 😦 😦 😦

  3) Scandalul plagiatelor coordonate de catre PENALUL Gabriel Oprea, fost presedinte UNPR care acum a TRECUT la PMP-ul lui Traian Basescu ,CONTINUA ! 🙂 🙂 🙂
  După ce cele 9 ( noua ) persoane despre care am postat anterior pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/07/09/
  si care și-au luat doctoratul la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”
  INFIINTATA de catre ” REEVALUATUL ” lui Traian Basescu, Gabriel Oprea,
  au încercat să renunțe la titlul de doctor fără să recunoască faptul că au PLAGIAT,
  Ministrul Educației cere ANIMV fie cere retragerea doctoratelor plagiate, fie ASUMAREA lor ………………

  4) Curtea Constitutionala a Romaniei ( CCR ) a dat ieri unda verde propunerii de modificare a Constituției
  pentru definirea familiei ca UNIUNE dintre un BARBAT si o FEMEIE !!! 🙂 🙂 🙂
  Avizul CCR fiind consultativ,propunerea urmeaza să fie votată în Parlament și aprobată prin REFERENDUM ! 🙂
  In cazul celor doi BARBATI care au cerut recunoașterea căsătoriei lor din Belgia, CCR a amanat DECIZIA pentru luna septembrie ……..

  5) CCR a decalrat ca NECONSTITUTIONALA Legea Pensiilor Spciale pentru alesii locali ( primari, consilieri si presedinti de consilii judetene ) pe motiv ca nu s-a INDICAT sursa de FINANTARE ( sustinere a acelor PENSII NESIMTITE ) ………….
  Dupa mine, DECIZIA CCR este una CORECTA !!! 🙂 🙂 🙂

  6) A incetat din viata cel mai LONGEVIV ACTOR roman ( conform celor precizate in ” Cartea Recordurilor ” )
  RADU BELIGAN in varsta de 97 de ani . Dumnezeu sa-L odihneasca in pace !

  O zi de JOI fara canicula, ploi, vijelii si prostii,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 8:17 am | Răspunde

 7. Buna dimineata! Aliosa
  Ba pe mine ma intereseaza stirile ,ptr. ca dai si explicatii si uneori nu dau raspuns ca nu prea le am cu politica ,insa imi place sa ma informez,asa ca nu ne priva de aceste stiri 🙂 multumesc
  Am dat raspuns la explicatiile cu creeare video ,sa te uiti
  Interesante sunt stirile ,am citit despre acea casatorie intre un roman si american ,eu nush dar nu prea sunt de acord cu casatoria intre 2 barbati ,poate americanul e bogat si vrea sa ramana cu ceva avere 🙂

  Comentariu de anytza — 21/07/2016 @ 8:25 am | Răspunde

  • Multumesc pentru explicatiile date vs. crearea de video ! 🙂
   Ma bucur ca va intereseaza STIRILE postate ! 🙂
   Chiar de-s COMENTATE sau NU, eu tot le voi POSTA pentru tinere si aducere aminte mai tarziu .
   Weekend placut ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 10:01 am | Răspunde

 8. Eu una nu sunt de acord cu Legea Pensiilor Speciale ,nu se gandesc la romanii care nu au unii servici si nici unde sa lucreze ,la pensionarii care au niste pensii de mizerie ,in fine ar fi multe de spus ,dar ma opresc 🙂

  Comentariu de anytza — 21/07/2016 @ 8:29 am | Răspunde

  • Nici EU nu-s de acord si chiar de aceea am POSTAT aceasta STIRE :
   de bucurie ca CCR a DECLARAT ca NECONSTITUTIONALA Legea Pensiilor ALESILOR LOCALI
   dintre care FFF MULTI au FOST, SUNT si din pacate VOR FI niste PENALI ……………….

   Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 10:04 am | Răspunde

   • PS ! 🙂
    Am dat CLICK pe anytza
    sa va spun ” weekend placut ”
    dar , in loc de blogul dvs.am gasit……………..

    …..”mpfm-prietenivirtuali.wordpress.com doesn’t exist ” .

    Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 10:07 am | Răspunde

   • Asa este si eu ma bucur 🙂

    Comentariu de anytza — 21/07/2016 @ 3:39 pm | Răspunde

   • NORMAL ca ” asa este ” 🙂 ca EU NU MINT !
    Nu am inteles insa, DE CE va BUCURATI ? 😦

    Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 7:04 pm | Răspunde

 9. Ziua bună! Da, este o problemă foarte gravă și atât de actuală, această „căpușare” pe care o putem vedea și la noi, din plin. Ni se pare că țara merge după adevăratele reguli ale democrației, dar de fapt „unii” lucrează din umbră, ca niște căpușe adevărate și pentru cele mai oculte interese. Greu de spus ce putem face! Lumea este atât de ușor de manipulat de către acești experți în manipulare….
  Numai bine și o vară frumoasă! 🙂

  Comentariu de Alex — 21/07/2016 @ 10:46 am | Răspunde

  • Ziua buna, Alex !
   Problema este grava si din nenorocire si pentru NOI, ROMANII, se AGRAVEAZA pe zi ce trece ! 😦
   Asa este, ” ni se pare ca TARA merge dupa adevaratele reguli ale DEMOCRATIEI ” dar cei care vremelnic ne conduc ,
   ” LUCREAZA din UMBRA , ca niste CAPUSE adevarate si pentru cele mai OCULTE interese ” ! 😦
   NENOROCIREA este ca NENOROCITII nu lucreza pe GRATIS ci pe BANII primiti sub diferite FORME precum OBG-urile platite pentru un SCOP oficial BUN dar in ascuns, pentru INTERESELE lor ! 😦
   Cazul CONDREA, este doar UN exemplu:
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/06/28/
   Ca de obicei, ai pus PUNCTUL pe ” I ” iar afirmatia
   ” Lumea este atat de usor de MANIPULAT de catre acesti experti in MANIPULARE…”
   merita toate laudele ! 🙂
   Pe vremea cand ” boschetarii ” imbracati de MAFIA pedelissto-basista in GECI PORTOCALII ca sa-l APLAUDE pe diabolocul Traian Basescu dar si tiganii din clanul interlopilor lui Bercea Mondialu’ dansau, beau si urlau impreuna cu presedintele Basescu,
   mi-am zis in gand ca ASTA-I PROSTIMEA si nu ai ce-i face ……………….
   Dar cand ACTORI de prim rang in ROMANIA precum Alexandru Arsinel, Mihai Malaimare si Cezara Dafinescu s-au LASAT atat de USOR MANIPULATI de penalul Gabriel Oprea ca sa INTRE in UNPR, ca mai acum cand UNPR-ul a fuzionat cu PMP lui traian Basescu 😦
   sa DEMISIONEZE cu totii, mi-am zis in gand ca ASTA-I BLESTEMUL cazut asupra ROMANIEI !!! 😦 😦 😦
   Multumesc pentru vizita si comentariu , Alex ! 🙂
   Numai BINE si o VARA frumoasa si FAMILIEI tale ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 7:33 pm | Răspunde

 10. @ ALLL !!!

  Aceasta este SUPERBA melodie pe care o fredonam in clipele cele mai GRELE
  pe vremea cand,elev al Scolii Militare de Ofiteri Activi ” Nicolae Balcescu ” din SIBIU
  plecam in MARS pe distanta de 60 de km. ECHIPAT ca de RAZBOI cu o RANITA in spate de 40 de kg…………….
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/
  Cu toate acele GREUTATI, in perioada 1969-1972 am trait cele mai FRUMOASE si pline de BUCURII
  momente din viata de ADOLESCENT !!! 🙂 🙂 🙂
  Atunci, ARMATA era RESPECTATA si IUBITA 🙂
  Acum, ARMATA este MANIPULATA si DEZONORATA ! 😦
  Un sfarsit de saptamana cu SOARE, MICI, BERE si VOIE BUNA ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/07/2016 @ 7:45 pm | Răspunde

 11. @ In TURCIA lui ERDOGAN, epurarile continua ……………………..
  http://www.cotidianul.ro/autoritatile-demit-generali-si-amirali-inchid-zeci-de-ziare-posturi-tv-si-radio-285301/
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/07/2016 @ 9:18 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: