Alioşa ” File de Jurnal ”

07/11/2016

Scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Werner Iohannis dar, nebagata in seama !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:21 am

Motto:petre-tuteaEminescu&
Ca sa NU fiu acuzat sau interpretat  intentionat  GRESIT de DETRACTORII si  DELATORII mei virtuali, postez pentru toate persoanele interesate, LINK-ul care duce pe SITTE-ul  oficial ce posteaza  toti pasii  care  au stat la baza initierii, dezbaterii ,aprobarii si promulgarii in vara anului 2015  a proiectului PL-x 193/2014 :

https://parlament.openpolitics.ro/politici/propuneri/89ecc3f5-abeb-4d51-a3e0-fe55aa8bbe77

proiect devenit Lege Organica .Nu as fi postat pe blog ” SCRISOAREA deschisa ….”daca nu  as fi constatat ca nu a fost deloc BAGATA in seama  icon_cry de presedintele ROMANIEI, Klaus Werner Iohannis care ,prin FISA POSTULUI are ROLUL de MEDIATOR si de PRESEDINTE al TUTUROR ROMANILOR ………, cum de fapt, ca sa NU deranjeze  pe POPULARII europeni ce-s la conducerea Uniunii Europene ,NU a BAGAT in SEAMA nici cele peste 3.000.000 ( trei ) MILIOANE de SEMNATURI  stranse din initiatva BOR pentru adaugarea in  CONSTITUTIA  Romaniei a sintagmei

„la baza FAMILIEI sta UNIUNEA dintre un BARBAT si o FEMEIE”rastignirea lui IISUScaci, de aceea DUMNEZEU  a creat intai un BARBAT ( Adam) si-apoi o FEMEI ( Eva) ca din cei DOI, sa apara pe lume COPII care sa randul lor , dupa uniunea crestineasca sa procreeze copii clappinghat

”  PESTELE de la CAP se IMPUTE ” spune-o vorba romaneasca .

In campania electorala din toamna anului 2014, Klaus Werner Iohannis a promis ca va fi „un alt fel de presedinte ” 19 Acum insa, FACE CAMPANIE ELECTORALA pentru fostii PDL-isti, acum PNL-isti , pentru ca, dupa ” Guvernul Meu ” sa aiba si ” Parlamentul Meu”

In ziua investirii in 2015 ca premier al Romaniei, Dacian Julien Ciolos a promis ca va ramane  TEHNOCRAT, adica ,nu va face POLITICA  pana la finalul mandatului ( dec.2016) …………….aseara, FACEA CAMPANIE ELECTORALA  in Piata Revolutiei pentru fostii PDL-isti, acum PNL-isti, in fata a vreo 12.500 de oameni ( dupa COMUNICATUL Jandarmeriei Romane )  adusi in Bucuresti  FORTAT cu AUTOBUZELE patronilor sponsori ai PDL&PNL din toate colturile TARII ( a spus-o un LIDER de sindicat aseara, in direct la o emisiune tv) .

Si-atunci, nu-i asa ca PROVERBUL de mai sus este de mare actualitate ?  19

” Stimate Domnule Preşedinte Klaus Iohannis,klaus-iohannis-a-fost-prins-cu-minciuna-465x390

Vă scriem în calitate de slujitori ai lui Dumnezeu – Adevărul şi de rugători pentru acest popor. Înţelegem, ca popor aflat sub ocupaţie neocomunistă, şi care şi-a pierdut prin metode „diplomatice” nu numai suveranitatea, dar şi cele mai elementare drepturi, precum dreptul de a fi stăpân pe propriul corp biologic (drept eradicat prin Ordinul M.S. nr. 1170 din 22 octombrie 2014), sau dreptul de a fi judecat pentru fapte personale, iar nu pentru situaţii generale (drept eradicat prin revizuirea OUG 31 / 2002), înţelegem cu tristeţe că e naiv şi tardiv a mai face menţiune de Drepturile Omului, Constituţie, sau alte asemenea foruri pe cale de a deveni anacronice.
Cu toate acestea, pentru ca viitorii cetăţeni ai acestor meleaguri să nu aibă impresia că ne bucurăm de aceste stări de mare tragism, le semnalăm refuzându-le. Amintim că PL-x nr. 193/2014 (votată ca în vremurile de glorie ale P.C.R. în 24 iunie 2015) prin formularea ei generalizantă, ambiguizantă şi inversatoare de realităţi, reuşeşte, dintr-o trăsătură de condei să calomnieze:
– EROII ANTICOMUNIŞTI, adică cei 2.500.000 de români care au suferit detenţie, chinuri, genocidare şi oprobriu permanent, chiar şi post-mortem, doar pentru că au refuzat să accepte sinuciderea morală, intelectuală şi fizică, şi nu pentru că ar fi săvârşit vreo crimă (de orice fel);
– CULTURA – generaţia interbelică a fost una de elită culturală, aproape integral legionară, iar reprezentanţii ei au suferit şi au fost ucişi pentru că preţuiau libertatea de gândire; prin urmare se opuneau totalitarismului ideologic, atât celui bolşevic, cât şi celui fascist, şi nu pentru că ar fi săvârşit vreo crimă ca autori ideologici, efectivi sau terţi;
– SFINŢII mărturisitori şi mucenici, adică miile de clerici şi mireni care au pătimit şi au fost ucişi pentru că credeau în Dumnezeu, iar nu pentru că ar fi săvârşit vreo crimă; sunt documentate până astăzi mai mult de 500.000 de morţi în temniţele comuniste!
– POPORUL ca întreg, deoarece nu există familie în România care să nu fi suferit cel puţin o pierdere de viaţă, de avere sau de demnitate în perioada respectivă.
Fireşte că nimeni nu apără criminalii adevăraţi, şi e bine ca societatea să fie apărată de ei prin legi prohibitive, dar PL-x nr. 193/2014 nu face diferenţa între dictatorul Adolf Hitler şi Mircea Vulcănescu sau părintele Dumitru Stăniloae!
Cu foarte puţine excepţii, toţi condamnaţii au îndurat ani grei de temniţă, torturi inimaginabile, ani la rând, moarte violentă sau prigonire pe viaţă pentru fapte precum o discuţie întâmplătoare cu vreun vecin (numită „complot la crimă împotriva ordinii de stat”) sau o farfurie de mâncare dată de pomană (numită „ajutor legionar contra-revoluţionar”) şi alte asemenea „crime”.
Dacă a-l cita pe părintele Dumitru Stăniloae va  COSTA de la 3 luni la 3 ani de INCHISOARE, dacă publicarea unui acatist către părintele Arsenie Boca va costa 5 ani de închisoare, atunci cum mai sunt pedepsiţi adevăraţii criminali de ieri şi de azi?
Avem înaintea ochilor Evanghelia, pe care s-a bazat toată civilizaţia europeană şi globală din ultimele milenii, istoria naţională, Codul Civil şi toată emanciparea de sub mentalitatea sclavagistă şi umilitoare a diferenţelor etnice, rasiale sau împotriva femeii. Această Evanghelie, care a fost Lumina Lumii, are mesajul profeţiilor Vechiului Testament împlinite în persoana lui Iisus Hristos. Mesajul Evangheliei este că, asemenea Mântuitorului, orice om care iubeşte pe Dumnezeu va fi răstignit, într-un fel sau altul, în spirit sau în trup, de puternicii istoriei care nu vor să accepte nici viaţa de după moarte, nici nobleţea fiinţei umane, nici existenţa lui Dumnezeu, nici Adevărul, şi că această nedreptate suferită nu rămâne nerăsplătită, nici de Dumnezeu, nici de istoria generaţiilor viitoare. Adevărul, fiindcă este chiar persoana lui Dumnezeu, oricât ar fi de hulit şi răstignit, pururi înviază şi nu poate fi ascuns de nimic. Oricât ar fi de nedreaptă o lege, Adevărul este scris în conştiinţa omenirii.Acest proiect de lege, prin lipsa de distincţie între crime reale şi crime atribuite, aruncă din nou în temniţe şi la gropile comune victimele unui holocaust negat de revizionismul ocultant al unei realităţi istorice a cărei martor ocular sunt popoarele care au răbdat comunismul mai bine de trei generaţii. Suntem aşadar convinşi că veţi abroga Ordonanţa care în faţa întregii lumi civilizate va osândi întregul popor român şi v-ar compromite pe dumneavoastră, aşa cum i-a compromis definitiv şi pe cei ce au gândit-o, şi pe cei ce au votat-o în unanimitate.Dacă veţi anula Ordonanţa – trimiţând-o înapoi la Parlament pentru a fi dezbătută pertinent din mai multe puncte de vedere şi debarasată de neadevărurile şi mistificările istorice şi ideologice (mai ales interpretările din cheie extremist marxistă), vă veţi demonstra cu adevărat ca om integru, onest şi just, demn să fie liderul celui mai vechi popor al Europei şi al unei ţări care de mii de ani a iubit adevărul şi libertatea spirituală a urmaşilor mai mult decât propria libertate fizică.
Mănăstirea noastră este închinată Sfinţilor români de către unul dintre aceştia şi în numele lor cerem să nu li se întineze memoria prin nici un fel de act mincinos sau partizan. Monahismul este cea mai înaltă treaptă de vieţuire creştină şi nu apără nici o ideologie, ci se ocupă exclusiv cu împlinirea Evanghelie. Monahismul nu este partizan nici unei grupări politice, ci slujeşte exclusiv Biserica şi pe credincioşi. Cerem să nu li se mai facă încă o nedreptate sutelor de mii de creştini nevinovaţi care în ultimul veac şi-au dat viaţa slăvind pe Dumnezeu.Biserica şi în special mănăstirile au fost leagănul culturii şi civilizaţiei europene. Apărăm şi promovăm sfinţenia şi valorile poporului din interiorul Bisericii Ortodoxe, „mama poporului român”, precum s-au exprimat marele poet Mihai Eminescu şi marele istoric Nicolae Iorga.Dumnezeu să vă lumineze şi să vă dea putere să faceţi ceea ce este în conformitate cu adevărul şi dreptatea!
Mănăstirea Petru Voda ”  clappinghat               Sursa :

Scrisoare deschisă către Preşedintele României în legătură cu OUG 31/2002 şi PL-x 193/2014

Prezenta SCRISOARE  , opera monahilor de la Manastirea Petru Voda manastirea_petru_voda01

http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-petru-voda-67879.html

se afla de mai multa vreme la mine in CIORNA dar abia acum i-a venit randul … In a doua decada a lunii mai 2016  , aflat la ODIHNA si TRATAMENT la Statiunea Balneofizioterapeutica si de Recuperare Medicala – BALTATESTI ,

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/06/07/

sambata si duminica cand NU se faceau proceduri medicale, plecam in excursie pe la MANASTIRILE din judetul Neamt

P1040030P1040039P1040042ajungand bineinteles si pe la Mansrirea Petru Voda  clappinghatVa doresc din toata inima, o saptamana cat mai frumoasa, rodnica si calduroasa !

O zi de luni buna si-o saptamana perfecta !

Comentariile le las pe seama Domniilor Voastre !  DUMNEZEU sa va OCROTEASCA icon_exclaim

Aliosa.

15 comentarii »

 1. @ ALLL !!!
  De vineri pana azi dimineata, in arhiva PC-ului meu, s-au STRANS zeci de STIRI si BUNE dar si RELE
  ( mai multe RELE decat BUNE )!!! 🙂 🙂 🙂
  Domniilor Voastre insa o sa va prezint doar UNA care poate fi catalogata ca STIREA ZILEI ! 😦

  Ca partidul lui Iohannia&Ciolos&Gorghiu sa formeze o MAJORITATE parlamentara ca ” Guvernul Meu ” ( Iohannis&Ciolos) sa RAMANA la PUTERE , trebuie sa faca ALIANTA POST-ELECTORALA cu UDMR 😦 😦 😦 , formatiune ANTIROMANEASCA care ,
  pentru a face jocul PDL&PNL-istilor , vor folosi SANTAJUL POLITIC ce-l stapanesc foarte bine din dec.1989 ,
  cerand nici mai mult, nici mai putin, pe langa 2-3 portofoilii de MINISTRI si……………

  AUTONOMIA totala a TRANSILVANIEI 😦 😦 😦

  ( ” Salvam ORADEA de Bucuresti ” , ” Salvam CLUJUL de Bucuresti” ) 🙂 😦 🙂

  preocupare care-i ROADE tare si MACINA rau atat pe ungurii din Ungaria cat si pe liderii UDMR din ROMANIA ,
  inca de la semnarea TRATATULUI de PACE de la TRIANON ( Franta) din 1920,
  TRATAT pe care ungurii nu l-au RECUNOSCUT niciodata !!! 😦 😦 😦
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/06/17/
  Iata ce a spus ieri la lansarea candidatilor UDMR, liderul maghiarilor din Romania, Kelemen Hunor ,
  fost MINISTRU al CULTURII in guvernarea pedelisto-basista de TRISTA AMINTIRE ,
  despre MAREA UNIRE a ROMANILOR de la 1 DECEMBRIE 1918 :

  ” Acel moment a însemnat o înfrângere pentru noi.
  Nu putem uita durerea acelei înfrângeri.
  Aşa cum au reşit alte generaţii, trebuie să continuăm cu munca şi trebuie să spunem că se poate să continuăm pe valorile transilvane.

  În 2016, evident, nimeni nu poate să ne ceară să SARBATORIM un eveniment
  care ne-a împins în existenţa de membru al unei comunităţi minoritare …..” !!! 😦 😦 😦

  Pai, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, NU va suparati de INTREBARE dar,
  – CUM se NUMESC cei care se ALIAZA cu TRADATORII de NEAM si TARA ??? 🙂 😦 🙂

  O saptamana cat mai frumoasa tuturor !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 07/11/2016 @ 9:46 am | Răspunde

 2. Tradatori si nu mai au rabdare ca inca nici papa Soros cu miliardele lui aruncate spre romanii tradator nu a reusit inca. Totusi mi s-a parut de un cras tupeu sa spui asa ceva cand noi am fost aici pe pamant transilvan si pe intreg pamantul Romaniei cand au aparut ei cu carnea sub saua calului si au vrut sa ne cucereasca. Nici atunci si nici alta data nu au reusit cu adevarat, cand au reusit au reusit cu viclenia ce-i caracterizeaza. Desigur ca nu toti sunt asa, cei care au ramas pe acest pamant si s-au incetatenit aici au trait si inca traiesc in relatii bune cu romanii doar cei rai si hulpavi si care sunt programati de vecinii de la rasarit nu vor sa accepte adevarul adevarat.
  Sa ai o saptamana frumoasa Aliosa alaturi de cei dragi. Sa auzim si de bine ca acum o sa avem o perioada neagra pana s-o alege ce s-o alege. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie buna alegerea pentru ca e ultima, apoi degeaba vom plange si ne vom cutremura ca nu o sa mai fie nimic pentru noi.

  Comentariu de Beta — 07/11/2016 @ 3:42 pm | Răspunde

  • Buna seara Anda !
   Iar am intarziat cu RASPUNSUL caci treburi importante m-au tinut aproape toata ziua departe de CASA ……………
   Pana si MASA de PRANZ am ” fentat-o ” 🙂 😦 🙂 iar CINA va rezolva problema .
   Despre TUPEUL liderilor maghiari din Romania ( UDMR si PCMT ) am vorbit de mai multe ori pe blogul meu iar de vei intra pe
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/06/14/
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/03/19/
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/06/17/
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/07/25/
   te vei convinge .
   TUPEUL lor e cunoscut de cand e lumea si pamantul 😦 si asta NU ma mira prea tare dar,
   ma REVOLTA complicitatea iderilor de partide din ROMANIA care, PENTRU a avea MAJORITATEA PARLAMENTARA ca sa GUVERNEZE TARA, fac ALIANTE postelectorale cu formatiunea ANTIROMNEASCA numita UDMR ,
   al carui lider, Kelemen Hunor, ai CITIT in articolul de fond ce a DECLARAT versus
   UNIREA de la 1918 si SARBATORIREA zilei de 1DECEMBRIE, Ziua Nationala a ROMANIEI .
   Iar acum, mi-am reamintit si declaratia IREDENTISTULUI maghiar de origine romana, europarlamentar la UE din partea Ungariei ,
   Laszlo Tokes care a PROPUS ca ziua de 1 DECEMBRIE sa fie DECLARATA ca ZI de DOLIU …………..
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/07/25/
   In CONCLUZIE, ca sa nu mai lungesc vorba,
   – NU e PROST cel care CERE ceva, PROST e cel care DA ce ii cere PROSTUL !!! 🙂 😦 🙂
   Multumesc frumos pentru comentariu, imaginea postata si urari ! 🙂
   O seara cat mai placuta si-apoi, o saptamana calduroasa ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/11/2016 @ 8:28 pm | Răspunde

 3. in un bel lunedì soleggiato passo a leggerti e augurarti una serena nuova settimana

  Comentariu de newwhitebear — 07/11/2016 @ 5:52 pm | Răspunde

  • Buona sera Gian Paolo !
   Grazie della visita e desideri ! 🙂
   Una serena nuova settimana anche a te ! 🙂
   Ti mando un grande abbraccio ! 🙂
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/11/2016 @ 8:30 pm | Răspunde

 4. Bună dimineața de marți, cu 24 de ore plăcute și rodnice! Salut inițiativa ta de a posta această scrisoare deschisă către președintele țării. E încă un subiect foarte arzător, care-i dezbină pe români, pe lângă atâtea altele. Nu pot să mă pronunț cine ar avea dreptate, mai ales că Biserica a avut mereu tendința de a se opune schimbărilor, a fost și este împotriva avorturilor, ba, o vreme, chiar și împotriva faptului că Pământul se învârte în jurul soarelui. Dacă suntem europeni, trebuie să ne aliniem la legile statelor, aș zice eu, dar e doar o părere personală.
  Îți doresc să ai parte numai de vești bune, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 08/11/2016 @ 7:23 am | Răspunde

  • Buna dimineata de MARTI 8 noiembrie 2016 , Petru !
   Ziua de astazi, 8 NOV.2016, NU se va UITA niciodata de OAMENII care inca mai au MINTEA lucida si NEIFESTATA de PROPAGANDA statelor, partidelor si personalitatilor LUMII ACTUAL! ! 🙂
   Astazi este ZIUA cand in SUA se ALEGE PRESEDINTELE celui mai puternic din toate punctele de vedere STAT al LUMII ! 🙂
   Nu pledez pentru nici UNUL dintre cei DOI CANDIDATI la PRESEDINTIA SUA,
   Hillary CLINTON ( P.Democrat) si Donald TRUMP ( P.Republican) ca NU AM NICI un MOTIV si nici ceva de impartit cu ei ! 😦
   Sunt SIGUR insa CA , indiferent CINE va ajunge PRESEDINTELE SUA,
   POLITICA EXTERNA a americanilor NU se va SCHIMBA ci doar se va CONSOLIDA iar
   pentru mine, AMERICANII vor ramane tot AMERICANI care, in virtutea locului ce-l ocupa in LUME in general si in NATO in special,
   POT OMORI cu ZILE OAMENI NEVINOVATI in ROMANIA 😦 😦 😦 pe TRECEREA de PIETONI conducan masina chiar si sub INFLUENTA bauturilor alcoolice CA, NU VOR fi JUDECATI in TARA noastra ci vor fi EXTRADATI si JUDECATI sumar la ei fara a FACE cum s-ar CUVENI , ANI grei de PUSCARIE, cum s-a intamplat si cu acel SOLDAT american care l-a UCIS pe ARTISTUL ROMAN, Theo , Dumnezeu sa-L ierte !
   Cat priveste ” SUBIECTUL foarte arzator” ce face obiectul acestui dialog virtual,
   EU, care la 16 ani eram ELEV al unui LICEU MILITAR
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/
   la 19 ani ELEV al unei SCOLI MILITARE de OFITERI ACTIVI
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/27/
   la 37 de ani STUDENT al ACADEMIEI de INALTE STUDII MILITARE
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/14/
   NU pot fi BANUIT de nimeni ca in tineretea si adolescenta mea m-am uitat pe sub fustele FEMEILOR ce se tarau pe COATE si GENUNCHI pe sub mese la BISERICA 🙂 🙂 🙂 ba, dimpotriva, avand in vedere PROGRAMA SCOLARA dinainte de 1989 si PRIVATIUNILE la care erau supuse CADRELE MILITARE ce NU AVEAU voie sa INTRE in BISERICA nici macar la CUNUNIA RELIGIOASA !!! 😦 😦 😦
   Ca urmare, NIMENI nu ma poate acuza de IPOCRIZIE in acest caz DAR,
   ca bun crestin de religie ORTODOXA,
   ca PARINTE de COPII si BUNIC de NEPOTI, in acest SUBIECT, SUNT de ACORD cu SOLICITAREA BOR de a se STIPULA in CONSTITUTIA ROMANIEI sintagma ” La baza FAMILIEI crestine, sta UNIUNEA dintre un BARBAT si o FEMEIE ” , sintagma SEMNATA de peste 3.000.000 ( trei ) MILIOANE de ROMANI dar , NEBAGATA in seama de presedintele Romaniei,
   de confesiune PROTESTANT-EVANGHELICA ,
   care, pentru a FI pe PLACUL ocultei mondiale si popularilor europeni,
   a ACUZAT Biserica Ortodoxa Romana de ” fundamentalism religios ” 😦 😦 😦
   Daca tu NU ppoti sa te pronunti ” cine are dreptate ” 🙂 eu,ma pot pronunta si afirm cu toata taria ca ,
   cei peste 3 ( TREI ) MILIOANE de ROMANI care au SEMNAT acea PETITIE, au DREPTATE !!! 🙂 🙂 🙂
   Treaba cu „AVORTURILE ” si cu ” EPPUR si MUOVE” ( Galileo Galilei, 1663) 🙂
   sunt SUBIECTE ce nu pot fi tratate la un loc cu SUBIECTUL aici TRATAT ….
   NU as vrea sa intelegi ca TE CONTRAZIC,
   mai ales ca FIECARE are dreptul de a CREDE ce doreste versus o problema sau alta ! 🙂
   Iti MULTUMESC pentru curajul si sinceritatea de a-ti expune PAREREA PERSONALA 🙂
   care mi-a oferit un EXCELENT PRILEJ de a-mi EXPRIMA la randul meu
   OPINIA PERSONALA versus DELICATUL SUBIECT ce DEZBINA si INVRAJBESTE lumea ………………..
   Iti multumesc si pentru urarea din final facuta iar la randul meu iti doresc din toata ❤ ca toate ce iti propui, sa ti se indeplineasca ! 🙂
   Sandu 🙂

   Comentariu de Aliosa — 08/11/2016 @ 9:29 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!!
  E CEATA densa afara,
  in casa n-am nici un COVRIG,
  din bezna cetii, o fanfara,
  cant-o melodie de te ia cu FRIG !!! 😦 😦 😦

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 08/11/2016 @ 10:20 am | Răspunde

 6. @ ALL !!
  Cele mai importante STIRI ale zilei sunt :

  1) Sorin Blejnar, fostu SEF ANAF in guvernarea basisto-pedelista, ” REGINA ” la care AJUNGEAU SPAGILE din VAMILE ROMANIEI ,
  a fost RETINUT ieri de procurorii DNA si PLIMBAT in CATUSE de „mascati” intr-un NOU DOSAR, de TRAFIC de INFLUENTA si care are mare legatura cu DOSARUL in care este URMARIT PENAL sub CONTROL JUDICIAR, Vasile Blaga , fost :
  – ministru de INTERNE ;
  – presedinte PDL ( Basescu ) , copresedinte PNL ( iohannis) ;
  – SEFUL de campanie electorala a lui Traian Basescu ( 2009 ) si Iohannis ( 2014)
  cel despre care, fostul ministru PDL, Gabriel Sandu spunea ca a CHELTUIT pentru campania electorala prezidentiala a lui T Basescu din 2009, NU mai PUTIN de 60 de MILIOANE de euro !!! 🙂 😦 🙂
  -De unde a avut ” buldogul ” atatia BANI ??? 🙂 🙂 🙂
  Ai mata CURAJ sa-ti dai cu PAREREA ??? 🙂 🙂 🙂

  2) Pentru a NU VOTA majorările salariale pentru medici și profesori , deputatii PNL&PDL , care asculta de binomul Iohannis&Ciolos, AU IESIT din SALA de SEDINTA iar deputatii ramasi, AU VOTAT proiectul de lege intiat de PSD ! 🙂
  Politrucii PEDELISTI si PENELISTI ii acuza pe deputatii PSD cau au facut si ei ca ROBERTA Alma ANASTASE ( 2010), PDL, fosta presedinta a Camerei Deputatilor in 2008-2012,cand, pentru a TRECE proiectul de lege privind
  NENOROCIREA a 5,5 MILIOANE de PENSIONARI ROMANI 😦
  desi in sala erau doar 70 de deputati PDL&UDMR s.a., HOATA de VOTURI,
  pentru a REALIZA CVORUMUL a spus ca in SALA erau 170 de deputati………
  In aceeasi SEDINTA, deputatii au VOTAT si MAJORAREA PENSIILOR cu 23% incepand cu 1 ianuarie 2017 dar……………
  una e pe hartie si alta va fi in realitate !!! 🙂 😦 🙂
  CITITORUL trebuie sa retina ca DEPUTATII PNL&PDL,
  NU sunt cu POPORUL ci cu Ciolos GUVERNATORUL Bruxellesului pentru Colonia numita ROMANIA !!! 😦 ;-( 😦

  3) Americanii isi aleg azi PRESEDINTELE dintre Hillary CLINTON ( P.DEMOCRAT ) secretarul de stat in administratia Obama si Donald TRUMP( P.REPUBLICAN) !!! 🙂 🙂 🙂
  Dupa umila mea parere, faptul ca FBI a READUS in discutia mass media din SUA scandalul in care Hillary Clinton a fost implicata versus ” sapargerea ” adresei ei de E-MAIL in care s-au gasit anumite mesaje PRIVATE si legate de anume SECRETE de STAT, poate fi INTERPRETAT de alegatorii americani ca un semnal in DEFAVOAREA candidatei Partidului Democrat ……………..
  Ca atare, chiar daca excentricul Donald Trump este COTAT in SONDAJE pe locul DOI 😦 ,
  eu am PARIAT pe VICTORIA candidatului Partidului Republican !!! 🙂 🙂 🙂
  Domnia Ta, cine crezi ca va castiga ? 🙂
  BARBATUL sau FEMEIA ??? 🙂 🙂 🙂
  Toate cele bune ! 🙂
  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 08/11/2016 @ 11:26 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Constat cu mare durere in suflet ca NU am fost inteles versus postul de fata ! 😦

  In anul NENOROCIRII a MILIOANE de PENSIONARI si BUGETARI,( 2010 , guvernarea
  Basescu&Boc&Blaga&Blennar& …)
  am vorbit despre MAFIA pedelisto-basista care, PENTRU a avea BANI de FURAT,
  a indatorat ROMANIA la FMI cu 20 de MILIARDE de EURO 😦
  a REDUS SALARIILE bugetarilor cu 25 % 😦 si PENSIILE cu 15 % 😦

  Postand pe BLOG despre acea NENOROCIRE, postacii basisti si pedelisti m-au INJURAT 😦
  iar BLOGGERII care ma vizitau permanent, la acele POSTURI,m-au EVITAT ……………..
  ISTORIA se repeta acum cu SCRISOAREA …………………..
  DOVADA ? 😦
  Numarul de COMENTARII …………….

  Ce postam pe BLOG in 2010 despre Basescu, Boc, Blaga, Blejnar pentru care eram INJURAT si EVITAT 😦
  procurorii DNA prin DOASRELE inaintate INSTANTELOR de JUDECATA mi-au CONFIRMAT 🙂 ” cu varf si indesat ” 🙂
  ( Blaga URMARIT PENAL sub CONTROL JUDICIAR,
  Blejnar deja CONDAMNAT la 5 ani iar acum dus in CATUSE intr-un NOU DOSAR,
  Boc da cu SUBSEMNATUL la DNA intrand pe „usa din dos” ………)
  Peste cativa ani, poate chiar 23 ani, DNA iar imi va da DREPTATE dar………………….,

  ” Qui prodest ” ??? 😦 😦 😦

  Imi pare RAU ca NU am fost INTELES ! 😦

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 08/11/2016 @ 6:55 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Profesorul întreabă:

  – Ion, ce este deznădejdea?

  – Deznădejdea este atunci când mergi seara pe drum, în fața ta merge o FATA frumoasă,
  iar când să te apropii de ea, apare un autobuz și ea pleacă.
  – Bine, bravo Ionele.

  – Gigele, ce este deznădejdea?

  – Deznădejdea este atunci când mergi seara pe drum, în fața ta merge un BAIAT frumos,
  iar când să te apropii de el, apare un autobuz și el pleacă.

  – Hmmm … Bulă, ce este deznădejdea?

  – Deznădejdea este atunci când mergi seara pe drum, în urma ta vine repede GIGEL,
  iar la orizont NU se vede nici un autobuz !!! 🙂 🙂 🙂

  De unde se vede ca si BULA se regaseste printre cei 3 ( trei ) MILIOANE de ROMANI care au SEMNAT petitia BOR !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 09/11/2016 @ 12:50 am | Răspunde

 9. @ ALLL !!!

  1) Asa dupa cum am PARIAT 🙂 🙂 🙂 ( vezi COMENTARIUL nr.crt.6 ) 🙂
  candidatul Partidului Republican , chiar daca era cotat in SONDALE ca NEFAVORIT 😦 😦 😦 ,
  cu ajutorul ” CLASEI MUNCITOARE ” 🙂 adica, a populatiei RURALE din statele americane,
  la ora cand postez aceste cuvinte,
  DONALD TRUMP este deja PRESEDINTELE SUA 🙂 🙂 🙂
  – are deja 277 de ELECTORI de partea sa 🙂 🙂 🙂
  fata de ( Hillary Clinton care are doar 218 …………………………..
  iar in decembrie a.c. , se va indeplini doar o simpla formalitate , INVESTIREA celui de-al 45-lea presedinte a SUA !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF, CONDAMNAT deja la 5 ani de inchisoare intr-un dosar, a fost ARESTAT PREVENTIV ieri, fiind acuzat de trafic de influență într-un nou dosar. Se spune ca cel care ADUNA SPAGILE din VAMI ,ar fi primit MITA 3 MILIOANE de euro, echivalentul a 20% din valoarea unui contract de achizitii IT pe care ANAF l-a încheiat în 2011, cand ROMANIA era guvernata de MAFIA pedelisto-basista ( Basescu&Boc&Blaga&Berceanu&Boagiu&Blejnar&Videanu&Udrea&……………..
  care MAFIE INFILTRATA in PNL -ul lui Iohannis, vrea sa AJUNGA la GUVERNARE sa FURE ce a mai RAMAS NEFURAT ………………

  Toate cele bune ! 🙂
  Aliosa 🙂

  Comentariu de Aliosa — 09/11/2016 @ 10:33 am | Răspunde

 10. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Comentariu de octavpelin — 09/11/2016 @ 11:35 am | Răspunde

 11. biomac funciona mesmo

  Eșuare trimitere comentariu

  Trackback de Biomac — 29/07/2018 @ 5:54 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: