Alioşa ” File de Jurnal ”

28/12/2016

CUTREMUR in politica si pamantul ROMANIEI sau, CINE arunca TARA-n haos…………………………..

Filed under: generale — Aliosa @ 9:08 am

In loc de motto:

Ca sa se inteleaga si mai bine cele ce veti gasi mai jos, trebuie sa intrati ( reintrati) pe :

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/11/07/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/11/16/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/07/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/12/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/19/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/20/

https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/12/26/

Citat din ILEANA VULPESCU.1) Ieri,  dupa consultari secrete cu fostul presedinte Traian Basescu care vrea sa devina PREMIER,  intr-o conferinta de presa foarte scurta, fara intrebari din partea jurnalistilor, versus propunerea  ca doamna SEVIL SHHAIDEH, de etnie turco-tatara si religie musulmana sa fie desemnata ca  PREMIER  al ROMANIEI, din partea coalitiei majoritare parlamentare(  PSD&ALDE ), presedintele Romaniei,Klaus Werner Iohannis, a  declarat :                                          -”  Am cantarit cu grija argumentele pro si contra si am decis sa NU ACCEPT aceasta propunere”  fara a MOTIVA in nici un fel decizia sa halucinanta 19  – ” Am  solicitat coalitiei PSD&ALDE sa faca o alta propunere ”  ……….” CUTREMUR „pe scena politica romaneasca ………….

 1.   Astazi dimineata, la ora 01.21 de minute, s-a produs si un „CUTREMUR „de  pamant  de 5,3 grade pe scara Richter in judetul VRANCEA, la o adancime de 99 de km., CUTREMUR pe care l-am SIMTIT din prima secunda aici, pe malul DUNARII batrane dar care a fost resimtit si in Bulgaria, Turcia dar si in Republica Moldova
 2. Daca despre CUTREMURUL de PAMANT  mass media  vorbita da destule detalii si sfaturi, despre TRECUTUL  fostului PRIMAR de SIBIU , actualmente PRESEDINTE al ROMANIEI, Klaus Werner Iohannisklaus-iohannis, cetatean roman de etnie germana si religie protestant evanghelica, care a REFUZAT s-o DESEMNEZE pe doamna SEVIL SHHAIDEH , cetatean roman, de etnie turco-tatara si religie musulmana ca PREMIER la propunerea coalitiei PSD &ALDE,  nu veti afla nimic de la televizor ci numai daca veti accesa  LINK-urilor de mai jos :

” Adevăruri pe care nu o să le aflați niciodată de la televizor!

Klaus Werner Iohannis: „Din 2001, m-am gândit să fiu preşedintele României, când au început jurnaliştii să mă întrebe”

(http://www.antena3.ro/politica/klaus-iohannis-viseaza-la-prezidentiale-inca-din-2001-255685.html)

Este o mare minciună fiindcă nu l-a întrebat nici un jurnalist aşa ceva şi asta v-o spune un ziarist sibian! În anul 2001, fiind doar în al doilea an din primul mandat de primar, era un mare necunoscut chiar şi pentru sibieni, iar în ţară nu auzise mai nimeni de el……………..
Adevărul este că Iohannis nu s-a gândit doar din anul 2001 la ocuparea fotoliului de la Cotroceni, el fiind pregătit, de către emisari ai Germaniei, pentru un rol la vârful politicii româneşti încă de pe vremea când România era condusă de NICOLAE CEAUSESCU . Relevant este, în acest sens, discuţia pe care a purtat-o cu nişte colegi profesori într-o delegaţie la Cluj Napoca. Atunci, în vara anului 1989, întrebat fiind de colegi de ce nu emigrează în Germania, ca majoritatea saşilor sibieni, profesorul de fizică Iohannis Klaus Werner a afirmat că regimul comunist o să cadă în curând, lucru de neconceput de către românii de rând! Doar o persoană bine informată din exterior putea să ştie de proiectele care se urzeau în laboratoarele occidentale. Totuşi, neîncrezători în premoniţia lui Klaus, interlocutorii au insistat, întrebându-l de ce nu emigrează, rămânând să revină dacă într-adevăr Ceauşescu o să fie înlăturat de la putere.

Răspunsul a fost sincer şi tranşant:     „Nu pot, fiindcă am misiunea mea aici” !

Iată că a găsit si trambulina ideală pentru a-şi îndeplini misiunea şi a ajunge la Cotroceni, în fruntea statului român: Partidul Naţional Liberal. Te umflă râsul când observi că acest sas parvenit şi oportunist nu are nici o legătură cu denumirea partidului, el nefiind de naţionalitate română şi nici liberal fiindcă o viaţă întreagă a muncit ca bugetar!
Apropriat al președintelui României, Bernd Fabritius este un sas homosexual originar din Agnita (unde Iohannis a fost profesor de fizică) ajuns parlamentar în Germania, el fiind și președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania. A devenit succesorul revizionistei Erika Steinbach la conducerea așa-zisei „Uniuni a etnicilor germani expulzaţi”…………………………………..
Erika Steinbach, fosta preşedintă a Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi (sau Uniunea etnicilor germani expulzaţi / Uniunea Izgoniţilor) – Bund der Vertriebenen (BdV) FORMATĂ DE FOŞTI NAZIŞTI SAU URMAŞI AI ACESTORA DIN FOSTELE PROVINCII ALE REICHULUI ŞI DIN ESTUL EUROPEI

(http://www.dw.com/ro/nazi%C5%9Fti-la-conducerea-primelor-asocia%C5%A3ii-postbelice-ale-germanilor-expulza%C5%A3i/a-16408488)

………….Septembrie 2010, Klaus Iohannis primea de la Erika Steinbach placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi. Prietenie între doi revizioniști hitleriști……………………………………………..
Cu trei ani înainte, în 2007, FDGR-ul condus de Klaus Iohannis se declarase oficial, prin decizie judecătorească, succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României. Detalii aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German
Grav este că, devenit președinte, Klaus Iohannis a dat ordin să fie șterse toate urmele privind abuzurile fantastice făcute de el, ca primar, și de magistrații complici în reactivarea unei organizații hitleriste:

http://www.ancheteonline.ro/2016/09/cum-a-fost-ars-un-dosar-in-care-era-implicat-klaus-iohannis/
Bernd Fabritius este descendent direct al unuia dintre şefii minorităţii fasciste germane din România,Fritz Fabritius, fondatorul Partidului naţional-socialist al germanilor din România și adept al lui Adolf Hitler. În luna mai 1933, Fritz Fabritius a fondat Partidul naţional-socialist al germanilor din România care propagă ideile naziste, membri săi purtând uniformele paramilitare naziste şi folosind zvastica drept simbol. Ulterior această organizaţie, împreună cu altele similare, s-au reunit în Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), la care a aderat şi Biserica Evanghelică, considerând că Adolf Hitler e mai important şi mai aproape de saşii transilvăneni decât Dumnezeu. Grupul Etnic German a militat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru crearea unui nou stat, denumit Donauland („Ţara Dunării”), din care urmau să facă parte Transilvania şi Banatul, ca parte din Mitteleuropa………………………….

Cea mai valoroasă decoraţie germană a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi¬nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007 pentru reușita cu FDGR succesor al Grupului Etnic German din același an, mișcare care a deschis calea spre retrocedări masive de imobile către etnicii germani…………………………..
Iohannis a fost decorat, imediat după câştigarea alegerilor din 2004, de către vicepreşedintele de atunci al Parlamentului german, Susanne Kastner, aceasta fiind mai mult la Sibiu, cu un rol activ propagandistic în acel an electoral, decât în Parlamentul german, de unde primea salariul!

Susanne Kastner a continuat să se amestece în problemele interne ale României ducând o propagandă furibundă pentru numirea ca premier, în anul 2009, a protejatului ei, Klaus Werner Iohannis, la postul de televiziune ,,Realitatea” – nici că se putea în alt loc! – alături de Emil Hurezeanu („Hure” înseamnă curvă în limba germană!), Mircea Dinescu, cel care merge anual în Germania pentru schimbarea cipului din căpăţâna-i găunoasă şi C.T. Popescu, salahorul – chiar şi ca aspect – oligarhilor financiari din România! Să nu uităm că patronul Realităţii era pe vremea aceea Sorin Ovidiu Vântu………………………………………
Emil Hurezeanu, propagandistul personal al lui Klaus Werner Iohannis, a fost numit de acesta din urmă ambasador în Germania, deși la ora numirii avea doar cetățenie germană! Tare, nu? Să numești ambasador al României în Germania un cetățean german! Ulterior, după nominalizarea ca ambasador, Emil Hurezeanu a solicitat de urgență și cetățenia română”  ……………………………………… Iohannis nu uită şi nici nu iartă! La fel a făcut şi la Sibiu, a călcat pe cadavre ca să se răzbune pe cei care l-au contrat. Kovesi a schimbat rapid barca, fiind reconfirmată de Iohannis în funcţie, iar procurorul general Lazăr a fost adus de acelaşi Iohannis de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia tocmai pentru obedienţa sa şi muşamalizarea dosarelor de corupţie în care era implicat primarul sibian, în special a retrocedărilor abuzive către FDGR, după declararea acestuia în instanţă (total ilegal!) ca succesor al organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German, desfiinţată de regele Mihai în octombrie 1944 prin decret-lege.

http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/
Habar nu ai, popor român, ce ți se pregătește!”
AUTOR  : Marius Albin MARINESCU
Sursa : Internetul .                                                                                                                                                     Comentariile le las la latitudinea dumneavoastra !
Aliosa.

16 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Plecat hai-hui pe alte bloguri,
  Sa ii salut pe cei care mi-au lasat un LIKE,
  Dar si sa scape de-acele noduri,
  Ce-mi stau in GAT sa ma sufoce,
  Am ajuns la un prieten ce ” PROBABIL”,
  Mi-au starnit MUZA sa ” fete ” !!! 🙂 🙂 🙂
  ” In mine-i razvratire, e si chin” ,
  Cand vad cum ROMANIA noastra milenara,
  Este condusa de un strain de neam , plin de venin,
  Alimentat cu ura de dusmanii din afara !😦
  ” Probabil” voi pleca dintre cei vii,
  Si n-o sa-i vad pe dusmanii TARII dupa gratii,
  Caci JUSTITIA de la noi, e tinuta-n colivii,
  De niste politicieni plini de orgolii,
  Agramati,inculti iar unii chiar PRAMATII !!! 🙂 😦 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/12/2016 @ 5:45 pm | Răspunde

 2. @ ALLL !!!
  La ora cand postez aceste randuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea ,
  vorbeste in direct ROMANILOR( dupa ce si-a consultat colegii de partid din Comitetul Executiv National al PSD )
  versus noua PROPUNERE de PREMIER catre presedintele Klaus Werner Iohannis.
  Propunera facuta este tanarul SORIN GRINDEANU …………………………….
  despre care, cu toata sinceritatea, marturisesc ca STIU numai de BINE !!! 🙂 🙂 🙂
  http://www.mediafax.ro/politic/biografie-sorin-grindeanu-propus-ministru-al-comunicatiilor-a-absolvit-informatica-si-este-fostul-viceprimar-al-timisoarei-13720399
  Daca si aceasta NOUA PROPUNERE de PREMIER a coalitiei PSD&ALDE va fi si ea REFUZATA de presedintele Klaus Werner Iohannis,
  atunci, este CLAR ca LUMINA ZILEI ca in fruntea TARII nu se afla OMUL potrivit …ci un om
  plin de fumuri si orgolii, razbunator si ranchiunos, care este IMPOTRIVA votului MASIV dat de ROMANI in 11 decembrie 2016 celui mai mare partid din TARA, Partidul Social Democrat care, este INDREPTATIT de LEGEA SUPREMA a TARII,
  sa CONDUCA impreuna cu ALDE, ROMANIA in urmatorii 4 ( patru ) ani !!! 🙂 🙂 🙂

  Sunt convins ca pana va ajunge la Cotroceni PLICUL coalitiei PSD&ALDE cu NOUA PROPUNERE,
  ” JAVRA ORDINARA ” care il sfatuieste ( pacaleste, manipuleaza, influenteaza ) 😦 pe Iohannis, JAVRA care vrea sa devina EA, JAVRA, premierul Romaniei, isi va puse ” ACOPERITII” sa-i fabrice si sa-i inventeze tot felul de NEADEVARURI si MIZERII noului propus ca PREMIER,
  SORIN GRINDEANU,care sa-l determine pe locatarul de la Cotroceni sa faca GRESEALA vietii sale care-i poate fi fatala ………………..
  Pana ce Klaus Werner Iohannis se va PRONUNTA versus NOUA PROPUNERE a coalitiei PSD&ALDE ,
  SORIN GRINDEANU 🙂 ❤ 🙂 ,
  ROMAN 100% ,un TANAR capabil, cu CARNET de PARTID de 20 de ani 🙂 ,
  fost presedinte al Consiliului Judetean Timis,
  UREZ persoanelor virtuale care vor ajunge pe AICI , o seara placuta 🙂 🙂 🙂
  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 28/12/2016 @ 6:00 pm | Răspunde

 3. un sereno mercoledì sera.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 28/12/2016 @ 8:07 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!!
  Buna dimineata lume virtuala !
  Se spune ca „NOAPTEA este SFETNIC bun” 🙂 dar NU intotdeauna se si potriveste ! 😦
  Altadata, pe la aceasta ORA normala pentru un OM NORMAL 🙂
  stateau cuminti in ” ASTEPTARE pentru MODERARE ” 🙂 cel putin 3-4 COMENTARII………………
  De data aceasta, ZERO comentarii 😦 ;-( 😦
  ca si ZERO ” guvernul meu” ( Iohannis&Ciolos) care pe ULTIMA SUTA de metri ,
  vrea sa SCOATA din TREZORERIA statului roman,
  1 ( un ) MILIARD de EURO 🙂 😦 🙂
  pentru a-i FOLOSI numai in SCOPUL lor, al TRADATORILOR de NEAM si TARA ……………………
  Acestor ministri zisi „tehnocrati” de fapt niste RATATI , NU le este FRICA nici de LEGE , nici de POPOR ! 😦
  Fac dupa cum le ORDONA cei care i-au parasutat de la Bruxelles direct la Palatul Victoria 😦
  si dupa cum le spune locatarul de la Cotroceni,
  individul mai RAZBUNATOR decat „JAVRA ORDINARA” ( traian basescu ) ……………..
  care a si INCEPUT sa-l DENIGREZE pe Sorin Grindeanu, propus ca PREMIER de coalitia PSD&ALDE .
  Acest individ ce se numeste Traian Basescu, in loc sa fie la PUSCARIE 🙂 🙂 🙂
  pentru FAPTELE PENALE savarsite ca ministru al transporturilor, primar general al capitalei si presedinte al Romaniei,
  se plimba in libertate pe la posturile de televiziune care l-au LAUDAT cei 10 ( zece ) ani de mandat ,
  DEBITAND numai INEPTII, CALOMNII, INJURATURI si PORCARII 😦
  pe care doar PORCII le ASCULTA 🙂
  iar cei usor influentabili, santajabili si penali ca si el, le pun in practica ! 😦
  Din NENOROCIRE pentru ROMANIA, slugile lui NUMITE in functii de conducere in Ministerul Public( peste 3000 de magistrati in cei ZECE ani de mandat ) 😦 😦 😦 au facut ce au facut si i-au INCHIS 😦 😦 😦
  toate DOSARELE PENALE deschise de Parchetul General in perioada 2012-2015 😦 😦 😦
  Astazi se asteapta RASPUNSUL presedintelui Klaus Werner Iohannis versus DESEMNAREA sau NEDESEMNAREA
  lui SORIN GRINDEANU ca PREMIER al ROMANIEI, in urma propunerii coalitiei PSD&ALDE …….
  Pana atunci insa,va invit sfios,
  sa ASCULTATI complet detasati,
  PLUGUSORUL lui Iohannis ,
  compus de cei interesati !!! 🙂 🙂 🙂

  O zi de JOI pe placul inimii voastre ! 🙂
  Aliosa 🙂 ❤ 🙂

  Comentariu de Aliosa — 29/12/2016 @ 8:54 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  LEGEA eliminarii celor 102 TAXE , initiata de PSD, aprobata de Parlamentul Romaniei,
  CONTESTATA la CCR de cei interesati ca ROMANII s-o DUCA din RAU mai RAU 😦 ,
  DECLARATA CONSTITUTIONALA de cei 9 ( noua ) JUDECATORI de la Curtea Suprema 🙂 🙂 🙂
  RETRIMISA la PARLAMENT pentru REEXAMINARE de RAZBUNATORUL si DUSMANUL de moarte al PSD ,
  nimeni altul decat presedintele Romaniei,Klaus Werner Iohannis ,
  a fost RESPINSA ieri de MAJORITATEA parlamentara PSD&ALDE spre
  TURBAREA PNL&PDL&USR&UDMR 🙂 🙂 🙂
  si a locatarului de la Cotroceni care ACUM , este OBLOGAT de CONSTITUTIA TARII s-o PROMULGE 🙂 🙂 🙂
  iar din februarie 2017 , ROMANII nu vor mai sta ca PROSTII la COZILE de la PRIMARII sa plateasca cele 102 TAXE …….

  Si uite asa, presedintele ” generatiei facebbok” Klaus Werner Iohannis,
  „PAS cu PAS” va trebui sa se SUPUNA vointei MAJORITATII parlamentare PSD&ALDE 🙂 🙂 🙂
  coalitie VOTATA in 11 DECEMBRIE 2016 de peste 50% dintre ROMANI 🙂 🙂 🙂

  Si tot IERI, am REVAZUT pentru a nu stiu cata oara ca formatiune politica numita UDMR 😦
  care a VOTAT alaturi de ” Partidul Meu ” ( PNL%PDL) si USR ,
  este din NOU TRADATOARE de NEAM si TARA si impotriva romanilor majoritari …………………..,

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 29/12/2016 @ 9:36 am | Răspunde

 6. Cu fiecare amănunt pe care îl aflăm din presă, despre „marile” noastre personalități politice, crește și mai mult lehamitea pentru aceste realități triste de pe la noi. Ca un făcut, avem parte numai de ciudați cu multe „bube în cap” și…. tot sperăm în mai bine, dar cu cine?

  Multă sănătate, un An nou cu împliniri și numai bucurii, alături de toți cei dragi! 🙂
  La mulți ani!

  Comentariu de Alex — 29/12/2016 @ 11:03 am | Răspunde

  • Asa este , Alex, cu fiecare ZI ce trece,
   ROMANII sufera tot mai mult,
   ca la carma TARII supravietuieste,
   un individ pervers si mut ! 😦
   Nu-l doare nici macar in COT,
   ca anul acesta NU vom avea GUVERNUL votat de POPOR,
   ca el, ca un ultim roman netot,
   vrea ca anul asta, ROMANIA sa fie condusa „horor ” 😦
   tot de favoritul sau Ciolos !!! 😦 😦 😦
   Atata incapatanare in capul neamtului,
   NU am mai vazut de la HITLER,
   care, desi-l vedea pe STALIN pe fereastra buncarului,
   se vedea mare invingator …………………
   Mersi pentru vizita si urari ! 🙂
   Multa sanatate , un AN nou cu impliniri si numai bucurii, alaturi de cei dragi si domniei tale, Alex ! 🙂
   Cu simpatie si prietenie,
   Aliosa 🙂

   Comentariu de Aliosa — 29/12/2016 @ 6:08 pm | Răspunde

 7. Multă încrâncenare între politicieni, care se transmite celor care chiar au crezut și mai cred că sunt unii mai buni ca alții. Eu îi las să se certe pentru ciolan, fără să-mi fac sânge rău sau să-mi afecteze viața de zi cu zi. Misiunea mea a fost să-i votez, misiunea lor este să fie cât mai credibili și competenți. Circul era previzibil și nu ne mai miră, doar ne-am obișnuit.
  O zi de joi frumoasă și plăcută ca pe la noi, Sandule! 🙂
  Măcar vremea e mai bună decât vremurile! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 29/12/2016 @ 11:29 am | Răspunde

  • Petru,
   hai sa dam ” cartile pe fata ” macar acum, cu 2 ( DOUA ) zile inainte de a se incheia cel mai NENOROCIT an din VIATA social-politica a Romaniei, din ultimii 27 de ani ! 😦 NU-i vorba de
   ” multa INCRANCENARE intre politicieni ” 🙂
   ci este vorba de INCAPATANAREA ” primului INFUMURAT al TARII ” ,
   fostl primar PENAL de SIBIU ( vezi DECIZIA definitiva si irevocabila a Curtii de Apel BRASOV ,
   care, a spus cu subiect si predicat ca familia Iohannis a CUMPARAT acea CASA din SIBIU cu ACTE FALSE ) 😦 ,
   numitul Klaus Werner Iohannis, ajuns presedintele Romaniei datorita ” generatiei facebook ” manipulata , dirijata si finantata de miliardarul americano-ungur, George Soros, care si-a INFILTRAT spionii in partidul lui, USR, si in guvernul Ciolos , guvern care, chiar si in ULTIMA sedinta din acest an , ” a INGHETAT ” SALARIUL MINIM la 1250 de lei numai si numai sa se RAZBUNE pe ROMANII care au VOTAT cu PSD,
   partid pe care sluga din Romania a POPULARILOR EUROPENI , adica a nemtoaicei Angela Merkel,
   vrea sa CONDUCA in continuare EUROPA contra vointei EUROPENILOR care NU-I mai vor la conducerea Uniunii Europene ! 😦
   Asta-i MOTIVUL real al AMANARII nominalizarii ca PREMIER a lui SORIN GRINDEANU, , candidatul Partidului Social Democrat ! 😦
   Neamtul Klaus Werner Iohannis si-a luat TIMP de GANDIRE si in DISPRET total fata de ROMANII care au VOTAT ca ” guvernul sau” sa PLECE de unde a VENIT 🙂 , a PLECAT in urma cu vreo 45 de minute spre sotia sa la Sibiu ,
   ca sa petreaca REVELIONUL nu cu SARMALE si CARNATI romanesti 🙂
   ci cu mancaruri nemtesti si unguresti ( soros&ciolos) 😦
   O mai mare SFIDARE la adresa POIPORULUI ROMAN ca cea a lui Klaus Werner Iohannis,
   versus AMANAREA desemnarii celei de-a doua propuneri,
   nu NUMIRII 🙂
   propunerii de PREMIER a PSD&ALDE,
   ROMANII nu au mai vazut de la INVADAREA ROMANIEI in august 1940 de catre HOARDELE horthyste
   care au trdcut PRIN FOC si SABILE locuitorii ROMANI din ARDEALUL vremelnic ocupat in urma ODIOSULUI Diktat de la Viena !!! 😦 😦 😦
   Mi-e SILA si SCARBA,
   imi vine sa VOMIT,
   cand vad cum ROMANIA subcomba,
   din cauza unui urmas de NAZIST
   ( vezi ca s-a declarat URMASUL organizatiei tineretului hitlerist care a activat in Romania ( Sibiu ) in perioada 1940-1945 si in baza acestei chestii, a RETROCEDAT cand era primar al SIBIULUI , FDGR , toate IMOBILELE locuite in acea perioada de tinerii NAZISTI ) !!! 😦 😦 😦
   Nu te supara dar ” circul era previzibil ” numai de MAFIA basisto-pedelisto-useristo-penelisto-pedelisto-iohanisto-securista care,
   NU vrea cu NICI un CHIP la GUVERNAREA ROMANIEI un GUVERN PSD&ALDE care ,
   i-ar BAGA pe toti in PUSCARIE !!! 🙂 🙂 🙂
   Asta-i ADEVARUL Petru iar VIITORUL va demonsta ca si alta data ca, AM DREPTATE ! 🙂
   Din pacate, nefiind nici macar un amarat de membru de partid PSD sau ALDE,
   NU pot CERE NIMIC 😦 liderilor COALITIEI majoritar-parlamentare asa sa, acum in prag de REVELION,
   ma rog la bunul DUMNEZEU sa le opreasca mancarea din noaptea trecerii dintre ani in GAT 🙂
   ca sa li se OPREASCA RESPIRATIA si sa ne lase in pace spre BINELE romanilor din ROMANIA …………….
   Ca sa nu le dau ” APA la MOARA ” pupincuristilor basisto-iohanisto-cilolosisto-useristoosorosisti,
   REAMINTESC ca cele mai SUS spuse, NU ti se ADRESEAZA tie PETRU,
   ci TRADATORILOR de NEAM si TARA din INTERIOR si din AFARA,
   lua-i-ar DRACU’pe toti, de netoti si de hoti !!! 🙂 🙂 🙂
   Seara de JOI faina,
   sfarsit de saptamana minunat si un
   REVELION binecuvantat prietene ! 🙂
   La Multi Ani ! 🙂
   Sandu 🙂 ❤ 🙂

   Comentariu de Aliosa — 29/12/2016 @ 5:57 pm | Răspunde

 8. @ ALLL !!!

  Pentru ROMANII „dusi cu PLUTA ” 😦 😦
  care „pun BOTUL mirosind a MOARTE 😦 😦 😦
  la ce spun site-urile si televiziunile
  BASISTO&IOHANNISTO&SOROSISTE:-( 😦 😦
  acum, in 30 DECEMBRIE ,penultima ZI din ANUL 2016,,
  doar VARCOLACI in SOMN si DRACU” sa ii IA !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 30/12/2016 @ 7:43 am | Răspunde

 9. @ ALLL !!!
  Lasii s-au retras spre curu MUIERII,
  TRADATORII de NEAM si TARA s-au imprastiat in locuri usor de PUPAT in CUR,
  e vremea raspunsului pretului TRADARII,
  de cei care, peste VOIA lor s-au COCOTAT unde AU doar un HAR
  Klaus Iohannis a fost PRINS CU MINCIUNA inca de anul trecut ………..
  http://www.evz.ro/klaus-iohannis-a-fost-prins-cu-minciuna-desi-a-anuntat-ca-va-merge-in-vacanta-la-parinti-in-germania-presedintele-romaniei-a-fost-surprins-pe-un-aeroport-in-apropierea-unei-celebre-statiuni-pentru-plajele-sale-exotice.html
  Deşi a anunţat că va merge în VACANŢĂ LA PĂRINŢI în Germania, preşedintele României a fost SURPRINS pe un aeroport din Insulele BALEARE iar PUPINCURISRII, SLUGARNICII si MITOCANII , l-au pupat acolo unde nici DRACU nu-l PUPA……

  Aliosa .

  Comentariu de Aliosa — 30/12/2016 @ 8:19 am | Răspunde

 10. @ ALLL !!!

  Alioa .

  Comentariu de Aliosa — 30/12/2016 @ 8:52 am | Răspunde

 11. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Comentariu de octavpelin — 28/07/2018 @ 11:06 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: