Alioşa ” File de Jurnal ”

28/08/2016

La Noi ca la Nimeni ( p.13) , ARMATAvsREPUBLICA !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 10:45 am

In loc de motto :
In articolul publicat anterior
https://aliosapopovici.wordpress.com.2016//08/26/
o persoana virtuala l-a indemnat pe prietenul meu virtual PETRU  sa ….dar, mai bine vezi cele postate la comentariul de la nr.crt.3  de pe linkul sus postat .
Dupa ce va CITI materialul publicat mai jos cu indicarea in final a SURSEI ,
ce-o mai spune Doamne ,oare ? Ca sa-i dau o sugestie, ii reamintesc ca pe BLOGUL meu POSTEZ ce vreau iar acum,la implinirea  a 100 de ani de la intrarea ROMANIEI in Primul Razboi MondialCentenar Primul Razboi Mondial  vreau sa aduc un OMAGIU Armatei Romane in general Armata-Românăsi sutelor de mii( 535 .706)11709640_706847376128657_5256363369757452271_n de EROI MILITARI in special, care si-au JERTFIT VIATA in Primul Razboi Mondial ( 1916-1919) pentru REINTREGIREA NEAMULUI ROMANESC si faurirea ROMANIEI MARII la 1 DECEMBRIE 1918 ROMANIA la 19191DECEMBRIE !

„Au trecut 8 luni de când guvernul măreței republici române și-a permis sa ii sfideze din nou pe militarii români, prin diminuarea drepturilor de pensie ale acestora. Si aceasta in timp ce razboiul bate la usa – doar un ignorant nu poate sesiza iminenta. Va readucem aminte ca actul de sabotaj contra armatei, este dus la indeplinire prin Art. 40 din O.U.G. nr. 57/2015 care diminueaza incepand cu data de 01.01.2016, in medie cu 30%, drepturile de pensie ale militarilor romani stabilite cu totul altfel prin Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat! Lege care cf. procedurilor republicilor experimentale esuate, nici nu a mai apucat sa intre in vigoare in forma virgina, respectiv in forma deja adoptata de parlament si promulgata de presedinte. Legea fiind modificata exact inainte de a-si produce efectele, de un guvern fara respect nici macar pentru deciziile parlamentului si ale presedintelui – institutii despre care se spune ca in republica ar reprezenta poporul, daramite pentru armata!

Actul de sabotaj mentionat reprezinta o simpla continuare a unor politici anterioare de subminare atat a autoritatii armatei, cat si a a capacitatii combative a acesteia, desfasurate de catre guvernele si parlamentul care si-au desfasurat activitatea intre anii 2011-2016. Perioada in care au fost desfiintate complet pensiile militare de stat, cu consecinta diminuarii dramatice a pensiilor pt. cca. 26 500 de militari in rezerva/retragere, de multe ori cu consecinte nefaste cum ar fi trecerea in nefiinta a unor militari. Atrocitate fata de militari despre care in republica actuala neocomunista nu raspunde nimeni, cum nu a raspuns nimeni nici pt. atrocitatile create militarilor, in republica cealalalta de dinainte de ’89.

250px-Leonard_MociulschiGeneral Leonard Mociulschi
Cele mentionate sunt relevante pt. modul in care mareata republica isi trateaza pe propriii militari. Dar aceasta nu este totul. Daca realizam o scurta incursiune in istoria de numai 69 ani a republicii, realizam ca militarii români nu au fost niciodata respectati in aceasta forma de organizare statala. Aducem ca argument in acest sens si alte fapte ale republicii. Astfel, la instaurarea cu tancurile a republicii comuniste in 1947, fosta Armata Regala nu numai ca a fost desfiintata si decimata, dar mare parte dintre eroii sai au fost intemnitati de republica. Cum ar fi generalul de legenda Leonard Mociulschi – participant la 3 razboaie: Razboiul Balcanic (1913), Primul Razboi Mondial si al Doilea Razboi Mondial. Si pe care republica proaspat instaurata, drept recompensa dupa cei 40 ani in serviciul militar, l-a arestat, l-a imbracat in haine de detinut, l-a trimis la munca silnica la Canalul Dunare-Mare Neagra, iar dupa detentie i-a stabilit si domiciliu fortat. Sufletul acestuia fiind descatusat de binefacerile republicii abia in 1979, cand cercetasii B. 21 V.M. din Predeal, i-au imprastiat cenusa peste crestele Carpatilor.

Tot legat de republica si binefacerile ei vizavi de armata romana, mai readucem aminte tratamentul umilitor la care au fost supusi militarii romani, pana la caderea comunismului. Militari transformati cu forta in agricultori, constructori, drumari, irigatori si mineri sau care au tinut in viata diverse sectoare economice vitale cum ar fi cel energetic. Acesti militari sunt cei care au pus pe picioare cam 90% din toate drumurile, podurile, viaductele, instalatiile de inalta tensiune de care ne folosim si noi astazi. Militari pe care insa si republica neocomunista i-a umilit la randul ei, desfiintandu-le efectiv pensiile militare intre anii 2011-2016, dar numai ce s-a folosit din plin de serviciile lor. Fapte realizate de republica cu mana unor sectanti politici si dintre care in mod ironic, cei mai multi locuiesc si acum in blocurile construite candva de militarii nesimtiti. Ca sa nu mai aducem aminte si faptul ca aceiasi sectanti politici intorsi contra armatei, au fost hraniti in vremurile comuniste si crescuti chiar cu produsele stranse de pe campuri de aceiasi militari infierati cu manie de republica, intre anii 2011-2016!

Revenim la republica actuala neocomunista si la tratamentul acordat armatei natiei! Mai exista o imagine care seamana izbitor cu cea de umilinta din vremea comunista, cand militarii erau obligati sa se transforme in balerini la diverse spectacole omagiale. Nu s-a schimbat mai nimic nici in aceasta privinta, cu exceptia nuantei. Militarii actuali fiind folositi copios pe post de caratori de cosciuge pt. diversi cetateni civili care desi nu au avut nici in clin, nici in maneca cu armata, sunt condusi pe ultimul drum cu onoruri … militare. Ca atare, pe stil nou republica vede armata ca fiind un fel de anexa la o firma oarecare de pompe funebre.

Concluzii? Faptele vorbesc, nu? Fiind evident ca mareata republica nu si-a respectat niciodata armata, nici in trecut, nici astazi!

NOTA: Militarii de elita sunt rugati sa citeasca cu atentie istoria generalului Leonard Mociulschi! Ceilalti pot preaslavi in continuare, republica si „binefacerile” ei in forma continuata, fata de armata natiei!

Clipul de mai jos este extrem de recent si nu are legatura directa cu materialul, cu doar una pur sugestiva! Este dedicat celor ignoranti care nu constientizeaza iminenta razboiului in care va fi angrenata Romania! Cu multumiri colegilor in activitate care ne informeaza prompt despre situatia reala. Si care este cu totul alta, decat cea „cosmetizata” de republica!”


Sursa:

http://r-26500.blogspot.ro/2016/08/cum-si-respectat-republica-in-cei-69.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+Asociaia

La evenimentele dedicate astazi in Bucuresti  CENTENARULUI intrarii ROMANIEI in Primul Razboi Mondial ( 27 august 1916)  va participa si  presedintele Klaus Werner Iohannis klaus-iohannis-a-fost-prins-cu-minciuna-465x390reintors din VACANTA petrecuta in Germania la parintii sai conform COMUNICATULUI de presacomunicat-vacantaiar dupa AGORA romaneasca, din vacanta petrecuta in Insulele BALEARE ( Palma del Mallorca) .Oare cine MINTE ?  Administratia prezidentiala sau mass-media scrisa si vorbita ? Dupa mine, singura solutie este iesirea presedintelui KW Iohannis intr-o conferinta de presa ca sa spuna UNDE si-a petrecut vacanta . Tu, ce spui ?

O Duminica Binecuvantata tuturor ! 🙂

Aliosa.

17 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  Iata cele mai importante STIRI ale ZILEI :

  1) Desi a spus ca PLEACA in CONCEDIU de odihna in Germania la PARINTII sai 🙂 😦 🙂 ,
  presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, a fost fotografiat in aeroportul din PALMA del MALLORCA !!! 🙂 🙂 🙂
  Pai, daca si presedintele Romaniei MINTE😦, ce pretentie sa mai avem de la binomul Bercea Mondialu& Mircea Basescu , ambii in PUSCARIE pentru DARE si LUARE de MITA si NU numai ??? 🙂 😦 🙂

  2) Numarul ROMANILOR MORTI in urma CUTREMURULUI din 24 august din ITALIA 😦 ,
  a crescut la 11 😦 😦 😦 iar al DISPARUTILOR, la 16 !!!😦 😦 😦
  Dumnezeu sa-i ODIHNEASCA in PACE !😦

  3) Sistemul de Sanatate din Romania, este in COLAPS ! 😦 Un ARS in urma unei explozii, NU a fost PRIMIT la nici un SPITAL din TARA si a fost EXPEDIAT in Bulgaria………………………..

  4) Premierul ” tehnocrat ” 🙂 ( adica , NEAPARTINAND nici unui PARTID politic🙂 😦 🙂 a inceput CAMPANIA electorala pentru ……..
  ” Guvernul Meu ” !!! 🙂 😦 🙂

  5) In Turcia lui Erdogan ( noul SULTAN ) s-a dat in folosinta ” Noua PERLA a Bosforului ” 🙂 , cel mai LAT si inalt POD din lume !🙂
  Guvernul lui Iohnnis& Ciolos , NU a dat in functiune NICI MACAR un METRU de AUTOSTRADA dar,
  amandoi au dat de LUCRU jurnalistilor vs VACANTELE in care au fost recent …………………..

  6) Cel mai PLIMBARET parlamentar roman,pe BANII nostri, este fostul infocat POLITRUC al PDL& Basescu,
  Cezar Preda , actualmente PNL-Iohannist ,cu sejururi in Franta si-n alta tara, de 25 de zile…………………

  O Duminica Binecuvantata tuturor 🙂

  chiar si persoanei virtuale care-mi da SFATURI ” pretioase ” 🙂 😦 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/08/2016 @ 10:54 am | Răspunde

 2. serena domenica pomeriggio, Aliosa
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 28/08/2016 @ 5:30 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/08/2016 @ 7:37 pm | Răspunde

 4. Oricum D-l Klaus umbla creanga, ca-i prin tara ori ba…
  foarte faina postarea ta , draga Aliosa !
  Sa stii ca am si eu un strabunic care a fost citit ca erou in primul razboi mondial …
  sa ai o seara de duminica binecuvantata ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 28/08/2016 @ 9:07 pm | Răspunde

  • Asa este, ” D-l Klaus umbla creanga ”
   precum clopotarul cu talanga,
   sa dea de VESTE muritorilor,
   ca-i sezonul CIORILOR,
   ce sterpelesc din zbor dar cu spor,
   putinul ce-l mai au PENSIONARII,
   in timp ce HOTII si MILIONARII,
   se lafaie in libertate,
   pe a justitiei dreptate,
   impartita dupa NUME,
   la una nenorocita LUME !!! 😦 😦 😦
   Pentru STRABUNICUL tau EROU ,
   doar cuvinte de lauda,
   iar eu ma rog la Dumnezeu,
   si-i aduc ca ofranda,
   RESPECTUL meu de pensionar militar,
   si-i aprind virtual dar la altar,
   o LUMANARE de pomenire,
   intru vesnica cinstire ! 🙂
   Sa ai si domnia ta, nu numai o ZI Binecuvantata, ci intreaga TOAMNA ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 29/08/2016 @ 8:26 am | Răspunde

   • Te-am starnit din nou draga Aliosa,
    dar ai dreptate in tot ce ai spus si cum ai spus(ma refer la rime)….
    multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa strabunicul meu..
    Seara minunata ! 🙂

    Comentariu de mcooper801 — 29/08/2016 @ 7:09 pm | Răspunde

   • Ba nu m-ai ” starnit ” pe mine,
    ci pe MUZA-mi odihnita,
    ce-a primit de la tine,
    pornirea de mine dorita ! 🙂
    Si eu iti multumesc
    pentru vorba ta cea mare
    iara maine te poftesc,
    sa citesti noua postare !!! 🙂 🙂 🙂
    Seara minunata ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 29/08/2016 @ 9:29 pm | Răspunde

 5. @ Buna Dimineata Lume Virtuala !
  Abia acum am inteles DE CE nu prea mi-ai vizitat aceasta postare ! 🙂
  NU ai avut TIMP, lume virtuala, nu-i asa ? ? 🙂 😦
  Ai fost plecata in WEEKEND la MUNTE sau la MARE ,
  te-ai DISTRAT si te-ai BRONZAT la SOARE 🙂
  cum de fapt m-am distrat si EU tot weekendul la BALCI 🙂
  cu pastrama de OAIE si MICI !!! 🙂 🙂 🙂
  Acum ca WEEKEND-ul s-a gatat,
  mi-am reluat obiceiul si-ncep sa postez ,
  STIRILE zilei ce le-am aflat
  comutand TELECOMANDA ca un titirez 🙂
  de la cel mai tare post de STIRI si chiar si de la cel de rahat 😦
  ca sa-i demonstrez unei persoane virtuale ca nu-i URMEZ 🙂
  dorinta ei bolnava de a NU ma mai uita la TELEVIZOR 🙂
  ca-i aflu MATRAPAZLACURILE si MINCIUNILE idolului ei !!! 🙂 😦 🙂
  Astea fiind spuse, iata principalele STIRI ale zilei de LUNI 29 august,
  ZI de ,mare sarbatoare ,
  ” Taierea capului Sfantului Prooroc, IOAN BOTEZATORUL ” :

  1) Situatia ROMANILOR afectati de CUTREMURUL din ITALIA 😦
  – numarul MORTILOR a ramas la 11 , Dumnezeu sa-i odihneasca in PACE !
  – numarul SPITALIZATILOR este de 5;
  – numarul DISPARUTILOR a scazut la 4 ( patru) .

  2) Klaus Werner Iohannis a transmis condoleante familiilor de ROMANI , abia dupa REVENIREA sambata ( 27 august):-( 😦 😦
  in TARA desi CUTREMURUL s-a produs MIERCURI 24 august …………….
  – DE CE crezi mata ca NU a transmis presedintele CONDOLEANTA chiar in 24/08 sau macar a DOUA zi dupa CUTREMUR ??? 🙂 😦 🙂
  – NU STII ??? 🙂 🙂 🙂
  Iti RASPUND tot EU :
  – Ca sa nu-l PRINDA ROMANII cu MINCIUNA !!! 🙂 🙂 🙂
  – Ca sa NU afle ROMANII ca-i in PALMA del MALLORCA 🙂
  si NU in Germania la PARINTII sai asa dupa cum a COMUNICAT presei ( vezi articolul de fond ) …………………………………………………..

  3) In timp ce CANCELARUL Republicii Federale Germania purta DISCUTII OFICIALE cu SEFII de STAT si de GUVERN
  din 15 TARI ale UE privind CONSECINTELE iesirii Marii Britanii din U.E. ( BREXIT) ,

  presedintele si premierul Romaniei, ERAU ( coincidenta sau nu ) 🙂 😦 🙂

  in VACANTA de VARA pe BANII NOSTRI 😦 in loc sa poarte DISCUTII cu cancelarul GERMANIEI…………………………..

  – Pai, ” asta nu e bine ” domnilor Iohannis&Ciolos !!! 😦 😦 😦

  4) La mine in oras, BALCIUL e in toi,
  lumea a uitat de Iohannis si Dragnea ,
  EU insa, ii CRITIC pe AMANDOI 🙂
  ca-n loc sa miste TARA 😦 , umbla ” creanga” ………….

  5) Fie ca ultimele zile ale lunii AUGUST sa va incalzeasca si bucure ❤
  precum spuma MARII spiritele

  iar primele zile ale lunii SEPTEMBRIE sa va aduca doar bucurii si ………….,
  cat mai multa DRAGOSTE de NEAM si TARA !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 29/08/2016 @ 7:40 am | Răspunde

 6. Bună dimineața și bine te-am regăsit, Sandule!
  Eu n-am ieșit ieri din casă, dar nici nu am zăbovit mult în fața calculatorului,
  ci am vizionat câteva filme la tv.
  Nici la știri nu m-am prea uitat, că găsesc pe pagina ta destule. 🙂
  În compensație, îți urez o săptămână foarte rodnică, cu vreme și vremuri din ce în ce mai bune! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 29/08/2016 @ 8:52 am | Răspunde

  • Buna dimineata Petru !
   Fiecare dintre NOI, facem ce dorim ! 🙂
   Tu ai stat tot timpul in casa, eu am fost mai tot timpul plecat de acasa ! 🙂
   EU nu-ti pot IMPUNE nimic TIE, TU, nu-mi poti IMPUNE nimic MIE !! 🙂 🙂 🙂
   Din pacate, nu toata LUMEA VIRTUALA gandeste ASA iar de te vei duce pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/08/26/
   si vei CITI ce ti-a ORDONAT prietena ta virtuala ” vax-albina” la ” COMENNTUL” tau de la nr.crt.3 😦
   te vei CONVINGE ca ” nu bat campii ” ! 🙂
   EU nu te OBLIG si nici nu te ROG sa mergi ACOLO , ci doar te-am INFORMAT vs. subiectul aici discutat …
   Multumesc pentru vizita si comentariu ! 🙂
   O saptamana asa cum ti-o doresti 🙂 asa sa-ti fie !!! 🙂 🙂 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 29/08/2016 @ 9:20 am | Răspunde

   • Buna dimineata , din curiozitate am citit si eu si am vizitat blogul doamnei, domnisoarei . Am constatat ca si tu si Petru i-ati lasat comentariu pe blog deci de aceia si-a permis sa-ti intre pe blog si sa-l indrume pe Petru sa-ti recomande si alte posturi de tv. Desigur respectiva vax albina daca il apreciaza pe Chirila ca fiind o lumina in mijlocul multimii de la Universitate, un fauritor de lume noua in randul tinerilor frumosi si liberi e clar de ce face astfel de recomandari. Doamna vax albina sa-si tina parerile acasa la dumneaei pentru ca avem inca libertatea cuvantului si a gandirii si fiecare scrie , se uita si spune ce intelege, ce vrea si ce-i place. Asa cum la tv exista telecomanda sa=ti alegeti postul favorit sau ce doresti sa urmaresti la fel si aici nu-ti place ce posteaza omul pe blogul lui mergi mai departe ca slava Domnului sunt bloguri destule si sa se reblogheze acolo unde-i sunt impartasite aspiratiile si gandirile .
    Astfel de persoane care impun altora ce vor ele demonstreaza ceva drept pentru care sfatul meu este ignorare totala ca nu merita nimic pe lume sa ne necajim decat ce ne vine de la Dumnezeu si sa-i multumim chiar daca e greu .

    Comentariu de Beta — 31/08/2016 @ 8:30 am | Răspunde

   • Buna seara Anda !
    Asa este, conform sloganului meu :
    – La VIZITA raspund cu VIZITA 🙂
    i-am vizitat blogul numitei ” vax-albina” si i-am lasat chiar si un comentariu asa, din politete ,
    fara a BANUI sau INTUI ce se ascunde in sufletul ei ………….
    N-as vrea sa spun mai multe caci nu vreau sa ma COBOR la NIVELUL ei dar, cu siguranta,
    RAUTATEA ei va di pedepsita ODATA si ODATA de bunul DUMNEZEU ! 🙂
    MOTIVUL rautatii ei virtuale este datorat faptului ca i-am DEMASCAT MINCIUNILE si ILEGALITATILE idolului ei, fostul primar de Sibiu,
    profesorul de fizica care si-a CUMPARAT 6 ( SASE ) 🙂 CASE cu ” BANI din MEDITATII” despre care ea, fiind de prin partea locului STIE numai LUCRURI FRUMOASE 🙂 si NU URATE cum reies din POSTARILE mele care-s INSPIRATE din REALITATEA crunta a zilelor noastre ! 😦
    Duduia, NICI dupa ce CURTEA de APEL BRASOV l-a GASIT VINOVAT pe Klays Werner Iohannis
    printr-o DECIZIE DEFINITIVA si IREVOCABILA vs.CASA cumparata cu ACTE FALSE 🙂 😦 🙂
    nu era convinsa de VINOVATIA idolului ei !!! 😦 😦 😦
    De AICI porneste RAUTATEA ei VIRTUALA ! 😦
    Si NICI acum NU crede ca Iohannis MINTE mai RAU ca Traian Basescu ………….
    si NICI acum NU intelege ca ” tinerii liberi si frumosi ” 🙂 🙂 🙂
    au fost MANIPULATI de oculta occidentala pri ONG-urile platite de americanulungur Soros
    ca sa DARAME guvernul USL ales DEMOCRATIC in toamna anului 2014 si sa-i aduca la carma TARII ”
    Guvernul Meu ” 😦 😦 😦
    https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/07/31/
    Ar fi multe de spus vs.subiectul in cauza dar ma opresc aici NU inainte de a-ti multumi
    din toata ❤ pentru sinceritatea gandurilor ,sfaturilor date si minunatul videoclip postat ! 🙂
    Noapte buna Anda ! 🙂
    Cu stima,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 31/08/2016 @ 10:37 pm | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Bag seama cu durere,
  ca NU va place postarea,
  caci altfel, cum se explica NEcomentarea ? 😦
  Nu-i nici un bai,
  eu voi merge inainte,
  postand mereu ce am in minte ! 🙂
  Daca nu va place postarea ” ARMATA vsREPUBLICA,
  poate va va sensibiliza ARTICOLUL din LINKUL de mai jos :
  http://www.cotidianul.ro/de-ce-afirma-americanii-ca-moldova-nu-este-romania-286970/
  Seara faina, lume virtuala ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 29/08/2016 @ 6:36 pm | Răspunde

 8. Interesante articolele selectate, Sandule !

  Comentariu de Adrian Ronai — 01/09/2016 @ 1:25 am | Răspunde

  • Buna dimineata si Bine ai Revenit in casuta-mi virtuala Adi ! 🙂
   Cu toata „dragostea” si toata „lipsa de modestie ” 🙂 ,
   TOATE ARTICOLELE selectate de MINE sunt NU numai INTERESANTE dar si ADEVARATE in CONTINUT ! 🙂
   ADEVARATE sunt insa si COMENTARIILE mele iar ca sa-ti demonstrez aceasta afirmatie,
   ITI REAMINTESC ca pe vremea cand pedelista-udrista-basista MONICA IACOB RIDZI era in VIZORUL DNA ,
   NOI am avut o DISCUTIE VIRTUALA in care EU ti-am spus ca si SOTUL penalei foste ministrese ,
   incalca LEGEA si cca ii va veni si lui RANDUL 🙂 iar tu, destul de voalat mi-a spus ca ” BAT CAMPII ” 🙂 😦 🙂
   Daca INCA nu ai AFLAT, primarul orasului TAU, sotul PUSCARIASEI Monica Iacob Ridzi ,
   este URMARIT PENAL asa dupa cum ti-am SPUS EU in urma cu cativa ani !!! 🙂 🙂 🙂
   Ti-am reamintit acest aspect ca sa-ti demonstrez ca cele SPUSE de mine versus un subiect sau altul
   sunt pana la urma CONFIRMATE 🙂 🙂 🙂 de FAPTE si JUSTITIE ! 🙂
   In alta ordine de idei, iti MULTUMESC pentru VIZITA,
   te FELICIT pentru postarile interesante pe SITTE_ul pe care EU nu-l SUPORT si de aceea NU-TI LAS COMENTARII ,
   iti urez o TOAMNA cat mai lunga si ftumoasa 🙂
   si te INVIT la VIZITE mai DESE 🙂
   ca la MINE vei GASI nu numai ARTICOLE INTERESANTE 🙂 🙂 🙂
   ci si COMENTARII pertinente care pana la urma, se ADEVERESC 🙂 🙂 🙂
   cum s-a ADEVERIT si pronosticul meu despre PRIMARUL orasului tau .
   Cu prietenie,
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 01/09/2016 @ 6:35 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: