Alioşa ” File de Jurnal ”

23/09/2016

Se strange latul ( p.intai) .

Filed under: generale — Aliosa @ 8:43 am

 

basescu-preoti-in-groapa

”  Cine rade la urma, rade mai bine ” ( anonim) .

Notarul Ioana Băsescu, FIICA fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu și deputatul Elena Udrea , fosta ministru  al Dezvoltarii Regionale si Turismului in guvernarea basisto-pedelista ( 2008-2012) , blonda din Plescoi, ” crescuta, promovata si protejata „de chiar Traian Basescu dupa spusele lui ,sunt URMARITE PENAL , sub control judiciar, pentru 60 de zile,într-un dosar care vizează finanțarea campaniei prezidențiale din 2009 !!! 🙂 😦 🙂
Fiica lui Traian Basescu , notarul Ioana Băsescu ,i-ar fi cerut unui fost director al unei companii cu capital de stat să plătească o factură electorală, banii fiind folosiți pentru o vacanță în Cuba.
Dar, ca sa NU fiu acuzat de mai stiu eu ce,redau mai jos fragmente in GHILIMELELE de rigoare din COMUNICATUL DNA versus PUNEREA sub URMARIRE PENALA si CONTROL JUDICIAR pentru 60 de zile, a celor doua femei dar si a COMPLICILOR lor :

A ) Versus notar Ioana Basescu :

Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte al României Traian Băsescu, a fost plasată de DNA sub control judiciar pentru 60 de zile pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul a urmărit obţinerea unui folos pentru sine sau pentru altul şi două fapte de instigare la spălare de bani.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că, în decembrie 2009, Ioana Băsescu i-a cerut lui Silviu Ioan Wagner, director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, să achite o factură fiscală despre care a spus că reprezintă cheltuieli restante din campania pentru alegerile prezidenţiale, care se desfăşurase în toamna aceluiaşi an.

„În baza acestei solicitări, la data de 30 decembrie 2009, societatea reprezentată de inculpatul Wagner Silviu Ioan a încheiat un contract fictiv de prestări servicii cu o anumită firmă, în valoare de 419.000 lei, preţul menţionat în cuprinsul contractului fiind indicat de inculpata Băsescu Ioana care a şi intermediat încheierea tranzacţiei. În baza acestui contract, la data de 16 februarie 2010 s-a realizat plata sumei de 119.000 lei, diferenţa de 300.000 lei nemaifiind virată din dispoziţia inculpatului Wagner Silviu Ioan, ca urmare a faptului că nu a primit niciun document justificativ pentru suma achitată în avans. Şi de această dată, serviciile respective nu au fost prestate, societatea reprezentată de inculpatul Wagner Silviu Ioan, neavând nevoie reală de publicitate”.
………………………………………………………………………………..

„La data de 19 februarie 2010 (la două zile de la încasarea banilor), firma respectivă a virat suma de 100.000 lei către o societate administrată de inculpatul Francesco Giovanni – Mario, care era în acea perioadă concubinul Ioanei Băsescu. Între cele două societăţi nu au existat în realitate niciun fel de operaţiuni comerciale, iar prin transferul bancar s-a urmărit exclusiv ascunderea originii infracţionale a banilor proveniţi din prejudicierea societăţii de stat reprezentată de inculpatul Wagner Silviu Ioan” .
…………………………………………………………………………………

„Conform contractului, în schimbul acestor servicii societatea administrată de inculpatul Francesco Giovanni – Mario a încasat de la firma respectivă suma totală de 2.500.000 lei. Veniturile şi taxa pe valoarea adăugată colectată în maniera de mai sus nu se regăsesc în declaraţiile fiscale, iar impozitele corespunzătoare nu au fost plătite către bugetul de stat. Astfel, bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma totală de 735.098 lei (TVA în cuantum de 399.160 lei şi impozit pe profit în cuantum de 335.938 lei). La instigarea inculpatei Băsescu Ioana, suma astfel obţinută a fost folosită de inculpatul Francesco Giovanni – Mario pentru plata unor servicii prestate în campania electorală desfăşurată în cursul anului 2009 pentru alegerea preşedintelui României. Transferurile bancare către firmele care au prestat serviciile au fost justificate prin contracte fictive care aveau ca unic scop ascunderea provenienţei infracţionale a banilor”.

B ) Versus deputat Elena Udrea :

„Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidaţi şi, din această poziţie, coordona atât achiziţiile de servicii de campanie, cât şi persoanele care au acţionat ca intermediari pentru plăţile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societăţile prestatoare. Remiterea foloaselor infracţionale se realiza prin încheierea unor contracte fictive cu societăţi care prestau în realitate servicii în cadrul campaniei electorale, respectiv publicitate stradală, tipărire de afişe, reclame publicate în mass media, realizarea unor pagini de internet, monitorizarea presei, organizarea de spectacole şi prestarea de servicii de consultanţă”, potrivit documentului citat.

C ) In acelasi dosar, au mai fost puşi sub control judiciar
– fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Gheorghe Nastasia,
– şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, Victor Tarhon, ambii acuzaţi de luare de mită.

Mai exact, procurorii DNA îl acuză pe Gheorghe Nastasia că, în perioada octombrie-noiembrie 2009, a contactat un afacerist, martor în cauză, care avea la acea vreme încheiate contracte în valoare peste 20 de milioane de euro cu autorităţi locale finanţate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi i-a cerut 900.000 de lei pentru a nu avea probleme pe viitor cu finanţarea şi plata contractelor.

Prin urmare, omul de afaceri a virat în contul firmei indicate de Nastasia, în două tranşe, aproape un milion de lei în baza unui contract fictiv ce avea ca obiect prestarea unor servicii de publicitate, deşi societăţile administrate de omul de afaceri nu aveau nevoie de o campanie naţională de publicitate pentru promovarea unor proiecte locale.

DNA spune că, în realitate, banii au fost folosiţi pentru plata unor servicii de publicitate stradală pentru campania electorală a unuia dintre candidaţi.

Despre ce CANDIDAT este vorba , domniile voastre stiti deja iar eu nu va reamintesc decat faptul ca in 2009 , Traian Basescu a CASTIGAT un al DOILEA mandat de presedinte al Romaniei cu DOAR 70.000 de VOTURI mai mult decat contracandidatul sau , VOTURI trimise de PDL-istul Baconschi ce era nu stiu ce pe la Ambasada Romaniei de la Paris …………….

„În aceeaşi manieră a procedat şi inculpatul Tarhon Victor, în calitate de preşedinte al Consiliului judeţean Tulcea care în acelaşi scop, a cerut unui om de afaceri (martor în cauză), suma de 700.000 lei. Societatea omului de afaceri încheiase anterior cu Consiliul Judeţean Tulcea un contract finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului cu o valoare de 50 milioane lei. Astfel, în perioada 26 octombrie – 23 noiembrie 2009, societatea omului de afaceri a virat în conturile a 4 firme, în baza unor contracte fictive de consultanţă şi servicii de publicitate suma totală de 691.029,63 lei. Nici de această dată, serviciile respective nu au fost realizate în realitate, iar sumele de bani au fost folosite pentru plata unor servicii prestate în timpul campaniei electorale desfăşurate în favoarea aceluiaşi candidat” . Sursa fragmentelor din ghilimele, internetul. COMENTARIILE le las pe seama domniilor voastre .

In alta ordine de idei,dupa sarbatorirea  zilei de nastere a nepotelului EMANUEL

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/09/18/

in acest WEEKEND, vom serba ziua  de  nastere a  micutului ANDREI 0-bunicu-cu-cei-2-nepoti-emanuel-si-andrei

https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/26/

si a TATALUI sau, prilej cu care, va  invitam virtual la o cafelutaPoftiti la o CAFEA fierbine ! Sa curga sampania ! si o cupa  cu sampanie  ! clappinghat

Din  toata <3, un WEEKEND  minunat tuturor persoanelor virtuale care vor ajunge pe aici

Aliosa.

24 comentarii »

 1. La mulţi ani sărbătoriţilor şi tie multă sănătate ca să te bucuri de ei! O zi plăcută, Alioşa!

  Comentariu de Victor Ilina — 23/09/2016 @ 9:08 am | Răspunde

  • Multumim Victor pentru frumoasele urari ! 🙂
   Weekend placut si FAMILIEI tale !!! 🙂 🙂 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 23/09/2016 @ 9:30 am | Răspunde

 2. Lasand politica la o parte, ZIC, ”WAW, CE BUNEL BRAVO!” 😀

  Comentariu de Svetlana Vizitiu — 23/09/2016 @ 9:09 am | Răspunde

  • Buna dimineata Svetlana !
   Aprecierea ta ma flateaza,
   vizita ma onoreaza,
   distanta dintre NOI ma intristeaza,
   caci speranta de a te intalni vreodata se diminueaza,
   pe masura ce timpul inainteaza,
   iar NOI tot imbatranim
   desi NU asta ne dorim !!! 🙂 🙂 🙂
   Multumesc din toata ❤ pentru magulitoarea apreciere ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana cat mai placut

   in compania celor dragi tie ! 🙂
   Saru'mana cu afectiune neconditionata ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 23/09/2016 @ 9:19 am | Răspunde

   • Ahahaa, ce apreciere nostima pentru o vizita virtuala. Imi place ca esti vesel Omulet, precum si eu, de fapt… Real, nu cred sa fie astfel… din partea mea, desigur… Asa ca, sa ne bucuram unul de altul on-line ❤ 😀

    Comentariu de Svetlana Vizitiu — 23/09/2016 @ 12:37 pm | Răspunde

   • Ahahaa, ai luat cumva ” commentul ” meu ca pe o……………
    declaratie -invitatie de intalnire fata-n fata ? 🙂
    Lasand zicala la o parte,
    si cum lumea este mica 🙂 ,
    dac-ar fi o INVITATIE la o LANSARE de CARTE,
    as trage-o fuga la CHISINAU ca nu strica,
    un schimb de opinii despre lume, viata, libertate ,
    chiar de multora din stanga si dreapta PRUTULUI le e frica ,
    sa isi spuna oful ca de la sora la frate !!! 🙂 😦 🙂
    Si mie imi place ca esti vesela asa ca sunt de acord ” sa ne bucuram unul de altul on-line ” ! 🙂
    Seara faina, noapte buna, vise placute si-apoi, un sfarsit de saptamana BINECUVANTAT ! 🙂
    Cu stima si respect,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 23/09/2016 @ 9:22 pm | Răspunde

 3. La multi ani binecuvantati , celor doi sarbatoriti ! 🙂
  Un sfarsit de saptamana plin de bucurii alaturi de cei dragi ! 🙂

  Comentariu de lacrimaroua — 23/09/2016 @ 10:03 am | Răspunde

  • Multumesc din toata ❤ stimata doamna pentru urarea facuta ! 🙂
   Un sfarsit de saptamana BINECUVANTAT si FAMILIEI dumneavoastra ! 🙂
   Cu respect deosebit,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 23/09/2016 @ 9:24 pm | Răspunde

 4. Să se strângă cât mai tare lațul, și cât mai repede, că îmbătrânim și dăm în primire înainte de a se face dreptate!
  La mulți ani micuțului Andrei, cu sănătate și multe bucurii alături de cei dragi și, mai ales, avându-te pe tine alături, Sandule! 🙂
  Poate ne oferi câteva poze de la sărbătoare! 😉

  Comentariu de racoltapetru6 — 23/09/2016 @ 11:55 am | Răspunde

  • Din pacate, oricat de tare s-ar strange latul,
   pe cel care a inventat si perfectionat in cei 10 ani de mandat ” sistemul ticalosit ” ,
   nu-l va atinge niciodata JUSTITIA cu bratul ,
   caci cel ce i-a numit in functii, NU va fi NICIODATA pedepsit ! 😦
   Doar bunul Dumnezeu il poate pedepsi pe individul pe care POLITISTII ACTIVI l-au numit in cor in anul 2010 ” Javra Ordinara ” ..
   Multumesc pentru urarile facute ! 🙂
   Cat despre ” POZE de la sarbatoare ” cu siguranta ca voi face multe dar pe blog nu voi posta decat cateva cu mine si ANDREI caci parintii, sotia, cuscrii si nasii NU vor sa apara pe internet ….
   Seara faina Petru si un weekend pe placul ❤ tale ! 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 23/09/2016 @ 9:37 pm | Răspunde

 5. Buon WE Aliosa 🙂

  Comentariu de Simona — 23/09/2016 @ 2:44 pm | Răspunde

  • Grazie Simona ! 🙂
   Buon fine settimana anche a te ! 🙂
   Aliosa ❤

   Comentariu de Aliosa — 23/09/2016 @ 9:38 pm | Răspunde

 6. O zi buna cu un sfarsit de saptamana minunat. Sa petreci frumos la sarbatoarea nepotelului si a baiatului. Sa-ti traiasca sa va bucurati ani multi cu fericire impreuna . LA MULTI ANI ! le urez si eu din ❤
  Cat priveste stirile in fuga spun cateva cuvinte. Totul e facut ca sa fie ca atentionare si unde sa lovesti daca direct nu se poate pe alaturi. Asa incet si cum spune noul stapan la care se vor inchina de acum incolo puterile discretionare si tradatoare de tara si popor, pas cu pas, se va ajunge atunci cand o sa se dea semnalul la cel mai urat personaj care a fost vreodata urat de acest popor. cel care a facut cel mai mare rau tocmai si prin infiintarea acestor demoni de institutii care acum isi maresc puterea spre desfiintarea asa zisei democratii romane care nu a fost niciodata reala.

  Comentariu de Beta — 23/09/2016 @ 2:45 pm | Răspunde

  • Buna seara Anda !
   Multumesc pentru urare dar si pentru splendida felicitare ! 🙂
   Ai dreptate-n tot ce spui ! 🙂
   Cat priveste individul in jurul caruia ” Se strange latul ” , este doar ” o atentionare ” subtila ca omul sa inteleaga ca vremea lui a trecut si daca tot mai behaie pe la anumite posturi de televiziune ca ar fi ” cel mai bun PREMIER” 🙂 ,
   s-ar putea sa fie plimbat ca altii cu CATUSE la maini prin fata camerelor de luat vederi ………………
   Dupa cat RAU a facut POPORULUI ROMAN de cand a intrat in politica ca ministru al transporturilor ( vanzarea FLOTEI ) , ca primar general al Bucurestiului ( afaceri dubioase cu terenuri, casa din Kihaileanu, retrocedari ilegale etc etc etc ) dar mai ales ca presedinte al Romaniei timp de 10 ani cand a ” INVENTAT-O ” nu numai pe sefa de acum a DNA si pe blonda din Plescoi , ci un INTREG ” sistem ticalosit ” 😦
   MERITA cercetat, audiat si pus sub urmarire penala incepand cu a doua zi dupa ce i-a predat stafeta la Cotroceni actualului locatar .
   Ar fi multe de spus dar ma opresc aici.
   Un sfarsit de saptamana BINECUVANTAT intregii tale FAMILII ! 🙂
   Cu stima si recunostinta,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 23/09/2016 @ 9:53 pm | Răspunde

 7. Buon fine settimana!

  Comentariu de pinuccia513 — 23/09/2016 @ 4:50 pm | Răspunde

  • Grazie mille Pinuccia ! 🙂
   Buon fine settimana anche a te ! 🙂
   Ti mando un grande abbraccio !!! 🙂 🙂 🙂
   Aliosa ❤

   Comentariu de Aliosa — 23/09/2016 @ 9:55 pm | Răspunde

 8. crescono i nipotini!
  Felice fine settimana.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 23/09/2016 @ 6:51 pm | Răspunde

 9. LA MULTI ANI cu sanatate , bucurii si mult noroc pentru nepotel dar si pentru toti cei din preajma…Este tot ceea ce conteaza , draga Aliosa ! O seara de nota 10+ ! 🙂

  Comentariu de mcooper801 — 23/09/2016 @ 9:25 pm | Răspunde

  • Buna dimineata C !
   Multumesc frumos pentru URARI ! 🙂
   Ai dreptate,BUCURIA si NOROCUL ” este tot ceea ce conteaza ” 🙂
   astazi, in lumea asta perversa, lacoma si oportunista ! 🙂
   Weekend placut iar daca te intrebi de ce sunt TREAZ la ora asta ,
   CUTREMURUL de la ora 02.00 si 10 minute este de vina ( detalii mai JOS !
   Weekend placut !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 24/09/2016 @ 4:25 am | Răspunde

 10. ALL !!! 🙂 😦 🙂

  DESTEPTAREA !!! 🙂 🙂 🙂

  Acesta e SEMNALUL care timp de mai multi ani m-a TREZIT din SOMN
  in fiecare zi la ora 06.00 !!! 🙂 😦 🙂
  Astazi 24 septembrie la ora 02.00 si 10 minute ,
  NU acel SEMNAL m-a TREZIT ci……………….,
  un CUTREMUR dupa umila mea parere de peste 5,5 grade pe scara RICHTER ,
  m-a TREZIT brusc din SOMN si cum ceasul electronic cu lumina rosie si cifre mari era in fata ochilor mei, am observat in timp ce PATUL se onduia stanga-dreapta destul ca sa-l SIMT cum trebuie,
  ORA : 02.00 si 10 minute 🙂
  iar dupa 5-6 SECUNDE, acelasi CEAS a indicat
  ORA 02.00 si 11 minute !!! 🙂 🙂 🙂
  NU stiu de unde a pornit CUTREMURUL 😦
  caci toate posturile de tv. TRANSMITEAU doar emisiuni in RELUARI la acea ORA matinala ,
  dar, SIMTINDU-SE si pe malul DUNARII batrane in locul pe unde Domnitorul TARII ROMANESTI,
  MIRCEA cel BATRAN trecea cu ostenii sai sa-i pedepseasca pe turcii COTROPITORI spre garnizoana lor din NICOPOLE , sunt convins ca EPICENTRUL a fost undeva prin VRANCEA ! 🙂
  Cum SOMNUL mi-a FUGIT 😦 am deschis laptopul ca sa va dau de STIRE,
  prima STIRE a ZILEI de 24 septembrie !!! 🙂 🙂 🙂
  Tu, ai SIMTIT CUTREMURUL ? 🙂
  Te rog frumos,SPUNE-MI si MIE,
  NU pentru a aduna COMENTARII ci pentru cultura mea generala !!! 🙂 🙂 🙂
  Multumesc anticipat ! 🙂
  Weekend placut ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 24/09/2016 @ 2:15 am | Răspunde

  • Somnul era prea profund. ☺

   Comentariu de dragoscalinescu — 24/09/2016 @ 10:07 am | Răspunde

   • Buna dimineata Dragos !
    Mi se pare normal ca un POET sa aiba un SOMN profund ! 🙂
    Mersi pentru RASPUNSUL la intrebarea mea ! 🙂
    Weekend placut ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 24/09/2016 @ 10:38 am | Răspunde

 11. Firește că pe la mine nu s-a simțit cutremurul și sper să nici nu mai simt altul, niciodată. De la cel din ’77, au mai fost vreo două, de mică intensitate, pe care le-am perceput în Maramureș. Despre ultimul, am aflat și eu de pe bloguri, și numai de la ora 6.00, la Observatorul Antenei 1, am auzit detalii. Această mișcare tectonică ar trebui să fie încă un semnal de alarmă pentru autoritățile care nu au insistat cu consolidarea clădirilor ce au risc major de prăbușire în caz de cutremur. Ar trebui…
  Gânduri bune, în prag de zi, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 25/09/2016 @ 6:33 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: