Alioşa ” File de Jurnal ”

11/08/2016

Ce NU se doreste sa stim despre VINDECAREA bolilor de INIMA !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 12:05 am

 

Motto:

“Fiecare inima ❤   cântă un cântec incomplet, până când o altă inima ❤   îi răspunde fredonând” ………………

http://viataoperadearta.wordpress.com/2016/08/06/be-good/

INIMA 250px-Heart_numlabels.svgOMULUI  este alcătuită din patru cavități : 2 atrii și 2 ventriculi. Structura atriilor este ușor diferită de cea a ventriculilor, prezentând anumite caracteristici generale:

 • sunt alcătuite dintr-un perete mult mai subțire și mai neted decât al ventriculilor;
 • dimensiunile sunt mai reduse decât dimensiunile ventriculilor;
 • la nivelul lor sângele ajunge prin intermediul venelor;
 • fiecare prezintă câte un auricul stâng, respectiv drept;
 • comunică cu ventriculii prin intermediul orificiilor atrioventriculare.

Structura ventriculilor prezintă de asemenea câteva caracteristici generale proprii și anume:

 • dimensiunile lor sunt semnificativ mai mari decât dimensiunile atriilor;
 • pereții sunt groși, neregulați, prezintă trabecule și cordaje tendinoase.

La 25 de ani inima se regenerează în proporție de ca. 1% ajungând la 75 de ani la un ritm de regenerare de 0,45%. Inima este un organ musculos ai cărui pereți au trei părți:

Inima omului, de altfel ca și inima tuturor mamiferelor, are patru camere: atriu drept și stâng, și ventricul drept și stâng.

Conform ultimelor studii făcute de Karolinska-Institute din Stockholm, inima se regenerează în proporție de ca. 50% pe parcursul vieții. La 25 de ani inima se regenerează în proporție de ca. 1% ajungând la 75 de ani la un ritm de regenerare de 0,45%.

Inima omului este un organ lung de aproximativ 15 cm, cu un diametru de 11 – 12 cm, și poate cântări până la 275 – 300grame. Aproximativ 250g la femei și 275g la bărbați. Are formă de pară, cu vârful orientat spre stânga, sprijinindu-se de diafragmă.

Frecvența cardiacă normală este de 60-80 bătăi pe minut, cu un debit cardiac de 3-4 l/min.
Presiunea:

 • sistolică – 115-140 mmHg
 • diastolică – de 75-90 mmHg
 • medie – Nu se face medie! E total eronat

Valorile sunt valabile pentru persoanele adulte!

Afecțiuni ale inimii :

 1. Endocardite – inflamarea endocardului și a valvelor inimii.
 2. Miocardite – inflamații ale miocardului.
 3. Pericardite – inflamații ale pericardului.
 4. Insuficiența cardiacă – inima nu mai poate asigura o circulație normală a sângelui.
 5. Cardiopatia ischemică – apare ca o consecință a aterosclerozei coronariene, ceea ce are ca efect oxigenarea insuficientă a inimii.Este acompaniată deangina pectorală și duce în final, la infarctul miocardic (astuparea completă și definitivă a unei artere coronare).

Boli ale vaselor de sânge :

 1. Ateroscleroza – îngroșarea arterelor datorită depunerilor de ateroame (plăci lipidice) în peretele vascular.
 2. Arteritele – inflamații ale arterelor care, netratate, duc la cangrene.
 3. Flebitele – inflamația venelor
 4. Tromboflebitele – inflamații ale venelor și formarea de cheaguri de sânge în vene.
 5. Varicele – dilatarea venelor, acompaniată de tulburări circulatorii care pot duce la atrofii musculare, ulcerații ale gambelor, edeme cronice masive (picioare „de elefant”) Sursa

https://ro.wikipedia.org/wiki/Inim%C4%83

Toate cele SUS postate sunt cunoscute de toti oamenii care au dorit sa stie cate ceva despre INIMA  dar, despre BOLILE de INIMA si cum se VINDECA ele, stiu doar medicii cardiologi iar OAMENII de rand NU stiu mai nimic si din VINA lor dar si din VINA guvernantilor dupa cum lesne veti constata daca veti citi cu atentie cele ce urmeaza :

” Bolile de INIMĂ sunt forme de SCORBUT CRONIC si se VINDECĂ cu Vitamina C „(Dr. G. C. Willis )

O echipă de cercetători canadieni, condusă de dr. G. C. Willis, a descoperit că bolile de inimă sunt provocate de forme ascunse de scorbut cronic și se pot vindeca cu doze mari de vitamina C. Fără operații pe cord și tratamente cu medicamente costisitoare, cu efecte secundare devastatoare în plan organic. Dar procedeul de vindecare a bolilor cardiovasculare cu vitamina C nu este agreat de instituțiile medicale și de industria farmaceutică, care câștigă miliarde de dolari din operații și din medicamentele ce se folosesc în terapii alopate pentru diverse bolii cardiace.

Descoperirea cercetătorilor canadieni a fost confirmată la sfârșitul anilor ’80 de către doctorul Linus Pauling, laureat al premiului Nobel, cel mai renumit om de știință al vremii sale.
Terapia concepută de dr. Pauling include vitamina C, cu adaos de lizină (aminoacid cu calități nutritive, existent în majoritatea proteinelor vegetale și animale) și funcționează ireproșabil, vindecând boli ale inimii despre care se credea că erau incurabile. Prin terapia dr. Pauling se înregistrează adevărate miracole ale vindecării afecțiunilor coronare.
Potrivit statisticii realizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), în fiecare an se înregistrează peste 55 milioane decese cauzate de boli cardiovasculare. În acest sens, instituțiile medicale și industria medicamentelor și-au dat mâna pentru împuținarea discretă a populației planetei noastre.

“Se pare că toate medicamentele sunt farbricate pentru a reduce populația”;
Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil – potrivit declarației savantului Richard J. Roberts, laureat al premiului Nobel pentru medicină;

Dr. Leonard Coldwell: Cancerul poate fi videcat în câteva săptămâni.
Dacă luăm în calcul statistica realizată de OMS privitoare la decesele anuale provocate de boli coronariene, de la descoperirea făcută în anii ’50 de cercetătorii canadieni au murit miliarde de pământeni de boli cardiovasculare, ce putea fi vindecate cu vitamina C, de a căror experiență profesională ar fi putut benefica omenirea.
Decesele în urma bolilor de inimă, cauzate de scorbutul cronic,
ar putea fi evitate prin simplă cură cu vitamină C.
Ceea ce se ascunde pacienților este faptul că operațiile pe cord deschis eșuează în proporție 40-50% dintre cazuri, întrucât boala reapare imediat după operație.
Rezolvarea sigură și eficientă a celor mai cunoscute boli ale inimii, constă în administrarea zilnică a unei doze de 6.000 – 10.000 mg vitamină C.

Dr. Sidney Bush
Se știa demult că deficiența vitaminei C în organism slăbește arterele umane prin formarea plăcilor de aterom (infiltrare a pereților aortei și a unor artere cu o substanță grasă), care împiedică circulația sanguină.
Dr. Pauling și echipa sa au constatat că în urma depunerii plăcilor de aterom în interiorul arterelor, are loc deseori o ruptură a unei artere slăbite și rezultă cheaguri de sânge, ce duc la atac de cord sau infarct.
Scorbutul cronic, responsabil cu bolile cardiace, a fost confirmat și prin cardio-retinometrie și a fost vindecat prin doze zilnice de vitamina C, de către dr. Sidney Bush, din Marea Britanie.
Dr. Sidney Bush a observat că plăcile de aterom se reduc și dispar în urma unor doze zilnice de până la 10.000 mg vitamina C.
Pe baza acestor observații, a elaborat o nouă metodă de diagnosticare a bolilor coronare, denumită cardio-retinometrie.
”Vascularizarea pericorneală demonstrează că toți oamenii sunt la un moment dat afectați de scorbut, majoritatea suferind de această afecțiune aproape tot timpul.
Forma subclinică cronică, necunoscută pe scară largă, poate fi diagnosticată și vindecată de optometriștri, folosind imaginile arteriale retinale electronice secvențiale și cantități variabile de vitamina C, asociată cu unele elemente nutritive” – subliniat dr. Sidney Bush.
(Sursa: Nexus new times magazine – science & alternative news).

Operațiile pe cord deschis pot fi înlocuite cu o terapie cu vitamina C,
fără consecințe traumatice și risc de deces a pacienților.
Prin contribuția unor cercetători de avangardă în domeniul medical, a fost deschisă o cale sigură și eficientă ca bolile de inimă să fie vindecate prin mijloacele medicinii alternative, fără operații care să pună viața pacienților în pericol și fără tratamente costisitoare cu medicamente de sinteză, care au efecte secundare distrugătoare asupra organelor din corpul uman. În concluzie, pentru a ține departe de noi bolile cardiovasculare, aste indicat să consumăm zilnic fructe citrice, bogate în vitamina C.

Conform unei statistici interne, în România se vând în proporție de circa 60% medicamente contrafăcute, având substanța activă doar cel mult 1%, restul fiind surogat toxic pentru sănătatea omului.
În paralel, în farmacii sunt puse în vânzare și medicamente interzise de Uniunea Europeană din cauză că sunt cancerigene, cu potențial letal. De ce parlamentarii români nu iau măsuri corespunzătoare pentru oprirea acestui flagel?
Se vede treaba că grosul politicienilor noștri sunt lipsiți de scaun la cap, cum se spune în popor, și sunt interesați numai de scaunul de sub șezutul lor …………..

In concluzie :
– Daca nu ai grija de INIMA ,Iubesc din toata INIMA, Drapelul TRICOLOR si ROMANIA !nici EA nu are grija de TINE   🙂
De aceea, EU , consum zilnic cate ceva din   fructele, legumele, zarzavaturile  care CONTIN vitamina C ( ardei gras, capia , patrunjel,conopida,varza, pepene galben si rosu,rosii,spanac,castraveti,fasole verde pastai,morcovi,usturoi,cartofi dulci copti in coaja,praz,sfecla rosie fiarta,porumb fiert,brocoli,grapefruit,kiwi, avocado,ananas,banane,fenicul crud,struguri,mere, pere,  capsuni, afine si……….nelipsitul ARDEI ROSU IUTE si  BUSUIOC   din GRADINITA de BALCON  clappinghat

P1040107P1040110

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/06/18/

Aliosa.

28 comentarii »

 1. Buna seara Aliosa,
  Vad ca ardeii dvs se dezvolta nu gluma. Frumos!

  Comentariu de Mari — 11/08/2016 @ 12:17 am | Răspunde

  • Buna dimineata Mari !
   Vizita domniei tale imi umple ❤ de bucurie iar aprecierea facuta la adresa ARDEILOR rosii si IUTI -foc,
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/04/07/
   ma indeamna ca la PRIMAVARA anului viitor, sa plantez si mai multi ARDEI ! 🙂
   O zi cat mai frumoasa oriunde esti ! 🙂
   Cu drag ❤ ,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/08/2016 @ 7:43 am | Răspunde

   • La fel si dvs Aliosa!

    Comentariu de Mari — 11/08/2016 @ 7:52 am | Răspunde

   • Buna Dimineata Mari !
    Raspunsul Domniei Tale acum la prima ora a Diminetii, imi umple ❤ de BUCURIE 🙂
    si ma face sa ma simt de parca ai fi in pragul casutei mele virtuale ! 🙂
    Ca sa nu diminuez ceva din marea bucurie ce mi-a cuprins ❤ pentru RASPUNSUL urgent la comentariul meu
    da-mi voie sa las VIDEOCLIPUL de mai jos sa-ti MULTUMEASCA ! 🙂

    Sa ai parte de toate ce-ti doresti acolo unde esti !!! 🙂 🙂 🙂
    Cu simpatie si respect,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 11/08/2016 @ 8:15 am | Răspunde

 2. Am auzit teoria aceasta conform căreia medicamentele ar face mult rău. Da. Există side effects. Însă cred ca reprezintă evoluția științei medicale și de fapt ele salvează vieți. Foarte educative informațiile. Sa ai zi frumoasă!

  Comentariu de sweet & salty — 11/08/2016 @ 2:30 am | Răspunde

  • Buna dimineata Em!
   Orice MEDICAMENT are si EFECTE SECUNDARE 😦 si ca urmare, trebuie sa fim foarte atenti vs.CONSUMAREA lor ! 😦
   In cazul de fata, ideea este ca atat MEDICII, FARMACISTII cat si FABRICANTII de MEDICAMENTE, pe buna dreptate,
   isi PROMOVEAZA ” marfa” ca oricare comerciant si NU prea sa inghesuie sa ne VORBEASCA si despre MEDICINA NATURISTA ,
   adica, despre faptul ca INIMA noastra scumpa si frumoasa ❤ poate fi SANATOASA daca CONSUMAN tot ce CONTINE vitamina C 🙂
   scutindu-ne de EFECTE SECUNDARE profund daunatoare 😦 dar si facand ECONOMIE la BANI 🙂 pe care-i putem folosi sa mergem
   la MUNTE sau la MARE , unde gasim din belsug SOARE, BERE, MICI si FETE provocatoare !!! 🙂 🙂 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/07/22/
   Multumesc frumos si din ❤ dragostospentru vizita , comentariu si urari ! 🙂
   O ZI frumoasa sa ai si Domnia Ta, Em. !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu toata ❤ , te saluta,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/08/2016 @ 7:53 am | Răspunde

   • Ai dreptate, e bine să prevenim cu vitamina C cu vitamina D de la soare etc. Sunt multe leacuri băbești, pe care le găsim în medicina naturistă. Dar în situația afecțiunilor grave e bine de urmat tratamentul prescris de doctor. Chiar dacă se merge în paralel cu varianta alternativă. Sunt situații în care bolnavii renunță la medicație și pierd lupte, bazându-se pe medicina alternativă. Sigur, sunt de acord că trebuie evitate medicamentele luate ca marfa de pe tarabă. Iar în sprijinul a ceea ce am scris mai sus am să-ți pun un link la un articol de-al meu. Sper să îți placă și să îmi înțelegi pe de-a-ntregul punctul de vedere.
    http://www.catchy.ro/nu-mergeti-cu-prastia-la-vanatoare/90022
    Să ai un week-end super!

    Comentariu de sweet & salty — 12/08/2016 @ 5:28 am | Răspunde

   • Buna dimineata Em !
    Daca pe
    http://www.catchy.ro/nu-mergeti-cu-prastia-la-vanatoare/90022
    ti-am spus :
    Buna dimineata Em !
    Am bucuria si placerea sa te anunt ca ROMANIA a castigat azi dimineata la ora 01.52 minute, Medalia de AUR la turneul olimpic de SPADA pe echipe !!! 🙂 🙂 🙂
    La mine-i ora 07.40 minute si chiar daca ast-noapte ( 01.30) eram cu ochii pe TVR1 care transmitea de la RIO ( Brazilia) finala pe echipe la SPADA feminin intre ROMANIA-CHINA ( 44-38) 🙂 🙂 🙂 la ora 06.00 ,eram “prezent la datorie” 🙂
    Si cum in INBOX am gasit in ” asteptare pentru MODERARE ” comentariul semnat de Domnia Ta, l-am APROBAT urgent si-acuma, iata-ma AICI unde m-a INDRUMAT LINKUL postat de tine pe
    https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/08/11/
    Ar fi foarte multe de spus despre relatarea ta dar eu iti spun doar atata :
    – Em draga,POVESTEA de fata, cu un inceput dureros de trist dar cu un final fericit, MUSAI trebuie scrisa intr-o CARTE pe care cu siguranta as COMANDA-O si eu chiar daca intre NOI sunt peste 10.000 de km ! 🙂
    Sa-ti dea bunul Dumnezeu toate dupa placul generoasei tale ❤ ! 🙂
    Weekend stralucit ! 🙂
    Cu simpatie si prietenie,
    Aliosa.
    aici, mai adaug urmatoarele :
    – ai dreptate 100% ! 🙂
    – toate ARTICOLELE de pe LINKUL aici postat de MINE si sus postat de TINE, sunt asa de FRUMOASE 🙂
    incat, merita scrise intr-o CARTE cat mai repede posibil ca de frumusetea lor,
    sa se BUCURE cat mai multa lume, inclusiv conationalii tai de la poalele Feleacului !!! 🙂 🙂 🙂
    Multumesc pentru LINKUL indicat caci altfe, NU stiam de existenta celui de al doilea blog ! 🙂
    Din toata ❤ un sfarsit de saptamana cat mai frumos caci al MEU va fi cu siguranta FABULOS daca :
    – BAIETII nostri de la TENIS dublu perechi,Tecau&Mergea vor castiga si ei diseara AURUL olimpic in finala ce-o vor disputa incepand cu ora 21.00 ( ora Romaniei ) ……………..si……………….,
    – FETELE de la HANDBAL vor INVINGE Spania in meciul contand pentru accederea in optimile de finala ale turneului olimic de HANDBAL feminin, unde-i posibil orice rezultat ce poate DUCE ROMANIA spre PODIULUL de premiere !!! 🙂 🙂 🙂
    Cu drag si multumiri,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 12/08/2016 @ 7:40 am | Răspunde

 3. @ Buna Dimineata Draga ❤ Lume Virtuala !
  La prima ora a diminetii,la inceputul caniculei 😦
  in timp ce-mi beau cafeaua rece si amara,
  postez cele mai interesante STIRI ale zilei ,
  din care, multe o sa doara !!! 😦 😦 😦

  1) Niste romani TRADATORI de NEAM si TARA, de prin judetul Mures,pentru un castig usor ( 2000 de euro) au ” JUCAT ” 🙂 😦 🙂 intr-o PIESA murdara si tedentioasa regizata si filmata de un jurnalist BRITANIC de la publicatia Sky News,care, a prezentat lumii intregi ROMANIA, ca TARA EXPORTATOARE si TRAFICANTA de ARME de RAZBOI de CONTRABANDA pentru a fi VANDUTE de traficantii romani, TERORISTILOR ! 😦 DIICOT din Romania, a demonstat ca totul e o facatura jurnalistica pentru a DENIGRA Romania !!! 😦 😦 😦

  2) Desi suntem in plina VARA iar toata lumea se distreaza la MUNTE si la MARE, dinspre SUD-EST, se aude un zgomot ciudat si vine un puternic MIROS de PRAF de PUSCA si CIZME SOVIETICE caci,sub pretextul că a dejucat o incursiune armată a Ucrainei în Crimeea, Rusia , MASEAZA armament greu, senilate si puscasi marini de elita la granita de SUD-EST cu UCRAINA ……………………..

  3) Insula MADEIRA ( Portugalia ) unde ar fi vrut presedintele Romaniei , Klaus Werner Iohannis sa-si petreaca cu sotia CONCEDIUL ( de parca ar fi muncit la " GREU " 🙂 anul asta 🙂 ,a fost MISTUITA de un puternic INCENDIU provocat se pare de o FEMEIE localnica din motive doar de ea STIUTE !!! 🙂 😦 🙂 Se pare ca familia prezidentiala a Romaniei are………………" GHINION " 🙂 🙂 🙂

  4) Dinspre BRAZILIA, de la RIO unde se desfassoara OLIMIADA de VARA, vin DISCRET dar SIGUR SPERANTE in OBTINEREA unor MEDALII olimpice de la TENIS MASCULI ( perechea TECAU&MERGEA a ajuns in SEMIFINALE ) 🙂 iar nationala feminina de HANDBAL a ROMANIEI, a INVINS puternica echipa similara a MUNTENEGRULUI ( 25-21 ) 🙂 🙂 🙂 si, DACA din confruntarea cu SPANIA si NORVEGIA va obtine cel putin 3 ( trei) PUNCTE, se va califica in OPTIMILE de FINALA ale turneului olimpic de handbal , unde e POSIBIL ORICE ………………
  Hai ROMANIA !!! 🙂 🙂 🙂

  5) La RECTIFICAREA BUGETARA , guvernul de "tehnocrati" IMPLICATI 😦 a LUAT BANI de la GURA AGRICULTORULUI 😦 si i-a dat BOR pentru CONSTRUIREA de BISERICI………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  O zi de JOI cu ❤ plina de bucurie !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 11/08/2016 @ 7:39 am | Răspunde

 4. M-ai cam îngrijorat cu atâtea probleme pe care ni le poate face inima, dacă o neglijăm. Nici veștile politice nu sunt bune, dar măcar cu alea ne-am cam obișnuit. Doar Olimpiada ne mai aduce câte un motiv de bucurie și ceva speranță, cât ar fi ea de firavă.
  Să ai recoltă frumoasă la ardei iuți, că eu mi-am luat iar din piață! Luna viitoare, când le mai scade prețul, o să-mi pun pentru iarnă (în oțet și în congelator). Toate cele bune și sănătoase, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 11/08/2016 @ 12:54 pm | Răspunde

  • Salut Petru !
   OMUL cat TRAIESTE, INVATA; eu TRAIND, INVAT mereu ! 🙂
   VIATA este ca o PIESA de TEATRU ce trebuie jucata cu sau fara spectatori ! 🙂
   VIATA ne ofera si BUNE si RELE !! 🙂 😦
   Fiindca mai toata LUMEA VIRTUALA vorbeste numai despre BINE 🙂
   EU, m-a hotarat sa vorbesc si de BINE 🙂 si de RAU 😦
   ARDEI IUTI in OTET e OK 🙂
   dar la CONGELATOR nu te sfatuiesc sa pui 😦
   Mai bine fixeaza-i pe o ATA precum MARGELELE pe sarma 🙂 , pune-i la LOC uscat dar racoros,
   lasa-i acolo toata vara-toamna,
   baga-i in DEBARA cand vine INGHETUL si-i ai ca PROASPETI ! 🙂
   Cat priveste urarea din final,
   consuma zilnic cate un ARDEI rosu IUTE,
   si-o sa CANTI ca artistul Cabral,
   ce spune vrute si nevrute !!! 🙂 🙂 🙂
   Sandu .
   PS !
   EXCELENT articolul postat azi 11 august de tine din ” Graiul Maramuresului ” ! 🙂
   iar ultima fraza, am preluat-o s-o folosesc ca CITAT cu indicarea SURSEI ! 🙂

   „Ferește-te de omul fățarnic, ca de cea mai hidoasă fiară,
   dar mai ales ferește-te să nu fii și tu ca el ” 🙂 😦 🙂

   Comentariu de Aliosa — 11/08/2016 @ 1:46 pm | Răspunde

 5. Am lecturat scrierea ta cu interes. Omul trebuie sa fie doctorul lui, sa se informeze continuu!
  Am mare respect pentru vitamina C, da, are multiple efecte.
  O zi perfecta!

  Comentariu de ane — 11/08/2016 @ 12:58 pm | Răspunde

  • Buna ziua Ane !
   Ma bucur ca postarea mea ti-a trezit interesul ! 🙂
   Ai dreptate cu INFORMATUL iar eu sunt unul care ma INFORMEZ zilnic in toate domeniile.
   Eu IUBESC atat de mult Vitamina C 🙂 incat nu-mi lipseste din MENIU niciodata ! 🙂
   Mersi pentru vizita si comentariu ! 🙂
   O zi perfecta din toata ❤ si eu iti doresc ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/08/2016 @ 1:50 pm | Răspunde

 6. sereno giovedì sera.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 11/08/2016 @ 7:21 pm | Răspunde

 7. Ne-ai pus pe ganduri draga Aliosa cu foarte interesanta ta postare…saraca inima mea! Sa ai o seara draga inimii tale ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 11/08/2016 @ 10:36 pm | Răspunde

  • In primul rand m-am „pus pe ganduri ” pe mine 😦 caci sincer, recunosc,
   – STIAM destule depre INIMA si BOLILE ce o macina 😦
   dar NU stiam si ” dedesubturile ” versus VINDECAREA bolilor de ❤ 😦
   Norocul meu este ca am CONSUMAT inca din copilarie multe legume, zarzavaturi, verdeturi si fructe care contin Vitamina C iar acum,
   INIMA mea bate NORMAL in toate situatiile NORMAL! 🙂
   Din pacate, UNEORI o ia si la FUGA 😦 mai ales atunci cand AUDE si VEDE cum HOTII si TRADATORII de NEAM si TARA
   FURA si TRADEZA iar procurorii NU-I ANCHETEZA pe TOTI la rand, ci pe "SARITE" !!! 😦 🙂 😦
   Seara pana acum a fost pe placul ❤ mele caci perechea romaneasca de TENIS,
   Tecau& Mergea a trecut cu 6-3; 7-5 de perechea americana
   si va juca pentru prima data in ISTORIA participarii ROMANIEI la Jocurilor Olimpice ,
   o FINALA de TENIS , la DUBLU MASCULIN ! 🙂
   Baietii nostri au deja asigurata Medalia de ARGINT 🙂 iar cu putina sansa, pot cuceri chiar si AURUL olimpic ! 🙂
   Si tot in seara asta , dar dupa miezul noptii ( 00.30' ) Echipa Feminina de SPADA a ROMANIEI va disputa FINALA olimpica ! 🙂
   FFETELE noastre au deja asigurat ARGINTUL dar cu putin NOROC 🙂 pot castiga chiar AURUL olimpic 🙂
   asta fiind PRIMA MEDALIE OLIMPICA a ROMANIEI la aceast editie a J.O de la RIO 2016 !!! 🙂 😦 🙂
   Multumesc pentru vizita, urari si pentru frumosul videoclip ! 🙂
   Seara faina si tie prietene ! 🙂
   Hai ROMANIA ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 11/08/2016 @ 11:02 pm | Răspunde

   • Important sa nu punem la inima toate relele din politica/etc..sa ne bucuram ca avem un aur la spada , poate vom avea si la tenis…o zi minunata ! 🙂

    Comentariu de mcooper801 — 12/08/2016 @ 2:29 pm | Răspunde

   • FERICE de TINE ca poti gandi si face asa ! 🙂
    EU insa, NU pot sta nepasator cand vad cate RELE se intampla in ” Romania lucrului bine facut ” 😦
    Cum pot sta oare LINISTIT cand ” tehnocratii ” lui Iohannis NU dau NICI un BAN din URMA profesorilor 😦
    dar ii dau prin ANRP de trista amintire din vremea lui Basescu,
    60 de MILIOANE de LEI NOI 🙂 , nu vechi,
    nepotului puscariasului Gheorghhe Becali pentru o DESPAGUBIRE SUPRAEVALUATA ??? 😦 😦 😦
    La ora 21.00 daca BAIETII vor juca asa cum au jucat cu AMERICANII 🙂
    ii vor BATE si pe SPANIOLI si vom avea inca o Medalie de AUR la JO de la RIO 2016 ! 🙂
    Asa sa le ajute Dumnezeu ! 🙂
    O seara minunata si-apoi, un weekend placut ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 12/08/2016 @ 6:10 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!!
  ROMANIA a castigat PRIMA medalie olimpica la RIO 2016 ,
  si nu orice medalie, ci MEDALIA de AUR 🙂
  prin echipa feminina de SPADA ( Ana Maria Popescu ( Branza),Simona Pop, Simona Gherman si Loredana Dinu
  care in finala a invins campioana olimpica en-titre, CHINA, cu scorul general 44-38 !!! 🙂 🙂 🙂
  Tim de 52 de minute, INIMA mea , curajoasa mea ❤ a trait cele mai mari emotii
  caci ,la fiecare atingerea cu varful lamei a chinezoaicelor de catre FETELE noastre,
  ❤ mea SAREA IN SUS de BUCURIE 🙂
  si plangea de durere cand FETELE noastre erau atinse de lamele chinezoaicelor 😦
  Cu alte cuvinte,
  de 44 de ori, ❤ mea a atins EXTAZUL 🙂 🙂 🙂 iar de 38 de ori AGONIA 😦 😦 😦
  TUSA de AUR a fost obtinuta de ANAMARIA POPESCU ( fosta BRANZA) 🙂
  dar toate cele patru FETE , ROMANCE ADEVARATE 🙂
  care, SFIDAND tantarul ZIKA au plecat din ROMANIA spre BBRAZILIA cu gandul de a OBTINE AURUL OLIMPIC ce lipsea din palmaresul echipei FEMININE de SPADA a ROMANIEI .
  La ora cand postez aceste ganduri , EMOTIA ma copleseste,
  BUCURIA ma tine treaz caci toti ROMANII dorm la ORA ASTA 🙂 😦 🙂
  Dar vreau sa VAD in DIRECT cum Drapelul Sfant al ROMANIEI,
  DRAPEL pe care l-am slujit cu ONOARE si DEMNITATE aproape 40 de ani ca MILITAR ACTIV ,
  se va INALTA pe cel mai inalt catarg cu ocazia festivitatii de premiere a CAMPIOANELOR OLIMPICE la SPADA feminin, RIO 2016,
  a minunatelor FETE ( unele chiar si MAME ) 🙂
  ANAMARIA POPESCU ( Branza) , SIMONA POP, SIMONA GHERMAN si LOREDANA DINU !!! 🙂 🙂 🙂
  E ora 01.55 de minute , ROMANCELE urca pe cea mai inalta treapta a podiumului de premiere,
  fanfara intoneaza IMNUL ROMANIEI ,
  Drapelul ROMANIEI urca incet dar sigur in ritmul IMNULUI NATIONAL pe cel mai inalt catarg
  iar FETELE noastre cu ochii in lacrimi,primesc MEDALIILE de AUR !!! 🙂 🙂 🙂
  Cea mai frumoasa FOTOGRAFIE este cea in care,
  pe podiumul de premiere in mijloc e echipa din ROMANIA,
  in stanga echipa din RUSIA
  si-n dreapta , CHINA !!! 🙂 🙂 🙂
  Multumesc FETELOR ! 🙂
  Sarut mainile FETELOR !! 🙂 🙂
  Mi-ati facur cea mai mare bucurie !!! 🙂 🙂 🙂
  DUMNEZEU sa va OCROTEASCA !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.
  PS ! 🙂
  ” Gheata a fost sparta ” ! 🙂
  Spre seara, TECAU&MERGEA ne mai pot aduce inca o Medalie de AUR
  in finala de la TENIS perechi !!! 🙂 🙂 🙂
  Hai BAIETI ! 🙂
  Hai ROMANIA !! 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 12/08/2016 @ 1:56 am | Răspunde

 9. @ ALLL !!!
  Iata principalele STIRI ale zilei de VINERI 12 august 2016 :

  1) Echipa feminină de spadă a ROMANIEI alcatuita din AnaMaria Popescu ( branza) Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu,
  a câștigat azi dimineata ( 01.52′) vezi comentariul de la nr.crt.8 ,
  Medalia Olimpica de AUR 🙂 🙂 🙂 🙂
  învingând China în finală cu scorul de 44-38 🙂
  Zestrea de MEDALII de AUR poate creste daca diseara ( 21.00 ) la tenis in proba de dublu masculin,BAIETII nostri,
  Horia Tecău și Florin Mergea ii vor ” BATE” pe spaniolii Marc Lopez și Rafael Nadal………….
  Hai BAIETI ! 🙂
  Hai ROMANIA 🙂 🙂 🙂

  2) Asa dupa cum e firesc,procuorii DIICOT au început urmărirea penală împotriva celor trei români” TRADATORI de NEAM si TARA ” 😦 😦 😦 implicați în filmarea reportajului Sky News despre traficul de arme din România.
  Ancheta ar putea fi extinsă și asupra jurnaliștilor britanici, care le-au cerut „traficanților” să vorbească în limba română,
  chiar dacă limba lor maternă este MAGHIARA .
  La PUSCARIE cu nemernicii de JURNALISTI si cu tradatorii maghiari extremisti !!! 🙂 🙂 🙂

  3) De cand Traian Basescu l-a reevaluat,
  Si-n partidul lui de rahat l-a cooptat,
  Generalul traseist Ilie Nastse, un arogant,
  SOTIA bolnava si-a abandonat ,
  Dupa ce medicii sotiei sale i-au depistat,
  Un CANCER nenorocit si evoluat,
  Ce l-a determinat pe generalul afemeiat,
  Sa iasa cu o parasuta la un restaurant,
  Motiv perfect de divortat 🙂 😦 🙂

  4) Cand am spus anul trecut ca TERORISTII ISIS intra in GERMANIA odata cu REFUGIATII chemati de Angela Merkel pentru a-i folosi la MUNCA 😦 un PRO-GERMAN postac roman platit de stapanii llui nemti , m-a barfit si acuzat 😦 ca am luat-o RAZNA …
  Iata ca acum , potrivit SPUSELOR unui vicepreședinte al serviciului de securitate din Bavaria, AFIRMATIILE mele de anul trecut sunt CONFIRMATE !!! 🙂 🙂 🙂
  Acesta a declarat că există sute de informări, unele chiar de la refugiați, conform cărora printre refugiații care au intrat în Germania s-au infiltrat echipaje și celule teroriste coordonate de ISIS.
  Nenea POSTAC turbat platit de la stat,
  iti CERI acum SCUZE public pentru ACUZE si INJURII la adresa mea complet NEFONDATE ??? 😦 🙂 😦

  5) Fostul VICEguvernator al BNR, liberalul Bogdan OLTEANU, este in AREST PREVENTIV pentru 16 zile in urma deciziei ICJJ ca urmare a primirii unei MITE de 1.000.000. de euro de la puscariasul Sorin Ovidiu Vantu pentru a-l NUMI in 2008 GUVERNATOR GENERAL al Deltei Dunarii pe oportunistul si lingusitorul MIHAIU, acum sef al unei ONG platit de STRAINII de NEAM si TARA ca sa DENIGREZE si DEFAIMAZE Romania ……………..

  Un sfarsit de saptamana cat mai luminos si Binecuvantat din toata ❤ va doresc !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/08/2016 @ 8:18 am | Răspunde

 10. O postare excelenta si cel mai mult ma bucur ca se face trimitere la dedesubturile care se fac pentru decimarea populatiei lumii ca asa vor iluminatii cu coarne de aur. Si din acest punct de vedere tara noastra-i un experiment. De aceia s-a distrus industria farmaceutica de care sincer vorbind eu personal am fost foarte mandra pentru ca medicamentele noastre ieftine au fost mereu mai bune prin excelenta decat porcariile frumos ambalate venite din afara. Acum se doreste si ingroparea defintiva a Institutului Cantacuzino care este in stare latenta saracul el si vai de noi pentru ca multe bune facea acest institut primul in Europa la vaccinuri. Multumesc pentru minunata postare mai ales ca eu chiar sunt o suferinda de inima.

  Comentariu de Beta — 12/08/2016 @ 1:51 pm | Răspunde

  • Buna Ana !
   Ca nu cumva sa uit din graba, multumesc din toata ❤ pentru imaginea fabuloasa postata din care,
   OMUL inteligent INTELEGE multe iar PROSTUL fuge sa nu-l IMPUNGA 🙂 OAIA desi nu are biata de EA coarne !!! 🙂 😦 🙂
   Ma bucur sincer ca ai ajuns si pe aici avand in vedere ca maine, in Zi de DOLIU NATIONAL 😦 voi posta un alt articol………………….
   Nu intamplator am postat acest articol ! 🙂
   Scopul gandit dar nespus, a fost ca sa atrag ATENTIA nu numai asupra BOLILOR de ❤ si rolul important al VITAMINEI C 🙂 in combaterea lor dar si pentru a ARATA ca OCULTA financiara MONDIALA , actioneaza pe toate caile si prin toti romanii TRADATORI de NEAM si TARA sa DISTRUGA INDUSTRIA FARMACEUTICA din ROMANIA !!! 😦 😦 😦
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   Weekend placut intregii FAMILII ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 12/08/2016 @ 6:34 pm | Răspunde

 11. Bun gasit,Aliosa si tuturor celor de pe blog!
  Interesant articolul tau si tot ce postezi si ne aduci in atentie ! merita sa fie citit si de luat aminte;iti multumim cu drag ! Asta inseamna ca te gandesti si la noi…
  O zi buna sa ai si sa aveti fiecare acolo unde sunteti, ca de frumoasa nu are cum,pe la mine
  e innorat,vant puternic si parca prea racoare pentru aceasta perioada …imi aminteste de toamna.. 😕 si inca nu-mi doresc !

  Va imbratisez cu drag si respect!

  Comentariu de anitanna — 12/08/2016 @ 3:01 pm | Răspunde

  • Buna seara Anita !
   In ” Romania lucrului bine facut 😦
   pana si TIMPUL ne da de gandit ! 😦
   Desi suntem in plina VARA,
   temperaturile sunt de TOAMNA 😦
   iar uneori, spre SEARA,
   parca am fi aproape de IARNA 😦
   Multumim pentru superba imagine postata si URARILE facute ! 🙂
   Si NOI iti dorim din toata ❤ o seara placuta ! 🙂
   Cu drag si respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 12/08/2016 @ 7:00 pm | Răspunde

 12. @ ALLL !!!
  VICTORIE a ROMANIEI in meciul de HANDBAL FEMININ de la J.O cu SPANIA, vicecapioana Europei 🙂 🙂 🙂
  ROMANIA -SPANIA 24-21 🙂 🙂 🙂
  Peste 2 zile ( DUMINICA seara la 22.45 ) nationala feminina de handbal a ROMANIEI va intalni in MECI DECISIV,
  echipa similara a NORVEGIEI, campioana EUROPEANA en-titre
  iar o VICTORIE ar deschide drumul spre SFERTURILE de FINALA unde ,
  orice este posibil 🙂 iar MEDALIA OLIMPICA mult ravnita de TOATE participantele , ar putea fi zarita de mult mai aproape ! 🙂
  Si cu un meci EGAL in compania NORVEGIEI , ROMANIA ar putea mergge in SFERTURI …………………..
  Felicitari tuturor componentelor nationalei de handbal ! 🙂
  Un bonus special pentru PAULA UNGUREANU 🙂
  INGERUL pazitor al portii echipei ROMANIEI care a SALVAT ROMANIA de nu mai putin de 14 GOLURI !!! 🙂 🙂 🙂
  Aproape de miezul noptii, se va disputa FINALA OLIMPICA la TENIS, dublu masculin unde ,
  perechea romaneasca TECAU&MERGEA are sansa sa transforme ARGINTUL in AUR !!! 🙂 🙂 🙂
  Hai BAIETI ! 🙂
  Hai ROMANIA !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/08/2016 @ 10:22 pm | Răspunde

 13. @ ALL !!!
  Multumesc din toata ❤
  persoanelor virtuale care au postat din ❤
  cate ceva pentru ❤ !!! 🙂 🙂 🙂
  Wekeend placut tuturor ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 13/08/2016 @ 9:14 am | Răspunde

 14. Iată că a răsărit soarele și pe strada noastră, iar medaliile încep să ne împlinească o parte din așteptări. Din câte știu eu, avem până acum trei medalii, câte una din fiecare metal. Doamne ajută-ne și mai departe!
  Să fie un weekend cu bine și cu alte medalii pentru noi, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 13/08/2016 @ 9:49 am | Răspunde

  • ” Din cate stiu eu ………….” 🙂
   asa este 🙂 iar de vei merge mintenas la urmatorul meu post, la STIREA zilei 🙂 chiar cu asta am inceput …………
   Sa ai si tu Petru un weekend cu bine ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 13/08/2016 @ 10:01 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: